CCJ SPRAYER ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΕ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "CCJ SPRAYER ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΕ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ"

Transcript

1 CCJ SPRAYER ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΕ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ Το CCJ sprayer είναι το ιδανικό εργαλείο για να κάνει όλες τις εργασίες σε σοβάντισμα, αρμολόγηση και τοιχοποιία. Απλή και στιβαρή κατασκευή που συνδέεται σε οποιοδήποτε ενσύρματο τρυπάνι ή μπαταρίας. Για την εφαρμογή σοβατίσματος ένα μικρό κομπρεσέρ αέρος είναι επαρκές 25λτ και άνω. Ιδανικό για επαγγελματίες και ερασιτέχνες με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η απλότητα του σχεδιασμού του και την ευρωστία των διαφόρων στοιχείων του εξασφαλίζεται υψηλή αξιοπιστία και πολύ απλή χρήση του ενώ συνδυάζει δύο λειτουργίες: αρμολόγησης και μηχανή σοβατίσματος, Το φθηνότερο της αγοράς σε όλες τις κατηγορίες! Το CCJ sprayer αποτελείται από ένα δοχείο από ανοξείδωτο χάλυβα 4,5 λίτρα κωνικού δοχείου το οποίο διαπερνάται από ένα κοχλία (ρότορα) που αναδεύει και ωθεί το προϊόν εντός του ακροφυσίου. Το άκρο του κοχλία 10 mm σε διάμετρο είναι συναρμολογημένο επί της ατράκτου για οποιουδήποτε τρυπάνι καλωδίου ή μπαταρίας με ρυθμιζόμενη ταχύτητα. 3 ακροφύσια διαφόρων διαμέτρων ανάλογα με το πλάτος των αρμών και μια περιστρεφόμενη γωνία βάση που κουμπώνει στο άκρο του δοχείου. Μια τέταρτη ειδική βάση (περισσότερο από 10 εκατοστά), ταιριάζει με τον ίδιο τρόπο για σύνδεση με κομπρεσέρ αέρος για σοβάντισμα. Μετά την προετοιμασία του CCJ, για το έργο επίστρωσης, για μια καλή εφαρμογή προσαρμόστε τις στροφές του τρυπανιού σας ανάλογα με το υλικό που θέλετε να ψεκάσετε (ανάλογα το ιξώδες) Για σοβάτισμα, ένα απλό μικρό κομπρεσέρ αέρα είναι αρκετό. Με τη μικρή βάνα ανάλογα με το πόσο αέρα δίνετε τόσο μεγαλύτερη διάθλαση υλικού έχετε. Όλα τα εξαρτήματα του CCJ είναι εύκολο να τα αφαιρέσετε και να πλύνετε μετά τη χρήση.

2 ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ -Αρμολόγηση Πέτρας - Αρμολόγηση σε πλακάκια - Σοβάντισμα ψιλό & χοντρό - Θερμομονωτικό σοβά - Παχύρρευστα υλικά, στόκο, γύψο κ.α - Επαλειφόμενα Τσιμεντοειδή - Υλικά οικοδομής κτλ Λειτουργία Αρμολόγησης - Για ένα πέτρινο τοίχο ύψους: μεταξύ τμ ανά ώρα - Για αναπαλαίωση σε πλακάκια, κράσπεδα, πλάκες τσιμέντου κτλ - Λειτουργία σοβαντίσματος - Επικάλυψη επιφανείας, 8 έως 12 τμ ανά ώρα ανά 5 χιλιοστά - Πλάτος εκτόξευσης 15 cm2 (ανάλογα με τα ακροφύσια) - Ικανότητα του συμπιεστή μεταξύ 2-3 μπαρ για 80 λίτρα αέρα / λεπτό ΣΥΜΒΟΥΛΗ: : Για τη βέλτιστη λειτουργία του CCJ sprayer, προτεινόμενο μέγεθος κόκκου μεταξύ 0 και 3 χιλιοστά. Τα έτοιμα κονιάματα του εμπορίου έχουν μέγεθος κόκκου 2 χιλιοστά και είναι ιδανικά. Προτείνουμε να κοσκινίζετε την άμμο σας, αν κάνετε τα δικά σας κονιάματα. ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ Για να συνδέσουμε το CCJ sprayer με το τρυπάνι η διαδικασία είναι πολύ απλή. Το CCJ συνδέεται με οποιαδήποτε τρυπάνι ακόμα και με τρυπάνι μπαταρίας ανάλογα με το υλικό που θέλουμε να ψεκάσουμε. Η δύναμη του τρυπανιού είναι απαραίτητη για το ψεκασμό ή την αρμολόγηση των υλικών ανάλογα με το βάρος αλλά και της κοκκομετρίας Περνάμε το δαχτυλίδι στο τρυπάνι και σφίγγουμε καλά τη βίδα. Στη συνέχεια σφίγγουμε το Τρυπάνι στην βάση του ρότορα και περνάμε τη βίδα στη βάση του CCJ sprayer και ρεγουλάρουμε ανάλογα το τρυπάνι και την απόσταση που έχουν. Δοκιμάζουμε αν το τρυπάνι γυρίζει το ρότορα. Είμαστε έτοιμη για τη χρήση του CCJ sprayer.

3 1) Αφαιρέστε τη λαβή του τρυπανιού σας 2) Ρύθμιση για να τοποθετήσετε το δάχτυλο (μικρή γέφυρα (D) προς τα πάνω) 3)Σφίξτε το σφιγκτήρα μέτρια (Α) 4) Αφαιρέστε την πεταλούδα (F) και ροδέλα 5) Τοποθετήστε τη βίδα στο τρυπάνι 6) (E) Τοποθετήστε τη βίδα μέσα στο δοχείο, εξασφαλίζοντας ότι η ράβδος με σπείρωμα (C) πέφτει απαλά μέσα στην επιμήκη οπή της ροδέλας (Β) του δοχείου. 7)Μετακινήστε το παξιμάδι (E) και τη ροδέλα του, κατά τη ροδέλα (Β) του δοχείου, εξασφαλίζοντας ότι πρέπει να υπήρχε απόσταση 1 mm μεταξύ της στήριξης του ρουλεμάν της βάσης του ρότορα και του δοχείο. 8)Σφίξτε την πεταλούδα (F) και τη ροδέλα του. 9)Σφίξτε σταθερά όλα τα στοιχεία σύσφιξης 10)ΕΛΕΓΞΤΕ όλα τα περιστρεφόμενα μέρη στο τρυπάνι σας ότι είναι σωστά και ότι δεν υπάρχει τριβή ΑΣΦΑΛΕΙΑ ** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ** 1) Ποτέ μην καθαρίζετε τη δεξαμενή, χωρίς εκ των προτέρων να αποσυνδέσετε το τρυπάνι. Κίνδυνος βραχυκυκλώματος ή ηλεκτροπληξίας. 2) Κρατήστε τα παιδιά μακριά: Μην αφήνετε τα παιδιά να αγγίξουν το μηχάνημα. Συνιστάται να τα κρατήσετε μακριά από την περιοχή εργασίας. 3) Μετά τον καθαρισμό αποθηκεύσετε το CCJ sprayer : Προστατέψετε από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες στεγνούς χώρους. Ψεκάστε το δοχείο και το ρότορα με ψιλό λάδι πριν την αποθήκευση του. 4) Εξοικειωθείτε με το νέο εργαλείο σας πριν αναλάβετε ένα μεγάλο έργο, Μάθετε να χειρίζεστε το μηχάνημα σας με τη διεξαγωγή δοκιμών σε μικρές επιφάνειες. Έτσι, μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικές ρυθμίσεις. Όπως περιστροφική ταχύτητα, την πίεση και τη ροή του κομπρεσέρ, την επιλογή του ακροφυσίου ή τη ρύθμιση της ρευστότητας του υλικού (Ιξώδες), κλπ... 5) Αποφύγετε την απότομη έναρξη: Ένα απαλό ξεκίνημα συνιστάται. Μπορεί να βελτιώσετε την ποιότητα του προϊόντος και το ιξώδες παροδικά με τη χρήση, για μια κανονική και ομοιογενή εφαρμογή. 6) Πριν από κάθε χρήση, ελέγξτε το εσωτερικό της δεξαμενής: Βεβαιωθείτε ότι δεν έχει κάποιο αντικείμενο που να εμποδίζει την περιστροφή του ρότορα. Κάνε τη στροφή με το χέρι για την επιβεβαίωση αυτού του ελέγχου. 7) Η μονάδα που έχετε επισκευάζεται από εξειδικευμένο προσωπικό: Το CCJ sprayer είναι σύμφωνο με τη νομοθεσίας για την ασφάλεια τη Ε.Ε. Επισκευές πρέπει να διεξάγονται μόνο από εξειδικευμένο προσωπικό, χρησιμοποιώντας γνήσια ανταλλακτικά. Διαφορετικά, μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του.

4 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Το CCJ sprayer δεν απαιτεί ειδική συντήρηση, εάν γίνει επιμελείς καθαρισμός όλων των εξαρτημάτων μετά από κάθε χρήση και ένα καλό έλεγχο της περιστροφής του κοχλία πριν από κάθε επανεκκίνηση. Μπορείτε να λιπάνετε περιστασιακά το ρουλεμάν του κοχλία προκειμένου να αυξηθεί η διάρκεια ζωής. Όλα τα στοιχεία που το αποτελούν είναι διαθέσιμα ως ανταλλακτικά. Η Εταιρεία IMAGINA αποποιείται κάθε ευθύνη από περιστατικό τραυματισμού ή υλικό που οφείλονται σε μη τήρηση των κανόνων ασφαλείας που αναγράφονται παραπάνω ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Δοχείο χωρητικότητας 4,25 λίτρων κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, με εργονομικό σχήμα. Κοχλίας: Κατασκευασμένος από σφυρήλατο χάλυβα ανθεκτικός στην τριβή. Η διάμετρος έχει υπολογιστεί ώστε να διασφαλιστεί τη σωστή ανάμιξη του προϊόντος. Οι στροφές με το συνδεδεμένο τρυπάνι καθορίζει τον ρυθμό και την επιφάνειά του επιθυμητού προϊόντος. Μύτες: Ø 8mm, Ø 12mm, No1 ( 5-12mm), Νο2 (12-18mm), No3 ( 18-30mm ), Γωνία 360ο Νο1 Για αρμούς δαπέδων και τοίχων 5 έως 12 mm. Νο2 - Για δάπεδο από 12 έως 18 mm. (π.χ. πισίνα, τοίχους από τούβλα) Νο3 - Για τους τοίχους και τα πατώματα mm (Ιδανικό για πέτρα). Γωνία περιστροφής 360 για εργασία σε κάθε, οριζόντια ή πλάγια θέση Η βάση ψεκασμού με σύνδεση σε κομπρεσέρ αέρος τοποθετείται στο μπροστινό μέρος του δοχείου και στη συνέχεια συνδέουμε τη μύτη μπροστά. Κατάλληλο για: τοίχους, μπλόκα, τούβλα, τσιμέντο, κλπ... Λειτουργούν στην αρχή του κενού ακροφυσίου, η ακριβής εκτόξευση του (περίπου 15 cm2), και έτσι αποφεύγεται ο κίνδυνος μόλυνσης του χρήστη και τον υπερψεκασμό του προϊόντος προς το περιβάλλον. Έρχεται με δύο κωνικά άκρα, επιτρέποντας διάφορες πτυχές της τελικής επεξεργασίας (ψιλό, χοντρό χέρι) Για εύκολο καθάρισμα, οι μύτες και η βάση με το λάστιχο αέρα βγαίνουν εύκολα. Είναι εξοπλισμένο με μία βαλβίδα στρέψης και μία ακίδας diam.8 για τη σύνδεση με το κομπρεσέρ σας. Το μανόμετρο του κομπρεσέρ σας θα πρέπει να βρίσκεται ανάμεσα σε 2 και 3 bar, μίνι όγκου αέρα περίπου 80 λτ / λεπτό.

5 ΚΟΚΚΟΜΕΤΡΙΑ ΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ 1 ) Έτοιμα κονιάματα με κοκκομετρία 2mm είναι ιδανικά. 2 ) Αν μπορείτε να συνθέσετε το δικό σας κονίαμα, ασβέστης, τσιμέντο, άμμο... Προσέξτε να μην υπερβαίνει τα 3 χιλιοστά μέγεθος. Επιπλέον, πρέπει να κοσκινίσετε την άμμο. Σε γενικές γραμμές, θεωρείται ότι το μείγμα πρέπει να είναι ομαλό σε μορφή ''πάστας'' ΣΟΒΑΤΙΣΜΑ 1 ) Προϊόντα επιχρίσματα και σοβάδες έτοιμα του εμπορίου είναι ιδανικά. Το μέγεθός του κόκκου να είναι 2-3 χιλ. Θα πρέπει απλά να αναδευτούν καλά με την ανάμιξη με με νερό, πριν την εφαρμογή στη πορώδη επιφάνεια που πρόκειται να καλυφθεί. 2 ) Αν μπορείτε να εφαρμόσετε το δικό σας κονίαμα, ασβέστης, τσιμέντο, ίνες, λάσπη, άμμο... Προσέξτε να μην υπερβαίνει τα 3 χιλιοστά μέγεθος κόκκου. Επιπλέον, πρέπει να κοσκινίσετε την άμμο. 3 ) Ελέγξετε πριν από την εφαρμογή μεγάλων επιφανειών. Μια καλή πρόσφυση στη συσκευή και την καλύτερη δοσολογία νερού, θα σας επιτρέψει να καλύψει έως και το 5-10 m2 ανά ώρα σε στρώματα 5 mm. **Σε γενικές γραμμές, θεωρείται ότι το μείγμα πρέπει να είναι ομαλό "πάστα» Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος για όλη την Ελλάδα Imagina colours Λ. Αλεξάνδρας 77 Αθήνα / τηλ-φαξ: Μονής Κουδουμά 6 Ηράκλειο Κρήτης / τηλ-φαξ: site: info@imagina-colours,gr

ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ KORUND - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ -

ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ KORUND - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ KORUND - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ - 1. Συνιστάμενος μηχανικός εξοπλισμός (Μηχανή ψεκασμού χωρίς αέρα Airless) 2. Εφαρμογή με πινέλο με μακριά μαλακιά φυσική τρίχα ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Ευρεία γκάμα από μία πηγή. Μοναδικός ανθεκτικός σχεδιασμός. Γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση. Τύπος μοντέλων Σελίδα Πρέσες δοκιμής κυκλωμάτων 2 9.2 Ψύκτες σωλήνων 2 9.3 Αντλίες

Διαβάστε περισσότερα

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ.

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. 1 Αποθήκευση εξαρτημάτων επάνω στο μηχάνημα 3 Εργονομική λαβή Πλατύς προφυλακτήρας με θέση αποθήκευσης εξαρτημάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Τοιχοποιία Ι Επισκευές

Τοιχοποιία Ι Επισκευές Τοιχοποιία Ι Επισκευές Τα κατεστραμμένα ή φθαρμένα μέρη της τοιχοποιίας επισκευάζονται ακολουθώντας τις παραδοσιακές τεχνικές. Ο τεχνίτης πριν ξεκινήσει πρέπει να έχει έτοιμα τα απαιτούμενα υλικά: πέτρες

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο δισκόφρενου δρόμου

Κέντρο δισκόφρενου δρόμου (Greek) DM-HB0004-01 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Κέντρο δισκόφρενου δρόμου HB-CX75 HB-RS505 FH-CX75 FH-RS505 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Αυτό το εγχειρίδιο αντιπροσώπου προορίζεται κυρίως για χρήση από επαγγελματίες

Διαβάστε περισσότερα

Ενίσχυση των κονιαμάτων

Ενίσχυση των κονιαμάτων Ενίσχυση των κονιαμάτων ΧΡΗΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ DOMOPLAST Ενίσχυση των κονιαμάτων. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Πολλές φορές στην οικοδομή συναντάμε κατασκευαστικές περιπτώσεις που αποτυγχάνουμε να δώσουμε λύση, όπως η αποτυχία

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά Ελληνικά Περιεχόμενα 1. Εφαρμογή... 62 2. Περιγραφή... 63 3. Τεχνικά χαρακτηριστικά... 64 4. Οδηγίες χρήσης... 64 4.1 Εγκατάσταση...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Συμπλέκτης - Επιβατικά Ιδιωτικής Χρήσης Συσκευή ελέγχου στρεβλότητας Άξονας κεντραρίσματος

Οδηγίες χρήσης Συμπλέκτης - Επιβατικά Ιδιωτικής Χρήσης Συσκευή ελέγχου στρεβλότητας Άξονας κεντραρίσματος Αρ. προϊόντος 4200 080 560 Περιεχόμενα 1. Πρόλογος... 1 2. Περιεχόμενα συσκευασίας... 2 3.... 2 3.1 Συναρμολόγηση συσκευής μέτρησης στρεβλότητας... 3 3.2 Συναρμολόγηση δίσκου συμπλέκτη... 4 3.3 Μοντάρισμα

Διαβάστε περισσότερα

HDS 5/15 U. Καινοτόμος «όρθιου τύπου» σχεδιασμός. Συμπαγής σχεδιασμός

HDS 5/15 U. Καινοτόμος «όρθιου τύπου» σχεδιασμός. Συμπαγής σχεδιασμός Μηχάνημα υψηλής πίεσης ζεστού-κρύου νερού της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας, με ανταγωνιστική τιμή. Ο καινοτόμος σχεδιασμός "όρθιου τύπου" εξασφαλίζει άριστη ευελιξία και εργονομία. Ιδιαίτερα φιλικό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Περιγραφή Συσκευών R-826/R-827/R-828 1. ΦΤΕΡΩΤΗ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 3. ΚΛΙΠ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 4. ΒΑΣΗ 5. ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Aqua purest S Y S T E M S ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Αυτές οι οδηγίες είναι απλές και εύκολες για τη σωστή εγκατάσταση του συστήματός σας σε ελάχιστο χρόνο. Η Aqua Pure σας προσφέρει επίσης τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Επενδύσεις δαπέδων. ZM14024 & LINY Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης

Επενδύσεις δαπέδων. ZM14024 & LINY Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης Επενδύσεις δαπέδων ZM14024 & LINY Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης ΠΑΤΩΜΑΤΑ «ZM14024 και LINY» ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Αυτός ο οδηγός περιλαμβάνει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων Πεδία εφαρμογών Tσιμεντοειδές σύστημα πολλαπλών χρήσεων κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, τοιχοποιία, κάτω από πλακίδια

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για ψεκαστήρα πλάτης μπαταρίας 16Lt

Οδηγίες χρήσης για ψεκαστήρα πλάτης μπαταρίας 16Lt Οδηγίες χρήσης για ψεκαστήρα πλάτης μπαταρίας 16Lt Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr.:010395 Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Προσοχή! Ο ψεκαστήρας έχει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης Flow Box Solar 8010

Οδηγίες εγκατάστασης Flow Box Solar 8010 Οδηγίες εγκατάστασης Flow Box Solar 8010 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! -Πριν την εγκατάσταση, ο εγκαταστάτης θα πρέπει να μελετήσει και κατανοήσει καλά τις οδηγίες σε αυτό το εγχειρίδιο. -Το flow box solar 8010 θα πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLMFW-20/26 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής ΓΕΝΙΚΑ: Ο ανεμιστήρας έχει μεγάλη παροχή αέρα, η

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος εφαρμογής στεγανοποίησης με τσιμεντοειδή επαλειφόμενα

Μέθοδος εφαρμογής στεγανοποίησης με τσιμεντοειδή επαλειφόμενα Μέθοδος εφαρμογής στεγανοποίησης με τσιμεντοειδή επαλειφόμενα Περιεχόμενα 1. Στεγανοποίηση τοιχίων υπογείου... 4 1.1. Στεγανοποίηση εξωτερικών τοιχίων πριν την επιχωμάτωση... 4 1.1.1 Προεργασία υποστρώματος...

Διαβάστε περισσότερα

NS2000 Ψεκαστήρας Μπαταρίας Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

NS2000 Ψεκαστήρας Μπαταρίας   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης NS2000 Ψεκαστήρας Μπαταρίας Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Προσοχή! Ο ψεκαστήρας έχει σχεδιαστεί για χρήση με χημικά που μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Μπροστινός εκτροχιαστής

Μπροστινός εκτροχιαστής (Greek) DM-MDFD001-02 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Μπροστινός εκτροχιαστής ALIVIO FD-M4000 FD-M4020 Εκτός σειράς FD-MT400 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

BCS2000 ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ.

BCS2000 ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ. BCS2000 ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Χρησιμοποιήστε το εγχειρίδιο αυτό για να γνωρίσετε το προϊόν, την κατάλληλη χρήση και τις οδηγίες ασφαλείας. Κατάλληλη

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος Εφαρμογής Στεγανοποίησης Κολυμβητικών Δεξαμενών

Μέθοδος Εφαρμογής Στεγανοποίησης Κολυμβητικών Δεξαμενών Μέθοδος Εφαρμογής Στεγανοποίησης Κολυμβητικών Δεξαμενών Περιεχόμενα 1. Διαδικασία Σκυροδέτησης... 3 2. Επισκευές στοιχείων σκυροδέματος... 3 3. Εξομάλυνση και στεγανοποίηση της επιφάνειας του σκυροδέματος...

Διαβάστε περισσότερα

NT 27/1. Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα. Ανθεκτικός προφυλακτήρας

NT 27/1. Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα. Ανθεκτικός προφυλακτήρας Η NT 27/1 Me είναι μια μηχανή υγρής και ξηρής αναρρόφησης, υψηλής απόδοσης, για επαγγελματική χρήση. Είναι ιδιαίτερα συμπαγής και εξοπλισμένη με πολλά και χρήσιμα εξαρτήματα. 1 Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Μοχλός αλλαγής ταχυτήτων

Μοχλός αλλαγής ταχυτήτων (Greek) DM-MBST001-00 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Μοχλός αλλαγής ταχυτήτων EZ-FIRE Plus ST-EF500 ST-EF510 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ...

Διαβάστε περισσότερα

Robert Bosch GmbH. «Τοίχος γκολπόστ»

Robert Bosch GmbH. «Τοίχος γκολπόστ» «Τοίχος γκολπόστ» Στο στόχο! «Τοίχος γκολπόστ» Από τώρα ένας «τοίχος γκολπόστ» δεν υπάρχει μόνο στο γυμναστήριο, αλλά επίσης και στο σπίτι σου στον κήπο. 1 Εισαγωγή Ο «τοίχος γκολπόστ» είναι το κλασικό

Διαβάστε περισσότερα

Μπροστινός εκτροχιαστής

Μπροστινός εκτροχιαστής (Greek) DM-FD0002-05 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Μπροστινός εκτροχιαστής FD-9000 FD-6800 FD-5800 FD-4700 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ... 3 ΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΡΥΘΜΙΣΗ... 9

Διαβάστε περισσότερα

HD 18/50-4 Cage Classic *EU

HD 18/50-4 Cage Classic *EU HD 18/50-4 Cage Classic: Το μηχάνημα καθαρισμού εξαιρετικά υψηλής πίεσης από την κατηγορία UHP compact με σχεδιασμό με κινητό κλωβό, απόδοση καθαρισμού 30 kw, πίεση εργασίας 500 bar και ρυθμό ροής νερού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά και ακολουθήστε όλους τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες. λειτουργίας. Ψύκτης 45 φιαλών κρασιού MFC-45202

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά και ακολουθήστε όλους τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες. λειτουργίας. Ψύκτης 45 φιαλών κρασιού MFC-45202 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ψύκτης 45 φιαλών κρασιού MFC-45202 Διαβάστε προσεκτικά και ακολουθήστε όλους τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες λειτουργίας Περιεχόμενο 1. Ο ψ ύ κ τ η ς κ ρ α σ ι ώ ν σ α ς 3 2. Τ ε

Διαβάστε περισσότερα

Ελαστική τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE S1. Κατάλληλη για πλακίδια και φυσικούς λίθους μεγάλων διαστάσεων

Ελαστική τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE S1. Κατάλληλη για πλακίδια και φυσικούς λίθους μεγάλων διαστάσεων Ελαστική τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE S1 Κατάλληλη για πλακίδια και φυσικούς λίθους μεγάλων διαστάσεων Κατάλληλη για επενδύσεις κτιρίων προσόψεις Ανθεκτική σε νερό και καιρικές επιδράσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δαγκάνα Φρένων Dual Pivot

Δαγκάνα Φρένων Dual Pivot (Greek) DM-BL0001-03 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Δαγκάνα Φρένων Dual Pivot BR-4700 BR-4600 BR-3500 BR-2400 BL-R780 BL-4700 BL-4600 BL-3500 BL-2400 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Αυτό το εγχειρίδιο αντιπροσώπου προορίζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ Περιεχόμενα Σελίδα Εισαγωγή 1 Τεχνικές προδιαγραφές θερμαντήρα νερού 2 Κύρια στοιχεία του θερμαντήρα νερού 3 Εξαρτήματα συστήματος 4 Τοποθέτηση συσκευής και οδηγίες εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΙΛΚ ΣΕΪΚ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΙΛΚ ΣΕΪΚ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΙΛΚ ΣΕΪΚ ΨΗΛΩΝ ΠΙΔΟΣΕΩΝ Διαβάστε και φυλάξτε αυτές τις οδηγίες Μοντέλο: PDM-9042 Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας 1. Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά. 2. Για να προστατευτείτε από τον

Διαβάστε περισσότερα

NT 14/1 Ap Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά.

NT 14/1 Ap Adv. Πτυσσόμενη χειρολαβή. Δε χρειάζεται σκύψιμο, ούτε τράβηγμα. Η μηχανή μεταφέρεται με την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά. Η μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης NT 14/1 Eco Advanced είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ηλεκτρική σκούπα. Αποτελεί την ιδανική μηχανή για τεχνίτες - σχεδιασμένη σε στενή συνεργασία με επαγγελματίες από

Διαβάστε περισσότερα

NT 27/1. Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα. Ανθεκτικός προφυλακτήρας

NT 27/1. Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα. Ανθεκτικός προφυλακτήρας Η Me είναι μια μηχανή υγρής και ξηρής αναρρόφησης, υψηλής απόδοσης, για επαγγελματική χρήση. Είναι ιδιαίτερα συμπαγής και εξοπλισμένη με πολλά και χρήσιμα εξαρτήματα. 1 Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα

Διαβάστε περισσότερα

DM-RBRD (Greek) Εγχειρίδιο αντιπροσώπου. ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ. City Touring/ Απλό Ποδήλατο. Πίσω εκτροχιαστής

DM-RBRD (Greek) Εγχειρίδιο αντιπροσώπου. ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ. City Touring/ Απλό Ποδήλατο. Πίσω εκτροχιαστής (Greek) DM-RBRD001-00 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Πίσω εκτροχιαστής CLARIS RD-R2000 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ... 3 ΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες χρήσης για μύλο ζωοτροφών Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης. Η μη τήρηση των οδηγιών μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Μπροστινός εκτροχιαστής

Μπροστινός εκτροχιαστής (Greek) DM-MBFD001-01 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Μπροστινός εκτροχιαστής SLX FD-M7025 FD-M7020 FD-M7005 FD-M7000 DEORE FD-M6025 FD-M6020

Διαβάστε περισσότερα

Μπροστινός εκτροχιαστής

Μπροστινός εκτροχιαστής (Greek) DM-TRFD001-01 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Μπροστινός εκτροχιαστής DEORE XT FD-T8000 DEORE FD-T6000 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ...

Διαβάστε περισσότερα

προστατευστε και επισκευαστε την οικοδομη σας!

προστατευστε και επισκευαστε την οικοδομη σας! δοσολογια για πανισχυρα κονιαματα εφαρμογη TΣΙΜΕΝΤΟ ΑΜΜΟΣ ΝΕΡΟ,5 χ2 18 lt 20 lt 10 lt σοβαδεσ DUROMAX προστατευστε και επισκευαστε την οικοδομη σας! μαρμαροκονιεσ τσιμεντοκονιεσ λασπη κτισιματοσ ΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων Πεδία εφαρμογών Tσιμεντοειδές σύστημα πολλαπλών χρήσεων κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, τοιχοποιία, κάτω από πλακίδια

Διαβάστε περισσότερα

FD600W ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

FD600W ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ FD600W ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 Παρακαλώ μην ξεχάσετε να διαβάσετε το "Εγχειρίδιο Χρήσης " πριν την εγκατάσταση των προϊόντων. Μέρος 1. Προειδοποίηση ασφαλείας & προσοχής : Για τη σωστή εγκατάσταση και χρήση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ Γ ΕΠΑΛ 29 / 04 / 2018

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ Γ ΕΠΑΛ 29 / 04 / 2018 Γ ΕΠΑΛ 29 / 04 / 2018 ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΘΕΜΑ 1 ο 1. Να γράψετε στο τετράδιό σας το γράμμα καθεμιάς από τις παρακάτω προτάσεις και δίπλα τη λέξη ΣΩΣΤΟ, αν είναι σωστή ή τη λέξη ΛΑΘΟΣ, αν είναι λανθασμένη. α. Τοιχοποιίες

Διαβάστε περισσότερα

K 4 Silent Edition Home

K 4 Silent Edition Home Το Κ4 Silent Home με την καινοτόμο αθόρυβη λειτουργία είναι αθόρυβο αφού λειτουργεί με κατά 50% χαμηλότερο επίπεδο θορύβου. Το πλυστικό μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με υδρόψυκτο κινητήρα και είναι κατάλληλο

Διαβάστε περισσότερα

Βαθμονόμηση μπάρας ψεκαστήρα (αροτραίες καλλιέργειες)

Βαθμονόμηση μπάρας ψεκαστήρα (αροτραίες καλλιέργειες) (αροτραίες καλλιέργειες) ΑΡΧΗ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΡΘΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΚΤΕΡ ΜΕΤΡΗΣΗ ΡΥΘΜΟΥ ΤΗΣ ΡΟΗΣ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ ΝΕΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΟΓΚΟΥ ΡΥΘΜΙΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Μπροστινός εκτροχιαστής

Μπροστινός εκτροχιαστής (Greek) DM-UAFD001-00 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring / Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Μπροστινός εκτροχιαστής METREA FD-U5000 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ... 3 ΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLVC-1225SW ΙΣΧΥΣ: 1200 W

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLVC-1225SW ΙΣΧΥΣ: 1200 W www.colorato.net ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLVC-1225SW ΙΣΧΥΣ: 1200 W Η συσκευή προορίζεται για μάζεμα μόνο κρύας/ξερής στάχτης. Προσοχή: Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο πριν την εγκατάσταση και τη χρήση 1

Διαβάστε περισσότερα

NOVABOND. Τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C1T. Κατάλληλη για πλήθος υποστρωμάτων. Εξαιρετική εργασιμότητα. Κατάλληλη για δάπεδα και τοίχους

NOVABOND. Τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C1T. Κατάλληλη για πλήθος υποστρωμάτων. Εξαιρετική εργασιμότητα. Κατάλληλη για δάπεδα και τοίχους Τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C1T Κατάλληλη για πλήθος υποστρωμάτων Εξαιρετική εργασιμότητα Κατάλληλη για δάπεδα και τοίχους Περιγραφή Η είναι μια κόλλα πλακιδίων και φυσικών λίθων σε μορφή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Μπροστινός εκτροχιαστής

Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Μπροστινός εκτροχιαστής (Greek) DM-FD0003-05 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Μπροστινός εκτροχιαστής FD-M9000 FD-M9020 FD-M9025 FD-M8000 FD-M8020 FD-M8025 FD-M612 FD-M617 FD-M618 FD-M672 FD-M677 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ... 4 ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κονίαμα συγκόλλησης και επιχρίσματος θερμομονωτικών πλακών

Κονίαμα συγκόλλησης και επιχρίσματος θερμομονωτικών πλακών Κονίαμα συγκόλλησης και επιχρίσματος θερμομονωτικών πλακών Κατάλληλη για συγκόλληση θερμομονωτικών πλακών Ιδανική για επικάλυψη όλων των τύπων θερμομονωτικών πλακών Εξαιρετική εργασιμότητα Ανθεκτική σε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ FA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Εγκατάσταση Λειτουργία Συντήρηση

ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ FA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Εγκατάσταση Λειτουργία Συντήρηση ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ FA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Εγκατάσταση Λειτουργία Συντήρηση CE & TUV Σημαντικές οδηγίες για την ασφάλεια Διαβάστε αυτές τις οδηγίες πριν από τη συναρμολόγηση,εγκατάσταση ή τη λειτουργία του προϊόντος.

Διαβάστε περισσότερα

My1000 ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΛΑΔΙΟΥ 100L 3HP ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

My1000 ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΛΑΔΙΟΥ 100L 3HP ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης My1000 ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΛΑΔΙΟΥ 100L 3HP ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες χρήσης για κομπρεσέρ αέρος MY1000 / MY2000 1. Τεχνικά χαρακτηριστικά DIRECT DRIVEN COMPRESSOR

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141 1 220-240V~ 50Hz 1200W, Κλάση II Οδηγίες χρήσης Η συσκευή είναι μόνο για στεγνή απορρόφηση Προσοχή: Διαβάστε αυτές τις οδηγίες πριν από την εγκατάσταση και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΟΜΟΥ Εμπρός κέντρο/ελεύθερο κέντρο 11-ταχυτήτων

ΔΡΟΜΟΥ Εμπρός κέντρο/ελεύθερο κέντρο 11-ταχυτήτων (Greek) DM-HB0003-04 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ Εμπρός κέντρο/ελεύθερο κέντρο 11-ταχυτήτων HB-9000 HB-6800 HB-5800 FH-9000 FH-6800 FH-5800 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Αυτό το εγχειρίδιο αντιπροσώπου προορίζεται

Διαβάστε περισσότερα

microflex 933 / 936 / 13400

microflex 933 / 936 / 13400 Product Information PI 933 / 936 / 13400 _2814 microflex 933 / 936 / 13400 Σύστημα Καθαρισμού Βαλβίδων με Κόκκους ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Καθαρίζει αποτελεσματικά, με τη χρήση ειδικά κατασκευασμένων κόκκων,

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Ελληνικά 62

Ελληνικά. Ελληνικά 62 Οδηγίες χρήσης Ελληνικά 62 Ελληνικά 68 Περιεχόμενα ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑ ΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ... 63

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΡΑΛ

ΜΗΧΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΡΑΛ ΜΗΧΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΡΑΛ. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ, ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συστήματος MUTE

Περιεχόμενα συστήματος MUTE ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ Περιεχόμενα συστήματος MUTE Πάνελ MUTE 1,00 Χ 1,20 m Ειδικός σύνδεσμος DClox Ακρυλικό σφραγιστικό DClant Αυτοκόλλητη ταινία στήριξης DCstrip Βίδες στερέωσης DCscrew Εργαλεία που απαιτούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΑΠΙΕΡΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΑΠΙΕΡΑΣ www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΑΠΙΕΡΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLDM-400A Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής και διατηρήστε τις για μελλοντική χρήση H COLORATO συνιστά

Διαβάστε περισσότερα

NT 65/2 Tact². Αυτόματο σύστημα καθαρισμού φίλτρων Tact². Εύκολη μεταφορά

NT 65/2 Tact². Αυτόματο σύστημα καθαρισμού φίλτρων Tact². Εύκολη μεταφορά Τα ειδικά συστήματα Tact² της Kärcher είναι ιδιαίτερα δημοφιλή χάρη στο υψηλό επίπεδο ευελιξίας τους και την άριστη απόδοσή τους, τη συμπαγή κατασκευή τους και τον πρακτικό σχεδιασμό τους. Η NT 65/2 Tact²

Διαβάστε περισσότερα

BPG6000 Πιστόλι Βαφής Ηλεκτρικό. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BPG6000 Πιστόλι Βαφής Ηλεκτρικό.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BPG6000 Πιστόλι Βαφής Ηλεκτρικό Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual 2 Ηλεκτρικό Πιστόλι Βαφής Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτό το πιστόλι βαφής με ψεκασμό. Διαβάστε προσεκτικά

Διαβάστε περισσότερα

1/2" 1/2" 1/2" ΤΥΠΟΥ ΝΕΟ FAX ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ: SUPER ΓΙΑ 60M ΓΙΑ 40M ΛΑΣΤΙΧΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΓΙΑ 50M ΛΑΣΤΙΧΟ

1/2 1/2 1/2 ΤΥΠΟΥ ΝΕΟ FAX ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ: SUPER ΓΙΑ 60M ΓΙΑ 40M ΛΑΣΤΙΧΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΓΙΑ 50M ΛΑΣΤΙΧΟ ΓΙΑ 60M /2" ΓΙΑ 40M /2" ΚΑΡΟΥΛΙ ΜΕ ΡΟΔΕΣ ΓΙΑ 60m 77 77 ΚΑΡΟΥΛΙ ΓΙΑ 40m 77 76 ΝΕΟ 206 ΣΑΜΑΡΑΚΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Εύκολη συναρμολόγηση Η συσκευασία περιλαμβάνει manual στα ελληνικά ΚΩΔΙΚΟΣ ΒΑΡΟΣ ΣΥΣΚ. 74 987 75 g

Διαβάστε περισσότερα

BID4000 Δράπανο. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BID4000 Δράπανο.   Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BID4000 Δράπανο Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Art Nr: 009077 Owner s manual Για να αποφύγετε κίνδυνους τραυματισμού διαβάστε τις οδηγίες χρήσης διεξοδικά και ακολουθήστε τις πιστά. 2 Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Επιθεώρηση εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων

Επιθεώρηση εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων Επιθεώρηση εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων Σύμφωνα με τον νόμο 4036/2012 η επιθεώρηση των εν χρήση ψεκαστικών έχει καταστεί υποχρεωτική. Ο νόμος αυτός ενσωματώνει στην Ελληνική νομοθεσία την οδηγία

Διαβάστε περισσότερα

K 4 Full Control. K 4 Full Control, ,

K 4 Full Control. K 4 Full Control, , Το μηχάνημα είναι κατάλληλο για περιστασιακή χρήση σε μεσαίου επιπέδου ρύπους με μέγιστη απόδοση επιφάνειας 30τμ/ ώρα. Με το πλυστικό μηχάνημα Full Control θα βρείτε την κατάλληλη πίεση για κάθε επιφάνεια.

Διαβάστε περισσότερα

Μετατροπή του smartphone σε ψηφιακό μικροσκόπιο

Μετατροπή του smartphone σε ψηφιακό μικροσκόπιο Μετατροπή του smartphone σε ψηφιακό μικροσκόπιο Δείτε πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το κινητό μας τηλέφωνο ως μικροσκόπιο με αρκετά ικανοποιητικη μεγέθυνση. Τα υλικά που χρειάζονται είναι απλά και μπορούμε

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευασίες Συσκευασία των 5Kg Χαρτοκιβώτιο (4τεµ. x 5kg) 60 Σακιά των 25kg σε παλέτα SUPER ELASTIC 500 ΚΟΛΛΑ ΠΛΑΚΙ ΙΩΝ ΑΚΡΥΛΙΚΗ Ρητινούχος αρµόστοκος, µε βάση το τσιµέντο, υψηλής ποιότητας, ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

ΑS-Α/Y-30, AS-R/Y-30, AS-A/T-30

ΑS-Α/Y-30, AS-R/Y-30, AS-A/T-30 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΑΛΒΙ ΑΣ Αντιπληγµατική διαφραγµατική βαλβίδα εκτόνωσης και διατήρησης πίεσης, φλαντζωτή διπλου θαλάµου (AS-A/Y-30 ευθύγραµµη τύπου Υ, ΑS-A/T-30 γωνιακή, AS-R/Y-30 τύπου Υ µε σπείρωµα) ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε μια ηλεκτρική συσκευή, θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε τις βασικές προφυλάξεις, περιλαμβανομένων των ακόλουθων:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΤΟΙΧΟΥ (20, 24, 26 ) ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΤΟΙΧΟΥ (20, 24, 26 ) ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΤΟΙΧΟΥ (20, 24, 26 ) ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΑ: UIF-763, UIF-764, UIF-765 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ Οι φωτογραφίες στο παρόν εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Φρένο με ένα σταθερό άκρο

Φρένο με ένα σταθερό άκρο (Greek) DM-RCBR001-00 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Φρένο με ένα σταθερό άκρο BR-CX70 BR-CX50 BL-4700 BL-4600 BL-R780 BL-R3000 ST-7900 ST-6700

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΑΔΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΑΔΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΑΔΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ 25 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Παρασκευή κονιάματος ή σκυροδέματος με καθορισμένες ιδιότητες και αντοχές : Ανάμιξη των συστατικών με απαιτούμενη ποσότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: CLF-20WRC, CLF-26WRC, CLF-26SE

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: CLF-20WRC, CLF-26WRC, CLF-26SE www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: CLF-20WRC, CLF-26WRC, CLF-26SE ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

BID3333 SET Angle grinder Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual www.bormanntools.com Πληροφορίες ασφαλείας Το μηχάνημα είναι σύμφωνο με τους κανονισμούς ασφαλείας των ηλεκτρικών εργαλείων.

Διαβάστε περισσότερα

Centromat. Hermann Rosorius. Ingenieurbüro GmbH. ειδικά εργαλεία για τοποθέτηση σωληνώσεων, εγκαταστάσεων και δοχείων. centromat.

Centromat. Hermann Rosorius. Ingenieurbüro GmbH. ειδικά εργαλεία για τοποθέτηση σωληνώσεων, εγκαταστάσεων και δοχείων. centromat. Centromat Hermann Rosorius Ingenieurüro GmH ειδικά εργαλεία για τοποθέτηση σωληνώσεων, εγκαταστάσεων και δοχείων www.centromat.de Τύπος 1a ιάταξη εξωτερικού κεντραρίσματος Με την πρώτη, γρήγορο, ασφαλές

Διαβάστε περισσότερα

HDS 6/14 C. Οικονομικό. Ευκινησία

HDS 6/14 C. Οικονομικό. Ευκινησία Μονοφασικό μηχάνημα υψηλής πίεσης ζεστού-κρύου νερού με λειτουργία Eco, χειρισμό με ένα κουμπί, ενσωματωμένες δεξαμενές χημικού, σκανδάλη Easy Press με μαλακή λαβή, σύστημα servo-control συνεχούς δυνατότητας

Διαβάστε περισσότερα

NT 65/2 Ap *EU. Άγκιστρο αποθήκευσης σωλήνα και εύκαμπτων σωλήνων αναρρόφησης. Ενσωματωμένος σωλήνας αποστράγγισης (ανθεκτικός στο πετρέλαιο)

NT 65/2 Ap *EU. Άγκιστρο αποθήκευσης σωλήνα και εύκαμπτων σωλήνων αναρρόφησης. Ενσωματωμένος σωλήνας αποστράγγισης (ανθεκτικός στο πετρέλαιο) Η NT 65/2 Ap είναι μια ισχυρή μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης, με 2 μοτέρ, για επαγγελματικές εφαρμογές. Η αναρροφητική ισχύς της παραμένει σχεδόν συνεχής χάρη στον αποτελεσματικό καθαρισμό του επίπεδου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης BWR5001 GR 1. Περιγραφή Η συγκεκριμένη πρέσα συνεργείου είναι σχεδιασμένη για εφαρμογές συνεργείου αυτοκίνητων, μοτοσυκλετών, σκαφών αναψυχής και γενικότερα οπουδήποτε χρειαστεί μια πρέσα

Διαβάστε περισσότερα

tmstore.gr Οδηγίες Χρήσης Model: EPR-SH-HR2 Κωδ: ΠΕΙΝΤΠ Τηλεµάρκετινγκ Α.Ε. Σολωµού 56, Ν.Ιωνία

tmstore.gr Οδηγίες Χρήσης Model: EPR-SH-HR2 Κωδ: ΠΕΙΝΤΠ Τηλεµάρκετινγκ Α.Ε. Σολωµού 56, Ν.Ιωνία Οδηγίες Χρήσης Model: EPR-SH-HR2 Κωδ: ΠΕΙΝΤΠ Τηλεµάρκετινγκ Α.Ε. Σολωµού 56, 14234 Ν.Ιωνία 210-2708250 www.tmstore.gr Κατάλογος εξαρτηµάτων 5 6 9 4 7 8 1 3 11 2 10 Αρ. Περιγραφή Αρ. Περιγραφή Αρ. Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

HD 6/16-4 M Plus. «Έξυπνα» χαρακτηριστικά. Διακόπτης CHEM

HD 6/16-4 M Plus. «Έξυπνα» χαρακτηριστικά. Διακόπτης CHEM Τροχήλατο μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης κρύου νερού με τετραπολικό (χαμηλής ταχύτητας περιστροφής) κινητήρα εναλλασσόμενου ρεύματος - Μονοφασικό. 1 2 3 4 1 2 Διακόπτης CHEM Για ακριβή και ρυθμιζόμενη

Διαβάστε περισσότερα

MOBY. Τo MOBY είναι ένα ηλεκτρομηχανικό μοτέρ για αυτοματισμού μονής ή διπλής ανοιγόμενης πόρτας.

MOBY. Τo MOBY είναι ένα ηλεκτρομηχανικό μοτέρ για αυτοματισμού μονής ή διπλής ανοιγόμενης πόρτας. MOBY 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Τo MOBY είναι ένα ηλεκτρομηχανικό μοτέρ για αυτοματισμού μονής ή διπλής ανοιγόμενης πόρτας. Πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένας πίνακας ελέγχου της για να εξασφαλιστεί σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Διαβάστε προσεκτικά πριν από την πρώτη χρήση

Εγχειρίδιο Οδηγιών Διαβάστε προσεκτικά πριν από την πρώτη χρήση Εγχειρίδιο Οδηγιών Διαβάστε προσεκτικά πριν από την πρώτη χρήση 1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΧΤΥ 1. Λίστα εξαρτημάτων Αριθμός Περιγραφή 6/8 10/12/13/14 15 1 Eπάνω στύλος A 6τμχ 8 τμχ 12

Διαβάστε περισσότερα

NT 27/1 Advanced. Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα. Ανθεκτικός προφυλακτήρας

NT 27/1 Advanced. Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα. Ανθεκτικός προφυλακτήρας Η NT 27/1 Me είναι μια μηχανή υγρής και ξηρής αναρρόφησης, υψηλής απόδοσης, για επαγγελματική χρήση. Είναι ιδιαίτερα συμπαγής και εξοπλισμένη με πολλά και χρήσιμα εξαρτήματα. 1 Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης 6720 647 950 09/2000 GR Για τον τεχνικό Οδηγίες συναρμολόγησης Δοχείο αδρανείας PL750 / 1000 / 1500 Να διαβάζονται προσεκτικά πριν από τη συναρμολόγηση Πρόλογος Σημαντικές γενικές υποδείξεις χρήσης Χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

NT 70/2 Prof. Ισχυρή σκούπα ξηρής/ υγρής αναρρόφησης με χωρητικότητα δοχείου 70L και μέχρι και 3 κινητήρες. Αποθήκευση εξαρτημάτων επάνω στο μηχάνημα

NT 70/2 Prof. Ισχυρή σκούπα ξηρής/ υγρής αναρρόφησης με χωρητικότητα δοχείου 70L και μέχρι και 3 κινητήρες. Αποθήκευση εξαρτημάτων επάνω στο μηχάνημα Ισχυρή σκούπα ξηρής/ υγρής αναρρόφησης με χωρητικότητα δοχείου 70L και μέχρι και 3 κινητήρες. 1 2 3 4 1 2 2 μοτέρ Επιλογή μεταξύ 1 ή 2 μοτέρ. Και τα δύο ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται στο μπροστινό

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

Προειδοποίηση. Προσοχή: ιαστάσεις χώρου. v.1.17.10.08 --- 19 ---

Προειδοποίηση. Προσοχή: ιαστάσεις χώρου. v.1.17.10.08 --- 19 --- 8. Οδηγίες εγκατάστασης Σηµειώσεις ιαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν την εγκατάσταση Προσοχή: Η εγκατάσταση και σύνδεση σωληνώσεων και ηλεκτρικού θα πρέπει να γίνει από επαγγελµατίες τεχνικούς.

Διαβάστε περισσότερα

ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Περιεχόμενα 1. Περιγραφή μηχανήματος 2. Τεχνικά χαρακτηριστικά 3. Οδηγίες ασφαλείας 4. Συναρμολόγηση 5. Συναρμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας. AΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗΣ & ΑΠΟΔΟΣΗΣ MADE IN GERMANY

Πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας. AΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗΣ & ΑΠΟΔΟΣΗΣ MADE IN GERMANY Πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας. AΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗΣ & ΑΠΟΔΟΣΗΣ MADE IN GERMANY 138 ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ MADE IN GERMANY Χρησιμοποιείτε γυαλιά προστασίας. Χρησιμοποιείτε μάσκα σκόνης. Χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

KDFVC fan coil unit. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Οδηγίες Χρήσης

KDFVC fan coil unit. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Οδηγίες Χρήσης KDFVC fan coil unit Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Οδηγίες Χρήσης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 2 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σελ,4 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 3,1 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ σελ,5 3,2 ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΟΚΙΜΗΣ σελ,5 3,3

Διαβάστε περισσότερα

IVR-L 120/24-2 Tc Me Dp

IVR-L 120/24-2 Tc Me Dp Η σκούπα αναρρόφησης IVR-L 120/24-2 Tc Me Dp oil με χωρητικότητα κάδου 120 L και αυτόνομη αντλία barrel, είναι ιδανική για την αναρρόφηση, το διαχωρισμό και την επιστροφή λιπαντικών ψύξης 1 360 ακτίνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΣ INTEX ΗΛΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟΣ ΤΑΠΗΤΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΡΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΣ INTEX ΗΛΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟΣ ΤΑΠΗΤΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΡΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΣ INTEX ΗΛΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟΣ ΤΑΠΗΤΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΡΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Για να μειωθεί ο κίνδυνος τραυματισμού, μην επιτρέπετε σε παιδιά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLMFS-26 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ 1. Χρησιμοποιεί σχέδιο

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. ΒΡΟΧΟΜΕΤΡΟ RAINMAN Mk 1

Περιεχόμενα. ΒΡΟΧΟΜΕΤΡΟ RAINMAN Mk 1 2 Περιεχόμενα 1.1. Γενικά... 3 1.2. Επιμέρους στοιχεία του Βροχόμετρου... 3 1.3. Επισκόπηση των περιεχομένων του παρόντος εγχειριδίου... 4 2.1. Γενικά... 5 2.2. Βασικά Στελέχη Βροχόμετρου... 6 2.3. Εγκατάσταση...

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 5.300

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 5.300 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 5.300 Κατηγορία Comfort - για άπειρες εφαρμογές. Μέγιστη ισχύς έως 1600W και με πολλά νέα χαρακτηριστικά η μεσαία κατηγορία προσφέρει υψηλή απόδοση και εξοικονόμηση χρόνου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ MADE IN GERMANY

ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ MADE IN GERMANY MADE IN GERMANY ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ H πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία σε συνδυασμό με το πάθος για καινοτομία έχουν καταστήσει την εταιρία Sonneflex ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα σε παγκόσμιο επίπεδο στον

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic Το Κ2 ενσωματώνει δύο τροχούς ομαλής κύλισης, πιστόλι με σκανδάλη, ένα λάστιχο υψηλής πίεσης 4μ, λόγχη ψεκασμού, ένα μπεκ για δύκολους ρύπους, και φίλτρο νερού που προστατεύει την αντλία από τους ρύπους.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης BDT1000

Οδηγίες Χρήσης BDT1000 Οδηγίες Χρήσης BDT1000 Τεχνικά χαρακτηριστικά Αντικείμενο Περιγραφή Κινητήρας 230 VAC. 50 Hz, μονοφασικός, 150 watt, 0-8 Amperes (εκκίνηση), 0,7 AMPS (χωρίς φορτίο), 0,8 Amps (με φορτίο) Ταχύτητα εν κενό

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία Εύχρηστη μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης με ένα μοτέρ, αυτόματο σύστημα καθαρισμού των φίλτρων - ΤACT - και κάδο όγκου 35, κατάλληλη για κάθε τύπου εφαρμογές σε αρτοποιεία και εργαστήρια ζαχαροπλαστικής.

Διαβάστε περισσότερα

3. ΣΥΝΔΕΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ & ΤΥΠΟΙ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ

3. ΣΥΝΔΕΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ & ΤΥΠΟΙ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών Τμήμα Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου Μάθημα: Τεχνολογία ξύλινων κατασκευών ΙΙ. Εξωτερικές κατασκευές 3. ΣΥΝΔΕΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ & ΤΥΠΟΙ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ Καθ. Γεωργίου

Διαβάστε περισσότερα