ελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Ημερομηνία εκτύπωσης: Αναθεώρηση:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Ημερομηνία εκτύπωσης: 24.08.2010 Αναθεώρηση: 23.08.2010"

Transcript

1 Σελίδα: 1/6 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης ηλώσεις επί του προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Βοηθητικό μέσο για την κατασκευή μασελών Παραγωγός/προμηθευτής: Heraeus Kulzer GmbH Grόner Weg 11, D Hanau Tel.: Παροχή πληροφοριών: Dr. Ruppert Tel.: Fax: klaus.ruppert@heraeus.com Πληροφορίες σε επείγουσες περιπτώσεις: Call "Poisining Emergency Center Berlin": (24 hours, support in english and german language) 2 Προσδιορισμός επικινδυνότητας Χαρακτηρισμός των κινδύνων: Xi Ερεθιστικό F Πολύ εύφλεκτο Ιδιαίτερες ενδείξεις κινδύνου για τον άνθρωπο και το περιβάλλον: Το προϊόν υπόκειται σε υποχρέωση χαρακτηρισμού βάσει της διαδικασίας υπολογισμών του "Γενικού Κανονισμού Ταξινόμησης Συνθέσεων της ΕΕ" στην τελευταία του έκδοση. R 11 Πολύ εύφλεκτο. R 37/38 Ερεθίζει το αναπνευστικό σύστημα και το δέρμα. R 43 Μπορεί να προκαλέσει ευαισθητοποίηση σε επαφή με το δέρμα. Σύστημα ταξινόμησης: Η ταξινόμηση είναι αντίστοιχη με τους επίκαιρους καταλόγους της ΕΚ, έχει όμως επεκταθεί βάσει υποδείξεων ειδικών συγγραμμάτων και δηλώσεων εταιρειών. 3 Σύνθεση/πληροφορίες για τα συστατικά Χημικός χαρακτηρισμός: Περιγραφή: Προϊόν βασισμένο σε μεθακρυλένια Επικίνδυνες ουσίες περιεχομένου: μεθακρυλικός μεθυλεστέρας Xi, F; R 11-37/ % CAS: Diphenyl(2,4,6-trimethylbenzoyl)phosphinoxid Xn; R 62-52/53 0-5% EINECS: Συμπληρωματικές υποδείξεις: Για την εξήγηση των αναφερόμενων υποδείξεων κινδύνου θα πρέπει να ανατρέξετε στο Κεφάλαιο Μέτρα πρώτων βοηθειών μετά από εισπνοή: Απαραίτητος ο καθαρός αέρας, σε περίπτωση ενοχλήσεων καλέστε γιατρό. μετά από επαφή με το δέρμα: Ξεπλυθείτε αμέσως με νερό και σαπούνι και πολύ καλό ξέβγαλμα. μετά από επαφή με τα μάτια: Πλένετε αα μάτια λτα αρκετή ώρα κάτω από τρεχούμενο νερό, κρατώντας ανοιχτά τα βλέφαρα. (συνέχεια στη σελίδα 2)

2 Σελίδα: 2/6 μετά από κατάποση: Προϊόν βασισμένο σε μεθακρυλένια (συνέχεια από τη σελίδα 1) * 5 Μέτρα για την καταπολέμηση της πυρκαγιάς Κατάλληλα πυροσβεστικά μέσα. CO2, άμμο, πυροσβεστική σκόνη. Μη χρησιμοποιείτε νερό. Πυροσβεστικά μέσα που για λόγους ασφαλείας είναι ακατάλληλα: νερό νερό με πλήρη εκτίναξη Ιδιαίτερος κίνδυνος από το υλικό, από τις κατα την καύση παραγόμενες ουσίες του ή από τα δημιουργούμενα αέρια: Σε επαφή με τον αέρα μπορούν να εκλύσουν μείγματα εκρηκτικών αερίων. Σε περίπτωση υπερθερμάνσεως ή πυρκαϊάς μπορεί να αναπτυχθούν τοξικά αέρια. Ειδικός προστατευτικός εξοπλισμός: εν απαιτούνται ιδιαίτερα μέτρα. Περαιτέρω δηλώσεις: - * 6 Μέτρα για την αντιμετώπιση τυχαίας έκλυσης Mέτρα προστασίας για τον άνθρωπο: Χρησιμοποιείστε προστατευτικό εξοπλισμό. Απομακρύνετε τα απροστάτευτα πρόσωπα. Mέτρα προστασίας περιβάλλοντος: Εμποδίστε την διοχέτευση στην αποχέτευση, λάκκους και υπόγεια. Τρόπος καθαρισμού/συλλογής: Απορροφήστε με απορροφητικό υλικό (πριονίδι κ.λ.π. ή χαρτοπετσέτες για μικρές ποσότητες) Συμπληρωματικές οδηγίες: εν ελευθερώνεται καμία επικίδυνη ουσία. Πληροφορίες για τον ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό βλέπε κεφάλαιο Χειρισμός και αποθήκευση Χειρισμός: Οδηγίες για την ασφαλή χρήση: Να διατηρείτε το δοχείο καλά κλεισμένο. Οδηγίες για τον τρόπο προστασίας κατά της πυρκαϊάς και έκρηξης: Μακρυά από πηγές αναφλέξεως - Απαγορεύεται το κάπνισμα. Να πέρνετε προστατευτικά μέτρα έναντι ηλεκτροστατικών εκκενώσεων. Εναποθήκευση: Αξιώσεις ως προς τα περιβλήματα και τις αποθήκες: Αποθηκεύεται σε ένα δροσερό μέρος. Υποδείξεις συναποθήκευσης: δεν απαιτείται Περαιτέρω δηλώσεις για τους όρους εναποθήκευσης: ιατηρείται σε δροσερό μέρος, αν είναι δυνατόν (όχι πάνω από 25 C) Να αποθηκεύεται στις καλά κλεισμένες μορφές του, σε δροσερό και ξηρό μέρος. * 8 Έλεγχος της έκθεσης/ατομική προστασία Συμπληρωματικές υποδείξεις για τη διαμόρφωση των τεχνικών εγκαταστάσεων: Καμία άλλη σύσταση, βλέπε κεφάλαιο 7. Συστατικά στοιχεία με οροθετικές τιμές αφορούσες τον τόπο εργασίας και που ωφείλουν να επιτηρούνται: μεθακρυλικός μεθυλεστέρας TWA () Μικρότερο χρονικό όριο: 820 mg/μ.³, 200 ppm Μεγαλύτερο χρονικό όριο: 410 mg/μ.³, 100 ppm (συνέχεια στη σελίδα 3)

3 Σελίδα: 3/6 (συνέχεια από τη σελίδα 2) Συμπληρωματικές υποδείξεις: Σαν βάση χρησιμοποιήθηκαν οι ισχύοντες κατάλογοι παρασκευάσματος. Ατομικός εξοπλισμός προστασίας: Γενικά μέτρα προστασίας και υγιεινής: Μακρυά από τρόφιμα, ποτά και ζωοτροφές. Να βγάζετε αμέσως τα λερωμένα, βρεγμένα ενδύματα. Να πλένετε τα χέρια προ του διαλείμματος και στο τέλος της αργασίας. Να αποφεύγετε την επαφή με το δέρμα. Να αποφεύγετε την επαφή με τα μάτια και δέρμα. Προστασία για την αναπνοή: εν απαιτείται όταν υπάρχει αναρρόφηση. Αν υπάρχει πιθανότητα έκθεσης σε αναθυμιάσεις, χρησιμοποιήστε προστατευτική μάσκα (φίλτρο Α) Προστασία για τα χέρια: Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε την επαφή με το δέρμα, χρησιμοποιήστε προστατευτικά γάντια για προφύλαξη από πιθανή ευαισθησία. Γάντια - ανθεκτικά στις διαλυτικές ουσίες. Το υλικό των γαντιών θα πρέπει να είναι αδιαπερατό και ανθεκτικό έναντι του προϊόντος / του υλικού / του παρασκευάσματος. Επιλέξτε το υλικού του γαντιού λαμβάνοντας υπ' όψη τους χρόνους διέλευσης, το βαθμό διαπερατότητας και την υποβάθμιση. Υλικό γαντιών Η επιλογή του κατάλληλου γαντιού δεν εξαρτάται μόνον από το υλικό, αλλά και τα επιπλέον χαρακτηριστικά ποιότητας, τα οποία διαφέρουν ανάλογα με τον κατασκευαστή. Επειδή το προϊόν είναι στην ουσία ένα παρασκεύασμα που αποτελείται από περισσότερα συστατικά δεν μπορεί να εξακριβωθεί η ανθεκτικότητα του υλικού κατασκευής των γαντιών και θα πρέπει να ελεγχθούν πριν από τη χρήση. Χρόνος διείσδυσης του υλικού γαντιών Ο ακριβής χρόνος διέλευσης ανακοινώνεται από τον κατασκευαστή των προστατευτικών γαντιών και θα πρέπει να τηρείται πάντοτε. Για τη διαρκή επαφή σε περιοχές χωρίς αυξημένο κίνδυνο τραυματισμού (π.χ. εργαστήριο) είναι κατάλληλα τα γάντια που έχουν κατασκευαστεί από το εξής υλικό: PVA γάντια Για τη συνεχή επαφή μέγιστης διάρκειας 15 λεπτών είναι κατάλληλα τα γάντια που έχουν κατασκευαστεί από τα εξής υλικά: Καουτσούκ βουτύλιου Καουτσούκ φθορίου (Viton) Καουτσούκ Nitril Καουτσούκ χλωροπρενίου Προστασία για τα μάτια: εν είναι απολύτως απαραίτητο Προστασία για το σώμα: Χρησιμοποιείστε ελαφρυά ενδυμασία. * 9 Φυσικές και χημικές ιδιότητες Γενικές πληροφορίες Μορφή: ρευστό Χρώμα: άχρωμο Οσμή: αντίστοιχη των εστέρων Μεταβολή της ύλης. Σημείο τήξεως/όρια ρευστοποίησης: εν είναι προσδιωρισμένο Σημείο ζέσεως/όρια ζέσεως: 100 C Σημείο αναφλέξεως: 10 C Θερμοκρασία αναφλέξεως: 430,0 C (συνέχεια στη σελίδα 4)

4 Σελίδα: 4/6 Κίνδυνος αυτοαναφλέξεως: Το προϊόν δεν αυτοαναφλέγεται. (συνέχεια από τη σελίδα 3) Κίνδυνος εκρήξεως: Το προϊόν δεν είναι εκρηκτικό. Όμως είναι πιθανός ο σχηματισμός εκρηκτικού μίγματος αναθυµιδεων/αέρα. Όρια κινδύνου εκρήξεως: κατώτερα: 2,1 % όγκου ανώτερα: 12,5 % όγκου Πίεση ατμού σε 20 C: 47 hpa Πυκνότητα σε 20 C: 1,000 γρ./εκ.³ ιαλυτότητα σε / αναμείξιμον με νερό: δεν αναμειγνύεται ή αναμειγνύεται λίγο Περιεκτικότητα σε διαλυτικό: Ποσοστά σε στερεό σώμα: 8,0 % 10 Σταθερότητα και αντιδρασιμότητα Θερμική αποσύνθεση / Όροι που πρέπει να αποφεύγονται: εν αποσυντίθεται αν η αποθήκευση και ο χειρισμός του γίνεται κανονικά. Επικίνδυνες αντιδράσεις: εν είναι γνωστή καμία επικίνδυνη αντίδραση. Επικίνδυνα αποσυνθετικά προϊόντα: εν είναι γνωστά επικίνδυνα προϊόντα αποσυνθέσεως. Περαιτέρω δηλώσεις: Αν αποθηκευτεί περισσότερο από όσο προτείνεται και / ή πάνω από τη συνιστόμενη θερμοκρασία, το προϊόν μπορεί να πολυμεριστεί παράγοντας θερμότητα. 11 Τοξικολογικές πληροφορίες Κίνδυνος άμεσης τοξικότητας: Αρχική ερεθιστική ενέργεια: στο δέρμα: Ερεθίζει το δερμα και τις βλεννώδεις μεμβράνες. στο μάτι: εν προκαλεί ερεθισμό. Ευαισθητοποίηση: Σε επαφή με το δέρμα μπορεί να προκαλέσει ευαισθητοποίηση. Συμπληρωματικές τοξικολογικές ενδείξεις: Ερεθιστικό Το προϊόν παρουσιάζει σύμφωνα με τον Υπολογισμό των Γενικών Γραμμών Κατάταξης της ΕΚ για παρασκευάσματα, όπως στη τελευταία ισχύουσα έκδοση, τους εξής κίνδυνους: Ευαισθητοποίηση Μπορεί να προκαλέσει ευαισθητοποίηση σε επαφή με το δέρμα. 12 Οικολογικές πληροφορίες Γενικές οδηγίες: εν επιτρέπεται να διεισδύει στα γήινα νερά, να αδειάζεται στο υδάτινο περιβάλλον ή στην αποχέτευση. Επικίνδυνο για το πόσιμο νερό ακόμη και όταν εκρεύσουν στο υπέδαφος μικρές ποσότητες. 13 Στοιχεία σχετικά με τη διάθεση Προϊόν: Σύσταση: εν επιτρέπεται να εναποτεθεί μαζί με τα κοινά απορρίμματα. Μην το αδειάζετε στην αποχέτευση. (συνέχεια στη σελίδα 5)

5 Σελίδα: 5/6 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ χημικές ουσίες που αποτελούνται από ή περιέχουν επικίνδυνες ουσίες Ακάθαρτες συσκευασίες: Σύσταση: Η εναπόθεση γίνεται σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες. (συνέχεια από τη σελίδα 4) * 14 Πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά Μεταφορά επί εδάφους ADR/RID: ADR/RID, τάξη: 3 (F1) Εύφλεκτα υγρά Αριθμός Kemler: 339 Αριθμός UN: 1247 Ομάδα συσκευασίας: II ελτίο κινδύνου: 3 Χαρακτηρισμός του εμπορεύματος: 1247 METHYL METHACRYLATE MONOMER, STABILIZED, solution Μεταφορά με πλοίο στη θάλασσα IMDG: IMDG κλάση: 3 Αριθμός-UN: 1247 Label 3 Ομάδα συσκευασίας: II Αριθμός-EMS: F-E,S-D Marine pollutant: Όχι Ακριβής τεχνική ονομασία: METHYL METHACRYLATE MONOMER, STABILIZED, solution Εναέρια μεταφορά ICAO-TI και IATA-D: ICAO/IATA-Κλάση: 3 Αριθμός-UN/ID: 1247 Label 3 Ομάδα συσκευασίας: II Ακριβής τεχνική ονομασία: METHYL METHACRYLATE MONOMER, STABILIZED, solution Μεταφορά/περαιτέρω δηλώσεις: - (συνέχεια στη σελίδα 6)

6 Σελίδα: 6/6 (συνέχεια από τη σελίδα 5) 15 Στοιχεία σχετικά με τη νομοθετική ρύθμιση Ειδικός καθορισμός σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ΕΟΚ: Το προϊόν έχει εκτιμηθεί και καθοριστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ΕΚ/GefStoffV. Χαρακτηριστικό γράμμα και καθορισμός κινδύνου του προϊόντος: Xi Ερεθιστικό F Πολύ εύφλεκτο Επικίνδυνα συστατικά πρέπει να αναφέρονται στις ετικέττες: μεθακρυλικός μεθυλεστέρας Φράσεις-R: 11 Πολύ εύφλεκτο. 37/38 Ερεθίζει το αναπνευστικό σύστημα και το δέρμα. 43 Μπορεί να προκαλέσει ευαισθητοποίηση σε επαφή με το δέρμα. Φράσεις-S: 9 Το δοχείο να διατηρείται σε καλά αεριζόμενο μέρος. 16 Μακρυά από πηγές ανάφλεξης - Απαγορεύεται το κάπνισμα. 24 Αποφεύγετε την επαφή με το δέρμα. 33 Λάβετε προστατευτικά μέτρα έναντι ηλεκτροστατικών εκκενώσεων. 37 Να φοράτε κατάλληλα γάντια. 43 Για την κατάσβεση να χρησιμοποιείτε άμμο, διοξείδιο του άνθρακα ή πυροσβεστική σκόνη, ουδέποτε νερό. 16 Άλλες πληροφορίες Τα στοιχεία αυτά βασίζονται στις δικές μας γνώσεις. Όμως δεν αποτελούν εγγύηση για οποιοδήποτε χαρακτηριστικό του προϊόντος και δεν θα αποτελέσουν δεδομένο για νομικές διεκδικήσεις. Σχετικές σειρές R 11 Πολύ εύφλεκτο. 37/38 Ερεθίζει το αναπνευστικό σύστημα και το δέρμα. 43 Μπορεί να προκαλέσει ευαισθητοποίηση σε επαφή με το δέρμα. 52/53 Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, μπορεί να προκαλέσει μακροχρόνιες δυσμενείς επιπτώσεις στο υδάτινο περιβάλλον. 62 Πιθανός κίνδυνος για εξασθένηση της γονιμότητας. ελτίο στοιχείων, εκδίδων τμήμα: Τομέας Ασφαλείας Για πληροφορίες απευθυνθείτε: Dr. Thiele Tel.: (+49) ruediger.thiele@heraeus.com * Τροποποιημένα στοιχεία σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση

4 Μέτρα πρώτων βοηθειών μετά από εισπνοή: Απαραίτητος ο καθαρός αέρας, σε περίπτωση ενοχλήσεων καλέστε γιατρό. (συνέχεια στη σελίδα 2) GR

4 Μέτρα πρώτων βοηθειών μετά από εισπνοή: Απαραίτητος ο καθαρός αέρας, σε περίπτωση ενοχλήσεων καλέστε γιατρό. (συνέχεια στη σελίδα 2) GR Σελίδα: 1/6 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης ηλώσεις επί του προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Βοηθητικό μέσο για την κατασκευή μασελών Παραγωγός/προμηθευτής: Heraeus

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 91/155/EΟΚ & 93/112/EOK

Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 91/155/EΟΚ & 93/112/EOK Σελίδα: 1/5 * 1 Στοιχεια ουσιασ/παρασκευασματοσ και εταιρειασ/επιχειρησησ Δηλώσεις επί του προϊόντος Ονομασία του προϊόντος στο εμπόριο: GC ADIA Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Βοηθητικό μέσο οδοντοτεχνίας

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης ηλώσεις επί του προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Καθαριστικό µέσο Παραγωγός/προµηθευτής: CPT Technology In Cleaning Riga

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 91/155/EΟΚ & 93/112/EOK

Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 91/155/EΟΚ & 93/112/EOK Σελίδα: 1/5 * 1 Στοιχεια ουσιασ/παρασκευασματοσ και εταιρειασ/επιχειρησησ Δηλώσεις επί του προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Βοηθητικό μέσο οδοντοτεχνίας Παραγωγός/προμηθευτής: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Ημερομηνία εκτύπωσης: Αναθεώρηση:

ελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Ημερομηνία εκτύπωσης: Αναθεώρηση: Σελίδα: 1/5 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης ηλώσεις επί του προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Βοηθητικό μέσο για την κατασκευή μασελών Παραγωγός/προμηθευτής: Heraeus

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης ηλώσεις επί του προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Καθαριστικό µέσο Παραγωγός/προµηθευτής: Detlef Francι F1 CLEAN EUROPA VERTRIEB

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Δηλώσεις επί του προϊόντος Αριθμός προϊόντος: 020071 Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Γράσο λίπανσης Παραγωγός/προμηθευτής: KLÜBER

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης ηλώσεις επί του προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Καθαριστικό µέσο Παραγωγός/προµηθευτής: Detlef Francι F1 CLEAN EUROPA

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης ηλώσεις επί του προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Καθαριστικό τζαµιών Παραγωγός/προµηθευτής: Detlef Francι F1 CLEAN EUROPA

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης ηλώσεις επί του προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Καθαριστικό µέσο Antistatisch Παραγωγός/προµηθευτής: CPT Technology In

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης ηλώσεις επί του προϊόντος Ονοµασία του προϊόντος στο εµπόριο: TRAFIAFF Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Μέσο αφαίρεσης γκράφιτι

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης ηλώσεις επί του προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης siehe Name des Produktes Παραγωγός/προµηθευτής: Detlef Francι F1 CLEAN

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης ηλώσεις επί του προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 022121 Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Γράσο λίπανσης Παραγωγός/προµηθευτής: KLÜBER

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 91/155/EΟΚ & 93/112/EOK

Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 91/155/EΟΚ & 93/112/EOK Σελίδα: 1/5 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Δηλώσεις επί του προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Βοηθητικό µ οδοντοτεχνίας Παραγωγός/προμηθευτής: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 * ΤΜΗΜΑ 1: Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/ επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Fagron Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας

Fagron Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα: 1/6 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Δηλώσεις επί του προϊόντος Αριθμός προϊόντος: 100368 Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Πρόσθετο μέσο για καλλυντικά ή φαρμακευτικά

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία του προϊόντος στο εμπόριο: AKKIT 101 HAFTUND Αριθμός προϊόντος: 14367/1 1.2 Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 453/2010/EK

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 453/2010/EK Σελίδα: 1/5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθμός προϊόντος: 504M0102 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 1005 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος και αντενδεικνυόµενες

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο στοιχείων ασφαλείας σύµφωνα µε το 91/155/EΟΚ 1 Στοιχεια τησ ουσιασ/παρασκευασµατοσ και εταιρειασ/επιχειρησησ

ελτίο στοιχείων ασφαλείας σύµφωνα µε το 91/155/EΟΚ 1 Στοιχεια τησ ουσιασ/παρασκευασµατοσ και εταιρειασ/επιχειρησησ Σελίδα: 1/6 1 Στοιχεια τησ ουσιασ/παρασκευασµατοσ και εταιρειασ/επιχειρησησ ηλώσεις επί του προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Ειδικές ταµπλέτες για την αφαίρεση του λίπους από καφέ στις καφετιέρες.

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης ηλώσεις επί του προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Βοηθητικό µέσο Παραγωγός/προµηθευτής: Detlef Francι F1 CLEAN EUROPA VERTRIEB

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Παραγωγή υλικών συγκόλλησης Στοιχεία του προμηθευτή του δελτίου

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθμός προϊόντος: 165-L Αριθμούς καταχώρισης μη χρησιμοποιήσιμο Χρήση του υλικού / της σύνθεσης

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 1031 (30 χιλιοστόλιτρα), 1033 (100 χιλιοστόλιτρα) Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης ηλώσεις επί του προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Καθαριστικό µέσο Βοηθητικό µέσο Παραγωγός/προµηθευτής: Detlef Francι

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/7 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες χρήσεις Δεν διατίθενται

Διαβάστε περισσότερα

Τηλ: +30 2102481105, +30 2108328433 Fax: +30 210 2474927 e-mail: info@apollon.com.gr website: www.apollon.com.gr

Τηλ: +30 2102481105, +30 2108328433 Fax: +30 210 2474927 e-mail: info@apollon.com.gr website: www.apollon.com.gr Σελίδα: 1/9 1 Προσδιορισµός ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/ επιχείρησης Πληροφορίες για το προϊόν Χρήση της ουσίας / παρασκευάσµατος Κόλλα / στόκος µαρµάρων Παραγωγός/προµηθευτής: ΑΠΟΛΛΩΝ ΨΑΛΤΗΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 453/2010/EK

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 453/2010/EK Σελίδα: 1/6 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθμός προϊόντος: SN 028 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 453/2010/EK

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 453/2010/EK Σελίδα: 1/6 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθμός προϊόντος: SN 0270000 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Μονωτικό υλικό σιλικόνης Στοιχεία του προμηθευτή του δελτίου δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Τηλ: +30 2108328433, +30 2108328427 Fax: +30 2108315910 e-mail: info@apollon.com.gr website: www.apollon.com.gr

Τηλ: +30 2108328433, +30 2108328427 Fax: +30 2108315910 e-mail: info@apollon.com.gr website: www.apollon.com.gr Σελίδα: 1/8 1 Προσδιορισµός ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/ επιχείρησης Πληροφορίες για το προϊόν Χρήση της ουσίας / παρασκευάσµατος Καθαριστικό µαρµάρων Παραγωγός/προµηθευτής: ΑΠΟΛΛΩΝ ΨΑΛΤΗΡΑΣ ΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τηλ: +30 2102481105, +30 2108328433 Fax: +30 210 2474927 e-mail: info@apollon.com.gr website: www.apollon.com.gr. Carc. Cat. 3

Τηλ: +30 2102481105, +30 2108328433 Fax: +30 210 2474927 e-mail: info@apollon.com.gr website: www.apollon.com.gr. Carc. Cat. 3 Σελίδα: 1/8 1 Προσδιορισµός ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/ επιχείρησης Πληροφορίες για το προϊόν Χρήση της ουσίας / παρασκευάσµατος Γυαλιστικό µαρµάρων Παραγωγός/προµηθευτής: ΑΠΟΛΛΩΝ ΨΑΛΤΗΡΑΣ ΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Δηλώσεις επί του προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Διαλυτικό σκουριάς Παραγωγός/προμηθευτής: WERA WERK Hermann Werner GmbH&Co.KG

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο στοιχείων ασφαλείας σύµφωνα µε το 91/155/EΟΚ

ελτίο στοιχείων ασφαλείας σύµφωνα µε το 91/155/EΟΚ Σελίδα: 1/5 1 Στοιχεια τησ ουσιασ/παρασκευασµατοσ και εταιρειασ/επιχειρησησ ηλώσεις επί του προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Ειδικό διάλυµα για την αποµάκρυνση υπολειµµάτων γάλακτος (ακροφύσιο

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης ηλώσεις επί του προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Κόλλα Παραγωγός/προµηθευτής: VBH Holding AG Siemensstrasse 38 D70825 KorngalMόnchingen

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθμός προϊόντος: 043 Αριθμούς καταχώρισης μη χρησιμοποιήσιμο Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο στοιχείων ασφαλείας σύµφωνα µε την οδηγία 91/155/EΟΚ

ελτίο στοιχείων ασφαλείας σύµφωνα µε την οδηγία 91/155/EΟΚ Σελίδα: 1/8 1 Στοιχεία της ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης ηλώσεις επί του προϊόντος: Χρήση του υλικού / της σύνθεσης: Φυτοπροστατευτικό προϊόν Παραγωγός/προµηθευτής: AOLOGY Παπαοικονόµου

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο στοιχείων ασφαλείας σύµφωνα µε την οδηγία 91/155/EΟΚ

ελτίο στοιχείων ασφαλείας σύµφωνα µε την οδηγία 91/155/EΟΚ Σελίδα: 1/8 * 1 Στοιχεία της ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης ηλώσεις επί του προϊόντος: Χρήση του υλικού / της σύνθεσης: Φυτοπροστατευτικό προϊόν Παραγωγός/προµηθευτής: AOLOGY Παπαοικονόµου

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο στοιχείων ασφαλείας σύµφωνα µε το 91/155/EΟΚ Ηµεροµηνία εκτύπωσης: Θεωρηµένο στις

ελτίο στοιχείων ασφαλείας σύµφωνα µε το 91/155/EΟΚ Ηµεροµηνία εκτύπωσης: Θεωρηµένο στις Σελίδα: 1/5 * 1 Στοιχεια τησ ουσιασ/παρασκευασµατοσ και εταιρειασ/επιχειρησησ ηλώσεις επί του προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 84527 Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Αραιωτικό Παραγωγός/προµηθευτής: TSOLOVOS

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/7 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Aριθμός CAS: 127281-18-9 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθμός προϊόντος: 050-EB Αριθμούς καταχώρισης μη χρησιμοποιήσιμο Χρήση του υλικού / της σύνθεσης

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/6 1. Στοιχεία ουσίας/ παρασκευάσματος και της εταιρίας Efka 8630 Χρήση: βιομηχανικά χημικά Εταιρεία: BASF SE 67056 Ludwigshafen GERMANY Διεύθυνση επαφής: BASF Hellas

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 1035 (25 ml) Aριθµός CAS: 97-53-0 Αριθµός ΕC: 202-589-1 Συναφείς προσδιοριζόµενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθμός προϊόντος: 162 Αριθμούς καταχώρισης μη χρησιμοποιήσιμο Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Υλικό

Διαβάστε περισσότερα

Τηλ: +30 2108328433, +30 2108328427 Fax: +30 2108315910 e-mail: info@apollon.com.gr website: www.apollon.com.gr

Τηλ: +30 2108328433, +30 2108328427 Fax: +30 2108315910 e-mail: info@apollon.com.gr website: www.apollon.com.gr Σελίδα: 1/10 1 Προσδιορισµός ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/ επιχείρησης Πληροφορίες για το προϊόν Χρήση της ουσίας / παρασκευάσµατος Β' συστατικό εποξειδικής κόλλας µαρµάρων (γρήγορη) Παραγωγός/προµηθευτής:

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθμός προϊόντος: 071 Αριθμούς καταχώρισης μη χρησιμοποιήσιμο Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Οδοντιατρικό

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Δηλώσεις επί του προϊόντος Αριθμός προϊόντος: 089-PA Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Συγκολλητική οδοντική κονία με βάση τη ρητίνη

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 1 Στοιχεια ουσιασ/παρασκευασματοσ και εταιρειασ/επιχειρησησ Δηλώσεις επί του προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Αλκοολούχο καθαριστικό μέσο Παραγωγός/προμηθευτής: Alfred Kaercher GmbH

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθμός προϊόντος: 050-PU Αριθμούς καταχώρισης μη χρησιμοποιήσιμο Χρήση του υλικού / της σύνθεσης

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Δηλώσεις επί του προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Μέσο επεξεργασίας μετάλλων Παραγωγός/προμηθευτής: WERA WERK Hermann Werner

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης ηλώσεις επί του προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Κόλλα Παραγωγός/προµηθευτής: VBH Holding AG Siemensstrasse 38 D70825 KorntalMόnchingen

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 91/155/EΟΚ & 93/112/EOK

Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 91/155/EΟΚ & 93/112/EOK Σελίδα: 1/5 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Δηλώσεις επί του προϊόντος Ονομασία του προϊόντος στο εμπόριο: GC ADIA gum shades Opaque-Opaque Modifier Χρήση του υλικού / της

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 ΤΜΗΜΑ 1: Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθμός προϊόντος: 165-L Αριθμούς καταχώρισης μη χρησιμοποιήσιμο 1.2 Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο στοιχείων ασφαλείας σύµφωνα µε το 91/155/EΟΚ 1 Στοιχεια τησ ουσιασ/παρασκευασµατοσ και εταιρειασ/επιχειρησησ

ελτίο στοιχείων ασφαλείας σύµφωνα µε το 91/155/EΟΚ 1 Στοιχεια τησ ουσιασ/παρασκευασµατοσ και εταιρειασ/επιχειρησησ Σελίδα: 1/7 1 Στοιχεια τησ ουσιασ/παρασκευασµατοσ και εταιρειασ/επιχειρησησ ηλώσεις επί του προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης ιαλυτικό αλάτων Παραγωγός/προµηθευτής: KAMARETA EST. Meierhofstrasse

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης ηλώσεις επί του προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Καθαριστικό µέσο Παραγωγός/προµηθευτής: CPT Technology In Cleaning Riga

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθμός προϊόντος: 109-U Αριθμούς καταχώρισης μη χρησιμοποιήσιμο Χρήση του υλικού / της σύνθεσης

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Μονωτικό υλικό σιλικόνης Στοιχεία του προμηθευτή του δελτίου δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 1 Στοιχεια ουσιασ/παρασκευασματοσ και εταιρειασ/επιχειρησησ Δηλώσεις επί του προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Καθαριστικό υψηλής πίεσης Παραγωγός/προμηθευτής: Alfred Kaercher GmbH

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθμός προϊόντος: 274 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

BISON SILICONE GLASS TRANSPARENT CRT 280ML*12 ENEL

BISON SILICONE GLASS TRANSPARENT CRT 280ML*12 ENEL DPD Declaration Σελίδα: 1/6 Αναθεώρηση: 07.05.2014 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης. 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος. Ονομασία του προϊόντος στο εμπόριο: BISON Imedio SILICONE

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με τον 1907/2006/EK, Άρθρο 31 και τον 453/2010/ ΕΚ

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με τον 1907/2006/EK, Άρθρο 31 και τον 453/2010/ ΕΚ Σελίδα: 1/9 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία του προϊόντος στο εμπόριο: 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 ΤΜΗΜΑ 1: Αναγνωριστικός κωδικός ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθμός προϊόντος: 214-Ti Αριθμούς καταχώρισης μη χρησιμοποιήσιμο 1.2 Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδομένων ασφαλείας

ελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/5 * ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Aριθμός CAS: 7782-42-5 Αριθμός ΕC: 231-955-3 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθμός προϊόντος: 109-C Αριθμούς καταχώρισης μη χρησιμοποιήσιμο Χρήση του υλικού / της σύνθεσης

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με τους Κανονισμούς 1907/2006/ΕΚ (REACH), τον 453/2010/ΕΚ και 1272/2008/EK(CLP)

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με τους Κανονισμούς 1907/2006/ΕΚ (REACH), τον 453/2010/ΕΚ και 1272/2008/EK(CLP) σύμφωνα με τους Κανονισμούς 1907/2006/ΕΚ (REACH), τον Σελίδα: 1/7 30.05.2015 Αριθμός έκδοσης 1 Αναθεώρηση 30.05.2015 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με τον 1907/2006/ΕΟΚ (Κανονισμός "REACH"), τον 453/2010/ΕΚ και τον κανονισμό (ΕΚ) Αρ. 1272/2008

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με τον 1907/2006/ΕΟΚ (Κανονισμός REACH), τον 453/2010/ΕΚ και τον κανονισμό (ΕΚ) Αρ. 1272/2008 7.0 Σελίδα: 1/9 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία του προϊόντος στο εμπόριο: DON WC ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ (ΠΕΥΚΟ- 1.2 Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. σύμφωνα με το 1907/2006/EC, Άρθρο 31 1 η ΕΚΔΟΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ: 4/03/2013 VELVET LIQUID

ΦΥΛΛΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. σύμφωνα με το 1907/2006/EC, Άρθρο 31 1 η ΕΚΔΟΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ: 4/03/2013 VELVET LIQUID σύμφωνα με το 1907/2006/EC, Άρθρο 31 1 η ΕΚΔΟΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ: 4/03/2013 VELVET LIQUID 1: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Στοιχεία του παρασκευάσματος: Εμπορική ονομασία VELVET LIQUID

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων Ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 1. Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Δηλώσεις επί του προϊόντος Ονομασία του προϊόντος στο εμπόριο: Radcon Formula # 7 Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Υδρόφοβο μέσο Παραγωγός: Radcrete

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του µείγµατος και αντενδεικνυόµενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Τηλ: , Fax: website:

Τηλ: , Fax: website: Σελίδα: 1/7 1 Προσδιορισµός ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/ επιχείρησης Πληροφορίες για το προϊόν Χρήση της ουσίας / παρασκευάσµατος Β' συστατικό εποξειδικής κόλλας µαρµάρων Παραγωγός/προµηθευτής:

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο στοιχείων ασφαλείας σύµφωνα µε το 91/155/EΟΚ

ελτίο στοιχείων ασφαλείας σύµφωνα µε το 91/155/EΟΚ Σελίδα: 1/5 * 1 Στοιχεια τησ ουσιασ/παρασκευασµατοσ και εταιρειασ/επιχειρησησ ηλώσεις επί του προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 84129 Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Αραιωτικό Παραγωγός/προµηθευτής: TSOLOVOS

Διαβάστε περισσότερα

BISON ACRYLIC UNIVERSAL WHITE CRT 300ML*24 ENEL

BISON ACRYLIC UNIVERSAL WHITE CRT 300ML*24 ENEL DPD Declaration Σελίδα: 1/6 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης. 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος. Ονομασία του προϊόντος στο εμπόριο: BISON Acrylic ACRYLIC Sealant UNIVERSAL

Διαβάστε περισσότερα

C 100 BUZ X Coat Ηµεροµηνία έκδοσης: 11. 7. 2008 Σελίδες 1 από 7

C 100 BUZ X Coat Ηµεροµηνία έκδοσης: 11. 7. 2008 Σελίδες 1 από 7 Ηµεροµηνία έκδοσης: 11. 7. 2008 Σελίδες 1 από 7 1. Στοιχεία παρασκευάσµατος και εταιρείας / επιχείρησης Ονοµασία του προϊόντος: C 100 BUZ X COAT Χρήση: Έτοιµο προς χρήση Easy- to- Clean για βελτίωση επιφανειών,

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθμός προϊόντος: 290 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 453/2010/EK

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 453/2010/EK Σελίδα: 1/6 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθμός προϊόντος: SIL622 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης ηλώσεις επί του προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Σκληρυντής Παραγωγός/προµηθευτής: VBH Holding AG Siemensstrasse 38 D-70825

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με τόυς Κανονισμούς 1907/2006/ΕΚ (REACH), τον 453/2010/ΕΚ και 1272/2008/EK(CLP)

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με τόυς Κανονισμούς 1907/2006/ΕΚ (REACH), τον 453/2010/ΕΚ και 1272/2008/EK(CLP) Σελίδα: 1/9 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με τον 1907/2006/EK, Άρθρο 31 και τον 453/2010/ΕΚ

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με τον 1907/2006/EK, Άρθρο 31 και τον 453/2010/ΕΚ Σελίδα: 1/7 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Προϊόντος. 1 Στοιχεία του παρασκευάσματος και της επιχείρησης

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Προϊόντος. 1 Στοιχεία του παρασκευάσματος και της επιχείρησης Σελίδα 1/7 1 Στοιχεία του παρασκευάσματος και της επιχείρησης Όνομα προϊόντος: berill Εφαρμογή προϊόντος: Υγρό καθαρισμού ασημικών επαγγελματικού τύπου με εμβάπτιση Υπεύθυνος κυκλοφορίας: Δ.Γ. ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

ελτίο δεδοµένων Ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης ηλώσεις επί του προϊόντος Αριθµός προϊόντος: xx110785 Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Καθαριστικό µέσο According to trade name/product

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/7 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθμός προϊόντος: 023-U Αριθμούς καταχώρισης μη χρησιμοποιήσιμο Χρήση του υλικού / της σύνθεσης

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/6 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης - Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος - - Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 6 1. Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Στοιχεία τής ουσίας ή τού παρασκευάσµατος Καθορισμός του ασκούντος την επιχείρηση Εταιρεία: Οδός: Τόπος: LH1132 / LH1134 FINO

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/7 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες χρήσεις Χρήση

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 και τον 453/2010/ΕΚ

ελτίο δεδοµένων ασφαλείας σύµφωνα µε το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 και τον 453/2010/ΕΚ Σελίδα: 1/6 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονοµασία του προϊόντος στο εµπόριο: ACQUAPAST5 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις της ουσίας ή του

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με τον 1907/2006/EK, Άρθρο 31 και τον 453/2010/ΕΚ

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με τον 1907/2006/EK, Άρθρο 31 και τον 453/2010/ΕΚ Σελίδα: 1/7 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος μ μ μ 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με τον 1907/2006/EK, Άρθρο 31 και τον 453/2010/ΕΚ

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με τον 1907/2006/EK, Άρθρο 31 και τον 453/2010/ΕΚ Σελίδα: 1/6 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία του προϊόντος στο εμπόριο: ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ PAPPY HOME ΜΕ ΞΥΔΙ 1.2 Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με τόυς Κανονισμούς 1907/2006/ΕΚ (REACH), τον 453/2010/ΕΚ και 1272/2008/EK(CLP)

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με τόυς Κανονισμούς 1907/2006/ΕΚ (REACH), τον 453/2010/ΕΚ και 1272/2008/EK(CLP) Σελίδα: 1/9 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

1234151 - GRIFFON HYDRA POT 750G*6 L20

1234151 - GRIFFON HYDRA POT 750G*6 L20 DPD Declaration Σελίδα: 1/7 Αναθεώρηση: 02.05.2014 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης. 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος.. 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/7 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθμός προϊόντος: 050-EA Αριθμούς καταχώρισης μη χρησιμοποιήσιμο Χρήση του υλικού / της σύνθεσης

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με τον 1907/2006/EK, Άρθρο 31 και τον 453/2010/ΕΚ

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με τον 1907/2006/EK, Άρθρο 31 και τον 453/2010/ΕΚ Σελίδα: 1/7 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Χρήση του υλικού / της σύνθεσης Εκρηκτική Ύλη 1.3 Στοιχεία του προμηθευτή του δελτίου

Διαβάστε περισσότερα

Cupri orotas dihydricum

Cupri orotas dihydricum Σελίδα: 1/7 * ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσµατος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθµός προϊόντος: 101761 Aριθµός CAS: 61573-60-2 1.2 Συναφείς προσδιοριζόµενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με το 1907/2006/EK, Άρθρο 31 Σελίδα: 1/5 * 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθμός προϊόντος: 259 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες χρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας Σελίδα: 1/6 1 Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Αριθμός προϊόντος: 701385 Aριθμός CAS: 66-84-2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με τόυς Κανονισμούς 1907/2006/ΕΚ (REACH), τον 453/2010/ΕΚ και 1272/2008/EK(CLP)

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με τόυς Κανονισμούς 1907/2006/ΕΚ (REACH), τον 453/2010/ΕΚ και 1272/2008/EK(CLP) 8.0.28 Σελίδα: 1/9 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Ονομασία του προϊόντος στο εμπόριο: DON REXIL ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ 1.2 Συναφείς

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με τον 1907/2006/EK, Άρθρο 31 και τον 453/2010/ ΕΚ

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας σύμφωνα με τον 1907/2006/EK, Άρθρο 31 και τον 453/2010/ ΕΚ Σελίδα: 1/9 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1 Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2 Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα