Η ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΡΑΣΗ ΤΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΡΑΣΗ ΤΩΝ"

Transcript

1 ΚΑΜΠΙΝΑ RAXUL

2 Η ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΡΩΜΑΪΚΩΝ SPA Στα διάσηµα spas που θερµαίνονταν µε κάρβουνο, οι αρχαίοι Ρωµαίοι χρησιµοποιούσαν µια πολύπλοκη και εξεζητηµένη θέρµο-υδραυλική τεχνολογία για τα κανάλια του ζεστού νερού και για την έξοδο του ατµού και της ζέστης από τα πατώµατα και τα τοιχώµατα των spas. Γνώριζαν πως η κατανοµή κατάλληλων ποσοτήτων ζέστης σε διαφορετικά επίπεδα υγρασίας, παρείγαν εκπληκτικά οφέλη στην υγεία, καθώς και µια ολική αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης. Για να επιτύχουν αυτά τα αποτελέσµατα, οι Ρωµαίοι σχεδίασαν σύνθετες αρχιτεκτονικές δοµές, που αποτελούνταν από διάφορους θαλάµους, τοποθετηµένους µε µια συγκεκριµένη και αποτελεσµατική διαδοχή. Η καµπίνα Raxul της Starpool, δηµιουργεί διαδοχικά όλα τα βιοκλιµατολογικά στάδια των αρχαίων Ρωµαϊκών Spa σε ένα µόνο δωµάτιο. Η Starpool ανανέωσε και τελειοποίησε την τελετουργία των αρχαίων Ρωµαϊκών Spa, αναπτύσσοντας µια πλήρη έννοια ευεξίας µε καλλυντικά προϊόντα που ξυπνούν τις αισθήσεις και ενισχύουν τις θετικές δονήσεις που παράγονται από την καµπίνα Raxul.

3 Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ STARPOOL Στην καµπίνα Raxul, η Starpool µε τη βοήθεια της τεχνολογίας έχει τιθασεύσει τη ζέστη και το νερό, για να µπορεί να προσφέρει τις τρεις βασικές λειτουργίες ενός spa: ζεστό µπάνιο, µπάνιο µε ατµό (ατµόλουτρο-χαµάµ) και Ρωµαϊκό µπάνιο (σάουνα). Τα καλλυντικά των αισθήσεων, σε συνδυασµό µε τις δεξιοτεχνίες των αισθητικών, συµπληρώνουν την απόλυτη εµπειρία της καµπίνας Raxul µε τρεις κύκλους προγραµµάτων: Raxul (η τελετουργία της περίδεσης), Essenthia (η τελετουργία των αρωµάτων) και Thalasso (η τελετουργία των κυµάτων). Η ευεξία είναι πλήρης, καθώς καλύπτει και τις πέντε αισθήσεις: ΑΚΟΗ: κάθε καµπίνα Raxul έχει εγκατεστηµένο στερεοφωνικό συγκρότηµα hi-fi για να παίζει χαλαρωτική ατµοσφαιρική µουσική. ΟΣΦΡΗΣΗ: ένα µίγµα αιθέριων ελαίων και αρωµάτων µεθάει το µυαλό και το πνεύµα. ΟΡΑΣΗ: εναλλαγή χρωµάτων εσωτερικά της καµπίνας µε οπτικές ίνες, για να κάνει πιο εντυπωσιακά τα διαφορετικά στάδια της θεραπείας. ΑΦΗ: πέτρες και άλλα υλικά χαϊδεύουν το σώµα. ΓΕΥΣΗ: οι θεραπείες συνοδεύονται από ένα απολαυστικό κατά της δίψας τσάι από βότανα.

4 Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ Ο χώρος, οι φόρµες, η λειτουργικότητα, η αξιοπιστία και η απλότητα είναι οι έννοιες κλειδί, που ενέπνευσαν την οµάδα των τεχνικών της Starpool και των εµπειροτεχνών, στο σχεδιασµό αυτής της πολυλειτουργικής καµπίνας Raxul. Αυτή η ασυνήθιστη ευελιξία, η εύκολη στη χρήση και πολυλειτουργική καµπίνα Raxul, µε τα αξιόπιστα, υψηλής ποιότητας υλικά και στοιχεία, σας επιτρέπει να προσφέρετε στους πελάτες σας µία υψηλής ποιότητας υπηρεσία Spa. Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ STARPOOL: 6 M2 = RAXUL

5

6 ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΖΕΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ 39 ο C ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 35 ο C ΦΥΣΙΚΗ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΩΣ ΑΤΜΟΛΟΥΤΡΟ-ΧΑΜΑΜ ΠΑΓΚΑΚΙΑ 39 ο C ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 45 ο C ΥΓΡΑΣΙΑ 100% ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΑΟΥΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ 37 ο C ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ 60 ο C ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 55 ο C ΦΥΣΙΚΗ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΣ Μπάνιο αναζωογόνησης και χαλάρωσης. Ένας ιδανικός τρόπος να βοηθήσετε στην ενδυνάµωση του αµυντικού συστήµατος, διασφαλίζοντας µια γενική πρόληψη και αναζωογόνηση στο σώµα. Το περιβάλλον δηµιουργεί µια τεχνητή εµπύρετη κατάσταση, που οδηγεί σε φυσική αύξηση µεταβολισµού του υπερβολικού λίπους. Χαµάµ µε θερµαινόµενα παγκάκια. Ο ατµός βοηθάει στη ρύθµιση του επιπέδου ph του δέρµατος, αφήνοντάς το ενυδατωµένο και καθαρό. Συνιστάται για τη βελτίωση της αναπνευστικής λειτουργίας. Αρχαία Ρωµαϊκή σάουνα µε θερµαινόµενα παγκάκια και τοιχώµατα. Η έντονη εφίδρωση έχει σαν αποτέλεσµα τη γενική αποτοξίνωση του σώµατος, µέσω της αποβολής των τοξινών. ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΥΚΛΟΣ RAXUL Η τελετουργία της περίδεσης 25 λεπτά ΚΥΚΛΟΣ ESSENTHIA Η τελετουργία των αρωµάτων 23 λεπτά ΚΥΚΛΟΣ THALASSO Η τελετουργία των κυµάτων 29 λεπτά Εφαρµόζονται διάφορα προϊόντα περίδεσης σε όλο το σώµα και αφήνονται να στεγνώσουν αυξάνοντας τη θερµοκρασία (ξηρή απορρόφηση). Κατόπιν εφαρµόζεται ατµός για να ξανά-υγρανθεί το προϊόν (απορρόφηση µέσω όσµωσης). Τέλος, εφαρµόζεται η τροπική βροχή, αρωµατισµένη µε αιθέριο έλαιο Starpool MARACUJA, η οποία καταρχάς έρχεται σε επαφή µε το προϊόν και κατόπιν µε το σώµα (απορρόφηση µέσω συνεργείας), επιτυγχάνοντας µια απαλή αποτοξίνωση και µια δράση ενυδάτωσης στα εν τω βάθει στρώµατα του δέρµατος. Αυτός ο κύκλος προσφέρει ζεστό ατµό αρωµατισµένο µε αιθέριο έλαιο Starpool EUCALYPTUS εναλλάξ µε φρέσκους δροσερούς υδρατµούς Aufgusseffect, που όχι µόνο βελτιώνουν τις αναπνευστικές λειτουργίες αλλά ενισχύουν τη γενική αποτοξίνωση λόγω της ερυθρίασης του σώµατος. Αυτός ο κύκλος αρχίζει µε την προετοιµασία του δέρµατος που γίνεται µε τον ατµό που εναλλάσσεται µε αιφνίδιες αναβλύσεις αλατούχου διαλύµατος της Starpool «SALINE SOLUTION» και αέρα αναµεµιγµένου µε αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου της Starpool EUCALYPTUS. Ο κύκλος τελειώνει µε τον ψεκασµό δροσερού αέρα. Τα αποτελέσµατα αυτού του κύκλου είναι η ιδανική συνεργεία ανάµεσα στη διαστολή των πόρων και στην απορρόφηση αλάτων.

7 ΑΠΛΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Εξαιρετικό επίπεδο ποιότητας, µε λειτουργίες χειρισµού πολύ φιλικές και απλές για το χρήστη και µε απλή µέθοδο συντήρησης. Οι βασικές λειτουργίες ζεστό µπάνιο, ατµόλουτρο και σάουνα- µπορούν να ενεργοποιηθούν οποιαδήποτε στιγµή, σύµφωνα µε τις ανάγκες των διαφόρων θεραπειών οµορφιάς. Επιπλέον, οι τρεις προγραµµατισµένες εναρµονισµένες θεραπείες, επιτρέπουν αυτόµατη διαχείριση όλων των φάσεων θεραπείας. ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Πέτρα, ατσάλι, ξύλο και γυαλί συνενώθηκαν επιδέξια, για να δώσουν ζωή σε ένα αντικείµενο µε εξαιρετικό design. Φυσικά υλικά, που µε τη συνέργια του νερού και της ζέστης, παράγουν αισθήµατα αιώνιας ευχαρίστησης και γαλήνης. Η υψηλής ποιότητας πέτρα χρησιµοποιείται για να τονίσει το εσωτερικό της καµπίνας και να την κάνει πιο συµπαγή, µε χαµηλή πορώδη υφή και υψηλή διαθλαστική ισχύ, διασφαλίζοντας χαµηλή απορρόφηση ατµών και υψηλής θερµότητας κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Τοιχώµατα: Μπλε µάρµαρο Βελγίου, µε το µοναδικό µπλε χρώµα. Καθίσµατα: Μάρµαρο Botticino, µε ασυνήθιστα κεχριµπαρένια νερά.

8 ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΟΨΗ ΤΟΜΗ 245 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΟΡΟΦΗΣ ΙΣΧΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ 224 (µήκος) x 245 (ύψος) x 265 (βάθος) cm 1700 kg 400 kg/m3 400Vac 3L+N+PE (standard) max 8 kw Hz (400Vac 3L+N+PE) µεταξύ 125 και 1250 microsiemens/cm στους 20οC

9 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΩΜΑΤΙΟΥ 250 ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΡΤΑΣ Ή ΤΟΙΧΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ

10 Υ ΡΑΥΛΙΚΕΣ & ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΟΨΗ

11 ΠΙΣΩ ΟΨΗ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΡΑΜΜΗ ΚΡΥΟΥ ΝΕΡΟΥ ιάµετρος σωλήνα: 1/2 θηλυκή ένωση µε στρόγγυλο ρουµπινέτο στα 230cm από το δάπεδο. ΓΡΑΜΜΗ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ιάµετρος σωλήνα: 1/2 θηλυκή ένωση µε στρόγγυλο ρουµπινέτο στα 230cm από το δάπεδο. ΣΩΛΗΝΑΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ιάµετρος σωλήνα: 40 mm, στο ίδιο επίπεδο µε το δάπεδο ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΕΡΟΣ ιάµετρος σωλήνα: 100 mm, συνδεδεµένος µε το εξωτερικό περιβάλλον ΠΡΙΖΑ 16A 400Vac 3P+N+E fuseless EURO SOCKET (standard)

12 ΚΥΚΛΟΣ RAXUL Η τελετουργία της περίδεσης (25 λεπτά) Εφαρµόζονται διαφορετικά είδη περίδεσης σε όλο το σώµα και αφήνονται να στεγνώσουν, αυξάνοντας τη θερµοκρασία (ξηρή απορρόφηση). Κατόπιν εµφανίζεται ατµός για να επανυγρανθεί η περίδεση (απορρόφηση µέσω ώσµωσης). Τέλος, η τροπική βροχή, αρωµατισµένη µε το αιθέριο έλαιο MARACUJA της STARPOOL έρχεται σε επαφή πρώτα µε το προϊόν και µετά µε το σώµα (απορρόφηση µέσω συνεργείας), επιτυγχάνοντας µια ήπια αποτοξίνωση και βαθιά δράση ενυδάτωσης. Τα προϊόντα που χρησιµοποιούνται είναι από την Germaine de Capuccini. ΦΑΣΗ 1 - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Προτού µπει στην καµπίνα, προσφέρετε στον πελάτη ένα αρωµατισµένο τσάι από βότανα. ΦΑΣΗ 2 - ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΙΝΑ Περάστε µε τον πελάτη στην καµπίνα και πραγµατοποιήστε µία απολέπιση µε ένα από τα παρακάτω προϊόντα - Spa Exfoliating (12γρ.) - Chocoscrub (15γρ.) (βρέξτε πρώτα µε νερό το δέρµα του πελάτη). ΦΑΣΗ 3 - ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΙΝΑ Warm bath function (λειτουργία ζεστού µπάνιου) Κίτρινο φως για 3 λεπτά Σε αυτή τη φάση προχωράµε στην εφαρµογή του προϊόντος για την περίδεση. Μπορείτε να επιλέξετε µεταξύ των παρακάτω και να τα εφαρµόσετε πάνω από το προϊόν απολέπισης: - Deluxe Chocolate (σοκολάτα) (70γρ.) - Deluxe Grapes (σταφύλια) (70γρ.) - Deluxe Coffee (καφές) (70γρ.) - Marine Mud (λάσπη) (80γρ.) - Marine Powder (φύκια) (80γρ.) Roman bath (ρωµαϊκό λουτρό) Κόκκινο φως για 11 λεπτά Steam bath (ατµόλουτρο) Πράσινο φως για 10 λεπτά Απελευθερώνεται άοσµος ατµός για να υγρανθεί η περίδεση. Tropical rain (τροπική βροχή) Πορτοκαλί φως για 1 λεπτό Χλιαρό ντους στους 37 ο C, αρωµατισµένο µε το αιθέριο έλαιο MARACUJA της STARPOOL. ΦΑΣΗ 4 - ΝΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΙΝΑ Final shower (τελικό ντους) Αναµµένο το λευκό φως Ο πελάτης ξεπλένεται µόνο µε νερό, χωρίς κάποιο σαπούνι. ΦΑΣΗ 5 - ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ Προσφέρετε στον πελάτη ένα αρωµατισµένο τσάι από βότανα ή χυµό, για να αντικατασταθούν τα υγρά που χάθηκαν κατά τη θεραπεία. ΦΑΣΗ 6 - ΧΑΛΑΡΩΣΗ Προσφέρετε στον πελάτη το µπουρνούζι του και βεβαιωθείτε ότι αισθάνεται άνετα. Προσκαλέστε τον για 10 λεπτά χαλάρωσης στον χώρο relax. ΦΑΣΗ 7 - ΜΑΣΑΖ Μετά τη φάση χαλάρωσης, η θεραπεία µπορεί να ολοκληρωθεί µε τους εξής τρόπους: - µε ένα ωραίο µασάζ αρωµατοθεραπείας - µε το Holistic Thai Ritual µε τα ενεργειακά πουγκιά - ακόµα και µε ένα αρωµατικό µπάνιο για λεπτά.

13 ΚΥΚΛΟΣ ESSENTHIA Η τελετουργία των αρωµάτων (23 λεπτά) Αυτός ο κύκλος προσφέρει ζεστό ατµό αρωµατισµένο µε αιθέριο έλαιο Starpool EUCALYPTUS εναλλάξ µε φρέσκους δροσερούς υδρατµούς Aufgusseffect, που όχι µόνο βελτιώνουν τις αναπνευστικές λειτουργίες αλλά ενισχύουν τη γενική αποτοξίνωση λόγω της ερυθρίασης του σώµατος. ΦΑΣΗ 1 - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Προτού µπει στην καµπίνα, προσφέρετε στον πελάτη ένα αρωµατισµένο τσάι από βότανα. ΦΑΣΗ 2 - ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΙΝΑ Περάστε µε τον πελάτη στην καµπίνα και πραγµατοποιήστε µία απολέπιση µε ένα από τα παρακάτω προϊόντα - Spa Exfoliating (12γρ.) - Chocoscrub (15γρ.) (βρέξτε πρώτα µε νερό το δέρµα του πελάτη). ΦΑΣΗ 3 - ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΙΝΑ Warm bath function (λειτουργία ζεστού µπάνιου) Κίτρινο φως για 3 λεπτά Steam bath (ατµόλουτρο) Πράσινο φως για 4 λεπτά Απελευθερώνεται ατµός µε άρωµα ευκαλύπτου. Cold mist (ψυχρό νεφέλωµα) Μπλε φως για 1 λεπτό Αναζωογονητικό ντους νεφελώµατος στους 10 ο C. Αυτή η εναλλαγή ατµόλουτρου και νεφελώµατος επαναλαµβάνεται για άλλα 3 λεπτά. ΦΑΣΗ 4 - ΝΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΙΝΑ Final shower (τελικό ντους) Αναµµένο το λευκό φως Ο πελάτης ξεπλένεται µόνο µε νερό, χωρίς κάποιο σαπούνι. ΦΑΣΗ 5 - ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ Προσφέρετε στον πελάτη ένα αρωµατισµένο τσάι από βότανα ή χυµό, για να αντικατασταθούν τα υγρά που χάθηκαν κατά τη θεραπεία. ΦΑΣΗ 6 - ΧΑΛΑΡΩΣΗ Προσφέρετε στον πελάτη το µπουρνούζι του και βεβαιωθείτε ότι αισθάνεται άνετα. Προσκαλέστε τον για 10 λεπτά χαλάρωσης στον χώρο relax. ΦΑΣΗ 7 - ΜΑΣΑΖ Μετά τη φάση χαλάρωσης, η θεραπεία µπορεί να ολοκληρωθεί µε τους εξής τρόπους: - µε ένα ωραίο µασάζ αρωµατοθεραπείας - µε το Holistic Thai Ritual µε τα ενεργειακά πουγκιά - ακόµα και µε ένα αρωµατικό µπάνιο για λεπτά.

14 ΚΥΚΛΟΣ THALASSO Η τελετουργία των κυµάτων (29 λεπτά) Αυτός ο κύκλος αρχίζει µε την προετοιµασία του δέρµατος που γίνεται µε τον ατµό που εναλλάσσεται µε αιφνίδιες αναβλύσεις αλατούχου διαλύµατος της Starpool «SALINE SOLUTION» και αέρα αναµεµιγµένου µε αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου της Starpool EUCALYPTUS. Ο κύκλος τελειώνει µε τον ψεκασµό δροσερού αέρα. Τα αποτελέσµατα αυτού του κύκλου είναι η ιδανική συνεργεία ανάµεσα στη διαστολή των πόρων και στην απορρόφηση αλάτων. ΦΑΣΗ 1 - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Προτού µπει στην καµπίνα, προσφέρετε στον πελάτη ένα αρωµατισµένο τσάι από βότανα. ΦΑΣΗ 2 - ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΙΝΑ Περάστε µε τον πελάτη στην καµπίνα και πραγµατοποιήστε µία απολέπιση µε ένα από τα παρακάτω προϊόντα - Spa Exfoliating (12γρ.) - Chocoscrub (15γρ.) (βρέξτε πρώτα µε νερό το δέρµα του πελάτη). ΦΑΣΗ 3 - ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΙΝΑ Warm bath function (λειτουργία ζεστού µπάνιου) Κίτρινο φως για 3 λεπτά Steam bath (ατµόλουτρο) Πράσινο φως για 10 λεπτά Απελευθερώνεται άοσµος ατµός. Thalasso function (λειτουργία thalasso) Μπλε φως για 40 δευτερόλεπτα Το περιβάλλον είναι 45 ο C, αρωµατισµένο µε το αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου. Steam bath (ατµόλουτρο) Πράσινο φως για 3,5 λεπτά Thalasso function (λειτουργία thalasso) Μπλε φως για 40 δευτερόλεπτα Η λειτουργία του ατµόλουτρου και του thalasso επαναλαµβάνονται για άλλα 3 λεπτά. ΦΑΣΗ 4 - ΝΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΙΝΑ Final shower (τελικό ντους) Αναµµένο το λευκό φως Ο πελάτης ξεπλένεται µόνο µε νερό, χωρίς κάποιο σαπούνι. ΦΑΣΗ 5 - ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ Προσφέρετε στον πελάτη ένα αρωµατισµένο τσάι από βότανα ή χυµό, για να αντικατασταθούν τα υγρά που χάθηκαν κατά τη θεραπεία. ΦΑΣΗ 6 - ΧΑΛΑΡΩΣΗ Προσφέρετε στον πελάτη το µπουρνούζι του και βεβαιωθείτε ότι αισθάνεται άνετα. Προσκαλέστε τον για 10 λεπτά χαλάρωσης στον χώρο relax. ΦΑΣΗ 7 - ΜΑΣΑΖ Μετά τη φάση χαλάρωσης, η θεραπεία µπορεί να ολοκληρωθεί µε τους εξής τρόπους: - µε ένα ωραίο µασάζ αρωµατοθεραπείας - µε το Holistic Thai Ritual µε τα ενεργειακά πουγκιά - ακόµα και µε ένα αρωµατικό µπάνιο για λεπτά.

Προγράµµατα Spa 2012 Όλα τα πακέτα του Anazoe Spa συνδυάζουν θεραπείες και περιποιήσεις βασισµένες σε πρακτικές υγείας και οµορφιάς που εφαρµόζονταν στην αρχαία Ελλάδα, χρησιµοποιώντας αναζωογονητικά φυσικά

Διαβάστε περισσότερα

S P A E T I Q U E T T E

S P A E T I Q U E T T E SPA ETIQUETTE Προκειμένου να εξασφαλίσουμε για σας μια άνετη, ασφαλή και χαλαρωτική εμπειρία, παρακαλούμε θερμά να σεβαστείτε τους ακόλουθους κανόνες χρήσης. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας. Συμβουλεύουμε

Διαβάστε περισσότερα

Spa relax. Υδροµασάζ. Σάουνα Θερµαινόµενα ανάκλιντρα. 90 λεπτά 20 (χωρίς χαµάµ 15 ) MΑΣΑΖ. Πλάτη ή Πόδια

Spa relax. Υδροµασάζ. Σάουνα Θερµαινόµενα ανάκλιντρα. 90 λεπτά 20 (χωρίς χαµάµ 15 ) MΑΣΑΖ. Πλάτη ή Πόδια Ο νέος χώρος του Marinis Boutique Spa δηµιουργήθηκε για να σας προσφέρει ολιστικές υπηρεσίες περιποίησης για όλο το σώµα και το πρόσωπο, χαρίζοντας σας χαλάρωση, αναζωογόνηση, υγεία και ευεξία. Οι φιλόξενοι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ Νιώστε καλύτερα με την υπέρυθρη ακτινοβολία. Η INFRASMART ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑ Στις μέρες μας όλοι προσπαθούμε να έχουμε πιο υγιή ζωή. Έτσι δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στο

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar!

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Η Fresh Line μεταμόρφωσε τις πιο γλυκές και φρουτένιες συνταγές ζαχαροπλαστικής σε εντυπωσιακά γιορτινά σετ περιποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Εξοπλισμού Spa

Κατάλογος Εξοπλισμού Spa Κατάλογος Εξοπλισμού Spa Release & Relax Motion Spa Education & Consulting Release & Release Motion Επαγγελματικές λύσεις εξοπλισμού & Προϊόντων Spa We can make your spa a better place 1 Η Release & Relax

Διαβάστε περισσότερα

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές;

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές; Σειρά Hello Honey ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Τι είναι η σειρά Hello Honey; Η σειρά Hello Honey αποτελείται από υψηλής ποιότητας καλλυντικά που έχουν δημιουργηθεί για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Εξοπλισμού Spa

Κατάλογος Εξοπλισμού Spa Κατάλογος Εξοπλισμού Spa Release & Relax Motion Spa Education & Consulting Release & Release Motion Επαγγελματικές λύσεις εξοπλισμού & Προϊόντων Spa We can make your spa a better place 1 Η Release & Relax

Διαβάστε περισσότερα

HYDRA MOISTURE TREATMENT (60 λεπτά 70 ) Θεραπεία εντατικής ενυδάτωσης, φρεσκάδας και λάμψης.

HYDRA MOISTURE TREATMENT (60 λεπτά 70 ) Θεραπεία εντατικής ενυδάτωσης, φρεσκάδας και λάμψης. ΌΌλες οι περιποιήσεις γίνονται με προϊόντα THALGO Περιποιήσεις Προσώπου THALASSO PURIFYING FACE CARE (60 Λεπτά 65 ) 100% θαλάσσια θεραπεία που ρυθμίζει τη σμηγματόρροια και απαλάσσει το δέρμα από τις ακαθαρσίες.

Διαβάστε περισσότερα

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml ENERGIA C Τελευταίες επιστημονικές έδειξαν ότι πολλά οφέλη σε κοσμητικό επίπεδο μπορεί να έχει το δέρμα από την βιταμίνη C. Εκτός της εξαιρετικής αντιοξειδωτικής δράσης ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος,

Διαβάστε περισσότερα

Τύπος : 103. Στόμια νερού - αέρα : 11 Στόμια αέρα : - Αντλία 1 ταχύτητας : - Αντλία 2 ταχυτήτων : 1 Αεραντλία : - Θερμαντήρας :3 Κw.

Τύπος : 103. Στόμια νερού - αέρα : 11 Στόμια αέρα : - Αντλία 1 ταχύτητας : - Αντλία 2 ταχυτήτων : 1 Αεραντλία : - Θερμαντήρας :3 Κw. ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ - ΣΑΟΥΝΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ Ήρθε η ώρα να μεταμορφώσετε τον κήπο σας ή οποιονδήποτε κλειστό χώρο σε ένα περιβάλλον χαλάρωσης και θεραπείας. Αποκτώντας ένα υδρομασάζ έχετε το προνόμιο μέσα σε ένα ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες και ραντεβού στο τηλ 2332020250, e-mail:esperide@otenet.gr

Πληροφορίες και ραντεβού στο τηλ 2332020250, e-mail:esperide@otenet.gr Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες, Με απόλυτο σεβασμό στην προσωπική χαλάρωση σας, ετοιμάσαμε ένα ταξίδι στη χώρα των πολυαισθήσεων όπου η ακοή, η γεύση, η όραση, η αφή και η όσφρηση θα βρεθούν σε πλήρη αρμονία

Διαβάστε περισσότερα

Energy Under Control

Energy Under Control ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΣΥΝ ΕΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Energy Under Control D.MITSOTAKIS & Co Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Για την ασφάλειά σας Η συσκευή έχει δύο λειτουργίες: θέρµανσης/ στεγνώµατος πετσετών και συµπληρωµατικής θέρµανσης

Διαβάστε περισσότερα

Σας καλωσορίζουµε σε έναν χώρο αφιερωµένο στην ευεξία, την χαλάρωση και την ηρεµία.

Σας καλωσορίζουµε σε έναν χώρο αφιερωµένο στην ευεξία, την χαλάρωση και την ηρεµία. Σας καλωσορίζουµε σε έναν χώρο αφιερωµένο στην ευεξία, την χαλάρωση και την ηρεµία. Υπηρεσίες Hammmam Παραδοσιακό χαµάµ 60 / 25 Η πιο κλασική εκδοχή του χαµάµ. Απολαύστε ελεύθερα το λουτρό σας µε τα υλικά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΕΣ. ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΦΥΓΡΑΝΣΗΣ (lt/day) ΤΥΠΟΣ

ΑΦΥΓΡΑΝΤΕΣ. ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΦΥΓΡΑΝΣΗΣ (lt/day) ΤΥΠΟΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΕΣ DRY BABY 11 DRY DIGIT13-17 ΤΥΠΟΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΕΣ DRY & PLATINUM ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΦΥΓΡΑΝΣΗΣ (lt/day) ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ(mm) Μέγεθος δοχείου (lt) ΤΙΜΗ ( ) DRY BABY 11 11 496/353/225 3 204 DRY DIGIT 13 13 496/353/225

Διαβάστε περισσότερα

SPA ETIQUETTE. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας! Ο φιλόξενος χώρος του Spa du Lac, σας περιμένει! T DL.500

SPA ETIQUETTE. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας! Ο φιλόξενος χώρος του Spa du Lac, σας περιμένει! T DL.500 SPA ETIQUETTE Προκειμένου να εξασφαλίσουμε για σας μια άνετη, ασφαλή και χαλαρωτική εμπειρία, παρακαλούμε θερμά να σεβαστείτε τους ακόλουθους κανόνες χρήσης. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας. Το

Διαβάστε περισσότερα

WS55 ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ.

WS55 ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ. WS55 ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ www.caminodesign.gr WS55 ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ 7 kw Πλεονεκτήµατα: 1 2 3 Ελεγχόµενη καύση Χώρος καύσης από χυτοσίδηρο µε µεγάλη αντοχή Χαµηλή κατανάλωση 4 5 υνατότητα Υψηλή ποιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας

Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας Μία εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένες & αξιόπιστες λύσεις. Ποιοι είμαστε: Ιστορία Η πρώτη επαφή της οικογένειας με την επεξεργασία ξύλου ήταν περίπου πριν από

Διαβάστε περισσότερα

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr Μαστίχα Πλούσια ενυδατικό για όλη την οικογένεια. Αποκαθιστά τις δοµές κολλαγόνου την ελαστικότητα του δέρµατος. 250 7,50 Κατράµι Ιδανικό για την ξηροδερµία, τα λιπαρά µαλλιά, την πιτυρίδα, την τριχόπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Προϊόντα ντους ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Καθαρίστε με ένα απαλό πανί βρεγμένο με νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή σαπούνι. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε σκόνη καθαρισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Spa relax. Υδροµασάζ. Σάουνα Θερµαινόµενα ανάκλιντρα. 90 λεπτά 20 (χωρίς χαµάµ 15 ) MΑΣΑΖ. Πλάτη ή Πόδια

Spa relax. Υδροµασάζ. Σάουνα Θερµαινόµενα ανάκλιντρα. 90 λεπτά 20 (χωρίς χαµάµ 15 ) MΑΣΑΖ. Πλάτη ή Πόδια Ο νέος χώρος του Marinis Boutique Spa δηµιουργήθηκε για να σας προσφέρει ολιστικές υπηρεσίες περιποίησης για όλο το σώµα και το πρόσωπο, χαρίζοντας σας χαλάρωση, αναζωογόνηση, υγεία και ευεξία. Οι φιλόξενοι

Διαβάστε περισσότερα

Συνταγές ομορφιάς με καφέ

Συνταγές ομορφιάς με καφέ Συνταγές ομορφιάς με καφέ καφές έχει αποδειχτεί ότι ασκεί θετική επίδραση στο δέρμα. Περιέχει δυνατά αντιοξειδωτικά στοιχεία, προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και μειώνοντας τον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist Soothing Refreshing Mist Δοχείο: 125 ml spray Για χρήση από επαγγελματία ή για μεταπώληση. Υφή: Υγρή, να ψεκάζεται σαν ελαφριά ομίχλη (εκνέφωμα). Άρωμα: Χωρίς άρωμα. Συμπύκνωμα θερμικού ιατρικού μεταλλικού

Διαβάστε περισσότερα

❷ Η εµφάνιση και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των τροφίµων. ❸ Η θρεπτική αξία των τροφίµων. ❻ Η προσαρµογή στο νέο προφίλ των τροφίµων

❷ Η εµφάνιση και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των τροφίµων. ❸ Η θρεπτική αξία των τροφίµων. ❻ Η προσαρµογή στο νέο προφίλ των τροφίµων Ποιότητα Ορισµός Η έννοια της ποιότητας όπως αυτή ορίζεται από τον ιεθνή Οργανισµό Τυποποίησης (ISO) αναφέρεται στο σύνολο των ιδιοτήτων και των χαρακτηριστικών ενός προϊόντος τα οποία του προσδίδουν τη

Διαβάστε περισσότερα

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ.

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η λωρίδα αυτή της θάλασσας είναι διαφορετική απ' όλες

Διαβάστε περισσότερα

F.T.E. (finger tip energising)

F.T.E. (finger tip energising) // Code that uses other library's $ can follow here. jq 1 / 5 F.T.E Μασάζ Προσώπου (The FingerTip Energizing Massage) Το FTE μασάζ (FingerTip Energizing) είναι ένα εξαιρετικά πρωτότυπο κι αναζωογονητικό

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Προϊόντα ντους ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Καθαρίστε με ένα απαλό πανί βρεγμένο με νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή σαπούνι. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε σκόνη καθαρισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Η Maderoterapia, όπως υποδηλώνει η ονομασία της, είναι μια θεραπεία προσώπου που προέρχεται από την Κολομβία.

ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Η Maderoterapia, όπως υποδηλώνει η ονομασία της, είναι μια θεραπεία προσώπου που προέρχεται από την Κολομβία. ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Η Maderoterapia, όπως υποδηλώνει η ονομασία της, είναι μια θεραπεία προσώπου που προέρχεται από την Κολομβία. Περιλαμβάνει την εφαρμογή μάλαξης με τη χρήση διαφόρων ξύλινων εργαλείων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Έδρα: Άσσηρος Θεσ/νίκης στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριότητα: Εξαγωγή βιολογικών προϊόντων της ελληνικής γης. Όνομα: "BIOPHELIA" = "ΒΙΟΣ" + "ΩΦΕΛΕΙΑ",

Διαβάστε περισσότερα

WELLNESS & SPA 2019 CATALOGUE. A Luxurious Journey Bathtubs Spas Hamams Showers Drain Trays

WELLNESS & SPA 2019 CATALOGUE. A Luxurious Journey Bathtubs Spas Hamams Showers Drain Trays WELLNESS & SPA 2019 CATALOGUE D i s c o v e r a w o r l d o f p l e a s u r e & r e l a x a t i o n A Luxurious Journey.3.4.5.6.7 Bathtubs Spas Hamams Showers Drain Trays .2 PRINCESS 165 X 165 X 72 Με

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 1. Να υπολογιστεί η μαζική παροχή του ατμού σε (kg/h) που χρησιμοποιείται σε ένα θερμαντήρα χυμού με τα παρακάτω στοιχεία: αρχική θερμοκρασία χυμού 20 C, τελική θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

HYDRO 30 ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ.

HYDRO 30 ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ. HYDRO 0 ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ www.caminodesign.gr HYDRO 0 ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ 0 kw Πλεονεκτήµατα: 1 2 Χαµηλή κατανάλωση Μεγάλος βαθµός απόδοσης Χώρος καυσης από χυτοσίδηρο µε µεγάλη αντοχή 4 5 Εύκολη Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!!

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ADURO Asgård ΜΟΝΤΕΛΟ Σελίδα Asgård 1 3 Asgård

Διαβάστε περισσότερα

Υγεία χαλάρωση- Ευ Ζην..

Υγεία χαλάρωση- Ευ Ζην.. Αγαπητοί µας φίλοι και φίλες, Με απόλυτο σεβασµό στην προσωπική χαλάρωση σας, ετοιµάσαµε ένα ταξίδι στη χώρα των πολυαισθήσεων όπου η ακοή, η γεύση, η όραση, η αφή και η όσφρηση θα βρεθούν σε πλήρη αρµονία

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ 1 Σύµφωνες µε τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! 2 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ADURO ΜΟΝΤΕΛΟ Σελίδα Aduro 1 Με συρτάρι 3

Διαβάστε περισσότερα

Αρχές σχεδιασμού των αστικών υπαίθριων χώρων για τους ηλικιωμένους που πάσχουν από άνοια και Alzheimer

Αρχές σχεδιασμού των αστικών υπαίθριων χώρων για τους ηλικιωμένους που πάσχουν από άνοια και Alzheimer 9th Pan-Hellenic Interdisciplinary Conference of Alzheimer's Disease and Related Disorders Αρχές σχεδιασμού των αστικών υπαίθριων χώρων για τους ηλικιωμένους που πάσχουν από άνοια και Alzheimer Πιπερίδου

Διαβάστε περισσότερα

Αντλία θερμότητας Αέρος - νερού Atlantia

Αντλία θερμότητας Αέρος - νερού Atlantia Αντλία θερμότητας Αέρος - νερού Atlantia 2018-2019 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ Atlantia II + Αέρος - νερού Αντλία θερμότητας - Μονομπλόκ R410a Η μονομπλόκ αντλία θερμότητας αέρος-νερού της fluo αποτελεί την ιδανική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΚΥΠΡΙΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΚΥΠΡΙΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΝΩΣΗ ΚΥΠΡΙΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ 1 Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ Α ΦΥΣΙΚΗΣ B ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Κυριακή, 17 Απριλίου, 2005 Ώρα: 10:00-12:30 Προτεινόµενες Λύσεις ΜΕΡΟΣ Α 1. (α) Από το δεύτερο σχήµα, επειδή ο ζυγός ισορροπεί, προκύπτει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθηµα: ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ Ηµεροµηνία και ώρα

Διαβάστε περισσότερα

Noufaro Club Spa KASTORIA, GREECE

Noufaro Club Spa KASTORIA, GREECE Noufaro Club Spa KASTORIA, GREECE Με φόντο την πάντα µαγευτική φυσική οµορφιά της λίµνης της Καστοριάς, δηµιουργήθηκε ένα νέο κέντρο αναζωογόνησης και ευεξίας, σ ένα χώρο διαµορφωµένο σε απόλυτη αρµονία

Διαβάστε περισσότερα

Ταινίες Χαρτοταινίες

Ταινίες Χαρτοταινίες ality by Mentor MENTOR ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ 5558 5559/1 5557 5559 5556 19 mm 25 mm 30 mm 38 mm 50 mm 96 τεμ. 72 τεμ. 60 τεμ. 48 τεμ. 36 τεμ. Υψηλής ποιότητας PROFESSIONAL Αφαιρείται εύκολα και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015 Βρείτε μας Loutraki Spa Loutraki Spa @LoutrakiThermal Loutraki Spa b LoutrakiThermalSpa loutrakithermalspa.blogspot.gr 02 Μην παραλείψετε να κλείσετε έγκαιρα το ραντεβού σας!

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ VACUUM SEALER

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ VACUUM SEALER www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ VACUUM SEALER ΜΟΝΤΕΛΟ: CLVΜ-36 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν την χρήση της συσκευής Εισαγωγή στην λειτουργία των πλήκτρων του vacuum sealer...

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Model No.: R-912

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Model No.: R-912 ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Model No.: R-912 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1. Θήκη φίλτρου 2. Άνω κάλυµµα 3. Καπάκι δεξαµενής 4. εξαµενή 5. ιακόπτης λειτουργίας 6. Κύριο σώµα συσκευής 7. Γυάλινη κανάτα 8. Χερούλι κανάτας 9.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ. TERMOJOlLY. Ενεργειακό τζάκι καλοριφερ P O W E R E D B Y

ΣΕΙΡΑ. TERMOJOlLY. Ενεργειακό τζάκι καλοριφερ P O W E R E D B Y ΣΕΙΡΑ TERMOJOlLY Ενεργειακό τζάκι καλοριφερ P O W E R E D B Y Από το τζάκι του παρελθόντος στην εγκατάσταση του σήμερα Το Termojolly είναι ένα τζάκι με ελεγχόμενη και παρατεταμένη καύση, το οποίο επιτρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME ALOE VERA Σειρά με ALOE VERA Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

Jingle Hands 2 Hours Pure Massage

Jingle Hands 2 Hours Pure Massage Jingle Hands 2 Hours Pure Massage Η Χριστουγεννιάτικη έκδοση του M.N. Healing Experience. 2 συνεχόμενες ώρες απολαυστικού και θεραπευτικού μασάζ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει : Rejuvance Holistic Massage

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 1. Πώς ορίζεται η περίσσεια αέρα και η ισχύς μίγματος σε μία καύση; 2. Σε ποιές περιπτώσεις παρατηρείται μή μόνιμη μετάδοση της θερμότητας; 3. Τί είναι η αντλία

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο εγκατάστασης PG 8591 PG Materialnummer Änderungsstand / Version 00 GR

Σχέδιο εγκατάστασης PG 8591 PG Materialnummer Änderungsstand / Version 00 GR Σχέδιο εγκατάστασης PG 8591 PG 8593 Materialnummer 10 399 120 Änderungsstand / Version 00 GR Έντυπο τεχνικών προδιαγραφών Συσκευή καθαρισμού και απολύμανσης PG 8591-8593 Επεξήγηση: Τα σύμβολα που βρίσκονται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ. Ενεργειακά τζάκια με κυκλοφορία υγροποιημένου αέρα P O W E R E D B Y

ΣΕΙΡΑ. Ενεργειακά τζάκια με κυκλοφορία υγροποιημένου αέρα P O W E R E D B Y ΣΕΙΡΑ AERJOlLY SUPERJOLLY Ενεργειακά τζάκια με κυκλοφορία υγροποιημένου αέρα P O W E R E D B Y ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΖΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ SUPERJOLLY Η σειρά Aerjolly Superjolly

Διαβάστε περισσότερα

ΞΗΡΑΝΣΗ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ- ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΚΗ & ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

ΞΗΡΑΝΣΗ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ- ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΚΗ & ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΞΗΡΑΝΣΗ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ- ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΚΗ & ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΧΗΜΕΙΑ & ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Σ. Παπαγεωργίου Καθ. Εφαρμογών Κοσμητολογίας Τμήμα Αισθητικής & Κοσμητολογίας, ΤΕΙ Αθήνας ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ - 125 - ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ Στην κάτοψη περιβάλλοντος χώρου της μελέτης μας διαφαίνεται τόσο η πισίνα και το μπάρμπεκιου όσο και τα κιόσκια που υπάρχουν στο πίσω μέρος του οικοπέδου

Διαβάστε περισσότερα

10 ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ. 1. Ενυδάτωσε σωστά τον. 2. Ένταξε «έξυπνα γεύματα» στην. οργανισμό σου! διατροφή σου! Αφυδατωμένο δέρμα, σημαίνει θαμπό και

10 ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ. 1. Ενυδάτωσε σωστά τον. 2. Ένταξε «έξυπνα γεύματα» στην. οργανισμό σου! διατροφή σου! Αφυδατωμένο δέρμα, σημαίνει θαμπό και 10 ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Αφυδατωμένο δέρμα, σημαίνει θαμπό και γερασμένο δέρμα, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε! Ο οργανισμός μας λοιπόν για να παραμείνει υγιής χρειάζεται 8 με 10 ποτήρια νερό την ημέρα.

Διαβάστε περισσότερα

Θέρμανση και ψύξη επιφανειών. 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή

Θέρμανση και ψύξη επιφανειών. 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή Θέρμανση και ψύξη επιφανειών 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή Κατασκευή χαμηλού ύψους. Υψηλή απόδοση. 1. Σύστημα δαπέδου - VarioComp ΘΕΡΜΑΝΣΗ Μοναδικό! Με πάχος κατασκευής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΕΙ Η ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ Υ/Μ ΜΙΝΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΒΟΧ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΕΙ Η ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ Υ/Μ ΜΙΝΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΒΟΧ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 4 ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ 6 ΕΙ Η ΥΓΙΕΙΝΗΣ 8 ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ 10 ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ Υ/Μ 12 ΜΙΝΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΒΟΧ 14 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ 16 ΑΞΕΣΟΥΑΡ 17 ΞΥΛΙΝΑ ΑΠΕ Α - LAMINATE 18 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

190x107 final:layout 1 4/12/11 3:39 PM Page 1. Λουτρά. Αισθητική. Μασάζ. Γαστρονομία

190x107 final:layout 1 4/12/11 3:39 PM Page 1. Λουτρά. Αισθητική. Μασάζ. Γαστρονομία 190x107 final:layout 1 4/12/11 3:39 PM Page 1 Γαστρονομία Μασάζ Αισθητική Λουτρά 190x107 final:layout 1 4/12/11 3:39 PM Page 2 190x107 final:layout 1 4/12/11 3:39 PM Page 3 Το Therma Spa βρίσκεται στα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΡΥΘΡΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ www.tele.gr 1

ΥΠΕΡΥΘΡΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ www.tele.gr 1 ΥΠΕΡΥΘΡΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΕΡΥΘΡΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ www.tele.gr 1 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

Inverter Καναλάτο XPOWER 42QSS

Inverter Καναλάτο XPOWER 42QSS Inverter Καναλάτο XPOWER 42QSS 3D DC Inverter Χρονοδιακόπτης Λειτουργία Ύπνου Λειτουργία Turbo Ανίχνευση Διαρροής Ψυκτικού 39 Συμπαγές και ευέλικτο, ιδανική επιλογή για νεόδμητα ή ανακαινιζόμενα κτίρια

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ. Δρ. Ιωάννης Παπαδόπουλος

ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ. Δρ. Ιωάννης Παπαδόπουλος ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ Έρευνα μάρκετινγκ Ανάπτυξη νέων προϊόντων ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Τμηματοποίηση της αγοράς ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο εγκατάστασης PG 8581 PG Materialnummer Änderungsstand / Version 00 GR

Σχέδιο εγκατάστασης PG 8581 PG Materialnummer Änderungsstand / Version 00 GR Σχέδιο εγκατάστασης PG 8581 PG 8583 Materialnummer 10 399 090 Änderungsstand / Version 00 GR Έντυπο τεχνικών προδιαγραφών Συσκευή καθαρισμού και απολύμανσης PG 8581-8583 Επεξήγηση: Τα σύμβολα που βρίσκονται

Διαβάστε περισσότερα

ΞΥΛΟΛΕΒΗΤΕΣ HYDROWOOD 40 - 70 kw

ΞΥΛΟΛΕΒΗΤΕΣ HYDROWOOD 40 - 70 kw ΞΥΛΟΛΕΒΗΤΕΣ 0 70 Λέβητας καύσης ξύλου µε αυτόµατη ειασγωγή αέρα στον κινητήρα www.caminodesign.gr / Ξυλολέβητες 70 kw 0 kw CAMINODESIGN ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΞΥΛΟΛΕΒΗΤΕΣ HYDROWOOD 0/70 ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

SE20XMFR8. Λειτουργίες. classic

SE20XMFR8. Λειτουργίες. classic Φούρνος, Ύψος 48εκ, 90 εκ, πολυλειτουργικός, 8 λειτουργιών Σειρά Classic, Inox, Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709146665 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Ανοξείδωτο ατσάλι

Διαβάστε περισσότερα

Κ α τ ά λ ο γ ο ς Π ρ ο ϊ ό ν τ ω ν L E D

Κ α τ ά λ ο γ ο ς Π ρ ο ϊ ό ν τ ω ν L E D Κ α τ ά λ ο γ ο ς Π ρ ο ϊ ό ν τ ω ν L E D 2 0 1 6-2 0 1 7 Κ α τ α σ κ ε υ έ ς φ ω τ ι σ τ ι κ ώ ν L E D & η λ ε κ τ ρ ο ν ι κ ώ ν π λ α κ ε τ ώ ν H E L L A S T R O N I C S ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ LED & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

SF855X. Λειτουργίες. Επιλογές. Εκδόσεις. colonial

SF855X. Λειτουργίες. Επιλογές. Εκδόσεις. colonial Φούρνος 60 εκ, Ηλεκτρικός, αερόθερμος με 11 λειτουργίες Colonial, Inox, Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709177638 ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ: Αναλογικός χρονοδιακόπτης προγραμματισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Fondo Opaco 2,5L / 10L (8m2/L) Esencia 25ml 100ml 480ml. Fantasía 2,5L (6m2/L) Guante de Hilo Continuo Guanto Pelo lungo

Fondo Opaco 2,5L / 10L (8m2/L) Esencia 25ml 100ml 480ml. Fantasía 2,5L (6m2/L) Guante de Hilo Continuo Guanto Pelo lungo Ξαναζήστε τη γοητεία κα τη μαγεία των παλαιών κατοικιών, δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα. Γρήγορη και εύκολη διαδικασία εφαρμογής. Το προτέρημα για το προϊόν είναι ότι πλένεται και είναι φιλικό προς

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο Εργασίας 1: Μετρήσεις μήκους Η μέση τιμή

Φύλλο Εργασίας 1: Μετρήσεις μήκους Η μέση τιμή Φύλλο Εργασίας 1: Μετρήσεις μήκους Η μέση τιμή Φυσικά μεγέθη: Ονομάζονται τα μετρήσιμα μεγέθη που χρησιμοποιούμε για την περιγραφή ενός φυσικού φαινομένου. Τέτοια μεγέθη είναι το μήκος, το εμβαδόν, ο όγκος,

Διαβάστε περισσότερα

Έκλειψη κυτταρίτιδας και χαλάρωσης!

Έκλειψη κυτταρίτιδας και χαλάρωσης! Έκλειψη κυτταρίτιδας και χαλάρωσης! Δύο προϊόντα. Μέγιστη δράση. Κρέμα Θερμαντικής Δράσης Gel Κρυοθεραπείας Χαμηλή Θερμαντική Δράση Μεσαία Θερμαντική Δράση Υψηλή Θερμαντική Δράση Πολύ Yψηλή Θερμαντική

Διαβάστε περισσότερα

Visio ΣΟΜΠΑ PELLET. NEΑ Σόµπα Pellet για σύνδεση στο κεντρικό σύστηµα θέρµανσης.

Visio ΣΟΜΠΑ PELLET. NEΑ Σόµπα Pellet για σύνδεση στο κεντρικό σύστηµα θέρµανσης. Visio ΣΟΜΠΑ PELLET NEΑ Σόµπα Pellet για σύνδεση στο κεντρικό σύστηµα θέρµανσης www.caminodesign.gr Visio ΣΟΜΠΑ PELLET 24 kw ΣΟΜΠΑ - ΛΕΒΗΤΑΣ PELLETS ΓΙΑ ΣΥΝ ΕΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Σόµπα εσωτερικού

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευή καθαρισμού και απολύμανσης

Συσκευή καθαρισμού και απολύμανσης Σχέδιο εγκατάστασης Συσκευή καθαρισμού και απολύμανσης PG 8582 CD PG 8583 CD M. Nr. 10 399 100 el GR Υποδείξεις εγκατάστασης ιαβάστε και λάβετε υπόψη σας τις οδηγίες χρήσης και το εγχειρίδιο του Service

Διαβάστε περισσότερα

Με καθαρή συνείδηση. Βιομηχανική Λύση

Με καθαρή συνείδηση. Βιομηχανική Λύση Μειώστε τα έξοδα θέρμανσης Με καθαρή συνείδηση Βιομηχανική Λύση Λέβητες Βιομάζας REFO-AMECO ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΝ 303-5 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Ο λέβητας REFO είναι κατασκευασμένος από πιστοποιημένο χάλυβα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ

Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ Σειρές 1 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά µε τα πάνελ που έχετε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθηµα: ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ (108) Ηµεροµηνία και

Διαβάστε περισσότερα

SF750OT. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2

SF750OT. cortina. Τύπος ραφιών: Μεταλλικό πλαίσιο Συρόμενη οροφή N λαμπτήρων: 2 Φούρνος Ηλεκτρικός πολυλειτουργικός, ορειχάλκινος, 60 εκ. Αισθητική Cortina. Ενεργειακή κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709172534 Προγράμματα / Λειτουργίες Λειτουργία καθαρισμού:

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας.

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Rejuvance Η εναλλακτική άποψη ομορφιάς! Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Είναι ένα ολιστικό, αναζωογονητικό μασάζ προσώπου. Και η λέξη μασάζ δεν είναι ακριβής, γιατί

Διαβάστε περισσότερα

SF122B νέο. linea. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Αισθητική Linea, Λευκό Κρύσταλλο, Ενεργειακή κλάση Περισσότερες πληροφορίες στο

SF122B νέο. linea. Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Αισθητική Linea, Λευκό Κρύσταλλο, Ενεργειακή κλάση Περισσότερες πληροφορίες στο SF122B νέο Φούρνος αερόθερμος, 60 εκ, Αισθητική Linea, Λευκό Κρύσταλλο, Ενεργειακή κλάση Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709173234 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ Σειρά Linea 1 Οθόνη LCD Φωτιζόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. Λύσεις τελευταίας τεχνολογίας με υπεροχή!

ΠΑΝΕΛ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. Λύσεις τελευταίας τεχνολογίας με υπεροχή! ΠΑΝΕΛ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Λύσεις τελευταίας τεχνολογίας με υπεροχή! Πάνελ υπέρυθρης θέρµανσης ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: A. Προηγµένη τεχνολογία παραγωγής και εξοπλισµός Η χρήση της τεχνολογίας του FR4 πλαστικοποιηµένου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK Σειρά με DONKEY MILK Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση, θρέψη, λάμψη με εκθαμβωτικά αποτελέσματα. Το γάλα γαϊδούρας

Διαβάστε περισσότερα

PLACES ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

PLACES ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ SUN WIND FIREPLACE PLACES ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ Τα SUNWIND SHOPSφέρνουν κοντά σας τα τζάκια βιοαιθανόλης άριστης ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιµές. Όλα µας τα τζάκια είναι από την Γερµανία, την Ολλανδία και

Διαβάστε περισσότερα

SFT805PO. colonial EAN13: ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE

SFT805PO. colonial EAN13: ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO AE 60 εκ Φούρνος, Ηλεκτρικός, Αερόθερμος 9 λειτουργίες Σειρά Colonial, Μπεζ Ενεργειακή Κλάση A Περισσότερες πληροφορίες στο www.petco.gr EAN13: 8017709172039 4ετής εγγύηση μόνο από το επίσημο δίκτυο της PETCO

Διαβάστε περισσότερα

PHILIPS Hue λευκό ατμοσφαιρικό φως Μονός λαμπτήρας E27 1 λαμπτήρας E27 Αποχρώσεις του λευκού ( K) Φωτίστε κάθε σας στιγμή!

PHILIPS Hue λευκό ατμοσφαιρικό φως Μονός λαμπτήρας E27 1 λαμπτήρας E27 Αποχρώσεις του λευκού ( K) Φωτίστε κάθε σας στιγμή! PHILIPS Hue λευκό ατμοσφαιρικό φως Μονός λαμπτήρας E27 1 λαμπτήρας E27 Αποχρώσεις του λευκού (2200-6500K) Φωτίστε κάθε σας στιγμή! Προσθέστε έναν λαμπτήρα λευκού ατμοσφαιρικού φωτός Philips Hue στο σύστημά

Διαβάστε περισσότερα

Ζεστασιά για το σπίτι σας Επίτοιχοι λέβητες αερίου με τεχνολογία συμπύκνωσης από τη Bosch

Ζεστασιά για το σπίτι σας Επίτοιχοι λέβητες αερίου με τεχνολογία συμπύκνωσης από τη Bosch Ζεστασιά για το σπίτι σας Επίτοιχοι λέβητες αερίου με τεχνολογία συμπύκνωσης από τη Bosch Αξιοποιώντας την Τεχνολογία Συμπύκνωσης. Η τεχνολογία συµπύκνωσης παράγει θερµότητα µε ένα ιδιαίτερα οικονοµικό

Διαβάστε περισσότερα

Inverter Καναλάτο XPower 42QSS

Inverter Καναλάτο XPower 42QSS 3D DC Inverter Χρονοδιακόπτης Λειτουργία Ύπνου Λειτουργία Turbo Ανίχνευση Διαρροής Ψυκτικού 45 Συμπαγές και ευέλικτο, ιδανική επιλογή για νεόδμητα ή ανακαινιζόμενα κτίρια Βασικά Χαρακτηριστικά ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

100% ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ BONBONS. Ελβετικό Προϊόν. Γνήσια Ελβετική Απόλαυση.

100% ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ BONBONS. Ελβετικό Προϊόν. Γνήσια Ελβετική Απόλαυση. 100% ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ BONBONS Ελβετικό Προϊόν Γνήσια Ελβετική Απόλαυση Μαλακώνουν το λαιµό Ελευθερώνουν την αναπνοή Προστατεύουν τα δόντια ΜΕΛΙ Με τις ευεργετικές & καταπραϋντικές ιδιότητες του

Διαβάστε περισσότερα

Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού

Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού PHILIPS LED Κερί 4 W (25 W) B22 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού Τα κεριά LED της Philips παρέχουν εκπληκτικό, θερμό λευκό φως, εξαιρετικά

Διαβάστε περισσότερα

Λ Ε Β Η Τ Ε Σ Μ Ε Ι Κ Τ Η Σ Κ Α Υ Σ Η Σ

Λ Ε Β Η Τ Ε Σ Μ Ε Ι Κ Τ Η Σ Κ Α Υ Σ Η Σ Λ Ε Β Η Τ Ε Σ Μ Ε Ι Κ Τ Η Σ Κ Α Υ Σ Η Σ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Λέβητες Atmos D 15 P, D 20 P, D 30 P και D 45 P είναι σχεδιασμένοι για τη θέρμανση σπιτιών με Pellets και με ξύλο ως εναλλακτικό καύσιμο.

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικός φωτισµός κτιρίων σε σχέση µε τη χρήση ΓΡΑΦΕΙΑ

Εσωτερικός φωτισµός κτιρίων σε σχέση µε τη χρήση ΓΡΑΦΕΙΑ Στεφανία Κέτση Ο αρχιτεκτονικός φωτισµός προκύπτει από τις χρήσεις για την οποία προσδιορίζεται ο χώρος και είναι απαραίτητος για τη σωστή λειτουργία των χώρων του κτιρίου. Ο διακοσµητικός φωτισµός δεν

Διαβάστε περισσότερα

CERAMIX-BLUE ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ - ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

CERAMIX-BLUE ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ - ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ IDEAL STANDARD γραφεία. ªÂÛÔÁ ˆÓ 265 154 51. æ ÈÎfi Αθήνα ËÏ. 210 6790800 Fax 210 6790890 26Ë ÎÙˆ Ú Ô 90 & ªÈÓˆÙ ÚÔ 1 Porto Center Ù ÛÙËÌ 23 546 27 Θεσ/νίκη ËÏ. 2310 488288 Fax 2310 488289 Τμήμα Έργων

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοπόρος με Νεα τεχνολογία

Πρωτοπόρος με Νεα τεχνολογία Ο όμιλος NewDAY Πρωτοπόρος με Νεα τεχνολογία Η Τεχνολογία και η Επιστήμη κάνουν τη διαφορά Τα NewDAY είναι πρωτοπόρα και Σύγχρονα κέντρα αδυνατίσματος, αισθητικών εφαρμογών, αποτρίχωσης και Laser Τα NewDAY

Διαβάστε περισσότερα

Παπαβασιλείου Χρήστος Υπεύθυνος ΚΠΕ Περτουλίου Τρικκαίων Τρίκαλα21-6-2014

Παπαβασιλείου Χρήστος Υπεύθυνος ΚΠΕ Περτουλίου Τρικκαίων Τρίκαλα21-6-2014 Παπαβασιλείου Χρήστος Υπεύθυνος ΚΠΕ Περτουλίου Τρικκαίων Τρίκαλα21-6-2014 Το περιβαλλοντικό και το οικονομικό κόστος των απορριπτικών και των καθαριστικών είναι αδικαιολόγητα μεγάλο. Τα απολυμαντικά-καθαριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ!

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ! ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΟΒΟΛΗΣ (WATERJET) WJ-VERSATILE: Bασικά χαρακτηριστικά Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΛΙΚΑ! Διπλή τεχνολογία κοπής με

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοπομποί Θερμοσυσσώρευσης.

Θερμοπομποί Θερμοσυσσώρευσης. Θερμοπομποί Θερμοσυσσώρευσης www.technotherm.gr TT-KS Electric Combination System - Ολική Θερμοσυσσώρευση Ισχυρή αποθήκευση θερμότητας Πολύ οικονομική κατανάλωση. Technotherm TT-KS Ολική Θερμοσυσσώρευση

Διαβάστε περισσότερα

Πισίνα Υψηλής Αλατότητας & Πισίνες Θαλασσοθεραπείας* µε θεραπεία 75 λεπτά 20 Πισίνα Υψηλής Αλατότητας & Πισίνες Θαλασσοθεραπείας* χωρίς θεραπεία 75 λε

Πισίνα Υψηλής Αλατότητας & Πισίνες Θαλασσοθεραπείας* µε θεραπεία 75 λεπτά 20 Πισίνα Υψηλής Αλατότητας & Πισίνες Θαλασσοθεραπείας* χωρίς θεραπεία 75 λε Τιµοκατάλογος Spa 2014 Oleotherapy Signature Θεραπείες Το Μπάνιο του Νέστορα* 50 λεπτά 45 Απολέπιση Σώµατος Messinian Salt & Honey Scrub 50 λεπτά 115 Απολέπιση Σώµατος µε Φύλλα Ελιάς & Καλέντουλα 50 λεπτά

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοπομποί Νορβηγίας Εξοικονόμηση ενέργειας 40%

Θερμοπομποί Νορβηγίας Εξοικονόμηση ενέργειας 40% Made in Norway Θερμοπομποί Νορβηγίας Εξοικονόμηση ενέργειας 40% Κομψά, μοντέρνα με κλασική γραμμή Ηλεκτρονικοί θερμοπομποί NOBØ, της μεγαλύτερης Σκανδιναβικής Βιομηχανίας ηλεκτρικών θερμαντικών σωμάτων.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΣΟΜΠΑ. NEΑ Αερόθερµη σόµπα Pellet P50.

ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΣΟΜΠΑ. NEΑ Αερόθερµη σόµπα Pellet P50. Pellet P0 ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΣΟΜΠΑ NEΑ Αερόθερµη σόµπα Pellet P0 www.caminodesign.gr Pellet P0 ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΣΟΜΠΑ, kw ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ ΣΟΜΠΑ PELLET Η αερόθερµη σόµπα Pellet P0 είναι µία σόµπα pellet µε πρωτότυπο σχεδιασµό,

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) από την AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! επαναστατική σύνθεση διπλής δράσης Σχεδιασμένη να ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Ν Δ Υ Α Σ Μ Ε Ν Ο Ι Λ Ε Β Η Τ Ε Σ

Σ Υ Ν Δ Υ Α Σ Μ Ε Ν Ο Ι Λ Ε Β Η Τ Ε Σ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΠΙΟ ΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΛΕΒΗΤΕΣ ΘΕΡΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ATMOS D 15 P, D 20 P, D 30 p και D 45 P είναι σχεδιασμένοι για άνετη θέρμανση σπιτιών με πελλέτες και με ξύλο ως εναλλακτικό καύσιμο,

Διαβάστε περισσότερα

Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού

Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού PHILIPS LED Κερί B22 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού Οι λαμπτήρες luster LED της Philips παρέχουν εκπληκτικό, θερμό λευκό φως, εξαιρετικά

Διαβάστε περισσότερα

TEE TKM ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤ ΚΥΚΛΟΣ2005 ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΙΚΡΟΚΛΙΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Ν. Μαραγκός Μηχανολόγος Mηχ.

TEE TKM ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤ ΚΥΚΛΟΣ2005 ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΙΚΡΟΚΛΙΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Ν. Μαραγκός Μηχανολόγος Mηχ. TEE TKM ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤ ΚΥΚΛΟΣ2005 ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΙΚΡΟΚΛΙΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ν. Μαραγκός Μηχανολόγος Mηχ. Msc ΚΙΛΚΙΣ 2005 ΜΙΚΡΟΚΛΙΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Νίκος Μαραγκός, Μηχανολόγος

Διαβάστε περισσότερα