S P A E T I Q U E T T E

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "S P A E T I Q U E T T E"

Transcript

1

2 SPA ETIQUETTE Προκειμένου να εξασφαλίσουμε για σας μια άνετη, ασφαλή και χαλαρωτική εμπειρία, παρακαλούμε θερμά να σεβαστείτε τους ακόλουθους κανόνες χρήσης. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας. Συμβουλεύουμε τους επισκέπτες μας να έρχονται 15 λεπτά νωρίτερα των προγραμματισμένων θεραπειών. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να μειώσουμε το χρόνο της θεραπείας. Για την άνεσή σας, διαθέτουμε ατομικά ντουλάπια αποθήκευσης καθώς επίσης και μπουρνούζια, πετσέτες και παντόφλες. Για ορισμένες θεραπείες, θα σας δοθεί εσώρουχο μιας χρήσης. Κατά τη διάρκεια της περιποίησης, παρακαλείσθε να ενημερώνετε τον θεραπευτή σας εάν αισθάνεστε άνετα ή όχι, ή εάν η πίεση είναι πολύ μεγάλη ή μικρή. Η άνεση και η φροντίδα σας αποτελούν το κύριο μέλημά μας. Πριν από τη χρήση της πισίνας, είναι απαραίτητο να κάνετε ντους. Για λόγους υγιεινής θα σας παρακαλούσαμε να μη χρησιμοποιήσετε την πισίνα έπειτα από πρόγραμμα περιποίησης διότι το νερό θα επιβαρυνθεί με κατάλοιπα αιθέριων ελαίων που θα έχουν χρησιμοποιηθεί για την περιποίησή σας. Για την ασφάλειά σας δεν επιτρέπονται οι βουτιές. Σε περίπτωση ακύρωσης ή αλλαγής του προγραμματισμένου ραντεβού σας παρακαλώ επικοινωνήστε με την υποδοχή του SPA τουλάχιστον 4 ώρες πριν, διαφορετικά θα χρεώνεστε το 50% των υπηρεσιών για τις οποίες έχει γίνει κράτηση. Το SPA DU LAC αποτελεί χώρο για ενήλικες, και επομένως δεν είμαστε σε θέση να επιτρέψουμε την είσοδο σε άτομα κάτω των δεκαέξι (16) ετών. Το κάπνισμα δεν επιτρέπεται στο χώρο του spa. Για να διασφαλισθεί η ήρεμη ατμόσφαιρα, παρακαλείσθε θερμά να μην κάνετε θόρυβο και να απενεργοποιείτε τα κινητά σας τηλέφωνα. Για την ασφάλεια και την άνεσή σας, σας συνιστούμε να αφήσετε τα πολύτιμα αντικείμενα στο δωμάτιό σας όπου υπάρχουν χρηματοκιβώτια. Η διεύθυνση δεν φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια πολύτιμων αντικειμένων ή χρημάτων τα οποία μπορεί να ξεχάσετε στο spa.

3 Η φιλοσοφία του Spa du Lac βασίζεται στην κουλτούρα της Ανατολής, όπου η αρμονία του σώματος και του πνεύματος είναι η πηγή της ευζωίας & της ομορφιάς. Στο ατμοσφαιρικό περιβάλλον του Spa du Lac οι επισκέπτες μας ξεκινούν μία μοναδική διαδρομή προς τον κόσμο της χαλάρωσης και της ευεξίας. Επιτρέψτε μας να σας ταξιδέψουμε!

4 WATER SESSIONS 120 POOL, SAUNA & HAMMAM 15 Για όσους δεν διαμένουν στο ξενοδοχείο 120 POOL, SAUNA & HAMMAM 10 Για όσους διαμένουν στο ξενοδοχείο 120 POOL, SAUNA & HAMMAM δώρεαν Στην προσπάθεια μας να έχετε μια ολοκληρωμένη περιποίηση σας παρέχουμε δωρεάν, με οποιαδήποτε θεραπεία περιποίηση, τη χρήση θερμαινόμενης πισίνας και υδροθεραπείας, του χαμάμ και της σάουνας.

5 MASSAGE

6 MASSAGE THERAPIES REJUVENATION MOROCCAN MASSAGE 30 σε πλάτη, αυχένα και χέρια σε όλο το σώμα 60 Το απόλυτα χαλαρωτικό μασάζ, εμπνευσμένο από μαροκινές παραδόσεις και μυστικές συνταγές ευεξίας, με ένα αρωματικό πέπλο από αιθέρια έλαια, προσφέρει την τέλεια χαλάρωση χαρίζοντας σας ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων DOUCEURS ORIENTALE 30 σε πλάτη, αυχένα και χέρια σε όλο το σώμα 70 Όλη η μαγεία της Ανατολής περικλείεται σε ένα μασάζ με ζεστό Βούτυρο Καριτέ όπου οι μυρωδιές από λουλούδια και μπαχάρια αναμιγνύονται γλυκά με σκοπό να σας χαλαρώσουν και να σας ταξιδέψουν μακριά από το άγχος και το στρες χαρίζοντας σας ευεξία και βαθιά ενυδάτωση. 60 DU LAC ORIENTAL MASSAGE 80 Μία εξωτική τελετή απόλαυσης που ξεκινάει με αρωματικό μασάζ στα πόδια με ροδοπέταλα και συνεχίζει με παραδοσιακό μασάζ από το Μπαλί σε όλο το σώμα με ζεστά χαλαρωτικά λάδια και αιθέρια έλαια.

7 RELAXATION 20 NECK - HEAD & FACE MASSAGE 30 Αναζωογονητικό μασάζ που εστιάζει στον αυχένα, το κεφάλι και το πρόσωπο όπου η χρήση των αιθέριων ελαίων σε συνδυασμό με ειδικές πιέσεις λεμφικού μασάζ ξεκουράζει, χαλαρώνει τους μυς και βοηθάει στην αποβολή της συσσωρευμένη έντασης. 30 FOUR-HANDS RELAXING MASSAGE 80 Η απόλυτη εμπειρία μασάζ στο Spa Du Lac, όπου δύο θεραπευτές και τέσσερα χέρια δουλεύουν μαζί σε τέλεια αρμονία για μία μοναδική εμπειρία αισθήσεων. Αφήστε τους ειδικούς μας να τονώσουν το σώμα σας και νιώστε την διαφορά. 20 RELAXING FOOT MASSAGE 30 Το χαλαρωτικό μασάζ ποδιών με ζεστά λάδια και αιθέρια έλαια συντελεί στη μείωση της έντασης και του stress, απελευθερώνει το ενεργειακό μπλοκάρισμα, δημιουργεί ευλυγισία και ανακουφίζει. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, καθώς επιτυγχάνεται καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.

8 BODY & FACE

9 BODY & FACE 70 SILICIUM 85 Μια θεαματική θεραπεία σύσφιξης με ειδικά ενεργά στοιχεία όπως κολλαγόνο, υαλουρονικό, silicium (πυρίτιο) επιλεγμένα για την βελτίωση της υφής του δέρματος. Μια μόνο εφαρμογή αρκεί για να δείτε το δέρμα σας αναζωογονημένο και φωτεινό και το περίγραμμα του προσώπου σας πιο σφριγηλό και τονισμένο. 60 HYALURONIC 80 Πρόκειται για μια θεραπεία με υαλουρονικό για την καταπολέμηση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων με άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Περιλαμβάνει μασάζ προσώπου με το Hyaluronic filler και ολοκληρώνεται με μια μάσκα υαλουρονικού. 60 PEARL FACIAL 70 Περιποίηση προσώπου για λάμψη και ανάπλαση. Ξεκινάει με ένα απολαυστικό μασάζ προσώπου με λάδι Argan με άρωμα oriental από το Μαρόκο και ολοκληρώνεται με μια μάσκα βασισμένη στο μαργαριτάρι, το μέλι και τον βασιλικό πολτό. 60 ARGAN FACIAL 60 Θεραπεία προσώπου βαθιάς ενυδάτωσης, σύσφιξης και λείανσης των ρυτίδων. Περιλαμβάνει μασάζ προσώπου με παραδοσιακό καβουρδισμένο λάδι Argan και ολοκληρώνεται με μια μάσκα σύσφιξης με rasoul (άργιλο). Η θεραπεία είναι ειδικά σχεδιασμένη και για τις ανάγκες του ανδρικού δέρματος.

10 20 THAI BODY SCRUB 30 Αναζωογόνηση και λάμψη της κουρασμένης επιδερμίδας με μία γλυκιά και βαθιά παραδοσιακή συνταγή απολέπισης από την Ταϊλάνδη με μέλι, αμυγδαλέλαιο, μαύρη ζάχαρη και αιθέριο έλαιο βανίλιας. 70 AROMACEANE 60 Ολιστική θεραπεία σώματος για αναπλήρωση των μεταλλικών στοιχείων. Περιλαμβάνει περιτύλιξη σώματος με θαλάσσια λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα και μασάζ με αιθέρια έλαια. Ανάλογα με την επιλογή του ελαίου η θεραπεία μπορεί να δράσει χαλαρωτικά, αποτοξινωτικά ή για αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. 70 MARINE ALGΑΕ BODY WRAP 80 Θεραπεία σώματος με 100% φυσικό φύκι, που παρέχει στον οργανισμό αποτοξίνωση και αναπλήρωση των μεταλλικών στοιχείων, βοηθά στο αδυνάτισμα και καταπραΰνει από μυϊκούς πόνους. Μετά την περιτύλιξη με φύκια, ακολουθεί μασάζ με αιθέρια έλαια. 90 MOROCCAN HAMMAM RITUAL 90 Ένα μοναδικό ταξίδι στην κουλτούρα της Ανατολής. Η τελετουργία γίνεται με μαύρο σαπούνι από παστά ελιάς, ακολουθεί βαθύ peeling με το παραδοσιακό γάντι Κάσσα μίας χρήσεως. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με ένα μασάζ με ζεστό Βούτυρο Καριτέ για βαθιά ενυδάτωση. 100 POLYNESIA 110 Μια θεραπεία σώματος εμπνευσμένη από τις Πολυνησιακές παραδόσεις. Απολέπιση σώματος, μασάζ με ζεστά πουγκιά από λευκή άμμο και τεχνικές Lomi Lomi και για το τέλος, λάμψη για όλο το σώμα με λάδι Monoi. Τα εξωτικά αρώματα βανίλιας και καρύδας από τα νησιά του Ειρηνικού θα σας χαλαρώσουν απόλυτα.

11 SPA DU LAC PACKAGES WATER SENSATION επισκέψεις - θερμαινόμενη πισίνα και υδροθεραπεία REJUVENATION επισκέψεις - θερμαινόμενη πισίνα και υδροθεραπεία - χαμάμ και σάουνα AROMAS RELAXATION επισκέψεις - θερμαινόμενη πισίνα και υδροθεραπεία - χαμάμ και σάουνα - μια θεραπεία 50 μασάζ αρωματοθεραπείας Όλα μας τα πακέτα αφορούν χρήση των παραπάνω στη διάρκεια ενός μήνα. Οι θεραπείες και οι τιμές μπορούν να αλλάξουν.

12

SPA ETIQUETTE. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας! Ο φιλόξενος χώρος του Spa du Lac, σας περιμένει! T DL.500

SPA ETIQUETTE. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας! Ο φιλόξενος χώρος του Spa du Lac, σας περιμένει! T DL.500 SPA ETIQUETTE Προκειμένου να εξασφαλίσουμε για σας μια άνετη, ασφαλή και χαλαρωτική εμπειρία, παρακαλούμε θερμά να σεβαστείτε τους ακόλουθους κανόνες χρήσης. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας. Το

Διαβάστε περισσότερα

HYDRA MOISTURE TREATMENT (60 λεπτά 70 ) Θεραπεία εντατικής ενυδάτωσης, φρεσκάδας και λάμψης.

HYDRA MOISTURE TREATMENT (60 λεπτά 70 ) Θεραπεία εντατικής ενυδάτωσης, φρεσκάδας και λάμψης. ΌΌλες οι περιποιήσεις γίνονται με προϊόντα THALGO Περιποιήσεις Προσώπου THALASSO PURIFYING FACE CARE (60 Λεπτά 65 ) 100% θαλάσσια θεραπεία που ρυθμίζει τη σμηγματόρροια και απαλάσσει το δέρμα από τις ακαθαρσίες.

Διαβάστε περισσότερα

Σας καλωσορίζουµε σε έναν χώρο αφιερωµένο στην ευεξία, την χαλάρωση και την ηρεµία.

Σας καλωσορίζουµε σε έναν χώρο αφιερωµένο στην ευεξία, την χαλάρωση και την ηρεµία. Σας καλωσορίζουµε σε έναν χώρο αφιερωµένο στην ευεξία, την χαλάρωση και την ηρεµία. Υπηρεσίες Hammmam Παραδοσιακό χαµάµ 60 / 25 Η πιο κλασική εκδοχή του χαµάµ. Απολαύστε ελεύθερα το λουτρό σας µε τα υλικά

Διαβάστε περισσότερα

Προγράµµατα Spa 2012 Όλα τα πακέτα του Anazoe Spa συνδυάζουν θεραπείες και περιποιήσεις βασισµένες σε πρακτικές υγείας και οµορφιάς που εφαρµόζονταν στην αρχαία Ελλάδα, χρησιµοποιώντας αναζωογονητικά φυσικά

Διαβάστε περισσότερα

Spa relax. Υδροµασάζ. Σάουνα Θερµαινόµενα ανάκλιντρα. 90 λεπτά 20 (χωρίς χαµάµ 15 ) MΑΣΑΖ. Πλάτη ή Πόδια

Spa relax. Υδροµασάζ. Σάουνα Θερµαινόµενα ανάκλιντρα. 90 λεπτά 20 (χωρίς χαµάµ 15 ) MΑΣΑΖ. Πλάτη ή Πόδια Ο νέος χώρος του Marinis Boutique Spa δηµιουργήθηκε για να σας προσφέρει ολιστικές υπηρεσίες περιποίησης για όλο το σώµα και το πρόσωπο, χαρίζοντας σας χαλάρωση, αναζωογόνηση, υγεία και ευεξία. Οι φιλόξενοι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2015 Βρείτε μας Loutraki Spa Loutraki Spa @LoutrakiThermal Loutraki Spa b LoutrakiThermalSpa loutrakithermalspa.blogspot.gr 02 Μην παραλείψετε να κλείσετε έγκαιρα το ραντεβού σας!

Διαβάστε περισσότερα

L i f e s t y l e S p a

L i f e s t y l e S p a Lifestyle Spa Cure Sometimes, Treat Often, Comfort Always. Hippocrates LIOSTASI LIFESTYLE SPA ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ LIOSTASI LIFESTYLE SPA Με θέα στο Αιγαίο πέλαγος, το Liostasi Lifestyle Spa, συνδυάζει άψογα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2018

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2018 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2018 Θεραπείες με το φημισμένο Ιαματικό Νερό Λουτρακίου βρειτε μας Loutraki Spa @LoutrakiThermal LoutrakiThermalSpa Loutraki Spa Loutraki Spa b loutrakithermalspa.blogspot.gr Βασικές

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Spa 2015

Τιμοκατάλογος Spa 2015 Τιμοκατάλογος Spa 2015 Oleotherapy Signature Θεραπείες Το Μπάνιο του Νέστορα* 50 λεπτά 45 Απολέπιση Σώματος Messinian Salt & Honey Scrub 50 λεπτά 115 Απολέπιση Σώματος με Φύλλα Ελιάς και Φραγκόσυκο 50

Διαβάστε περισσότερα

Spa relax. Υδροµασάζ. Σάουνα Θερµαινόµενα ανάκλιντρα. 90 λεπτά 20 (χωρίς χαµάµ 15 ) MΑΣΑΖ. Πλάτη ή Πόδια

Spa relax. Υδροµασάζ. Σάουνα Θερµαινόµενα ανάκλιντρα. 90 λεπτά 20 (χωρίς χαµάµ 15 ) MΑΣΑΖ. Πλάτη ή Πόδια Ο νέος χώρος του Marinis Boutique Spa δηµιουργήθηκε για να σας προσφέρει ολιστικές υπηρεσίες περιποίησης για όλο το σώµα και το πρόσωπο, χαρίζοντας σας χαλάρωση, αναζωογόνηση, υγεία και ευεξία. Οι φιλόξενοι

Διαβάστε περισσότερα

Noufaro Club Spa KASTORIA, GREECE

Noufaro Club Spa KASTORIA, GREECE Noufaro Club Spa KASTORIA, GREECE Με φόντο την πάντα µαγευτική φυσική οµορφιά της λίµνης της Καστοριάς, δηµιουργήθηκε ένα νέο κέντρο αναζωογόνησης και ευεξίας, σ ένα χώρο διαµορφωµένο σε απόλυτη αρµονία

Διαβάστε περισσότερα

Luxurious Experience

Luxurious Experience Luxurious Experience Περιποίηση Προσώπου Άμεση Περιποίηση Προσώπου... 30 Άμεση Περιποίηση Προσώπου & Ματιών... 40 Αρωματοθεραπεία Προσώπου... 60 Belle Visage... 70 Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου... 65 Βαθύς

Διαβάστε περισσότερα

Jingle Hands 2 Hours Pure Massage

Jingle Hands 2 Hours Pure Massage Jingle Hands 2 Hours Pure Massage Η Χριστουγεννιάτικη έκδοση του M.N. Healing Experience. 2 συνεχόμενες ώρες απολαυστικού και θεραπευτικού μασάζ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει : Rejuvance Holistic Massage

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες και ραντεβού στο τηλ 2332020250, e-mail:esperide@otenet.gr

Πληροφορίες και ραντεβού στο τηλ 2332020250, e-mail:esperide@otenet.gr Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες, Με απόλυτο σεβασμό στην προσωπική χαλάρωση σας, ετοιμάσαμε ένα ταξίδι στη χώρα των πολυαισθήσεων όπου η ακοή, η γεύση, η όραση, η αφή και η όσφρηση θα βρεθούν σε πλήρη αρμονία

Διαβάστε περισσότερα

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές;

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές; Σειρά Hello Honey ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Τι είναι η σειρά Hello Honey; Η σειρά Hello Honey αποτελείται από υψηλής ποιότητας καλλυντικά που έχουν δημιουργηθεί για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Διαβάστε περισσότερα

Luxurious Experience

Luxurious Experience Luxurious Experience Περιποίηση Προσώπου Αρωματοθεραπεία Προσώπου 60 Θεραπεία Ματιών 35 35 Belle Visage 60 Θεραπεία Ματιών με Χαβιάρι 45 45 Βαθύς Καθαρισμός 120 Ενυδατική Θεραπεία Προσώπου 60 Θεραπεία

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar!

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Η Fresh Line μεταμόρφωσε τις πιο γλυκές και φρουτένιες συνταγές ζαχαροπλαστικής σε εντυπωσιακά γιορτινά σετ περιποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Kinsterna Spa. Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη εμπειρία!

Kinsterna Spa. Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη εμπειρία! Kinsterna Spa Το Kinsterna Spa βρίσκεται στην καρδιά του αρχοντικού και αντλεί τη μυστηριώδη ενέργειά του από την αιώνια πηγή. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του έχει δημιουργήσει έναν μυστηριακό χώρο που καθώς

Διαβάστε περισσότερα

SARMONIA M P E N A U

SARMONIA M P E N A U A R M O N I A SPA M E N U ARMONIA SPA Σας καλωσορίζουµε στην εµπειρία APIVITA Spa. Mια ολοκληρωµένη εµπειρία χαλάρωσης και ευεξίας για το σώµα και το πνεύµα. Οι καινοτόµες περιποιήσεις και οι ειδικές τεχνικές

Διαβάστε περισσότερα

Αισθητική Αδυνάτισμα Αποτρίχωση

Αισθητική Αδυνάτισμα Αποτρίχωση Πατησίων 56, 106 82, Αθήνα (1 ος όροφος) τηλ: 210 8226796 210 8220993 φαξ: 210 8220993 site: www.aggelaki.gr fb: facebook.com/aggelaki.gr/ email: info@aggelaki.gr Αισθητική Αδυνάτισμα Αποτρίχωση Η Αισθητική

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας.

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Rejuvance Η εναλλακτική άποψη ομορφιάς! Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας. Είναι ένα ολιστικό, αναζωογονητικό μασάζ προσώπου. Και η λέξη μασάζ δεν είναι ακριβής, γιατί

Διαβάστε περισσότερα

Πισίνα Υψηλής Αλατότητας & Πισίνες Θαλασσοθεραπείας* µε θεραπεία 75 λεπτά 20 Πισίνα Υψηλής Αλατότητας & Πισίνες Θαλασσοθεραπείας* χωρίς θεραπεία 75 λε

Πισίνα Υψηλής Αλατότητας & Πισίνες Θαλασσοθεραπείας* µε θεραπεία 75 λεπτά 20 Πισίνα Υψηλής Αλατότητας & Πισίνες Θαλασσοθεραπείας* χωρίς θεραπεία 75 λε Τιµοκατάλογος Spa 2014 Oleotherapy Signature Θεραπείες Το Μπάνιο του Νέστορα* 50 λεπτά 45 Απολέπιση Σώµατος Messinian Salt & Honey Scrub 50 λεπτά 115 Απολέπιση Σώµατος µε Φύλλα Ελιάς & Καλέντουλα 50 λεπτά

Διαβάστε περισσότερα

Orisha Facials - Αγωγές προσώπου

Orisha Facials - Αγωγές προσώπου Orisha Facials - Αγωγές προσώπου * SPA Βαθύς καθαρισµός προσώπου Νιώστε το δέρµα σας να αναπνέει µε δεκαπέντε συνολικά στοιχεία από τον πλούτο της θάλασσας σε οκτώ φάσεις λεπτοµερούς φροντίδας! X-te Σύστηµα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Η Maderoterapia, όπως υποδηλώνει η ονομασία της, είναι μια θεραπεία προσώπου που προέρχεται από την Κολομβία.

ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Η Maderoterapia, όπως υποδηλώνει η ονομασία της, είναι μια θεραπεία προσώπου που προέρχεται από την Κολομβία. ΜΑΔΕΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Η Maderoterapia, όπως υποδηλώνει η ονομασία της, είναι μια θεραπεία προσώπου που προέρχεται από την Κολομβία. Περιλαμβάνει την εφαρμογή μάλαξης με τη χρήση διαφόρων ξύλινων εργαλείων

Διαβάστε περισσότερα

Συνταγές ομορφιάς με καφέ

Συνταγές ομορφιάς με καφέ Συνταγές ομορφιάς με καφέ καφές έχει αποδειχτεί ότι ασκεί θετική επίδραση στο δέρμα. Περιέχει δυνατά αντιοξειδωτικά στοιχεία, προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και μειώνοντας τον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α Caviar Skincare Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α που αναπλάθει τα κύτταρα. Αυτή η πλήρης

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ CRETAN ETHEREAL Η αίσθηση των κρητικών φυσικών αιθέριων ελαίων 1. Θεραπευτικό μασάζ πλάτης- Αίσθηση Κρήτης Μασάζ που εστιάζει σε συγκεκριμένα σημεία της πλάτης για να

Διαβάστε περισσότερα

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr

Naturalite contact: 210 2510354 694 5075869 www.naturalite.gr sales@naturalite.gr Μαστίχα Πλούσια ενυδατικό για όλη την οικογένεια. Αποκαθιστά τις δοµές κολλαγόνου την ελαστικότητα του δέρµατος. 250 7,50 Κατράµι Ιδανικό για την ξηροδερµία, τα λιπαρά µαλλιά, την πιτυρίδα, την τριχόπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Kinsterna Spa Facilities

Kinsterna Spa Facilities Kinsterna Spa Το Kinsterna Spa βρίσκεται στην καρδιά του αρχοντικού και αντλεί τη μυστηριώδη ενέργειά του από την αιώνια πηγή. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του έχει δημιουργήσει έναν μυστηριακό χώρο που καθώς

Διαβάστε περισσότερα

Release & Relax Motion. Gua Sha

Release & Relax Motion. Gua Sha Release & Relax Motion Gua Sha Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή και μετάδοση έστω και μιας σελίδας του παρόντος βιβλίου κατά παράφραση ή διασκευή με οποιοδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Άµεση Ανακούφιση χωρίς παρενέργειες

Άµεση Ανακούφιση χωρίς παρενέργειες Χαλαρώστε & Ανανεωθείτε Άµεση Ανακούφιση χωρίς παρενέργειες Κατάλογος Υπηρεσιών Κούραση και ατονία Πόνοι διαφόρων αιτιών Μυοσκελετικά Σφιξίµατα και εντάσεις Άγχος, κατάθλιψη, αϋπνία Γυναικολογικά Άσθµα

Διαβάστε περισσότερα

Kinsterna Spa. Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη εμπειρία!

Kinsterna Spa. Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη εμπειρία! Kinsterna Spa Το Kinsterna Spa βρίσκεται στην καρδιά του αρχοντικού και αντλεί τη μυστηριώδη ενέργειά του από την αιώνια πηγή. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του έχει δημιουργήσει έναν μυστηριακό χώρο που καθώς

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήρθατε στο Thalassa Spa

Καλώς ήρθατε στο Thalassa Spa Καλώς ήρθατε στο Thalassa Spa Νους Υγιής Εν Σώματι Υγιεί Αυτό το ρητό προέρχεται από τον Έλληνα φιλόσοφο Θαλή και υποστηρίζει ότι προκειμένου να έχουμε υγιές μυαλό θα πρέπει να έχουμε και υγιές σώμα. Πιστοί

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη Φυσικό βούτυρο σώματος body sign Φυσικό σαπούνι σώματος Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Περιέχει βούτυρο

Διαβάστε περισσότερα

Kinsterna Spa Facilities

Kinsterna Spa Facilities Kinsterna Spa Το Kinsterna Spa βρίσκεται στην καρδιά του αρχοντικού και αντλεί τη μυστηριώδη ενέργειά του από την αιώνια πηγή. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του έχει δημιουργήσει έναν μυστηριακό χώρο που καθώς

Διαβάστε περισσότερα

F.T.E. (finger tip energising)

F.T.E. (finger tip energising) // Code that uses other library's $ can follow here. jq 1 / 5 F.T.E Μασάζ Προσώπου (The FingerTip Energizing Massage) Το FTE μασάζ (FingerTip Energizing) είναι ένα εξαιρετικά πρωτότυπο κι αναζωογονητικό

Διαβάστε περισσότερα

ASIAN SPA & AYURVEDIC RETREAT ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ. Spa Etiquette

ASIAN SPA & AYURVEDIC RETREAT ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ. Spa Etiquette ASIAN SPA & AYURVEDIC RETREAT ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ Spa Etiquette Παρ όλο που δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία μας να θέτουμε κανόνες, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα ακόλουθα: Συνέπεια Παρακαλούμε προσέλθετε στο χώρο

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλινό πακέτο για την Κρήτη για το ξενοδοχείο Athina Palace & Spa 5*

Πασχαλινό πακέτο για την Κρήτη για το ξενοδοχείο Athina Palace & Spa 5* Πασχαλινό πακέτο για την Κρήτη για το ξενοδοχείο Athina Palace & Spa 5* 3 διανυκτερεύσεις με βάση διατροφής All Inclusive 6/4-9/4 Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με θέα κήπο : 170 Τιμή ανά άτομο σε μονόκλινο

Διαβάστε περισσότερα

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Έδρα: Άσσηρος Θεσ/νίκης στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριότητα: Εξαγωγή βιολογικών προϊόντων της ελληνικής γης. Όνομα: "BIOPHELIA" = "ΒΙΟΣ" + "ΩΦΕΛΕΙΑ",

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον παρέχονται προνομιακές τιμές στις υπηρεσίες του LM Beauty Salon and Spa, οι οποίες αναφέρονται αναλυτικά παρακάτω:

Επιπλέον παρέχονται προνομιακές τιμές στις υπηρεσίες του LM Beauty Salon and Spa, οι οποίες αναφέρονται αναλυτικά παρακάτω: Η προσφορά αφορά τη δωρεάν διάθεση της VIP κάρτας για όλους τους εργαζομένους της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής. Η παραλαβή της θα πραγματοποιείται από το LM Beauty Salon and Spa με την επίδειξη της εταιρικής κάρτας

Διαβάστε περισσότερα

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml ENERGIA C Τελευταίες επιστημονικές έδειξαν ότι πολλά οφέλη σε κοσμητικό επίπεδο μπορεί να έχει το δέρμα από την βιταμίνη C. Εκτός της εξαιρετικής αντιοξειδωτικής δράσης ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος,

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΡΑΣΗ ΤΩΝ

Η ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΜΠΙΝΑ RAXUL Η ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΡΩΜΑΪΚΩΝ SPA Στα διάσηµα spas που θερµαίνονταν µε κάρβουνο, οι αρχαίοι Ρωµαίοι χρησιµοποιούσαν µια πολύπλοκη και εξεζητηµένη θέρµο-υδραυλική τεχνολογία για τα

Διαβάστε περισσότερα

Μασάζ ποδιών στην παραλία/ Beach foot massage

Μασάζ ποδιών στην παραλία/ Beach foot massage Μασάζ ποδιών στην παραλία/ Beach foot ma Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο που θα μπορούσατε να προσφέρετε στους φίλους σας ή στον εαυτό σας πέρα από ένα φανταστικό μασάζ στα πόδια σας δίπλα στη θάλασσα There

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2991/15-06-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ANNE SEMONIN

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ANNE SEMONIN Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Καλωσήρθατε στον νέο κόσμο της Ευεξίας, της Θαλασσοθεραπείας και του Spa. Δέσμευση μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες ευεξίας με ποιότητα και εξειδίκευση, δίνοντας σας έμπνευση για μια αλλαγή

Διαβάστε περισσότερα

Ayurvedic Back Massage

Ayurvedic Back Massage Ayurvedic Back Massage Σεµινάριο Αγιουρβεδικού Μασάζ Πλάτης Η Θεραπευτική Παράδοση 6000 ετών στα χέρια σας! 13 & 20 Mαΐου Διδάσκει ο Μιχάλης Χριστόπουλος 60 / άτοµο 20% έκπτωση για 2 άτοµα Υγεία για την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

HAND & BODY CREAM BODY BUTTER. Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο ροδιού KL 1051 / 150ml - KL 1011 / 50ml

HAND & BODY CREAM BODY BUTTER. Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο ροδιού KL 1051 / 150ml - KL 1011 / 50ml HAND & BODY CREAM Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο ροδιού KL 1051 / 150ml - KL 1011 / 50ml Κρέμα χεριών & σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο + έλαιο αβοκάντο KL 1052 / 150ml - KL 1012

Διαβάστε περισσότερα

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ.

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η λωρίδα αυτή της θάλασσας είναι διαφορετική απ' όλες

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Eagles Spa ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Το έμπειρο προσωπικό του SPA είναι στη διάθεσή σας για να σας προτείνει τις θεραπείες και τα πακέτα που θα καλύψουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Καθαρισμοί προσώπου

Διαβάστε περισσότερα

Polis Hammam. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται κατόπιν ραντεβού, αλλιώς η εξυπηρέτηση είναι δυνατή μόνο εφ όσον υπάρχει διαθεσιμότητα.

Polis Hammam. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται κατόπιν ραντεβού, αλλιώς η εξυπηρέτηση είναι δυνατή μόνο εφ όσον υπάρχει διαθεσιμότητα. POLIS HAMMAM Polis Hammam Καλώς ήλθατε στο Polis Hammam, ένα μέρος όπου ο χρόνος σταματά και η καθημερινότητα εξασθενίζει. Εδώ θα ανακαλύψετε μια όαση ηρεμίας όπου η εσωτερική ενέργειά σας αναζωογονείται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK Σειρά με DONKEY MILK Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση, θρέψη, λάμψη με εκθαμβωτικά αποτελέσματα. Το γάλα γαϊδούρας

Διαβάστε περισσότερα

Άµεση Ανακούφιση χωρίς παρενέργειες

Άµεση Ανακούφιση χωρίς παρενέργειες Χαλαρώστε & Ανανεωθείτε Άµεση Ανακούφιση χωρίς παρενέργειες Κατάλογος Υπηρεσιών Ερµού 86, Πλατεία Μοναστηρακίου, Αθήνα Τηλ: 210 6440023 Το όραµα µας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας θεραπειών από άρτια

Διαβάστε περισσότερα

200 ml 8 15,61 5,29 20, Τονωτική λοσιόν με Aloe Vera

200 ml 8 15,61 5,29 20, Τονωτική λοσιόν με Aloe Vera SKIN RICH - ΞΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙ ΕΡΜΙ ΕΣ 110 Γαλάκτωμα Καθαρισμού 8 15,61 5,29 20,90 111 Τονωτική λοσιόν με Aloe Vera 8 13,17 4,33 17,50 112 Κρέμα Ημέρας 12 18,61 7,29 25,90 113 Κρέμα Νυκτός 14 19,90

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) από την AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! επαναστατική σύνθεση διπλής δράσης Σχεδιασμένη να ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (28/04/14-09/06/14) CELLU-BREAK 5D ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ NEO επαναστατική σύνθεση 5D ΜΕΙΩΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ Νιώστε καλύτερα με την υπέρυθρη ακτινοβολία. Η INFRASMART ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑ Στις μέρες μας όλοι προσπαθούμε να έχουμε πιο υγιή ζωή. Έτσι δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στο

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Spa Oleotherapy Signature Θεραπείες

Υπηρεσίες Spa Oleotherapy Signature Θεραπείες Υπηρεσίες Spa 2016 Στο Anazoe Spa προσφέρουμε θεραπείες και περιποιήσεις βασισμένες σε πρακτικές υγείας και ομορφιάς που εφαρμόζονταν στη αρχαία Ελλάδα, χρησιμοποιώντας αναζωογονητικά συστατικά της Μεσσηνιακής

Διαβάστε περισσότερα

190x107 final:layout 1 4/12/11 3:39 PM Page 1. Λουτρά. Αισθητική. Μασάζ. Γαστρονομία

190x107 final:layout 1 4/12/11 3:39 PM Page 1. Λουτρά. Αισθητική. Μασάζ. Γαστρονομία 190x107 final:layout 1 4/12/11 3:39 PM Page 1 Γαστρονομία Μασάζ Αισθητική Λουτρά 190x107 final:layout 1 4/12/11 3:39 PM Page 2 190x107 final:layout 1 4/12/11 3:39 PM Page 3 Το Therma Spa βρίσκεται στα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ KBR ΣΠΑ. αναζωογόνηση & αφύπνιση των 6 αισθήσεων

ΤΟ KBR ΣΠΑ. αναζωογόνηση & αφύπνιση των 6 αισθήσεων ΤΟ KBR ΣΠΑ αναζωογόνηση & αφύπνιση των 6 αισθήσεων ΤΟ KBR SPA ΣΤΟ KASSANDRA BAY RESORT & KB SUITES Ώρες λειτουργίας καθημερινά: 10 πμ έως 8 μμ Για Ραντεβού παρακαλούμε καλέστε 180 ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ KBR SPA,

Διαβάστε περισσότερα

Υγεία χαλάρωση- Ευ Ζην..

Υγεία χαλάρωση- Ευ Ζην.. Αγαπητοί µας φίλοι και φίλες, Με απόλυτο σεβασµό στην προσωπική χαλάρωση σας, ετοιµάσαµε ένα ταξίδι στη χώρα των πολυαισθήσεων όπου η ακοή, η γεύση, η όραση, η αφή και η όσφρηση θα βρεθούν σε πλήρη αρµονία

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Spa 2015. Oleotherapy Signature Θεραπείες

Υπηρεσίες Spa 2015. Oleotherapy Signature Θεραπείες Υπηρεσίες Spa 2015 Στο Anazoe Spa προσφέρουμε θεραπείες και περιποιήσεις βασισμένες σε πρακτικές υγείας και ομορφιάς που εφαρμόζονταν στη αρχαία Ελλάδα, χρησιμοποιώντας αναζωογονητικά συστατικά της Μεσσηνιακής

Διαβάστε περισσότερα

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist Soothing Refreshing Mist Δοχείο: 125 ml spray Για χρήση από επαγγελματία ή για μεταπώληση. Υφή: Υγρή, να ψεκάζεται σαν ελαφριά ομίχλη (εκνέφωμα). Άρωμα: Χωρίς άρωμα. Συμπύκνωμα θερμικού ιατρικού μεταλλικού

Διαβάστε περισσότερα

T H E S PA S U I T E Α Π Ο Τ Η Ν A N N E S É M O N I N

T H E S PA S U I T E Α Π Ο Τ Η Ν A N N E S É M O N I N THE SPA SUITE T H E S PA S U I T E Α Π Ο Τ Η Ν A N N E S É M O N I N Οι θεραπείες από την Anne Sémonin συνδιάζουν με εξαιρετικό τρόπο μείγματα από αρωματικά αιθέρια έλαια και θαλάσσια συστατικά, παντρεύοντάς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME ALOE VERA Σειρά με ALOE VERA Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

Θέλετε μια ξεχωριστή εμπειρία ευεξίας και χαλάρωσης; Τα «Asian Spa» σάς την προσφέρουν

Θέλετε μια ξεχωριστή εμπειρία ευεξίας και χαλάρωσης; Τα «Asian Spa» σάς την προσφέρουν Θέλετε μια ξεχωριστή εμπειρία ευεξίας και χαλάρωσης; Τα «Asian Spa» σάς την προσφέρουν Κάποιοι το θεωρούν πολυτέλεια, ενώ άλλοι δεν έχει τύχει να το δοκιμάσουν ποτέ. Όσοι, όμως, έχουν κάνει ως τώρα, έστω

Διαβάστε περισσότερα

Τα λουτρά Πόζαρ είναι ένας οργανωµένος προορισµός για όσους θέλουν να συνδυάσουν την

Τα λουτρά Πόζαρ είναι ένας οργανωµένος προορισµός για όσους θέλουν να συνδυάσουν την Ιαµατικά Λουτρά Πόζαρ Ιαµατικά Λουτρά Πόζαρ Χειµώνας 2012-2013 Κάποιοι τα παροµοιάζουν και τα συγκρίνουν µε τα Ελβετικά Spa. εν είναι ψέµατα! Είναι ένας µοναδικός, επίγειος παράδεισος, µέσα στο κάλλος

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Spa 2014 Στο Anazoe Spa προσφέρουµε θεραπείες και περιποιήσεις βασισµένες σε πρακτικές υγείας και οµορφιάς που εφαρµόζονταν στη αρχαία Ελλάδα, χρησιµοποιώντας αναζωογονητικά συστατικά της Μεσσηνιακής

Διαβάστε περισσότερα

felis NATURAL COSMETICS Νέα σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου από τη Bonum Terrae Α.Ε.

felis NATURAL COSMETICS Νέα σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου από τη Bonum Terrae Α.Ε. 1 felis NATURAL COSMETICS Νέα σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου από τη Bonum Terrae Α.Ε. 2 Οι νέες φυσικές κρέµες περιποίησης προσώπου felis q Οι πρώτες Ελληνικές κρέμες που περιέχουν δύο καινοτόμα

Διαβάστε περισσότερα

ρόλλερ Νεφρίτη Μασάζ προσώπου με ρόλλερ Νεφρίτη (Gemstones facial massage)

ρόλλερ Νεφρίτη Μασάζ προσώπου με ρόλλερ Νεφρίτη (Gemstones facial massage) // Code that uses other library's $ can follow here. jq 1 / 6 Μασάζ προσώπου με ρόλλερ Νεφρίτη (Gemstones facial massage) 2 / 6 Μασάζ προσώπου με κρυστάλλους Το μασάζ προσώπου με κρυστάλλους χρησιμοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

THALASSO & WELLNESS SPA THALASSO & WELLNESS SPA

THALASSO & WELLNESS SPA THALASSO & WELLNESS SPA THALASSO & WELLNESS SPA Καλωσορίσατε στον κόσμο του Thraki Palace Thalasso & Wellness Spa, ένα κόσμο αναζωογόνησης, ευεξίας και ομορφιάς. Σε ένα φωτεινό χώρο συνολικής έκτασης 2.400 τμ η ενέργεια της θάλασσας

Διαβάστε περισσότερα

Beauty K s. Catalogue

Beauty K s. Catalogue Catalogue Facials - Θεραπείες προσώπου Deep Cleansing. Βαθύς καθαρισμός προσώπου............................................................ 50 Sensiplus Facial. Θεραπεία για ευαίσθητα δέρματα.....................................................

Διαβάστε περισσότερα

THE SPA A T M I K R O P A P I G O 1700

THE SPA A T M I K R O P A P I G O 1700 THE SPA A T M I K R O P A P I G O 1700 MOUNTAIN MASSAGE 60 / 90 ΕΥΡΩ Το The Mountain Signature Massage είναι σχεδιασμένο για τους φιλοξενούμενους που θέλουν να απαλλαχθούν από το άγχος της πόλης ή να γεμίσουν

Διαβάστε περισσότερα

WELLNESS PACKAGES ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ

WELLNESS PACKAGES ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ WELLNESS PACKAGES WELLNESS PACKAGES ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ Iδανικά χωροθετημένο στην καρδιά του Miraggio Resort, πάνω σε μία φυσική υπόγεια θερμή πηγή, το Myrthia Thermal Spa είναι το υπερσύγχρονο κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

TIMΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014. Αγ. Παρασκευής 22, Περιστέρι Τηλ. κέντρο: 210 57.58.880 e-mail: atzi-spa@otenet.gr. www.therme-spa.gr

TIMΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014. Αγ. Παρασκευής 22, Περιστέρι Τηλ. κέντρο: 210 57.58.880 e-mail: atzi-spa@otenet.gr. www.therme-spa.gr TIMΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014 Αγ. Παρασκευής 22, Περιστέρι Τηλ. κέντρο: 210 57.58.880 e-mail: atzi-spa@otenet.gr www.therme-spa.gr FACIALS ΠΡΟΣΩΠΟ Deep facial moist... 70 /39 Βαθύς καθαρισµός και θεραπεία ενυδάτωσης.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ANNE SEMONIN

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ANNE SEMONIN ANNE SEMONIN SPA AMBIANCE Σε μια υπέροχη και ζεστή ατμόσφαιρα το Spa της Anne Semonin παρέχει έναν χώρο ειδικά αφιερωμένο στην ομορφιά και την ευεξία. Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε την συλλογή μασάζ της

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κατάλογος Προϊόντων Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κρέμα προσώπου για τη φροντίδα και την αναπλήρωση του πολύ ξηρού και ατοπικού δέρματος με δραστικά μόρια του φυτού καλέντουλα, γάλα βρώμης & μελισσοκέρι

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο αισθητικής και ευεξίας

Κέντρο αισθητικής και ευεξίας Κέντρο αισθητικής και ευεξίας SPA YOUR SENSES... Το κέντρο αισθητικής και ευεξίας Ευφορία, προσφέρει ένα οικείο περιβάλλον χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Στόχος µας να µας ακολουθήσετε σε ένα ταξίδι βασισµένο

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE OLIVE OIL LINE Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το λάδι ως υγρό χρυσάφι, τις ελιές ως σύμβολο της καλοσύνης και της ευγένειας, ενώ ακόμη και σήμερα τα κλαδιά της ελιάς συμβολίζουν την ειρήνη. Το ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Spa Oleotherapy Signature Θεραπείες

Υπηρεσίες Spa Oleotherapy Signature Θεραπείες Υπηρεσίες Spa 2017 Στο Anazoe Spa προσφέρουμε θεραπείες και περιποιήσεις βασισμένες σε πρακτικές υγείας και ομορφιάς που εφαρμόζονταν στη αρχαία Ελλάδα, χρησιμοποιώντας αναζωογονητικά συστατικά της Μεσσηνιακής

Διαβάστε περισσότερα

TIMΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015. Αγ. Παρασκευής 22, Περιστέρι Τηλ. κέντρο: 210 57.58.880 e-mail: info@therme-spa.gr. www.therme-spa.gr

TIMΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015. Αγ. Παρασκευής 22, Περιστέρι Τηλ. κέντρο: 210 57.58.880 e-mail: info@therme-spa.gr. www.therme-spa.gr TIMΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015 Αγ. Παρασκευής 22, Περιστέρι Τηλ. κέντρο: 210 57.58.880 e-mail: info@therme-spa.gr www.therme-spa.gr FAciAls προσωπο Deep facial moist...39 Βαθύς καθαρισμός και θεραπεία ενυδάτωσης.

Διαβάστε περισσότερα

GR CY ισχύουν από 1 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2016 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ/ ΧΕΙΜΩΝΑ. Special. Χριστουγέννων

GR CY ισχύουν από 1 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2016 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ/ ΧΕΙΜΩΝΑ. Special. Χριστουγέννων ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ/ ΧΕΙΜΩΝΑ Special Χριστουγέννων GR CY ισχύουν από 1 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2016 ΣΕΙΡΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΠΟΔΙΩΝ & SENSES LINE αίσθηση ευεξίας και χαλάρωση Χαρίστε στα πόδια και το σώμα

Διαβάστε περισσότερα

N Project. 1-5 Μαΐου 2015

N Project. 1-5 Μαΐου 2015 N Project Retreat acupressure qigong yoga sotai & Natural Fertility Project DS Dip Ac Advanced Shiatsu Therapy Oriental Medicine & Shiatsu Training Centre 1-5 Μαΐου 2015 Ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι ανανέωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 6132/18-11-2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012 (ΦΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Release and Relax Motion Υπηρεσίες Εκπαίδευσης Spa. Κατάλογος Προϊόντων. Ότι χρειάζομαι στη δουλειά μου είναι εδώ! website: www.rrmotion.

Release and Relax Motion Υπηρεσίες Εκπαίδευσης Spa. Κατάλογος Προϊόντων. Ότι χρειάζομαι στη δουλειά μου είναι εδώ! website: www.rrmotion. Release and Relax Motion Υπηρεσίες Εκπαίδευσης Spa Κατάλογος Προϊόντων Ότι χρειάζομαι στη δουλειά μου είναι εδώ! website: www.rrmotion.gr Release and Relax Motion Equipment s Supplies Αντί προλόγου...

Διαβάστε περισσότερα

Massage. Υπηρεσίες Ομορφιάς & Massage

Massage. Υπηρεσίες Ομορφιάς & Massage Υπηρεσίες Ομορφιάς & ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ SPA ETIQUETTE ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Το spa μας λειτουργεί καθημερινά από τις 12:00 μ.μ. έως τις 20:00 μ.μ. OPENING HOURS Our spa is open daily from 12:00 p.m. to 20:00

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά περιποίησης σώματος

Σειρά περιποίησης σώματος Σειρά περιποίησης σώματος Τι είναι η σειρά Θρίαμβος των Ορχιδέων; Ο Θρίαμβος των Ορχιδέων αποτελεί μία σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος τα οποία περιέχουν,

Διαβάστε περισσότερα

myrthia thermal spa Μενού Φροντίδας & Θεραπειών

myrthia thermal spa Μενού Φροντίδας & Θεραπειών myrthia thermal spa Μενού Φροντίδας & Θεραπειών Ένας κόσμος ευεξίας Ιδανικά χωροθετημένο πάνω σε μία φυσική υπόγεια θερμή πηγή, το Myrthia Thermal Spa είναι το υπερσύγχρονο κέντρο ευεξίας στην καρδιά του

Διαβάστε περισσότερα

Απολέπιση Σώµατος Messinian Salt &Honey Scrub Αρωµατικό µέλι αναµειγνύεται προσεκτικά µε αγνό θαλασσινό αλάτι για να αποµακρύνει τα νεκρά κύτταρα της

Απολέπιση Σώµατος Messinian Salt &Honey Scrub Αρωµατικό µέλι αναµειγνύεται προσεκτικά µε αγνό θαλασσινό αλάτι για να αποµακρύνει τα νεκρά κύτταρα της Υπηρεσίες Spa 2013 Στο Anazoe Spa προσφέρουµε θεραπείες και περιποιήσεις βασισµένες σε πρακτικές υγείας και οµορφιάς που εφαρµόζονταν στη αρχαία Ελλάδα, χρησιµοποιώντας αναζωογονητικά συστατικά της Μεσσηνιακής

Διαβάστε περισσότερα

N Project. 1-5 Μαΐου 2015

N Project. 1-5 Μαΐου 2015 N Project Retreat acupressure qigong yoga sotai & Natural Fertility Project DS Dip Ac Advanced Shiatsu Therapy Oriental Medicine & Shiatsu Training Centre 1-5 Μαΐου 2015 Ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι ανανέωσης

Διαβάστε περισσότερα

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies.

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Με οργανικά βότανα, αποστάγματα και έλαια για αναζωογόνηση και ανανέωση κάθε τύπου ανδρικού δέρματος Χαρίστε στον εαυτό σας την αγνή φροντίδα

Διαβάστε περισσότερα

Στέφανος Πατεράκης. Φυσικοθεραπευτής, καθηγητής φυσικοθεραπείας

Στέφανος Πατεράκης. Φυσικοθεραπευτής, καθηγητής φυσικοθεραπείας Φυσικοθεραπευτής, καθηγητής φυσικοθεραπείας Γενικά : Χαλάρωση είναι η ηρεμία και η ανάπαυση του σώματος και του μυαλού, δηλ. το αντίθετο του στρες. ΧΑΛΑΡΩΣΗ: επιστημονικά ορίζεται η κατάσταση κατά την

Διαβάστε περισσότερα

Έκλειψη κυτταρίτιδας και χαλάρωσης!

Έκλειψη κυτταρίτιδας και χαλάρωσης! Έκλειψη κυτταρίτιδας και χαλάρωσης! Δύο προϊόντα. Μέγιστη δράση. Κρέμα Θερμαντικής Δράσης Gel Κρυοθεραπείας Χαμηλή Θερμαντική Δράση Μεσαία Θερμαντική Δράση Υψηλή Θερμαντική Δράση Πολύ Yψηλή Θερμαντική

Διαβάστε περισσότερα

I-SPA BY THE ASIAN SPA GROUP

I-SPA BY THE ASIAN SPA GROUP I-SPA BY THE ASIAN SPA GROUP Δωροεπιταγές I- Spa by Asian Spa Οι δωροεπιταγές μας, είναι ένας μοναδικός τρόπος να χαρίσετε την ξεχωριστή εμπειρία του I-Spa σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Ισχύουν για

Διαβάστε περισσότερα

2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΩΡΩΝ. αλόη, η έμπνευσή μας

2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΩΡΩΝ. αλόη, η έμπνευσή μας 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΩΡΩΝ αλόη, η έμπνευσή μας for love, for life, for always να είστε ο αγαπημένος σας forever εαυτός Απαλλαγείτε από τις ατελείωτες υποχρεώσεις και θέστε την οικογένειά σας

Διαβάστε περισσότερα

Litohoro Olympus Resort Villas and Spa / T F

Litohoro Olympus Resort Villas and Spa   / T F APHRODITE SPA The only Private Spa in Olympus Riviera BODY BEAUTY TREATMENTS BEAUTY THERAPY MENU Litohoro Olympus Resort Villas and Spa www.litohororesort.gr / info@litohororesort.gr T +30 23520 22200

Διαβάστε περισσότερα

Hotel & Spa Philosophy. Hotel & Spa Philosophy

Hotel & Spa Philosophy. Hotel & Spa Philosophy Hotel & Spa Philosophy 1 2 Θεματολογία Εκπαίδευσης Περιεχόμενα: 1. Φιλοσοφία του Ξενοδοχειακού Spa και Παροχές: Υπηρεσίες και Προϊόντα (Spa Philosophy/ Spa Service And Products) Ιστορία του Spa Ιστορική

Διαβάστε περισσότερα

ASIAN SPA & AYURVEDIC RETREAT ΚΕΡΚΥΡΑ

ASIAN SPA & AYURVEDIC RETREAT ΚΕΡΚΥΡΑ ASIAN SPA & AYURVEDIC RETREAT ΚΕΡΚΥΡΑ SPA ETIQUETTE Οι έμπειροι συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τις θεραπείες που σας ταιριάζουν καλύτερα. Παρακαλούμε προσέλθετε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΡΟΔΟΥ & ΛΕΒΑΝΤΑΣ ROSA DAMASCENΑ LAVANDULA ANGUSTIFOLIA. Συνεταιρισμός Αρωματικών, Φαρμακευτικών & Οπωροκηπευτικών Φυτών Βοΐου Κοζάνης

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΡΟΔΟΥ & ΛΕΒΑΝΤΑΣ ROSA DAMASCENΑ LAVANDULA ANGUSTIFOLIA. Συνεταιρισμός Αρωματικών, Φαρμακευτικών & Οπωροκηπευτικών Φυτών Βοΐου Κοζάνης ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΡΟΔΟΥ & ΛΕΒΑΝΤΑΣ ROSA DAMASCENΑ LAVANDULA ANGUSTIFOLIA Συνεταιρισμός Αρωματικών, Φαρμακευτικών & Οπωροκηπευτικών Φυτών Βοΐου Κοζάνης 1 2 O ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ Η προσπάθεια ξεκίνησε στην περιοχή του

Διαβάστε περισσότερα

3 η ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΕΡΓΑΣΙΑ ΓΕΛΚΑΤΩΑΧΑΪΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014 Η ΟΜΑ Α ΜΑΣ ΑΣΗΜΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ ΣΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΟΥΧΕΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα