Προσιτή Αριστεία! ΝΕΑΠΟΛΙΣ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Προσιτή Αριστεία! ΝΕΑΠΟΛΙΣ."

Transcript

1 ς Προσιτή Αριστεία! ΝΕΑΠΟΛΙΣ

2

3 ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! Νεάπολις, η σωστή επιλογή! ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΝΕΑΠΟΛΙΣ Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις, είναι ένα νέο αλλά δυναμικό, ταχέως αναπτυσσόμενο Πανεπιστήμιο που στεγάζεται στην καρδιά της Πάφου στη δυτική ακτή της Κύπρου. Ως νέο Πανεπιστήμιο έχει υιοθετήσει νέες τεχνολογίες και μεθόδους μάθησης, έτσι ώστε οι σπουδαστές να αξιοποιούν με τον πλέον παραγωγικό τρόπο τον χρόνο τους και να εξοπλιστούν με τα απαραίτητα εφόδια για ένα λαμπρό μέλλον. Το Πανεπιστήμιο είναι αναγνωρισμένο από το ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ και το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Προσφέρει: Προπτυχιακά, Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά Προγράμματα Σπουδών Εξ αποστάσεως προγράμματα Σπουδών Ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά προγράμματα Προγράμματα στην Ελληνική ή/και την Αγγλική γλώσσα διδασκαλίας Διεθνείς ερευνητικές δραστηριότητες Επαγγελματική πιστοποίηση Διασύνδεση με την κοινωνία Διαμονή σε φοιτητικές εστίες εντός του Πανεπιστημίου.

4 Εμπλούτισε τις εμπειρίες σου κατά τη διάρκεια των σπουδών σου!

5 Φοιτητική Μέριμνα Η εντός του χώρου του Πανεπιστημίου διαμονή, το εστιατόριο και η καφετέρια, η εξωτερική πισίνα, το γυμναστήριο και τα γήπεδα αντισφαίρισης, σε συνδυασμό με την 24ωρη Υπηρεσία Ασφαλείας, συμβάλλουν ουσιαστικά στην ποιότητα της καθημερινής ζωής στο Πανεπιστήμιο. Διδασκαλία και Έρευνα Η διδασκαλία και έρευνα αποτελούν τους πυλώνες της ακαδημαϊκής μας αριστείας. Τα μαθήματα γίνονται σε τάξεις με μικρό αριθμό φοιτητών, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους φοιτητές να βρίσκονται σε στενή συνεργασία με τους διδάσκοντες. Σύγχρονη Εκπαιδευτική Φιλοσοφία Ένα πανεπιστήμιο είναι πρωτίστως οι άνθρωποί του, οι δημιουργοί της νέας γνώσης και οι ολοκληρωμένοι απόφοιτοι που συνδυάζουν επιστημονική κατάρτιση, επαγγελματική ηθική και ευρύτερη παιδεία. Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου διδάσκονται και αποκτούν δεξιότητες που τους εξασφαλίζουν τη διά βίου επιστημονική ενημέρωση και ανάπτυξη. Επίσης, εκπαιδεύονται στις πιο σύγχρονες και προηγμένες επαγγελματικές πρακτικές, με εφαρμοσμένες αναλυτικές μεθόδους και με τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών.

6 Εστίες Διαμονής Το Πανεπιστήμιο προσφέρει υψηλής ποιότητας στέγαση εντός της Πανεπιστημιούπολης. Τα φοιτητικά δωμάτια είναι πλήρως επιπλωμένα, ευρύχωρα, ευάερα και καλοφωτισμένα και διαθέτουν μπάνιο καθώς και μπαλκόνι με θέα προς τη θάλασσα ή προς τους εσωτερικούς κήπους. Υπάρχει εύκολη πρόσβαση στα δωμάτια και επικοινωνία με όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Αθλητισμός & Υγεία Με δεδομένη την αμφίδρομη σχέση μεταξύ σωματικής και ψυχικής υγείας, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις προάγει τον αθλητισμό. Η Πανεπιστημιούπολη διαθέτει γυμναστήριο, εξωτερική πισίνα, σάουνα, όργανα γυμναστικής, αποδυτήρια και μοντέρνα γήπεδα αντισφαίρισης. Το γυμναστήριο παρέχει τα ακόλουθα προγράμματα: Crossfit workouts Functional workouts Fat-Burning workouts Performance for athletes Core - Abs workouts Σίτιση Στο εστιατόριο του Πανεπιστημίου σερβίρονται καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας φαγητά της κυπριακής και ευρύτερης μεσογειακής κουζίνας. Ο χώρος του εστιατορίου είναι διαμορφωμένος και κατάλληλα εξοπλισμένος για να λειτουργεί και ως καφετέρια και για να φιλοξενεί ποικίλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις. Neapolis University Campus Paphos Gardens Campus ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Θέρμανση & Κλιματισμός Κοινής ωφέλειας (ύδρευση και ηλεκτροδότηση) WiFi πρόσβαση στο διαδίκτυο Εξωτερικές και εσωτερικές αθλητικές εγκαταστάσεις Πισίνα Υπηρεσίες συντήρησης Εβδομαδιαίος καθαρισμός των κοιτώνων Υπηρεσίες ασφαλείας Χρηματοκιβώτιο ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΡΕΩΣΗΣ Καθαριστήριο με κερματοδέκτη ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Υπηρεσίες Ασφαλείας Συντήρηση Κοινόχρηστα Νερό Εξωτερικές και εσωτερικές αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πισίνα Πανεπιστήμιου Χρηματοκιβώτιο ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΡΕΩΣΗΣ Υπηρεσίες Internet WI / FI 32MHz - 15,00 το μήνα Υπηρεσίες Καθαρισμού - 15,00 κάθε φορά (συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής σεντονιών και πετσετών) Καθαριστήριο με κερματοδέκτη Ρεύμα (θέρμανση και κλιματισμός) Δωμάτια: στούντιο, ενός υπνοδωματίου ή και δύο υπνοδωματίων με κουζίνα, ψυγείο και τηλεόραση.

7

8 Μοναδική Φοιτητική Εμπειρία!

9 Προπτυχιακά Προγράμματα Οικονομικά Επιστημών Τραπεζικά, Λογιστική και Χρηματοοικονομικά Διοίκηση Επιχειρήσεων Νομική Αρχιτεκτονική Αρχιτεκτονική Τοπίου Εκτίμηση και Ανάπτυξη Ακινήτων Εφαρμοσμένη Πληροφορική Ψυχολογία Μεταπτυχιακά Προγράμματα Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) Τραπεζικά και Χρηματοοικονομικά Δημόσια Διοίκηση Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση Διεθνές & Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο Αρχιτεκτονική Τοπίου Διαχείριση Κατασκευών Real Estate Πληροφοριακά Συστήματα Εκπαιδευτική Ψυχολογία Συμβουλευτική Ψυχολογία Ιστορία Θεολογία Εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακά Προγράμματα Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) Τραπεζικά και Χρηματοοικονομικά Γενική Διοίκηση Εκπαιδευτική Διοίκηση Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας Εκπαιδευτική Ψυχολογία Διδακτορικά Προγράμματα (Σε συνεργασία με το Παν/μιο Πελοποννήσου) Διοίκηση Επιχειρήσεων Δημόσια Διοίκηση Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων Διοίκηση Νοσηλευτικών Μονάδων Τραπεζικά Χρηματοοικονομικά Νομική Επιστήμη Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση Φιλολογία Ιστορία Διαχείριση και Ανάπτυξη Ακινήτων Πληροφορική Τηλεπικοινωνίες Ψυχολογία Θεολογία Αρχιτεκτονική Οικονομικές Επιστήμες Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις Κοινωνική και Εκπαιδευτική Πολιτική Θεατρικές Σπουδές Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητισμού

10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΔΙΔΑΚΤΡΑ & ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις, αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές και οι οικογένειές τους, έχει μειώσει σημαντικά τα δίδακτρα. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει πολλές δυνατότητες για την πληρωμή των διδάκτρων, καθώς επίσης υποτροφίες και εκπτώσεις για φοιτητές πλήρους φοίτησης βάσει διαφόρων κριτηρίων (π.χ. υψηλός βαθμός απολυτηρίου, διάκριση σε αθλητικές δραστηριότητες, χαμηλό εισόδημα, ειδικές κατηγορίες βάσει κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων, πολυμελείς οικογένειες, κτλ). ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ Κάθε χρόνο ένας σημαντικός αριθμός φοιτητών ενισχύεται οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις μέσω υποτροφιών και στοχευμένης οικονομικής βοήθειας. Τα κριτήρια της οικονομικής στήριξης σχετίζονται με την ακαδημαϊκή επίδοση, τον αριθμό των παιδιών στην οικογένεια, τη φοίτηση και δεύτερου μέλους της οικογένειας στο Πανεπιστήμιο, καθώς και με την οικονομική κατάσταση του υποψηφίου. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΣΔΟΧΗΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΣΔΟΧΗΣ Τα γενικά κριτήρια εισδοχής υποψηφίων βασίζονται στον τύπο και την ποιότητα της προηγούμενης εκπαίδευσής τους, και στην καταλληλότητά τους για το πρόγραμμα σπουδών που έχουν επιλέξει. ΕΙΣΔΟΧΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Οι υποψήφιοι οφείλουν να περιγράψουν στην αίτησή τους τη μορφή αναπηρίας τους και να ενημερώσουν το Γραφείο Εισδοχής Φοιτητών για τις ειδικές πρόνοιες που θα χρειαστούν κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους. ΑΙΤΗΣΕΙΣ Αιτήσεις διατίθενται από το Γραφείο Εισδοχής Φοιτητών και, αφού συμπληρωθούν, θα πρέπει να υποβληθούν στο Γραφείο αυτό μαζί με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Η ηλεκτρονική μορφή της αίτησης είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου.

11 Φοιτητική Μέριμνα Η Φοιτητική Μέριμνα παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες και πληροφορίες σε θέματα σπουδών, φοιτητικής ζωής, κανόνων και γενικά σε οτιδήποτε χρειαστούν οι φοιτητές κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις. Ουσιαστικά η Φοιτητική Μέριμνα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των φοιτητών και του Πανεπιστημίου Νεάπολις. Σκοπός του γραφείου Φοιτητικής Μέριμνας είναι η ακαδημαϊκή, οικονομική και συμβουλευτική στήριξη των φοιτητών, όπως επίσης και η στήριξη των αποφοίτων για την εξεύρεση εργασίας ή τη συνέχιση των σπουδών τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Ακαδημαϊκή στήριξη Με την εισδοχή του στο Πανεπιστήμιο ο κάθε φοιτητής έχει τον δικό του Υπεύθυνο Ακαδημαϊκό Σύμβουλο. Μέσω αυτού του θεσμού το Πανεπιστήμιο Νεάπολις προσφέρει συνεχή ακαδημαϊκή στήριξη σε όλους τους φοιτητές του με απώτερο σκοπό την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους. Ο Υπεύθυνος Ακαδημαϊκός Σύμβουλος παρακολουθεί την πρόοδο του φοιτητή σε συστηματική βάση, με σκοπό πάντα την παροχή οποιασδήποτε βοήθειας, όταν οι συνθήκες το απαιτούν. Επίσης, ενημερώνει με τη συγκατάθεση του φοιτητή τους διδάσκοντες Ακαδημαϊκούς για τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ιατροφαρμακευτική στήριξη Η Φοιτητική Μέριμνα προσφέρει πληροφορίες αναφορικά με τις δυνατότητες ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης στην Πάφο. Εκτός από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου υπάρχουν και αρκετά ιδιωτικά νοσηλευτήρια. Το Νοσοκομείο Ίασις, για παράδειγμα, απέχει μόλις 1 χλμ. από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις και διαθέτει Τμήμα Πρώτων Βοηθειών, αλλά και όλες τις βασικές ιατρικές ειδικότητες. Κυβερνητικά μέτρα στήριξης Στα πλαίσια της κυβερνητικής πολιτικής για τη φοιτητική μέριμνα παρέχεται σε Κύπριους και Ευρωπαίους φοιτητές, προπτυχιακού επιπέδου, οικονομική βοήθεια, βάσει κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων, υπό τη μορφή διαφόρων επιδομάτων: 1) επίδομα στέγασης, 2) επίδομα σίτισης, 3) επίδομα αγοράς πανεπιστημιακών βιβλίων και 4) επίδομα αγοράς ή αναβάθμισης Η/Υ. Συμβουλευτική στήριξη Το Συμβουλευτικό Κέντρο Έρευνας και Ψυχολογικής Υποστήριξης (ΣΚΕΨΥ) του Πανεπιστημίου Νεάπολις προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας σε ατομικό, ομαδικό και αν χρειαστεί, και σε οικογενειακό επίπεδο με πλήρη εμπιστευτικότητα.

12 Γραφείο Σταδιοδρομίας Το Γραφείο Σταδιοδρομίας βοηθά τους φοιτητές να συντάξουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα ή να αναβαθμίσουν το υπάρχον. Παράλληλα ενημερώνει τους φοιτητές για τις επαγγελματικές ευκαιρίες ή επιλογές, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους ή στη διάρκεια αυτών. Το Γραφείο Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου λειτουργεί ως σύνδεσμος μεταξύ εργοδοτών, που ενδιαφέρονται να προσλάβουν προσωπικό για μερική ή πλήρη απασχόληση και των φοιτητών που ψάχνουν για δουλειά. Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου ανήκει στον Όμιλο Εταιρειών Λεπτός, με πληθώρα ευκαιριών απασχόλησης ή απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας στις ξενοδοχειακές μονάδες ή στις εργοληπτικές εταιρείες του, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Για ένα επιτυχημένο ξεκίνημα είμαστε δίπλα στους φοιτητές, στις πιο κρίσιμες αποφάσεις για την καριέρα τους. Ευκαιρίες εργοδότησης!

13 ERASMUS Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα ERASMUS: Θα ταξιδέψεις και θα γνωρίσεις νέες ευρωπαϊκές χώρες Θα συμμετέχεις σε άλλα εκπαιδευτικά συστήματα Θα ανακαλύψεις και θα γνωρίσεις την ιστορία και τον πολιτισμό μιας άλλης χώρας και έτσι θα διευρύνεις τους ορίζοντες και τις γνώσεις σου Θα αποκτήσεις αυτογνωσία, ανεξαρτησία και αυτοπεποίθηση Θα πετύχεις διάφορους ακαδημαϊκούς ή προσωπικούς σου στόχους Θα διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, θα γίνεις πιο κοινωνικός και το δίκτυο των φίλων σου θα γίνει πλέον διεθνές Θα εμπλουτίσεις τις γλωσσικές σου δεξιότητες και θα προσθέσεις ένα επιπλέον προσόν στο βιογραφικό σου Θα αποκτήσεις καινούργιες εμπειρίες. Το πρόγραμμα που θα αλλάξει τη ζωή σου! Το Γραφείο ERASMUS του Πανεπιστημίου Νεάπολις είναι έτοιμο να απαντήσει σε κάθε σου ερώτηση και να σε κατευθύνει για το πώς θα λάβεις μέρος σε αυτή την αξέχαστη εμπειρία. Επιπλέον στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου ( aspx) μπορείς να βρεις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα, τις διμερείς συμφωνίες καθώς και τα έντυπα που θα χρειαστείς.

14 ΠΑΦΟΣ Μια πόλη για να σπουδάσεις! Η Κάτω Πάφος, όπου βρίσκεται και το συγκρότημα του Πανεπιστημίου Νεάπολις, είναι το παράκτιο τμήμα της πόλης, με ένα σύγχρονο παραθαλάσσιο μονοπάτι που συνδέει τις χρυσαφένιες παραλίες με τους αξιόλογους αρχαιολογικούς χώρους και το πρόσφατα αναπλασμένο λιμάνι, ενώ προσφέρει εξαίρετη δυνατότητα έντονης νυχτερινής ζωής. Η Άνω Πάφος (Κτήμα), σκαρφαλωμένη στους λόφους, είναι η διοικητική και εμπορική καρδιά της πόλης, με χώρους πολιτιστικής δραστηριότητας (Μαρκίδειο Θέατρο, Πρώην Ηλεκτρική Εταιρεία, Δημοτική Πινακοθήκη, κινηματογράφοι) και κοινωνικών συναναστροφών (καφέ, εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ) για κάθε ηλικία. Η πόλη και η περιφέρεια της Πάφου προσφέρουν ποικιλία τόπων για διάφορες δραστηριότητες: από την πολύβουη ζωή του κέντρου ως την ήρεμη ατμόσφαιρα των ορεινών χωριών, και από τις δημοφιλείς παραλίες ως τη γαλήνη της χερσονήσου του Ακάμα. Οποιαδήποτε και αν είναι η επιλογή, η γνωριμία με την Πάφο είναι γεμάτη πανέμορφες εικόνες και ευχάριστες εκπλήξεις.

15 Η ΠΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ, Η ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των σπουδών στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις είναι ότι το εκπαιδευτικό αυτό ίδρυμα βρίσκεται στην καρδιά μιας από τις πιο συναρπαστικές παραθαλάσσιες πόλεις της Ευρώπης. Με έναν μόνιμο πληθυσμό περίπου κατοίκων, η Πάφος είναι: Πολιτιστική Πρωτεύουσα του 2017 Μια πόλη που σφύζει απο νιάτα, αφού έχει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά νέων, χρόνων, σε σχέση με τις άλλες κυπριακές πόλεις. Μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πολυπολιτισμική πόλη, που καλωσορίζει ανθρώπους από όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτως εθνικής, κοινωνικής ή θρησκευτικής προέλευσης. Ένας Τόπος Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, ως σταυροδρόμι λαών και ιδεών με αρχαιολογικούς χώρους που μαρτυρούν μια αδιάκοπη πορεία 9000 χρόνων στην ιστορία και τον πολιτισμό. Ένας διεθνής τουριστικός προορισμός, χάρη στον μοναδικό συνδυασμό φύσης, ιστορίας και ήπιου Μεσογειακού κλίματος.

16

Σπουδές στην Ελληνική γλώσσα στην Κύπρο!

Σπουδές στην Ελληνική γλώσσα στην Κύπρο! Σπουδές στην Ελληνική γλώσσα στην Κύπρο! ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ «Προσιτή Αριστεία!» Ένα ανθρωποκεντρικό εκπαιδευτικό ίδρυμα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, του οποίου τα µέλη εργάζονται συλλογικά για την ανάπτυξη της γνώσης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (MPA)

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (MPA) ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (MPA) Γιατί στο Νεάπολις Επιλέγοντας το Πανεπιστήμιο Νεάπολις γίνεσαι μέλος μιας ζωντανής κοινότητας που αποτελείται από προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και από ακαδημαϊκό προσωπικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ. Φίλιππος Παττούρας

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ. Φίλιππος Παττούρας ΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ Φίλιππος Παττούρας Προϊστάμενος Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας Τηλ.: 22 89 40 22, E-mail: pattouras.philippos@ucy.ac.cy Κυριακή, 26 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤ: Η ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤ: Η ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤ: Η ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ Άρθρο ΣΤ1 Δικαιώματα και υποχρεώσεις των φοιτητών του Ιδρύματος 1. Οι φοιτητές του Ιδρύματος, έχουν τα ακόλουθα δικαιώματα: α) Να ενημερώνονται έγκαιρα και επαρκώς για

Διαβάστε περισσότερα

H ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

H ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ H ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Αθανασία Νικολαΐδου Ανώτερη Λειτουργός Εκπαίδευσης Tηλ.: 00357 22800788 Fax:00357 22427560 E-mail: anicolaidou@moec.gov.cy 1 To σύστημα της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΑΕ)

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Το Όραμα του Πανεπιστημίου Πειραιώς είναι: να είναι ένα Ίδρυμα διεθνούς κύρους στο σύγχρονο Ακαδημαϊκό Χάρτη και να αναγνωρίζεται για: την αριστεία στην εκπαίδευση και

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ρ Ο Σ HOTELS. Cavos Hotel. Hippocampus Hotel. Mary Hotel. Bilia Hotel. Hotel Aratos. Iris Boutique Hotel

Π Α Ρ Ο Σ HOTELS. Cavos Hotel. Hippocampus Hotel. Mary Hotel. Bilia Hotel. Hotel Aratos. Iris Boutique Hotel Πάρος Θελκτική και δίχως απαιτήσεις. Μειλίχια και πολυδιάστατη. Θα σας προσφέρει ό,τι επιθυμείτε, αφήνοντάς σας ελεύθερο να επιλέξετε. Στο δημοφιλέστερο σύμπλεγμα νησιών στο Αιγαίο, τις Κυκλάδες, η Πάρος

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακό στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία

Μεταπτυχιακό στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία Μεταπτυχιακό στην Κλινική και Κοινοτική Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με ιστορία 35 ετών, πρωτοπορεί από το 1982 στην ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι το μοναδικό Κολλέγιο στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤ ΠΡΟΓΡ Α ΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤ ΠΡΟΓΡ Α ΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΗ unic.ac.cy Τα δίδακτρα για πτυχιακά προγράμματα σπουδών των Κύπριων/Ευρωπαίων φοιτητών είναι 149 ανά Ευρωπαϊκή Πιστωτική Μονάδα (ECTS) συν συμπληρωματικά τέλη 5-30 ανά ECTS για ορισμένα προγράμματα τα

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε δωμάτιο είναι απλά διακοσμημένο και διαθέτει κλιματισμό, τηλεόραση και μπαλκόνια.

Κάθε δωμάτιο είναι απλά διακοσμημένο και διαθέτει κλιματισμό, τηλεόραση και μπαλκόνια. Μόλις 300μ. από την αμμώδη παραλία Αμμουδάρα, το Hotel Handakas βρίσκεται στη μέση ενός καταπράσινου αμπελώνα. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και πισίνα. Κάθε δωμάτιο είναι απλά διακοσμημένο και διαθέτει κλιματισμό,

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Επιστημών Υγείας

Σχολή Επιστημών Υγείας ς Σχολή Επιστημών Υγείας Ψυχολογία Σχολή Επιστημών της Υγείας www.nup.ac.cy ΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πτυχίο στην Ψυχολογία BSc in Psychology Περιγραφή Προγράμματος Το πτυχιακό Πρόγραμμα Ψυχολογίας εστιάζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ! #TheJourneyToMySuccess. 10for ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ! #TheJourneyToMySuccess. 10for ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ! #TheJourneyToMySuccess 10for 10 2017-2018 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ #TheJourneyToMySuccess αρχίζει με το ολοκληρωμένο εργαλείο επαγγελματικού προσανατολισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΗ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΗ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ unic.ac.cy Τα δίδακτρα για πτυχιακά προγράμματα σπουδών των Κύπριων/Ευρωπαίων φοιτητών είναι 149 ανά Ευρωπαϊκή Πιστωτική Μονάδα (ECTS) συν συμπληρωματικά τέλη 5-30 ανά ECTS για ορισμένα προγράμματα τα

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία

Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με ιστορία 35 ετών, πρωτοπορεί από το 1982 στην ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα μέλος Διεθνούς Δικτύου Πανεπιστημίων

Διαβάστε περισσότερα

Καλωσορίσατε στον Οδηγό Γονέων

Καλωσορίσατε στον Οδηγό Γονέων Καλωσορίσατε στον Οδηγό Γονέων Η απόφαση να στείλετε το παιδί σας να σπουδάσει σε πανεπιστήμιο στο εξωτερικό είναι σοβαρή. Θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το παιδί σας θα λάβει καλή εκπαίδευση, ότι θα σπουδάσει

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Θετική Ψυχολογία και Ψυχολογία Coaching

Μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Θετική Ψυχολογία και Ψυχολογία Coaching Θετική Ψυχολογία και Ψυχολογία Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με ιστορία 35 ετών, πρωτοπορεί από το 1982 στην ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα μέλος

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 367

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 367 ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 367 Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές ή για Έρευνα που πιθανό να παραχωρηθούν από την Κυβέρνηση του Μεξικού για το έτος 2014 Γίνονται δεκτές από το Ίδρυμα

Διαβάστε περισσότερα

Bachelor in Computer Engineering Mnxανικός Η/Υ

Bachelor in Computer Engineering Mnxανικός Η/Υ Bachelor in Computer Engineering Mnxανικός Η/Υ The Best and Brightest World-class education It s closer than you think Bachelor in Computer Engineering Mnxανικός Η/Υ www.ait.gr/bsc Σκέψου από τώρα... Τις

Διαβάστε περισσότερα

Προσιτή Αριστεία! Έμφαση στην ποιότητα! Σχολή Νομικών & Κοινωνικών Επιστημών.

Προσιτή Αριστεία! Έμφαση στην ποιότητα! Σχολή Νομικών & Κοινωνικών Επιστημών. ς Προσιτή Αριστεία! Έμφαση στην ποιότητα! Σχολή Νομικών & Κοινωνικών Επιστημών www.nup.ac.cy ΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πτυχίο στη Νομική LLB (Law) Περιγραφή Προγράμματος Η Σχολή προσφέρει ένα ενιαίο πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Πανέμορφα διαμερίσματα σε μοντέρνο συγκρότημα κατοικιών. Το σπίτι μου. Το παρόν μου. Το μέλλον μου. Λεμεσσός - Κύπρος

Πανέμορφα διαμερίσματα σε μοντέρνο συγκρότημα κατοικιών. Το σπίτι μου. Το παρόν μου. Το μέλλον μου. Λεμεσσός - Κύπρος Πανέμορφα διαμερίσματα σε μοντέρνο συγκρότημα κατοικιών Το σπίτι μου Το παρόν μου Το μέλλον μου Λεμεσσός - Κύπρος Η Περιοχή Η Λεμεσός είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κύπρου και η νοτιότερη της Ευρώπης.

Διαβάστε περισσότερα

Πί νακας περίεχομε νων

Πί νακας περίεχομε νων Πί νακας περίεχομε νων Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων... 3 Περιγραφή Προγράμματος... 3 Δομή Προγράμματος... 3 Επαγγελματικές Προοπτικές... 5 Διάρκεια Σπουδών... 5 Πτυχίο Τραπεζικής, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών...

Διαβάστε περισσότερα

ALEXANDRA HOTEL. Το ξενοδοχείο διαθέτει 54 δωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι ή βεράντα και τηλέφωνο. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

ALEXANDRA HOTEL. Το ξενοδοχείο διαθέτει 54 δωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι ή βεράντα και τηλέφωνο. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ ALEXANDRA HOTEL Κτισμένο σε παραδοσιακό στυλ, ακριβώς πάνω από την παραλία της μαύρης άμμου στο Καμάρι, το Hotel Alexandra, βρίσκεται στα προάστια του Καμαρίου. Οι επισκέπτες του μπορούν να απολαύσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ Προτού υποβάλετε την αίτησή σας παρακαλώ να συμβουλευτείτε τον Οδηγό Μεταπτυχιακών Σπουδών καθώς και την ιστοσελίδα του Τμήματος στο οποίο ενδιαφέρεστε να υποβάλετε αίτηση.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ

ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2015-2016 Η Υπηρεσία Σπουδών και

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Επιστημών Υγείας Ψυχολογία

Σχολή Επιστημών Υγείας Ψυχολογία ς Σχολή Επιστημών Υγείας Ψυχολογία Πτυχίο Ψυχολογίας (BSc) Περιγραφή Προγράμματος: Κριτήρια Εισδοχής: Απολυτήριο Λυκείου Διάρκεια Σπουδών: Τέσσερα έτη Γλώσσα διδασκαλίας: Ελληνική ECTS: 240 Το Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ

ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2017-2018 Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ) του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ 30 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 32

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ 30 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 32 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣΤΕΡ 2012-2013 5 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΠΑΚ 6 ΟΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΟ ΤΕΠΑΚ 8 ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΜHΜΑΤΑ 11 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ 28 ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ 30

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ Α. Για σπουδές στην Ελλάδα, στην Κύπρο και σε άλλες χώρες προσφέρονται υποτροφίες από διάφορους φορείς. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο βιβλίο

Διαβάστε περισσότερα

«Επιλέγοντας Μεταπτυχιακό»

«Επιλέγοντας Μεταπτυχιακό» ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ Διημερίδα «Θέλω να κάνω μεταπτυχιακό στο εξωτερικό» 4-5 Νοεμβρίου 2014 «Επιλέγοντας Μεταπτυχιακό» Ναταλία Μουτοπούλου Σύμβουλος Σταδιοδρομίας Γραφείο Διασύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ- L.L.P. ERASMUS - ΣΠΟΥΔΕΣ Ακαδημαϊκό έτος : 2013-2014 ΕΚΘΕΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ- L.L.P. ERASMUS - ΣΠΟΥΔΕΣ Ακαδημαϊκό έτος : 2013-2014 ΕΚΘΕΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Παράρτημα V.2 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. ------ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ (Ι.Κ.Υ.) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Επιστημών της Αγωγής

Τμήμα Επιστημών της Αγωγής Τμήμα Επιστημών της Αγωγής Πτυχίο Δημοτικής Εκπαίδευσης Πτυχίο Προδημοτικής Εκπαίδευσης Πτυχίο Δια Βίου Εκπαίδευσης και Διαχείρισης Υπηρεσιών (υπό διαμόρφωση) Ημερίδα για Σύμβουλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Διαβάστε περισσότερα

Erasmus+ Κινητικότητα για Σπουδές. Κινητικότητα για Πρακτική Άσκηση

Erasmus+ Κινητικότητα για Σπουδές. Κινητικότητα για Πρακτική Άσκηση Erasmus+ Κινητικότητα για Σπουδές Κινητικότητα για Πρακτική Άσκηση Προϋποθέσεις κινητικότητας για σπουδές (1) Ελάχιστη διάρκεια παραμονής 3 μήνες και μέγιστη 12 μήνες. Οι φοιτητές να είναι εγγεγραμμένοι

Διαβάστε περισσότερα

ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel

ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel Το ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel σας επιτρέπει να καλομάθετε τον εαυτό σας και να απολαύσετε όμορφες καλοκαιρινές μέρες, ακριβώς στο κέντρο του γνωστού θερέτρου του Πλατανιά, λίγα χιλιόμετρα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΥΣΦΜ ΑΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ 1. ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ -2016 (3-7 Αυγούστου ) 2. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός φοιτητικής στέγης στο εξωτερικό

Οδηγός φοιτητικής στέγης στο εξωτερικό Οδηγός φοιτητικής στέγης στο εξωτερικό ΧΩΡΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ Σχόλια Πληροφορίες ΣΕ ΕΥΡΩ ΚΑΝΑΔΑ Διοίκηση Επιχειρήσεων,Οικονομικά, Πολιτικές Επιστήμες Ενοίκιο γκαρσονιέρας (μηνιαίως σε μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Ελλαδίτες Υποψήφιοι Προπτυχιακοί Φοιτητές που έχουν εξασφαλίσει θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για το 2013-14

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Ελλαδίτες Υποψήφιοι Προπτυχιακοί Φοιτητές που έχουν εξασφαλίσει θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για το 2013-14 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Ελλαδίτες Υποψήφιοι Προπτυχιακοί Φοιτητές που έχουν εξασφαλίσει θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για το 2013-14 Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ) του

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΟΡΑΔ ΕΣ. Αξέχαστες. Οι καλύτερες προτάσεις ξενοδοχείων σε Σκιάθο, Σκόπελο και Σκύρο G R E E C E. διακοπές

ΣΠΟΡΑΔ ΕΣ. Αξέχαστες. Οι καλύτερες προτάσεις ξενοδοχείων σε Σκιάθο, Σκόπελο και Σκύρο G R E E C E. διακοπές 2017 ΣΠΟΡΑΔ ΕΣ Αξέχαστες διακοπές από άτομο 27το την ημέρα ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΕΡΑΣ Μια... γαλαζοπράσινη συμφωνία Οι καλύτερες προτάσεις ξενοδοχείων σε Σκιάθο, Σκόπελο και Σκύρο Mε την υπογραφή

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Εργασίας

Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Εργασίας Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Εργασίας Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με ιστορία 35 ετών, πρωτοπορεί από το 1982 στην ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

Σπουδές Εξ Αποστάσεως

Σπουδές Εξ Αποστάσεως ς Σπουδές Εξ Αποστάσεως Προσιτή Αριστεία! Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνσεις: Γενική Διοίκηση Διοίκηση Μονάδων Υγείας Εκπαιδευτική Διοίκηση Διοίκηση Επιχειρήσεων Εκπαιδευτική Ψυχολογία www.nup.ac.cy Γιατί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ (TΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ T.E) ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ (ΙΔΡΥΜΑ ΙΑΤΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ) ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ (ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ)

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Ελλαδίτες Υποψήφιοι Προπτυχιακοί Φοιτητές που έχουν εξασφαλίσει θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για το 2014-15 Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η Φοιτητική Εστία (Φ.Ε.) βρίσκεται στην Πανεπιστημιούπολη στην περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

Φορέας Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης. Κυπριακή Δημοκρατία. Έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης. Ιδρυματική Αξιολόγηση

Φορέας Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης. Κυπριακή Δημοκρατία. Έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης. Ιδρυματική Αξιολόγηση Έντυπο: 300.2.2 Φορέας Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης Κυπριακή Δημοκρατία Έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης Ιδρυματική Αξιολόγηση Ίδρυμα: NEAPOLIS COLLEGE 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΟΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Σχολή Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ Περίανδρος Βασιλιάς της Κορίνθου (657-629 π.χ.) Ένας από τους επτά

Διαβάστε περισσότερα

Ημέρα Γνωριμίας Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014

Ημέρα Γνωριμίας Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014 Ημέρα Γνωριμίας Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014 Στόχος Προπτυχιακού Προγράμματος Τμήματος Αγγλικών Σπουδών Καλλιέργεια ενσυνείδητης κριτικής σκέψης που χαρακτηρίζει ευρύτερα τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες. Ιδιαίτερη

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Ελλαδίτες Υποψήφιοι που έχουν εξασφαλίσει θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για το 2012-13

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Ελλαδίτες Υποψήφιοι που έχουν εξασφαλίσει θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για το 2012-13 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Ελλαδίτες Υποψήφιοι που έχουν εξασφαλίσει θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για το 2012-13 Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει πιο κάτω τα αποτελέσματα των Ελλαδιτών

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ. Αποτελέσματα Ελλαδιτών Υποψηφίων που έχουν εξασφαλίσει θέση στη Β Κατανομή για το

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ. Αποτελέσματα Ελλαδιτών Υποψηφίων που έχουν εξασφαλίσει θέση στη Β Κατανομή για το ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Αποτελέσματα Ελλαδιτών Υποψηφίων που έχουν εξασφαλίσει θέση στη Β Κατανομή για το 2017-18 Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ) του Πανεπιστημίου Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΥΣΦΜ ΑΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ 1. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΗΣ Υ.Σ.Φ.Μ. ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ 75 (7 30/9/2015) 2. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΒΟΛΟΣ-ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΒLUE STAR ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 07:45-11:25 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΒΟΛΟΣ ΒLUE STAR 11:45-16:15 ΤΡ-ΤΕΤ-ΣΑΒ 14:45-17:55

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΒΟΛΟΣ-ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΒLUE STAR ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 07:45-11:25 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΒΟΛΟΣ ΒLUE STAR 11:45-16:15 ΤΡ-ΤΕΤ-ΣΑΒ 14:45-17:55 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΒΟΛΟΣ-ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΒLUE STAR ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 07:45-11:25 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΒΟΛΟΣ ΒLUE STAR 11:45-16:15 ΤΡ-ΤΕΤ-ΣΑΒ 14:45-17:55 ΣΚΟΠΕΛΟΣ Η Σκόπελος θεωρείται από πολλούς επισκέπτες πως

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Λεωφόρος Δημητρίου Βικέλα 52 152 33 Χαλάνδρι Τηλ: 210 6878952, Fax: 210 6878840 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Ερυθρού Σταυρού 28 & Καρυωτάκη 22 100 ΤΡΙΠΟΛΗ Τηλ : 2710-230000,Fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ

ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2019-2020 Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ) του Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνει πιο

Διαβάστε περισσότερα

BSc (Hons) Psychology (Ψυχολογία)

BSc (Hons) Psychology (Ψυχολογία) Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με ιστορία 35 ετών, πρωτοπορεί από το 1982 στην ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα μέλος Διεθνούς Δικτύου Πανεπιστημίων

Διαβάστε περισσότερα

Σ1: Εκπαίδευση υψηλού επιπέδου σε όλους τους τομείς και τα επίπεδα σπουδών

Σ1: Εκπαίδευση υψηλού επιπέδου σε όλους τους τομείς και τα επίπεδα σπουδών Στρατηγικοί Στόχοι Οι στρατηγικοί στόχοι του Πανεπιστημίου Πατρών, συνιστούν τους πυλώνες προς τους οποίους προσανατολίζεται κατά συνεκτικό τρόπο η δραστηριότητα του ανθρώπινου δυναμικού και η αξιοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Καλωσορίσατε στο ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου

Καλωσορίσατε στο ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου Ηγέτες με Όραμα Καλωσορίσατε στο ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου Αγαπητοί φοιτητές, Εκ μέρους του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων σας καλωσορίζουμε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ.366 Παραχώρηση υποτροφιών από το Ισραηλινό Κράτος για το ακαδημαϊκό έτος 2014/2015

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ.366 Παραχώρηση υποτροφιών από το Ισραηλινό Κράτος για το ακαδημαϊκό έτος 2014/2015 ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ.366 Παραχώρηση υποτροφιών από το Ισραηλινό Κράτος για το ακαδημαϊκό έτος 2014/2015 Γίνονται δεκτές από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου, αιτήσεις από

Διαβάστε περισσότερα

Διάταξη Προγράμματος Σπουδών EGL / Ελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία

Διάταξη Προγράμματος Σπουδών EGL / Ελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία Διάταξη Προγράμματος Σπουδών EGL / Ελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία Σχολή ΣΑΚΕ Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Πρόγραμμα Σπουδών EGL Ελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία Επίπεδο Προπτυχιακό Μεταπτυχιακό

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολογεί και ενημερώνει τους φοιτητές για την πρόοδο τους, στα πλαίσια μιας συνεχούς και παραγωγικής επικοινωνίας Εμψυχώνει και ενθαρρύνει τους

Αξιολογεί και ενημερώνει τους φοιτητές για την πρόοδο τους, στα πλαίσια μιας συνεχούς και παραγωγικής επικοινωνίας Εμψυχώνει και ενθαρρύνει τους Γιατί στο Νεάπολις Όλα τα Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου είναι πλήρως αναγνωρισμένα από την Κυπριακή Δημοκρατία και από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπρόσθετα, το Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ Ι ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ (01) - ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ Ι ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ (01) - ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ (01) - ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ Ι 101 - Βασικοί Μισθοί 102 - Συνεργάτες Καθηγητές/Επιστημονικοί Συνεργάτες, Μεταπτυχιακοί Συνεργάτες, Μεταδιδακτορικοί και Άλλοι Ερευνητές

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Σχολή Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σχολή Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γενικά Στοιχεία Τμήματος Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής προέκυψε το 2013 από τη συγχώνευση

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Ελλαδίτες Υποψήφιοι που έχουν εξασφαλίσει θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για το

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Ελλαδίτες Υποψήφιοι που έχουν εξασφαλίσει θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για το ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Ελλαδίτες Υποψήφιοι που έχουν εξασφαλίσει θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για το 2011-12 Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει πιο κάτω τα αποτελέσματα των Ελλαδιτών

Διαβάστε περισσότερα

Γραμματέας Ανωτέρων και Ανωτάτων Στελεχών

Γραμματέας Ανωτέρων και Ανωτάτων Στελεχών Γραμματέας Ανωτέρων και Ανωτάτων Στελεχών Μαθήματα: Τα μαθήματα της ειδικότητας ΙΕΚ Γραμματέας Ανωτέρων και Ανωτάτων Στελεχών είναι επιλεγμένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακό στη Συμβουλευτική και την Ψυχοθεραπεία

Μεταπτυχιακό στη Συμβουλευτική και την Ψυχοθεραπεία Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με ιστορία 35 ετών, πρωτοπορεί από το 1982 στην ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα μέλος Διεθνούς Δικτύου Πανεπιστημίων

Διαβάστε περισσότερα

20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ 1993-2013 ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ 1993-2013 ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ανδρέας Θεοφάνους 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ 1993-2013 ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η οικονομική κρίση και η πρόκληση της αναβάθμισης 18 Δεκεμβρίου 2013 ΔΟΜΗ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ / ΠΠΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΟΠΑ

ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ / ΠΠΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΟΠΑ Τρόπος μέτρησης υ υ Δ3.36 Δ3.39 Μέσο συνολικό πλήθος εργασιών σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές ανά μέλος ΔΕΠ Μέσο συνολικό πλήθος ανακοινώσεων σε πρακτικά συνεδρίων με κριτές ανά μέλος ΔΕΠ Αναλογία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΠΜΣ) «ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΙΣΤΟΣ» ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΠΜΣ) «ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΙΣΤΟΣ» ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΠΜΣ) «ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΙΣΤΟΣ» ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ. ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ Ακαδημαϊκό Έτος Εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

Δράση 9.10 Υπηρεσία Υποστήριξης Τελικών Χρηστών των Βιβλιοθηκών και Κέντρων Πληροφόρησης

Δράση 9.10 Υπηρεσία Υποστήριξης Τελικών Χρηστών των Βιβλιοθηκών και Κέντρων Πληροφόρησης ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ» Δράση 9.10 Υπηρεσία Υποστήριξης Τελικών Χρηστών των Βιβλιοθηκών και Κέντρων Πληροφόρησης ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΡΑΔΟΤΕΟ: 9.10.5 Ηλεκτρονικό ενημερωτικό και εκπαιδευτικό υλικό

Διαβάστε περισσότερα

Χανιά. 6 ημέρες κάθε Τρίτη από 18/07 έως 20/08 με απευθείας πτήσεις Aegean για Χανιά, επιστροφή με Ellinair από Ηράκλειο

Χανιά. 6 ημέρες κάθε Τρίτη από 18/07 έως 20/08 με απευθείας πτήσεις Aegean για Χανιά, επιστροφή με Ellinair από Ηράκλειο Χανιά 6 ημέρες κάθε Τρίτη από 18/07 έως 20/08 με απευθείας πτήις Aegean για Χανιά, επιστροφή με Ellinair από Ηράκλειο 01/08 6 ημέρες με απευθείας πτήις Aegean/Ellinair για Χανιά 7 ημέρες κάθε Δευτέρα από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ Ι ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ (01) - ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ Ι ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ (01) - ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ (01) - ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ Ι 101 - Βασικοί Μισθοί 102 - Συνεργάτες Καθηγητές/Επιστημονικοί Συνεργάτες, Μεταπτυχιακοί Συνεργάτες, Μεταδιδακτορικοί και Άλλοι Ερευνητές

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήρθατε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών!

Καλώς ήρθατε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών! Καλώς ήρθατε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών! Αγαπητές φοιτήτριες, Αγαπητοί φοιτητές, σας καλωσορίζουμε και σας ευχόμαστε δημιουργική πορεία στις σπουδές σας! Σας συγχαίρουμε για τη μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΠΜΣ) «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ» ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΠΜΣ) «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ» ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΠΜΣ) «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ» ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ. ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ Ακαδημαϊκό Έτος Εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγός Σπουδών ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Μεταπτυχιακό στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία

Oδηγός Σπουδών ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Μεταπτυχιακό στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία Oδηγός Σπουδών ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2016-17 Μεταπτυχιακό στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία Επωνυμία και Βασική Περιγραφή Εκπαιδευτικού Προγράμματος (1) Το

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK

ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK Το Γραφείο Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης του πανεπιστημίου Frederick, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες του

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Συνοπτική Παροσουσίαση η κατάρτιση πτυχιούχων ΑΕΙ και ΤΕΙ σε ειδικά θέματα και εφαρμογές της Πληροφορικής και της Τηλεματικής κυρίως στα πεδία των δικτυοκεντρικών πληροφοριακών

Διαβάστε περισσότερα

Χανιά. 3,6 & 8 ημέρες. Ξενοδοχεία. Μπροστά είναι η θάλασσα και πίσω τα Βουνά σου, Χανιά μου με σκλάβωσες με την πλούσια ομορφιά σου..

Χανιά. 3,6 & 8 ημέρες. Ξενοδοχεία. Μπροστά είναι η θάλασσα και πίσω τα Βουνά σου, Χανιά μου με σκλάβωσες με την πλούσια ομορφιά σου.. Μπροστά είναι η θάλασσα και πίσω τα Βουνά σου, Χανιά μου με σκλάβωσες με την πλούσια ομορφιά σου.. Διακοπές - Fly & Drive Κρητική μαντινάδα Χανιά 3,6 & 8 ημέρες Ξενοδοχεία HOTEL THEO 4* Βρίσκεται στην

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα Erasmus για σπουδές ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ & ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα Erasmus για σπουδές ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ & ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Γραφείο Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Κοζάνη, 5/1/2017 Α.Π. 2844 Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα Erasmus+ 2017-2018 για

Διαβάστε περισσότερα

φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Λαμίας έχει ως κύριο μέλημά του τη συνεργασία με τους σπουδαστές και τους αποφοίτους σχετικά με τη συνέχιση της σταδιοδρομίας τους μετά την αποφοίτησή τους. ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ «ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ»

ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ «ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ» ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ «ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ» Σχολική Χρονιά 2017-2018 Τα ακόλουθα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολέγια προσφέρουν στους τελειόφοιτους μαθητές του Λυκείου μας Υποτροφίες (Ολικές ή και Μερικές) για

Διαβάστε περισσότερα

Bachelor of Science (Hons) in Psychology

Bachelor of Science (Hons) in Psychology Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Το International Faculty CITY College, Διεθνές Τμήμα του University of Sheffield βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Είναι ένα από τα 6 ακαδημαϊκά τμήματα του University of Sheffield και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Παρουσίαση Χρήστος Γαλαζούλας Λέκτορας Προπονητικής της

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Παρουσίαση Χρήστος Γαλαζούλας Λέκτορας Προπονητικής της ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Παρουσίαση Χρήστος Γαλαζούλας Λέκτορας Προπονητικής της Καλαθοσφαίρισης Αγαπητoί μαθητές/τριες τριες ΤΕΦΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης. Distance Education Unit

Μονάδα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης. Distance Education Unit Μονάδα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης Distance Education Unit Δημόσια Υγεία (18 ΜΗΝΕΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚO) Περιγραφή Στόχος του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών Δημόσια Υγεία είναι να δώσει στους φοιτητές την ευκαιρία

Διαβάστε περισσότερα

Σπουδές στη Βρετανία. Expanding your horizons!

Σπουδές στη Βρετανία. Expanding your horizons! Σπουδές στη Βρετανία Expanding your horizons! Τα πανεπιστήμια 120 κρατικά και διεθνώς αναγνωρισμένα πανεπιστήμια κολλέγια πανεπιστημίων κρατικά κολλέγια ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης Αξιολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα (ΕΚΓ) (HAEd) Πανεπιστήμιο του Dundee

Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα (ΕΚΓ) (HAEd) Πανεπιστήμιο του Dundee Τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα (ΕΚΓ) ιδρύθηκαν το 1973 και είναι ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα ιδιωτικά σχολεία στην Ελλάδα που παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα από την προσχολική έως τη δευτεροβάθμια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΥΤΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ

ΠΡΥΤΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΡΥΤΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ Νικόλαος Σουλακέλλης, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Γεωγραφίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών και Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. Δημήτριος Ντούτης Εκπαιδευτικός Σύμβουλος. Ίδρυμα Fulbright

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. Δημήτριος Ντούτης Εκπαιδευτικός Σύμβουλος. Ίδρυμα Fulbright ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Δημήτριος Ντούτης Εκπαιδευτικός Σύμβουλος Ίδρυμα Fulbright ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το Ίδρυμα Fulbright ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ & ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ & ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Γραφείο Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Κοζάνη, 22/1/2018 Α.Π. 3931 Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα Erasmus+ 2018-2019 για

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί Ταμείου Υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 Πάφου

Κανονισμοί Ταμείου Υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 Πάφου Κανονισμοί Ταμείου Υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 Πάφου Η φοιτητική χορηγία παραχωρείται βάσει των προνοιών που ορίζονται στον περί Κρατικής Φοιτητικής Μέριμνας Νόμο του 2015 (Ν.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΠΜΣ) «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ» ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΠΜΣ) «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ» ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΠΜΣ) «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ» ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ. ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ Ακαδημαϊκό Έτος Εγγραφής

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ & ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ & ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Γραφείο Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Κοζάνη, 22/01/2019 Α.Π. 2826 Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα Erasmus+ 2019-2020 για

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή

Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με ιστορία 35 ετών, πρωτοπορεί από το 1982 στην ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα μέλος Διεθνούς Δικτύου Πανεπιστημίων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2018 ΓΙΑ ΕΙΣΔΟΧΗ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018/19

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2018 ΓΙΑ ΕΙΣΔΟΧΗ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018/19 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2018 ΓΙΑ ΕΙΣΔΟΧΗ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018/19 Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ»

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ» ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ» ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (MASTER IN LAW AND ECONOMICS) Τα Τμήματα

Διαβάστε περισσότερα

Ι.ΙΕΚ TOURISM EXPERTS. Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα Τουρισμού

Ι.ΙΕΚ TOURISM EXPERTS. Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα Τουρισμού Ι.ΙΕΚ Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα Τουρισμού Μαθήματα Μια ακόμη πρωτιά των σπουδαστών τουριστικών επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ είναι η δυνατότητα τους να πάρουν εξειδίκευση στον Ιατρικό

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΣΔΟΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ (ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ -19) Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Γ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2018 ΓΙΑ ΕΙΣΔΟΧΗ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018/19

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Γ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2018 ΓΙΑ ΕΙΣΔΟΧΗ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018/19 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Γ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2018 ΓΙΑ ΕΙΣΔΟΧΗ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018/19 Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΣΔΟΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΣΔΟΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΣΔΟΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-18 Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Φοιτητή.

Οδηγός Φοιτητή. www.ac.ac.cy Οδηγός Φοιτητή Λίγα λόγια για το American College Το American College, από το 1975 που ιδρύθηκε, προσφέρει ουσιαστικό έργο στον τομέα της συνεχώς αναπτυσσόμενης ανώτερης εκπαίδευσης. Δομημένο

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις λεωφορείων για το λιμάνι του Βόλου. Πόλη Σημείο συγκέντρωσης Ώρα αναχώρησης

Αναχωρήσεις λεωφορείων για το λιμάνι του Βόλου. Πόλη Σημείο συγκέντρωσης Ώρα αναχώρησης Τα πακέτα μας περιλαμβάνουν: Αναχώρηση με λεωφορείο από την πόλη μας για το λιμάνι του Βόλου με συνοδό του γραφείου, ο οποίος θα σας καθοδηγεί μέχρι την επιβίβαση στο πλοίο και θα σας περιμένει στην επιστροφή.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Τμήμα Ψυχολογίας Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Κρήτης

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Τμήμα Ψυχολογίας Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Κρήτης ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Τμήμα Ψυχολογίας Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Κρήτης Ρέθυμνο, Φεβρουάριος 2019 1 1.1. Πολιτική Ποιότητας του Τμήματος Ψυχολογίας 1.1.1.

Διαβάστε περισσότερα

Nikolas Hotel 2* Arkas Inn 4* Παροικιά. Λογαράς. 3 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ. 2 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 16/07-29/07 25/08-31/08. 1 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 10/06-15/07 01/09-30/09 ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Nikolas Hotel 2* Arkas Inn 4* Παροικιά. Λογαράς. 3 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ. 2 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 16/07-29/07 25/08-31/08. 1 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 10/06-15/07 01/09-30/09 ΕΠΙΛΟΓΕΣ Nikolas Hotel 2* Παροικιά EARLY BOOKING 285 315 375 369 415 515 429 495 619 ΤΙΜΗ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 325 355 415 409 455 555 469 535 659 1o ΠΑΙΔΙ 2-12 ΕΤΩΝ 239 259 299 239 259 299 279 309 369 Το Nikolas Hotel απέχει

Διαβάστε περισσότερα

Αρχή Διασφάλισης & Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση

Αρχή Διασφάλισης & Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση Αρχή Διασφάλισης & Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση Αποτίμηση και Προγραμματισμός Δράσεων Διασφάλισης Ποιότητας Συναντήσεις Εργασίας (20 & 21/03/2017) Συνάντηση Εργασίας ΑΔΙΠ, Αποτίμηση

Διαβάστε περισσότερα