Απόσπασμα Πρακτικού 44/

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Απόσπασμα Πρακτικού 44/"

Transcript

1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 8491/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 44/ Σήμερα 3 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Τσόχα 36 Αθήνα, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο, υπό την προεδρία του Προέδρου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) και Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γεράσιμου Κουζέλη. Παρόντες: Στη συνεδρίαση παρευρίσκονται μετά από πρόσκληση, ο Αντιπρόεδρος του Ι.Ε.Π. κ. Παύλος Χαραμής και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη, Γεωργία Φέρμελη και Κρυσταλλία Χαλκιά- Θεοδωρίδου. Απουσιάζει ο κ. Παναγιώτης Κανελλόπουλος. Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Μάρθα Θωμοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. Αφού διαπιστώνεται απαρτία, αρχίζει η συνεδρίαση. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ... Θέμα: Έγκριση Πρακτικών της Επιτροπής Αξιολόγησης Ενστάσεων και Προσφυγών στο Πλαίσιο Υλοποίησης Συγχρηματοδοτούμενων Πράξεων του Ι.Ε.Π. για την με αρ. 7025/ «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Ένταξη στο Μητρώο Επιμορφωτών του Ι.Ε.Π. για την Υποστήριξη της Εφαρμογής των Νέων Προγραμμάτων Σπουδών στα Θρησκευτικά Δημοτικού-Γυμνασίου και Λυκείου» Ο Πρόεδρος ενημερώνει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ότι ο κ. Ιωάννης Μπαθιανάκης, Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Διαγωνισμών και Συμβάσεων, διαβιβάζει προς έγκριση: την παρακάτω εισήγηση, και τα Πρακτικά 1/ και 2/ της Επιτροπής Σελ. 1 από 13.

2 Αξιολόγησης Ενστάσεων και Προσφυγών στο πλαίσιο Συγχρηματοδοτούμενων Πράξεων του Ι.Ε.Π. (αρ. πρωτ.: 1888/ ): «Σας διαβιβάζουμε την με αρ. πρωτ. 8399/ Εισήγηση της Επιτροπής Αξιολόγησης Ενστάσεων και Προσφυγών στο πλαίσιο Συγχρηματοδοτούμενων Πράξεων του Ι.Ε.Π. με την οποία διαβιβάστηκε στην υπηρεσία μας τα με αριθμ. 1/ και 2/ Πρακτικά της Επιτροπής Αξιολόγησης Ενστάσεων και Προσφυγών, που αφορούν την εξέταση τιθέμενων ερωτημάτων σύμφωνα με το αριθμ. 41/ Απόσπασμα Πράξης του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π. με αρ. πρωτ. 8083/ (ΑΔΑ: 7ΩΦΚΟΞΛΔ-ΠΘ7) καθώς και με την αριθμ. 7025/ «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Ένταξη στο Μητρώο Επιμορφωτών του Ι.Ε.Π. για την Υποστήριξη της Εφαρμογής των Νέων Προγραμμάτων Σπουδών στα Θρησκευτικά Δημοτικού-Γυμνασίου και Λυκείου», σχετικά με τις ενστάσεις των παρακάτω υποψηφίων: κ. Τζοβλά Ειρήνης, κ. Αντωνάτου Μαρίας, κ. Παύλου Νικόλαου, κ. Κάππου Ιωάννη, κ. Μανώλη Βάιας, κ. Διαμαντόπουλου Κωνσταντίνου, κ. Σταυροπούλου Ελένης και κ. Τσαβαλά Ειρήνης. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες και παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία ή/και διευκρίνιση. «ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ο της Συνεδρίασης της 01/11/2016 Στην Αθήνα σήμερα, 1η Νοεμβρίου 2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00 μ.μ., στην έδρα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) επί της οδού Αν. Τσόχα 36 στην Αθήνα, συνεδρίασε η Επιτροπή που συστήθηκε με την αριθμ. 8220/ Απόφαση του Τμήματος Διαγωνισμών και Συμβάσεων του Ι.Ε.Π. (ΑΔΑ: 6ΣΛΔΟΞΛΔ-1Λ6) βάσει της αριθμ. 35/ Πράξης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ι.Ε.Π. (ΑΔΑ: 6992ΟΞΛΔ-ΧΧ3), προκειμένου να αξιολογήσει τις ενστάσεις που υποβλήθηκαν από τους κάτωθι υποψηφίους: κ. Τζοβλά Ειρήνη, κ. Αντωνάτου Μαρία, κ. Παύλου Νικόλαο, κ. Κάππο Ιωάννη, κ. Μανώλη Βάια, κ. Διαμαντόπουλο Κωνσταντίνο, κ. Σταυροπούλου Ελένη και κ. Τσαβαλά Ειρήνη και αφορά στην με αριθμό πρωτ. 7025/ Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Ένταξη στο Μητρώο Επιμορφωτών του Ι.Ε.Π. για την Υποστήριξη της Εφαρμογής των Νέων Προγραμμάτων Σπουδών στα Θρησκευτικά Δημοτικού-Γυμνασίου και Λυκείου. Στη συνεδρίαση της Επιτροπής, παρέστησαν οι: 1. Απόστολος Κατωπόδης, Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ01, ως Πρόεδρος, 2. Βιολέττα Κωτσόγιαννη, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π., ως μέλος, 3. Χρύσα Πετράκη, Δικηγόρος στο Ι.Ε.Π., ως μέλος. Χρέη Γραμματέα της Επιτροπής άσκησε η κ. Βασιλική Χρύση, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. Η Επιτροπή, αφού έλαβε υπόψη: 1. Την με αριθμό πρωτ. 7025/ Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Ένταξη στο Μητρώο Επιμορφωτών του Ι.Ε.Π. για την Υποστήριξη της Εφαρμογής των Νέων Προγραμμάτων Σπουδών στα Θρησκευτικά Δημοτικού-Γυμνασίου και Λυκείου. 2. Την αριθμ. 34/ Πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ι.Ε.Π. για την έγκριση της με αριθμό πρωτ. 1371/ Εισήγησης σχετικά με τη δημιουργία «Μητρώου Επιμορφωτών του Ι.Ε.Π. για την Υποστήριξη της Εφαρμογής των Νέων Προγραμμάτων Σελ. 2 από 13.

3 Σπουδών στα Θρησκευτικά Δημοτικού-Γυμνασίου και Λυκείου» με στόχο την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την εφαρμογή των νέων Προγραμμάτων Σπουδών (ΠΣ) στα Θρησκευτικά Δημοτικού-Γυμνασίου και Λυκείου. 3. H υπ αριθμ. 35/ Πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ι.Ε.Π. (ΑΔΑ: 6992ΟΞΛΔ-ΧΧ3) περί της Ανασύστασης της Επιτροπής Αξιολόγησης των Αποτελεσμάτων των Διαγωνισμών και των Διαδικασιών Διαπραγμάτευσης του Ι.Ε.Π. καθώς και της Επιτροπής Αξιολόγησης Ενστάσεων και Προσφυγών, η οποία διαβιβάστηκε με το υπ αριθμ. 8220/ έγγραφο του Τμήματος Διαγωνισμών και Συμβάσεων του Ι.Ε.Π. (ΑΔΑ: 6ΣΛΔΟΞΛΔ- 1Λ6). 4. Το αριθμ. 39/ Απόσπασμα Πράξης του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π. με αρ. πρωτ. 7601/ (ΑΔΑ: 7ΥΑΩΟΞΛΔ-3ΚΖ) και με θέμα: «Εισήγηση σχετικά με την έγκριση παράτασης κατά τρεις (3) ημερολογιακές ημέρες της καταληκτικής ημερομηνίας στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Ένταξη στο Μητρώο Επιμορφωτών του Ι.Ε.Π. για την Υποστήριξη της Εφαρμογής των Νέων Προγραμμάτων Σπουδών (Π.Σ.) στα Θρησκευτικά Δημοτικού-Γυμνασίου και Λυκείου». 5. Το αριθμ. 41/ Απόσπασμα Πράξης του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π. με αρ. πρωτ. 8083/ (ΑΔΑ: 7ΩΦΚΟΞΛΔ-ΠΘ7) και με θέμα: «Έγκριση του από 12/10/2016 Πρακτικού της Επιστημονικής Ομάδας Ευθύνης (ΕΟΕ) του υπό έγκριση Έργου της Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών στα νέα Προγράμματα Σπουδών στα Θρησκευτικά Δημοτικού-Γυμνασίου και Λυκείου σχετικά με τη μοριοδότηση των υποψηφίων επιμορφωτών που υπέβαλαν αίτημα ένταξης στο Μητρώο Επιμορφωτών του Ι.Ε.Π. με βάση τη σχετική Πρόσκληση ενδιαφέροντος». 6. Την αριθμ. 8303/ Διαβίβαση των Ενστάσεων των υποψηφίων: κ. Τζοβλά Ειρήνης, κ. Α-ντωνάτου Μαρίας, κ. Παύλου Νικόλαου, κ. Κάππου Ιωάννη, κ. Μανώλη Βάιας, κ. Διαμαντόπουλου Κωνσταντίνου, κ. Σταυροπούλου Ελένης και κ. Τσαβαλά Ειρήνης από το Τμήμα Διαγωνισμών και Συμβάσεων του Ι.Ε.Π.. 7. Την Ένσταση της κ. Τζοβλά Ειρήνης, η οποία κατατέθηκε στο Ι.Ε.Π. στις και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου: Την Ένσταση της κ. Αντωνάτου Μαρίας, η οποία κατατέθηκε στο Ι.Ε.Π. στις και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου: Την Ένσταση του κ. Παύλου Νικόλαου, η οποία κατατέθηκε στο Ι.Ε.Π. στις και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου: Την Ένσταση του κ. Κάππου Ιωάννη, η οποία κατατέθηκε στο Ι.Ε.Π. στις και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου: Την Ένσταση της κ. Μανώλη Βάιας, η οποία κατατέθηκε στο Ι.Ε.Π. στις και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου: Την Ένσταση του κ. Διαμαντόπουλου Κωνσταντίνου, η οποία κατατέθηκε στο Ι.Ε.Π. στις και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου: Την Ένσταση της κ. Σταυροπούλου Ελένης, η οποία κατατέθηκε στο Ι.Ε.Π. στις και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου: Την Ένσταση της κ. Τσαβαλά Ειρήνης, η οποία κατατέθηκε στο Ι.Ε.Π. στις και Σελ. 3 από 13.

4 έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου: Τα κατατεθειμένα εντός του ηλεκτρονικού φακέλου δικαιολογητικά των υποψηφίων. Η Επιτροπή, συνεδρίασε προκειμένου να προβεί στην εξέταση και αξιολόγηση των ανωτέρω αιτήσεων- ενστάσεων. 1. Ως προς την Ένσταση της κ. Τζοβλά Ειρήνης Η από ένσταση της κ. Τζοβλά Ειρήνης ασκήθηκε εμπρόθεσμα, κρίνεται Ως προς τα αναφερόμενα για τη μη προσμέτρηση μοριοδότησης στην υποψηφιότητά της για την ένταξή της στο Μητρώο Επιμορφωτών του Ι.Ε.Π. για τα Νέα Προγράμματα Σπουδών (Π.Σ.) στα Θρησκευτικά Δημοτικού-Γυμνασίου και Λυκείου ως προς το κριτήριο της Διδακτικής εμπειρίας στην εκπαίδευση ενηλίκων (κριτ. 10), ειδικότερα η ενιστάμενη αναφέρει: «Παρακαλώ να επαναξιολογήσετε την με αρ. πρωτ /25/09/2016 αίτηση ένταξής μου στο Μητρώο Επιμορφωτών του Ι.Ε.Π. για τα Νέα Προγράμματα Σπουδών (Π.Σ.) στα Θρησκευτικά Δημοτικού-Γυμνασίου και Λυκείου κατά την αξιολόγηση της οποίας δεν προσμετρήθηκαν στη διδακτική μου προϋπηρεσία στην εκπαίδευση ενηλίκων α) οι βεβαιώσεις που αποδεικνύουν τη συμμετοχή μου ως επιμορφώτριας στο ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα Teachers4Europe σε δύο διαφορετικά σχολικά έτη, β) οι 2 βεβαιώσεις που αποδεικνύουν τη συμμετοχή μου ως εκπαιδεύτριας σε ΔΙΕΚ, γ) οι πιστοποιήσεις μου στο πρόγραμμα «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών» και στο πρόγραμμα «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών στην ηλεκτρονική μάθηση» του ΕΚΔΔΑ, δ) η πιστοποίησή μου στη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό, ε) η συμμετοχή μου στο Μείζον Πρόγραμμα Επιμόρφωσης, στ) η συμμετοχή μου στο πρόγραμμα εκπαιδευτών στα ΚΔΒΜ, ζ) η συμμετοχή μου στο πρόγραμμα της Επιστημονικής Ένωσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων που αφορά την εκπαίδευση μέσα από την τέχνη, η) η συμμετοχή μου στην επιμόρφωση της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Teachers4Europe. Τα παραπάνω δικαιολογητικά έχουν καταχωρηθεί ηλεκτρονικά αλλά τα επισυνάπτω και σε έντυπη μορφή». Κατόπιν εξέτασης του ηλεκτρονικού φακέλου με τα συνημμένα έγγραφα της αίτησης της ενιστάμενης διαπιστώθηκε ότι: Στο κριτήριο 10 ορθώς αξιολογήθηκε σύμφωνα με τα οριζόμενα στην αριθμ. 7025/ Πρόσκληση, όπως ειδικά ορίζεται στις παραγράφους σελ. 5/14 και ii. σελ. 6/14 για το εν λόγω κριτήριο, καθόσον τα αποδεικτικά αρχεία όσων επικαλείται και υποβάλλει με την ένστασή της η ενιστάμενη δεν τα υπέβαλε εμπροθέσμως, σε ηλεκτρονική μορφή και ως συνημμένα με την αίτησή της. Συνεπώς, η ένσταση δεν γίνεται δεκτή κατά το μέρος αυτό. 2. Ως προς την Ένσταση της κ. Αντωνάτου Μαρίας Η από ένσταση της κ. Αντωνάτου Μαρίας ασκήθηκε εμπρόθεσμα, κρίνεται Ως προς τα αναφερόμενα για τη μη προσμέτρηση μοριοδότησης στην υποψηφιότητά της Σελ. 4 από 13.

5 για την ένταξή της στο Μητρώο Επιμορφωτών του Ι.Ε.Π. για τα Νέα Προγράμματα Σπουδών (Π.Σ.) στα Θρησκευτικά Δημοτικού-Γυμνασίου και Λυκείου και ειδικότερα αιτείται επανεξέταση ως προς τα εξής: «1. Κατοχή πιστοποιητικού επιμόρφωσης στις ΤΠΕ, διότι διαθέτω πιστοποιητικό Επιπέδου Β. Κατά την περίοδο υποβολής αιτήσεων ήταν- και είναι - αναρτημένο στο portfolio στο πεδίο «Πιστοποίηση Γνώσεων». Για διευκόλυνσή σας το ανήρτησα πρόσφατα και στο πεδίο «Ικανότητα χρήσης εργαλείων Πληροφορικής». «2. Διδακτική εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων, αφού διαθέτω πιστοποιητικό καθοδηγητικής επάρκειας (δείτε portfolio «Εκπαίδευση-Κατάρτιση»), ενώ έχω πραγματοποιήσει επιμορφώσεις σε ΠΕΚ, 11 ημερίδες και πάνω από 25 επιμορφώσεις για τους εκπαιδευτικούς της Περιφέρειάς μου. Ήμουν, επίσης, επιμορφώτρια του ΠΙ στα νέα διδακτικά πακέτα (δείτε βιογραφικό, σελ. 3 και 5-9). Οι βεβαιώσεις των επιμορφώσεων που έχω πραγματοποιήσει, πλην του πιστοποιητικού καθοδηγητικής επάρκειας, δεν αναρτήθηκαν στο portfolio λόγω κακής επικοινωνίας κατά την έναρξη της εφαρμογής. Θα αναρτηθούν εκ των υστέρων οπότε, αν είναι νόμιμο να ληφθούν υπόψη, θα είναι στη διάθεσή σας.». Κατόπιν εξέτασης του ηλεκτρονικού φακέλου με τα συνημμένα έγγραφα της αίτησης της ενιστάμενης διαπιστώθηκε ότι: Ως προς τα επικαλούμενα στην παρ. 1 της ένστασής της που αφορούν το κριτήριο 8, γίνεται δεκτή η ένστασή της κατά το μέρος αυτό, ήτοι για μοριοδότηση λόγω κατοχής πιστοποιητικού επιμόρφωσης Β Επιπέδου στις ΤΠΕ, καθόσον είχε συνυποβάλλει με την αίτησή της τα αποδεικτικά αρχεία όσων επικαλείται. Συνεπώς, η Επιτροπή κρίνει ότι πρέπει να προστεθεί στην υποψηφιότητά της για ένταξη στο Μητρώο Επιμορφωτών του Ι.Ε.Π. για τα νέα Προγράμματα Θρησκευτικών Δημοτικού-Γυμνασίου και Λυκείου 1 μόριο για το κριτήριο αυτό. Ως προς τα επικαλούμενα στην παρ. 2 της ένστασής της που αφορούν το κριτήριο 10, η Επιτροπή έκρινε ότι ορθώς αξιολογήθηκε σύμφωνα με τα οριζόμενα στην αριθμ. 7025/ Πρόσκληση, όπως ειδικά ορίζεται στις παραγράφους σελ. 5/14 και ii. σελ. 6/14 για το εν λόγω κριτήριο, καθόσον τα αποδεικτικά αρχεία όσων επικαλείται και υποβάλλει με την ένστασή της η ενιστάμενη δεν τα υπέβαλε εμπροθέσμως, σε ηλεκτρονική μορφή και ως συνημμένα με την αίτησή της. 3. Ως προς την Ένσταση του κ. Παύλου Νικόλαου Η από ένσταση του κ. Παύλου Νικόλαου ασκήθηκε εμπρόθεσμα, κρίνεται Ως προς τα αναφερόμενα για τη μη προσμέτρηση μοριοδότησης στην υποψηφιότητά του για την ένταξή του στο Μητρώο Επιμορφωτών του Ι.Ε.Π. για τα Νέα Προγράμματα Σπουδών (Π.Σ.) στα Θρησκευτικά Δημοτικού-Γυμνασίου και Λυκείου αιτείται επανεξέταση ως προς τα εξής: «1. Για λόγους τεχνικούς που δεν οφείλονται σε εμένα δεν καταχώρησα όλη τη διδακτική μου εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων (δεν δεχόταν η κάθε φόρμα του Ι.Ε.Π. στην οποία υποβάλλονταν τα κριτήρια με τα οποία θα γίνονταν η επιλογή των υποψηφίων, περισσότερες των 10 καταχωρήσεων). Συνημμένα υποβάλλω φωτοαντίγραφα όλων των δικαιολογητικών σε έντυπη μορφή. 2. Ήμουν μέλος της Ομάδας για τον εμπλουτισμό με Ψηφιακό Υλικό των σχολικών εγχειριδίων Θρησκευτικών, στα πλαίσια του Σελ. 5 από 13.

6 έργου «Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πλατφόρμα. Διαδραστικά Βιβλία και Αποθετήριο Μαθησιακών Αντικειμένων» του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος». Επίσης, έχω εμπειρία εκπόνησης ΠΣ με συμμετοχή στις συγγραφικές ομάδες για το μάθημα της Ιστορίας, αφού ήμουν ειδικός επιστήμονας για την εκπόνηση του Οδηγού για τον Εκπαιδευτικό της Ε Τάξης του Δημοτικού στο μάθημα της Ιστορίας. 3. Έχω μελετήσει το υλικό των ΠΣ και των Οδηγών για τα Θρησκευτικά. Το σχέδιο διδασκαλίας που κατέθεσα θεωρώ ότι αναδεικνύει όλα τα θετικά στοιχεία του νέου ΠΣ και τεκμηριώνει ότι κατέχω επαρκώς το γνωστικό αντικείμενο. Επιπρόσθετα, έχει δοκιμαστεί στη σχολική τάξη που διδάσκω, και είχαν γίνει οι απαραίτητες διορθώσεις, μετά τη διά ζώσης διδασκαλία του. Σας παρακαλώ να γίνει επανεξέτασή του.». Κατόπιν εξέτασης του ηλεκτρονικού φακέλου με τα συνημμένα έγγραφα της αίτησης του ενιστάμενου διαπιστώθηκε ότι: Ως προς τα επικαλούμενα στην παρ. 1 της ένστασής του που αφορούν το κριτήριο 10, δεν γίνεται δεκτή η ένστασή του κατά το μέρος αυτό, καθόσον ορθώς ως προς το κριτήριο αυτό προσμετρήθηκαν μόνο τα μόρια για όσα αποδεικτικά στοιχεία καταχωρήθηκαν στην πλατφόρμα του Ι.Ε.Π. σύμφωνα με τα οριζόμενα στην αριθμ. 7025/ Πρόσκληση, όπως ειδικά ορίζεται στις παραγράφους σελ. 5/14 και ii. σελ. 6/14 για το εν λόγω κριτήριο και δεν λαμβάνονται υπόψη όσα εκπρόθεσμα υποβλήθηκαν με την ένστασή του. Ως προς τα επικαλούμενα στην παρ. 2 της ένστασής του που αφορούν το κριτήριο 3, δεν γίνεται δεκτή η ένστασή του κατά το μέρος αυτό, καθόσον η εμπειρία που αναφέρεται είναι στο μάθημα της Ιστορίας και όχι στα Θρησκευτικά Δημοτικού Γυμνασίου και Λυκείου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην αριθμ. 7025/ Πρόσκληση σελ. 7/14 υπό στοιχείο 3. Τέλος, ως προς τα επικαλούμενα στην παρ. 3 της ένστασής του που αφορούν το κριτήριο 2, η Επιτροπή αποφασίζει να ζητήσει τις απόψεις της Επιστημονικής Ομάδας Ευθύνης (ΕΟΕ), αρμόδιας για την αξιολόγηση του σχεδίου διδασκαλίας. Συνεπώς, κατά το μέρος αυτό της ένστασης, η Επιτροπή θα αποφασίσει σε άλλη συνεδρία, λαμβάνοντας υπόψη τις απόψεις της ΕΟΕ για το σχέδιο διδασκαλίας του ενιστάμενου. 4. Ως προς την Ένσταση του κ. Κάππου Ιωάννη Η από ένσταση του κ. Κάππου Ιωάννη ασκήθηκε εμπρόθεσμα, κρίνεται Ως προς τα αναφερόμενα για τη μη προσμέτρηση μοριοδότησης στην υποψηφιότητά του για την ένταξή του στο Μητρώο Επιμορφωτών του Ι.Ε.Π. για τα Νέα Προγράμματα Σπουδών (Π.Σ.) στα Θρησκευτικά Δημοτικού-Γυμνασίου και Λυκείου ως προς το κριτήριο της άρτιας κατανόησης του παιδαγωγικού πλαισίου και της διδακτικής φιλοσοφίας των νέων ΠΣ όπως αυτό πιστοποιείται με την κατάθεση σχεδίου μαθήματος (κριτ. 2). Συγκεκριμένα, ο ενιστάμενος αναφέρει: «Με την υποβαλλόμενη ένσταση εκφράζω την αντίρρησή μου στη μοριοδότηση του σχεδίου διδασκαλίας με (3) επειδή θεωρώ ότι δεν αποτιμά επαρκώς την πραγματική αξία του εν λόγω σεναρίου Κατόπιν αυτών και δεδομένης της ειδικής και πολύχρονης ενασχόλησής μου με το μάθημα θεωρώ ότι η αξιολόγηση του σεναρίου δεν έλαβε επαρκώς το σύνολο των στοιχείων. Για το λόγο αυτό Σελ. 6 από 13.

7 ενίσταμαι και ζητώ από την επιτροπή σας την εκ νέου μοριοδότηση του σχεδίου διδασκαλίας». Τέλος, ως προς τα επικαλούμενα στην ανωτέρω ένστασή του που αφορούν το κριτήριο 2, η Επιτροπή αποφασίζει να ζητήσει τις απόψεις της Επιστημονικής Ομάδας Ευθύνης (ΕΟΕ), αρμόδιας για την αξιολόγηση του σχεδίου διδασκαλίας. Συνεπώς, κατά το μέρος αυτό της ένστασης, η Επιτροπή θα αποφασίσει σε άλλη συνεδρία, λαμβάνοντας υπόψη τις απόψεις της ΕΟΕ για το σχέδιο διδασκαλίας του ενιστάμενου. 5. Ως προς την Ένσταση της κ. Μανώλη Βάιας Η από ένσταση της κ. Μανώλη Βάιας ασκήθηκε εμπρόθεσμα, κρίνεται Ως προς τα αναφερόμενα για τη μη προσμέτρηση μοριοδότησης στην υποψηφιότητά της για την ένταξή της στο Μητρώο Επιμορφωτών του Ι.Ε.Π. για τα Νέα Προγράμματα Σπουδών (Π.Σ.) στα Θρησκευτικά Δημοτικού-Γυμνασίου και Λυκείου, αιτείται να επανεξεταστεί η μοριοδότησή της διότι όπως αναφέρει: «Η βαθμολογία μου για το πεδίο 7 είναι 0,5, ενώ ο Μεταπτυχιακός μου τίτλος αφορά στην Αξιοποίηση των ΤΠΕ στην εκπαιδευτική διαδικασία και εμπλέκεται με όλα τα γνωστικά αντικείμενα. Στο πεδίο 10 η βαθμολογία μου είναι 0,75, ενώ έχω εμπλακεί σε επιμορφώσεις εκπαιδευτικών σε συνεργασία με πολλούς και διαφορετικούς φορείς μετά από αξιολόγηση ως εκπαιδευτικός με αυξημένα προσόντα. Παρακαλώ πολύ για τον έλεγχο και την αποκατάσταση της μοριοδότησής μου.». Κατόπιν εξέτασης του ηλεκτρονικού της φακέλου με τα συνημμένα έγγραφα της αίτησης της ενιστάμενης διαπιστώθηκε ότι: Ως προς τα επικαλούμενα στην ανωτέρω ένστασή της που αφορούν το κριτήριο 7, έχει ήδη μοριοδοτηθεί για τον μεταπτυχιακό της τίτλο στις ΤΠΕ και έχει λάβει 0,5 μόρια, ενώ δεν έλαβε, ορθώς μόρια για το επίσης συνημμένο δίπλωμα διετούς μετεκπαίδευσης στη Γενική Αγωγή, καθόσον δεν αποτελεί μεταπτυχιακό τίτλο και ως εκ τούτου δεν γίνεται δεκτή η ένστασή της κατά το μέρος αυτό. Ως προς τα επικαλούμενα στην ανωτέρω ένστασή της που αφορούν το κριτήριο 10, μετά από έλεγχο των σχετικών πιστοποιητικών που αποδεικνύουν τη διδακτική εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων και είχαν καταχωρηθεί εμπρόθεσμα ως συνημμένα με την αίτησή της, η Επιτροπή κάνει δεκτή την ένστασή της και συνεπώς για το κριτήριο αυτό η Επιτροπή κρίνει ότι πρέπει να προστεθούν στην υποψηφιότητά της για ένταξη στο Μητρώο Επιμορφωτών του Ι.Ε.Π. για τα νέα Προγράμματα Θρησκευτικών Δημοτικού-Γυμνασίου και Λυκείου 0,25 μόρια 6. Ως προς την Ένσταση του κ. Διαμαντόπουλου Κωνσταντίνου Η από ένσταση του κ. Διαμαντόπουλου Κωνσταντίνου ασκήθηκε εμπρόθεσμα, κρίνεται Ως προς τα αναφερόμενα για τη μη προσμέτρηση μοριοδότησης στην υποψηφιότητά του για την ένταξή του στο Μητρώο Επιμορφωτών του Ι.Ε.Π. για τα Νέα Προγράμματα Σπουδών (Π.Σ.) στα Θρησκευτικά Δημοτικού-Γυμνασίου και Λυκείου αιτείται να επανεξεταστεί η μοριοδότησή του διότι όπως αναφέρει: «α) Υποβάλλαμε μεταξύ των άλλων δικαιολογητικών και Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών με κατεύθυνση στην Επικοινωνία [ ] και β) το απαιτούμενο Σχέδιο μαθήματος, το οποίο βαθμολογήθηκε αναλόγως με το Σελ. 7 από 13.

8 βαθμό (4). Το Σχέδιο Μαθήματος πληρούσε τους όρους δόμησης και οργάνωσης (σκοποί στόχοι- πορεία) της επιλεχθείσης διδακτικής ενότητας κατά τρόπο σαφή, σύγχρονο και με βάση τη χρήση των Νέων Τεχνολογιών και ταυτόχρονα διαπνεόταν από το καινοτόμο πνεύμα του Προγράμματος Σπουδών στα Θρησκευτικά, στοιχεία προϋποτιθέμενα για την έγκυρη υποβολή της αίτησης υποψηφιότητας.». Κατόπιν εξέτασης του ηλεκτρονικού του φακέλου με τα συνημμένα έγγραφα της αίτησης του ενιστάμενου διαπιστώθηκε ότι: Ως προς τα επικαλούμενα στην ανωτέρω ένστασή του που αφορούν το κριτήριο 7, η Επιτροπή λαμβάνοντας υπόψη το υπ αριθμ. φ.14.1/211/ έγγραφο αναγνώρισης συνάφειας μεταπτυχιακού τίτλου της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Γ Αθήνας, το οποίο είχε επισυνάψει εμπροθέσμως ως συνημμένο με την αίτησή του ο ενιστάμενος, κρίνει δεκτή την ένστασή του κατά το μέρος αυτό, καθόσον σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο ανωτέρω έγγραφο «αναγνωρίζουμε τη συνάφεια του μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης, αλλοδαπού πανεπιστημίου, του εκπαιδευτικού ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Α.Μ ), κλάδου ΠΕ01, με τα αντικείμενα στα οποία είναι δυνατόν, κατά τις οργανικές διατάξεις της υπηρεσίας, να απασχοληθεί». Συνεπώς, η Επιτροπή κρίνει ότι πρέπει να προστεθεί στην υποψηφιότητά του για ένταξη στο Μητρώο Επιμορφωτών του Ι.Ε.Π. για τα νέα Προγράμματα Θρησκευτικών Δημοτικού-Γυμνασίου και Λυκείου 0,5 μόριο για το κριτήριο αυτό. Τέλος, ως προς τα επικαλούμενα στην ανωτέρω ένσταση του που αφορούν το κριτήριο 2, η Επιτροπή αποφασίζει να ζητήσει τις απόψεις της Επιστημονικής Ομάδας Ευθύνης (ΕΟΕ), αρμόδιας για την αξιολόγηση του σχεδίου διδασκαλίας. Συνεπώς, κατά το μέρος αυτό της ένστασης, η Επιτροπή θα αποφασίσει σε άλλη συνεδρία, λαμβάνοντας υπόψη τις απόψεις της ΕΟΕ για το σχέδιο διδασκαλίας του ενιστάμενου. 7. Ως προς την Ένσταση της κ. Σταυροπούλου Ελένης Η από ένσταση της κ. Σταυροπούλου Ελένης ασκήθηκε εμπρόθεσμα, κρίνεται Ως προς τα αναφερόμενα για τη μη προσμέτρηση μοριοδότησης στην υποψηφιότητά της για την ένταξή της στο Μητρώο Επιμορφωτών του Ι.Ε.Π. για τα Νέα Προγράμματα Σπουδών (Π.Σ.) στα Θρησκευτικά Δημοτικού-Γυμνασίου και Λυκείου αιτείται να επανεξεταστεί η μοριοδότησή της διότι όπως αναφέρει πρέπει να ληφθεί υπόψη : «[ ] ο Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών μου στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου.». Κατόπιν εξέτασης του ηλεκτρονικού της φακέλου με τα συνημμένα έγγραφα της αίτησης της ενιστάμενης διαπιστώθηκε ότι: Ως προς τα επικαλούμενα στην ανωτέρω ένστασή της που αφορούν το κριτήριο 7, η Επιτροπή έκρινε ότι ορθώς αξιολογήθηκε σύμφωνα με τα οριζόμενα στην αριθμ. 7025/ Πρόσκληση, όπως ειδικά ορίζεται στις παραγράφους σελ. 5/14 και ii. σελ. 6/14 για το εν λόγω κριτήριο, καθόσον τα αποδεικτικά αρχεία όσων επικαλείται και υποβάλλει με την ένστασή της η ενιστάμενη δεν τα υπέβαλε εμπροθέσμως σε ηλεκτρονική μορφή και ως συνημμένα με την αίτησή της και ως εκ τούτου δεν γίνεται δεκτή η ένστασή Σελ. 8 από 13.

9 της. 8. Ως προς την Ένσταση της κ. Τσαβαλά Ειρήνης Η από ένσταση της κ. Τσαβαλά Ειρήνης ασκήθηκε εμπρόθεσμα, κρίνεται Ως προς τα αναφερόμενα για τη μη προσμέτρηση μοριοδότησης στην υποψηφιότητά της για την ένταξή της στο Μητρώο Επιμορφωτών του Ι.Ε.Π. για τα Νέα Προγράμματα Σπουδών (Π.Σ.) στα Θρησκευτικά Δημοτικού-Γυμνασίου και Λυκείου αιτείται όπως ληφθούν υπόψη στη μοριοδότησή της, όπως αναφέρει: «[ ] ο Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών μου του Πανεπιστημίου της Σορβόννης- Παρίσι 4 και οι βεβαιώσεις επιμόρφωσης ενηλίκων του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και του ΠΕΚ Πειραιά. Κατόπιν εξέτασης του ηλεκτρονικού φακέλου με τα συνημμένα έγγραφα της αίτησης της ενιστάμενης διαπιστώθηκε ότι: Ως προς τα επικαλούμενα στην ένστασής της που αφορούν τα κριτήρια 7 και 10, η Επιτροπή έκρινε ότι ορθώς βαθμολογήθηκε σύμφωνα με τα οριζόμενα στην αριθμ. 7025/ Πρόσκληση, όπως ειδικά ορίζεται στις παραγράφους σελ. 5/14 και ii. σελ. 6/14 για τα εν λόγω κριτήρια, καθόσον τα αποδεικτικά αρχεία όσων επικαλείται και υποβάλλει με την ένστασή της η ενιστάμενη δεν τα υπέβαλε εμπροθέσμως σε ηλεκτρονική μορφή και ως συνημμένα με την αίτησή της και ως εκ τούτου η ένστασή της δεν γίνεται δεκτή συνολικά. Η Επιτροπή, αφού έλαβε υπόψη της τα ανωτέρω ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ Την απόρριψη της ένστασης της κ. Τζοβλά Ειρήνης συνολικά για τους λόγους που διεξοδικά αναφέρθηκαν παραπάνω. Την αποδοχή της ένστασης της κ. Αντωνάτου Μαρίας κατά το μέρος που αφορά το κριτήριο 8 και την απόρριψη της Ένστασης της κατά το μέρος που αφορά το κριτήριο 10, για τους λόγους που διεξοδικά αναφέρθηκαν παραπάνω. Την απόρριψη της ένστασης του κ. Παύλου Νικόλαου κατά το μέρος που αφορά στα κριτήρια 3 και 10 για τους λόγους που διεξοδικά αναφέρθηκαν παραπάνω. Κατά το μέρος της ένστασής του που αφορά στο σχέδιο διδασκαλίας του, η Επιτροπή θα εξετάσει την ένστασή του σε επόμενη συνεδρίαση, αφού ζητήσει και λάβει υπόψη τις απόψεις της ΕΟΕ. Την εξέταση της ένστασης του Κάππου Ιωάννη σε επόμενη συνεδρίαση, αφού ζητήσει και λάβει υπόψη τις απόψεις της ΕΟΕ για το σχέδιο διδασκαλίας του ενιστάμενου. Την απόρριψη της ένστασης της κ. Μανώλη Βάιας κατά το μέρος που αφορά το κριτήριο 7 και την αποδοχή της ένστασής της κατά το μέρος που αφορά το κριτήριο 10, για τους λόγους που διεξοδικά αναφέρθηκαν παραπάνω. Την αποδοχή της ένστασης του κ. Διαμαντόπουλου Κωνσταντίνου κατά το μέρος που αφορά το κριτήριο 7 και την απόρριψη της ένστασης του. Κατά το μέρος της ένστασής του που αφορά στο σχέδιο διδασκαλίας του, η Επιτροπή θα εξετάσει την ένστασή του σε επόμενη συνεδρίαση, αφού ζητήσει και λάβει υπόψη τις απόψεις της ΕΟΕ. Σελ. 9 από 13.

10 Την απόρριψη της ένστασης της κ. Σταυροπούλου για τους λόγους που διεξοδικά αναφέρθηκαν παραπάνω. Την απόρριψη της ένστασης της κ. Τσαβαλά Ειρήνης για τους λόγους που διεξοδικά αναφέρθηκαν παραπάνω. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 ο της Συνεδρίασης της 02/11/2016 Στην Αθήνα σήμερα, 2η Νοεμβρίου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00 μ.μ., στην έδρα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) επί της οδού Αν. Τσόχα 36 στην Αθήνα, συνεδρίασε η Επιτροπή που συστήθηκε με την αριθμ. 8220/ Απόφαση του Τμήματος Διαγωνισμών και Συμβάσεων του Ι.Ε.Π. (ΑΔΑ: 6ΣΛΔΟΞΛΔ-1Λ6) βάσει της αριθμ. 35/ Πράξης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ι.Ε.Π. (ΑΔΑ: 6992ΟΞΛΔ-ΧΧ3), προκειμένου να αξιολογήσει τις ενστάσεις που υποβλήθηκαν από τους κάτωθι υποψηφίους, κ. Παύλου Νικόλαο, κ. Κάππο Ιωάννη, κ. Διαμαντόπουλο Κωνσταντίνο, κατά το μέρος που αφορούν την επανεξέταση του σχεδίου διδασκαλίας που έχουν υποβάλλει για επιπλέον μοριοδότηση σε συνέχεια της με αριθμό πρωτ. 7025/ Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Ένταξη στο Μητρώο Επιμορφωτών του Ι.Ε.Π. για την Υποστήριξη της Εφαρμογής των Νέων Προγραμμάτων Σπουδών στα Θρησκευτικά Δημοτικού-Γυμνασίου και Λυκείου. Στη συνεδρίαση της Επιτροπής, παρέστησαν οι: 4. Απόστολος Κατωπόδης, Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ01, ως Πρόεδρος, 5. Βιολέττα Κωτσόγιαννη, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π., ως μέλος, 6. Χρύσα Πετράκη, Δικηγόρος στο Ι.Ε.Π., ως μέλος. Χρέη Γραμματέα της Επιτροπής άσκησε η κ. Βασιλική Χρύση, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. Η Επιτροπή, αφού έλαβε υπόψη: 1. Την με αριθμό πρωτ. 7025/ Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Ένταξη στο Μητρώο Επιμορφωτών του Ι.Ε.Π. για την Υποστήριξη της Εφαρμογής των Νέων Προγραμμάτων Σπουδών στα Θρησκευτικά Δημοτικού-Γυμνασίου και Λυκείου. 2. Τα οριζόμενα στο 1ο Πρακτικό της 1ης Νοεμβρίου 2016 της Επιτροπής Αξιολόγησης Ενστάσεων και Προσφυγών του Ι.Ε.Π.. 3. Το με αρ. πρωτ. 8364/ έγγραφο της Επιτροπής Αξιολόγησης Ενστάσεων και Προσφυγών του Ι.Ε.Π. με θέμα «Ζητούνται διευκρινήσεις» προς την Επιστημονική Ομάδα Ευθύνης του Έργου της Επιμόρφωσης στα νέα ΠΣ στα Θρησκευτικά. 4. Το με αρ. πρωτ. 8396/ έγγραφο της Επιστημονικής Ομάδας Ευθύνης του Έργου της Επιμόρφωσης στα νέα ΠΣ στα Θρησκευτικά με θέμα «Γνωμοδότηση σε αίτημα της Επιτροπής Ενστάσεων του Ι.Ε.Π. για αιτιολόγηση της βαθμολογίας στο σχέδιο διδασκαλίας των κ. Κάππου Ιωάννη, Διαμαντόπουλου Κωνσταντίνου και Παύλου Νικολάου, που υπέβαλαν αίτημα ένταξης στο Μητρώο Επιμορφωτών του Ι.Ε.Π. για το υπό έγκριση Έργο της Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών στα νέα Προγράμματα Σπουδών στα Θρησκευτικά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου με βάση τη σχετική Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος» προς την Επιτροπή Αξιολόγησης Ενστάσεων και Προσφυγών του Ι.Ε.Π.. 5. Την Ένσταση του κ. Παύλου Νικόλαου, η οποία κατατέθηκε στο Ι.Ε.Π. στις και Σελ. 10 από 13.

11 έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου: Την Ένσταση του κ. Κάππου Ιωάννη, η οποία κατατέθηκε στο Ι.Ε.Π. στις και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου: Την Ένσταση του κ. Διαμαντόπουλου Κωνσταντίνου, η οποία κατατέθηκε στο Ι.Ε.Π. στις και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου: Τα κατατεθειμένα εντός του ηλεκτρονικού φακέλου δικαιολογητικά των υποψηφίων. Η Επιτροπή, συνεδρίασε προκειμένου να προβεί στην εξέταση και αξιολόγηση των αιτήσεων- ενστάσεων των κ. Παύλου Νικόλαου, κ. Κάππου Ιωάννη και κ. Διαμαντόπουλου Κωνσταντίνου κατά το μέρος που αφορούν την επανεξέταση του σχεδίου διδασκαλίας, που έχουν υποβάλει για επιπλέον μοριοδότηση. Συγκεκριμένα λαμβάνει υπόψη το με αρ. πρωτ. 8396/ έγγραφο της Επιστημονικής Ομάδας Ευθύνης του Έργου της Επιμόρφωσης στα νέα ΠΣ στα Θρησκευτικά με θέμα «Γνωμοδότηση σε αίτημα της Επιτροπής Ενστάσεων του Ι.Ε.Π. για αιτιολόγηση της βαθμολογίας στο σχέδιο διδασκαλίας των κ. Κάππου Ιωάννη, Διαμαντόπουλου Κωνσταντίνου και Παύλου Νικολάου, που υπέβαλαν αίτημα ένταξης στο Μητρώο Επιμορφωτών του Ι.Ε.Π. για το υπό έγκριση Έργο της Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών στα νέα Προγράμματα Σπουδών στα Θρησκευτικά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου με βάση τη σχετική Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος» προς την Επιτροπή Αξιολόγησης Ενστάσεων και Προσφυγών του Ι.Ε.Π.. Το προαναφερθέν έγγραφο της ΕΟΕ έχει ως ακολούθως: «Η Επιστημονική Ομάδα Ευθύνης του υπό έγκριση Έργου της Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών στα νέα Προγράμματα Σπουδών στα Θρησκευτικά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου απαντώντας στο αίτημά σας για αιτιολόγηση της βαθμολογίας στο σχέδιο διδασκαλίας των κ. Κάππου Ιωάννη, Διαμαντόπουλου Κωνσταντίνου και Παύλου Νικολάου, οι οποίοι υπέβαλαν αίτημα ένταξης στο Μητρώο Επιμορφωτών του Ι.Ε.Π. με βάση τη σχετική Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, σας γνωρίζει τα εξής: 1. Σχετικά με τη βαθμολογία του κ. Διαμαντόπουλου Κωνσταντίνου στο σχέδιο διδασκαλίας (4) Το σχέδιο διδασκαλίας χαρακτηρίζεται από καλή γνώση του μαθησιακού αντικειμένου και ικανοποιητική κατανόηση της φιλοσοφίας και των περιεχομένων του ΠΣ. Επιπλέον, ακολουθούνται με επάρκεια οι βασικές αρχές σχεδιασμού, με καλή αξιοποίηση των προτεινόμενων προσδοκώμενων αποτελεσμάτων και των βασικών θεμάτων του ΠΣ. Ταυτόχρονα, εντοπίζονται ορισμένες ελλείψεις όπως είναι: Ενώ αναφέρονται στο σχέδιο οι γενικοί στόχοι της τάξης που υπηρετούνται, φαίνεται ότι δεν γίνονται κατανοητές οι προσδοκώμενες επάρκειες της τάξης. Η περιγραφή των δραστηριοτήτων είναι πολύ σύντομη έως ελλιπής. Αρκετές δραστηριότητες που έχουν επιλεγεί είναι δασκαλοκεντρικές, ενώ δεν αξιοποιούνται σε επαρκή βαθμό εναλλακτικές τεχνικές που προτείνονται από το ΠΣ. Η μοναδική δραστηριότητα όπου αξιοποιείται η ορισθείσα ομαδοσυνεργατική μέθοδος περιγράφεται ανεπαρκώς, όπως και το αναφερόμενο φύλλο εργασίας και συνακόλουθα ο τρόπος εργασίας των μαθητών. Σελ. 11 από 13.

12 2. Σχετικά με τη βαθμολογία του κ. Κάππου Ιωάννη στο σχέδιο διδασκαλίας (3) Το σχέδιο διδασκαλίας χαρακτηρίζεται από καλή γνώση του μαθησιακού αντικειμένου και μέτρια έως ανεπαρκή γνώση, σε ορισμένα σημεία, της φιλοσοφίας και των περιεχομένων του ΠΣ. Ειδικότερα, παρουσιάζει ελλείψεις ως προς την κατανόηση ορισμένων βασικών εννοιών του ΠΣ, π.χ. συγχέει τους γενικούς σκοπούς του ΜτΘ, όπως παρουσιάζονται στο ΠΣ, με τους γενικούς στόχους και τις επάρκειες της τάξης, που δεν αναφέρει. Επιπλέον, δεν δηλώνει με ενάργεια ποια προσδοκώμενα μαθησιακά αποτελέσματα από τη Θεματική Ενότητα υπηρετούνται. Εμφαίνεται ελλιπής κατανόηση της διδακτικής τεχνικής ΤPS, στην οποία κατεξοχήν βασίζεται η ανάπτυξη της διδασκαλίας. Εντοπίζονται ασάφειες στη ροή των φάσεων της διδασκαλίας ως προς την επιδιωκόμενη μάθηση, ενώ δεν περιγράφονται πάντοτε με πληρότητα και σαφήνεια οι διδακτικές τεχνικές και οι διαδικασίες. 3. Σχετικά με τη βαθμολογία του κ. Παύλου Νικολάου στο σχέδιο διδασκαλίας (4) Το σχέδιο διδασκαλίας χαρακτηρίζεται από πολύ καλή γνώση του μαθησιακού αντικειμένου και ικανοποιητική κατανόηση της φιλοσοφίας και των περιεχομένων του ΠΣ. Επιπλέον, ακολουθούνται με επάρκεια οι βασικές αρχές σχεδιασμού και ανάπτυξης της διδασκαλίας. Ταυτόχρονα, εντοπίζονται ορισμένες ελλείψεις όπως είναι: Τα προσδοκώμενα μαθησιακά αποτελέσματα είναι κυρίως γνωσιακού προσανατολισμού, ενώ εκτιμάται ότι υπερβαίνουν τις δυνατότητες της δίωρης διδασκαλίας και γι αυτό προϋποθέτουν γνωστική προετοιμασία και εκτός της τάξης. Ο κατεξοχήν γνωσιακός προσανατολισμός του μαθήματος εμφαίνεται και από τα στάδια διδασκαλίας στο σχετικό περίγραμμα. Το σχέδιο αναφέρεται σε προσδοκώμενες επάρκειες της τάξης χωρίς να αναφέρει ή διακρίνει τους γενικούς στόχους της τάξης που υπηρετούνται. Κρίνεται ότι οι δραστηριότητες που έχουν επιλεγεί, ενώ βασίζονται σε προτάσεις του ΠΣ, όπως παρουσιάζονται δεν υλοποιούν απολύτως τα προσδοκώμενα που έχουν οριστεί.». Σε συνέχεια των ανωτέρω και για τους λόγους που αναφέροντα διεξοδικά για το υποβληθέν και υπό εξέταση σχέδιο διδασκαλίας του κάθε ενιστάμενου ξεχωριστά, η Επιτροπή κρίνει πως δεν γίνονται δεκτές οι ενστάσεις των υποψηφίων κατά το μέρος που αφορoύν το κριτήριο 2. Η Επιτροπή, αφού έλαβε υπόψη της τα ανωτέρω. ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ Την απόρριψη της ένστασης του κ. Παύλου Νικόλαου για τους λόγους που διεξοδικά αναφέρθηκαν παραπάνω. Την απόρριψη της ένστασης του Κάππου Ιωάννη για τους λόγους που διεξοδικά αναφέρθηκαν παραπάνω. Την απόρριψη της ένστασης του κ. Διαμαντόπουλου Κωνσταντίνου για τους λόγους που διεξοδικά αναφέρθηκαν παραπάνω». Ακολουθεί συζήτηση επί του θέματος των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Το Διοικητικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη τα Πρακτικά 1/ και Σελ. 12 από 13.

13 2/ της Επιτροπής Αξιολόγησης Ενστάσεων και Προσφυγών στο Πλαίσιο Υλοποίησης Συγχρηματοδοτούμενων Πράξεων του Ι.Ε.Π., για την με αρ. πρωτ.: 7025/ «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Ένταξη στο Μητρώο Επιμορφωτών του Ι.Ε.Π. για την Υποστήριξη της Εφαρμογής των Νέων Προγραμμάτων Σπουδών στα Θρησκευτικά Δημοτικού-Γυμνασίου και Λυκείου», ομόφωνα, αποφασίζει: 1. Την απόρριψη της ένστασης της κ. Τζοβλά Ειρήνης, 2. την αποδοχή της ένστασης της κ. Αντωνάτου Μαρίας κατά το μέρος που αφορά το κριτήριο 8 και την απόρριψη της Ένστασης της κατά το μέρος που αφορά το κριτήριο 10, 3. την απόρριψη της ένστασης του κ. Παύλου Νικόλαου, 4. την απόρριψη της ένστασης της κ. Μανώλη Βάιας κατά το μέρος που αφορά το κριτήριο 7 και την αποδοχή της ένστασής της κατά το μέρος που αφορά το κριτήριο 10, 5. την απόρριψη της ένστασης της κ. Σταυροπούλου Ελένης, 6. την απόρριψη της ένστασης της κ. Τσαβαλά Ειρήνης, 7. την απόρριψη της ένστασης του Κάππου Ιωάννη και 8. την απόρριψη της ένστασης του κ. Διαμαντόπουλου Κωνσταντίνου, για τους λόγους που διεξοδικά αναφέρονται στα παραπάνω Πρακτικά.... Στο σημείο αυτό, και ώρα 14:00, λήγει η συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής Η Γραμματέας Γεράσιμος Κουζέλης Μάρθα Θωμοπούλου αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. Σελ. 13 από 13.

Απόσπασμα Πρακτικού 40/

Απόσπασμα Πρακτικού 40/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 6648/06-10-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 40/05-10-2017 Σήμερα 5 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 4/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη και Κρυσταλλία Χαλκιά-Θεοδωρίδου.

Απόσπασμα Πρακτικού 4/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη και Κρυσταλλία Χαλκιά-Θεοδωρίδου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 545/27-01-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 4/26-01-2017 Σήμερα 26 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 20/

Απόσπασμα Πρακτικού 20/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 2849/05-05-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 20/04-05-2017 Σήμερα 4 Μαΐου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 7/

Απόσπασμα Πρακτικού 7/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 970/12-02-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 7/08-02-2018 Σήμερα 8 Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 20/

Απόσπασμα Πρακτικού 20/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4625/04-05-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 20/03-05-2018 Σήμερα 3 Μαΐου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 30/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Γεωργία Φέρμελη.

Απόσπασμα Πρακτικού 30/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Γεωργία Φέρμελη. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 7459/06-07-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 30/28-06-2018 Σήμερα 28 Ιουνίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 33/09-06-2015

Απόσπασμα Πρακτικού 33/09-06-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 6693/10-06-2015 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 33/09-06-2015 Σήμερα 9 Ιουνίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 53/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Ιωάννης Ρουσσάκης και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη.

Απόσπασμα Πρακτικού 53/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Ιωάννης Ρουσσάκης και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 12397/08-11-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 53/08-11-2018 Σήμερα 8 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 47/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη.

Απόσπασμα Πρακτικού 47/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 11919/23-10-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 47/11-10-2018 Σήμερα 11 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 44/

Απόσπασμα Πρακτικού 44/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 8458/04-11-2016 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 44/03-11-2016 Σήμερα 3 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 15/

Απόσπασμα Πρακτικού 15/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3628/13-05-2016 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 15/12-05-2016 Σήμερα 12 Μαΐου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 12/

Απόσπασμα Πρακτικού 12/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3202/15-03-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 12/15-03-2018 Σήμερα 15 Μαρτίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 32/

Απόσπασμα Πρακτικού 32/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 8072/20-07-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 32/19-07-2018 Σήμερα 19 Ιουλίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 9/

Απόσπασμα Πρακτικού 9/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 1320/23-02-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 9/22-02-2018 Σήμερα 22 Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 4/

Απόσπασμα Πρακτικού 4/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 566/26-01-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 4/25-01-2018 Σήμερα 25 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 46/

Απόσπασμα Πρακτικού 46/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 11412/05-10-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 46/04-10-2018 Σήμερα 4 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 46/

Απόσπασμα Πρακτικού 46/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 11409/05-10-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 46/04-10-2018 Σήμερα 4 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 17/

Απόσπασμα Πρακτικού 17/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3940/26-05-2016 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 17/26-05-2016 Σήμερα 26 Μαΐου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 36/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Ιωάννης Ρουσσάκης και Αλιβίζος Σοφός.

Απόσπασμα Πρακτικού 36/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Ιωάννης Ρουσσάκης και Αλιβίζος Σοφός. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 9211/12-09-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 36/12-09-2019 Σήμερα, 12 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 43/

Απόσπασμα Πρακτικού 43/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 10928/21-09-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 43/20-09-2018 Σήμερα 20 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο γραφείο του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 1021/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 7/

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 1021/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 7/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 1021/17-02-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 7/16-02-2017 Σήμερα 16 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 31/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη.

Απόσπασμα Πρακτικού 31/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 7965/18-07-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 31/17-07-2018 Σήμερα 17 Ιουλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 5319/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 24/

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 5319/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 24/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 5319/31-05-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 24/31-05-2018 Σήμερα 31 Μαΐου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 56/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Μάρθα Θωμοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ...

Απόσπασμα Πρακτικού 56/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Μάρθα Θωμοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ... ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 12714/23-11-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 56/22-11-2018 Σήμερα 22 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 31/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη.

Απόσπασμα Πρακτικού 31/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 7968/18-07-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 31/17-07-2018 Σήμερα 17 Ιουλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4299/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 16/

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4299/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 16/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4299/10-05-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 16/09-05-2019 Σήμερα 9 Μαΐου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 34/

Απόσπασμα Πρακτικού 34/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 8951/05-09-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 34/29-08-2019 Σήμερα, 29 Αυγούστου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 29/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Παύλος Χαραμής και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ...

Απόσπασμα Πρακτικού 29/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Παύλος Χαραμής και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ... ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 6408/22-06-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 29/21-06-2018 Σήμερα 21 Ιουνίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 29/

Απόσπασμα Πρακτικού 29/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 7576/18-07-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 29/18-07-2019 Σήμερα 18 Ιουλίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 19/

Απόσπασμα Πρακτικού 19/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4473/30-04-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 19/27-04-2018 Σήμερα 27 Απριλίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00, στο γραφείο του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 42/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Κυριακή Σημαιοφορίδου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Απόσπασμα Πρακτικού 42/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Κυριακή Σημαιοφορίδου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 8259/25-10-2016 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 42/20-10-2016 Σήμερα 20 Οκτωβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 51/

Απόσπασμα Πρακτικού 51/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 11995/25-10-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 51/25-10-2018 Σήμερα 25 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 30/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη και Κρυσταλλία Χαλκιά-Θεοδωρίδου.

Απόσπασμα Πρακτικού 30/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη και Κρυσταλλία Χαλκιά-Θεοδωρίδου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4949/28-07-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 30/27-07-2017 Σήμερα 27 Ιουλίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 31/

Απόσπασμα Πρακτικού 31/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 7949/18-07-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 31/17-07-2018 Σήμερα 17 Ιουλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 30/

Απόσπασμα Πρακτικού 30/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 7290/03-07-208 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 30/28-06-208 Σήμερα 28 Ιουνίου 208, ημέρα Πέμπτη και ώρα 3:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 37/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Κυριακή Σημαιοφορίδου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π.

Απόσπασμα Πρακτικού 37/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Κυριακή Σημαιοφορίδου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 6263/22-09-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 37/21-09-2017 Σήμερα 21 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στο γραφείο του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 44/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Ιωάννης Ρουσσάκης, Αλιβίζος Σοφός και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη.

Απόσπασμα Πρακτικού 44/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Ιωάννης Ρουσσάκης, Αλιβίζος Σοφός και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 11138/24-10-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 44/23-10-2019 Σήμερα, 23 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:50, στο γραφείο του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 31/

Απόσπασμα Πρακτικού 31/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 6357/01-08-2016 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 31/01-08-2016 Σήμερα 1 Αυγούστου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 13/

Απόσπασμα Πρακτικού 13/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 2925/05-04-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 13/04-04-2019 Σήμερα 4 Απριλίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 49/

Απόσπασμα Πρακτικού 49/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 8215/01-12-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 49/30-11-2017 Σήμερα 30 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 13/

Απόσπασμα Πρακτικού 13/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 2974/08-04-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 13/04-04-2019 Σήμερα 4 Απριλίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 30/

Απόσπασμα Πρακτικού 30/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 7314/03-07-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 30/28-06-2018 Σήμερα 28 Ιουνίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 16/

Απόσπασμα Πρακτικού 16/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4283/10-05- ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 16/09-05- Σήμερα 9 Μαΐου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 53/

Απόσπασμα Πρακτικού 53/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 9787/23-12-2016 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 53/23-12-2016 Σήμερα 23 Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, στο γραφείο του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 25/

Απόσπασμα Πρακτικού 25/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3976/27-06-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 25/23-06-2017 Σήμερα 23 Ιουνίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 18/

Απόσπασμα Πρακτικού 18/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4673/23-05-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 18/23-05-2019 Σήμερα 23 Μαΐου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 05/20-01-2015

Απόσπασμα Πρακτικού 05/20-01-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αρ. Πρωτ. 737/21-01-15 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 05/20-01-2015 Σήμερα, 20 Ιανουαρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00., στο Γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 50/

Απόσπασμα Πρακτικού 50/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 8352/08-12-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 50/07-12-2017 Σήμερα 7 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 38/

Απόσπασμα Πρακτικού 38/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 7968/15-07-2015 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 38/14-07-2015 Σήμερα 14 Ιουλίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 30/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη και Κρυσταλλία Χαλκιά-Θεοδωρίδου.

Απόσπασμα Πρακτικού 30/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη και Κρυσταλλία Χαλκιά-Θεοδωρίδου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 6351/01-08-2016 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 30/28-07-2016 Σήμερα 28 Ιουλίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:15, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 51/

Απόσπασμα Πρακτικού 51/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 12043/29-10-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 51/25-10-2018 Σήμερα 25 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 36/30-06-2015

Απόσπασμα Πρακτικού 36/30-06-2015 INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2015.07.07 15:49:40 EEST Reason: Location: Athens ΑΔΑ: ΩΙΣ0ΟΞΛΔ-ΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 30/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Γεωργία Φέρμελη.

Απόσπασμα Πρακτικού 30/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Γεωργία Φέρμελη. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 7169/29-06-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 30/28-06-2018 Σήμερα 28 Ιουνίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 47/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη.

Απόσπασμα Πρακτικού 47/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 11594/12-10-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 47/11-10-2018 Σήμερα 11 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αρ. Πρωτ. 13839/03-12-14 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 71/02-12-2014

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αρ. Πρωτ. 13839/03-12-14 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 71/02-12-2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αρ. Πρωτ. 13839/03-12-14 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 71/02-12-2014 Σήμερα, 02 Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 12.30 μ.μ., στο Γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 57/

Απόσπασμα Πρακτικού 57/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 12990/03-12-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 57/29-11-2018 Σήμερα 29 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 47/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη.

Απόσπασμα Πρακτικού 47/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 11600/12-10-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 47/11-10-2018 Σήμερα 11 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 27/

Απόσπασμα Πρακτικού 27/ Ανακοινοποίηση στο ορθό της με αρ. πρωτ. 4208/04-07-2017 και ΑΔΑ ΩΥΜΧΟΞΛΔ-8ΨΑ ως προς τον αριθμό των επιλεγέντων 04-07-2017 Ο Αντιπρόεδρος του Ι.Ε.Π. Παύλος Χαραμής ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 28/

Απόσπασμα Πρακτικού 28/ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ της με αρ. πρωτ: 6624/22-06-2018 και με ΑΔΑ: 6ΕΙΒΟΞΛΔ-ΛΡΚ ως προς τον Πίνακα ΙΙ για κωδικό θέσης ΚΘ13 26-06-2018 Ο Πρόεδρος του Ι.Ε.Π. Γεράσιμος Κουζέλης ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 26/

Απόσπασμα Πρακτικού 26/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 5399/01-06-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 26/01-06-2018 Σήμερα 1 Ιουνίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Το σύνολο των αξιολογικών μονάδων-μορίων ανέρχονται σε ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΡΓΟ (μέχρι 31 μόρια) 1.1 Σπουδές: (μέχρι 16 μόρια)

Το σύνολο των αξιολογικών μονάδων-μορίων ανέρχονται σε ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΡΓΟ (μέχρι 31 μόρια) 1.1 Σπουδές: (μέχρι 16 μόρια) EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑTΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΕΠ.Ε.Σ) ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Ρέθυμνο, 9/06/08 Αρ. πρωτ.: 6 Προς: Δ.Ε.Π.Π.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 25/

Απόσπασμα Πρακτικού 25/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 5398/01-06-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 25/01-06-2018 Σήμερα 1 Ιουνίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 19/

Απόσπασμα Πρακτικού 19/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4461/27-04-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 19/27-04-2018 Σήμερα 27 Απριλίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00, στο γραφείο του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 44/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Μάρθα Θωμοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ...

Απόσπασμα Πρακτικού 44/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Μάρθα Θωμοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ... ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 11193/01-10-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 44/27-09-2018 Σήμερα 27 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00, στο γραφείο του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 19/

Απόσπασμα Πρακτικού 19/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4990/31-05-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 19/30-05-2019 Σήμερα 30 Μαΐου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Σταυρούλα Χρονοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ...

Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Σταυρούλα Χρονοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ... ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 53/03-11-2015 Αριθμός Πρωτοκόλλου: 12512/03-11-2015 Σήμερα 3 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόσπαση μονίμων εκπαιδευτικών στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόσπαση μονίμων εκπαιδευτικών στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑTΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΕΠ.Ε.Σ) 2 ου ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Ταχ. Δ/νση : Φιλήμονος 6-8 και Τσόχα Τ.Κ. Πόλη : 11521 Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 6/

Απόσπασμα Πρακτικού 6/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 924/09-02-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 6/01-02-2018 Σήμερα 1 Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑTΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ.. ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Ανδρέα Παπανδρέου 37 Τ.Κ. Πόλη :151 80 Μαρούσι Πληροφορίες: Α. Ριζάκη Τηλέφωνα :

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 33/09-06-2015

Απόσπασμα Πρακτικού 33/09-06-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 6655/0-06-05 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού /09-06-05 Σήμερα 9 Ιουνίου 05, ημέρα Τρίτη και ώρα :00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 15/

Απόσπασμα Πρακτικού 15/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3994/23-04-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 15/22-04-2019 Σήμερα 22 Απριλίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:20, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Ο Περιφερειακός Διευθυντής της Περιφερειακής Δ/νσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας,

Ο Περιφερειακός Διευθυντής της Περιφερειακής Δ/νσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ----- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Για τη Δ.Ε.Π.Π.Σ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ.α.α Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α. ΒΛΑΧΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Για τη Δ.Ε.Π.Π.Σ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ.α.α Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α. ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος μονίμων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για αποσπάσεις στα Πρότυπα και στα Πειραματικά Σχολεία για το διδακτικό έτος 016-017. Η

Διαβάστε περισσότερα

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα: 26/8/2013 ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (Π.Ε.Κ.) ΛΑΜΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (Π.Ε.Κ.) ΛΑΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (Π.Ε.Κ.) ΛΑΜΙΑΣ Ταχ. Διεύθυνση: Αρκαδίου 8, 35100 Λαμία Πληροφορίες: Kωνσταντίνος Τσιώτας Τηλέφωνο: 22310 81842-843

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Πλήρωση θέσεων προϊσταμένων των Τμημάτων Διοικητικών Θεμάτων των Διευθύνσεων Π.Ε. και Δ.Ε. Ηλείας»

Θέμα: «Πλήρωση θέσεων προϊσταμένων των Τμημάτων Διοικητικών Θεμάτων των Διευθύνσεων Π.Ε. και Δ.Ε. Ηλείας» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 16/

Απόσπασμα Πρακτικού 16/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4132/16-04-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 16/12-04-2018 Σήμερα 12 Απριλίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (Π.Ε.Κ.) ΠΕΙΡΑΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (Π.Ε.Κ.) ΠΕΙΡΑΙΑ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (Π.Ε.Κ.) ΠΕΙΡΑΙΑ Ταχ. Δ/νση: Ασκληπιού & Παπαστράτου 14 Ταχ. Κώδικας: 185 45 Πειραιάς Ηλεκ. Δ/νση: http://pek-peiraia.att.sch.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πλήρωση θέσεων προϊσταμένων των Τμημάτων Διοικητικών Θεμάτων των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας.

ΘΕΜΑ: Πλήρωση θέσεων προϊσταμένων των Τμημάτων Διοικητικών Θεμάτων των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ----- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 14/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Μάρθα Θωμοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ...

Απόσπασμα Πρακτικού 14/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Μάρθα Θωμοπούλου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ... ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3291/15-04-2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 14/11-04-2019 Σήμερα 11 Απριλίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ 3 ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΠΕΚ) ΑΘΗΝΑΣ Ταχ. Δ/νση: Αγίας Τριάδος & Μιχαλακοπούλου Τ.Κ. Πόλη: 1137 Περιστέρι Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Πρόσκληση Εκδήλωση Ενδιαφέροντος EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑTΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΕΠ.Ε.Σ) ου ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ΕΎΟΣΜΟΣ /06/07 ΑΡ. ΠΡ. Φδεππς/70 Προς: ΔΕΠΠΣ ΚΟΙΝ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Email: depps@minedu.gov.gr Μαρούσι, 7 Οκτωβρίου 2013. Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Email: depps@minedu.gov.gr Μαρούσι, 7 Οκτωβρίου 2013. Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Ανδρέα Παπανδρέου 37 Τ.Κ. Πόλη: 151 80 Μαρούσι Πληροφορίες: Α. Ριζάκη Τηλέφωνα : 10

Διαβάστε περισσότερα

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδας

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 33/

Απόσπασμα Πρακτικού 33/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 5524/24-08-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 33/24-08-2017 Σήμερα 24 Αυγούστου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 37/07-07-2015

Απόσπασμα Πρακτικού 37/07-07-2015 INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 205.07.08 3:22:28 EEST Reason: Location: Athens ΑΔΑ: ΩΞΓΦΟΞΛΔ-8ΛΠ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 7768/08-07-205

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 47/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη.

Απόσπασμα Πρακτικού 47/ Απουσιάζουν οι κ.κ.: Κώστας Βρατσάλης, Παναγιώτης Κανελλόπουλος και Μαρία-Τατιάνα Σπανέλλη. ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ του με αρ. πρωτ.: 11596/12-10-2018 και ΑΔΑ 7ΑΥ9ΟΞΛΔ-4ΙΝ ως προς την προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών (άρθρο 13, συνοπτικός 11167/28.09.2018) 15-10-2018 Ο Πρόεδρος του Ι.Ε.Π. Γεράσιμος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΡΧ9-ΗΤΧ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (Π.Ε.Κ.) ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΔΑ: ΒΙΡΧ9-ΗΤΧ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (Π.Ε.Κ.) ΠΕΙΡΑΙΑ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (Π.Ε.Κ.) ΠΕΙΡΑΙΑ Ταχ. Δ/νση: Ασκληπιού & Παπαστράτου 14 Ταχ. Κώδικας: 185 45 Πειραιάς Ηλεκ. Δ/νση: http://pek-peiraia.att.sch.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. Αθήνα, ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ. Αριθ. Πρωτ. 370/

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. Αθήνα, ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ. Αριθ. Πρωτ. 370/ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Αθήνα, 18-01-2018 ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ Αριθ. Πρωτ. 370/18-01-2018 Ταχ. Δ/νση : Αν. Τσόχα 36 Τ. Κ. Πόλη : 115 21- Αμπελόκηποι, ΑΘΗΝΑ Ιστοσελίδα : www.iep.edu.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΡΜ9-ΕΥΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΑΔΑ: ΒΙΡΜ9-ΕΥΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ 1 ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (Π.Ε.Κ) ΑΘΗΝΑΣ Ταχ. Δ/νση: Ηρ. Κωνσταντοπούλου Ταχ. κωδ.: 16341 Ηλιούπολη Πληροφορίες: Γεωργακοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 29/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Κυριακή Σημαιοφορίδου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Απόσπασμα Πρακτικού 29/ Χρέη Γραμματέως ασκεί η κ. Κυριακή Σημαιοφορίδου, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 5951/21-07-2016 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 29/21-07-2016 Σήμερα 21 Ιουλίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 67/11-11-2014

Απόσπασμα Πρακτικού 67/11-11-2014 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αρ. Πρωτ. 13632/28-11-2014 Απόσπασμα Πρακτικού 67/11-11-2014 Σήμερα, 11 Νοεμβρίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ., στο Γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

9 9 μόρια για ΔΔΣ στο γνωστικό αντικείμενο του υποψηφίου ή στις επιστήμες της αγωγής. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΔΕ)

9 9 μόρια για ΔΔΣ στο γνωστικό αντικείμενο του υποψηφίου ή στις επιστήμες της αγωγής. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΔΕ) EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑTΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΕΠ.Ε.Σ.) ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ταχ. Δ/νση : Γιάννη

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 27/12-05-2015

Απόσπασμα Πρακτικού 27/12-05-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 5549/13-05-2015 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 27/12-05-2015 Σήμερα 12 Μαΐου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Ηλιούπολη, Αρ. Πρωτ.: 7283

Ηλιούπολη, Αρ. Πρωτ.: 7283 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 1ο ΠΕΚ ΑΘΗΝΑΣ Ταχ. Δ/νση: Ηρώς Κωνσταντοπούλου 176 T.K. : 161 - Ηλιούπολη Πληροφορίες: Ο. Τσώλου Tηλ: 10-991617, 10-996801

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 45/

Απόσπασμα Πρακτικού 45/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 8537/08-11-2016 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 45/08-11-2016 Σήμερα 8 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηλιούπολη, 4/1/014 Αριθ. Πρωτ. : 603 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ 1 ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (Π.Ε.Κ) ΑΘΗΝΑΣ Ταχ. Δ/νση: Ηρ. Κωνσταντοπούλου (Πολυκλαδικά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ Ταχ. Δ/νση: Αν. Τσόχα 36 Τ. Κ. - Πόλη : 115 21- Αμπελόκηποι, ΑΘΗΝΑ Ιστοσελίδα: www.iep.edu.gr Φαξ: 2131335111 Πληροφορίες: Για την Πληροφορική: Νικόλαος Γραμμένος Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούσι, 4 Ιουλίου Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Μαρούσι, 4 Ιουλίου Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Ανδρέα Παπανδρέου 7 Τ.Κ. Πόλη: 580 Μαρούσι Πληροφορίες: Α. Ριζάκη Τηλέφωνα : 044966

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 49/

Απόσπασμα Πρακτικού 49/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 8226/04-12-2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 49/30-11-2017 Σήμερα 30 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα