ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ"

Transcript

1 Έκδ.1 αναθ.2 ηµ/νία έγκρ. 3/1/2011 ΠΡΟ-ΠΣΠ 023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρµόδιος : Τζανιδάκης Βασίλης Ηράκλειο / /2013 ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Προµήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισµού έτους 2013 του ήµου Ηρακλείου,του ηµοτικού Οργανισµού Προσχολικής Αγωγής, Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης του ήµου Ηρακλείου ( ΟΠΑΦΜΑΗ), της Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης Σχολικής Επιτροπής του ήµου Ηρακλείου της ΕΗΑ Ηρακλείου και του ΝΠΙ Ανάπτυξης Αθλητισµού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1 : προµήθεια ειδών, καθαριότητας και ευπρεπισµού Υπηρεσιών έτους 2013 του ήµου Ηρακλείου ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 1 ο Αντικείµενο της προµήθειας είναι: Η προµήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισµού για το δήµο Ηρακλείου έτους 2013 προϋπολογισµού 8.154,29 µε το ΦΠΑ. ΑΡΘΡΟ 2 ο Ισχύουσες διατάξεις: Η διενέργεια του διαγωνισµού και η εκτέλεση της προµήθειας διέπονται από τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ (Υπ.Απόφ.11389/93). ΑΡΘΡΟ 3 ο Συµβατικά στοιχεία κατά σειρά ισχύος είναι: α) Η ιακήρυξη του διαγωνισµού β) Η Γενική συγγραφή υποχρεώσεων γ) Το τιµολόγιο προσφοράς του αναδόχου δ) Ο ενδεικτικός προϋπολογισµός ε) Τα τεχνικά στοιχεία (τεχνικές προδιαγραφές ) ΑΡΘΡΟ 4 ο Τρόπος εκτελέσεως της προµήθειας: Η εκτέλεση της προµήθειας αυτής θα πραγµατοποιηθεί σε επίσηµο διαγωνισµό µε σφραγισµένες προσφορές σύµφωνα µε τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ. Κριτήρια αξιολόγησης είναι τα γραφόµενα στις Τεχνικές προδιαγραφές. ΑΡΘΡΟ 5 ο Η αξιολόγηση των προσφορών θα γίνει από τριµελή επιτροπή του άρθρου 46 του ΕΚΠΟΤΑ.

2 ΑΡΘΡΟ 6 ο Η παράδοση των υλικών από τον προµηθευτή θα γίνει µετά την παραλαβή αυτών από την αρµόδια επιτροπή. Η παράδοση θα γίνει σε ηµεροµηνίες που θα συµφωνηθούν µεταξύ του προµηθευτή και του ήµου. ΑΡΘΡΟ 7 ο Οι ενδιαφερόµενοι για να λάβουν µέρος στην δηµοπρασία θα προσκοµίσουν µαζί µε την οικονοµική τους προσφορά από 1 δείγµα για το κάθε είδος που θα προσφέρουν. ΑΡΘΡΟ 8 ο Μετά την αξιολόγηση των προσφορών, η οποία θα γίνει για κάθε είδος ξεχωριστά, τα δείγµατα θα επιστραφούν στους προµηθευτές και θα κρατηθούν στο ήµο µόνο τα δείγµατα του προµηθευτή, που ανέλαβε την προµήθεια, τα οποία θα του επιστραφούν αφού γίνει η οριστική παραλαβή των ειδών. ΑΡΘΡΟ 9 ο Τα προαναφερόµενα είδη που θα παραδώσει ο προµηθευτής πρέπει να είναι της ίδιας ποιότητας µε τα δείγµατα όπως περιγράφεται. ΑΡΘΡΟ 10ο Ο προµηθευτής υπόκειται σε όλους τους βάσει των κειµένων διατάξεων φόρους- τέλη- κρατήσεις κατά την ηµέρα διενέργειας του διαγωνισµού. Ο ΦΠΑ βαρύνει τον ήµο. ΑΡΘΡΟ 11 ο Ο ήµος διατηρεί το δικαίωµα να παραλάβει τµηµατικά τα προσφερόµενα είδη του διαγωνισµού. ΑΡΘΡΟ 12 ο Ο προµηθευτής είναι υποχρεωµένος να παραδώσει µόνο τα δείγµατα που θα επιλέξει η επιτροπή Αξιολόγησης. ΑΡΘΡΟ 12 ο Σύµβαση: Ο ανάδοχος της προµήθειας αυτής, µετά την κατά νόµων έγκριση του αποτελέσµατος, υποχρεούται να προσέλθει σε ορισµένο χρόνο και τόπο, όχι µικρότερο των πέντε (5) ηµερών ούτε µεγαλύτερο των δέκα (10) ηµερών προς υπογραφή της συµβάσεως και καταθέτει την κατά το άρθρο 6ο της παρούσης εγγύησης δια την καλή εκτέλεση αυτής.

3 ΑΡΘΡΟ 13 ο Εγγύηση καλής συµβάσεως: Η εγγύηση καλής εκτελέσεως της συµβάσεως καθορίζεται σε 10% επί της συµβατικής αξίας της προµήθειας, παρέχεται δε µε εγγυητική επιστολή. Η εγγύηση καλής εκτελέσεως της συµβάσεως επιστρέφεται εις τον ανάδοχο της προµήθειας µετά από ένα χρόνο. ΑΡΘΡΟ 14 ο Χρόνος εγγυήσεως: Ο χρόνος εγγυήσεως µετά την πάροδο του οποίου ενεργείται η οριστική παραλαβή µετρηµένος από της ηµεροµηνίας της προσωρινής παραλαβής, θα καθορισθεί µε την προσφορά των διαγωνιζοµένων και ο οποίος δεν µπορεί να είναι µικρότερος των δώδεκα ( 12 ) µηνών. ΑΡΘΡΟ 15 ο Ποινικές ρήτρες - έκπτωση του αναδόχου: Εφ' όσον υπάρξει αδικαιολόγητος υπέρβαση της συµβατικής προθεσµίας εκτελέσεως της προµήθειας µπορεί να επιβληθεί σε βάρος τον αναδόχου ποινική ρήτρα σύµφωνα µε τις ισχύουσες διατάξεις. ΑΡΘΡΟ 16 ο Πληµµελής κατασκευή: Εάν τα υπό παράδοση υλικά δεν πληρούν τους όρους της συµβάσεως ή εµφανίζουν ελαττώµατα ή κακοτεχνίες ο ανάδοχος υποχρεούται να αποκαταστήσει ή βελτιώσει αυτές σύµφωνα µε τις ισχύουσες διατάξεις. ΑΡΘΡΟ 17 ο Φόροι, τέλη, κρατήσεις: Ο ανάδοχος υπόκειται σε όλους τους βάσει των κειµένων διατάξεων φόρους τέλη και κρατήσεις που θα ισχύουν κατά την ηµέρα της διενέργειας του διαγωνισµού. Ο Φ.Π.Α. επιβαρύνει τον ήµο. ΑΡΘΡΟ 18 ο Προσωρινή και οριστική παραλαβή: Εάν κατά την παραλαβή διαπιστωθεί απόκλιση από τις συµβατικές τεχνικές προδιαγραφές ή από τις τεχνικές προδιαγραφές της προσφοράς του αναδόχου θα ακολουθήσει τις κυρώσεις που αναφέρονται στο άρθρο 8 της παρούσας και το άρθρο της ειδικής συγγραφής υποχρεώσεων. Μετά την πάροδο του συµβατικού χρόνου εγγυήσεως ενεργείται βάσει των κειµένων διατάξεων ή οριστική παραλαβή των Υλικών.

4 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2 : προµήθεια ειδών, καθαριότητας και ευπρεπισµού του ηµοτικού Οργανισµού Προσχολικής Αγωγής, Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης του ήµου Ηρακλείου ( ΟΠΑΦΜΑΗ ) έτους ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Άρθρο 1 Αντικείµενο είναι η προµήθεια ειδών υγιεινής, καθαριότητας και ευπρεπισµού έτους 2013 για τον ΟΠΑΦΜΑΗ του ήµου Ηρακλείου προϋπολογισµού ,28 µε το ΦΠΑ. Άρθρο 2 Η προµήθεια των προϊόντων θα γίνει µε ανοικτό διαγωνισµό, σε ηµεροµηνία και ώρα που ορίζει η διακήρυξη, η συµµετοχή στον διαγωνισµό κρίνεται και από τη προσκόµιση, απαραίτητα δειγµάτων για όλα τα προσφερόµενα είδη. Ο µειοδότης θα παραλάβει τα εν λόγω δείγµατα µετά τη λήξη της σύµβασης. Άρθρο 3 Η εκτέλεση της προµήθειας διέπεται από τις διατάξεις του.κ.κ. (Π.. 410/95) και τον ΕΚΠΟΤΑ «Περί εκτελέσεως έργων και προµηθειών Ο.Τ.Α.». Άρθρο 4 Συµβατικά στοιχεία κατά σειρά ισχύος: Α.- ιακήρυξη Β.- Γενική συγγραφή υποχρεώσεων Γ.- Ενδεικτικός προϋπολογισµός.- Τεχνικές προδιαγραφές Άρθρο 5 Η αξιολόγηση των προσφορών θα γίνει από τριµελή επιτροπή του άρθρου 46 του ΕΚΠΟΤΑ, του ήµου Ηρακλείου. Άρθρο 6 Η παράδοση των προϊόντων θα γίνει τµηµατικά, ανάλογα µε τις ανάγκες της Υπηρεσίας, µετά την υπογραφή της σύµβασης. Ο µειοδότης οφείλει να επιδεικνύει τα δελτία καταλληλότητας και προελεύσεως των προϊόντων σε κάθε παράδοση παραλαβή.

5 Άρθρο 7 Ο ΟΠΑΦΜΑΗ. έχει το δικαίωµα προσκόµισης των προϊόντων στο Χηµείο του Κράτους για έλεγχο µε έξοδα του µειοδότη, οποτεδήποτε θελήσει η υπηρεσία. Άρθρο 8 Ο ΟΠΑΦΜΑΗ. διατηρεί το δικαίωµα να µην απορροφήσει όλο το ποσό του συµβατικού προϋπολογισµού. Ο µειοδότης οφείλει να το δεχτεί µε τους ίδιους όρους και στην ίδια τιµή. Άρθρο 9 Ο ανάδοχος υπόκειται, εκτός του ΦΠΑ που βαρύνει τον ΟΠΑΦΜΑΗ. στις παρακάτω κρατήσεις: 1.Υπέρ Ταµείου Ασφάλισης ηµοτικών και Κοινοτικών υπαλλήλων ΤΕΑ Υ- (ΤΑ ΚΥ), ποσοστό 1,5% και ΤΠ Υ ΤΑ ΚΥ 0,5%. 2.Υπέρ ηµοσίου 0,25% 3.Υπέρ Ταµείου Αρωγής Υπαλλήλων Υπουργείου Εµπορίου 0,30% 4.- Οι κράτησεις ΤΕΑ Υ,ΤΠ Υ {ΤΑ ΚΥ}, υπέρ ηµοσίου και Ταµείου Αρωγής υπόκειται σε αναλογικό τέλος χαρτοσήµου και ΟΓΑ χαρτοσήµου 2,4%. 5.- Φόρος εισοδήµατος, ποσοστό 4% Άρθρο 10 Οι ενδιαφερόµενοι που θα λάβουν µέρος στο διαγωνισµό δύνανται να δώσουν προσφορά σε ένα είδος ή σε όλα τα είδη ή και για µέρος της ζητούµενης ποσότητας. Άρθρο 11 Ο οργανισµός διατηρεί το δικαίωµα να απορροφήσει όλο του το ποσό του ενδεικτικού προϋπολογισµού της µελέτης και ο µειοδότης οφείλει να το δεχθεί µε τους ίδιους όρους και στην ίδια τιµή Κατηγορία 3 Προµήθεια : Ειδών Καθαριότητας και Υγιεινής για τις ανάγκες των σχολείων της Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης ήµου Ηρακλείου ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Άρθρο 1ο. Αντικείµενο Αντικείµενο είναι η προµήθεια ειδών καθαριότητας και υγιεινής για τα σχολεία της Π/θµιας Εκπ/σης ήµου Ηρακλείου για το οικονοµικό έτος 2014 προϋπολογισµού ,50µε το ΦΠΑ. Άρθρο 2ο. Προϋπολογισµός προµήθειας Η δαπάνη για την «Προµήθεια Ειδών Καθαριότητας και Υγιεινής» για τις ανάγκες των σχολείων της Πρωτοβάθµιας Εκπ/σης. Ηρακλείου έχει προϋπολογιστεί στο ποσό των ,50 ευρώ (συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ ) για το οικονοµικό έτος 2014 και θα

6 χρηµατοδοτηθεί από τους πόρους της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης. Ηρακλείου. Άρθρο 3ο. Κριτήριο κατακύρωσης Κριτήριο κατακύρωσης είναι η χαµηλότερη τιµή ανά είδος των προϊόντων του ενδεικτικού προϋπολογισµού και της ζητούµενης ποσότητας. Η συµµετοχή στον διαγωνισµό κρίνεται και από τη προσκόµιση, απαραίτητα δειγµάτων για όλα τα προσφερόµενα είδη. Ο µειοδότης θα παραλάβει τα εν λόγω δείγµατα µετά τη λήξη της σύµβασης Άρθρο 4ο. Τόπος και χρόνος παράδοσης της προµήθειας Ο προµηθευτής υποχρεούται να παραδώσει τα προϊόντα τµηµατικά στις σχολικές µονάδες Π/θµιας Εκπ/σης. Ηρακλείου, ανάλογα µε τις ανάγκες των σχολικών µονάδων, από την υπογραφή της σύµβασης. Η παράδοση των προϊόντων θα γίνει τµηµατικά, ανάλογα µε τις ανάγκες των σχολικών µονάδων Π/θµιας Εκπαίδευσης ήµου Ηρακλείου, µετά την υπογραφή της σύµβασης. Ο προµηθευτής οφείλει να επιδεικνύει τα δελτία καταλληλότητας και προελεύσεως των προϊόντων σε κάθε παράδοση παραλαβή. Σε περίπτωση που κατά την παραλαβή των ειδών διαπιστωθεί ότι αυτά δεν είναι σύµφωνα µε τις τεχνικές προδιαγραφές, τότε δεν παραλαµβάνονται και ο προµηθευτής υποχρεούται να τα αντικαταστήσει άµεσα µε είδη που πληρούν τις οριζόµενες από τη µελέτη τεχνικές προδιαγραφές. Άρθρο 5ο. Παραλαβή των προϊόντων Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται από την αρµόδια Επιτροπή κάθε σχολείου. Εάν κατά την παραλαβή των ειδών δεν είναι σύµφωνα µε τις προδιαγραφές της µελέτης και την προσφορά του προµηθευτή, τότε ο ανάδοχος υποχρεούται να αντικαταστήσει ή αποκαταστήσει τα είδη σύµφωνα µε τις σχετικές διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ. Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης ήµου Ηρακλείου έχει το δικαίωµα προσκόµισης των προϊόντων στο Χηµείο του Κράτους για έλεγχο µε έξοδα του αναδόχου, οποτεδήποτε θελήσει η υπηρεσία. Άρθρο 6ο. Εγγυήσεις Ο προµηθευτής στον οποίο θα γίνει η κατακύρωση του διαγωνισµού, µετά την κατά νόµο έγκριση του αποτελέσµατος και µετά την ανακοίνωση του αποτελέσµατος υποχρεούται να προσέλθει στη Σχολική Επιτροπή Π/θµιας Εκπ/σης ήµου Ηρακλείου µέσα σε διάστηµα δέκα (10) ηµερολογιακών ηµερών από την παραλαβή του εγγράφου ανακοινώσεως του αποτελέσµατος για την υπογραφή της σύµβασης, προσκοµίζοντας και την εγγυητική καλής εκτέλεσης διάρκειας ενός (1) έτους για ποσό ίσο µε το 10% του συµβατικού ποσού χωρίς το Φ.Π.Α. Η εγγύηση καλής εκτέλεσης συντάσσεται κατά τον τύπο που ισχύει στο ηµόσιο και κατατίθεται υπό µορφή εγγυητικής επιστολής αναγνωρισµένης Τράπεζας ή του ΤΣΜΕ Ε ή γραµµατίου σύστασης παρακαταθήκης του ταµείου Παρακαταθηκών και ανείων. Ο χρόνος εγγύησης των προϊόντων ορίζεται σε δώδεκα (12) µήνες και αρχίζει να υπολογίζεται από την υπογραφή της σύµβασης. Άρθρο 7ο.Τρόπος πληρωµής

7 Η πληρωµή της αξίας των προϊόντων θα γίνεται τµηµατικά, µετά την παραλαβή των αντίστοιχων προϊόντων από τις σχολικές µονάδες και την έκδοση τιµολογίων που θα συνοδεύονται από τα νόµιµα δικαιολογητικά. Τα τιµολόγια θα παραδίδονται από τον προµηθευτή στον ιευθυντή ή Προϊστάµενο της σχολικής µονάδας και στη συνέχεια θα προσκοµίζονται στη Σχολική Επιτροπή από τους οικονοµικούς διαχειριστές των οικείων σχολικών κοινοτήτων, µέσα στο πρώτο δεκαήµερο κάθε επόµενου, από την ηµεροµηνία έκδοσης του τιµολογίου, µήνα. Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης ήµου Ηρακλείου διατηρεί το δικαίωµα να µην απορροφήσει όλο το ποσό του συµβατικού προϋπολογισµού και ο µειοδότης οφείλει να το δεχτεί µε τους ίδιους όρους και στην ίδια τιµή. Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης ήµου Ηρακλείου διατηρεί το δικαίωµα να αυξοµειώσει µέχρι και 50% τις ποσότητες της µελέτης βάσει του ενδεικτικού προϋπολογισµού. Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης ήµου Ηρακλείου διατηρεί το δικαίωµα να απορροφήσει όλο το ποσό του ενδεικτικού προϋπολογισµού της µελέτης και ο µειοδότης οφείλει να το δεχθεί µε τους ίδιους όρους και στην ίδια τιµή. Άρθρο 8ο. Έξοδα µεταφοράς και ασφάλισης των προϊόντων Η δαπάνη συσκευασίας, φόρτωσης και µεταφοράς των προϊόντων στον τόπο παραλαβής τους, βαρύνει τον ανάδοχο, ο οποίος ευθύνεται επίσης για την ασφάλιση των προϊόντων, έναντι κάθε κινδύνου, µέχρι το χρόνο της παραλαβής τους από την αρµόδια Επιτροπή. Άρθρο 9ο.Κρατήσεις Στη συµβατική αξία των προϊόντων, εκτός του ΦΠΑ, γίνονται οι ακόλουθες κρατήσεις, οι οποίες βαρύνουν τον ανάδοχο: 1. Υπέρ Μ.Τ.Π.Υ., ποσοστό 3% επί της καθαρής αξίας. 2. Χαρτόσηµο, ποσοστό 2% επί του Μ.Τ.Π.Υ. 3. ΟΓΑ Χαρτοσήµου, ποσοστό 20% επί του χαρτοσήµου 4. Φόρος εισοδήµατος, ποσοστό 4% Άρθρο 10ο.Εκχώρηση της προµήθειας Απαγορεύεται στον ανάδοχο να εκχωρήσει µέρος ή ολόκληρο το αντικείµενο της σύµβασης σε τρίτο, χωρίς την έγκριση του ιοικητικού Συµβουλίου. Η έγκριση παρέχεται µε απόφαση του Συµβουλίου, εφ όσον ο τρίτος στον οποίο γίνεται η εκχώρηση έχει τα προσόντα που εγγυώνται, κατά την κρίση του Συµβουλίου, την καλή εκτέλεση της σύµβασης. Έναντι της Σχολικής Επιτροπής Π/θµιας Εκπ/σης ήµου Ηρακλείου, ο ανάδοχος παραµένει πάντοτε «εις ολόκληρο» υπεύθυνος µαζί µε αυτόν που τον υποκατέστησε. Κατ εξαίρεση µπορεί µε απόφαση του ιοικητικού Συµβουλίου να απαλλαγεί της ευθύνης του ο ανάδοχος, ύστερα από αίτησή του, εάν πάσχει από σοβαρή ασθένεια η οποία τον καθιστά για µεγάλο χρονικό διάστηµα ανίκανο να εκπληρώσει τις συµβατικές του υποχρεώσεις. Μαζί µε την αίτηση του αναδόχου, υποβάλλεται και δήλωση αποδοχής εκ µέρους του τρίτου προς τον οποίο γίνεται η εκχώρηση. Μετά την εκχώρηση οι πληρωµές γίνονται απ ευθείας στο νέο ανάδοχο, ο οποίος αναλαµβάνει και όλες τις ευθύνες από τη σύµβαση, υποχρεούµενος να καταθέσει τις προβλεπόµενες εγγυήσεις. Άρθρο 11ο.Έκπτωση του αναδόχου Εάν ο ανάδοχος δεν συµµορφώνεται προς τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη σύµβαση και από τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ ή προς τις νόµιµες εντολές και υποδείξεις της επιβλέπουσας υπηρεσίας, καλείται µε ειδική πρόσκληση του προέδρου να συµµορφωθεί προς τις υποχρεώσεις αυτές ή τις εντολές µέσα σε εύλογη προθεσµία, όχι πάντως µικρότερη των δέκα ηµερών.

8 Σε περίπτωση που αξιώνεται από τον ανάδοχο η λήψη µέτρων για την αποτροπή προφανών κινδύνων, η τασσόµενη προθεσµία µπορεί να είναι µικρότερη των δέκα ηµερών. Η ειδική πρόσκληση και η προθεσµία που ορίζεται µε αυτή δεν ανατρέπουν τις συµβατικές υποχρεώσεις του αναδόχου για την εµπρόθεσµη εκτέλεση της προµήθειας. Ειδική πρόσκληση µπορεί να σταλεί στον ανάδοχο καθ όλη τη διάρκεια της σύµβασης, µέχρι την οριστική παραλαβή των υλικών. Εάν ο ανάδοχος δεν ανταποκριθεί εµπρόθεσµα στην ανωτέρω ειδική πρόσκληση, κηρύσσεται έκπτωτος µε απόφαση του ιοικητικού Συµβουλίου, ύστερα από εισήγηση της επιβλέπουσας υπηρεσίας. Ο ανάδοχος µπορεί να ασκήσει προσφυγή κατά της απόφασης στην επιτροπή του άρθρου 152 του.κ.κ. µέσα σε ανατρεπτική προθεσµία δέκα (10) ηµερών από την επίδοσή της. Ο έκπτωτος προµηθευτής στερείται του δικαιώµατος να αναλάβει µε οποιοδήποτε τρόπο την εκτέλεση δηµοτικών και κοινοτικών προµηθειών, για χρονικό διάστηµα που καθορίζεται µε απόφαση του Συµβουλίου και δεν µπορεί να είναι µικρότερο του εξαµήνου ούτε µεγαλύτερο του έτους. Άρθρο 12o. ιακοπή της προµήθειας Εάν µετά την έναρξη της εκτέλεσης της προµήθειας διακοπεί αυτή περισσότερο από τρεις µήνες µε υπαιτιότητα ή εντολή της Σχολικής Επιτροπής ο ανάδοχος µπορεί να ζητήσει τη λύση της σύµβασης υποβάλλοντας µέσω της επιβλέπουσας υπηρεσίας σχετική δήλωση στην Σχολική Επιτροπή. Ο προϊστάµενος της επιβλέπουσας υπηρεσίας υποχρεούται να προβεί στην εξακρίβωση του περιεχοµένου της δήλωσης, µέσα σε δέκα ηµέρες από την υποβολή της και να τη διαβιβάσει στην Σχολική Επιτροπη µε τις τυχόν παρατηρήσεις του. Η απόφαση του διοικητικού Συµβουλίου για τη διάλυση της σύµβασης λαµβάνεται υποχρεωτικά µέσα σε 15 ηµέρες από την πρωτοκόλληση του εγγράφου της επιβλέπουσας υπηρεσίας. Εάν η προµήθεια µαταιωθεί, ύστερα από απόφαση του Συµβουλίου, η σύµβαση θεωρείται αυτοδικαίως λυµένη από την κοινοποίηση της απόφασης στον ανάδοχο. Στις ανωτέρω περιπτώσεις καταβάλλεται στον ανάδοχο η συµβατική αξία των παραδοθέντων προϊόντων καθώς και αποζηµίωση ανάλογη µε το όφελος που κατά τεκµήριο θα είχε ο ανάδοχος από τις υπόλοιπες συµβατικές ποσότητες. Η αποζηµίωση αυτή κανονίζεται από την επιτροπή παραλαβής και δεν µπορεί να υπερβεί το 7% του υπολειπόµενου χρηµατικού αντικειµένου της σύµβασης, ελαττωµένου κατά το 1/3 αυτού. Σε περίπτωση λύσεως της σύµβασης µε αίτηση του αναδόχου, µπορεί να εγκριθεί η ταυτόχρονη διενέργεια της προσωρινής και της οριστικής παραλαβής, πριν από την παρέλευση του χρόνου εγγύησης, εάν από τη φύση της προµήθειας δεν απαιτούνται δοκιµές ή συντήρηση των προϊόντων. Άρθρο 13o. Πτώχευση ή θάνατος του αναδόχου 1.- Αν αποβιώσει ο ανάδοχος µετά την έναρξη της εκτέλεσης της προµήθειας, η σύµβαση λύνεται αυτοδίκαια χωρίς την καταβολή αποζηµίωσης για διαφυγόν κέρδος ή οποιαδήποτε αποθετική ζηµία. Μέσα σε ανατρεπτική προθεσµία δύο µηνών από το θάνατο του αναδόχου, οι κληρονόµοι του δικαιούνται να διορίσουν µε συµβολαιογραφική πράξη αντίκλητο πληρεξούσιο, για να παραστεί εκ µέρους τους στη διαδικασία εκκαθάρισης της σύµβασης. Είναι δυνατό όµως να ανατεθεί στους κληρονόµους η συνέχιση και η αποπεράτωση της προµήθειας, ύστερα από αίτηση που υποβάλλει στην επιβλέπουσα υπηρεσία ο αντίκλητος των κληρονόµων, µέσα σε αποκλειστική προθεσµία δύο µηνών από το θάνατο του αναδόχου.

9 Η ανάθεση γίνεται µε απόφαση του ιοικητικού Συµβουλίου, εφ όσον οι κληρονόµοι αναλάβουν µε συµβολαιογραφική δήλωση όλα τα δικαιώµατα και τις υποχρεώσεις του αποβιώσαντος αναδόχου. Εάν λυθεί η σύµβαση λόγω θανάτου του αναδόχου, πριν ή µετά την υπογραφή της σύµβασης αλλά πριν από την έναρξη της εκτέλεσης της προµήθειας, αποδίδονται στους νοµίµους κληρονόµους του η κατατεθείσα εγγύηση και τα έξοδα της δηµοπρασίας που είχε καταβάλλει ο αποθανών. Σε περίπτωση που οι κληρονόµοι δεν διορίσουν εµπρόθεσµα αντίκλητο ούτε υποβάλουν αίτηση για τη συνέχιση της προµήθειας, διαπιστώνεται µε απόφαση του ιοικητικού Συµβουλίου η αυτοδίκαια λύση της σύµβασης, µετά την κοινοποίηση της οποίας στους κληρονόµους ή στον αντίκλητο του αποβιώσαντος, ακολουθεί η διαδικασία εκκαθάρισης της σύµβασης. Εάν ο ανάδοχος πτωχεύσει, η σύµβαση λύεται αυτοδίκαια χωρίς την καταβολή αποζηµίωσης για διαφυγόν κέρδος ή οποιαδήποτε ζηµία. 2.- Εάν ο ανάδοχος της προµήθειας είναι κοινοπραξία, σε περίπτωση θανάτου ενός από του δύο κοινοπρακτούντες η κοινοπραξία έναντι της Σχολικής Επιτροπής Π/θµιας Εκπ/σης ήµου Ηρακλείου θεωρείται λυµένη και η συµβατική σχέση συνεχίζεται υποχρεωτικά µε τον δεύτερο κοινοπρακτούντα, ο οποίος αναλαµβάνει όλα τα συµβατικά δικαιώµατα και τις υποχρεώσεις του θανόντος. Εάν οι κοινοπρακτούντες ήταν περισσότεροι από δύο, η κοινοπραξία συνεχίζεται µεταξύ των λοιπών που αναλαµβάνουν έναντι της Σχολικής Επιτροπής Π/θµιας Εκπ/σης ήµου Ηρακλείου όλα τα συµβατικά δικαιώµατα και τις υποχρεώσεις του θανόντος. Σε περίπτωση πτώχευσης ενός από τους δύο κοινοπρακτούντες, η κοινοπραξία λύνεται και η σύµβαση συνεχίζεται υποχρεωτικά από το δεύτερο µέλος που αναλαµβάνει έναντι της Σχολικής Επιτροπής Π/θµιας Εκπ/σης ήµου Ηρακλείου όλα τα συµβατικά δικαιώµατα και τις υποχρεώσεις του πτωχεύσαντος. Εάν οι κοινοπρακτούντες ήταν περισσότεροι από δύο, η κοινοπραξία έναντι της Σχολικής Επιτροπής Π/θµιας Εκπ/σης ήµου Ηρακλείου συνεχίζεται µεταξύ των υπολοίπων. Αν όµως κηρυχθούν σε πτώχευση περισσότεροι κοινοπρακτούντες και εκτίθεται σε κίνδυνο η προσήκουσα εκτέλεση της σύµβασης, η Σχολική Επιτροπή Π/θµιας Εκπ/σης ήµου Ηρακλείου µπορεί κατά την απόλυτη κρίση της να κηρύξει διαλυµένη της σύµβαση. Άρθρο 14ο. Επίλυση διαφορών Οι τυχόν διαφωνίες που προκύπτουν κατά την εκτέλεση της προµήθειας, επιλύονται κατά τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 4 : ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «Προµήθεια υλικών Καθαριότητας Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ για τις ανάγκες της ΕΗΑ Ηρακλείου ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ έτους 2014» ΑΡΘΡΟ 1 ο ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Αντικείµενο της προµήθειας είναι: για είδη καθαριότητας και ευπρεπισµού έτους 2014, ως απόφαση 269/2013 του.σ της ΕΥΑ Ηρακλείου προϋπολογισµού ,00 µε το ΦΠΑ.

10 ΑΡΘΡΟ 2 ο Ισχύουσες διατάξεις: Η διενέργεια του διαγωνισµού και η εκτέλεση της προµήθειας διέπονται από τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ (Υπ.Απόφ.11389/93). ΑΡΘΡΟ 3 ο Συµβατικά στοιχεία κατά σειρά ισχύος είναι: α) Η ιακήρυξη του διαγωνισµού β) Η Γενική συγγραφή υποχρεώσεων γ) Ο ενδεικτικός προϋπολογισµός δ) Τα τεχνικά στοιχεία (τεχνική περιγραφή) ΑΡΘΡΟ 4 ο Τρόπος εκτελέσεως της προµήθειας: Η εκτέλεση της προµήθειας αυτής θα πραγµατοποιηθεί σε επίσηµο διαγωνισµό µε σφραγισµένες προσφορές σύµφωνα µε τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ (Υπ.Απόφ.11389/93). ΑΡΘΡΟ 5 ο Σύµβαση: Ο ανάδοχος της προµήθειας αυτής, µετά την έγκριση του αποτελέσµατος, υποχρεούται να προσέλθει σε ορισµένο χρόνο και τόπο, όχι µικρότερο των πέντε (5) ηµερών ούτε µεγαλύτερο των δέκα (10) ηµερών προς υπογραφή της συµβάσεως και να καταθέτει την εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης. ΑΡΘΡΟ 6 ο Εγγύηση καλής συµβάσεως: Η εγγύηση καλής εκτελέσης της σύµβασης καθορίζεται σε 10% επί της συµβατικής αξίας της προµήθειας, παρέχεται δε µε εγγυητική επιστολή. Η εγγύηση καλής εκτέλεσης της σύµβασης επιστρέφεται στον ανάδοχο της προµήθειας µετά από ένα χρόνο. ΑΡΘΡΟ 7 ο Χρόνος εγγυήσεως: Ο χρόνος εγγυήσεως µετά την πάροδο του οποίου ενεργείται η οριστική παραλαβή µετρηµένος από της ηµεροµηνίας της προσωρινής παραλαβής, θα καθορισθεί µε την προσφορά των διαγωνιζοµένων και ο οποίος δεν µπορεί να είναι µικρότερος των δώδεκα µηνών. ΑΡΘΡΟ 8 ο Ποινικές ρήτρες - έκπτωση του αναδόχου: Εφ' όσον υπάρξει αδικαιολόγητος υπέρβαση της συµβατικής προθεσµίας εκτελέσεως της προµήθειας µπορεί να επιβληθεί σε βάρος τον αναδόχου ποινική ρήτρα σύµφωνα µε τις ισχύουσες διατάξεις. ΑΡΘΡΟ 9 ο Πληµµελής κατασκευή: Εάν τα υπό παράδοση υλικά δεν πληρούν τους όρους των τεχνικών προδιαγραφών ή εµφανίζουν ελαττώµατα ο ανάδοχος υποχρεούται να αντικαταστήσει ή βελτιώσει αυτές σύµφωνα µε τις ισχύουσες διατάξεις. ΑΡΘΡΟ 10 ο Φόροι, τέλη, κρατήσεις: Ο ανάδοχος υπόκειται σε όλους τους βάσει των κειµένων διατάξεων φόρους τέλη και κρατήσεις που θα ισχύουν κατά την ηµέρα της διενέργειας του διαγωνισµού. Ο Φ.Π.Α. επιβαρύνει την ΕΥΑΗ. ΑΡΘΡΟ 11 ο Προσωρινή και οριστική παραλαβή:

11 Εάν κατά την παραλαβή διαπιστωθεί απόκλιση από τις συµβατικές τεχνικές προδιαγραφές ή από τις τεχνικές προδιαγραφές της προσφοράς του αναδόχου θα ακολουθήσει τις κυρώσεις που αναφέρονται στο άρθρο 8 της παρούσας και το άρθρο της ειδικής συγγραφής υποχρεώσεων. Όλα τα υλικά θα παραδοθούν στην Αποθήκη της ΕΥΑΗ, οδός Κλεάνθης 100, περιοχή «Παπά Τίτου Μετόχι». ΑΡΘΡΟ 1 ο ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Αντικείµενο είναι η προµήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισµού έτους 2014, για τις Υπηρεσίες της ΕΥΑ Ηρακλείου. ΑΡΘΡΟ 2ο Η προµήθεια των ειδών θα γίνει µε ηµόσιο Μειοδοτικό ιαγωνισµό, µε σφραγισµένες προσφορές και συµπλήρωση τιµολογίου σε ηµεροµηνία και ώρα που ορίζει η διακήρυξη. Κριτήρια αξιολόγησης είναι τα γραφόµενα στις Τεχνικές προδιαγραφές. ΑΡΘΡΟ 3 ο Η διενέργεια της προµήθειας διέπεται από τις διατάξεις του Ενιαίου Κανονισµού Προµηθειών ΟΤΑ Υπουργική απόφαση 11389/93 ΦΕΚ 185/ Τ.Β. ΑΡΘΡΟ 4ο Συµβατικά στοιχεία κατά σειρά ισχύος: Α) ιακήρυξη Β) Συγγραφή Υποχρεώσεων Γ) Ειδική Συγγραφή Υποχρεώσεων ) Τεχνικές Προδιαγραφές Ε) Ενδεικτικός Προϋπολογισµός ΑΡΘΡΟ 5ο Η αξιολόγηση των προσφορών θα γίνει από τριµελή επιτροπή του άρθρου 46 του ΕΚΠΟΤΑ. ΑΡΘΡΟ 6 ο Η παράδοση των υλικών από τον προµηθευτή θα γίνει µετά την παραλαβή αυτών από την αρµόδια επιτροπή. Η παράδοση θα γίνει σε ηµεροµηνίες που θα συµφωνηθούν µεταξύ του προµηθευτή και της Υπηρεσίας, στην Αποθήκη της ΕΥΑΗ, οδός Κλεάνθης 100, περιοχή «Παπά Τίτου Μετόχι». ΑΡΘΡΟ 7 ο Οι ενδιαφερόµενοι για να λάβουν µέρος στην δηµοπρασία θα προσκοµίσουν µαζί µε την οικονοµική τους προσφορά από 1 δείγµα για το κάθε είδος που θα προσφέρουν. ΑΡΘΡΟ 8 ο Μετά την αξιολόγηση των προσφορών, η οποία θα γίνει για κάθε είδος ξεχωριστά, τα δείγµατα θα επιστραφούν στους προµηθευτές και θα κρατηθούν στο ΗΜΟ µόνο τα

12 δείγµατα του προµηθευτή, που ανέλαβε την προµήθεια, τα οποία θα του επιστραφούν αφού γίνει η οριστική παραλαβή των ειδών. ΑΡΘΡΟ 9 ο Τα προαναφερόµενα είδη που θα παραδώσει ο προµηθευτής πρέπει να είναι της ίδιας ποιότητας µε τα δείγµατα όπως περιγράφονται. ΑΡΘΡΟ 10ο Ο προµηθευτής υπόκειται σε όλους τους βάσει των κειµένων διατάξεων φόρους- τέληκρατήσεις κατά την ηµέρα διενέργειας του διαγωνισµού. Ο ΦΠΑ βαρύνει την ΕΥΑΗ.. ΑΡΘΡΟ 11 ο Η ΕΥΑΗ διατηρεί το δικαίωµα να παραλάβει τµηµατικά τα προσφερόµενα είδη του διαγωνισµού. ΑΡΘΡΟ 12 ο Ο προµηθευτής είναι υποχρεωµένος να παραδώσει µόνο τα δείγµατα που θα επιλέξει η επιτροπή Αξιολόγησης. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 5. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ Προµήθεια αναλωσίµων ειδών Καθαριότητας για τις ανάγκες των ηµοτικών αθλητικών Κέντρων Ηρακλείου ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Άρθρο 1 ο Γενικά Αντικείµενο της µελέτης, είναι η προµήθεια: ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΙ ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προϋπολογισµού ,85 µε το ΦΠΑ. Άρθρο 2 ο Ισχύουσες διατάξεις Η διενέργεια της προµήθειας διέπεται από τις διατάξεις του Ενιαίου Κανονισµού Προµηθειών Ο.Τ.Α Υπουργική απόφαση 11389/93 Φ.Ε.Κ 185/ Τεύχος Β, του εν ισχύ Ν 3463/06 περί κυρώσεων ηµοτικού και Κοινοτικού Κώδικα και του κανονισµού προµηθειών της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ. Άρθρο 3 ο Τρόπος εκτέλεσης της προµήθειας Η εκτέλεση της προµήθειας αυτής θα πραγµατοποιηθεί µε ανοικτό διαγωνισµό που θα διενεργήσει η Επιτροπή αξιολόγησης του ΕΚΠΟΤΑ του ήµου Ηρακλείου. Κριτήριο αξιολόγησης της προµήθειας ορίζεται η χαµηλότερη τιµή, ανά είδος όπως αναφέρεται κάθε είδος ξεχωριστά στον ενδεικτικό προϋπολογισµό.

13 Οι προσφερόµενες τιµές ανά είδος δεσµεύουν τον προµηθευτή µέχρι την ολοκλήρωση της παραλαβής. Άρθρο 4 ο Συµβατικά στοιχεία κατά σειρά ισχύος Α) ιακήρυξη β) Συγγραφή υποχρεώσεων γ) Τεχνικές προδιαγραφές δ) Ενδεικτικός προϋπολογισµός Άρθρο 5 ο Τόπος παράδοσης Η παράδοση των συµφωνηθέντων υλικών θα γίνει συνολικά σε χώρο που θα υποδείξει η ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ. Άρθρο 8 ο Παραλαβή Η παραλαβή των ειδών θα γίνεται από τριµελή επιτροπή της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ, µε τµηµατική παραλαβή µε έκδοση του αντίστοιχου τιµολογίου που θα καλύπτει την τµηµατική παραγγελία. Ο ανάδοχος υποχρεούται σε δέσµευση τιµής για κάθε είδος, που θα προσφέρει κατά την αξιολόγηση της προσφοράς, µέχρι εξαντλήσεως της συνολικής παραλαβής και εντός ενός έτους από την υπογραφή του συµφωνητικού. Η παράδοση των υλικών θα γίνεται σε χώρους των ΑΚΗ ( ΑΠΚΗ, Παγκρήτιο Στάδιο, ΝΚΓΗ ΒΙΠΕ), µε σχετική εντολή από την διεύθυνση της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ. Άρθρο 9 ο Πληµµελής κατασκευή Εάν κατά την παραλαβή και την λειτουργία των ειδών αποδειχθεί ότι δεν είναι σύµφωνα µε τις προδιαγραφές της µελέτης και την προσφορά του προµηθευτή ή έχουν φθορές, τότε ο ανάδοχος υποχρεούται να τις αντικαταστήσει εξ ολοκλήρου µε άλλα είδη σύµφωνα µε τις διατάξεις που αναφέρονται στο άρθρο 33 & 35 του Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α Άρθρο 10 ο Φόροι, Τέλη, Κρατήσεις Ο ανάδοχος υπόκειται σε όλους τους βάσει των κείµενων διατάξεων, φόρους, τέλη, κρατήσεις που θα ισχύουν κατά την ηµέρα της διενέργειας της προµήθειας. Άρθρο 11 ο Άλλες διατάξεις θέµατα - εντάσεις Ο ανάδοχος έχει υποχρέωση να αντιµετωπίζει άµεσα τυχόν προβλήµατα στα υλικά (µέσα σε 72 ώρες) είτε σε συνεργασία µε υποκατάστηµα το οποίο εδρεύει στην πόλη µας ή στην Κρήτη είτε ο ίδιος µε δικά του έξοδα. Ο Φ.Π.Α βαρύνει την Ανάπτυξη Αθλητισµού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ Ο ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο 14/04/2015 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ Τμήμα: Προμηθειών Πληροφορίες: Βρέντζου Ελένη Δ/ΝΣΗ: Καλοκαιρινού & Παπαδοπούλου 4 Κ.Α.: 10-7135.007 Τ.Κ.: 712.02 Τηλ.: 300.100 300.090

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: ,00

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: ,00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΙΠΛΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 76523 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝ. ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ Εργασίες ελέγχου ισολογισµού και οικονοµικών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Άρθρο 1 ιατάξεις Η εκτέλεση της εργασίας διέπεται από τις διατάξεις: α. Του ηµοτικού και Κοινοτικού Κώδικα (Ν. 3463/2006). β. Του Π 28/1980 «Περί εκτελέσεως έργων και προµηθειών

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η παρούσα μελέτη συντάσσεται έπειτα από εντολή του Προέδρου του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Άρθρο 1 Διατάξεις Η εκτέλεση της εργασίας διέπεται από τις διατάξεις: α. Του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα (Ν. 3463/2006). β. Του ΠΔ 28/1980 «Περί εκτελέσεως έργων και προμηθειών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ- ΣΥΚΕΩΝ ΚΕΥΝΣ Νεάπολη 16/3/2016 Αρ. πρωτ.: 839 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΑΠΑΝΗΣ Για την πραγματοποίηση του 24 ου Φεστιβάλ Παιδικών Χορευτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. τις ανάγκες του Δήμου Ηρακλείου και των Ν.Π.Δ & I.Δ.του Δήμου. Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. τις ανάγκες του Δήμου Ηρακλείου και των Ν.Π.Δ & I.Δ.του Δήμου. Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Προμήθεια: Υγρών καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου Ηρακλείου και των Ν.Π.Δ & I.Δ.του Δήμου. Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Εργασία: «Έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) για κτίρια του Δήμου (με χρήση κατοικίας και όλων των άλλων χρήσεων εκτός της

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. Άρθρο 1 Διατάξεις. Η εκτέλεση της μίσθωσης διέπεται από τις διατάξεις: 1. Του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα (N. 3463/2006).

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. Άρθρο 1 Διατάξεις. Η εκτέλεση της μίσθωσης διέπεται από τις διατάξεις: 1. Του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα (N. 3463/2006). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΙΚΡΟΕΡΓΩΝ ΘΕΜΑ: «Παροχή υπηρεσιών μίσθωσης ΕΚΣΚΑΦΕΑ ΛΑΣΤΙΧΟΦΟΡΟY ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟY»

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ. ΑΡΘΡΟ 1ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ. ΑΡΘΡΟ 2ο ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ. ΑΡΘΡΟ 3 ο ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ. ΑΡΘΡΟ 1ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ. ΑΡΘΡΟ 2ο ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ. ΑΡΘΡΟ 3 ο ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Ενεργειακή Επιθεώρηση σχολείων του ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ήµου Έκδοση πιστοποιητικών ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ /ΝΣΗ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ K.A. 30.6117.34 ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο 29 / 08 /2013

Ηράκλειο 29 / 08 /2013 Έκδ.1 αναθ.2 ηµ/νία έγκρ. 3/1/2011 ΠΡΟ-ΠΣΠ 023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ: ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ταχ. ιεύθυνση: Αγίου Τίτου 1 Πληροφορίες: Τζανιδάκης Βασίλης Τηλέφωνο: 2813409185 Fax:2810229207 Ηράκλειο 29 / 08 /2013

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ: Προμηθειών Πληροφορίες: Τζανιδάκης Βασίλης Δαμιανάκη Κατερίνα Μακαρώνας Μανώλης, Τηλ.: 2813 409185-6-9

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ Προμηθειών Ηράκλειο 27/11/2015 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Ομαδα 1. Δ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προμήθεια Φαρμακευτικού και Υγειονομικού υλικού της Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ---------------------- Ταχ. /νση: Πλ. Μπακογιάννη 2 Ταχ. Κώδικας: 62 400 Τηλέφωνο: 2325 3 50108 Φαξ: 2325

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Προµήθεια Γάλακτος για το Προσωπικό του Α.Σ..Α. για το έτος 2014» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ)

ΘΕΜΑ: «Προµήθεια Γάλακτος για το Προσωπικό του Α.Σ..Α. για το έτος 2014» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 65, 121-34, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΗΛ. 5745826, 5762434, FAX. 5759547 ΘΕΜΑ: «Προµήθεια Γάλακτος για το Προσωπικό του Α.Σ..Α.

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Συκιές 12/5/2016 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθ.Πρωτ. 1207 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ Θέμα : «απεντόμωσης και στα και τους Παιδικούς και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΟΤΕΡΑ ΟΜΑ Α Α «ΠΑΙ Ι & ΘΑΛΑΣΣΑ 2016» και «ΑΜΕΑ & ΘΑΛΑΣΣΑ 2016» ΑΡ. ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ Παραλία Μυκονιάτικα Χαλκιδικής 8. Παραλία Μυκονιάτικα Χαλκιδικής 8

ΕΙ ΙΚΟΤΕΡΑ ΟΜΑ Α Α «ΠΑΙ Ι & ΘΑΛΑΣΣΑ 2016» και «ΑΜΕΑ & ΘΑΛΑΣΣΑ 2016» ΑΡ. ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ Παραλία Μυκονιάτικα Χαλκιδικής 8. Παραλία Μυκονιάτικα Χαλκιδικής 8 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ Συκιές 12/ 05 /2016 Αριθ.Πρωτ.: 1344 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ-ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟ ΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΑΙ Ι & ΘΑΛΑΣΣΑ 2016» & «ΑΜΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

η περιφέρεια στο επίκεντρο της ανάπτυξης Mε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

η περιφέρεια στο επίκεντρο της ανάπτυξης Mε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ η περιφέρεια στο επίκεντρο της ανάπτυξης Mε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΟΥ Αρμόδιος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ - ΑΠΑΝΗΣ I. ΓΕΝΙΚΑ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ - ΑΠΑΝΗΣ I. ΓΕΝΙΚΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ- ΣΥΚΕΩΝ ΚΕΥΝΣ Νεάπολη 20 /07 /2016 Αρ. πρωτ. 2076 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ - ΑΠΑΝΗΣ Μίσθωση και τοποθέτηση περιπτέρων για τη φιλοξενία ΜΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΑΡΘ ΜΕΛΕΤΗΣ : 47 ΜΕΛΕΤΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΑΡΘ ΜΕΛΕΤΗΣ : 47 ΜΕΛΕΤΗ ΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΑΡΘ ΜΕΛΕΤΗΣ : 47 ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1.ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2.ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 3.ΕΝΤΥΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ Δ/ΝΣΗ Τ.Υ.ΠΕΡ/ΝΤΟΣ & ΠΟΛ/ΜΙΑΣ Συντήρηση και επισκευή των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Καλαμπάκας & προμήθεια των ανταλλακτικών για το έτος 2017-2018

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. ΑΡΘΡΟ 1ο Αντικείµενο της παρούσας µελέτης. ΑΡΘΡΟ 2ο Ισχύουσες διατάξεις. ΑΡΘΡΟ Προϋπολογισµός-Χρηµατοδότηση της εργασίας

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ. ΑΡΘΡΟ 1ο Αντικείµενο της παρούσας µελέτης. ΑΡΘΡΟ 2ο Ισχύουσες διατάξεις. ΑΡΘΡΟ Προϋπολογισµός-Χρηµατοδότηση της εργασίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ /ΝΣΗ ΑΡΧ/ΚΟΥ & ΛΟΙΠΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧ/ΚΟ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 8.125,00 πλέον Φ.Π.Α Κ.Α 10.6414.02 ΓΕΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

γ) Ν.3852/7-610 ( ΦΕΚ 87/ )

γ) Ν.3852/7-610 ( ΦΕΚ 87/ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Η Μ Ο Σ Π Ε Ι Ρ Α Ι Α Παροχή υπηρεσίας: Αµοιβή για την επιµέλεια επίβλεψη & σχεδιασµού των συλλογών, Τσακίρη, Λαζάρου, και λοιπών που βρίσκονται στη ηµοτική Πινακοθήκη

Διαβάστε περισσότερα

1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 2. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3. ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 2. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3. ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡ. ΠΟΛΕΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

«ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ»

«ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Μελέτης: /2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Μ Ε Λ Ε Τ Η Π.Δ. 28/80 «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ» Προϋπολογισμού: ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 2. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΞΟΔΩΝ Πληρ.: Σιώμπου Αγλαΐα Κυδωνίας 29, Χάνια Κρήτης, Τ.Κ. 73 135 Τηλ.: 28213-41760, Φαξ 28213-41763 www.chania.gr, email: g-promitheies@chania.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 3 0

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 3 0 ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΑΡΩΘΡΟΥ 2m3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ταχ. Δ/νση: Βιομηχανική Περιοχή Ταχ. Κωδ. :. Τηλ : 2813409630 Fax : 2813409619 ΠΡΟΫΠ. :165000,00 με το Φ.Π.Α. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α για το έτος 2015 ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Κ.Α για το έτος 2015 ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ /ΝΣΗ :ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ & ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΡΓΟ:«ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ 4 ου & 50 ου ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Προμήθεια Φωτοτυπικού υλικού έτους 2010 Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Προμήθεια Φωτοτυπικού υλικού έτους 2010 Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Προμήθεια Φωτοτυπικού υλικού έτους 2010 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ των Υπηρεσιών του Δήμου. Δ/ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΑΠΑΝΩΝ Τμήμα: Διαχείρισης Υλικών - Αποθήκη Δ Ι Α

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΠΗ ΘΕΡΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ «ΘΑΛΑΣΣΑ 2013» ΚΑΙ «ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ 2013»

ΚΑΠΗ ΘΕΡΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ «ΘΑΛΑΣΣΑ 2013» ΚΑΙ «ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ 2013» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ- ΦΡΟΝΤΙ ΑΣ & ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ Aριθµ. Μελέτης: 7/203 ΤΙΤΛΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΑΠΑΝΗΣ. Εργασίες μυοκτονίας, απεντόμωσης και απολύμανσης στα κτίρια της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Νεάπολης - Συκεών.

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΑΠΑΝΗΣ. Εργασίες μυοκτονίας, απεντόμωσης και απολύμανσης στα κτίρια της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Νεάπολης - Συκεών. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ Νεάπολη 3/11/2015 Αριθμ. Πρωτ. 3054 ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΑΠΑΝΗΣ Εργασίες μυοκτονίας, απεντόμωσης και απολύμανσης στα κτίρια της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

CPV: 79700000-1. Παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας

CPV: 79700000-1. Παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝ ΡΙΟΥ Aριθµ. Μελέτης : 59 ΕΡΓΑΣΙΑ: Παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας CPV: 79700000-1 Παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή 2.

Διαβάστε περισσότερα

Έργο: Προµήθεια Εντύπων και υλικών µηχανογράφησης και πολλαπλών. εκτυπώσεων ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Έργο: Προµήθεια Εντύπων και υλικών µηχανογράφησης και πολλαπλών. εκτυπώσεων ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Έργο: υλικών µηχανογράφησης Κωδ.Προϋπ/σµού: ΚΑ 10-6613 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα µελέτη αφορά την προµήθεια Εντύπων και υλικών µηχανογράφησης για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του Νοµικού Προσώπου

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α Ισχύουσες διατάξεις. Γενικά Χαρακτηριστικά Περιγραφή

Κ.Α Ισχύουσες διατάξεις. Γενικά Χαρακτηριστικά Περιγραφή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Χαρτιού, υλικών µηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων για φωτοτυπικά µηχανήµατα και τηλεοµοιοτυπικά για τις ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο, 26/03/2014 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προς κάθε ενδιαφερόµενο

Προς κάθε ενδιαφερόµενο ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Α.Α.Η. Α.Ε. ΟΤΑ) ------------------------------------------------------- Οδός Σ. Μουστακλή, Παγκρήτιο Στάδιο Τηλ: 2180 264560/2810215080 Ηράκλειο 8/12/ 2011 Αριθµός Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γούρνες 13-9-2012 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αριθµός πρωτ. 25433 ΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ο ήµος Χερσονήσου Νοµού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ διακηρύσσει ότι εκτίθεται

Διαβάστε περισσότερα

15REQ

15REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 77/2015 ΝΟΜΟΣ ΡΟ ΟΠΗΣ ΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Ταχ. /νση: Πλ. Γ. Βιζυηνού 1, Κοµοτηνή Πληροφορίες: Πολίτου Ζωή Τηλ.:2531352426

Διαβάστε περισσότερα

13REQ

13REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 13REQ001611193 2013-09-10 ΕΡΓΟ: Προµήθεια κηπευτικού χώµατος Κ.Α. 35.66990055 Κ.Μ. : Π 88/2013 ΠΡΟΫΠ: 14.991,24 (µε Φ.Π.Α. 23%)) 1

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: Προµήθεια πετρελαίου θέρµανσης για τις ανάγκες της πισίνας του Παγκρητίου Σταδίου και του ΑΠΚΗ

Θέµα: Προµήθεια πετρελαίου θέρµανσης για τις ανάγκες της πισίνας του Παγκρητίου Σταδίου και του ΑΠΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Α.Α.Η. Α.Ε. ΟΤΑ) ------------------------------------------------------- Οδός Σ. Μουστακλή, Παγκρήτιο Στάδιο Τηλ: 2180 264560/2810215080 Θέµα: Προµήθεια πετρελαίου θέρµανσης

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α: CPV:

Κ.Α: CPV: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Η Μ Ο Σ Π Ε Ι Ρ Α Ι Α ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΗΜ. ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΩΝ Προµήθεια επίπλωνπροθηκών κ.λπ (ειδικών κατασκευών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΕΡΓΟ : Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού έτους 2016 - Δ.Ε. Νέστορος- Δ.Ε. Μεθώνης - Δ.Ε. Κορώνης - Δ.Ε. Παπαφλέσσα ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 1

Διαβάστε περισσότερα

Παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας

Παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Aριθμ. Μελέτης : 4 CPV: 79700000-1 Παροχή υπηρεσιών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Συγγραφή υποχρεώσεων 1 ΔΗΜΟΣ Χαλανδρίου Aριθμ. Μελέτης :4 Τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

Σας ευχαριστούµε πολύ για τις ενέργειες σας και θα είµαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Με εκτίµηση,

Σας ευχαριστούµε πολύ για τις ενέργειες σας και θα είµαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Με εκτίµηση, Προς κάθε ενδιαφερόµενο Αξιότιµοι κυρία / κύριε, Σας παρακαλούµε να µας αποστείλετε οικονοµική προσφορά για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΗ όπως παρουσιάζεται στα επισυναπτόµενο έντυπο της παρούσας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΠ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ. Κωδ.Προϋπ/σµού: ΚΑ 10/6641

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΠ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ. Κωδ.Προϋπ/σµού: ΚΑ 10/6641 Προµήθεια πετρελαίου κίνησης για την κίνηση του µεταφορικού µέσου Έργο: Προµήθεια Πετρελαίου κίνησης Κωδ.Προϋπ/σµού: ΚΑ 10/6641 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα µελέτη αφορά την προµήθεια πετρελαίου κίνησης για

Διαβάστε περισσότερα

Εγγραφο ήµου/φορέα: ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ / ΟΧΗΜΑΤΩΝ Κωδ. Προϋπ/σµού: 10.6671.0001

Εγγραφο ήµου/φορέα: ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ / ΟΧΗΜΑΤΩΝ Κωδ. Προϋπ/σµού: 10.6671.0001 /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ / ΟΧΗΜΑΤΩΝ Προϋπολογισµός: 39.999,60 ΕΥΡΩ Χρηµατοδότηση: Εσοδα Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Εγγραφο ήµου/φορέα: ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Εργο: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Κ.Α ) - Adalia bipunctata 60, ,00 14, ,00. (250cc) 12, ,00 Φ.Π.Α. 10%: 905,50

ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Κ.Α ) - Adalia bipunctata 60, ,00 14, ,00. (250cc) 12, ,00 Φ.Π.Α. 10%: 905,50 ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Για την προµήθεια βιολογικών µέσων καταπολέµησης ασθενειών των φυτών, όπως αυτή αναφέρεται στη τεχνική περιγραφή και στη συγγραφή υποχρεώσεων, προϋπολογίσθηκε συµπεριλαµβανοµένου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2016 ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2016 ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2016 ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Προϋπολογισµού: 106.584,00 σε ΕΥΡΩ

Προϋπολογισµού: 106.584,00 σε ΕΥΡΩ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ/ ΗΜΟΣ: ΤΙΤΛΟΣ: Συντήρηση µη ασφαλτοστρωµένου οδικού δικτύου του ήµου 2009 ΑΡ.ΜΕΛΕΤΗΣ: 40/2009 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΚΠΟΤΑ - ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Συντήρηση µη ασφαλτοστρωµένου οδικού δικτύου του ήµου 2009

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 18 /

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 18 / ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ: ΣΑΤΑ ΠΟΕ & ΤΑΚΤΙΚΑ ΠΟΕ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥ Λ Ι ΑΣ ΠΙΣΤΩΣΗ: 70.ΟΟΟ,ΟΟ CPV: 44114100-3 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 18 / 2 0 1 8 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 56.438,00 Φ.Π.Α. 24%: 13.545,12 ΣΥΝΟΛΟ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΛΑΓΙΑ - ΒΡΑΧΟΥ ΘΕΣΗ ΧΑΡΑΚΑ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΛΑΓΙΑ - ΒΡΑΧΟΥ ΘΕΣΗ ΧΑΡΑΚΑ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ/ ΗΜΟΣ: ΤΙΤΛΟΣ: ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΛΑΓΙΑ - ΒΡΑΧΟΥ ΘΕΣΗ ΧΑΡΑΚΑ ΑΡ.ΜΕΛΕΤΗΣ: 30/2009 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΚΠΟΤΑ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΛΑΓΙΑ - ΒΡΑΧΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11 /2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11 /2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11 /2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ------------------------------------ ΚΙΝΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2018

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙ Α ΠΙΣΤΩΣΗ: ,00 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 4 / ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΛΟ: ,79 KA:

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙ Α ΠΙΣΤΩΣΗ: ,00 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 4 / ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΛΟ: ,79 KA: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ.Ε: ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Προμήθεια σκυροδέματος ΔΗΜΟΣ ΤΡΙ ΦΥΛΙΑΣ ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ: ΣΑΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙ Α ΠΙΣΤΩΣΗ: 10.000,00 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 4 / 2 0 1 6 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 4-5

Θέµα: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 4-5 Προς κάθε ενδιαφερόµενο Αξιότιµοι κυρία / κύριε, Σας παρακαλούµε να µας αποστείλετε οικονοµική προσφορά για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 4-5 όπως παρουσιάζεται στα επισυναπτόµενο

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γούρνες 27-8-2012 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αριθµός πρωτ. 23573 ΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ο ήµος Χερσονήσου Νοµού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ διακηρύσσει οτι εκτιθεται σε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 1 ο : Αντικείμενο της προμήθειας. Η παρούσα Γενική Συγγραφή Υποχρεώσεων, αφορά στην προμήθεια σωλήνων ύδρευσης αποχ/σης, όπως περιγράφεται στις τεχνικές προδιαγραφές της

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο 3/04/2013. ΑΡΘΡΟ 1 ο

Ηράκλειο 3/04/2013. ΑΡΘΡΟ 1 ο Έκδ.1 αναθ.4 ηµ/νία έγκρ. 6/2/2012 ΠΡΟ-ΠΣΠ 001 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ιαχείρισης & Συντήρησης Οχηµάτων Καθαριότητας Ταχ. /νση: Τ.Κ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΑΧ. ΙΕΥΘΥΝΣΗ: Εθν. Αντιστάσεως 172 ΤΑΧ. ΚΩ ΙΚΑΣ : 71306 = ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2810-334181-4 ΦΑΞ : 2810-334185 Προμήθεια: Ειδών ρουχισμού, υπόδησης κ.λ.π. ένστολου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ν.Π.Δ.Δ.ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 1 ο Αντικείμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ & ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ (ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ)

ΓΕΝΙΚΗ & ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ (ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ : 1068 / 2013 ΓΕΝΙΚΗ & ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ (ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ) ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,41 Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: ,41 Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Α.Α. Μελέτης: 142/2015 ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΗ - ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 1ο Αντικείµενο εργολαβίας A. Με την παρούσα συγγραφή υποχρεώσεων προβλέπεται η προµήθεια καρεκλών πλαστικών λευκών καθώς επίσης και καθισµάτων σπαστών µεταλλικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΩΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΕΡΓΟ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΩΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΟ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΩΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. K.Μ. : Π 47/ 2014 ΠΡΟΫΠ. : 5.000,00 ( με Φ.Π.Α.) K.A. : 15.6261.0002 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Συγγραφή Υποχρεώσεων 4. Σχέδιο Διακήρυξης 5. Παράρτημα (Έντυπο Προσφοράς)

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Συγγραφή Υποχρεώσεων 4. Σχέδιο Διακήρυξης 5. Παράρτημα (Έντυπο Προσφοράς) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΜΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΣΦΥΡΑ ΑΡ. ΜΕΛ. : 2 / 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Συγγραφή Υποχρεώσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ & ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ 2015-2016 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΑΡΙΘΜ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 5/2015 ΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 169.674,81 ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : Υπηρεσίες Διανομής Ανακοινώσεων Τύπου (τηλεανακοινώσεις)

ΕΡΓΟ : Υπηρεσίες Διανομής Ανακοινώσεων Τύπου (τηλεανακοινώσεις) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ : Υπηρεσίες Διανομής Ανακοινώσεων Τύπου K. Μ. : Π65/2011 ΠΡΟΫΠ. : 2.398,50 με το Φ. Π. Α. K.A. : 00.6451 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Γ Ε Ν Ι Κ Η Κ Α Ι Ε Ι Ι Κ Η Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν

Γ Ε Ν Ι Κ Η Κ Α Ι Ε Ι Ι Κ Η Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Πληροφ. : Σοφοκλής Μαυροµµάτης Γρηγορίου Ε 50 & Κ. Σφακιανάκη Χανιά Κρήτης 73135 Τηλ.: 2821-3-41723 Fax: 2821-0-93300 www.chania.gr, email: dimos@chania.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ 2010

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ 2010 ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & Η/Μ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ 2010 ΑΡ.ΜΕΛΕΤΗΣ: 24/2010 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΚΠΟΤΑ - ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ 2010 Προϋπολογισµού: 50.000,00

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΚΗΠΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΚΗΠΩΝ Πληροφ.: ΤΣΑΜΙΤΑ Π. ΤΗΛ.: 2221351181 ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΚΗΠΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 45.000,00 ΕΥΡΩ 2012 1 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΚΗΠΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η μελέτη αυτή αφορά την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. ΚΑΙ ΟΙΚ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. ΚΑΙ ΟΙΚ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ. ΚΑΙ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΚΑΙ ΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Άρθρο 1 Αντικείµενο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νάουσα 26-07-2013 ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ & ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ /ΝΣΗ ΙΟΙΚ/ΚΩΝ-ΟΙΚΟΝ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΜ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ (ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΟΚΩΝ ΚΑΙ ΣΙ ΕΡΟΥ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ.

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ (ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΟΚΩΝ ΚΑΙ ΣΙ ΕΡΟΥ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ (Α.Α.Η. Α.Ε. ΟΤΑ) ------------------------------------------------------- Οδός Σ. Μουστακλή, Παγκρήτιο Στάδιο Τηλ: 2180 264560/2810215080 Ηράκλειο: 15-05-2015

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,00 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,00 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ταχ. /νση: ΑΓ.ΤΙΤΟΥ 1 Τ.Κ: 71202 Αρµόδιος : Τζανιδακης Βασίλης Τηλ.: 2810-399185 Fax: 2810-229207 E-mail : v-tzanidakis@heraklion.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Πράσινο Ταμείο Χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015» για το έτος 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΟ : Προμήθεια δύο (2) οικολογικών βυθιζόμενων

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ. Aριθµός Μελέτης : 3 / 2016

ΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ. Aριθµός Μελέτης : 3 / 2016 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Α ΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΗΜΟΤΙΚΩΝ Ο ΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή 2. Τεχνικές προδιαγραφές, 3. Ενδεικτικός Προϋπολογισµός 4. Συγγραφή υποχρεώσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 1 ο : Αντικείμενο της προμήθειας Η παρούσα Γενική Συγγραφή Υποχρεώσεων αφορά στην προμήθεια μεμβρανών αντίστροφης όσμωσης, όπως περιγράφεται στις τεχνικές προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Αξιότιµοι κυρία / κύριε, Σας παρακαλούµε να µας αποστείλετε οικονοµική προσφορά για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Αξιότιµοι κυρία / κύριε, Σας παρακαλούµε να µας αποστείλετε οικονοµική προσφορά για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Ηράκλειο 30 Σεπτεµβρίου 2011 Αριθµός Πρωτ: 1189 Προς κάθε ενδιαφερόµενο Αξιότιµοι κυρία / κύριε, Σας παρακαλούµε να µας αποστείλετε οικονοµική προσφορά για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΙΠΛΗΞΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (..Ε)

Διαβάστε περισσότερα

1 ος Επαναληπτικός. Σας ευχαριστούµε πολύ για τις ενέργειες σας και θα είµαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

1 ος Επαναληπτικός. Σας ευχαριστούµε πολύ για τις ενέργειες σας και θα είµαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Training του ηµοτικού Γυµναστηρίου στο Παγκρήτιο στάδιο και στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Προς κάθε ενδιαφερόµενο Αξιότιµοι κυρία / κύριε, Σας παρακαλούµε να µας αποστείλετε οικονοµική προσφορά για την

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ. Αρ. πρωτ. 894/06-07-2015 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ. Αρ. πρωτ. 894/06-07-2015 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗ Αρ. πρωτ. 894/06-07-2015 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 2. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ 3. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: ήµος Γρεβενών ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Προµήθεια φρέσκου γάλακτος (έτος 2012) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 36.681,43 Ευρώ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ -Τεχνική Έκθεση -Τεχνικές Προδιαγραφές -Τιµολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρ. Μελέτης : 6/2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρ. Μελέτης : 6/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρ. Μελέτης : 6/2016 ΦΟΡΕΑΣ: ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΡΕΣΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟ: Προμήθεια κηπευτικού χώματος Κ.Μ. : Π28/2011 ΠΡΟΫΠ: 14.946,96 (με ΦΠΑ 23%) 1 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΗΠΕΥΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ. Με την µελέτη αυτή προβλέπεται να γίνει η προµήθεια υγρών καυσίµων για τις ανάγκες του ήµου Κοµοτηνής

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ. Με την µελέτη αυτή προβλέπεται να γίνει η προµήθεια υγρών καυσίµων για τις ανάγκες του ήµου Κοµοτηνής ΗΜΟΣ ΗΜΟΥ Κ.Α. : 1. Κ.Α. 10.6643.02 2. Κ.Α. 20.6641.03 3. Κ.Α. 30.6641.03 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Με την µελέτη αυτή προβλέπεται να γίνει η προµήθεια υγρών καυσίµων για τις ανάγκες του ήµου Κοµοτηνής

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 από 8 ΙΑΚΗΡΥΞΗ

Σελίδα 1 από 8 ΙΑΚΗΡΥΞΗ Σελίδα 1 από 8 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ήµαρχος Ηρακλείου διακηρύσσει, ηµόσιο µειοδοτικό διαγωνισµό, µε σφραγισµένες προσφορές και συµπλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΕΤΗΣΙΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΕΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΡΩΝ ΠΙΣΙΝΩΝ ΑΚΗ,

ΘΕΜΑ: ΕΤΗΣΙΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΕΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΡΩΝ ΠΙΣΙΝΩΝ ΑΚΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ (Α.Α.Η. Α.Ε. ΟΤΑ) ------------------------------------------------------- Οδός Σ. Μουστακλή, Παγκρήτιο Στάδιο Τηλ: 2180 264560/2810215080 Ηράκλειο 03

Διαβάστε περισσότερα

CPV: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ Υ ΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ- ΒΕΛΤΙΩΣΗ Κ.Χ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟ ΟΜΩΝ ΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

CPV: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ Υ ΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ- ΒΕΛΤΙΩΣΗ Κ.Χ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟ ΟΜΩΝ ΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ. Μελέτης: 15/05-03-2018 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ Υ ΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ- ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Θέµα: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΠΥΡΑΚΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΣΤΑ ΙΟΥ

Θέµα: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΠΥΡΑΚΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΣΤΑ ΙΟΥ Ηράκλειο 05 Οκτωβρίου 2011 Αριθµός Πρωτ: 1231 Προς κάθε ενδιαφερόµενο Αξιότιµοι κυρία / κύριε, Σας παρακαλούµε να µας αποστείλετε οικονοµική προσφορά για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΠΥΡΑΚΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΤΩΝ 2013 K.A.:10.6643.01 20.6643, 20.6641.01,

ΕΡΓΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΤΩΝ 2013 K.A.:10.6643.01 20.6643, 20.6641.01, ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Με την υπ αριθ. 78/2013 µελέτη αυτή προβλέπεται να γίνει η προµήθεια υγρών καυσίµων για τις ανάγκες των υπηρεσιών του ήµου Κοµοτηνής για το έτος 2013. Η προµήθεια θα περιλαµβάνει:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ, ΞΥΛΕΙΑΣ, ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΙΚΡΟΫΛΙΚΩΝ ΚΛΠ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ, ΞΥΛΕΙΑΣ, ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΙΚΡΟΫΛΙΚΩΝ ΚΛΠ ΠΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ, ΞΥΛΕΙΑΣ, ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3.000,00 ΕΥΡΩ ΜΕ Φ.Π.Α. Κ.Α. 30.6662.0001 ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 2. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 3. ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗ 2015 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗ 2015 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΗΠΕ ΟΥ 5Χ5 ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΠΑΤΜΟΥ 119.275,79 (συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ 16%) ΧΡΗΣΗ 2015 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γούρνες 9-8-2011 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αριθµός πρωτ. 22673 ΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ο ήµος Χερσονήσου Νοµού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ διακηρύσσει ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΤΟΥΣ 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΤΟΥΣ 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΤΟΥΣ 2014 ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ KAΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ- ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ - ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 26/05/2015 Αρ. Μελέτης 9/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : Φωτογραφική κάλυψη εκδηλώσεων

ΕΡΓΟ : Φωτογραφική κάλυψη εκδηλώσεων . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟ : Φωτογραφική κάλυψη εκδηλώσεων ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα μελέτη αφορά την φωτογραφική κάλυψη εκδηλώσεων. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ: Χερσονήσου ΒΕΛΤΙΩΣΗ- ΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΕΤΩΝ Ο ΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ Λ. ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

ΗΜΟΣ: Χερσονήσου ΒΕΛΤΙΩΣΗ- ΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΕΤΩΝ Ο ΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ Λ. ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ/ ΗΜΟΣ: ΤΙΤΛΟΣ: ΒΕΛΤΙΩΣΗ- ΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΕΤΩΝ Ο ΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ Λ. ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Άρθρο 1ο Αντικείµενο της προµήθειας Η συγγραφή αυτή αφορά στην ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

2. Γενική Συγγραφή Υποχρεώσεων

2. Γενική Συγγραφή Υποχρεώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κάρυστος : 29-05-2012 ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ Αριθ. Μελέτης: 4 / 2012 Τμήμα Τεχνικών Έργων, Προμηθειών Αριθ. Πρωτ: 6836 & διενέργειας Διαγωνισμών ΜΕΛΕΤΗ: Προμήθεια Ανταλλακτικών και Εκτέλεση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΙΣΤΩΣΗ: 6.000,00 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 10 / ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΘΡΑΥΣΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΙΣΤΩΣΗ: 6.000,00 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 10 / ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΘΡΑΥΣΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ Δ.Ε: ΑΥΛΩΝΟΣ Δ Η Μ Ο Σ ΤΡΙΦΥ Λ Ι ΑΣ ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ: Ι.Π ΠΙΣΤΩΣΗ: 6.000,00 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 10 / 2 0 1 6 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΘΡΑΥΣΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 4.868,80 Φ.Π.Α. 23%: 1.119,82 ΣΥΝΟΛΟ: 5.988,62

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Άρθρο 1 ο Ηµεροµηνία και Τόπος παραλαβής προσφορών

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Άρθρο 1 ο Ηµεροµηνία και Τόπος παραλαβής προσφορών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο 27/2/2014 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. Πρωτ. Προκήρυξης 79222 ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ Καθαριότητας & Ανακύκλωσης ΤΜΗΜΑ Μελετών Προγραµµατισµού Ταχ. ιεύθυνση: : Μαύρος Σπήλιος ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου

Διαβάστε περισσότερα

Προµήθεια φωτιστικών σωµάτων και εξοπλισµού τους

Προµήθεια φωτιστικών σωµάτων και εξοπλισµού τους ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ/ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & Η/Μ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ήµου ΗΜΟΣ: ΤΙΤΛΟΣ: Προµήθεια φωτιστικών σωµάτων και εξοπλισµού τους ΑΡ.ΜΕΛΕΤΗΣ: 46/2009 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΚΠΟΤΑ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Προµήθεια φωτιστικών σωµάτων

Διαβάστε περισσότερα