ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ 4 ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DESKTOP ΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ PC ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΟ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "04.10 31.10 4 ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ 4 ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DESKTOP ΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ PC ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΟ"

Transcript

1 ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ 4 ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Ο ΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DESKTOP Μ ΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ PC ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΟ

2 DESKTOP Επειδή θέλεις να είσαι πάντα ενημερωμένος με τα τελευταία τεχνολογικά νέα στον τομέα των υπολογιστών, ήρθε ο νέος κατάλογος που θα σε καλύψει. Τέσσερις νέες τεχνολογίες σε μητρικές, επεξεργαστές, μνήμες και κάρτες γραφικών σου «συστήνονται» και σε καλωσορίζουν στη νέα εποχή που μόλις ξεκινά! Ήρθαν για να απογειώσουν τις επιδόσεις του υπολογιστή σου, ενώ όλες μαζί δημιούργησαν το Vanguard ένα Desktop «γίγαντα» που θα σε εκπλήξει. Επιπλέον, όπως κάθε μήνα, περιφερειακά και υλικά αναβάθμισης προηγμένης τεχνολογίας περιμένουν να τα ανακαλύψεις στις σελίδες που ακολουθούν. Στο χέρι σου η τελευταία λέξη της τεχνολογίας Καλή ανάγνωση!

3 Contents ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DESKTOP 8 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν επιλέξεις Desktop. 004 HOT TECH Ό,τι πιο νέο στο χώρο της τεχνολογίας Οι 4 νέες τεχνολογίες Ο τεχνολογικός γίγαντας Vanguard To gaming γίνεται προσιτό Top Προτάσεις 13 προτάσεις Desktop για κάθε χρήση! 040 Built to Order Κράτα το Desktop σου για πάντα νέο! 062 Περιφερειακά Desktop Εξόπλισε το Desktop σου με τα πιο προχωρημένα περιφερειακά 082 Gaming Περιφερειακά Φέρε τον κόσμο των παιχνιδιών στο δωμάτιό σου 088 PC Games 16 Games που θα τα «παίξεις» όλα Απαγορεύεται η αντιγραφή και αναδηµοσίευση χωρίς έγγραφη άδεια. Το «Πλαίσιο» δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιµές και χαρακτηριστικά προϊόντων. Το «Πλαίσιο» διατηρεί το δικαίωµα αλλαγής τιµών του παρόντος τιµοκαταλόγου χωρίς καµία προειδοποίηση. Ο παρόν κατάλογος διανέμεται δωρεάν και ακυρώνει κάθε προηγούµενο. Οι προσφορές και τα δώρα ισχύουν για περιορισµένο αριθµό τεµαχίων και µέχρι εξαντλήσεως των αποθεµάτων. Οι φωτογραφίες των προϊόντων έχουν διαφοροποιηθεί για τις ανάγκες του καταλόγου. Οι τιµές του παρόντος εντύπου ισχύουν από 04/10/2014 έως και 31/10/2014 και µέχρι εξαντλήσεως των αποθεµάτων. Οι τιµές περιλαµβάνουν ΦΠΑ 23%. Οι 36 δόσεις είναι έντοκες & η εξόφλησή τους γίνεται µέσω πιστωτικής κάρτας.

4 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DESKTOP

5 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DESKTOP 004/005 1 Κουτί Το «κουτί», όπως συνηθίζεται να ονομάζεται, είναι η θήκη όπου στεγάζονται όλα τα υποσυστήματα ενός Desktop. Για βασικές εργασίες Αν είσαι απλός χρήστης χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις σε υπολογιστική ισχύ και για εσένα το PC είναι απλά ένα χρήσιμο εργαλείο, ένα mini tower είναι σίγουρο πως θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σου. Για καθημερινή χρήση Αν χρησιμοποιείς τον υπολογιστή σου σε καθημερινή βάση, για να σερφάρεις στο Internet, να κάνεις εργασίες σε Office ή ακόμα και αν σου αρέσουν τα casual games, θα χρειαστείς ένα midi tower για να είσαι καλυμμένος για μελλοντικές αναβαθμίσεις. Για απαιτητικούς χρήστες Αν χρειάζεσαι έναν υπολογιστή που να λειτουργεί «24 ώρες το 24ωρο» και να είναι το κύριο μέσο για την ψυχαγωγία και τη δουλειά σου, προτίμησε ένα full tower με θύρες για επιπλέον κάρτες και σκληρούς αλλά και για σωστή και καλή ψύξη. Tip! Πολλά κουτιά έχουν εύκολους τρόπους για να αλλάζεις σκληρούς δίσκους. Αν δε θες να ταλαιπωρείσαι με κατσαβίδια προτίμησέ τα.

6 DESKTOP Μητρική Είναι η κύρια πλακέτα του συστήματος και αποτελεί το πιο σημαντικό μέρος του υπολογιστή μας, μιας και επάνω της δένονται όλα τα υπόλοιπα υποσυστήματα. Είναι υπεύθυνη για την αρμονική λειτουργία τους, ενώ 2αποτελεί τη βάση μας για μελλοντικές αναβαθμίσεις. Τύπος Ορίζει το μέγεθος της μητρικής για να γνωρίζεις σε τι τύπο κουτιού θα την τοποθετήσεις. Έτσι μια μητρική ATX δε θα ταιριάζει σε ένα κουτι Mini-ATX. Socket Είναι η «θήκη» στην οποία τοποθετείται ο επεξεργαστής. Τα socket 1150/1155/2011 είναι για επεξεργαστές της Intel ενώ τα AM3/ AM3+/FM2/FM2+ για AMD. Memory Slots Είναι οι θέσεις υποδοχής μνήμης RAM (2,4 ή 8). Όσο περισσότερες είναι, τόσο περισσότερη μνήμη μπορεί να πάρει ο υπολογιστής και τόσο ταχύτερος μπορεί να γίνει.

7 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DESKTOP 006/007 3 Επεξεργαστής (CPU) Ο «εγκέφαλος» του υπολογιστή που σε μεγάλο βαθμό καθορίζει την ταχύτητά του. Αν θέλεις ένα γρήγορο υπολογιστή πρέπει να «επενδύσεις» σε μία καλή CPU. CPU Χρονισμός Ταχύτητα (GHz) Τα κυβικά της CPU. Όσο μεγαλύτερος είναι o χρονισμός τόσο ισχυρότερος είναι και ο επεξεργαστής σε σχέση με κάποιον άλλο. Ένας επεξεργαστής στα 5GHz ανοίγει προγράμματα και «παίζει» παιχνίδια πολύ πιο γρήγορα από έναν στα 2GHz. ΠΡΟΣΟΧΗ! Η σύγκριση πρέπει να γίνεται σε επεξεργαστές ίδιας εταιρείας και γενιάς. Πυρήνας (Core) Οι περισσότεροι επεξεργαστές πλέον αποτελούνται από 2,4,6 ή 8 πυρήνες (επεξεργαστές). Ο κάθε πυρήνας μπορεί να αναλαμβάνει διαφορετικές λειτουργίες έχοντας ως αποτέλεσμα την ταχύτερη ταυτόχρονη λειτουργία των εφαρμογών που τρέχεις. Μνήμη Cache Η μνήμη του επεξεργαστή. Σε αυτήν αποθηκεύονται προσωρινά τα δεδομένα που χρησιμοποιείς περισσότερο. Όσο μεγαλύτερη είναι, τόσο καλύτερες επιδόσεις απολαμβάνεις, ενώ ταυτόχρονα αποφορτίζεις την χρήση της μνήμης RAM.

8 DESKTOP 4Μνήμη RAM Η μνήμη του υπολογιστή αποτελεί ένα μέρος όπου αποθηκεύονται δεδομένα στα οποία πρέπει να έχει γρήγορη πρόσβαση ο υπολογιστής. Ποτέ δεν είναι αρκετή, για αυτό όποτε μπορείς καλό είναι να προσθέτεις περισσότερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: πριν αποκτήσεις μια μνήμη πρέπει να είσαι ενήμερος για τις δυνατότητες της μητρικής σου. Μέγεθος Όσο περισσότερη μνήμη τόσο πιο γρήγορα θα μπορεί ο επεξεργαστής να ολοκληρώσει τις εργασίες που θα του ζητήσεις. Με 4GB θα μπορείς απλά να τρέξεις σύγχρονα παιχνίδια αλλά με 8,16 ή 32GB τα παιχνίδια και οι απαιτητικές εφαρμογές θα «πετάνε»! Ταχύτητα Η ταχύτητα της μνήμης μετριέται σε MHz. Όσο μεγαλύτερη η ταχύτητα, τόσο πιο γρήγορη θα είναι και η απόδοση της μνήμης. Αν διαλέξεις μία μνήμη στα 800MHz τα παιχνίδια και τα προγράμματά σου θα «τρέχουν» πιο αργά από μία μνήμη χρονισμένη στα 2000MHz. Timings (CL) Τα timings υποδηλώνουν τον χρόνο απόκρισης μιας μνήμης από την στιγμή που θα πάρει μια εντολή. Όσο χαμηλότεροι είναι οι αριθμοί αυτοί, τόσο πιο άμεση και ταχύτερη θα είναι σε απόκριση η μνήμη. Έτσι μια μνήμη με Timings είναι πιο αργή από μια με

9 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DESKTOP 008/009 Σκληρός Δίσκος Το μέρος που αποθηκεύονται όλα τα αρχεία σου αλλά και ένας από τους 5κύριους υπεύθυνους για τη συνολική ταχύτητα του υπολογιστή σου. Χωρητικότητα Όσο μεγαλύτερος ο δίσκος, τόσο περισσότερα αρχεία μπορεί να αποθηκεύσει. Ταχύτητα Μετριέται σε στροφές (RPM-Revolutions Per Minute) και όσο πιο γρήγορα «γυρίζει» ο δίσκος τόσο πιο ταχύς είναι. Έτσι ένας δίσκος 7200 RpM μεταφέρει πιο γρήγορα αρχεία από έναν δίσκο 5400 RPM. ΠΡΟΣΟΧΗ: αφορά μόνο δίσκους HDD Σύνδεση Το πώς θα συνδεθεί ο σκληρός δίσκος με τον υπολογιστή καθορίζει εν μέρει και την ταχύτητα. Έτσι ένας SATA III είναι πιο γρήγορος από έναν SATA II. Τεχνολογία Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο τεχνολογίες δίσκων. Οι HDD που προσφέρουν μεγάλη χωρητικότητα αλλά είναι αργοί και οι SSD που προσφέρουν τεράστια ταχύτητα αλλά μικρή χωρητικότητα.

10 DESKTOP 6 Κάρτα γραφικών Είναι ο βασικός υπεύθυνος για την ταχύτητα και την ποιότητα των γραφικών που εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή μας, είτε είναι στατικές εικόνες (φωτογραφίες, κείμενα κ.λπ) είτε κινούμενες (video, παιχνίδια κ.λπ). Υπάρχουν δύο τύποι καρτών γραφικών, αυτές που είναι ενσωματωμένες (είτε στη μητρική κάρτα είτε στον επεξεργαστή) και αυτές που είναι αυτόνομες. Engine Clock Πρόκειται για την ταχύτητα επεξεργαστή της κάρτας και μετριέται σε GHz. Όσο μεγαλύτερη είναι τόσο ισχυρότερη είναι και η κάρτα σε σχέση με άλλες. Μια κάρτα με χρονισμό στα 400 MHz θα είναι αρκετά πιο αργή από μια με 1250MHz. Μέγεθος / Ταχύτητα Μνήμης Όπως και στη μνήμη του υπολογιστή, έτσι και στις κάρτες γραφικών το μέγεθος της μνήμης (GB) και ο χρονισμός αυτής (MHz) παίζουν σημαντικό ρόλο στην απόδοση της κάρτας. Υψηλότερα νούμερα αντιστοιχούν σε υψηλότερες επιδόσεις. Memory Interface Η ταχύτητα επικοινωνίας μεταξύ επεξεργαστή και μνήμης της κάρτας γραφικών. Όσο μεγαλύτερη αξία έχουμε (64bits, 128bits, 256bits), τόσο πιο γρήγορη η κάρτα και τόσο καλύτερα θα τρέχουν τα παιχνίδια σου. Προσοχή: Μία σύγχρονη κάρτα γραφικών με 1GB μνήμης είναι ταχύτερη από μία κάρτα προηγούμενης γενιάς με 2GB.

11 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DESKTOP 010/011

12 DESKTOP Τροφοδοτικό Η συσκευή η οποία «τροφοδοτεί» με ρεύμα τον υπολογιστή. Αν και «παρεξηγημένο», είναι ένας από τους πιο σημαντικούς 7παράγοντες για την εύρυθμη λειτουργία ενός συστήματος. 3-5 ώρες λειτουργίας Αν ο υπολογιστής σου μένει ανοιχτός λίγες ώρες κάθε μέρα (3-5 ώρες) και δεν είναι «φορτωμένος» με πολλούς δίσκους ή κάρτες γραφικών ένα τροφοδοτικό της τάξεως των 500W θα καλύψει άνετα τις ανάγκες σου. 8 ώρες λειτουργίας Αν ο υπολογιστής σου μένει ανοιχτός αρκετές ώρες της ημέρας (8 ώρες) και έχεις αρκετούς σκληρούς και μία καλή, ανεξάρτητη κάρτα γραφικών, τότε είναι καλό να προμηθευτείς ένα ισχυρό τροφοδοτικό 600W. Πάνω από 8 ώρες λειτουργίας Αν ο υπολογιστής σου δεν κλείνει ποτέ, ενώ έχεις πολλούς σκληρούς, δύο κάρτες γραφικών κ.λπ, τότε είναι καλό να επενδύσεις σε ένα καλό τροφοδοτικό (800 ή 1000W) με υψηλή απόδοση. Tip! Γενικά, ακόμα και αν ασχολείσαι λίγες ώρες είναι καλό να επενδύσεις σε ένα καλό τροφοδοτικό αφού θα είναι ο «εργάτης» του υπολογιστή σου.

13 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DESKTOP 012/013 8 Software Το Software ενός υπολογιστή είναι το «δεύτερο μισό του» αφού χωρίς αυτό είναι απλά ένα σύνολο από ηλεκτρονικά εξαρτήματα. δ Λειτουργικό Είναι η «βάση» πάνω στην οποία θα εγκαταστήσεις όλα τα υπόλοιπα προγράμματά σου. Χωρίς αυτό απλά ο υπολογιστής σου είναι «νεκρός». Office Το Office είναι ένα σύνολο προγραμμάτων (επεξεργαστής κειμένου, λογιστικά φύλλα κ.λπ) που σε βοηθούν να κάνεις δουλειές γραφείου εύκολα και αποδοτικά. Προστασία Οι ιοί (ή viruses) είναι κακόβουλα προγράμματα που σαν σκοπό έχουν να μπουν στον υπολογιστή σου και να τον βλάψουν. Οι «βλάβες» αυτές μπορεί να είναι απλές (ένα μήνυμα που να εμφανίζεται στον υπολογιστή σου) ή σοβαρές (σβήσιμο αρχείων, υποκλοπή πιστωτικής κάρτας).

14 HOT TECH ΔΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ... Ο,ΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΡΙΟ

15 HOT TECH 014/015 Νέες τεχνολογίες! 4 μεγάλες εξελίξεις ήρθαν στο Πλαίσιο! Μάθε τις νέες τεχνολογίες που θα απογειώσουν τις επιδόσεις του Desktop σου σε hardcore games και απαιτητικές εφαρμογές! 1Με Intel Chipset X99 για να «κουμπώσουν» όλα! Υποστηρίζουν τις νέες DDR4 μνήμες σε 4 κανάλια (Quad channel) Δέχονται τους νέους επεξεργαστές Intel (Socket 2011 v3) Βελτιωμένες ταχύτητες σε απαιτητικές εφαρμογές και gaming

16 DESKTOP 2 8πύρηνος Intel, 8πύρηνα Η νέα γενιά Intel επεξεργαστώv, υποστηρίζει DDR4 για εκρηκτικές επιδόσεις Απόλαυσε μέχρι και: 14% ταχύτερο Gaming 20% ταχύτερο 4K Video editing 32% ταχύτερο 3D Rendering

17 H O T 3 Η άφιξη των DDR4 Χαμηλότερες απαιτήσεις σε ενέργεια από τις DDR3, δηλαδή 1,2V αντί για 1,5V! Σχεδόν διπλάσιοι χρονισμοί από τις DDR3! Βελτιωμένη αξιοπιστία για να σου κρατήσουν μια ζωή! Νέα γενιά Nvidia για gaming χωρίς «αστεία» Έως και 30% ταχύτερες από την προηγούμενη γενιά Έως και 20% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας Αποτελεσματική ψύξη για αξιοπιστία και επιδόσεις T E C H 016/017

18 DESKTOP Όλες οι νέες τεχνολογίες στο Vanguard Με νέους επεξεργαστές, μνήμες, μητρικές και κάρτες γραφικών, ο «γίγαντας» που ονομάζεται Desktop δείχνει για άλλη μια φορά τα δόντια του Μητρική DDR 4 MB Gigabyte X99-UD4 Η «βάση» του συστήματός σου, που θα υποστηρίξει τον νέο επεξεργαστή και την DDR4 μνήμη Μνήμη DDR4 RAM DDR4 Crucial 8GBKit 8GB νέας DDR4 μνήμης εκτοξεύει τις επιδόσεις και μηδενίζει τους χρόνους αναμονής

19 H O T T E C H 018/019 Επεξεργαστής CPU Intel Core i7-5820k Η νέα γενιά Intel Core i7 προσφέρει επιδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί σε games και απαιτητικές εφαρμογές Kάρτα γραφικών VGA PCI X MSI GTX 970 Gaming 4GB Υψηλά frames και γραφικά που πλησιάζουν την πραγματικότητα με τη νέα γενιά καρτών της Nvidia Σκληρός Δίσκος: SSD Samsung 256GB Σκληρός Δίσκος: HDD 2TB Υδρόψυξη: Corsair Η100i Λειτουργικό: Windows 8.1 Τροφοδοτικό: 835W 80PlusPower Series Εγγύηση: 2 Έτη Πλαίσιο Απόκτησε την τεχνολογία του «αύριο» σήμερα με 1999 Κωδ.:

20 6 πύρηνες και γραφικά R7 260X σε τιμή που... θα τα "παίξεις"! G300 Cerberus Με δώρο Επεξεργαστής : AMD FX GHz Λειτουργικό Σύστημα : Windows Bit Μνήμη : 8 GB, DDR3, 1333 MHz Σκληρός Δίσκος : 500 GB, 7200 rpm Κάρτα Γραφικών : ΑMD R7 260Χ 2 παιχνίδια της επιλογής σου Το G300 Cerberus είναι ένα gaming σύστημα βασισμένο σε AMD και θα ικανοποιήσει με τις επιδόσεις του τον gamer που δεν αστειεύεται!

21 hot tech 020/021 Επεξεργαστής AMD FX πυρήνες αφιερωμένοι στο Gaming και ξεχνάς «κολλήματα» σε απαιτητικά παιχνίδια Μνήμη 8GB DDR3 Άφθονη μνήμη σε υψηλή ταχύτητα για να μην ανησυχείς για μεγάλα loading times Κάρτα γραφικών AMD R7 260X Παίξε παιχνίδια σε υψηλά frames και σύνδεσε έως και 3 οθόνες για gaming σε άλλο επίπεδο με την τεχνολογία AMD Eyefinity Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ MONO599 Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

22 TOP ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 13 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ DESKTOP ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ

23 WORK STATION 022/023 Το πιο οικονομικό με 4πύρηνο επεξεργαστή E300 Sphere Επεξεργαστής : AMD Athlon GHz Λειτουργικό Σύστημα : Windows 8.1 με Bing Μνήμη : 2 GB, DDR3, 1600 MHz Σκληρός Δίσκος : 500 GB, SATA III, 7200 rpm Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr 239 Κωδ.: Εγγύηση : 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

24 desktop 4πύρηνος επεξεργαστής ΑΜD FX4300 για μέγιστες επιδόσεις σε προσιτη τιμή Sphere E600 Επεξεργαστής : AMD FX GHz Λειτουργικό Σύστημα : Windows Bit Μνήμη : 4 GB, DDR3, 1333 MHz Σκληρός Δίσκος : 500 GB, 7200 rpm Κάρτα Γραφικών : ΑMD Radeon HD 3000 Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr 429 Κωδ.: Εγγύηση : 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

25 WORK STATION 024/025 To πιο οικονομικό με επεξεργαστή Intel Core i3 Sphere E700 Επεξεργαστής : Intel Core i GHz Λειτουργικό Σύστημα : Windows Bit Μνήμη : 4 GB, DDR3, 1600 MHz Σκληρός Δίσκος : 500 GB, 7200 rpm Κάρτα Γραφικών : Intel HD 4400 Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr 439 Κωδ.: Εγγύηση :2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

26 desktop Mε 4πύρηνο επεξεργαστή και γραφικά ΑΜD Κaveri R7 για entry level gaming P60 Pegasus Επεξεργαστής : AMD 7700K 3.80 GHz Λειτουργικό Σύστημα : Windows Bit Μνήμη : 4 GB, DDR3, 1600 MHz Σκληρός Δίσκος : 500 GB, SATA III, 7200 rpm Κάρτα Γραφικών : ΑMD R7 Series Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr 489 Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

27 HOME STATION 026/027 Kάνε άνετα τις εργασίες σου με οθόνη 21,5 και 2πύρηνο επεξεργαστή Intel P50 Pegasus Επεξεργαστής : Intel Pentium GHz Λειτουργικό Σύστημα : Windows Bit Μνήμη : 4 GB, DDR3, 1600 MHz Σκληρός Δίσκος : 500 GB, SATA III, 7200 rpm Κάρτα Γραφικών : ΑMD R GB Περιλαμβάνει: Led οθόνη 21,5 Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr 529 Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

28 desktop Ένα Gaming PC για το σαλόνι σου Με δώρο 4 παιχνίδια της επιλογής σου Sting Επεξεργαστής :AMD FX GHz Λειτουργικό Σύστημα : Windows Bit Μνήμη : 8 GB Σκληρός Δίσκος : 500 GB, 7200 rpm Κάρτα Γραφικών : ΑMD R GB Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr 679 Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

29 GAMING DESKTOP 028/029 Συνδύασε ασύγκριτες ταχύτητες και gaming με επεξεργαστή Ιntel Core i5 γραφικά ΑMD και SSD δίσκο Με δώρο 4 παιχνίδια της επιλογής σου Cerberus G600 Επεξεργαστής : Intel Core i5, GHz Λειτουργικό Σύστημα : Windows Bit Μνήμη : 8 GB, DDR3, 1600 MHz Σκληρός Δίσκος : 1 TB, SATA III, 7200 rpm Δεύτερος Σκληρός Δίσκος : 128GB,SSD Κάρτα Γραφικών : ΑMD R GB Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr 849 Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

30 desktop Η νέα 4η γενιά επεξεργαστών Intel Core i5 για υψηλές επιδόσεις σε απαιτητικά games Με δώρο 4 παιχνίδια της επιλογής σου Atlas F4550 Επεξεργαστής : Intel Core i GHz Λειτουργικό Σύστημα : Windows Bit Μνήμη : 12 GB, DDR3, 1600 MHz Σκληρός Δίσκος : 1 TB, 7200 rpm Δεύτερος Σκληρός Δίσκος : 120 GB, SSD Κάρτα Γραφικών : ΑMD R9 270X 1 GB Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr 990 Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

31 ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ DESKTOP 030/031 Το νέο standard ταχύτητας με τον κορυφαίο επεξεργαστή 4ης γενιάς Intel Core i7 Με δώρο 4 παιχνίδια της επιλογής σου Atlas F4650 Επεξεργαστής : Intel Core i GHz Λειτουργικό Σύστημα : Windows Bit Μνήμη : 16 GB, DDR3, 1600 MHz Σκληρός Δίσκος : 1 TB, 7200 rpm Δεύτερος Σκληρός Δίσκος : 120 GB, SSD Κάρτα Γραφικών : ΑMD R9 270X 1 GB Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

32 Desktop Καλύψτε με άνεση τις εταιρικές σας ανάγκες με 2πύρηνο επεξεργαστή 3 έτη ON SITE εγγύηση Δυνατότητα downgrade σε Windows 7 Flexwork PC Midi M3242 Επεξεργαστής:Intel Pentium G GHz Λειτουργικό Σύστημα:Windows 8.1 Pro 64bit Gr/En Μνήμη:2 GB, DDR3, 1600 MHz Σκληρός Δίσκος:500 GB, Sata III, 7200 rpm Οπτικό μέσο:dvd-rw Double Layer Δικτύωση:Gigabit Ethernet Θύρες: 2x USB 3.0, 4x USB 2.0, 1x VGA, 1x DVI, 1x HDMI, 1x Σειριακή, 1x PCIex x16, 2x PCIex x1, 1x PCI Περιλαμβάνει: Ποντίκι, Πληκτρολόγιο Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr 439 Κωδ.: Εγγύηση : 3 Έτη ΟΝ SITE

33 BUSINESS DESKTOP 032/033 Ιδανική λύση για εταιρίες με μικρούς χώρους Αθόρυβο & οικονομικό τροφοδοτικό Flexwork SFFi έτη ON SITE εγγύηση Επεξεργαστής : Intel Core i GHz Λειτουργικό Σύστημα : Windows 8.1 Pro 64 Bit Μνήμη : 4 GB, DDR3, 1600 MHz Σκληρός Δίσκος : 1 TB, SATA III, 7200 rpm Οπτικό Μέσο : DVD±RW Double layer Δικτύωση : Gigabit Ethernet Θύρες : 2x USB 3.0, 4x USB 2.0, 1x VGA, 1x DVI, 1x HDMI, 1x Σειριακή, 1x PCIex x16, 1x PCIex Περιλαμβάνει : Ποντίκι, Πληκτρολόγιο Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr 549 Κωδ.: Εγγύηση : 3 Έτη ON SITE

34 desktop Ιδανικό για computer rooms σε μέγεθος 1U 3 έτη ON SITE εγγύηση Mέγεθος 1U για δυνατότητα εγκατάστασης σε Rack Flexwork Foundation SRS Υψηλές επιδόσεις με Xeon επεξεργαστή Επεξεργαστής : Intel Xeon E3-1220v2 3.1 GHz Μνήμη : 4 GB, DDR3 ECC, 1333 MHz Σκληρoί Δίσκοι : 2x 1 TB, SATA III, 7200 rpm Οπτικό Μέσο : DVD±RW Double layer Δικτύωση : 2x Gigabit Ethernet Δυνατότητα Raid : 0, 1, 5, 10 Θύρες : 4x USB 2.0, 1x VGA, 1x Σειριακή, 2x PCIex x8, 1x PCIex x4 Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr Κωδ.: Εγγύηση : 3 Έτη ON SITE

35 BUSINESS DESKTOP 034/035 Ιδανική λύση για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις Με διπλό τροφοδοτικό για μεγαλύτερη ασφάλεια 3 έτη ON SITE εγγύηση Flexwork RTD R Επεξεργαστής : Intel Xeon E5-2603v2 1.8 GHz Μνήμη : 4 GB, DDR3 ECC, 1333 MHz Σκληρoί Δίσκοι : 2x 500 GB, SATA III, 7200 rpm Οπτικό Μέσο : DVD±RW Double layer Τροφοδοτικό : 2x800 Watt Δικτύωση : 2x Gigabit Ethernet Δυνατότητα Raid : 0, 1, 5, 10 Θύρες : 6x USB 2.0, 1x VGA, 1x Σειριακή, 2x PCIex x16, 2x PCIex x8, 3x PCIex x4 Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr Κωδ.: Εγγύηση : 3 Έτη ON SITE

36 desktop Ε Δ Ω Σ Υ Γ School S100 E300 Sphere E500 Sphere Επεξεργαστής Intel Celeron J GHz AMD Athlon GHz AMD Athlon GHz Λειτουργικό Σύστημα Windows 8.1 με Bing Windows 8.1 με Bing Windows 8.1 με Bing Μνήμη 2 GB, DDR3, 1600 MHz 2 GB, DDR3, 1600 MHz 4 GB, DDR3, 1600 MHz Σκληρός Δίσκος 500 GB, 7200 rpm 500 GB, SATA III, 7200 rpm 1 TB, SATA III, 7200 rpm Kάρτα Γραφικών - ΑMD ΑMD Εγγύηση 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ Κωδικός Τιμή Π ΠΡΟΣΦΟΡΑ P50 Pegasus G300 Cerberus G400 Cerberus Επεξεργαστής Intel Pentium GHz AMD FX GHz AMD FX GHz Λειτουργικό Σύστημα Windows Bit Windows Bit Windows Bit Μνήμη 4 GB, DDR3, 1600 MHz 8 GB, DDR3, 1333 MHz 8 GB, DDR3, 1333 MHz Σκληρός Δίσκος 500 GB, SATA III, 7200 rpm 500 GB, 7200 rpm 1 TB, 7200 rpm Kάρτα Γραφικών ΑMD R GB ΑMD R7 260X 1 GB ΑMD R7 260X 1 GB Εγγύηση 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ Κωδικός Τιμή Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr

37 ΣΥΓΚΡΙΣΗ DESKTOP 036/037 Κ Ρ Ι Ν Ε Ι Σ Sphere E600 Sphere E700 P60 Pegasus AMD FX FX GHz Intel Core i GHz AMD A-Series 7700K 3.80 GHz Windows Bit Windows Bit Windows Bit 4 GB, DDR3, 1333 MHz 4 GB, DDR3, 1600 MHz 4 GB, DDR3, 1600 MHz 500 GB, 7200 rpm 500 GB, 7200 rpm 500 GB, SATA III, 7200 rpm ΑMD Radeon HD 3000 Intel HD 4400 ΑMD Radeon R7 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ G500 Cerberus Atlas F4550 Atlas F4650 Intel Core i GHz Intel Core i GHz Intel Core i GHz Windows Bit Windows Bit Windows Bit 8 GB, DDR3, 1600 MHz 12 GB, DDR3, 1600 MHz 16 GB, DDR3, 1600 MHz 1 TB, SATA III, 7200 rpm 1 TB, 7200 rpm 1 TB, 7200 rpm Intel R GB ΑMD R9 270X 1 GB ΑMD R9 270X 1 GB 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr

38 desktop Ε Δ Ω Σ Υ Γ Flexwork M1622 Flexwork M3242 Flexwork Mi3414 Επεξεργαστής Intel Celeron G GHz Intel Pentium G GHz Intel Core i GHz Λειτουργικό Σύστημα Windows 8.1 Pro 64 Bit Δυνατότητα Downgrade σε Windows 7 Windows 8.1 Pro 64bit Gr/En, Δυνατότητα Downgrade σε Windows 7 Windows 8.1 Pro 64 Bit Δυνατότητα Downgrade σε Windows 7 Μνήμη 2 GB, DDR3, 1600 MHz 2 GB, DDR3, 1600 MHz 4 GB, DDR3, 1600 MHz Σκληρός Δίσκος 500 GB, SATA III, 7200 rpm 500 GB, SATA III, 7200 rpm 500 GB, SATA III, 7200 rpm Θύρες 6x USB 2.0, 1x VGA, 1x Παράλληλη, 1x PCIex x16, 1x PCIex x1, 1x PCI 2x USB 3.0, 4x USB 2.0, 1x VGA, 1x DVI, 1x HDMI, 1x Σειριακή, 1x PCIex x16, 2x PCIex x1, 1x PCI 2x USB 3.0, 4x USB 2.0, 1x VGA, 1x DVI, 1x HDMI, 1x Σειριακή, 1x PCIex x16, 2x PCIex x1, 1x PCI Κάρτα Γραφικών Intel HD Graphics Intel HD Graphics Intel HD Graphics Εγγύηση 3 έτη ON SITE 3 έτη ON SITE 3 έτη ON SITE Κωδικός Τιμή Teamwork Bing A13472 Teamwork A13324 Teamwork A13i3414 Επεξεργαστής Intel Celeron G GHz Intel Pentium G GHz Intel Core i GHz Λειτουργικό Σύστημα Windows 8.1 με Bing Windows 8.1 Pro 64bit Gr/En, Δυνατότητα Downgrade σε Windows 7 Windows 8.1 Pro 64 Bit Δυνατότητα Downgrade σε Windows 7 Μνήμη 2 GB, DDR3, 1600 MHz 4 GB, DDR3, 1600 MHz 4 GB, DDR3, 1600 MHz Σκληρός Δίσκος 500 GB, SATA III, 7200 rpm 1 TB, SATA III, 7200 rpm 500 GB, SATA III, 7200 rpm Θύρες 6x USB 2.0, 1x VGA, 1x DVI, 1x PCIex x16, 2x PCIex x1 2x USB 3.0, 4x USB 2.0, 1x VGA, 1x DVI, 1x HDMI, 1x Σειριακή, 1x PCIex x16, 2x PCIex x1, 1x PCI 2x USB 3.0, 4x USB 2.0, 1x VGA, 1x DVI, 1x HDMI, 1x Σειριακή, 1x PCIex x16, 2x PCIex x1, 1x PCI Κάρτα Γραφικών Intel HD Graphics Intel HD Graphics Intel HD Graphics Εγγύηση 1 έτος ON SITE 2 έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 έτη ΠΛΑΙΣΙΟ Κωδικός Τιμή Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr

39 ΣΥΓΚΡΙΣΗ BUSINESS DESKTOP 038/039 Κ Ρ Ι Ν Ε Ι Σ Flexwork SFF3244 Flexwork USFF1622 Flexwork SFFi3414 Flexwork USFFi3244 Intel Pentium G GHz Intel Celeron G GHz Intel Core i GHz Intel Core i GHz 8.1 Pro 64bit Gr/En Δυνατότητα Downgrade σε Windows Windows 8.1 Pro 64 Bit Δυνατότητα Downgrade σε Windows Windows 8.1 Pro 64 Bit Δυνατότητα Downgrade σε Windows Windows 8.1 Pro 64 Bit Δυνατότητα Downgrade σε Windows 4 GB, DDR3, 1600 MHz 2 GB, DDR3, 1600 MHz 4 GB, DDR3, 1600 MHz 4 GB, DDR3, 1600 MHz 500 GB, SATA III, 7200 rpm 500 GB, SATA III, 7200 rpm 500 GB, SATA III, 7200 rpm 500 GB, SATA III, 7200 rpm 2x USB 3.0, 4x USB 2.0, 1x VGA, 1x DVI, 1x HDMI, 1x Σειριακή, 1x PCIex x16, 2x PCIex x1, 1x PCI 6x USB 2.0, 1x DVI, 1x Σειριακή, 1x Παράλληλη, 1x PCI 2x USB 3.0, 4x USB 2.0, 1x VGA, 1x DVI, 1x HDMI, 1x Σειριακή, 1x PCIex x16, 2x PCIex x1, 1x PCI 6x USB 2.0, 1x DVI, 1x Σειριακή, 1x Παράλληλη, 1x PCI Intel HD Graphics Intel HD Graphics Intel HD Graphics Intel HD Graphics 3 έτη ON SITE 3 έτη ON SITE 3 έτη ON SITE 3 έτη ON SITE Flexwork Ti5444 Flexwork Ti7474 Flexwork Wi5454 Flexwork Wi7478 Intel Core i GHz Intel Core i GHz Intel Core i GHz Intel Core i GHz Windows 8.1 Pro 64 Bit Δυνατότητα Downgrade σε Windows Windows 8.1 Pro 64 Bit Δυνατότητα Downgrade σε Windows Windows 8.1 Pro 64 Bit Windows 8.1 Pro 64 Bit 4 GB, DDR3, 1600 MHz 4 GB, DDR3, 1600 MHz 4 GB, DDR3, 1600 MHz 8 GB, DDR3, 1600 MHz 1 TB, SATA III, 7200 rpm 1 TB, SATA III, 7200 rpm 120 GB SSD + 1 TB 7200 rpm 1 TB, SATA III, 7200 rpm 2x USB 3.0, 4x USB 2.0, 1x VGA, 1x DVI, 1x HDMI, 1x Σειριακή, 1x PCIex x16, 2x PCIex x1, 1x PCI 2x USB 3.0, 4x USB 2.0, 1x VGA, 1x DVI, 1x HDMI, 1x Σειριακή, 1x PCIex x16, 2x PCIex x1, 1x PCI 4x USB 3.0, 4x USB 2.0, 1x VGA, 1x DVI, 1x HDMI, 2x PCIex x16, 2x PCIex x1, 2x PCI 4x USB 3.0, 4x USB 2.0, 1x VGA, 1x DVI, 1x HDMI, 2x PCIex x16, 2x PCIex x1, 2x PCI Intel HD Graphics Intel HD Graphics PNY Quadro 410 PNY Quadro K600 3 έτη ON SITE 3 έτη ON SITE 3 έτη ON SITE 3 έτη ON SITE Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr

40 ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΡΑΤΑ ΤΟ DESKTOP ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΟ!

41 ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 040/041 Ψύκτρες Υπεύθυνες για να κρατάνε δροσερά τα υποσυστήματα του υπολογιστή, για σωστή λειτουργία και προστασία. CPU Ο εγκέφαλος του υπολογιστή που σε μεγάλο βαθμό καθορίζει την ταχύτητα του. Κουτιά Το «κουτί», είναι η θήκη που στεγάζονται όλα τα υποσυστήματα ενός Desktop PC. Κάρτα γραφικών Ο βασικός υπεύθυνος για την ταχύτητα και την ποιότητα των γραφικών. Μνήμη Εκεί αποθηκεύονται δεδομένα στα οποία πρέπει να έχει γρήγορη πρόσβαση ο επεξεργαστής. Mητρική Η κύρια πλακέτα του συστήματος, υπεύθυνη για την αρμονική λειτουργία των υπόλοιπων υποσυστημάτων. Τροφοδοτικό «Τροφοδοτεί» με ρεύμα τον υπολογιστή. Σκληρός Δίσκος Η «αποθήκη» του υπολογιστή αλλά και ένας από τους κύριους υπεύθυνους για τη συνολική ταχύτητά του. Sotware Το «δεύτερο μισό» του υπολογιστή, αφού χωρίς αυτό είναι απλά ένα σύνολο από ηλεκτρονικά εξαρτήματα.

42 desktop Ε Δ Ω Σ Υ Γ Fazn A18 Fazn Firefly, II Sphere, III Τύπος Θήκης Midi Tower Mini Tower Mini Tower Τύπος Μητρικής ATX, M-ATX M-ATX M-ATX Εξωτερικές Θέσεις 2 X 5,25, 1 X Εξωτ. Θέσεις 3,5-1 X 5,25 Εσωτερικές Θέσεις 5 X Εσωτ. Θέσεις 3,5 2 X Εσωτ. Θέσεις 2,5 5 X Εσωτ. Θέσεις 3,5 Άλλες Υποδοχές 2X USB 2.0, 1X Ακουστικά/Ηχεία, 1 Mικρόφωνο 1X USB 2.0, 1X USB 3.0, 1X Ακουστικά/Ηχεία, Μικρόφωνο 2X USB 2.0, 1X Ακουστικά/Ηχεία, Μικρόφωνο Εγγύηση 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ Κωδικός Τιμή 22,90 25,90 29,90 Fazn Warhawk Corsair Obsidian, 250D Fazn Warhawk, II Τύπος Θήκης Midi Tower HTPC Tower Midi Tower Τύπος Μητρικής ATX, M-ATX Mini-ITX ATX, M-ATX Εξωτερικές Θέσεις 3 X 5,25 1 X 5,25 4 X 5,25 Εσωτερικές Θέσεις 3 X Εσωτ. Θέσεις 3,5, 4 X Εσωτ. Θέσεις 2,5 2 X Εσωτ. Θέσεις 3,5 5 X Εσωτ. Θέσεις 3,5 Άλλες Υποδοχές 1X USB 2.0, 1X USB 3.0, 1X Ακουστικά/Ηχεία, Μικρόφωνο 2X USB 3.0, 1X Ακουστικά/Ηχεία, Μικρόφωνο 1X USB 2.0, 1X USB 3.0, 1X e-5ata, 1X Ακουστικά/Ηχεία, Μικρόφωνο Εγγύηση 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ Κωδικός Τιμή 79 95,90 99,90 Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr

43 ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΟΥΤΙΩΝ 042/043 Κ Ρ Ι Ν Ε Ι Σ Fazn Cronus II Cerberus, VI Fazn Firefly Midi Tower Midi Tower Midi Tower ATX, M-ATX ATX, M-ATX ATX, M-ATX 3 X 5,25, 1 X Εξωτ. Θέσεις 3,5 2 X 5,25 1 X 5,25 5 X Εσωτ. Θέσεις 3,5 2Χ USB 2.0, 1X USB 3.0 1X Ακουστικά/Ηχεία, Μικρόφωνο 4 X Εσωτ. Θέσεις 3,5, 3 X Εσωτ. Θέσεις 2,5 1X USB 2.0, 1X USB 3.0, 1X Ακουστικά/Ηχεία, Μικρόφωνο 4 X Εσωτ. Θέσεις 3,5 2X USB 2.0, 1X USB 3.0, 1X Ακουστικά/Ηχεία, Μικρόφωνο 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ ,90 49,90 59,90 Corsair Carbide, 500R Fazn Spitfire Corsair Obsidian, 900D Midi Tower Full Tower Full Tower ATX, M-ATX ATX, M-ATX, Mini-ITX, XL-ATX ATX, E-ATX, M-ATX, Mini-ITX, XL-ATX 4 X 5,25 5 X 5,25 4 X 5,25 6 X Εσωτ. Θέσεις 3,5 7 X Εσωτ. Θέσεις 3,5 9 X Εσωτ. Θέσεις 3,5 2X USB 3.0, 1Χ IEEE 1394 (Firewire), 1X Ακουστικά/Ηχεία, Μικρόφωνο 2X USB 2.0, 2X USB 3.0, 1X Ακουστικά/Ηχεία, Μικρόφωνο 4X USB 2.0, 2X USB 3.0, 1X Ακουστικά/Ηχεία, Μικρόφωνο 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ , Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr

44 desktop Ε Δ Ω Σ Υ Γ Value Series TX-400W Value Series II 450W Value Series II 550W Power Series 500W Παρεχόμενη Ισχύς Τροφ. (Watts) 400 W 450 W 550 W 500 W PFC Παθητικό Παθητικό Παθητικό Ενεργό Efficiency 65% 70% 70% 80% Ψύξη Single Fan Single Fan Single Fan Single Fan Εγγύηση 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ Κωδικός Τιμή 29,90 32,90 39,90 49,90 Power Series Modular 635W Corsair CX Series 600W Power Series Modular 735W Power Series Modular 835W Παρεχόμενη Ισχύς Τροφ. (Watts) 635 W 600 W 735 W 835 W PFC Ενεργό Ενεργό Ενεργό Ενεργό Efficiency 80% 82% 80% 80% Ψύξη Single Fan Single Fan Single Fan Single Fan Εγγύηση 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ Κωδικός Τιμή 74,90 76,90 89,90 105,90 Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr

45 ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΩΝ 044/045 Κ Ρ Ι Ν Ε Ι Σ Corsair Builder Series 430W Value Series II 650W Power Series 600W Corsair Builder V2 500W V2 430 W 650 W 600 W 500 W Ενεργό Παθητικό Ενεργό Ενεργό 80% 70% 80% 82% Single Fan Single Fan Single Fan Single Fan 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ ,90 54,90 59,90 65,90 Corsair CS Series 750 W Corsair RM Series 850W Corsair RM Series 1000W Corsair AX Series 1200 W 750 W 850 W 1000 W 1200 W Ενεργό Ενεργό Ενεργό Ενεργό 92% 90% 90% 92% Single Fan Single Fan Single Fan Single Fan 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 5 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 5 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 7 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ , Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr

46 desktop Ε Δ Ω Σ Υ Γ MSI AM1I Gigabyte H61M-S2PV MSI H81M-P32L H81H3-M3 MSI 760GMA-P34 FX Τύπος Μητρικής Mini-ITX M-ATX M-ATX M-ATX M-ATX Socket AM AM3+ Chipset AM1 H61 H81 H81 760G Memory Slots Τύπος Μνήμης DDR3 DDR3 DDR3 DDR3 DDR3 Μέγεθος Μνήμης 32 GB 16 GB 16 GB 16 GB 16 GB PCI - Express x Εγγύηση 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ Κωδικός Τιμή 40, , ΝΕΟ MSI A88X-G43 Gigabyte 970A-UD3P Gigabyte H97-HD3 Gigabyte G1.Sniper A88X Gigabyte Z97M-D3H Τύπος Μητρικής ATX ATX ATX ATX M-ATX Socket FM2+ AM FM Chipset A88X 970 H97 A88X Z97 Memory Slots Τύπος Μνήμης DDR3 DDR3 DDR3 DDR3 DDR3 Μέγεθος Μνήμης 64 GB 32 GB 32 GB 64 GB 32 GB PCI - Express x Εγγύηση 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ Κωδικός Τιμή 97,90 99, ,90 Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr

Διακήρυξη Πρόχειρου Διαγωνισμού για την Προμήθεια Εξοπλισμού και λογισμικού για τη διαχείριση του έργου, της πλατφόρμας και των πιλοτικών δράσεων

Διακήρυξη Πρόχειρου Διαγωνισμού για την Προμήθεια Εξοπλισμού και λογισμικού για τη διαχείριση του έργου, της πλατφόρμας και των πιλοτικών δράσεων Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 07/04/2015 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης και αντιμετώπισης προβλημάτων

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης και αντιμετώπισης προβλημάτων Οδηγός γρήγορης εκκίνησης και αντιμετώπισης προβλημάτων ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 2 ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ 4 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ... 4 Προφυλάξεις ασφαλείας... 4 Προφυλάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ. Αναθέτουσα Αρχή : Ερευνητικό Κέντρο Αθηνά/Μονάδα Corallia

ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ. Αναθέτουσα Αρχή : Ερευνητικό Κέντρο Αθηνά/Μονάδα Corallia ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ Ανοικτού Εθνικού Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την «Προμήθεια Τηλεπικοινωνιακού Εξοπλισμού και Εξοπλισμού Αναθέτουσα Αρχή : Ερευνητικό Κέντρο Αθηνά/Μονάδα Corallia Προϋπολογισμός Διαγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα

Ακόμα πιο εξελιγμένη. Ακόμα πιο εύκολη. Ακόμα πιο έξυπνη.

Ακόμα πιο εξελιγμένη. Ακόμα πιο εύκολη. Ακόμα πιο έξυπνη. Ακόμα πιο εξελιγμένη. Ακόμα πιο εύκολη. Ακόμα πιο έξυπνη. ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ VIERA & ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΗΧΟΥ 2014 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ VIERA ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ Γιατί να σπαταλάτε το χρόνο σας αναζητώντας

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρµογές Πληροφορικής Υπολογιστών. Πέρδος Αθανάσιος Καθηγητής Πληροφορικής

Εφαρµογές Πληροφορικής Υπολογιστών. Πέρδος Αθανάσιος Καθηγητής Πληροφορικής Εφαρµογές Πληροφορικής Υπολογιστών Πέρδος Αθανάσιος Καθηγητής Πληροφορικής Περιεχόµενα Εφαρµογές Πληροφορικής Υπολογιστών...1 Κεφάλαιο 1 ο...3 Γενική Επισκόπηση Των Εφαρµογών Πληροφορικής...3 Εφαρµογές

Διαβάστε περισσότερα

Android. Guide. Τα βασικά του Android Οδηγός αγοράς για. smartphones και tablets

Android. Guide. Τα βασικά του Android Οδηγός αγοράς για. smartphones και tablets Android Guide Όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για το νο1 λειτουργικό για smartphones και tablets Τα βασικά του Android Οδηγός αγοράς για smartphones και tablets Ρυθμίστε σωστά την Android συσκευή σας Έξυπνες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ Εκπαιδευτήρια «Αδαµάντιος Σχολή» Τοπική Απασχολησιµότητα (ΤΟΠ.ΑΠ.) Θεσσαλονίκη, Απρίλιος 2004

ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ Εκπαιδευτήρια «Αδαµάντιος Σχολή» Τοπική Απασχολησιµότητα (ΤΟΠ.ΑΠ.) Θεσσαλονίκη, Απρίλιος 2004 ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ ΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΛΕ ΙΑΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΟΥ ΕΓΚΡΙΘΕΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΕ ΙΟΥ «ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Προσωπικός Υπολογιστής. Σειρά VGN-CR

Εγχειρίδιο χρήσης. Προσωπικός Υπολογιστής. Σειρά VGN-CR Εγχειρίδιο χρήσης Προσωπικός Υπολογιστής Σειρά VG-CR n 2 Περιεχόμενα Πριν από τη χρήση...6 Δήλωση...7 Τεκμηρίωση...8 Θέματα εργονομίας...12 Πρώτα βήματα...14 Εντοπισμός στοιχείων ελέγχου και θυρών...15

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανές υπολογιστών από την αρχαιότητα έως σήμερα

Μηχανές υπολογιστών από την αρχαιότητα έως σήμερα Μηχανές υπολογιστών από την αρχαιότητα έως σήμερα Όνομα: Mαγγανοπούλου Ευδοξία Τμήμα: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Πανεπιστήμιο: Δυτικής Μακεδονίας Επιβλέπων καθηγητής: κ. Μηνάς Δασυγένης

Διαβάστε περισσότερα

Μάθηµα 1.2. Το Υλικό του Υπολογιστή. Ειδικοί Στόχοι

Μάθηµα 1.2. Το Υλικό του Υπολογιστή. Ειδικοί Στόχοι ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 : Εισαγωγικές έννοιες Πληροφορικής Μάθηµα 1.2 Ειδικοί Στόχοι Οι εκπαιδευόµενοι πρέπει: Να µπορούν να περιγράφουν τα κύρια µέρη ενός υπολογιστή. Να γνωρίζουν το ρόλο των µερών αυτών στη λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ιαβάστε πρώτα τα παρακάτω

ιαβάστε πρώτα τα παρακάτω 1 ιαβάστε πρώτα τα παρακάτω ιαβάστε πρώτα τα παρακάτω ήλωση Το συγκεκριµένο προϊόν περιέχει λογισµικό ιδιοκτησίας της Sony και η χρήση του από τρίτους επιτρέπεται κατόπιν αδείας. Η χρήση τέτοιου λογισµικού

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 625

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 625 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 625 Τεύχος 3.0 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Υπάρχουν οδηγίες χρήσης στο τηλέφωνό σας τις έχετε πάντοτε μαζί σας και στη διάθεσή

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ χρήσης υπολογιστών και διαδικτύου για ενήλικες

ΒΑΣΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ χρήσης υπολογιστών και διαδικτύου για ενήλικες ΒΑΣΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ χρήσης υπολογιστών και διαδικτύου για ενήλικες Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα We Share Δράση Grundtvig www.weshareproject.eu ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ Ο στόχος του Ευρωπαϊκού Έργου We Share είναι να ασχοληθεί

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Προσωπικός Υπολογιστής. Σειρά VPCE

Εγχειρίδιο χρήσης. Προσωπικός Υπολογιστής. Σειρά VPCE Εγχειρίδιο χρήσης Προσωπικός Υπολογιστής Σειρά VPCE n 2 Περιεχόµενα Πριν από τη χρήση... 4 Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή VAIO... 5 Θέματα εργονομίας... 7 Πρώτα βήματα... 9 Εντοπισμός

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Παραγωγής Βίντεο

Εγχειρίδιο Παραγωγής Βίντεο DEVELOPING E-LEARNING TOOLS FOR TRADE UNION EDUCATION (DeLTTUE) Εγχειρίδιο Παραγωγής Βίντεο Πρώτο Σχέδιο Εισαγωγή Αυτό το πακέτο έχει σχεδιαστεί προκειμένου να δώσει μια σύνοψη και μια εικόνα των πρακτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΥΣ Η/Υ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙ ΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΥΣ Η/Υ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙ ΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟ ΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙ ΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΥΣ Η/Υ «ΠΑΙ ΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕ» ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΕΤΣΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Energy. Intelligent. Παρουσιάζουμε τη Schneider Electric TV!

Energy. Intelligent. Παρουσιάζουμε τη Schneider Electric TV! Intelligent Ιούνιος 2011 Energy Έξυπνες και αποδοτικές λύσεις διαχείρισης ενέργειας από την παραγωγή έως την τελική διανομή Παρουσιάζουμε τη Schneider Electric TV! Το μέρος όπου μπορείτε να βρείτε τρέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

Δ ξ Δ ύ : «Α ξ φ ώ ί» Π ξ :

Δ ξ Δ ύ : «Α ξ φ ώ ί» Π ξ : Δ ξ Δ ύ : «Α ξ φ ώ ί» Π ξ : «ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ Γ ΝΝΑΔ ΙΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ» Αναθέτουσα Αρχή: ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Προϋπολογισμός (χωρίς ΦΠΑ): 325.203,25 Προϋπολογισμός (με ΦΠΑ): 400.000

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ. Π1. Μελέτη επικαιροποίησης αναγκών: Προσδιορισμός των αναγκών επαύξησης των υποδομών (Hardware Software) του e-school

ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ. Π1. Μελέτη επικαιροποίησης αναγκών: Προσδιορισμός των αναγκών επαύξησης των υποδομών (Hardware Software) του e-school ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π1. Μελέτη επικαιροποίησης αναγκών: Προσδιορισμός των αναγκών επαύξησης των υποδομών (Hardware Software) του e-school Π 1.1 Καταγραφή,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ. Γνωρίζω τον υπολογιστή ως ενιαίο σύστημα

ΕΝΟΤΗΤΑ. Γνωρίζω τον υπολογιστή ως ενιαίο σύστημα ΕΝΟΤΗΤΑ Γνωρίζω τον υπολογιστή ως ενιαίο σύστημα . Κεφάλαιο 1 Ψηφιακός Κόσµος Εισαγωγή Τι εννοούμε με τον όρο «ψηφιακός»; Ψηφιακό είναι ένα σύστημα που παίρνει τιμές από μια ομάδα συγκεκριμένων τιμών.

Διαβάστε περισσότερα

ThinkStation Οδηγ ς χρήσης Τ ποι µηχανής 6423, 6427, 6483, 6493

ThinkStation Οδηγ ς χρήσης Τ ποι µηχανής 6423, 6427, 6483, 6493 ThinkStation Οδηγ ς χρήσης Τ ποι µηχανής 6423, 6427, 6483, 6493 Σηµείωση Πριν χρησιµοποιήσετε τις πληροϕορίες αυτές και το προϊ ν στο οποίο αναϕέρονται, βεβαιωθείτε τι έχετε διαβάσει τον Οδηγ ασϕάλειας

Διαβάστε περισσότερα

«Η ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ»

«Η ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Η ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ» ΠΟΥΛΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Ζάννειο Πειραματικό Λύκειο Τμήμα Α4 Μάθημα: Τεχνολογία ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Καθηγητής: Τζωρτζάκης Ιωάννης Μαθητής: Ροντογιάννης Αλέξανδρος Πειραιάς

Διαβάστε περισσότερα

powered by copyright 2010 ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.

powered by copyright 2010 ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. powered by, Editorial H ανάδειξη των κορυφαιών προϊόντων και τεχνολογιών για τρίτη συνεχή χρονιά καταξιώνει το θεσμό των Tech Excellence Awards, κυρίως λόγω της μαζικής συμμετοχής του κοινού. Η αξιοπιστία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM

Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM Τεύχος 1.2 EL Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Ξεκινώντας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Τοποθέτηση της κάρτας SIM, της μπαταρίας και της κάρτας μνήμης 4 Επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο «Ανάπτυξη αποθήκης δεδομένων (Data Warehouse) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ηλεκτρονικές υπηρεσίες προγραμματισμού και ανάλυσης της περιφερειακής στρατηγικής για

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή Εναλλάξιμων Φακών / Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης GR

Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή Εναλλάξιμων Φακών / Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης GR E-mount Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή Εναλλάξιμων Φακών / Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης GR NEX-5T Ελληνικά E-mount Αρχείο του Κατόχου Ο αριθμός του μοντέλου και ο σειριακός αριθμός βρίσκονται στο κάτω μέρος της

Διαβάστε περισσότερα

Τ ποι 8700, 8701, 8705, 8717 Τ ποι 8973, 8975, 8979, 8983 Τ ποι 8985, 8991, 8995, 9265 Τ ποι 9269, 9277, 9279, 9283 Τ ποι 9287, 9379, 9383, 9387 Τ

Τ ποι 8700, 8701, 8705, 8717 Τ ποι 8973, 8975, 8979, 8983 Τ ποι 8985, 8991, 8995, 9265 Τ ποι 9269, 9277, 9279, 9283 Τ ποι 9287, 9379, 9383, 9387 Τ Οδηγ ς χρήσης Τ ποι 8700, 8701, 8705, 8717 Τ ποι 8973, 8975, 8979, 8983 Τ ποι 8985, 8991, 8995, 9265 Τ ποι 9269, 9277, 9279, 9283 Τ ποι 9287, 9379, 9383, 9387 Τ ποι 9389, 9631, 9635, 9637 Τ ποι 9646, 9648

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ 2. Πολυμέσα. Πολυμέσα - Α Λυκείου. Συγγραφική ομάδα:

ΕΝΟΤΗΤΑ 2. Πολυμέσα. Πολυμέσα - Α Λυκείου. Συγγραφική ομάδα: ΕΝΟΤΗΤΑ 2 Πολυμέσα Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Πολυμέσα - Α Λυκείου Συγγραφική ομάδα: Παπαντωνίου Ιάκωβος, Β.Δ Α Τορτούρης Μιχάλης, Β.Δ. Μιλτιάδου Μάριος, Β.Δ. Τάσου Τάσος, Β.Δ. Μιχάλης Διονυσίου,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 620/31/2014

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 620/31/2014 ΑΔΑ: 7ΘΗ046ΨΖΣΠ-ΝΜΔ ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 620/31/2014 ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 17 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ Σ.Δ.Ε. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Αναθέτουσα Αρχή: Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου

Διαβάστε περισσότερα