ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ 4 ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DESKTOP ΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ PC ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΟ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "04.10 31.10 4 ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ 4 ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DESKTOP ΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ PC ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΟ"

Transcript

1 ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ 4 ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Ο ΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DESKTOP Μ ΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ PC ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΟ

2 DESKTOP Επειδή θέλεις να είσαι πάντα ενημερωμένος με τα τελευταία τεχνολογικά νέα στον τομέα των υπολογιστών, ήρθε ο νέος κατάλογος που θα σε καλύψει. Τέσσερις νέες τεχνολογίες σε μητρικές, επεξεργαστές, μνήμες και κάρτες γραφικών σου «συστήνονται» και σε καλωσορίζουν στη νέα εποχή που μόλις ξεκινά! Ήρθαν για να απογειώσουν τις επιδόσεις του υπολογιστή σου, ενώ όλες μαζί δημιούργησαν το Vanguard ένα Desktop «γίγαντα» που θα σε εκπλήξει. Επιπλέον, όπως κάθε μήνα, περιφερειακά και υλικά αναβάθμισης προηγμένης τεχνολογίας περιμένουν να τα ανακαλύψεις στις σελίδες που ακολουθούν. Στο χέρι σου η τελευταία λέξη της τεχνολογίας Καλή ανάγνωση!

3 Contents ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DESKTOP 8 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν επιλέξεις Desktop. 004 HOT TECH Ό,τι πιο νέο στο χώρο της τεχνολογίας Οι 4 νέες τεχνολογίες Ο τεχνολογικός γίγαντας Vanguard To gaming γίνεται προσιτό Top Προτάσεις 13 προτάσεις Desktop για κάθε χρήση! 040 Built to Order Κράτα το Desktop σου για πάντα νέο! 062 Περιφερειακά Desktop Εξόπλισε το Desktop σου με τα πιο προχωρημένα περιφερειακά 082 Gaming Περιφερειακά Φέρε τον κόσμο των παιχνιδιών στο δωμάτιό σου 088 PC Games 16 Games που θα τα «παίξεις» όλα Απαγορεύεται η αντιγραφή και αναδηµοσίευση χωρίς έγγραφη άδεια. Το «Πλαίσιο» δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιµές και χαρακτηριστικά προϊόντων. Το «Πλαίσιο» διατηρεί το δικαίωµα αλλαγής τιµών του παρόντος τιµοκαταλόγου χωρίς καµία προειδοποίηση. Ο παρόν κατάλογος διανέμεται δωρεάν και ακυρώνει κάθε προηγούµενο. Οι προσφορές και τα δώρα ισχύουν για περιορισµένο αριθµό τεµαχίων και µέχρι εξαντλήσεως των αποθεµάτων. Οι φωτογραφίες των προϊόντων έχουν διαφοροποιηθεί για τις ανάγκες του καταλόγου. Οι τιµές του παρόντος εντύπου ισχύουν από 04/10/2014 έως και 31/10/2014 και µέχρι εξαντλήσεως των αποθεµάτων. Οι τιµές περιλαµβάνουν ΦΠΑ 23%. Οι 36 δόσεις είναι έντοκες & η εξόφλησή τους γίνεται µέσω πιστωτικής κάρτας.

4 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DESKTOP

5 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DESKTOP 004/005 1 Κουτί Το «κουτί», όπως συνηθίζεται να ονομάζεται, είναι η θήκη όπου στεγάζονται όλα τα υποσυστήματα ενός Desktop. Για βασικές εργασίες Αν είσαι απλός χρήστης χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις σε υπολογιστική ισχύ και για εσένα το PC είναι απλά ένα χρήσιμο εργαλείο, ένα mini tower είναι σίγουρο πως θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σου. Για καθημερινή χρήση Αν χρησιμοποιείς τον υπολογιστή σου σε καθημερινή βάση, για να σερφάρεις στο Internet, να κάνεις εργασίες σε Office ή ακόμα και αν σου αρέσουν τα casual games, θα χρειαστείς ένα midi tower για να είσαι καλυμμένος για μελλοντικές αναβαθμίσεις. Για απαιτητικούς χρήστες Αν χρειάζεσαι έναν υπολογιστή που να λειτουργεί «24 ώρες το 24ωρο» και να είναι το κύριο μέσο για την ψυχαγωγία και τη δουλειά σου, προτίμησε ένα full tower με θύρες για επιπλέον κάρτες και σκληρούς αλλά και για σωστή και καλή ψύξη. Tip! Πολλά κουτιά έχουν εύκολους τρόπους για να αλλάζεις σκληρούς δίσκους. Αν δε θες να ταλαιπωρείσαι με κατσαβίδια προτίμησέ τα.

6 DESKTOP Μητρική Είναι η κύρια πλακέτα του συστήματος και αποτελεί το πιο σημαντικό μέρος του υπολογιστή μας, μιας και επάνω της δένονται όλα τα υπόλοιπα υποσυστήματα. Είναι υπεύθυνη για την αρμονική λειτουργία τους, ενώ 2αποτελεί τη βάση μας για μελλοντικές αναβαθμίσεις. Τύπος Ορίζει το μέγεθος της μητρικής για να γνωρίζεις σε τι τύπο κουτιού θα την τοποθετήσεις. Έτσι μια μητρική ATX δε θα ταιριάζει σε ένα κουτι Mini-ATX. Socket Είναι η «θήκη» στην οποία τοποθετείται ο επεξεργαστής. Τα socket 1150/1155/2011 είναι για επεξεργαστές της Intel ενώ τα AM3/ AM3+/FM2/FM2+ για AMD. Memory Slots Είναι οι θέσεις υποδοχής μνήμης RAM (2,4 ή 8). Όσο περισσότερες είναι, τόσο περισσότερη μνήμη μπορεί να πάρει ο υπολογιστής και τόσο ταχύτερος μπορεί να γίνει.

7 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DESKTOP 006/007 3 Επεξεργαστής (CPU) Ο «εγκέφαλος» του υπολογιστή που σε μεγάλο βαθμό καθορίζει την ταχύτητά του. Αν θέλεις ένα γρήγορο υπολογιστή πρέπει να «επενδύσεις» σε μία καλή CPU. CPU Χρονισμός Ταχύτητα (GHz) Τα κυβικά της CPU. Όσο μεγαλύτερος είναι o χρονισμός τόσο ισχυρότερος είναι και ο επεξεργαστής σε σχέση με κάποιον άλλο. Ένας επεξεργαστής στα 5GHz ανοίγει προγράμματα και «παίζει» παιχνίδια πολύ πιο γρήγορα από έναν στα 2GHz. ΠΡΟΣΟΧΗ! Η σύγκριση πρέπει να γίνεται σε επεξεργαστές ίδιας εταιρείας και γενιάς. Πυρήνας (Core) Οι περισσότεροι επεξεργαστές πλέον αποτελούνται από 2,4,6 ή 8 πυρήνες (επεξεργαστές). Ο κάθε πυρήνας μπορεί να αναλαμβάνει διαφορετικές λειτουργίες έχοντας ως αποτέλεσμα την ταχύτερη ταυτόχρονη λειτουργία των εφαρμογών που τρέχεις. Μνήμη Cache Η μνήμη του επεξεργαστή. Σε αυτήν αποθηκεύονται προσωρινά τα δεδομένα που χρησιμοποιείς περισσότερο. Όσο μεγαλύτερη είναι, τόσο καλύτερες επιδόσεις απολαμβάνεις, ενώ ταυτόχρονα αποφορτίζεις την χρήση της μνήμης RAM.

8 DESKTOP 4Μνήμη RAM Η μνήμη του υπολογιστή αποτελεί ένα μέρος όπου αποθηκεύονται δεδομένα στα οποία πρέπει να έχει γρήγορη πρόσβαση ο υπολογιστής. Ποτέ δεν είναι αρκετή, για αυτό όποτε μπορείς καλό είναι να προσθέτεις περισσότερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: πριν αποκτήσεις μια μνήμη πρέπει να είσαι ενήμερος για τις δυνατότητες της μητρικής σου. Μέγεθος Όσο περισσότερη μνήμη τόσο πιο γρήγορα θα μπορεί ο επεξεργαστής να ολοκληρώσει τις εργασίες που θα του ζητήσεις. Με 4GB θα μπορείς απλά να τρέξεις σύγχρονα παιχνίδια αλλά με 8,16 ή 32GB τα παιχνίδια και οι απαιτητικές εφαρμογές θα «πετάνε»! Ταχύτητα Η ταχύτητα της μνήμης μετριέται σε MHz. Όσο μεγαλύτερη η ταχύτητα, τόσο πιο γρήγορη θα είναι και η απόδοση της μνήμης. Αν διαλέξεις μία μνήμη στα 800MHz τα παιχνίδια και τα προγράμματά σου θα «τρέχουν» πιο αργά από μία μνήμη χρονισμένη στα 2000MHz. Timings (CL) Τα timings υποδηλώνουν τον χρόνο απόκρισης μιας μνήμης από την στιγμή που θα πάρει μια εντολή. Όσο χαμηλότεροι είναι οι αριθμοί αυτοί, τόσο πιο άμεση και ταχύτερη θα είναι σε απόκριση η μνήμη. Έτσι μια μνήμη με Timings είναι πιο αργή από μια με

9 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DESKTOP 008/009 Σκληρός Δίσκος Το μέρος που αποθηκεύονται όλα τα αρχεία σου αλλά και ένας από τους 5κύριους υπεύθυνους για τη συνολική ταχύτητα του υπολογιστή σου. Χωρητικότητα Όσο μεγαλύτερος ο δίσκος, τόσο περισσότερα αρχεία μπορεί να αποθηκεύσει. Ταχύτητα Μετριέται σε στροφές (RPM-Revolutions Per Minute) και όσο πιο γρήγορα «γυρίζει» ο δίσκος τόσο πιο ταχύς είναι. Έτσι ένας δίσκος 7200 RpM μεταφέρει πιο γρήγορα αρχεία από έναν δίσκο 5400 RPM. ΠΡΟΣΟΧΗ: αφορά μόνο δίσκους HDD Σύνδεση Το πώς θα συνδεθεί ο σκληρός δίσκος με τον υπολογιστή καθορίζει εν μέρει και την ταχύτητα. Έτσι ένας SATA III είναι πιο γρήγορος από έναν SATA II. Τεχνολογία Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο τεχνολογίες δίσκων. Οι HDD που προσφέρουν μεγάλη χωρητικότητα αλλά είναι αργοί και οι SSD που προσφέρουν τεράστια ταχύτητα αλλά μικρή χωρητικότητα.

10 DESKTOP 6 Κάρτα γραφικών Είναι ο βασικός υπεύθυνος για την ταχύτητα και την ποιότητα των γραφικών που εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή μας, είτε είναι στατικές εικόνες (φωτογραφίες, κείμενα κ.λπ) είτε κινούμενες (video, παιχνίδια κ.λπ). Υπάρχουν δύο τύποι καρτών γραφικών, αυτές που είναι ενσωματωμένες (είτε στη μητρική κάρτα είτε στον επεξεργαστή) και αυτές που είναι αυτόνομες. Engine Clock Πρόκειται για την ταχύτητα επεξεργαστή της κάρτας και μετριέται σε GHz. Όσο μεγαλύτερη είναι τόσο ισχυρότερη είναι και η κάρτα σε σχέση με άλλες. Μια κάρτα με χρονισμό στα 400 MHz θα είναι αρκετά πιο αργή από μια με 1250MHz. Μέγεθος / Ταχύτητα Μνήμης Όπως και στη μνήμη του υπολογιστή, έτσι και στις κάρτες γραφικών το μέγεθος της μνήμης (GB) και ο χρονισμός αυτής (MHz) παίζουν σημαντικό ρόλο στην απόδοση της κάρτας. Υψηλότερα νούμερα αντιστοιχούν σε υψηλότερες επιδόσεις. Memory Interface Η ταχύτητα επικοινωνίας μεταξύ επεξεργαστή και μνήμης της κάρτας γραφικών. Όσο μεγαλύτερη αξία έχουμε (64bits, 128bits, 256bits), τόσο πιο γρήγορη η κάρτα και τόσο καλύτερα θα τρέχουν τα παιχνίδια σου. Προσοχή: Μία σύγχρονη κάρτα γραφικών με 1GB μνήμης είναι ταχύτερη από μία κάρτα προηγούμενης γενιάς με 2GB.

11 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DESKTOP 010/011

12 DESKTOP Τροφοδοτικό Η συσκευή η οποία «τροφοδοτεί» με ρεύμα τον υπολογιστή. Αν και «παρεξηγημένο», είναι ένας από τους πιο σημαντικούς 7παράγοντες για την εύρυθμη λειτουργία ενός συστήματος. 3-5 ώρες λειτουργίας Αν ο υπολογιστής σου μένει ανοιχτός λίγες ώρες κάθε μέρα (3-5 ώρες) και δεν είναι «φορτωμένος» με πολλούς δίσκους ή κάρτες γραφικών ένα τροφοδοτικό της τάξεως των 500W θα καλύψει άνετα τις ανάγκες σου. 8 ώρες λειτουργίας Αν ο υπολογιστής σου μένει ανοιχτός αρκετές ώρες της ημέρας (8 ώρες) και έχεις αρκετούς σκληρούς και μία καλή, ανεξάρτητη κάρτα γραφικών, τότε είναι καλό να προμηθευτείς ένα ισχυρό τροφοδοτικό 600W. Πάνω από 8 ώρες λειτουργίας Αν ο υπολογιστής σου δεν κλείνει ποτέ, ενώ έχεις πολλούς σκληρούς, δύο κάρτες γραφικών κ.λπ, τότε είναι καλό να επενδύσεις σε ένα καλό τροφοδοτικό (800 ή 1000W) με υψηλή απόδοση. Tip! Γενικά, ακόμα και αν ασχολείσαι λίγες ώρες είναι καλό να επενδύσεις σε ένα καλό τροφοδοτικό αφού θα είναι ο «εργάτης» του υπολογιστή σου.

13 ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ DESKTOP 012/013 8 Software Το Software ενός υπολογιστή είναι το «δεύτερο μισό του» αφού χωρίς αυτό είναι απλά ένα σύνολο από ηλεκτρονικά εξαρτήματα. δ Λειτουργικό Είναι η «βάση» πάνω στην οποία θα εγκαταστήσεις όλα τα υπόλοιπα προγράμματά σου. Χωρίς αυτό απλά ο υπολογιστής σου είναι «νεκρός». Office Το Office είναι ένα σύνολο προγραμμάτων (επεξεργαστής κειμένου, λογιστικά φύλλα κ.λπ) που σε βοηθούν να κάνεις δουλειές γραφείου εύκολα και αποδοτικά. Προστασία Οι ιοί (ή viruses) είναι κακόβουλα προγράμματα που σαν σκοπό έχουν να μπουν στον υπολογιστή σου και να τον βλάψουν. Οι «βλάβες» αυτές μπορεί να είναι απλές (ένα μήνυμα που να εμφανίζεται στον υπολογιστή σου) ή σοβαρές (σβήσιμο αρχείων, υποκλοπή πιστωτικής κάρτας).

14 HOT TECH ΔΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ... Ο,ΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΡΙΟ

15 HOT TECH 014/015 Νέες τεχνολογίες! 4 μεγάλες εξελίξεις ήρθαν στο Πλαίσιο! Μάθε τις νέες τεχνολογίες που θα απογειώσουν τις επιδόσεις του Desktop σου σε hardcore games και απαιτητικές εφαρμογές! 1Με Intel Chipset X99 για να «κουμπώσουν» όλα! Υποστηρίζουν τις νέες DDR4 μνήμες σε 4 κανάλια (Quad channel) Δέχονται τους νέους επεξεργαστές Intel (Socket 2011 v3) Βελτιωμένες ταχύτητες σε απαιτητικές εφαρμογές και gaming

16 DESKTOP 2 8πύρηνος Intel, 8πύρηνα Η νέα γενιά Intel επεξεργαστώv, υποστηρίζει DDR4 για εκρηκτικές επιδόσεις Απόλαυσε μέχρι και: 14% ταχύτερο Gaming 20% ταχύτερο 4K Video editing 32% ταχύτερο 3D Rendering

17 H O T 3 Η άφιξη των DDR4 Χαμηλότερες απαιτήσεις σε ενέργεια από τις DDR3, δηλαδή 1,2V αντί για 1,5V! Σχεδόν διπλάσιοι χρονισμοί από τις DDR3! Βελτιωμένη αξιοπιστία για να σου κρατήσουν μια ζωή! Νέα γενιά Nvidia για gaming χωρίς «αστεία» Έως και 30% ταχύτερες από την προηγούμενη γενιά Έως και 20% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας Αποτελεσματική ψύξη για αξιοπιστία και επιδόσεις T E C H 016/017

18 DESKTOP Όλες οι νέες τεχνολογίες στο Vanguard Με νέους επεξεργαστές, μνήμες, μητρικές και κάρτες γραφικών, ο «γίγαντας» που ονομάζεται Desktop δείχνει για άλλη μια φορά τα δόντια του Μητρική DDR 4 MB Gigabyte X99-UD4 Η «βάση» του συστήματός σου, που θα υποστηρίξει τον νέο επεξεργαστή και την DDR4 μνήμη Μνήμη DDR4 RAM DDR4 Crucial 8GBKit 8GB νέας DDR4 μνήμης εκτοξεύει τις επιδόσεις και μηδενίζει τους χρόνους αναμονής

19 H O T T E C H 018/019 Επεξεργαστής CPU Intel Core i7-5820k Η νέα γενιά Intel Core i7 προσφέρει επιδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί σε games και απαιτητικές εφαρμογές Kάρτα γραφικών VGA PCI X MSI GTX 970 Gaming 4GB Υψηλά frames και γραφικά που πλησιάζουν την πραγματικότητα με τη νέα γενιά καρτών της Nvidia Σκληρός Δίσκος: SSD Samsung 256GB Σκληρός Δίσκος: HDD 2TB Υδρόψυξη: Corsair Η100i Λειτουργικό: Windows 8.1 Τροφοδοτικό: 835W 80PlusPower Series Εγγύηση: 2 Έτη Πλαίσιο Απόκτησε την τεχνολογία του «αύριο» σήμερα με 1999 Κωδ.:

20 6 πύρηνες και γραφικά R7 260X σε τιμή που... θα τα "παίξεις"! G300 Cerberus Με δώρο Επεξεργαστής : AMD FX GHz Λειτουργικό Σύστημα : Windows Bit Μνήμη : 8 GB, DDR3, 1333 MHz Σκληρός Δίσκος : 500 GB, 7200 rpm Κάρτα Γραφικών : ΑMD R7 260Χ 2 παιχνίδια της επιλογής σου Το G300 Cerberus είναι ένα gaming σύστημα βασισμένο σε AMD και θα ικανοποιήσει με τις επιδόσεις του τον gamer που δεν αστειεύεται!

21 hot tech 020/021 Επεξεργαστής AMD FX πυρήνες αφιερωμένοι στο Gaming και ξεχνάς «κολλήματα» σε απαιτητικά παιχνίδια Μνήμη 8GB DDR3 Άφθονη μνήμη σε υψηλή ταχύτητα για να μην ανησυχείς για μεγάλα loading times Κάρτα γραφικών AMD R7 260X Παίξε παιχνίδια σε υψηλά frames και σύνδεσε έως και 3 οθόνες για gaming σε άλλο επίπεδο με την τεχνολογία AMD Eyefinity Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ MONO599 Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

22 TOP ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 13 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ DESKTOP ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ

23 WORK STATION 022/023 Το πιο οικονομικό με 4πύρηνο επεξεργαστή E300 Sphere Επεξεργαστής : AMD Athlon GHz Λειτουργικό Σύστημα : Windows 8.1 με Bing Μνήμη : 2 GB, DDR3, 1600 MHz Σκληρός Δίσκος : 500 GB, SATA III, 7200 rpm Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr 239 Κωδ.: Εγγύηση : 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

24 desktop 4πύρηνος επεξεργαστής ΑΜD FX4300 για μέγιστες επιδόσεις σε προσιτη τιμή Sphere E600 Επεξεργαστής : AMD FX GHz Λειτουργικό Σύστημα : Windows Bit Μνήμη : 4 GB, DDR3, 1333 MHz Σκληρός Δίσκος : 500 GB, 7200 rpm Κάρτα Γραφικών : ΑMD Radeon HD 3000 Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr 429 Κωδ.: Εγγύηση : 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

25 WORK STATION 024/025 To πιο οικονομικό με επεξεργαστή Intel Core i3 Sphere E700 Επεξεργαστής : Intel Core i GHz Λειτουργικό Σύστημα : Windows Bit Μνήμη : 4 GB, DDR3, 1600 MHz Σκληρός Δίσκος : 500 GB, 7200 rpm Κάρτα Γραφικών : Intel HD 4400 Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr 439 Κωδ.: Εγγύηση :2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

26 desktop Mε 4πύρηνο επεξεργαστή και γραφικά ΑΜD Κaveri R7 για entry level gaming P60 Pegasus Επεξεργαστής : AMD 7700K 3.80 GHz Λειτουργικό Σύστημα : Windows Bit Μνήμη : 4 GB, DDR3, 1600 MHz Σκληρός Δίσκος : 500 GB, SATA III, 7200 rpm Κάρτα Γραφικών : ΑMD R7 Series Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr 489 Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

27 HOME STATION 026/027 Kάνε άνετα τις εργασίες σου με οθόνη 21,5 και 2πύρηνο επεξεργαστή Intel P50 Pegasus Επεξεργαστής : Intel Pentium GHz Λειτουργικό Σύστημα : Windows Bit Μνήμη : 4 GB, DDR3, 1600 MHz Σκληρός Δίσκος : 500 GB, SATA III, 7200 rpm Κάρτα Γραφικών : ΑMD R GB Περιλαμβάνει: Led οθόνη 21,5 Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr 529 Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

28 desktop Ένα Gaming PC για το σαλόνι σου Με δώρο 4 παιχνίδια της επιλογής σου Sting Επεξεργαστής :AMD FX GHz Λειτουργικό Σύστημα : Windows Bit Μνήμη : 8 GB Σκληρός Δίσκος : 500 GB, 7200 rpm Κάρτα Γραφικών : ΑMD R GB Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr 679 Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

29 GAMING DESKTOP 028/029 Συνδύασε ασύγκριτες ταχύτητες και gaming με επεξεργαστή Ιntel Core i5 γραφικά ΑMD και SSD δίσκο Με δώρο 4 παιχνίδια της επιλογής σου Cerberus G600 Επεξεργαστής : Intel Core i5, GHz Λειτουργικό Σύστημα : Windows Bit Μνήμη : 8 GB, DDR3, 1600 MHz Σκληρός Δίσκος : 1 TB, SATA III, 7200 rpm Δεύτερος Σκληρός Δίσκος : 128GB,SSD Κάρτα Γραφικών : ΑMD R GB Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr 849 Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

30 desktop Η νέα 4η γενιά επεξεργαστών Intel Core i5 για υψηλές επιδόσεις σε απαιτητικά games Με δώρο 4 παιχνίδια της επιλογής σου Atlas F4550 Επεξεργαστής : Intel Core i GHz Λειτουργικό Σύστημα : Windows Bit Μνήμη : 12 GB, DDR3, 1600 MHz Σκληρός Δίσκος : 1 TB, 7200 rpm Δεύτερος Σκληρός Δίσκος : 120 GB, SSD Κάρτα Γραφικών : ΑMD R9 270X 1 GB Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr 990 Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

31 ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ DESKTOP 030/031 Το νέο standard ταχύτητας με τον κορυφαίο επεξεργαστή 4ης γενιάς Intel Core i7 Με δώρο 4 παιχνίδια της επιλογής σου Atlas F4650 Επεξεργαστής : Intel Core i GHz Λειτουργικό Σύστημα : Windows Bit Μνήμη : 16 GB, DDR3, 1600 MHz Σκληρός Δίσκος : 1 TB, 7200 rpm Δεύτερος Σκληρός Δίσκος : 120 GB, SSD Κάρτα Γραφικών : ΑMD R9 270X 1 GB Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr Κωδ.: Εγγύηση: 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ

32 Desktop Καλύψτε με άνεση τις εταιρικές σας ανάγκες με 2πύρηνο επεξεργαστή 3 έτη ON SITE εγγύηση Δυνατότητα downgrade σε Windows 7 Flexwork PC Midi M3242 Επεξεργαστής:Intel Pentium G GHz Λειτουργικό Σύστημα:Windows 8.1 Pro 64bit Gr/En Μνήμη:2 GB, DDR3, 1600 MHz Σκληρός Δίσκος:500 GB, Sata III, 7200 rpm Οπτικό μέσο:dvd-rw Double Layer Δικτύωση:Gigabit Ethernet Θύρες: 2x USB 3.0, 4x USB 2.0, 1x VGA, 1x DVI, 1x HDMI, 1x Σειριακή, 1x PCIex x16, 2x PCIex x1, 1x PCI Περιλαμβάνει: Ποντίκι, Πληκτρολόγιο Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr 439 Κωδ.: Εγγύηση : 3 Έτη ΟΝ SITE

33 BUSINESS DESKTOP 032/033 Ιδανική λύση για εταιρίες με μικρούς χώρους Αθόρυβο & οικονομικό τροφοδοτικό Flexwork SFFi έτη ON SITE εγγύηση Επεξεργαστής : Intel Core i GHz Λειτουργικό Σύστημα : Windows 8.1 Pro 64 Bit Μνήμη : 4 GB, DDR3, 1600 MHz Σκληρός Δίσκος : 1 TB, SATA III, 7200 rpm Οπτικό Μέσο : DVD±RW Double layer Δικτύωση : Gigabit Ethernet Θύρες : 2x USB 3.0, 4x USB 2.0, 1x VGA, 1x DVI, 1x HDMI, 1x Σειριακή, 1x PCIex x16, 1x PCIex Περιλαμβάνει : Ποντίκι, Πληκτρολόγιο Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr 549 Κωδ.: Εγγύηση : 3 Έτη ON SITE

34 desktop Ιδανικό για computer rooms σε μέγεθος 1U 3 έτη ON SITE εγγύηση Mέγεθος 1U για δυνατότητα εγκατάστασης σε Rack Flexwork Foundation SRS Υψηλές επιδόσεις με Xeon επεξεργαστή Επεξεργαστής : Intel Xeon E3-1220v2 3.1 GHz Μνήμη : 4 GB, DDR3 ECC, 1333 MHz Σκληρoί Δίσκοι : 2x 1 TB, SATA III, 7200 rpm Οπτικό Μέσο : DVD±RW Double layer Δικτύωση : 2x Gigabit Ethernet Δυνατότητα Raid : 0, 1, 5, 10 Θύρες : 4x USB 2.0, 1x VGA, 1x Σειριακή, 2x PCIex x8, 1x PCIex x4 Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr Κωδ.: Εγγύηση : 3 Έτη ON SITE

35 BUSINESS DESKTOP 034/035 Ιδανική λύση για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις Με διπλό τροφοδοτικό για μεγαλύτερη ασφάλεια 3 έτη ON SITE εγγύηση Flexwork RTD R Επεξεργαστής : Intel Xeon E5-2603v2 1.8 GHz Μνήμη : 4 GB, DDR3 ECC, 1333 MHz Σκληρoί Δίσκοι : 2x 500 GB, SATA III, 7200 rpm Οπτικό Μέσο : DVD±RW Double layer Τροφοδοτικό : 2x800 Watt Δικτύωση : 2x Gigabit Ethernet Δυνατότητα Raid : 0, 1, 5, 10 Θύρες : 6x USB 2.0, 1x VGA, 1x Σειριακή, 2x PCIex x16, 2x PCIex x8, 3x PCIex x4 Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr Κωδ.: Εγγύηση : 3 Έτη ON SITE

36 desktop Ε Δ Ω Σ Υ Γ School S100 E300 Sphere E500 Sphere Επεξεργαστής Intel Celeron J GHz AMD Athlon GHz AMD Athlon GHz Λειτουργικό Σύστημα Windows 8.1 με Bing Windows 8.1 με Bing Windows 8.1 με Bing Μνήμη 2 GB, DDR3, 1600 MHz 2 GB, DDR3, 1600 MHz 4 GB, DDR3, 1600 MHz Σκληρός Δίσκος 500 GB, 7200 rpm 500 GB, SATA III, 7200 rpm 1 TB, SATA III, 7200 rpm Kάρτα Γραφικών - ΑMD ΑMD Εγγύηση 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ Κωδικός Τιμή Π ΠΡΟΣΦΟΡΑ P50 Pegasus G300 Cerberus G400 Cerberus Επεξεργαστής Intel Pentium GHz AMD FX GHz AMD FX GHz Λειτουργικό Σύστημα Windows Bit Windows Bit Windows Bit Μνήμη 4 GB, DDR3, 1600 MHz 8 GB, DDR3, 1333 MHz 8 GB, DDR3, 1333 MHz Σκληρός Δίσκος 500 GB, SATA III, 7200 rpm 500 GB, 7200 rpm 1 TB, 7200 rpm Kάρτα Γραφικών ΑMD R GB ΑMD R7 260X 1 GB ΑMD R7 260X 1 GB Εγγύηση 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ Κωδικός Τιμή Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr

37 ΣΥΓΚΡΙΣΗ DESKTOP 036/037 Κ Ρ Ι Ν Ε Ι Σ Sphere E600 Sphere E700 P60 Pegasus AMD FX FX GHz Intel Core i GHz AMD A-Series 7700K 3.80 GHz Windows Bit Windows Bit Windows Bit 4 GB, DDR3, 1333 MHz 4 GB, DDR3, 1600 MHz 4 GB, DDR3, 1600 MHz 500 GB, 7200 rpm 500 GB, 7200 rpm 500 GB, SATA III, 7200 rpm ΑMD Radeon HD 3000 Intel HD 4400 ΑMD Radeon R7 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ G500 Cerberus Atlas F4550 Atlas F4650 Intel Core i GHz Intel Core i GHz Intel Core i GHz Windows Bit Windows Bit Windows Bit 8 GB, DDR3, 1600 MHz 12 GB, DDR3, 1600 MHz 16 GB, DDR3, 1600 MHz 1 TB, SATA III, 7200 rpm 1 TB, 7200 rpm 1 TB, 7200 rpm Intel R GB ΑMD R9 270X 1 GB ΑMD R9 270X 1 GB 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr

38 desktop Ε Δ Ω Σ Υ Γ Flexwork M1622 Flexwork M3242 Flexwork Mi3414 Επεξεργαστής Intel Celeron G GHz Intel Pentium G GHz Intel Core i GHz Λειτουργικό Σύστημα Windows 8.1 Pro 64 Bit Δυνατότητα Downgrade σε Windows 7 Windows 8.1 Pro 64bit Gr/En, Δυνατότητα Downgrade σε Windows 7 Windows 8.1 Pro 64 Bit Δυνατότητα Downgrade σε Windows 7 Μνήμη 2 GB, DDR3, 1600 MHz 2 GB, DDR3, 1600 MHz 4 GB, DDR3, 1600 MHz Σκληρός Δίσκος 500 GB, SATA III, 7200 rpm 500 GB, SATA III, 7200 rpm 500 GB, SATA III, 7200 rpm Θύρες 6x USB 2.0, 1x VGA, 1x Παράλληλη, 1x PCIex x16, 1x PCIex x1, 1x PCI 2x USB 3.0, 4x USB 2.0, 1x VGA, 1x DVI, 1x HDMI, 1x Σειριακή, 1x PCIex x16, 2x PCIex x1, 1x PCI 2x USB 3.0, 4x USB 2.0, 1x VGA, 1x DVI, 1x HDMI, 1x Σειριακή, 1x PCIex x16, 2x PCIex x1, 1x PCI Κάρτα Γραφικών Intel HD Graphics Intel HD Graphics Intel HD Graphics Εγγύηση 3 έτη ON SITE 3 έτη ON SITE 3 έτη ON SITE Κωδικός Τιμή Teamwork Bing A13472 Teamwork A13324 Teamwork A13i3414 Επεξεργαστής Intel Celeron G GHz Intel Pentium G GHz Intel Core i GHz Λειτουργικό Σύστημα Windows 8.1 με Bing Windows 8.1 Pro 64bit Gr/En, Δυνατότητα Downgrade σε Windows 7 Windows 8.1 Pro 64 Bit Δυνατότητα Downgrade σε Windows 7 Μνήμη 2 GB, DDR3, 1600 MHz 4 GB, DDR3, 1600 MHz 4 GB, DDR3, 1600 MHz Σκληρός Δίσκος 500 GB, SATA III, 7200 rpm 1 TB, SATA III, 7200 rpm 500 GB, SATA III, 7200 rpm Θύρες 6x USB 2.0, 1x VGA, 1x DVI, 1x PCIex x16, 2x PCIex x1 2x USB 3.0, 4x USB 2.0, 1x VGA, 1x DVI, 1x HDMI, 1x Σειριακή, 1x PCIex x16, 2x PCIex x1, 1x PCI 2x USB 3.0, 4x USB 2.0, 1x VGA, 1x DVI, 1x HDMI, 1x Σειριακή, 1x PCIex x16, 2x PCIex x1, 1x PCI Κάρτα Γραφικών Intel HD Graphics Intel HD Graphics Intel HD Graphics Εγγύηση 1 έτος ON SITE 2 έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 έτη ΠΛΑΙΣΙΟ Κωδικός Τιμή Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr

39 ΣΥΓΚΡΙΣΗ BUSINESS DESKTOP 038/039 Κ Ρ Ι Ν Ε Ι Σ Flexwork SFF3244 Flexwork USFF1622 Flexwork SFFi3414 Flexwork USFFi3244 Intel Pentium G GHz Intel Celeron G GHz Intel Core i GHz Intel Core i GHz 8.1 Pro 64bit Gr/En Δυνατότητα Downgrade σε Windows Windows 8.1 Pro 64 Bit Δυνατότητα Downgrade σε Windows Windows 8.1 Pro 64 Bit Δυνατότητα Downgrade σε Windows Windows 8.1 Pro 64 Bit Δυνατότητα Downgrade σε Windows 4 GB, DDR3, 1600 MHz 2 GB, DDR3, 1600 MHz 4 GB, DDR3, 1600 MHz 4 GB, DDR3, 1600 MHz 500 GB, SATA III, 7200 rpm 500 GB, SATA III, 7200 rpm 500 GB, SATA III, 7200 rpm 500 GB, SATA III, 7200 rpm 2x USB 3.0, 4x USB 2.0, 1x VGA, 1x DVI, 1x HDMI, 1x Σειριακή, 1x PCIex x16, 2x PCIex x1, 1x PCI 6x USB 2.0, 1x DVI, 1x Σειριακή, 1x Παράλληλη, 1x PCI 2x USB 3.0, 4x USB 2.0, 1x VGA, 1x DVI, 1x HDMI, 1x Σειριακή, 1x PCIex x16, 2x PCIex x1, 1x PCI 6x USB 2.0, 1x DVI, 1x Σειριακή, 1x Παράλληλη, 1x PCI Intel HD Graphics Intel HD Graphics Intel HD Graphics Intel HD Graphics 3 έτη ON SITE 3 έτη ON SITE 3 έτη ON SITE 3 έτη ON SITE Flexwork Ti5444 Flexwork Ti7474 Flexwork Wi5454 Flexwork Wi7478 Intel Core i GHz Intel Core i GHz Intel Core i GHz Intel Core i GHz Windows 8.1 Pro 64 Bit Δυνατότητα Downgrade σε Windows Windows 8.1 Pro 64 Bit Δυνατότητα Downgrade σε Windows Windows 8.1 Pro 64 Bit Windows 8.1 Pro 64 Bit 4 GB, DDR3, 1600 MHz 4 GB, DDR3, 1600 MHz 4 GB, DDR3, 1600 MHz 8 GB, DDR3, 1600 MHz 1 TB, SATA III, 7200 rpm 1 TB, SATA III, 7200 rpm 120 GB SSD + 1 TB 7200 rpm 1 TB, SATA III, 7200 rpm 2x USB 3.0, 4x USB 2.0, 1x VGA, 1x DVI, 1x HDMI, 1x Σειριακή, 1x PCIex x16, 2x PCIex x1, 1x PCI 2x USB 3.0, 4x USB 2.0, 1x VGA, 1x DVI, 1x HDMI, 1x Σειριακή, 1x PCIex x16, 2x PCIex x1, 1x PCI 4x USB 3.0, 4x USB 2.0, 1x VGA, 1x DVI, 1x HDMI, 2x PCIex x16, 2x PCIex x1, 2x PCI 4x USB 3.0, 4x USB 2.0, 1x VGA, 1x DVI, 1x HDMI, 2x PCIex x16, 2x PCIex x1, 2x PCI Intel HD Graphics Intel HD Graphics PNY Quadro 410 PNY Quadro K600 3 έτη ON SITE 3 έτη ON SITE 3 έτη ON SITE 3 έτη ON SITE Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr

40 ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΡΑΤΑ ΤΟ DESKTOP ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΟ!

41 ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 040/041 Ψύκτρες Υπεύθυνες για να κρατάνε δροσερά τα υποσυστήματα του υπολογιστή, για σωστή λειτουργία και προστασία. CPU Ο εγκέφαλος του υπολογιστή που σε μεγάλο βαθμό καθορίζει την ταχύτητα του. Κουτιά Το «κουτί», είναι η θήκη που στεγάζονται όλα τα υποσυστήματα ενός Desktop PC. Κάρτα γραφικών Ο βασικός υπεύθυνος για την ταχύτητα και την ποιότητα των γραφικών. Μνήμη Εκεί αποθηκεύονται δεδομένα στα οποία πρέπει να έχει γρήγορη πρόσβαση ο επεξεργαστής. Mητρική Η κύρια πλακέτα του συστήματος, υπεύθυνη για την αρμονική λειτουργία των υπόλοιπων υποσυστημάτων. Τροφοδοτικό «Τροφοδοτεί» με ρεύμα τον υπολογιστή. Σκληρός Δίσκος Η «αποθήκη» του υπολογιστή αλλά και ένας από τους κύριους υπεύθυνους για τη συνολική ταχύτητά του. Sotware Το «δεύτερο μισό» του υπολογιστή, αφού χωρίς αυτό είναι απλά ένα σύνολο από ηλεκτρονικά εξαρτήματα.

42 desktop Ε Δ Ω Σ Υ Γ Fazn A18 Fazn Firefly, II Sphere, III Τύπος Θήκης Midi Tower Mini Tower Mini Tower Τύπος Μητρικής ATX, M-ATX M-ATX M-ATX Εξωτερικές Θέσεις 2 X 5,25, 1 X Εξωτ. Θέσεις 3,5-1 X 5,25 Εσωτερικές Θέσεις 5 X Εσωτ. Θέσεις 3,5 2 X Εσωτ. Θέσεις 2,5 5 X Εσωτ. Θέσεις 3,5 Άλλες Υποδοχές 2X USB 2.0, 1X Ακουστικά/Ηχεία, 1 Mικρόφωνο 1X USB 2.0, 1X USB 3.0, 1X Ακουστικά/Ηχεία, Μικρόφωνο 2X USB 2.0, 1X Ακουστικά/Ηχεία, Μικρόφωνο Εγγύηση 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ Κωδικός Τιμή 22,90 25,90 29,90 Fazn Warhawk Corsair Obsidian, 250D Fazn Warhawk, II Τύπος Θήκης Midi Tower HTPC Tower Midi Tower Τύπος Μητρικής ATX, M-ATX Mini-ITX ATX, M-ATX Εξωτερικές Θέσεις 3 X 5,25 1 X 5,25 4 X 5,25 Εσωτερικές Θέσεις 3 X Εσωτ. Θέσεις 3,5, 4 X Εσωτ. Θέσεις 2,5 2 X Εσωτ. Θέσεις 3,5 5 X Εσωτ. Θέσεις 3,5 Άλλες Υποδοχές 1X USB 2.0, 1X USB 3.0, 1X Ακουστικά/Ηχεία, Μικρόφωνο 2X USB 3.0, 1X Ακουστικά/Ηχεία, Μικρόφωνο 1X USB 2.0, 1X USB 3.0, 1X e-5ata, 1X Ακουστικά/Ηχεία, Μικρόφωνο Εγγύηση 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ Κωδικός Τιμή 79 95,90 99,90 Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr

43 ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΟΥΤΙΩΝ 042/043 Κ Ρ Ι Ν Ε Ι Σ Fazn Cronus II Cerberus, VI Fazn Firefly Midi Tower Midi Tower Midi Tower ATX, M-ATX ATX, M-ATX ATX, M-ATX 3 X 5,25, 1 X Εξωτ. Θέσεις 3,5 2 X 5,25 1 X 5,25 5 X Εσωτ. Θέσεις 3,5 2Χ USB 2.0, 1X USB 3.0 1X Ακουστικά/Ηχεία, Μικρόφωνο 4 X Εσωτ. Θέσεις 3,5, 3 X Εσωτ. Θέσεις 2,5 1X USB 2.0, 1X USB 3.0, 1X Ακουστικά/Ηχεία, Μικρόφωνο 4 X Εσωτ. Θέσεις 3,5 2X USB 2.0, 1X USB 3.0, 1X Ακουστικά/Ηχεία, Μικρόφωνο 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ ,90 49,90 59,90 Corsair Carbide, 500R Fazn Spitfire Corsair Obsidian, 900D Midi Tower Full Tower Full Tower ATX, M-ATX ATX, M-ATX, Mini-ITX, XL-ATX ATX, E-ATX, M-ATX, Mini-ITX, XL-ATX 4 X 5,25 5 X 5,25 4 X 5,25 6 X Εσωτ. Θέσεις 3,5 7 X Εσωτ. Θέσεις 3,5 9 X Εσωτ. Θέσεις 3,5 2X USB 3.0, 1Χ IEEE 1394 (Firewire), 1X Ακουστικά/Ηχεία, Μικρόφωνο 2X USB 2.0, 2X USB 3.0, 1X Ακουστικά/Ηχεία, Μικρόφωνο 4X USB 2.0, 2X USB 3.0, 1X Ακουστικά/Ηχεία, Μικρόφωνο 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 2 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ , Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr

44 desktop Ε Δ Ω Σ Υ Γ Value Series TX-400W Value Series II 450W Value Series II 550W Power Series 500W Παρεχόμενη Ισχύς Τροφ. (Watts) 400 W 450 W 550 W 500 W PFC Παθητικό Παθητικό Παθητικό Ενεργό Efficiency 65% 70% 70% 80% Ψύξη Single Fan Single Fan Single Fan Single Fan Εγγύηση 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ Κωδικός Τιμή 29,90 32,90 39,90 49,90 Power Series Modular 635W Corsair CX Series 600W Power Series Modular 735W Power Series Modular 835W Παρεχόμενη Ισχύς Τροφ. (Watts) 635 W 600 W 735 W 835 W PFC Ενεργό Ενεργό Ενεργό Ενεργό Efficiency 80% 82% 80% 80% Ψύξη Single Fan Single Fan Single Fan Single Fan Εγγύηση 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ Κωδικός Τιμή 74,90 76,90 89,90 105,90 Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr

45 ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΩΝ 044/045 Κ Ρ Ι Ν Ε Ι Σ Corsair Builder Series 430W Value Series II 650W Power Series 600W Corsair Builder V2 500W V2 430 W 650 W 600 W 500 W Ενεργό Παθητικό Ενεργό Ενεργό 80% 70% 80% 82% Single Fan Single Fan Single Fan Single Fan 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ ,90 54,90 59,90 65,90 Corsair CS Series 750 W Corsair RM Series 850W Corsair RM Series 1000W Corsair AX Series 1200 W 750 W 850 W 1000 W 1200 W Ενεργό Ενεργό Ενεργό Ενεργό 92% 90% 90% 92% Single Fan Single Fan Single Fan Single Fan 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 5 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 5 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 7 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ , Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr

46 desktop Ε Δ Ω Σ Υ Γ MSI AM1I Gigabyte H61M-S2PV MSI H81M-P32L H81H3-M3 MSI 760GMA-P34 FX Τύπος Μητρικής Mini-ITX M-ATX M-ATX M-ATX M-ATX Socket AM AM3+ Chipset AM1 H61 H81 H81 760G Memory Slots Τύπος Μνήμης DDR3 DDR3 DDR3 DDR3 DDR3 Μέγεθος Μνήμης 32 GB 16 GB 16 GB 16 GB 16 GB PCI - Express x Εγγύηση 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ Κωδικός Τιμή 40, , ΝΕΟ MSI A88X-G43 Gigabyte 970A-UD3P Gigabyte H97-HD3 Gigabyte G1.Sniper A88X Gigabyte Z97M-D3H Τύπος Μητρικής ATX ATX ATX ATX M-ATX Socket FM2+ AM FM Chipset A88X 970 H97 A88X Z97 Memory Slots Τύπος Μνήμης DDR3 DDR3 DDR3 DDR3 DDR3 Μέγεθος Μνήμης 64 GB 32 GB 32 GB 64 GB 32 GB PCI - Express x Εγγύηση 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ 3 Έτη ΠΛΑΙΣΙΟ Κωδικός Τιμή 97,90 99, ,90 Τσέκαρε την τελευταία τιμή στο plaisio.gr

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2017

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2017 CPV: 30237300-2,30213300-8,30237460-1,

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 49999,50 ΕΥΡΩ ΜΕ Φ.Π.Α. Κ.Α. : 70.01.7134.001 ΕΤΟΣ : 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Τεχνικές Προδιαγραφές Ελληνικό-Αργυρούπολη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Α. Για τις Διοικητικές Υπηρεσίες του ΤΕΙ Θεσσαλίας στη Λάρισα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Α. Για τις Διοικητικές Υπηρεσίες του ΤΕΙ Θεσσαλίας στη Λάρισα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Λήψη προσφορών για δαπάνη ποσού 19.700,00, ολογράφως ( δεκαεννέα χιλιάδων επτακοσίων ευρώ ) για την προμήθεια Η/Υ, εκτυπωτών κλπ για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΑΠΑΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟY ΕΞΟΠΛΙΣΜΟY ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΑΠΑΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟY ΕΞΟΠΛΙΣΜΟY ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Τ.Κ. 57013 Κομνηνών 76 - Ωραιόκαστρο ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ Τ.Π.Ε. ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΑΠΑΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟY

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η. Προμήθεια εξοπλισμού μηχανοργάνωσης για τις ανάγκες του Δήμου Φαιστού για το έτος 2013. Προϋπολογισμού: 8.

Μ Ε Λ Ε Τ Η. Προμήθεια εξοπλισμού μηχανοργάνωσης για τις ανάγκες του Δήμου Φαιστού για το έτος 2013. Προϋπολογισμού: 8. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ,, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ: Φαιστού ΤΙΤΛΟΣ: Προμήθεια εξοπλισμού μηχανοργάνωσης για τις ανάγκες του Δήμου Φαιστού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝIΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝIΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. / ΔΣΣΜ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝIΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝIΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. / ΔΣΣΜ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝIΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝIΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. / ΔΣΣΜ 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡIΕΧΟΜΕΝΩΝ Είδος 1. Επιτραπέζιος Η/Υ...3 Είδος 2. Οθόνη 24...6 Είδος 3. Φορητός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Αρ.Πρωτ.: 3788 Άρτα, 16/10/2012 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ηπείρου, σύμφωνα με τον Οδηγό Χρηματοδότησής του, προβαίνει

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να επιλέξετε το σωστό Υπολογιστή

Πώς να επιλέξετε το σωστό Υπολογιστή Η ΚΜΕ (CPU) είναι η καρδιά του κάθε υπολογιστή. Μια ταχύτερη ΚΜΕ σημαίνει: τι, και πόσα προγράμματα και πόσο γρήγορα και ομαλά εκτελούνται, Οι δύο μεγαλύτεροι παίκτες στο χώρο των CPU είναι Intel και AMD

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ CPV : 30213300-8, 30233132-5, 30236113-7, 30232000-4, 32421000-0 Βέροια

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ιεύθυνση ιοικητικού- Οικονοµικού Τµήµα Μισθοδοσίας, Αποζηµιώσεων, Προµηθειών & Περιουσίας ιεύθυνση: Τέρµα Μαγνησίας 621 24 Σέρρες : (2321) 049106 Fax: (2321) 046556 Πληροφορίες: Μ. Μπάκα Ηµεροµηνία: 15-12-2014

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.

Α. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ. Α. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΤΟΜΕΑ. ΠΙΝΑΚΑΣ 1. ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ α/α Εργαστήριο Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Ο προσφερόμενος εξοπλισμός θα πρέπει να καλύπτεται από εγγύηση του κατασκευαστή τουλάχιστον 1 έτους. ΝΑΙ 13.1

Ο προσφερόμενος εξοπλισμός θα πρέπει να καλύπτεται από εγγύηση του κατασκευαστή τουλάχιστον 1 έτους. ΝΑΙ 13.1 L.1 Φορητοί Σταθμοί Εργασίας (Laptops) 15,6'' (High end) Full HD 1. Φορητοί Σταθμοί Εργασίας 2.2. Ανακοίνωση τους τελευταίους 12 μήνες 3.1. Να περιγραφεί η αρχιτεκτονική της CPU και να δοθούν: Τύπος CPU:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ : 2718/Μ/08 Μυτιλήνη, 22 Οκτωβρίου 2008 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Π.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ: Φαιστού ΕΡΓΟ: Προμήθεια Η/Υ, λογισμικών και εκτυπωτών Προϋπολογισμός: 19.929,28

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α Περιγραφή / Προδιαγραφές. Απαίτηση Απάντηση Παραπομπή. 1 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές. 1.1 Ποσότητα 15 ΝΑΙ

Α/Α Περιγραφή / Προδιαγραφές. Απαίτηση Απάντηση Παραπομπή. 1 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές. 1.1 Ποσότητα 15 ΝΑΙ Α/Α Περιγραφή / Προδιαγραφές Απαίτηση Απάντηση Παραπομπή 1 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές 1.1 Ποσότητα 15 1.2 Να αναφερθεί ο 1.3 Επεξεργαστής: INTELCOREI3 4 ης γενιάς 3.1GHZ αντίστοιχο ή ανώτερο 1.4 Σκληρός

Διαβάστε περισσότερα

ISO 9001/9002. Πυρήνες >= 4. >= σύμφωνα με τις μετρήσεις απόδοσης του εργαλείου passmark >= 0 >= 250 GB SATA III. Ταχύτητα

ISO 9001/9002. Πυρήνες >= 4. >= σύμφωνα με τις μετρήσεις απόδοσης του εργαλείου passmark >= 0 >= 250 GB SATA III. Ταχύτητα Τροποποιημένο Τεχνικό Παράρτημα για την Κατηγορία 2: Ένας (1) ηλεκτρονικός υπολογιστής (Desktop) της 16970/28.11.2014 Διακήρυξης Πρόχειρου Διαγωνισμού. Είδος 2: Ένας (1) ηλεκτρονικός υπολογιστής (Desktop)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Δυτική Φραγκίστα 18-3-2015 Αρ. Πρωτ. : 2146 ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Δυτική Φραγκίστα Τ.Κ. 36071 Τηλ. :2237351127 Fax: 2237351128 Email: nikolastakis@0929.syzefxis.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝIΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝIΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ Α.Ε.

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝIΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝIΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝIΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝIΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. 1 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΔΟΣ 1. ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ Η/Υ i5... 3 ΕΙΔΟΣ 2. ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ Η/Υ i7... 6 ΕΙΔΟΣ 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Παράρτημα Α Τεχνικές Προδιαγραφές και Απαιτήσεις Ομάδας Εξοπλισμού Συντάκτες: Μίλτος Α. Κουτούγκος, Υπεύθυνος Μηχανογράφησης, Σχολή Πολιτικών Μηχανικών

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Βέροια, 21 Νοεμβρίου 2016 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Αριθ. Πρωτ.: 44051 ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΤΠΕ) Πληροφορίες : Τριγώνης

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Διεύθυνση: Ν.Δικαστ.Μέγαρο 26 ης Οκτωβρίου 3 54012 Θεσσαλονίκη Πληροφ.: Φ.Κολεσιώτη Θεσσαλονίκη, 20.2.2018

Διαβάστε περισσότερα

17REQ

17REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΠ.Υ.ΜΕ. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Αθήνα 22-05-2017 Αριθμ. Πρωτ.24817/243

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Αθήνα, 8 Δεκεμβρίου 2014 Α.Π.: 6028 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Παρακαλώ όπως αποστείλετε αναλυτική προσφορά για την προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Συνολικού Προϋπολογισμού:73.800,οο Η/Υ ΤΥΠΟΣ-Α

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Συνολικού Προϋπολογισμού:73.800,οο Η/Υ ΤΥΠΟΣ-Α ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Συνολικού Προϋπολογισμού:73.800,οο Η/Υ ΤΥΠΟΣ-Α A. Desktop PC INTEL CORE i5-2500 3.30 GHz ή ανώτερο - Windows 7 PRO (64 bit) Τουλάχιστον 20 τεμάχια προτύπου: Επεξεργαστής: Μνήμη cache:

Διαβάστε περισσότερα

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o 1. Σύστηµα ΗΥ Τύπου Α Τεµ. 40 - Κουτί Midi Twer µε τουλάχιστον 3 θέσεις συσκευών 5,25 και 2 θέσεις συσκευών 3,5, τουλάχιστον 2 ενεργές θύρες USB από την µπροστινή πλευρά, τουλάχιστον 1 ανεµιστήρα πλαισίου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Α. κεντρικός εξυπηρετητής τεµάχια : 5 (πέντε) Ολα τα µέρη του προσφερόµενου εξοπλισµού να είναι του ιδίου κατασκευαστή. Αριθµός µονάδων. 5 Τα τµήµατα που συνθέτουν το σύστηµα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Με την παρούσα τεχνική περιγραφή προβλέπεται η προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής (ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κλπ) που θα χρησιμοποιηθεί στις Υπηρεσίες του Δήμου Ναυπακτίας σε

Διαβάστε περισσότερα

υπάρχει στην ΣΑΕ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας 2016ΣΕ (τρεις χιλιάδες τετρακόσια ευρώ) μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

υπάρχει στην ΣΑΕ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας 2016ΣΕ (τρεις χιλιάδες τετρακόσια ευρώ) μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ/ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΡΓΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εύκολος, βασικός, φορητός

Εύκολος, βασικός, φορητός Εύκολος, βασικός, φορητός www.sonyeurope.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Intel HM65 Express

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ Τίτλος : «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ» ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 5.952,14 ΦΠΑ 16% : 1.011,86 ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΦΠΑ :

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών για τις ανάγκες της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων.

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών για τις ανάγκες της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΔΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΔΑΤΟΣ Ταχ. Δ/νση: Μ. Ιατρίδου 2 & Κηφισίας 124 Ταχ. Κωδ.: 11526, Αθήνα Πληρ.:

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝ. ΑΣΤ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡ. ΑΝΑΤ. ΜΑΚ.& ΘΡΑΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΡΑΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΏΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ Γ. Παπανδρέου 35 α Δράμα, 06 Μαρτίου 2014 66100 ΔΡΑΜΑ Αριθμός Πρωτ.:.8039/1/84-18-δ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Λήψη προσφορών για δαπάνη ποσού 14.100,00, ολογράφως ( δεκατέσσερις χιλιάδες και εκατό ευρώ ) για την προµήθεια Η/Υ, εκτυπωτών, οθονών

Διαβάστε περισσότερα

Το καθημερινό μου VAIO

Το καθημερινό μου VAIO Το καθημερινό μου VAIO www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium με Service Pack 1 64bit Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Intel

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ «ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ»

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ «ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ» ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ «ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 7 Αυγούστου 2018 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Αρ. Πρωτ. 5511 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Το εσωτερικό ενός PC. Τεχνολογία Η/Υ & Πληροφοριών - 05 Κεντρική μονάδα Χουρδάκης Μανόλης

Το εσωτερικό ενός PC. Τεχνολογία Η/Υ & Πληροφοριών - 05 Κεντρική μονάδα Χουρδάκης Μανόλης Το εσωτερικό ενός PC 1 Το κουτί του PC (περίβλημα) περιέχει όλα τα βασικά μέρη του συστήματος Δύο κατηγορίες κουτιών: Desktop και Tower Mini tower Midi tower Full tower Κεντρική μονάδα Ο τύπος του κουτιού

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Γενικά Χαρακτηριστικά Το προτεινόμενο σύστημα να είναι επώνυμου κατασκευαστικού οίκου, σύγχρονης τεχνολογίας με σειρά παραγωγής >=2017 Να

Διαβάστε περισσότερα

Σημειώσεις : Χρήστος Μουρατίδης. Κάντε κλικ για έναρξη

Σημειώσεις : Χρήστος Μουρατίδης. Κάντε κλικ για έναρξη Σημειώσεις : Χρήστος Μουρατίδης Κάντε κλικ για έναρξη Γενική εικόνα Στο σχήμα βλέπουμε μία γενική εικόνα του εσωτερικού της Κεντρική Μονάδας του υπολογιστή: Τροφοδοτικό Είναι μία ηλεκτρική μικροσυσκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ 1 1. ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ I ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Τεχνικές Προδιαγραφές Υποχρ/κή Απαίτηση Απάντηση 1 Τεχνολογία Εκτύπωσης: Μέγεθος εγγράφου: Ανάλυση εκτύπωσης: Ταχύτητα

Διαβάστε περισσότερα

Το καθημερινό μου VAIO

Το καθημερινό μου VAIO Το καθημερινό μου VAIO www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium με Service Pack 1 64bit Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Intel

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ 1 1. ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ I ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Τεχνικές Προδιαγραφές Υποχρ/κή Απαίτηση Απάντηση 1 Τεχνολογία Εκτύπωσης: Μέγεθος εγγράφου: Ανάλυση εκτύπωσης: Ταχύτητα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ To Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών «Αλέξανδρος Φλέμιγκ» στα πλαίσια του έργου «Infrafrontier GR: H Ελληνική Ερευνητική Υποδομή για το Φαινοτυπικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2016

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ CPV : 30237300-2 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σαχπατζίδης Αβραάμ Καθηγητής Πληροφορικής Π.Ε 20

Σαχπατζίδης Αβραάμ Καθηγητής Πληροφορικής Π.Ε 20 Σαχπατζίδης Αβραάμ Καθηγητής Πληροφορικής Π.Ε 20 Master of Arts (M.A) in "Gender, New Forms of Education, New Forms of Employment and New Technologies in the Information Age". Top???????????? μ?????????????

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (με συλλογή κλειστών προσφορών)για ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ.

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (με συλλογή κλειστών προσφορών)για ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» ΝΠΔΔ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 343 ΧΑΪΔΑΡΙ ΤΚ 12461 TMHMA : OIKONOMIKOY ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ : 213 2046170-171 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ:12503/749713 ΧΑΙΔΑΡΙ 30/10/2015 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC 16PROC004771 016-07-13 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ Ινστιτούτο Πληροφορικής Ταχ. Διεύθυνση:

Διαβάστε περισσότερα

1 2 Μνήµη RAM 4 GB τύπου DDR4 ή νεότερη, µε συχνότητα τουλάχιστον 2133MHz 3 Ένας σκληρός δίσκος SATA III 500GB ταχύτητας τουλάχιστον 7200 RPM (Rounds

1 2 Μνήµη RAM 4 GB τύπου DDR4 ή νεότερη, µε συχνότητα τουλάχιστον 2133MHz 3 Ένας σκληρός δίσκος SATA III 500GB ταχύτητας τουλάχιστον 7200 RPM (Rounds ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Πάτρα : 30-10-2017 ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ,ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, Αρ.Πρωτ.:34319 ΗΠΕΙΡΟΥ & ΥΤ.ΕΛΛΑ ΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Tµήµα :Oικονοµικό Γρ.Προµηθειών Πληροφορίες :.Κοκοβίκα Τηλ.: 2610-227871

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ: Πατρ. Γρηγορίου Ε 12, Τ.Κ. 561

Διαβάστε περισσότερα

Κομψή μεγάλη οθόνη Entertainer

Κομψή μεγάλη οθόνη Entertainer Κομψή μεγάλη οθόνη Entertainer www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64-bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Το καθημερινό μου VAIO

Το καθημερινό μου VAIO Το καθημερινό μου VAIO www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium με Service Pack 1 64bit Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων AMD

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2015

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρ.πρωτ.: 19/2019 ΤΗΛΕΦΩΝO : 2310 981 226 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 24.04.2019 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Ανακοινώνεται προς τους ενδιαφερομένους ότι το ΕΚΚΕ προτίθεται να προβεί άμεσα στην προμήθεια των κάτωθι ειδών:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Ανακοινώνεται προς τους ενδιαφερομένους ότι το ΕΚΚΕ προτίθεται να προβεί άμεσα στην προμήθεια των κάτωθι ειδών: 26.03.2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ανακοινώνεται προς τους ενδιαφερομένους ότι το ΕΚΚΕ προτίθεται να προβεί άμεσα στην προμήθεια των κάτωθι ειδών: 1. Ηλεκτρονικός Υπολογιστής (Ποσότητα: 1) (βλ. τεχνικά χαρακτηριστικά)

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 14.415,00 (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη, Δικαστικό Μέγαρο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ: Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018. ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟI:

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Πρόχειρου Μειοδοτικού Διαγωνισμού

Προκήρυξη Πρόχειρου Μειοδοτικού Διαγωνισμού Γραφείο: Πληροφορίες: Τηλ.: Φαξ: e-mail: Αρ. Φακέλου: Μ.Προμηθειών Ε.Ε. Α.Π.Θ. Βενέτη Εύη 2310-996754 2310-200392 Procur@rc.auth.gr 85041 Θεσσαλονίκη, 11/1/2012 Αρ.Πρωτ.: 2654/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να καταθέσουν προσφορά για την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών, αποθηκευτικών μέσων και περιφερειακών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (με συλλογή κλειστών προσφορών)για ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ.

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (με συλλογή κλειστών προσφορών)για ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» ΝΠΔΔ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 343 ΧΑΪΔΑΡΙ ΤΚ 12461 TMHMA : OIKONOMIKOY ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ : 213 2046170-171 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ: 15375/720045 ΧΑΙΔΑΡΙ

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Ρ Τ Η Τ Ε Α Σ Τ Ο Δ Ι Α Δ Ι Κ Τ Υ Ο

Α Ν Α Ρ Τ Η Τ Ε Α Σ Τ Ο Δ Ι Α Δ Ι Κ Τ Υ Ο Α Ν Α Ρ Τ Η Τ Ε Α Σ Τ Ο Δ Ι Α Δ Ι Κ Τ Υ Ο Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΥΔΕ/Κ.Σ.Σ.Υ (ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΚΕΚ ΠΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΚΕΚ ΠΕ ΛΑΡΙΣΑΣ Π Ε Ρ Ι Φ Ε Ρ Ε Ι Α Θ Ε Σ Σ Α Λ Ι Α Σ ΚΕΚ ΠΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 12131258 ηµοτικό ιαµέρισµα Ν. Περιβολίου ήµος Κιλελέρ Τ.Κ. 41500 Τηλ: 2413506262 2410618000

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙ ΩΝ A/A ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙ ΟΥΣ ΜΟΝΑ Α ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙ ΩΝ A/A ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙ ΟΥΣ ΜΟΝΑ Α ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙ ΩΝ A/A ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙ ΟΥΣ ΜΟΝΑ Α ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΝ ΕΙΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΦΠΑ 1 Σταθεροί Υπολογιστές µε οθόνες Τεµάχιο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΑΡ.ΠΡΩΤ. 3293 ΧΑΝΙΑ 15-2-2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ε Ι

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ε Ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Ψ Υ Χ Ι Α Τ Ρ Ι Κ Ο Ν Ο Σ Ο Κ Ο Μ Ε Ι Ο Α Τ Τ Ι Κ Η Σ Τμήμα : Οικονομικό Γραφείο: Υλικού Χαϊδάρι, 29/11/2016 Αριθμ. πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

E-AUCTION. Θεσσαλονίκη, 06/03/2014

E-AUCTION. Θεσσαλονίκη, 06/03/2014 ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Ταχ. Δ/νση: Βούλγαρη 50, ΤΚ 54248, Θεσσαλονίκη Πληροφορίες: Αλεξάνδρα Ταβλαρίδου Τηλέφωνο: 2310 327733-35 Φαξ: 2310 327737

Διαβάστε περισσότερα

Α. Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η

Α. Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. 27174 15/7/2014 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Η/Υ και Περιφερειακών Α. Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ. Δ/νσηΠρογραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής Ταχ. Δ/νση: Βενιζέλου4, Τ.Κ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ. Δ/νσηΠρογραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής Ταχ. Δ/νση: Βενιζέλου4, Τ.Κ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Δ/νσηΠρογραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής Ταχ. Δ/νση: Βενιζέλου4, Τ.Κ. 45 444, Ιωάννινα Μελέτη ΕΡΓΟ : «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΙΕΤΕΘ) Δημητριάδος 95 & Π. Μελά 3ος όροφος Τ.Κ. 38333 Βόλος Βόλος, 08-01-2015 Αριθμ. Πρωτ.: 29/08-01-2015

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ & ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΥΔΕ Κ.Υ.Υ. (ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Διεύθυνση : Εθελοντών Πολεμιστών Τηλ /φαξ: 2242022044 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΔΑΠΑΝΗ. Το εκτιμώμενο κόστος ανέρχεται σε 5.850,00 (συμπ/νου ΦΠΑ). Το εκτιμώμενο κόστος ανέρχεται σε 2.200,00 (συμπ/νουφπα).

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΔΑΠΑΝΗ. Το εκτιμώμενο κόστος ανέρχεται σε 5.850,00 (συμπ/νου ΦΠΑ). Το εκτιμώμενο κόστος ανέρχεται σε 2.200,00 (συμπ/νουφπα). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 3 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Θεσσαλονίκη, 07-12-2017 Αρ. Πρωτ.: 47672 Τμήμα Προμηθειών Πληρ: Bασίλογλου

Διαβάστε περισσότερα

Ο πιο χρωματιστός φορητός υπολογιστής VAIO

Ο πιο χρωματιστός φορητός υπολογιστής VAIO Ο πιο χρωματιστός φορητός υπολογιστής VAIO www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64-bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΠINAKAΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ/ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠINAKAΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ/ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠINAKAΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ/ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1 Κεντρικές μονάδες Η/Υ 65 τεμ. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΠΤΝ ΠΤΔΕ ΦΠΨ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: Intel Core i3-5503,20ghz ή καλύτερος ΜΗΤΡΙΚΗ : Intel Η57 Express Chipset ή καλύτερο ΜΝΗΜΗ: 4 GB DDR

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ηράκλειο, 11/01/2013 Αρ. πρωτ. 297 Ο Ειδικός Λογαριασμός του Πανεπιστημίου Κρήτης πρόκειται να προβεί στην

Διαβάστε περισσότερα

Σημειώνεται ότι ο ανάδοχος της ζητούμενης προμήθειας θα ζητηθεί να συνάψει σύμβαση.

Σημειώνεται ότι ο ανάδοχος της ζητούμενης προμήθειας θα ζητηθεί να συνάψει σύμβαση. Κοζάνη, 06/07/207 Ταχ.Δ/νση: Πάρκο Αγ. Δημητρίου Ταχ. Κωδικός: 5000, Κοζάνη Τμήμα: Τμήμα Διαγωνισμών & Συμβάσεων Πληροφορίες: Χρύσα Ιακωβίδου Τηλ./ Fax: 246056440, 24605622 e-mail: procur@uowm.gr Αριθμ.Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

TABLETS. *Αφορά πωλήσεις σε τεμάχια το πρώτο εξάμηνο του 2014

TABLETS. *Αφορά πωλήσεις σε τεμάχια το πρώτο εξάμηνο του 2014 TABLETS * *Αφορά πωλήσεις σε τεμάχια το πρώτο εξάμηνο του 2014 Για 1η φορά στον κλάδο της τεχνολογίας, ένα ελληνικό brand, ξεπέρασε σε πωλήσεις διεθνείς κολοσσούς No1 BRAND ΣΤΑ TABLETS Δες τι κρύβεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜ/ΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. : 15787/ΓΕΔΧΕ/Δ.Ο.Υ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Θ.Αντωντζίκη ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210-8200859 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 23.09.2015

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΑΙΤΗΜΑ. Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου Αριθμ.πρωτ Πληροφορίες Κ.Ξυνογαλάς

ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΑΙΤΗΜΑ. Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου Αριθμ.πρωτ Πληροφορίες Κ.Ξυνογαλάς ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΑTΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ Ταχ. Δ/νση Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε Τ.Κ. 156 69 Παπάγου Τηλέφωνο 210. 650 8925 FAX 210. 650 8043 E-mail info@edisas.gr Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ. Οι τεχνικές προδιαγραφές που ακολουθούν αφορούν στην προµήθεια των εξής ειδών:

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ. Οι τεχνικές προδιαγραφές που ακολουθούν αφορούν στην προµήθεια των εξής ειδών: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αγ. Στέφανος, 15/6/2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΑΦΑΝΕΙΑΣ Πληροφορίες: Π. Τσέλιος Τηλ.: 213.2030607 Προµήθεια υπολογιστών, εκτυπωτών,

Διαβάστε περισσότερα

1. Μία (1) μονάδα Η/Υ συνολικού προϋπολογισμού 1.100,00

1. Μία (1) μονάδα Η/Υ συνολικού προϋπολογισμού 1.100,00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Λήψη προσφορών για δαπάνη ποσού 8.800,00, ολογράφως (οκτώ χιλιάδων οκτακοσίων ευρώ) για την προμήθεια Η/Υ, ups, FAX κλπ για τις ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

Το προσωπικό μου στούντιο HD

Το προσωπικό μου στούντιο HD Το προσωπικό μου στούντιο HD www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64-bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η προμήθεια θα εκτελεστεί σύμφωνα με: Το Ν. 4412/2016«Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις Οδηγίες 201

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η προμήθεια θα εκτελεστεί σύμφωνα με: Το Ν. 4412/2016«Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις Οδηγίες 201 Αρ. Πρωτ.: 13213 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα μελέτη αφορά την προμήθεια δύο (2) μονάδων ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της γραμματείας του Δήμου Καρπενησίου. Ο Συντάξας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηνουμενίτσα: 06//06 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ Αρ. πρωτ. : 36/73 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ταχ. Δ/νση: Π. Τσαλδάρη 8 Πληροφορίες: Λογοθέτης Θωμάς Τηλ: 6653600367

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 4 ο Μάθημα. Το Υλικό του Υπολογιστή

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 4 ο Μάθημα. Το Υλικό του Υπολογιστή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 4 ο Μάθημα Το Υλικό του Υπολογιστή Ηλεκτρονικός Υπολογιστής Πουλιέται οπουδήποτε (ακόμη και σε Super Market) Είναι παντού Ο φορητός έχει τις ίδιες δυνατότητες με τον επιτραπέζιο Γίνονται μικρότεροι

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορο και πανίσχυρο εν κινήσει

Γρήγορο και πανίσχυρο εν κινήσει Γρήγορο και πανίσχυρο εν κινήσει www.sonyeurope.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Professional (64bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων Intel

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Ο ΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΟΥ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Ο ΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ 17-03-2009 & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Αριθμ. Πρωτ. 6431 α/α 03/09 Α

Διαβάστε περισσότερα

26-01-2012 13.180,00 320,00 ΤΗΛ. 2410-685232 FAX 2410-617116

26-01-2012 13.180,00 320,00 ΤΗΛ. 2410-685232 FAX 2410-617116 ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ Ε.Κ.Α.Β. Παράρτηµα: Ε.Κ.Α.Β. ΛΑΡΙΣΑΣ Ηµεροµηνία: 16-01-2012 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ / ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ Α.Ε. 955 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (όνοµα είδους ή υπηρεσίας) 1) ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Η/Υ (10 ΤΕΜΑΧΙΑ) ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κορυφαία απόδοση στην εργασία και το παιχνίδι

Κορυφαία απόδοση στην εργασία και το παιχνίδι Κορυφαία απόδοση στην εργασία και το παιχνίδι www.sonyeurope.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Professional (64bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΙΕΠ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΙΕΠ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Α/Α Είδος Περιγραφή Ανάλυση Απαίτηση ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1. Σκληρός δίσκος για NAS 1.1 Συμβατότητα Συμβατός με το Synology Rackstation RS2414RP+ Στο σύστημα επί του παρόντος είναι εγκατεστημένοι 4 δίσκοι

Διαβάστε περισσότερα

Διενέργεια Δημόσιας Διαβούλευσης των Τεχνικών Προδιαγραφών Για την : «Προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής».

Διενέργεια Δημόσιας Διαβούλευσης των Τεχνικών Προδιαγραφών Για την : «Προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ 1 Η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΉΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Σοφίας 114 Αθήνα, 18-7-2016 Τ.Κ.:

Διαβάστε περισσότερα

Εύκολη χρήση του υπολογιστή

Εύκολη χρήση του υπολογιστή Εύκολη χρήση του υπολογιστή www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64-bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Τυποποιημένων Προδιαγραφών Υπολογιστικών Συστημάτων και Περιφερειακών Ηλεκτρονικός Υπολογιστής Τύπου 1 Προσωπικός Υπολογιστής

Πίνακας Τυποποιημένων Προδιαγραφών Υπολογιστικών Συστημάτων και Περιφερειακών Ηλεκτρονικός Υπολογιστής Τύπου 1 Προσωπικός Υπολογιστής Πίνακας Τυποποιημένων Προδιαγραφών Υπολογιστικών Συστημάτων και Περιφερειακών Ηλεκτρονικός Υπολογιστής Τύπου 1 Προσωπικός Υπολογιστής Α/Α Περιγραφή Ποσ, Τιμή 1 Προδιαγραφές : ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ : Αριθμός πυρήνων

Διαβάστε περισσότερα

Οικογενειακή διασκέδαση σε μεγάλη οθόνη

Οικογενειακή διασκέδαση σε μεγάλη οθόνη Οικογενειακή διασκέδαση σε μεγάλη οθόνη www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium με Service Pack 1 64bit Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜ/ΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜ/ΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜ/ΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. : 5187/ΓΕ ΧΕ/.Ο.Υ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Θ.Αντωντζίκη ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210-8200859 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 11.04.2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ Ταχ. Δ/νση Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε Τ.Κ. 156 69 Παπάγου Τηλέφωνο 210. 650 8925 FAX 210. 650 8043 E-mail Πληροφορίες info@edisas.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.) / Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (ΙΔΕΠ) Θεσσαλονίκη, 05-04-2017 Αριθμ. Πρωτ.: 000130 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ KAI ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών και οθονών

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών και οθονών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 7-3 - 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ. : 11522 ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Εύκολη οικογενειακή χρήση

Εύκολη οικογενειακή χρήση Εύκολη οικογενειακή χρήση www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64-bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων Intel

Διαβάστε περισσότερα

Φορητός υπολογιστής VAIO με μοναδικό στυλ

Φορητός υπολογιστής VAIO με μοναδικό στυλ Φορητός υπολογιστής VAIO με μοναδικό στυλ www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64-bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Αριθ. Πρωτ. : 283

Αθήνα, Αριθ. Πρωτ. : 283 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Αθήνα, 23-2-2017 Αριθ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Γ.Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ Ταχ. /νση: Κνωσσού 2 Άγιος Νικόλαος 04 / 8 /2014 Αριθµ.Πρωτ: 6549 Βαθ. Προτερ/τας Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα