ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE"

Transcript

1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE 400 Αυτά τα ηχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, προς αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, ο πομπός και τα τροφοδοτικά των ηχείων θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο σε κλειστούς χώρους και ξηρούς χώρους. Μην εκθέτετε αυτά τα στοιχεία σε βροχή ή υγρασία. Μην χρησιμοποιείτε δίπλα ή κοντά σε μπανιέρα, πισίνα, κλπ. Μην εκθέτετε τα εξαρτήματα των συστημάτων σας σε εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες ή φωτεινές πηγές φωτός. Σε περίπτωση ακατάλληλης χρήσης ή εάν έχετε αλλάξει και μόνοι σας επισκευάσει το προϊόν σας, όλες οι εγγυήσεις λήγουν. Η Marmitek δεν αποδέχεται καμία ευθύνη στην περίπτωση εσφαλμένης χρήσης του προϊόντος ή όταν το προϊόν χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς εκτός από τον καθορισμένο. Η Marmitek δεν αποδέχεται την ευθύνη για την πρόσθετη ζημία, πλην των καλυμμένων με τη νομική ευθύνη για τα προϊόντα. Αυτό το προϊόν δεν είναι παιχνίδι. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην ανοίγετε το προϊόν ( κάλυμμα της μπαταρίας εξαιρούνται ) : η συσκευή μπορεί να περιέχει ηλεκτροφόρα μέρη. Το προϊόν πρέπει να επισκευαστεί μόνο από εξουσιοδοτημένο τεχνικό. Κρατάτε τις μπαταρίες μακριά από τα παιδιά. Απορρίπτετε τις μπαταρίες όπως τα χημικά απόβλητα. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε παλιές και καινούργιες μπαταρίες ή διαφορετικούς τύπους μπαταριών μαζί. Αφαιρέστε τις μπαταρίες όταν δεν χρησιμοποιείτε το σύστημα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ελέγξτε την πολικότητα (+/-) των μπαταριών όταν τις τοποθετείτε στο προϊόν. Λανθασμένη τοποθέτηση μπορεί να προκαλέσει έκρηξη. Συνδέετε το μετασχηματιστή στην πρίζα μετά από έλεγχο αν η τάση είναι η ίδια με τις τιμές στις ετικέτες αναγνώρισης. Ποτέ μη συνδέετε ένα καλώδιο προσαρμογέα ήτροφοδοτικό, όταν έχει υποστεί βλάβη. Σε αυτή την περίπτωση, επικοινωνήστε με τον προμηθευτή σας. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Συγχαρητήρια για την αγορά των ηχείων Anywhere 400 Marmitek. Αυτά είναι ένα 863MHz σύστημα ασύρματων στερεοφωνικών ηχείων 2 δρόμων που μπορεί εύκολα να συνδεθεί με τις πηγές ήχου (ραδιόφωνο, τηλεόραση, Hi- Fi και CD-/MP3-/MP4-/Dvd-player). Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να απολαύσετε τη μουσική της πηγής ήχου σε οποιοδήποτε σημείο και γύρω από το σπίτι. Ο ήχος μεταδίδεται πολυκατευθυντικά (360 ). Τα ηχεία είναι αδιάβροχα(όχι πλήρως) και επομένως είναι κατάλληλα για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Τα προϊόντα Marmitek κατασκευάζονται με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια και είναι υψηλής ποιότητας. Παρακαλούμε διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο και ακολουθήστε τις οδηγίες, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε καλύτερα τις δυνατότητες αυτού του προϊόντος. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 1x Audio Transmitter 2x ασύρματα ηχεία 1x Τηλεχειριστήριο (οι μπαταρίες περιλαμβάνονται 2xAAA) 3x Τροφοδοτικά 1x καλώδιο RCA σε RCA (Stereo) 2 μέτρων 1x RCA σε 3.5mm jack 1x μετασχηματιστής 3.5mm σε 6,3 χιλιοστών προσαρμογέα jack 1x οδηγίες χρήσης English, Deutsch, Français, Español, Italiano, Nederlands.

2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Πομπός [1] Στερεοφωνική είσοδο RCA AUDIO "R-AUDIO IN-L" [2] LED ένδειξη ισχύος (πράσινο) " [3] Σήμα ένδειξης LED (μπλε) " [4] Διακόπτης καναλιού "CH 1, 2, 3" [5] Σύνδεση Power "DC IN" 1 Συνδέστε το παρεχόμενο τροφοδοτικό AC στη σύνδεση ρεύματος [5]. 2 Συνδέστε την πηγή ήχου (π.χ. TV, PC, Ραδιόφωνο, CD-/MP3-/MP4-/DVD player) με την είσοδο AUDIO [1] του πομπού. Η έξοδος AUDIO της πηγής Ηχεία Δέκτες (Για τις εικόνες αναφερθείτε στο ξενόγλωσσο εγχειρίδιο σελ.5) ήχου συνήθως αναφέρεται με ή AUDIO OUT. Εάν χρειαστεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους παρεχόμενους προσαρμογείς. 3. Συνδέστε το τροφοδοτικό στην πρίζα και το ενδεικτικό LED [2] θα ανάψει. Μόλις ο πομπός λάβει το ηχητικό σήμα, αυτό θα ανοίξει αυτόματα και το ενδεικτικό LED λήψης σήματος [3] θα ανάψει (μπλε). [ 6 ] Ενεργοποίηση Ηχείου κουμπί on / off [ 7 ] Ατμοσφαιρικός φωτισμός on / off κουμπί " Light " [ 8 ] Αυτόματο κουμπί ρύθμισης συχνότητας " Tune " [ 9 ] Κουμπί έντασης ήχου " + / - " [ 10 ] Κάλυμμα της μπαταρίας [ 11 ] Σύνδεση Power " DC IN " [ 12 ] Ατμοσφαιρικός φωτισμός Στο κάτω μέρος του ασύρματου ηχείου μπορείτε να βρείτε ένα αυτοκόλλητο με ένα " L " ( αριστερά) ή ένα " R" ( δεξιά). Αυτές αντιστοιχούν με το αριστερό ( λευκό) και δεξιά (κόκκινη ) εισόδου AUDIO [ 1] σχετικά με τον πομπό. 1. Τα ηχεία διαθέτουν διπλή τροφοδοσία : a. Με τις μπαταρίες Εισάγεται 6 τεμάχια αλκαλικές μπαταρίες μεγέθους «D» ( δεν περιλαμβάνονται) στη θήκη μπαταριών με τη σωστή πολικότητα. Για να χρησιμοποιήσετε τις μπαταρίες, βεβαιωθείτε ότι το τροφοδοτικό δεν είναι συνδεδεμένο. Σημείωση : Αφαιρέστε τις μπαταρίες όταν είναι άδειες ή όταν δεν χρησιμοποιείτε τη συσκευή για μεγάλο χρονικό διάστημα. b. Με το παρεχόμενο τροφοδοτικό Συνδέστε το τροφοδοτικό στην υποδοχή ρεύματος [ 11] στο πίσω μέρος κάθε ηχείου, στη συνέχεια, συνδέστε το στην πρίζα τοίχου. Σημείωση : οι μπαταρίες δεν θα φορτιστούν από τον Ηχεία. 2. Ενεργοποιήστε τα ηχεία πιέζοντας το πλήκτρο [ 6 ]. Το ενδεικτικό LED λήψης σήματος ανάβει μπλε.

3 Τηλεχειριστήριο [13] Stand-by πλήκτρο (Αναμονής). [14] Αυτόματο κουμπί ρύθμισης συχνότητας "Tune" [15] Κουμπί έντασης ήχου "+ / -" [16] Ατμοσφαιρικός φωτισμός on/off κουμπί "Light" 1. Ανοίξτε το κάλυμμα της μπαταρίας στο πίσω μέρος και τοποθετήστε "AAA" αλκαλικές μπαταρίες για να ενεργοποιήσετε το τηλεχειριστήριο. 2. Στρέψτε το τηλεχειριστήριο στο μπροστινό μέρος του ενός από τα Ηχεία και πατήστε ένα από τα κουμπιά για τη λειτουργία του ηχείου. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Ενεργοποίηση 1. Ενεργοποιήστε την πηγή ήχου ( TV, PC, Ραδιόφωνο, CD-/MP3-/MP4-/DVD παίκτης ), στην οποία ο πομπός είναι συνδεδεμένος. Το ενδεικτικό LED σήματος[ 3] στον πομπό ανάβει ( μπλε ). 2. Ρυθμίστε την ένταση του ήχου στο επίπεδο που επιθυμείτε πατώντας το κουμπί έντασης ήχου στο ηχείο [9] ή στο τηλεχειριστήριο [ 15 ], ή περιστρέφοντας το κουμπί έντασης της πηγής ήχου. Tip : - Για κρυστάλλινο ήχο, βάλτε την ένταση της πηγής ήχου υψηλότερη και ρυθμίστε την ένταση του ηχείου στην επιθυμητή στάθμη. - Τοποθετήστε τα ηχεία στο πάτωμα για το καλύτερο δυνατό ήχο. Διαφορετικές βάσεις μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα του ήχου. Πειραματηστείτε σε διάφορα μέρη για να καθορίσετε την καλύτερη ποιότητα ήχου. 3. Για την καλύτερη λήψη ήχου, θα πρέπει να συντονίσετε το σετ. Ως εκ τούτου, βάλτε τα ηχεία και τον πομπό μαζί ( μεγ.7 μέτρα ). Πιέστε το πλήκτρο " AUTO TUNING " του ηχείου [ 8] ή το τηλεχειριστήριο [ 14 ]. Κάθε φορά που βρίσκετε μια παρεμβολή συχνότητας, μετακινήστε το διακόπτη του καναλιού σας από το ένα κανάλι στο άλλο κανάλι ( υπάρχουν τρία κανάλια για την επιλογή ) στο πίσω μέρος του πομπού, και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί "AUTO TUNING» [ 8/14 ] σχετικά με το Ηχείο και πάλι. Φωτισμός ηχείων ON / OFF Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός μπορεί να ενεργοποιηθεί/απενεργοποιηθεί (ON/OFF) τόσο από το τηλεχειριστήριο όσο και από τα ηχεία με το πλήκτρο " Φως "(light) [ 7/16 ]. Ενεργοποίηση του ηχείου ON / OFF / Stand -by 1. Ενεργοποιήστε το ηχείο ON / OFF πιέζοντας το κουμπί στο μπροστινό μέρος του ηχείου [ 6 ]. Το ενδεικτικό μπλε LED σήματος του ηχείου δείχνει αν το ηχείο είναι στο ON ή OFF. 2. Χρησιμοποιήστε το κουμπί του τηλεχειριστηρίου [ 13 ] για να αλλάξετε τοηχείο σε κατάσταση αναμονής.το ενδεικτικό μπλε LED σήματος [ 3] θα γίνει πράσινο.

4 Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας Όταν δεν χρησιμοποιείται, τόσο ο πομπός όσο και τα ηχεία απενεργοποιούνται αυτόματα για την αποτροπή της άσκοπης χρήσης ενέργειας στις περιπτώσεις που αναφέρονται παρακάτω: 1. Όταντο ηχείο τίθεται σε κατάσταση stand-by με το τηλεχειριστήριο ( το μπλε σήμα LED στο μπροστινό μέρος του ηχείου γίνεται πράσινο ) θα απενεργοποιηθεί αυτόματα μετά από 5 λεπτά. 2. Όταν ο πομπός δεν λάβει κανένα σήμα ή ένα ασθενές σήμα ήχου για 4 λεπτά, θα απενεργοποιηθεί αυτόματα. Ο πομπός θα ενεργοποιηθεί και πάλι αυτόματα, αν ένα ( ισχυρό ) ηχητικό σήμα αναγνωρισθεί. ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Δεν υπάρχει ήχος. Βεβαιωθείτε ότι: *το ηχείο είναι στο ON ( το LED για το ηχείο είναι μπλε ). *η πηγή ήχου είναι αναμμένη και παίζει ( το LED στον πομπό [ 3 ] είναι μπλε ). *η ένταση της πηγής ήχου και των ηχείων είναι αρκετά υψηλή. *ο προσαρμογέας ρεύματος είναι σωστά συνδεδεμένος στην πρίζα και τη σύνδεση ρεύματος ( DC IN) στον πομπό [ 5 ] και στο ηχείο [ 11]. *η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι επαρκής. Αντικαταστήστε με καινούριες μπαταρίες ή συνδέστε ένα τροφοδοτικό στα ηχεία. Παραμορφωμένος ήχος *Πατήστε το κουμπί "AUTO TUNING» [ 8 ] στα ηχεία ώστε να συντονίσετε το σωστή συχνότητα. *Επιλέξτε ένα άλλο κανάλι ( 1, 2 ή 3 ) στον πομπό [ 4 ] και πατήστε το κουμπί " AUTO TUNING» [ 8/14 ]. *Ελέγξτε τη χωρητικότητα της μπαταρίας. Αντικαταστήστε με καινούριες μπαταρίες ή συνδέστε ένα τροφοδοτικό στα ηχεία. *Το Ηχείο/Δέκτης είναι πολύ μακριά από τον πομπό, πλησιάστε. *Στάθμη εισόδου της πηγής ήχου είναι πολύ υψηλή ή πολύ χαμηλή. Ρυθμίστε την ένταση της πηγής ήχου μέχρι ο ήχος να λαμβάνεται σωστά. Το τηλεχειριστήριο δεν λειτουργεί * Ελέγξτε αν οι μπαταρίες είναι γεμάτες ή αντικαταστήστε τις μπαταρίες. * Θα πρέπει να στρέψετε το τηλεχειριστήριο στο μπροστινό μέρος των ηχείων. * Υπέρυθρα σήματα έχουν μέγιστη εμβέλεια περίπου 10 μέτρων. Δοκιμή σε μικρότερη απόσταση. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Τρόπος μετάδοσης: UHF stereo Συχνότητα: 863 MHz Εύρος: Έως 100 μ. ελεύθερο πεδίο, έως 30m μέσα από τοίχους και οροφές Αδιάβροχο: IPX3 (ομβρίων υδάτων) Πομπός Τροφοδοσία: DC 12V 200mA, Τροφοδοσία ηχείων: «D» 6 X μέγεθος αλκαλικές μπαταρίες ή DC 9V 1.2mA μετασχηματιστή ρεύματος Τροφοδοσία τηλεχειριστηρίου: 2x ΑΑΑ αλκαλικές μπαταρίες Απόκριση συχνότητας: 50Hz - 10KHz παραμόρφωση: 1% S / N Ratio: 65dB (τυπική) Διαχωρισμός καναλιών: 50dB (τυπικό) Ισχύς: 2 x 5W (RMS) Διαστάσεις πομπού: 100x100x37mm - διαστάσεις ηχείων: 282x200x200mm Οι προδιαγραφές μπορούν να τροποποιηθούν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

5 Περιβαλλοντικές πληροφορίες για τους πελάτες στην Ευρωπαϊκή Ένωση Η Ευρωπαϊκή Οδηγία 2002/96/ΕΚ ορίζει ότι ο εξοπλισμός που φέρει αυτό το σύμβολο επάνω στο προϊόν ή / και η συσκευασία του δεν πρέπει να απορρίπτεται μαζί με τα απορρίμματα του δήμου. Το σύμβολο αυτό υποδεικνύει ότι το προϊόν αυτό θα πρέπει να απορρίπτονται ξεχωριστά από τις τακτικές ροές οικιακών αποβλήτων. Είναι δική σας ευθύνη να απορρίψετε αυτού και άλλων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, σε ειδικούς χώρους συλλογής που ορίζονται από την κυβέρνηση ή τις τοπικές αρχές. Η σωστή απόρριψη και ανακύκλωση θα βοηθήσει στην αποτροπή πιθανών αρνητικών συνεπειών για το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την απόρριψη των παλιών σας συσκευών, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές, στην γενική υπηρεσία αποβλήτων ή το κατάστημα από όπου αγοράσατε το προϊόν.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK GIGAVIEW 346 Για την αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, αυτό το προϊόν πρέπει να xρησιμοποιείται μόνο σε εσωτερικό και ξηρό χώρο. Μην εκθέτετε τα εξαρτήματα σε

Διαβάστε περισσότερα

IP-ROBOCAM-541 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

IP-ROBOCAM-541 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ IP-ROBOCAM-541 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Για την αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, το προϊόν αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε εσωτερικό και σε ξηρό χώρο. Μην εκθέτετε τα εξαρτήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 3. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ... 12 4. ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ... 14 5. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ... 15

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 3. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ... 12 4. ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ... 14 5. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ... 15 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 1.1. Περιεχόμενα κουτιού... 2 1.2. Προδιαγραφές... 2 1.3. Επισκόπηση της πρόσοψης του ηχείου... 3 1.4. Επισκόπηση του πίσω μέρους του ηχείου... 3 1.5. Επισκόπηση του τηλεχειριστηρίου...

Διαβάστε περισσότερα

Portable DVD player 7

Portable DVD player 7 Portable DVD player 7 ALD1915H ACVDS727 User manual Gebruiksaanwijzing Manuel de l utilisateur Manual de instrucciones Gebrauchsanleitung Οδηγίες χρήσεως Brugsanvisning GB 2 NL 20 FR 39 ES 58 DE 77 EL

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Φροντίστε να διαβάσετε

Περιεχόμενα Φροντίστε να διαβάσετε Αρ. μοντέλου TX-L32ET5E TX-L37ET5E TX-L42ET5E TX-L47ET5E TX-L55ET5E Οδηγίες χρήσης Τηλεόραση LCD Για πιο λεπτομερείς οδηγίες, ανατρέξτε στις Οδηγίες Λειτουργίας που περιέχονται στο CD-ROM. Για την προβολή

Διαβάστε περισσότερα

Portable Radio/ Cassette/ (MP3)CD-player with USB-port APRTC41U

Portable Radio/ Cassette/ (MP3)CD-player with USB-port APRTC41U Portable Rado/ Cassette/ (MP3)CD-player wth USB-port APRTC41U User manual Gebruksaanwjzng Manuel de l utlsateur Manual de nstruccones Gebrauchsanletung Οδηγίες χρήσεως Brugsanvsnng GB 2 NL 15 FR 27 ES

Διαβάστε περισσότερα

Clockradio AR105. User manual Gebruiksaanwijzing Manuel de l utilisateur Manual de instrucciones Gebrauchsanleitung Οδηγίες χρήσεως Brugsanvisning

Clockradio AR105. User manual Gebruiksaanwijzing Manuel de l utilisateur Manual de instrucciones Gebrauchsanleitung Οδηγίες χρήσεως Brugsanvisning Clockrado AR105 User manual Gebruksaanwjzng Manuel de l utlsateur Manual de nstruccones Gebrauchsanletung Οδηγίες χρήσεως Brugsanvsnng GB 2 NL 11 FR 20 ES 29 DE 38 EL 47 DA 56 Πίνακας περιεχομένων 1. Ασφάλεια...

Διαβάστε περισσότερα

easytek Οδηγός Χρήστη www.siemens.com/hearing Life sounds brilliant.

easytek Οδηγός Χρήστη www.siemens.com/hearing Life sounds brilliant. easytek Οδηγός Χρήστη www.siemens.com/hearing Life sounds brilliant. Περιεχόμενα Πριν ξεκινήσετε 4 Περιεχόμενα συσκευασίας κατά την παράδοση 4 Συμβατά ακουστικά 5 Εξαρτήματα 6 Έναρξη χρήσης 8 Φόρτιση 8

Διαβάστε περισσότερα

MW512 Ψηφιακός Προβολέας Εγχειρίδιο Χρήστη. Καλωσορίσατε

MW512 Ψηφιακός Προβολέας Εγχειρίδιο Χρήστη. Καλωσορίσατε MW512 Ψηφιακός Προβολέας Εγχειρίδιο Χρήστη Καλωσορίσατε Πίνακας Σημαντικές οδηγίες για την ασφάλεια... 3 Εισαγωγή... 7 Χαρακτηριστικά του προβολέα... 7 Περιεχόμενα της συσκευασίας... 8 Εξωτερική όψη προβολέα...

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή και διατηρήστε το για μελλοντική αναφορά.

Διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή και διατηρήστε το για μελλοντική αναφορά. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Μίνι στερεοφωνικό συγκρότημα ΕΛΛΗΝΙΚΑ Διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή και διατηρήστε το για μελλοντική αναφορά. CM4630 (CM4630, CMS4630F) CM4530

Διαβάστε περισσότερα

Projection Clockradio

Projection Clockradio Projecton Clockrado AR270P User manual Gebruksaanwjzng Manuel de l utlsateur Manual de nstruccones Gebrauchsanletung Οδηγίες χρήσεως Brugsanvsnng GB 2 NL 13 FR 24 ES 35 DE 46 EL 58 DA 70 Πίνακας περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικό σύστημα με CD SC-PM24. Οδηγίες χρήσης

Στερεοφωνικό σύστημα με CD SC-PM24. Οδηγίες χρήσης Οδηγίες χρήσης Στερεοφωνικό σύστημα με CD Αγαπητέ καταναλωτή, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτή τη συσκευή. Για τη βέλτιστη απόδοσή της, αλλά και για την ασφάλειά σας, παρακαλούμε, διαβάστε προσεκτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΕΙΩΝ 2x ΘΥΡΕΣ USB ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΔΕΚΤΗ FM PLL ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΕΙΩΝ 2x ΘΥΡΕΣ USB ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΔΕΚΤΗ FM PLL ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΕΙΩΝ 2x ΘΥΡΕΣ USB ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΔΕΚΤΗ FM PLL ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ Το σύμβολο του κεραυνού εγγεγραμμένου σε τρίγωνο δηλώνει πως υπάρχει επικίνδυνη τάση στο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Για να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τις δυνατότητες της νέας σας συσκευής, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήστη και φυλάξτε τις σε ευπρόσιτο μέρος για μελλοντική αναφορά. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ LC-60LE635E LC-60LE635RU LC-60LE636E LC-60LE636S ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΧΡΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ LCD

ΜΟΝΤΕΛΟ LC-60LE635E LC-60LE635RU LC-60LE636E LC-60LE636S ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΧΡΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ LCD ΜΟΝΤΕΛΟ LC-60LE635E LC-60LE635RU LC-60LE636E LC-60LE636S ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΧΡΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ LCD ASA Δήλωση CE: ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ SHARP Electronics (Europe) GmbH ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ο προσαρμογέας USB ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

HK980 Ολοκληρωμένος ενισχυτής Εγχειρίδιο χρήσεως

HK980 Ολοκληρωμένος ενισχυτής Εγχειρίδιο χρήσεως HK980 Ολοκληρωμένος ενισχυτής Εγχειρίδιο χρήσεως 1 Περιεχόμενα Περιεχόμενα...2 Εισαγωγή...3 Γενικές πληροφορίες...4 Συνδέσεις...5 Πλήκτρα ελέγχου και λειτουργίες...6 Τηλεχειριστήριο...7 Οδηγίες λειτουργίας...8

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Περιεχόμενα 1

Περιεχόμενα. Περιεχόμενα 1 Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 1 Υποδείξεις για αυτό το εγχειρίδιο... 2 Η ομάδα χρηστών στην οποία απευθυνόμαστε... 2 Η ποιότητα... 2 Το σέρβις... 2 Σύμβολα και λέξεις επισήμανσης που χρησιμοποιούνται σε αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευή προβολής V311X/V311W/V281W. Εγχειρίδιο χρήσης. Ο V281W δεν διανέμεται στη Βόρεια Αμερική. Αρ. Μοντέλου: NP-V311X, NP-V311W, NP-V281W

Συσκευή προβολής V311X/V311W/V281W. Εγχειρίδιο χρήσης. Ο V281W δεν διανέμεται στη Βόρεια Αμερική. Αρ. Μοντέλου: NP-V311X, NP-V311W, NP-V281W Συσκευή προβολής V311X/V311W/V281W Εγχειρίδιο χρήσης Ο V281W δεν διανέμεται στη Βόρεια Αμερική. Αρ. Μοντέλου: NP-V311X, NP-V311W, NP-V281W Ver.1 07/13 Οι όροι DLP και BrilliantColor είναι εμπορικά σήματα

Διαβάστε περισσότερα

MP780 ST+/MW860USTi Ψηφιακός Προβολέας Εγχειρίδιο Χρήστη

MP780 ST+/MW860USTi Ψηφιακός Προβολέας Εγχειρίδιο Χρήστη MP780 ST+/MW860USTi Ψηφιακός Προβολέας Εγχειρίδιο Χρήστη Πίνακας περιεχομένων Σημαντικές οδηγίες για την ασφάλεια... 3 Εισαγωγή... 7 Χαρακτηριστικά του προβολέα... 7 Περιεχόμενα της συσκευασίας... 8 Εξωτερική

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακός επίγειος HD δέκτης SRT 8113

Ψηφιακός επίγειος HD δέκτης SRT 8113 Ψηφιακός επίγειος HD δέκτης SRT 8113 Picture similar Εγχειριδιο περιεχόμενα 1.0 ΟΔΗΓΙΕΣ 6 1.1 Οδηγίες Ασφαλείας 6 1.2 Αποθήκευση 7 1.3 Εξοπλισμός Εγκατάστασης 7 1.4 Αξεσουάρ 7 1.5 Χρήση εξωτερικών συσκευών

Διαβάστε περισσότερα

MX880UST (Όνομα μοντέλου: MX712 UST) Ψηφιακός βιντεοπροβολέας Εγχειρίδιο χρήσης

MX880UST (Όνομα μοντέλου: MX712 UST) Ψηφιακός βιντεοπροβολέας Εγχειρίδιο χρήσης MX880UST (Όνομα μοντέλου: MX712 UST) Ψηφιακός βιντεοπροβολέας Εγχειρίδιο χρήσης Καλωσορίσατε Πίνακας περιεχομένων Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας...3 Εισαγωγή...7 Χαρακτηριστικά του βιντεοπροβολέα...7 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσεως 1

Εγχειρίδιο Χρήσεως 1 Εγχειρίδιο Χρήσεως 1 ΚΑΝΟΝΕΣ FCC ΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ Ή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΛΑΣΗΣ Β Αυτή η συσκευή έχει ελεγχθεί και συμφωνεί με τους περιορισμούς ψηφιακής συσκευής κλάσης B, σύμφωνα με το μέρος 15 των κανόνων

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα ΕΛΛΗΝΙΚΆ. 3. Ρύθμιση των Ρυθμίσεων της εμφάνισης επί της οθόνης (OSD)...14

Περιεχόμενα ΕΛΛΗΝΙΚΆ. 3. Ρύθμιση των Ρυθμίσεων της εμφάνισης επί της οθόνης (OSD)...14 Περιεχόμενα Πληροφορίες Κανονισμών...2 Περιγραφή των προειδοποιητικών συμβόλων...2 Επισημάνσεις Ασφαλείας...2 Πρόλογος...4 Εγγύηση και Σέρβις / Επιδιόρθωση..4 Καθαρισμός...4 1. Εκκίνηση...5 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

W1500 Ψηφιακός Προβολέας Σειρά Οικιακού κινηματογράφου (Home Cinema) Εγχειρίδιο χρήστη

W1500 Ψηφιακός Προβολέας Σειρά Οικιακού κινηματογράφου (Home Cinema) Εγχειρίδιο χρήστη W1500 Ψηφιακός Προβολέας Σειρά Οικιακού κινηματογράφου (Home Cinema) Εγχειρίδιο χρήστη Πινακασ ΠεριεΧομενων Σημαντικές πληροφορίες ασφαλείας... 4 Επισκόπηση... 8 Περιεχόμενα συσκευασίας...8 Τυπικά αξεσουάρ...8

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα surround. Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZVS1A / CECH-ZVS1B / CECH-ZVS1E

Ηχοσύστημα surround. Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZVS1A / CECH-ZVS1B / CECH-ZVS1E Ηχοσύστημα surround Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZVS1A / CECH-ZVS1B / CECH-ZVS1E 2 EL ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Αυτό το σύστημα δεν έχει αποσυνδεθεί από την ηλεκτρική τροφοδοσία εναλλασσόμενου ρεύματος ενόσω είναι συνδεδεμένο

Διαβάστε περισσότερα

Τηλέφωνο 80 DECT. Εγχειρίδιο χρήσης

Τηλέφωνο 80 DECT. Εγχειρίδιο χρήσης Τηλέφωνο 80 DECT Εγχειρίδιο χρήσης Eξαρτήματα & περιεχόμενα συσκευασίας Τα παρακάτω περιλαμβάνονται στη συσκευασία του Τηλεφώνου 80 JACOB JENSEN TM, με τον κατάλληλο προσαρμογέα για κάθε χώρα (προαιρετικό):

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. 52E 102mini 102E 103 202E 203 150Combo 152Combo 250Combo 252Combo. Ελληνικά

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. 52E 102mini 102E 103 202E 203 150Combo 152Combo 250Combo 252Combo. Ελληνικά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 52E 102mini 102E 103 202E 203 150Combo 152Combo 250Combo 252Combo Ελληνικά ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!!! Οι δορυφορικοί δέκτες της Ferguson υποστηρίζουν εγγραφή σε εξωτερικό σκληρό δίσκο (HDDs) και φορητές

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακός Προβολέας MS521/MX522/MW523/MS511H/TW523. Εγχειρίδιο Χρήστη

Ψηφιακός Προβολέας MS521/MX522/MW523/MS511H/TW523. Εγχειρίδιο Χρήστη Ψηφιακός Προβολέας MS521/MX522/MW523/MS511H/TW523 Εγχειρίδιο Χρήστη Πίνακας περιεχομένων Σημαντικές οδηγίες για την ασφάλεια... 3 Εισαγωγή... 7 Χαρακτηριστικά του προβολέα... 7 Περιεχόμενα της συσκευασίας...

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακός Προβολέας MX766/MW767/MX822ST. Εγχειρίδιο Χρήστη

Ψηφιακός Προβολέας MX766/MW767/MX822ST. Εγχειρίδιο Χρήστη Ψηφιακός Προβολέας MX766/MW767/MX822ST Εγχειρίδιο Χρήστη Πίνακας περιεχομένων Σημαντικές οδηγίες για την ασφάλεια... 3 Εισαγωγή... 7 Χαρακτηριστικά του προβολέα... 7 Περιεχόμενα της συσκευασίας... 8 Εξωτερική

Διαβάστε περισσότερα

Διάθεση και Υποστήριξη: Copyright Info Quest Technologies 2014

Διάθεση και Υποστήριξη: Copyright Info Quest Technologies 2014 Διάθεση και Υποστήριξη: Info Quest Technologies SA Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα, Αθήνα Τηλ: 211 999 1000, Fax: 211 999 1499 www.infoquest.gr Copyright Info Quest Technologies 2014 «Η πνευματική Ιδιοκτησία

Διαβάστε περισσότερα