Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι"

Transcript

1 Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι WL200 Εγχειρίδιο Χρήσης Όλα τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

2 Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του καινοτόμου mini ασύρματου ποντικιού. Χάρη στην εξαιρετική ευαισθησία και στην υψηλή ταχύτητα παρακολούθησης, το ποντίκι ακολουθεί τις κινήσεις σας ακόμη και σε γυαλιστερές ή κοκκώδεις επιφάνειες. Σας παρέχει πολλά άλλα πλεονεκτήματα ώστε να έχετε καλύτερη παραγωγικότητα και άνεση. Ποντίκι Ροδάκι κύλισης Ένδειξη χαμηλής στάθμης μπαταρίας Δέκτης Χαρακτηριστικά 2.4GHz (απόσταση 6 ~ 8 μέτρα), 34 κανάλια/ 2 24 ID. Διαθέτει πολύ εξελιγμένη τεχνολογία. Υψηλή ταχύτητα παρακολούθησης και ευαισθησία. Κύλιση εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας. Νάνο-δέκτης. Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταριών. Αυτόματη σύνδεση, plug and play! Δεν απαιτείται ρύθμιση του ID του καναλιού. Πλήκτρο επόμενης/ προηγούμενης σελίδας Internet Διακόπτης ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης (on/ off). Πλήκτρο επιλογής ταχύτητας DPI (800/ 1600). Εργονομική σχεδίαση. Περιλαμβάνονται 2 αλκαλικές μπαταρίες ΑΑΑ. Δέκτης Πλήκτρο DPI Πλήκτρο επαναφοράς ID Διακόπτης ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης (on/ off) Κάλυμμα μπαταριών Α. Εγκατάσταση 1. Τοποθέτηση μπαταριών α. Αφαιρέστε το κάλυμμα των μπαταριών στο κάτω μέρος του ποντικιού. β. Τοποθετήστε μπαταρίες σύμφωνα με το σχεδιάγραμμα που υπάρχει στο εσωτερικό της θήκης των μπαταριών. γ. Κλείστε καλά το κάλυμμα των μπαταριών. δ. Τοποθετήστε το διακόπτη ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης του ποντικιού σε θέση ON. ε. Η ένδειξη χαμηλής στάθμης μπαταριών κοντά στο ροδάκι θα ανάψει για 6 δευτερόλεπτα όταν ενεργοποιηθεί το ποντίκι.

3 2 * Μπαταρίες ΑΑΑ Κάλυμμα μπαταριών Λάθος τοποθέτηση μπαταριών θα προκαλέσει υπερθέρμανση Σημείωση Η συσκευή διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας. Μόλις μπει σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας, πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο για να ενεργοποιηθεί ξανά. Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση: Η συσκευή διαθέτει διακόπτη ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης σε περίπτωση που δεν πρόκειται να την χρησιμοποιήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να πιέσετε το πλήκτρο DPI για να αλλάξετε ταχύτητα. Η ένδειξη LED κοντά στο ροδάκι θα αναβοσβήσει όταν αλλάξετε επιτυχώς DPI. Τραβήξτε έξω το δέκτη 2. Σύνδεση του δέκτη α. Ενεργοποιήστε το PC. β. Συνδέστε το δέκτη με θύρα USB του PC. Θύρα USB 3. Επικοινωνία: Ποντίκι & Δέκτης Το ποντίκι 2.4Ghz RF διαθέτει τεχνολογία μετάδοσης δύο κατευθύνσεων που επιτρέπει αυτόματη επικοινωνία μεταξύ του δέκτη και του ποντικιού. Α. Λειτουργία αυτόματης σύνδεσης 1. Θέστε το διακόπτη ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης στο κάτω μέρος του ποντικιού σε ON. 2. Κουνήστε το ποντίκι και ο κέρσορας στην οθόνη θα αρχίσει να ακολουθεί τις κινήσεις σας. Το ποντίκι και ο δέκτης έχουν πλέον συνδεθεί επιτυχώς.

4 Β. Λειτουργία χειροκίνητης σύνδεσης Αν παρατηρήσετε ότι δεν είναι καλή η σύνδεση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό για να κάνετε νέα σύνδεση & να αλλάξετε κανάλι επικοινωνίας (ID). Μπορείτε να κατεβάσετε το λογισμικό από την ιστοσελίδα του αντιπροσώπου. Η αλλαγή ID ήταν επιτυχής! Ενεργοποιήστε το λογισμικό σύνδεσης Σημείωση Αν το ποντίκι αντιμετωπίσει παρεμβολές, θα αλλάξει αυτόματα κανάλι. Κατά τη αλλαγή του καναλιού, μπορεί να παρατηρηθεί μια μικρή καθυστέρηση ενός δευτερολέπτου. 4. Τοποθέτηση νέων μπαταριών Τοποθετήστε νέες μπαταρίες ακολουθώντας τις οδηγίες της παραγράφου «Τοποθέτηση των μπαταριών». Σημείωση Η ένδειξη LED κοντά στο ροδάκι κύλισης ανάβει ότι η στάθμη των μπαταριών είναι χαμηλή και πρέπει να τις αντικαταστήσετε. 5. Αλλαγή μεθόδου κύλισης Απλή κύλιση: Όταν επιλέγετε απλή κύλιση, το ροδάκι σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε κύλιση με κανονική ταχύτητα, νιώθοντας τις διαβαθμίσεις. Κύλιση με υψηλότατη ταχύτητα: Όταν επιλέγετε κύλιση υψηλότατης ταχύτητας, το ροδάκι σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε εξαιρετικά ταχεία κύλιση στις επιθυμητές εφαρμογές. Πιέστε το πλήκτρο επαναφοράς ID Β. Εγκατάσταση οδηγού Αυτό το ποντίκι είναι plug & play. Δεν απαιτείται οδηγός για τη χρήση του. Ο οδηγός είναι προαιρετικός. Εντούτοις αν το μοντέλο που έχετε αγοράσει διαθέτει λειτουργία κύλισης 4 κατευθύνσεων, μπορεί να απαιτηθεί οδηγός για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία κύλισης 4 κατευθύνσεων.

5 1. Απεγκατάσταση ή αφαίρεση παλιού οδηγού ποντικιού Πριν εγκαταστήσετε τον οδηγό του νέου σας ποντικιού, σας συνιστούμε να ελέγξετε αν υπάρχει ήδη εγκατεστημένος κάποιος παλιός οδηγός ποντικιού. Αν υπάρχει, θα πρέπει να τον απεγκαταστήσετε για να μην υπάρξει πιθανή διένεξη με τον οδηγό του νέου σας ποντικιού. 2. Εγκατάσταση του οδηγού του νέου σας ποντικιού Α. Επιλέξτε την εφαρμογή Areson Assistant.exe από το CD. Β. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από την ιστοσελίδα της εταιρείας. Γ. Ρυθμίσεις λειτουργιών πλήκτρων συντόμευσης Υπάρχουν δύο πλήκτρα συντόμευσης για τα οποία μπορείτε να επιλέξετε την επιθυμητή λειτουργία. Μετακινήστε τον κέρσορα στα σύμβολα που εικονίζουν ανεστραμμένα τρίγωνα για να εμφανιστεί η λίστα με τις διαθέσιμες επιλογές λειτουργιών. Πιέστε για να επιλέξετε την επιθυμητή λειτουργία.

6 Δ. Ειδικές εφαρμογές 1. Εμφάνιση εφαρμογών Για να εμφανιστούν όλες οι ανοιχτές εφαρμογές. 2. Flip 3D (Aero) Για να εμφανιστούν στοιβαγμένες όλες οι ανοιχτές εφαρμογές. Χρησιμοποιήστε το ροδάκι κύλισης για επιλογή της επιθυμητής εφαρμογής. 3. Εργαλείο επισήμανσης Για επισήμανση και αποθήκευση των επισημάνσεων σε κάποια εικόνα. Χρησιμοποιήστε το ροδάκι κύλισης για επιλογή χρωμάτων. Αγγίξτε το δεξί πλήκτρο για αποθήκευση της επισημασμένης εικόνας. Πιέστε το μεσαίο πλήκτρο για αναίρεση.

7 4. Στιγμιότυπο οθόνης #1 Στιγμιότυπο οθόνης #1: Σημείωση και αποθήκευση των εικόνων στην οθόνη με τετράγωνη διάταξη. Πιέστε το δεξί πλήκτρο για αποθήκευση. Πιέστε το μεσαίο πλήκτρο για αναίρεση. 5. Στιγμιότυπο οθόνης #2 Στιγμιότυπο οθόνης #2: Σημείωση και αποθήκευση των εικόνων στην οθόνη με ακανόνιστη διάταξη. Πιέστε το δεξί πλήκτρο για αποθήκευση. Πιέστε το μεσαίο πλήκτρο για αναίρεση. Αντιμετώπιση προβλημάτων α. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει σωστά το δέκτη στη θύρα USB του υπολογιστή. β. Για καλύτερη απόδοση, σας συμβουλεύουμε να τοποθετήσετε το δέκτη μακριά από άλλες ηλεκτρικές συσκευές (π.χ. οθόνες ή συσκευές εξωτερικής αποθήκευσης). γ. Βεβαιωθείτε ότι ο δέκτης και το ποντίκι επικοινωνούν σωστά. Ανατρέξτε στην παράγραφο «Επικοινωνία: Ποντίκι και δέκτης». δ. Αν το τρέχον κανάλι επικοινωνίας δεν συνδέεται σωστά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό για να αλλάξετε κανάλι (ID). Μπορείτε να βρείτε το λογισμικό στο συνοδευτικό υλικό ή να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα του αντιπροσώπου. ε. Το ποντίκι μπορεί να μην λειτουργεί σωστά σε γυαλιστερές ή ανακλαστικές επιφάνειες.

8 Σημειώσεις για τις μπαταρίες 1. Αφαιρέστε τις παλιές μπαταρίες όταν εξαντληθούν και απορρίψτε τες σωστά. 2. Κρατήστε όλες τις μπαταρίες (χρησιμοποιημένες και καινούριες) μακριά από παιδιά. 3. Αντικαταστήστε τις μπαταρίες αν δεν τις έχετε χρησιμοποιήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. 4. Ποτέ να μην πετάτε τις μπαταρίες σε φωτιά γιατί μπορεί να προκληθεί έκρηξη. 5. Να μην χρησιμοποιήσετε ακατάλληλες μπαταρίες (π.χ. Νi MH, NiCD κ.ά.). 6. Αφαιρέστε τις μπαταρίες από τη συσκευή αν δεν πρόκειται να την χρησιμοποιήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. 7. Αν η απόδοση των μπαταριών μειωθεί, θα πρέπει να τις αντικαταστήσετε. Σημείωση FCC Αυτή η συσκευή συμμορφώνεται με τα πρότυπα ψηφιακών συσκευών Κλάσης Β, όπως ορίζονται από το τμήμα 15 των κανόνων FCC. Αυτά τα πρότυπα είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν αρκετή προστασία ενάντια σε επιβλαβείς παρεμβολές σε μια οικιακή εγκατάσταση. Αυτή η συσκευή δημιουργεί και μπορεί να εκπέμπει ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων και αν δεν εγκατασταθεί σύμφωνα με τις οδηγίες μπορεί να προκαλέσει επιβλαβείς παρεμβολές στις τηλεπικοινωνίες. Αν αυτή η συσκευή προκαλέσει επιβλαβείς παρεμβολές στη λήψη ραδιοφωνικών ή τηλεοπτικών σημάτων γεγονός που μπορείτε να διαπιστώσετε ενεργοποιώντας και απενεργοποιώντας την σας προτρέπουμε να διορθώσετε το φαινόμενο λαμβάνοντας κάποιο από τα παρακάτω μέτρα: Αλλάξτε την κατεύθυνση της κεραίας λήψης. Αυξήστε την απόσταση μεταξύ της συσκευής και του δέκτη. Συνδέστε τη συσκευή σε διαφορετική πρίζα από αυτή του δέκτη. Οποιεσδήποτε αλλαγές ή τροποποιήσεις που δεν είναι ρητά αποδεκτές από τον υπεύθυνο για τη συμβατότητα μπορεί να ακυρώσουν την εξουσιοδότησή σας σχετικά με τη χρήση της συσκευής (π.χ. θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο μονωμένα καλώδια για τη σύνδεση με υπολογιστή ή με περιφερειακές συσκευές). Όρια έκθεσης FCC Αυτή η συσκευή συμμορφώνεται με τα όρια έκθεσης FCC σε ραδιοσυχνότητες, σε μη ελεγχόμενο περιβάλλον. Ο πομπός της συσκευής θα πρέπει να εγκατασταθεί και να χρησιμοποιείται σε απόσταση τουλάχιστον 20 εκατοστών από το σώμα σας. Αυτή η συσκευή συμμορφώνεται με το τμήμα 15 των κανόνων FCC. Η λειτουργία υπόκειται στις δύο ακόλουθες προϋποθέσεις: 1. Αυτή η συσκευή δεν πρέπει να δημιουργήσει επιβλαβείς παρεμβολές. 2. Αυτή η συσκευή πρέπει να μπορεί να αποδέχεται τυχόν παρεμβολές, συμπεριλαμβανομένων παρεμβολών που μπορεί να προκαλέσουν μη ηθελημένη λειτουργία. Αυτό το σύμβολο στη συσκευή ή στο συνοδευτικό εγχειρίδιο σημαίνει ότι η ηλεκτρική ή ηλεκτρονική συσκευή σας δεν θα πρέπει στο τέλος της διάρκειας ζωής της να απορριφθεί μαζί με τα οικιακά απορρίμματα. Θα πρέπει να την αφήσετε σε ειδικά σημεία συλλογής τέτοιων απορριμμάτων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές ή με τον αντιπρόσωπο.

Προφυλάξεις και οδηγίες. Για την ασφάλειά σας, μην χρησιμοποιείτε τα πλήκτρα της συσκευής ενώ οδηγείτε.

Προφυλάξεις και οδηγίες. Για την ασφάλειά σας, μην χρησιμοποιείτε τα πλήκτρα της συσκευής ενώ οδηγείτε. Προφυλάξεις και οδηγίες. Για την ασφάλειά σας, μην χρησιμοποιείτε τα πλήκτρα της συσκευής ενώ οδηγείτε.. Να χρησιμοποιείτε αυτή τη συσκευή με σύνεση. Αυτή η συσκευή σας βοηθά στην πλοήγηση. Δεν θεωρείται

Διαβάστε περισσότερα

EΛΛH NIKA ENGLISH. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: 800 11 200 300. Οδηγός χρήσης LG-P990. www.lg.com P/N : MFL67121810 (1.

EΛΛH NIKA ENGLISH. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: 800 11 200 300. Οδηγός χρήσης LG-P990. www.lg.com P/N : MFL67121810 (1. EΛΛH NIKA ENGLISH Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: 800 11 200 300 Οδηγός χρήσης LG-P990 P/N : MFL67121810 (1.0) www.lg.com Wi-Fi (WLAN) Αυτός ο εξοπλισμός ενδέχεται να λειτουργεί σε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH. Οδηγίες χρήσης User Guide LG-E430. www.lg.com MFL67882018 (1.0)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH. Οδηγίες χρήσης User Guide LG-E430. www.lg.com MFL67882018 (1.0) ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH Οδηγίες χρήσης User Guide LG-E430 MFL67882018 (1.0) www.lg.com ΕΛΛΗΝΙΚΑ Οδηγίες χρήσης Οι ενδείξεις της οθόνης και οι εικόνες ενδέχεται να διαφέρουν από εκείνες που βλέπετε στο τηλέφωνό

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσεως 1

Εγχειρίδιο Χρήσεως 1 Εγχειρίδιο Χρήσεως 1 ΚΑΝΟΝΕΣ FCC ΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ Ή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΛΑΣΗΣ Β Αυτή η συσκευή έχει ελεγχθεί και συμφωνεί με τους περιορισμούς ψηφιακής συσκευής κλάσης B, σύμφωνα με το μέρος 15 των κανόνων

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη Ψηφιακή Συσκευή Καταγραφής Βίντεο

Ασύρματη Ψηφιακή Συσκευή Καταγραφής Βίντεο Ασύρματη Ψηφιακή Συσκευή Καταγραφής Βίντεο Οδηγίες Εγκατάστασης και Λειτουργίας Μοντέλο: WDVR740S Έκδοση 1.0 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH USER GUIDE. LG-H340n. www.lg.com MFL69100201 (1.0)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH USER GUIDE. LG-H340n. www.lg.com MFL69100201 (1.0) ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH USER GUIDE LG-H340n MFL69100201 (1.0) www.lg.com Οδηγίες χρήσης ΕΛΛΗΝΙΚΑ Το περιεχόμενο και οι εικόνες μπορεί να μην αντιστοιχούν πλήρως στη συσκευή σας, καθώς εξαρτώνται από την περιοχή,

Διαβάστε περισσότερα

HD980 CD Player Εγχειρίδιο χρήσεως

HD980 CD Player Εγχειρίδιο χρήσεως HD980 CD Player Εγχειρίδιο χρήσεως 1 Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 2 Εισαγωγή... 3 Πληροφορίες... 4 Πλήκτρα πρόσοψης... 5 Πλήκτρα πίσω όψης... 6 Λειτουργίες τηλεχειριστηρίου... 7 Εγκατάσταση... 9 Λειτουργία...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Περιεχόμενα

Οδηγίες Χρήσης. Περιεχόμενα Smartphone Ω1 1 Οδηγίες Χρήσης Περιεχόμενα Σημείωση: Οι εικόνες/ σχήματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι ενδείξεις που αναφέρονται σ αυτές τις οδηγίες είναι ενδεικτικά και μπορεί να διαφέρουν από τη

Διαβάστε περισσότερα

Calltab IV. Οδηγίες Χρήσης

Calltab IV. Οδηγίες Χρήσης Calltab IV Οδηγίες Χρήσης 1 1 Εισαγωγή 1.1 Εισαγωγικά στοιχεία Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγορά αυτής της συσκευής. Αυτή η συσκευή είναι ένα Tablet PC υψηλής απόδοσης. Ο επεξεργαστής του είναι ο MT8377,

Διαβάστε περισσότερα

Nextbook Flexx 10.1'' 2in1 3G

Nextbook Flexx 10.1'' 2in1 3G Nextbook Flexx 10.1'' 2in1 3G Οδηγίες Χρήσης Σημείωση: Οι εικόνες/ σχήματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι ενδείξεις που αναφέρονται σ αυτές τις οδηγίες είναι ενδεικτικά και ενδέχεται να διαφέρουν από

Διαβάστε περισσότερα

easytek Οδηγός Χρήστη www.siemens.com/hearing Life sounds brilliant.

easytek Οδηγός Χρήστη www.siemens.com/hearing Life sounds brilliant. easytek Οδηγός Χρήστη www.siemens.com/hearing Life sounds brilliant. Περιεχόμενα Πριν ξεκινήσετε 4 Περιεχόμενα συσκευασίας κατά την παράδοση 4 Συμβατά ακουστικά 5 Εξαρτήματα 6 Έναρξη χρήσης 8 Φόρτιση 8

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Τηλέφωνο PL5000

Ασύρματο Τηλέφωνο PL5000 Ασύρματο Τηλέφωνο PL5000 Σημείωση: Οι εικόνες/ σχήματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι ενδείξεις που αναφέρονται σε αυτές τις οδηγίες είναι ενδεικτικά και ενδέχεται να διαφέρουν από τη συσκευή που έχετε

Διαβάστε περισσότερα

Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτής της κάμερας. Πριν ξεκινήσετε τη χρήση της, να

Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτής της κάμερας. Πριν ξεκινήσετε τη χρήση της, να Οδηγίες Χρήσης Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτής της κάμερας. Πριν ξεκινήσετε τη χρήση της, να διαβάσετε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες για να μεγιστοποιήσετε την απόδοσή της και να εξασφαλίσετε τη μακροζωία

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα 1. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 5 1.1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ... 5 1.2 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΣΑΣ... 7

Περιεχόμενα 1. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 5 1.1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ... 5 1.2 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΣΑΣ... 7 Smartphone α1 1 Οδηγίες Χρήσης Σημείωση: Οι εικόνες/ σχήματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι ενδείξεις που αναφέρονται σ αυτές τις οδηγίες είναι ενδεικτικά και μπορεί να διαφέρουν από τη συσκευή που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 2 ΠΡΟΣΟΨΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΟΨΗ...

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 2 ΠΡΟΣΟΨΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΟΨΗ... MPF3468H ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 2 ΠΡΟΣΟΨΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΟΨΗ... 4 Πρόσοψη... 4 Πίσω όψη... 4 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ... 5 Τοποθέτηση των μπαταριών... 6 Χρήση του τηλεχειριστηρίου... 6 ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Σύμβολο για χωριστή περισυλλογή στις ευρωπαϊκές χώρες

Σύμβολο για χωριστή περισυλλογή στις ευρωπαϊκές χώρες Σύμβολο για χωριστή περισυλλογή στις ευρωπαϊκές χώρες Το σύμβολο αυτό υποδεικνύει ότι το συγκεκριμένο προϊόν πρέπει να περισυλλέγεται χωριστά. Τα ακόλουθα ισχύουν μόνο για χρήστες σε ευρωπαϊκές χώρες:

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα συναγερμού 1

Σύστημα συναγερμού 1 Σύστημα συναγερμού 1 Σύστημα Συναγερμού Αφής GSM/SMS/RFID 2 Χαρακτηριστικά ARM + Auror CPU Υποστηρίζονται 10 τηλεχειριστήρια, 50 ασύρματοι αισθητήρες (παγίδες) και 50 RFID tags 1.000.000 ενσωματωμένοι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ GCR01

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ GCR01 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ GCR01 Δήλωση συμμόρφωσης βασικές λειτουργίες της συσκευής. Δια του παρόντος η GOCLEVER Technology δηλώνει ότι το Ασφάλεια προϊόν συμμορφώνεται με τις βασικές απαιτήσεις και άλλες Ανατρέξτε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH. Οδηγίες χρήσης User Guide LG-D855. www.lg.com MFL68500523 (1.0)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH. Οδηγίες χρήσης User Guide LG-D855. www.lg.com MFL68500523 (1.0) ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH Οδηγίες χρήσης User Guide LG-D855 MFL68500523 (1.0) www.lg.com ΕΛΛΗΝΙΚΑ Οδηγίες χρήσης Με 4G LTE* * Επικοινωνήστε με τον πάροχο του δικτύου σας για να μάθετε αν είναι διαθέσιμο το 4G

Διαβάστε περισσότερα

HD990 CD Player Εγχειρίδιο χρήσεως

HD990 CD Player Εγχειρίδιο χρήσεως HD990 CD Player Εγχειρίδιο χρήσεως 1 Περιεχόμενα Περιεχόμενα...2 Εισαγωγή...3 Πληροφορίες...4 Πλήκτρα πρόσοψης...5 Συνδέσεις πίσω όψης...6 Λειτουργίες τηλεχειριστηρίου...8 Εγκατάσταση... 10 Λειτουργία...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH. Οδηγίες χρήσης User Guide. LG-D620r. www.lg.com MFL68260711 (1.0)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH. Οδηγίες χρήσης User Guide. LG-D620r. www.lg.com MFL68260711 (1.0) ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH Οδηγίες χρήσης User Guide LG-D620r MFL68260711 (1.0) www.lg.com ΕΛΛΗΝΙΚΑ Οδηγίες χρήσης Οι ενδείξεις της οθόνης και οι εικόνες ενδέχεται να διαφέρουν από εκείνες που βλέπετε στο τηλέφωνό

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσεως 1

Εγχειρίδιο Χρήσεως 1 Εγχειρίδιο Χρήσεως 1 ΚΑΝΟΝΕΣ FCC ΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ Ή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΛΑΣΗΣ Β Αυτή η συσκευή έχει ελεγχθεί και συμφωνεί με τους περιορισμούς ψηφιακής συσκευής κλάσης B, σύμφωνα με το μέρος 15 των κανόνων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH. Οδηγίες χρήσης User Guide LG-D160. www.lg.com MFL68240609 (1.0)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH. Οδηγίες χρήσης User Guide LG-D160. www.lg.com MFL68240609 (1.0) ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH Οδηγίες χρήσης User Guide LG-D160 MFL68240609 (1.0) www.lg.com ΕΛΛΗΝΙΚΑ Οδηγίες χρήσης Οι ενδείξεις της οθόνης και οι εικόνες ενδέχεται να διαφέρουν από εκείνες που βλέπετε στο τηλέφωνό

Διαβάστε περισσότερα

Interactive Unit Εγχειρίδιο χρήσης

Interactive Unit Εγχειρίδιο χρήσης Interactive Unit Εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τον οδηγό Quick Setup Guide και ότι θα ακολουθήσετε τις οδηγίες σε αυτό το έγγραφο κατά την εγκατάσταση του Interactive

Διαβάστε περισσότερα

ENGLISH. Οδηγίες χρήσης User Guide. www.lg.com MFL68043814 (1.0)

ENGLISH. Οδηγίες χρήσης User Guide. www.lg.com MFL68043814 (1.0) ENGLISH Οδηγίες χρήσης User Guide MFL68043814 (1.0) www.lg.com ΕΛΛΗΝΙΚΑ Οδηγίες χρήσης Ο οδηγός βίντεο (Video Guide) σας παρουσιάζει τις νέες βασικές λειτουργίες του G2. Αυτές οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH. Οδηγίες χρήσης User Guide LG-V480. www.lg.com MFL68624807 (1.0)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH. Οδηγίες χρήσης User Guide LG-V480. www.lg.com MFL68624807 (1.0) ΕΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH Οδηγίες χρήσης User Guide LG-V480 MFL68624807 (1.0) www.lg.com ΕΛΛΗΝΙΚΑ Οδηγίες χρήσης Οι ενδείξεις της οθόνης και οι εικόνες ενδέχεται να διαφέρουν από εκείνες που βλέπετε στη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ E N G L I S H

ΕΛΛΗΝΙΚΑ E N G L I S H ΕΛΛΗΝΙΚΑ E N G L I S H Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο: 801 11 200 900 ή από κινητό στο : 210 4800564 Οδηγός χρήσης LG-P700 P/NO : MFL67482902 (1.0) www.lg.com Wi-Fi (WLAN) Αυτός ο εξοπλισμός

Διαβάστε περισσότερα

Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτής της κάμερας WiFi. Διαθέτει κομψή σχεδίαση και πολλές λειτουργίες που

Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτής της κάμερας WiFi. Διαθέτει κομψή σχεδίαση και πολλές λειτουργίες που Οδηγίες Χρήσης 1 Σημείωση: Οι εικόνες/ σχήματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι ενδείξεις που αναφέρονται σ αυτές τις οδηγίες είναι ενδεικτικά και μπορεί να διαφέρουν από τη συσκευή που έχετε στα χέρια

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χειρισμός των στοιχείων του μενού Ρυθμίσεις.30

Περιεχόμενα. Χειρισμός των στοιχείων του μενού Ρυθμίσεις.30 Περιεχόμενα Χαρακτηριστικά... 3 Αγαπητέ πελάτη της SHARP... 3 Εισαγωγή... 3 Προετοιμασία... 3 Σημαντικά μέτρα ασφαλείας... 4 Μέτρα ασφαλείας... 5 Σύνδεση σε σύστημα κατανομής τηλεοπτικού σήματος (καλωδιακή

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Προειδοποιήσεις ασφάλειας... 2. Εισαγωγή... 2. Πλήκτρα... 3. Τηλεχειριστήριο... 3. Για να ξεκινήσετε... 4. Σύνδεση ακουστικών...

Περιεχόμενα. Προειδοποιήσεις ασφάλειας... 2. Εισαγωγή... 2. Πλήκτρα... 3. Τηλεχειριστήριο... 3. Για να ξεκινήσετε... 4. Σύνδεση ακουστικών... ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Σημείωση: Οι εικόνες/ σχήματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι ενδείξεις που αναφέρονται σ αυτές τις οδηγίες είναι ενδεικτικά και μπορεί να διαφέρουν από τη συσκευή που έχετε στα χέρια

Διαβάστε περισσότερα