Οδηγός Περιποίησης Όπλων

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οδηγός Περιποίησης Όπλων"

Transcript

1 Οδηγός Περιποίησης Όπλων Ένας Οδηγός για τον καθαρισμό την προστασία και την συντήρηση

2 Περιεχόμενα οδηγού περιποίησης όπλων Βήμα 1 Bore Scrubber 2 Βήμα 2 Gun Scrubber 3 Βήμα 3 Barricade 5 4 Προτεινόμενα Προϊόντα 6-7 Εκτός από το ότι πρέπει να γνωρίζετε τον στόχο σας και ότι πρέπει να κρατάτε το στόμιο της κάννης στραμμένο προς ασφαλή κατεύθυνση, υπάρχουν πολύ περισσότερα σχετικά με την ασφάλεια των όπλων Η ασφάλεια ενός όπλου αρχίζει πριν τοποθετήσετε κάποιο φυσίγγιο στη θαλάμη και ακόμη και πριν πατήσετε το πόδι σας στον χώρο κυνηγίου ή στο σκοπευτήριο. Αρχίζει με το είδος του εξοπλισμού για την κατάλληλη συντήρηση και περιποίηση. Η ασφάλεια του όπλου αρχίζει με ένα καθαρό όπλο. Ένα καθαρό πυροβόλο όπλο είναι ένα ασφαλές πυροβόλο όπλο. Ένας βρώμικος και ακάθαρτος μηχανισμός είναι δυνατό να προξενήσει μπλοκαρίσματα, προβλήματα απόρριψης και κακής τροφοδοσίας και ακόμα αφλογιστίες. Πριν την αποσυναρμολόγηση του όπλου σας πάντοτε να διαβάζετε το εγχειρίδιο με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Να χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα διαλύματα για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Βαρέα έλαια λόγω μεγάλης πηκτικότητας είναι δυνατό να δυσκολέψουν την κίνηση μερών του μηχανισμού και προξενήσουν προβλήματα εμπλοκών και απόρριψης. Ειδικά σε χαμηλές θερμοκρασίες, η χρησιμοποίηση λιπαντικών γενικής χρήσης είναι δυνατό να δημιουργήσουν απρόβλεπτες επιπλοκές. Όλα τα προϊόντα της Birchwood Casey είναι κατασκευασμένα βάσει ειδικών χημικών συνθέσεων για να χρησιμοποιούνται στα όπλα και στα περιβάλλοντα που λειτουργούν. Οι ειδικοί στην Birchwood Casey συνιστούν μια εύκολη διαδικασία καθαρισμού τριών βημάτων για να διασφαλιστεί ότι η λειτουργικότητα και η εμφάνιση του όπλου σας είναι αυτή που πρέπει και ότι το όπλο σας θα διατηρήσει την άξια του για μεγάλη χρονική περίοδο. Για περισσότερες πληροφορίες και κατάλογο χωρίς χρέωση ο οποίος περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα περιποίησης όπλων καθώς και στόχους, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ: ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: Και μη ξεχνάτε, πάντα να φυλάγετε τα όπλα και τα φυσίγγια μακριά από την προσέγγιση παιδιών.

3 ΒΗΜΑ 1 Bore Scrubber Bore Cleaner Το πρώτο βήμα στη διαδικασία καθαρίσματος είναι να διασπάσομε τα υλικά τα οποία συσσωρεύονται στο όπλο σας κάθε φορά που πυροβολείτε. Ο μόλυβδος, ο χαλκός, τα πλαστικά, ο άνθρακας και η πυρίτης είναι δυνατό να καταστρέψουν την κάννη σας και να επηρεάσουν αρνητικά την ακρίβεια. Όταν αυτές οι ύλες εκτοξευθούν έξω από την κάννη, ένα σκληρό στον καθαρισμό κατάλοιπο παραμένει στην εσωτερική επιφάνεια της κάννης. Πολλά προϊόντα καθαρισμού όπλων που κυκλοφορούν στην αγορά προσφέρουν λύση μόνο σε ένα τμήμα του προβλήματος. Ένα διαλυτικό μέσο αφαιρεί τα κατάλοιπα του χαλκού, αλλά κάποιο άλλο χρειάζεται για να καθαρίσει τα κατάλοιπα του Νίτρου. Το διαλυτικό BORE SCRUBBER 2 σε 1 Bore Cleaner της Birchwood Casey προσφέρει λύση και στις δύο δουλειές γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια χωρίς την παρουσία συστατικών υψηλής τοξικότητας. Είναι εξαιρετικό διαλυτικό για το μαλάκωμα σκληρυμένων καταλοίπων στη βάση και το σύστημα μηχανισμού της σκανδάλης, περιέχει επίσης απαράμιλο προστατευτικό προϊόν κατά της οξείδωσης για επιπρόσθετη απόδοση. Ελατήρια που είναι δύσκολα στην προσέγγιση μπορούν να αφαιρεθούν και να μουσκευτούν. Σε δύσκολα σημεία μπορεί να χρειαστεί η χρησιμοποίηση βούρτσας ή βαμβακερής βούρτσας καθαρισμού. Οδηγίες χρήσης του Bore Scrubber 1 Τοποθετήστε ένα καθαρό στεγνό πανάκι καθαρισμού στην άκρη μιας βέργας καθαρισμού και σπρώξτε τη μέσα στο εσωτερικό της κάννης για να βγάλετε τα σαθρά κατάλοιπα. 2 Μουσκέψτε το πανί με διαλυτικό και ξεπλύνετε το εσωτερικό της κάννης για να εμποτίσετε τα εναπομείναντα κατάλοιπα. Επαναλάβετε τη διαδικασία με ένα άλλο πανί μουσκεμένο με διαλυτικό και αφήστε μερικά λεπτά να απορροφηθεί το διαλυτικό από τα κατάλοιπα. Ποτέ μη τοποθετήσετε φελλό ή κάλυμμα στο στόμιο της κάννης. 3 Βρέξτε μια βούρτσα καθαρισμού με διαλυτικό και τρίψτε το εσωτερικό της κάννης. Σπρώξτε τη βούρτσα εντελώς στο εσωτερικό και από τις δύο άκρες. 4 Συνεχίστε τον καθαρισμό με στεγνά πανάκια έως ότου εξέρχονται καθαρά. Τεχνικό Σχόλιο Μουσκεύοντας τσοκάκια και άλλα δύσκολα στον καθαρισμό μέρη με Bore Scruber 2 μαζί με 1 Bore Cleaner είναι ένας άριστος τρόπος καθαρισμού για να χρησιμοποιήσετε λιγότερο γράσο για τον καθαρισμό αυτών των μερών

4 ΒΗΜΑ 2 Gun Scrubber Καθαριστικό Όπλων Το δεύτερο βήμα ουσιαστικά είναι η αφαίρεση από το όπλο σας όλου του άγνωστου λιπαντικού, των καταλοίπων και του λεπτού στρώματος του λιπαντικού. Χρησιμοποιήστε το καθαριστικό GUN SCRUBBER της Birchwood Casey για να αφαιρέσετε οποιεσδήποτε βρωμιές και κατάλοιπα που διασπάστηκαν από το Bore Cleaner. Το καθαριστικό Gun SCRUBBER Cleaner είναι συσκευασμένο σε δοχείο ψεκασμού, είναι διαλυτικό υψηλής πίεσης που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Στεγνώνει ταχύτατα και αφήνει το μέταλλο καθαρότατο χωρίς την παρουσία έστω και λεπτού στρώματος λιπαντικού ή γράσου. Να χρησιμοποιείτε το GUN SCRUBBER Cleaner για να ξεπλύνετε το εσωτερικό της κάννης, να καθαρίσετε τη βάση, το κλείστρο ή το σπείρωμα της κάννης και τα τσοκάκια κυνηγετικού όπλου. Σ αυτό το σημείο το όπλο σας είναι εντελώς καθαρό χωρίς ίχνη λιπαντικού ή καταλοίπων. Τώρα είναι έτοιμο για την εφαρμογή προστατευτικού κατά της οξείδωσης. Οδηγίες εφαρμογής του Gun Scrubber 1 Πριν αρχίσετε, εάν επιθυμείτε μπορείτε να αποσυναρμολογήσετε το όπλο σε κύρια εξαρτήματα. 2 Τοποθετήστε το σωληνάκι επέκτασης στο ακροφύσιο του δοχείου σπρέι και ψεκάστε γενναιόδωρα αλλά με διακεκομμένους ψεκασμούς για καλύτερα αποτελέσματα. Να χρησιμοποιείτε προστατευτικά γυαλιά για να μη υπάρξουν πιτσιλιές στα μάτια. Να χρησιμοποιείτε το αεροζόλ στη όρθια θέση για καλύτερη απόδοση. Μια βούρτσα θα ήταν χρήσιμη για τον καθαρισμό δύσκολων τμημάτων. 3 Διασφαλίστε ότι κατευθύνετε το σωληνάκι επέκτασης σε δυσπρόσιτα σημεία και σε περιοχές που δεν φαίνονται. Να χρησιμοποιείτε το ακροφύσιο χωρίς το σωληνάκι επέκτασης εάν επιθυμείτε τη μέγιστη διαδικασία ψεκασμού σε συστήματα του μηχανισμού που φαίνονται. Τεχνικό Σχόλιο Προσοχή: Μπορεί να προκληθεί βλάβη σε μερικά μέρη από πλαστικό, σε χρωματισμένες επιφάνειες, σε συνθετικά κοντάκια, σε επιφάνειες με φινίρισμα παραλλαγής ή ξύλου. Να μη αφήσετε το υγρό να λιμνάσει πάνω ή κάτω από τα εξαρτήματα του όπλου για να ελαχιστοποιηθεί η δυνατότητα δημιουργίας κάποιας βλάβης. Πριν τη χρησιμοποίηση δοκιμάστε το σε κάποια επιφάνεια.

5 ΒΗΜΑ 3 Barricade Προστασία κατά της οξείδωσης για Πυροβόλα όπλα Συμπληρώνοντας τα βήματα 1 και 2, έχετε αφαιρέσει αποτελεσματικά όλα τα ίχνη ελαίου και λιπαντικών που είναι απαραίτητα για τη διασφάλιση ομαλής λειτουργίας των μηχανισμών και την παροχή προστασίας από αντίξοα στοιχεία. Προστατέψτε και λιπάνετε το όπλο σας με το προστατευτικό BARRICADE Rust Protection της Birchwood Casey το οποίο σε αντίθεση με άλλα προϊόντα διεισδυτικών λιπαντικών, η χημική του σύνθεση είναι ειδικά σχηματισμένη για χρήση στα πυροβόλα όπλα. Να το χρησιμοποιείτε με φειδώ στον μηχανισμό και το σύστημα σκανδάλης. Το προστατευτικό BARRICADE Rust Protection εκτοπίζει την υγρασία από τους πόρους του μετάλλου εναποθέτοντας μια διαφανή επίστρωση που προστατεύει από την οξειδωτική υγρασία και τα αποτυπώματα που είναι κύριοι παράγοντες της οξείδωσης στα πυροβόλα όπλα. Επειδή το προστατευτικό BARRICADE Rust Protection κατέχει απαράμιλλες διεισδυτικές ιδιότητες, δεν υπάρχει ανάγκη να μουσκεύετε τις μεταλλικές επιφάνειες αφού μια λεπτή επίστρωση προσφέρει πλήρη προστασία. Οδηγίες Χρήσης του Barricade: 1 Πριν τη χρησιμοποίηση του BARRICADE, καθαρίστε καλά με ένα μαλακό πανί τις μεταλλικές επιφάνειες για να βγάλετε βρωμιές και λάδια. 2 Ψεκάστε κατευθείαν πάνω στα μεταλλικά μέρη κρατώντας το δοχείο ψεκασμού περίπου 6 ίντσες (15 εκ) από τη μεταλλική επιφάνεια. Χρησιμοποιείστε το σωληνάκι επέκτασης για μη εύκολα προσεγγίσιμες περιοχές. 3 Σκουπίστε με ένα μαλακό καθαρό πανί κάθε παραπανίσιο προστατευτικό BARRICADE Rust Protection. Τεχνικό Σχόλιο Το προστατευτικό BARRI- CADE Rust Protection για πυροβόλα όπλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρέσετε ελαφρά επιφανειακή οξείδωση. Ψεκάστε ακόμα λίγο και γυαλίστε την επιφάνεια με λεπτό ατσαλόσυρμα. Αφαιρέστε τη σκουριά χωρίς να χαλάσετε το μπλε φινίρισμα της επιφάνειας.

6 ΠΡΟΤΕΙNΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Αεροζόλ σε οικονομική συσκευασία Απλουστεύεται ο καθαρισμός του όπλου με τρία εύκολα βήματα για να καθαρίσετε το όπλο σας όπως πρέπει: Διάλυση των καταλοίπων πυρίτιδας κ.λπ, καθαρισμός και προστασία. Το πακέτο αεροζόλ 1,2,3 οικονομικής συσκευασίας περιλαμβάνει τρία αεροζόλ ήτοι, Bore Scrubber, Gun Scrubber, και Barricade έκαστο 10 oz (283,5 γρ). Synthetic Gun Oil Ελαττώνει την τριβή μεταξύ εφαπτόμενων επιφανειών. Δεν θα μεταλλαχθεί σε κολλώδη ουσία και δεν θα χάσει το ιξώδες του σε ακραίες θερμοκρασίες -48 C έως 106 C. Το φυσικό πλεονέκτημα του SYNTHETIC Gun Oil είναι ότι καθαρίζει όπως λιπαίνει ενώ η χαμηλή ταχύτητα εξάτμισης διασφαλίζει προστασία κατά της οξείδωσης. Lead Remover and Polishing cloth Αφαιρεί γρήγορα μολυβδώσεις, δακτυλίους καύσεως, κατάλοιπα άνθρακος καθώς επίσης και τη ρύπανση χαλκού, πλαστικών και καθαρίζει τα θαμπώματα. Επαναφέρει το αρχικό λουστράρισμα του ανοξείδωτου χάλυβα και των περισσότερων μεταλλικών επιφανειών. No. 77 Muzzle Magic Cleaner Αποτρέπει την οξείδωση και την απώλεια ακριβείας που προξενεί η ρύπανση μαύρης πυρίτιδας καθαρίζοντας το στόμιο της κάννης με το Νο. 77 το παραδοσιακό υδατοδιαλυτό καθαριστικό. Διαλύει αποτελεσματικά τα κατάλοιπα πυρίτιδος και χαλαρώνει οποιαδήποτε μεταλλικά ίχνη για εύκολη απομάκρυνση. RIG #2 Oil Lubricant Το RIG #2 είναι ένα εξειδικευμένο λιπαντικό όπλων η σύνθεση του οποίου σχηματίστηκε για λίπανση και πρόληψη κατά της οξείδωσης. Είναι εξαιρετικό για χρήση σε όλες τις επιφάνειες πυροβόλων όπλων εκτοπίζοντας την υγρασία και λιπαίνοντας τα κινούμενα μέρη. Η σύνθεση RIG #2 δεν θα επηρεάσει έγρωμες επιφάνειες, πλαστικά, λαστιχένιες ή επιμεταλλωμένες επιφάνειες που συναντώνται στα μοντέρνα όπλα. Δεν θα πήξει ούτε προσελκύει ακαθαρσίες. Βρείτε αυτά τα προϊόντα στο τοπικό σας κατάστημα ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας

7 ΠΡΟΤΕΙNΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Gun & Reel Silicone Cloth Ένα μαλακό ύφασμα διαποτισμένο με σιλικόνη, τέλεια λύση για καθάρισμα και προστασία ξύλινων κοντακίων πυροβόλων όπλων. Αφαιρεί με ασφάλεια τη σκόνη και τα αποτυπώματα που προξενούν οξειδώσεις αφήνοντας μια γυαλιστερή προστατευτική επίστρωση διαρκείας σε όλες τις μεταλλικές, ξύλινες και πλαστικές επιφάνειες. Μια θαυμάσια ιεροτελεστία καθαρισμού. Moly Lube Dry Film Firearm Lubricant Μια ειδική σύνθεση για να λιπαίνει και να διεισδύει, σχηματίζοντας μια ομαλή, πολύ ολισθηρή επιφάνεια στο μέταλλο. Σωματίδια δισουλφιδίου του μολυβδαινίου επικάθονται στις μεταλλικές επιφάνειες και προσδίδουν σ αυτές μεγάλη ολισθηρότητα, και ανθεκτικότητα κατά της φθοράς ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασίες και πιέσεις. RIG Universal Gun Grease Ένα λεπτό φιλμ από RIG Universal Gun Grease θα βοηθήσει να προστατεύσετε τα όπλα σας από την σκουριά. Μια επιμελημένη επίστρωση με γράσο RIG Universal Gun Grease στις εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες θα προστατεύσει το ραβδωτό και κυνηγετικό σας όπλο, το πιστόλι σας και το εμπροσθογεμές όπλο σας από την σκουριά και τη διάβρωση. Το RIG είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία από την οξείδωση κατά τη διάρκεια φύλαξης του όπλου σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Choke Tube Lube Αποτρέπει το κόλλημα των Τσοκ που προέρχεται από την οξείδωση, τις πιέσεις των φυσιγγίων με ατσάλινα σκάγια, τις ακραίες θερμοκρασίες και πιέσεις που δημιουργούνται από τους επαναλαμβανόμενους πυροβολισμούς. Αυτό το ανώτερης κλάσης λιπαντικό κατά του μπλοκαρίσματος των Τσοκ εγγυάται το εύκολο βίδωμα και βγάλσιμο των Τσοκ για όλα τα κανονικά Τσοκ και για εκείνα που είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα. Τεχνικό Σχόλιο Η σύνθεση του Choke Tube Lube είναι άριστη για χρήση στην τοποθέτηση των μικρών κοχλιών των δακτυλίων και βάσεων τηλεσκοπικής διόπτρας για σίγουρο σφίξιμο χωρίς κίνδυνο λασκαρίσματος. Επιπλέον διασφαλίζει το εύκολο ξεβίδωμα όταν έλθει η ώρα. Εξαιρετικό για χρήση στα εμπροσθογεμή όπλα και στα βύσματα θαλάμης για αποτροπή μπλοκαρίσματος. Βρείτε αυτά τα προϊόντα στο τοπικό σας κατάστημα ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας

8

Οδηγός Περιποίησης Όπλων

Οδηγός Περιποίησης Όπλων Οδηγός Περιποίησης Όπλων Προστατεύει Καθαρίζει Διαλύει Ένας Οδηγός για τον καθαρισμό τη προστασία και τη συντήρηση Όπλων ΒΗΜΑ 1 Bore Scrubber Bore Cleaner Το πρώτο βήμα στη διαδικασία καθαρίσματος είναι

Διαβάστε περισσότερα

Καθαριστικά - Χρηστικά Αυτοκινήτου

Καθαριστικά - Χρηστικά Αυτοκινήτου Mannol Super Cleaner Super καθαριστικό πολλαπλών εφαρμογών Mannol Carburetor Cleaner Kαθαριστικό σπρέι καρπυρατέρ αυτοκινήτου Πανίσχυρο καθαριστικό & απολιπαντικό σπρέι για: κινητήρα, καρπυρατερ, πεταλούδες,

Διαβάστε περισσότερα

ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MEAT&DORIA ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Ancom ΕΠΕ: τ. 2310533540, f. 2310546342, info@ancomnet.gr

ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MEAT&DORIA ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ. Ancom ΕΠΕ: τ. 2310533540, f. 2310546342, info@ancomnet.gr ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MEAT&DORIA ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Ancom ΕΠΕ: τ. 2310533540, f. 2310546342, info@ancomnet.gr MEAT&DORIA Περιγραφή Φωτογραφία Γενικό καθαριστικό 500ml Μ 1 Για µετρητές µάζας αέρος, βαλβίδες,

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο συντήρησης των

Εγχειρίδιο συντήρησης των Εγχειρίδιο συντήρησης των κουφωμάτων: Για τη διασφάλιση της διαχρονικά καλής λειτουργίας αλλά και της αψεγάδιαστης εμφάνισης των κουφωμάτων σας για πολλά χρόνια, αρκεί να εφαρμόσετε τις παρακάτω οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

WD-40 ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΧΡΗΣΕΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

WD-40 ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΧΡΗΣΕΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΛΙΣΤΑ ΜΕ 2000+ www.wd40.gr 2000+ 3 To No.1 λιπαντικό & αντισκωριακό στον κόσμο. Με 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚEΣ δράσεις για 2000+ χρήσεις Το χάρη στην ειδική σύνθεσή του διεισδύει σε βάθος και ξεμπλοκάρει κάθε «κολλημένο»

Διαβάστε περισσότερα

To No.1 λιπαντικό & αντισκωριακό στον κόσμο. Με 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚEΣ δράσεις για χρήσεις

To No.1 λιπαντικό & αντισκωριακό στον κόσμο. Με 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚEΣ δράσεις για χρήσεις Τεχνικά Σπρέι To No.1 λιπαντικό & αντισκωριακό στον κόσμο. Με 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚEΣ δράσεις για 2000+ χρήσεις Το χάρη στην ειδική σύνθεσή του διεισδύει σε βάθος και ξεμπλοκάρει κάθε «κολλημένο» μηχανισμό. Επιπλέον,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής των ξύλινων παραθύρων και πορτών

Οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής των ξύλινων παραθύρων και πορτών Αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι κύριοι, Καλορίζικα τα καινούρια σας παράθυρα και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Συντάξαμε τις οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής για να διατηρήσετε τα

Διαβάστε περισσότερα

microflex 933 / 936 / 13400

microflex 933 / 936 / 13400 Product Information PI 933 / 936 / 13400 _2814 microflex 933 / 936 / 13400 Σύστημα Καθαρισμού Βαλβίδων με Κόκκους ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Καθαρίζει αποτελεσματικά, με τη χρήση ειδικά κατασκευασμένων κόκκων,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου

Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου Εισαγωγή Τα αρχιτεκτονικά πολυεστερικά χρώματα πούδρας, όταν εφαρμόζονται σωστά σε μία καλά επεξεργασμένη επιφάνεια αλουμινίου, προσδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ. Σύστημα καθαρισμού για ηλεκτρικές επιφάνειες επαφής ΕΠΙΒΑΤΙΚΆ ΙΔΙΩΤΙΚΉΣ ΧΡΉΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ. Σύστημα καθαρισμού για ηλεκτρικές επιφάνειες επαφής ΕΠΙΒΑΤΙΚΆ ΙΔΙΩΤΙΚΉΣ ΧΡΉΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ Σύστημα καθαρισμού για ηλεκτρικές επιφάνειες επαφής ΕΠΙΒΑΤΙΚΆ ΙΔΙΩΤΙΚΉΣ ΧΡΉΣΗΣ Copyright ZF Friedrichshafen AG Αυτό το έγγραφο προστατεύεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται

Διαβάστε περισσότερα

Metal 3in1. απευθείας στη σκουριά. Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες

Metal 3in1. απευθείας στη σκουριά. Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες απευθείας στη σκουριά Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες Εμποδίζοντας τη διείσδυση της υγρασίας παρέχει μακροχρόνια αντισκωριακή προστασία. Υψηλή αντίσταση στην υπεριώδη

Διαβάστε περισσότερα

human technology human technology

human technology human technology human technology human technology Περιβάλλον Ασφάλεια Συντήρηση Υγεία Τεχνολογία Χώρος εργασίας 97 Συντήρηση Human Technology Σήμερα, το αυτοκίνητο δεν είναι πλέον απλά ένα μέσο μεταφοράς, αλλά ένα πραγματικό

Διαβάστε περισσότερα

Καθαρισμός - Συντήρηση Κουφωμάτων

Καθαρισμός - Συντήρηση Κουφωμάτων Στο παρόν εγχειρίδιο γίνεται προσπάθεια παράθεσης µιας σειρά οδηγιών που αφορούν τον καθαρισ µό-συντήρηση των κουφωµάτων αλουµινίου. Εκπονήθηκε έπειτα από µια ευρύτερη έρευνα µε βάση έγκυρα περιοδικά του

Διαβάστε περισσότερα

Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΜΕΣΑ ΕΞΩ.

Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΜΕΣΑ ΕΞΩ. Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΜΕΣΑ ΕΞΩ. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ : ΤΑΜΠΛΟ & ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ Fresh Shine Γυαλιστικό για ταμπλό σε aerosol, περιέχει σιλικόνη η οποία εισχωρεί στην

Διαβάστε περισσότερα

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ. Ι. Προϊόν

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ. Ι. Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046 Aqua-Siegel Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ Ι. Προϊόν Τύπος: Το προϊόν einza Aqua-Siegel είναι υδατοδιαλυτο, καθαρό βερνίκι ενός συστατικού για εµποτισµό/βαφη ξύλων και

Διαβάστε περισσότερα

Cromopav. ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ Δοχείο των 12 και 25 Kg

Cromopav. ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ Δοχείο των 12 και 25 Kg ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ Cromopav ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Το CROMOPAV απομακρύνει τα άλατα από τα τζάμια και τις βαμμένες επιφάνειες στις σήραγγες των πλυντηρίων αυτοκινήτων,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com.

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com. Circuit ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: CIRCUIT Κωδικός: 2.07.060 Intrastat Code: 3402.20.90 Περιγραφή: Εφαρμογή: Εξειδικευμένο προϊόν κατάλληλο για την απολάδωση κλειστού κυκλώματος νερού ύστερα από εισροή

Διαβάστε περισσότερα

KITCHEN SCALES KW 4060 ΕΛΛΗΝΙΚΆ

KITCHEN SCALES KW 4060 ΕΛΛΗΝΙΚΆ KITCHEN SCALES KW 4060 ΕΛΛΗΝΙΚΆ A B C D E F 2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 66-71 3 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή! Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Cromopav ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

Cromopav ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ Cromopav ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Το CROMOPAV απομακρύνει τα άλατα από τα τζάμια και τις βαμμένες επιφάνειες στις σήραγγες των πλυντηρίων αυτοκινήτων,

Διαβάστε περισσότερα

T U N A P A u t o m o t i v e

T U N A P A u t o m o t i v e T U N A P A u t o m o t i v e Τ ε χ ν ι κ ό ς 2016 Κ α τ ά λ ο γ ο ς ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ WE PROTECT VALUES TUNAP.COM Professional Line TUNAP Professional Line Εφαρμογή Λίπανση και προστασία Καθαρισμός

Διαβάστε περισσότερα

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως www.zampa.gr Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής απαιτεί τους ακόλουθους βασικούς κανόνες ασφαλείας, καθώς υπάρχει κίνδυνος τραυµατισµού ή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Καθαριστικά Λιπαντικά Πρόσθετα Φροντίδα αυτ/του Ειδικά προϊόντα. www.crcind.com

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Καθαριστικά Λιπαντικά Πρόσθετα Φροντίδα αυτ/του Ειδικά προϊόντα. www.crcind.com ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καθαριστικά Λιπαντικά Πρόσθετα Φροντίδα αυτ/του Ειδικά προϊόντα Η βιομηχανία CRC είναι ένας παγκόσμιος προμηθευτής χημικών προϊόντων για τη βιομηχανία των αυτοκινήτων και των ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

Olympus + ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΩΣΜΩΣΗΣ (R/O) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Olympus + ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΩΣΜΩΣΗΣ (R/O) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Olympus + ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΩΣΜΩΣΗΣ (R/O) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Η πηγή του νερού θα πρέπει να είναι τρεχούμενο νερό πόλης, που ελέγχεται από τις Δημοτικές Αρχές. Πριν την τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση. και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση. και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Πριν χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική συσκευή, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τεχνικά χαρακτηριστικά Diesel EGR 3-1 ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Επαγγελματική χρήση Diesel EGR 3 Καθαρίζει το Σύστηµα Εισαγωγής Αέρα, τις Βαλβίδες Εισαγωγής, τον Αισθητήρα Ροής Αέρα, το EGR (σύστηµα επανακυκλοφορίας απαγόµενων καυσαερίων) και

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο Τεχνικών Πληροφοριών 1.0.3 Αστάρι / Σουρφασέρ

ελτίο Τεχνικών Πληροφοριών 1.0.3 Αστάρι / Σουρφασέρ Περιγραφή Το είναι ένα αστάρι σουρφασέρ ενός συστατικού µε βάση το νερό, και είναι κατάλληλο για συστήµατα επαναβαφής αυτοκινήτων. Μπορεί να χρησιµοποιηθεί σε εφαρµογές µε τρίψιµο ή υγρό σε υγρό σε συνδυασµό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ : Τ.Υ. Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΝΙΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ : Τ.Υ. Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ : Τ.Υ. Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΝΙΩΝ ΕΡΓΟ : ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ Ε.Ε.Λ. ΧΑΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΒΑΦΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM NOMAD TERRA 6050 ΝD ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM Η σειρά Nomad Terra προσφέρει προϊόντα εξειδικευμένα στο να τρίβουν και να αφαιρούν τα χώματα σε εξωτερικούς και σε εσωτερικούς χώρους,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ - ΣΧΕΤΙΚΑ. BikeWorkX είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη μάρκα - Γίνε και εσαι ένα μέρος της επιτυχίας!

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ - ΣΧΕΤΙΚΑ. BikeWorkX είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη μάρκα - Γίνε και εσαι ένα μέρος της επιτυχίας! GRE ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ - ΣΧΕΤΙΚΑ Το 1991 η εταιρεία Ing. Zdenek Nachazel - ZOP ιδρύθηκε. Στη συνέχεια, το 1999, η επωνυμία της εταιρείας άλλαξε σε Nachazel, sro Από την ίδρυσή της, η εταιρεία έχει επικεντρωθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ Αύξηση ικανοποίησης του πελάτη, σύσφιξη σχέσεων με τον πελάτη με τα λειτουργικά δραστικά συστατικά της WÜRTH! ΑΥΞΗΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic Το Κ2 ενσωματώνει δύο τροχούς ομαλής κύλισης, πιστόλι με σκανδάλη, ένα λάστιχο υψηλής πίεσης 4μ, λόγχη ψεκασμού, ένα μπεκ για δύκολους ρύπους, και φίλτρο νερού που προστατεύει την αντλία από τους ρύπους.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ Αύξηση ικανοποίησης του πελάτη, σύσφιξη σχέσεων με τον πελάτη με τα λειτουργικά δραστικά συστατικά της WÜRTH! ΑΥΞΗΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων 2 Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειάς μας να σας παρέχουμε υπηρεσίες κορυφαίων προδιαγραφών, δημιουργήσαμε για σας τον συγκεκριμένο Οδηγό Ορθής Χρήσης Επίπλων. Ο Οδηγός αυτός

Διαβάστε περισσότερα

τσιµούχες λαδιού ΡTFE και τοποθέτηση

τσιµούχες λαδιού ΡTFE και τοποθέτηση Πρακτικές συµβουλές για το συνεργείο Ακτινικές Zylinderkopfdichtungen τσιµούχες λαδιού ΡTFE και τοποθέτηση Advanced MLS-Technology Leistungsfähigkeit in jeder Lage Πρακτικές συµβουλές και πληροφορίες αρ.

Διαβάστε περισσότερα

Μη Καταστροφικός Έλεγχος

Μη Καταστροφικός Έλεγχος Μη Καταστροφικός Έλεγχος Μέθοδος Διεισδυτικών Υγρών 1 Διδάσκων: Καθηγητής Θεοδουλίδης Θεόδωρος Επιμέλεια Παρουσιάσεων: Κουσίδης Σάββας Γενικά χαρακτηριστικά της μεθόδου Αποτελεί την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΝΗΣΙΑ CUMMINS ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. Μια καλύτερη εγγύηση που ισχύει διαρκώς. Δεν κατασκευάζονται όλα τα εξαρτήματα με τον ίδιο τρόπο.

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΝΗΣΙΑ CUMMINS ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. Μια καλύτερη εγγύηση που ισχύει διαρκώς. Δεν κατασκευάζονται όλα τα εξαρτήματα με τον ίδιο τρόπο. Δεν κατασκευάζονται όλα τα εξαρτήματα με τον ίδιο τρόπο. Καλύτερα εξαρτήματα. Καλύτερη διαθεσιμότητα. Μια καλύτερη εγγύηση που ισχύει διαρκώς. Συχνά, αυτό που δεν μπορείτε να δείτε κάνει όλη τη διαφορά.

Διαβάστε περισσότερα

HD 18/50-4 Cage Classic *EU

HD 18/50-4 Cage Classic *EU HD 18/50-4 Cage Classic: Το μηχάνημα καθαρισμού εξαιρετικά υψηλής πίεσης από την κατηγορία UHP compact με σχεδιασμό με κινητό κλωβό, απόδοση καθαρισμού 30 kw, πίεση εργασίας 500 bar και ρυθμό ροής νερού

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες επεξεργασίας

Οδηγίες επεξεργασίας Οδηγίες επεξεργασίας ΠΊΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ Μετάφραση των αυθεντικών οδηγιών χρήσης weiß nichtel Πίνακας περιεχομένων 1 Ερμηνεία συμβόλων................. 4 EL 2 Γενικές υποδείξεις ασφαλείας....... 4 3

Διαβάστε περισσότερα

PROTECT 321. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καταλύτης Κανονικός & Γρήγορος ΗARD 10 ΤΗΙΝ 50. Ακρυλικό διαλυτικό Κανονικό, Γρήγορο & Αργό

PROTECT 321. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καταλύτης Κανονικός & Γρήγορος ΗARD 10 ΤΗΙΝ 50. Ακρυλικό διαλυτικό Κανονικό, Γρήγορο & Αργό Τεχνικό Φυλλάδιο Ακρυλικό Αστάρι ΗARD 10 ΤΗΙΝ 50 ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καταλύτης Κανονικός & Γρήγορος Ακρυλικό διαλυτικό Κανονικό, Γρήγορο & Αργό ΧΡΗΣΗ Μέσα Μεταφοράς Μηχανήματα & Εξοπλισμός ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο

Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο ΕΝ ΕΛ Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο ΕΛ Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Οδηγίες χρήσεως Αγαπητέ Πελάτη: Ευχαριστούμε που αγοράσατε προϊόντα LAFE. Είναι μια συσκευή σχεδιασμένη για τη φροντίδα του δέρματος

Διαβάστε περισσότερα

Epoxy Aqua Paint. Epoxy Aqua Primer. Ειδικά Χρώματα. Εποξειδικό χρώμα νερού 2 συστατικών

Epoxy Aqua Paint. Epoxy Aqua Primer. Ειδικά Χρώματα. Εποξειδικό χρώμα νερού 2 συστατικών Ειδικά Χρώματα Epoxy Aqua Paint Εποξειδικό χρώμα νερού 2 συστατικών Εποξειδικό τελικό χρώμα νερού δύο συστατικών, εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης, κατάλληλο για την προστασία τσιμεντένιων, μεταλλικών

Διαβάστε περισσότερα

IV ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ

IV ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ IV ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ Περιεχόμενα 1. Υλικά καθαρισμού και προστασίας ανοξείδωτων χαλύβων 60 1.1 Εξοπλισμός καθαρισμού συγκόλλησης 60 2. Βοηθητικά υλικά στη συγκόλληση και επεξεργασία μετάλλων

Διαβάστε περισσότερα

Σεσουάρ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ W Αναδιπλούμενη λαβή. Model No: Ref. No: DW-658

Σεσουάρ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ W Αναδιπλούμενη λαβή. Model No: Ref. No: DW-658 Σεσουάρ 1000-1200W Αναδιπλούμενη λαβή ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: 871-7043 Ref. No: DW-658 1 - ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Classic Το Κ2 ενσωματώνει δύο τροχούς ομαλής κύλισης, πιστόλι με σκανδάλη, ένα λάστιχο υψηλής πίεσης 4μ, λόγχη ψεκασμού, ένα μπεκ για δύκολους ρύπους, και φίλτρο νερού που προστατεύει την αντλία από τους ρύπους.

Διαβάστε περισσότερα

NS2600 Ψεκαστήρας Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

NS2600 Ψεκαστήρας   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης NS2600 Ψεκαστήρας Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ NS2600 ΠΡΟΣΟΧΗ! Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά. Εξοικειωθείτε με την χρήση το0υ

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικά μηχανήματα για αρχή K 2.200 Balcony

Πλυστικά μηχανήματα για αρχή K 2.200 Balcony Πλυστικά μηχανήματα για αρχή K 2.200 Balcony Κατάλληλο για τον καθαρισμό μπαλκονιών. Ιδανικό για τον καθαρισμό της βεράντας και των επίπλων. Καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα από τη χρήση σφουγγαρίστρας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Δυνατότητα mm. Σελίδες

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Δυνατότητα mm. Σελίδες Πρέσες σύσφιξης Διαθέτουν αυτόματη ολοκλήρωση κύκλου για να διασφαλίζεται η ίδια αξιόπιστη, στεγανή σύνδεση κάθε φορά. Κατασκευασμένες με υψηλά στάνταρ για υψηλή ποιότητα και μεγάλη ανθεκτικότητα συνοδευόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Πλυστικό μηχάνημα K 2 Car & Home Το μηχάνημα υψηλής πίεσης "K2 Car & Home» είναι πραγματικά για όλες τις δουλειές. Περιλαμβάνει ρόδες για εύκολη μεταφορά και είναι σχεδιασμένο για περιστασιακή χρήση και

Διαβάστε περισσότερα

Ο καθαρός φούρνος είναι εύκολη υπόθεση

Ο καθαρός φούρνος είναι εύκολη υπόθεση Ο καθαρός φούρνος είναι εύκολη υπόθεση Ιούλιος 2014 Pitsos. Η πρωτοπόρος εταιρία στη φροντίδα του ελληνικού νοικοκυριού. Στην Pitsos φροντίζουμε να δικαιώνουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Ραβδωτού Αεροστρώματος Κατακλίσεως

Οδηγίες Χρήσης Ραβδωτού Αεροστρώματος Κατακλίσεως Οδηγίες Χρήσης Ραβδωτού Αεροστρώματος Κατακλίσεως 0806591 - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Τα αεροστρώματα µπορούν να περιορίσουν & να θεραπεύσουν τα έλκη κατάκλισης σε χρόνια κατακλιμένους ασθενείς ή σε άτοµα µε

Διαβάστε περισσότερα

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ.

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. 1 Αποθήκευση εξαρτημάτων επάνω στο μηχάνημα 3 Εργονομική λαβή Πλατύς προφυλακτήρας με θέση αποθήκευσης εξαρτημάτων.

Διαβάστε περισσότερα

3M Scotch-Weld Σπρέι 5Way. Γενικά Χαρακτηριστικά. Το σπρέι 3M Scotch-Weld 5Way είναι ένα * Λιπαντικό. απορροφά την υγρασία, δεν σκουριάζει και

3M Scotch-Weld Σπρέι 5Way. Γενικά Χαρακτηριστικά. Το σπρέι 3M Scotch-Weld 5Way είναι ένα * Λιπαντικό. απορροφά την υγρασία, δεν σκουριάζει και 42 Καθαριστικά Προϊόντα 3M Σπρέι Τα Σπρέι της 3Μ είναι φορητά και έτοιµα για χρήση. Tα σπρέι καθαρισµού, λίπανσης και σιλικόνης είναι ιδανικά για προληπτική συντήρηση, προστασία και λίπανση. Το προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

Εικονογραφημένος οδηγός για την συντήρηση οπτικού μικροσκοπίου

Εικονογραφημένος οδηγός για την συντήρηση οπτικού μικροσκοπίου Εικονογραφημένος οδηγός για την συντήρηση οπτικού μικροσκοπίου 1 Εικονογραφημένος οδηγός για την συντήρηση οπτικού μικροσκοπίου Χανιά 2017-2018 Εικονογραφημένος οδηγός για την συντήρηση οπτικού μικροσκοπίου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ www.colorato.net ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLHD-140W CLHD-140S Προσοχή: Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο πριν την εγκατάσταση και τη χρήση ΓΕΝΙΚΑ 1. Είναι σημαντικό να κατανοηθούν πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

Construction. Sikafloor -ProSeal-22. Εμποτισμός επιφανειακής ωρίμανσης και σφράγισης δαπέδων σκυροδέματος EN 13813 06. Περιγραφή Προϊόντος.

Construction. Sikafloor -ProSeal-22. Εμποτισμός επιφανειακής ωρίμανσης και σφράγισης δαπέδων σκυροδέματος EN 13813 06. Περιγραφή Προϊόντος. Construction Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 16/05/2014 Κωδικός: 11.01.020 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010803040050000002 EN 13813 06 Sikafloor -ProSeal-22 Εμποτισμός επιφανειακής ωρίμανσης και σφράγισης δαπέδων

Διαβάστε περισσότερα

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ.

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. 1 Αποθήκευση εξαρτημάτων επάνω στο μηχάνημα 3 Εργονομική λαβή Πλατύς προφυλακτήρας με θέση αποθήκευσης εξαρτημάτων.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ 1. Γυάλινο καπάκι με πλαστική λαβή ανθεκτική στη θερμότητα 2. Επαφές για το θερμοστάτη 3. Υποδοχή για το θερμοστάτη 4. Κάλυμμα προστασίας 5. Ζεστή πλάκα 6. Θερμοστάτης 7. Αισθητήρας θερμοκρασίας-μετρά

Διαβάστε περισσότερα

ULTRAFINE MICROFIBRE ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ULTRAFINE MICROFIBRE ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 24 HOURS GLASS WASH Νέα Σειρά περιποίησης & αποθήκευσης σκελετών ULTRAFINE MICROFIBRE ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Κατάλληλα για όλους τους φακούς και επιστρώσεις Κατάλληλα για χρήση σε φωτογραφικές μηχανές, κινητά,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων 2 Σε μια διαρκή προσπάθεια παροχής κορυφαίων υπηρεσιών δημιουργήσαμε για εσάς τον συγκεκριμένο οδηγό, ο οποίος αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο που σκοπό έχει να σας βοηθήσει

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. 1 Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν συνδέσετε το μηχάνημα. 2

Διαβάστε περισσότερα

Ζήστε την επανάσταση στον καθαρισμό!

Ζήστε την επανάσταση στον καθαρισμό! Ζήστε την επανάσταση στον καθαρισμό! Το TWISTER είναι ένα σύστημα καθαρισμού και γυαλίσματος μαζί, για αυτόματα μηχανήματα καθαρισμού και γυαλίσματος δαπέδων. Το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε

Διαβάστε περισσότερα

Industry. Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας

Industry. Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας Industry Sika No. 1 στα Συστήματα Συγκόλλησης Παρμπρίζ Απλοποιούμε την Εργασία σας Sika Ο Συνεργάτης σας με την τεχνολογική πρωτοπορία στα συγκολλητικά Παρμπρίζ Χρόνος Με τα Α Η Τεχνολογική Υπεροχή εξασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

NT 70/2 Prof. Ισχυρή σκούπα ξηρής/ υγρής αναρρόφησης με χωρητικότητα δοχείου 70L και μέχρι και 3 κινητήρες. Αποθήκευση εξαρτημάτων επάνω στο μηχάνημα

NT 70/2 Prof. Ισχυρή σκούπα ξηρής/ υγρής αναρρόφησης με χωρητικότητα δοχείου 70L και μέχρι και 3 κινητήρες. Αποθήκευση εξαρτημάτων επάνω στο μηχάνημα Ισχυρή σκούπα ξηρής/ υγρής αναρρόφησης με χωρητικότητα δοχείου 70L και μέχρι και 3 κινητήρες. 1 2 3 4 1 2 2 μοτέρ Επιλογή μεταξύ 1 ή 2 μοτέρ. Και τα δύο ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται στο μπροστινό

Διαβάστε περισσότερα

Mi Vacuum Flask. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης. Info Quest T. . 25, ,,

Mi Vacuum Flask. Σύντομες Οδηγίες Χρήσης. Info Quest T. . 25, ,, Mi Vacuum Flask Σύντομες Οδηγίες Χρήσης Info Quest T. 25, 176 71,,. 211 999 4000 www.infoquest.gr, www.xiaomi-greece.gr 1 Καπάκι Στόμιο Κυρίως σώμα 2 Διαβάστε το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ.

Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. Ισχυρή μηχανή ξηρής & υγρής αναρρόφησης με κάδο χωρητικότητας 70 l και έως τρία μοτέρ. 1 Αποθήκευση εξαρτημάτων επάνω στο μηχάνημα 3 Εργονομική λαβή Πλατύς προφυλακτήρας με θέση αποθήκευσης εξαρτημάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Περιγραφή Συσκευών R-826/R-827/R-828 1. ΦΤΕΡΩΤΗ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 3. ΚΛΙΠ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 4. ΒΑΣΗ 5. ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Φυλάξτε αυτό το απόκομμα, συμπληρώνοντας την ημερομηνία αγοράς και την επωνυμία του καταστήματος, για ενδεχόμενη χρήση. ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ

Φυλάξτε αυτό το απόκομμα, συμπληρώνοντας την ημερομηνία αγοράς και την επωνυμία του καταστήματος, για ενδεχόμενη χρήση. ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ Φυλάξτε αυτό το απόκομμα, συμπληρώνοντας την ημερομηνία αγοράς και την επωνυμία του καταστήματος, για ενδεχόμενη χρήση. ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΝΘΕΤΟΥ Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ

Διαβάστε περισσότερα

CITRUS JUICER CJ 7280 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

CITRUS JUICER CJ 7280 ΕΛΛΗΝΙΚΑ CITRUS JUICER CJ 7280 ΕΛΛΗΝΙΚΑ EL H A G B F E C D 3 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή! Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- ματ. Ι. Προϊόν

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- ματ. Ι. Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046 Aqua-Siegel Γυαλιστερό και Μεταξένιο- ματ Ι. Προϊόν Τύπος: Το προϊόν einza Aqua-Siegel είναι υδατοδιαλυτο, καθαρό βερνίκι ενός συστατικού για εμποτισμό/βαφη ξύλων και

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος αξεσουάρ Alcoa. Ευρώπη, έκδοση 2

Κατάλογος αξεσουάρ Alcoa. Ευρώπη, έκδοση 2 Κατάλογος αξεσουάρ Alcoa Ευρώπη, έκδοση 2 Προϊόντα καθαρισμού ALclean Φιάλη 1 λίτρου GAXALC001EIS Καθαριστικό για ζάντες αλουμινίου. Απομακρύνει τη σκόνη από τα δισκόφρενα.εξαλείφει την οξείδωση και διατηρεί

Διαβάστε περισσότερα

Spectral KLAR 535 MAT

Spectral KLAR 535 MAT Τεχνικό Φυλλάδιο KLAR 535 MAT Δύο Συστατικών Ακρυλικό Βερνίκι KLAR 535 Ματ H 6125 SOLV 855 PLAST 775 EXTRA 835 ΠΡΟΪΟΝΤΑ Βερνίκι Ματ Σκληρυντής Standard, Γρήγορος, Αργός Διαλυτικό Standard, Γρήγορο, Αργό

Διαβάστε περισσότερα

NT 27/1. Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα. Ανθεκτικός προφυλακτήρας

NT 27/1. Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα. Ανθεκτικός προφυλακτήρας Η NT 27/1 Me είναι μια μηχανή υγρής και ξηρής αναρρόφησης, υψηλής απόδοσης, για επαγγελματική χρήση. Είναι ιδιαίτερα συμπαγής και εξοπλισμένη με πολλά και χρήσιμα εξαρτήματα. 1 Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 2.600 CB. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 2.600 CB. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 2.600 CB Μικρό, συμπαγές με διαρκή παραγωγή ατμού. Κατάλληλο για τον καθαρισμό δαπέδων, τοίχων, την απομάκρυνση αλάτων από το μπάνιο και λίπη από την κουζίνα. Η συσκευασία περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ KORUND - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ -

ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ KORUND - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ KORUND - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ - 1. Συνιστάμενος μηχανικός εξοπλισμός (Μηχανή ψεκασμού χωρίς αέρα Airless) 2. Εφαρμογή με πινέλο με μακριά μαλακιά φυσική τρίχα ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ελαστική πολυακρυλική ενέσιμη ρητίνη για μόνιμη στεγανή σφράγιση

Ελαστική πολυακρυλική ενέσιμη ρητίνη για μόνιμη στεγανή σφράγιση Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση: 20/04/2012 Κωδικός: 2012.03.07.080 Ελαστική πολυακρυλική ενέσιμη ρητίνη για μόνιμη στεγανή σφράγιση Περιγραφή Προϊόντος Το είναι πολύ χαμηλού ιξώδους, ελαστική πολυακρυλική

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκαθαριστές SE 5.100

Πολυκαθαριστές SE 5.100 Πολυκαθαριστές SE 5.100 Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας πλύσης - απόπλυσης

Διαβάστε περισσότερα

BOOKA χημικά Προϊόντα. Καθαρισμός επιφανειών από graffiti

BOOKA χημικά Προϊόντα. Καθαρισμός επιφανειών από graffiti BOOKA χημικά Προϊόντα Καθαρισμός επιφανειών από graffiti ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Βαμμένη τοιχοποιία (είδος μπογιάς : πλαστικό κ.λ.π) Βαμμένη επιφάνεια βιομηχανικού τύπου. (ρολά μαγαζιών, λεωφορεία, τρένα, απορριμματοφόρα,

Διαβάστε περισσότερα

FELCO 2 Πράσινη. Κλαδευτικό ψαλίδι - Υψηλών επιδόσεων - Κλασικό μοντέλο

FELCO 2 Πράσινη. Κλαδευτικό ψαλίδι - Υψηλών επιδόσεων - Κλασικό μοντέλο FELCO 2 Πράσινη Κλαδευτικό ψαλίδι - Υψηλών επιδόσεων - Κλασικό μοντέλο Made in Switzerland by FELCO 7 8 3 9 2 9 1 0 0 0 1 2 Αξιοπιστία: πρακτικές λαβές, ελαφριές και ισχυρές, από σφυρηλατημένο αλουμίνιο

Διαβάστε περισσότερα

Τοιχοποιία Ι Επισκευές

Τοιχοποιία Ι Επισκευές Τοιχοποιία Ι Επισκευές Τα κατεστραμμένα ή φθαρμένα μέρη της τοιχοποιίας επισκευάζονται ακολουθώντας τις παραδοσιακές τεχνικές. Ο τεχνίτης πριν ξεκινήσει πρέπει να έχει έτοιμα τα απαιτούμενα υλικά: πέτρες

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Ϊ Ο Ν Τ Α Μ Ο Τ Ο Σ Υ Κ Λ Ε Τ Α Σ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014

Π Ρ Ο Ϊ Ο Ν Τ Α Μ Ο Τ Ο Σ Υ Κ Λ Ε Τ Α Σ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014 Π Ρ Ο Ϊ Ο Ν Τ Α Μ Ο Τ Ο Σ Υ Κ Λ Ε Τ Α Σ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2014 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Οι πωλήσεις των προϊόντων μας θα τιμολογούνται σύμφωνα με τις τιμές που αναγράφονται στον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο της εταιρίας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΜΕΙ. Κουρευτική Μηχανή KM-605. Οδηγίες Χρήσης

ΚΕΜΕΙ. Κουρευτική Μηχανή KM-605. Οδηγίες Χρήσης ΚΕΜΕΙ Κουρευτική Μηχανή KM-605 Οδηγίες Χρήσης 2 Η συσκευασία περιλαμβάνει: Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή με κεφαλή 40mm από ανοξείδωτες λεπίδες υψηλής απόδοσης (1) 1 φορτιστή (2) 2 αποσπώμενα χτενάκια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙ Δέκα λόγοι μη επισκευής των ελαστικών και RunFlat 1 Υπερβολικά μεγάλη οπή στο πέλμα Μη επισκευάσιμη για τα επιβατικά ελαστικά είναι οπή μεγαλύτερη των

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑΣ Δακτύλιος περόνης Περόνη Προφυλακτήρας Πώμα άνω μέρους! ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Πάντα να σκέπτεστε τους άλλους. Ρίχνετε τις χειροβομβίδες χωρίς δύναμη. Μην τις πετάτε κατευθείαν πάνω

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσυστήματα SC 5.800 C. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία

Ατμοσυστήματα SC 5.800 C. Βασικός εξοπλισμός: Βαλβίδα ασφαλείας. Τεχνικά στοιχεία Ατμοσυστήματα SC 5.800 C Υψηλή κατηγορία για υψηλές απαιτήσεις. Δυνατότητα ρύθμισης του ατμού σε ξηρού - υγρού ανάλογα με τις απαιτήσεις. Συνεχής εργασία χάρη στο σύστημα δύο κάδων. Βασικός εξοπλισμός:

Διαβάστε περισσότερα

NT 48/1. Αυτό το μηχάνημα είναι μία σκούπα ξηρής και υγρής αναρρόφησης εξαιρετικά ανθεκτική, λειτουργική, ισχυρή, με μέγιστες εργονομικές ιδιότητες.

NT 48/1. Αυτό το μηχάνημα είναι μία σκούπα ξηρής και υγρής αναρρόφησης εξαιρετικά ανθεκτική, λειτουργική, ισχυρή, με μέγιστες εργονομικές ιδιότητες. Αυτό το μηχάνημα είναι μία σκούπα ξηρής και υγρής αναρρόφησης εξαιρετικά ανθεκτική, λειτουργική, ισχυρή, με μέγιστες εργονομικές ιδιότητες. 1 Άδειασμα κάδου Εύκολα προσβάσιμος σωλήνας αποστράγγισης για

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ ΟΪΟΝΤΑ Μ ΟΤΟ ΣΥΚ ΛΕΤΑΣ

Π Ρ ΟΪΟΝΤΑ Μ ΟΤΟ ΣΥΚ ΛΕΤΑΣ Π Ρ ΟΪΟΝΤΑ Μ ΟΤΟ ΣΥΚ ΛΕΤΑΣ Eni i-ride moto 2 5W/40 Κορυφαίο πλήρως συνθετικό λιπαντικό ειδικά σχεδιασμένο για την κατηγορία Moto2 των motogp, χρησιμοποιείται δε συχνά και σε αγωνιστικές πίστες. Η σύνθεσή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Αρ. μοντέλων. Δυνατότητα mm. Τύπος. Σελίδα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Αρ. μοντέλων. Δυνατότητα mm. Τύπος. Σελίδα Πρέσες σύσφιξης Διαθέτουν αυτόματη ολοκλήρωση κύκλου για να διασφαλίζεται η ίδια αξιόπιστη, στεγανή σύνδεση κάθε φορά. Κατασκευασμένες με υψηλά στάνταρ για υψηλή ποιότητα και μεγάλη ανθεκτικότητα συνοδευόμενες

Διαβάστε περισσότερα

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία

NT 35/1 Tact Bs. Η ιδανική σκούπα για αρτοποιεία Εύχρηστη μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης με ένα μοτέρ, αυτόματο σύστημα καθαρισμού των φίλτρων - ΤACT - και κάδο όγκου 35, κατάλληλη για κάθε τύπου εφαρμογές σε αρτοποιεία και εργαστήρια ζαχαροπλαστικής.

Διαβάστε περισσότερα

NT 27/1. Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα. Ανθεκτικός προφυλακτήρας

NT 27/1. Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα. Ανθεκτικός προφυλακτήρας Η Me είναι μια μηχανή υγρής και ξηρής αναρρόφησης, υψηλής απόδοσης, για επαγγελματική χρήση. Είναι ιδιαίτερα συμπαγής και εξοπλισμένη με πολλά και χρήσιμα εξαρτήματα. 1 Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα

Διαβάστε περισσότερα

Υποδείξεις ασφαλείας για ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης υγρών / ξηρών ρύπων

Υποδείξεις ασφαλείας για ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης υγρών / ξηρών ρύπων Υποδείξεις ασφαλείας για ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης υγρών / ξηρών ρύπων Πριν από την πρώτη χρήση της συσκευής, διαβάστε τις υποδείξεις ασφαλείας και ενεργήστε βάσει αυτών. Φυλάξτε τις παρούσες υποδείξεις

Διαβάστε περισσότερα

C-15 BLOWBACK ΚΙΝΗΣΗ ΚΛΕΙΣΤΡΟΥ

C-15 BLOWBACK ΚΙΝΗΣΗ ΚΛΕΙΣΤΡΟΥ Εγχειρίδιο οδηγιών Μοντέλο C-15 BLOWBACK ΚΙΝΗΣΗ ΚΛΕΙΣΤΡΟΥ ΠΡΟΣΟΧΉ: Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο και όλες τις οδηγίες ασφαλείας προσεκτικά πριν θέσετε σε λειτουργία αυτό το πιστόλι. 2012 Gamo Outdoor, SL

Διαβάστε περισσότερα

PROFESSIONAL ECO-LEADER

PROFESSIONAL ECO-LEADER PROFESSIONAL ECO-LEADER Οικολογικό, επαγγελματικό, πλαστικό χρώμα 04.05.2019 V02 Περιγραφή Εξαιρετικής ποιότητας, οικολογικό, πλαστικό χρώμα εσωτερικής χρήσης, κατάλληλο για όλων των ειδών τις επιφάνειες,

Διαβάστε περισσότερα

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Premium

Πλυστικό μηχάνημα K 2 Premium Το χρήσιμο δοχείο απορρυπαντικού κάνει το Κ2 Premium ιδιαίτερα βολικό. Το πλυστικό μηχάνημα είναι ιδανικό για περιστασιακή και ελαφριά χρήση όπως σε ποδήλατα, εργαλεία και έπιπλα κήπου. Η συσκευασία περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6 µ. µ µ, µ µ µ. µ µ µ. µ µ., µ. LOHAS T5 LOHAS T6 Διάδρομος ALPINE LOHAS T5, Τ6 - Εγχειρίδιο Χρήστη σελ. 2 αριστερά εμπρός δεξιά Διάδρομος

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX:

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ: /25047 FAX: Juz ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: JUZ Κωδικός: 2.02.050 Intrastat Code: 3402.20.90 Περιγραφή: Περιέχει εξειδικευμένα καθαριστικά στοιχεία για τον ασφαλή καθαρισμό και φρεσκάρισμα των δερμάτινων και πλαστικών

Διαβάστε περισσότερα

Ανακατασκευή. ενός υδραυλικού συστήµατος διεύθυνσης

Ανακατασκευή. ενός υδραυλικού συστήµατος διεύθυνσης Ανακατασκευή ενός υδραυλικού συστήµατος διεύθυνσης Φωτογραφίες: EMMETEC s database Kείµενο: Carlos Panzieri Απίστευτο κι όµως αληθινό... Ένα παλαιό ανταλλακτικό µπορεί να µεταµορφωθεί µε λίγες τσιµούχες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TORTOLI

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TORTOLI ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TORTOLI Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650018656 / 5202650018663 / 5202650018670 2 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα

Διαβάστε περισσότερα

Επενδύσεις δαπέδων. ZM14024 & LINY Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης

Επενδύσεις δαπέδων. ZM14024 & LINY Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης Επενδύσεις δαπέδων ZM14024 & LINY Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης ΠΑΤΩΜΑΤΑ «ZM14024 και LINY» ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Αυτός ο οδηγός περιλαμβάνει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε

Διαβάστε περισσότερα

NT 27/1 Advanced. Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα. Ανθεκτικός προφυλακτήρας

NT 27/1 Advanced. Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα πλωτήρα. Ανθεκτικός προφυλακτήρας Η NT 27/1 Me είναι μια μηχανή υγρής και ξηρής αναρρόφησης, υψηλής απόδοσης, για επαγγελματική χρήση. Είναι ιδιαίτερα συμπαγής και εξοπλισμένη με πολλά και χρήσιμα εξαρτήματα. 1 Φίλτρο φυσίγγιο με σύστημα

Διαβάστε περισσότερα