ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΑΦΙΞΕΩΝ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ. Δευτέρα, 15 Ιουνίου, 2009

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΑΦΙΞΕΩΝ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ. Δευτέρα, 15 Ιουνίου, 2009"

Transcript

1 ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΑΦΙΞΕΩΝ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ Δευτέρα, 15 Ιουνίου, 2009 Καλλιτεχνική Εκθεση Υπαλλήλων Αρχής Λιμένων Κύπρου ΕΡΓΑ ΖΩΗΣ... Η ΑΡΧΉ ΛΙΜΈΝΩΝ ΚΎΠΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ

2 Έχει αποδειχθεί περίτρανα, χρόνια τώρα, οτι η επιτυχία οποιασδήποτε επιχείρησης ή οργανισμού έγκειται στο σύνολο των ατόμων που την απαρτίζουν. Η Αρχή Λιμένων Κύπρου εδώ και 36 χρόνια, είχε και έχει την τύχη να περηφανεύεται πως διαθέτει στο δυναμικό της ανθρώπους που ξεχωρίζουν. Ανθρώπους χαρισματικούς που διαθέτουν δύναμη και πλούτο ψυχής που εκφράζουν μέσα από το ταλέντο τους είτε στο καμβά, είτε στην πέτρα και στο μέταλλο, ή μέσα από το φωτογραφικό φακό. Και τα κατάφερε.. παρά τις πάμπολες δυσκολίες που συνάνησε, όπως τις τραγικές συνέπειες του πολέμου το 1974, να ορθώσει ανάστημα και να σηκώσει πανιά για νέους προορισμούς...προορισμούς ανάπτυξης και επιτυχίας. Για το λόγο αυτό, πάντα τιμούσε και θα τιμά τα δικά της άτομα...τα άτομα από την οικογένεια της Αρχής, που μέσα από την μοναδική προσωπικότητα τους προσέφεραν και προσφέρουν στην συνολοική εικόνα της. Στα πλαίσια αυτά λοιπόν, εμπίπτει και αυτή η Καλλιτεχνική Έκθεση 2009, Έργα ζωής... Η Αρχή Λιμένων Κύπρου δημιουργεί και εκφράζεται. Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά καλλιτεχνική έκθεση των υπαλλήλων της Αρχής, αρχής γενομένης το Μια απόδοση τιμής στους καλλιτέχνες μας, που με ήθος και πλούτο πνεύματος, στάθηκαν ενεργοί συνοδοιπόροι στην πορεία της Αρχής.

3 Αρέστη Κούλα (Νερομπογιά, Παστέλ και Ακρυλικό) Ασημένος Χρίστης (Λάδι) Γεωργιάδου Μ. Αίγλη (Ψηφιδωτό, Ακρυλικό, Τεχνική) Θεοδούλου Κύπρος (Φωτογραφία) Θεοδώρου Γιαννάκης (Λάδι) Λουκά Καίτη (Αγιογραφία) Λουκά Πανίκος (Ακρυλικό) Πίττας Γεώργιος (Ακρυλικό και Λάδι) Σαββίδου Ανθή (Λάδι) Σμίλας Ι. Αντρέας (Λάδι) Τζιακούρα Μέμνια (Μέταλλο και Αλουμίνιο) Χρίστου Κώστας (Πυλός και Πέτρα) Χρίστου Θωμάς (Ξύλο)

4 ΑΡΈΣΤΗ ΚΟΎΛΑ Γεννήθηκε στη Λευκωσία αλλά έχει ρίζες και από τους δύο γονείς στα Ακουρδάλια και στη Μελαμιού της Πάφου. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη ζωγραφική και είναι αυτοδίδακτη. Το 2006 παρακολούθησε εκπαιδευτικά μαθήματα τέχνης που αφορούσαν κυρίως γνωριμία με τα διάφορα υλικά και τις τεχνικές ζωγραφικής. Για τα έργα της χρησιμοποιεί ως υλικά νερομπογιά, παστέλ και ακρυλικό. Από το 1974 εργάζεται στην Αρχή Λιμένων Κύπρου. Είναι Γραμματειακός Λειτουργός στα Κεντρικά Γραφεία στη Λευκωσία.

5 ΑΣΗΜΈΝΟΣ ΧΡΊΣΤΗΣ Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη ζωγραφική και είναι αυτοδίδακτος. Στην έκθεση λαμβάνει μέρος με έργα του κατασκευασμένα από λάδι. Ζώντας για αρκετά χρόνια στη θάλασσα λόγω επαγγέλματος Πλοίαρχος Α του Εμπορικού Ναυτικού, και εξοικειωμένος με το υγρό στοιχείο, μεταφέρει τις θαλασσινές εμπειρίες του στο καμβά με παραστατικότητα και ζωντάνια ενώ στα έργα του εύκολα διακρίνεται η ευαισθησία που τον χαρακτηρίζει ως άτομο. Στην Αρχή, ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 1977 και αφυπηρέτησε πρόσφατα από τη θέση του Διευθυντή Επιχειρήσεων της Αρχής.

6 ΓΕΩΡΓΙΆΔΟΥ Μ. ΑΊΓΛΗ Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μόρφου. Τώρα «αναγκαστικά» ζει στη Λεμεσό. Ασχολείται με τη ζωγραφική από τα παιδικά της χρόνια. Παρακολούθησε κατά διαστήματα μαθήματα σε διάφορους ζωγράφους όπως στον κο Κλεοβούλου, στην κα Καίτη Κεζογρηγόρη και στην κόρη της Μαρίνα, που διατηρεί εργαστήρι τέχνης στη Λεμεσό. Επίσης παρακολούθησε μαθήματα ξυλογλυπτικής, χαλκογραφίας και ψηφιδωτού. Έλαβε μέρος σε πολλές εκθέσεις ζωγραφικής μαζί με τον Ομιλο Γυναικών Μόρφου, τον Πολιτιστικό Όμιλο Μόρφου στη Λεμεσό, στην Πάφο, στη Λευκωσία και στη Βιβλιοθήκη Πηλαβάκη. Πήρε επίσης μέρος σε δύο εκθέσεις ζωγραφικής που διοργάνωσε σε προηγούμενα χρόνια η Αρχή Λιμένων Κύπρου. Εργάστηκε ως Βοηθός Γραμματειακός Λειτουργός στο Λιμάνι Λεμεσού από όπου αφυπηρέτησε το 2004.

7 ΘΕΟΔΟΎΛΟΥ ΚΎΠΡΟΣ Εργάζεται από το 2003 στην Αρχή Λιμένων Κύπρου ως Λεμβοδηγός στο Λιμάνι Λεμεσού. Η ερασιτεχνική φωτογράφηση ήταν πάντοτε από τις αγαπημένες του ασχολίες και έχει πραγματοποιήσει και υποβρύχιες φωτογραφήσεις. Πήρε μέρος σε διάφορους φωτογραφικούς διαγωνισμούς και εκθέσεις. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε έκθεση Καλλιτεχνών της Αρχής Λιμένων Κύπρου, με φωτογραφίες του από το Λιμάνι Λεμεσού με τίτλο ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ.

8 ΘΕΟΔΏΡΟΥ ΓΙΑΝΝΆΚΗΣ Γεννήθηκε στο χωριό Πάχνα και μεγάλωσε στη Λεμεσό. Αποφοίτησε από το Β. Γυμνάσιο Λ/σου και φοίτησε στο Ινστιτούτο Κοινωνικών Επιστημών στη Μόσχα. Έλαβε μέρος στις δύο προηγούμενες ομαδικές εκθέσεις του Α.Λ.Κ. Διακρίνεται για τις προσωπογραφίες του για τις οποίες απέσπασε πολύ εγκωμιαστικά σχόλια από εκτιμητές έργων τέχνης. Το 2003 εξέδωσε το πρώτο του μυθιστόρημα και στράφηκε οριστικά στη λογοτεχνία που είναι και η μεγάλη του αγάπη. Το 2006 ακολουθεί το δεύτερο μυθιστόρημα του Ο Γιός της καταιγίδας που αποσπά και το πρώτο βραβείο λογοτεχνίας του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

9 ΛΟΥΚΆ ΚΑΊΤΗ Είναι πρόσφυγας από την Αμμόχωστο και τώρα ζει στη Λεμεσό. Ασχολείται με την αγιογραφία από το Καταπιάστηκε και με άλλες μορφές τέχνης όπως ψηφιδωτά, ξυλογλυπτική, βιτρώ και κοσμήματα. Η κα Καίτη Λουκά είναι Βοηθός Γραμματειακός Λειτουργός στο λιμάνι της Λεμεσού όπου και εργάζεται από το 1980.

10 ΛΟΥΚΆ ΠΑΝΊΚΟΣ Γεννήθηκε στη Ξυλοφάγου. Εργάζεται στο λιμάνι Λάρνακας στη θέση του Ανώτερου Λιμενικού Λειτουργού. Ζωγραφίζει ερασιτεχνικά από τη νηπιακή του ηλικία. Ζωγραφίζει κυρίως κυπριακό τοπίο και θαλασσινά. Θεωρεί τη ζωγραφική ως την κορωνίδα των τεχνών γιατί με ευτελή υλικά όπως νερό, σκόνες, κόλλα, λάδι, καμβά κλπ φτιάχνεται κάτι όμορφο. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση έργων του έγινε στην Πρώτη Εκθεση Υπαλλήλων της Αρχής. Σε αυτή την έκθεση συμμετέχει με δέκα έργα του φτιαγμένα από ακρυλικό.

11 ΠΊΤΤΑΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ Εργάζεται ως Γερανοδηγός στο Λιμάνι Λεμεσού. Πήρε μέρος σε αρκετούς διαγωνισμούς ζωγραφικής στα μαθητικά του χρόνια, αποσπώντας διάφορα βραβεία. Τα έργα του χαρακτηρίζονται από τις ευαίσθητες πινελιές του χρωστήρα του, έχουν πλαστικότητα και άπλετο φως. Το παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής σε ιδιωτική σχολή στη Λεμεσό και από τότε άρχισε να ζωγραφίζει με λαδομπογιά. Από το 2004 παρακολουθεί μαθήματα ζωγραφικής σε Κρατικά Επιμορφωτικά Ινστιτούτα και λαμβάνει μέρος στις σχετικές εκθέσεις ζωγραφικής. Στην έκθεση λαμβάνει μέρος με δέκα έργα του.

12 ΣΑΒΒΊΔΟΥ ΑΝΘΉ Γεννήθηκε και ζούσε στην Κυθρέα. Από το 1974 κατοικεί προσωρινά στη Λευκωσία. Ασχολείται με την ζωγραφική για πάρα πολλά χρόνια. Από το 1977 δούλεψε συστηματικά για σχεδόν είκοσι χρόνια στο εργαστήρι του Λευτέρη Οικονόμου. Δίδαξε ζωγραφική από το στα Επιμορφωτικά Κέντρα του Υπουργείου Παιδείας. Πήρε μέρος σε πολλές εκθέσεις στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Η πρώτη ατομική της έκθεση έγινε το 1986 στο Bohemian Hall στην Αστόρια της Νέας Υόρκης. Υπήρξε αντιπρόεδρος του Ένωσης Αυτοδίδακτων Ζωγράφων Κύπρου. Στην Αρχή εργάζεται από το 1977 και φέτος αφυπηρετεί από την θέση του Πρώτου Γραμματειακού Λειτουργού. Αγαπά τη λογοτεχνία και αρθρογραφεί. Είναι από το 2005 υπεύθυνη έκδοσης του τετραμηνιαίου προσφυγικού περιοδικού Ελεύθερη Κυθρέα.

13 ΣΜΊΛΑΣ Ι. ΑΝΔΡΈΑΣ Γεννήθηκε στο Άρσος της Λεμεσού και ζει στη Λεμεσό. Είναι αυτοδίδακτος και δημιουργεί έργα με λαδομπογιά εδώ και τριάντα πέντε χρόνια. Προτιμά να δημιουργεί με επίκεντρο το κυπριακό τοπίο. Τα φωτεινά και ζωηρά χρώματα του δίνουν τροφή για να τα αποτυπώνει στο καμβά. Έχει λάβει μέρος σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις, τόσο με τον Όμιλο Αυτοδίδακτων Ζωγράφων Κύπρου όσο και σε προηγούμενες εκθέσεις της Αρχής. Απέσπασε το τρίτο βραβείο, στο φωτογραφικό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε το 1993 με την ευκαιρία των εικοσάχρονων της Αρχής. Εργάζεται στο λιμάνι Λεμεσού ως Λιμενικός Γερανοδηγός και στην έκθεση λαμβάνει μέρος με δέκα έργα του.

14 ΤΖΙΑΚΟΎΡΑ ΜΈΜΝΙΑ Γεννήθηκε στον Αγιο Μέμνονα του Βαρωσιού και τώρα ζει στη Λευκωσία. Ασχολείται με τις μεταλλικές κατασκευές από το Η ιδιαιτερότητα των έργων της οφείλεται στο υλικό που χρησιμοποιεί (αλουμίνιο χωρίς κολλήματα / ενώσεις). Έργα της βρίσκονται στην Κρατική Πινακοθήκη Κύπρου, σε διάφορους Ημικρατικούς Οργανισμούς, στα Δημαρχεία Λάρνακας, Αγ. Νάπας και Saint Gilees στις Βρυξέλλες καθώς και σε πολλές ιδιωτικές συλλογές στη Κύπρο και στο εξωτερικό. Έχει πραγματοποιήσει έξι ατομικές εκθέσεις κατά τα χρόνια και πήρε μέρος σε δεκατρείς ομαδικές εκθέσεις από το 2001 μέχρι το 2007, αποσπώντας ευνοϊκές κριτικές. Αφυπηρέτησε από την Αρχή από τη θέση του Βοηθού Τεχνικού Επιθεωρητή. Στην έκθεση παρουσιάζει οκτώ έργα της, της περιόδου

15 ΧΡΊΣΤΟΥ ΘΩΜΆΣ Ο κος Χρίστου Θωμάς εργάζεται ως Μηχανικός Ρυμουλκού Α στο λιμάνι Λάρνακας. Κατάγεται απο τους Τρούλλους της επαρχίας Λάρνακας και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Αρχή το Δημιουργεί έργα με ξυλογλυπτική και τα τελευταία δύο χρόνια δραστηριοποιήθηκε και στην κατασκευή αγιογραφιών. Είναι αυτοδίδακτος και στην έκθεση λαμβάνει μέρος με οκτώ έργα του.

16 ΚΏΣΤΑΣ ΧΡΊΣΤΟΥ Γεννήθηκε στη Συρκανιά της Κυθρέας. Από το 1967 δημιουργούσε αγάλματα στην άμμο, με τα οποία κέντρισε την προσοχή του κοινού γι αυτό και ασχολήθηκε μαζί του ο ημερήσιος τύπος. Τελείως αυτοδίδακτα, προσπαθεί να δημιουργήσει με τη δική του φαντασία, χωρίς να επηρεάζεται από άλλους ζωγράφους και γλύπτες. Τα έργα του βασίζονται σε υλικά πηλού και πέτρας. Γράφει ποίηση και φιλοσοφικές σκέψεις. Πήρε μέρος και στις δύο προηγούμενες εκθέσεις των υπαλληλων της Αρχής Ο κος Χρίστου είναι συνταξιούχος υπάλληλος της Αρχής. Στην έκθεση λαμβάνει μέρος με δώδεκα έργα του και δύο πορτραίτα του ιδίου.

17 αρχη λιμενων κυπρου Κρήτης 23, 1061 Λευκωσία Τηλ: Τ.Θ , 1516 Λευκωσία Φάξ:

5 Οκτωβρίου Θέμα: Διοργάνωση Παγκύπριου Διαγωνισμού Εικαστικών Τεχνών

5 Οκτωβρίου Θέμα: Διοργάνωση Παγκύπριου Διαγωνισμού Εικαστικών Τεχνών ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 4.17.22.14 Αρ. Τηλ.: 22 800813 Αρ. Φαξ: 22 800862 E-mail:ggavriel@moec.gov.cy Διευθυντές/ντριες Γυμνασίων και Λυκείων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εικαστικής Αγωγής για τα παιδιά της Δ τάξης του Δημοτικού Σχολείου, στην Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Κυπριακής Τέχνης στη

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εικαστικής Αγωγής για τα παιδιά της Δ τάξης του Δημοτικού Σχολείου, στην Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Κυπριακής Τέχνης στη Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εικαστικής Αγωγής για τα παιδιά της Δ τάξης του Δημοτικού Σχολείου, στην Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Κυπριακής Τέχνης στη Λευκωσία Επαρχιακό Γραφείο Παιδείας Λευκωσίας 2012-2013

Διαβάστε περισσότερα

Α Ι Τ Η Σ Η. Παρακαλώ να δεχθείτε τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό «Λόγια και Χρώματα της Κωνσταντινούπολης 2012» στην κατηγορία:

Α Ι Τ Η Σ Η. Παρακαλώ να δεχθείτε τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό «Λόγια και Χρώματα της Κωνσταντινούπολης 2012» στην κατηγορία: ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 2012» Email Επικοινωνίας: elisaferekidou@gmail.com, ή iliadouk@sch.gr Α Ι Τ Η Σ Η ΕΠΩΝΥΜΟ -----------------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερη συμμετοχή για κάθε ηλικία Εκτός Συναγωνισμού

Ελεύθερη συμμετοχή για κάθε ηλικία Εκτός Συναγωνισμού Β Ερασιτεχνικός Διαγωνισμός για Μαθητές και Φοιτητές ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ 10/01/2013 Η Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών (ΟΙ.ΟΜ.ΚΩ), ο ενωτικός φορέας των Κωνσταντινουπολίτικων σωματείων της Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα

Η εικαστική δράση που παρουσιάζεται στηρίζεται: φιλοσοφία των ΝΑΠ της Αγωγής Υγείας και των Εικαστικών Τεχνών ενεργητικές παιδαγωγικές προσεγγίσεις

Η εικαστική δράση που παρουσιάζεται στηρίζεται: φιλοσοφία των ΝΑΠ της Αγωγής Υγείας και των Εικαστικών Τεχνών ενεργητικές παιδαγωγικές προσεγγίσεις Η εικαστική δράση που παρουσιάζεται στηρίζεται: φιλοσοφία των ΝΑΠ της Αγωγής Υγείας και των Εικαστικών Τεχνών ενεργητικές παιδαγωγικές προσεγγίσεις ενεργό συμμετοχή των μαθητών την έμφαση στις κοινωνικές

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: 58 ος Διαγωνισμός Σχολείων Ευρώπης (ΔΙ.Σ.ΕΥΡΩ) Διαγωνισμός Τέχνης

Θέμα: 58 ος Διαγωνισμός Σχολείων Ευρώπης (ΔΙ.Σ.ΕΥΡΩ) Διαγωνισμός Τέχνης ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 4.17.22.14 Αρ. Τηλ.: 22 800755/ 22 809558 Αρ. Φαξ: 22 305117 E-mail:ggavriel@moec.gov.cy 25 Νοεμβρίου 2010 Διευθυντές/ντριες Δημόσιων και

Διαβάστε περισσότερα

SOCIAL CAVE, BAR & RESTAURANT

SOCIAL CAVE, BAR & RESTAURANT IF YOU DRINK IN THE MORNING YOU MAY DRINK ALL NIGHT crossing paths mini festiv a l PalladiumΠαλλάδιο SOCIAL CAVE, BAR & RESTAURANT Εξερευνούμε τα διασταυρούμενα μονοπάτια της τέχνης και του καφέ, της

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού

Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 4.17.22.16 Αρ. Τηλ.: 22 809577/ 22 809558 Αρ. Φαξ: 22 428268 E-mail: epapademetriou@papd.mof.gov.cy ΤΜΗΜΑ ΔΙ.Σ.ΕΥΡΩ Διευθυντές/ντριες

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εικαστικής Αγωγής στη Δημοτική Πινακοθήκη Πάφου. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εικαστικής Αγωγής στη Δημοτική Πινακοθήκη Πάφου. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εικαστικής Αγωγής στη Δημοτική Πινακοθήκη Πάφου ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης 2014 2015 Ταυτότητα του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Το Εκπαιδευτικό

Διαβάστε περισσότερα

Η Όλγα Κοζάκου Τσιάρα γεννήθηκε στη Λεµεσό της Κύπρου το 1946. Διορίστηκε στο Τµήµα Γραφιστικής του ΚΑΤΕΕ Αθήνας το 1978.

Η Όλγα Κοζάκου Τσιάρα γεννήθηκε στη Λεµεσό της Κύπρου το 1946. Διορίστηκε στο Τµήµα Γραφιστικής του ΚΑΤΕΕ Αθήνας το 1978. Η Όλγα Κοζάκου Τσιάρα γεννήθηκε στη Λεµεσό της Κύπρου το 1946 ΣΠΟΥΔΕΣ Είναι απόφοιτος του εργαστηρίου Γλυπτικής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας, (Εργαστήριο Γιάννη Παππά).1974 Του εργαστηρίου

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δήλωση ενδιαφέροντος για φοίτηση στα Μουσικά Γυμνάσια Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Αμμοχώστου και Πάφου

Θέμα: Δήλωση ενδιαφέροντος για φοίτηση στα Μουσικά Γυμνάσια Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Αμμοχώστου και Πάφου ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.12.26.1.5/2 Αρ. Τηλ. : 22800698 Αρ. Φαξ : 22428268 E-mail : dde@moec.gov.cy 23 Ιανουαρίου 2018 Διευθυντές/ντριες Δημοτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ. Ενημερωτικό Δελτίο. Φυλακισμένα Μνήματα. Επίσκεψη στα. The G C School of Careers The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος 2012 - Τεύχος 19 Επίσκεψη στα Φυλακισμένα Μνήματα ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΑΣ Ο μαθητής της 3 Μπλε, Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ T.Θ , 2252 Λευκωσία Φαξ: , Tηλ:

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ T.Θ , 2252 Λευκωσία Φαξ: , Tηλ: ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Το Έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) κατά 85% και από εθνικούς πόρους κατά 15% στα πλαίσια του Άξονα Προτεραιότητας 1 «Ανάπτυξη του Ανθρώπινου

Διαβάστε περισσότερα

«Η θάλασσα μάς ταξιδεύει» The sea travels us e-twinning project 2014-2015. Έλληνες ζωγράφοι. Της Μπιλιούρη Αργυρής. (19 ου -20 ου αιώνα)

«Η θάλασσα μάς ταξιδεύει» The sea travels us e-twinning project 2014-2015. Έλληνες ζωγράφοι. Της Μπιλιούρη Αργυρής. (19 ου -20 ου αιώνα) «Η θάλασσα μάς ταξιδεύει» The sea travels us e-twinning project 2014-2015 Έλληνες ζωγράφοι (19 ου -20 ου αιώνα) Της Μπιλιούρη Αργυρής Η ιστορία της ζωγραφικής στην νεοελληνική ζωγραφική Η Ελληνική ζωγραφική

Διαβάστε περισσότερα

Έργα του βρίσκονται σε διάφορες ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Έργα του βρίσκονται σε διάφορες ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές στην Κύπρο και το εξωτερικό. Νικόλας Αντωνίου Γεννήθηκε στη Λάρνακα το 1988. Σπούδασε στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Φλώρινα με καθηγητές τον Χάρη Κοντοσφύρη και Μανώλη Πολυμέρη.

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: Π.Ι ΠΙ Αρ. Τηλ.: / Αρ. Φαξ:

Αρ. Φακ.: Π.Ι ΠΙ Αρ. Τηλ.: / Αρ. Φαξ: ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: Π.Ι. 7.7.09.16 ΠΙ 7.7.09.16.5 Αρ. Τηλ.: 22402328/ 22402387 Αρ. Φαξ: 22480505 e-mail: prosxoliki@cyearn.pi.ac.cy ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΥΠΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Εικαστικός Διαγωνισμός για την προώθηση της Ισότητας των Φύλων στην Απασχόληση με τίτλο: «Συμφιλίωση προσωπικής και επαγγελματικής ζωής»

Θέμα: Εικαστικός Διαγωνισμός για την προώθηση της Ισότητας των Φύλων στην Απασχόληση με τίτλο: «Συμφιλίωση προσωπικής και επαγγελματικής ζωής» ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: Π.Ι. 5.2.05.4.1 Αρ. Τηλ.: 22402300 Αρ. Τηλ/τυπου: 22480505 e-mail: isotitafylou@cyearn.pi.ac.cy Διευθυντές/Διευθύντριες Δημόσιων και Ιδιωτικών

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Δήλωση ενδιαφέροντος για φοίτηση στα Μουσικά Γυμνάσια Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Αμμοχώστου και Πάφου

Θέμα: Δήλωση ενδιαφέροντος για φοίτηση στα Μουσικά Γυμνάσια Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Αμμοχώστου και Πάφου ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.12.26.1.5/2 Αρ. Τηλ.:22800698 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy Διευθυντές/ντριες Δημοτικών Σχολείων 16 Δεκεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 2013-2014

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 2013-2014 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Στασίνου 36, Γραφ. 102, Στρόβολος 2003, Λευκωσία Τ. 357-22378101 Φ: 357-22379122 cms@cms.org.cy www.cms.org.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΧΟΡΟΥ 2007-08

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΧΟΡΟΥ 2007-08 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.08 Αρ. Τηλ.:22800764, 765 Αρ. Φαξ:22809582 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 8 Νοεμβρίου 2007 Διευθυντές/ντριες

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Σ.Ε.Α.)

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Σ.Ε.Α.) ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Σ.Ε.Α.) Με τον όρο «συμβουλευτική» αναφερόμαστε στην επιστήμη η οποία στοχεύει να προσφέρει σ ένα άτομο εξειδικευμένη βοήθεια και στήριξη, έτσι ώστε το

Διαβάστε περισσότερα

12 Φεβρουαρίου Διευθυντές/ντριες Σχολείων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης

12 Φεβρουαρίου Διευθυντές/ντριες Σχολείων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Υ.Π.Π.: Αρ. Τηλ.:22800634 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy ΔΙΕΥΘΥΝΣH ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 12 Φεβρουαρίου 2009 Διευθυντές/ντριες Σχολείων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Επιμορφωτικά Σεμινάρια που διοργανώνονται από τη Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης για συγκεκριμένες ειδικότητες εκπαιδευτικών

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Επιμορφωτικά Σεμινάρια που διοργανώνονται από τη Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης για συγκεκριμένες ειδικότητες εκπαιδευτικών ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Επιμορφωτικά Σεμινάρια που διοργανώνονται από τη Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης για συγκεκριμένες ειδικότητες εκπαιδευτικών α. Σεμινάριο Μουσικής: Η σχολική μπάντα. Αξιολόγηση. Λεμεσός Λανίτειο

Διαβάστε περισσότερα

Λευκωσία, 13 Μαΐου 2010 ρα Ζήνα Πουλλή ιευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού

Λευκωσία, 13 Μαΐου 2010 ρα Ζήνα Πουλλή ιευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Λευκωσία, 13 Μαΐου 2010 ρα Ζήνα Πουλλή ιευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Αξιότιμη Κυρία, ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα Παγκύπριας Ολυμπιάδας Χημείας 2009 2010 για τις τάξεις Α, Β και

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: 11.2.01.5.14/2 Αρ. Τηλ.: 22 800 737 Αρ. Φαξ: 22 800 639 E-mail: dme-viologia@schools.ac.cy 13 Οκτωβρίου 2011

Αρ. Φακ.: 11.2.01.5.14/2 Αρ. Τηλ.: 22 800 737 Αρ. Φαξ: 22 800 639 E-mail: dme-viologia@schools.ac.cy 13 Οκτωβρίου 2011 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 11.2.01.5.14/2 Αρ. Τηλ.: 22 800 737 Αρ. Φαξ: 22 800 639 E-mail: dme-viologia@schools.ac.cy 13 Οκτωβρίου 2011

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Στασίνου 36, Γραφ. 102, Στρόβολος 2003, Λευκωσία Τ. 357-22378101 Φ: 357-22379122 cms@cms.org.cy www.cms.org.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΚΥ.Μ.Ε.) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Γραπτή Έκθεση Ιδεών Δημοτικής Εκπαίδευσης

Γραπτή Έκθεση Ιδεών Δημοτικής Εκπαίδευσης ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 55 ος Διαγωνισμός Σχολείων Ευρώπης Γραπτή Έκθεση Ιδεών Δημοτικής Εκπαίδευσης Επικοινωνιακό πλαίσιο εργασίας ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Θέμα 211 Η Έμμα είναι ένα κορίτσι

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήρι κεραμικής «Φως στην Τέχνη» της Νίκης Γκόφα. Αδελφοί Γιαννίδη 9 Μοσχάτο Τηλέφωνο επικοινωνίας

Εργαστήρι κεραμικής «Φως στην Τέχνη» της Νίκης Γκόφα. Αδελφοί Γιαννίδη 9 Μοσχάτο Τηλέφωνο επικοινωνίας Εργαστήρι κεραμικής ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ Το εργαστήρι κεραμικής λειτουργεί από το 1986 και οργανώνει μια σειρά από εκπαιδευτικά προγράμματα, σχεδιασμένα για νηπιαγωγεία, και δημοτικά που βασίζονται στην αρχή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΟΔΟΥ - MEDIEVAL ROSE FESTIVAL PHOTO CONTEST

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΟΔΟΥ - MEDIEVAL ROSE FESTIVAL PHOTO CONTEST ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΟΔΟΥ - MEDIEVAL ROSE FESTIVAL PHOTO CONTEST Στείλτε μας 3 επιλογές από το φωτογραφικό σας υλικό, από όλες τις παλαιότερες εκδόσεις του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤ. ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 3+3

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤ. ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 3+3 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤ. ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 3+3 Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑΝΝΙΣΗ γεννήθηκε στην Κατερίνη και σπούδασε Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων και Γραφικές Τέχνες στο Ινστιτούτο WEDER της Ζυρίχης

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2013-2014 Μάθημα: Ελληνικά Επίπεδο: Ε1 Διάρκεια: 2 ώρες Υπογραφή

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: /9 Αρ. Τηλ.: /698 Αρ. Φαξ: Ιανουαρίου 2017

Αρ. Φακ.: /9 Αρ. Τηλ.: /698 Αρ. Φαξ: Ιανουαρίου 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.12.26.1/9 Αρ. Τηλ.:22800630/698 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 13 Ιανουαρίου 2017 Διευθυντές, Διευθύντριες Γυμνασίων

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Στελέχωση των Κέντρων Συγκέντρωσης Αιτήσεων (1-10 Ιουλίου 2008) για τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της Ελλάδας και αναλυτική κατάσταση ΚΣΑ ανά επαρχία

Θέμα: Στελέχωση των Κέντρων Συγκέντρωσης Αιτήσεων (1-10 Ιουλίου 2008) για τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της Ελλάδας και αναλυτική κατάσταση ΚΣΑ ανά επαρχία ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ YΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Αρ. Φακ.: 7.2.25/5 Αρ. Τηλ.: 2800626/763 Αρ. Φαξ: 22427562 E-mail: yp_exetaseon@moec.gov.cy

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΑΤΙΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ & ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ «5 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» Θέμα: «Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ:

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΑΤΙΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ & ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ «5 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» Θέμα: «Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΑΤΙΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ & ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ «5 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» Θέμα: «Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΠΡΟΣΩΠΑ, ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

16η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση

16η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση 16η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση Στα πλαίσια της 16 ης Διεθνούς Εκπαιδευτικής Έκθεσης, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού συμμετέχει με δικό του περίπτερο με θέμα: «Έτος Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης» Το

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (YΠΠ) πληροφορεί το κοινό ότι τα αποτελέσματα των εισαγομένων

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: 7.3.15.7/2 Αρ. Τηλ.: 22800642 Αρ. Φαξ: 22800638 E-mail: chrychrysanthou@schools.ac.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 4 Νοεµβρίου 2013 ιευθυντές/ ιευθύντριες Σχολείων Μέσης

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία: 16 Μαρτίου 2012, ώρα 7.30 μ.μ.. 1

Ημερομηνία: 16 Μαρτίου 2012, ώρα 7.30 μ.μ.. 1 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.07.6.2 Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 5 Ιανουαρίου 2012 Διευθυντές/τριες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ (ΑΑΕΙ) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ (ΑΑΕΙ) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ (ΑΑΕΙ) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Το Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Πρότυπα Γυμνάσια-N.Γλώσσα

Εισαγωγή στα Πρότυπα Γυμνάσια-N.Γλώσσα Μάθημα/Τάξη: Εισαγωγή στα Πρότυπα Γυμνάσια-N.Γλώσσα Κεφάλαιο: Εφ όλης της Ύλης Ονοματεπώνυμο Μαθητή: Ημερομηνία: 15/01/18 Επιδιωκόμενος Στόχος: A. Κείμενο: Ο κυρ Μιχάλης Κάσιαλος Η ζωγραφιά αυτή είναι

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα ράσεων 28ης Μαΐου 2015 Βρείτε πληροφορίες για όλες τις δρασεις στο emdpiraeus.gr

Πρόγραµµα ράσεων 28ης Μαΐου 2015 Βρείτε πληροφορίες για όλες τις δρασεις στο emdpiraeus.gr ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ- ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΛ.: 213 2022144 FAX : 213 2022096 Email: typos@pireasnet.gr Website www.pireasnet.gr Πρόγραµµα ράσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Αγλαντζιάς...Πρώτα η Αγλαντζιά Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ 1. Αβάνης Σάββας Γεννήθηκε στο Προδρόμι της Επαρχίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Λατσιών...Πρώτα τα Λατσιά Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ 1. Ανδρέου Ανδρέας Γεννήθηκε στην Λευκωσία το 1983. Κατάγεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Θρησκευτικά B Δημοτικού (Μέρος Α ) Ομορφος κόσμος ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Θρησκευτικά Β Δημοτικού Ομορφος κόσμος (Μέρος A ) Συγγραφική ομάδα:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ Ή ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ Ή ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υποβολή αιτήσεων για εισαγωγή στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΑΕΙ) της Ελλάδας για τους αποφοίτους/τελειοφοίτους Κυπριακών Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης (Μ.Ε.) Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

Πηνελόπη Κουρτζή: Το βιβλίο είναι προέκταση του εαυτού μας

Πηνελόπη Κουρτζή: Το βιβλίο είναι προέκταση του εαυτού μας Πηνελόπη Κουρτζή: Το βιβλίο είναι προέκταση του εαυτού μας Από Κώστας Ζαχαρόπουλος - January 19, 2017 Η Πηνελόπη Κουρτζή γεννήθηκε στην Άρτα και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Βιοτεχνολογία και εργάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

Aρ. Φακ.: Π.Ι Αρ. Tηλ.: Aρ. Φαξ: Ιουνίου 2017

Aρ. Φακ.: Π.Ι Αρ. Tηλ.: Aρ. Φαξ: Ιουνίου 2017 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΥΠΡΟΥ 2252 Λευκωσία Aρ. Φακ.: Π.Ι. 7.7.06.16 Αρ. Tηλ.: 22402300 Aρ. Φαξ: 22480505 e-mail: info@cyearn.pi.ac.cy 16 Ιουνίου 2017

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΡΙΘ. ΑΘΛΗΤΗ ΧΡΟΝΟΣ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΟΝΟΜΑ ΑΘΛΗΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ.Σ.Α. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ.Σ.Α. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υποβολή αιτήσεων για εισαγωγή στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΑΕΙ) της Ελλάδας για τους αποφοίτους/τελειοφοίτους Κυπριακών Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης (Μ.Ε.) Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

5 Ιουνίου 2009

5 Ιουνίου 2009 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ YΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Αρ. Φακ.: 7.2.25/5 Αρ. Τηλ.: 2800626/763 Αρ. Φαξ: 22427562 E-mail: yp_exetaseon@moec.gov.cy

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: /9 Αρ. Τηλ.: Αρ. Φαξ: Φεβρουαρίου 2019

Αρ. Φακ.: /9 Αρ. Τηλ.: Αρ. Φαξ: Φεβρουαρίου 2019 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.12.26.1/9 Αρ. Τηλ.:22800698 Αρ. Φαξ:22800662 E-mail:mousikascholeia@schools.ac.cy 5 Φεβρουαρίου 2019 Διευθυντές, Διευθύντριες Γυμνασίων και εξατάξιων Σχολείων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με έργα εμπνευσμένα από το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στην Πινακοθήκη Λεμεσού

ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με έργα εμπνευσμένα από το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στην Πινακοθήκη Λεμεσού ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με έργα εμπνευσμένα από το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στην Πινακοθήκη Λεμεσού ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «Πάνος Σολομωνίδης»

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy

Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy Διευθυντές/Διευθύντριες,

Διαβάστε περισσότερα

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Νεολαία Δημοκρατικού Συναγερμού Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 / Αριθμός Φύλλου 234 16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Η ΝΕΔΗΣΥ σε συνεδρία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές 11 Οκτωβρίου 2019 Κύριος εκφραστής της πολιτιστικής πολιτικής του Κράτους όσον αφορά στον σύγχρονο

Διαβάστε περισσότερα

3 ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Εικαστικών Τεχνών Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης

3 ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Εικαστικών Τεχνών Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης 3 ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Εικαστικών Τεχνών Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης Σύγχρονη Συνάντηση με την Παράδοση Ομαδική Εργασία Μνημειακού Χαρακτήρα Ομάδα 1 Γυμνάσιο Χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή ξυλογλυπτική,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ. ΔΙΕΚΔΙΚΩ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ. ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ. ΔΙΕΚΔΙΚΩ Ημέρα ανακήρυξης Ψευδοκράτους Την ημέρα της ανακήρυξης του Ψευδοκράτους οι μαθητές και οι μαθήτριες ετοίμασαν πανό με συνθήματα, μικρές πινακίδες

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Προσφορά προγράμματος επιμόρφωσης αντικαταστατών εκπαιδευτικών στη Μέση Εκπαίδευση

Θέμα: Προσφορά προγράμματος επιμόρφωσης αντικαταστατών εκπαιδευτικών στη Μέση Εκπαίδευση ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΥΠΡΟΥ 2252 ΛΕΥΚΩΣΙΑ Αρ. Φακ.: Π.Ι. 7.3.02.6 Αρ. Τηλ.: 22402484 Αρ. Φαξ: 22480505 e-mail: info@cyearn.pi.ac.cy 27 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΕΙΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΑΡΧΕΙΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 2014-2015 ΣΤΟΧΟΙ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ Να συλλέγει, συντηρεί, κατηγοριοποιεί και προβάλλει παιδικά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΤΗΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ

ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΤΗΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΤΗΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ ΡΟΔΟΥΛΑ ΜΑΥΡΙΚΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014 ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.12.26.1.5/2 Αρ. Τηλ.:22800698 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 19 Φεβρουαρίου 2016 ιευθυντές/ντριες ηµοτικών

Διαβάστε περισσότερα

Συνθέσεις από το Αιγαίο και τη Μεσόγειο, Ποίηση και ζωγραφική κ ά. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνθέσεις από το Αιγαίο και τη Μεσόγειο, Ποίηση και ζωγραφική κ ά. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης του ήµου Ρόδου, µε χαρά ανακοινώνει την ατοµική εικαστική έκθεση, του γνωστού «δικού µας» ζωγράφου Μάνου Αναστασιάδη, που θα φιλοξενήσει στην "Νέα Πτέρυγά" του,

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρία Εικαστικών Τεχνών και. στην Τεχνόπολη. www.periexomena.gr 21 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Η Εταιρία Εικαστικών Τεχνών και. στην Τεχνόπολη. www.periexomena.gr 21 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ Με την συµπλήρωση 21 χρόνων λειτουργίας της «Εταιρίας Εικαστικών Τεχνών και Γραµµάτων» που εδρεύει και λειτουργεί στην Γλυφάδα, πραγµατοποίησαν µεγάλη αναδροµική έκθεση στην «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ»

Διαβάστε περισσότερα

13οι Παγκύπριοι Σχολικοί Αγώνες Θεάτρου εις μνήμην Παναγιώτη Σέργη

13οι Παγκύπριοι Σχολικοί Αγώνες Θεάτρου εις μνήμην Παναγιώτη Σέργη 13οι Παγκύπριοι Σχολικοί Αγώνες Θεάτρου εις μνήμην Παναγιώτη Σέργη 2002 Συμμετοχές Σύγχρονου Θέατρου Περιφέρεια Λευκωσίας The English School Nicosia Γούντυ Άλλεν Καζαμπλάνκα Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα Στροβόλου

Διαβάστε περισσότερα

ANAKOINΩΣΗ ΤΥΠΟΥ. Η Σοφία η μέλισσα ταξίδεψε και έπαιξε με παιδιά έξι Δημοτικών σχολείων στις επαρχίες της Κύπρου. Λευκωσία, 7 Δεκεμβρίου 2015

ANAKOINΩΣΗ ΤΥΠΟΥ. Η Σοφία η μέλισσα ταξίδεψε και έπαιξε με παιδιά έξι Δημοτικών σχολείων στις επαρχίες της Κύπρου. Λευκωσία, 7 Δεκεμβρίου 2015 ANAKOINΩΣΗ ΤΥΠΟΥ Επικοινωνία: Γραφείο Επικοινωνίας Τομέας Προώθησης και Προβολής, Πανεπιστήμιο Κύπρου Τηλ. 22894304 ηλ. διεύθυνση: prinfo@ucy.ac.cy ιστοσελίδα: www.pr.ucy.ac.cy ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Λευκωσία,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (YΠΠΑΝ) πληροφορεί

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Ιούνιος 2017 - Τεύχος 68 2 Ιουνίου 7 Ιουνίου Οι μαθητές της 1ης τάξης, επισκέπτονται το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης

Διαβάστε περισσότερα

16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση

16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση 16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση Στα πλαίσια της 16 ης Διεθνούς Εκπαιδευτικής Έκθεσης, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού συμμετέχει με δικό του περίπτερο με θέμα: «Έτος Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης»

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα ράσεων 29 Μαΐου 2015 Βρείτε πληροφορίες για όλες τις δρασεις στο emdpiraeus.gr

Πρόγραµµα ράσεων 29 Μαΐου 2015 Βρείτε πληροφορίες για όλες τις δρασεις στο emdpiraeus.gr ΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ- ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΛ.: 213 2022144 FAX : 213 2022096 Email: typos@pireasnet.gr Website www.pireasnet.gr Πρόγραµµα ράσεων

Διαβάστε περισσότερα

Ιστορική αναδρομή του θεσμού της Μουσειακής Αγωγής. Α. Λειτουργία Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Μουσειακής Αγωγής ΛΕΥΚΩΣΙΑ.

Ιστορική αναδρομή του θεσμού της Μουσειακής Αγωγής. Α. Λειτουργία Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Μουσειακής Αγωγής ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Ιστορική αναδρομή του θεσμού της Μουσειακής Αγωγής Α. Προγραμμάτων Μουσειακής Αγωγής ΛΕΥΚΩΣΙΑ Λειτουργία Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Μουσειακής Αγωγής 2014-2015 Εφαρμογή νέου Εκπαιδευτικού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ του Κύπριου αρχιτέκτονα Ζήνωνα Σιερεπεκλή. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 07-05-2010-ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

Το Αλφαβητάρι των λουλουδιών μας!

Το Αλφαβητάρι των λουλουδιών μας! Το Αλφαβητάρι των λουλουδιών μας! Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Σχολικό Έτος 2016-17 Συντονίστρια προγράμματος: Πατεράκη Ελένη ΠΕ0401 Εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στο πρόγραμμα: Διαμαντάκη Ταρσία

Διαβάστε περισσότερα

Σχολείο Διεύθυνση Ταχ. Κώδικας Επαρχία

Σχολείο Διεύθυνση Ταχ. Κώδικας Επαρχία ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΚΑΣΣΙΑΝΟΥ Χρυσαλιννιωτίσσης 28 1017 Λευκωσία ΛΕΥΚΩΣΙΑ 22348831 22348831 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ Λεύκωνος 61 1010 Λευκωσία ΛΕΥΚΩΣΙΑ 22667222 22667222 ΛΕΥΚΩΣΙΑ -

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό Σταθόπουλος Γιώργος. Σταθόπουλος, Λάλας, Χαντζαράς & Καλατζής εκθέτουν στο Art Lepanto στην Ναύπακτο

Βιογραφικό Σταθόπουλος Γιώργος. Σταθόπουλος, Λάλας, Χαντζαράς & Καλατζής εκθέτουν στο Art Lepanto στην Ναύπακτο Βιογραφικό Σταθόπουλος Γιώργος Σταθόπουλος, Λάλας, Χαντζαράς & Καλατζής εκθέτουν στο Art Lepanto στην Ναύπακτο O Γιώργος Σταθόπουλος, που ανήκει στη γενιά των συγχρόνων ζωγράφων, γεννήθηκε το 1944 στην

Διαβάστε περισσότερα

AppHelp4SMEs ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (ΜΜΕ): ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

AppHelp4SMEs ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (ΜΜΕ): ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ AppHelp4SMEs ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (ΜΜΕ): ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Αριθμός Πακέτου Εργασιών: WP1 Τίτλος Πακέτου Εργασιών: Καθορισμός του Πλαισίου Ποιότητας για τη Μαθητεία

Διαβάστε περισσότερα

ÊÚÔ ÙË ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥΣΕΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ÊÚÔ ÙË ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥΣΕΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ appleúè ÊÚÔ ÙË ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥΣΕΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ- ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 2018-2019 1.1. Επαρχιακός Διαγωνισμός Λυκείων (Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα, Πάφος, Αμμόχωστος) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές/τριες των τριών τάξεων Λυκείων, των Τεχνικών Σχολών

Διαβάστε περισσότερα

Θάλασσα. Έργα παιδιών Εμπνευσμένα από το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Λεμεσού

Θάλασσα. Έργα παιδιών Εμπνευσμένα από το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Λεμεσού Θάλασσα Έργα παιδιών Εμπνευσμένα από το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Λεμεσού Πρόγραμμα Ο τόπος μας με την παλέτα των ζωγράφων Τα έργα είναι εμπνευσμένα από το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με έργα εμπνευσμένα από το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στην Πινακοθήκη Λεμεσού

ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με έργα εμπνευσμένα από το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στην Πινακοθήκη Λεμεσού ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με έργα εμπνευσμένα από το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στην Πινακοθήκη Λεμεσού ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «Πάνος Σολομωνίδης»

Διαβάστε περισσότερα

Τη διοργάνωση είχε αναλάβει ομάδα φοιτητών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, το οποίο στήριξε θερμά τη διοργάνωση.

Τη διοργάνωση είχε αναλάβει ομάδα φοιτητών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, το οποίο στήριξε θερμά τη διοργάνωση. Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17 Απριλίου στη Λεμεσό, το NASA Space Apps Challenge, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός ανάπτυξης διαστημικών εφαρμογών στον κόσμο. Η 2ήμερη διοργάνωση φιλοξενήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy. 30 Δεκεμβρίου 2010

Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy. 30 Δεκεμβρίου 2010 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy Διευθυντές/τριες Σχολείων Μέσης

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: /9 Αρ. Τηλ.: Αρ. Φαξ: Ιανουαρίου 2018

Αρ. Φακ.: /9 Αρ. Τηλ.: Αρ. Φαξ: Ιανουαρίου 2018 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.12.26.1/9 Αρ. Τηλ.:22800698 Αρ. Φαξ:22800662 E-mail:mousikascholeia@schools.ac.cy 30 Ιανουαρίου 2018 Διευθυντές, Διευθύντριες Γυμνασίων και εξατάξιων Σχολείων Μέσης

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Κάτω Πολεμιδιών

Δήμος Κάτω Πολεμιδιών Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Κάτω Πολεμιδιών...Πρώτα τα Κάτω Πολεμίδια Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ 1. Αλεξάνδρου Γεώργιος - Μηχανολόγος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 12:25 Σελίδα 2 από 6 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ: 06/06/2019 ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΣΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: 55 ος Διαγωνισμός Σχολείων Ευρώπης (ΔΙ.Σ.ΕΥΡΩ) Ποικίλες Ομαδικές Εργασίες

Θέμα: 55 ος Διαγωνισμός Σχολείων Ευρώπης (ΔΙ.Σ.ΕΥΡΩ) Ποικίλες Ομαδικές Εργασίες ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 4.17.22.14 Αρ. Τηλ.: 22 800755/ 22 809558 Αρ. Φαξ: 22 305117 E-mail: eas@moec.gov.cy ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙ.Σ.ΕΥΡΩ 7 Νοεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΡΙΘ. ΑΘΛΗΤΗ ΧΡΟΝΟΣ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΡΡΕΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΟΝΟΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 2 ο ΚΙΣΑΜΟΥ & 4 ο ΛΕΜΕΣΟΥ Οδηγίες για τη δραστηριότητα «Έκθεση ζωγραφικής και γκραβούρας στο σχολείο µας» Με αφορµή το πρόγραµµα

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Αγίου Αθανασίου

Δήμος Αγίου Αθανασίου Πρώτα οι Πολίτες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 Ο Πρώτος Λόγος στους Πολίτες Δήμος Αγίου Αθανασίου...Πρώτα ο Άγιος Αθανάσιος Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι - ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 1. Αλεξάνδρου Χρήστος O Χρήστος

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ. Στην κεντρική είσοδο σας υποδέχονται με τα τραγούδια τους τα παιδιά της χορωδίας του Δημοτικού σχολείου και ο όμιλος μουσικής του Γυμνασίου. Επίσης, θα συναντήσετε την ομάδα μαθητών Smilers που καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Κ. 118

ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Κ. 118 ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016 2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Κ. 118 ΗΜΕΡΑ/ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1/3/2017 2/3/2017 3/3/2017 Ενδοσχολικοί Αγώνες Στίβου. Γήπεδο Τάσου Μάρκου,

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού

Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙ.Σ.ΕΥΡΩ Αρ. Φακ.: 4.17.22.16 Αρ. Τηλ.: 22 809577/ 22 809558 Αρ. Φαξ: 22 428268 E-mail: epapademetriou@papd.mof.gov.cy 4 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα Παγκύπριας Ολυμπιάδας Χημείας για τις τάξεις του Λυκείου

ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα Παγκύπριας Ολυμπιάδας Χημείας για τις τάξεις του Λυκείου Κύριο Σάββα Αντωνίου Αναπλ. Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Λευκωσία, 2 Μαΐου 2014 Αξιότιμε Κύριε Διευθυντά, ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα Παγκύπριας Ολυμπιάδας Χημείας 2013-2014 για

Διαβάστε περισσότερα

Διευθυντές/Διευθύντριες Σχολείων Δημοτικής, Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης

Διευθυντές/Διευθύντριες Σχολείων Δημοτικής, Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ 2252 Λευκωσία Aρ. Φακ.: 4.17.04.9 Αρ. Tηλ.: 22402300 Aρ. Φαξ:: 22480505 e-mail: info@cyearn.pi.ac.cy 19 Φεβρουαρίου 2010 Διευθυντές/Διευθύντριες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.07.11 Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22800862 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 23 Οκτωβρίου 2014 ιευθυντές/

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΟ ΚΑΤΙΚΑΚΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΗ ΚΩΤΣΙΔΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΟ ΚΑΤΙΚΑΚΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΗ ΚΩΤΣΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΟ ΚΑΤΙΚΑΚΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΗ ΚΩΤΣΙΔΗ Η ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ που επηρέασε την καλλιτεχνική εξέλιξη στην περιοχή την προσδιορίσουμε από τον ερχομό των προσφύγων. ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.Παραδόσεις, έθιμα λαϊκή και θρησκευτική

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Επιµόρφωση Εκπαιδευτικών Μέσης Εκπαίδευσης στα Αναλυτικά Προγράµµατα (Κεντρικές Επιμορφώσεις) 2013-2014

Θέμα: Επιµόρφωση Εκπαιδευτικών Μέσης Εκπαίδευσης στα Αναλυτικά Προγράµµατα (Κεντρικές Επιμορφώσεις) 2013-2014 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Το Έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) κατά 85% και από εθνικούς πόρους κατά 15% στα πλαίσια του Άξονα Προτεραιότητας 1 «Ανάπτυξη του Ανθρώπινου

Διαβάστε περισσότερα

Εγκαίνια Δημοτικού Σχολείου Αθηένου - 3 Μαΐου 2019 Εξοχότατε κύριε πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας Πανιερώτατε Μητροπολίτη Πάφου Σεβαστό Ιερατείο

Εγκαίνια Δημοτικού Σχολείου Αθηένου - 3 Μαΐου 2019 Εξοχότατε κύριε πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας Πανιερώτατε Μητροπολίτη Πάφου Σεβαστό Ιερατείο Εγκαίνια Δημοτικού Σχολείου Αθηένου - 3 Μαΐου 2019 Εξοχότατε κύριε πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας Πανιερώτατε Μητροπολίτη Πάφου Σεβαστό Ιερατείο Έντιμε κύριε Πρόεδρε της Βουλής των Αντιπροσώπων Έντιμε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ (Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ.) Θέρμη 24/09/2013 ----------------------------------------------------------- Αριθμ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

Ο Νίκος Πιλάβιος μιλάει στην Μαίρη Γκαζιάνη για τον «Παραμυθά» των βιβλίων του Πέμπτη, 07 Ιούνιος :11

Ο Νίκος Πιλάβιος μιλάει στην Μαίρη Γκαζιάνη για τον «Παραμυθά» των βιβλίων του Πέμπτη, 07 Ιούνιος :11 Ο Νίκος Πιλάβιος μιλάει στην Μαίρη Γκαζιάνη για τον «Παραμυθά» των βιβλίων του Πέμπτη, 07 Ιούνιος 2018-11:11 Από την Μαίρη Γκαζιάνη Είναι αδύνατον να μην γνωρίζει κάποιος τον «παραμυθά» Νίκο Πιλάβιο είτε

Διαβάστε περισσότερα

Αναφορικά με το πια πάνω θέμα έχω οδηγίες να σας πληροφορήσω τα εξής:

Αναφορικά με το πια πάνω θέμα έχω οδηγίες να σας πληροφορήσω τα εξής: ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Aρ. Φακ.: 04.17.001 Τηλ: 24821358 Φαξ: 24821380 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ-ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ Τ.Θ. 45141 Τ.Κ. 7111 ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ 13 Δεκεμβρίου 2006 Διευθυντές/

Διαβάστε περισσότερα