ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΑΦΙΞΕΩΝ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ. Δευτέρα, 15 Ιουνίου, 2009

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΑΦΙΞΕΩΝ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ. Δευτέρα, 15 Ιουνίου, 2009"

Transcript

1 ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΑΦΙΞΕΩΝ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ Δευτέρα, 15 Ιουνίου, 2009 Καλλιτεχνική Εκθεση Υπαλλήλων Αρχής Λιμένων Κύπρου ΕΡΓΑ ΖΩΗΣ... Η ΑΡΧΉ ΛΙΜΈΝΩΝ ΚΎΠΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ

2 Έχει αποδειχθεί περίτρανα, χρόνια τώρα, οτι η επιτυχία οποιασδήποτε επιχείρησης ή οργανισμού έγκειται στο σύνολο των ατόμων που την απαρτίζουν. Η Αρχή Λιμένων Κύπρου εδώ και 36 χρόνια, είχε και έχει την τύχη να περηφανεύεται πως διαθέτει στο δυναμικό της ανθρώπους που ξεχωρίζουν. Ανθρώπους χαρισματικούς που διαθέτουν δύναμη και πλούτο ψυχής που εκφράζουν μέσα από το ταλέντο τους είτε στο καμβά, είτε στην πέτρα και στο μέταλλο, ή μέσα από το φωτογραφικό φακό. Και τα κατάφερε.. παρά τις πάμπολες δυσκολίες που συνάνησε, όπως τις τραγικές συνέπειες του πολέμου το 1974, να ορθώσει ανάστημα και να σηκώσει πανιά για νέους προορισμούς...προορισμούς ανάπτυξης και επιτυχίας. Για το λόγο αυτό, πάντα τιμούσε και θα τιμά τα δικά της άτομα...τα άτομα από την οικογένεια της Αρχής, που μέσα από την μοναδική προσωπικότητα τους προσέφεραν και προσφέρουν στην συνολοική εικόνα της. Στα πλαίσια αυτά λοιπόν, εμπίπτει και αυτή η Καλλιτεχνική Έκθεση 2009, Έργα ζωής... Η Αρχή Λιμένων Κύπρου δημιουργεί και εκφράζεται. Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά καλλιτεχνική έκθεση των υπαλλήλων της Αρχής, αρχής γενομένης το Μια απόδοση τιμής στους καλλιτέχνες μας, που με ήθος και πλούτο πνεύματος, στάθηκαν ενεργοί συνοδοιπόροι στην πορεία της Αρχής.

3 Αρέστη Κούλα (Νερομπογιά, Παστέλ και Ακρυλικό) Ασημένος Χρίστης (Λάδι) Γεωργιάδου Μ. Αίγλη (Ψηφιδωτό, Ακρυλικό, Τεχνική) Θεοδούλου Κύπρος (Φωτογραφία) Θεοδώρου Γιαννάκης (Λάδι) Λουκά Καίτη (Αγιογραφία) Λουκά Πανίκος (Ακρυλικό) Πίττας Γεώργιος (Ακρυλικό και Λάδι) Σαββίδου Ανθή (Λάδι) Σμίλας Ι. Αντρέας (Λάδι) Τζιακούρα Μέμνια (Μέταλλο και Αλουμίνιο) Χρίστου Κώστας (Πυλός και Πέτρα) Χρίστου Θωμάς (Ξύλο)

4 ΑΡΈΣΤΗ ΚΟΎΛΑ Γεννήθηκε στη Λευκωσία αλλά έχει ρίζες και από τους δύο γονείς στα Ακουρδάλια και στη Μελαμιού της Πάφου. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη ζωγραφική και είναι αυτοδίδακτη. Το 2006 παρακολούθησε εκπαιδευτικά μαθήματα τέχνης που αφορούσαν κυρίως γνωριμία με τα διάφορα υλικά και τις τεχνικές ζωγραφικής. Για τα έργα της χρησιμοποιεί ως υλικά νερομπογιά, παστέλ και ακρυλικό. Από το 1974 εργάζεται στην Αρχή Λιμένων Κύπρου. Είναι Γραμματειακός Λειτουργός στα Κεντρικά Γραφεία στη Λευκωσία.

5 ΑΣΗΜΈΝΟΣ ΧΡΊΣΤΗΣ Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη ζωγραφική και είναι αυτοδίδακτος. Στην έκθεση λαμβάνει μέρος με έργα του κατασκευασμένα από λάδι. Ζώντας για αρκετά χρόνια στη θάλασσα λόγω επαγγέλματος Πλοίαρχος Α του Εμπορικού Ναυτικού, και εξοικειωμένος με το υγρό στοιχείο, μεταφέρει τις θαλασσινές εμπειρίες του στο καμβά με παραστατικότητα και ζωντάνια ενώ στα έργα του εύκολα διακρίνεται η ευαισθησία που τον χαρακτηρίζει ως άτομο. Στην Αρχή, ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 1977 και αφυπηρέτησε πρόσφατα από τη θέση του Διευθυντή Επιχειρήσεων της Αρχής.

6 ΓΕΩΡΓΙΆΔΟΥ Μ. ΑΊΓΛΗ Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μόρφου. Τώρα «αναγκαστικά» ζει στη Λεμεσό. Ασχολείται με τη ζωγραφική από τα παιδικά της χρόνια. Παρακολούθησε κατά διαστήματα μαθήματα σε διάφορους ζωγράφους όπως στον κο Κλεοβούλου, στην κα Καίτη Κεζογρηγόρη και στην κόρη της Μαρίνα, που διατηρεί εργαστήρι τέχνης στη Λεμεσό. Επίσης παρακολούθησε μαθήματα ξυλογλυπτικής, χαλκογραφίας και ψηφιδωτού. Έλαβε μέρος σε πολλές εκθέσεις ζωγραφικής μαζί με τον Ομιλο Γυναικών Μόρφου, τον Πολιτιστικό Όμιλο Μόρφου στη Λεμεσό, στην Πάφο, στη Λευκωσία και στη Βιβλιοθήκη Πηλαβάκη. Πήρε επίσης μέρος σε δύο εκθέσεις ζωγραφικής που διοργάνωσε σε προηγούμενα χρόνια η Αρχή Λιμένων Κύπρου. Εργάστηκε ως Βοηθός Γραμματειακός Λειτουργός στο Λιμάνι Λεμεσού από όπου αφυπηρέτησε το 2004.

7 ΘΕΟΔΟΎΛΟΥ ΚΎΠΡΟΣ Εργάζεται από το 2003 στην Αρχή Λιμένων Κύπρου ως Λεμβοδηγός στο Λιμάνι Λεμεσού. Η ερασιτεχνική φωτογράφηση ήταν πάντοτε από τις αγαπημένες του ασχολίες και έχει πραγματοποιήσει και υποβρύχιες φωτογραφήσεις. Πήρε μέρος σε διάφορους φωτογραφικούς διαγωνισμούς και εκθέσεις. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε έκθεση Καλλιτεχνών της Αρχής Λιμένων Κύπρου, με φωτογραφίες του από το Λιμάνι Λεμεσού με τίτλο ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ.

8 ΘΕΟΔΏΡΟΥ ΓΙΑΝΝΆΚΗΣ Γεννήθηκε στο χωριό Πάχνα και μεγάλωσε στη Λεμεσό. Αποφοίτησε από το Β. Γυμνάσιο Λ/σου και φοίτησε στο Ινστιτούτο Κοινωνικών Επιστημών στη Μόσχα. Έλαβε μέρος στις δύο προηγούμενες ομαδικές εκθέσεις του Α.Λ.Κ. Διακρίνεται για τις προσωπογραφίες του για τις οποίες απέσπασε πολύ εγκωμιαστικά σχόλια από εκτιμητές έργων τέχνης. Το 2003 εξέδωσε το πρώτο του μυθιστόρημα και στράφηκε οριστικά στη λογοτεχνία που είναι και η μεγάλη του αγάπη. Το 2006 ακολουθεί το δεύτερο μυθιστόρημα του Ο Γιός της καταιγίδας που αποσπά και το πρώτο βραβείο λογοτεχνίας του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

9 ΛΟΥΚΆ ΚΑΊΤΗ Είναι πρόσφυγας από την Αμμόχωστο και τώρα ζει στη Λεμεσό. Ασχολείται με την αγιογραφία από το Καταπιάστηκε και με άλλες μορφές τέχνης όπως ψηφιδωτά, ξυλογλυπτική, βιτρώ και κοσμήματα. Η κα Καίτη Λουκά είναι Βοηθός Γραμματειακός Λειτουργός στο λιμάνι της Λεμεσού όπου και εργάζεται από το 1980.

10 ΛΟΥΚΆ ΠΑΝΊΚΟΣ Γεννήθηκε στη Ξυλοφάγου. Εργάζεται στο λιμάνι Λάρνακας στη θέση του Ανώτερου Λιμενικού Λειτουργού. Ζωγραφίζει ερασιτεχνικά από τη νηπιακή του ηλικία. Ζωγραφίζει κυρίως κυπριακό τοπίο και θαλασσινά. Θεωρεί τη ζωγραφική ως την κορωνίδα των τεχνών γιατί με ευτελή υλικά όπως νερό, σκόνες, κόλλα, λάδι, καμβά κλπ φτιάχνεται κάτι όμορφο. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση έργων του έγινε στην Πρώτη Εκθεση Υπαλλήλων της Αρχής. Σε αυτή την έκθεση συμμετέχει με δέκα έργα του φτιαγμένα από ακρυλικό.

11 ΠΊΤΤΑΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ Εργάζεται ως Γερανοδηγός στο Λιμάνι Λεμεσού. Πήρε μέρος σε αρκετούς διαγωνισμούς ζωγραφικής στα μαθητικά του χρόνια, αποσπώντας διάφορα βραβεία. Τα έργα του χαρακτηρίζονται από τις ευαίσθητες πινελιές του χρωστήρα του, έχουν πλαστικότητα και άπλετο φως. Το παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής σε ιδιωτική σχολή στη Λεμεσό και από τότε άρχισε να ζωγραφίζει με λαδομπογιά. Από το 2004 παρακολουθεί μαθήματα ζωγραφικής σε Κρατικά Επιμορφωτικά Ινστιτούτα και λαμβάνει μέρος στις σχετικές εκθέσεις ζωγραφικής. Στην έκθεση λαμβάνει μέρος με δέκα έργα του.

12 ΣΑΒΒΊΔΟΥ ΑΝΘΉ Γεννήθηκε και ζούσε στην Κυθρέα. Από το 1974 κατοικεί προσωρινά στη Λευκωσία. Ασχολείται με την ζωγραφική για πάρα πολλά χρόνια. Από το 1977 δούλεψε συστηματικά για σχεδόν είκοσι χρόνια στο εργαστήρι του Λευτέρη Οικονόμου. Δίδαξε ζωγραφική από το στα Επιμορφωτικά Κέντρα του Υπουργείου Παιδείας. Πήρε μέρος σε πολλές εκθέσεις στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Η πρώτη ατομική της έκθεση έγινε το 1986 στο Bohemian Hall στην Αστόρια της Νέας Υόρκης. Υπήρξε αντιπρόεδρος του Ένωσης Αυτοδίδακτων Ζωγράφων Κύπρου. Στην Αρχή εργάζεται από το 1977 και φέτος αφυπηρετεί από την θέση του Πρώτου Γραμματειακού Λειτουργού. Αγαπά τη λογοτεχνία και αρθρογραφεί. Είναι από το 2005 υπεύθυνη έκδοσης του τετραμηνιαίου προσφυγικού περιοδικού Ελεύθερη Κυθρέα.

13 ΣΜΊΛΑΣ Ι. ΑΝΔΡΈΑΣ Γεννήθηκε στο Άρσος της Λεμεσού και ζει στη Λεμεσό. Είναι αυτοδίδακτος και δημιουργεί έργα με λαδομπογιά εδώ και τριάντα πέντε χρόνια. Προτιμά να δημιουργεί με επίκεντρο το κυπριακό τοπίο. Τα φωτεινά και ζωηρά χρώματα του δίνουν τροφή για να τα αποτυπώνει στο καμβά. Έχει λάβει μέρος σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις, τόσο με τον Όμιλο Αυτοδίδακτων Ζωγράφων Κύπρου όσο και σε προηγούμενες εκθέσεις της Αρχής. Απέσπασε το τρίτο βραβείο, στο φωτογραφικό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε το 1993 με την ευκαιρία των εικοσάχρονων της Αρχής. Εργάζεται στο λιμάνι Λεμεσού ως Λιμενικός Γερανοδηγός και στην έκθεση λαμβάνει μέρος με δέκα έργα του.

14 ΤΖΙΑΚΟΎΡΑ ΜΈΜΝΙΑ Γεννήθηκε στον Αγιο Μέμνονα του Βαρωσιού και τώρα ζει στη Λευκωσία. Ασχολείται με τις μεταλλικές κατασκευές από το Η ιδιαιτερότητα των έργων της οφείλεται στο υλικό που χρησιμοποιεί (αλουμίνιο χωρίς κολλήματα / ενώσεις). Έργα της βρίσκονται στην Κρατική Πινακοθήκη Κύπρου, σε διάφορους Ημικρατικούς Οργανισμούς, στα Δημαρχεία Λάρνακας, Αγ. Νάπας και Saint Gilees στις Βρυξέλλες καθώς και σε πολλές ιδιωτικές συλλογές στη Κύπρο και στο εξωτερικό. Έχει πραγματοποιήσει έξι ατομικές εκθέσεις κατά τα χρόνια και πήρε μέρος σε δεκατρείς ομαδικές εκθέσεις από το 2001 μέχρι το 2007, αποσπώντας ευνοϊκές κριτικές. Αφυπηρέτησε από την Αρχή από τη θέση του Βοηθού Τεχνικού Επιθεωρητή. Στην έκθεση παρουσιάζει οκτώ έργα της, της περιόδου

15 ΧΡΊΣΤΟΥ ΘΩΜΆΣ Ο κος Χρίστου Θωμάς εργάζεται ως Μηχανικός Ρυμουλκού Α στο λιμάνι Λάρνακας. Κατάγεται απο τους Τρούλλους της επαρχίας Λάρνακας και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Αρχή το Δημιουργεί έργα με ξυλογλυπτική και τα τελευταία δύο χρόνια δραστηριοποιήθηκε και στην κατασκευή αγιογραφιών. Είναι αυτοδίδακτος και στην έκθεση λαμβάνει μέρος με οκτώ έργα του.

16 ΚΏΣΤΑΣ ΧΡΊΣΤΟΥ Γεννήθηκε στη Συρκανιά της Κυθρέας. Από το 1967 δημιουργούσε αγάλματα στην άμμο, με τα οποία κέντρισε την προσοχή του κοινού γι αυτό και ασχολήθηκε μαζί του ο ημερήσιος τύπος. Τελείως αυτοδίδακτα, προσπαθεί να δημιουργήσει με τη δική του φαντασία, χωρίς να επηρεάζεται από άλλους ζωγράφους και γλύπτες. Τα έργα του βασίζονται σε υλικά πηλού και πέτρας. Γράφει ποίηση και φιλοσοφικές σκέψεις. Πήρε μέρος και στις δύο προηγούμενες εκθέσεις των υπαλληλων της Αρχής Ο κος Χρίστου είναι συνταξιούχος υπάλληλος της Αρχής. Στην έκθεση λαμβάνει μέρος με δώδεκα έργα του και δύο πορτραίτα του ιδίου.

17 αρχη λιμενων κυπρου Κρήτης 23, 1061 Λευκωσία Τηλ: Τ.Θ , 1516 Λευκωσία Φάξ:

Αλίκη Αρναούτη Βασιλική Ασπιώτη Ειρήνη Βαζούκου Βασίλης Βασιλείου Βασίλης Βαφειάδης Κατερίνα Βλάχου

Αλίκη Αρναούτη Βασιλική Ασπιώτη Ειρήνη Βαζούκου Βασίλης Βασιλείου Βασίλης Βαφειάδης Κατερίνα Βλάχου ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ 1. H Αλίκη Αρναούτη ζει κι εργάζεται ως εικαστικός καλλιτέχνης ανάµεσα στην Ελλάδα και την Ελβετία. Είναι αριστούχος του Τµήµατος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστηµίου Αθηνών και κάτοχος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΛΕΣΒΙΩ Ν ΖΩΓΡΑΦΩΝ

ΕΚΘΕΣΗ ΛΕΣΒΙΩ Ν ΖΩΓΡΑΦΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΣΒΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΟΜ Ό ΘΕΟΦΙΛΟΣ" ΕΚΘΕΣΗ ΛΕΣΒΙΩ Ν ΖΩΓΡΑΦΩΝ Βιογραφίες καλλιτεχνών ΜΥΤΙΛΗΝΗ 2002 ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΣΤΡΑΤΗΣ Ίππειος Λέσβου 1953. Ελεύθερες σπουδές ζωγραφικής και χαρακτικής. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ Φ.Α.Α.Θ.

ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ Φ.Α.Α.Θ. ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ Φ.Α.Α.Θ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2011 Επιμέλεια έκδοσης: Θεόδωρος Ι. Δαρδαβέσης Copyright: 2011 ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αγίας Σοφίας 38, 546

Διαβάστε περισσότερα

Κώστας Οικονόμου (γεν. 1925) 1

Κώστας Οικονόμου (γεν. 1925) 1 Κώστας Οικονόμου (γεν. 1925) 1 Η καλλιτεχνική δημιουργία του Κώστα Οικονόμου χαρακτηρίζεται από μεγάλη παραγωγικότητα και από πλουραλισμό στη χρήση υλικών, μέσων και τεχνοτροπιών. Ταυτόχρονα, στο έργο

Διαβάστε περισσότερα

Κύπριοι καλλιτέχνες φιλοτεχνούν για τον Ερυθρό Σταυρό

Κύπριοι καλλιτέχνες φιλοτεχνούν για τον Ερυθρό Σταυρό Κύπριοι καλλιτέχνες φιλοτεχνούν για τον Ερυθρό Σταυρό Alpha Gallery, Λευκωσία Ιούνιος 2012 Οργάνωση Υποστηρικτές Χορηγός Επικοινωνίας Χαιρετισμός Προέδρου Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού O εθελοντισμός και η

Διαβάστε περισσότερα

οι καλλιτέχνες ΒΑΛΑΚΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ Πύργος Τήνου 1944-Πύργος Τήνου 1982 ΑΛΕΞΙΟΥ Σώτος Καλαμπάκα 1937

οι καλλιτέχνες ΒΑΛΑΚΑΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ Πύργος Τήνου 1944-Πύργος Τήνου 1982 ΑΛΕΞΙΟΥ Σώτος Καλαμπάκα 1937 καλλιτεχνες:layout 1 10/2/2009 10:39 μ Page 1 οι καλλιτέχνες ΑΛΕΞΙΟΥ Σώτος Καλαμπάκα 1937 Γλύπτης και ζωγράφος.σπούδασε στην ΑΣΚΤ σκηνογραφία με τον Βασ. Βασιλειάδη και γλυπτική στο εργαστήριο του Γ. Παππά.

Διαβάστε περισσότερα

1st. γλυπτικής. 1 Συµπόσιο. sculpture symposium ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ. of the municipality of ayia napa AΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ. ήµου Αγίας Νάπας

1st. γλυπτικής. 1 Συµπόσιο. sculpture symposium ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ. of the municipality of ayia napa AΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ. ήµου Αγίας Νάπας sculpture symposium 1st ο 1 Συµπόσιο γλυπτικής ήµου Αγίας Νάπας 23 Απριλίου 11 Μαΐου 2014 23 April 11 May 2014 of the municipality of ayia napa συµπόσιο 2014 γλυπτικής ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ AΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ γλυπτική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ Φ.Α.Α.Θ.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ Φ.Α.Α.Θ. ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ Φ.Α.Α.Θ. ΕΚΘΕΣΗ ΧΑΡΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ «ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΑΡΑΚΤΩΝ» RESCUE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2014 Επιμέλεια έκδοσης: Θεόδωρος Ι. Δαρδαβέσης Επιμέλεια έκθεσης:

Διαβάστε περισσότερα

Η Αραδίππου αντιστέκεται!

Η Αραδίππου αντιστέκεται! Διαβάστε Πνευματικό Κέντρο «Άγιος Φανούριος» Σελίδα 10 Αραδιππιώτες που μας τιμούν Σελίδα 12 Η προδημοτική εκπαίδευση στην Αραδίππου Σελίδα 14 Εκπαιδευτικά θέματα Σελίδα 14-20 Όλη η Αθλητική Επικαιρότητα

Διαβάστε περισσότερα

Kαλοκαίρι 2013. 1η ομαδική έκθεση. ζω γ ρ α φ ι κ ή - φ ω τ ο γ ρ α φ ί α - γ λυ π τ ι κ ή - π ο ί η σ η. 29 Ιουνίου - 31 Ιουλίου Το κάλεσμα της φύσης

Kαλοκαίρι 2013. 1η ομαδική έκθεση. ζω γ ρ α φ ι κ ή - φ ω τ ο γ ρ α φ ί α - γ λυ π τ ι κ ή - π ο ί η σ η. 29 Ιουνίου - 31 Ιουλίου Το κάλεσμα της φύσης Kαλοκαίρι 2013 29 Ιουνίου - 31 Ιουλίου Το κάλεσμα της φύσης 1η ομαδική έκθεση Διοργάνωση & Φιλοξενία ΓΚΑΛΛΕΡΙ 88 ζω γ ρ α φ ι κ ή - φ ω τ ο γ ρ α φ ί α - γ λυ π τ ι κ ή - π ο ί η σ η Ε Ν Θ Ε Τ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Προέδρου Δ.Σ. Ομίλου Ελληνικής Τράπεζας 02. Χαιρετισμός Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή Ομίλου Ελληνικής Τράπεζας 03. Η Ταυτότητά μας 04

Χαιρετισμός Προέδρου Δ.Σ. Ομίλου Ελληνικής Τράπεζας 02. Χαιρετισμός Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή Ομίλου Ελληνικής Τράπεζας 03. Η Ταυτότητά μας 04 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Χαιρετισμός Προέδρου Δ.Σ. Ομίλου Ελληνικής Τράπεζας 02 Χαιρετισμός Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή Ομίλου Ελληνικής Τράπεζας 03 Η Ταυτότητά μας 04 Η Στρατηγική μας 05 Η Κοινωνική μας Διάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικά Καλλιτεχνών

Βιογραφικά Καλλιτεχνών Βιογραφικά Καλλιτεχνών 1. Ο Βασίλης Βασιλείου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974 και μεγάλωσε στην Ελευσίνα. Παρακολουθεί μαθήματα ζωγραφικής εδώ και ένα χρόνο και είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχει στην Έκθεση

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια Γενική Συνέλευση ΚΟΕΑΣ

Ετήσια Γενική Συνέλευση ΚΟΕΑΣ τα νέα του ΓΣΠ www.gsp.org.cy TEYXOΣ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 Τριμηνιαίο ενημερωτικό δελτίο του Γυμναστικού Συλλόγου «Τα Παγκύπρια» ISSN 1986-2326 (print) ISSN 1986-2334 (online) Ο ΚΟΑ τίμησε τον Ντίνο Μιχαηλίδη

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπο πόλης ο Στρόβολος

Πρότυπο πόλης ο Στρόβολος ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2011 - ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 24 - ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Πρότυπο πόλης ο Στρόβολος Παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στο δημότη Ευρωπαϊκή Δράση για τα Ναρκωτικά Δράσεις πρόληψης από το Δήμο Στροβόλου Ο Δήμος Στροβόλου

Διαβάστε περισσότερα

Συντελεστές. ISBN: Copyright Έκδοσης ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε. Ιωάννου Ράλλη 21, 144 52 Μεταμόρφωση Αττικής Τηλ.: 2103306880, 2103610519, 2102855183

Συντελεστές. ISBN: Copyright Έκδοσης ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε. Ιωάννου Ράλλη 21, 144 52 Μεταμόρφωση Αττικής Τηλ.: 2103306880, 2103610519, 2102855183 Συντελεστές Έκθεση Γενικός Συντονισμός: Μιχάλης Δουλγερίδης, Μανώλης Ι. Παπαγρηγοράκης Επιμέλεια έκθεσης: Νεκταρία Θεοδωροπούλου, Αθηνά Ρηγάτου Μουσική επένδυση έκθεσης: Κωνσταντίνος Βήτα Μεταφορά έργων:

Διαβάστε περισσότερα

Β Γυμνάσιο Πάφου - Λύκειο Κύκκου Πάφου Χθες και σήμερα

Β Γυμνάσιο Πάφου - Λύκειο Κύκκου Πάφου Χθες και σήμερα Β Γυμνάσιο Πάφου - Λύκειο Κύκκου Πάφου Χθες και σήμερα Το Β Γυμνάσιο Πάφου αυτό ήταν το αρχικό όνομα του σχολείου- ιδρύθηκε το 1963 με απόφαση της σχολικής Εφορείας σε συνεννόηση με την Ελληνική Κοινοτική

Διαβάστε περισσότερα

23 Ιουνίου 5 Ιουλίου 2014

23 Ιουνίου 5 Ιουλίου 2014 Πολιτιστική Επιτροπή ΣΚΕ Πέρα Ορεινής Θ ε ρ ι ν ό Σ χ ο λ ε ί ο Π ο λ ι τ ι σ μ ο ύ Εργαστήρια για όλες τις ηλικίες 23 Ιουνίου 5 Ιουλίου 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πέρα Ορεινής ΧΟΡΗΓΟΙ: Κοινοτικό Συμβούλιο Πέρα Ορεινής

Διαβάστε περισσότερα

Ελπίζουμε και δημιουργούμε!

Ελπίζουμε και δημιουργούμε! Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ l ΤΕΥΧΟΣ 20 l ΜΑΡΤΙΟΣ 2013 Διαβάστε Ιδιωτικοποιήσεις Δημοτικών Υπηρεσιών Τι γίνεται στο εξωτερικό; Σελίδα 3 Dent De Lion Μια ταινία από ταλαντούχα παιδιά της Αραδίππου Σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

νέα μας Όραμα Να Είμαστε η Πρώτη Επιλογή Ποτού για τον Κάθε Άνθρωπο στην Κάθε του Στιγμή Σελίδα 6

νέα μας Όραμα Να Είμαστε η Πρώτη Επιλογή Ποτού για τον Κάθε Άνθρωπο στην Κάθε του Στιγμή Σελίδα 6 . Όραμα Να Είμαστε η Πρώτη Επιλογή Ποτού για τον Κάθε Άνθρωπο στην Κάθε του Στιγμή τα νέα μας Έντυπο επικοινωνίας του προσωπικού του Ομίλου Εταιρειών Φώτος Φωτιάδης Έκδοση 39η Απρίλιος 2014 Σελίδα 6 1

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Δ1 σ. 12 Ε1 σ. 14 ΣΤ1 σ. 16 Εστίες σ. 18

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Δ1 σ. 12 Ε1 σ. 14 ΣΤ1 σ. 16 Εστίες σ. 18 Χαιρετισμοί σ. 3 Α1 σ. 6 Β1 σ. 8 Γ1 σ. 10 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Δ1 σ. 12 Ε1 σ. 14 ΣΤ1 σ. 16 Εστίες σ. 18 Όμιλοι σ. 22 Βραδιά Αστέρων σ. 24 Θεατρικές Στιγμές σ. 26 Καθηγητικός σύλλογος σ. 27 Χαιρετισμός της Δέσποινας

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΤΕΡΗ & ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΗ Έλληνες και Κύπριοι Δημιουργοί

ΝΕΟΤΕΡΗ & ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΗ Έλληνες και Κύπριοι Δημιουργοί ΝΕΟΤΕΡΗ & ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΗ Έλληνες και Κύπριοι Δημιουργοί Λευκωσία, 3 Μαρτίου 2010 ΝΕΟΤΕΡΗ & ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΗ Έλληνες και Κύπριοι Δημιουργοί Λευκωσία, 3 Μαρτίου 2010 ΝΕΟΤΕΡΗ & ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΗ Έλληνες και

Διαβάστε περισσότερα

Οικιακή Οικονομία. Παπαρδέλες με θαλασσινά. Κοτόπουλο Γεμιστό Μερίδες: 4 άτομα Διάρκεια παρασκευής: 50 λεπτά. Υλικά: Υλικά:

Οικιακή Οικονομία. Παπαρδέλες με θαλασσινά. Κοτόπουλο Γεμιστό Μερίδες: 4 άτομα Διάρκεια παρασκευής: 50 λεπτά. Υλικά: Υλικά: Οικιακή Οικονομία Παπαρδέλες με θαλασσινά Υλικά: Κοτόπουλο Γεμιστό Μερίδες: 4 άτομα Διάρκεια παρασκευής: 50 λεπτά 320 γρ. παπαρδέλες 1 κιλό μύδια 300 γρ. γαρίδες 3 ντομάτες 3 κρεμμυδάκια φρέσκα 4 αγγουράκια

Διαβάστε περισσότερα

Το χρώμα της βίας. Βασ. Γεωργίου 2-4 Μαρούσι 210 614 7002 212 100 250 www.unesco.gr e-mail: info@unesco.gr

Το χρώμα της βίας. Βασ. Γεωργίου 2-4 Μαρούσι 210 614 7002 212 100 250 www.unesco.gr e-mail: info@unesco.gr Το χρώμα της βίας Με τη συγχρηματοδότηση τησ Ελλάδασ και τησ Ευρωπαϊκήσ Ένωσησ Βασ. Γεωργίου 2-4 Μαρούσι 210 614 7002 212 100 250 www.unesco.gr e-mail: info@unesco.gr Το χρώμα της βίας Δεκέμβριος 2013

Διαβάστε περισσότερα

τα νέα της Λαπήθου ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΠΗΘΟΥ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 32 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

τα νέα της Λαπήθου ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΠΗΘΟΥ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 32 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣ ΛΑΠΗΘΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΠΗΘΟΥ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 32 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ Εκδήλωση για Λαπηθιώτες τελειόφοιτους και άριστους μαθητές Λυκείων

Διαβάστε περισσότερα

Ανάσα στο κυκλοφοριακό!

Ανάσα στο κυκλοφοριακό! ΔΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΕΝΟΥ ΤΕΥΧΟΣ 28 ΓΕΝΝΑΡΗΣ - ΦΕΒΡΑρησ 2012 Η ΑΘΗΕΝΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΑΘΗΕΝΟΥ - ΠΥΡΟΪ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ Πανδημοτική εκστρατεία στήριξης δυσπραγούντων Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα

τα νέα της Λαπήθου τα πλαίσια μιας σύντομης και σεμνής εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στις

τα νέα της Λαπήθου τα πλαίσια μιας σύντομης και σεμνής εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στις 33 LAPITHOS-S1-final:Layout 1 12/4/12 11:19 AM Page 1 ΔΗΜΟΣ ΛΑΠΗΘΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΠΗΘΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΩΝ ΛΑΠΗΘΙΩΤΩΝ Π ραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία η 21η κατά σειρά ετήσια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΗAΘΑΝΑΣΙΤΙΚΑ ΝΕΑ. Eυχές για Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το 2012 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. ένας δήμος που αξίζει να ζεις...

ΑΗAΘΑΝΑΣΙΤΙΚΑ ΝΕΑ. Eυχές για Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το 2012 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. ένας δήμος που αξίζει να ζεις... ΑΗAΘΑΝΑΣΙΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ένας δήμος που αξίζει να ζεις... www.agiosathanasios.org.cy Τεύχος 17 / Δεκέμβριος 2011 Eυχές για Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το 2012 Αη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ Φ.Α.Α.Θ.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ Φ.Α.Α.Θ. ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ Φ.Α.Α.Θ. ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2014 Επιμέλεια έκδοσης: Θεόδωρος Ι. Δαρδαβέσης Επιμέλεια

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Απρίλιος 2012 Διανέμεται Δωρεάν ISSN 1450-3174

Ενημερωτικό Δελτίο Απρίλιος 2012 Διανέμεται Δωρεάν ISSN 1450-3174 Ενημερωτικό Δελτίο Απρίλιος 2012 Διανέμεται Δωρεάν ISSN 1450-3174 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Μήνυμα του Δημάρχου Ανδρέα Χρίστου Σελ. 3 ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ & ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ Σελ. 4,5 ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

1-7 Ιουλίου 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Εργαστήρια για όλες τις ηλικίες. Θ ε ρ ι ν ό Σ χ ο λ ε ί ο. Π ο λ ι τ ι σ μ ο ύ. Πολιτιστική Επιτροπή ΣΚΕ Πέρα Ορεινής

1-7 Ιουλίου 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Εργαστήρια για όλες τις ηλικίες. Θ ε ρ ι ν ό Σ χ ο λ ε ί ο. Π ο λ ι τ ι σ μ ο ύ. Πολιτιστική Επιτροπή ΣΚΕ Πέρα Ορεινής Πολιτιστική Επιτροπή ΣΚΕ Πέρα Ορεινής Θ ε ρ ι ν ό Σ χ ο λ ε ί ο Π ο λ ι τ ι σ μ ο ύ Εργαστήρια για όλες τις ηλικίες 1-7 Ιουλίου 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πέρα Ορεινής ΧΟΡΗΓΟΙ: Κοινοτικό Συμβούλιο Πέρα Ορεινής Πολιτιστικές

Διαβάστε περισσότερα