SOCIAL CAVE, BAR & RESTAURANT

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "SOCIAL CAVE, BAR & RESTAURANT"

Transcript

1 IF YOU DRINK IN THE MORNING YOU MAY DRINK ALL NIGHT crossing paths mini festiv a l PalladiumΠαλλάδιο SOCIAL CAVE, BAR & RESTAURANT

2

3 Εξερευνούμε τα διασταυρούμενα μονοπάτια της τέχνης και του καφέ, της μουσικής και των γεύσεων.

4 ΓΙΏΡΓΟΣ ΑΓΆΛΛΟΥ Σπούδασα στο Π.Σ.Κ.Τ.Π.Τ. σχολή καλών Τεχνών της Τήνου από το 2000 έως το Από τότε ασχολούμαι αποκλειστικά με το μάρμαρο, την εφαρμογή, την παλιά και την σύγχρονη ιστορία του. Ταγμένος στο υλικό μου μέσα από το οποίο εκφράζω βιωματικά και σφαιρικά την αγάπη μου γι αυτό!

5

6 ΡΟΔΟΥΛΑ ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ Η Ροδούλα Ανδρεάδου Κατζομύτη γεννήθηκε και κατοικεί στην Καβάλα. Δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην Καβάλα σαν ελεύθερος επαγγελματίας (Εργαστήρι Γραφικών Τεχνών) για περισσότερα από 25 χρόνια. Πριν από περίπου 7 χρόνια, σε κάποια δύσκολη στιγμή της ζωής της, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα εικαστικά, πράγμα που αγαπούσε από παιδί. Ασχολείται με την Πυρογραφία Ζωγραφική Κατασκευές με φύλλα μετάλλων, με πηλό, με τη χάραξη και σκάλισμα αβγών στρουθοκαμήλου, καθώς επίσης και με την κατασκευή κοσμημάτων με ημιπολύτιμες πέτρες και εικαστικό κόσμημα. Είναι αυτοδίδακτη και έχει στο ενεργητικό της μέχρι στιγμής 8 ατομικές εκθέσεις και συμμετοχή σε πολλές ομαδικές, στην Καβάλα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. rodoulaandreadou@gmail.com

7

8 ΜΑΡΊΑ ΑΠΛΆΚΗ Ονομάζομαι Μαρία Απλάκη, ζω και εργάζομαι στην Καβάλα από όπου και κατάγομαι. Η καθημερινότητα καταπολεμάται με όμορφες και δημιουργικές ασχολίες και μια από αυτές είναι η φωτογραφία. Παρακολούθησα για 3 χρόνια μαθήματα στην Ομάδα του Πανελληνίου Κέντρου Υποβρύχιας Φωτογραφίας Έρευνας και Τεχνολογίας στο ΤΕΙ Καβάλας υπό την επίβλεψη του κ. Σταματιάδη Ιωάννη. Σε αυτό το διάστημα συμμετείχα σε ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας της ομάδας μας στο ΤΕΙ Καβάλας (10/2015), στην έκθεση που διοργάνωσε η ομάδα φωτογραφίας του Π.Κ.Υ.Φ.Ε.Τ στην 3η εβδομάδα Αρχιτεκτονικής με θέμα τα Κτίρια της λήθης του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ν.Καβάλας (9/2015). Με την Ομάδα μου συμμετείχαμε επίσης ενεργά στο στήσιμο της Έκθεσης Χιλιανών και Ελλήνων φωτογράφων της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καβάλας (6/2016). Συμμετείχα επίσης σε ομαδικές εκθέσεις διαφόρων καλλιτεχνών σε γνωστά art cafe της πόλης μας. Λατρεύω τα κλικ της μηχανής μου κι ελπίζω να αρέσουν και σε σας. maria.apl1@gmail.com

9

10 ΕΛΕΝΗ ΙΩΑΝΝΟΥ Η Ελένη Ιωάννου είναι από την Καβάλα. Γράφει ποίηση, ασχολείται με τη ζωγραφική και τη φωτογραφία. Ενίοτε με την εικονογράφηση και την αρθρογραφία. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια θεάτρου και δημιουργικής γραφής, μαθήματα αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, ζωγραφικής, φωτογραφίας, τραγούδι και πιάνο. Συμμετέχει σε σεμινάρια όταν της δίνεται η ευκαιρία γιατί της αρέσει να ανανεώνει τις γνώσεις της, πιστεύοντας πως ο άνθρωπος όσο ζει μαθαίνει. Έχει σπουδάσει Fashion Design, Interior Design και Makeup Artist, σε σχολές της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής και fashion shows. Ποιήματά της έχουν βραβευθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και υπάρχουν σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή, σε ebooks και ποιητικές ανθολογίες. Φωτογραφίες και ζωγραφικά έργα της έχουν διακριθεί και βραβευτεί επίσης.

11

12 ΑΝΑΣΤΆΣΙΟΣ ΚΑΡΑΠΑΠΆΖΟΓΛΟΥ Με την τέχνη της ζωγραφικής ασχολούμαι από το 2016 και είμαι αυτοδίδακτος. Η καθημερινή και πολύωρη ενασχόληση μου με την ζωγραφική, η μελέτη σχετικών βιβλίων, ο πειραματισμός και η προσωπική αναζήτηση σε διάφορες τεχνικές και κυρίως η αγάπη μου για την ζωγραφική συντέλεσαν στη γρήγορη εξέλιξη μου. Η θεματολογία που προτιμώ είναι το ανθρώπινο σώμα, η νεκρή φύση και τοπία της Ελλάδας μιας παλαιότερης εποχής. Τα έργα μου είναι αποκλειστικά λάδι σε καμβά και είναι αυθεντικά. Συμμετείχα το Σεπτέμβριο του 2017 στη 10ήμερη ομαδική έκθεση Crossing Paths που πραγματοποιήθηκε στη πόλη της Καβάλας καθώς και στην ομαδική έκθεση Meet the Artist στη Θεσσαλονίκη στη γκαλερί Μυρώ, το Δεκέμβριο του 2017 και τον Απρίλιο του Αυτή τη περίοδο είμαι σε διαδικασία δημιουργίας ολόκληρης σειράς έργων για την πρώτη μου ατομική έκθεση.

13

14 ΚΑΤΣΑΟΎΝΗ ΚΆΘΡΙΝ-ΚΑΛΛΙΡΌΗ Γεννήθηκα στο Γιοχάνεσμπουργκ Ν.Αφρικής. Σε ηλικία 8 χρονών επιστρέφω στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πόλη της Καβάλας. Το 1988 ξεκινάω τις σπουδές μου στα Τ.Ε.Ι Αθηνών, στην σχολή καλλιτεχνικών σπουδών στο τμήμα εσωτερικής αρχιτεκτονικής διακόσμησης και σχεδιασμού αντικειμένων. Παίρνω επίσης τις εξής ειδικότητες: στην Αρχιτεκτονική Μακέτα, στον Design υφάσματος και Design κεραμικής. Επιστρέφω στην Καβάλα το 1993, όπου και αρχίζω να εξασκώ το επάγγελμά μου μέχρι και σήμερα. Το 1998 παρακολουθώ μαθήματα κατασκευής Μαριονέτας (κούκλα θεάτρου) στην Ξάνθη. Παράλληλα με το επάγγελμά μου διδάσκω παραδοσιακές τέχνες (αγγειοπλαστική, μπατίκ, μαριονέτα) και ασχολούμαι με την κατασκευή χρηστικών ή διακοσμητικών αντικειμένων κυρίως από ξύλο, φροντίζοντας να χρησιμοποιώ όσο το δυνατόν οικολογικά υλικά. katerinakatsaouni@yahoo.gr

15

16 ΣΟΦΙΑ ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΟΥ Η Σοφία Μουρουζίδου γεννήθηκε στη Γερμανία και μεγάλωσε στην Καβάλα. Δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας για πολλά χρόνια. Παράλληλα, συμμετέχει ως συντονίστρια στο Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών στον τομέα της θεατρολογίας και εργάζεται ως μουσικός παραγωγός σε ραδιοφωνικό σταθμό. Το πάθος της όμως για την τέχνη και κυρίως για τη φωτογραφία, είχε πάντα μια ιδιαίτερη θέση στους ορίζοντες της. Παρακολούθησε μαθήματα φωτογραφίας στο Πανελλήνιο Κέντρο Υποβρύχιας Φωτογραφίας Έρευνας και Τεχνολογίας στο T.E.I. Καβάλας. Έχει λάβει μέρος στην Εβδομάδα Αρχιτεκτονικής Καβάλας, εκθέτοντας φωτογραφίες της με θέμα «Κτίρια της λήθης» και έχει βραβευτεί για δυο έργα της από τη Σχολή Καλών Τεχνών Θεσσαλονίκης. Μότο στη ζωή και στη δουλειά της: «Η τέχνη δεν είναι αυτό που βλέπεις, αλλά αυτό που κάνεις τους άλλους να δουν..» Edgar Degas ( , Γάλλος ζωγράφος & γλύπτης).

17

18 ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΝΤΕΡΜΑ Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα.. Απόφοιτος του γυμνασίου Θυλέων, μητέρα τριών παιδιών. Έχει κλίση στα εικαστικά από μικρή ηλικία. Έχει συμμετάσχει σε δύο εκθέσεις ζωγραφικής. Ασχολείται με τον εθελοντισμό, τη ζωγραφική, τις χειροτεχνίες και τις εφαρμοσμένες κατασκευές.

19

20 ΣΟΦΊΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΊΟΥ Γεννήθηκε και ζει στην Καβάλα. Παρακολούθησε μαθήματα στο Π.Κ.Υ.Φ.Ε. & στο Τ.Ε.Ι. Καβάλας καθώς και στον Φωτογραφικό Όμιλο Καβάλας. Αγαπά την φωτογραφία δρόμου και ιδιαίτερα την σκηνοθετημένη φωτογραφία, για να δημιουργεί μικρές ιστορίες που εκφράζουν σκέψεις ιδέες και συναισθήματα. Συμμετέχει για δεύτερη φορά με έργα της στο festival crossing paths.

21

22 ΝΤΙΑΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Από τότε που με θυμάμαι ζωγραφίζω και πάντα μου άρεσε να φτιάχνω πράγματα από διάφορα υλικά. Έτσι στην πορεία της ζωής μου ασχολήθηκα με διαφορετικές τεχνικές σε πινάκες και σχέδιο, γλυπτά από πηλό και ως γυναίκα φυσικά με κοσμήματα από κρύα πορσελάνη! Από το 2012 και μετά την γέννηση της κόρης μου ένα νέο κομμάτι δημιουργίας μπήκε στη ζωή μου... ο προγραμματισμός παιδικών πάρτι,οι προσκλήσεις κτλ.. Σήμερα ασχολούμαι με Handmade Art-Mix δηλαδή Χειροποίητη Συνθετική Τέχνη (συνδυασμός από διάφορα είδη τεχνών και διαφορετικά υλικά σ ένα μόνο δημιούργημα)

23

24 ΣΊΣΣΥ ΣΤΑΜΑΤΙΆΔΟΥ (ARTITA) Γεννήθηκε στην Καβάλα το καλοκαίρι του 70. Ασχολείται επαγγελματικά με τις καλλιτεχνικές κατασκευές εδώ και πολλά χρόνια, με πολλές συμμετοχές σε εκθέσεις & φεστιβάλ. Στην παρούσα έκθεση θα μοιραστεί μαζί μας τα Ευφάνταστα, Χαρούμενα σχέδια της σε μορφή Κοσμημάτων. Artita Whimsical Jewelry Χειροποίητα, Ζωγραφιστά Κοσμήματα και Αντικείμενα από την Σίσσυ Σταματιάδου.

25

26 ΙΩΑΝΝΑ ΣΩΤΗΡΕΛΗ Γεννημένη στη Καβάλα και μεγαλωμένη στην Αμερική. Ξεκίνησε μαθήματα αγιογραφίας το 2009 στην Αμερική από τις αδελφές στο μοναστήρι της Αγίας Σκεπής. Το 2012 πήγε σε σχολή καλών τεχνών στην Αμερική, και από τότε ασχολείται με φορητές αγιογραφίες, και ζωγραφιές σε καμβά. Ζει στην Θεσσαλονίκη, και έχει κάνει πίνακες για άτομα στην Αμερική, στον Καναδά στην Αγγλία και στην Ελλάδα. Στις αγιογραφίες τις Χρησιμοποιεί τέμπερα αυγού και χρώματά από σκόνες, και στις ζωγραφιές χρησιμοποιεί ακρυλικά χρώματα. Και τα δύο βερνικωμένα έτσι ώστε να κρατάνε πολλά χρόνια και σε προστατευμένα από την αλλοίωση του χρόνου.

27

28 PalladiumΠαλλάδιο mini crossing paths festiv a l IF YOU DRINK IN THE MORNING YOU MAY DRINK ALL NIGHT SOCIAL CAVE, BAR & RESTAURANT adr: Ερυθρού Σταυρού 4, Λιμάνι Καβάλας rsv: e~mail: palladio247@gmail.com fb: Παλλάδιο s.c.

ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΑΦΙΞΕΩΝ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ. Δευτέρα, 15 Ιουνίου, 2009

ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΑΦΙΞΕΩΝ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ. Δευτέρα, 15 Ιουνίου, 2009 ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΑΦΙΞΕΩΝ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ Δευτέρα, 15 Ιουνίου, 2009 Καλλιτεχνική Εκθεση Υπαλλήλων Αρχής Λιμένων Κύπρου ΕΡΓΑ ΖΩΗΣ... Η ΑΡΧΉ ΛΙΜΈΝΩΝ ΚΎΠΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ Έχει αποδειχθεί

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μ Α Δ Α Ε Ι Κ Α Σ Τ Ι Κ Η Σ Α Γ Ω Γ Η Σ Μ Α Ρ Τ Ι Ο Σ 2014

Ο Μ Α Δ Α Ε Ι Κ Α Σ Τ Ι Κ Η Σ Α Γ Ω Γ Η Σ Μ Α Ρ Τ Ι Ο Σ 2014 Ο Μ Α Δ Α Ε Ι Κ Α Σ Τ Ι Κ Η Σ Α Γ Ω Γ Η Σ Μ Α Ρ Τ Ι Ο Σ 2014 Σ Υ Ν Ε Ρ Γ Α Τ Ι Κ Ε Σ Ε Ι Κ Α Σ Τ Ι Κ Ε Σ Δ Ρ Α Σ Ε Ι Σ Σύντομη Περιγραφή Ενότητας Η ενότητα φέρει τον τίτλο «Εγώ, εσύ, εμείς Συνεργατικές

Διαβάστε περισσότερα

Έργα του βρίσκονται σε διάφορες ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Έργα του βρίσκονται σε διάφορες ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές στην Κύπρο και το εξωτερικό. Νικόλας Αντωνίου Γεννήθηκε στη Λάρνακα το 1988. Σπούδασε στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Φλώρινα με καθηγητές τον Χάρη Κοντοσφύρη και Μανώλη Πολυμέρη.

Διαβάστε περισσότερα

Για ένα όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό ξεκίνημα.

Για ένα όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό ξεκίνημα. Για ένα όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό ξεκίνημα. ΠAIΔIKOΣ ΣTAΘMOΣ συννεφούλα Σ' ένα όμορφο καταπράσινο κήπο 2 στρεμμάτων με δένδρα, λουλούδια, παιχνίδια και πολλή αγάπη, δημιουργήσαμε τον χώρο που θέλαμε

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήρι κεραμικής «Φως στην Τέχνη» της Νίκης Γκόφα. Αδελφοί Γιαννίδη 9 Μοσχάτο Τηλέφωνο επικοινωνίας

Εργαστήρι κεραμικής «Φως στην Τέχνη» της Νίκης Γκόφα. Αδελφοί Γιαννίδη 9 Μοσχάτο Τηλέφωνο επικοινωνίας Εργαστήρι κεραμικής ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ Το εργαστήρι κεραμικής λειτουργεί από το 1986 και οργανώνει μια σειρά από εκπαιδευτικά προγράμματα, σχεδιασμένα για νηπιαγωγεία, και δημοτικά που βασίζονται στην αρχή

Διαβάστε περισσότερα

π 3 μέσα στην 32η Athens International Jewellery Show 1-4 Μαρτίου 2019, Metropolitan Expo

π 3 μέσα στην 32η Athens International Jewellery Show 1-4 Μαρτίου 2019, Metropolitan Expo Η CHEAPART συνεχίζει και επεκτείνει τη συνεργασία της με τη ΔΕΘ στην 32η Athens International Jewellery Show. Αξιοποιώντας το δημιουργικό δυναμικό του design και της τέχνης, τρεις καταξιωμένοι οργανισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο. Μελοποίησης Ποιημάτων

Εργαστήριο. Μελοποίησης Ποιημάτων ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ αίθουσα εκδηλώσεων -- cafe -- gallery -- βιβλιοθήκη -- εργαστήρια ------------- 7η Θ ε ρ ι ν ή Α κ α δ η μ ί α Τ έ χ ν η ς Εργαστήριο Μελοποίησης Ποιημάτων - Παρουσίαση - Ανάλυση - Μελοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Α Ι Τ Η Σ Η. Παρακαλώ να δεχθείτε τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό «Λόγια και Χρώματα της Κωνσταντινούπολης 2012» στην κατηγορία:

Α Ι Τ Η Σ Η. Παρακαλώ να δεχθείτε τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό «Λόγια και Χρώματα της Κωνσταντινούπολης 2012» στην κατηγορία: ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 2012» Email Επικοινωνίας: elisaferekidou@gmail.com, ή iliadouk@sch.gr Α Ι Τ Η Σ Η ΕΠΩΝΥΜΟ -----------------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

Ελεύθερη συμμετοχή για κάθε ηλικία Εκτός Συναγωνισμού

Ελεύθερη συμμετοχή για κάθε ηλικία Εκτός Συναγωνισμού Β Ερασιτεχνικός Διαγωνισμός για Μαθητές και Φοιτητές ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ 10/01/2013 Η Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών (ΟΙ.ΟΜ.ΚΩ), ο ενωτικός φορέας των Κωνσταντινουπολίτικων σωματείων της Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρία Εικαστικών Τεχνών και. στην Τεχνόπολη. www.periexomena.gr 21 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Η Εταιρία Εικαστικών Τεχνών και. στην Τεχνόπολη. www.periexomena.gr 21 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ Με την συµπλήρωση 21 χρόνων λειτουργίας της «Εταιρίας Εικαστικών Τεχνών και Γραµµάτων» που εδρεύει και λειτουργεί στην Γλυφάδα, πραγµατοποίησαν µεγάλη αναδροµική έκθεση στην «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ»

Διαβάστε περισσότερα

Το Αλφαβητάρι των λουλουδιών μας!

Το Αλφαβητάρι των λουλουδιών μας! Το Αλφαβητάρι των λουλουδιών μας! Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Σχολικό Έτος 2016-17 Συντονίστρια προγράμματος: Πατεράκη Ελένη ΠΕ0401 Εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στο πρόγραμμα: Διαμαντάκη Ταρσία

Διαβάστε περισσότερα

«EΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΑΘΕΤΑΙ»

«EΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΑΘΕΤΑΙ» ΜΑΡΙΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Η Μαρία Γρηγορίου σπούδασε στη σχολή Βακαλό με καθηγητή τον Π.Τέτση και στο West Surrey college of Art and Design, Αγγλία. Ιδρυτικό μέλος της ομάδας ΑΦΗ. Έχει κάνει εννέα ατομικές εκθέσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Διεύθυνση: ΙΚΑΡΟΥ 5 45221 Ιωάννινα Τηλέφωνα: Γραφείου: 2651005872 Σπιτιού: 2651043808 Κινητό: 6972015621

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Διεύθυνση: ΙΚΑΡΟΥ 5 45221 Ιωάννινα Τηλέφωνα: Γραφείου: 2651005872 Σπιτιού: 2651043808 Κινητό: 6972015621 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΛΕΝΗ ΓΚΟΝΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΣ Ε.Ε.ΔΙ.Π. ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ του Π.Τ.Δ.Ε του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Διεύθυνση: ΙΚΑΡΟΥ 5 45221 Ιωάννινα Τηλέφωνα: Γραφείου: 2651005872 Σπιτιού: 2651043808 Κινητό:

Διαβάστε περισσότερα

Η εικαστική δράση που παρουσιάζεται στηρίζεται: φιλοσοφία των ΝΑΠ της Αγωγής Υγείας και των Εικαστικών Τεχνών ενεργητικές παιδαγωγικές προσεγγίσεις

Η εικαστική δράση που παρουσιάζεται στηρίζεται: φιλοσοφία των ΝΑΠ της Αγωγής Υγείας και των Εικαστικών Τεχνών ενεργητικές παιδαγωγικές προσεγγίσεις Η εικαστική δράση που παρουσιάζεται στηρίζεται: φιλοσοφία των ΝΑΠ της Αγωγής Υγείας και των Εικαστικών Τεχνών ενεργητικές παιδαγωγικές προσεγγίσεις ενεργό συμμετοχή των μαθητών την έμφαση στις κοινωνικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Πρωτ.: 1631

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Πρωτ.: 1631 ΡΕΘΥΜΝΟ: 6/05/2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Πρωτ.: 1631 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Οι μαθητές μετά την φοίτησή τους μπορούν να εργαστούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες όπως επίση

Οι μαθητές μετά την φοίτησή τους μπορούν να εργαστούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες όπως επίση Η αισθητική αντίληψη είναι το μεγαλύτερο προσόν για την ειδικότητα του τομέα καλλιτεχνικών εφα Οι μαθητές μετά την φοίτησή τους μπορούν να εργαστούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες όπως επίση - Ιδιωτικές Επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Η 6η Δέσμη ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Η 6η Δέσμη ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Η 6η Δέσμη ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Η Δέσμη Καλών Τεχνών προσφέρεται ως επιλογή στους μαθητές της Β' και Γ' λυκείου. Για την 6η Δέσμη δεν υπάρχει στην Α' λυκείου αντίστοιχη ΟΜΠ (Ομάδα Μαθημάτων Προσανατολισμού), έτσι

Διαβάστε περισσότερα

LAB2ART : Festivart 2014

LAB2ART : Festivart 2014 ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ LAB2ART : Festivart 2014 To FestivArt είναι ένας ετήσιος θεσμός επικοινωνίας των τεχνών και της δημιουργικής έκφρασης που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ Ι ΑΣΚΟΝΤΩΝ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ Ι ΑΣΚΟΝΤΩΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ Ι ΑΣΚΟΝΤΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΙΩΓΑΣ (Επιστηµονικός Υπεύθυνος) Ο Γιάννης Ζιώγας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1962. Το 2010 εκλέγεται Επίκουρος Καθηγητής (αντικείµενο Ζωγραφική) στο Τµήµα Εικαστικών και

Διαβάστε περισσότερα

Ιχνηλατώντας Λογοτεχνικά Μονοπάτια. Ενιαίο Ολοήμερο Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο «Ιαματική»

Ιχνηλατώντας Λογοτεχνικά Μονοπάτια. Ενιαίο Ολοήμερο Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο «Ιαματική» Ιχνηλατώντας Λογοτεχνικά Μονοπάτια Ενιαίο Ολοήμερο Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο «Ιαματική» Διασχολικό Μαθητικό Συναπάντημα τις 10 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Ενιαίο Ολοήμερο Περιφερειακό Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ Φλώρινα/Αθήνα/Πτολεμαΐδα. «Γλυπτική-Μαρμαρογλυπτική»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ Φλώρινα/Αθήνα/Πτολεμαΐδα. «Γλυπτική-Μαρμαρογλυπτική» ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2016-17 Φλώρινα/Αθήνα/Πτολεμαΐδα «Γλυπτική-Μαρμαρογλυπτική»

Διαβάστε περισσότερα

αναδιπλώσεις της μορφής και της ύλης

αναδιπλώσεις της μορφής και της ύλης αναδιπλώσεις της μορφής και της ύλης ζωγραφική - κόσμημα Η Ρουμπίνα Σαρελάκου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1950. Αρχικά μαθήτευσε κοντά στους ζωγράφους Π. Σαραφιανό, Ν.Νικολάου και Γ. Μόραλη. Τελείωσε το Εργαστήριο

Διαβάστε περισσότερα

2013-2014. Παρουσίαση ομάδων «Εξειδικευμένου Κέντρου Ημέρας Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου» της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε.

2013-2014. Παρουσίαση ομάδων «Εξειδικευμένου Κέντρου Ημέρας Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου» της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε. 2013-2014 Παρουσίαση ομάδων «Εξειδικευμένου Κέντρου Ημέρας Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου» της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε. Βαδίζοντας μαζί για δημιουργία και επικοινωνία Γραφείο Εναλλακτικών Δράσεων Επανένταξης Νέος χώρος

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών ΠΔΜ. Ζωή Γοδόση, Επίκ. Καθηγήτρια ΤΕΕΤ ΠΔΜ Υπεύθυνη Συντονίστρια ΤΕΕΤ ΠΔΜ

Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών ΠΔΜ. Ζωή Γοδόση, Επίκ. Καθηγήτρια ΤΕΕΤ ΠΔΜ Υπεύθυνη Συντονίστρια ΤΕΕΤ ΠΔΜ Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών ΠΔΜ Ζωή Γοδόση, Επίκ. Καθηγήτρια ΤΕΕΤ ΠΔΜ Υπεύθυνη Συντονίστρια ΤΕΕΤ ΠΔΜ Παρουσίαση στο πλαίσιο των δράσεων του Γραφείου Διασύνδεσης για την ενημέρωση των μαθητών/τριών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛ. Ε. ΠΟΛΙ. Σ. DISCOVER #10 ΣΤΕΛΛΑ ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ INTERNESS

ΑΘΛ. Ε. ΠΟΛΙ. Σ. DISCOVER #10 ΣΤΕΛΛΑ ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ INTERNESS ΑΘΛ. Ε. ΠΟΛΙ. Σ. DISCOVER #10 ΣΤΕΛΛΑ ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ INTERNESS ΑΘΛ. Ε. ΠΟΛΙ. Σ. DISCOVER #10 ΣΤΕΛΛΑ ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ INTERNESS DISCOVER #10 ΣΤΕΛΛΑ ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ interness ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΣΕΛΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΕΙΡΗΝΗ ΒΡΕΤΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6th HANDMADE AND RECYCLED THEATER FESTIVAL

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6th HANDMADE AND RECYCLED THEATER FESTIVAL ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6th HANDMADE AND RECYCLED THEATER FESTIVAL Πέμπτη 20/09 20:00 Δημιουργία κουτιών ελεύθερης συνεισφοράς από τους ίδιους τους καλλιτέχνες 21:00 Γιορτή Έναρξης Dj Set- Special Happenings Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης (676)

Τμήμα Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης (676) Τμήμα Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης (676) Το Τμήμα Το Τμήμα με το νόμο 4521/2018 εντάχτηκε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής μετά την κατάργηση του ΤΕΙ Αθήνας. Το Τμήμα Συντήρησης Αρχαιοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ MEET YOUR FUTURE 2009

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ MEET YOUR FUTURE 2009 ΖΕΥΓΩΛΗ ΕΡΣΗ (Κολλέγιο Αθηνών) E-mail: ersopoulo@hotmail.com Είναι τελειόφοιτη της Πρώτης Λυκείου του Κολλεγίου Αθηνών. Είναι κάτοχος Lower και γνωρίζει Γαλλικά. Τα προσωπικά τhς ενδιαφέροντα είναι η μουσική,

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΚ: Β 2461/

ΦΕΚ: Β 2461/ ΦΕΚ: Β 2461/10.08.2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤ. ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 3+3

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤ. ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 3+3 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤ. ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 3+3 Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑΝΝΙΣΗ γεννήθηκε στην Κατερίνη και σπούδασε Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων και Γραφικές Τέχνες στο Ινστιτούτο WEDER της Ζυρίχης

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑ ΗΛΙΚΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΜΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΧΩΡΟΣ PILATES ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11:00-12:00

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑ ΗΛΙΚΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΜΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΧΩΡΟΣ PILATES ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11:00-12:00 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ PILATES ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11:00-12:00 PILATES ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12:00-13:00 PILATES ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11:00-12:00 PILATES ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12:00-13:00 PILATES ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11:00-12:00

Διαβάστε περισσότερα

"Fuga για έναν Άγγελο" έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Κούρκουλου στην Designer's Dot Gallery, 18/3-15/4/2009

Fuga για έναν Άγγελο έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Κούρκουλου στην Designer's Dot Gallery, 18/3-15/4/2009 "Fuga για έναν Άγγελο" έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Κούρκουλου στην Designer's Dot Gallery, 18/3-15/4/2009 Η ζωγράφος Αγγελική Κούρκουλου εκθέτει 69 πίνακες της εικαστικής της ενότητας "Fuga για έναν

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα Λόγια Για Την Αγιογράφο

Λίγα Λόγια Για Την Αγιογράφο Αγιογράφος Ραλλού Λιόλιου Κούση Βυζαντινές Εικόνες Οι βυζαντινές εικόνες είναι ιεροί πνευματικοί θησαυροί του Ανατολικού Ορθόδοξου Χριστιανισμού. Η βυζαντινή ζωγραφική είναι ένα από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Με πολύ μεγάλη χαρά, σας πληροφορούμε ότι προκειμένου να απολαύσουνε με ψυχή και να απασχοληθούν δημιουργικά τα παιδιά μας τις Άγιες Ημέρες του εφετινού Πάσχα, σας προσκαλούμε να

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Οι μαθητές της δευτέρας λυκείου αντιμετωπίζουν σε αυτή την ηλικία ένα από τα ποιο κρίσιμα ερωτήματα και διλλήματα της ζωής τους, τον επαγγελματικό προσανατολισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ «Μαρία -Γεράρδη. Γεράρδη-Πασσαλή» Πέτρου Συνδίκα 24 ΤΗΛ.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ «Μαρία -Γεράρδη. Γεράρδη-Πασσαλή» Πέτρου Συνδίκα 24 ΤΗΛ. Οδός: Βασ. Όλγας 162 / 25ης Μαρτίου 24 Τηλέφωνο: 2313 318263 Φαξ:2313 414777 emails:e-koinotita@thessaloniki.gr a.delfinopoulou@thessaloniki.gr ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

1 ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΡΟΣΙΑΣ

1 ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ» 1 ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΡΟΣΙΑΣ Mεικτό τμήμα (1 κλασικό και 1 ολοήμερο σε συνδιδασκαλία) Συμμετέχουν: Γιαμά Μαρία Πάττα Βασιλική Πιάνα Ανδρονίκη Χρόνος υλοποίησης: Νοέμβριος

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Ενημέρωση σχετικά με την έναρξη εργασιών του μουσειοεκπαιδευτικού κέντρου «Dig it» στην Αρχαία Ολυμπία.

Θέμα: Ενημέρωση σχετικά με την έναρξη εργασιών του μουσειοεκπαιδευτικού κέντρου «Dig it» στην Αρχαία Ολυμπία. Αρχαία Ολυμπία,02.10.2017 Διεύθυνση: Αρχαία Ολυμπία, 27065 Τηλέφωνο: 2624 0 26232, 698 4306 209 Mail: digitolympia@gmail.com Θέμα: Ενημέρωση σχετικά με την έναρξη εργασιών του μουσειοεκπαιδευτικού κέντρου

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στο Κουκλοθέατρο

Εισαγωγή στο Κουκλοθέατρο Εισαγωγή στο Κουκλοθέατρο Ενότητα 4: Εφαρμογές στην Εκπαίδευση - Κουκλοθέατρο στην Εκπαίδευση Αντιγόνη Παρούση Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία KOYKΛΟΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Παρούση Αντιγόνη

Διαβάστε περισσότερα

Υπήρχε γκράφιτι στην αρχαιότητα; Κι όμως,

Υπήρχε γκράφιτι στην αρχαιότητα; Κι όμως, Υπήρχε γκράφιτι στην αρχαιότητα; Κι όμως, ναι Τοιχογραφία από το σπήλαιο Λασκώ στη Γαλλία Από τα τοιχώματα του ναού του Άμμωνα στην Αρχ. Αίγυπτο Brooklyn, N. York, 70s Ένας ελληνοαμερικανός από την Ουάσινγκτον

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Εκπαιδευτικά προγράμματα Νοεμβρίου 2018 στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. «Τα Σαββατοκύριακα μικροί μεγάλοι στο Μουσείο» ΠΑΙΔΙΑ 2-3,5 ΕΤΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Εκπαιδευτικά προγράμματα Νοεμβρίου 2018 στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. «Τα Σαββατοκύριακα μικροί μεγάλοι στο Μουσείο» ΠΑΙΔΙΑ 2-3,5 ΕΤΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εκπαιδευτικά προγράμματα Νοεμβρίου 2018 στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης «Τα Σαββατοκύριακα μικροί μεγάλοι στο Μουσείο» Τα Σαββατοκύριακα μικροί μεγάλοι στο Μουσείο! Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑ ΗΛΙΚΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΜΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΧΩΡΟΣ PILATES ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11:00-12:00 PILATES ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11:00-12:00

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑ ΗΛΙΚΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΜΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΧΩΡΟΣ PILATES ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11:00-12:00 PILATES ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11:00-12:00 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ PILATES ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11:00-12:00 PILATES ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11:00-12:00 PILATES ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11:00-12:00 PILATES ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12:00-13:00 PILATES ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12:00-13:00

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ» ΣΤΙΣ 26-27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ» ΣΤΙΣ 26-27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ» ΣΤΙΣ 26-27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 Υπάρχουν άνθρωποι, δημιουργικοί, που λατρεύουν την τέχνη και διαθέτουν πολλά ταλέντα, χωρίς να είναι επαγγελματίες.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΜΑΣΚΑ ΣΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΜΑΣΚΑ ΣΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΜΑΣΚΑ ΣΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΛΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ με τον ΚΩΣΤΑ ΦΙΛΙΠΠΟΓΛΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2002 Κατέγραψε η Ελένη Σαματά 3 Από την Ουδέτερη Μάσκα στη Θεατρική Δημιουργία Υλικό Σεμιναρίου

Διαβάστε περισσότερα

Bauhaus 19 - Bauhaus Open House. Πρόγραμμα για Παιδιά και Εφήβους ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ-ΗΧΟΙ-ΧΡΩΜΑΤΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΛΕΥΚΟΙ ΚΥΒΟΙ-ΦΩΣ-ΣΚΙΑ 4 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Bauhaus 19 - Bauhaus Open House. Πρόγραμμα για Παιδιά και Εφήβους ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ-ΗΧΟΙ-ΧΡΩΜΑΤΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΛΕΥΚΟΙ ΚΥΒΟΙ-ΦΩΣ-ΣΚΙΑ 4 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Δελτίο Τύπου 24/01/2019 Bauhaus 19 - Bauhaus Open House Πρόγραμμα για Παιδιά και Εφήβους ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ-ΗΧΟΙ-ΧΡΩΜΑΤΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΛΕΥΚΟΙ ΚΥΒΟΙ-ΦΩΣ-ΣΚΙΑ 4 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ----------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

185 Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης Ιωαννίνων

185 Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης Ιωαννίνων 185 Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης Ιωαννίνων Το Τμήμα Επιστημών της Τέχνης αποτελεί ανεξάρτητο Τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2000-01. Το Τμήμα ιδρύθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/14

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/14 ΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΟ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013/14 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Interior Styling Αρχές Χρωματολογίας & Εργονομίας χώρου Ένας Γάλλος θεωρητικός είχε χαρακτηρίσει τον Interior Stylist (Στυλίστα Εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

Τομέας Εφαρμοσμένων τεχνών

Τομέας Εφαρμοσμένων τεχνών Τομέας Εφαρμοσμένων τεχνών Ειδικότητα Γραφικών Τεχνών 5 ο Σ.Ε.Κ. Γ Αθήνας Χατζηγιαννάκη Β., εκπαιδευτικός ΠΕ1801 Ρόκου Χ., εκπαιδευτικός ΠΕ1801 Εφαρμοσμένες Τέχνες Το σύνολο των δραστηριοτήτων όπου συναντώνται

Διαβάστε περισσότερα

Η τέχνη στο σχολείο. Βιωματική Δράση Α

Η τέχνη στο σχολείο. Βιωματική Δράση Α Η τέχνη στο σχολείο Βιωματική Δράση Α1 015-16 1 η ΟΜΑΔΑ. ΓΡΑΦΙΤΙ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Αλεξίου Αγ., Ελευθεριάδου Ιω., Λιαϊλιακίδου Ιω., Κυριαζίδη Μαρ., Καρβουνά Ασπ. Φτιάχτηκε στις 3 Απριλίου 008, στα πλαίσια πολιτιστικού

Διαβάστε περισσότερα

Φανή Πανταζή : Η ψυχή του πέτρινου σπιτιού Δευτέρα, 03 Ιούλιος :05

Φανή Πανταζή : Η ψυχή του πέτρινου σπιτιού Δευτέρα, 03 Ιούλιος :05 Φανή Πανταζή : Η ψυχή του πέτρινου σπιτιού Δευτέρα, 03 Ιούλιος 2017-11:05 Από τη Μαίρη Γκαζιάνη Η ΦΑΝΗ ΠΑΝΤΑΖΗ γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε οικονομικές επιστήμες στη Νομική Σχολή Αθηνών. Εργάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ «ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ - ΧΕΙΜΩΝΑ 2015/16» Οι τάσεις για το 2016/2017 είναι μοναδικές και φαίνεται να διαφοροποιούνται από τις καθαρά vintage γραμμές που μας επηρέασαν τις προηγούμενες χρονιές.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑ ΗΛΙΚΙΑ ΕΠΙΠΕ Ο ΗΜΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΧΩΡΟΣ PILATES ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΕΥΤΕΡΑ 11:00-12:00

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑ ΗΛΙΚΙΑ ΕΠΙΠΕ Ο ΗΜΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΧΩΡΟΣ PILATES ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΕΥΤΕΡΑ 11:00-12:00 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑ ΗΛΙΚΙΑ ΕΠΙΠΕ Ο ΗΜΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΧΩΡΟΣ PILATES ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΕΥΤΕΡΑ 11:00-12:00 PILATES ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ ΕΥΤΕΡΑ 12:00-13:00 PILATES ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11:00-12:00 PILATES ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12:00-13:00

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ in-design SEMINARS ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Visual Merchandising, η τέχνη του displaying και της δημιουργίας μιας βιτρίνας 26 Ιαν Τεχνικές προβολής προϊόντων και

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα στις Εικαστικές Τέχνες

Ενότητα στις Εικαστικές Τέχνες Ενότητα στις Εικαστικές Τέχνες Τίτλος: Ιστορίες δωματίων Βαθμίδα: 2 Τάξη: Ε Διάρκεια: 6 Χ 80 Περιγραφή Ενότητας Οι μαθητές και οι μαθήτριες μέσα από διάφορες δραστηριότητες που αφορούν στο δωμάτιό τους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ (Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ.) Θέρμη 24/09/2013 ----------------------------------------------------------- Αριθμ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Εργαστήρια Δια Βίου Εκπαίδευσης Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών ΤΕΕΤ-ΠΔΜ Ανακοίνωση έναρξης λειτουργίας του

Διαβάστε περισσότερα

Τομέας Εφαρμοσμένων τεχνών

Τομέας Εφαρμοσμένων τεχνών Τομέας Εφαρμοσμένων τεχνών Ειδικότητα Γραφικών Τεχνών 5 ο Σ.Ε.Κ. Γ Αθήνας Εφαρμοσμένες Τέχνες Το σύνολο των δραστηριοτήτων όπου συναντώνται οι τομείς: των καλών τεχνών (εικαστικός), του σχεδιασμού, της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ Α Εργαστήριο Ζωγραφικής Διευθυντής Εργαστηρίου : ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Διδακτικό Προσωπικό 1 2 3 4 5 6 Διδακτέα ύλη & κατανομή

Διαβάστε περισσότερα

Προσέλευση μαθητών. Πρωινή προσευχή.

Προσέλευση μαθητών. Πρωινή προσευχή. Προσέλευση μαθητών. Κολύμβηση Φυσική Αγωγή. Τα παιδιά χωρίζονται σε ομάδες υπό την επίβλεψη έμπειρων γυμναστών και κάνουν ασκήσεις για την καλύτερη φυσική κατάστασή τους και παιχνίδια ομαδικότητας, συνεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικά Καλλιτεχνών

Βιογραφικά Καλλιτεχνών Βιογραφικά Καλλιτεχνών 1. Ο Βασίλης Βασιλείου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974 και μεγάλωσε στην Ελευσίνα. Παρακολουθεί μαθήματα ζωγραφικής εδώ και ένα χρόνο και είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχει στην Έκθεση

Διαβάστε περισσότερα

Μία εργασία των μαθητών της Β' τάξης

Μία εργασία των μαθητών της Β' τάξης Μία εργασία των μαθητών της Β' τάξης ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΝΙΔΙΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΣΧ. ΕΤΟΣ: 2013-14 ΤΑΞΗ Β' ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΖΩΝΗ "Α ΜΠΕ ΜΠΑ ΜΠΛΟΜ: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ" Υπεύθυνη Τάξης: Βαρέλη Αναστασία ΕΠΙΛΟΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΑΡΞΗ 2 Σεπτεμβρίου 2017 ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΑΡΞΗ 2 Σεπτεμβρίου 2017 ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2017-2018 ΕΝΑΡΞΗ 2 Σεπτεμβρίου 2017 ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ Υπεύθυνη η ηθοποιός-μουσικός κ. Εύα Καμινάρη 1 / 5 Σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΤΟΣ: 2015 2016

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΤΟΣ: 2015 2016 Α.Π.... Ημερ.. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩ Ν ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ: ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΩΔΕΙΟΥ (38 (8 ΠΕ & 30 ΔΕ) 1. ΣΠΟΥΔΕΣ : ΣΥΝΟΛΟ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΩΔΕΙΟΥ (38 (8 ΠΕ & 30 ΔΕ) 1. ΣΠΟΥΔΕΣ : ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΩΔΕΙΟΥ (38 άτομα) (8 ΠΕ & 30 ΔΕ) 1. ΣΠΟΥΔΕΣ : ΣΥΝΟΛΟ 22 μόρια 1.1 Τίτλοι Ωδείων (μέγιστο 7 μόρια) Πτυχίο 1 μόριο Πτυχίο με Άριστα 2 μόρια Δίπλωμα 4 μόρια Δίπλωμα με Άριστα 6 μόρια

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων των Α, Β και Γ τάξεων Καλλιτεχνικού Γυμνασίου και των Α, Β και Γ τάξεων Γενικού Καλλιτεχνικού Λυκείου»

ΘΕΜΑ: «Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων των Α, Β και Γ τάξεων Καλλιτεχνικού Γυμνασίου και των Α, Β και Γ τάξεων Γενικού Καλλιτεχνικού Λυκείου» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ορίζοντας Γεγονότων

Ορίζοντας Γεγονότων Ορίζοντας Γεγονότων 2006-2010 Ορίζοντας Γεγονότων 1. ουσ. (Αστρον.) Η νοητή γραμμή γύρω από μια μαύρη τρύπα, πέρα από την οποία η βαρύτητα γίνεται τόσο ισχυρή που τίποτα δεν μπορεί να διαφύγει. # (Κβαντ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΙΟΥ ΧΙΟΣ 20/11/2009 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΠΟΔΗΜΩΝ & ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ_ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Καβάλας. Ερωτηματολόγιο για τις μαθήτριες

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Καβάλας. Ερωτηματολόγιο για τις μαθήτριες Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Καβάλας Ερωτηματολόγιο για τις μαθήτριες Τίτλος πράξης: Κατηγορία Πράξης: Ενέργεια: Μέτρο: Επιστ. Υπεύθυνος: "Επιμόρφωση - Πιστοποίηση Γυναικών Αρχικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

ANAKOINΩΣΗ ΤΥΠΟΥ. Η Σοφία η μέλισσα ταξίδεψε και έπαιξε με παιδιά έξι Δημοτικών σχολείων στις επαρχίες της Κύπρου. Λευκωσία, 7 Δεκεμβρίου 2015

ANAKOINΩΣΗ ΤΥΠΟΥ. Η Σοφία η μέλισσα ταξίδεψε και έπαιξε με παιδιά έξι Δημοτικών σχολείων στις επαρχίες της Κύπρου. Λευκωσία, 7 Δεκεμβρίου 2015 ANAKOINΩΣΗ ΤΥΠΟΥ Επικοινωνία: Γραφείο Επικοινωνίας Τομέας Προώθησης και Προβολής, Πανεπιστήμιο Κύπρου Τηλ. 22894304 ηλ. διεύθυνση: prinfo@ucy.ac.cy ιστοσελίδα: www.pr.ucy.ac.cy ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Λευκωσία,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2015-2016. User-Pc

ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2015-2016. User-Pc ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2015-2016 User-Pc Θ έ μ ι δ ο ς 9, Π α λ α ι ό Φ ά λ η ρ ο e - m a i l : b o r g i a s - @ o t e n e t. g r w w w. b o r g i a s - a r t. g r w w w. f a c e b o o k. c o m / b o r g i a s a r

Διαβάστε περισσότερα

Πού είναι η κύρια κατοικία σας: Η ηλικία σας είναι: Το φύλο σας είναι: Ανήκετε στα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου; Μεταξύ 20 και 30 ετών, [3], 8%

Πού είναι η κύρια κατοικία σας: Η ηλικία σας είναι: Το φύλο σας είναι: Ανήκετε στα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου; Μεταξύ 20 και 30 ετών, [3], 8% Πού είναι η κύρια κατοικία σας: Η ηλικία σας είναι: Ελλάδα (εκτός από Αθήνα- Πειραιά- Προάστια), [3], 8% Εξωτερικό, [1], Άγιος Δημήτριος- Φλόκα, [15], 40% Πάνω από 60 ετών, [13], 35% Μεταξύ 20 και 30 ετών,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για Εκπαιδευτικούς

Οδηγός για Εκπαιδευτικούς Οδηγός για Εκπαιδευτικούς Κείμενα: Σούλα Τσιάτσιου Εικόνες: Κατερίνα Χαδουλού ΙΣΤΟΡΊΕΣ ΠΟΥ ΔΙΔΆΣΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ Οδηγός για Εκπαιδευτικούς Λίγα λόγια για το βιβλίο Η μικρή Βαλέρια ρωτά τη γιαγιά της για

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΟ ΚΑΤΙΚΑΚΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΗ ΚΩΤΣΙΔΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΟ ΚΑΤΙΚΑΚΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΗ ΚΩΤΣΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΟ ΚΑΤΙΚΑΚΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΗ ΚΩΤΣΙΔΗ Η ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ που επηρέασε την καλλιτεχνική εξέλιξη στην περιοχή την προσδιορίσουμε από τον ερχομό των προσφύγων. ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.Παραδόσεις, έθιμα λαϊκή και θρησκευτική

Διαβάστε περισσότερα

Φιλαναγνωσία Δραστηριότητες. Χρύσα Κουράκη (Ph.D) Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων Ανατολικής Αττικής

Φιλαναγνωσία Δραστηριότητες. Χρύσα Κουράκη (Ph.D) Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων Ανατολικής Αττικής Φιλαναγνωσία Δραστηριότητες Χρύσα Κουράκη (Ph.D) Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων Ανατολικής Αττικής Φιλαναγνωσία - Aimer lire Η θετικά προσδιορισμένη σχέση του αναγνώστη με το βιβλίο ως το κατεξοχήν είδος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΕ 4 ΗΠΕΙΡΟΥΣ. Εμπειρία Ζωής ή Προσωπική Ανάπτυξη

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΕ 4 ΗΠΕΙΡΟΥΣ. Εμπειρία Ζωής ή Προσωπική Ανάπτυξη 25 χρόνια δράσης 1987 2012 ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΕ 4 ΗΠΕΙΡΟΥΣ Εμπειρία Ζωής ή Προσωπική Ανάπτυξη 25 χρόνια δράσης Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ Η μη κυβερνητική οργάνωση ΕΛΙΞ καλλιεργεί την εθελοντική συνείδηση και προωθεί την

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑΣ ΛΗΤΩΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΣΤΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑΣ ΛΗΤΩΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΙΚΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΛΗΤΩΣ ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟΥ ΣΤΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑΣ ΛΗΤΩΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ «Το ξανθό κεφάλι της Λητώς µες στου Σαγκάλ το γαλάζιο». Με τη γνωστή παραμυθού Σάσα Βούλγαρη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΗΜΕΡΟ ΓΝΩΣΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΙΔΕΩΝ «ΠΡΑΤΤΩ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ» ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ

ΔΙΗΜΕΡΟ ΓΝΩΣΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΙΔΕΩΝ «ΠΡΑΤΤΩ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ» ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΔΙΗΜΕΡΟ ΓΝΩΣΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΙΔΕΩΝ «ΠΡΑΤΤΩ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ» ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ Η ΚΥΚΛΗΣΙΣ σας προσκαλεί να μοιραστείτε μια εμπειρία γιορτής της μάθησης, που αναδεικνύει ταλέντα και ικανότητες

Διαβάστε περισσότερα

Eργαστήρια για παιδιά 19,20 Ιανουαρίου στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Παραμυθοσάββατα. Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών

Eργαστήρια για παιδιά 19,20 Ιανουαρίου στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Παραμυθοσάββατα. Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών Eργαστήρια για παιδιά 19,20 Ιανουαρίου στο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης Παραμυθοσάββατα Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών Βιωματικά εργαστήρια για παιδιά από 2-4 ετών, τα παιδιά μέσα από διασκεδαστικές

Διαβάστε περισσότερα

Συνθέσεις από το Αιγαίο και τη Μεσόγειο, Ποίηση και ζωγραφική κ ά. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνθέσεις από το Αιγαίο και τη Μεσόγειο, Ποίηση και ζωγραφική κ ά. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης του ήµου Ρόδου, µε χαρά ανακοινώνει την ατοµική εικαστική έκθεση, του γνωστού «δικού µας» ζωγράφου Μάνου Αναστασιάδη, που θα φιλοξενήσει στην "Νέα Πτέρυγά" του,

Διαβάστε περισσότερα

«ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.»

«ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.» «ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.» ΕΡΓΑΣΙΑ Α ΛΥΚΕΙΟΥ 38 ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ( ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΟΝΓΚΑΣ, ΜΑΤΕΟΥΣ ΚΑΛΒΑΣΙΝΣΚΙ)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες

Διαβάστε περισσότερα

Ελένη Γαληνού: Τους ήρωες μου ποτέ δεν τους ξεχνώ

Ελένη Γαληνού: Τους ήρωες μου ποτέ δεν τους ξεχνώ Ημερομηνία 22/11/2016 Μέσο Συντάκτης Link lionnews.gr Τίνα Πανωρίου https://lionnews.gr/%ce%b5%ce%bb%ce%ad%ce%bd%ce%b7- %ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%bf%cf%8d- %cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%ae%cf%81%cf%89%ce%b5%cf%82-

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΕΒΔΟΜΑΔΑ (5-9/10/2015) ΤΗΣ Β ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ «ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ»

ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΕΒΔΟΜΑΔΑ (5-9/10/2015) ΤΗΣ Β ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ «ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ» ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΕΒΔΟΜΑΔΑ (5-9/10/2015) ΤΗΣ Β ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ «ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ» Η πρώτη εβδομάδα του δεύτερου κύκλου της Εκπαίδευσης «ΜΑΖΙ & ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ» πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως

Διαβάστε περισσότερα

Μαθαίνω Πληροφορική δίχως Υπολογιστή!

Μαθαίνω Πληροφορική δίχως Υπολογιστή! Μαθαίνω Πληροφορική δίχως Υπολογιστή! Πώς; Μα ψάχνοντας..."ψάχνοντας στην Πυθωνία". Ψάχνοντας λοιπόν κι εμείς, βρήκαμε και προτείνουμε στους μικρούς μας φίλους το καινούριο βιβλίο της Αριάδνης Δάντε που

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ από τον ευρύτερο χώρο του πολιτισμού

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ από τον ευρύτερο χώρο του πολιτισμού ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ από τον ευρύτερο χώρο του πολιτισμού Σταύρος Κούλας Γραφίστας - Πώς ορίζεται το επάγγελμά σας, και ποιες είναι οι παραλλαγές του; H γραφιστική είναι ένα επάγγελμα που ορίζει τη σχέση του ανθρώπου

Διαβάστε περισσότερα

Α. Δράσεις που αναπτύσσονται στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης «Πάφος 2017»

Α. Δράσεις που αναπτύσσονται στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης «Πάφος 2017» ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ ΣΤΟΧΟΣ 3 ος : Η αξιοποίηση του πολιτιστικού πλούτου του συνόλου των κατοίκων της Ευρώπης και η ανάδειξη των κοινών στοιχείων και της πολυμορφίας των ευρωπαϊκών πολιτισμών, μέσα από πολιτιστικές

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Σπουδών «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ & SPECIAL EFFECTS»

Πρόγραμμα Σπουδών «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ & SPECIAL EFFECTS» Πρόγραμμα Σπουδών «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ & SPECIAL EFFECTS» ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019 Γίνε περιζήτητη makeup artist! Το μακιγιάζ αποτελεί ένα επάγγελμα με απεριόριστες δυνατότητες δημιουργίας και άπειρες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΙΦΝΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ

ΣΙΦΝΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΙΦΝΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ Πέμπτη 21 Ιουνίου έως Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012, στο Veranda café bar, στην Απολλωνία Sifnos, October: Έκθεση με ασπρόμαυρες φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα

Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο

Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο Οι παραστατικές τέχνες στον δημόσιο χώρο Μετά το εικαστικό project "Gradient: From Gray to Color Scale" που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία και άφησε το αποτύπωμά του στην πόλη, τη σκυτάλη παίρνει για τα τέλη

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήρια για όλους από χρονών

Εργαστήρια για όλους από χρονών Εργαστήρια Σαββατοκύριακων Σεπτεμβρίου 2019 για παιδιά για εφήβους και ΕΝΗΛΙΚΕΣ μαζί Τα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου στο Μουσείο Συναισθημάτων, μετά τη λειτουργία της διαδραστικής έκθεσης «Στο Παλάτι

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση Συμμετοχής. Τελευταία προθεσμία υποβολής αίτησης: Kυριακή 13 Ιουλίου 2014. Αποστολή αίτησης και φωτογραφικού υλικού: office@cheapart.

Αίτηση Συμμετοχής. Τελευταία προθεσμία υποβολής αίτησης: Kυριακή 13 Ιουλίου 2014. Αποστολή αίτησης και φωτογραφικού υλικού: office@cheapart. Θεσσαλονίκη 6 14 Σεπτεμβρίου, 2014 ΔΕΘ. Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης Αίτηση Συμμετοχής Τελευταία προθεσμία υποβολής αίτησης: Kυριακή 13 Ιουλίου 2014 Αποστολή αίτησης και φωτογραφικού υλικού: office@cheapart.gr

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ. Στην κεντρική είσοδο σας υποδέχονται με τα τραγούδια τους τα παιδιά της χορωδίας του Δημοτικού σχολείου και ο όμιλος μουσικής του Γυμνασίου. Επίσης, θα συναντήσετε την ομάδα μαθητών Smilers που καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πύλης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πύλης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Δήμος Πύλης ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Π. Ψυχικό, Νοέμβριος 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Π. Ψυχικό, Νοέμβριος 2018 12οι ΑΓΩΝΕΣ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ 2018-19 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Π. Ψυχικό, Νοέμβριος 2018 «Όρια» Πέρα ή πάνω από τα όρια, μέσα ή κάτω από αυτά, με ή χωρίς όρια Μια λέξη μόνο, πολύσημη κι ευέλικτη, στιβαρή αλλά και παιχνιδιάρικη,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για τους συντάκτες ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για τους συντάκτες ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Ξάνθη: 1/2/2012 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για τους συντάκτες ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης συμμετέχει και φέτος στις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές Ξανθιώτικο Καρναβάλι με σειρά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΝΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΝΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΝΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Χειμωνιάτικο Ταξίδι Φισκάρδο, λάδι σε καμβά, 18x24cm Ώχρα, λάδι σε χαρτόνι, 22x26,5cm 20 Δεκεμβρίου 29 Ιανουαρίου 2014 Αμοργός, λάδι σε καμβά, 24x30cm Νυχτερινό, λάδι σε χαρτόνι,

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2017 - Τεύχος 72 1 Δεκεμβρίου Παραδίδονται τα λεφτά που μαζεύτηκαν για τον Ραδιομαραθώνιο από τον Πρόεδρο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ του Κύπριου αρχιτέκτονα Ζήνωνα Σιερεπεκλή. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 07-05-2010-ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

«Η θάλασσα μάς ταξιδεύει» The sea travels us e-twinning project 2014-2015. Έλληνες ζωγράφοι. Της Μπιλιούρη Αργυρής. (19 ου -20 ου αιώνα)

«Η θάλασσα μάς ταξιδεύει» The sea travels us e-twinning project 2014-2015. Έλληνες ζωγράφοι. Της Μπιλιούρη Αργυρής. (19 ου -20 ου αιώνα) «Η θάλασσα μάς ταξιδεύει» The sea travels us e-twinning project 2014-2015 Έλληνες ζωγράφοι (19 ου -20 ου αιώνα) Της Μπιλιούρη Αργυρής Η ιστορία της ζωγραφικής στην νεοελληνική ζωγραφική Η Ελληνική ζωγραφική

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ: ΠΑΤΣΑΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΑΕΜ:3196 ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΥΕ258 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ: ΠΑΤΣΑΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΑΕΜ:3196 ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΥΕ258 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ 2015 ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΥΕ258 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ: ΠΑΤΣΑΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΑΕΜ:3196 ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΣΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: ΓΡΙΒΑ ΕΛΕΝΗ 5/2/2015 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Αυτό το portfolio φτιάχτηκε

Διαβάστε περισσότερα