Το einza Zinkofan µπορεί να χρησιµοποιηθεί σαν αστάρι και τελική επίστρωση µαζί, και στεγνώνοντας µας δίνει µια µεταξένια-µατ επιφάνεια.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Το einza Zinkofan µπορεί να χρησιµοποιηθεί σαν αστάρι και τελική επίστρωση µαζί, και στεγνώνοντας µας δίνει µια µεταξένια-µατ επιφάνεια."

Transcript

1 ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 082 Zinkofan Dickschicht Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix Ι. Το προϊόν Το προϊόν einza Zinkofan είναι ένα ειδικό χρώµα για γαλβανισµένο σίδηρο, για τσίγκο, αλουµίνιο, και άλλα µη σιδηρούχα µέταλλα. Είναι επίσης κατάλληλο για τσιµεντένιες επιφάνειες και ινώδες τσιµέντο, καθώς επίσης και για σκληρό PVC και θερµοπλαστικά υλικά. Το einza Zinkofan µπορεί να χρησιµοποιηθεί σαν αστάρι και τελική επίστρωση µαζί, και στεγνώνοντας µας δίνει µια µεταξένια-µατ επιφάνεια. Εξαιτίας της συνταγής παραγωγής του προϊόντος, µπορούµε να παραιτηθούµε από την εφαρµογή αντισκωριακου ασταρώµατος, εξαρτάται και από την επιφάνεια εφαρµογής. Το einza Zinkofan είναι εύκολο στην εφαρµογή(ρολό, Βούρτσα, Πιστόλι), στεγνώνει πολύ γρήγορα, έχει άριστη πρόσφυση, και πολύ καλές αντοχές στα καιρικά φαινόµενα. Το einza Zinkofan δεν είναι συµβατό µε άλλες λάκες/χρώµατα, και πρέπει να χρησιµοποιείται µόνο του. Τύπος: Υγρό πλαστικό(ενός συστατικού) µε σιδηρούχα µεταλλεύµατα. Περιέχει χρωστικές.

2 Σκοπός εφαρµογής: Για την προστασία µεταλλικών επιφανειών, όπως ο τσίγκος, ο γαλβανισµένος χάλυβας, και τα ελαφρά µέταλλα. Είναι επίσης κατάλληλο για σίδηρο και χάλυβα που έχουµε προηγουµένως ασταρώσει µε αντισκωριακο, για τσιµεντένιες επιφάνειες, σουβά, ινώδες τσιµέντο, για σκληρό PVC, πλαστικά, και τέλος για ανακαίνιση επιφανειών µε παλιές επιστρώσεις µε ισχυρή πρόσφυση. Παρατήρηση: Χρωµατικές αποχρώσεις: Το einza Zinkofan δεν είναι κατάλληλο για επιφάνειες που υφίστανται µηχανική καταπόνηση η βρίσκονται κάτω από πίεση, εξαιτίας της θερµοπλαστικοτητας του υλικού. Λευκό και τυποποιηµένες χρωµατικές αποχρώσεις-επιλογή µέσω καταλόγου. Καθώς επίσης και µια ποικιλία χρωµατικών αποχρώσεων που επιτυγχάνονται µε το σύστηµα βαφης einza mix(einza mix L βιοµηχανικά µε βάσεις Α και Τ). Βαθµός γυαλάδας: Μεταξένιο-µατ Ειδικό βάρος: gr/cm3= gr/lt Βάση του χρώµατος: Συνδυασµός PVC και ακρυλικής ρητίνης. Αντοχή στην θερµοκρασία: Έως τους 60 βαθµούς κελσίου. Συσκευασία: Τυποποιηµένες αποχρώσεις: 10.0 lt 2.5 lt 750 ml Για χρωµατισµό στο µηχάνηµα einza mix: 10.0 lt 3.0 lt 1.0 lt ΙΙ. Ιδιότητες και οδηγίες εργασίας ιαφάνεια /Αντοχή στο φως: Πολύ καλή όταν έχουµε περάσει 2 επιστρώσεις του υλικού(ελάχιστο πάχος στεγνού φιλµ 100 µm). Παρακαλούµε να µελετήσουµε τις υποδείξεις για επιστρώσεις σε ασηµένιες οροφές.

3 Αντοχή στα χηµικά: Είναι ανθεκτικό σε πολλά οξέα, την αλισίβα, το αλατόνερο, και τα ορυκτέλαια. Ροή/Αντοχή στις τριβές/αντοχή στα καιρικά φαινόµενα/πρόσφυση/ελαστικότητα/ /Αντοχή στα κτυπήµατα: Πληρει τις απαιτήσεις των µεθόδων ελέγχου DIN και VOB. Συµβατότητα: Να µην αναµειγνύεται µε άλλα χρώµατα. Αραίωση: Με einza Universal-Nitroverdünnung. Εφαρµογή µε Βούρτσα: Αδιάλυτο. Εφαρµόζουµε χωρίς πίεση, δουλεύουµε γρήγορα και χρησιµοποιούµε όλη την επιφάνεια της βούρτσας. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να απλώνουµε πολύ το υλικό. Εφαρµογή µε Ρολό: Αδιάλυτο Εφαρµογή µε πιστόλι υψηλής πίεσης: Πυκνότητα του υλικού sec. DIN 4(20 βαθµοι κελσιου). Εφαρµογή µε πιστόλι airless: Αδιάλυτο, είναι κατάλληλο για πιστόλια µε πιστόνι και διαφραγµα. Προτεινοµένη θερµοκρασία εφαρµογής: βαθµοί κελσίου. Κατανάλωση(Εξαρτάται από την επιφάνεια και την µέθοδο εφαρµογής): 1) Για την δηµιουργία στεγνού πάχους φιλµ 60 µικρά, η κατανάλωση είναι περίπου 7m2/lt. 2) Για την δηµιουργία στεγνού πάχους φιλµ 100 µικρά, η κατανάλωση είναι περίπου 4m2/lt. Χρόνος στεγνώµατος: Σε συνθήκες(20 βαθµοί κελσίου, 65-75% σχετική υγρασία, 60 µικρά πάχος υγρού φιλµ) µπορούµε να αγγίξουµε µετά από 2-3 ώρες.

4 ιαδικασία Πέρασµα δεύτερο χέρι: Πέρασµα δεύτερο χέρι µε πιστόλι: Χρόνος αποθήκευσης: Καθαρισµός των εργαλείων: Μετά από περίπου 4-5 ώρες. Μετά από περίπου 2-3 ώρες. Πρακτικά απεριόριστος, όταν οι συσκευασίες είναι ερµητικά κλειστές. Με einza Universal-Nitroverdünnung. ΙΙΙ. Βάψιµο και/η µέθοδος εφαρµογής Α. Επιστρώσεις σε φύλλα χάλυβα και τσίγκου που έχουν υποστεί καυτό γαλβανισµό. Προετοιµασία σύµφωνα µε την προδιαγραφή Νο.5 επιστρώσεις σε τσίγκο και επιψευδαργυροµενο χάλυβα. Καθαρίζουµε και απολιπαίνουµε την επιφάνεια µε αραιωµένη αµµωνία η οποία περιέχει τασιενεργο(π.χ. Pril), η µε καθαριστικά που περιέχουν φωσφορικό οξύ, και κατόπιν πλένουµε µε άφθονο νερό. Β. Επιστρώσεις σε αλουµίνιο. Αποµακρυνουµε µηχανικά την άσπρη επίστρωση(οξειδώσεις η στρώµατα αλάτων) από την επιφάνεια παλιών φύλλων τσίγκου, χρησιµοποιώντας Perlon η νάιλον προβιά (π.χ. Scotch Britt). Σε περίπτωση µεγαλύτερων επιφανειών, είναι περισσότερο ασφαλές να αποµακρυνουµε τις οξειδώσεις/άλατα εκτοξεύοντας πίδακα νερού. Ακολούθως περνάµε µια παχιά επίστρωση einza Zinkofan(250ml/m2). Σε περίπτωση που η επιφάνεια υφίσταται µεγάλες πιέσεις/καταπονήσεις, είναι αναγκαία και µια δεύτερη επίστρωση. Προετοιµασία σύµφωνα µε την προδιαγραφή Νο.6 επιστρώσεις σε κατασκευές από αλουµίνιο. Καθαρίζουµε και απολιπαίνουµε µε einza Universal-Nitroverduennung η µε ειδικά καθαριστικά που περιέχουν φωσφορικό οξύ. Αποµακρυνουµε τις οξειδώσεις µε Perlon η µε νάιλον προβιά(π.χ. Scotch-Britt). Περνάµε µια παχιά επίστρωση µε einza Zinkofan (ελάχιστη ποσότητα 250ml/m2). Σε περίπτωση που υπάρχουν µεγάλες πιέσεις/καταπονήσεις, είναι αναγκαία και µια δεύτερη επίστρωση.

5 C. Επιστρώσεις σε χάλυβα και σίδηρο 1) Αποµακρυνουµε την σκουριά και καθαρίζουµε. 2) Ασταρώνουµε µε einza Lawirostal 2-K-Epoxi-Primer η µε einza All- Grund η µε einza Rapid-Primer(δυο φορές εξωτερικά). Πλήρες στέγνωµα(24 ώρες). 3) Περνάµε 1-2 τελικές επιστρώσεις(εξαρτάται από την καταπόνηση) µε einza Zinkofan(ελάχιστη ποσότητα 250ml/m2). D. Επιστρώσεις σε τσιµεντένιες επιφάνειες και σε ινώδες τσιµέντο 1) Σε περίπτωση που υπάρχουν λάδια στην επιφάνεια, πλένουµε µε νερό και τασιενεργο(π.χ. Prill), και ξεπλένουµε µε καθαρό νερό 2) Αστάρωµα µε einza Zinkofan, αραιωµένο 20% µε einza Universal- Nitroverdünnung. 3) 1-2 τελικές επιστρώσεις(εξαρτάται από την καταπόνηση/φορτίο) µε einza Zinkofan (ελάχιστη ποσότητα 250ml/m2). Οι επιστρώσεις σε καινούργιες τσιµεντένιες επιφάνειες να γίνονται µετά από πλήρη ωρίµανση/σκλήρυνση(περίπου 6-8 εβδοµάδες). Οι αλκαλικές επιφάνειες δεν χρειάζονται προεργασία, καθώς το einza Zinkofan δεν αντιδρά µε τα αλκάλια. Ε. Επιστρώσεις σε σκληρό PVC (Υδρορροές, κάθετες σωληνώσεις) 1) Καλό τρίψιµο, καθάρισµα. 2) Περνάµε µια παχιά επίστρωση einza Zinkofan. 3) Σε περίπτωση που υπάρχουν µεγάλες πιέσεις/καταπονήσεις, είναι αναγκαία και µια δεύτερη επίστρωση. F. Επιστρώσεις σε τσιγκινες οροφές, που επηρεάζονται από την ηλιακή ακτινοβολία UV. 1) Επαγγελµατική προετοιµασία της επιφάνειας 2) Αστάρωµα µε einza Zinkofan Dickschicht 3) Ενδιάµεση επίστρωση µε einza Zinkofan Dickschicht 4) Τελική επίστρωση µε einza Fluessig-Kunstoff άχρωµο.

6 Η τελική επίστρωση µε einza Fluessig-Kunstoff άχρωµο σε επιφάνειες κυρίως µε µικρή κλίση/σχεδόν οριζόντιες επιφάνειες, αποτρέπει την διάχυση/εκροή των συστατικών του χρώµατος(pvc, πλαστικοποιητές) όταν υπάρχει µεγάλη ηλιακή ακτινοβολία(uv) και υψηλή θερµοκρασία, στην περίπτωση που έχουµε έντονα χρώµατα µε µεγάλη αναλογία σε οξείδια του σιδήρου. Άλλως αυτά θα εναποτεθούν στην επιφάνεια, και καθώς είναι ευαίσθητα στις υγρασίες, θα επακολουθήσει χηµική αντίδραση µε συµπύκνωση του νερού, και σε µικρό χρονικό διάστηµα θα γίνει γαλακτώδης αποχρωµατισµός της επίστρωσης. Η αύξηση της γυαλάδας που θα γίνει από µεταξένιο γυαλιστερό σε µεσαίο-πολύ γυαλιστερό πρέπει να ληφθεί υπ οψιν. G. Ανακαινίσεις για τις προαναφερόµενες περιπτώσεις επιφανειών A-F Εξετάζουµε την πρόσφυση της παλιάς επίστρωσης µε τοµή, τρίβουµε καλά και καθαρίζουµε την επιφάνεια. Προτείνουµε µια δοκιµαστική επίστρωση. Επισκευάζουµε τις κατεστραµµένες επιφάνειες. Περνάµε µια επίστρωση einza Zinkofan(ελάχιστη ποσότητα 250ml/m2). Σε περίπτωση που υπάρχει αµφισβήτηση για την σταθερότητα των παλιών επιστρώσεων, τότε τις αποµακρυνουµε τελείως, και προχωρούµε στην ανακαίνιση όπως προαναφέρεται Α-Ε. G. Σηµαντικές παρατηρήσεις Το προϊόν einza Zinkofan δεν προτείνεται για επιστρώσεις επιφανειών που υφίστανται µηχανικές πιέσεις(εξαιτίας της σύστασης του από θερµοπλαστικά υλικά). Για αυτές τις περιπτώσεις προτείνουµε προϊόντα 2-συστατικών(π.χ. Lawidur 2-K-PU-Buntlack) Οι επιστρώσεις µε einza Zinkofan είναι αντιστρέψιµες, αυτό σηµαίνει ότι η εφαρµογή της δεύτερης επίστρωσης δηµιουργεί τεχνητές χαράξεις στην πρώτη επίστρωση, για αυτόν τον λογο πρέπει να αποφεύγονται υψηλές πιέσεις κατά την διάρκεια της δεύτερης επίστρωσης. Να µην βάφουµε πλαστικοποιηµένο PVC και ενώσεις/µονώσεις -PVC µε einza Zinkofan. Προτείνουµε µια δοκιµή για την περίπτωση επίστρωσης µονωτικών υλικών. Το einza Zinkofan είναι κατάλληλο σαν αστάρι και τελική επίστρωση µαζί. εν πρέπει να επαναβαφεται µε άλλα χρώµατα-λάκες. 1)Συγγραφεύς: Bundesausschuss Farbe und Sachwertschutz Vibeler Landstrasse Frankfurt/M

7 IV. Συµβουλές προφύλαξης και χαρακτηρισµός/επισήµανση Σηµείο έκρηξης: Πάνω από τους 21 βαθµούς κελσίου. Κλάση επικινδυνότητας στο VbF: Μη εφαρµόσιµο. Κώδικας σύµφωνα µε τον κανονισµό κωδικοποίησης της επικινδυνότητας: Σύµβολο Xi Ερεθιστικό Σύµβολο N Είναι επικίνδυνο για το περιβάλλον Φράσεις R R 10 Εύφλεκτο R 51/53 Τοξικό για τους υδροβίους οργανισµούς, µπορεί να προκαλέσει για µεγάλο χρονικό διάστηµα δυσµενή αποτελέσµατα στο υδρόβιο περιβάλλον. R 36/37 Προκαλεί ερεθισµούς στα µάτια και στο αναπνευστικό σύστηµα. R 66 Επανειληµµένη έκθεση µπορεί να προκαλέσει στέγνωµα του δέρµατος η ραγάδες. Φράσεις S S 61 Να αποφεύγεται απελευθέρωση του υλικού στο περιβάλλον. Αναφορά στις ειδικές οδηγίες/φυλλάδια ασφαλείας. S 2 Να φυλάσσεται σε µέρος µακριά από παιδιά S 51 S 26 S 46 S 23 S 24 Η εφαρµογή να γίνεται σε καλά αεριζόµενους χώρους Σε περίπτωση που το υλικό έρθει σε επαφή µε τα µάτια, να πλύνουµε αµέσως µε άφθονο νερό, και να αναζητήσουµε ιατρική συµβουλή. Εάν γίνει κατάποση, να αναζητήσουµε άµεσα ιατρική συµβουλή και να δείξουµε αυτήν την επισήµανση. Να µην αναπνέουµε τους ατµούς/σταγονίδια του υλικού. Να αποφεύγεται η επαφή µε το δέρµα Ειδικός κώδικας για συγκεκριµένες συνταγές: P 92 P 99 Περιέχει εποξειδικους συνδυασµούς Να ακολουθούνται οι οδηγίες των φυλλαδίων ασφαλείας Περιέχει εποξειδικες ρητίνες, προϊόντα αντιδράσεων: Bisphenol-A-Epichlorhydrin, Μοριακο βαρος=700 Μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις.

8 Περιεχόµενο σε ΠΟΕ(Πτητικές οργανικές ενώσεις)-αφορά κατηγορία ΙΙ για την κοινοτική οδηγία για ΠΟΕ: 2004/42/EG: Οριακή τιµή της ΕΕ για αυτό το προϊόν κατηγορία ΙΙΑ(υποκατηγορία i) 600gr/lt(2007) και 500gr/lt(2010). Το προϊόν einza(mix) Zinkofan Dickschicht περιέχει λιγότερο από 500gr/lt ΠΟΕ. Οι προαναφερόµενες πληροφορίες έχουν συνταχθεί ευσυνείδητα, σύµφωνα µε την παρούσα γνώση για τον τεχνολογικό έλεγχο, και πρέπει να χρησιµεύουν σαν κατευθυντήριες γραµµές. Εξαιτίας της πολλαπλότητας των χρήσεων και των µεθόδων εφαρµογής, δεν είναι δεσµευτικές, και δεν εδραιώνουν κάποια συµβατική νοµική σχέση, καθώς επίσης και δεν απαλλάσσουν τον καταναλωτή από την δική του υπευθυνότητα να ελέγξει/δοκιµάσει τα προϊόντα µόνος του. Άλλως οι όροι παράδοσης και πληρωµής ισχύουν. ηµοσιεύτηκε 06/08; Με την παρούσα δηµοσίευση, ακυρώνονται όλα τα προηγούµενα τεχνικά φυλλάδια. einza Lackfabrik GmbH Postfach Hamburg

Υδατοδιαλυτο γυαλιστερό βερνικοχρωµα για εξωτερική και εσωτερική χρήση.

Υδατοδιαλυτο γυαλιστερό βερνικοχρωµα για εξωτερική και εσωτερική χρήση. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 038 Reinacryl Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix Τελειοποιηµένο προϊόν µε προσθήκη πολυουρεθανης Ανεξίτηλη επίστρωση Επίστρωση ανθεκτική στο γδάρσιµο Ι. Το προϊόν Το προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

Lawinit 2-K- Haftprimer

Lawinit 2-K- Haftprimer ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 233 Lawinit 2-K- Haftprimer Υδροδιαλυτό χαµηλη οσµη Ασφαλες. Ι. Το Προϊόν Το einza Lawinit 2-K-Haftprimer είναι υψηλής ποιότητας αντισκωριακο (2-συστατικών µε βάση εποξειδικη

Διαβάστε περισσότερα

Το einza Aqua-Floor PU είναι άοσµο, και ως εκ τούτου ιδιαίτερα κατάλληλο για εσωτερική χρήση. Όταν στεγνώσει µας δίνει Μεταξένιο-γυαλιστερό φιλµ.

Το einza Aqua-Floor PU είναι άοσµο, και ως εκ τούτου ιδιαίτερα κατάλληλο για εσωτερική χρήση. Όταν στεγνώσει µας δίνει Μεταξένιο-γυαλιστερό φιλµ. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 052A Aqua-Floor PU Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix Ι. Το προϊόν Το einza Aqua-Floor PU είναι ένα υψηλής ποιότηταςυδατοδιαλυτο- φιλικό στο περιβάλλον χρώµα( µε χαµηλή περιεκτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

ιαλύεται στο νερό, δηµιουργεί λεπτό/φυσικό φιλµ, και έχει εφαρµογή σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

ιαλύεται στο νερό, δηµιουργεί λεπτό/φυσικό φιλµ, και έχει εφαρµογή σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.161 Aqua-Holzlasur Ι. Το προϊόν Είναι διαλυτό στο νερό, είναι κατάλληλο για εµποτισµό ξύλων µε ανοικτούς πόρους, και έχει γενική εφαρµογή σε όλες τις ξύλινες κατασκευές (εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ. Ι. Προϊόν

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ. Ι. Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046 Aqua-Siegel Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ Ι. Προϊόν Τύπος: Το προϊόν einza Aqua-Siegel είναι υδατοδιαλυτο, καθαρό βερνίκι ενός συστατικού για εµποτισµό/βαφη ξύλων και

Διαβάστε περισσότερα

ελτιο δεδοµενοζ ασφαλειασ

ελτιο δεδοµενοζ ασφαλειασ Αριθµός προϊόντος : AT12-0004 RM25 Σελίδα 1 από 16 1 01 Σοιχεία ουσίας / µίγµατος και εταιρείας /επιχείρησης Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος RAL 9010 25L. AT12-0004 RM25 53200593 Συναφείς προσδιοριζόµενες

Διαβάστε περισσότερα

Bondex Matt. Ματ βερνίκι εμποτισμού κατάλληλο για όλους τους τύπους ξύλου. Μυκητοκτόνο προστασίας για το ξηρό φιλμ

Bondex Matt. Ματ βερνίκι εμποτισμού κατάλληλο για όλους τους τύπους ξύλου. Μυκητοκτόνο προστασίας για το ξηρό φιλμ Bondex Matt Ματ βερνίκι εμποτισμού κατάλληλο για όλους τους τύπους ξύλου. Μυκητοκτόνο προστασίας για το ξηρό φιλμ Ειδικές ιδιότητες: Το BONDEX Matt Wood Protection είναι προϊόν ανθεκτικό στις καιρικές

Διαβάστε περισσότερα

400. ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ. 400.2.1 Γενικές Απαιτήσεις α. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στους χρωματισμούς διακρίνονται στις ακόλουθες κατηγορίες:

400. ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ. 400.2.1 Γενικές Απαιτήσεις α. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στους χρωματισμούς διακρίνονται στις ακόλουθες κατηγορίες: 400. ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ 400.1 Πεδίο Εφαρμογής Ορισμοί 400.1.1 Πεδίο Εφαρμογής α. Το πεδίο εφαρμογής του παρόντος καλύπτει εργασίες των συνηθέστερων κατηγοριών χρωματισμών με τις απαιτούμενες προεργασίες, καθώς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ. Άρθρο 1 ο. Αντικείμενο Προμήθειας

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ. Άρθρο 1 ο. Αντικείμενο Προμήθειας ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ Αγγελάκη 13, 546 21 Πληροφορίες: Μ. Πέικου Τηλέφωνο:2313318445 Fax: 2310.233532 E-mail: m.peikou@thessaloniki.gr ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

EN 1504-2 12 0921. 2-συστατικών εποξειδική βαφή, για επένδυση δεξαμενών

EN 1504-2 12 0921. 2-συστατικών εποξειδική βαφή, για επένδυση δεξαμενών Construction Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 02/01/2014 (v1) Κωδικός: 03.06.060 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010602000270000010 EN 1504-2 12 0921 2-συστατικών εποξειδική βαφή, για επένδυση δεξαμενών Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Aquacolor Συσκευασία Τιµή Λιανικής/lit Τιµή συσκευασίας Λιανική Τιµή πακέτου Λιανική 4 x 5 lit 12.00 60.00 240 6 x 1 lit 13.00 13.

Aquacolor Συσκευασία Τιµή Λιανικής/lit Τιµή συσκευασίας Λιανική Τιµή πακέτου Λιανική 4 x 5 lit 12.00 60.00 240 6 x 1 lit 13.00 13. 1) Aquacolor Βαφή για ξύλο µε βάση το νερό, για οµοιόµορφο αποτέλεσµα σε ξύλινες επιφάνειες εσωτερικών χώρων. Μπορεί να υποβληθεί σε βελτιωτική επεξεργασία χρησιµοποιώντας λάδι, βερνίκι ή κερί. ιατίθεται

Διαβάστε περισσότερα

REKO PRIMERS, PAINTS, SEALERS. Rekopox primer WT. Rekopox primer CC ΑΣΤΑΡΙΑ- ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ- ΒΑΦΕΣ

REKO PRIMERS, PAINTS, SEALERS. Rekopox primer WT. Rekopox primer CC ΑΣΤΑΡΙΑ- ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ- ΒΑΦΕΣ ΑΣΤΑΡΙΑ- ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ- ΒΑΦΕΣ REKO PRIMERS, PAINTS, SEALERS Rekopox primer WT Στεγανωτικό- αστάρι 2 συστατικών για επιφάνειες µπετόν που δεν έχουν στεγνώσει πλήρως. Βάση : Εποξική ρητίνη. Ιδιότητες : Εποξικό

Διαβάστε περισσότερα

Ελαστικό σφραγιστικό και συγκολλητικό πολλαπλών χρήσεων, ενός συστατικού

Ελαστικό σφραγιστικό και συγκολλητικό πολλαπλών χρήσεων, ενός συστατικού Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 24/02/2012 Κωδικός:2012.05.01.010 Sikaflex -11 FC + Ελαστικό σφραγιστικό και συγκολλητικό πολλαπλών χρήσεων, ενός συστατικού Περιγραφή Προϊόντος Εφαρμογές Το Sikaflex -11

Διαβάστε περισσότερα

Ορυκτό ασβεστοκονίαμα σε παραδοσιακό μαροκινό στιλ για επιφάνειες ανθεκτικές στο νερό. Για χρήση σε εσωτερικούς χωρους.

Ορυκτό ασβεστοκονίαμα σε παραδοσιακό μαροκινό στιλ για επιφάνειες ανθεκτικές στο νερό. Για χρήση σε εσωτερικούς χωρους. Tadelakt Pro ΓΕΝΙΚΑ Ορυκτό ασβεστοκονίαμα σε παραδοσιακό μαροκινό στιλ για επιφάνειες ανθεκτικές στο νερό. Για χρήση σε εσωτερικούς χωρους. ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ 1. Ξηρό ασβεστοκονίαμα 2. Αμιγώς μεταλλικό 3. Εύπλαστο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1959 ΕΙΔΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ. Εφαρμογές Εποξειδικών Δαπέδων

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1959 ΕΙΔΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ. Εφαρμογές Εποξειδικών Δαπέδων ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1959 ΕΙΔΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Εφαρμογές Εποξειδικών Δαπέδων ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ Τα εποξειδικά δάπεδα συνιστούν δάπεδα με ειδικές απαιτήσεις ως προς τις αντοχές τους, τις ιδιότητές τους, αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΚΑΦΩΝ

ΟΔΗΓΟΣ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΚΑΦΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΒΑΦΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΚΑΦΩΝ Περιεχόμενα 1 Πριν να βάψετε................. 3 Συνθήκες..................... 3 Αερισμός..................... 4 Αφαίρεση παλαιού χρώματος...4 Καθαρισμός και αφαίρεση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΚΑΦΩΝ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΚΑΦΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΚΑΦΩΝ Tετραπλή Αναγνώριση για την προσφορά της DUROSTICK ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Ε.Β.Ε.Α. ΑΘΗΝΑ 2003 IEΘNHΣ ANAΓNΩPIΣH ΓIA THN TEXNOΛOΓIA & THN ΠOIOTHTA ΓENEYH 2003

Διαβάστε περισσότερα

Βάψτε άφοβα Τιμοκατάλογος 2014

Βάψτε άφοβα Τιμοκατάλογος 2014 Βάψτε άφοβα Τιμοκατάλογος 2014 Περιεχόµενα Η ποιοτική σας επιλογή Δάπεδα σελ. 2 Βερνίκια & Βαφές Νερού ή Διαλυτικού για Δάπεδα (Βιοµηχανικά, Τσιµέντου, Μωσαϊκών, Πέτρας, Ξύλου) Ξύλινα Δάπεδα Βαφές, Υποστρώµατα

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική και φιλική στο περιβάλλον υγρή μεμβράνη στεγανοποίησης δωμάτων βασισμένη στην τεχνολογία CET της Sika (Co-Elastic Technology)

Οικονομική και φιλική στο περιβάλλον υγρή μεμβράνη στεγανοποίησης δωμάτων βασισμένη στην τεχνολογία CET της Sika (Co-Elastic Technology) Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 25/04/2012 Κωδικός: 2012.04.01.100 Οικονομική και φιλική στο περιβάλλον υγρή μεμβράνη στεγανοποίησης δωμάτων βασισμένη στην τεχνολογία CET της Sika (Co-Elastic Technology)

Διαβάστε περισσότερα

Ελαστική ακρυλική επίστρωση στεγανοποίησης άμεσης εφαρμογής

Ελαστική ακρυλική επίστρωση στεγανοποίησης άμεσης εφαρμογής Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση: 04/04/2013 Κωδικός: 2012.04.01.010 Sikafill Ελαστική ακρυλική επίστρωση στεγανοποίησης άμεσης εφαρμογής Περιγραφή προϊόντος Το Sikafill είναι ενός συστατικού, έγχρωμη,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΥΛΙΚΑ 1.1 PVC

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΥΛΙΚΑ 1.1 PVC ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΥΛΙΚΑ 1.1 PVC Το PVC (πολυβινυλοχλωρίδιο ή κοινώς βινύλιο) είναι θερμοπλαστικό υλικό που παράγεται με βάση το πετρέλαιο και το χλώριο και είναι το πλέον χρησιμοποιούμενο συνθετικό υλικό. Οι

Διαβάστε περισσότερα

UZIN EPOCOL A Εποξειδικό σύστηµα

UZIN EPOCOL A Εποξειδικό σύστηµα UZIN EPOCOL A 1. Ταυτότητα Ουσίας/ Μίγµ ατος 1.1 Ονοµασία προϊόντος UZIN EPOCOL A/B Συστατικό Α Ρητίνη Επισκευαστική εποξειδική ρητίνη µε ανόργανα γεµιστικά για συγκόλληση, σφράγιση, πάκτωση κ.α. 1.2 Προµηθευτής

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλτικά-χηµικά προϊόντα

Ασφαλτικά-χηµικά προϊόντα Ασφαλτικά-χηµικά προϊόντα Η Εταιρεία Η ΒΜ ΒΙΤΟΥΜΙΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΜΙΓΜΑΤΑ Α.Ε., ξεκίνησε την δραστηριότητά της µε την παραγωγή ψυχρού επισκευαστικού ασφαλτοµίγµατος και την παραγωγή και εµπορία ασφαλτικών

Διαβάστε περισσότερα

Construction. Σφραγιστικό 1 συστατικού, υψηλής απόδοσης για αρμούς δαπέδων EN 15651-4 13 1213. Περιγραφή Προϊόντος/ Χρήσεις.

Construction. Σφραγιστικό 1 συστατικού, υψηλής απόδοσης για αρμούς δαπέδων EN 15651-4 13 1213. Περιγραφή Προϊόντος/ Χρήσεις. Construction Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 19/11/2013 (v1) Κωδικός: 05.01.030 Κωδικός Ταυτοποίησης: 010505011000000013 EN 15651-4 13 1213 Σφραγιστικό 1 συστατικού, υψηλής απόδοσης για αρμούς δαπέδων

Διαβάστε περισσότερα

Έγχρωμη υδατοδιαλυτή εποξειδική βαφή

Έγχρωμη υδατοδιαλυτή εποξειδική βαφή Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 12/03/20122 Κωδικός: 2012.11.05.030 Sikafloor -2530 W Έγχρωμη υδατοδιαλυτή εποξειδική βαφή Περιγραφή Προϊόντος Το Sikafloor -2530 W είναι δύο συστατικών, υδατοδιαλυτή,

Διαβάστε περισσότερα

Construction. Ενός συστατικού, πολυουρεθανική επίστρωση στεγανοποίησης. Περιγραφή προϊόντος. Χαρακτηριστικά Προϊόντος. οκιμές. Μορφή.

Construction. Ενός συστατικού, πολυουρεθανική επίστρωση στεγανοποίησης. Περιγραφή προϊόντος. Χαρακτηριστικά Προϊόντος. οκιμές. Μορφή. Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 23/11/2009 Κωδικός: 02.07.020 Sikalastic -450 Ενός συστατικού, πολυουρεθανική επίστρωση στεγανοποίησης Construction Περιγραφή προϊόντος Το Sikalastic - 450 είναι μία ευκολόχρηστη,

Διαβάστε περισσότερα

Η Οδηγία 42/2004/EC. (Απόφ. ΑΧΣ 437/05):

Η Οδηγία 42/2004/EC. (Απόφ. ΑΧΣ 437/05): Η Οδηγία 42/2004/EC (Απόφ. ΑΧΣ 437/05): Περιβαλλοντικοί στόχοι και μέτρα για την μείωση εκπομπών Πτητικών Οργανικών Ενώσεων (Volatile Organic Compounds) Α. Φαλιάγκας Χημικός Μηχανικός Γενικού Χημείου του

Διαβάστε περισσότερα

Συστατικό A = +43 o C Συστατικό B = +26 o C. Σύστημα. Αστάρι Sikalastic Metal Primer Περίπου 0.154l/m²

Συστατικό A = +43 o C Συστατικό B = +26 o C. Σύστημα. Αστάρι Sikalastic Metal Primer Περίπου 0.154l/m² Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση: 13/01/2014 (v1) Κωδικός: 04.05.090 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010945074100000006 Sikalastic Metal Primer Sikalastic Metal Primer (Liquid Plastics Metal Primer) Αντιδιαβρωτικό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός και χρωματολόγιο βαφών για σκάφη. Ελληνική έκδοση

Οδηγός και χρωματολόγιο βαφών για σκάφη. Ελληνική έκδοση Οδηγός και χρωματολόγιο βαφών για σκάφη Ελληνική έκδοση Οδηγός και χρωματολόγιο βαφών για σκάφη Περισσότερο από έναν αιώνα είμαστε οι πρωτοπόροι στο να βρίσκουμε λύσεις για να προστατεύουμε, να ομορφαίνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματική Σειρά tesa για Ελαιοχρωματιστές

Επαγγελματική Σειρά tesa για Ελαιοχρωματιστές Επαγγελματική Σειρά για Ελαιοχρωματιστές Επαγγελματικές Λύσεις για Κατασκευή, Ανακαίνιση & Διακόσμηση ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Για καλύτερα αποτελέσματα. Επαγγελματικές Λύσεις για Κατασκευή, Ανακαίνιση & Διακόσμηση Επισκευών

Διαβάστε περισσότερα