Το einza Zinkofan µπορεί να χρησιµοποιηθεί σαν αστάρι και τελική επίστρωση µαζί, και στεγνώνοντας µας δίνει µια µεταξένια-µατ επιφάνεια.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Το einza Zinkofan µπορεί να χρησιµοποιηθεί σαν αστάρι και τελική επίστρωση µαζί, και στεγνώνοντας µας δίνει µια µεταξένια-µατ επιφάνεια."

Transcript

1 ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 082 Zinkofan Dickschicht Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix Ι. Το προϊόν Το προϊόν einza Zinkofan είναι ένα ειδικό χρώµα για γαλβανισµένο σίδηρο, για τσίγκο, αλουµίνιο, και άλλα µη σιδηρούχα µέταλλα. Είναι επίσης κατάλληλο για τσιµεντένιες επιφάνειες και ινώδες τσιµέντο, καθώς επίσης και για σκληρό PVC και θερµοπλαστικά υλικά. Το einza Zinkofan µπορεί να χρησιµοποιηθεί σαν αστάρι και τελική επίστρωση µαζί, και στεγνώνοντας µας δίνει µια µεταξένια-µατ επιφάνεια. Εξαιτίας της συνταγής παραγωγής του προϊόντος, µπορούµε να παραιτηθούµε από την εφαρµογή αντισκωριακου ασταρώµατος, εξαρτάται και από την επιφάνεια εφαρµογής. Το einza Zinkofan είναι εύκολο στην εφαρµογή(ρολό, Βούρτσα, Πιστόλι), στεγνώνει πολύ γρήγορα, έχει άριστη πρόσφυση, και πολύ καλές αντοχές στα καιρικά φαινόµενα. Το einza Zinkofan δεν είναι συµβατό µε άλλες λάκες/χρώµατα, και πρέπει να χρησιµοποιείται µόνο του. Τύπος: Υγρό πλαστικό(ενός συστατικού) µε σιδηρούχα µεταλλεύµατα. Περιέχει χρωστικές.

2 Σκοπός εφαρµογής: Για την προστασία µεταλλικών επιφανειών, όπως ο τσίγκος, ο γαλβανισµένος χάλυβας, και τα ελαφρά µέταλλα. Είναι επίσης κατάλληλο για σίδηρο και χάλυβα που έχουµε προηγουµένως ασταρώσει µε αντισκωριακο, για τσιµεντένιες επιφάνειες, σουβά, ινώδες τσιµέντο, για σκληρό PVC, πλαστικά, και τέλος για ανακαίνιση επιφανειών µε παλιές επιστρώσεις µε ισχυρή πρόσφυση. Παρατήρηση: Χρωµατικές αποχρώσεις: Το einza Zinkofan δεν είναι κατάλληλο για επιφάνειες που υφίστανται µηχανική καταπόνηση η βρίσκονται κάτω από πίεση, εξαιτίας της θερµοπλαστικοτητας του υλικού. Λευκό και τυποποιηµένες χρωµατικές αποχρώσεις-επιλογή µέσω καταλόγου. Καθώς επίσης και µια ποικιλία χρωµατικών αποχρώσεων που επιτυγχάνονται µε το σύστηµα βαφης einza mix(einza mix L βιοµηχανικά µε βάσεις Α και Τ). Βαθµός γυαλάδας: Μεταξένιο-µατ Ειδικό βάρος: gr/cm3= gr/lt Βάση του χρώµατος: Συνδυασµός PVC και ακρυλικής ρητίνης. Αντοχή στην θερµοκρασία: Έως τους 60 βαθµούς κελσίου. Συσκευασία: Τυποποιηµένες αποχρώσεις: 10.0 lt 2.5 lt 750 ml Για χρωµατισµό στο µηχάνηµα einza mix: 10.0 lt 3.0 lt 1.0 lt ΙΙ. Ιδιότητες και οδηγίες εργασίας ιαφάνεια /Αντοχή στο φως: Πολύ καλή όταν έχουµε περάσει 2 επιστρώσεις του υλικού(ελάχιστο πάχος στεγνού φιλµ 100 µm). Παρακαλούµε να µελετήσουµε τις υποδείξεις για επιστρώσεις σε ασηµένιες οροφές.

3 Αντοχή στα χηµικά: Είναι ανθεκτικό σε πολλά οξέα, την αλισίβα, το αλατόνερο, και τα ορυκτέλαια. Ροή/Αντοχή στις τριβές/αντοχή στα καιρικά φαινόµενα/πρόσφυση/ελαστικότητα/ /Αντοχή στα κτυπήµατα: Πληρει τις απαιτήσεις των µεθόδων ελέγχου DIN και VOB. Συµβατότητα: Να µην αναµειγνύεται µε άλλα χρώµατα. Αραίωση: Με einza Universal-Nitroverdünnung. Εφαρµογή µε Βούρτσα: Αδιάλυτο. Εφαρµόζουµε χωρίς πίεση, δουλεύουµε γρήγορα και χρησιµοποιούµε όλη την επιφάνεια της βούρτσας. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να απλώνουµε πολύ το υλικό. Εφαρµογή µε Ρολό: Αδιάλυτο Εφαρµογή µε πιστόλι υψηλής πίεσης: Πυκνότητα του υλικού sec. DIN 4(20 βαθµοι κελσιου). Εφαρµογή µε πιστόλι airless: Αδιάλυτο, είναι κατάλληλο για πιστόλια µε πιστόνι και διαφραγµα. Προτεινοµένη θερµοκρασία εφαρµογής: βαθµοί κελσίου. Κατανάλωση(Εξαρτάται από την επιφάνεια και την µέθοδο εφαρµογής): 1) Για την δηµιουργία στεγνού πάχους φιλµ 60 µικρά, η κατανάλωση είναι περίπου 7m2/lt. 2) Για την δηµιουργία στεγνού πάχους φιλµ 100 µικρά, η κατανάλωση είναι περίπου 4m2/lt. Χρόνος στεγνώµατος: Σε συνθήκες(20 βαθµοί κελσίου, 65-75% σχετική υγρασία, 60 µικρά πάχος υγρού φιλµ) µπορούµε να αγγίξουµε µετά από 2-3 ώρες.

4 ιαδικασία Πέρασµα δεύτερο χέρι: Πέρασµα δεύτερο χέρι µε πιστόλι: Χρόνος αποθήκευσης: Καθαρισµός των εργαλείων: Μετά από περίπου 4-5 ώρες. Μετά από περίπου 2-3 ώρες. Πρακτικά απεριόριστος, όταν οι συσκευασίες είναι ερµητικά κλειστές. Με einza Universal-Nitroverdünnung. ΙΙΙ. Βάψιµο και/η µέθοδος εφαρµογής Α. Επιστρώσεις σε φύλλα χάλυβα και τσίγκου που έχουν υποστεί καυτό γαλβανισµό. Προετοιµασία σύµφωνα µε την προδιαγραφή Νο.5 επιστρώσεις σε τσίγκο και επιψευδαργυροµενο χάλυβα. Καθαρίζουµε και απολιπαίνουµε την επιφάνεια µε αραιωµένη αµµωνία η οποία περιέχει τασιενεργο(π.χ. Pril), η µε καθαριστικά που περιέχουν φωσφορικό οξύ, και κατόπιν πλένουµε µε άφθονο νερό. Β. Επιστρώσεις σε αλουµίνιο. Αποµακρυνουµε µηχανικά την άσπρη επίστρωση(οξειδώσεις η στρώµατα αλάτων) από την επιφάνεια παλιών φύλλων τσίγκου, χρησιµοποιώντας Perlon η νάιλον προβιά (π.χ. Scotch Britt). Σε περίπτωση µεγαλύτερων επιφανειών, είναι περισσότερο ασφαλές να αποµακρυνουµε τις οξειδώσεις/άλατα εκτοξεύοντας πίδακα νερού. Ακολούθως περνάµε µια παχιά επίστρωση einza Zinkofan(250ml/m2). Σε περίπτωση που η επιφάνεια υφίσταται µεγάλες πιέσεις/καταπονήσεις, είναι αναγκαία και µια δεύτερη επίστρωση. Προετοιµασία σύµφωνα µε την προδιαγραφή Νο.6 επιστρώσεις σε κατασκευές από αλουµίνιο. Καθαρίζουµε και απολιπαίνουµε µε einza Universal-Nitroverduennung η µε ειδικά καθαριστικά που περιέχουν φωσφορικό οξύ. Αποµακρυνουµε τις οξειδώσεις µε Perlon η µε νάιλον προβιά(π.χ. Scotch-Britt). Περνάµε µια παχιά επίστρωση µε einza Zinkofan (ελάχιστη ποσότητα 250ml/m2). Σε περίπτωση που υπάρχουν µεγάλες πιέσεις/καταπονήσεις, είναι αναγκαία και µια δεύτερη επίστρωση.

5 C. Επιστρώσεις σε χάλυβα και σίδηρο 1) Αποµακρυνουµε την σκουριά και καθαρίζουµε. 2) Ασταρώνουµε µε einza Lawirostal 2-K-Epoxi-Primer η µε einza All- Grund η µε einza Rapid-Primer(δυο φορές εξωτερικά). Πλήρες στέγνωµα(24 ώρες). 3) Περνάµε 1-2 τελικές επιστρώσεις(εξαρτάται από την καταπόνηση) µε einza Zinkofan(ελάχιστη ποσότητα 250ml/m2). D. Επιστρώσεις σε τσιµεντένιες επιφάνειες και σε ινώδες τσιµέντο 1) Σε περίπτωση που υπάρχουν λάδια στην επιφάνεια, πλένουµε µε νερό και τασιενεργο(π.χ. Prill), και ξεπλένουµε µε καθαρό νερό 2) Αστάρωµα µε einza Zinkofan, αραιωµένο 20% µε einza Universal- Nitroverdünnung. 3) 1-2 τελικές επιστρώσεις(εξαρτάται από την καταπόνηση/φορτίο) µε einza Zinkofan (ελάχιστη ποσότητα 250ml/m2). Οι επιστρώσεις σε καινούργιες τσιµεντένιες επιφάνειες να γίνονται µετά από πλήρη ωρίµανση/σκλήρυνση(περίπου 6-8 εβδοµάδες). Οι αλκαλικές επιφάνειες δεν χρειάζονται προεργασία, καθώς το einza Zinkofan δεν αντιδρά µε τα αλκάλια. Ε. Επιστρώσεις σε σκληρό PVC (Υδρορροές, κάθετες σωληνώσεις) 1) Καλό τρίψιµο, καθάρισµα. 2) Περνάµε µια παχιά επίστρωση einza Zinkofan. 3) Σε περίπτωση που υπάρχουν µεγάλες πιέσεις/καταπονήσεις, είναι αναγκαία και µια δεύτερη επίστρωση. F. Επιστρώσεις σε τσιγκινες οροφές, που επηρεάζονται από την ηλιακή ακτινοβολία UV. 1) Επαγγελµατική προετοιµασία της επιφάνειας 2) Αστάρωµα µε einza Zinkofan Dickschicht 3) Ενδιάµεση επίστρωση µε einza Zinkofan Dickschicht 4) Τελική επίστρωση µε einza Fluessig-Kunstoff άχρωµο.

6 Η τελική επίστρωση µε einza Fluessig-Kunstoff άχρωµο σε επιφάνειες κυρίως µε µικρή κλίση/σχεδόν οριζόντιες επιφάνειες, αποτρέπει την διάχυση/εκροή των συστατικών του χρώµατος(pvc, πλαστικοποιητές) όταν υπάρχει µεγάλη ηλιακή ακτινοβολία(uv) και υψηλή θερµοκρασία, στην περίπτωση που έχουµε έντονα χρώµατα µε µεγάλη αναλογία σε οξείδια του σιδήρου. Άλλως αυτά θα εναποτεθούν στην επιφάνεια, και καθώς είναι ευαίσθητα στις υγρασίες, θα επακολουθήσει χηµική αντίδραση µε συµπύκνωση του νερού, και σε µικρό χρονικό διάστηµα θα γίνει γαλακτώδης αποχρωµατισµός της επίστρωσης. Η αύξηση της γυαλάδας που θα γίνει από µεταξένιο γυαλιστερό σε µεσαίο-πολύ γυαλιστερό πρέπει να ληφθεί υπ οψιν. G. Ανακαινίσεις για τις προαναφερόµενες περιπτώσεις επιφανειών A-F Εξετάζουµε την πρόσφυση της παλιάς επίστρωσης µε τοµή, τρίβουµε καλά και καθαρίζουµε την επιφάνεια. Προτείνουµε µια δοκιµαστική επίστρωση. Επισκευάζουµε τις κατεστραµµένες επιφάνειες. Περνάµε µια επίστρωση einza Zinkofan(ελάχιστη ποσότητα 250ml/m2). Σε περίπτωση που υπάρχει αµφισβήτηση για την σταθερότητα των παλιών επιστρώσεων, τότε τις αποµακρυνουµε τελείως, και προχωρούµε στην ανακαίνιση όπως προαναφέρεται Α-Ε. G. Σηµαντικές παρατηρήσεις Το προϊόν einza Zinkofan δεν προτείνεται για επιστρώσεις επιφανειών που υφίστανται µηχανικές πιέσεις(εξαιτίας της σύστασης του από θερµοπλαστικά υλικά). Για αυτές τις περιπτώσεις προτείνουµε προϊόντα 2-συστατικών(π.χ. Lawidur 2-K-PU-Buntlack) Οι επιστρώσεις µε einza Zinkofan είναι αντιστρέψιµες, αυτό σηµαίνει ότι η εφαρµογή της δεύτερης επίστρωσης δηµιουργεί τεχνητές χαράξεις στην πρώτη επίστρωση, για αυτόν τον λογο πρέπει να αποφεύγονται υψηλές πιέσεις κατά την διάρκεια της δεύτερης επίστρωσης. Να µην βάφουµε πλαστικοποιηµένο PVC και ενώσεις/µονώσεις -PVC µε einza Zinkofan. Προτείνουµε µια δοκιµή για την περίπτωση επίστρωσης µονωτικών υλικών. Το einza Zinkofan είναι κατάλληλο σαν αστάρι και τελική επίστρωση µαζί. εν πρέπει να επαναβαφεται µε άλλα χρώµατα-λάκες. 1)Συγγραφεύς: Bundesausschuss Farbe und Sachwertschutz Vibeler Landstrasse Frankfurt/M

7 IV. Συµβουλές προφύλαξης και χαρακτηρισµός/επισήµανση Σηµείο έκρηξης: Πάνω από τους 21 βαθµούς κελσίου. Κλάση επικινδυνότητας στο VbF: Μη εφαρµόσιµο. Κώδικας σύµφωνα µε τον κανονισµό κωδικοποίησης της επικινδυνότητας: Σύµβολο Xi Ερεθιστικό Σύµβολο N Είναι επικίνδυνο για το περιβάλλον Φράσεις R R 10 Εύφλεκτο R 51/53 Τοξικό για τους υδροβίους οργανισµούς, µπορεί να προκαλέσει για µεγάλο χρονικό διάστηµα δυσµενή αποτελέσµατα στο υδρόβιο περιβάλλον. R 36/37 Προκαλεί ερεθισµούς στα µάτια και στο αναπνευστικό σύστηµα. R 66 Επανειληµµένη έκθεση µπορεί να προκαλέσει στέγνωµα του δέρµατος η ραγάδες. Φράσεις S S 61 Να αποφεύγεται απελευθέρωση του υλικού στο περιβάλλον. Αναφορά στις ειδικές οδηγίες/φυλλάδια ασφαλείας. S 2 Να φυλάσσεται σε µέρος µακριά από παιδιά S 51 S 26 S 46 S 23 S 24 Η εφαρµογή να γίνεται σε καλά αεριζόµενους χώρους Σε περίπτωση που το υλικό έρθει σε επαφή µε τα µάτια, να πλύνουµε αµέσως µε άφθονο νερό, και να αναζητήσουµε ιατρική συµβουλή. Εάν γίνει κατάποση, να αναζητήσουµε άµεσα ιατρική συµβουλή και να δείξουµε αυτήν την επισήµανση. Να µην αναπνέουµε τους ατµούς/σταγονίδια του υλικού. Να αποφεύγεται η επαφή µε το δέρµα Ειδικός κώδικας για συγκεκριµένες συνταγές: P 92 P 99 Περιέχει εποξειδικους συνδυασµούς Να ακολουθούνται οι οδηγίες των φυλλαδίων ασφαλείας Περιέχει εποξειδικες ρητίνες, προϊόντα αντιδράσεων: Bisphenol-A-Epichlorhydrin, Μοριακο βαρος=700 Μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις.

8 Περιεχόµενο σε ΠΟΕ(Πτητικές οργανικές ενώσεις)-αφορά κατηγορία ΙΙ για την κοινοτική οδηγία για ΠΟΕ: 2004/42/EG: Οριακή τιµή της ΕΕ για αυτό το προϊόν κατηγορία ΙΙΑ(υποκατηγορία i) 600gr/lt(2007) και 500gr/lt(2010). Το προϊόν einza(mix) Zinkofan Dickschicht περιέχει λιγότερο από 500gr/lt ΠΟΕ. Οι προαναφερόµενες πληροφορίες έχουν συνταχθεί ευσυνείδητα, σύµφωνα µε την παρούσα γνώση για τον τεχνολογικό έλεγχο, και πρέπει να χρησιµεύουν σαν κατευθυντήριες γραµµές. Εξαιτίας της πολλαπλότητας των χρήσεων και των µεθόδων εφαρµογής, δεν είναι δεσµευτικές, και δεν εδραιώνουν κάποια συµβατική νοµική σχέση, καθώς επίσης και δεν απαλλάσσουν τον καταναλωτή από την δική του υπευθυνότητα να ελέγξει/δοκιµάσει τα προϊόντα µόνος του. Άλλως οι όροι παράδοσης και πληρωµής ισχύουν. ηµοσιεύτηκε 06/08; Με την παρούσα δηµοσίευση, ακυρώνονται όλα τα προηγούµενα τεχνικά φυλλάδια. einza Lackfabrik GmbH Postfach Hamburg

Το einza Zinkofan µπορεί να χρησιµοποιηθεί σαν αστάρι και τελική επίστρωση µαζί, και στεγνώνοντας µας δίνει µια µεταξένια-µατ επιφάνεια.

Το einza Zinkofan µπορεί να χρησιµοποιηθεί σαν αστάρι και τελική επίστρωση µαζί, και στεγνώνοντας µας δίνει µια µεταξένια-µατ επιφάνεια. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 082 Zinkofan Dickschicht Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix Ι. Το προϊόν Το προϊόν einza Zinkofan είναι ένα ειδικό χρώµα για γαλβανισµένο σίδηρο, για τσίγκο, αλουµίνιο, και

Διαβάστε περισσότερα

Zinkofan Eisenglimmer

Zinkofan Eisenglimmer ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 082a Zinkofan Eisenglimmer Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix Ι. Το προϊόν Το προϊόν einza Zinkofan Eisenglimmer είναι ένα ειδικό χρώµα για γαλβανισµένο σίδηρο, τσίγκο, αλουµίνιο,

Διαβάστε περισσότερα

Lawinit 2-K- Haftprimer

Lawinit 2-K- Haftprimer ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 233 Lawinit 2-K- Haftprimer Υδροδιαλυτό χαµηλη οσµη Ασφαλες. Ι. Το Προϊόν Το einza Lawinit 2-K-Haftprimer είναι υψηλής ποιότητας αντισκωριακο (2-συστατικών µε βάση εποξειδικη

Διαβάστε περισσότερα

Plastik-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 043. Γυαλιστερό και Μεταξένιο-µατ

Plastik-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 043. Γυαλιστερό και Μεταξένιο-µατ ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 043 Plastik-Siegel Γυαλιστερό και Μεταξένιο-µατ Το Προϊόν Το einza Plastik-Siegel είναι άχρωµο βερνίκι πολυουρεθανης(ενός συστατικού) για εξωτερική και εσωτερική χρήση, για

Διαβάστε περισσότερα

µε αντοχές στα κτυπήµατα, τα γδαρσίµατα, και τα

µε αντοχές στα κτυπήµατα, τα γδαρσίµατα, και τα ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 032 Seidenmatt- Buntlack Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix Ι. Το προϊόν Το προϊόν einza Seidenmatt-Buntlack είναι ένα στιλβωτικόβερνικοχρωµα για εσωτερικούς και εξωτερικούς

Διαβάστε περισσότερα

Το einza All-Grund δεν περιέχει µόλυβδο και χρώµιο, και είναι χρωµατισµένο µε ενεργές αντισκωριακες πάστες για διαρκή αντισκωριακη προστασία.

Το einza All-Grund δεν περιέχει µόλυβδο και χρώµιο, και είναι χρωµατισµένο µε ενεργές αντισκωριακες πάστες για διαρκή αντισκωριακη προστασία. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 181 All-Grund Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix Ι. Το Προϊόν Το einza All-Grund είναι ένα ισχυρό-ταχυστεγνωτο αντισκωριακο αστάρι, για γενική χρήση. Εξαιτίας του συνδυασµού

Διαβάστε περισσότερα

Υδατοδιαλυτο γυαλιστερό βερνικοχρωµα για εξωτερική και εσωτερική χρήση.

Υδατοδιαλυτο γυαλιστερό βερνικοχρωµα για εξωτερική και εσωτερική χρήση. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 038 Reinacryl Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix Τελειοποιηµένο προϊόν µε προσθήκη πολυουρεθανης Ανεξίτηλη επίστρωση Επίστρωση ανθεκτική στο γδάρσιµο Ι. Το προϊόν Το προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

λόγους είναι κατάλληλο για εξωτερικές ξύλινες επιφάνειες όπως: ξύλινα πλαίσια, ξυλεπενδύσεις, σοφίτες κ.τ.λ.π.

λόγους είναι κατάλληλο για εξωτερικές ξύλινες επιφάνειες όπως: ξύλινα πλαίσια, ξυλεπενδύσεις, σοφίτες κ.τ.λ.π. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 077 Α Holz-Color Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix Ι. Προϊόν Το προϊόν einza Holz-Color είναι ένα υδατοδιαλυτο χρώµα για ξύλινες επιφάνειες για εξωτερικούς χώρους, για σουβά,

Διαβάστε περισσότερα

Lawinol Maschinenlack

Lawinol Maschinenlack ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 158 Lawinol Maschinenlack Πολύ γυαλιστερή και Μεταξένια γυαλιστερή Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix Ι. Το προϊόν Τύπος: Το einza Maschinenlack είναι στιλβωτικό- βερνικοχρωµα

Διαβάστε περισσότερα

Υδατοδιαλυτο µεταξένιο-γιαλυστερο βερνικοχρωµα για εξωτερική και εσωτερική χρήση.

Υδατοδιαλυτο µεταξένιο-γιαλυστερο βερνικοχρωµα για εξωτερική και εσωτερική χρήση. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 033 Samtacryl Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix Τελειοποιηµένο προϊόν µε προσθήκη πολυουρεθανης Ανεξίτηλη επίστρωση Επίστρωση ανθεκτική στο γδάρσιµο Ι. Το προϊόν Τύπος: Σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

ιαλύεται στο νερό, δηµιουργεί λεπτό/φυσικό φιλµ, και έχει εφαρµογή σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

ιαλύεται στο νερό, δηµιουργεί λεπτό/φυσικό φιλµ, και έχει εφαρµογή σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.161 Aqua-Holzlasur Ι. Το προϊόν Είναι διαλυτό στο νερό, είναι κατάλληλο για εµποτισµό ξύλων µε ανοικτούς πόρους, και έχει γενική εφαρµογή σε όλες τις ξύλινες κατασκευές (εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

Το einza All-Grund δεν περιέχει μόλυβδο και χρώμιο, και είναι χρωματισμένο με ενεργές αντισκωριακες πάστες για διαρκή αντισκωριακη προστασία.

Το einza All-Grund δεν περιέχει μόλυβδο και χρώμιο, και είναι χρωματισμένο με ενεργές αντισκωριακες πάστες για διαρκή αντισκωριακη προστασία. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 181 All-Grund Συνδυασμός χρωμάτων με einza mix Ι. Το Προϊόν Το einza All-Grund είναι ένα ισχυρό-ταχυστεγνωτο αντισκωριακο αστάρι, για γενική χρήση. Εξαιτίας του συνδυασμού

Διαβάστε περισσότερα

Lawirostal 2-K-Epoxi- Primer

Lawirostal 2-K-Epoxi- Primer ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 010 Lawirostal 2-K-Epoxi- Primer Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix Ι. Το Προϊόν Το einza Lawirostal 2-K-Epoxi-Primer είναι υψηλής ποιότητας αντισκωριακο (2-συστατικών µε βάση

Διαβάστε περισσότερα

Υδατοδιαλυτο µεταξένιο-γιαλυστερο βερνικοχρωµα για εξωτερική και εσωτερική χρήση.

Υδατοδιαλυτο µεταξένιο-γιαλυστερο βερνικοχρωµα για εξωτερική και εσωτερική χρήση. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 033 Samtacryl Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix Τελειοποιηµένο προϊόν µε προσθήκη πολυουρεθανης Ανεξίτηλη επίστρωση Επίστρωση ανθεκτική στο γδάρσιµο Ι. Το προϊόν Τύπος: Σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

Βερνίκι για ξύλινα παράθυρα, µε ιδιότητα ρύθµισης της υγρασίας(εξαερισµος)

Βερνίκι για ξύλινα παράθυρα, µε ιδιότητα ρύθµισης της υγρασίας(εξαερισµος) ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 164 Fensterlack 3x1 Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix Ι. Το προϊόν Το einza Fensterlack 3x1 είναι βερνικοχρωµα 1-συστατικού για ξύλινα παράθυρα. Είναι κατάλληλο για υπόστρωµα(τρίβεται

Διαβάστε περισσότερα

Aqua All-Grund. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 007A. Ι. Το Προϊόν

Aqua All-Grund. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 007A. Ι. Το Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 007A Aqua All-Grund Ι. Το Προϊόν Τύπος: Το einza Aqua All-Grund είναι αντισκωριακο αστάρι ενός συστατικού, υδατοδιαλυτο, µε καλό γέµισµα, συµβατό µε το περιβάλλον, για εσωτερική

Διαβάστε περισσότερα

Ταχυστεγνωτο βερνικοχρωµα για εσωτερική και εξωτερική χρήση, µε αντοχή στους κραδασµούς, τα κτυπήµατα, και τα γδαρσίµατα.

Ταχυστεγνωτο βερνικοχρωµα για εσωτερική και εξωτερική χρήση, µε αντοχή στους κραδασµούς, τα κτυπήµατα, και τα γδαρσίµατα. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 158 Lawinol Πολύ γυαλιστερή και Μεταξένια γυαλιστερή Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix Ι. Το προϊόν Τύπος: Το einza Maschinenlack είναι στιλβωτικό- βερνικοχρωµα ενός συστατικού

Διαβάστε περισσότερα

Aqua- Kompaktlasur. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.121. Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix. Ι. Το προϊόν

Aqua- Kompaktlasur. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.121. Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix. Ι. Το προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.121 Aqua- Kompaktlasur Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix Ι. Το προϊόν Το einza Aqua-Kompaktlasur είναι διαλυτό στο νερό, δηµιουργεί ένα µεταξένιο-γυαλιστερό διάφανο στρώµα/φιλµ,

Διαβάστε περισσότερα

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ. Ι. Προϊόν

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ. Ι. Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046 Aqua-Siegel Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ Ι. Προϊόν Τύπος: Το προϊόν einza Aqua-Siegel είναι υδατοδιαλυτο, καθαρό βερνίκι ενός συστατικού για εµποτισµό/βαφη ξύλων και

Διαβάστε περισσότερα

Φυσικό βερνίκι για καινούργιες και παλιές επιφάνειες, µε καλή διείσδυση.

Φυσικό βερνίκι για καινούργιες και παλιές επιφάνειες, µε καλή διείσδυση. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.162 Kompaktlasur Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix Ι. Το προϊόν Τύπος: Σκοπός εφαρµογής: Χρωµατικές αποχρώσεις (τυποποιηµένες): Βερνίκι ξύλου για καινούργιες ξύλινες κατασκευές,

Διαβάστε περισσότερα

Aqua All-Grund. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 007A. Ι. Το Προϊόν

Aqua All-Grund. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 007A. Ι. Το Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 007A Aqua All-Grund Ι. Το Προϊόν Τύπος: Το einza Aqua All-Grund είναι αντισκωριακο αστάρι ενός συστατικού, υδατοδιαλυτο, µε καλό γέµισµα, συµβατό µε το περιβάλλον, για εσωτερική

Διαβάστε περισσότερα

Aquamatt. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.014

Aquamatt. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.014 ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.014 Aquamatt Ι. Το προϊόν Το προϊόν einza Aquamatt είναι λευκό, υδατοδιαλυτο χρώµα για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Χρησιµοποιείται στα αρχικά χέρια για καλό γέµισµα, και

Διαβάστε περισσότερα

LawiPur Versiegelung. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.145. Βερνίκι 2-συστατικών, υδατοδιαλυτο Νο. 77-002. Ι. Το Προϊόν

LawiPur Versiegelung. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.145. Βερνίκι 2-συστατικών, υδατοδιαλυτο Νο. 77-002. Ι. Το Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.145 LawiPur Versiegelung Βερνίκι 2-συστατικών, υδατοδιαλυτο Νο. 77-002 Ι. Το Προϊόν Το einza LawiPur Versiegelung είναι µια άχρωµη-άοσµηυδατοδιαλυτη επίστρωση 2-συστατικών

Διαβάστε περισσότερα

Το einza Aqua-Floor PU είναι άοσµο, και ως εκ τούτου ιδιαίτερα κατάλληλο για εσωτερική χρήση. Όταν στεγνώσει µας δίνει Μεταξένιο-γυαλιστερό φιλµ.

Το einza Aqua-Floor PU είναι άοσµο, και ως εκ τούτου ιδιαίτερα κατάλληλο για εσωτερική χρήση. Όταν στεγνώσει µας δίνει Μεταξένιο-γυαλιστερό φιλµ. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 052A Aqua-Floor PU Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix Ι. Το προϊόν Το einza Aqua-Floor PU είναι ένα υψηλής ποιότηταςυδατοδιαλυτο- φιλικό στο περιβάλλον χρώµα( µε χαµηλή περιεκτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Aquamatt. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.014

Aquamatt. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.014 ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.014 Aquamatt Ι. Το προϊόν Το προϊόν einza Aquamatt είναι λευκό, υδατοδιαλυτο χρώµα για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Χρησιµοποιείται στα αρχικά χέρια για καλό γέµισµα, και

Διαβάστε περισσότερα

silicon Fassadenfarbe

silicon Fassadenfarbe ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 316 silicon Fassadenfarbe Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix Τύπος: Σιλικονουχο χρώµα προσόψεων, µατ, υδατοδιαλυτο, και ανθεκτικό στα καιρικά φαινόµενα σύµφωνα µε την µέθοδο

Διαβάστε περισσότερα

LawiDur 2-K-PU- Buntlack

LawiDur 2-K-PU- Buntlack ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο. 215 LawiDur 2-K-PU- Buntlack πολύ γυαλιστερή Συνδυασµός χρωµάτων µε einza mix Ι. Το Προϊόν Τύπος: Το einza LawiDur 2K-PU-Buntlack είναι µια υψηλής ποιότητας Λάκα δυο συστατικών,

Διαβάστε περισσότερα

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- ματ. Ι. Προϊόν

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- ματ. Ι. Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046 Aqua-Siegel Γυαλιστερό και Μεταξένιο- ματ Ι. Προϊόν Τύπος: Το προϊόν einza Aqua-Siegel είναι υδατοδιαλυτο, καθαρό βερνίκι ενός συστατικού για εμποτισμό/βαφη ξύλων και

Διαβάστε περισσότερα

Χρώµα προσόψεων µε χαρακτηριστικά υδρύαλου,είναι µατ, εµπλουτισµένο µε πρόσθετα υλικά κατά της µούχλας. Συνθετικό ακρυλικό γαλάκτωµα.

Χρώµα προσόψεων µε χαρακτηριστικά υδρύαλου,είναι µατ, εµπλουτισµένο µε πρόσθετα υλικά κατά της µούχλας. Συνθετικό ακρυλικό γαλάκτωµα. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.349 Durasil Συνδυασµός χρωµάτων µε einza Τύπος: Χρώµα προσόψεων µε χαρακτηριστικά υδρύαλου,είναι µατ, εµπλουτισµένο µε πρόσθετα υλικά κατά της µούχλας. Σκοπός εφαρµογής: Για

Διαβάστε περισσότερα

Metal 3in1. απευθείας στη σκουριά. Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες

Metal 3in1. απευθείας στη σκουριά. Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες απευθείας στη σκουριά Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες Εμποδίζοντας τη διείσδυση της υγρασίας παρέχει μακροχρόνια αντισκωριακή προστασία. Υψηλή αντίσταση στην υπεριώδη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Τεχνικές Προδιαγραφές Ελληνικό-Αργυρούπολη Ιανουάριος ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα αφορά την προμήθεια για την κάλυψη των αναγκών του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ CPV : 24200000-6 (ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΊΕΣ) Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Μ/Μ

ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ CPV : 24200000-6 (ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΊΕΣ) Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Μ/Μ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Αρμόδιος υπάλληλος: ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

Neodur Special. Πολυουρεθανική αλειφατική βαφή με διαλύτες, κατάλληλη για δάπεδα σε εξωτερικούς χώρους. Χρήσεις Ράμπες αποθηκών, γκαράζ

Neodur Special. Πολυουρεθανική αλειφατική βαφή με διαλύτες, κατάλληλη για δάπεδα σε εξωτερικούς χώρους. Χρήσεις Ράμπες αποθηκών, γκαράζ Πολυουρεθανική αλειφατική βαφή με διαλύτες, κατάλληλη για δάπεδα σε εξωτερικούς χώρους. Χρήσεις Ράμπες αποθηκών, γκαράζ Μεταλλικές κατασκευές, βεράντες Εξωτερικοί χώροι καταστημάτων Εξωτερικοί χώροι πλυντηρίων,

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης:65/2017

Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης:65/2017 Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης:65/2017 Προμήθεια με τίτλο ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017 Τεχνική Έκθεση Με την μελέτη αυτή προβλέπεται να

Διαβάστε περισσότερα

Sigma Multiprimer 3195

Sigma Multiprimer 3195 Sigma Multiprimer 3195 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Μάιος 2013 Αντισκωριακό υπόστρωμα για εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες, με βάση καινοτόμο συνδυασμό συνθετικών ρητινών ΣΚΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ Για αστάρωμα χάλυβα, γαλβανισμένου

Διαβάστε περισσότερα

1) ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 100%

1) ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 100% ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΑΡΧ/ΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΑΡΧ/ΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ 2.911,02 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα.

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Περιγραφή προϊόντος Το Neodur FT Elastic είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου

Διαβάστε περισσότερα

PROFESSIONAL ECO-LEADER

PROFESSIONAL ECO-LEADER PROFESSIONAL ECO-LEADER Οικολογικό, επαγγελματικό, πλαστικό χρώμα 04.05.2019 V02 Περιγραφή Εξαιρετικής ποιότητας, οικολογικό, πλαστικό χρώμα εσωτερικής χρήσης, κατάλληλο για όλων των ειδών τις επιφάνειες,

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας χωρίς διαλύτες. Γυαλιστερό 2Α:1Β

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας χωρίς διαλύτες. Γυαλιστερό 2Α:1Β Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας χωρίς διαλύτες. Περιγραφή προϊόντος Το Neodur Fast Track SF είναι ένα άκρως καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας χωρίς διαλύτες. Στεγνώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΞΗΝΤΑ (60) ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο Τεχνικών Πληροφοριών 1.0.3 Αστάρι / Σουρφασέρ

ελτίο Τεχνικών Πληροφοριών 1.0.3 Αστάρι / Σουρφασέρ Περιγραφή Το είναι ένα αστάρι σουρφασέρ ενός συστατικού µε βάση το νερό, και είναι κατάλληλο για συστήµατα επαναβαφής αυτοκινήτων. Μπορεί να χρησιµοποιηθεί σε εφαρµογές µε τρίψιµο ή υγρό σε υγρό σε συνδυασµό

Διαβάστε περισσότερα

Spectral UNDER 385. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΠΡΟΪΟΝΤΑ Εποξικό Αστάρι Σκληρυντής Χρωστική Μαύρη. Spectral UNDER 385 Spectral H 6985 Spectral Extra 745

Spectral UNDER 385. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΠΡΟΪΟΝΤΑ Εποξικό Αστάρι Σκληρυντής Χρωστική Μαύρη. Spectral UNDER 385 Spectral H 6985 Spectral Extra 745 Τεχνικό Φυλλάδιο Δύο Συστατικών Εποξικό Αστάρι Spectral H 6985 Spectral Extra 745 ΠΡΟΪΟΝΤΑ Εποξικό Αστάρι Σκληρυντής Χρωστική Μαύρη ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Γρήγορο Στέγνωμα Πολύ καλή πρόσφυση σε μεταλλικές επιφάνειες

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα.

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Περιγραφή προϊόντος Το Neodur FT Elastic είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου

Διαβάστε περισσότερα

DESMOS LAC W. Σ. ΚΥΒΡΙΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε (ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ) Φιλιππουπόλεως 30-561 23 Αµπελόκηποι Θεσσαλονίκη-Τηλ. 2310 730759.

DESMOS LAC W. Σ. ΚΥΒΡΙΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε (ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ) Φιλιππουπόλεως 30-561 23 Αµπελόκηποι Θεσσαλονίκη-Τηλ. 2310 730759. Σελίδα 1 από 5 Πολυουρεθανική Λάκα Λευκή δύο (2)Συστατικών βάσης ρητινών ( πολυολών ) σε συνδυασµό µε κατάλληλα πιγκµέντα ( ιοξείδιο του τιτανίου ) απλωτικά µέσα,οργανσικούς διαλύτες ( αρωµατικοί υδρογονάνθρακες

Διαβάστε περισσότερα

Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Πυκνότητα (EN ISO ) 1,50±0,1kg/l (Συστατικό Α), 1,12±0,1 kg/l(συστατικό Β) 100Α:25Β

Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Πυκνότητα (EN ISO ) 1,50±0,1kg/l (Συστατικό Α), 1,12±0,1 kg/l(συστατικό Β) 100Α:25Β Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών Χρήσεις Εφαρμόζεται σε δάπεδα και τοίχους εργοστασίων, καταστημάτων, εργαστηρίων, αποθηκών, κλιμακοστασίων, σταθμούς αυτοκινήτων και χώρους που αναπτύσσεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ : Τ.Υ. Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΝΙΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ : Τ.Υ. Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ : Τ.Υ. Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΝΙΩΝ ΕΡΓΟ : ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ Ε.Ε.Λ. ΧΑΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΒΑΦΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, 2/09/2010 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, 2/09/2010 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, 2/09/2010 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Συντήρηση Σχολικών Κτιρίων Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Προμήθεια Χρωμάτων ΤΜΗΜΑ: Εκτέλεσης Κτιριακών Έργων Κ.Α. 30-7331.033 για το 2010 Αρμόδιος: Παπαδάκη-Μπιμπή

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας υψηλού πάχους, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας κατηγοριοποιημένο κατά ΕΝ 13501-1 ως κλάση Ε σε δοκιμή αντίδρασης στη φωτιά σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Neopox W. Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Χρήσεις. Ιδιότητες/ Πλεονεκτήματα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αναλογία ανάμιξης (κατά βάρος)

Neopox W. Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Χρήσεις. Ιδιότητες/ Πλεονεκτήματα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αναλογία ανάμιξης (κατά βάρος) Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών Χρήσεις Εφαρμόζεται σε δάπεδα και τοίχους εργοστασίων, καταστημάτων, εργαστηρίων, αποθηκών, κλιμακοστασίων, σφαγείων, σταθμούς αυτοκινήτων, πισίνες, ψυγεία (στις

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΠΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ -ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΞΥΛΙΝΩΝ - ΣΙ ΗΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ. Ηράκλειο, 30 / 04 / 2015

ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΠΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ -ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΒΕΡΝΙΚΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΞΥΛΙΝΩΝ - ΣΙ ΗΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ. Ηράκλειο, 30 / 04 / 2015 Ηράκλειο, 30 / 04 / 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ «Προµήθεια Χρωµάτων» ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για το έργο αυτεπιστασίας: /ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ «Συντήρηση Σχολικών κτιρίων Α/θµιας & B/θµιας εκπαίδευσης»

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ & ΕΙΔΩΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Σε ετήσια βάση ο Δήμος μας συντηρεί τα σχολεία του Δήμου,

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα Περιγραφή προϊόντος Το Neodur Fast Track είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου.

Διαβάστε περισσότερα

S 720 CORRIDOR basic Ηµεροµηνία έκδοσης: Σελίδες 1 από 5

S 720 CORRIDOR basic Ηµεροµηνία έκδοσης: Σελίδες 1 από 5 Ηµεροµηνία έκδοσης: 11. 7. 2008 Σελίδες 1 από 5 1. Στοιχεία παρασκευάσµατος και εταιρείας / επιχείρησης Ονοµασία του προϊόντος: Χρήση: Έτοιµο προς χρήση καλυπτικό πόρων και προϊόν βάσης για επαγγελµατική

Διαβάστε περισσότερα

PROTECT 320 Technical Data Sheet LT

PROTECT 320 Technical Data Sheet LT Technical Data Sheet LT-02-12 22.06.2015 ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ - ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ Χαρακτηρίζεται από το να μην κολλάει το γυαλόχαρτο ακόμα και με δυνατό τρίψιμο. Ανάλογα με την

Διαβάστε περισσότερα

G 433 Aktiv Ηµεροµηνία έκδοσης: Σελίδες 1 από 5

G 433 Aktiv Ηµεροµηνία έκδοσης: Σελίδες 1 από 5 Ηµεροµηνία έκδοσης: 23. 6. 2008 Σελίδες 1 από 5 1. Στοιχεία παρασκευάσµατος και εταιρείας / επιχείρησης Ονοµασία του προϊόντος: Χρήση: Καθαριστικό προϊόν που µπορεί να αραιωθεί µε νερό, για επαγγελµατική

Διαβάστε περισσότερα

Έργο << Συντήρηση Σχολικών Κτιρίων A/θµιας Εκπαίδευσης>> ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

Έργο << Συντήρηση Σχολικών Κτιρίων A/θµιας Εκπαίδευσης>> ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Προµήθεια Χρωµάτων Έργο > /ΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΗΜ. & ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Κ.Α. 30-7331.048 για

Διαβάστε περισσότερα

Φυσικό βερνίκι για καινούργιες και παλιές επιφάνειες, µε καλή διείσδυση.

Φυσικό βερνίκι για καινούργιες και παλιές επιφάνειες, µε καλή διείσδυση. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.162 Kompaktlasur Ι. Το προϊόν Τύπος: Σκοπός εφαρµογής: Χρωµατικές αποχρώσεις (τυποποιηµένες): Βερνίκι ξύλου για καινούργιες ξύλινες κατασκευές, η για ανακαίνιση παλιών. Ρυθµίζει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Χρωμάτων και συναφών υλικών για συντήρηση εγκαταστάσεων του Δήμου Δράμας έτους 2012

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Χρωμάτων και συναφών υλικών για συντήρηση εγκαταστάσεων του Δήμου Δράμας έτους 2012 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Χρωμάτων και συναφών υλικών για συντήρηση εγκαταστάσεων του Δήμου Δράμας έτους 2012 αθλητικών ΕΝΔ. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 14.980,79 Δράμα 29 06 2012 Ο Προϊστάμενος Τμήματος Προμηθειών H Διευθύντρια

Διαβάστε περισσότερα

PROTECT 321. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καταλύτης Κανονικός & Γρήγορος ΗARD 10 ΤΗΙΝ 50. Ακρυλικό διαλυτικό Κανονικό, Γρήγορο & Αργό

PROTECT 321. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καταλύτης Κανονικός & Γρήγορος ΗARD 10 ΤΗΙΝ 50. Ακρυλικό διαλυτικό Κανονικό, Γρήγορο & Αργό Τεχνικό Φυλλάδιο Ακρυλικό Αστάρι ΗARD 10 ΤΗΙΝ 50 ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καταλύτης Κανονικός & Γρήγορος Ακρυλικό διαλυτικό Κανονικό, Γρήγορο & Αργό ΧΡΗΣΗ Μέσα Μεταφοράς Μηχανήματα & Εξοπλισμός ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

KEIM GRANITAL TEXNIKO Δ Ε Λ Τ Ι Ο

KEIM GRANITAL TEXNIKO Δ Ε Λ Τ Ι Ο KEIM GRANITAL TEXNIKO Δ Ε Λ Τ Ι Ο Χρώμα για εξωτερικές επιφάνειες με βάση τα πυριτικά άλατα : - φιλικό για το περιβάλλον - οικονομικό - - προστατευτικό - ανεξίτηλο Φιλικό για το περιβάλλον Το ΚΕΙΜ-Granital

Διαβάστε περισσότερα

DW 30 Vamat GH Ηµεροµηνία έκδοσης: 11. 7. 2008 Σελίδες 1 από 6

DW 30 Vamat GH Ηµεροµηνία έκδοσης: 11. 7. 2008 Σελίδες 1 από 6 Ηµεροµηνία έκδοσης: 11. 7. 2008 Σελίδες 1 από 6 1. Στοιχεία παρασκευάσµατος και εταιρείας / επιχείρησης Ονοµασία του προϊόντος: Χρήση: Αλκαλικό καθαριστικό για επαγγελµατικές συσκευές πλύσης, για επαγγελµατική

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Προϊόντος. 1 Στοιχεία του παρασκευάσματος και της επιχείρησης

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Προϊόντος. 1 Στοιχεία του παρασκευάσματος και της επιχείρησης Σελίδα 1/7 1 Στοιχεία του παρασκευάσματος και της επιχείρησης Όνομα προϊόντος: berill Εφαρμογή προϊόντος: Υγρό καθαρισμού ασημικών επαγγελματικού τύπου με εμβάπτιση Υπεύθυνος κυκλοφορίας: Δ.Γ. ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Neoproof PU W. Πολυουρεθανική προστατευτική επίστρωση, υδατικής βάσης. Περιγραφή Προϊόντος

Neoproof PU W. Πολυουρεθανική προστατευτική επίστρωση, υδατικής βάσης. Περιγραφή Προϊόντος Πολυουρεθανική προστατευτική επίστρωση, υδατικής βάσης Περιγραφή Προϊόντος To Neoproof PU W είναι ενός συστατικού τροποποιημένη πολυουρεθανική προστατευτική επίστρωση ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες.

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας, ιδανικό για ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές. Κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ - ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ( 91 / 155 / ΕΚ & 93 / 112 ΕΚ ) 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ονομασία προϊόντος : LEKKERA - C Υγρό καθαριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα Περιγραφή προϊόντος Το Neodur Fast Track είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου.

Διαβάστε περισσότερα

C 100 BUZ X Coat Ηµεροµηνία έκδοσης: 11. 7. 2008 Σελίδες 1 από 7

C 100 BUZ X Coat Ηµεροµηνία έκδοσης: 11. 7. 2008 Σελίδες 1 από 7 Ηµεροµηνία έκδοσης: 11. 7. 2008 Σελίδες 1 από 7 1. Στοιχεία παρασκευάσµατος και εταιρείας / επιχείρησης Ονοµασία του προϊόντος: C 100 BUZ X COAT Χρήση: Έτοιµο προς χρήση Easy- to- Clean για βελτίωση επιφανειών,

Διαβάστε περισσότερα

Metallic Base Coat / Clear Coat

Metallic Base Coat / Clear Coat 1. Εισαγωγή Το ALEXSEAL Metallic Base Coat έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αντέχει στο σκληρό θαλασσινό περιβάλλον. Αποτελείται από µία στρώση βάσης δύο συστατικών που προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση µεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

DESMOS FLOOR COAT 1F

DESMOS FLOOR COAT 1F Σελίδα 1 από 5 Μίγµα πολυολών σε συνδυασµό µε οργανικούς διαλύτες ( εστέρες, αρωµατικοί) κατάλληλο βερνίκωµα ξύλινων πατωµάτων [απλά και λευκασµένα] για Τοµείς εφαρµογής Χρησιµοποιείται σε ανάµιξη µε το

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας υψηλού πάχους, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

Δάπεδα εργοστασίων, αποθηκών, γκαράζ Πισίνες, δεξαμενές, σιντριβάνια, βάρκες Μεταλλικές κατασκευές. Τύπος Υποστρώματος 75Α:25Β

Δάπεδα εργοστασίων, αποθηκών, γκαράζ Πισίνες, δεξαμενές, σιντριβάνια, βάρκες Μεταλλικές κατασκευές. Τύπος Υποστρώματος 75Α:25Β Περιγραφή Προιόντος To Neopox Special είναι υψηλών επιδόσεων εποξειδική αντιδιαβρωτική βαφή κατάλληλη για επιφάνειες που δέχονται μεγάλες μηχανικές καταπονήσεις, καθώς και άλλες που βρίσκονται μόνιμα ή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με το Παρ.2 του Καν. 1907/2006) Όπως τροποποιήθηκε από τον Καν. 453/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με το Παρ.2 του Καν. 1907/2006) Όπως τροποποιήθηκε από τον Καν. 453/2010 Ημερομηνία Έκδοσης: 22/10/2012 Αριθμός Έκδοσης: 0 ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με το Παρ.2 του Καν. 1907/2006) Όπως τροποποιήθηκε από τον Καν. 453/2010 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO -D-2K. Πολυουρεθανική Βαφή ύο Συστατικών, Χαµηλής Ελαστικότητας, για Σφράγισµα, Στεγάνωση & Προστασία απέδων και άλλων Εφαρµογών.

HYPERDESMO -D-2K. Πολυουρεθανική Βαφή ύο Συστατικών, Χαµηλής Ελαστικότητας, για Σφράγισµα, Στεγάνωση & Προστασία απέδων και άλλων Εφαρµογών. Page 1/5 Πολυουρεθανική Βαφή ύο Συστατικών, Χαµηλής Ελαστικότητας, για Σφράγισµα, Στεγάνωση & Προστασία απέδων και άλλων Εφαρµογών. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το HYPERDESMO -D-2Κ είναι βαφή, πολυουρεθανικής βάσεως, δύο

Διαβάστε περισσότερα

VIMEPOX TOP-COAT. Έγχρωμη εποξειδική επίστρωση δυο συστατικών

VIMEPOX TOP-COAT. Έγχρωμη εποξειδική επίστρωση δυο συστατικών VIMEPOX TOP-COAT Έγχρωμη εποξειδική επίστρωση δυο συστατικών Ιδιότητες Το VIMEPOX TOP-COAT είναι ένα έγχρωμο εποξειδικό σύστημα δυο συστατικών χωρίς διαλύτες. Το VIMEPOX TOP-COAT προσφέρει : Υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών. o C.

Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών. o C. Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών Περιγραφή προϊόντος Πεδία εφαρμογής Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών νέας τεχνολογίας (UV Curable). Πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ανακλαστικότητας και εκπομπής

Διαβάστε περισσότερα

Ορισμός. Για τι χρήση; ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ 1

Ορισμός. Για τι χρήση; ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ 1 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ 1 Ορισμός Διαφανές φινίρισμα (αποχρ.ξύλου ή άχρωμο) σατινέ, για ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΞΥΛΕΙΑ σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Ανανεώνεται εύκολα. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Αδιάβροχο - anti-uv - μικροπορώδες

Διαβάστε περισσότερα

( 91 / 155 / ΕΚ & 93 / 112 ΕΚ ) : RAWASH. Τηλ. 210-4819558 Fax: 210-4823555 R35 R34 1310-58-3 7681-52-9 C C

( 91 / 155 / ΕΚ & 93 / 112 ΕΚ ) : RAWASH. Τηλ. 210-4819558 Fax: 210-4823555 R35 R34 1310-58-3 7681-52-9 C C ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ - ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΕΛΤΙΟ Ε ΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ( 91 / 155 / ΕΚ & 93 / 112 ΕΚ ) 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ονοµασία προϊόντος Μέγεθος συσκευασίας Κατασκευαστής

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή.

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή. Page 1/5 Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι υλικό ενός συστατικού το οποίο πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και παράγει μια ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Spectral KLAR 535 MAT

Spectral KLAR 535 MAT Τεχνικό Φυλλάδιο KLAR 535 MAT Δύο Συστατικών Ακρυλικό Βερνίκι KLAR 535 Ματ H 6125 SOLV 855 PLAST 775 EXTRA 835 ΠΡΟΪΟΝΤΑ Βερνίκι Ματ Σκληρυντής Standard, Γρήγορος, Αργός Διαλυτικό Standard, Γρήγορο, Αργό

Διαβάστε περισσότερα

S 734 CORRIDOR glorin Ηµεροµηνία έκδοσης: Σελίδες 1 από 5

S 734 CORRIDOR glorin Ηµεροµηνία έκδοσης: Σελίδες 1 από 5 Ηµεροµηνία έκδοσης: 11. 7. 2008 Σελίδες 1 από 5 1. Στοιχεία παρασκευάσµατος και εταιρείας / επιχείρησης Ονοµασία του προϊόντος: Χρήση: Έτοιµο προς χρήση αυτογυάλιστη παρκετίνη για δάπεδα που είναι ανθεκτικά

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας, ιδανικό για ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές. Κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

AQUASMART HYBRID-MONO

AQUASMART HYBRID-MONO Page 1/5 Υβριδικό, ταχυστέγνωτο, υδατοδιαλυτό αλειφατικό στεγανόχρωμα πολυουρεθανικής βάσης για στεγάνωση και προστασία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι υβριδική, υδατοδιαλυτή, ταχυστέγνωτη αλειφατική επίστρωση πολυουρεθανικής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 Ημερομηνία Αναθεώρησης 02.08.2010 1. Στοιχεία ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης Πληροφορίες προΐόντος Χρήση της Ουσίας/του Πρώτη ύλη για καλλυντικά Μείγματος Εταιρεία: Merck KGaA * 64271 Darmstadt

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο Τεχνικών Πληροφοριών Αστάρι / Σουρφασέρ

ελτίο Τεχνικών Πληροφοριών Αστάρι / Σουρφασέρ Περιγραφή Αστάρι σουρφασέρ για εφαρµογές µε τρίψιµο ή υγρό σε υγρό, δυο συστατικών, χωρίς ισοκυανικά, υψηλής γεµιστικότητας, που πληροί τις προδιαγραφές για πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC) και στεγνώνει

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO - COLD CURE POLYUREA 2K

HYPERDESMO - COLD CURE POLYUREA 2K Page 1/5 Ψυχρή πολυουρία δύο συστατικών για στεγάνωση και προστασία ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι ένα σύστημα πολυουρίας δύο συστατικών για εφαρμογή με ρολό, βούρτσα ή σπάτουλα. Το υλικό πολυμερίζεται γρήγορα δημιουργώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με την 91/155/ΕΚ & 93/112/ΕΚ)

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με την 91/155/ΕΚ & 93/112/ΕΚ) ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με την 91/155/ΕΚ & 93/112/ΕΚ) 1. Στοιχεία του παρασκευάσματος και της επιχείρησης 1.1 Εμπορική ονομασία: DALCO-QUAT Aπολυμαντικό χώρων τροφίμων με βάση τεταρτοταγή

Διαβάστε περισσότερα

Primer Surfacer EP II

Primer Surfacer EP II Περιγραφή Εποξικό αστάρι σουρφασέρ δυο συστατικών, χωρίς χρωµικά, που πληροί τις προδιαγραφές για πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC) και µε καλές ιδιότητες πρόσφυσης και αντοχής στη διάβρωση σε όλα τα υποστρώµατα

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή.

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή. Page 1/5 Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι υλικό ενός συστατικού το οποίο πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και παράγει μια ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Material Safety Data Sheet

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Material Safety Data Sheet ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Material Safety Data Sheet 1 Χημικό Προϊόν Εμπορική Ονομασία : BIOFERTIN-L 2-0.5-4 Πληροφορίες σχετικά με την ουσία / το παρασκεύασμα : Είναι υγρό, οργανικό, εδαφοβελτιωτικό

Διαβάστε περισσότερα

Epoxy Aqua Paint. Epoxy Aqua Primer. Ειδικά Χρώματα. Εποξειδικό χρώμα νερού 2 συστατικών

Epoxy Aqua Paint. Epoxy Aqua Primer. Ειδικά Χρώματα. Εποξειδικό χρώμα νερού 2 συστατικών Ειδικά Χρώματα Epoxy Aqua Paint Εποξειδικό χρώμα νερού 2 συστατικών Εποξειδικό τελικό χρώμα νερού δύο συστατικών, εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης, κατάλληλο για την προστασία τσιμεντένιων, μεταλλικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθμ. 1907/2006 ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ημερομηνία Αναθεώρησης 02.07.2010 1. Στοιχεία ουσίας/μείγματος και εταιρείας/επιχείρησης Πληροφορίες προΐόντος Χρήση της Ουσίας/του Μείγματος Μέσο χρωματισμού Εταιρεία: Merck

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Eμπορικη oνομασία Ισχύει και για τους ακόλουθους αριθμούς υλικών: : 914925; 505533;

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 Premium Surfacer P565-5701, P565-5705 & P565-5707 H5620V Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊον Γρήγορο Αστάρι P565-5801, P565-5805 & P565-5807 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος Eμπορικη oνομασία Ισχύει και για τους ακόλουθους αριθμούς υλικών: 950049; 950098;

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σύμφωνα με τη Ευρωπαϊκή Νομοθεσία 1907/2006 (REACH) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΕΩΣ: 06/06/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σύμφωνα με τη Ευρωπαϊκή Νομοθεσία 1907/2006 (REACH) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΕΩΣ: 06/06/2010 ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Σύμφωνα με τη Ευρωπαϊκή Νομοθεσία 1907/2006 (REACH) ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΕΩΣ: 06/06/2010 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑΣ/ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ: ΠΛΑΣΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ SikaCor System

ΦΥΛΛΟ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ SikaCor System ΒΑΦΗ ΥΨΗΛΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΜΗ ΣΙ- ΔΗΡΟΥΧΑ ΜΕΤΑΛΛΑ, ΧΑΛΥΒΑ, ΓΑΛΒΑΝΙΣΜΕΝΟ ΧΑΛΥΒΑ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Το σύστημα απαρτίζεται από τα εξής προϊόντα:

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO (CLASSIC VERSION)

HYPERDESMO (CLASSIC VERSION) Page 1/5 Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το για πάνω από 30 χρόνια είναι το υλικό που προσφέρει λύσεις για την στεγάνωση σε πάνω από 60 χώρες. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με το Παρ.2 του Καν. 1907/2006) Όπως τροποποιήθηκε από τον Καν. 453/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με το Παρ.2 του Καν. 1907/2006) Όπως τροποποιήθηκε από τον Καν. 453/2010 Ημερομηνία Έκδοσης: 11/10/2012 Αριθμός Έκδοσης: 0 ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με το Παρ.2 του Καν. 1907/2006) Όπως τροποποιήθηκε από τον Καν. 453/2010 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα