P m B ( B A Y T E C ) Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Σ Τ Ε Γ Α Ν Ω Σ Η Σ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "P m B ( B A Y T E C ) Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Σ Τ Ε Γ Α Ν Ω Σ Η Σ"

Transcript

1

2 P m B ( B A Y T E C ) Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Σ Τ Ε Γ Α Ν Ω Σ Η Σ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΥΛΗΣ Bayer plc Bayer House Strawberry Hill Newbury Berkshire RG14 1JA ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ & ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΣ ΔΟΜΙΚΟΝ Γυμναστηρίου 20, Τ.Κ Νέα Ερυθραία Τηλ.: Fax.: info@domikon.gr Pitchmastic PmB Ltd Panama House 184 Atterliffe Road Sheffield, S4 7WZ United Kindom Tel. +44 (0) Fax. +44 (0) info@pitchmasticpmb.co.uk

3 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

4 Αξιότιμοι κυρίες /κύριοι, Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το σύστημα στεγάνωσης της Pitchmastic PmB το οποίο η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα. Το σύστημα στεγάνωσης είναι 100% ρευστή πολυουρεθάνη (πολυουρία) της BAYER δύο συστατικών, εφαρμόζεται με ψεκασμό με ελάχιστο απαιτούμενο τελικό πάχος 2 χιλ. Το στεγανοποιητικό σύστημα είναι ταχείας πήξεως (2-5 δευτερόλεπτα), ικανό να δεχθεί φορτία εργοταξίου και ασφαλτική στρώση 4 ώρες από την εφαρμογή του. Το στεγανοποιητικό σύστημα έχει ελεγχθεί με βάση διεθνή πρότυπα και έχει ισχύον πιστοποιητικό από τον Οργανισμό Ελέγχου BBA ως υλικό υψηλών αποδόσεων, διαθέτει επίσης σήμανση CE. Το σύστημα στεγάνωσης της PmΒ διατηρεί τις φυσικές του ιδιότητες από τους -42 ºC έως τους +110 ºC σε μόνιμη βάση (έως τους 260ºC για περιορισμένο χρονικό διάστημα) ενώ είναι ιδανικό για χρήση σε όλες τις περιβαλλοντικές συνθήκες. Το σύστημα αποτελείται 100% από στερεά χωρίς υλικά πλήρωσης (filler), δεν περιέχει VOC, διαλύτες και είναι εξαιρετικά υψηλής απόδοσης. Μετά την εφαρμογή η μεμβράνη PmB παρουσιάζει εξαιρετική πρόσφυση με όλα τα συνήθη υποστρώματα, μοναδική ικανότητα στην πλήρωση ρωγμών και αναμενόμενο χρόνο ζωής άνω των 30 ετών. Η μεμβράνη PmB δεν επηρεάζεται από τη βροχή 30 λεπτά μετά την εφαρμογή της, είναι ανθεκτική σε μόνιμη επαφή με το νερό, στην εισροή χλωριούχων αλάτων, σε θειικά οξέα στην τριβή, στην αποσάθρωση από διάβρωση, στη διάβαση πεζών, την εισδοχή ζεστών ή κρύων αδρανών υλικών, σε ρίζες φυτών και σε κάθε επίδραση από την τοποθέτηση ασφάλτου. Η μεμβράνη στεγάνωσης έχει υψηλή ελαστική πρόσφυση στο σκυρόδεμα ή την μεταλλική επιφάνεια. Τα αποτελέσματα δοκιμών στο σκυρόδεμα ξεπερνούν την αντοχή συνοχής του σκυροδέματος. Η μεμβράνη της PmB εγκαθίσταται εύκολα και γρήγορα σε μια ή πολλές στρώσεις. Τα δύο υλικά της μεμβράνης αναμιγνύονται στον εκτοξευτήρα και εφαρμόζονται στο υ- πόστρωμα με χρήση πεπιεσμένου αέρα. Το σύστημα προσφέρει πλήρη ελευθερία κινήσεων και είναι ιδανικό για γρήγορο και αποτελεσματικό ψεκασμό οροφών, κάθετων επιφανειών και δύσκολα προσβάσιμων σημείων, όπως πίσω από αγωγούς και γωνίες.

5 Η τοποθετημένη στεγανοποιητική μεμβράνη ελέγχεται για πρόσφυση και στεγάνωση μία ώρα από την εφαρμογή της. Ο έλεγχος γίνεται με τη χρήση ηλεκτρικού ελεγκτή με χρήση υψηλής τάσης ( Volt) πάνω στη μεμβράνη. Το σύστημα έχει τοποθετηθεί σε κατασκευές παγκοσμίως, με συνολική επιφάνεια που υπερβαίνει τα 9 εκατομμύρια μ 2. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύστημα εφαρμόστηκε στην οροφή του μεγάρου Μουσικής Αθηνών (Νέο κτίριο Μεγάρου) και στο Αμερικάνικο Καρδιολογικό Ινστιτούτο Λευκωσίας. Το σύστημα καλύπτεται από εγγύηση της PmB. Είμαστε στη διάθεση σας με περισσότερες πληροφορίες και επεξηγήσεις. Γκριτζώνας Κωνσταντίνος Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός MSc. cgritz@domikon.gr Tel: Fax: Mob:

6 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΥΛΙΚΟΥ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ PmB (Baytec) είναι υψηλής απόδοσης ελαστομερής πολυουρεθάνη (πολυουρία) δύο συστατικών, άμεσης εφαρμογής, με ελάχιστο τελικό πάχος 2mm. η ελαστομερής στρώση έχει τυπικό πάχος 2,7mm, χωρίς υλικά πλήρωσης (filler) και είναι ιδανική για γεφύρωση ρωγμών με εγγυημένη ποιότητα. έχει ελαστικότητα 300%, διατηρεί τις φυσικές της ιδιότητες από τους -42 ο C έως τους +110 o C και έχει εξαιρετική πρόσφυση στα συνήθη υποστρώματα. Σημειώνεται ότι η πρόσφυση στο σκυρόδεμα είναι ισχυρότερη της συνοχής του με αποτέλεσμα κατά τους ελέγχους πρόσφυσης να αστοχεί το σκυρόδεμα. έχει πραγματική διάρκεια ζωής που υπερβαίνει τα 30 έτη και έως σήμερα δεν έχει παρατηρηθεί αλλοίωση των ιδιοτήτων του. εφαρμόζεται με ψεκασμό, ακολουθώντας απλά τη μορφή του υποβάθρου, χωρίς να επηρεάζεται από τη μορφή και την κλίση του. έχει χρόνο πήξεως μόλις ελάχιστα δευτερόλεπτα και δεν επηρεάζεται από την εξωτερική θερμοκρασία ούτε από την βροχή. έχει υποστεί εκτεταμένους ελέγχους έναντι χημικών, μικροβιακών και ριζικών διεισδύσεων, τα αποτελέσματα των οποίων είναι διαθέσιμα σε κάθε ζήτηση. κατά την εφαρμογή, ελέγχεται για την πλήρη κάλυψη των επιφανειών, καθώς και ως προς την πρόσφυση της, με μηχανικά και ηλεκτρονικά μέσα. έχει ταχύτατη εγκατάσταση: 50μ 2 ανά ώρα είναι μία φυσιολογική ταχύτητα εγκατάστασης. είναι πιστοποιημένη ως προς την ασφάλεια κατά την διάρκεια της εφαρμογής της. είναι ικανή να δεχθεί φορτία πεζών δύο μόλις λεπτά μετά την εφαρμογή της, φορτία οχημάτων δύο ώρες μετά, και τοποθέτηση ασφαλτόστρωσης τέσσερις μόλις ώρες μετά την εφαρμογή της. έχει τοποθετηθεί σε περισσότερα από 9 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα σε παγκόσμια κλίμακα.

7 πρόσφυση εξαιρετική πρόσφυση σε πολλούς διαφορετικούς τύπους υποστρωμάτων συμπεριλαμβανομένου του χάλυβα, αλουμίνιου, σκυροδέματος και πολυμερικών επιφανειών, γεφύρωση ρωγμών οι ελαστομερείς ιδιότητες της στεγανοποιητικής μεμβράνης PmB δίνουν την δυνατότητα γεφύρωσης ρωγμών αποτρέποντας χημικές, μικροβιακές και ριζικές διεισδύσεις, αντοχή στο νερό η εφαρμογή της μεμβράνης PmB, οδηγεί σε ένα ομοιογενές και χωρίς ραφές, αρμούς και αδύναμα σημεία υδατοστεγές αποτέλεσμα, παρέχοντας απόλυτη υγρομόνωση, διαπερατότητα προσφέρει υψηλό βαθμό διαπερατότητας σε υδρατμούς, η οποία βοηθά να αποφεύγεται η συσσώρευση υγρασίας στα υποστρώματα, θερμική αντίσταση διατηρεί την ελαστικότητά του σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -42 C έως +110 C, επιτρέποντας του να αντέχει σε διάφορες κλιματολογικές συνθήκες, χημική αντίσταση έχει εξαιρετική αντοχή σε όλων των τύπων χημικών επιδράσεων που μπορεί να εμφανιστούν στο περιβάλλον. Η μεμβράνη έχει εξαιρετικές αντοχές στα αντιπαγετικά άλατα και στο CO2. αντοχή σε τριβή εξαιρετικά υψηλή αντοχή σε τριβή και φθορά με αποτέλεσμα την μείωση του κόστους συντήρησης της κατασκευής, αντοχή σε καιρικές συνθήκες αντίσταση στο όζον, την υπεριώδη ακτινοβολία και σε ακτινοβολίες υψηλής ενέργειας,

8 2. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ PmB

9 ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΡΩΣΗΣ ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΟΥΣ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ ΔΥΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ (ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ) A. ΓΕΝΙΚΑ Το σύστημα στεγάνωσης πρέπει να είναι ρευστή πολυουρεθάνη/πολυουρία δύο συστατικών με ελάχιστο τελικό πάχος 2 χιλ. η οποία αποτελείται από 100% στερεά ελαστομερή υλικά χωρίς να περιέχει υλικά πλήρωσης. Το σύστημα πρέπει να έχει την ακόλουθη δομή: Μέσο πρόσφυσης (Primer) Μεμβράνη με ελάχιστο τελικό πάχος 2χιλ. Αποτελούμενη από 100% ελαστομερή υλικά. Συνδετική στρώση (αν απαιτείται) Επίστρωση (χωρίς απαίτηση) Η μεμβράνη πρέπει να είναι ομοιογενής και να μην παρουσιάζει ρηγματώσεις και ασυνέχειες. Η μεμβράνη πρέπει να εφαρμόζεται μετά από επαρκή σκλήρυνση του μέσου πρόσφυσης και όχι σε λιγότερο από 30 λεπτά. B. ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το σύστημα στεγάνωσης πρέπει να είναι ρευστή πολυουρεθάνη δύο συστατικών τύπου Pitcmastic PmB,να εφαρμόζεται με ψεκασμό με ελάχιστο τελικό πάχος μεμβράνης 2 χιλ. και να α- ποτελείται από 100% στερεά ελαστομερή υλικά χωρίς να περιέχει υλικά πλήρωσης, διαλύτες και πτητικές ουσίες. Η μεμβράνη πρέπει να γεφυρώνει στατικές ρωγμές 3 χιλ. στους 26 C, χωρίς αστοχία. Το σύστημα πρέπει να διατηρεί τις ιδιότητες του από τους -40 C έως τους 110 C. Το σύστημα στεγάνωσης πρέπει να είναι ελεγμένο βάση διεθνών προτύπων, να έχει ισχύον πιστοποιητικό από Οργανισμό Ελέγχου όπως η BBA ή BAM ως υλικό υψηλών προδιαγραφών το οποίο εφαρμόζεται με ψεκασμό. Όλα τα υλικά στεγάνωσης πρέπει να προμηθεύονται από κατασκευαστές οι οποίοι λειτουργούν με βάση το ISO9001 ή ισοδύναμο σύστημα πιστοποίησης ποιότητας.

10 Το στεγανοποιητικό σύστημα πρέπει να είναι ταχείας πήξεως. Να μην επηρεάζεται από τη βροχή 30 λεπτά μετά την εφαρμογή του και να είναι ικανό να δεχθεί άλλα υλικά 2 ώρες μετά την εφαρμογή του. Η μεμβράνη πρέπει να μην είναι εύθραυστη και να είναι ανθεκτική στο νερό, στην εισροή χλωριούχων αλάτων, στην τριβή, στην αποσάθρωση από διάβρωση, στη διάβαση πεζών, την εισδοχή ζεστών ή κρύων αδρανών υλικών & σε κάθε επίδραση από την τοποθέτηση ασφάλτου. Το σύστημα πρέπει να είναι ικανό να αντιστέκεται σε θερμοκρασίες μέχρι και 260 C για σύντομες χρονικές περιόδους και να μην αλλοιώνονται ή τροποποιούνται οι ιδιότητες. Η μεμβράνη στεγάνωσης πρέπει να έχει υψηλή ελαστική πρόσφυση στο σκυρόδεμα ή την μεταλλική επιφάνεια. Τα αποτελέσματα στο σκυρόδεμα πρέπει να ξεπερνούν την αντοχή συνοχής του σκυροδέματος και να είναι κατ ελάχιστο 1,00N/mm 2. Το σύστημα πρέπει να καλύπτεται από εγγύηση του κατασκευαστή ότι η ωφέλιμη διάρκεια ζωής του προϊόντος είναι τουλάχιστον 25 χρόνια. Η τοποθετημένη στεγανοποιητική μεμβράνη πρέπει να ελεγχθεί για πρόσφυση & συνέχεια (ρηγματώσεις και οπές) 1 ώρα μετά την εφαρμογή της. Ο έλεγχος για την συνέχεια πρέπει να γίνει με τη χρήση Volt DC πάνω στη μεμβράνη χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρονικό δοκιμαστή για οπές και κοιλότητες ή με παρόμοια συσκευή. Οι ατέλειες πρέπει να καταγράφονται και να επιδιορθώνονται πριν την επικάλυψη. Γ. ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗ Οι εργασίες επιμετρώνται σε τετραγωνικά μέτρα (μ 2 ) στεγανωθείσας επιφάνειας. Δ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ Στις τιμές μονάδος περιλαμβάνονται: Η προμήθεια όλων των ενσωματωμένων υλικών Η μεταφορά του στο εργοτάξιο Η εφαρμογή τους στο έργο, σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στην παρούσα Η φθορά και απομείωση των υλικών Οι επιβαρύνσεις για την πραγματοποίηση όλων των απαιτούμενων δοκιμών και ελέγχων.

11 3. ΣΗΜΑΝΣΗ CE ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ PmB

12

13

14

15 4. ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ PmB

16 Ελαστομερής πολυουρεθάνη PmB (BAYTEC) Ιδιότητες ελαστομερούς που εφαρμόζεται με ψεκασμό Πρόσφυση στο Σκυρόδεμα Προετοιμασία σύμφωνα με τη προδιαγραφή της μεθόδου. Συσκευή Elcometer, όριο δοκιμής τα 3.75N/mm². Η πρόσφυση της μεμβράνης PmB στο συγκεκριμένο υπόστρωμα επιτυγχάνει κανονικά τη συνεκτική συγκεκριμένη αστοχία στην δοκιμή τάνυσης σε 4 ώρες από την εφαρμογή της. Η ελάχιστη αποδεκτή τιμή είναι το 1N/mm². Πρόσφυση στο χάλυβα Προετοιμασία σύμφωνα με τη προδιαγραφή της μεθόδου. Συσκευή Elcometer, όριο δοκιμής τα 3.75 N/mm². Η πρόσφυση της μεμβράνης PmB στο μεταλλικό υπόστρωμα επιτυγχάνει την μέγιστη τιμή ελέγχου. Η ελάχιστη αποδεκτή τιμή είναι τα 2 N/mm². Ιδιότητες του ελαστομερούς PmB (Baytec) 0308/0309 Δείγμα Πυκνότητα ελαστομερούς που εφαρμόζεται με ψεκασμό, Μέση = DIN53479 mg/m³ τιμή Σκληρότητα ακτών Α BS903 μέρος A2 σε 23 C Μέση τιμή = 80 Απορρόφηση κραδασμών BS903 μέρος A8 σε 23 C Μέση τιμή = 26% Επιμήκυνση στο σημείο θραύσης (Ελαστικότητα) ASTM D638 υ- = > 250% περβαίνει την απαίτηση 80% Τάση θραύσης ASTM D638 υπερβαίνει την απαίτηση των 930 PSI = 1815 PSI Τάση διάτμησης BS903 μέρος A3 σε 23 C Μέση τιμή = 28KN/m Δυνατότητα γεφύρωσης ρωγμών και προσαροστικότητα στις χαμηλές θερμοκρασίες PAR Μέθοδος δοκιμής ASTM Cert C836 σε - 26 C = Προσαρμόζεται Στατική και δυναμική δοκιμής γεφυρώματος ρωγμών = σε διάταση 14mm ερευνητική καθιέρωση κτηρίου μέθοδος Δοκιμής BRE ΕΝ C και -10 C που μεγιστοποιούνται Αντοχή ριγμάτωσης TRC Φινλανδία, = Άθικτος Γαλλικές προδιαγραφές CPC RAT C Δοκιμή κάμψης TRC Φινλανδία-temp ASTM D σειρά -20 C - = Άθικτος 50 C Αντίσταση στη ροή και στη θερμότητα TRC Φινλανδία - RAT 9359 που εξετάζεται στη δοκιμή 70 C, δοκιμή 240 C ροής BS4147 θερμότητας = χωρίς επίδραση άθικτος Διατήρηση των μηχανικών ιδιοτήτων, torsion ενότητες DIN = -40 C C Θερμοκρασία μετάβασης γυαλιού DIN = -42 C Σε πίεση ύδατος Πανεπιστημιο Braunschweig DIN ώρες σε = Υδατοστεγής πίεση 7bar. 15m κάτω από θαλασσινό νερό = 1,5 bar CO2 Διαπερατότητα υδρατμού Πανεπιστημιο Braunschweig - DIN = Πιστοποιημένο έκθεση δοκιμής 437/ U 486, sd = 1.0m CO2 Διαπερατότητα Englefield U=64,000, Sd=135.0m = Πιστοποιημένο Απορρόφηση νερού (Coefficient DIN 52617E W = 7.6 x 10 3 kg/m² Αντίσταση σε Χλωρίδια DIN ημέρες 25% sodium solution = Αντιστέκεται Πρόσφυση στο σκυρόδεμα ASTM D4541 (απαίτηση min 100 psi) = 370 psi Πρόσφυση σε μέταλλο ASTM D4541 απαίτηση min 100 psi = 855 psi Διαπερατότητα υδρατμών ASTM E96 procedure BW English units grams/ft²/hr χωρίς απαίτηση Metric units grams/m²/24 hours χωρίς απαίτηση Τεχνητή αποσάθρωση 1000 ώρες ASTM D4587 αξιολόγηση αλλαγών Στην επιμήκυνση και την τάση θραύσης Επιμήκυνση απαίτησης + 10% -20% Απαίτηση τάνυσης + 10% ανάλογα Ηλεκτρική αντίσταση Μέθοδος δοκιμής ASTM D257 Απαίτηση > 5 x 10³ ohm cm Αντίσταση σε διάτρηση Μέθοδος δοκιμής ASTM E154 Απαίτηση min 95 kgf Η ασφάλεια στην υπηρεσία Σε έλεγχο του PmB (Baytec) σύμφωνα με το BS6920, Σχέδιο βρετανικού ύδατος πιστοποίηση M Δεν έχει καμία επίδραση επάνω στην ποιότητα του ύδατος. Πυρκαγιά Αναφλεξιμότητα Διαβάθμιση σύμφωνα με το DIN4102 Κατάταξη B2 Διάρκεια Ζωής Επιθεωρήθηκε το ιστορικό και η τρέχουσα εμπειρία και επιβεβαιώνεται ότι η υποβάθμιση των προδιαγραφών του υλικού δεν αφορά στην εγκεκριμένη χρήση. Αυτήν την περίοδο το ιστορικό υπερβαίνει τα 20 έτη και η υπολογιζόμενη διάρκεια ζωής του υλικού είναι αόριστη ,0% + 0,9% 174 kgf Αντίσταση σε τριβή DIN mm³ 160mm³ 91 x 10 6 ohm cm

17

18

19

20

21

22

23 5. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ PmB

24

25 6. ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΡΓΩΝ (ενδεικτικά) 6.1 Εργα Δημοσίου Ενδιαφέροντος 6.2 Οροφές 6.3 Πισίνες 6.4 Eκκλησίες & Mονές 6.5 Φυτεμένα δώματα 6.6 Στεγανολεκάνες

26 6.1 έργα Δημοσίου ενδιαφέροντος ΕΡΓΟ: ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗ: ΑΘΗΝΑ (Δημόσιο έργο) Η Pitchmastic επιλέχθηκε για να εφαρμόσει το σύστημα στεγανοποίησης με μεμβράνη PmB, στην προς φύτευση οροφή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Η κατασκευή του νέου κτιρίου είχε ως συμβατική υποχρέωση την διατήρηση του υφισταμένου πάρκου στην θέση αυτή, έτσι ώστε να μην διαταραχθεί το πράσινο και η φυσική αρχιτεκτονική του τοπίου. Το σύσ τημα στεγανοποίησης της PmB, επιλέχθηκε από την κατασκευάστρια εταιρεία για το πιο δύσκολο και πολύπλοκο τμήμα του δώματος του έργου, πάνω στο οποίο τα ανεστραμμένα δοκάρια και οι αναβαθμοί από σκυρόδεμα, διαμόρφωναν ένα σύστημα αποστράγγισης. Οι εργασίες στην περιοχή αυτή, ήταν ύψιστης σημασίας να αποτρέψουν την οποιαδήποτε εισροή νερού, αν αναλογιστεί κανείς πως η κεντρική σκηνή του μεγάρου βρίσκεται ακριβώς κάτω από αυτή την περιοχή. Η όλη κατασκευή έχει μελετηθεί για διάρκεια ζωής 300 χρόνων και αυτός ήταν ένας επιπρόσθετος λόγος που η στεγανοποίηση της ήταν υψίστης σημασίας. Η ολοκλήρωση των εργασιών μόνωσης τ μ σ τ ι ς ε π ι φ ά ν ε ι ε ς α υ τ έ ς α π ό σκυροδέμα ολοκληρώθηκαν κατά την διάρκεια της άνοιξης του 2002, με το σύστημα της PmB να υπόκειται σε αυστηρούς ελέγχους και δοκιμές κατά την υλοποίηση του έργου.

27 6.1 έργα Δημοσίου ενδιαφέροντος ΕΡΓΟ: ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΚΤΗΡΙΟΥ ΟΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ: ΤΡΙΠΟΛΗ (Δημόσιο έργο) Το Κεντρικό κτήριο του Ο.Τ.Ε. στην Τρίπολη βρίσκεται βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Η αστοχία στη στεγανοποίηση του κτιρίου δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία του. Στην οροφή υπήρχαν παλαιές κατεστραμμένες μονωτικές επιστρώσεις από ασφαλτικές μεμβράνες αλλά και επαλειφόμενα υλικά, επίσης υπήρχαν πολλές κατεστραμμένες πλάκες, σαθρά επιχρίσματα αλλά και τμήματα από σαθ- Φάση Α. ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ρές επιστρώσεις με σκυρόδεμα. Σε μεγάλο τμήμα της οροφής υπήρχαν κλιματιστικά καθώς και βάσεις για την στήριξη των κεραιών. Για την στεγάνωση της ο- ροφής ο μελετητής του έργου επέλεξε την μεμβράνη PmB ως Φάση Β. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ PmB την καλύτερη λύση για την οριστική λύση στο πρόβλημα στεγάνωσης της οροφής του κτηρίου. Τα συνεργεία της ΔΟΜΙΚΟΝ ανέλαβαν το έργο το οποίο και αποπεράτωσαν με αποξήλωση όλων των παλαιών μονωτικών στρώσεων, καθαρισμό των σαθρών τμημάτων και εφαρμογή της μεμβράνης PmB. Το έργο παραδόθηκε σε χρονικά διάστημα μερικών ημερών εντός της Χειμερινής περιόδου σε άριστη κατάσταση τόσο από τεχνικής όσο και από αισθητικής άποψης.

28 6.1 έργα Δημοσίου ενδιαφέροντος ΕΡΓΟ: ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ: ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ (Δημόσιο έργο) Το κτίριο του Δημοτικού νηπιαγωγείου της νήσου Αστυπάλαιας βρίσκεται πλησίον του μεγαλύτερου οικισμού και πρωτεύουσας του νησιού (Χώρα) στον Πέρα Γιαλό. Η σ τ ε γ α ν ο π ο ίηση του κτιρίου παρουσίαζε σοβαρά προβλήματα τα οποία λόγω και της γειτνίασής του με τη θάλασσα είχαν ως αποτέλεσμα την ταχεία καταστροφή του φέροντος οργανισμού του αλλά και την εισροή των υδάτων εντός του κτιρίου. Οι μελετητές και οι σύμβουλοι μηχανικοί του Δήμου επέλεξαν τo σύστημα στεγάνωσης PmB, ως το καταλληλότερο και ασφαλέστερο τρόπο στεγανοποίησης της οροφής του κτιρίου. Οι εργασίες περιελάμβαναν την αποξήλωση όλων των παλαιών μονωτικών επαλείψεων και την αποκατάσταση των σαθρών τμημάτων των σκυροδεμάτων και των επιχρισμάτων. Μετά την πλήρη αποκατάσταση και προεργασία του υποβάθρου εφαρμόστηκε το σύστημα στεγάνωσης της PmB. Η ΔΟΜΙΚΟΝ εντός μερικών ημερών, ολοκλήρωσε τα έργο με το οποίο παραδόθηκε σε άριστη κατάσταση τόσο από τεχνικής όσο και από αισθητικής άποψης.

29 6.1 έργα Δημοσίου ενδιαφέροντος ΕΡΓΟ: ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΏΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΔΩΜΑΤΟΣ ΣΦΑΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ: ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ (Δημόσιο έργο) Το Δημοτικό σφαγείο Αστυπάλαιας βρίσκεται πλησίον του μεγαλύτερου οικισμού και πρωτεύουσας του νησιού (Χώρα). Η στεγανοποίηση του σφαγείου παρουσίαζε σοβαρά προβλήματα τα οποία λόγω και της γειτνίασής του με τη θάλασσα είχαν ως αποτέλεσμα την έντονη και ταχεία φθορά της μεταλλικής οροφής του. αρχική κατάσταση Οι μελετητές και οι σύμβουλοι μηχανικοί του Δήμου επέλεξαν τ o σύστημα στεγάνωσης PmB, ως το καταλληλότερο και ασφαλέστερο τρόπο στεγανοποίησης της μεταλλικής οροφής του σφαγείου. Οι εργασίες περιελάμβαναν την αποξήλωση όλων των παλαιών μονωτικών επαλείψεων και την αποκατάσταση των σαθρών τμημάτων των σκυροδεμάτων και των επιχρισμάτων. Μετά την πλήρη αποκατάσταση και προεργασία του υποβάθρου εφαρμόστηκε το σύστημα στεγάνωσης της PmB. Η ΔΟΜΙΚΟΝ εντός δύο εβδομάδων περίπου, ολοκλήρωσε τα έργο με βάψιμο όλων των επιφανειών όπου εφαρμόστηκε η μεμβράνη PmB και τ ο έ ρ γ ο π α ρ α δ ό θ η κ ε σ ε άριστη κατάσταση τόσο από τεχνικής όσο και από αισθητικής άποψης. εφαρμογή μεμβράνης

30 6.2 Οροφές ΕΡΓΟ: ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΟΡΟΦΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ: ΓΛΥΦΑΔΑ (ιδιωτικό έργο) Η εφαρμογή του συστήματος στεγάνωσης της Pitchmastic επιλέγει από τον μηχανικό του έργου ως η καλύτερη λύση για την μόνωση του κτιρίου (οροφή, οροφή υπογείου, τμήματα έργου όπου θα ακολουθούσε φύτευση) όπου υπήρχαν απαιτήσεις απόλυτης στεγάνωσης. Η κατασκευή παραλήφθηκε από τα συνεργεία της ΔΟΜΙΚΟΝ και εντός λίγων ημερών προετοιμάστηκε η επιφάνεια και εφαρμόστηκε η μεμβράνη PmB. Η μεμβράνη στεγανοποίησε με απόλυτη επιτυχία όλες τις επιλεγμένες επιφάνειες του κτιρίου. Α- ξίζει να σημειωθεί πως υπήρχαν πολλές επιφάνειες όπου δεν υπήρχε το περιθώριο του υψομέτρου και συνεπώς με την ε- φαρμογή επίπασης με χαλαζιακή άμμο ακολούθησε απευθείας η τοποθέτηση μαρμάρων πάνω από τη μεμβράνη.

31 6.2 Οροφές ΕΡΓΟ: ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΟΡΟΦΗΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ: ΛΑΓΟΝΗΣΙ (ιδιωτικό έργο) Η εφαρμογή του συστήματος στεγάνωσης της Pitchmastic επιλέγει από τον μηχανικό του έργου ως η καλύτερη λύση για την μόνωση του κτιρίου (οροφή, οροφή υπογείου, τμήματα έργου όπου θα ακολουθούσε φύτευση) όπου υπήρχαν απαιτήσεις απόλυτης στεγάνωσης. Η κατασκευή παραλήφθηκε από τα συνεργεία της ΔΟΜΙΚΟΝ και εντός λίγων ημερών προετοιμάστηκε η επιφάνεια και εφαρμόστηκε η μεμβράνη PmB. Η μεμβράνη στεγανοποίησε με απόλυτη επιτυχία όλες τις επιλεγμένες επιφάνειες του κτιρίου. Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρχαν πολλές επιφάνειες όπου δεν υπήρχε το περιθώριο του υψομέτρου και συνεπώς με την εφαρμογή επίπασης με χαλαζιακή άμμο ακολούθησε απευθείας η τοποθέτηση μαρμάρων πάνω από τη μεμβράνη.

32 6.2 Οροφές ΕΡΓΟ: ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΟΡΟΦΗΣ - ΕΞΩΣΤΩΝ - ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΩΝ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ: ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ιδιωτικό έργο) Στην περιοχή της Βουλιαγμένης οι ιδιοκτήτες του κτιρίου προχώρησαν στην ανακατασκευή και επέκταση του. Στο τριώροφο αυτό κτίριο υπήρχαν δώματα με ζαρντινιέρες στο μεγαλύτερο κομμάτι τους και επιπλέον, στην οροφή υ- πήρχε η απαίτηση για πολλαπλές απαιτήσεις ως προς τη χρήση του. Οι περιοχές αυτές διαμορφώθηκαν με τον διαχωρισμό του σε επί μέρους τμήματα με την κατασκευή τοιχίων. Έτσι τμήματα της οροφής θα εξυπηρετούν τις λειτουργικές ανάγκες των ιδιοκτητών με βατές περιοχές και σε κάποια άλλα θα ακολουθούσε φύτευση. τμήματα Η εφαρμογή του συστήματος στεγάνωσης της Pitchmastic επιλέγει από τους μηχανικούς του έργου ως η καλύτερη λύση για την στεγάνωση τόσο στην οροφή του, στα δώματα, στις ζαρντινιέρες αλλά και στα μπάνια όπου υπήρχαν απαιτήσεις απόλυτης μόνωσης. Το έργο ολοκληρώθηκε σε δύο φάσεις, αντίστοιχα με την συνολική εξέλιξη των εργασιών του έργου. Η κάθε φάση διήρκησε λίγες μόνο ημέρες για να προετοιμαστεί και να υγρομονωθεί πλήρως η επιφάνεια. Στα σημεία όπου απαιτείτο να τοποθετηθεί επίχρισμα, εφαρμόστηκε επίπαση με χαλαζιακή άμμο. Μετά την μεμβράνη PmB, ακολούθησε ε- φαρμογή με αφρό πολυουρεθάνης για θερμομόνωση και στη συνέχεια τσιμεντοκονία με την εφαρμογή των τελικών επιστρώσεων να ακολουθεί.

33 6.3 Πισίνες ΕΡΓΟ: ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΠΙΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ: ΣΑΡΩΝΙΔΑ (ιδιωτικό έργο) Η εφαρμογή του συστήματος στεγάνωσης της Pitchmastic επιλέχθηκε από τους ιδιοκτήτες του έργου ως η πλέον ενδεδειγμένη λύση για την στεγάνωση της πισίνας και των επιφανειών περιμετρικά αυτής. Η κατασκευή παραλήφθηκε από τα συνεργεία της ΔΟΜΙΚΟΝ και εντός λίγων ημερών προετοιμάστηκε η επιφάνεια και PmB. εφαρμόστηκε η μεμβράνη Το σύστημα εφαρμόστηκε σε συνολική επιφάνεια 530 τετραγωνικών μέτρων περίπου εντός μόλις λίγων ημερών. εφαρμογή μεμβράνης PmB Η μεμβράνη στεγανοποίησε με απόλυτη επιτυχία όλες τις επιλεγμένες επιφάνειες του έργου. έργο αποπερατωμένο

34 6.4 Εκκλησίες & Μονές ΕΡΓΟ: ΠΕΡΙΟΧΗ: ΓΑΛΑΤΣΙ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΤΡΟΥΛΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ Ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Κυπριάδου υφίσταται στην περιοχή του Γαλατσίου. Η στεγανοποίηση του Ναού παρουσίαζε σοβαρά προβλήματα με αποτέλεσμα να καταστρέφονται οι αγιογραφίες που κοσμούν την ε- σωτερική επιφάνεια των τρούλων. Οι μελετητές και οι σύμβουλοι μηχανικοί του Ναού επέλεξαν τo σύστημα στεγάνωσης PmB, ως τον καταλληλότερο τρόπο στεγανοποίησης του τρούλου της εκκλησίας. αρχική φάση Οι εργασίες περιλάμβαναν την αποξήλωση όλων των παλαιών μ ο ν ω τ ι κ ώ ν ε π α λ ε ί ψ ε ω ν εφαρμογή μεμβράνης PmB και την αποκατάσταση των σαθρών τμημάτων των σκυροδεμάτων και των επιχρισμάτων. Μετά την πλήρη αποκατάσταση και προεργασία του υποβάθρου εφαρμόστηκε το σύστημα στεγάνωσης της PmB τόσο στον τρούλο αλλά και τα «τόξα» της εκκλησίας. Η ΔΟΜΙΚΟΝ εντός δύο μηνών ολοκλήρωσε τα έργο με βάψιμο όλων των επιφανειών όπου εφαρμόστηκε η μεμβράνη PmB και το έργο παραδόθηκε σε άριστη κατάσταση τόσο α- πό τεχνικής όσο και από αισθητικής άποψης. ολοκλήρωση έργου (χρωματισμός επιφανείας)

35 6.4 Εκκλησίες & Μονές ΕΡΓΟ: ΠΕΡΙΟΧΗ: ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΤΡΟΥΛΩΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου υφίσταται στην περιοχή του Πειραιά. Η στεγανοποίηση του Ναού παρουσίαζε σοβαρά προβλήματα με αποτέλεσμα να καταστρέφονται οι αγιογραφίες που κοσμούν την εσωτερική επιφάνεια των τρούλων. Οι μελετητές και οι σύμβουλοι μηχανικοί του Ναού επέλεξαν τo σύστημα στεγάνωσης PmB, ως τον καταλληλότερο τρόπο στεγανοποίησης των τρούλων της εκκλησίας. Οι εργασίες περιλάμβαναν την αποξήλωση όλων των παλαιών μονωτικών επαλείψεων και την αποκατάσταση των σαθρών τμημάτων των σκυροδεμάτων και των επιχρισμάτων. Μετά την πλήρη αποκατάσταση και προεργασία του υποβάθρου εφαρμόστηκε το σύστημα στεγάνωσης της PmB τόσο στους τρούλους αλλά και τα «τόξα» της εκκλησίας. Η ΔΟΜΙΚΟΝ εντός μίας εβδομάδας ολοκλήρωσε τα έργο το οποίο παραδόθηκε σε άριστη κατάσταση τόσο από τεχνικής όσο και από αισθητικής άποψης.

36 6.4 Εκκλησίες & Μονές ΕΡΓΟ: ΠΕΡΙΟΧΗ: ΑΘΗΝΑ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΟΡΟΦΗΣ ΚΤΗΡΙΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΑΣΩΜΑΤΩΝ ΠΕΤΡΑΚΗ Η Ιερά Μονή Ασωμάτων Πετράκη βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας στη περιοχή του Λυκαβητού. Η είσοδος της Μονής και στον όμορφο Καθολικό, αφιερωμένο στους Ασώματους Ταξιάρχες Αρχαγγέλους. Πίσω από τον Ναό βρίσκονται τα διοικητικά γραφεία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησιάς της Ελλάδος. Μπροστά στον Ναό βρίσκεται ο τάφος του διδάσκαλου του γένους Κωνσταντίνου Οικονόμου εξ Οικονόμου. Στα Νότια του Ναού εκτείνεται κτήριο κατασκευής της δεκαετίας του 30 το οποίο και παρουσίασε σοβαρά προβλήματα με σημαντικές εισροές ομβρίων υδάτων και υγρασίες. Η κατασκευή δεν ήταν δυνατό να επιβαρυνθεί με πρόσθετα φορτία. Μετά την αποξήλωση των ασφαλτικών μεμβρανών εφαρμόστηκε σ τ ρ ώ - ση ε- νίσχυσης με υδραυλικό επισκευαστικό κονίαμα και κατόπιν εφαρμόστηκε στεγάνωσης της PmB. το σύστημα Η εφαρμογή διήρκησε μόλις μία ημέρα και παραδόθηκε με τον χρωματισμό της σε γκρι απόχρωση.

37 6.5 φυτεμένα δώματα ΕΡΓΟ: ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗ: ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ιδιωτικό έργο) Η εφαρμογή του συστήματος στεγάνωσης της Pitchmastic επιλέγει από τον ιδιοκτήτη του έργου ως η καλύτερη λύση για την ανακατασκευή και την στεγάνωση της οροφής του κτιρίου η οποία προορίζονταν για φύτευση. Εφαρμογή μεμβράνης PmB Η κατασκευή παραλήφθηκε από τα συνεργεία της ΔΟΜΙΚΟΝ και εντός δύο μόλις ημερών προετοιμάστηκ ε η επιφ άν εια κ αι εφαρμόστηκε η μεμβράνη PmB. Η μεμβράνη στεγανοποίησε με απόλυτη επιτυχία την οροφή του πολυτελούς κτιρίου όπου πλέον υφίσταται φυτεμένο δώμα. Σ τ α σ η μ ε ί α όπου απαιτείτο να τοποθετηθεί επίχρισμα, εφαρμόστηκε επίπαση με χαλαζιακή άμμο. Ολοκληρωμένο έργο

38 6.5 φυτεμένα δώματα ΕΡΓΟ: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ ΟΡΟΦΗΣ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΦΥΤΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗ: ΧΑΛΑΝΔΡΙ Η εφαρμογή του συστήματος στεγάνωσης της Pitchmastic επιλέχθηκε από τους ιδιοκτήτες του έργου ως η πλέον ενδεδειγμένη λύση για την μόνωση της οροφής του υπογείου όπου και εφίστατο χώρος φύτευσης. Στο υπόγειο χώρο του κτιρίου οι καταστροφές από την ελλιπή στεγάνωση προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές στο φέροντα οργανισμό του κτιρίου με μεγάλο επισκευαστικό κόστος. Για την εφαρμογή της μεμβράνης PmB απομακρύνθηκε το χώμα και επακολούθησαν όλες οι α- παιτούμενες εργασίες για την εφαρμογή της μεμβράνης στεγάνωσης PmB. Το σύστημα εφαρμόστηκε σε συνολική επιφάνεια 1750 τετραγωνικών μέτρων περίπου εντός μόλις λίγων ημερών ενώ στην συνέχεια τοποθετήθηκε γεωύφασμα με κατασκευάστηκε σύγχρονο γήπεδο μπάσκετ. σ τρώση αποστράγγισης για την απομάκρυνση των υδάτων. Τέλος επανατοπ ο θ ε τ ή θ η κ ε τ ο φυτικό χώμα για την αποκατάσταση του περιβάλλ ο ν τ ο ς χ ώ ρ ο υ ενώ σε τμήμα του Όλες οι εργασίες της ΔΟΜΙΚΟΝ πιστοποιήθηκαν από τον διεθνή οργανισμό ελέγχου BURE AU VERITAS για την πιστή και ακριβή τήρηση των προδιαγραφών καθώς και την άριστη ποιότητα εφαρμογής.

39 6.5 φυτεμένα δώματα ΕΡΓΟ: ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΡΟΦΗΣ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΦΥΤΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗ: ΠΑΛΛΗΝΗ (ιδιωτικό έργο) Στην περιοχή της Παλλήνης, ο κατασκευαστής και μηχανικός του έργου ήθελε να διαμορφώσει τον εξωτερικό χώρο του κτιρίου, ως χώρο πρασίνου. Ο χώρος αυτός αποτελούσε τμήμα της οροφής του υπόγειου χώρου της οικοδομής συνεπώς ήταν απαραίτητη η στεγάνωση του χώρου χωρίς περιθώρια για αστοχίες. Επιλέχθηκε το σύστημα στεγάνωσης της Pitchmastic, ως η πιο κατάλληλη και εγγυημένη εφαρμογή υγρομόνωσης. Η κατασκευή παραλήφθηκε από τα συνεργεία της ΔΟΜΙΚΟΝ και εντός τριών ημερών προετοιμάστηκε η επιφάνεια και εφαρμόστηκε η μεμβράνη PmB. Η μεμβράνη στεγανοποίησε με απόλυτη επιτυχία την επιλεγμένη επιφάνεια του κτιρίου και ο χώρος διαμορφώθηκε σε μια εστία πρασίνου για τους κατοίκους της οικοδομής.

40 6.6 στεγανολεκάνες ΕΡΓΟ: ΣΤΕΓΑΝΟΛΕΚΑΝΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΡΜΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ: ΒΟΛΟΣ (ιδιωτικό έργο) Η εφαρμογή του συστήματος στεγάνωσης της Pitchmastic επιλέγει από τους μηχανικούς του έργου ως η καλύτερη λύση για την στεγάνωση της θεμελίωσης του κτιρίου με στεγανολεκάνη. Η κατασκευή των προσωρινών τοίχων αντιστήριξης παραλήφθηκε α- πό τα συνεργεία της ΔΟΜΙΚΟΝ με τοπικές εκροές υδάτων. Η εφαρμογή της μ ε μ β ρ ά ν η ς P m B έγι νε μ ετά α πό στέγνωμα της επιφάνειας του σκυροδέματος ενώ στα σημεία όπου υπήρχε συνεχή εκτόνωση υγρασίας εφαρμόστηκε ειδικό αστάρι. Κατά την διάρκεια της εφαρμογής υπήρχε μόνιμη άντληση των υπόγειων υδάτων καθώς η ελεύθερη στάθμη του υδροφόρου ορίζοντα ήταν στα 0,60μ κάτω από την επιφάνεια του π ε ρ ι μ ε τ ρ ι κ ο ύ εδάφους. Η μ ε μ - βράνη στεγανοποίησε απόλυτα την κατασκευή ενώ π ε ρ ι μ ε τ ρ ι κ ά τ ο π ο θ ε τ ή θ η κ ε w a t e r s t o p ώστε να προστατευτεί η κατασκευή από τα επιφανειακά όμβρια νερά.

41 6.6 στεγανολεκάνες ΕΡΓΟ : ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΤΟΥ SUPER MARKET ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ: ΒΟΛΟΣ (ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΕΡΓΟΥ ΚΟΥΤΟΥΓΙΑΣ ΜΠΟΥΤΛΑΣ Ο.Ε.) Η κατασκευή παρουσίαζε σοβαρά προβλήματα διαρροών εξαιτίας των ισχυρών υδροστατικών πιέσεων, με αποτέλεσμα να αντλούνται καθημερινά μεγάλες ποσότητες υδάτων από το δεύτερο υπόγειο του κτιρίου. Για αρκετά χρόνια οι προσπάθειες της κατασκευάστριας εταιρείας να στεγανώσουν με διάφορες λύσεις επιτυχώς το υπόγειο, δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. αρχική φάση Τον Μάιο του 2006 εφαρμόστηκε η μεμβράνη PmB δοκιμαστικά εφαρμογή μεμβράνης PmB σε τμήμα της κατασκευής με απόλυτη επιτυχία. Σε συνέχεια του δείγματος ακολούθησε η εφαρμογή της μεμβράνης σε συνολική επιφάνεια 1230μ 2. Η εφαρμογή της μεμβράνης ακολουθούσε τις τοπικές επισκευές της ταλαιπωρημένης και σαθρής σε αρκετά σημεία επιφάνειας του σκυροδέματος. Η συνολική στεγάνωση έλυσε οριστικά το πρόβλημα και έκτοτε ο χώρος χρησιμοποιείται για την εξυπηρέτηση του καταστήματος ως αποθήκη τροφίμων και λοιπών προϊόντων.

42 ΔΟΜΙΚΟΝ Γυμναστηρίου 20, Τ.Κ , Νέα Ερυθραία Τηλ.: Fax.:

P m B ( B A Y T E C ) Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Σ Τ Ε Γ Α Ν Ω Σ Η Σ

P m B ( B A Y T E C ) Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Σ Τ Ε Γ Α Ν Ω Σ Η Σ P m B ( B A Y T E C ) Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Σ Τ Ε Γ Α Ν Ω Σ Η Σ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΥΛΗΣ Bayer plc Bayer House Strawberry Hill Newbury Berkshire RG14 1JA ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ & ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

P m B ( B A Y T E C ) Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Σ Τ Ε Γ Α Ν Ω Σ Η Σ

P m B ( B A Y T E C ) Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Σ Τ Ε Γ Α Ν Ω Σ Η Σ P m B ( B A Y T E C ) Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Σ Τ Ε Γ Α Ν Ω Σ Η Σ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΥΛΗΣ Bayer plc Bayer House Strawberry Hill Newbury Berkshire RG14 1JA ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ & ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

P m B ( B A Y T E C ) Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Σ Τ Ε Γ Α Ν Ω Σ Η Σ

P m B ( B A Y T E C ) Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Σ Τ Ε Γ Α Ν Ω Σ Η Σ P m B ( B A Y T E C ) Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Σ Τ Ε Γ Α Ν Ω Σ Η Σ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΥΛΗΣ Bayer plc Bayer House Strawberry Hill Newbury Berkshire RG14 1JA ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ & ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

MEMBPANH PmB. Υψηλής απόδοσης στεγανοποίηση.

MEMBPANH PmB. Υψηλής απόδοσης στεγανοποίηση. MEMBPANH PmB Υψηλής απόδοσης στεγανοποίηση. www.domikon.gr Το Σύστημα της PmB Η ΔΟΜΙΚΟΝ σε συνεργασία με την Pitchmastic PmB Ltd και την συμβολή της BAYER Material Science, προσφέρει την πληρέστερη σειρά

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας, ιδανικό για ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές. Κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας, ιδανικό για ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές. Κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας κατηγοριοποιημένο κατά ΕΝ 13501-1 ως κλάση Ε σε δοκιμή αντίδρασης στη φωτιά σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ Α) ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ 5 3 4 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ 2. ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ Α) ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας υψηλού πάχους, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ 3 4 5 6 7 8 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ 2. ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας υψηλού πάχους, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΥΓΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΥΓΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ? ΤΡΙΧΟΕΙΔΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ Υδροαπορρόφηση ονομάζουμε την αποθήκευση μορίων νερού μέσα σε ένα υλικό. Η ικανότητα ενός υλικού να αποθηκεύει νερό καθορίζεται κύρια από τη γεωμετρία των πόρων

Διαβάστε περισσότερα

Μόνωση Στεγάνωση Hot-spray Membranes

Μόνωση Στεγάνωση Hot-spray Membranes Μόνωση Στεγάνωση Hot-spray Membranes Conipur Πολυουρεθανικά Στεγανωτικά Τα συστήματα CONIROOF, χάρη στα εξαιρετικά χαρακτηριστικά των στεγανωτικών μεμβρανών, είναι ιδανικά για την προστασία των στεγών

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΥΓΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΥΓΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ? ΤΡΙΧΟΕΙΔΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ Υδροαπορρόφηση ονομάζουμε την αποθήκευση μορίων νερού μέσα σε ένα υλικό. Η ικανότητα ενός υλικού να αποθηκεύει νερό καθορίζεται κύρια από τη γεωμετρία των πόρων

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά εξαιρετική ταχύτητα αντίδρασης Εξαιρετική πρόσφυση πολύ υψηλή αντοχή στην κρούση. στις υπεριώδεις (UV) ακτινοβολίες Πληροί

Χαρακτηριστικά εξαιρετική ταχύτητα αντίδρασης Εξαιρετική πρόσφυση πολύ υψηλή αντοχή στην κρούση. στις υπεριώδεις (UV) ακτινοβολίες Πληροί CONIROOF 2110 Στεγανωτικό σύστημα υψηλής απόδοσης, συνεχούς τύπου, ειδικό για επιφάνειες κάλυψης όπου υπάρχει διάβαση πεζών, που έχει ως βάση μία πολυουρεθανική μεμβράνη στιγμιαίας σκλήρυνσης που εφαρμόζεται

Διαβάστε περισσότερα

Neoproof Polyurea L. Επαλειφόμενη αλειφατική πολυουρία

Neoproof Polyurea L. Επαλειφόμενη αλειφατική πολυουρία Επαλειφόμενη αλειφατική πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό αλειφατικής πολυουρίας, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές και μεγάλη αντοχή στην

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ESHADIEN ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΗΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ (SBS 20 C) ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η µεµβράνη ESHADIEN είναι ελαστοµερής στεγανωτική µεµβράνη, η οποία παράγεται από ειδική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ 4 5 6 7 3 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή.

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή. Page 1/5 Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι υλικό ενός συστατικού το οποίο πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και παράγει μια ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή.

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή. Page 1/5 Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι υλικό ενός συστατικού το οποίο πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και παράγει μια ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων Πεδία εφαρμογών Tσιμεντοειδές σύστημα πολλαπλών χρήσεων κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, τοιχοποιία, κάτω από πλακίδια

Διαβάστε περισσότερα

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων Πεδία εφαρμογών Tσιμεντοειδές σύστημα πολλαπλών χρήσεων κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, τοιχοποιία, κάτω από πλακίδια

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO (CLASSIC VERSION)

HYPERDESMO (CLASSIC VERSION) Page 1/5 Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το για πάνω από 30 χρόνια είναι το υλικό που προσφέρει λύσεις για την στεγάνωση σε πάνω από 60 χώρες. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος εφαρμογής υγρομόνωσης ταρατσών και προστασίας μεταλλικών κατασκευών

Μέθοδος εφαρμογής υγρομόνωσης ταρατσών και προστασίας μεταλλικών κατασκευών Μέθοδος εφαρμογής υγρομόνωσης ταρατσών και προστασίας μεταλλικών κατασκευών Περιεχόμενα 1. Υγρομόνωση σε επιφάνεια σκυροδέματος... 3 1.1. Προεργασία υποστρώματος... 3 1.1.1 Επισκευές σε στοιχεία σκυροδέματος...

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO - COLD CURE POLYUREA 2K

HYPERDESMO - COLD CURE POLYUREA 2K Page 1/5 Ψυχρή πολυουρία δύο συστατικών για στεγάνωση και προστασία ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι ένα σύστημα πολυουρίας δύο συστατικών για εφαρμογή με ρολό, βούρτσα ή σπάτουλα. Το υλικό πολυμερίζεται γρήγορα δημιουργώντας

Διαβάστε περισσότερα

Neoproof Polyurea. Καινοτομικό επαλειφόμενο σύστημα ελαστικής πολυουρίας, ιδανικό για στεγανοποίηση ταρατσών ΧΗΜΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959 ETAG 005

Neoproof Polyurea. Καινοτομικό επαλειφόμενο σύστημα ελαστικής πολυουρίας, ιδανικό για στεγανοποίηση ταρατσών ΧΗΜΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959 ETAG 005 ΧΗΜΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959 Neoproof Polyurea Καινοτομικό επαλειφόμενο σύστημα ελαστικής πολυουρίας, ιδανικό για στεγανοποίηση ταρατσών ETAG 005 For liquid applied roof waterproofing kits Polyurea

Διαβάστε περισσότερα

Neoproof Polyurea. Επαλειφόμενη αλειφατική πολυουρία. Περιγραφή Προϊόντος

Neoproof Polyurea. Επαλειφόμενη αλειφατική πολυουρία. Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενη αλειφατική πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό αλειφατικής πολυουρίας, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές και μεγάλη αντοχή στην

Διαβάστε περισσότερα

Neoproof PU W. Πολυουρεθανική προστατευτική επίστρωση, υδατικής βάσης. Περιγραφή Προϊόντος

Neoproof PU W. Πολυουρεθανική προστατευτική επίστρωση, υδατικής βάσης. Περιγραφή Προϊόντος Πολυουρεθανική προστατευτική επίστρωση, υδατικής βάσης Περιγραφή Προϊόντος To Neoproof PU W είναι ενός συστατικού τροποποιημένη πολυουρεθανική προστατευτική επίστρωση ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες.

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος εφαρμογής στεγανοποίησης με τσιμεντοειδή επαλειφόμενα

Μέθοδος εφαρμογής στεγανοποίησης με τσιμεντοειδή επαλειφόμενα Μέθοδος εφαρμογής στεγανοποίησης με τσιμεντοειδή επαλειφόμενα Περιεχόμενα 1. Στεγανοποίηση τοιχίων υπογείου... 4 1.1. Στεγανοποίηση εξωτερικών τοιχίων πριν την επιχωμάτωση... 4 1.1.1 Προεργασία υποστρώματος...

Διαβάστε περισσότερα

MasterSeal 6100 FX 1 / 6

MasterSeal 6100 FX 1 / 6 MasterSeal 6100 FX Ελαστομερής μεμβράνη γεφύρωσης ρωγμών κατηγορίας Α4, ενός συστατικού, ταχείας πήξης, υψηλής απόδοσης, για τη στεγανοποίηση και την προστασία του σκυροδέματος. Περιγραφή του προϊόντος

Διαβάστε περισσότερα

AQUASMART HYBRID-MONO

AQUASMART HYBRID-MONO Page 1/5 Υβριδικό, ταχυστέγνωτο, υδατοδιαλυτό αλειφατικό στεγανόχρωμα πολυουρεθανικής βάσης για στεγάνωση και προστασία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι υβριδική, υδατοδιαλυτή, ταχυστέγνωτη αλειφατική επίστρωση πολυουρεθανικής

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα

Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Τεχνικό Φυλλάδιο AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Ιδιότητες To ΑQUAMAT είναι ένα επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα με βάση το τσιμέντο. Προσφέρει πλήρη στεγάνωση ακόμη και σε θετική υδροστατική

Διαβάστε περισσότερα

Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών. o C.

Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών. o C. Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών Περιγραφή προϊόντος Πεδία εφαρμογής Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών νέας τεχνολογίας (UV Curable). Πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ανακλαστικότητας και εκπομπής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ

ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ Ε Π Ο Ξ Ε Ι Δ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ ΑΤΑ / Β Ι Ο Μ Η Χ Α Ν Ι Κ Α Δ Α Π Ε Δ Α ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ Η VIMATEC δίνει τη λύση στο πρόβλημα κατασκευής βιομηχανικών

Διαβάστε περισσότερα

Tσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα δύο συστατικών

Tσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα δύο συστατικών Tσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα δύο συστατικών Χρήσεις Επιφάνειες κάτω από πλακίδια σε πισίνες, μπαλκόνια, δώματα, μπάνια, κουζίνες Φρεάτια, δεξαμενές νερού, ζαρντινιέρες, σιλό Υπόγεια κτιρίων και τοιχία,

Διαβάστε περισσότερα

SIKA AT WORK Πλήρης πρόταση συστημάτων Sika για πολυτελή παραθεριστική κατοικία, Μύκονος

SIKA AT WORK Πλήρης πρόταση συστημάτων Sika για πολυτελή παραθεριστική κατοικία, Μύκονος SIKA AT WORK Πλήρης πρόταση συστημάτων Sika για πολυτελή παραθεριστική κατοικία, Μύκονος ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ: Sika Concrete Primer, Sikalastic -612, Sika Reemat Premium, Sikalastic -570 ΤC ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανοποίηση προαύλιου χώρου & υγρομόνωση τρούλου Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, Ίλιον, Αττική

Στεγανοποίηση προαύλιου χώρου & υγρομόνωση τρούλου Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, Ίλιον, Αττική SIKA AT WORK Στεγανοποίηση προαύλιου χώρου & υγρομόνωση τρούλου Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, Ίλιον, Αττική ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ: Sikafloor -161, Sikalastic -843 GP, Sikafloor -359 N ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ: Sikalastic -612 ΣΦΡΑΓΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικά - Βελτιωτικά

Στεγανωτικά - Βελτιωτικά Οικοδομική ρητίνη ADIPLAST 009/ 0 2 Οικοδομική ρητίνη για πολλαπλές βελτιώσεις των κονιαμάτων, όπως βελτίωση της πρόσφυσης, της ελαστικότητας, μείωση της συρρίκνωσης πήξης, μεγάλη αύξηση της αντοχής σε

Διαβάστε περισσότερα

MasterSeal Traffic 2301

MasterSeal Traffic 2301 Αστάρι για άσφαλτο Μεμβράνη Διασπορά Αστάρωμα Αστάρι MasterSeal Traffic 2301 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Το MasterSeal Traffic 2301 (πρώην MasterSeal 689 Bridge) είναι ένα σύστημα συνεχούς τύπου με βάση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑTΟΣ

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑTΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΤΟΙΧΙΩΝ ΚΤΙΡΙΟΥ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ PENETRON ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΜΕ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΩ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΕΤΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ιούνιος ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙ Η Εσωτερική Στεγανοποίηση

Ιούνιος ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙ Η Εσωτερική Στεγανοποίηση Ιούνιος 2010 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙ Η Εσωτερική Στεγανοποίηση Θεωρούµε κλειστό σκάµα και δυνατότητα µόνο εσωτερικής στεγανοποίησης. Τα τοιχεία σκυροδετούνται σε όµορρα

Διαβάστε περισσότερα

WATERBLOCK FLEX Ελαστικοποιημένο επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών

WATERBLOCK FLEX Ελαστικοποιημένο επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών WATERBLOCK FLEX Ελαστικοποιημένο επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών Ιδιότητες Το WATERBLOCK FLEX είναι ένα στεγανωτικό σύστημα που αποτελείται από δύο συστατικά: Το Συστατικό Α είναι το στεγανωτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : ,96 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΚΑ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : ,96 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Δ/ΝΣΗ :ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ / 07/ 2017 ΤΜΗΜΑ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ:

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO. Στεγανωτικό Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Ενός Συστατικού.

HYPERDESMO. Στεγανωτικό Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Ενός Συστατικού. Page 1/5 Στεγανωτικό Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Ενός Συστατικού. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι χυτή ελαστική μεμβράνη, πολυουρεθανικής βάσεως, ενός συστατικού. Πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και σχηματίζει

Διαβάστε περισσότερα

Τ ε χ ν ι κ ή Π ε ρ ι γ ρ α φ ή

Τ ε χ ν ι κ ή Π ε ρ ι γ ρ α φ ή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Έργο: Συντήρηση δωµάτων και στεγών σχολικών συγκροτηµάτων.η. Τ ε χ ν ι κ ή Π ε ρ ι γ ρ α φ ή ΜΑΡΤΙΟΣ 2013 ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΡΓΟ: Συντήρηση δωµάτων και

Διαβάστε περισσότερα

AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα

AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Τεχνικό Φυλλάδιο AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Ιδιότητες To ΑQUAMAT είναι ένα επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα με βάση το τσιμέντο. Προσφέρει πλήρη στεγανότητα σε υδροστατική πίεση έως 7 atm

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 1, Τ.Κ. : 412 22 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Λάρισα 10/2/2016 Αρ. πρ. : 8000 αρμόδια : Κατερίνα Ιωαννίδου Τηλ: 2413-500268 FAX: 2410-251339 e-mail: synsxol@larissa-dimos.gr

Διαβάστε περισσότερα

αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος

αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος

Διαβάστε περισσότερα

Λάρισα Αρ.Πρωτ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

Λάρισα Αρ.Πρωτ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ- ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ»

Διαβάστε περισσότερα

BYZANTINE BLUE ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

BYZANTINE BLUE ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ TD 13 C Κονίαμα δομικής ενίσχυσης ιστορικής τοιχοποιίας Περιγραφή Το TD13C είναι ένα έτοιμο κονίαμα δομικής ενίσχυσης, βασισμένο σε φυσικό υδραυλικό ασβέστη και επιλεγμένα αδρανή. Είναι ιδανικό για εργασίες

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικά θέματα δομικών υλικών

Ειδικά θέματα δομικών υλικών ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Ενότητα 6 : Ασφαλτικά υλικά Νικόλαος Οικονόμου, Μαρία Στεφανίδου, Σοφία Μαυρίδου Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλτικές Μεµβράνες και Στεγανωτικά Προϊόντα Bituline

Ασφαλτικές Μεµβράνες και Στεγανωτικά Προϊόντα Bituline Ασφαλτικές Μεµβράνες και Στεγανωτικά Προϊόντα Bituline Η εταιρεία µας διαθέτει τα προϊόντα της ελληνικής βιοµηχανίας ασφαλτικών και στεγανωτικών υλικών Bituline A.B.E.E. Η Bituline αποτελεί µία σύγχρονη

Διαβάστε περισσότερα

DECO CIRE. Πατητή τσιμεντοκονία οριζοντίων & καθέτων επιφανειών.

DECO CIRE. Πατητή τσιμεντοκονία οριζοντίων & καθέτων επιφανειών. DECO CIRE Πατητή τσιμεντοκονία οριζοντίων & καθέτων επιφανειών. Σελίδες: 4 111380 01018 Matt Satin Gloss Περιγραφή Παστώδες μονολιθικό κονίαμα έτοιμο προς χρήση, για εφαρμογή σε οριζόντιες και κάθετες

Διαβάστε περισσότερα

Φυτεµένα δώµατα & ενεργειακή συµπεριφορά κτιρίων

Φυτεµένα δώµατα & ενεργειακή συµπεριφορά κτιρίων Αριστοτέλειο Πανεπιστήµιο Θεσσαλονίκης Τµήµα Πολιτικών Μηχανικών Εργαστήριο Οικοδοµικής και Φυσικής των Κτιρίων lbcp.civil.auth.gr Φυτεµένα δώµατα & ενεργειακή συµπεριφορά κτιρίων Θ.Γ.Θεοδοσίου, επ.καθηγητής

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO -LV. Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως, Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία.

HYPERDESMO -LV. Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως, Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία. Page 1/5 Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως, Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι χαμηλού ιξώδους χυτή ελαστική μεμβράνη, πολυουρεθανικής βάσεως, ενός συστατικού. Πολυμερίζεται με την

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΦΩΝ ΜΟΝΩΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. Repairs Ltd

ΟΡΟΦΩΝ ΜΟΝΩΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. Repairs Ltd Repairs Ltd Θερμομονώσεις, Ηχομονώσεις Υδρομονώσεις ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΩΣΗΣ ΟΡΟΦΩΝ Προστατεύουν τις οροφές από τη φυσική, βιολογική, δομική και θερμική καταπόνηση στην οποία εκτίθενται ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

MasterSeal M545. Πρώην THOROSEAL FX110. Περιγραφή του προϊόντος

MasterSeal M545. Πρώην THOROSEAL FX110. Περιγραφή του προϊόντος Περιγραφή του προϊόντος Το MasterSeal M545 (πρώην THOROSEAL FX110) είναι μια ελαστική μεμβράνη στεγανοποίησης, τσιμεντοειδούς βάσης τροποποιημένη με πολυμερή, δυο συστατικών, κατάλληλη για στοιχεία και

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα

Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Τεχνικό Φυλλάδιο AQUAMAT Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Ιδιότητες To ΑQUAMAT είναι ένα επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα με βάση το τσιμέντο. Προσφέρει πλήρη στεγανότητα σε υδροστατική πίεση έως 7 atm

Διαβάστε περισσότερα

Θερμομόνωση & Στεγάνωση, Εύκολα & Οικονομικά.

Θερμομόνωση & Στεγάνωση, Εύκολα & Οικονομικά. Page 1/12 Θερμομόνωση & Στεγάνωση, Εύκολα & Οικονομικά. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι ένα σύστημα θερμομόνωσης υγρομόνωσης για οικοδομές ή τμήματα οικοδομών που είτε στερούνται θερμομόνωσης ή η θερμομόνωσή τους δεν

Διαβάστε περισσότερα

Βασίλειος Μαχαιράς Πολιτικός Μηχανικός Ph.D.

Βασίλειος Μαχαιράς Πολιτικός Μηχανικός Ph.D. Βασίλειος Μαχαιράς Πολιτικός Μηχανικός Ph.D. Υγροπροστασία κτιρίου Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Πολυτεχνική Σχολή ΤμήμαΠολιτικών Μηχανικών Διάλεξη 10 η /2016 Υγροπροστασία κτιρίων Η υγρασία δημιουργεί σοβαρά

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO -D-2K. Πολυουρεθανική βαφή δύο Συστατικών, χαμηλής ελαστικότητας για σφράγισμα, στεγάνωση & προστασία δαπέδων και άλλων εφαρμογών

HYPERDESMO -D-2K. Πολυουρεθανική βαφή δύο Συστατικών, χαμηλής ελαστικότητας για σφράγισμα, στεγάνωση & προστασία δαπέδων και άλλων εφαρμογών Page 1/5 Πολυουρεθανική βαφή δύο Συστατικών, χαμηλής ελαστικότητας για σφράγισμα, στεγάνωση & προστασία δαπέδων και άλλων εφαρμογών ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το HYPERDESMO -D-2Κ είναι βαφή πολυουρεθανικής βάσης δύο συστατικών,

Διαβάστε περισσότερα

Μειωμένου βάρους τσιμεντοκονίαμα για πληρώσεις δαπέδων

Μειωμένου βάρους τσιμεντοκονίαμα για πληρώσεις δαπέδων Μειωμένου βάρους τσιμεντοκονίαμα για πληρώσεις δαπέδων Εξαιρετική εργασιμότητα με καλές μηχανικές αντοχές Αντλήσιμο κονίαμα με μειωμένο ειδικό βάρος Υψηλή πρόσφυση στα περισσότερα κοινά κατασκευαστικά

Διαβάστε περισσότερα

Οι τρεις χρωματοφύλακες

Οι τρεις χρωματοφύλακες Οι τρεις χρωματοφύλακες προστατεύουν το σπίτι σας! www.berling.gr MonoStop Για περισσότερες πληροφορίες του προϊόντος Εξαιρετικής ποιότητας ακρυλικό και μονωτικό χρώμα. Συσκευασία: 0,75lt / 3lt / 9lt Βάσεις:

Διαβάστε περισσότερα

ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÅÓ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÐÕÑÉÔÉÊÇ ÁÌÌÏ ÊÏÉÍÇ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÈÑÁÕÓÔÇ ÁÌÌÏ ËÁÔÏÌÅÉÏÕ

ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÅÓ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÐÕÑÉÔÉÊÇ ÁÌÌÏ ÊÏÉÍÇ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÈÑÁÕÓÔÇ ÁÌÌÏ ËÁÔÏÌÅÉÏÕ ÕÐÏÓÔÑÙÌÁÔÁ ÄÁÐÅÄÙÍ Η εταιρεία ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος από το 1985, έχοντας συνδέσει το όνομά της με την ποιότητα και τη συνέπεια. Σήμερα, με πέντε

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Rigitherm

Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Rigitherm Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Συστήματα Δόμησης εσωτερικών χώρων με υψηλή θερμομονωτική απόδοση και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας Τα Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης είναι συστήματα δόμησης εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

Εξαιρετικά εύκαμπτο, στεγανωτικό επαλειφόμενο τσιμεντοκονίαμα δύο συστατικών

Εξαιρετικά εύκαμπτο, στεγανωτικό επαλειφόμενο τσιμεντοκονίαμα δύο συστατικών Τεχνικό Φυλλάδιο AQUAMAT-SUPERELASTIC Εξαιρετικά εύκαμπτο, στεγανωτικό επαλειφόμενο τσιμεντοκονίαμα δύο συστατικών Περιγραφή Το AQUAMAT-SUPERELASTIC είναι ένα εξαιρετικά εύκαμπτο στεγανωτικό κονίαμα με

Διαβάστε περισσότερα

Technical Department - page 1

Technical Department - page 1 Technical Department - page 1 E T I C S External Thermal Insulation Compound System Απώλειες Θερμότητας στα κτίρια Στέγη & ανώτατο όριο 27 % Δάπεδα, παράθυρα, πόρτες 22 % Τούβλο 37 % Προετοιμασία Υποστρώματος

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΤΕΓΗΣ. www.fakro.gr

ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΤΕΓΗΣ. www.fakro.gr ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΤΕΓΗΣ 2014 1 H 2 H 2 ΑΝΑΠΝΕΕΙ Η ΣΤΕΓΗ ΣΑΣ? ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΣΤΕΓΗ H 2 H 2 H 2 H 2 ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ H 2 ΑΤΜΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ Η εταιρεία FAKR προσφέρει μία μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Αίτηµα κατάθεσης κλειστής οικονοµικής προσφοράς για την επισκευή της στέγης-δώµατος του Κέντρου Υγείας Καλλονής.

ΘΕΜΑ: Αίτηµα κατάθεσης κλειστής οικονοµικής προσφοράς για την επισκευή της στέγης-δώµατος του Κέντρου Υγείας Καλλονής. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α..Α: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & Μυτιλήνη 17-11-2014 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αρ.Πρωτ.: 21593 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ ΠΡΟΣ: ΓΡΑΦΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

HYPERSEAL -EXPERT-150

HYPERSEAL -EXPERT-150 Page 1/5 Ενός συστατικού, πολυουρεθανική σφραγιστική μαστίχη, ιδανική για σφράγιση αρμών συστολής-διαστολής σε συνθηκες υψηλής υγρασίας. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το HYPERSEAL -EXPERT 150 είναι καινοτόμος πολυουρεθανική

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO -D-2K. Πολυουρεθανική Βαφή ύο Συστατικών, Χαµηλής Ελαστικότητας, για Σφράγισµα, Στεγάνωση & Προστασία απέδων και άλλων Εφαρµογών.

HYPERDESMO -D-2K. Πολυουρεθανική Βαφή ύο Συστατικών, Χαµηλής Ελαστικότητας, για Σφράγισµα, Στεγάνωση & Προστασία απέδων και άλλων Εφαρµογών. Page 1/5 Πολυουρεθανική Βαφή ύο Συστατικών, Χαµηλής Ελαστικότητας, για Σφράγισµα, Στεγάνωση & Προστασία απέδων και άλλων Εφαρµογών. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το HYPERDESMO -D-2Κ είναι βαφή, πολυουρεθανικής βάσεως, δύο

Διαβάστε περισσότερα

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού και Μελετών Πολιτικού Μηχανικού. Η συντάξασα. Παναγιώτης Λεβιθόπουλος Πολιτικός Μηχανικός M.

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού και Μελετών Πολιτικού Μηχανικού. Η συντάξασα. Παναγιώτης Λεβιθόπουλος Πολιτικός Μηχανικός M. Κ.Α.: «Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης βλαβών σε δώματα κτιρίων της Πανεπιστημιούπολης Πατρών». ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΟΠΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C)

ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C) ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C) ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η ελαστοµερής ασφαλτική µεµβράνη κεραµοσκεπής EshaRoof Reflect ανήκει στις µεµβράνες κεραµοσκεπής νέας γενιάς

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλτόπανα Valli Zabban

Ασφαλτόπανα Valli Zabban Ασφαλτόπανα Valli Zabban Η εταιρεία µας εισάγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά ασφαλτόπανα του οίκου Valli Zabban Ιταλίας. Τα ασφαλτόπανα Valli Zabban χρησιµοποιούνται για τη στεγανοποίηση δωµάτων και

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από εθνικούς πόρους της Ελλάδας και της Βουλγαρίας ΜΕΛΕΤΗ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ενός συστατικού, πολυουρεθανική σφραγιστική μαστίχη, ιδανική για σφράγιση αρμών συστολής-διαστολής. Συνδυάζει πολυουρεθανική & υβριδική τεχνολογία.

Ενός συστατικού, πολυουρεθανική σφραγιστική μαστίχη, ιδανική για σφράγιση αρμών συστολής-διαστολής. Συνδυάζει πολυουρεθανική & υβριδική τεχνολογία. Page 1/5 Ενός συστατικού, πολυουρεθανική σφραγιστική μαστίχη, ιδανική για σφράγιση αρμών συστολής-διαστολής. Συνδυάζει πολυουρεθανική & υβριδική τεχνολογία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι καινοτόμος πολυουρεθανική

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΚΑΠΕ)

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΚΑΠΕ) ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΚΑΠΕ) ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Η Εφαρμογή των Κοινοτικών Οδηγιών και οι Προοπτικές Βελτίωσης των Συνθηκών της Αγοράς «Συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Ιούνιος 2010 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ- ΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕ ΥΟ ΑΣΦΑΛΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

Ιούνιος 2010 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ- ΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕ ΥΟ ΑΣΦΑΛΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ Ιούνιος 2010 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ- ΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕ ΥΟ ΑΣΦΑΛΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ Στην εφαρµογή αυτή θεωρούµε τη στάθµη του υδροφόρου ορίζοντα χαµηλότερα από το επίπεδο της θεµελίωσης.

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, χαμηλού ποσοστού διαλυτη, θιξοτροπικής ρεολογιας για στεγάνωση και προστασία.

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, χαμηλού ποσοστού διαλυτη, θιξοτροπικής ρεολογιας για στεγάνωση και προστασία. Page 1/5 Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, χαμηλού ποσοστού διαλυτη, θιξοτροπικής ρεολογιας για στεγάνωση και προστασία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι προϊον της επένδυσης της ALCHIMICA σε

Διαβάστε περισσότερα

HYPERSEAL -EXPERT-150

HYPERSEAL -EXPERT-150 Page 1/5 Ενός συστατικού, πολυουρεθανική σφραγιστική μαστίχη, ιδανική για σφράγιση αρμών συστολής-διαστολής σε συνθηκες υψηλής υγρασίας. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το HYPERSEAL -EXPERT 150 είναι καινοτόμος πολυουρεθανική

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO -S. Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, χαμηλού ποσοστού διαλυτη, θιξοτροπικής ρεολογιας για στεγάνωση και προστασία.

HYPERDESMO -S. Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, χαμηλού ποσοστού διαλυτη, θιξοτροπικής ρεολογιας για στεγάνωση και προστασία. Page 1/5 Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, χαμηλού ποσοστού διαλυτη, θιξοτροπικής ρεολογιας για στεγάνωση και προστασία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι προϊον της επένδυσης της ALCHIMICA σε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕ.Θ.Ε.Α ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΚΕ.Θ.Ε.Α ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕ.Θ.Ε.Α ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΟ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΣΕ ΟΡΟΦΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΤΟΥ Α ΟΡΟΦΟΥ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ & ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ Η/Μ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO -LV. Υλικό πολυουρεθανικής βάσεως, χαμηλού ιξώδους για στεγάνωση & προστασία.

HYPERDESMO -LV. Υλικό πολυουρεθανικής βάσεως, χαμηλού ιξώδους για στεγάνωση & προστασία. Page 1/5 Υλικό πολυουρεθανικής βάσεως, χαμηλού ιξώδους για στεγάνωση & προστασία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι η πιο λεπτόρρευστη εκδοχή του HYPERDESMO (CLASSIC VERSION). Το υλικό είναι αποτέλεσμα της επιδίωξης

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO -LV. Υλικό πολυουρεθανικής βάσεως, χαμηλού ιξώδους για στεγάνωση & προστασία.

HYPERDESMO -LV. Υλικό πολυουρεθανικής βάσεως, χαμηλού ιξώδους για στεγάνωση & προστασία. Page 1/5 Υλικό πολυουρεθανικής βάσεως, χαμηλού ιξώδους για στεγάνωση & προστασία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι η πιο λεπτόρρευστη εκδοχή του HYPERDESMO (CLASSIC VERSION). Το υλικό είναι αποτέλεσμα της επιδίωξης

Διαβάστε περισσότερα

MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine

MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine Τεχνικό Φυλλάδιο MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine Παστώδης, έτοιμος προς χρήση σοβάς, βάσεως υδρύαλου και σιλικόνης Λεία επιφάνεια Λευκός ή έγχρωμος Υδαταπωθητικός Ιδιότητες Το SILICATE Fine είναι ένας

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ LASTOFLEX-PU Ελαστομερές επαλειπτικό ενός συστατικού με βάση την πολυουρεθάνη, κατάλληλο για μόνιμη στεγανοποίηση επιφανειών, το οποίο αντιδρώντας με την υγρασία του αέρα, μετατρέπεται σε μία ισχυρή και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ. Διδάσκων Καθηγητής Γιάννακας Νικόλαος Δρ. Πολιτικός Μηχανικός

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ. Διδάσκων Καθηγητής Γιάννακας Νικόλαος Δρ. Πολιτικός Μηχανικός ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Διδάσκων Καθηγητής Γιάννακας Νικόλαος Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Κεφαλαιο 4 Ενίσχυση Δομικών Στοιχείων με σύνθετα υλικά Σύνθετα υλικά από ινοπλισμένα πολυμερή Fiber

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO -LV. Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία.

HYPERDESMO -LV. Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία. Page 1/5 Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι χαμηλού ιξώδους χυτή ελαστική μεμβράνη, πολυουρεθανικής βάσεως, ενός συστατικού. Πολυμερίζεται με την

Διαβάστε περισσότερα

Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Πυκνότητα (EN ISO ) 1,50±0,1kg/l (Συστατικό Α), 1,12±0,1 kg/l(συστατικό Β) 100Α:25Β

Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Πυκνότητα (EN ISO ) 1,50±0,1kg/l (Συστατικό Α), 1,12±0,1 kg/l(συστατικό Β) 100Α:25Β Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών Χρήσεις Εφαρμόζεται σε δάπεδα και τοίχους εργοστασίων, καταστημάτων, εργαστηρίων, αποθηκών, κλιμακοστασίων, σταθμούς αυτοκινήτων και χώρους που αναπτύσσεται

Διαβάστε περισσότερα

κάτω από επιστρώσεις πλακιδίων

κάτω από επιστρώσεις πλακιδίων Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Ιδιότητες Το WATERBLOCK είναι ένα ανόργανο, επαλειφόμενο, στεγανωτικό κονίαμα σε μορφή σκόνης, που για την εφαρμογή του αναμιγνύεται απλά με νερό. Περιέχει τσιμέντο, πυριτικά

Διαβάστε περισσότερα

Construction. Γέφυρα πρόσφυσης και αντιδιαβρωτική προστασία κατασκευών οπλισμένου σκυροδέματος. Περιγραφή Προϊόντος. Χαρακτηριστικά Προϊόντος.

Construction. Γέφυρα πρόσφυσης και αντιδιαβρωτική προστασία κατασκευών οπλισμένου σκυροδέματος. Περιγραφή Προϊόντος. Χαρακτηριστικά Προϊόντος. Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 30/11/2009 Κωδικός: 04.04.020 Sika MonoTop -910 N Γέφυρα πρόσφυσης και αντιδιαβρωτική προστασία κατασκευών οπλισμένου σκυροδέματος Construction Περιγραφή Προϊόντος Εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

Construction. Ψεκαζόμενη υγρή μεμβράνη στεγανοποίησης βάσης υβριδίου πολυουρίας-πολυουρεθάνης. Περιγραφή προϊόντος

Construction. Ψεκαζόμενη υγρή μεμβράνη στεγανοποίησης βάσης υβριδίου πολυουρίας-πολυουρεθάνης. Περιγραφή προϊόντος Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 21/01/2015 (v1) Κωδικός: Αριθμός Ταυτοποίησης: Ψεκαζόμενη υγρή μεμβράνη στεγανοποίησης βάσης υβριδίου πολυουρίας-πολυουρεθάνης Construction Περιγραφή προϊόντος Εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ Εκπαιδευτής ΚΕ.ΠΑ

Παρουσίαση ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ Εκπαιδευτής ΚΕ.ΠΑ Παρουσίαση ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ Εκπαιδευτής ΚΕ.ΠΑ Αφού έχουμε γνωρίσει τα υλικά που χρησιμοποιούνται για θερμομόνωση στις κατασκευές, θα μελετήσουμε τους τρόπους εφαρμογής τους αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΝΤΕΤΑΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ. Γ. Παναγόπουλος Καθηγητής Εφαρμογών, ΤΕΙ Σερρών

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΝΤΕΤΑΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ. Γ. Παναγόπουλος Καθηγητής Εφαρμογών, ΤΕΙ Σερρών ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΝΤΕΤΑΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ Γ. Παναγόπουλος Καθηγητής Εφαρμογών, ΤΕΙ Σερρών Επικάλυψη οπλισμών Ανθεκτικότητα σε διάρκεια - Επικάλυψη οπλισμών Μια κατασκευή θεωρείται ανθεκτική

Διαβάστε περισσότερα

Δ.Ε. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Δ.Ε. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Έργο: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕ- Δ.Ε. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ Προυπ: 30.000,00 Ευρώ ( με Φ.Π.Α. 24 %) Πηγή: ΣΑΤΑ ΟΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ Γ ΕΠΑΛ 29 / 04 / 2018

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ Γ ΕΠΑΛ 29 / 04 / 2018 Γ ΕΠΑΛ 29 / 04 / 2018 ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΘΕΜΑ 1 ο 1. Να γράψετε στο τετράδιό σας το γράμμα καθεμιάς από τις παρακάτω προτάσεις και δίπλα τη λέξη ΣΩΣΤΟ, αν είναι σωστή ή τη λέξη ΛΑΘΟΣ, αν είναι λανθασμένη. α. Τοιχοποιίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Σχέδια Φωτογραφίες

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Σχέδια Φωτογραφίες 17 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Σχέδια Φωτογραφίες 18 ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ : 38% ΚΤΙΡΙΑ : 35% ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ : 27 % ΚΑΛΥΨΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ 1ΤΙΠ/κατ.έτος ή 11630 kwh/κατ.έτος ΤΙΠ:

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΡΟΜΌΝΩΣΗ ΔΩΜΆΤΩΝ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΕΣ ΜΕΜΒΡΆΝΕΣ

ΥΓΡΟΜΌΝΩΣΗ ΔΩΜΆΤΩΝ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΕΣ ΜΕΜΒΡΆΝΕΣ ΥΓΡΟΜΌΝΩΣΗ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΕΣ ΜΕΜΒΡΆΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Σκυρόδεμα/τσιμεντοειδή υποστρώματα: Σκυρόδεμα μειωμένων αντοχών θα πρέπει να απομακρύνεται, ενώ επιφανειακές ατέλειες θα πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

HYPERDESMO -LV. Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία.

HYPERDESMO -LV. Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία. Page 1/5 Υλικό Πολυουρεθανικής Βάσεως Χαμηλού Ιξώδους για Στεγάνωση & Προστασία. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι χαμηλού ιξώδους χυτή ελαστική μεμβράνη, πολυουρεθανικής βάσεως, ενός συστατικού. Πολυμερίζεται με την

Διαβάστε περισσότερα