HTC Σύστημα Καθαρισμού με Διαμάντια Απλώς με προσθήκη νερού

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "HTC Σύστημα Καθαρισμού με Διαμάντια Απλώς με προσθήκη νερού"

Transcript

1 GR HTC Σύστημα Καθαρισμού με Διαμάντια Απλώς με προσθήκη νερού

2

3 Η HTC φέρνει την επανάσταση στον τρόπο καθαρισμού δαπέδων Το DCS Σύστημα Καθαρισμού με Διαμάντια είναι ένας νέος τρόπος μηχανικής επεξεργασίας και συντήρησης δαπέδων με τη χρήση μικροσκοπικών διαμαντιών. Υπάρχουν δύο διαφορετικές μέθοδοι DCS: Twister και Hybrid. Και τα δύο συστήματα υπάγονται στο φιλικό προς το περιβάλλον επαναστατικό καθαρισμό. Twister για λαμπρά αποτελέσματα καθαρισμού, κάθε μέρα Το Twister είναι ένα επαναστατικό σύστημα καθαρισμού, που αποτελείται από δίσκους με δισεκατομμύρια μικροσκοπικά διαμάντια, τα οποία καθαρίζουν και γυαλίζουν το δάπεδο με μηχανικό τρόπο, αντί να χρησιμοποιούν χημικές ουσίες. Το Twister μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις πλέον συνηθισμένες επιφάνειες δαπέδων, όπως μωσαϊκό, φυσική πέτρα, σκυρόδεμα, βινύλιο και σε εποξειδικά δάπεδα. Το Twister είναι ένα εργαλείο που μετατρέπει τα μουντά και φθαρμένα σας δάπεδα σε καθαρά, γυαλιστερά και φωτεινά δάπεδα. Το Twister έχει μοναδικά πλεονεκτήματα που είναι επωφελή τόσο για την εταιρία καθαρισμού όσο και για τον ιδιοκτήτη του δαπέδου. Hybrid κάνει το παλιό σας δάπεδο να φαίνεται σαν καινούργιο Η HTC δίνει μια νέα λύση στο πρόβλημα ανακαίνισης πέτρινων δαπέδων. Το σύστημα DCS Hybrid αναζωογονεί τα κατεστραμμένα και έντονα φθαρμένα μωσαϊκά και δάπεδα από φυσική πέτρα. Το DCS Hybrid, που είναι εύχρηστο και φιλικό προς το περιβάλλον, σας επιτρέπει να αφαιρείτε λεκέδες, γρατσουνιές και τη «φλούδα πορτοκαλιού» (όξινα), χρησιμοποιώντας μόνο κοινά μηχανήματα καθαρισμού και νερό. Φρεσκάρετε το δάπεδό σας αντί να το αντικαταστήσετε!

4 Είναι εύκολο να αποκτήσετε το άψογο δάπεδο Τέσσερις λόγοι για εξυπνότερο καθαρισμό Εξαίρετη ποιότητα καθαρά δάπεδα με αστραφτερή γυαλάδα κάθε μέραοι δίσκοι Twister αναδεικνύουν τα όμορφα χαρακτηριστικά του δαπέδου σας. Τα αποτελέσματα είναι απίστευτα! Η μέθοδος Twister είναι μοναδική από την άποψη ότι δεν χρειάζονται πλέον βερνίκια, κεριά* ή τακτική συντήρηση! Το μυστικό που κρύβεται πίσω από τα έξοχα αποτελέσματα είναι η χρήση μηχανικού καθαρισμού με δισεκατομμύρια μικροσκοπικά διαμάντια. Υψηλά επίπεδα γυαλάδας Απόλυτη καθαριότητα Ευκολότερη συντήρηση Οικονομικό ταχύτερος, ευκολότερος και φθηνότερος καθαρισμός Το Twister μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε τύπο δαπέδου χωρίς να χρειάζεται αλλαγή της μεθόδου ή του εξοπλισμού καθαρισμού. Αν αυτό συνδυαστεί με την κατάργηση της τακτικής συντήρησης και τη μεγάλη διάρκεια ζωής * των δίσκων Twister, εξοικονομείται χρόνος και χρήμα. Το Twister αποτελεί, επίσης, μια οικονομική επιλογή χάρη στην κατάργηση** των χημικών ουσιών, συγκρινόμενο με τις παραδοσιακές μεθόδους καθαρισμού με τη χρήση χημικών ουσιών. Με το Twister, ο ιδιοκτήτης του δαπέδου απολαμβάνει ένα καθαρότερο δάπεδο με αστραφτερή γυαλάδα. Η εταιρία καθαρισμού παρέχει εργασίες υψηλής ποιότητας ευκολότερα και ταχύτερα. Μειώστε το χρόνο καθαρισμού Δεν χρειάζεται τακτική συντήρηση Δίσκος Twister με μακρά διάρκεια ζωής Δεν χρειάζονται χημικές ουσίες Γυαλάδα Γυαλάδα Twister Κίτρινο Twister Λευκό Χρόνος Twister Κόστος Γυάλισμα Μηχάνημα καθαρισμο κερώματος δαπέδων Προϊόν καθαρισμού * Το Twister βελτιώνει την ποιότητα και παρατείνει τη διάρκεια ζωής των δαπέδων με κέρινες επιστρώσεις. * Υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τουλάχιστον m2 ** Αν το δάπεδο είναι σε κακή κατάσταση, προσθέστε μια μικρή δόση Αναζωογονητικού Δαπέδων Twister. Όταν αναβαθμίζετε την κατάσταση του δαπέδου, συνιστάται επίσης η χρήση Αναζωογονητικού Δαπέδων Twister.

5 Περιβαλλοντική βιωσιμότητα φιλικός προς το περιβάλλον καθαρισμός, απλώς με προσθήκη νερού Φιλικό προς το χρήστη η ίδια διαδικασία με καλύτερα αποτελέσματα Η χρήση προϊόντων που είναι συμβατά με το περιβάλλον ωφελεί τους πάντες. Η μέθοδος Twister αποτελεί τη μόνη, απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση στον παραδοσιακό καθαρισμό με χημικές ουσίες. Ταυτόχρονα, η μέθοδος Twister είναι τόσο αποτελεσματική, που το αποτέλεσμα είναι ένα καθαρό και υγιεινό δάπεδο, χωρίς να χρειάζεται κέρωμα ή βερνίκωμα. Επιλέξτε τη φιλική προς το περιβάλλον λύση, χρησιμοποιώντας το σύστημα Twister για την καθημερινή συντήρηση του δαπέδου σας. Μειωμένη χρήση χημικών ουσιών χρειάζεται μόνο νερό κατά τον καθημερινό καθαρισμό* Δεν χρειάζονται κεριά, βερνίκια ή τακτική συντήρηση Με το σύστημα Twister χρειάζεστε μόνο νερό για τον καθαρισμό. Σκουπίστε το δάπεδο, επιλέξτε τον κατάλληλο δίσκο Twister, προσθέστε νερό και θέστε σε λειτουργία το αυτόματο μηχάνημα καθαρισμού (scrubber). Αυτά είναι μόνο που χρειάζεται να κάνετε για ένα άριστο φινίρισμα. Οι δίσκοι Twister ταιριάζουν σε όλους τους τύπους μηχανημάτων και διατίθενται σε διάφορα μεγέθη Το Twister αντικαθιστά τους κοινούς δίσκους και τις χημικές ουσίες. Ωστόσο, η διαδικασία καθαρισμού δεν αλλάζει. Μια αποτελεσματική μέθοδος που εξοικονομεί χρόνο. Αρκεί μία φάση καθαρισμού με το Twister ακόμα και στις πιο απαιτητικές επιφάνειες! * Αν το δάπεδο είναι σε κακή κατάσταση, προσθέστε μια μικρή δόση Αναζωογονητικού Δαπέδων Twister. Όταν αναβαθμίζετε την κατάσταση του δαπέδου, συνιστάται επίσης η χρήση Αναζωογονητικού Δαπέδων Twister.

6 DCS Twister + Hybrid Μία λύση για κάθε είδος δαπέδου DCS Twister Standard Πρόκειται για μία μέθοδο τριών βημάτων που εκτελείται κατά τη διάρκεια μιας συνηθισμένης διαδικασίας καθαρισμού. Για την επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων, για κάθε βήμα Twister απαιτούνται κανονικά 2-3 εβδομάδες εφαρμογής του Αναζωογονητικού Δαπέδων, ανάλογα με την κατάσταση του δαπέδου πριν από την έναρξη της διαδικασίας. Δεν απαιτείται πρόσθετος χρόνος ή κόπος με τη μέθοδο Twister Standard. Να χρησιμοποιείτε το δίσκο Twister Λευκό κατά την καθημερινή συντήρηση έως ότου η επιφάνεια καθαρίσει και γίνει ομοιόμορφη. Αλλάξτε σε Twister Κίτρινο και βελτιώστε το λούστρο. Το δάπεδο θα λάμψει. Συνεχίστε με το δίσκο και το αποτέλεσμα θα είναι ένα ασύγκριτα αστραφτερό και καθαρό δάπεδο. Για την καθημερινή συντήρηση να χρησιμοποιείτε το δίσκο, έτσι ώστε να διατηρηθεί η στιλπνότητα και η λαμπρότητα του δαπέδου. DCS Twister Intensive Ακριβώς η ίδια μέθοδος με το Twister Standard, με τη διαφορά ότι κάθε βήμα εκτελείται με 6-10 διαδοχικά περάσματα. Η μέθοδος Twister Intensive εφαρμόζεται πέραν της συνηθισμένης διαδικασίας καθαρισμού. Η μέθοδος Twister Intensive έχει το πλεονέκτημα ότι αναβαθμίζει αμέσως την κατάσταση του δαπέδου. Μεγάλες επιφάνειες μπορούν να φινιριστούν μέσα σε μόλις μία εργάσιμη μέρα, ανάλογα με την αποτελεσματικότητα του μηχανήματος καθαρισμού και τον αρχικό βαθμό φθοράς του δαπέδου. Σε πέτρινα δάπεδα να χρησιμοποιείτε Αναζωογονητικό Δαπέδων κατά τη διάρκεια της φάσης αναβάθμισης. DCS Twister Extreme Συνιστά την κορυφαία μέθοδο επίτευξης άψογης γυαλάδας και λούστρου. Το δάπεδο γυαλίζεται με υψηλόστροφο μηχάνημα και το δίσκο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλοι οι τύποι υψηλόστροφων μηχανημάτων. DCS Hybrid Η μέθοδος Hybrid είναι ένας συνδυασμός απαλού τριψίματος και της μεθόδου Twister που φρεσκάρει ένα φθαρμένο πέτρινο δάπεδο με βαθιές γρατσουνιές ή «φλούδα πορτοκαλιού» (όξινα). Ξεκινήστε την εργασία με το δίσκο Hybrid Μαύρο και συνεχίστε αμέσως με το δίσκο Hybrid Κόκκινο για απαλό τρίψιμο της πέτρινης επιφάνειας. Η επιφάνεια θα πρέπει να καθαρίζεται έως ότου το δάπεδο αποκτήσει μια ομοιόμορφη όψη ύστερα από κάθε βήμα, σε τουλάχιστον 8 περάσματα. Το απαλό τρίψιμο Hybrid πραγματοποιείται με νερό. Συνεχίστε με τη μέθοδο Twister Standard ή Intensive, όπως περιγράφεται πιο πάνω.

7 Τύπος δαπέδου: Φυσική πέτρα και ξύλο Τοποθεσία: Κρουαζιερόπλοιο Τύπος δαπέδου: Μάρμαρο Τοποθεσία: Διεθνές αεροδρόμιο

8 Συνοπτική παρουσίαση προϊόντων DCS Twister Twister Μαύρο Για εντατικό καθαρισμό λεκιασμένων και βρόμικων βιομηχανικών δαπέδων και γυμνών επιφανειών σκυροδέματος. Αφαιρεί λάδι, γράσο, αιθάλη και αποτυπώματα από φορτηγά οχήματα. Το Twister Μαύρο είναι η λύση για τη βιομηχανία. Twister Κόκκινο Για εντατικό καθαρισμό φθαρμένων πέτρινων δαπέδων. Το Twister Κόκκινο αφαιρεί γρατσουνιές και λεκέδες από την επιφάνεια. Η επιφάνεια αποκτά μια καθαρή, ματ όψη και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τα επόμενα βήματα της μεθόδου Twister. Twister Λευκό Συνιστά το 12ο βήμα των μεθόδων Standard ή Intensive Twister. Το Twister Λευκό αφαιρεί μικρογρατσουνιές από την επιφάνεια. Η επιφάνεια αποκτά μια απαλή ματ όψη, έχει καθαρίσει και προετοιμαστεί κατάλληλα για τα επόμενα βήματα της μεθόδου Twister. Twister Κίτρινο Συνιστά το 2ο βήμα των μεθόδων Standard ή Intensive Twister. Με την ολοκλήρωση του σταδίου αυτού, η επιφάνεια έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για το τελευταίο βήμα της μεθόδου Twister. Συνιστά το τελευταίο βήμα των μεθόδων Standard ή Intensive καθώς και για την καθημερινή συντήρηση του δαπέδου. Αν χρησιμοποιείται τακτικά, η επιφάνεια δεν χάνει την αστραφτερή γυαλάδα της. Το είναι ιδανικό για χρήση σε όλες τις επιφάνειες δαπέδων, όπως πέτρα, βινύλιο και λινόλαιο. Για υψηλόστροφο γυάλισμα του HTC Superfloor, μωσαϊκών και δαπέδων από φυσική πέτρα. Το είναι, επίσης, πολύ αποτελεσματικό στο γυάλισμα δαπέδων με στιλπνή επίστρωση βινυλίου και λινόλαιου. Αναζωογονητικό Δαπέδων Twister Για πέτρινα δάπεδα σε κακή κατάσταση, προσθέστε μια μικρή δόση Αναζωογονητικού Δαπέδων Twister. Όταν αναβαθμίζετε την κατάσταση του δαπέδου, συνιστάται επίσης η χρήση Αναζωογονητικού Δαπέδων Twister. Λειτουργεί άριστα ως στιλβωτικό ψεκασμού με το υψηλόστροφο γυάλισμα Twister. Το Αναζωογονητικό Δαπέδων Twister είναι ασφαλές για το περιβάλλον και έχει εγκριθεί ως «Καλή Περιβαλλοντική Επιλογή» από το Σουηδικό Οργανισμό για τη Διατήρηση της Φύσης. Το Αναζωογονητικό Δαπέδων Twister δεν περιέχει κερί ούτε βερνίκι.

9 DCS Hybrid Το DCS Hybrid αποτελείται από αδαμάντινα τμήματα με δύο διαφορετικά μεγέθη κόκκου, σε συνδυασμό με ένα δίσκο εμποτισμένο σε διαμάντια, ο οποίος είναι στερεωμένος σε μαλακή βάση Velcro. Διατίθεται σε μεγέθη 14, 17, 20 και 21. Το DCS Hybrid μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα μηχανήματα καθαρισμού (scrubber) μονής κεφαλής. Για μεγαλύτερες επιφάνειες χρησιμοποιήστε αυτόματα μηχανήματα καθαρισμού (scrubber) με επαρκή καθοδική πίεση (70 kg τουλάχιστον). Hybrid Μαύρο Το Hybrid Μαύρο είναι ο πλέον χονδρόκοκκος δίσκος της σειράς DCS Hybrid. Εξουδετερώνει μικρές χαρακιές, τυχόν διαφορές ύψους, την υπερβολική φθορά και τις κηλίδες. Hybrid Κόκκινο Το τελευταίο βήμα στην ανακαίνιση με DCS Hybrid. Προετοιμάζει το δάπεδο για περαιτέρω αναβάθμιση με το Twister. Τοποθετήστε τους δίσκους Twister και Hybrid σε βάση Velcro Για μέγιστη διάρκεια ζωής και βέλτιστα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε τους δίσκους DCS Twister σε βάση Velcro χωρίς κεντρικό κλείδωμα. Οι δίσκοι DCS Hybrid πρέπει να χρησιμοποιούνται με βάση Velcro.

10 Τύπος δαπέδου: Βινύλιο Τοποθεσία: Σκανδιναβική αλυσίδα ξενοδοχείων Τύπος δαπέδου: HTC Superfloor Τοποθεσία: Έκθεση αυτοκινήτων

11 Οδηγός συντήρησης δαπέδων με το DCS Τύπος δαπέδου Πώς να καθαρίζετε με το Twister Συνιστώμενα προϊόντα DCS Μωσαϊκό Μάρμαρο Ασβεστόλιθος Ιδανικό για αναβάθμιση (Twister Intensive ή Standard) και καθημερινή συντήρηση με το Twister Πράσινο. Το στεγνό στίλβωμα είναι αποτελεσματικό Για υψηλότερα επίπεδα γυαλάδας (Twister Extreme). Σε επιφάνειες που είναι σε καλή κατάσταση, οι οποίες έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία με χημική κρυσταλλοποίηση, να χρησιμοποιείτε μόνο για τη συντήρηση. Hybrid Μαύρο Hybrid Κόκκινο Twister Κόκκινο Twister Λευκό Twister Κίτρινο Πλαστικό Βινύλιο Ιδανικό για αναβάθμιση (Twister Intensive ή Standard) και καθημερινή συντήρηση με το. Το στεγνό στίλβωμα είναι αποτελεσματικό για υψηλότερα επίπεδα γυαλάδας (Twister Extreme). Το Twister Πράσινο παρέχει εξαιρετικά επίπεδα γυαλάδας «υγρής όψης» (τιμή γυαλάδας άνω του 70) σε κέρινες επιστρώσεις που είναι σε καλή κατάσταση. Twister Λευκό Twister Κίτρινο Κεραμικά πλακίδια Ιδανικό για αναβάθμιση (Twister Intensive ή Standard) και καθημερινή συντήρηση με το. Αν χρειάζεται, σας συνιστούμε να ξεκινήσετε την αναβάθμιση με το Twister Κόκκινο. Twister Κόκκινο Twister Λευκό Twister Κίτρινο Λινόλαιο Γρανίτης Καθημερινή συντήρηση με το. HTC Superfloor, γυαλισμένο σκυρόδεμα Καθημερινή συντήρηση με το. Το στεγνό στίλβωμα είναι αποτελεσματικό για υψηλότερα επίπεδα γυαλάδας (Twister Extreme). Σπατουλαριστό σκυρόδεμα Ιδανικό για αναβάθμιση (Twister Intensive ή Standard) και καθημερινή συντήρηση με το. Twister Λευκό Twister Κίτρινο Αγυάλιστο σκυρόδεμα Καθημερινή συντήρηση με το Twister Μαύρο. Για επιφάνειες με υψηλή συχνότητα καθαρισμού, χρησιμοποιήστε το Twister Κόκκινο. Twister Μαύρο Twister Κόκκινο Ρητινούχα δάπεδα (εποξειδικά, ακρυλικά) Παλαιά δάπεδα καθημερινή συντήρηση με το Twister Κόκκινο. Για υπερβολικά βρόμικες επιφάνειες, χρησιμοποιήστε το Twister Μαύρο. Καινούργια δάπεδα καθημερινή συντήρηση με το. Twister Μαύρο Twister Κόκκινο Για αναλυτικότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

12 Head office HTC Sweden AB PO Box Söderköping Sweden Street (delivery) address: Klevvägen Söderköping Sweden Phone: +46 (0) Fax: +46 (0) info@htc-sweden.com HTC Floor systems Ltd. Unit 4 Kingston Business Park Dunfermline Court Maidstone Road Kingston Milton Keynes MK10 0BY Great Britain Phone: +44 (0) Fax: +44 (0) info@htc-europe.co.uk HTC Floor Systems GmbH Im Petersfeld Altendiez Germany Phone: +49 (0) 6432 / Fax: +49 (0) 6432 / info@htc-europe.de HTC Inc. PO Box 5077 Knoxville, TN USA Phone: Fax: info@htc-america.com HTC France S.A.S. ZI Mondeville Sud Rue Nicéphore Niepce Mondeville France Phone: +33 (0) Fax: +33 (0) info@htc-europe.fr HTC Sweden AB, Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. TWGR.V4

Ζήστε την επανάσταση στον καθαρισμό!

Ζήστε την επανάσταση στον καθαρισμό! Ζήστε την επανάσταση στον καθαρισμό! Το TWISTER είναι ένα σύστημα καθαρισμού και γυαλίσματος μαζί, για αυτόματα μηχανήματα καθαρισμού και γυαλίσματος δαπέδων. Το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε

Διαβάστε περισσότερα

HTC Superfloor. It s brilliant!

HTC Superfloor. It s brilliant! GR HTC Superfloor It s brilliant! HTC_Superfloor_GR.indd 1 11/2/10 10:37 AM HTC_Superfloor_GR.indd 2 11/2/10 10:37 AM HTC Superfloor Αναδείξτε τη δύναμη Του δαπέδου σας! Τα τσιμεντένια δάπεδα αξίζουν καλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

RUBBOL WF Passion for wood. Άριστη προστασία από τις καιρικές συνθήκες, τις γρατζουνιές και τους ρύπους

RUBBOL WF Passion for wood. Άριστη προστασία από τις καιρικές συνθήκες, τις γρατζουνιές και τους ρύπους Άριστη προστασία από τις καιρικές συνθήκες, τις γρατζουνιές και τους ρύπους RUBBOL WF 3300 Ενδιάμεση και τελική επίστρωση 1 συσκευασίας για εξωτερικές ξύλινες πόρτες. Passion for wood Για βέλτιστη προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Καθαριστικά -Γυαλιστικά

Καθαριστικά -Γυαλιστικά Καθαριστικά -Γυαλιστικά ΜΑΡΜΑΡΑ ΜΑΡΜΑΡΑ Ισχυρό καθαριστικό για μάρμαρα 1ltr ανά 30-90m 2 Σε γυαλισμένα μάρμαρα ή δάπεδα, χρησιμοποιήστε το προϊόν διαλυμένο. Καθαριστικό και γυαλιστικό για μάρμαρα *Αδιάλυτο

Διαβάστε περισσότερα

Καθαριστικά -Γυαλιστικά

Καθαριστικά -Γυαλιστικά Καθαριστικά -Γυαλιστικά ΜΑΡΜΑΡΑ Ισχυρό καθαριστικό για μάρμαρα Αραίωση: έως 1:5 με νερό 1ltr ανά 30-90m 2 Σε γυαλισμένα μάρμαρα ή δάπεδα, χρησιμοποιήστε το προϊόν διαλυμένο. *Αδιάλυτο 1ltr ανά 5-15m 2

Διαβάστε περισσότερα

Καθαριστικά -Γυαλιστικά

Καθαριστικά -Γυαλιστικά Καθαριστικά -Γυαλιστικά ΜΑΡΜΑΡΑ Ισχυρό καθαριστικό για μάρμαρα Αραίωση: έως 1:5 με νερό 1ltr ανά 30-90m2 Σε γυαλισμένα μάρμαρα ή δάπεδα, χρησιμοποιήστε το προϊόν διαλυμένο. *Αδιάλυτο 1ltr ανά 5-15m2 ανάλογα

Διαβάστε περισσότερα

Epoxy Aqua Paint. Epoxy Aqua Primer. Ειδικά Χρώματα. Εποξειδικό χρώμα νερού 2 συστατικών

Epoxy Aqua Paint. Epoxy Aqua Primer. Ειδικά Χρώματα. Εποξειδικό χρώμα νερού 2 συστατικών Ειδικά Χρώματα Epoxy Aqua Paint Εποξειδικό χρώμα νερού 2 συστατικών Εποξειδικό τελικό χρώμα νερού δύο συστατικών, εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης, κατάλληλο για την προστασία τσιμεντένιων, μεταλλικών

Διαβάστε περισσότερα

BERKS ΤΡΟΧΟΙ ΚΟΠΗΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥ

BERKS ΤΡΟΧΟΙ ΚΟΠΗΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥ 172 BERKS ΤΡΟΧΟΙ ΚΟΠΗΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Κωδικός BERKS ΤΡΟΧΟΙ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Διαστάσεις Συσκευασία 12-199-006 Φ115mm X 2,5mm 12-199-007 Φ1m X 2,5mm 12-199-008 Φ180mm X 2,5mm 12-199-009 Φ230mm X 3,0mm Κωδικός

Διαβάστε περισσότερα

O ειδικός στη φροντίδα του ξύλου

O ειδικός στη φροντίδα του ξύλου ΕΞΩΦΥΛΛΟ O ειδικός στη φροντίδα του ξύλου Προϊόντα περιποίησης και φροντίδας όλων των ξύλινων επιφανειών Από το 1957, ο Γαλλικός όμιλος της V33 πρωτοπορεί στην ανάπτυξη προϊόντων περιποίησης και φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκαθαριστές SE 5.100

Πολυκαθαριστές SE 5.100 Πολυκαθαριστές SE 5.100 Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας πλύσης - απόπλυσης

Διαβάστε περισσότερα

Cromopav. ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ Δοχείο των 12 και 25 Kg

Cromopav. ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ Δοχείο των 12 και 25 Kg ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ Cromopav ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Το CROMOPAV απομακρύνει τα άλατα από τα τζάμια και τις βαμμένες επιφάνειες στις σήραγγες των πλυντηρίων αυτοκινήτων,

Διαβάστε περισσότερα

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14116N-0 Printed in U.S.A.

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14116N-0 Printed in U.S.A. rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14116N-0 Printed in U.S.A. αριθμός εξυπηρέτησης πελατών Κάθε συσκευή Rainbow και Power Nozzle διαθέτει ένα σειριακό αριθμό εξυπηρέτησης πελατών

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά MAXX2. Ο ασφαλής τρόπος για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση καθαρισμού

Σειρά MAXX2. Ο ασφαλής τρόπος για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση καθαρισμού Σειρά 2 Ο ασφαλής τρόπος για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση καθαρισμού Προκλήσεις και έξοδα για τη φροντίδα εγκαταστάσεων Οι προκλήσεις σας: Διαχείριση και ασφάλεια προσωπικού Διατήρηση της απόδοσης καθαρισμού

Διαβάστε περισσότερα

Cromopav ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

Cromopav ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ Cromopav ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Το CROMOPAV απομακρύνει τα άλατα από τα τζάμια και τις βαμμένες επιφάνειες στις σήραγγες των πλυντηρίων αυτοκινήτων,

Διαβάστε περισσότερα

Εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων

Εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων Εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων Για τι είδους χρήση προορίζεται το εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων; Το εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων προορίζεται για εσωτερική χρήση στο πλυντήριο πιάτων. Πώς

Διαβάστε περισσότερα

EcoServe. Η εξέλιξη του Μπουφέ. Βελτιώνοντας την ποιότητα και την οπτική του μπουφέ με όμορφες, έξυπνες, και ασφαλέστερες οικολογικές λύσεις

EcoServe. Η εξέλιξη του Μπουφέ. Βελτιώνοντας την ποιότητα και την οπτική του μπουφέ με όμορφες, έξυπνες, και ασφαλέστερες οικολογικές λύσεις EcoServe Powered byeco Burner Η εξέλιξη του Μπουφέ Βελτιώνοντας την ποιότητα και την οπτική του μπουφέ με όμορφες, έξυπνες, και ασφαλέστερες οικολογικές λύσεις ABOUT US Σχετικά με εμάς. Το σύστημα Eco

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2010/Β (21%) Κωδικός προϊόντος -Νο

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2010/Β (21%) Κωδικός προϊόντος -Νο Φυσικά Χρώµατα ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2010/Β (21%) Κωδικός 102 Λάδι επίπλων κήπου 23,60 1 106 Λάδι περιποίησης και 83 m 2 στίλβωσης 107 Κερί περιποίησης και στίλβωσης 83 m 2 108 Ρητινέλαιο επιφανειών

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 LASERJET PRO 200 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 Βελτιστοποίηση ποιότητας αντιγραφής Διατίθενται οι ακόλουθες ρυθμίσεις ποιότητας αντιγράφων: Αυτόματη επιλογή: Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση αυτή όταν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ MADE IN GERMANY

ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ MADE IN GERMANY MADE IN GERMANY ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ H πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία σε συνδυασμό με το πάθος για καινοτομία έχουν καταστήσει την εταιρία Sonneflex ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα σε παγκόσμιο επίπεδο στον

Διαβάστε περισσότερα

Σατινέ Κορδόνια Ψηφιακής εκτύπωσης

Σατινέ Κορδόνια Ψηφιακής εκτύπωσης ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΛΑΙΜΟΥ LANYARDS TRENDY BUSINESS Σατινέ Κορδόνια Ψηφιακής εκτύπωσης Τα σατινέ κορδόνια έχουν γίνει το πιο δημοφιλές είδος κορδονιού. Η απαλή σαν μετάξι επιφάνειά τους είναι ιδανική για ψηφιακή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΙAΒΡΟΧΟΙ ΑΡΜOΣΤΟΚΟΙ ASTARTE ΓΙΑ ΕYΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛOΓΗΣΗ

ΑΔΙAΒΡΟΧΟΙ ΑΡΜOΣΤΟΚΟΙ ASTARTE ΓΙΑ ΕYΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛOΓΗΣΗ ΑΔΙAΒΡΟΧΟΙ ΑΡΜOΣΤΟΚΟΙ ASTARTE ΓΙΑ ΕYΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛOΓΗΣΗ ΕΥΚΟΛΗ ΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΥΣ ΑΡΜΟΥΣ ΑSTARTE ASTARTE Armos 0-2 mm ASTARTE Armos 2-5 mm ASTARTE Armos 6-20 mm ASTARTE Armos epoxy A+B 2-12 mm ΒΑΣΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών SurePress L-6034VW ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ.

Πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών SurePress L-6034VW ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ. Πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών SurePress L-6034VW ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ Η πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών inkjet SurePress L-6034 καθιστά πιο

Διαβάστε περισσότερα

RUBBOL WF 3310 ΝΕΟ. Passion for wood. Αποτελεσματικότητα νέας γενιάς με κορυφαία προστασία

RUBBOL WF 3310 ΝΕΟ. Passion for wood. Αποτελεσματικότητα νέας γενιάς με κορυφαία προστασία Αποτελεσματικότητα νέας γενιάς με κορυφαία προστασία RUBBOL WF 3310 ΝΕΟ Ενδιάμεση και τελική επίστρωση μίας συσκευασίας για εξωτερικές ξύλινες κατασκευές. Passion for wood RUBBOL WF 3310: Ομορφιά, προστασία

Διαβάστε περισσότερα

για τη βιομηχανία της πέτρας

για τη βιομηχανία της πέτρας Αδαμαντοφόρα εργαλεία για τη βιομηχανία της πέτρας 1 Πλεονεκτήματα της δέσμευσής μας προς τους πελάτες Από το 1937, η Diamant Boart είναι δεσμευμένη προς τους πελάτες της. Η δέσμευση αυτή σημαίνει ότι

Διαβάστε περισσότερα

Πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας. AΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗΣ & ΑΠΟΔΟΣΗΣ MADE IN GERMANY

Πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας. AΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗΣ & ΑΠΟΔΟΣΗΣ MADE IN GERMANY Πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας. AΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗΣ & ΑΠΟΔΟΣΗΣ MADE IN GERMANY 138 ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ MADE IN GERMANY Χρησιμοποιείτε γυαλιά προστασίας. Χρησιμοποιείτε μάσκα σκόνης. Χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Το Fernox Filter Fluid+ Protector χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το Cleaner F3/F5 και ένα φίλτρο συστήματος

Το Fernox Filter Fluid+ Protector χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το Cleaner F3/F5 και ένα φίλτρο συστήματος To Fernox 360 Clean Το Fernox Filter Fluid+ Protector χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το Cleaner F3/F5 και ένα φίλτρο συστήματος Βελτιώνει τη συνολική απόδοση καθαρισμού Αυξάνει την μακροχρόνια αποτελεσματικότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 1

BeoLab 12. BeoLab 12 1 BeoLab 12 BeoLab 12 1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Το προϊόν απενεργοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Βιομηχανικά μηχανήματα καθαρισμού. - Ασφαλέστερη & καθαρότερη βιομηχανική παραγωγή

Βιομηχανικά μηχανήματα καθαρισμού. - Ασφαλέστερη & καθαρότερη βιομηχανική παραγωγή Βιομηχανικά μηχανήματα καθαρισμού - Ασφαλέστερη & καθαρότερη βιομηχανική παραγωγή Βιομηχανία τροφίμων! Ο συνεργάτης σας θα πρέπει να γνωρίζει τις ανάγκες που υπάρχουν στη βιομηχανία τροφίμων. Η Nilfisk

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ MADE IN GERMANY

ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ MADE IN GERMANY MADE IN GERMANY ΔΙΣΚΟΙ ΚΟΠΗΣ H πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία σε συνδυασμό με το πάθος για καινοτομία έχουν καταστήσει την εταιρία Sonneflex ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα σε παγκόσμιο επίπεδο στον

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης:60 Έτος:2017

Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης:60 Έτος:2017 Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης:60 Έτος:2017 Προμήθεια με τίτλο Προμήθεια υλικών πεζοδρομήσεως έτους 2017 ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ Άρθρο 1 Μάρμαρο Καβάλας 2 εκ χτυπητή (σαγρέ ματ

Διαβάστε περισσότερα

Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΑUTOMOTIVE

Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΑUTOMOTIVE Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ : ΤΑΜΠΛΩ & ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ : ΤΑΜΠΛΩ & ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ Protectant gloss finish new car Protectant gloss finish Σιλικονούχο γαλάκτωμα

Διαβάστε περισσότερα

B 90 R Classic Bp. Παρατεταμένα χρονικά διαστήματα λειτουργίας. Πολύ εύκολος χειρισμός

B 90 R Classic Bp. Παρατεταμένα χρονικά διαστήματα λειτουργίας. Πολύ εύκολος χειρισμός Το μπαταριοκίνητο επικαθήμενο μηχάνημα περιποίησης δαπέδων B 90 R Classic Bp είναι compact, διαθέτει κάδο μεγάλης χωρητικότητας και ρυθμιζόμενο πλάτος εργασίας (55, 65, 75 cm). 1 2 3 4 1 2 Πολύ εύκολος

Διαβάστε περισσότερα

Για λαμπρές εμφανίσεις. Γνήσια προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου Mercedes-Benz.

Για λαμπρές εμφανίσεις. Γνήσια προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου Mercedes-Benz. Για λαμπρές εμφανίσεις. Γνήσια προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου Mercedes-Benz. Ποιότητα και επιδόσεις που αστράφτουν. Αστραφτερό χρώμα, γυαλιστερές ζάντες, εκλεπτυσμένο εσωτερικό με μια Mercedes αγοράζετε

Διαβάστε περισσότερα

Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων

Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ : ΤΑΜΠΛΩ & ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ Protectant gloss finish Σιλικονούχο Γαλάκτωμα Υδατικής Βάσης για Πλαστικά, Βινύλια, Δέρματα, Λάστιχα. Καθαρίζει, Γυαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

, Σπύρος Πάκος 1

, Σπύρος Πάκος 1 1 Χαρακτηριστικά Η γκάμα προϊόντων αποτελείται από προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας, που δίνουν ιδανικές λύσεις για την ανακαίνιση και επισκευή στην κατοικία. Απευθύνονται στον απλό καταναλωτή,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής των ξύλινων παραθύρων και πορτών

Οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής των ξύλινων παραθύρων και πορτών Αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι κύριοι, Καλορίζικα τα καινούρια σας παράθυρα και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Συντάξαμε τις οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής για να διατηρήσετε τα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2013 Κωδικός προϊόντος -Νο

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2013 Κωδικός προϊόντος -Νο Νέο 121 Φυσικά Χρώματα ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2013 Κωδικός 102 Λάδι επίπλων κήπου 1 (3 αποχρώσεις) 106 Λάδι περιποίησης και 83 m 2 στίλβωσης 107 Κερί περιποίησης και στίλβωσης 83 m 2 108 Ρητινέλαιο

Διαβάστε περισσότερα

Ρολά - Πινέλα HAPPY-150 ΗΜΙΔΙΠΛΟ ΛΕΥΚΗ ΤΡΙΧΑ. με Barcode

Ρολά - Πινέλα HAPPY-150 ΗΜΙΔΙΠΛΟ ΛΕΥΚΗ ΤΡΙΧΑ. με Barcode 110 HAPPY-150 ΗΜΙΔΙΠΛΟ ΛΕΥΚΗ ΤΡΙΧΑ Πινέλα ημίδιπλα με πλαστική λαβή και μεταλλικό στροφείο Γνήσια λευκή τρίχα Για επαγγελματική και ερασιτεχνική χρήση 11-120-001 20άρι ½ 12τεμ. 11-120-002 30άρι 1 12τεμ.

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

Eπαγγελματικά προϊόντα από την SONAX, για τη φροντίδα του αυτοκινήτου 2008

Eπαγγελματικά προϊόντα από την SONAX, για τη φροντίδα του αυτοκινήτου 2008 ΕΣΗ ΕΣΗ ΕΣΗ ΕΣΗ ΕΣΗ ΕΣΗ ΕΣΗ Όνομα προϊόντος Περιεχόμενα Όνομα προϊόντος Περιεχόμενα Εξωτερικό, χρώμα, ελαστικά 207 300 SONAX ProfiLine Nano Γυαλιστικό και στιλβωτικό χωρίς σιλικόνη Λίτρο 208 300 SONAX

Διαβάστε περισσότερα

Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΜΕΣΑ ΕΞΩ.

Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΜΕΣΑ ΕΞΩ. Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΜΕΣΑ ΕΞΩ. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ : ΤΑΜΠΛΟ & ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ Fresh Shine Γυαλιστικό για ταμπλό σε aerosol, περιέχει σιλικόνη η οποία εισχωρεί στην

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TORTOLI

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TORTOLI ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TORTOLI Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650018656 / 5202650018663 / 5202650018670 2 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας PHILIPS LED Κερί 5,5 W (40 W) E14 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας Οι λαμπτήρες κεριά LED της Philips παρέχουν ψυχρό λευκό φως, εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής

Διαβάστε περισσότερα

BD 50/40 RS Bp Pack. Απλή λειτουργία. Σύστημα δοσολογίας DS3. Εύχρηστο. Η λειτουργία ECO εξοικονομεί χρόνο, ενέργεια, νερό και προϊόν καθαρισμού.

BD 50/40 RS Bp Pack. Απλή λειτουργία. Σύστημα δοσολογίας DS3. Εύχρηστο. Η λειτουργία ECO εξοικονομεί χρόνο, ενέργεια, νερό και προϊόν καθαρισμού. Μηχάνημα πλύσης-στέγνωσης με πλάτος εργασίας 51 εκ. και χωρητικότητα κάδου 40 λίτρων. Συνδυάζει την ευκινισία ενός μηχανήματος πεζού χειριστή και την ταχύτητα ενός εποχούμενου. 1 Απλή λειτουργία 3 Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

από την Electrolux Professional 9/15/201 5

από την Electrolux Professional 9/15/201 5 lagoon Advanced Care Λύση για την φροντίδα των ευαίσθητων υφασµάτων από την Electrolux Professional 9/15/201 5 1 Μια ολοκληρωµένη πρόταση lagoon Advanced Care είναι µια ολοκληρωµένη πρόταση η οποία πε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ISO 9001:2008 ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. «ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ» Σ.Σ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ ΛΑΜΙΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ISO 9001:2008 ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. «ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ» Σ.Σ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ ΛΑΜΙΑ Αριθμός Πιστοποιητικού 91215 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ Το παρόν πιστοποιητικό απονέμεται στον Οργανισμό: Ημερομηνία Αρχικής Πιστοποίησης 23/03/2012 ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. «ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ» Σ.Σ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Μπεκ σε μπεκ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΜΠΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΩΔΗΣ

Μπεκ σε μπεκ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΜΠΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΩΔΗΣ ΜΠΕΚ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΑ Μπεκ σε μπεκ www.graco.be Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΜΠΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΩΔΗΣ Το μπεκ ψεκασμού επηρεάζει το περιθώριο κέρδους της εργασίας όπως και κάθε άλλο κομμάτι του εξοπλισμού

Διαβάστε περισσότερα

Αντιολισθητικές γραμμές και αντιολισθητικά προφίλ Mega-Tread για δάπεδα και σκαλοπάτια

Αντιολισθητικές γραμμές και αντιολισθητικά προφίλ Mega-Tread για δάπεδα και σκαλοπάτια Αντιολισθητικές γραμμές και αντιολισθητικά προφίλ Mega-Tread για δάπεδα και σκαλοπάτια ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Στις σκάλες οι άνθρωποι μπορεί να κινδυνεύσουν να γλιστρήσουν και να πέσουν. Αυτού του τύπου τα

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Προϊόντα ντους ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Καθαρίστε με ένα απαλό πανί βρεγμένο με νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή σαπούνι. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε σκόνη καθαρισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM NOMAD TERRA 6050 ΝD ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑ /TEM Η σειρά Nomad Terra προσφέρει προϊόντα εξειδικευμένα στο να τρίβουν και να αφαιρούν τα χώματα σε εξωτερικούς και σε εσωτερικούς χώρους,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων 2 Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειάς μας να σας παρέχουμε υπηρεσίες κορυφαίων προδιαγραφών, δημιουργήσαμε για σας τον συγκεκριμένο Οδηγό Ορθής Χρήσης Επίπλων. Ο Οδηγός αυτός

Διαβάστε περισσότερα

Wood Professional Cosmetics

Wood Professional Cosmetics Wood Professional Cosmetics Βερνίκια Εμποτισμού & Επιφάνειας Εξωτερικής Χρήσης Βερνίκια Θαλάσσης Βερνίκια orma Wood Professional Cosmetics Βερνίκια Εμποτισμού & Επιφάνειας Εξωτερικής Χρήσης Καθαριστικά/Απορρυπαντικά

Διαβάστε περισσότερα

DECO CIRE. Πατητή τσιμεντοκονία οριζοντίων & καθέτων επιφανειών.

DECO CIRE. Πατητή τσιμεντοκονία οριζοντίων & καθέτων επιφανειών. DECO CIRE Πατητή τσιμεντοκονία οριζοντίων & καθέτων επιφανειών. Σελίδες: 4 111380 01018 Matt Satin Gloss Περιγραφή Παστώδες μονολιθικό κονίαμα έτοιμο προς χρήση, για εφαρμογή σε οριζόντιες και κάθετες

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης:65/2017

Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης:65/2017 Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης:65/2017 Προμήθεια με τίτλο ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017 Τεχνική Έκθεση Με την μελέτη αυτή προβλέπεται να

Διαβάστε περισσότερα

Γραφούλης Ζωγραφούλης

Γραφούλης Ζωγραφούλης J8194 Γραφούλης Ζωγραφούλης www.fisher-price.gr Ακόμα περισσότερο εκπαιδευτικό παιχνίδι! Fun 2 Learn TM - Μία ολοκληρωμένη σειρά με εκπαιδευτικά προϊόντα που το καθένα προσφέρει διαφορετικές γνώσεις &

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Προϊόντα ντους ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Καθαρίστε με ένα απαλό πανί βρεγμένο με νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή σαπούνι. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε σκόνη καθαρισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ «Έξυπνος» φωτισμός IKEA, FLOALT, JORMLIEN, SURTE ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Αυτό το σύμβολο εμφανίζεται στη συσκευασία κάθε προϊόντος που είναι μέρος του «Έξυπνου» φωτισμού IKEA. Άτοκες Δόσεις

Διαβάστε περισσότερα

DURA-BRIGHT. WHEELS Εντυπωσιακή εµφάνιση Εύκολη συντήρηση DURA-BRIGHT

DURA-BRIGHT. WHEELS Εντυπωσιακή εµφάνιση Εύκολη συντήρηση DURA-BRIGHT DURA-BRIGHT WHEELS Εντυπωσιακή εµφάνιση Εύκολη συντήρηση DURA-BRIGHT Alcoa Dura-Bright EVO wheels Επεξεργασία Dura-Bright επόμενης γενιάς με ακόμα καλύτερη επιφανειακή προστασία. Τώρα η Alcoa σας προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΨΗΦΙΔΩΤΑ ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ (ΜΩΣΑΙΚΟ) - ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΥΑΛΟΤΟΥΒΛΑ - ΠΛΑΙΣΙΑ ΥΑΛΟΤΟΥΒΛΩΝ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΨΗΦΙΔΩΤΑ ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ (ΜΩΣΑΙΚΟ) - ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΥΑΛΟΤΟΥΒΛΑ - ΠΛΑΙΣΙΑ ΥΑΛΟΤΟΥΒΛΩΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΨΗΦΙΔΩΤΑ ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ (ΜΩΣΑΙΚΟ) - ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΥΑΛΟΤΟΥΒΛΑ - ΠΛΑΙΣΙΑ ΥΑΛΟΤΟΥΒΛΩΝ *Τα βάρη και οι διαστάσεις, υπόκεινται στις συνήθεις βιομηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD P

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD P Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.700 P Κορυφαία κατηγορία - Εργαστείτε όπωςοι επαγγελματίες. Ιδανικός εξοπλισμός για κάθε περίπτωση: οι κορυφαίες σκούπες της εταιρείας μας με μέγιστη ισχύ, μεγάλο κάδο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου

Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου Εισαγωγή Τα αρχιτεκτονικά πολυεστερικά χρώματα πούδρας, όταν εφαρμόζονται σωστά σε μία καλά επεξεργασμένη επιφάνεια αλουμινίου, προσδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ Μάιος 2015

NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ Μάιος 2015 NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ Μάιος 2015 ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Ταινία κάλυψης από κορεσμένο ημιρυτιδωμένο (κρεπ) χαρτί, επικαλυμμένη με ειδικά ανεπτυγμένη συγκολλητική ουσία από φυσικό καουτσούκ με βάση διαλύτη. Συνιστάται

Διαβάστε περισσότερα

Το κανονικό γυαλί εκτεθειμένο σε τυπικές συνθήκες μπάνιου. CristalGuard. γυαλί εκτεθειμένο σε τυπικές συνθήκες μπάνιου

Το κανονικό γυαλί εκτεθειμένο σε τυπικές συνθήκες μπάνιου. CristalGuard. γυαλί εκτεθειμένο σε τυπικές συνθήκες μπάνιου Glass Protection Διατηρώντας τον διαχρονικό σας σχεδιασμό καθαρό και όμορφο Ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθείς να διατηρήσεις ένα συνηθισμένο υαλοπίνακα καθαρό, στο τέλος καταλήγει άσχημος. Οι υαλοπίνακες

Διαβάστε περισσότερα

B 80 W Bp. Αυτόματη επιλογή πλήρωσης. Με roller ή δίσκο

B 80 W Bp. Αυτόματη επιλογή πλήρωσης. Με roller ή δίσκο Μηχανή περιποίησης δαπέδου πεζού χειριστή, εξοπλισμένη με κεφαλή βούρτσας νέας τεχνολογίας, ιδιαίτερα ευέλικτη σε μεγάλες επιφάνειες. Με πλάτος εργασία από 65 έως 75 cm. 1 Αυτόματη επιλογή πλήρωσης 3 Με

Διαβάστε περισσότερα

ULTRAFINE MICROFIBRE ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ULTRAFINE MICROFIBRE ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 24 HOURS GLASS WASH Νέα Σειρά περιποίησης & αποθήκευσης σκελετών ULTRAFINE MICROFIBRE ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Κατάλληλα για όλους τους φακούς και επιστρώσεις Κατάλληλα για χρήση σε φωτογραφικές μηχανές, κινητά,

Διαβάστε περισσότερα

Φέρνει χρώμα στη ζωή σας.

Φέρνει χρώμα στη ζωή σας. Το βάψιμο ανακαλύφθηκε ξανά. Φέρνει χρώμα στη ζωή σας. Είναι οι τοίχοι γκρι και εγκαταλελειμμένοι ή το ξύλο ξεθωριασμένο; Η Bosch με τα συστήματα βαψίματος για χρώματα τοίχου και ξύλου προσφέρει ακριβώς

Διαβάστε περισσότερα

Traffic Film Remover. Heavy Duty TFR

Traffic Film Remover. Heavy Duty TFR Αφρoί Πρόπλυσης Traffic Film Remover Μη καυστικός, αφρός πρόπλυσης. Καθαρίζει δραστικά τα οχήµατα, προετοιµάζοντας την επιφάνεια τους για την εφαρµογή υγρού κερώµατος και το κύκλο στεγνώµατος των µηχανηµάτων.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ. Η μοντέρνα πρόταση για κάθε ανάγκη τοποθέτησης κεραμικών πλακιδίων.

ΚΟΛΛΕΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ. Η μοντέρνα πρόταση για κάθε ανάγκη τοποθέτησης κεραμικών πλακιδίων. Η μοντέρνα πρόταση για κάθε ανάγκη τοποθέτησης κεραμικών πλακιδίων. Nero ASTARTE NERO QUARTZ SUPER ACRYLIC ΧΑΛΑΖΙΑΚΗ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΚΟΛΛΑ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ Η ASTARTE Nero, είναι μια εύκαμπτη ισχυρή

Διαβάστε περισσότερα

Σακουλάκι x 4 τεμαχίων Σακουλάκι x 4 τεμαχίων Σακουλάκι x 10 τεμαχίων Σακουλάκι x 5 τεμαχίων Blister x 4 τεμαχίων

Σακουλάκι x 4 τεμαχίων Σακουλάκι x 4 τεμαχίων Σακουλάκι x 10 τεμαχίων Σακουλάκι x 5 τεμαχίων Blister x 4 τεμαχίων Στυλό µε Μπίλια Οικογένεια BIC Cristal : H παγκοσμίως γνωστή οικογένεια στυλό Cristal Family καλύπτει όλα τα στυλ γραφής. Είναι ένα σύμβολο άνετης και ευχάριστης γραφής. Ιδανικά στυλό για καθημερινή χρήση.

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανήματα πλύσης- στέγνωσης

Μηχανήματα πλύσης- στέγνωσης Η σειρά BR652 / 752 με το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα κεφαλής βουρτσών προσφέρει εξαιρετικά χαμηλή στάθμη θορύβου, εργονομικό και συμπαγή σχεδιασμό που τους επιτρέπει να καθαρίσουν σχεδόν

Διαβάστε περισσότερα

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ. Ι. Προϊόν

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ. Ι. Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046 Aqua-Siegel Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ Ι. Προϊόν Τύπος: Το προϊόν einza Aqua-Siegel είναι υδατοδιαλυτο, καθαρό βερνίκι ενός συστατικού για εµποτισµό/βαφη ξύλων και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ Γ ΕΠΑΛ. Νικόλαος Καραγκιαούρης

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ Γ ΕΠΑΛ. Νικόλαος Καραγκιαούρης ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ Γ ΕΠΑΛ 18-03 - 2018 Νικόλαος Καραγκιαούρης ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΕΜΑ 1 ο 1. Να γράψετε στο τετράδιό σας το γράμμα καθεμιάς από τις παρακάτω προτάσεις και δίπλα τη λέξη ΣΩΣΤΟ, αν είναι σωστή ή τη λέξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός 3. Τεχνικές Προδιαγραφές Ελληνικό-Αργυρούπολη Ιανουάριος ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα αφορά την προμήθεια για την κάλυψη των αναγκών του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

Συνταγές ομορφιάς με καφέ

Συνταγές ομορφιάς με καφέ Συνταγές ομορφιάς με καφέ καφές έχει αποδειχτεί ότι ασκεί θετική επίδραση στο δέρμα. Περιέχει δυνατά αντιοξειδωτικά στοιχεία, προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και μειώνοντας τον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

Απλά τέλεια κοπή. Αδαμαντοφόροι δίσκοι. Αδαμαντοφόροι δίσκοι σε 3 κατηγορίες κοπτικής ισχύος. www.wackerneuson.com

Απλά τέλεια κοπή. Αδαμαντοφόροι δίσκοι. Αδαμαντοφόροι δίσκοι σε 3 κατηγορίες κοπτικής ισχύος. www.wackerneuson.com Αδαμαντοφόροι δίσκοι Απλά τέλεια κοπή. www.wackerneuson.com Αδαμαντοφόροι δίσκοι σε κατηγορίες κοπτικής ισχύος. 006/0/0/Heidlmair/Print Sta GR Εγγυώνται καθαρή, τέλεια κοπή και αποτελεσματική εργασία:

Διαβάστε περισσότερα

Rasobuild Eco ΟΡΥΚΤΑ ΥΛΙΚΑ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΟΣ Φιλικά

Rasobuild Eco ΟΡΥΚΤΑ ΥΛΙΚΑ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΟΣ Φιλικά Rasobuild Eco ΟΡΥΚΤΑ ΥΛΙΚΑ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΟΣ Φιλικά προς το περιβάλλον Ορυκτά υλικά φινιρίσματος φιλικά προς ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ διατήρηση ΤΩΝ ΠΡΟΣΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

NEOPAL. Και τέρμα στο στρες. λεκέδες. Υδρόφοβο. από τους λεκέδες. Πολύ σκληρό Αντέχει στο συχνό πλύσιμο Καθαρίζει πολύ εύκολα Υψηλή καλυπτικότητα

NEOPAL. Και τέρμα στο στρες. λεκέδες. Υδρόφοβο. από τους λεκέδες. Πολύ σκληρό Αντέχει στο συχνό πλύσιμο Καθαρίζει πολύ εύκολα Υψηλή καλυπτικότητα NEOPAL Και τέρμα στο στρες από τους λεκέδες ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΝΤΟΧΗ Υδρόφοβο Απωθεί τους λεκέδες Πολύ σκληρό Αντέχει στο συχνό πλύσιμο Καθαρίζει πολύ εύκολα Υψηλή καλυπτικότητα ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε KRAFTING. Hard Duko Μεγάλη αντοχή και υψηλή προστασία. Wood & Metal Η εύκολη λύση για ξύλο και μέταλλο. Metal 3in1 Απευθείας στη σκουριά

Κάντε KRAFTING. Hard Duko Μεγάλη αντοχή και υψηλή προστασία. Wood & Metal Η εύκολη λύση για ξύλο και μέταλλο. Metal 3in1 Απευθείας στη σκουριά Κάντε KRAFTING σε ξύλο και μέταλλο! χρωματολογιο Hard Duko Μεγάλη αντοχή και υψηλή προστασία Wood & Metal Η εύκολη λύση για ξύλο και μέταλλο Metal 3in1 Απευθείας στη σκουριά Wood Care Ολοκληρωμένη σειρά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Με τη σωστή επιλογή και εφαρµογή των κατάλληλων προϊόντων, θα διατηρήσετε την κατοικία σας σε άριστη κατάσταση για αρκετά χρόνια.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Με τη σωστή επιλογή και εφαρµογή των κατάλληλων προϊόντων, θα διατηρήσετε την κατοικία σας σε άριστη κατάσταση για αρκετά χρόνια. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Οι κατοικίες που βρίσκονται εκτεθειµένες σε συνθήκες µε έντονες κλιµατολογικές διακυµάνσεις πρέπει να προστατεύονται από όλους εκείνους τους παράγοντες που, µε το πέρασµα του χρόνου, µπορούν να

Διαβάστε περισσότερα

lagoon Advanced Care Electrolux Professional Professional Textile Care Fast, easy and green

lagoon Advanced Care Electrolux Professional Professional Textile Care Fast, easy and green lagoon Advanced Care Electrolux Professional Professional Textile Care Fast, easy and green Θέλετε......ένα οικολογικό, χωρίς διαλύτες σύστημα για ένα πιο υγιεινό χώρο εργασίας;...μια αξιόπιστη λύση που

Διαβάστε περισσότερα

Ένα σύστημα ψεκασμού για όλα: Χρώματα τοίχου, βερνίκια, επιχρίσματα.

Ένα σύστημα ψεκασμού για όλα: Χρώματα τοίχου, βερνίκια, επιχρίσματα. Απλά ψεκάστε. Όλα για το σπίτι. Ένα σύστημα ψεκασμού για όλα: Χρώματα τοίχου, βερνίκια, επιχρίσματα. Make it your home. Άνετη εργασία με τα συστήματα ψεκασμού χρώματος PFS 2000, PFS 3000-2 και PFS 5000

Διαβάστε περισσότερα

Φροντίδα και συντήρηση

Φροντίδα και συντήρηση Φροντίδα και συντήρηση Σημαντικές πληροφορίες για τα ξύλινα παράθυρα υψηλής ποιότητας Η σωστή απόφαση! Συγχαρητήρια για την αγορά των νέων σας ξύλινων παραθύρων. Το ξύλο προσφέρει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα,

Διαβάστε περισσότερα

BCS2000 ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ.

BCS2000 ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ. BCS2000 ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Χρησιμοποιήστε το εγχειρίδιο αυτό για να γνωρίσετε το προϊόν, την κατάλληλη χρήση και τις οδηγίες ασφαλείας. Κατάλληλη

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας PHILIPS LED Γραμμικός σωλήνας 3 W (35 W) Κάλυκας S14s Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας Αυτός ο σωληνοειδής λαμπτήρας Philips LED S14S έχει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. 3511053 Έκδοση 1.0 1201 Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210 ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210 ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET PROFESSIONAL M1130/M1210 ΣΕΙΡΑ MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Εκτύπωση σε ειδικό χαρτί, ετικέτες ή διαφάνειες στα Windows 1. Από το μενού Αρχείο της εφαρμογής λογισμικού, κάντε κλικ στο κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών.

Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Πολυκαθαριστές SE 4001 Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας πλύσης - απόπλυσης

Διαβάστε περισσότερα

Δάπεδα εργοστασίων, αποθηκών, γκαράζ Πισίνες, δεξαμενές, σιντριβάνια, βάρκες Μεταλλικές κατασκευές. Τύπος Υποστρώματος 75Α:25Β

Δάπεδα εργοστασίων, αποθηκών, γκαράζ Πισίνες, δεξαμενές, σιντριβάνια, βάρκες Μεταλλικές κατασκευές. Τύπος Υποστρώματος 75Α:25Β Περιγραφή Προιόντος To Neopox Special είναι υψηλών επιδόσεων εποξειδική αντιδιαβρωτική βαφή κατάλληλη για επιφάνειες που δέχονται μεγάλες μηχανικές καταπονήσεις, καθώς και άλλες που βρίσκονται μόνιμα ή

Διαβάστε περισσότερα

NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ Μάιος 2015

NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ Μάιος 2015 NEA ΠΡΟΪΟΝΤΑ Μάιος 2015 ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Ταινία κάλυψης από κορεσμένο ημιρυτιδωμένο (κρεπ) χαρτί, επικαλυμμένη με ειδικά ανεπτυγμένη συγκολλητική ουσία από φυσικό καουτσούκ με βάση διαλύτη. Συνιστάται

Διαβάστε περισσότερα

Λειαντικά BERKS ΤΡΟΧΟΙ ΚΟΠΗΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥ BERKS ΤΡΟΧΟΙ ΚΟΠΗΣ ΙΝΟΧ. BERKS τροχοί κοπής INOX,Μαλακά σίδερα,πέτρες,πλακάκια,πλαστικά

Λειαντικά BERKS ΤΡΟΧΟΙ ΚΟΠΗΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥ BERKS ΤΡΟΧΟΙ ΚΟΠΗΣ ΙΝΟΧ. BERKS τροχοί κοπής INOX,Μαλακά σίδερα,πέτρες,πλακάκια,πλαστικά BERKS ΤΡΟΧΟΙ ΚΟΠΗΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Σιδήρου - 115 Σιδήρου - 125 Σιδήρου - 180 Σιδήρου - 230 Διαστάσεις Φ115mm X 2,5mm Φ1m X 2,5mm Φ180mm X 2,5mm Φ230mm X 2,5mm BERKS ΤΡΟΧΟΙ ΚΟΠΗΣ ΙΝΟΧ Διαστάσεις Φ115mm X 1,0mm

Διαβάστε περισσότερα

Εγγύηση και φροντίδα Δήλωση εγγύησης και οδηγίες φροντίδας για τα πατώματα Comfort της Egger

Εγγύηση και φροντίδα Δήλωση εγγύησης και οδηγίες φροντίδας για τα πατώματα Comfort της Egger Εγγύηση και φροντίδα Δήλωση εγγύησης και οδηγίες φροντίδας για τα πατώματα Comfort της Egger Προϋποθέσεις εγγύησης για τα πατώματα Comfort της EGGER Τα πατώματα Comfort της EGGER είναι συνώνυμα της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300

Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300 Σκούπες πολλαπλών εφαρμογών WD 7.300 Κορυφαία κατηγορία - Εργαστείτε όπωςοι επαγγελματίες. Ιδανικός εξοπλισμός για κάθε περίπτωση: οι κορυφαίες σκούπες της εταιρείας μας με μέγιστη ισχύ, μεγάλο κάδο και

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2010

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2010 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (I) ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ MAΘHMA : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΡΓΥΡΟΧΟΪΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Spray Βαφής & Προστασίας Γερμανίας

Spray Βαφής & Προστασίας Γερμανίας Συσκ/σία Μάυρο Μάτ Τιμή 500 ml 633 005 633 004 633 021 5,28 Χρώματα Αυτοκινήτων σε Spray. Ιδανικό προιόν για γρήγορη, οικονομική και ποιοτική βαφή σε έτοιμες αποχρώσεις. Η υψηλής ποιότητας διαδικασία παραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων 2 Σε μια διαρκή προσπάθεια παροχής κορυφαίων υπηρεσιών δημιουργήσαμε για εσάς τον συγκεκριμένο οδηγό, ο οποίος αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο που σκοπό έχει να σας βοηθήσει

Διαβάστε περισσότερα

BAG1250 Εξάρτημα Συλλογής Σκόνης. Art Nr: Π Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BAG1250 Εξάρτημα Συλλογής Σκόνης. Art Nr: Π   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BAG1250 Εξάρτημα Συλλογής Σκόνης Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Art Nr: 019121 Π Owner s manual Προσοχή! Διαβάστε όλες τις οδηγίες χρήσης και τις οδηγίες ασφάλειας. Πριν την χρήση διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΝΤΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ. Ποιότητα που ξεπερνά τη μία χρήση!

ΓΑΝΤΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ. Ποιότητα που ξεπερνά τη μία χρήση! ΓΑΝΤΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ Ποιότητα που ξεπερνά τη μία χρήση! Τα γάντια προστασίας από νιτρίλιο δεν περιέχουν πρωτεΐνες λάτεξ που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες. Είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα ως ασφαλή σε

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑ ΠΛΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ipso.com. Κατάλογος βιομηχανικών πλυντικών συστημάτων

Η ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑ ΠΛΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ipso.com. Κατάλογος βιομηχανικών πλυντικών συστημάτων Η ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑ ΠΛΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Κατάλογος βιομηχανικών πλυντικών συστημάτων Πλυντήρια Στεγνωτήρια Κύλινδροι Σιδερώματος Επαγγελματικός και Ημι-επαγγελματικός Εξοπλισμός ipso.com Η ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

FELCO FELCO 8 με συσκευή ψεκασμού

FELCO FELCO 8 με συσκευή ψεκασμού FELCO 19 - - FELCO 8 με συσκευή ψεκασμού Made in Switzerland by FELCO 7 8 3 9 2 9 1 0 0 1 9 7 > Αξιοπιστία: πρακτικές λαβές, ελαφριές και ισχυρές, από σφυρηλατημένο αλουμίνιο και με εγγύηση εφ όρου ζωής*

Διαβάστε περισσότερα