Rhino 3D. FACEtoFACE. Επικοινωνία. Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Rhino 3D. FACEtoFACE. Επικοινωνία. Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας"

Transcript

1

2 FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Rhino 3D Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης McNeel, Chaos Group & ΕΟΠΠΕΠ ΔΩΡΕΑΝ!!! Στελεχώνουμε το σήμερα και το αύριο, με Γνώσεις, Δεξιότητες, Ικανότητες!!! Επικοινωνία Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης Authorized Training & Certification Centers Εξεταστικό Κέντρο Μαρούσι Authorized Training & Certification Center

3 Κατηγορίες Rhino 3D Rhino Τα σχεδιαστικά προγράμματα Rhino μαζί με τα επιπρόσθετα προγράμματα που υπάρχουν διαθέσιμα, προσφέρουν μια πληθώρα δυνατοτήτων, όπως σχεδίαση ελεύθερηςμορφής, μη ομοιόμορφη ορθολογική B-spline (NURBS) μοντελοποίηση, ένα μαθηματικό μοντέλο για δημιουργία καμπυλών και επιφανειών σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, ακριβή φωτο-ρεαλιστική απόδοση και άλλες σημαντικές λειτουργίες μέσω plugins, όπως είναι τα RhinoGold, Vray Rhino, T-splines. Rhino 3D T- spline Vray Rhino 3D Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις για την εκμάθησή του. Απαιτούνται γνώσεις Rhino 3D για την εκμάθησή του Vray Rhino. Rhino Gold Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις για την εκμάθησή του. Απαιτούνται γνώσεις Rhino 3D για την εκμάθησή του Vray Rhino.

4 Κατηγορίες Rhino 3D Περιγραφή Είναι μια ισχυρή τεχνολογία για τη δημιουργία σύνθετων οργανικών επιφανειών σε περιβάλλον C.A.D (Computer-Aided Design). Είναι συμβατά με παραδοσιακή τεχνολογία C.A.D., NURBS, και προσφέρουν σημαντικές βελτιώσεις στην ευελιξία, και την επεξεργασία σύνθετων επιφανειών. T-spline Προσθέτει πολλές νέες ροές εργασίας και εργαλεία για τη δημιουργία επιφανειών ελεύθερης και οργανικής μορφής, και εισάγει στο Rhino την πολυγωνική μοντελοποίηση (Polygonal Modeling). Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε ένα ολόκληρο μοντέλο, ή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να προσθέσουμε οργανικά εξαρτήματα ή λεπτομέρειες, σε μοντέλα που έχουν σχεδιαστεί με Rhino.

5 Κατηγορίες Rhino 3D Περιγραφή Σας βοηθά να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο στη δημιουργία επιφανειών, διότι έχει λιγότερους περιορισμούς σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο λογισμικό. T-spline Με απλές κινήσεις που εμπνέουν φυσικότητα, μπορείτε να δημιουργήσετε οργανικά σχέδια κι επιφάνειες, χωρίς να κινδυνεύετε να «σπάσουν» οι ακμές του στερεού και να χρειαστεί ξεκινήσετε από το 0. Προσφέρει δυνατότητες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε σχεδιαστικού και κατασκευαστικού κλάδου. δίνουν στους χρήστες του Rhino έναν τρόπο για να εξερευνήσουν σχήματα εύκολα και γρήγορα με έναν διαισθητικό τρόπο, και μπορούν να βοηθήσουν τους σχεδιαστές να συντομεύσουν το χρόνο ανάμεσα στη φαντασία και τη δημιουργία των πραγματικών 3D μοντέλων.

6 Κατηγορίες Rhino 3D Περιγραφή Μαθαίνεται γρήγορα. Δυνατότητα να εισάγουμε σχέδια και σκίτσα που έχουμε σκανάρει. Δυνατότητα δημιουργίας animation και φωτορεαλιστικών renderings, καθώς και πλήρη υποστήριξη των καλύτερων λογισμικών που υπάρχουν. Rhino Gold Αυτόματα εργαλεία δημιουργίας μεγεθών για γάμπες δαχτυλιδιών. Δημιουργία ανάγλυφων μοτίβων στις επιφάνειες ενός κοσμήματος. Αυτόματη δημιουργία πολύτιμων λίθων, σεόλες τις δημοφιλείς κοπές, σύμφωνα με το Gemological Institute of America. Πλήρης ανάλυση και υπολογισμός κάθε μέρους του μοντέλου σε καράτια, βάρος και κόστος. Αυτοματοποιημένα εργαλεία αδαμαντοδετικής/καρφωτικής, με πλήρη έλεγχο σε κάθε παράμετρο, πριν καν φτάσει στον πάγκο του τεχνίτη. Πλήρης συλλογή κρεμαστών στοιχείων (πάνω από 1000), εγκεκριμένα, μέσα από τον κατάλογο Swarovski Elements

7 Κατηγορίες Rhino 3D Περιγραφή Tο Vray για το Rhino 3D έχει γίνει η κορυφαία επιλογή για γρήγορη και ακριβή φωτο-ρεαλιστική απόδοση. Vray Rhino Προσφέροντας state-of-the-art τεχνολογία rendering, με προϋπόθεση να έχει προηγηθεί ο σχεδιασμός σε 3D Computer Aidded Design Software. Το V-Ray είναι σύστημα για φωτορεαλιστική απόδοση μιας 3D σκηνής που δημιουργήθηκε από την Chaos Group. Στον σημερινό χώρο εργασίας, είναι σημαντικό οι εργαζόμενοι ναέχουν την ικανότητα να χρησιμοποιούν την τεχνολογία αποδοτικά και αποτελεσματικά. Οι εργοδότες επιθυμούν οι υποψήφιοι ναέχουν Γνώσεις και δεξιότητες για να προσληφθούν, όπου εφόσον έχουν και τα κατάλληλα εφόδια μπορούν ναανελιχτούν γρηγορότερα.

8 Φορείς πιστοποίησης για Rhino 3D & T-spline Απέδειξε τις Γνώσεις και τις Ικανότητές σου! Πιστοποίηση McNeel Το Πιστοποιητικό της McNeel, το οποίο αποκτάτε από τον Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό μας όμιλο, αποδεικνύει στον εργοδότη σας, ότι έχετε τα κατάλληλα προσόντα στον σημερινό χώρο εργασίας και φανερώνει ότι έχετε αποκτήσει ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο υψηλής ποιότητας. Οι εξετάσεις οδηγούν στην Παγκόσμια Πιστοποίηση Rhino 3D-Mc Neel. Δείγμα Πιστοποιητικού McNeel Οι υποψήφιοι γίνονται πιοελκυστικοί στους εργοδότες Οι εργαζόμενοι γίνονται πιο παραγωγικοί και με αυτοπεποίθηση Αυξάνεται η πιθανότητα επαγγελματικής ανέλιξης Δικαίωμα εγγραφής: 30 δεν πληρώνεις Εξέταστρα McNeel : 90 δεν καταβάλεις Επανεξέταση McNeel : 90 δεν καταβάλεις

9 Φορείς πιστοποίησης για Vray Rhino 3D Απέδειξε τις Γνώσεις και τις Ικανότητές σου! Πιστοποίηση Chaos Group Το Πιστοποιητικό της Chaos Group το οποίο αποκτάτε από τον Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό μας όμιλο, αποδεικνύει στον εργοδότη σας, ότι έχετε τα κατάλληλα προσόντα στον σημερινό χώρο εργασίας και φανερώνει ότι έχετε αποκτήσει ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο υψηλής ποιότητας. Δείγμα Πιστοποιητικού Chaos Group Οι υποψήφιοι γίνονται πιοελκυστικοί στους εργοδότες Οι εργαζόμενοι γίνονται πιο παραγωγικοί και με αυτοπεποίθηση Αυξάνεται η πιθανότητα επαγγελματικής ανέλιξης

10 Πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ του Υπουργείου Παιδείας Δείγμα Πιστοποιητικού ΕΟΠΠΕΠ Φορείς πιστοποίησης για Rhino Gold Απέδειξε τις Γνώσεις και τις Ικανότητές σου! Το Πιστοποιητικό της Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π το οποίο αποκτάτε από τον Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό μας όμιλο, αποδεικνύει στον εργοδότη σας, ότι έχετε τα κατάλληλα προσόντα στον σημερινό χώρο εργασίας και φανερώνει ότι έχετε αποκτήσει ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο υψηλής ποιότητας. Οι εξετάσεις οδηγούν στην απόκτηση Πιστοποίησης Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Οι υποψήφιοι γίνονται πιοελκυστικοί στους εργοδότες Οι εργαζόμενοι γίνονται πιο παραγωγικοί και με αυτοπεποίθηση Αυξάνεται η πιθανότητα επαγγελματικής ανέλιξης

11 Χρονοδιάγραμμα Ολοκλήρωσης Κατάρτισης & Πιστοποίησης Rhino 3D Rhino 3D T-spline Vray Rhino Rhino Gold Επέλεξε, συχνότητα παρακολούθησης: 2 φορές 3 φορές 5 φορές Επέλεξε, ποιες ημέρες σε εξυπηρετούν για την παρακολούθηση των μαθημάτων σου! Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Επέλεξε ποια / ποιες; Εκπαιδευτικές ζώνες παρακολούθησης σε εξυπηρετούν! 48 ώρες 2 μήνες με 6ωρο εβδομαδιαίο (3Φχ2ωρο) 1 1/2 μήνες με 8ωρο εβδομαδιαίο (2Φχ4ωρο) 1 μήνα με 12ωρο εβδομαδιαίο (3Φχ4ωρο) 2 ½ εβδομάδες με 20ωρο εβδομαδιαίο (5Φχ4ωρο) 2ωρο: ωρο:

12 Επιλέγω FACEtoFACE Πληρότητα στο περιεχόμενο των εκπαιδευτικών κύκλων & σεμιναρίων, (αναλυτικά ύλη, ασκήσεις, με βάση την ειδικότητά σου, παραθέτονται στο τέλος της παρουσίασης) Αυτόνομη Διδασκαλία Αυτόνομη, Εργαστηριακή, Προσωπική διδασκαλία, προς όφελος του Εκπαιδευόμενου. Δωρεάν Πιστοποίηση Δωρεάν, Πιστοποίηση McNeel, Chaos Group, ΕΟΠΠΕΠ! Στα δικά μας εξεταστικά κέντρα. Μαθαίνεις με το δικό μας Εκπαιδευτικό σύστημα. Το Εκπαιδευτικό σύστημα FACEtoFACE είναι το απόσταγμα της εμπειρίας 31 χρόνων διδασκαλίας από τον Εκπαιδευτικό όμιλο FACEtoFACE. Διασφαλίζεις το αποτέλεσμα των εξετάσεων.

13 Open 2ωρο μάθημα ΔΩΡΕΑΝ!!...για να μας γνωρίσεις!... να γνωρίσεις το Εκπαιδευτικό σύστημα FACEtoFACE το πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό σύστημα διδασκαλίας που παρέχει εγγυημένη επιτυχία στη μάθηση σεόλους τους σπουδαστές μας. να αισθανθείς αυτοπεποίθηση! για την Οργάνωση, την Μεθοδικότητα, την Μεταδοτικότητα. Κλείσε τώρα ημερομηνία για το Δωρεάν Open Μάθημα στο Εκπαιδευτήριο της Αθήνας: Κάνιγγος 13 «Τρίτη ή Τετάρτη» στο Εκπαιδευτήριο Δάφνης: Αβέρωφ 48 «Δευτέρα ή Παρασκευή» στο Εκπαιδευτήριο Αμαρουσίου: Δήμητρος 3 «Πέμπτη» Επέλεξε τη ζώνη παρακολούθησης: 2ωρο:

14 Μέλημά μας Καταρτισμένων στελεχών, ικανών να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας. Αυτόνομη Εκπαίδευση FACEtoFACE, με σαφές χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης και πιστοποίησης Άμεση Έναρξη: Προγραμματισμένες ενάρξεις κάθε εβδομάδα. Ευέλικτο ωράριο Εκπαίδευσης, σύμφωνα με τον προσωπικό σας ελεύθερο χρόνο. Αλλαγή ωραρίων (κατόπιν συνεννόησης). προςόφελος του Εκπαιδευόμενου. Για το λόγο αυτό υιοθετούμε Επιπλέον ώρες εξάσκησης στο Εκπαιδευτήριό μας, πάντα με τον Καθηγητή του τμήματος. Καθηγητές: Πτυχιούχοι (Α.Ε.Ι.), Πιστοποιημένοι, και Εκπαιδευμένοι στο σύστημα FacetoFace. Δωρεάν Απεριόριστη Πρακτική, στα Εκπαιδευτήριά μας αν το επιθυμείτε. Δεν απαιτείται, ενασχόληση στο σπίτι σας. Αναπλήρωση απουσιών εντός αρχικού χρονοδιαγράμματος Εξετάσεις διεξάγονται στους χώρους που παρακολουθείτε τα μαθήματα με την ολοκλήρωση.

15 FACEtoFACE Methology Personal Training Εκπαίδευση με προσωπικό καθηγητή! Φυσική παρουσία πτυχιούχων καθηγητών οι οποίοι επιλύουν απορίες, υποστηρίζοντας τους σπουδαστές ακριβώς τη στιγμή που θα τους χρειαστούν. Οι καθηγητές της FACEtoFACE διαθέτουν άρτια επιστημονική κατάρτιση, επαγγελματική εμπειρία και μεταδοτικότητα. Αναλαμβάνουν, να συντονίζουν το ρυθμό του κύκλου μαθημάτων, καθώς και ναελέγχουν την πρόοδο του κάθε σπουδαστή.. Παρακολούθηση ενοτήτων και επίλυση ασκήσεων Έπειτα από την παρακολούθηση της εισήγησης του γνωστικού αντικειμένου, ο σπουδαστής καλείται να ασχοληθεί με τις διατιθέμενες ανά διδακτική ενότητα ασκήσεις. Η υποβοήθησή του από τον επιβλέποντα καθηγητή περιορίζει σημαντικά τη δημιουργία κενών κατά την αφομοίωση πουείναι δύσκολο νακαλυφθούν σε μεταγενέστερο χρόνο. Το σύστημα εκμάθησης της FACEtoFACE αποδίδει σε όλους τους μαθησιακούς τύπους, οπτικούς, ακουστικούς, θεωρητικούς ή πρακτικούς!!!

16 FACEtoFACE Methology Personal Training Χωρίς μελέτη για το σπίτι Κατά την εφαρμογή της συνδυαστικής διδασκαλίας πολυμέσων και υποστήριξης από τον καθηγητή, ο σπουδαστής μπορεί να βαδίζει με το δικό του προσωπικό ρυθμό υπό την καθοδήγηση του καθηγητή, μαθαίνει περισσότερα, δεν αποσπάται η προσοχή του. Η εξάσκηση στις σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του εκπαιδευτηρίου δεν δημιουργεί ανάγκη περαιτέρω μελέτης από την αίθουσα στο σπίτι. Επιλογή ωραρίου, αναπλήρωση μαθήματος! Ο σπουδαστής μπορεί να επιλέξει ωράριο εκπαίδευσης σύμφωνα με το προσωπικό του χρονοδιάγραμμα, αλλά προγραμματισμένα. Ο εκπαιδευόμενος δύναται να αναπληρώσει μαθήματα σε περίπτωση δικαιολογημένης απουσίας του, εντός των προκαθορισμένων ημερομηνιών και δίχως επιπρόσθετο κόστος. Μπορεί να παγώνει προσωρινά τον κύκλο μαθημάτων κατά την περίοδο της εξεταστικής, εφόσον είναι φοιτητής ή φοιτήτρια και να αναπληρώνει τη διδασκαλία μέσα στις προκαθορισμένες ημερομηνίες μετά το πέρας αυτής.

17 Μάθηση μέσω πρακτικής Η FACEtoFACE Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στα γνωστικά αντικείμενα που διδάσκει, εφαρμόζει τη μέθοδο εκμάθησης Project Based Learning, δηλαδή εκμάθηση βασιζόμενη σε ολοκληρωμένο έργο. Project Based Learning Ο σπουδαστής μαθαίνει με τη βοήθεια εκπαιδευτικού υλικού τον τρόπο λειτουργίας εντολών του προγράμματος για συγκεκριμένα projects, αρχικά απλών και στην πορεία πιο πολύπλοκων, όπως για παράδειγμα την κατασκευή ενός τραπεζιού, μιας ξαπλώστρας ή ενός σπιτιού. Με τις απλοποιημένες εισηγήσεις μαθαίνει να «παίζει» με τις εντολές, να διαβάζει και να εξοικειώνεται με τη δημιουργία ενός συγκεκριμένου έργου ανά διδακτική ενότητα. Μέσα από την πρακτική εξάσκηση, με την κατάλληλη υποστήριξη του εκπαιδευτή του, αποκτά αυτοπεποίθηση ώστε να γίνει «κτήμα» του ο τρόπος χειρισμού του προγράμματος και να είναι σε θέση με το πέρας του εκπαιδευτικού κύκλου να εφαρμόσει τις εντολές για την κατασκευή ενός οποιουδήποτε άλλου επαγγελματικού project.

18 Μάθηση μέσω πρακτικής Βήματα για επίλυση Ακολουθώντας συγκεκριμένα βήματα για την κατασκευή του έργου ανά ενότητα, ο σπουδαστής μαθαίνει μέσω της πρακτικής εφαρμογής. Μέσα από την ολοκλήρωση του κάθε έργου, η εξοικείωση με τις εντολές και το χειρισμό του προγράμματος γίνεται κτήμα του, καθώς «μαθαίνει κάνοντας». Ο κορμός της εκπαιδευτικής ύλης σε κάθε πρόγραμμα είναι συγκεκριμένος. Κίνητρο, πάθος, δημιουργικότητα, ενσυναίσθηση, αντοχή Η ανάληψη ενός έργου είτε απλού είτε πιο σύνθετου, καλλιεργεί κίνητρο στο σπουδαστή και ενδιαφέρον, αφήνει έδαφος για πάθος και δημιουργικότητα, ταύτιση με το αντικείμενο που του ανατίθεται και μαθαίνει να αναπτύσσει αντοχή μέχρι το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα. Η οργάνωση της εργασίας γίνεται από τον ίδιο, ο οποίος καλείται να εφαρμόσει αυτά που μελέτησε στην εισήγηση και επεξεργάζεται προοπτικά, διάφορες όψεις του αντικειμένου, εφαρμόζοντας υφή και χρώμα. Επίκεντρο ο σπουδαστής Οι πληροφορίες δεν αποτελούν δεδομένα και ως εκ τούτου η μάθηση δεν μπορεί να αντέξει στο χρόνο εάν ο σπουδαστής δε βρίσκεται στο επίκεντρο της μαθησιακής διαδικασίας. Στις σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις της FACEtoFACE, ο σπουδαστής υποστηρίζεται και καθοδηγείται καθ όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού κύκλου, μαθαίνοντας να χρησιμοποιεί γεωμετρικά, γωνίες και ανάμιξη υλικών, επιλύοντας άμεσα τις απορίες που του δημιουργούνται κατά τη διάρκεια εκτέλεσης ενός έργου.

19 Μάθηση μέσω πρακτικής Rhino 3D Project Based Learning (Ενδεικτικά) Project Πολυθρόνα Project Κάτοψη 2D Ένα project που καλείται να μάθει να φτιάχνει ο σπουδαστής είναι μία πολυθρόνα. Project Ρουλεμάν Project Τραπέζι Project Κάτοψη σε 3D Project Μηχανολογικό Εξάρτημα Project Μηχανολογικού Εξαρτήματος σε 3D Project Σπιράλ Project Δαχτυλίδι τύπου Κορόνας με Πετράδι Project Δημιουργία Λογοτύπου μέσω Illustrator Project Δημιουργία Διαμαντιού Brilliant Cut Gemstone Project Δημιουργία προοπτικού σπιτιού με πισίνα Project Σχεδιασμός Πολυκατοικίας με τρείς ορόφους Project Σχεδιασμός Εξωτερικού Χώρου (Landscape) Project Κάτοψη Σπιτιού Project Δημιουργία Τομής Εξαρτήματος Project Δαχτυλίδι Cabochon Solitaire Project Κάτοψη 2D σχεδίου Project Σχεδιασμός 2d/3d Mixer (Πολύ-μηχάνημα Κουζίνας) Project Τομή Κελύφους Αντλίας Project Σχεδιασμός Τροχού Αυτοκινήτου Project Δημιουργία Κάτοψης Project Τραπεζάκι για το Σαλόνι Project Σχεδιασμός Ring Eternity Band Project Σχεδιασμός Ring Industrial Men s Band Project Σχεδιασμός Ring Simple Cocktail Ring Project Δημιουργία δαχτυλιδιού τύπου Sevalie Project Καναπές Project Δημιουργία Τραπεζίου Project Τραπέζι με Βάζο Project Σχεδιασμός Δαχτυλιδιού με κοίλη την άνω επιφάνεια. Project Σχεδιασμός Δαχτυλιδιού με διακοσμητικά στοιχεία στην κορυφή.

20 Μάθηση μέσω πρακτικής Rhino 3D Project Based Learning (Ενδεικτικά) Project Σχεδιασμός Δαχτυλιδιού Band Project Σχεδιασμός Δαχτυλιδιού Eternity με ρυθμίσεις Claw Project Σχεδιασμός Δαχτυλιδιού με πολύτιμους λίθους. Project Σχεδιασμός Δαχτυλιδιού Cathedral Solitaire. Project Σχεδιασμός Fancy Solitaire Ring. Ολοκληρώνοντας τα Projects, σας δίνετε η μοναδική ευκαιρία να προτείνετε ένα δικό σας project (σχέδιο, έργο, σκηνή) να υλοποιήσετε. Αφενός να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και αφετέρου να έχετε το πρώτο σας επαγγελματικό project για να το εντάξετε στο Portfolio σας. Project Δημιουργία Simple Chevalier Project Σχεδιασμός Smartphone ( Iphone Version 4)

21 Rhino 3D 2D Σχεδιασμός Διδακτική Ύλη ανάεκπαιδευτική Συνάντηση από την FACEtoFACE 1η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 1: Εισαγωγή_2D Σχεδιασμός Μάθημα 2: Παρουσιάζοντας τα Viewports Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις Μάθημα 3: Γραμμές εργαλείων Πρακτική Εφαρμογή με 6 Ασκήσεις Μάθημα 4: Δημιουργία αρχείου Επιλογή Template μονάδων μέτρησης Μάθημα 5: Save, Save As Πρακτική Εφαρμογή με 4 Ασκήσεις Μάθημα 6: Μορφές εμφάνισης αντικειμένων (Shaded, Wireframe, Ghosted, Aristic, Pen Πρακτική Εφαρμογή με 4 Ασκήσεις Μάθημα 7: Viewport- Capture to File Capture to Clipboard Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις Μάθημα 8: Πλοήγηση 3D μοντέλου Επαναφορά Πλοήγησης με πλήκτρα Home - End Μάθημα 9: Μονάδες Μέτρησης Ανοχής Πρακτική Εφαρμογή με 2 Ασκήσεις Μάθημα 10: Φιλοσοφία εντολών του Rhino Μάθημα 11: Επιλογή Αντικειμένων Πρακτική Εφαρμογή με 3 Ασκήσεις 2η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 12: Μετακίνηση σε άξονες Χ,Υ Σύροντας, Καθετότητα με το Shift μετακίνηση σε άξονα Ζ με το Control Πρακτική Εφαρμογή με 1 Ασκήσεις Μάθημα 13: Αναίρεση ενός Λάθους με Undo Redo Πρακτική Εφαρμογή με 2 Ασκήσεις Μάθημα 14: Line Line: From Midpoint Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις Μάθημα 15: Line: Tangent from Curve Πρακτική Εφαρμογή με 4 Ασκήσεις Μάθημα 16: Line: Perpendicular from Curve Πρακτική Εφαρμογή με 4 Ασκήσεις Μάθημα 17: Polyline Explode Πρακτική Εφαρμογή με 3 Ασκήσεις Μάθημα 18: Object Snaps - Έλξεις Πρακτική Εφαρμογή με 10 Άσκηση Μάθημα 19: Trim, Split & Join Πρακτική Εφαρμογή με 6 Ασκήσεις Project 2 Επαναληπτικά Μάθημα20: Fillet Chamfer Πρακτική Εφαρμογή με 4 Ασκήσεις 2 Επαναληπτικές Ασκήσεις Μάθημα21: Project Planar Πρακτική Εφαρμογή με 7 Ασκήσεις Μάθημα22: Sketch Πρακτική Εφαρμογή με 1 Άσκηση

22 Rhino 3D 3η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 23: Παλέτα Properties Line Type Πρακτική Εφαρμογή με 2 Ασκήσεις Μάθημα 24: Παλέτα Layers Πρακτική Εφαρμογή με 5 Άσκηση Μάθημα 25: Rectangle: Corner to Corner Rectangle: Center to Corner Μάθημα 26: Rectangle 3 Points Πρακτική Εφαρμογή με 2 Ασκήσεις Μάθημα 27: Polygon: Center Radius Polygon: Star Πρακτική Εφαρμογή με 3 Ασκήσεις Project 2 Επαναληπτικά Μάθημα 28: Circle: Center, Radius- Υποεπιλογή Circumference Πρακτική Εφαρμογή με 2 Ασκήσεις Μάθημα 29: Circle: Diameter - Circle: 3points Circle: Around Curve Μάθημα30: Mirror Πρακτική Εφαρμογή με 2 Ασκήσεις 3 Επαναληπτικές Ασκήσεις Μάθημα 31: Array Πρακτική Εφαρμογή με 2 Ασκήσεις Μάθημα 32: Array Polar Μάθημα 33: Array Crv Πρακτική Εφαρμογή με 1 Άσκηση 4η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 34: Set CPlane Διδακτική Ύλη ανάεκπαιδευτική Συνάντηση από την FACEtoFACE Μάθημα 35: Blend Crv Match Crv Μάθημα 36: Interpolate Curve Control Point Curve Μάθημα 37: Interpolate Crv on Srf Πρακτική Εφαρμογή με 1 Άσκηση Μάθημα 38: Picture Frame Μάθημα 39: Ellipse (From Center) Μάθημα 40: Control Points - Edit Points & Rebuild 1 Επαναληπτική Άσκηση Μάθημα 41: Τροποποιητής Gumball Μάθημα 42: Record History Μάθημα 43: Fair Degree Project 2 Επαναληπτικά Μάθημα 44: Hide Show 5η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 45: Curve Boolean Πρακτική Εφαρμογή με 1 Άσκηση Μάθημα 46: Distance Length Angle Μάθημα 47: Offset Curve Πρακτική Εφαρμογή με 1 Ασκήσεις

23 Διδακτική Ύλη ανάεκπαιδευτική Συνάντηση από την FACEtoFACE Rhino 3D Μάθημα 48: Offset Curve - Υποεπιλογές Both Sides, Cap Μάθημα 49: Offset Curve on Surface Μάθημα50: Extend Curve Πρακτική Εφαρμογή με 1 Άσκηση 1 Επαναληπτική Άσκηση Μάθημα 51: Extend Curve on Surface Μάθημα 52: Arc (Center, Start, Angle) Πρακτική Εφαρμογή με 1 Άσκηση Project 2 Επαναληπτικά Μάθημα 53: Arc: Start, End, Point on Arc Μάθημα 54: Point Points Divide- Point Grid Πρακτική Εφαρμογή με 10 Άσκηση Μάθημα 55: Helix Spiral 6η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 56: Text Object Πρακτική Εφαρμογή με 3 Ασκήσεις Μάθημα 57: Curve from 2 Views Πρακτική Εφαρμογή με 2 Ασκήσεις Μάθημα 58: Εντολή Move & Rotate Πρακτική Εφαρμογή με 3 Ασκήσεις Μάθημα 59: Copy Μάθημα 60: Orient Orient 3 Points Πρακτική Εφαρμογή με 4 Ασκήσεις Μάθημα 61: Εξαγωγή Αρχείου Εισαγωγή Αρχείου Μάθημα 62: Dimensions Hatch Project 1 Επαναληπτικό Μάθημα 63: Layouts_Ολοκλήρωση 2D Σχεδιασμού 3D Modeling Μάθημα 64: Solid Primitives_3D Modeling Πρακτική Εφαρμογή με 29 Άσκηση Μάθημα 65: Solid Primitives - Υποεντολές Πρακτική Εφαρμογή με 7 Άσκηση Μάθημα 66: Pipe Πρακτική Εφαρμογή με 4 Ασκήσεις 2 Επαναληπτικές Ασκήσεις 7η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 67: Boolean Difference, Union, Split, Intersection Πρακτική Εφαρμογή με 10 Ασκήσεις Μάθημα 68: Scale NU Πρακτική Εφαρμογή με 3 Ασκήσεις Μάθημα 69: Scale - Scale 2D Πρακτική Εφαρμογή με 5 Άσκηση Μάθημα 70: Rotate 3D Πρακτική Εφαρμογή με 6 Ασκήσεις Μάθημα 71: Extrude Curve Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις

24 Διδακτική Ύλη ανάεκπαιδευτική Συνάντηση από την FACEtoFACE Rhino 3D Μάθημα 72: Revolve Πρακτική Εφαρμογή με 4 Ασκήσεις Project 3 Επαναληπτικά Μάθημα 73: Rail Revolve Μάθημα 74: Loft Μάθημα 75: Color_Backfaces_Flip Πρακτική Εφαρμογή με 4 Ασκήσεις Μάθημα 76: Sweep 1 Rail Πρακτική Εφαρμογή με 7 Ασκήσεις Μάθημα 77: Sweep 2 Rails Πρακτική Εφαρμογή με 7 Άσκηση 2 Επαναληπτικές Ασκήσεις 8η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 78: Network Surface Πρακτική Εφαρμογή με 5 Άσκηση Μάθημα 79: Patch Surface Μάθημα 80: Duplicate Edge & Extract IsoCurves Μάθημα 81: Project & Intersect Μάθημα 82: Extract WireFrame Curve from Section Μάθημα83: Cap Planar Holes Πρακτική Εφαρμογή με 3 Ασκήσεις Μάθημα 84: Blend Surface Πρακτική Εφαρμογή με 4 Ασκήσεις Μάθημα85: Fillet Edge Πρακτική Εφαρμογή με 6 Ασκήσεις 2 Επαναληπτικές Ασκήσεις Μάθημα 86: Blend Edge Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις Μάθημα87: Chamfer Edge Μάθημα88: Surface from 3 or 4 corner points Plane: Corner to Corner 9η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα89: Planar Srf Πρακτική Εφαρμογή με 6 Άσκηση 3 Επαναληπτικές Ασκήσεις Μάθημα90 :Offset Surface Πρακτική Εφαρμογή με 2 Ασκήσεις Μάθημα91: Twist Bend Taper Πρακτική Εφαρμογή με 5 Άσκηση Μάθημα92: Shear Stretch Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις Μάθημα93: Cage Edit Μάθημα94: Flow Μάθημα95: Flow Along Surface Πρακτική Εφαρμογή με 5 Άσκηση Μάθημα96: Explode Extract Surface Μάθημα97: Splop

25 Rhino 3D Μάθημα98: Array on Surface Μάθημα99: Align Πρακτική Εφαρμογή με 1 Ασκήσεις 4 Επαναληπτικές Ασκήσεις 10η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα100: Mesh Μάθημα101: Mesh Primitives Πρακτική Εφαρμογή με 12 Άσκηση Project 1 Επαναληπτικό Μάθημα102: Mesh Boolean Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις Μάθημα103: Single Mesh Face Μάθημα104: Mesh Patch Πρακτική Εφαρμογή με 3 Ασκήσεις Μάθημα105: Delete - Extract Mesh Face Fill Hole Render Φωτορεαλιστική Παρουσίαση Μάθημα106: Render_Φωτορεαλιστική Παρουσίαση Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις Μάθημα107: Render Settings Πρακτική Εφαρμογή με 6 Ασκήσεις Μάθημα108: Lens Length Πρακτική Εφαρμογή με 3 Ασκήσεις Μάθημα109: Point Light Πρακτική Εφαρμογή με 4 Ασκήσεις Μάθημα110: Rectangular Light Πρακτική Εφαρμογή με 3 Ασκήσεις Διδακτική Ύλη ανάεκπαιδευτική Συνάντηση από την FACEtoFACE 11η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα111: Linear Light Πρακτική Εφαρμογή με 4 Ασκήσεις Μάθημα112: Spot Light Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις Μάθημα113: Edit_Light by High Light Πρακτική Εφαρμογή με 3 Ασκήσεις Μάθημα114: Directional Light Πρακτική Εφαρμογή με 4 Ασκήσεις Μάθημα115: Sun Properties Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις Μάθημα116: Εισαγωγή Υλικού Μάθημα117: Δημιουργία Βασικού Υλικού Μάθημα118: Άνοιγμα_ Αποθήκευση Υλικού Πρακτική Εφαρμογή με 4 Ασκήσεις Μάθημα119: Basic Settings Πρακτική Εφαρμογή με 5 Ασκήσεις Μάθημα120: Εισαγωγή Εικόνας Πρακτική Εφαρμογή με 4 Ασκήσεις Μάθημα121: Τροποποίηση Εικόνας Πρακτική Εφαρμογή με 3 Ασκήσεις 12η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα122: Προσθήκη Υφής Πρακτική Εφαρμογή με 4 Ασκήσεις Μάθημα123: Blend Material Ασκήσεις Σύνολο Ασκήσεις: 488 Ασκήσεις Μαθημάτων : 468 Υποχρεωτικά σχέδια: 20 Τελική Εργασία που οδηγεί στην Παγκόσμια Πιστοποίηση McNeel

26 T-spline Διδακτική Ύλη ανάεκπαιδευτική Συνάντηση από την FACEtoFACE 1η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή στο T-Splines Κεφάλαιο 2 Βασική Θεωρία Επιφανειών Κεφάλαιο 3 Πολυγωνική Μοντελοποίηση Δημιουργία πολυγωνικής όψης από Κορυφές Κεφάλαιο 4 Κυβική Μοντελοποίηση Box Modeling Κεφάλαιο 5 Περιβάλλον Εργασίας T-Splines και Ρυθμίσεις Κεφάλαιο 6 Δημιουργία Επιφάνειας T-Spline Primitives Κεφάλαιο 7 Υποεπιλογές Πολυγώνων Primitives Κεφάλαιο 8 Υποεπιλογές Συμμετρίας Primitives Κεφάλαιο 9 Εντολή Ts From Lines Θεωρία Κεφάλαιο 10 Εντολή Ts From Lines Εφαρμογή 2η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Κεφάλαιο 11 Εντολή TS Thicken Κεφάλαιο 12 Troubleshooting Κεφάλαιο 13 TS Loft Κεφάλαιο 14 TS Pipe Κεφάλαιο 15 TS Convert NURBS σε T-Splines Κεφάλαιο 16 TS Convert Mesh σε T-Splines Κεφάλαιο 17 Ανατομία μιας επιφάνειας T-Splines 1 Κεφάλαιο 18 Ανατομία μιας επιφάνειας T-Splines 2- Tangency Handles Κεφάλαιο 19 Ανατομία μιας επιφάνειας T-Splines 3- T-Points & Star Points Κεφάλαιο 20 Εφαρμογή εντολών Trim σε επιφάνειες T-Splines Κεφάλαιο 21 Τροποποιητές Rotate & Scale 3η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Κεφάλαιο 22 Προσθήκη Γεωμετρίας Subdivide Face Κεφάλαιο 23 Προσθήκη Γεωμετρίας Insert Point Κεφάλαιο 24 Προσθήκη Γεωμετρίας Insert Edge Κεφάλαιο 25 Προσθήκη Πτυχής Ts Crease Κεφάλαιο 26 Δημιουργία Πτυχών με την εντολή Ts Insert Edge Κεφάλαιο 27 Ts Extrude Face Εφαρμογή 4η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Κεφάλαιο 28 Ts Extrude Edge Εφαρμογή Κεφάλαιο 29 Ts Extrude Curve & Duplicate Faces Κεφάλαιο 30 Διαγραφή Γεωμετρίας Γέμισμα Οπών Κεφάλαιο 31 Συγχώνευση κορυφών - Ts Weld Κεφάλαιο 32 Ts Bridge Κεφάλαιο 33 Συγχώνευση Ακμών Κεφάλαιο 34 Match Surface Κεφάλαιο 35 Βοηθητικές Εντολές T-Splines Κεφάλαιο 36 Symmetry Τελική Εργασία που οδηγεί στην Παγκόσμια Πιστοποίηση McNeel

27 Vray Rhino Διδακτική Ύλη ανάεκπαιδευτική Συνάντηση από την FACEtoFACE 1η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 1: Ορισμόςτου V-ray ως κύριου renderer Μάθημα 2: Γραμμές εργαλείων V-ray Μάθημα 3: Παράθυρο V-ray Frame Buffer Μάθημα 4: V-ray Options (Καρτέλα Global Switches) 2η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 5: V-ray Options (Καρτέλα Environment) Μάθημα 6: V-ray Options (Καρτέλα Color Mapping) Μάθημα 7: V-ray Options (Καρτέλα Output) Μάθημα 8: V-ray Options (Καρτέλα Indirect Illumination) 3η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 9: V-ray Options (Καρτέλα Irradiance Map) Μάθημα 10: V-ray Options (Καρτέλα Light Cache) Μάθημα 11: V-ray Options (Καρτέλα Caustics) Μάθημα 12: V-ray Proxy 4η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 13: V-ray Lights (Rectangular light) Μάθημα 14: V-ray Lights (Point light) Μάθημα 15: V-ray Lights (Spot light) Μάθημα 16: V-ray Lights (Directional light) 5η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 17: V-ray Lights (IES light) Μάθημα 18: Material Editor Μάθημα 19: Δημιουργία υλικού Standard, καρτέλα Diffuse Μάθημα 20: Δημιουργία υλικού Standard, καρτέλα Maps Μάθημα 21: Δημιουργία υλικού Standard, εφαρμογή γυαλάδας 6η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Μάθημα 22: Δημιουργία αυτόφωτου υλικού Μάθημα 23: Δημιουργία υλικού Glass και Mirror Μάθημα 24: Δημιουργία υλικού Water Μάθημα 25: Εύρεση και Εισαγωγή έτοιμουυλικού 7η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Εργασία, με προτεινόμενη θεματολογία από τον Εκπαιδευόμενο 8η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Εργασία, με προτεινόμενη θεματολογία από τον Εκπαιδευόμενο 9η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Εργασία, με προτεινόμενη θεματολογία από τον Εκπαιδευόμενο Τελική Εργασία που οδηγεί στην Παγκόσμια Πιστοποίηση Chaos Group

28 Rhino Gold 1η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Κεφάλαιο 1 ο Εισαγωγή Στο RhinoGold Κεφάλαιο 2 RhinoGold Interface Χώρος Εργασίας RhinoGold Κεφάλαιο 3 Views Όψεις Πρακτική Εφαρμογή με 5 Άσκηση Κεφάλαιο 4 Αποθήκευση και Άνοιγμα Αρχείων 2η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Κεφάλαιο 5 Εισαγωγή εντολών Πρακτική Εφαρμογή με 5 Άσκηση Κεφάλαιο 6 Browser: Explorer Κεφάλαιο 7 Browser: Real Time Renderer/ RhinoGold-Materials Πρακτική Εφαρμογή με 5 Άσκηση Κεφάλαιο 8 Browser: Libraries και User Folder Manager 3η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Κεφάλαιο 9 Εργαλεία Σχεδιασμού Line-Polyline Πρακτική Εφαρμογή με 5 Άσκηση Κεφάλαιο 10 Βοηθήματα Σχεδιασμού Κεφάλαιο 11 Object Snaps Έλξεις Πρακτική Εφαρμογή με 5 Άσκηση Κεφάλαιο 12 Smart Track 4η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Κεφάλαιο 13 Εντολές Curve & Curve By CP Πρακτική Εφαρμογή με 5 Άσκηση Κεφάλαιο 14 Εντολή Rebuild Διδακτική Ύλη ανάεκπαιδευτική Συνάντηση από την FACEtoFACE Κεφάλαιο 15 Τροποποιητής Gumball Κεφάλαιο 16 Εντολές Trim / Split Πρακτική Εφαρμογή με 5 Άσκηση 5η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Κεφάλαιο 17 Εντολή Curve Boolean Extrude Curve Κεφάλαιο 18 Εντολές Fillet & Chamfer Κεφάλαιο 19 Εντολή Extend Curves Κεφάλαιο 20 Εντολή Offset 6η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Κεφάλαιο 21 Εντολές Move & Rotate Κεφάλαιο 22 Καταγραφή Ιστορικού Πρακτική Εφαρμογή με 6 Άσκηση Κεφάλαιο 23 Εντολή Match Κεφάλαιο 24 Εντολή Blend & Blend Adjustable 7η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Κεφάλαιο 25 Εντολές Set CPlane & Text Κεφάλαιο 26 Εντολή Text On Curve

29 Rhino Gold Κεφάλαιο 27 Πρωτεύοντα Στερεά Κεφάλαιο 28 Εντολή Pipe Pipe Multiple 8η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Κεφάλαιο 29 Εντολές Boolean Πρακτική Εφαρμογή με 5 Άσκηση Κεφάλαιο 30 Εισαγωγή στη Μοντελοποίηση Επιφανειών Κεφάλαιο 31 Εντολή Loft Κεφάλαιο 32 Εντολές Sweep 1 & 2 Rails 9η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Κεφάλαιο 33 Εντολή Orient Κεφάλαιο 34 Εντολή Revolve Κεφάλαιο 35 Εντολές Network Cap Κεφάλαιο 36 Εντολές Plane Surface & Intersect Πρακτική Εφαρμογή με 9 Άσκηση 10η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Κεφάλαιο 37 Εντολή Project Κεφάλαιο 38 Εντολή Offset Surface Κεφάλαιο 39 Εντολές Variable Fillet & Variable Chamfer Διδακτική Ύλη ανάεκπαιδευτική Συνάντηση από την FACEtoFACE Κεφάλαιο 40 Εντολές Duplicate Edge & Extract Isocurves 11η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Κεφάλαιο 41 Εντολή Blend Surface Κεφάλαιο 42 Εντολή Scale Κεφάλαιο 43 Εντολή Mirror Κεφάλαιο 44 Εντολές Copy & Array Rectangular 12η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Κεφάλαιο 45 Εντολές Array Curve & Polar Array Κεφάλαιο 46 Εντολή Dynamic Polar Array Κεφάλαιο 47 Εντολές Dynamic Twist/ Bend/ Taper Κεφάλαιο 48 Εντολή Flow By Curve 13η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Κεφάλαιο 49 Εντολή Flow By Surface Κεφάλαιο 50 Εντολή Splop Κεφάλαιο 51 Edit Cage Κεφάλαιο 52 Layers Πρακτική Εφαρμογή με 6 Άσκηση

30 Rhino Gold 14η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Κεφάλαιο 53 Gem Studio Κεφάλαιο 54 Gems By Curve Κεφάλαιο 55 Gems By 2 Curves Κεφάλαιο 56 Gem Creator 15η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Κεφάλαιο 57 Gem Info Κεφάλαιο 58 Εργαλεία Τροποποίησης Gems Πρακτική Εφαρμογή με 5 Άσκηση Κεφάλαιο 59 Pave Automatic Κεφάλαιο 60 Pave Along UV 16η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Κεφάλαιο 61 Cabochon Studio Κεφάλαιο 62 Pearls Κεφάλαιο 63 Swarovski Elements Πρακτική Εφαρμογή με 1 Άσκηση Κεφάλαιο 64 Gauge Διδακτική Ύλη ανάεκπαιδευτική Συνάντηση από την FACEtoFACE 15η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Κεφάλαιο 65 Ring Wizard Κεφάλαιο 66 Shank Κεφάλαιο 67 Eternity Ring Κεφάλαιο 68 Signet Ring Κεφάλαιο 69 Ring By Objects Κεφάλαιο 70 Scale Ring Κεφάλαιο 71 Ring By Curve & Hollow Ring Κεφάλαιο 72 Custom Region 18η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Κεφάλαιο 73 Dynamic Profile Πρακτική Εφαρμογή με 2Άσκηση Κεφάλαιο 74 Channel Κεφάλαιο 75 Halo - Prongs In Line Κεφάλαιο 76 Cutter Studio 19η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Κεφάλαιο 77 Cutters In Line

31 Rhino Gold Διδακτική Ύλη ανάεκπαιδευτική Συνάντηση από την FACEtoFACE Κεφάλαιο 78 Head Studio Κεφάλαιο 79 Bezel Studio Κεφάλαιο 80 Millgrain 22η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Κεφάλαιο 89 Materials Πρακτική Εφαρμογή με 5 Άσκηση Κεφάλαιο 90 Material Maps Πρακτική Εφαρμογή με 6 Άσκηση 20η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Κεφάλαιο 81 Place Image 1:1 Πρακτική Εφαρμογή με 5 Άσκηση Κεφάλαιο 82 Texture 3D Κεφάλαιο 83 Texture Creator Κεφάλαιο 84 Celtic Knots 21η Εκπαιδευτική Συνάντηση: Κεφάλαιο 85 STL Wizard Κεφάλαιο 86 Εντολή Metals Κεφάλαιο 87 Έλεγχος Μοντέλου Πρακτική Εφαρμογή με 7 Άσκηση Κεφάλαιο 88 Render Settings Τελική Εργασία που οδηγεί στην Πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ

32 Courses ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ CAD Courses AutoCAD 2D AutoCAD 3D Inventor 3D Studio Max V-Ray Renderer Max Rhino 3D RhinoGold T-Splines ArhiCAD Sketch UP Illustrator WEB Courses Dreamweaver Flash Joomla HTML- Wordpress CSS Photoshop Virtuemart (e-shop) Uploading Marketing στο Διαδίκτυο D.T.P. Courses Photoshop Illustrator CorelDraw InDesign Quark Xpress Video Courses After Effects Premiere Tips & Κανόνες D.T.P. Courses Graphic Design Design & Layout Design & Format Design & Color Design & Εικόνα Τυπογραφική Τέχνη Υποδομή στη Γραφιστική Τέχνη. Photoshop

33 Courses ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Management Courses Δημοσιές Σχέσεις Διαφημίζοντας Διαφήμιση & Marketing Στο Διαδίκτυο Διοίκηση Στρατηγικών Σχέσεων Η Γλώσσα της Ραδιοφωνικής Διαφήμισης Η Διαφήμιση και τα Μυστικά της Η Τιμολογιακή Στρατηγική της Επιχείρησης Οι Κανόνες του Management Οργάνωση και Διοίκηση Πωλήσεις σε 3 Λέξεις Τα Μυστικά της Επικοινωνίας Τεχνικές Εύρεσης Εργασίας Marketing Direct Marketing Στενογραφία Ελληνική Δακτυλογραφία Ελληνική Δακτυλογραφία Αγγλική

34 Courses ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Λογιστική για Αρχάριους Λογιστική Διπλογραφικού Συστήματος Τεχνική Συναλλαγών Φορολογική Πρακτική Λογιστική Εταιριών Λογιστική Kόστους Φορολογική Λογιστική και Εφαρμογές Εργασιακές Σχέσεις Μηχανογραφημένη Λογιστική Λογιστικές Εφαρμογές ERP Κεφάλαιο, Γενική Λογιστική, Εμπορική Διαχείριση, Μισθοδοσία, Έσοδα-Έξοδα ERP Soft1 Γενική Λογιστική, Εμπορική Διαχείριση, Μισθοδοσία, Έσοδα-Έξοδα Μηχανογραφημένη Λογιστική ERP SOFT1 Courses Γενική λογιστική Εμπορική Διαχείριση Έσοδα-Έξοδα Μισθοδοσία ERP KEFALAIO Courses Γενική λογιστική Εμπορική Διαχείριση Έσοδα-Έξοδα Μισθοδοσία

35 Λογιστική για Αρχάριους (6μηνη) Λογιστική Διπλογραφικού Συστήματος Εργασιακές Σχέσεις 6 μήνη Ολοκληρωμένη παρακολούθηση με 6ώρες εβδομαδιαία. 144 ώρες Ολοκληρωμένη Κατάρτιση Λογιστικής, Διπλογραφικού συστήματος για Γ Κατηγορίας Βιβλίων ERP Γενική Λογιστική ERP KEFALAIO Courses Λογιστική για Αρχάριους (6μηνη) Λογιστική Διπλογραφικού Συστήματος 3 μήνη παρακολούθηση με 6ώρες εβδομαδιαία 72 ώρες Βασική Κατάρτιση Λογιστικής, Διπλογραφικού συστήματος για Γ Κατηγορίας Βιβλίων ERP Γενική Λογιστική ERP SOFT1 Courses ERP Εμπορική Λογιστική Έσοδα- Έξοδα Μισθοδοσία ERP Εμπορική Λογιστική Έσοδα- Έξοδα Μισθοδοσία Ευκαιρία Εκπαίδευσης Πακέτο 84 ώρες Ευκαιρία Εκπαίδευσης Πακέτο 84 ώρες

36 Α Επιλογή Πιστοποίηση σεέκδοση Office 2016 Προτεινόμενη από την Κ.Υ.Α Υπουργική Απόφαση Β Επιλογή Πιστοποίηση σεέκδοση Office 2013 Προτεινόμενη από την Κ.Υ.Α Υπουργική Απόφαση Γ Επιλογή Πιστοποίηση σεέκδοση Office Επεξεργασία Μs Word 2016! 1. Επεξεργασία Κείμενου Μs Word 2013! 1. Επεξεργασία Κείμενου Μs Word 2010! 2. Υπολογιστικά Φύλλα Ms Excel 2016! 2. Υπολογιστικά Φύλλα Ms Excel 2013! 2. Υπολογιστικά Φύλλα Ms Excel 2010! 3. Υπηρεσίες Διαδικτύου Ms Outlook 2016! 3. Υπηρεσίες Διαδικτύου Ms Outlook 2013! 3. Υπηρεσίες Διαδικτύου Ms Outlook 2010! ΑΣΕΠ ΔΗΜΟΣΙΟ- 3 ενότητες ΑΣΕΠ ΔΗΜΟΣΙΟ- 3 ενότητες ΑΣΕΠ ΔΗΜΟΣΙΟ- 3 ενότητες 4. Παρουσιάσεις MsPower Point 2016! 4. Παρουσιάσεις Ms Power Point 2013! 4. Παρουσιάσεις Ms Power Point 2010! 5. Βάσεις δεδομένων Ms Access 2016! 5. Βάσεις δεδομένων Ms Access 2013! 5. Βάσεις δεδομένων Ms Access 2010! 6. Windows Windows 8,1 6. Windows 7 ΑΣΕΠ ΔΗΜΟΣΙΟ- ΙΔΙΩΤΙΚΟ - ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ 6 ενότητες ΑΣΕΠ ΔΗΜΟΣΙΟ- ΙΔΙΩΤΙΚΟ - ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ 6 ενότητες ΑΣΕΠ ΔΗΜΟΣΙΟ- ΙΔΙΩΤΙΚΟ - ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ 6 ενότητες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ στις Επίσημες Εξετάσεις μεταξύ των εκδόσεων, είναι ίδιος! Ελάτε προσωπικά για να δείτε την απόλυτη επιτυχία 100% των σπουδαστών στις εξετάσεις.

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P RhinoGold Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Courses Εγκεκριμένα από τον ΕΟΠΠΕΠ

Courses Εγκεκριμένα από τον ΕΟΠΠΕΠ Courses Εγκεκριμένα από τον ΕΟΠΠΕΠ Επιτυγχάνουμε, την Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ, ΔΩΡΕΑΝ!!! Εγκεκριμένη η μέθοδος διδασκαλίας FACEtoFACE από τον ΕΟΠΠΕΠ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣH

Διαβάστε περισσότερα

Sketch Up. FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. Επικοινωνία

Sketch Up. FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. Επικοινωνία FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Sketch Up Επικοινωνία Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Center 210-3803806 Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Στέλεχος Εμπορίας & Διαφήμισης

Στέλεχος Εμπορίας & Διαφήμισης 1 Στέλεχος Εμπορίας & Διαφήμισης Τα Face to Face, ένας από τους Καινοτόμους εκπαιδευτικούς Ομίλους στην Δια Βίου Μάθηση είναι πιστοποιημένος από τον ΕΟΠΠΕΠ (Υπουργείο Παιδείας) για την Ειδικότητα «Στέλεχος

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P V-Ray Rhino Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Υποδομή στη Γραφιστική

Υποδομή στη Γραφιστική FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Υποδομή στη Γραφιστική Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training

Διαβάστε περισσότερα

Graphic design. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers.

Graphic design. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Graphic design Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P RhinoGold Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΜΕΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Courses V-Ray Εγκεκριμένα από την κατασκευάστρια εταιρία Chaosgroup. Courses ΜΕΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ απότη Chaosgroup Επιτυγχάνουμε, την Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Στέλεχος Δακτυλογράφησης Αυξημένη ζήτηση σε οποιαδήποτε θέση εργασίας που υπάρχει Ηλεκτρονικός Υπολογιστής!

Στέλεχος Δακτυλογράφησης Αυξημένη ζήτηση σε οποιαδήποτε θέση εργασίας που υπάρχει Ηλεκτρονικός Υπολογιστής! 1 Στέλεχος Δακτυλογράφησης Αυξημένη ζήτηση σε οποιαδήποτε θέση εργασίας που υπάρχει Ηλεκτρονικός Υπολογιστής! 2 Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Αθήνα: 210-3803806 Δάφνη: 210-9761101 Μαρούσι:

Διαβάστε περισσότερα

Τυπογραφική Τέχνη. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers.

Τυπογραφική Τέχνη. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Τυπογραφική Τέχνη Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training

Διαβάστε περισσότερα

FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το 1984. Προσφέρουμε, Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Στην Τάξη Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος

Διαβάστε περισσότερα

FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το 1984. Προσφέρουμε, Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Στην Τάξη Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος

Διαβάστε περισσότερα

FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το 1984. Προσφέρουμε, Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Στην Τάξη Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος

Διαβάστε περισσότερα

Design Layout. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers.

Design Layout. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Design Layout Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το 1984. Προσφέρουμε, Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Στην Τάξη Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Mc Neel

Authorized Training & Certification Autodesk. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Mc Neel Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Rhino Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Mc Neel Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα

Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Web Designer Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984

Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Επωφεληθείτε την: Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P V-Ray 3D Max Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης Από το Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk AutoCad 3D Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Revit Architecture Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης

Διαβάστε περισσότερα

Css. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. Επικοινωνία

Css. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. Επικοινωνία FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Css Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Mc Neel

Authorized Training & Certification Autodesk. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Mc Neel Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Rhino Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Mc Neel Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Revit Structure Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984

Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Επωφεληθείτε την: Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από την Autodesk. Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης Autodesk από την Autodesk

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P V_RaY 3D Max Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Solidworks. FACEtoFACE. Επικοινωνία. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers

Solidworks. FACEtoFACE. Επικοινωνία. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Solidworks Επικοινωνία Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Center 210-3803806 Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το 1984. Είμαστε, Επίσημος Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Autodesk & Chaosgroup, Mc Neel, Ecdl, EOPPEP Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από την Autodesk. Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης Autodesk από την Autodesk

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P SkethUp Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο 2 Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Διαβάστε περισσότερα

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από την Autodesk. Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης Autodesk από την Autodesk

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης Από το Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το 1984. Προσφέρουμε, Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Στην Τάξη Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος

Διαβάστε περισσότερα

Photoshop. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers.

Photoshop. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Photoshop Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

RHINOGOLD. Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών. Χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού μας ομίλου FacetoFace

RHINOGOLD. Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών. Χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού μας ομίλου FacetoFace Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών RHINOGOLD Χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού μας ομίλου FacetoFace Ποιότητα Μεθοδικότητα Οργάνωση Ευελιξία Προσαρμοστικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Στέλεχος Στενογράφος

Στέλεχος Στενογράφος 1 Στέλεχος Στενογράφος Τι είναι η Στενογραφία; Στενογραφία είναι η τέχνη της ειδικής γραφής με την οποία μπορεί να αποδοθεί με απόλυτη ακρίβεια κάθε γραπτός ή προφορικός λόγος. Η Στενογραφία ήταν γνωστή

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Adobe Premiere Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Revit Architecture Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης

Διαβάστε περισσότερα

Premiere. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers.

Premiere. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Premiere Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ ΔΩΡΕΑΝ!!! Web Designer

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Ειδικός Web CMS Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Απέδειξε τις Γνώσεις και τις Ικανότητές σου Πιστοποίηση SOLIDWORKS Το Πιστοποιητικό το οποίο αποκτάτε από τον Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό μας όμιλο, αποδεικνύει στον εργοδότη σας, ότι έχετε τα κατάλληλα

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος 13, Πλατεία Κάνιγγος

Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος 13, Πλατεία Κάνιγγος Στην Τάξη Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος 13, Πλατεία Κάνιγγος 210 3803806 FACEtoFACE Αβέρωφ 48, (Πλατεία Καλογήρων Μετρό Δάφνης) 210 9761101 FACEtoFACE Δήμητρος 3 (Πεζόδρομο)

Διαβάστε περισσότερα

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα Autodesk Courses ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από την Autodesk. Επιτυγχάνουμε την Κατάρτιση. AutoCAD 2D AutoCAD 3D Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

3D Post Producer Ειδικότητα, με αυξημένη ζήτηση και επαγγελματικό ενδιαφέρον!

3D Post Producer Ειδικότητα, με αυξημένη ζήτηση και επαγγελματικό ενδιαφέρον! 1 3D Post Producer Ειδικότητα, με αυξημένη ζήτηση και επαγγελματικό ενδιαφέρον! 2 Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Αθήνα: 210-3803806 Δάφνη: 210-9761101 Μαρούσι: 210-8026216 www.facetoface.gr

Διαβάστε περισσότερα

V-RAY for RHINO. Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών

V-RAY for RHINO. Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών V-RAY for RHINO Χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού μας ομίλου FacetoFace Ποιότητα Μεθοδικότητα Οργάνωση Ευελιξία Προσαρμοστικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Λογιστική για Νέους Λογιστές

Λογιστική για Νέους Λογιστές FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Λογιστική για Νέους Λογιστές Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Revit MEP Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Adobe After Effects Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση!

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Παγκόσμιας Πιστοποίησης Autodesk ΔΩΡΕΑΝ!!! Inventor

Διαβάστε περισσότερα

CAD Courses Γενικής Σχεδίασης. AutoCad 2D. AutoCad 3D. SkethUp

CAD Courses Γενικής Σχεδίασης. AutoCad 2D. AutoCad 3D. SkethUp CAD Courses Γενικής Σχεδίασης AutoCad 2D AutoCad 3D SkethUp Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk AutoCad 2D-3D Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P CINEMA 4D Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο 1 Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Revit Structure Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Designer Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ ΔΩΡΕΑΝ!!! Web Designer

Διαβάστε περισσότερα

Λογιστική για Αρχάριους

Λογιστική για Αρχάριους FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Λογιστική για Αρχάριους Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Photoshop Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση!

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! DTP Illustrator Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

E.R.P. Soft1 ή Altec (Κεφάλαιο)

E.R.P. Soft1 ή Altec (Κεφάλαιο) FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers E.R.P. Soft1 ή Altec (Κεφάλαιο) Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση!

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

HTML. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. Επικοινωνία

HTML. FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers. Επικοινωνία FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers HTML Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση!

Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! FacetoFace από το 1984 Η σύγχρονη αντίληψη στην Εκπαίδευση! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Adobe After Effects Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Διδακτζασ Ύλησ για την Εκμάθηςη του Rhino Gold

Περιεχόμενα Διδακτζασ Ύλησ για την Εκμάθηςη του Rhino Gold Περιεχόμενα Διδακτζασ Ύλησ για την Εκμάθηςη του Rhino Gold 90 ακόλουκεσ εκπαιδευτικζσ ενότθτεσ για το Rhino Gold μόνο ςτθ FACEtoFACE 1 η Εκπαιδευτική Συνάντηςη: Στόχοσ τθσ 1θσ εκπαιδευτικισ ςυνάντθςθσ

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Inventor 3D Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Autodesk Εξεταστικό Κέντρο Δάφνης Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο!

Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο! Web Dreamweaver Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Authorized

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό & Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Από το Υπουργείο Παιδείας Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Στοχεύουμε στην Κατάρτιση. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ ΔΩΡΕΑΝ!!! Web Designer

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Autodesk. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE

Authorized Training & Certification Autodesk. Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Autodesk Inventor 3D Στελεχώνου ε το σή ερα το τώρα και το αύριο 2 Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Αθήνα:

Διαβάστε περισσότερα

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.

Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P. Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος FACEtoFACE Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P ΑrchiCAD Εξεταστικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training & Certification Centers E.O.P.P.E.P Εξεταστικό

Διαβάστε περισσότερα

INTERCOLLEGE. Τίτλος Προγράμματος. Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων (2 Έτη/132 ECTS, Δίπλωμα)

INTERCOLLEGE. Τίτλος Προγράμματος. Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων (2 Έτη/132 ECTS, Δίπλωμα) INTERCOLLEGE Τίτλος Προγράμματος Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων (2 Έτη/132 ECTS, Δίπλωμα) Παρατηρήσεις στην Έκθεση των Ειδικών της Επιτροπής Αξιολόγησης-Πιστοποίησης του ΔΙΠΑΕ. Ημερομηνία Επίσκεψης

Διαβάστε περισσότερα

Design Color. Design Εικόνα Design Format Design Layout Υποδομή στη Γραφιστική Τυπογραφική Τέχνη. QuarkXPress

Design Color. Design Εικόνα Design Format Design Layout Υποδομή στη Γραφιστική Τυπογραφική Τέχνη.   QuarkXPress Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΙΚΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΟΡΦΗΣ

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΙΚΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΙΚΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΟΡΦΗΣ Καθ. Αριστομένης Αντωνιάδης Καθ. Νικόλαος Μπιλάλης Καθ. Γεώργιος Σταυρουλάκης Θεόνη Ζωγοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

Courses ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Courses ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Courses ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ CAD Courses CAD Courses AutoCAD 2D Rhino 3D AutoCAD 3D V_Ray Rhino 3D Studio Max T-Splines V-Ray Renderer Max RhinoGold ArchiCAD Revit _ Αρχιτεκτονικό Sketch UP Revit_Μηχανολογικό

Διαβάστε περισσότερα

Design Color Design Εικόνα Design Format Design Layout Υποδομή στη Γραφιστική

Design Color Design Εικόνα Design Format Design Layout Υποδομή στη Γραφιστική Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Woo Commerce Html/Css/JavaScript WEB WordPress Joomla Virtuemart Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους!

Woo Commerce Html/Css/JavaScript WEB WordPress Joomla Virtuemart Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Design Color. Design Εικόνα Design Format. Design Layout Υποδομή στη Γραφιστική Τυπογραφική Τέχνη. InDesign ηλεκτρονική.

Design Color. Design Εικόνα Design Format. Design Layout Υποδομή στη Γραφιστική Τυπογραφική Τέχνη.   InDesign ηλεκτρονική. Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Design Color Design Εικόνα Design Format Design Layout

Design Color Design Εικόνα Design Format Design Layout Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

V-RAY for SKETCHUP. Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών

V-RAY for SKETCHUP. Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών V-RAY for SKETCHUP Χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού μας ομίλου FacetoFace Ποιότητα Μεθοδικότητα Οργάνωση Ευελιξία Προσαρμοστικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα ΕΟΠΠΕΠ

Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα ΕΟΠΠΕΠ Courses Εγκεκριμένα από το Φορέα ΕΟΠΠΕΠ Courses ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ από τoν ΕΟΠΠΕΠ Επιτυγχάνουμε την Κατάρτιση.. Έχετε το πλεονέκτημα Απόκτησης της Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ ΔΩΡΕΑΝ!!! Εγκεκριμένη η μέθοδος διδασκαλίας

Διαβάστε περισσότερα

After Effects VIDEO Premiere Adobe Flash Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους!

After Effects VIDEO Premiere Adobe Flash Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Διδάκτρων Παροχών VIRTUEMART FacetoFace Εξεταστικά Εκπαιδευτικά

Διδάκτρων Παροχών VIRTUEMART FacetoFace Εξεταστικά Εκπαιδευτικά Συνοπτική ενημέρωση για ανάλυση Διδάκτρων και Παροχών VIRTUEMART Χαρακτηριστικά της Διοίκησης του Εκπαιδευτικού και Εξεταστικού μας ομίλου FacetoFace Ποιότητα Μεθοδικότητα Οργάνωση Ευελιξία Προσαρμοστικότητα

Διαβάστε περισσότερα

After Effects VIDEO Premiere Adobe Flash Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους!

After Effects VIDEO Premiere Adobe Flash Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Woo Commerce Html/Css/JavaScript WEB WordPress Joomla Virtuemart Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους!

Woo Commerce Html/Css/JavaScript WEB WordPress Joomla Virtuemart Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση από τους Εκπαίδευση από τους Εμπειρότερους! Εμπειρότερους! Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επωφεληθείτε Επαγγελματικού την: επιπέδου. Εμπειρία μας -Διδάσκουμε από το 1984- Τεχνογνωσία μας - Εξειδικευόμαστε

Διαβάστε περισσότερα