ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

Transcript

1 U59UPU UPU ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ Αρ.Φακ. 70/2β/15 Λευκωσία, 08 Ιουνίου 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ου 97P P ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Σε συνέχεια των προκηρύξεων για τη διεξαγωγή των αγωνισμάτων 10000μ. Ανδρών- Γυναικών, Μισού Μαραθωνίου Ανδρών-Γυναικών, Μαραθωνίου Ανδρών-Γυναικών, Δεκάθλου Ανδρών και Επτάθλου Γυναικών που διεξήχθησαν μέσα στα πλαίσια του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ανδρών & Γυναικών του 2015, η ΚΟΕΑΣ ανακοινώνει το πρόγραμμα των υπολοίπων αγωνισμάτων που περιλαμβάνονται σε αυτό. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ΤΣΙΡΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ στη Λεμεσό, στις 27 και 28 Ιουνίου 2015 με διοργανωτή το Γυμναστικό Σύλλογο ΟΛΥΜΠΙΑ Λεμεσού. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Στους αγώνες δικαιούνται να συμμετάσχουν όλοι οι αθλητές-τριες που είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα της Ομοσπονδίας. Κάθε Γυμναστικός Σύλλογος δικαιούται να λάβει μέρος με τους αθλητές-τριες που καθορίζονται από την ΚΟΕΑΣ σε συνεργασία με τους Γ.Σ., σύμφωνα με τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΕΑΣ. Με βάση την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΕΑΣ 2004, και την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας 2004, τα αγωνίσματα (α) του Μισού Μαραθωνίου διεξήχθη στις 25 Ιανουαρίου, (β) του Μαραθωνίου Δρόμου στις 29 Μαρτίου, (γ) των 10000μ. Ανδρών Γυναικών στις 17 Απριλίου και (δ) του Δεκάθλου Ανδρών και Επτάθλου Γυναικών που έγιναν στις Απριλίου, υπολογίζονται και στην τελική βαθμολογία των αντιστοίχων Παγκυπρίων Πρωταθλημάτων. Σύμφωνα με τις νέες διατάξεις που ισχύουν, οι αθλητές-τριες έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε τρία αγωνίσματα που θα επιλέξουν οι ίδιοι ως ακολούθως: Αθλητής-τρια που συμμετείχε στον Παγκύπριο Μαραθώνιο, στα 10000μ. και στο Μισό Μαραθώνιο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε άλλο αγώνισμα στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών. Αθλητής-τρια που συμμετείχε στον Παγκύπριο Μαραθώνιο και στα 10000μ. έχει δικαίωμα συμμετοχής και σε ένα αγώνισμα στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών.

2 - 2 - Αθλητής-τρια που συμμετείχε στον Παγκύπριο Μαραθώνιο και στον Ημιμαραθώνιο, έχει δικαίωμα συμμετοχής και σε ένα αγώνισμα στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών. Αθλητής-τρια που συμμετείχε στο Μισό Μαραθώνιο και στα 10000μ. έχει δικαίωμα συμμετοχής και σε ένα αγώνισμα στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών. Αθλητής-τρια που συμμετείχε σε ένα αγώνισμα εκ των Μαραθωνίου Δρόμου, Μισού Μαραθωνίου και 10000μ., έχει δικαίωμα συμμετοχής και σε δύο αγωνίσματα. Σε καμία περίπτωση αθλητής-τρια έχει δικαίωμα συμμετοχής σε περισσότερα απο τρία αγωνίσματα. Επιτρέπεται μόνο η περίπτωση χρησιμοποίησης του σε ομαδικό αγώνισμα ( 4 Χ 100μ. ή 4 Χ 400μ.). ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Οι δηλώσεις συμμετοχής θα προκαθορισθούν απο την ΚΟΕΑΣ το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 και θα κοινοποιηθούν στους Γυμναστικούς Συλλόγους. UΔΕΛΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΕΑΣ ημερ όλοι οι αθλητές-τριες που θα συμμετάσχουν στους αγώνες, θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με το Δελτίο Υγείας του ΚΟΑ. Αθλητής-τρια που δε θα παρουσιάσει Δελτίο Υγείας στη Γραμματεία των Αγώνων, δε θα του επιτραπεί η συμμετοχή στους αγώνες. Προτρέπονται οι Γυμναστικοί Σύλλογοι να διεκπεραιώσουν έγκαιρα την έκδοση των Δελτίων Υγείας. Παράλληλα με νέα απόφαση του Δ.Σ. της ΚΟΕΑΣ ημερ όλοι οι αθλητέςτριες που θα συμμετάσχουν στους αγώνες θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα της Ομοσπονδίας και να παρουσιάζουν το δελτίο ταυτότητας της ΚΟΕΑΣ στην αίθουσα κλήσεως. Αθλητής-τρια που δε θα παρουσιάσει Δελτίο Ταυτότητας της ΚΟΕΑΣ δε θα του επιτραπεί η συμμετοχή στους αγώνες. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ Τα αγωνίσματα που περιλαμβάνονται κατά κατηγορία είναι τα πιο κάτω: UAΝΔΡΩΝ 100Μ-200Μ-400Μ-800Μ-1500Μ-5000Μ-110Μ ΕΜΠΟΔΙΑ-400Μ ΕΜΠΟΔΙΑ 3000Μ ΣΤΗΠΛ-ΜΗΚΟΣ-ΥΨΟΣ-ΤΡΙΠΛΟΥΝ-ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ-ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ- ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ-ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ-ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ-4 Χ 100Μ-4 Χ 400Μ.

3 - 3 - UΓΥΝΑΙΚΩΝ 100Μ-200Μ-400Μ-800Μ-1500Μ-5000Μ-100Μ ΕΜΠΟΔΙΑ-400Μ ΕΜΠΟΔΙΑ-3000Μ. ΣΤΗΠΛ-ΜΗΚΟΣ-ΤΡΙΠΛΟΥΝ-ΥΨΟΣ-ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ-ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ-ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ- ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ-ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ-4 Χ 100Μ-4 Χ 400Μ. ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 1. Σύμφωνα με εισήγηση της Τ.Ε. και απόφαση του διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΕΑΣ ημερ. 05 Μαϊου 2015, τα Πρωταθλήματα θα διεξαχθούν σε δύο (2) ημέρες πρωϊ απόγευμα. Τα πρωίνά θα διεχαχθούν τα προκριματικά στα δρομικά αγωνίσματα 100μ 800μ., στα 110μ και 400μ εμπόδια καθώς και σε όλα τα άλματα και τις ρίψεις. 2. Για όλα τα αγωνίσματα τίθεται σαν όριο συμμετοχής η 10η καλύτερη επίδοση της προηγούμενης χρονιάς και η οποία θα πρέπει να έχει επιτευχθεί την περίοδο Η 10η καλύτερη επίδοση της προηγούμενης χρονιάς είναι ως ακολούθως: UΑΓΩΝΙΣΜΑU UΑΝΔΡΩΝU UΓΥΝΑΙΚΩΝ 100Μ Μ Μ Μ Μ Μ Μ.ΕΜΠ./100Μ.ΕΜΠ Μ.ΕΜΠΟΔΙΑ ΜΗΚΟΣ 6.86Μ 5.07Μ. ΥΨΟΣ 1.85Μ 1.60Μ ΤΡΙΠΛΟΥΝ 13.18Μ 10.79Μ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ 3.70Μ. 2.50Μ. ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ 13.46Μ 9.78Μ ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ 38.88Μ 35.09Μ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ 52.63Μ 32.74Μ ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ 48.44Μ 36.53Μ 3000Μ.ΣΤΗΠΛ Στα δρομικά αγωνίσματα 100μ. 800μ. και στα 110μ. εμπόδια & 400μ. εμπόδια σε καμιά περίπτωση ο αριθμός συμμετοχής θα ξεπερνά τους εικοσιτέσσερις (24) αθλητές-τριες.

4 P επίδοσης P καλύτερη Η πρόκριση για τους τελικούς θα καθορίζεται απο τον Τεχνικό Εκπρόσωπο των αγώνων ανάλογα με τον αριθμό αθλητών που θα παρουσιαστούν στην αίθουσα κλήσεως. 4. Στα υπόλοιπα δρομικά αγωνίσματα ο αριθμός αθλητών τριών που θα συμμετέχουν δε θα ξεπερνά τους δώδεκα (12) εκτός στις περιπτώσεις που περισσότεροι αθλητές τριες πληρούν το όριο της ης 10P της προηγούμενης χρονιάς. 5. Στα άλματα και στις ρίψεις θα προκρίνονται για τον τελικό όλοι οι αθλητές που θα ξεπεράσουν το προκαθορισμένο όριο πρόκρισης που είναι η η 10P επίδοση της προηγούμενης χρονιάς. Στην περίπτωση που ο αριθμός αθλητών τριών που πέτυχε το όριο πρόκρισης για τον τελικό δε συμπληρώνει οκτάδα, σε οποιοδήποτε αγώνισμα τότε αυτή θα συμπληρώνεται για κάθε αγώνισμα ξεχωριστά με τους καλύτερους αθλητές αθλήτριες του προκριματικού. Σε περίπτωση που περισσότεροι των οκτώ αθλητών τριών ξεπεράσουν στη διάρκεια του προκριματικού το όριο πρόκρισης, τότε όλοι θα συμμετέχουν στον τελικό. Στον τελικό, όλοι οι αθλητές τριες θα έχουν δικαίωμα για τρεις προσπάθειες και για τις υπόλοιπες τρεις θα συνεχίζουν οι οκτώ καλύτεροι μέχρι της στιγμής. Στους τελικούς των αγωνισμάτων όπου οι συμμετοχές δεν ξεπερνούν τις οκτώ (8), οι αθλητές-τριες θα έχουν δικαίωμα για έξι (6) προσπάθειες. 6. Στους τελικούς των αλμάτων θα ισχύσουν οι ακόλουθες διατάξεις: - Στο Άλμα σε Ύψος Ανδρών ο πήχης θα τοποθετηθεί στο και μετά ανά 3 εκ. - Στο Άλμα σε Ύψος Γυναικών ο πήχης θα τοποθετηθεί στο και μετά ανά 3 εκ. - Στο Άλμα επί Κοντώ Ανδρών ο πήχης θα τοποθετηθεί στα και μετά ανά 5 εκ. - Στο Άλμα επί Κοντώ Γυναικών ο πήχης θα τοποθετηθεί στα και μετά ανά 5εκ. 7. Η είσοδος των αθλητών στο στάδιο τόσο για τα προκριματικά όσο και για τα τελικά αγωνίσματα θα γίνεται 20' - 60' πριν από την έναρξη των αγωνισμάτων, ως εξής: (α) Σε όλους τους δρόμους από τα 100μ. μέχρι τα 5000μ. 20' πριν από κάθε αγώνισμα.

5 - 5 - (β) Σε όλους τους δρόμους με εμπόδια 25'. (γ) Στο Μήκος, Τριπλούν και όλες τις ρίψεις 30' προηγουμένως. (δ) Στο Ύψος Ανδρών - Γυναικών 40'. (ε) Στο Επί Κοντώ 60' και (στ) Στις Σκυταλοδρομίες 20' νωρίτερα. UΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΕΩΣU Σε όλα τα αγωνίσματα οι αθλητές θα πρέπει να παρουσιάζονται στην αίθουσα κλήσεως 60' πριν από την έναρξη του αγωνίσματος, για επιβεβαίωση της συμμετοχής. Αθλητής-τρια που είναι δηλωμένος σε ένα αγώνισμα και δεν παρουσιαστεί στην αίθουσα κλήσεως, θ αποκλείεται από τους αγώνες. Για την ειδική διάταξη παρακαλούμε να ενημερώσετε τους αθλητές και προπονητές του συλλόγου σας. UΣΤΟΛΕΣ Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΕΑΣ, όλοι οι αθλητέςτριες θα πρέπει υποχρεωτικά να αγωνιστούν με τις φανέλες των Συλλόγων τους. Αθλητής - τρια που δε θα παρουσιάσει τη στολή του στον έφορο του αγωνίσματος δεν θα του επιτραπεί η είσοδος στον αθλητικό χώρο και θα αποκλείεται του αγωνίσματος. Οι πιο πάνω ειδικές διατάξεις θα τηρηθούν αυστηρά γι' αυτό παρακαλούνται οι Γυμναστικοί Σύλλογοι να ενημερώσουν έγκαιρα τους αθλητές - τριες τους. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους Διεθνείς Κανονισμούς της Ι.Α.Α.F. ΑΡΙΘΜΟΙ Οι αθλητές -τριες πρέπει απαραίτητα να αγωνισθούν με τους αριθμούς του Συλλόγου τους που έχουν καθορισθεί από την ΚΟΕΑΣ. Οι αριθμοί που θα ισχύουν για κάθε Γυμναστικό Σύλλογο είναι: Γ.Σ.Π Γ.Σ.Ζ Γ.Σ.Ο Γ.Σ.Κ Γ.Σ.Ε Γ.Σ.ΠΡ Προτρέπονται οι Γυμναστικοί Σύλλογοι να είναι αυστηροί στην εφαρμογή των πιο πάνω.

6 - 6 - ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΙΑΤΡΟΥ Η παρουσία Ιατρού κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων είναι υποχρεωτική. ΠΑΡΕΛΑΣΗ Στην τελετή έναρξης των αγώνων θα γίνει παρέλαση και η συμμετοχή των Γυμναστικών Συλλόγων είναι υποχρεωτική. Κάθε Σύλλογος θα παρελάσει με ένα αθλητή με το λάβαρο του Συλλόγου. Ο αθλητής που θα επιλεγεί θα πρέπει να έχει στο ενεργητικό του Διεθνείς επιτυχίες. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Στους αγώνες θα ισχύσει η βαθμολογία για τους έξι (6) πρώτους των ατομικών αγωνισμάτων και για τα ομαδικά αγωνίσματα. Η μέχρι στιγμής βαθμολογία μετά τη διεξαγωγή των αγωνισμάτων είναι ως ακολούθως: (α) Μισός Μαραθώνιος - 25 Ιανουαρίου 2015 (β) Μαραθώνιος Δρόμος - 29 Μαρτίου 2015 (γ) 10000μ. Ανδρών - 17 Απριλίου 2015 (δ) Δέκαθλο Ανδρών & Επταθλο Γυναικών Απριλίου 2015 UΑΝΔΡΩΝU UΓΥΝΑΙΚΩΝ 1. Γ.Σ.ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ 37Β. 1. Γ.Σ.ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ 38Β. 2. Γ.Σ.ΟΛΥΜΠΙΑ 22Β. 2. Γ.Σ.ΟΛΥΜΠΙΑ 34Β. 3. Γ.Σ.ΚΟΡΟΙΒΟΣ 12Β. 3. Γ.Σ.ΖΗΝΩΝ 5Β. 4. Γ.Σ.ΖΗΝΩΝ 10Β. 4. Γ.Σ.ΚΟΡΟΙΒΟΣ 4Β. 5. Γ.Σ.ΕΥΑΓΟΡΑΣ 3Β. ΕΠΑΘΛΑ Στους τρείς (3) πρώτους νικητές και στις τρείς (3) πρώτες νικήτριες των ατομικών αγωνισμάτων καθώς και στις τρεις (3) πρώτες νικήτριες των Ομαδικών αγωνισμάτων θ' απονεμηθούν έπαθλα και διπλώματα. Έπαθλα επίσης θα απονεμηθούν στους τρεις (3) πρώτους νικητές-τριες του Μαραθωνίου Δρόμου, στους τρεις (3) πρώτους νικητές-τριες του Μισού Μαραθωνίου Δρόμου, στους τρείς (3) πρώτους νικητές - τριες του Δεκάθλου Ανδρών και Επτάθλου Γυναικών και των 10000μ. Ανδρών Γυναικών.

7 - 7 - Απαραίτητη προϋπόθεση για την εφαρμογή των νέων τροποποιήσεων είναι η απόλυτη συνεργασία ΚΟΕΑΣ-ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ στον καθορισμό των λιστών συμμετοχής. Οι Γυμναστικοί Σύλλογοι θα πρέπει έγκαιρα να κοινοποιήσουν τις συμμετοχές των αθλητών-τριών κατ αγώνισμα στην Ομοσπονδία. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Αντώνης Γρ. Δράκος Περικλής Μάρκαρης

8 Αρ.Φακ. 70/2β/15 Λευκωσία, 08 Ιουνίου 2015 ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ου 97P P ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ου 59P PΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΣΙΡΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ, IOYNIOY 2015 Α ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 UΠΡΩΙ 9.00 ΠΜ 100Μ.ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΥΨΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ 9.15 ΠΜ 110Μ.ΕΜΠΟΔΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ 9.30 ΠΜ 100Μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ 9.45 ΠΜ 100Μ. ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΠΜ 400Μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΠΜ ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΠΜ 400Μ. ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ UΑΠΟΓΕΥΜΑ 6.15Μ.Μ. 3000Μ. ΣΤΗΠΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 6.45Μ.Μ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ (ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΕΠΑΡΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ / ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ-ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ - ΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΝΕΟΚΛΗ ΘΩΜΑ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΓΣΟ)

9 Μ.Μ ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ ΥΨΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 100Μ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 7.30Μ.Μ 110Μ ΕΜΠΟΔΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 7.35Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ 100Μ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 7.40Μ.Μ 100 ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 7.45Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ 110Μ ΕΜΠΟΔΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 7.50Μ.Μ 100 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 7.55Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ 100 ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 8.00Μ.Μ 1500 ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 8.10Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ 100 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ 8.15Μ.Μ 1500 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 8.25 Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ 1500 ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 8.30Μ.Μ. 3000Μ.ΣΤΗΠΛ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 8.35Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΑΝΔΡΩΝ 8.40Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ 1500 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ 8.45Μ.Μ. 400 ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 8.50Μ. Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ ΥΨΟΣ ΑΝΔΡΩΝ 8.55Μ.Μ 400 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 9.00Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ 3000Μ ΣΤΗΠΛ ΑΝΔΡΩΝ 10000Μ ΑΝΔΡΩΝ 3000Μ ΣΤΗΠΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

10 Μ.Μ 4Χ100 ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 9.10Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 9.15Μ.Μ 4Χ100 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 9.20Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΑΝΔΡΩΝ ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 400 ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 400 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ ΔΕΚΑΘΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΤΑΘΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 10000M. ΓΥΝΑΙΚΩΝ 4Χ100 ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 4Χ100 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ Μισός Μαραθώνιος ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ, 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 UΠΡΩΙ 9.00 ΠΜ 400Μ.ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΥΨΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΜΗΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ 9.20 ΠΜ 400Μ. ΕΜΠΟΔΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ 9.40 ΠΜ 800 ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΠΜ 800 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΠΜ ΜΗΚΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΠΜ 200Μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΠΜ 200Μ. ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ

11 - 4 - UΑΠΟΓΕΥΜΑ 4.00Μ.Μ. ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 5.00Μ.Μ. ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 6.30 ΜΜ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 7.00Μ.Μ ΥΨΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 400Μ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΗΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 7.05Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 7.15Μ.Μ 400Μ ΕΜΠΟΔΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 7.20Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ 400Μ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 7.25Μ.Μ 800 ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 7.30Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ 400Μ ΕΜΠΟΔΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 7.35Μ.Μ 800 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 7.45Μ.Μ 200 ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 7.55Μ.Μ 200 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 8.00Μ.Μ. ΜΗΚΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 8.05Μ.Μ 5000 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 8.10Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ ΜΗΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 800 ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

12 Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 800 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ 8.25Μ.Μ ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 8.30Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ 8.35Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ 200 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ&ΓΥΝΑΙΚΩΝ 8.40Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ ΥΨΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 8.50Μ.Μ 4Χ400 ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 9.00Μ.Μ 4Χ400 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 9.05Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ 5000 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ ΜΗΚΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΝΔΡΩΝ&ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 5000 ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 4 Χ 400 ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 4 Χ 400 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΥΝΕΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΥΝΕΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Λευκωσία, 08 Ιουνίου 2015

- Τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΕΓΑΣ ========================================

- Τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΕΓΑΣ ======================================== ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΩΝΩΝ Πληροφορίες: Δημήτρης Ζαχουλίτης Τηλ. : 210-93.51.777 Fax: 210-93.56.904 Email: competition@segas.gr ========================= Αρ. Πρωτ. : 194 Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2015 Προς:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ομοσπονδία Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου (ΟΕΒΑΣ) προκηρύσσει για τις 26 και 27 Αυγούστου του 2017 το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ με διοργανωτή τον ΣΕΒΑΣ Αλεξ/πολης και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α 2010

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α 2010 Ρόδος 24 / 3 / 2010 Αριθ. Πρωτ.. Προς: Σωματεία Δωδ/σου Κοιν: ΣΕΓΑΣ - Γρ.Ανάπτυξης Σύνδεσμο Κριτών ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α 2010 Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΓ' ΜΑΘΗΤΙΑΔΑ Πρώτη Σερρών, Μαϊου 2018 ΣΤΙΒΟΣ. Προκήρυξη Αθλήματος Στίβου

ΙΓ' ΜΑΘΗΤΙΑΔΑ Πρώτη Σερρών, Μαϊου 2018 ΣΤΙΒΟΣ. Προκήρυξη Αθλήματος Στίβου ΣΤΙΒΟΣ Α. Αγωνίσματα Δρόμος 80 μ. Αγοριών Κωδ. 104. Δρόμος 350 μ. Αγοριών Κωδ. 105. Δρόμος 1000 μ. Αγοριών Κωδ. 106. Μαραθώνιος Δρόμος Αγοριών Κωδ. 107. Βάδην Αγοριών Κωδ. 108. Άλμα εις Μήκος Αγοριών Κωδ.

Διαβάστε περισσότερα

3. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ : ΔΕΚΑΘΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: Α ΗΜΕΡΑ: 100 ΜΗΚΟΣ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΥΨΟΣ Β ΗΜΕΡΑ: 110 ΕΜΠ ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ - ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ 1.500

3. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ : ΔΕΚΑΘΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: Α ΗΜΕΡΑ: 100 ΜΗΚΟΣ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΥΨΟΣ Β ΗΜΕΡΑ: 110 ΕΜΠ ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ - ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ 1.500 ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 20-3-2017 Αρ.Πρωτ: 39 Προς : 1) ΣΕΓΑΣ 2) Σωματεία ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 3) ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 4) ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔ ΘΡΑΚΗΣ 5) ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 6) ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 7) ΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ «ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ» «Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2014»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ «ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ» «Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2014» Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 31.5. Σελίδα 1/9 Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 54638 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ (ΙΒΑΝ): GR2201102110000021148010248 Α.Φ.Μ. : 099412486 / ΣΤ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ & ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΠΚ/Α

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ & ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΠΚ/Α ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΓΑΣ AN. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΕΔΡΑ: ΣΕΡΡΕΣ Δ/ΝΣΗ : ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΤΗΛ: 23210-50.818 FAX: 23210-50388 e-mail: sersegas@gmail.com A.Φ.Μ : 090213801 Σέρρες.9-3-2017 Αρ.πρωτ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΡΑΘΩΝΕΙΑ 2019 Στα πλαίσια των Αναπτυξιακών Αγώνων σε Ανώμαλο Έδαφος Σχοινιάς Μαραθώνα 20 Ιανουάριου 2019

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΡΑΘΩΝΕΙΑ 2019 Στα πλαίσια των Αναπτυξιακών Αγώνων σε Ανώμαλο Έδαφος Σχοινιάς Μαραθώνα 20 Ιανουάριου 2019 Ε. Α. Σ. ΣΕΓΑΣ ΑΘΗΝΑΣ Λεωφ. Κηφισίας 192 Ζηρίνειο, Κηφισιά Fax : 210-8082100 / :easathinas2014@gmail.com Πληροφορίες : Χρύσανθος Καρούζος, Τεχνικός Σύμβουλος : 6944373110 : chriskarouzos@gmail.com Προς:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2017» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2017» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2017» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια ανάπτυξης και διάδοσης της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ & Συνθέτων ΠΚ Α

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ & Συνθέτων ΠΚ Α ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 18-4-2017 Αρ.Πρωτ: 52 Προς : 1) ΣΕΓΑΣ 2) ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΜΟΝΟ Σωματεία Πιερίας-Ημαθίας) 3) ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσ/νίκης 4) ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΡΙΤΩΝ 5) Α ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Έδεσσα Αριθ. πρωτ. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX

Έδεσσα Αριθ. πρωτ. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Έδεσσα 7-4-2011 Αριθ. πρωτ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ και ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, προκηρύσσουν τους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ «ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ» «ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2015»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ «ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ» «ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2015» Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 6.6.2015 Σελίδα 1/8 Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 54638 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ (ΙΒΑΝ): GR2201102110000021148010248 Α.Φ.Μ. : 099412486 /

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων Αρ.Πρ: 201 Iωάννινα 20/11/2013 ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ. - 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα,

Διαβάστε περισσότερα

Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ. Πληροφορίες : Χασκής Αθανάσιος Τηλ : ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ

Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ. Πληροφορίες : Χασκής Αθανάσιος Τηλ : ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Ταχ. Δ/νση : Τ.Θ 132 Τ.Κ:46100-Ηγουμενίτσα Πληροφορίες : Χασκής Αθανάσιος Τηλ :6948524145 Email:proteasig@gmail.com Ηγουμενίτσα:27-4-2018 Αρ.πρωτ:14 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ 7 α

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΕΘΝΙΚΟΣ 1927» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΕΘΝΙΚΟΣ 1927» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΕΘΝΙΚΟΣ 1927» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Ανατολικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ 7-8 Οκτωβρίου 2017 1. Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Ανοικτής Θάλασσας 2017, θα διεξαχθεί παράλληλα με τον 13 Ο Διεθνή Μαραθώνιο, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Λάρνακα το Σαββατοκύριακο 7-8 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Αθήνα, 12/01/2017 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2017 έως 31-12-2017 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 3 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 ΑΘΗΝΑ Ο.Α.Κ.Α.

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 3 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 ΑΘΗΝΑ Ο.Α.Κ.Α. ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα, 19 Μαΐου 2010 Αρμ. Υπάλ.: Μαίρη Παναγιωτάκη Τηλέφωνο: 210.93.23.976 Αριθμ. Πρωτ.. Π ρ ο ς: Ε.Α.Σ Τ.Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΜΕΛΗ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2019 έως 31-12-2019 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες σωματείων μελών της,

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Πρωτ. Ρόδος 24 / 3 / ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β 2010

Αριθ. Πρωτ. Ρόδος 24 / 3 / ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β 2010 Αριθ. Πρωτ. Ρόδος 24 / 3 / 2010 Προς: -Σ.Ε.Γ.Α.Σ -Ν.Α.Ο.Δ -Επαρχείο Κω -ΔΟΑ Κω -Σωματεία Δωδ/σου -Συνδεσμο Κριτών Δωδ/σου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ. ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Αριθμ.πρωτ: 83/

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ. ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Αριθμ.πρωτ: 83/ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ Αθήνα:11/4/2017 ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Αριθμ.πρωτ: 83/10-4-2017 Αρχιμήδους 16 Παναθηναϊκό Στάδιο Αθήνα, 11635 Τηλ:210-7564013, 210-7564060 Fax: 210-7564013 Email: oeva32@yahoo.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019 ΕΠ.Α.Σ. ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ * Αθήνα, 17 Ιανουαρίου 2019 Αρμ. Υπάλ.: Μαίρη Παναγιωτάκη Φωτεινή Κασίδη Αριθμ. Πρωτ: 380 e-mail: development@segas.gr Τηλέφωνα: 211 187 7732 211 187 7735 Π ρ ο ς: Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018 Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.), σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές

Διαβάστε περισσότερα

Έδεσσα Αρ. πρωτ. 76 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX

Έδεσσα Αρ. πρωτ. 76 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ Έδεσσα 27-5-2013 Αρ. πρωτ. 76 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX 33 α ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ και ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, προκηρύσσουν

Διαβάστε περισσότερα

<<2 ο MEETING ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ>>

<<2 ο MEETING ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ>> 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. Ο κολυμβητικός Όμιλος Νέας Ορεστιάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Ορεστιάδας και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ, 8-9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ, 8-9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 1. Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Ανοικτής Θάλασσας 2016, θα διεξαχθεί παράλληλα με τον 12 Ο Διεθνή Μαραθώνιο και το Μεσογειακό Κύπελλο Νέων, στη Λάρνακα το Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου 2016. 2. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2008.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2008. ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2008 Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.), σύμφωνα με τις διατάξεις: του Ν.2725/1999, τις τροποποιήσεις του

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ www.koek.org.cy ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2 0 1 6 ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2016... 2 ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 2016... 2 ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ...

Διαβάστε περισσότερα

Σ.Ε.Γ.Α.Σ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα, 3 Μαρτίου 2010 Αρμ. Υπάλ: Μαίρη Παναγιώτακη Τηλ: 210 9323976

Σ.Ε.Γ.Α.Σ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα, 3 Μαρτίου 2010 Αρμ. Υπάλ: Μαίρη Παναγιώτακη Τηλ: 210 9323976 Σ.Ε.Γ.Α.Σ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα, 3 Μαρτίου 2010 Αρμ. Υπάλ: Μαίρη Παναγιώτακη Αριθμ. Πρωτ. Τηλ: 210 9323976 Προς: Ε.Α.Σ. Τ.Ε. Σ.Ε.Γ.Α..Σ. (Για άμεση ενημέρωση των σωματείων τους ) ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 2019» ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

«ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 2019» ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 2019» ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Περιφερειακή επιτροπή κολύμβησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Π.Ε.Κ.Ο.ΑΝ.ΜΑ.Θ) σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας τη Δημωφέλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ www.koek.org.cy ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2017-2018 ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... 2 ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 2018... 4 ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ... 5

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ, 3-4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ, 3-4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 1. Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Ανοικτής Θάλασσας 2015, θα διεξαχθεί παράλληλα με τον 11 Ο Διεθνή Μαραθώνιο, το τελευταίο σκέλος του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, και το Μεσογειακό Κύπελλο Νέων, στη Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

**** ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 **** ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

**** ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 **** ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. - Επιτροπή Ανάπτυξης Αθήνα, 27 Ιανουαρίου 2015 Αρμ. Υπάλ: Μαίρη Παναγιωτάκη Αριθμ. Πρωτ. 229 Τηλ: 210 9323976 Προς: Ε.Α.Σ. T.Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (Για άμεση ενημέρωση των Σωματείων σας) **** ΓΕΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΩΝΩΝ Πληροφορίες: Δημήτρης Ζαχουλίτης Τηλ. : 210-93.51.777 Fax: 210-93.56.904 Email: competition@segas.gr ========================= Αριθμ.Πρωτ: 192 Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2015 Προς:

Διαβάστε περισσότερα

1. Εντάσσονται στο σχεδιασμό των Χειμερινών Αγώνων που η ΚΟΕ εφαρμόζει στον Αγωνιστικό της Σχεδιασμό σαν μια ξεχωριστή παράλληλη

1. Εντάσσονται στο σχεδιασμό των Χειμερινών Αγώνων που η ΚΟΕ εφαρμόζει στον Αγωνιστικό της Σχεδιασμό σαν μια ξεχωριστή παράλληλη Αθήνα 25 Ιανουαρίου 2017 Αριθ. Πρωτ. 479/Ε Προς Σωματεία Μέλη ΚΟΕ Περιφερειακές Επιτροπές ------------------------------- Κύριε Πρόεδρε, Είναι γνωστό ότι η ΚΟΕ τα τελευταία χρόνια έχει λάβει πρωτοβουλίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 7 οι ΙΟΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 7 οι ΙΟΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ www.segas.gr ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Διευθ.: Φ. ΤΖΑΒΕΛΛΑ 18 (ΘΥΡΑ 5) Τ.Κ.: 45 333 - ΙΩΑΝΝΙΝΑ Τηλέφωνο: 26510-29168 FAX: 26510-29168

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 2018» ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

«ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 2018» ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 2018» ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ( Π.Ε.Κ.Ο.ΑΝ.ΜΑ.Θ) σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας και τους κολυμβητικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Π Ε Ι Ρ Α Ι Α

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Π Ε Ι Ρ Α Ι Α ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Π Ε Ι Ρ Α Ι Α Προς: - Σ.Ε.Γ.Α.Σ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑΣ,25 Απριλίου 2012 Αριθµ. Πρωτ.: 40 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Πειραιά, προκηρύσσει και διοργανώνει,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΡΙΤΗ 8/4/2014 ΩΡΑ ΔΡΟΜΟΙ ΑΛΜΑΤΑ ΡΙΨΕΙΣ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΡΙΤΗ 8/4/2014 ΩΡΑ ΔΡΟΜΟΙ ΑΛΜΑΤΑ ΡΙΨΕΙΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΡΙΤΗ 8/4/2014 ΩΡΑ ΔΡΟΜΟΙ ΑΛΜΑΤΑ ΡΙΨΕΙΣ 9:00 Τ Ε Λ Ε Τ Η Ε Ν Α Ρ Ξ Η Σ 9:15 80Μ ΕΜΠΟΔΙΑ Θ. ΠΡΟΚΡ. 9:30 100Μ ΕΜΠΟΔΙΑ Α 9:45 300Μ ΕΜΠ ΠΡΟΚΡ. Θ ΠΡΟΚΡ. 9:50 300Μ ΕΜΠ Α ΠΡΟΚΡ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΓΩΝΩΝ- Α.Ο ΩΚΕΑΝΟΣ 2018

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΓΩΝΩΝ- Α.Ο ΩΚΕΑΝΟΣ 2018 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΓΩΝΩΝ- Α.Ο ΩΚΕΑΝΟΣ 2018 Μαρούσι, 25 Οκτωβρίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο κολυμβητικός σύλλογος Α.Ο ΩΚΕΑΝΟΣ διοργανώνει διασυλλογική ημερίδα αγώνων προαγωνιστικής και αγωνιστικής

Διαβάστε περισσότερα

Ε. Α. Σ. ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ε. Α. Σ. ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Ε. Α. Σ. ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Fax : 210-4834232 Πληροφορίες:Δηµητρούκας Παναγιωτης Πειραιάς, 15 Μαρτίου 2012 Αρ. Πρωτ.: : chalvdim@gmail.com Προς Σωµατεία: Ε.Α.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

13 ων ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ GRAND PRIX ΤΟΥ Ν.Ο.ΧΑΝΙΩΝ

13 ων ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ GRAND PRIX ΤΟΥ Ν.Ο.ΧΑΝΙΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 13 ων ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ GRAND PRIX ΤΟΥ Ν.Ο.ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΟΣ: Όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΚΟΕ Χανιά, 19 Ιανουαρίου 2010 Αρ. Πρωτ. 41 Κύριε Πρόεδρε, 1. Ο Ναυτικός

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΟΣΕΙΔΩΝ» ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

«ΠΟΣΕΙΔΩΝ» ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ιωάννινα 07/01/2018 Αρ. Πρωτ. 625 ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛ. ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.:1.8.07.8/10 Αρ. Τηλ.:22800764/765/798 Αρ. Φαξ:22809582 Διευθυντές/ντριες Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ 5-6 Οκτωβρίου 2019 1. Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Ανοικτής Θάλασσας 2019, θα διεξαχθεί παράλληλα με τον 15 Ο Διεθνή Μαραθώνιο και το Μεσογειακό Κύπελλο Νέων, τα οποία θα διεξαχθούν στην

Διαβάστε περισσότερα

11 ων ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ GRAND PRIX ΤΟΥ Ν.Ο.ΧΑΝΙΩΝ

11 ων ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ GRAND PRIX ΤΟΥ Ν.Ο.ΧΑΝΙΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 11 ων ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ GRAND PRIX ΤΟΥ Ν.Ο.ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΟΣ: Όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΚΟΕ 1. Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων διοργανώνει τους 11 ους Διεθνείς

Διαβάστε περισσότερα

"ΟΙΚΟΝΟΜΕΙΑ" 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 9-10-11-12 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΕΙΑ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 9-10-11-12 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός Κερκύρας 2 Σέρρες 62123 Τηλέφωνο & φαξ 2321025401 www.mgsp.gr paserron@otenet.gr Μπάσκετ - Κολύμβηση - Συγχρονισμένη κολύμβηση Πόλο - Χαντ Μπολ - Χόκεϋ "ΟΙΚΟΝΟΜΕΙΑ" 2015 Σέρρες 19/10/15

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΥ - 90 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ( ) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΥ - 90 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ( ) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Τμήματα Ακαδημίες Στίβου Αγωνιστικά τμήματα Running Team Τμήματα υγείας γυναικών Τμήμα υποψηφίων ΑΕΙ Τηλέφωνο τμήματος 2551303908 (απογευματινές ώρες) Ιστοσελίδα: http://www.ethnikos-mgs.gr/ Μέλος Ομοσπονδίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ. 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ. 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Προς Ενδιαφερόμενα σωματεία Μπόουλινγκ 1. Σύστημα Δηλώσεων και Αποτελεσμάτων Αγώνων Παρακαλούνται οι Σύλλογοι να αναγράφουν υποχρεωτικά στις καταθέσεις τους τους κωδικούς πληρωμής που αναγράφονται

Διαβάστε περισσότερα

Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ο υ μ ε

Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ο υ μ ε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. Ε & Δ. Ε. ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ Δ/ΝΣΗ Β /ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΟΜΑΔΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Διεύθυνση: Γιαννιτσών 5 & Ηπείρου Τ.Κ. 262 23,

Διαβάστε περισσότερα

2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>> Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών.

2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>> Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών. 1 2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 2019 Αναλυτική Προκήρυξη-Έναρξη εγγραφών. Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει την επίσημη έναρξη εγγραφών και σας καλούμε να πάρετε μέρος στο 2ο Ημιμαραθώνιο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 12 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 1 2 Ιουνίου 12 στο Κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

ΠΡΟΣ. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, ΠΡΟΣ 1) Την Κ.Ο.Ε. Αθήνα, 4-11-2010 2) Περιφερειακές επιτροπές κολύμβησης της Κ.Ο.Ε. Αριθ. Πρωτ.: 95 3) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ (Ο.Α.Κ.Α.) 4) Αθλητικά Σωματεία μέλη της Κ.Ο.Ε. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Παγκύπριων Αγώνων Στίβου Γυμνασίων Σχολικής Χρονιάς Απριλίου 2017, Λεμεσός, Τσίρειο και Τριτοφτίδειο Στάδιο - ΓΣΟ

Προκήρυξη Παγκύπριων Αγώνων Στίβου Γυμνασίων Σχολικής Χρονιάς Απριλίου 2017, Λεμεσός, Τσίρειο και Τριτοφτίδειο Στάδιο - ΓΣΟ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.:1.8.07.8/6 Αρ. Τηλ.:22800764/765/798 Αρ. Φαξ:22809582 Διευθυντές/ντριες Σχολείων Δημόσιας και Ιδιωτικής Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2017

ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2017 ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2017 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας προκηρύσσει τη διεξαγωγή των αγώνων του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ομαδικής Σκυταλοδρομίας Ορειβατικού Ποδηλάτου (XCR)

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο.Θ.Α.Κ. ΟΜΙΛΟΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - ΠΟΛΟ - ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΙΕΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΚΑΒΑΛΑ 2015 26-27 ΙΟΥΝΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ "Χρήστος Θώδης", ΛΟΥΤΡΑΚΙ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Χρήστος Θώδης, ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ "Χρήστος Θώδης", 20300 ΛΟΥΤΡΑΚΙ Επικοινωνία - Πληροφορίες ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Βούλα Παχατουρίδου τηλ. 6944850422,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ 13 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ) προκηρύσσει και διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 7 & 8

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2016 2017 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Θα πραγματοποιηθούν 4-6 περιφερειακοί ατομικοί γύροι στις περιφέρειες με αδειοδοτημένες αίθουσες, που θα αποδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΩΝ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΩΝ 2015 Θεσσαλονίκη, 29/10/2015 Προς Σωματεία Μέλη ΚΟΕ Περιφερειακές Επιτροπές ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΩΝ 2015 Ο Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και η Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Κεντροδυτικής

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (Κ18) ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (Κ18) ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα, 24 Απριλίου 2018 Αρµ. Υπάλ.: Μαίρη Παναγιωτάκη Αριθµ. Πρωτ: 2081 Φωτεινή Κασίδη e-mail: development@segas.gr Τηλέφωνο: 211 1877732 Προς: Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΑ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Π

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ <<ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ>>

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ <<ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ>> ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΕ & ΤΗΣ Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Κ.Τ. ΕΔΡΑ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΟΔΟΣ: ΠΕΥΚΩΝ & ΕΥΚΑΛΥΠΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας , με τους παρακάτω όρους:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας , με τους παρακάτω όρους: Αρ. Πρωτ: 3441 Αθήνα:21/11/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας 2016-17, με τους παρακάτω όρους: Τόπος: Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών Ημερομηνία:

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Στους αγώνες θα συμμετάσχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ κατηγοριών, από 9 ετών και μεγαλύτεροι.

Προς: Στους αγώνες θα συμμετάσχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ κατηγοριών, από 9 ετών και μεγαλύτεροι. Χαλάνδρι, 13 Δεκεμβρίου 2018 Aρ. Πρωτ: 04/388/13/12/18 Προς: - Κ.Ο.Ε. - Τμήμα Μηχανοργάνωσης - Κολυμβητικά Σωματεία (μέλη της Κ.Ο.Ε.) - ΠΑΟ 5 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΝΗΡΕΑ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο. ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ σε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS BEACH VOLLEY 2017

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS BEACH VOLLEY 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS BEACH VOLLEY 2017 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Beach Volley Cyprus Beach Volley 2017, είναι η κύρια επίσημη διοργάνωση Beach Volley

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 2019

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 2019 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 2019 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕΓΑΣ ΘΗΤΕΙΑΣ 2016-2020 ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΓΕΙΤΑΚΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΛΙΟΥΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΡΑΠΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΔΑΡΑ ΜΑΡΙΚΑ ΨΩΜΙΑΔΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.:1.8.07.8/3 Αρ. Τηλ.:22800764/765/798 Αρ. Φαξ:22809582. 17 Απριλίου 2015

Αρ. Φακ.:1.8.07.8/3 Αρ. Τηλ.:22800764/765/798 Αρ. Φαξ:22809582. 17 Απριλίου 2015 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.:1.8.07.8/3 Αρ. Τηλ.:22800764/765/798 Αρ. Φαξ:22809582 ιευθυντές/ντριες Σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2010, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2010 που

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 2013 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Πρόεδρος Α Αντιπρόεδρος: Β Αντιπρόεδρος: Γ Αντιπρόεδρος: Γενικός Γραμματέας: Α ειδικός γραμματέας: Β ειδικός γραμματέας: Ταμίας: Αναπληρωτής Ταμίας:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS CLUBS BEACH VOLLEY 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS CLUBS BEACH VOLLEY 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΑΠ BEACH VOLLEYBALL 2017 CYPRUS CLUBS BEACH VOLLEY 2017 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Διασωματειακό Πρωτάθλημα Beach Volley Cyprus Clubs Beach Volley 2017

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Π.Ε.Κ.Κ.Δ.Μ. σε συνεργασία με την Κ.Ο.Ε., διοργανώνουν τους ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 2017, που θα διεξαχθούν στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, πισίνα, 8 διαδρομών, με

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Παγκυπρίων Αγώνων Στίβου Δημόσιων και Ιδιωτικών Γυμνασίων, Σχολικής Χρονιάς

Προκήρυξη Παγκυπρίων Αγώνων Στίβου Δημόσιων και Ιδιωτικών Γυμνασίων, Σχολικής Χρονιάς ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.:1.8.07.8/7 Αρ. Τηλ.:22800764/765/798 Αρ. Φαξ:22809582 Διευθυντές/ντριες Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α & Β *******************************************

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α & Β ******************************************* Αριθ. Πρωτ.5 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 16/02/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α & Β ******************************************* Από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και την

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Παπαδόπουλου. Οι αγώνες διεξάγονται σύµφωνα µε τις διατάξεις και κανονισµούς

Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Παπαδόπουλου. Οι αγώνες διεξάγονται σύµφωνα µε τις διατάξεις και κανονισµούς ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.:1.8.07.8/4 Αρ. Τηλ.:22800764/765/798 Αρ. Φαξ:22809582 ιευθυντές/ντριες Σχολείων Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης, Μέσης Τεχνικής και Επαγγελµ µατικής

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2015»

«ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2015» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2015» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια ανάπτυξης και διάδοσης της

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Μαραθωνίου Δρόμου Μεσσήνη 2014

Προκήρυξη Μαραθωνίου Δρόμου Μεσσήνη 2014 ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΓΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Δ.Α.Κ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΗΛ FAX 2710222093 Email segastri@otenet.gr Τρίπολη 10-2-2014 Αρ. Πρωτ : 10 ΠΡΟΣ: 1. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. 2. ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ε.Α.Σ. Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 2015 ΤΡΑΠ ΣΚΗΤ ΔΙΠΛΟ ΤΡΑΠ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 2015 ΤΡΑΠ ΣΚΗΤ ΔΙΠΛΟ ΤΡΑΠ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, 2025 ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ / TELEPHONE + 357 22449822 ΦΑΞ / FAX + 357 22449819 CYPRUS SHOOTING SPORT FEDERATION 21 AMFIPOLEOS ST., CY-2025 NICOSIA, CYPRUS

Διαβάστε περισσότερα

E.A.ΣΣ.Ε.Γ.Α.Σ. ΧΙΟΥ - ΣΑΜΟΥ ΣΥΛΛΑ 8 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟΧΙΟΥ Τ.Κ ΤΗΛ-ΦΑΞ :

E.A.ΣΣ.Ε.Γ.Α.Σ. ΧΙΟΥ - ΣΑΜΟΥ ΣΥΛΛΑ 8 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟΧΙΟΥ Τ.Κ ΤΗΛ-ΦΑΞ : E.A.ΣΣ.Ε.Γ.Α.Σ. ΧΙΟΥ - ΣΑΜΟΥ ΣΥΛΛΑ 8 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟΧΙΟΥ Τ.Κ. 82100 ΤΗΛ-ΦΑΞ : 22710 20588 e-mail: segaschios-samos@otenet.gr Προς Ε.Α.Σ.-Τ.Ε. ΣΕΓΑΣ (παράκληση να ενημερωθούν άμεσα τα σωματεία μέλη σας)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2013 1 Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Μακεδονία Θράκη Γ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Πελοπόννησος Νησιά Ιονίου Αιτωλοακαρνανία Ήπειρος Ευρυτανία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΛΥΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΛΥΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΛΥΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ Μουσικήν ποίει καἱ ἐργάζου ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 Μαρτίου 2017 Στάδιο «Τάσος Μάρκου», Παραλίμνι Διοργανωτής: Λύκειο Παραλιμνίου ΟΡΚΟΣ ΑΘΛΗΤΗ Ορκιζόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΡΙΤΗ 16/4/2013 ΩΡΑ ΔΡΟΜΟΙ ΑΛΜΑΤΑ ΡΙΨΕΙΣ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΡΙΤΗ 16/4/2013 ΩΡΑ ΔΡΟΜΟΙ ΑΛΜΑΤΑ ΡΙΨΕΙΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΡΙΤΗ 16/4/2013 ΩΡΑ ΔΡΟΜΟΙ ΑΛΜΑΤΑ ΡΙΨΕΙΣ 9:00 Τ Ε Λ Ε Τ Η Ε Ν Α Ρ Ξ Η Σ 9:15 80Μ ΕΜΠΟΔΙΑ Θ. ΠΡΟΚΡ. 9:30 100Μ ΕΜΠΟΔΙΑ Α 9:45 300Μ ΕΜΠ ΠΡΟΚΡ. Θ ΠΡΟΚΡ. 9:50 300Μ ΕΜΠ Α ΠΡΟΚΡ. 10:05 80Μ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΩΝ 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΩΝ 2014 Θεσσαλονίκη, 06/11/2014 Αρ. Πρωτ.605 Προς Σωματεία Μέλη ΚΟΕ Περιφερειακές Επιτροπές ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΩΝ 2014 Ο Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και η Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Κεντροδυτικής

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Φ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ε.Φ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Αθήνα, 28 Ιανουαρίου 2009 Αρ.πρωτ.: 19957 Προς Σωματεία Δύναμης Ε.Φ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ.Χ.18μ.-Ο.Γ. Α/Γ/Ε/Ν/Π/Κ Ελληνικό, 14 & 15 Φεβρουαρίου 2009 Η Ελληνική Φίλαθλος Ομοσπονδία Τοξοβολίας

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Μαραθωνίου Μεσσσήνης 2016

Προκήρυξη Μαραθωνίου Μεσσσήνης 2016 Προκήρυξη Μαραθωνίου Μεσσσήνης 2016 Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοπονήσου, με τον Δήμο Μεσσήνης και σε συνεργασία με τον Σ.Δ.Υ. Μεσσηνίας και την στήριξη της ΕΟΣΛΜΑ-Υ προκηρύσσουν τον 11 o Αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΤΡΑ, ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 4015

ΠΑΤΡΑ, ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 4015 ΠΑΤΡΑ, 28-03-2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. Ε & Δ. Ε. ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ Δ/ΝΣΗ Β /ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΟΜΑΔΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Διεύθυνση: Γιαννιτσών 5 &

Διαβάστε περισσότερα

<<2 ο MEETING ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ν. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ>>

<<2 ο MEETING ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ν. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ>> 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. Ο κολυμβητικός Όμιλος Νέας Ορεστιάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Ορεστιάδας και την Περιφερειακή

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ Προς : Όλα τα Σωματεία της Κ.Ο.Ε. Κύριε Πρόεδρε,

Αρ. Πρωτ Προς : Όλα τα Σωματεία της Κ.Ο.Ε. Κύριε Πρόεδρε, Προς : Όλα τα Σωματεία της Κ.Ο.Ε. Κύριε Πρόεδρε, Αρ. Πρωτ. 1223 Η Αθλητική Ένωση Χαϊδαρίου, μετά από 15 συνεχείς επιτυχημένες διοργανώσεις κολυμβητικών αγώνων διοργανώνει και φέτος αγώνες για ηλικίες 9-10-11-12

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ CYPRUS VOLLEYBALL FEDERATION ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL 2016 CYPRUS BEACH VOLLEY 2016 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Beach Volley Cyprus Beach Volley 2016, είναι η κύρια επίσημη διοργάνωση Beach

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ. - 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα, αγωνιστικών κατηγοριών με

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕΓ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕΓ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 2011 ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ - ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ - ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 2011 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΕΓΑΣ ΣΕΛ 3 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΣΕΛ

Διαβάστε περισσότερα

Προς: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

Προς: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Χαλάνδρι, 13 Οκτωβρίου Aρ. Πρωτ: 231 Προς: - Κ.Ο.Ε. - Τμήμα Μηχανοργάνωσης - Κολυμβητικά Σωματεία (μέλη της Κ.Ο.Ε.) 4 ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΝΗΡΕΑ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο. ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ μετά από δεκαέξι χρόνια διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ Ε. Ο. Υ. Δ. Α. *************** ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΑΡ. 1 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΛΙΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΟΥΣ 2017-2018 ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι

Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π /ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ΟΜΑΔΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ----- Tax. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

«7οι ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

«7οι ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Πτολεμαϊδα 21 Οκτωβρίου 2015 «7οι ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 ( Σε τρεις αγωνιστικές ενότητες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΡΟΔΟΥ Π.Ε.Κ.Υ.Κ.Ρ.

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΡΟΔΟΥ Π.Ε.Κ.Υ.Κ.Ρ. Προς: Κολυμβητικά Σωματεία Περιφέρειας Κρήτης-Ρόδου Ηράκλειο 16.11.2017 Αρ. Πρωτ: 140 Θέμα: Αγωνιστικό Καλεντάρι Κολύμβησης 2017-2018 Ο παρακάτω συγκεντρωτικός πίνακας περιλαμβάνει τις διοργανώσεις της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ «Δρόμος Πανεπιστημιούπολης Γάλλου» ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ Ρέθυμνο Κρήτης

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ «Δρόμος Πανεπιστημιούπολης Γάλλου» ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ Ρέθυμνο Κρήτης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ Ταχ/κή Διεύθυνση :Πανεπιστημιούπολη Γάλλου Ταχ/κός Κώδικας :74100, Ρέθυμνο Τηλέφωνο :28310 77598 FAX: 28310 77597 Ρέθυμνο 28

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ VENUS - FILOTHEI TENNIS OPEN ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ VENUS - FILOTHEI TENNIS OPEN ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ VENUS - FILOTHEI TENNIS OPEN 2016 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 Χώρος και οργάνωση Έδρα Αττικός Όμιλος Αντισφαίρισης Φιλοθέης, Π. Καλλιγά & Δάφνης, Φιλοθέη Τηλέφωνα 210 6812557, 210 6821726,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΟΜΙΛΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΡΟΣ: Όλα τα σωματεία της ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Αρ.Πρ: Ιωάννινα 6/11/2012 Ο Αθλητικός Όμιλος Θαλασσίου Σκι Ιωαννίνων (τμήμα κολύμβησης) για 1 η φορά διοργανώνει κολυμβητικούς αγώνες για αθλητές προαγωνιστικών

Διαβάστε περισσότερα