ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

Transcript

1 U59UPU UPU ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ Αρ.Φακ. 70/2β/15 Λευκωσία, 08 Ιουνίου 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ου 97P P ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Σε συνέχεια των προκηρύξεων για τη διεξαγωγή των αγωνισμάτων 10000μ. Ανδρών- Γυναικών, Μισού Μαραθωνίου Ανδρών-Γυναικών, Μαραθωνίου Ανδρών-Γυναικών, Δεκάθλου Ανδρών και Επτάθλου Γυναικών που διεξήχθησαν μέσα στα πλαίσια του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ανδρών & Γυναικών του 2015, η ΚΟΕΑΣ ανακοινώνει το πρόγραμμα των υπολοίπων αγωνισμάτων που περιλαμβάνονται σε αυτό. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ΤΣΙΡΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ στη Λεμεσό, στις 27 και 28 Ιουνίου 2015 με διοργανωτή το Γυμναστικό Σύλλογο ΟΛΥΜΠΙΑ Λεμεσού. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Στους αγώνες δικαιούνται να συμμετάσχουν όλοι οι αθλητές-τριες που είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα της Ομοσπονδίας. Κάθε Γυμναστικός Σύλλογος δικαιούται να λάβει μέρος με τους αθλητές-τριες που καθορίζονται από την ΚΟΕΑΣ σε συνεργασία με τους Γ.Σ., σύμφωνα με τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΕΑΣ. Με βάση την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΕΑΣ 2004, και την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας 2004, τα αγωνίσματα (α) του Μισού Μαραθωνίου διεξήχθη στις 25 Ιανουαρίου, (β) του Μαραθωνίου Δρόμου στις 29 Μαρτίου, (γ) των 10000μ. Ανδρών Γυναικών στις 17 Απριλίου και (δ) του Δεκάθλου Ανδρών και Επτάθλου Γυναικών που έγιναν στις Απριλίου, υπολογίζονται και στην τελική βαθμολογία των αντιστοίχων Παγκυπρίων Πρωταθλημάτων. Σύμφωνα με τις νέες διατάξεις που ισχύουν, οι αθλητές-τριες έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε τρία αγωνίσματα που θα επιλέξουν οι ίδιοι ως ακολούθως: Αθλητής-τρια που συμμετείχε στον Παγκύπριο Μαραθώνιο, στα 10000μ. και στο Μισό Μαραθώνιο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε άλλο αγώνισμα στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών. Αθλητής-τρια που συμμετείχε στον Παγκύπριο Μαραθώνιο και στα 10000μ. έχει δικαίωμα συμμετοχής και σε ένα αγώνισμα στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών.

2 - 2 - Αθλητής-τρια που συμμετείχε στον Παγκύπριο Μαραθώνιο και στον Ημιμαραθώνιο, έχει δικαίωμα συμμετοχής και σε ένα αγώνισμα στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών. Αθλητής-τρια που συμμετείχε στο Μισό Μαραθώνιο και στα 10000μ. έχει δικαίωμα συμμετοχής και σε ένα αγώνισμα στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών. Αθλητής-τρια που συμμετείχε σε ένα αγώνισμα εκ των Μαραθωνίου Δρόμου, Μισού Μαραθωνίου και 10000μ., έχει δικαίωμα συμμετοχής και σε δύο αγωνίσματα. Σε καμία περίπτωση αθλητής-τρια έχει δικαίωμα συμμετοχής σε περισσότερα απο τρία αγωνίσματα. Επιτρέπεται μόνο η περίπτωση χρησιμοποίησης του σε ομαδικό αγώνισμα ( 4 Χ 100μ. ή 4 Χ 400μ.). ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Οι δηλώσεις συμμετοχής θα προκαθορισθούν απο την ΚΟΕΑΣ το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 και θα κοινοποιηθούν στους Γυμναστικούς Συλλόγους. UΔΕΛΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΕΑΣ ημερ όλοι οι αθλητές-τριες που θα συμμετάσχουν στους αγώνες, θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με το Δελτίο Υγείας του ΚΟΑ. Αθλητής-τρια που δε θα παρουσιάσει Δελτίο Υγείας στη Γραμματεία των Αγώνων, δε θα του επιτραπεί η συμμετοχή στους αγώνες. Προτρέπονται οι Γυμναστικοί Σύλλογοι να διεκπεραιώσουν έγκαιρα την έκδοση των Δελτίων Υγείας. Παράλληλα με νέα απόφαση του Δ.Σ. της ΚΟΕΑΣ ημερ όλοι οι αθλητέςτριες που θα συμμετάσχουν στους αγώνες θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα της Ομοσπονδίας και να παρουσιάζουν το δελτίο ταυτότητας της ΚΟΕΑΣ στην αίθουσα κλήσεως. Αθλητής-τρια που δε θα παρουσιάσει Δελτίο Ταυτότητας της ΚΟΕΑΣ δε θα του επιτραπεί η συμμετοχή στους αγώνες. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ Τα αγωνίσματα που περιλαμβάνονται κατά κατηγορία είναι τα πιο κάτω: UAΝΔΡΩΝ 100Μ-200Μ-400Μ-800Μ-1500Μ-5000Μ-110Μ ΕΜΠΟΔΙΑ-400Μ ΕΜΠΟΔΙΑ 3000Μ ΣΤΗΠΛ-ΜΗΚΟΣ-ΥΨΟΣ-ΤΡΙΠΛΟΥΝ-ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ-ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ- ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ-ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ-ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ-4 Χ 100Μ-4 Χ 400Μ.

3 - 3 - UΓΥΝΑΙΚΩΝ 100Μ-200Μ-400Μ-800Μ-1500Μ-5000Μ-100Μ ΕΜΠΟΔΙΑ-400Μ ΕΜΠΟΔΙΑ-3000Μ. ΣΤΗΠΛ-ΜΗΚΟΣ-ΤΡΙΠΛΟΥΝ-ΥΨΟΣ-ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ-ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ-ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ- ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ-ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ-4 Χ 100Μ-4 Χ 400Μ. ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 1. Σύμφωνα με εισήγηση της Τ.Ε. και απόφαση του διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΕΑΣ ημερ. 05 Μαϊου 2015, τα Πρωταθλήματα θα διεξαχθούν σε δύο (2) ημέρες πρωϊ απόγευμα. Τα πρωίνά θα διεχαχθούν τα προκριματικά στα δρομικά αγωνίσματα 100μ 800μ., στα 110μ και 400μ εμπόδια καθώς και σε όλα τα άλματα και τις ρίψεις. 2. Για όλα τα αγωνίσματα τίθεται σαν όριο συμμετοχής η 10η καλύτερη επίδοση της προηγούμενης χρονιάς και η οποία θα πρέπει να έχει επιτευχθεί την περίοδο Η 10η καλύτερη επίδοση της προηγούμενης χρονιάς είναι ως ακολούθως: UΑΓΩΝΙΣΜΑU UΑΝΔΡΩΝU UΓΥΝΑΙΚΩΝ 100Μ Μ Μ Μ Μ Μ Μ.ΕΜΠ./100Μ.ΕΜΠ Μ.ΕΜΠΟΔΙΑ ΜΗΚΟΣ 6.86Μ 5.07Μ. ΥΨΟΣ 1.85Μ 1.60Μ ΤΡΙΠΛΟΥΝ 13.18Μ 10.79Μ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ 3.70Μ. 2.50Μ. ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ 13.46Μ 9.78Μ ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ 38.88Μ 35.09Μ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ 52.63Μ 32.74Μ ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ 48.44Μ 36.53Μ 3000Μ.ΣΤΗΠΛ Στα δρομικά αγωνίσματα 100μ. 800μ. και στα 110μ. εμπόδια & 400μ. εμπόδια σε καμιά περίπτωση ο αριθμός συμμετοχής θα ξεπερνά τους εικοσιτέσσερις (24) αθλητές-τριες.

4 P επίδοσης P καλύτερη Η πρόκριση για τους τελικούς θα καθορίζεται απο τον Τεχνικό Εκπρόσωπο των αγώνων ανάλογα με τον αριθμό αθλητών που θα παρουσιαστούν στην αίθουσα κλήσεως. 4. Στα υπόλοιπα δρομικά αγωνίσματα ο αριθμός αθλητών τριών που θα συμμετέχουν δε θα ξεπερνά τους δώδεκα (12) εκτός στις περιπτώσεις που περισσότεροι αθλητές τριες πληρούν το όριο της ης 10P της προηγούμενης χρονιάς. 5. Στα άλματα και στις ρίψεις θα προκρίνονται για τον τελικό όλοι οι αθλητές που θα ξεπεράσουν το προκαθορισμένο όριο πρόκρισης που είναι η η 10P επίδοση της προηγούμενης χρονιάς. Στην περίπτωση που ο αριθμός αθλητών τριών που πέτυχε το όριο πρόκρισης για τον τελικό δε συμπληρώνει οκτάδα, σε οποιοδήποτε αγώνισμα τότε αυτή θα συμπληρώνεται για κάθε αγώνισμα ξεχωριστά με τους καλύτερους αθλητές αθλήτριες του προκριματικού. Σε περίπτωση που περισσότεροι των οκτώ αθλητών τριών ξεπεράσουν στη διάρκεια του προκριματικού το όριο πρόκρισης, τότε όλοι θα συμμετέχουν στον τελικό. Στον τελικό, όλοι οι αθλητές τριες θα έχουν δικαίωμα για τρεις προσπάθειες και για τις υπόλοιπες τρεις θα συνεχίζουν οι οκτώ καλύτεροι μέχρι της στιγμής. Στους τελικούς των αγωνισμάτων όπου οι συμμετοχές δεν ξεπερνούν τις οκτώ (8), οι αθλητές-τριες θα έχουν δικαίωμα για έξι (6) προσπάθειες. 6. Στους τελικούς των αλμάτων θα ισχύσουν οι ακόλουθες διατάξεις: - Στο Άλμα σε Ύψος Ανδρών ο πήχης θα τοποθετηθεί στο και μετά ανά 3 εκ. - Στο Άλμα σε Ύψος Γυναικών ο πήχης θα τοποθετηθεί στο και μετά ανά 3 εκ. - Στο Άλμα επί Κοντώ Ανδρών ο πήχης θα τοποθετηθεί στα και μετά ανά 5 εκ. - Στο Άλμα επί Κοντώ Γυναικών ο πήχης θα τοποθετηθεί στα και μετά ανά 5εκ. 7. Η είσοδος των αθλητών στο στάδιο τόσο για τα προκριματικά όσο και για τα τελικά αγωνίσματα θα γίνεται 20' - 60' πριν από την έναρξη των αγωνισμάτων, ως εξής: (α) Σε όλους τους δρόμους από τα 100μ. μέχρι τα 5000μ. 20' πριν από κάθε αγώνισμα.

5 - 5 - (β) Σε όλους τους δρόμους με εμπόδια 25'. (γ) Στο Μήκος, Τριπλούν και όλες τις ρίψεις 30' προηγουμένως. (δ) Στο Ύψος Ανδρών - Γυναικών 40'. (ε) Στο Επί Κοντώ 60' και (στ) Στις Σκυταλοδρομίες 20' νωρίτερα. UΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΕΩΣU Σε όλα τα αγωνίσματα οι αθλητές θα πρέπει να παρουσιάζονται στην αίθουσα κλήσεως 60' πριν από την έναρξη του αγωνίσματος, για επιβεβαίωση της συμμετοχής. Αθλητής-τρια που είναι δηλωμένος σε ένα αγώνισμα και δεν παρουσιαστεί στην αίθουσα κλήσεως, θ αποκλείεται από τους αγώνες. Για την ειδική διάταξη παρακαλούμε να ενημερώσετε τους αθλητές και προπονητές του συλλόγου σας. UΣΤΟΛΕΣ Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΕΑΣ, όλοι οι αθλητέςτριες θα πρέπει υποχρεωτικά να αγωνιστούν με τις φανέλες των Συλλόγων τους. Αθλητής - τρια που δε θα παρουσιάσει τη στολή του στον έφορο του αγωνίσματος δεν θα του επιτραπεί η είσοδος στον αθλητικό χώρο και θα αποκλείεται του αγωνίσματος. Οι πιο πάνω ειδικές διατάξεις θα τηρηθούν αυστηρά γι' αυτό παρακαλούνται οι Γυμναστικοί Σύλλογοι να ενημερώσουν έγκαιρα τους αθλητές - τριες τους. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους Διεθνείς Κανονισμούς της Ι.Α.Α.F. ΑΡΙΘΜΟΙ Οι αθλητές -τριες πρέπει απαραίτητα να αγωνισθούν με τους αριθμούς του Συλλόγου τους που έχουν καθορισθεί από την ΚΟΕΑΣ. Οι αριθμοί που θα ισχύουν για κάθε Γυμναστικό Σύλλογο είναι: Γ.Σ.Π Γ.Σ.Ζ Γ.Σ.Ο Γ.Σ.Κ Γ.Σ.Ε Γ.Σ.ΠΡ Προτρέπονται οι Γυμναστικοί Σύλλογοι να είναι αυστηροί στην εφαρμογή των πιο πάνω.

6 - 6 - ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΙΑΤΡΟΥ Η παρουσία Ιατρού κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων είναι υποχρεωτική. ΠΑΡΕΛΑΣΗ Στην τελετή έναρξης των αγώνων θα γίνει παρέλαση και η συμμετοχή των Γυμναστικών Συλλόγων είναι υποχρεωτική. Κάθε Σύλλογος θα παρελάσει με ένα αθλητή με το λάβαρο του Συλλόγου. Ο αθλητής που θα επιλεγεί θα πρέπει να έχει στο ενεργητικό του Διεθνείς επιτυχίες. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Στους αγώνες θα ισχύσει η βαθμολογία για τους έξι (6) πρώτους των ατομικών αγωνισμάτων και για τα ομαδικά αγωνίσματα. Η μέχρι στιγμής βαθμολογία μετά τη διεξαγωγή των αγωνισμάτων είναι ως ακολούθως: (α) Μισός Μαραθώνιος - 25 Ιανουαρίου 2015 (β) Μαραθώνιος Δρόμος - 29 Μαρτίου 2015 (γ) 10000μ. Ανδρών - 17 Απριλίου 2015 (δ) Δέκαθλο Ανδρών & Επταθλο Γυναικών Απριλίου 2015 UΑΝΔΡΩΝU UΓΥΝΑΙΚΩΝ 1. Γ.Σ.ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ 37Β. 1. Γ.Σ.ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ 38Β. 2. Γ.Σ.ΟΛΥΜΠΙΑ 22Β. 2. Γ.Σ.ΟΛΥΜΠΙΑ 34Β. 3. Γ.Σ.ΚΟΡΟΙΒΟΣ 12Β. 3. Γ.Σ.ΖΗΝΩΝ 5Β. 4. Γ.Σ.ΖΗΝΩΝ 10Β. 4. Γ.Σ.ΚΟΡΟΙΒΟΣ 4Β. 5. Γ.Σ.ΕΥΑΓΟΡΑΣ 3Β. ΕΠΑΘΛΑ Στους τρείς (3) πρώτους νικητές και στις τρείς (3) πρώτες νικήτριες των ατομικών αγωνισμάτων καθώς και στις τρεις (3) πρώτες νικήτριες των Ομαδικών αγωνισμάτων θ' απονεμηθούν έπαθλα και διπλώματα. Έπαθλα επίσης θα απονεμηθούν στους τρεις (3) πρώτους νικητές-τριες του Μαραθωνίου Δρόμου, στους τρεις (3) πρώτους νικητές-τριες του Μισού Μαραθωνίου Δρόμου, στους τρείς (3) πρώτους νικητές - τριες του Δεκάθλου Ανδρών και Επτάθλου Γυναικών και των 10000μ. Ανδρών Γυναικών.

7 - 7 - Απαραίτητη προϋπόθεση για την εφαρμογή των νέων τροποποιήσεων είναι η απόλυτη συνεργασία ΚΟΕΑΣ-ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ στον καθορισμό των λιστών συμμετοχής. Οι Γυμναστικοί Σύλλογοι θα πρέπει έγκαιρα να κοινοποιήσουν τις συμμετοχές των αθλητών-τριών κατ αγώνισμα στην Ομοσπονδία. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Αντώνης Γρ. Δράκος Περικλής Μάρκαρης

8 Αρ.Φακ. 70/2β/15 Λευκωσία, 08 Ιουνίου 2015 ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ου 97P P ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ου 59P PΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΣΙΡΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ, IOYNIOY 2015 Α ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 UΠΡΩΙ 9.00 ΠΜ 100Μ.ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΥΨΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ 9.15 ΠΜ 110Μ.ΕΜΠΟΔΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ 9.30 ΠΜ 100Μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ 9.45 ΠΜ 100Μ. ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΠΜ 400Μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΠΜ ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΠΜ 400Μ. ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ UΑΠΟΓΕΥΜΑ 6.15Μ.Μ. 3000Μ. ΣΤΗΠΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 6.45Μ.Μ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ (ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΕΠΑΡΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ / ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ-ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ - ΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΝΕΟΚΛΗ ΘΩΜΑ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΓΣΟ)

9 Μ.Μ ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ ΥΨΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 100Μ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 7.30Μ.Μ 110Μ ΕΜΠΟΔΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 7.35Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ 100Μ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 7.40Μ.Μ 100 ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 7.45Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ 110Μ ΕΜΠΟΔΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 7.50Μ.Μ 100 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 7.55Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ 100 ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 8.00Μ.Μ 1500 ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 8.10Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ 100 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ 8.15Μ.Μ 1500 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 8.25 Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ 1500 ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 8.30Μ.Μ. 3000Μ.ΣΤΗΠΛ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 8.35Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΑΝΔΡΩΝ 8.40Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ 1500 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ 8.45Μ.Μ. 400 ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 8.50Μ. Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ ΥΨΟΣ ΑΝΔΡΩΝ 8.55Μ.Μ 400 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 9.00Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ 3000Μ ΣΤΗΠΛ ΑΝΔΡΩΝ 10000Μ ΑΝΔΡΩΝ 3000Μ ΣΤΗΠΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

10 Μ.Μ 4Χ100 ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 9.10Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 9.15Μ.Μ 4Χ100 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 9.20Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΑΝΔΡΩΝ ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 400 ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 400 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ ΔΕΚΑΘΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΤΑΘΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 10000M. ΓΥΝΑΙΚΩΝ 4Χ100 ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 4Χ100 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ Μισός Μαραθώνιος ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ, 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 UΠΡΩΙ 9.00 ΠΜ 400Μ.ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΥΨΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΜΗΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ 9.20 ΠΜ 400Μ. ΕΜΠΟΔΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ 9.40 ΠΜ 800 ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΠΜ 800 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΠΜ ΜΗΚΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΠΜ 200Μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΠΜ 200Μ. ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ

11 - 4 - UΑΠΟΓΕΥΜΑ 4.00Μ.Μ. ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 5.00Μ.Μ. ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 6.30 ΜΜ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 7.00Μ.Μ ΥΨΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 400Μ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΗΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 7.05Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 7.15Μ.Μ 400Μ ΕΜΠΟΔΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 7.20Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ 400Μ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 7.25Μ.Μ 800 ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 7.30Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ 400Μ ΕΜΠΟΔΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 7.35Μ.Μ 800 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 7.45Μ.Μ 200 ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 7.55Μ.Μ 200 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 8.00Μ.Μ. ΜΗΚΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 8.05Μ.Μ 5000 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 8.10Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ ΜΗΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 800 ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

12 Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 800 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ 8.25Μ.Μ ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 8.30Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ 8.35Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ 200 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ&ΓΥΝΑΙΚΩΝ 8.40Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ ΥΨΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 8.50Μ.Μ 4Χ400 ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 9.00Μ.Μ 4Χ400 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΕΛΙΚΟΣ 9.05Μ.Μ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ 5000 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ ΜΗΚΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΝΔΡΩΝ&ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 5000 ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 4 Χ 400 ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 4 Χ 400 ΜΕΤΡΑ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΥΝΕΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΥΝΕΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Λευκωσία, 08 Ιουνίου 2015

**** ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 **** ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

**** ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015 **** ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. - Επιτροπή Ανάπτυξης Αθήνα, 27 Ιανουαρίου 2015 Αρμ. Υπάλ: Μαίρη Παναγιωτάκη Αριθμ. Πρωτ. 229 Τηλ: 210 9323976 Προς: Ε.Α.Σ. T.Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (Για άμεση ενημέρωση των Σωματείων σας) **** ΓΕΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Σ.Ε.Γ.Α.Σ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα, 3 Μαρτίου 2010 Αρμ. Υπάλ: Μαίρη Παναγιώτακη Τηλ: 210 9323976

Σ.Ε.Γ.Α.Σ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα, 3 Μαρτίου 2010 Αρμ. Υπάλ: Μαίρη Παναγιώτακη Τηλ: 210 9323976 Σ.Ε.Γ.Α.Σ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αθήνα, 3 Μαρτίου 2010 Αρμ. Υπάλ: Μαίρη Παναγιώτακη Αριθμ. Πρωτ. Τηλ: 210 9323976 Προς: Ε.Α.Σ. Τ.Ε. Σ.Ε.Γ.Α..Σ. (Για άμεση ενημέρωση των σωματείων τους ) ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α 2010

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α 2010 Ρόδος 24 / 3 / 2010 Αριθ. Πρωτ.. Προς: Σωματεία Δωδ/σου Κοιν: ΣΕΓΑΣ - Γρ.Ανάπτυξης Σύνδεσμο Κριτών ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α 2010 Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ «ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ» «Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2014»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ «ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ» «Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2014» Α.Σ. ΡΗΓΑΣ Ε ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 31.5. Σελίδα 1/9 Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 54638 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ (ΙΒΑΝ): GR2201102110000021148010248 Α.Φ.Μ. : 099412486 / ΣΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 2015 ΤΡΑΠ ΣΚΗΤ ΔΙΠΛΟ ΤΡΑΠ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 2015 ΤΡΑΠ ΣΚΗΤ ΔΙΠΛΟ ΤΡΑΠ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ 21, 2025 ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ / TELEPHONE + 357 22449822 ΦΑΞ / FAX + 357 22449819 CYPRUS SHOOTING SPORT FEDERATION 21 AMFIPOLEOS ST., CY-2025 NICOSIA, CYPRUS

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 3. ΚΥΚΛΟΣ ΑΓΩΝΩΝ GRAND PRIX ΣΕ ΚΟΛ/ΡΙΟ 25μ.-50μ. 9 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΓΩΝΩΝ (ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΡΙΩΝ-ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ) 16

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 3. ΚΥΚΛΟΣ ΑΓΩΝΩΝ GRAND PRIX ΣΕ ΚΟΛ/ΡΙΟ 25μ.-50μ. 9 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΓΩΝΩΝ (ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΡΙΩΝ-ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ) 16 Περιεχόμενα ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 3 ΚΥΚΛΟΣ ΑΓΩΝΩΝ GRAND PRIX ΣΕ ΚΟΛ/ΡΙΟ 25μ.-50μ. 9 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΓΩΝΩΝ (ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΡΙΩΝ-ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ) 16 ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΓΩΝΩΝ (ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΡΙΩΝ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ)

Διαβάστε περισσότερα

http://www.koe.org.gr/images/stories/prokirixi_agonon_kol._2014.doc Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Κ Ο Λ Υ Μ Β Η Τ Ι Κ Ω Ν Α Γ Ω Ν Ω Ν 2 0 1 4

http://www.koe.org.gr/images/stories/prokirixi_agonon_kol._2014.doc Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Κ Ο Λ Υ Μ Β Η Τ Ι Κ Ω Ν Α Γ Ω Ν Ω Ν 2 0 1 4 http://www.koe.org.gr/images/stories/prokirixi_agonon_kol._2014.doc ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθ. πρωτ. 6130 /Ε Αθήνα, Οκτώβριος 2013 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Κ Ο Λ Υ Μ Β Η Τ Ι Κ Ω Ν Α Γ Ω Ν Ω Ν 2 0 1

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ 12 Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στις 1 2 Ιουνίου 12 στο Κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

- Τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΕΓΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ 2015

- Τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΕΓΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ 2015 ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΩΝΩΝ Πληροφορίες: Κλεοπάτρα Παπανικολάου Τηλ. : 210-93.58.592 Fax: 210-93.56.904 ================================== Αρ. Πρωτ.: 193 Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2015 Προς: E.A.Σ Τ.Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Π Ε Ι Ρ Α Ι Α

ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Π Ε Ι Ρ Α Ι Α ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Π Ε Ι Ρ Α Ι Α Προς: - Σ.Ε.Γ.Α.Σ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑΣ,25 Απριλίου 2012 Αριθµ. Πρωτ.: 40 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Πειραιά, προκηρύσσει και διοργανώνει,

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2015, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2015 που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2014 Περιεχόμενα ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ... 2. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΔΕΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΙΣΤΗ... 3. ΣΤΟΛΕΣ / ΚΡΑΝΗ / ΠΟΔΗΛΑΤΑ... 4. ΠΑΤΗΜΑΤΑ / ΑΝΑΠΤΥΓΜΑΤΑ... 5. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΠΑΝΕΛΛΗΝΙA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ BEACH VOLLEY 2012 Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης OAKA Ανοιχτό Κολυμβητήριο Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι 210.68.01.994

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ E.Ο.Χ

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ E.Ο.Χ Α.Π. : Αθήνα / /2012 ΑΡΘΡΟ 1: ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ E.Ο.Χ ΓΕΝΙΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Για την διεξαγωγή των Αλπικών Αγωνισμάτων έτους 2012-2013 (Απόφαση ΔΣ της../../2012 μετά από εισήγηση της ΕΑΑ) ΗΛΙΚΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Α.Σ.Ι.Σ. ΕΚΔΟΣΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΣ 2011 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Κανονισμός Λειτουργίας Α.Σ.Ι.Σ. 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 4 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Α.Σ.Ι.Σ... 4 ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Α.Σ.Ι.Σ.... 4 ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Βραβεύτηκε ο Μαθητικός Αθλητισμός. Παίσιος Δημητριάδης πρώτος στα 200μ., 400μ. ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ. ΔΙΜΗΝΙΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΕΑΣ ΤΕΥΧΟΣ 6ον 2014

Βραβεύτηκε ο Μαθητικός Αθλητισμός. Παίσιος Δημητριάδης πρώτος στα 200μ., 400μ. ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ. ΔΙΜΗΝΙΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΕΑΣ ΤΕΥΧΟΣ 6ον 2014 ISSN 1450-281Χ ΔΙΜΗΝΙΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΕΑΣ ΤΕΥΧΟΣ 6ον 2014 ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Παίσιος Δημητριάδης πρώτος στα 200μ., 400μ. Βραβεύτηκε ο Μαθητικός Αθλητισμός 1 ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΔΙΜΗΝΙΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο Καβάλας (καινούριο κλειστό κολυμβητήριο 50μ.)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο Καβάλας (καινούριο κλειστό κολυμβητήριο 50μ.) 1 η ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑ JUNIOR 2010 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας με την στήριξη του Δήμου Καβάλας και της Δ.Α.Ν.Ε.Κ. και την υποστήριξη της Π.Ε.Κ. Αν. Μακεδονίας-Θράκης,

Διαβάστε περισσότερα

Α. JUNIORS 12-14-16-18

Α. JUNIORS 12-14-16-18 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2015, 2016, 2017 Α. JUNIORS 12-14-16-18 Εισαγωγικό σημείωμα Για τις κατηγορίες 12-14-16, το σύστημα των Εθνικών Πρωταθλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Πανηγυρική είναι η παρούσα έκδοση της τριμηνιαίας εφημερίδας μας, αφού με αυτό το τεύχος

Πανηγυρική είναι η παρούσα έκδοση της τριμηνιαίας εφημερίδας μας, αφού με αυτό το τεύχος ISSN 1986-2326 (print) ISSN 1986-2334 (online) τα νέα του ΓΣΠ www.gsp.org.cy TEYXOΣ 12 MAPTIOΣ 2012 Τριμηνιαίο ενημερωτικό δελτίο του Γυμναστικού Συλλόγου «Τα Παγκύπρια» ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΡΕΑΛ Το ΑΠΟΕΛ, με την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ BEACH VOLLEYBALL ΠΑΝΕΛΛΗΝΙA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ BEACH VOLLEY 2014 Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης OAKA Ανοιχτό Κολυμβητήριο Σπύρου Λούη, 151 23 Μαρούσι 210.68.01.992

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ OΠΑΠ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΤΡΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ OΠΑΠ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΤΡΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 10 Μαρτίου 2015 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ OΠΑΠ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΤΡΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Συμμετοχή 2. Προσέλευση στους αγώνες 3. Μηδενισμός ομάδων 4. Σύστημα και όροι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΜΠΙΛΙΑΡ ΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΜΠΙΛΙΑΡ ΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΜΠΙΛΙΑΡ ΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 16 Ιουλίου 2012 Οµοσπονδία Μπιλιάρδου Κύπρου CYPBF Σελίδα - 2 - από 14 Contents Κανονισμοί... - 3 - Γενικές οδηγίες για της αγωνιστικές

Διαβάστε περισσότερα

ΓΣΠ. τα νέα του. Σημαντική βράβευση για τη Δώρα Κυριάκου. Εγκαινιάστηκε η νέα ιστοσελίδα του ΓΣΠ. Ημερίδα Ρίψεων στο ΓΣΠ. Σελίδα 3.

ΓΣΠ. τα νέα του. Σημαντική βράβευση για τη Δώρα Κυριάκου. Εγκαινιάστηκε η νέα ιστοσελίδα του ΓΣΠ. Ημερίδα Ρίψεων στο ΓΣΠ. Σελίδα 3. τα νέα του ΓΣΠ www.gsp.org.cy ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ Η 23χρονη, φέτος, αθλήτρια του ΓΣΠ Έλενα Στεφάνου έρχεται από μια επιτυχημένη χρονιά, γεγονός που την υποχρεώνει να βάλει ψηλότερους στόχους για

Διαβάστε περισσότερα

Α Θ Λ Η Τ Ι Κ Ε Σ Σ Υ Ν Α Ν Τ Η Σ Ε Ι Σ Ι Ι Ω Τ Ι Κ Ω Ν Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ω Ν ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓIΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2006-2007 Ε Τ Ο Σ Ι Ρ Υ Σ Ε Ω Σ 1 9 9 1

Α Θ Λ Η Τ Ι Κ Ε Σ Σ Υ Ν Α Ν Τ Η Σ Ε Ι Σ Ι Ι Ω Τ Ι Κ Ω Ν Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ω Ν ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓIΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2006-2007 Ε Τ Ο Σ Ι Ρ Υ Σ Ε Ω Σ 1 9 9 1 Α Θ Λ Η Τ Ι Κ Ε Σ Σ Υ Ν Α Ν Τ Η Σ Ε Ι Σ Ι Ι Ω Τ Ι Κ Ω Ν Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ω Ν..π.. ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓIΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2006-2007 Ε Τ Ο Σ Ι Ρ Υ Σ Ε Ω Σ 1 9 9 1 ..π.. ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓIΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2006-2007 ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ISSN 1450-281Χ. ΔΙΜΗΝΙΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΕΑΣ ΤΕΥΧΟΣ 5ον 2014 ΝΑΤΑΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ. Πρόκληση η Ολυμπιάδα του 2016 O ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

ISSN 1450-281Χ. ΔΙΜΗΝΙΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΕΑΣ ΤΕΥΧΟΣ 5ον 2014 ΝΑΤΑΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ. Πρόκληση η Ολυμπιάδα του 2016 O ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ISSN 1450-281Χ ΔΙΜΗΝΙΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΕΑΣ ΤΕΥΧΟΣ 5ον 2014 ΝΑΤΑΛΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ Πρόκληση η Ολυμπιάδα του 2016 O ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ 1 ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΔΙΜΗΝΙΑΙΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΕΑΣ ΤΕΥΧΟΣ 5 ΕΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΗΛΑΣΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΗΛΑΣΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟ ΗΛΑΣΙΑΣ 2015 Περιεχόµενα ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ... 2. ΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Α ΕΙΑ ΠΟ ΗΛΑΤΙΣΤΗ... 3. ΣΤΟΛΕΣ / ΚΡΑΝΗ / ΠΟ ΗΛΑΤΑ... 4. ΠΑΤΗΜΑΤΑ / ΑΝΑΠΤΥΓΜΑΤΑ... 5. ΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Γιάννης Αθαναηλίδης - Κώστας Κολωνιάρης - Χάρης Παπάζογλου. Τεχνική Διεύθυνση Μάνος Μουλιανιτάκης. Κανόνες και Κανονισμοί 2013

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Γιάννης Αθαναηλίδης - Κώστας Κολωνιάρης - Χάρης Παπάζογλου. Τεχνική Διεύθυνση Μάνος Μουλιανιτάκης. Κανόνες και Κανονισμοί 2013 Ε.Φ.Ο.Α. ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Γιάννης Αθαναηλίδης - Κώστας Κολωνιάρης - Χάρης Παπάζογλου Τεχνική Διεύθυνση Μάνος Μουλιανιτάκης Κανόνες και Κανονισμοί 2013 Αγόρια-Κορίτσια κάτω των 12/14/16/18 Ετών Εισαγωγικό

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Μαρούσι, 18 Ιουλίου 2014 Αριθ. πρωτ.2677 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2725/1999 όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Ε.Ο.Κ.) Αριθ. Πρωτ. 60 Καλαμάτα 05 / 02 / 2008. Π ρ ο κ η ρ ή σ ε ι

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Ε.Ο.Κ.) Αριθ. Πρωτ. 60 Καλαμάτα 05 / 02 / 2008. Π ρ ο κ η ρ ή σ ε ι ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ CENTRAL & SOUTH ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ & ΝΟΤΙΑΣ PELOPONNISE UNION ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ OF BASKETBAL CLUBS ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 34-241 00 ΚΑΛΑΜΑΤΑ ARISTOTELOUS 34 241 00 KALAMATA ΤΗΛ. ΦΑΞ (27210-)93433

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. Αγώνες 1.1. Πρωταθλήματα 1.2. Ranking Lists 1.2.1. Διαχωρισμός Κατηγοριών Ranking List 1.3. Κύπελλα 1.3.1. Παγκύπριο Κύπελλο

Διαβάστε περισσότερα