ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Κέρκυρα 03/08/2016 ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Αριθμ. Πρωτ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Κέρκυρα 03/08/2016 ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Αριθμ. Πρωτ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Κέρκυρα 03/08/2016 ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Αριθμ. Πρωτ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τίτλος Διαγωνισμού:Προμήθεια Γραφικής ύλης, λοιπών υλικών γραφείου και φωτοαντιγραφικού χαρτιού για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Κέρκυρας,των παιδικών εξοχών πρώην ΠΙΚΠΑ και του Ξενώνα φιλοξενίας ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Την επιλογή αναδόχου προμηθευτή, με πρόχειρο διαγωνισμό, με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή ανά είδος, για την προμήθεια γραφικής ύλης, λοιπών υλικών γραφείων και φωτοαντιγραφικού χαρτιού για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Κέρκυρας, των παιδικών εξοχών πρώην ΠΙΚΠΑ και του Ξενώνα φιλοξενίας για ένα έτος. Η προμήθεια των παραπάνω έχει προϋπολογισμό δημοπράτησης ,03 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24 % ΑΡΘΡΟ 1ο : ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ Η διενέργεια του διαγωνισμού και η εκτέλεση της προμήθειας των αναφερομένων ειδών διέπονται από τις διατάξεις: 1. Την Υ.Α 11389/93 του ΥΠ. ΕΣ. περί Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α. (ΦΕΚ Β 185/ ) 2. Το Ν.2286/95 περί Προμηθειών του Δημοσίου Τομέα και ρυθμίσεων συναφών θεμάτων» (ΦΕΚ Α 19/ ) 3. Το Ν. 3463/06 περί «Κύρωση του κώδικα Δήμων & Κοινοτήτων» 4. Του Ν. 3852/ΦΕΚ 87 Α / «Νέα αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης και της αποκεντρωμένης διοίκησης Πρόγραμμα Καλλικράτης». 5. Τις διατάξεις του Ν.4281/2014 (ΦΕΚ Α 160/ )Μέτρα στήριξης και ανάπτυξης της Ελληνικής οικονομίας,οργανωτικά θέματα Υπουργείου Οικονομικών και άλλες διατάξεις.

2 6. Του N. 4013/11 (ΦΕΚ 204 Α/ ) «Σύσταση ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων και Κεντρικού Ηλεκτρονικού Μητρώου Δημοσίων Συμβάσεων Αντικατάσταση του έκτου κεφαλαίου του ν. 3588/2007 (πτωχευτικός κώδικας) Προπτωχευτική διαδικασία εξυγίανσης και άλλες διατάξεις». 7. Του N. 4250/2014 (ΦΕΚ 74 Α/ ) «Διοικητικές Απλουστεύσεις Καταργήσεις, Συγχωνεύσεις Νομικών Προσώπων και Υπηρεσιών του Δημοσίου Τομέα Τροποποίηση Διατάξεων του π.δ. 318/1992 (Α 161) και λοιπές ρυθμίσεις». 8. Την Π1/3305/2010 απόφαση Υπ. Οικονομίας Αντ. & Ναυτιλίας για τα όρια δ/σμών. 9. Τον Π.Δ.166/2003(ΦΕΚ138Α/2003): «Προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας στην Οδηγία 2000/35 της ,για την καταπολέμηση των καθυστερήσεων πληρωμών στις εμπορικές συναλλαγές» 10. Τις υπ. αρίθμ /2014 και 66148/2014 αποφάσεις Δημάρχου περί μεταβίβασης αρμοδιοτήτων αντιδημάρχων. 11. Τον προϋπολογισμό του Δήμου έτους 2016 και τις εγκεκριμένες πιστώσεις στους παρακάτω κωδικούς : Α. Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπά υλικά γραφείων Κ.Α ποσού ,75 Χρηματοδότηση από ιδίους πόρους Β. Προμήθεια χαρτιού για τις εκτυπώσεις των υπηρεσιών του Δήμου Κ.Α ποσού ,60 Χρηματοδότηση από ιδίους πόρους Γ. Λοιπά έξοδα παιδικών εξοχών πρώην ΠΙΚΠΑ (γραφική ύλη, ειδών γραφείου, σχεδιάσεως βιντεοκασετών κλπ) Κ.Α ποσού 247,13 Χρηματοδότηση από το υπουργείο Υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης. Δ.. Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπών ειδών γραφείου, για τη λειτουργία του Ξενώνα φιλοξενίας Δήμου Κέρκυρας. Κ.Α ποσού 199,95 Χρηματοδότηση Ε.Π.ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ Ε. Προμήθεια υλικών πολλαπλών εκτυπώσεων (Τόνερ, Φωτοτυπικό χαρτί κλπ) για τη λειτουργία του Ξενώνα φιλοξενίας Δήμου Κέρκυρας Κ.Α ποσού 173,60 Χρηματοδότηση Ε.Π.ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ Την 21-8/ (ΑΔΑ:6Ο91ΩΕΑ-ΟΚΗ) απόφαση Οικονομικής Επιτροπής με την οποία καθορίστηκαν οι όροι διακήρυξης και η έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών του διαγωνισμού όπως αυτές ισχύουν κατά την ημερομηνία δημοσίευσης της διακήρυξης, καθώς και με τους όρους του παρόντος τεύχους Άρθρο 2 ο :ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΤΕΥΧΗ Τα Συμβατικά τεύχη είναι τα παρακάτω, και σε περίπτωση ασυμφωνίας μεταξύ των περιεχομένων σε αυτά όρων, η σειρά ισχύος αυτών καθορίζεται ως εξής:

3 α) Η Διακήρυξη του διαγωνισμού. β) Η Οικονομική Προσφορά του αναδόχου. γ) Η Ειδική Συγγραφή Υποχρεώσεων της μελέτης. δ) Ο Ενδεικτικός Προϋπολογισμός -Τεχνικές Προδιαγραφές της μελέτης. ε) Η Τεχνική Έκθεση της μελέτης. Άρθρο 3 ο : ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Η δαπάνη για την συγκεκριμένη προμήθεια προϋπολογίζεται στο συνολικό ποσόν των με Φ.Π.Α. (24%) Η χρηματοδότηση προέρχεται από : Α. Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπά υλικά γραφείων Κ.Α ποσού ,75 Χρηματοδότηση από ιδίους πόρους Β. Προμήθεια χαρτιού για τις εκτυπώσεις των υπηρεσιών του Δήμου Κ.Α ποσού ,60 Χρηματοδότηση από ιδίους πόρους Γ. Λοιπά έξοδα παιδικών εξοχών πρώην ΠΙΚΠΑ (γραφική ύλη, ειδών γραφείου, σχεδιάσεως βιντεοκασετών κλπ) Κ.Α ποσού 247,13 Χρηματοδότηση από το υπουργείο Υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης. Δ.. Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπών ειδών γραφείου, για τη λειτουργία του Ξενώνα φιλοξενίας Δήμου Κέρκυρας. Κ.Α ποσού 199,95 Χρηματοδότηση Ε.Π.ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ Ε. Προμήθεια υλικών πολλαπλών εκτυπώσεων (Τόνερ, Φωτοτυπικό χαρτί κλπ) για τη λειτουργία του Ξενώνα φιλοξενίας Δήμου Κέρκυρας Κ.Α ποσού 173,60 Χρηματοδότηση Ε.Π.ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ Άρθρο 4 ο : ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ Εγγύηση συμμετοχής δεν απαιτείται σύμφωνα με το άρθρο157 παρ.1α του Ν.4281/2014 Κατά την υπογραφή της σύμβασης, απαιτείται η κατάθεση εγγύησης καλής εκτέλεσης ίση με πέντε (5%) χωρίς το ΦΠΑ της συνολικής συμβατικής αξίας Ο χρόνος ισχύος της εγγύησης καλής εκτέλεσης θα είναι διάρκειας τουλάχιστον 14 μηνών. Η εγγύηση επιστρέφεται μετά την οριστική ποσοτική και ποιοτική παραλαβή του υλικού και ύστερα από την εκκαθάριση των τυχόν απαιτήσεων από τους δύο συμβαλλόμενους. Οι εγγυήσεις εκδίδονται από πιστωτικά ιδρύματα ή άλλα νομικά πρόσωπα που

4 λειτουργούν νόμιμα στα κράτη μέλη της ΕΟΚ και έχουν σύμφωνα με τη νομοθεσία των κρατών μελών αυτό το δικαίωμα, συνοδευόμενες από επίσημη μετάφρασή τους εις την Ελληνική. Πρέπει απαραίτητα να αναφέρουν τα ακόλουθα: (1) Την ημερομηνία έκδοσης. (2) Τον εκδότη. (3) Τον οργανισμό τοπικής αυτοδιοίκησης προς τον οποίο απευθύνεται. (4) Τον αριθμό της εγγύησης. (5) Το ποσό που καλύπτει η εγγύηση. (6) Την πλήρη επωνυμία και τη διεύθυνση του προμηθευτή υπέρ του οποίου εκδίδεται η εγγύηση. (7) Τη σχετική διακήρυξη, και την ημερομηνία διαγωνισμού. (8) Ότι η εγγύηση παρέχεται ανέκκλητα και ανεπιφύλακτα, ο δε εκδότης παραιτείται του δικαιώματος της διαιρέσεως και διζήσεως. (9) 'Ότι το ποσόν της εγγύησης τηρείται στην διάθεση του φορέα που διενεργεί τον διαγωνισμό και ότι θα καταβληθεί ολικά ή μερικά χωρίς καμία από μέρος του εκδότη αντίρρηση ή ένσταση και χωρίς να ερευνηθεί το βάσιμο ή μη της απαίτησης, μέσα σε τρεις (3) ημέρες από την απλή έγγραφη ειδοποίηση. (10) Ότι σε περίπτωση κατάπτωσης της εγγύησης, το ποσό της κατάπτωσης υπόκειται σε πάγιο τέλος χαρτοσήμου. Άρθρο 5 ο : ΧΡΟΝΟΣ-ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο διαγωνισμός θα γίνει στις 17/08/2016 ημέρα Τετράρτη και ώρα έως π.μ. (ώρα λήξης υποβολής προσφορών), ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής, στο Δημοτικό Κατάστημα Δήμου Κέρκυρας, επί της οδού Λεωφόρος Αλεξάνδρας 6α Κέρκυρα. Οι επιθυμούντες να συμμετέχουν στον διαγωνισμό πρέπει να καταθέσουν έγγραφες προσφορές μέσα στην προθεσμία που ορίζεται από την διακήρυξη. Οι προσφορές μπορεί να αποστέλλονται στην Υπηρεσία (Τμήμα Πρωτοκόλλου του Δήμου Κέρκυρας-Δ/νση Λεωφόρος Αλεξάνδρας 6 Α -ΤΚ 49100)με οποιοδήποτε τρόπο και παραλαμβάνονται με απόδειξη, με την απαραίτητη όμως προϋπόθεση ότι αυτές θα περιέρχονται στην Υπηρεσία μέχρι και την προηγούμενη της ημερομηνίας διενέργειας του διαγωνισμού.

5 Άρθρο 6 ο :ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η παρούσα διακήρυξη και λοιπά πληροφοριακά στοιχεία του διαγωνισμού διατίθενται από το Γραφείο Προμηθειών του Δήμου Κέρκυρας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο ,62781, FAX και στη διεύθυνση Λ. Αλεξάνδρας 6Α - ΚΕΡΚΥΡΑ καθώς και στην ιστοσελίδα και στην ενότητα διαγωνισμοί. Άρθρο 7 ο : ΧΡΟΝΟΣ-ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Η διάρκεια της προμήθειας ορίζεται από την υπογραφή της Σύμβασης και θα έχει διάρκεια ένα χρόνο, εκτός και αν το συμβατικό αντικείμενο εξαντληθεί νωρίτερα. Αν το συμβατικό αντικείμενο δεν εξαντληθεί εντός ενός έτους από την υπογραφή της σύμβασης, τότε η διάρκεια της σύμβασης μπορεί να παραταθεί χρονικά μέχρι την εξάντληση του συμβατικού αντικειμένου, χωρίς όμως υπέρβαση του ποσού της σύμβασης Η παράδοση των υλικών θα γίνεται τμηματικά ή συνολικά, ως προς τις ποσότητες ανάλογα με τις ανάγκες του Δήμου κατόπιν παραγγελίας. Η παράδοση των υλικών θα γίνεται στην αποθήκη του Δήμου Εθν. Αντιστάσεως Κέρκυρα ή σε άλλα σημεία που θα υποδειχθούν από τον υπεύθυνο αποθήκης και κατόπιν συνεννοήσεως μαζί του, μέσα σε χρόνο τριών ημερών από την παραγγελία. Η παραλαβή των υλικών θα γίνεται από την αρμόδια επιτροπή παραλαβής του άρθρου 46 του ΕΚΠΟΤΑ, όπως έχει οριστεί από Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Κέρκυρας, η οποία θα θα συντάξει το σχετικό πρωτόκολλο παραλαβής, αφού ειδοποιηθεί για την παραλαβή από τον υπεύθυνο της αποθήκης. Άρθρο 8 ο : ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Περίληψη της παρούσας θα δημοσιευτεί σε (1) τοπική εφημερίδα και στο διαδίκτυο (www. diavgeia. gov. gr και www. corfu. gr) και θα αναρτηθεί στο πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Κέρκυρας, ενώ ολόκληρη η διακήρυξη θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου www. corfu. gr και θα καταχωρηθεί στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων. Τα έξοδα δημοσίευσης της διακήρυξης ή τυχόν επανάληψης θα βαρύνουν τον προμηθευτή, σύμφωνα με την παρ 46 του Ν.3801/2009. Άρθρο 9 ο :ΙΣΧΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ-ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Η ισχύς της προσφοράς θα είναι για έξι (6) μήνες. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, ρητά τονίζεται ότι καμία μεταβολή των προσφερόμενων τιμών δεν θα δεχθεί η Υπηρεσία. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, οι ενώσεις προμηθευτών και οι συνεταιρισμοί που ασκούν εμπορική δραστηριότητα σχετική με το αντικείμενο είναι εγγεγραμμένοι στα οικεία Επιμελητήρια.

6 Άρθρο 10 ο :ΔΙΚ/ΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ 10.1 Οι Έλληνες Πολίτες α)εγγύηση συμμετοχής δεν απαιτείται σύμφωνα με το άρθρο157 παρ.1 α του Ν.4281/2014 β) Απόσπασμα ποινικού μητρώου έκδοσης τουλάχιστον του τελευταίου τριμήνου από το οποίο να προκύπτει ότι δεν έχουν καταδικαστεί για αδίκημα σχετικό με την άσκηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας. γ) Πιστοποιητικό της αρμόδιας κατά περίπτωση Δικαστικής ή Διοικητικής Αρχής ότι δεν τελούν υπό πτώχευση,εκκαθάριση, αναγκαστική διαχείριση πτωχευτικό συμβιβασμό ή άλλη ανάλογη κατάσταση και επίσης ότι δεν τελούν υπό διαδικασία κήρυξης σε πτώχευση ή έκδοσης απόφασης αναγκαστικής εκκαθάρισης ή αναγκαστικής διαχείρισης ή πτωχευτικού συμβιβασμού ή υπό άλλη ανάλογη διαδικασία. δ) Πιστοποιητικό πουεκδίδεται από αρμόδια κατά περίπτωση αρχή, από το οποίο να προκύπτει ότι είναι ενήμεροι ως προς τις υποχρεώσεις τους που αφορούν τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης και ως προς τις φορολογικές υποχρεώσεις τους κατά την ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού. Σε περίπτωση εγκατάστασης τους στην αλλοδαπή, τα δικαιολογητικά των παραπάνω εδαφίων (γ) και (δ) εκδίδονται με βάση την ισχύουσα νομοθεσία της χώρας που είναι εγκατεστημένοι, από την οποία και εκδίδεται το σχετικό πιστοποιητικό. ε) Πιστοποιητικό του οικείου επιμελητηρίου ή ισοδύναμης επαγγελματικής οργάνωσης στο οποίο να πιστοποιείται η εγγραφή τους σε αυτό και το ειδικό επάγγελμα τους και το οποίο να έχει εκδοθεί το πολύ έξι (6) μήνες πριν από την ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού. στ)υπεύθυνη δήλωση ότι έλαβαν γνώση των όρων της Διακήρυξης και τους αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα και τα προσφερόμενα είδη θα είναι σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της μελέτης Οι Αλλοδαποί πολίτες α)εγγύηση συμμετοχής δεν απαιτείται σύμφωνα με το άρθρο157 παρ.1 α του Ν.4281/2014 β).απόσπασμα ποινικού μητρώου ή ισοδύναμου εγγράφου αρμόδιας διοικητικής ή δικαστικής αρχής της χώρας εγκατάστασης τους, έκδοσης τουλάχιστον του τελευταίου τριμήνου, από το οποίο να προκύπτει ότι δεν έχουν καταδικαστεί για αδίκημα σχετικό με την άσκηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.

7 γ).πιστοποιητικό αρμόδιας Δικαστικής ή Διοικητικής Αρχής κατά περίπτωση της χώρας εγκατάστασης τους,από το οποίο να προκύπτει ότι δεν συντρέχουν οι περιπτώσεις (γ) και (δ) της προηγούμενης παραγράφου 10.1 του άρθρου αυτού. δ)πιστοποιητικό της αρμόδιας αρχής της χώρας εγκατάστασης τους, περί εγγραφής τους στα μητρώα του οικείου επιμελητηρίου ή σε ισοδύναμους επαγγελματικούς καταλόγους. ε).πιστοποιητικό εγγραφής οικείου επιμελητηρίου ή ισοδύναμων επαγγελματικών κατάλογων της αρμόδιας αρχής της χώρας εγκατάστασης τους. στ)υπεύθυνη δήλωση ότι έλαβαν γνώση των όρων της Διακήρυξης και τους αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα και τα προσφερόμενα είδη θα είναι σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της μελέτης Τα νομικά πρόσωπα ημεδαπά ή αλλοδαπά Όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά των προηγούμενων παραγράφων (10.1) και (10.2)εκτός του αποσπάσματος ποινικού μητρώου ή του ισοδύναμου προς τούτο εγγράφου,που σε αυτή την περίπτωση θα αφορά τον τρέχοντα νόμιμο εκπρόσωπο τους Οι συνεταιρισμοί α)εγγύηση συμμετοχής δεν απαιτείται σύμφωνα με το άρθρο157 παρ.1 α του Ν.4281/2014 β)βεβαίωση εποπτεύουσας αρχής ότι ο συνεταιρισμός λειτουργεί νόμιμα. γ)πιστοποιητικό αρμόδιας δικαστικής ή διοικητικής αρχής από το οποίο να προκύπτει ότι δεν συντρέχουν οι περιπτώσεις (γ) και (δ) της παραγράφου δ)υπεύθυνη δήλωση ότι έλαβαν γνώση των όρων της Διακήρυξης και τους αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα και τα προσφερόμενα είδη θα είναι σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της μελέτης Οι ενώσεις προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά: α) Όλα τα παραπάνω κατά περίπτωση δικαιολογητικά, για κάθε προμηθευτή που συμμετέχει στην ένωση. β) Πιστοποιητικό σκοπιμότητας του ΕΟΜΜΕΧ για ενώσεις προμηθευτών που αποτελούνται από μικρομεσαίες μεταποιητικές επιχειρήσεις (ΜΜΕ) ή παραγωγικούς αστικούς συνεταιρισμούς στις οποίες μετέχουν και επιχειρήσεις του εσωτερικού ή του εξωτερικού είτε μεγαλύτερου μεγέθους είτε με μη μεταποιητική δραστηριότητα και εφόσον οι εργασίες που θα εκτελεστούν από τις ΜΜΕ ή τους παραγωγικούς αστικούς συνεταιρισμούς αντιπροσωπεύουν ποσοστό μεγαλύτερο από 50%.Το πιστοποιητικό

8 αυτό μπορεί να υποβληθεί και μετά την υποβολή της προσφοράς μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού. γ) Οι ΜΜΕ εκτός από τα πιο πάνω δικαιολογητικά μαζί με την προσφορά τους υποβάλλουν και κάθε άλλο απαραίτητο δικαιολογητικό, που εκδίδεται ή θεωρείται από τον ΕΟΜΜΕΧ, από το οποίο να προκύπτει ότι ανταποκρίνονται στα κριτήρια που καθορίζονται για τη χρηματοδότηση τους από τις πράξεις που κάθε φορά εκδίδει ο διοικητής της τράπεζας Ελλάδος. Άρθρο 11 ο ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 11.1 Με ποινή αποκλεισμού οι προσφορές υποβάλλονται μέσα σε φάκελο καλά σφραγισμένο. Ο φάκελος κάθε προσφοράς θα αναγράφει ευκρινώς τα ακόλουθα στοιχεία : α)την λέξη ΠΡΟΣΦΟΡΑ με κεφαλαία γράμματα. β)τον πλήρη τίτλο της αρμόδιας υπηρεσίας που διενεργεί τον διαγωνισμό της προμήθειας γ)τον αριθμό της διακήρυξης δ)το αντικείμενο της προμήθειας ε)την ημερομηνία διαγωνισμού στ)τα στοιχεία του συμμετέχοντα Προμηθευτής χορηγητής αναδεικνύεται ο προσφέρων με τη χαμηλότερη τιμή ανά είδος, εφόσον τα προσφερόμενα είδη είναι εντός των τεχνικών προδιαγραφών και λοιπών όρων της διακήρυξης Μέσα στο φάκελο της προσφοράς τοποθετούνται όλα τα σχετικά με την προσφορά στοιχεία και ειδικότερα : α) Όλα τα ζητούμενα στο άρθρο 10 της διακήρυξης δικαιολογητικά συμμετοχής και δηλώσεις. β)μέσα σε ιδιαίτερο σφραγισμένο φάκελο με την ένδειξη OIKONOMIKH ΠΡΟΣΦΟΡΑ καθώς και με τα λοιπά στοιχεία του εξωτερικού φακέλου θα έχουν τοποθετηθεί τα οικονομικά στοιχεία της προσφοράς. Σημείωση :Η οικονομική προσφορά θα συμπληρωθεί πάνω στο έντυπο της υπηρεσίας Όλα τα έγγραφα που απαιτούνται για τη διενέργεια του διαγωνισμού και τη συμμετοχή σε αυτόν συντάσσονται στην Ελληνική γλώσσα. Όλα τα ζητούμενα δικαιολογητικά για συμμετέχουσες αλλοδαπές επιχειρήσεις θα πρέπει να εκδίδονται

9 από τις αντίστοιχες αρμόδιες αρχές της χώρας εγκατάστασης και να έχουν επίσημη μετάφραση στα Ελληνικά Οι προσφορές πρέπει να είναι γραμμένες στην ελληνική γλώσσα και δεν πρέπει να έχουν σβησίματα, προσθήκες και διορθώσεις. Προσφορές που είναι ασαφείς και δεν μπορούν να ερμηνευτούν απορρίπτονται Ο προσφέρων με τη συμμετοχή του θεωρείται ότι αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλους τους όρους της διακήρυξης Μετά την κατάθεση της προσφοράς δεν γίνονται δεκτές τροποποιήσεις ή αντιπροσφορές. Η επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα διευκρινήσεων από τους διαγωνιζόμενους Την προαναφερόμενη στο άρθρο 5 της παρούσας ημερομηνία και ώρα διενέργειας του διαγωνισμού, η αρμόδια επιτροπή σε δημόσια συνεδρίαση ξεκινά με την αρίθμηση των φακέλων των προσφορών με τη σειρά που παραδόθηκαν. Προσφορές που υποβάλλονται στο παραπάνω όργανο μετά την έναρξη της διαδικασίας αποσφράγισης δεν αποσφραγίζονται,αλλά παραδίδονται στην υπηρεσία για επιστροφή, ως εκπρόθεσμες. Η αποσφράγιση των προσφορών γίνεται δημόσια από την αρμόδια επιτροπή ενώπιον των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό με την παρακάτω διαδικασία: Αποσφραγίζεται ο κυρίως φάκελος, μονογράφονται από την Επιτροπή όλα τα δικαιολογητικά συμμετοχής και τα τεχνικά στοιχεία της προσφοράς. Οι φάκελοι των οικονομικών προσφορών δεν αποσφραγίζονται, αλλά μονογράφονται και τοποθετούνται σ ένα νέο φάκελο ο οποίος παραδίδεται στην Υπηρεσία. Οι φάκελοι με τα οικονομικά στοιχεία των προσφορών, μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου των λοιπών στοιχείων, επαναφέρονται για όσες προσφορές κρίθηκαν αποδεκτές στην Επιτροπή για την αποσφράγιση τους κατά την ημερομηνία και ώρα που ορίζει σχετική πρόσκληση και ακολουθεί η ανακοίνωση των τιμών. Κατά τη διαδικασία του ελέγχου των λοιπών στοιχείων και πριν το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών, όσες από αυτές δεν κρίθηκαν αποδεκτές δεν αποσφραγίζονται, γνωστοποιείται δε στους ενδιαφερομένους, έγκαιρα, με έγγραφο ο λόγος της απόρριψης της προσφοράς. Εάν η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι μεγάλη και δεν σταθεί δυνατόν να γίνει ο έλεγχος των δικαιολογητικών συμμετοχής και των τεχνικών στοιχείων αυθημερόν, τότε οι οικονομικές προσφορές θα ανοιχθούν σε επόμενη δημόσια συνεδρίαση της επιτροπής διαγωνισμού, της οποίας η ημέρα και ώρα θα ανακοινωθεί στους διαγωνιζόμενους εγγράφως με σχετικό για το σκοπό αυτό fax. Μετά την αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών το παραπάνω όργανο προβαίνει στην καταχώρηση αυτών σε πρακτικό.

10 11.8 Προσφορά που ορίζει χρόνο ισχύος μικρότερο του παραπάνω αναφερόμενου απορρίπτεται ως απαράδεκτη. Άρθρο 12 ο ΚΡΙΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 12.1 Μετά την κρίση του αποτελέσματος η αρμόδια επιτροπή μπορεί να προβεί στην κατακύρωση της προμήθειας Η επιτροπή μπορεί να προβεί στη ματαίωση του διαγωνισμού γιατί έκρινε ασύμφορο το αποτέλεσμα της διαδικασίας και να προβεί σε επανάληψη του διαγωνισμού με τους ίδιους όρους χωρίς να αλλάξει τις ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ. Άρθρο 13 ο ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ 13.1 Ενστάσεις κατά της διακήρυξης του διαγωνισμού υποβάλλονται στον διαγωνισμό μέσα στο μισό του χρονικού διαστήματος από τη δημοσίευση της διακήρυξης μέχρι την ημερομηνία λήξεως της προθεσμίας υποβολής των προσφορών. Για τον καθορισμό της προθεσμίας αυτής συνυπολογίζονται και οι ημερομηνίες της δημοσίευσης και της υποβολής των προσφορών. Η ένσταση εξετάζεται από την Οικονομική Επιτροπή και η σχετική απόφαση εκδίδεται το αργότερο πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν από την διενέργεια του διαγωνισμού. Οι ενιστάμενοι λαμβάνουν γνώση της σχετικής απόφασης με δική τους φροντίδα Ένσταση κατά της συμμετοχής προμηθευτή ή της νομιμότητας της διενέργειας ως προς την διαδικασία παραλαβής και αποσφράγισης των προσφορών υποβάλλονται κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του ιδίου του διαγωνισμού και μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ανακοίνωση του αποτελέσματος του αντίστοιχου σταδίου. Η ένσταση αυτή δεν επιφέρει αναβολή ή διακοπή του διαγωνισμού αλλά εξετάζεται κατά την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού από το αρμόδιο όργανο που εισηγείται σχετικά προς την Οικονομική Επιτροπή η οποία αποφαίνεται τελικά.η ένσταση κατά της συμμετοχής προμηθευτή σε διαγωνισμό κοινοποιείται υποχρεωτικά σ αυτόν κατά του οποίου στρέφεται Κατά της νομιμότητας της διενέργειας του διαγωνισμού ή της συμμετοχής προμηθευτή σ' αυτόν, έως και την κατακυρωτική απόφαση οι ενστάσεις γίνονται μόνο από προμηθευτή που συμμετέχει στο διαγωνισμό, ή αποκλείστηκε απ' αυτόν σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας του, και για λόγους που ανακύπτουν κατά το αντίστοιχο στάδιο Ενστάσεις που υποβάλλονται για οποιουσδήποτε άλλους λόγους εκτός από τους προαναφερομένους, δεν γίνονται δεκτές. Άρθρο 14 ο :ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Στον προμηθευτή στον οποίο έγινε κατακύρωση ή ανάθεση προμήθειας, αποστέλλεται σχετική ανακοίνωση πρόσκληση. Στην περίπτωση κατά την οποία ο διαγωνιζόμενος που θα επιλεγεί, αρνηθεί να υπογράψει τη Σύμβαση, ή εάν δεν προσέλθει εντός 10 (δέκα) ημερών από την κοινοποίηση σε αυτόν σχετικής πρόσκλησης για την υπογραφή της Σύμβασης, η Αναθέτουσα Αρχή τον κηρύσσει έκπτωτο και διατηρεί το δικαίωμα να αναδείξει ως ανάδοχο τον αμέσως επόμενο κατά σειρά αξιολόγησης διαγωνιζόμενο με τον οποίο θα υπογράψει τη Σύμβαση, κ.ο.κ. Ο Προμηθευτής στον οποίο κατακυρώθηκε ή

11 ανατέθηκε η προμήθεια, υποχρεούται να προσέλθει προσκομίζοντας και την προβλεπόμενη εγγύηση καλής εκτέλεσης Άρθρο 15 ο : ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Η πληρωμή του προμηθευτή θα γίνεται από το Ταμείο του Δήμου Κέρκυρας με την έκδοση των χρηματικών ενταλμάτων πληρωμής, αφού προηγουμένως προσκομισθούν από το προμηθευτή τα απαραίτητα τιμολόγια που θα συνοδεύονται από τα αντίστοιχα δελτία αποστολής & όλα τα απαραίτητα νόμιμα δικαιολογητικά που απαιτούνται. Άρθρο 16 ο :ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ Ο Προμηθευτής βαρύνεται με όλους τους νόμιμους φόρους,τέλη & κρατήσεις. Οι όροι της παρούσας διακήρυξης έχουν εγκριθεί με την υπ αριθμ. 21-8/ (ΑΔΑ:6Ο91ΩΕΑ-ΟΚΗ) Απόφαση της οικονομικής επιτροπής και πρωτοκολλήθηκε στο Δήμο μας με αρθμ. Πρωτ Ο ANTIΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΙΟΣ

12 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κέρκυρα ΤΙΤΛΟΣ: Προμήθεια Γραφικής ύλης, λοιπών υλικών γραφείου και φωτοαντιγραφικού χαρτιού για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Κέρκυρας,των παιδικών εξοχών πρώην ΠΙΚΠΑ και του Ξενώνα φιλοξενίας ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η παρούσα Τεχνική έκθεση συντάχθηκε προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου σε γραφική ύλη, λοιπών υλικών γραφείου και φωτοαντιγραφικού χαρτιού. Η δαπάνη έχει προϋπολογισμό ,03 και θα βαρύνει τις εγκεκριμένες πιστώσεις οικονομικού έτους 2016 από τους παρακάτω κωδικούς : Α. Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπά υλικά γραφείων Κ.Α ποσού ,75 Χρηματοδότηση από ιδίους πόρους Β. Προμήθεια χαρτιού για τις εκτυπώσεις των υπηρεσιών του Δήμου Κ.Α ποσού ,60 Χρηματοδότηση από ιδίους πόρους Γ. Λοιπά έξοδα παιδικών εξοχών πρώην ΠΙΚΠΑ (γραφική ύλη, ειδών γραφείου, σχεδιάσεως βιντεοκασετών κλπ) Κ.Α ποσού 247,13 Χρηματοδότηση από το υπουργείο Υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης. Δ.. Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπών ειδών γραφείου, για τη λειτουργία του Ξενώνα φιλοξενίας Δήμου Κέρκυρας. Κ.Α ποσού 199,95 Χρηματοδότηση Ε.Π.ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ Ε. Προμήθεια υλικών πολλαπλών εκτυπώσεων (Τόνερ, Φωτοτυπικό χαρτί κλπ) για τη λειτουργία του Ξενώνα φιλοξενίας Δήμου Κέρκυρας Κ.Α ποσού 173,60 Χρηματοδότηση Ε.Π.ΙΟΝΙΑΝΗΣΙΑ Η εκτέλεση της προμήθειας θα γίνει από την ημέρα υπογραφή της σύμβασης και για διάστημα ενός έτους, εκτός και αν το συμβατικό αντικείμενο εξαντληθεί νωρίτερα.αν δεν εξαντληθεί το συμβατικό αντικείμενο εντός ενός έτους από την υπογραφή της σύμβασης, τότε η διάρκεια της σύμβασης μπορεί να παραταθεί χρονικά μέχρι την εξάντληση του συμβατικού αντικειμένου, χωρίς όμως υπέρβαση του ποσού της σύμβασης. ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ H ΑΝΑΠΛΗΡΩTΡΙΑ Δ/ΝΤΡΙΑ Η ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΥΘΥΜΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΟΝΤΟΣΤΑΝΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΕΣΥΛΛΑΣ

13 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΙΤΛΟΣ: Προμήθεια Γραφικής ύλης, λοιπών υλικών γραφείου και φωτοαντιγραφικού χαρτιού για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Κέρκυρας,των παιδικών εξοχών πρώην ΠΙΚΠΑ και του Ξενώνα φιλοξενίας ΙΙ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΜΑΔΑ Α- Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπά υλικά γραφείων Κ.Α ποσού ,75 α/α Είδος Τεχνικές Προδιαγραφές Μ/Μ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΥΝΟΛΟ Τιμή ΧΩΡΙΣ Μον. ΦΠΑ 1 ΧΑΡΑΚΑΣ 20 cm ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ Τεμ. 10 1,00 10,00 2 ΚΛΑΣΕΡ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 8-32 ΑΠΟ Τεμ , ,00 ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΧΑΡΤΟΝΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΑΚΜΗ ΣΤΗ ΒΑΣΗ, ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΥΣΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΩΣ 750 ΦΥΛΛΩΝ ΧΑΡΤΙΟΥ Α4. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ : ΡΑΧΗ 8 cm,ύψοσ 32 cm 3 ΦΑΚΕΛΟΣ ΧΑΡΤΟΝΙ ΜΕ Τεμ , ,00 ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ PRESPAN ΜΕ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ Α4. 4 ΦΑΚΕΛΟΣ ΧΑΡΤΟΝΙ ΤΕΜ ,30 60,00 ΔΙΦΥΛΛΟΣ ΜΕ ΕΛΑΣΜΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΔΙΑΣΤ. 25Χ 35 CM 5 ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΛ/ΦΙΑΣ ΛΕΥΚΟΣ Τεμ ,07 105,00 ΑΥΤ/ΤΟΣ ΣΑΚ/ΛΑ 22Χ30 6 ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΛ/ΦΙΑΣ ΛΕΥΚΟΣ Τεμ ,15 75,00 ΑΥΤ/ΤΟΣ ΣΑΚ/ΛΑ 31,5Χ41,5 7 ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΛ/ΦΙΑΣ ΛΕΥΚΟΣ Τεμ ,03 90,00

14 ΑΥΤ/ΤΟΣ 11,5Χ23 8 ΝΤΟΣΙΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕ Τεμ ,16 160,00 ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΕΞΩΦ. ΚΑΙ ΕΛΑΣΜΑ 9 ΚΟΥΤΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΧΑΡΤΟΝΙ Τεμ. 50 1,60 80,00 ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ 8 CM 25X35 10 ΚΟΥΤΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΧΑΡΤΟΝΙ Τεμ. 50 1,60 80,00 ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ 5 CM 25X35 11 ΚΟΥΤΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΧΑΡΤΟΝΙ Τεμ. 10 1,60 16,00 ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ 3 CM 25X35 12 ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ ΓΙΑ ΝΤΟΣΙΕ Α4 με Τεμ , ,00 άνοιγμα από πάνω ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ 100ΤΕΜ 13 ΚΥΒΟΥΣ ΣΗΜ/ΕΩΝ Τεμ ,95 195,00 ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ ΑΥΤΟΚ/ΤΟΥΣ 14 ΣΕΛΟΤΕΙΠ ΔΙΑΦΑΝΗ 19Χ33 Τεμ ,90 90,00 15 ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΥΓΡΗΣ Τεμ. 10 0,41 4,10 ΜΕΛΑΝΗΣ ΜΠΛΕ 0,7 mm 16 ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΥΓΡΗΣ Τεμ. 15 0,41 6,15 ΜΕΛΑΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 0,7 mm 17 ΣΤΥΛΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟ Τεμ. 50 0,15 7,50 ΤΥΠΟΥ ΒΙG ΕΞΑΓΩΝΙΚΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ 18 ΣΤΥΛΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΠΛΕ Τεμ ,15 375,00 ΤΥΠΟΥ ΒΙG ΕΞΑΓΩΝΙΚΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ 19 ΣΤΥΛΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΑΥΡΟ Τεμ. 50 0,15 7,50 ΤΥΠΟΥ ΒΙG ΕΞΑΓΩΝΙΚΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ 20 ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΑΝΕΞΙΤΗΛΟΣ Τεμ. 10 0,60 6,00 ΧΟΝΔΡΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΜΥΤΗ ΚΟΚΚΙΝΟ 21 ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΑΝΕΞΙΤΗΛΟΣ Τεμ. 10 0,60 6,00 ΧΟΝΔΡΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΜΥΤΗ ΜΑΥΡΟ 22 ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΑΝΕΞΙΤΗΛΟΣ Τεμ. 10 0,60 6,00 ΧΟΝΔΡΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΜΥΤΗ ΜΠΛΕ 23 ΜΟΛΥΒΙ ΞΥΛΙΝΟ ΗΒ Τεμ ,16 72,00 24 ΞΥΣΤΡΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΟΛΥΒΙΟΥ Τεμ. 50 0,20 10,00 25 ΓΟΜΑ ΛΕΥΚΗ ΓΙΑ ΜΟΛΥΒΙ Τεμ ,25 25,00 26 ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΣ ΠΕΝΣΑ Τεμ. 60 6,85 411,00 ΜΕΓ.12 Φ20 ΜΕΤΑΛ. 27 ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΣ ΠΕΝΣΑ Τεμ ,00 ΜΕΓ.64 Φ20 ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ 28 ΑΠΟΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ Τεμ. 20 1,45 29,00 ΜΕΣΑΙΟΜΕΤΑΛΛΙΚΟ 29 ΣΥΡΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ Τεμ. 10 0,28 2,80 24/6 30 ΣΥΡΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ Νο Τεμ. 10 0,28 2, ΠΕΡΦΟΡΑΤΕΡ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ 2 ΤΡΥΠΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ 20 ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΕ Τεμ. 30 5,00 150,00

15 ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟ ΤΡΥΠΗΜΑ 32 ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟΥΓΡΟ 20ml Τεμ ,80 160,00 33 ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ Τεμ ,60 120,00 20ml 34 ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΛΕΥΚΗ Τεμ. 50 1,00 50,00 ΔΙΑΣΤ. 42MMX6M 35 ΒΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΙΑ ΚΥΒΟΥΣ Τεμ. 5 0,98 4,90 ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΗ 36 ΛΑΣΤΙΧΑ ΧΟΝΤΡΑ ΠΛΑΤΙΑ Kιλ. 6 10,00 60,00 ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 20CM 37 ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΠΛΑ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 8 Κιλ. 6 10,00 60,00 cm 38 ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΠΛΑ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 10 cm Κιλ. 7 10,00 70,00 ΨΑΛΙΔΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Τεμ. 10 1,40 14,00 39 ΜΕΤΑΛΛΙΚΌ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΛΑΒΗ 18 CM 40 ΚΥΒΟΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ τεμ ,14 228,00 ΛΕΥΚΟΣ ΑΝΤΑΛ. 500Φ 41 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΞΥΛΙΝΗ ΒΑΣΗ Τεμ. 10 3,00 30,00 ΓΙΑ ΗΜΕΡΟΔΕΙΚΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 42 ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΑΥΤ/ΤΕΣ 70χ32 Τεμ. 5 1,70 8,50 χιλιοστ. πακέτο 40 φύλλων (των 6 τεμαχίων για κάθε φύλλο) 43 ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΑΥΤ/ΤΕΣ 100χ50 Τεμ. 5 1,70 8,50 χιλιοστ. πακέτο 40 φύλλων (των 3 τεμαχίων για κάθε φύλλο) 44 ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΑΥΤ/ΤΕΣ 100χ70 Τεμ. 5 1,70 8,50 χιλιοστ. πακέτο 40 φύλλων(των 2 τεμαχίων για κάθε φύλλο) 45 ΑΡΙΘΜΟΜΗΧΑΝΗ 12 ΨΗΦΙΩΝ Τεμ ,00 100,00 ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 46 ΜΕΛΑΝΙ ΜΠΛΕ ΓΙΑ ΤΑΜΠΟΝ Τεμ. 5 0,57 2,85 27ml 47 ΤΑΜΠΟΝ ΜΠΛΕ ΓΙΑ Τεμ. 30 1,00 30,00 ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ 8,5Χ12,5 48 ΦΑΚΕΛΟΣ ΧΑΡΤΟΝΙ ΑΡΧΕΙΟΥ Τεμ ,77 462,00 ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ 35Χ25 49 ΦΑΚΕΛΟΣ ΧΑΡΤΟΝΙ ΑΡΧΕΙΟΥ Τεμ. 50 2,60 130,00 ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ & ΜΕ ΑΥΤΙΑ 35Χ25 50 ΦΑΚΕΛΟΣ ΧΑΡΤΟΝΙ ΑΡΧΕΙΟΥ Τεμ ,14 114,00 ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ 40Χ30 51 ΦΑΚΕΛΟΣ ΧΑΡΤΟΝΙ ΑΡΧΕΙΟΥ Τεμ. 50 2,93 146,50 ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ & ΜΕ ΑΥΤΙΑ 40Χ30 52 ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 21Χ30 Τεμ. 2 4,50 9,00 ΚΩΔ: ΦΥΛΛΑ 53 ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 25Χ35 Τεμ. 10 8,50 85,00 ΚΩΔ: ΦΥΛΛΑ 54 ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ 21Χ30 ΚΩΔ: ΦΥΛΛΑ Τεμ. 5 8,78 43,90 55 ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 21Χ30 Τεμ ,49 104,90

16 ΚΩΔ:542 α 200 ΦΥΛΛΑ 56 ΦΥΛΛΑΔΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ 25Χ35 ΚΩΔ:513 α 200 ΦΥΛΛΑ 57 ΒΙΒΛΙΟ ΚΛΗΤΗΡΩΝ 17Χ25 ΚΩΔ: ΦΥΛΛΑ 58 ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ 100 ΦΥΛΛΩΝ 59 ΚΟΥΤΙ ΚΟΦΤΟ ΣΚΛΗΡΟ PVC ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 8Χ34Χ28 60 ΠΙΝΕΖΕΣ ΚΟΥΤΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 100 ΤΕΜ ΔΙΑΦ ΧΡΩΜΑΤΩΝ 61 ΚΟΛΛΑ STICK ΓΙΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΒΙΔΩΝΕΙ 21 gr περίπου 62 ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 48 mmx 50 m 63 ΚΟΛΛΑ ΛΕΥΚΗ ΥΓΡΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΥΣΚ. 500 ΓΡΑΜ. 64 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΗΜΕΡΟΔΕΙΚΤΗΣ ΔΙΑΣΤ.(12 Χ 8) ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΒΑΣΗ 65 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΤΖΕΝΤΑ ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤ.(24,5 Χ 17) ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ 66 ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΑ ΤΑΜΙΑΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ (THERMAL) 67 ΚΟΠΙΔΗ 18mm ΜΕ ΚΟΥΜΠΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΛΑΒΗ 68 ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΥΡΟΣ ΓΡΑΦΗΣ 3-5 mm 69 ΣΥΝΔΕΤΗΡΕΣ Νο 5 ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 100ΤΕΜ. 70 ΣΥΝΔΕΤΗΡΕΣ Νο 3 ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 100ΤΕΜ. 71 ΧΑΡΤΙ ΠΛΟΤΕΡ Α0 0,914mΧ 50m 80gr 72 ΧΑΡΤΙ ΠΛΟΤΕΡ Α1 0,62 mχ 50 m 80gr 73 ΧΑΡΤΙ ΠΛΟΤΕΡ Α2 0,420mΧ 50,0m 80 gr 74 ΡΟΛΛΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΘΕΡΜΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΒΑΡΟΣ 58+/-5gr /SM, ΠΑΧΟΣ63+/- 5Μ,ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ min75% ΚΑΙ Τεμ. 1 10,50 10,50 Τεμ. 16 7,42 118,72 Τεμ. 20 5,00 100,00 Τεμ. 20 5,00 100,00 Τεμ. 5 0,65 3,25 Τεμ. 9 1,50 13,50 Τεμ. 20 1,30 26,00 Τεμ. 1 3,50 3,50 Τεμ ,75 225,00 Τεμ. 30 3,00 90,00 Τεμ ,35 735,00 Τεμ. 20 1,30 26,00 Τεμ ,50 75,00 ΤΕΜ. 50 0,70 35,00 ΤΕΜ. 50 0,68 34,00 ΤΕΜ 5 8,00 40,00 ΤΕΜ 5 5,50 27,50 ΤΕΜ 5 4,00 20,00 ΤΕΜ 2 150,00 300,00

17 ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ 400+/150 sec Διάμετρος ρολού :130 mm, εσωτερική Διάμετρος ΜΑΝΤΡΕΝ : 29mm τύπος MANTREN: PVC,διαστάσεις εισητηρίων: 3 Χ 58mm.ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΕ ΚΟΥΤΙ 12 ΤΕΜ. 75 ΔΙΣΚΑΚΙΑ DVD±R ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 4.7GBTAXYTHTA ΕΓΓΡΑΦΗΣ 16Χ 76 CD ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 700MB ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ EΩΣ 16X 77 ΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΥΣ DVD ή CD (ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ) ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 96 ΔΊΣΚΩΝ 78 ΜΑΡΚΑΔΟΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΔΙΣΚΑΚΙ DVD 79 USBFLASHMEMORYSTICK ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2 GB ΣΥΝΔΕΣΗΣ USB 2.0 TOYΛAXIΣTON 80 ΦΑΚΕΛΟΙ ΣΚΛΗΡΟ ΧΑΡΤΟΝΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ 35Χ25Χ1,5 81 ΦΑΚΕΛΟΙ ΣΚΛΗΡΟ ΧΑΡΤΟΝΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ 35Χ25Χ3 82 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΣΤΑΝΤ ΟΝΟΜΑΤΟΣ 10cmX5,2cm 83 ΚΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ πακέτο 400 φύλλων Τεμ ,30 30,00 Τεμ ,18 36,00 Τεμ. 1 8,80 8,80 Tεμ. 4 0,81 3,24 Τεμ. 10 5,61 56,10 Τεμ ,50 600,00 Τεμ ,70 340,00 Τεμ. 50 1,50 75,00 τεμ 5 7,60 38,00 ΣΥΝΟΛΟ ,51 ΦΠΑ 24% , 24 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ,75 ΟΜΑΔΑ B-Προμήθεια χαρτιού για τις εκτυπώσεις των υπηρεσιών του Δήμου Κ.Α ποσού ,60 α/α Είδος Τεχνικές Προδιαγραφές 1 ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΧΑΡΤΙ Α4 80 ΓΡΑΜ. ΠΑΚΕΤΟ (ΔΕΣΜΙΔΑ 500ΦΥΛ) 2 ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΧΑΡΤΙ Α3 80ΓΡΑΜ. ΠΑΚΕΤΟ (ΔΕΣΜΙΔΑ 500ΦΥΛ) Μ/Μ ΠΟΣΟΤΗΤΑ Τιμή Μον. ΣΥΝΟΛΟ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ Δεσμ , ,00 Δεσμ ,90 690,00

18 ΣΥΝΟΛΟ ,00 ΦΠΑ 24% 2.853,60 ΓΕΝΙΚΟ ,60 ΟΜΑΔΑ Γ-Λοιπά έξοδαπαιδικών εξοχών πρώην ΠΙΚΠΑ (γραφική ύλη, ειδών γραφείου, σχεδιάσεως βιντεοκασετών κλπ)χρηματοδότηση από το υπουργείο Υγείας και κοινωνικής αλλυλεγγύης. Κ.Α ποσού 247,13 α/α Είδος Τεχνικές Προδιαγραφές Μ/Μ ΠΟΣΟΤΗΤΑ Τιμή Μον. ΣΥΝΟΛΟ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ 1 ΤΕΜΠΕΡΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΔΙΑΦ. Τεμ. 10 3,20 31,00 ΧΡΩΜΑΤΩΝ 500ML 2 ΧΑΡΤΟΝΙΑ CANSON ΔΙΑΣΤ.50Χ70 Τεμ. 50 0,40 20,00 ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ 3 ΧΑΡΤΟΝΙΑ ΟΝΤΟΥΛΕ ΔΙΑΣΤ. Τεμ. 5 1,00 5,00 50Χ70 CM ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ 4 ΧΑΡΤΙ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΟΣ 10Μ Τεμ. 1 3,25 3,25 ΔΙΑΣΤ 70Χ100 CM 5 ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ ΧΟΝΔΡΟΙ ΚΟΥΤΙ Τεμ. 7 1,30 9,10 12 ΤΕΜ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ 6 ΧΑΡΤΙ ΒΕΛΟΥΤΕ ΔΙΑΣΤ. 70Χ100 Τεμ. 2 2,00 4,00 CM 7 ΠΗΛΟΣ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΔΙΑΦ. Τεμ. 5 2,50 12,50 ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΞΗΡΟΥΜΕΝΟΙ ΜΙΣΟΥ ΚΙΛΟΥ 8 ΚΟΛΛΑ STICK ΓΙΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ Τεμ. 10 2,50 25,00 ΧΑΡΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΒΙΔΩΝΕΙ 21 gr περίπου 9 ΣΥΡΜΑ ΠΙΠΑΣ Τεμ ,07 7,00 10 ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ Τεμ. 8 1,80 14,40 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 48 mmx 50 m 11 ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ ΔΙΑΦ. ΧΡΩΜΑΤΩΝ Τεμ. 15 3,00 45,00 ΣΥΣΚ. 500 ΓΡΑΜ. 12 ΚΟΛΛΑ ΛΕΥΚΗ ΥΓΡΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΥΣΚ. 500 ΓΡΑΜ. Τεμ. 5 3,50 17,50 13 ΧΑΡΤΙ ΓΚΟΦΡΕ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΣΤ. 50 cm x 2 m Τεμ. 15 0,37 5,55 ΣΥΝΟΛΟ 199,30 ΦΠΑ 24% 47,83 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 247,13 ΟΜΑΔΑ Δ-. Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπών ειδών γραφείου, για τη λειτουργία του Ξενώνα φιλοξενίας Δήμου Κέρκυρας. Χρηματοδότηση Ε.Π.ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ Κ.Α ποσού199,95

19 α/α Είδος Τεχνικές Προδιαγραφές 1 ΚΛΑΣΕΡ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 8-32 ΑΠΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΧΑΡΤΟΝΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΑΚΜΗ ΣΤΗ ΒΑΣΗ, ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΥΣΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΩΣ 750 ΦΥΛΛΩΝ ΧΑΡΤΙΟΥ Α4. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ : ΡΑΧΗ 8 cm,ύψοσ 32 cm 2 ΦΑΚΕΛΟΣ ΧΑΡΤΟΝΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ PRESPAN ΜΕ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ Α4. 3 ΝΤΟΣΙΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΕΞΩΦ. ΚΑΙ ΕΛΑΣΜΑ 4 ΚΟΥΤΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΧΑΡΤΟΝΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ 8 CM 25X35 5 ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΥΡΟΣ ΓΡΑΦΗΣ 3-5 mm 6 ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ ΓΙΑ ΝΤΟΣΙΕ Α4 ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ 100ΤΕΜ 7 ΣΥΝΔΕΤΗΡΕΣ Νο 5 ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 100ΤΕΜ. 8 ΣΥΝΔΕΤΗΡΕΣ Νο 3 ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 100ΤΕΜ. Μ/Μ ΠΟΣΟΤΗΤΑ Τιμή Μον. ΣΥΝΟΛΟ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ Τεμ. 20 1,45 29,00 Τεμ. 30 0,45 13,5 Τεμ. 30 0,16 4,8 Τεμ. 5 1,71 8,55 Τεμ. 5 1,00 5,00 Τεμ. 5 2,50 12,5 Τεμ. 5 0, Τεμ. 5 0, ΣΕΛΟΤΕΙΠ ΔΙΑΦΑΝΗ 19Χ33 Τεμ. 5 0,90 4,50 10 ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΥΓΡΗΣ Τεμ. 10 0,41 4,10 ΜΕΛΑΝΗΣ ΜΠΛΕ 0,7 mm 11 ΠΙΝΕΖΕΣ ΚΟΥΤΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Τεμ. 5 0,65 3, ΤΕΜ ΔΙΑΦ ΧΡΩΜΑΤΩΝ 12 ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ Τεμ. 5 1,80 9,00 ΕΞΩΦΥΛΛΟ 50 ΦΥΛΛΩΝ 13 ΣΤΥΛΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΠΛΕ Τεμ. 50 0,15 7,50 ΤΥΠΟΥ ΒΙG ΕΞΑΓΩΝΙΚΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ 14 CD ΕΓΓΡΑΦΗΣ Τεμ. 20 0,18 3,60 ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 700MB ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ EΩΣ 16X

20 15 ΜΟΛΥΒΙ ΞΥΛΙΝΟ ΗΒ Τεμ. 10 0,16 1,60 16 ΞΥΣΤΡΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΟΛΥΒΙΟΥ Τεμ. 5 0,20 1,00 17 ΓΟΜΑ ΛΕΥΚΗ ΓΙΑ ΜΟΛΥΒΙ Τεμ. 5 0,25 1,25 18 ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΣ ΠΕΝΣΑ Τεμ. 1 6,85 6,85 ΜΕΓ.12 Φ20 ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ 19 ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΣ ΠΕΝΣΑ Τεμ. 1 4,70 4,70 ΜΕΓ.64 Φ20 ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ 20 ΑΠΟΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ ΜΕΣΑΙΟΜΕΤΑΛΛΙΚΟ Τεμ. 1 1,45 1,45 21 ΣΥΡΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ Τεμ. 10 0,28 2,80 24/6 22 ΣΥΡΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ Νο Τεμ. 5 0,28 1, ΠΕΡΦΟΡΑΤΕΡ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ 2 Τεμ. 1 5,50 5,50 ΤΡΥΠΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ 20 ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟ ΤΡΥΠΗΜΑ 24 ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ ΥΓΡΟ 20ml Τεμ. 5 0,80 4,00 25 ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ Τεμ. 5 0,60 3,00 20ml 26 ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΛΕΥΚΗ ΔΙΑΣΤ. 42mmX6m Τεμ. 5 1,00 5,00 27 ΛΑΣΤΙΧΑ ΧΟΝΤΡΑ ΠΛΑΤΙΑ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 20CM Κιλ. 1 10,00 10,00 28 ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΑΥΤ/ΤΕΣ 70χ32 Τεμ. 1 1,70 1,70 χιλιοστ. πακέτο 40 φύλλων (των 6 τεμαχίων για κάθε φύλλο) 29 ΚΥΒΟΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΛΕΥΚΟΣ ΑΝΤΑΛ. 500Φ τεμ. 5 1,14 5,70 ΣΥΝΟΛΟ 161,25 ΦΠΑ 24% 38,70 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 199,95 ΟΜΑΔΑ Ε- Προμήθεια υλικών πολλαπλών εκτυπώσεων (Τόνερ, Φωτοτυπικό χαρτί κλπ) για τη λειτουργία του Ξενώνα φιλοξενίας Δήμου ΚέρκυραςΧρηματοδότηση Ε.Π.ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ Κ.Α ποσού 173,60 α/α Είδος Τεχνικές Προδιαγραφές 1 ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΧΑΡΤΙ Α4 80 ΓΡΑΜ. ΠΑΚΕΤΟ (ΔΕΣΜΙΔΑ 500ΦΥΛ) Μ/Μ ΠΟΣΟΤΗΤΑ Τιμή Μον. ΣΥΝΟΛΟ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ Τεμ. 50 2,80 140,00

21 ΣΥΝΟΛΟ 140,00 ΦΠΑ 24% 33,60 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 173,60 Κέρκυρα 21/ 07 /2016 ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ Δ/ΝΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Η ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΕΥΘΥΜΙΑ ΚΟΝΤΟΣΤΑΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΕΣΥΛΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

22 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κέρκυρα 21/07 /2016 ΤΙΤΛΟΣ: Προμήθεια Γραφικής ύλης, λοιπών υλικών γραφείου και φωτοαντιγραφικού χαρτιού για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Κέρκυρας,των παιδικών εξοχών πρώην ΠΙΚΠΑ και του Ξενώνα φιλοξενίας Σ Υ Γ Γ ΡΑΦ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν Άρθρο 1 ο :Αντικείμενο συγγραφής Αντικείμενο της προμήθειαγραφικής ύλης, λοιπών υλικών γραφείων και φωτοαντιγραφικού χαρτιού για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Κέρκυρας, των παιδικών εξοχών πρώην ΠΙΚΠΑ και του Ξενώνα φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών για ένα έτος. Άρθρο 2 ο : Ισχύουσες διατάξεις. Η διενέργεια του διαγωνισμού και η εκτέλεση της προμήθειας των αναφερομένων ειδών διέπονται από τις διατάξεις: 1. Την Υ.Α 11389/93 του ΥΠ. ΕΣ. περί Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α. (ΦΕΚ Β 185/ ) 2. Το Ν.2286/95 περί Προμηθειών του Δημοσίου Τομέα και ρυθμίσεων συναφών θεμάτων» (ΦΕΚ Α 19/ ) 3. Το Ν. 3463/06 περί «Κύρωση του κώδικα Δήμων & Κοινοτήτων» 4. Του Ν. 3852/ΦΕΚ 87 Α / «Νέα αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης και της αποκεντρωμένης διοίκησης Πρόγραμμα Καλλικράτης». 5. Τις διατάξεις του Ν.4281/2014 (ΦΕΚ Α 160/ )Μέτρα στήριξης και ανάπτυξης της Ελληνικής οικονομίας,οργανωτικά θέματα Υπουργείου Οικονομικών και άλλες διατάξεις. 6. Του N. 4013/11 (ΦΕΚ 204 Α/ ) «Σύσταση ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων και Κεντρικού Ηλεκτρονικού Μητρώου Δημοσίων Συμβάσεων Αντικατάσταση του έκτου κεφαλαίου του ν. 3588/2007 (πτωχευτικός κώδικας) Προπτωχευτική διαδικασία εξυγίανσης και άλλες διατάξεις». 7. Του N. 4250/2014 (ΦΕΚ 74 Α/ ) «Διοικητικές Απλουστεύσεις Καταργήσεις, Συγχωνεύσεις Νομικών Προσώπων και Υπηρεσιών του Δημοσίου Τομέα Τροποποίηση Διατάξεων του π.δ. 318/1992 (Α 161) και λοιπές ρυθμίσεις». 8. Την Π1/3305/2010 απόφαση Υπ. Οικονομίας Αντ. & Ναυτιλίας για τα όρια δ/σμών. 9. Τον Π.Δ.166/2003(ΦΕΚ138Α/2003): «Προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας στην Οδηγία 2000/35 της ,για την καταπολέμηση των καθυστερήσεων πληρωμών στις εμπορικές συναλλαγές» 10. Τις υπ. αρίθμ /2014 και 66148/2014 αποφάσεις Δημάρχου περί μεταβίβασης αρμοδιοτήτων αντιδημάρχων.

23 Άρθρο 3ο : Προϋπολογισμός της Δαπάνης Η δαπάνη για την συγκεκριμένη προμήθεια προϋπολογίζεται στο συνολικό ποσόν των ,03 με Φ.Π.Α. (24%) Προϋπολογισμού έτους Η χρηματοδότηση προέρχεται από : Α. Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπά υλικά γραφείων Κ.Α ποσού ,75 Χρηματοδότηση από ιδίους πόρους Β. Προμήθεια χαρτιού για τις εκτυπώσεις των υπηρεσιών του Δήμου Κ.Α ποσού ,60 Χρηματοδότηση από ιδίους πόρους Γ. Λοιπά έξοδα παιδικών εξοχών πρώην ΠΙΚΠΑ (γραφική ύλη, ειδών γραφείου, σχεδιάσεως βιντεοκασετών κλπ) Κ.Α ποσού 247,13 Χρηματοδότηση από το υπουργείο Υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης. Δ. Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπών ειδών γραφείου, για τη λειτουργία του Ξενώνα φιλοξενίας Δήμου Κέρκυρας. Κ.Α ποσού 199,95 Χρηματοδότηση Ε.Π.ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ Ε. Προμήθεια υλικών πολλαπλών εκτυπώσεων (Τόνερ, Φωτοτυπικό χαρτί κλπ) για τη λειτουργία του Ξενώνα φιλοξενίας Δήμου Κέρκυρας Κ.Α ποσού 173,60 Χρηματοδότηση Ε.Π.ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ Άρθρο 4ο : Ισχύς Προσφορών Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους υποψηφίους προμηθευτές για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών. Προσφορά που ορίζει μικρότερο χρόνο ισχύος απορρίπτεται ως απαράδεκτη. Αρθρο 5 ο : Τρόπος εκτελέσεως της προμήθειας. Η εκτέλεση της προμήθειας αυτής θα πραγματοποιηθεί με πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή ανά είδος, εφόσον τα προσφερόμενα είδη είναι εντός των τεχνικών προδιαγραφών και λοιπών όρων της διακήρυξης Άρθρο 6 ο Εγγυήσεις συμμετοχής & καλής εκτέλεσης της προμήθειας Εγγύηση συμμετοχής δεν απαιτείται σύμφωνα με το άρθρο157 παρ.1α του Ν.4281/2014 Κατά την υπογραφή της σύμβασης, απαιτείται η κατάθεση εγγύησης καλής εκτέλεσης ίση με πέντε (5%) χωρίς το ΦΠΑ της συνολικής συμβατικής αξίας Ο χρόνος ισχύος της εγγύησης καλής εκτέλεσης θα είναι διάρκειας τουλάχιστον 14 μηνών. Άρθρο 7 ο : Σύνταξη και υποβολή προσφορών Οι προσφορές θα είναι ενυπόγραφες από τους διαγωνιζόμενους. Οι προσφορές υποβάλλονται υποχρεωτικά στην ελληνική γλώσσα, αναγράφονται δε ευκρινώς τα στοιχεία του προσφέροντος. Άρθρο 8 ο Υπογραφή σχετικής σύμβασης Στον προμηθευτή στον οποίο έγινε κατακύρωση ή ανάθεση προμήθειας, αποστέλλεται σχετική ανακοίνωση πρόσκληση. Στην περίπτωση κατά την οποία ο διαγωνιζόμενος που θα επιλεγεί, αρνηθεί να υπογράψει τη Σύμβαση, ή εάν δεν προσέλθει εντός 10 (δέκα) ημερών από την κοινοποίηση σε αυτόν σχετικής πρόσκλησης για την υπογραφή της Σύμβασης, η Αναθέτουσα Αρχή τον κηρύσσει

24 έκπτωτο και διατηρεί το δικαίωμα να αναδείξει ως ανάδοχο τον αμέσως επόμενο κατά σειρά αξιολόγησης διαγωνιζόμενο με τον οποίο θα υπογράψει τη Σύμβαση, κ.ο.κ. Ο Προμηθευτής στον οποίο κατακυρώθηκε ή ανατέθηκε η προμήθεια, υποχρεούται να προσέλθει προσκομίζοντας και την προβλεπόμενη εγγύηση καλής εκτέλεσης Άρθρο 9ο : Παράδοση Παραλαβή Η παράδοση των υλικών θα γίνεται τμηματικά ή συνολικά, ως προς τις ποσότητες ανάλογα με τις ανάγκες του Δήμου κατόπιν παραγγελίας. Η παράδοση των υλικών θα γίνεται στην αποθήκη του Δήμου Εθν. Αντιστάσεως Κέρκυρα ή σε άλλα σημεία που θα υποδειχθούν από τον υπεύθυνο αποθήκης και κατόπιν συνεννοήσεως μαζί του, μέσα σε χρόνο τριών ημερών από την παραγγελία. Η παραλαβή των υλικών θα γίνεται από την αρμόδια επιτροπή παραλαβής του άρθρου 46 του ΕΚΠΟΤΑ, όπως έχει οριστεί από Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Κέρκυρας, η οποία θα συντάξει και το σχετικό πρωτόκολλο παραλαβής, αφού ειδοποιηθεί από την αποθήκη για την παραλαβή. Άρθρο 10ο : Τροποποιήσεις - Προσθήκες Αν το συμβατικό αντικείμενο δεν εξαντληθεί εντός ενός έτους. από την υπογραφή της σύμβασης, τότε η διάρκεια της σύμβασης μπορεί να παραταθεί χρονικά μέχρι την εξάντληση του συμβατικού αντικειμένου, χωρίς όμως υπέρβαση του ποσού της σύμβασης Άρθρο 11ο : Πληρωμές Κρατήσεις Η πληρωμή του προμηθευτή θα γίνεται από το Ταμείο του Δήμου Κέρκυρας με την έκδοση ενταλμάτων πληρωμής, αφού προηγουμένως προσκομισθούν από το προμηθευτή τα απαραίτητα τιμολόγια που θα συνοδεύονται από τα αντίστοιχα δελτία αποστολής & όλα τα απαραίτητα νόμιμα δικαιολογητικά που απαιτούνται. Ο Προμηθευτής βαρύνεται με όλους τους νόμιμους φόρους, τέλη & κρατήσεις. ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ Δ/ΝΤΡΙΑ Η ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΥΘΥΜΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΟΝΤΟΣΤΑΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΕΣΥΛΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

25 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΙΤΛΟΣ : Προμήθεια Γραφικής ύλης, λοιπών υλικών γραφείου και φωτοαντιγραφικού χαρτιού για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Κέρκυρας,των παιδικών εξοχών πρώην ΠΙΚΠΑ και του Ξενώνα φιλοξενίας. ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΜΑΔΑ Α- Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπά υλικά γραφείων α/α Είδος Τεχνικές Προδιαγραφές Μ/Μ ΠΟΣΟΤΗΤΑ Τιμή Μον. 1 ΧΑΡΑΚΑΣ 20 cm ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ Τεμ ΚΛΑΣΕΡ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 8-32 ΑΠΟ Τεμ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΧΑΡΤΟΝΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΑΚΜΗ ΣΤΗ ΒΑΣΗ, ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΥΣΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΩΣ 750 ΦΥΛΛΩΝ ΧΑΡΤΙΟΥ Α4. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ : ΡΑΧΗ 8 cm,ύψοσ 32 cm 3 ΦΑΚΕΛΟΣ ΧΑΡΤΟΝΙ ΜΕ Τεμ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ PRESPAN ΜΕ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ Α4. 4 ΦΑΚΕΛΟΣ ΧΑΡΤΟΝΙ ΤΕΜ. 200 ΔΙΦΥΛΛΟΣ ΜΕ ΕΛΑΣΜΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΔΙΑΣΤ. 25Χ 35 CM 5 ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΛ/ΦΙΑΣ ΛΕΥΚΟΣ Τεμ ΑΥΤ/ΤΟΣ ΣΑΚ/ΛΑ 22Χ30 6 ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΛ/ΦΙΑΣ ΛΕΥΚΟΣ Τεμ. 500 ΑΥΤ/ΤΟΣ ΣΑΚ/ΛΑ 31,5Χ41,5 7 ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΛ/ΦΙΑΣ ΛΕΥΚΟΣ Τεμ ΑΥΤ/ΤΟΣ 11,5Χ23 8 ΝΤΟΣΙΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕ Τεμ ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΕΞΩΦ. ΚΑΙ ΕΛΑΣΜΑ 9 ΚΟΥΤΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΧΑΡΤΟΝΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ 8 CM 25X35 Τεμ. 50 ΣΥΝΟΛΟ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ

26 10 ΚΟΥΤΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΧΑΡΤΟΝΙ ΜΕ Τεμ. 50 ΛΑΣΤΙΧΟ 5 CM 25X35 11 ΚΟΥΤΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΧΑΡΤΟΝΙ ΜΕ Τεμ. 10 ΛΑΣΤΙΧΟ 3 CM 25X35 12 ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ ΓΙΑ ΝΤΟΣΙΕ Α4 με Τεμ. 500 άνοιγμα από πάνω ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ 100ΤΕΜ 13 ΚΥΒΟΥΣ ΣΗΜ/ΕΩΝ Τεμ. 100 ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ ΑΥΤΟΚ/ΤΟΥΣ 14 ΣΕΛΟΤΕΙΠ ΔΙΑΦΑΝΗ 19Χ33 Τεμ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΥΓΡΗΣ Τεμ. 10 ΜΕΛΑΝΗΣ ΜΠΛΕ 0,7 mm 16 ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΥΓΡΗΣ Τεμ. 15 ΜΕΛΑΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 0,7 mm 17 ΣΤΥΛΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟ Τεμ. 50 ΤΥΠΟΥ ΒΙG ΕΞΑΓΩΝΙΚΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ 18 ΣΤΥΛΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΠΛΕ Τεμ ΤΥΠΟΥ ΒΙG ΕΞΑΓΩΝΙΚΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ 19 ΣΤΥΛΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΑΥΡΟ Τεμ. 50 ΤΥΠΟΥ ΒΙG ΕΞΑΓΩΝΙΚΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ 20 ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΑΝΕΞΙΤΗΛΟΣ Τεμ. 10 ΧΟΝΔΡΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΜΥΤΗ ΚΟΚΚΙΝΟ 21 ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΑΝΕΞΙΤΗΛΟΣ Τεμ. 10 ΧΟΝΔΡΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΜΥΤΗ ΜΑΥΡΟ 22 ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΑΝΕΞΙΤΗΛΟΣ Τεμ. 10 ΧΟΝΔΡΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΜΥΤΗ ΜΠΛΕ 23 ΜΟΛΥΒΙ ΞΥΛΙΝΟ ΗΒ Τεμ ΞΥΣΤΡΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΟΛΥΒΙΟΥ Τεμ ΓΟΜΑ ΛΕΥΚΗ ΓΙΑ ΜΟΛΥΒΙ Τεμ ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΣ ΠΕΝΣΑ Τεμ. 60 ΜΕΓ.12 Φ20 ΜΕΤΑΛ. 27 ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΣ ΠΕΝΣΑ Τεμ. 30 ΜΕΓ.64 Φ20 ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ 28 ΑΠΟΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ ΜΕΣΑΙΟΜΕΤΑΛΛΙΚΟ Τεμ ΣΥΡΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ 24/6 Τεμ ΣΥΡΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ Νο Τεμ ΠΕΡΦΟΡΑΤΕΡ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ 2 Τεμ. 30 ΤΡΥΠΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ 20 ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟ ΤΡΥΠΗΜΑ 32 ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟΥΓΡΟ 20ml Τεμ ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ Τεμ ml 34 ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΛΕΥΚΗ Τεμ. 50

27 ΔΙΑΣΤ. 42MMX6M 35 ΒΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΙΑ ΚΥΒΟΥΣ Τεμ. 5 ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΗ 36 ΛΑΣΤΙΧΑ ΧΟΝΤΡΑ ΠΛΑΤΙΑ Kιλ. 6 ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 20CM 37 ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΠΛΑ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 8 Κιλ. 6 cm 38 ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΠΛΑ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 10 Κιλ. 7 cm 39 ΨΑΛΙΔΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Τεμ. 10 ΜΕΤΑΛΛΙΚΌ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΛΑΒΗ 18 CM 40 ΚΥΒΟΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ τεμ. 200 ΛΕΥΚΟΣ ΑΝΤΑΛ. 500Φ 41 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΞΥΛΙΝΗ ΒΑΣΗ Τεμ. 10 ΓΙΑ ΗΜΕΡΟΔΕΙΚΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 42 ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΑΥΤ/ΤΕΣ 70χ32 Τεμ. 5 χιλιοστ. πακέτο 40 φύλλων (των 6 τεμαχίων για κάθε φύλλο) 43 ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΑΥΤ/ΤΕΣ 100χ50 Τεμ. 5 χιλιοστ. πακέτο 40 φύλλων (των 3 τεμαχίων για κάθε φύλλο) 44 ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΑΥΤ/ΤΕΣ 100χ70 Τεμ. 5 χιλιοστ. πακέτο 40 φύλλων(των 2 τεμαχίων για κάθε φύλλο) 45 ΑΡΙΘΜΟΜΗΧΑΝΗ 12 ΨΗΦΙΩΝ Τεμ. 10 ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 46 ΜΕΛΑΝΙ ΜΠΛΕ ΓΙΑ ΤΑΜΠΟΝ Τεμ. 5 27ml 47 ΤΑΜΠΟΝ ΜΠΛΕ ΓΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ Τεμ. 30 8,5Χ12,5 48 ΦΑΚΕΛΟΣ ΧΑΡΤΟΝΙ ΑΡΧΕΙΟΥ Τεμ. 600 ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ 35Χ25 49 ΦΑΚΕΛΟΣ ΧΑΡΤΟΝΙ ΑΡΧΕΙΟΥ Τεμ. 50 ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ & ΜΕ ΑΥΤΙΑ 35Χ25 50 ΦΑΚΕΛΟΣ ΧΑΡΤΟΝΙ ΑΡΧΕΙΟΥ Τεμ. 100 ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ 40Χ30 51 ΦΑΚΕΛΟΣ ΧΑΡΤΟΝΙ ΑΡΧΕΙΟΥ Τεμ. 50 ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ & ΜΕ ΑΥΤΙΑ 40Χ30 52 ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 21Χ30 Τεμ. 2 ΚΩΔ: ΦΥΛΛΑ 53 ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ 25Χ35 Τεμ. 10 ΚΩΔ: ΦΥΛΛΑ 54 ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ 21Χ30 Τεμ. 5 ΚΩΔ: ΦΥΛΛΑ 55 ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 21Χ30 Τεμ. 10 ΚΩΔ:542 α 200 ΦΥΛΛΑ 56 ΦΥΛΛΑΔΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ 25Χ35 Τεμ. 1 ΚΩΔ:513 α 200 ΦΥΛΛΑ 57 ΒΙΒΛΙΟ ΚΛΗΤΗΡΩΝ 17Χ25 Τεμ. 16 ΚΩΔ: ΦΥΛΛΑ 58 ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ 100 ΦΥΛΛΩΝ Τεμ ΚΟΥΤΙ ΚΟΦΤΟ ΣΚΛΗΡΟ PVC Τεμ. 20

28 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 8Χ34Χ28 60 ΠΙΝΕΖΕΣ ΚΟΥΤΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Τεμ ΤΕΜ ΔΙΑΦ ΧΡΩΜΑΤΩΝ 61 ΚΟΛΛΑ STICK ΓΙΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ Τεμ. 9 ΧΑΡΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΒΙΔΩΝΕΙ 21 gr περίπου 62 ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ Τεμ. 20 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 48 mmx 50 m 63 ΚΟΛΛΑ ΛΕΥΚΗ ΥΓΡΗ Τεμ. 1 ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΥΣΚ. 500 ΓΡΑΜ. 64 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ Τεμ. 300 ΗΜΕΡΟΔΕΙΚΤΗΣ ΔΙΑΣΤ.(12 Χ 8) ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΒΑΣΗ 65 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΤΖΕΝΤΑ Τεμ. 30 ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤ.(24,5 Χ 17) ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ 66 ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΑ ΤΑΜΙΑΚΩΝ Τεμ ΜΗΧΑΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ (THERMAL) 67 ΚΟΠΙΔΗ 18mm ΜΕ ΚΟΥΜΠΙ Τεμ. 20 ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΛΑΒΗ 68 ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ Τεμ. 150 ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΥΡΟΣ ΓΡΑΦΗΣ 3-5 mm 69 ΣΥΝΔΕΤΗΡΕΣ Νο 5 ΤΕΜ. 50 ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 100ΤΕΜ. 70 ΣΥΝΔΕΤΗΡΕΣ Νο 3 ΤΕΜ. 50 ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 100ΤΕΜ. 71 ΧΑΡΤΙ ΠΛΟΤΕΡ Α0 0,914mΧ 50m ΤΕΜ 5 80gr 72 ΧΑΡΤΙ ΠΛΟΤΕΡ Α1 0,62 mχ 50 m ΤΕΜ 5 80gr 73 ΧΑΡΤΙ ΠΛΟΤΕΡ Α2 0,420mΧ ΤΕΜ 5 50,0m 80 gr 74 ΡΟΛΛΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΜ 2 ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΘΕΡΜΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΒΑΡΟΣ 58+/-5gr /SM, ΠΑΧΟΣ63+/- 5Μ,ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ min75% ΚΑΙ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ 400+/150 sec Διάμετρος ρολού :130 mm, εσωτερική Διάμετρος ΜΑΝΤΡΕΝ : 29mm τύπος MANTREN: PVC,διαστάσεις εισητηρίων: 3 Χ 58mm.ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΕ ΚΟΥΤΙ 12 ΤΕΜ. 75 ΔΙΣΚΑΚΙΑ DVD±R Τεμ. 100

29 ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 4.7GBTAXYTHTA ΕΓΓΡΑΦΗΣ 16Χ 76 CD ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 700MB ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ EΩΣ 16X 77 ΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΥΣ DVD ή CD (ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ) ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 96 ΔΊΣΚΩΝ 78 ΜΑΡΚΑΔΟΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΔΙΣΚΑΚΙ DVD 79 USBFLASHMEMORYSTICK ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2 GB ΣΥΝΔΕΣΗΣ USB 2.0 TOYΛAXIΣTON 80 ΦΑΚΕΛΟΙ ΣΚΛΗΡΟ ΧΑΡΤΟΝΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ 35Χ25Χ1,5 81 ΦΑΚΕΛΟΙ ΣΚΛΗΡΟ ΧΑΡΤΟΝΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ 35Χ25Χ3 82 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΣΤΑΝΤ ΟΝΟΜΑΤΟΣ 10cmX5,2cm 83 ΚΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ πακέτο 400 φύλλων Τεμ. 200 Τεμ. 1 Tεμ. 4 Τεμ. 10 Τεμ. 400 Τεμ. 200 Τεμ. 50 τεμ 5 ΣΥΝΟΛΟ ΦΠΑ 24% ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΟΜΑΔΑ B-Προμήθεια χαρτιού για τις εκτυπώσεις των υπηρεσιών του Δήμου α/α Είδος Τεχνικές Προδιαγραφές 1 ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΧΑΡΤΙ Α4 80 ΓΡΑΜ. ΠΑΚΕΤΟ (ΔΕΣΜΙΔΑ 500ΦΥΛ) 2 ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΧΑΡΤΙ Α3 80ΓΡΑΜ. ΠΑΚΕΤΟ (ΔΕΣΜΙΔΑ 500ΦΥΛ) Μ/Μ ΠΟΣΟΤΗΤΑ Τιμή Μον. Δεσμ Δεσμ. 100 ΣΥΝΟΛΟ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΣΥΝΟΛΟ ΦΠΑ 24% ΓΕΝΙΚΟ ΟΜΑΔΑ Γ-Λοιπά έξοδα παιδικών εξοχών πρώην ΠΙΚΠΑ (γραφική ύλη, ειδών γραφείου, σχεδιάσεως βιντεοκασετών κλπ)χρηματοδότηση από το υπουργείο Υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης α/α Είδος Τεχνικές Προδιαγραφές Μ/Μ ΠΟΣΟΤΗΤΑ Τιμή ΣΥΝΟΛΟ

30 1 ΤΕΜΠΕΡΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΔΙΑΦ. Τεμ. 10 ΧΡΩΜΑΤΩΝ 500ML 2 ΧΑΡΤΟΝΙΑ CANSON ΔΙΑΣΤ.50Χ70 Τεμ. 50 ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ 3 ΧΑΡΤΟΝΙΑ ΟΝΤΟΥΛΕ ΔΙΑΣΤ. Τεμ. 5 50Χ70 CM ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ 4 ΧΑΡΤΙ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΟΣ 10Μ Τεμ. 1 ΔΙΑΣΤ 70Χ100 CM 5 ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ ΧΟΝΔΡΟΙ ΚΟΥΤΙ Τεμ ΤΕΜ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ 6 ΧΑΡΤΙ ΒΕΛΟΥΤΕ ΔΙΑΣΤ. 70Χ100 Τεμ. 2 CM 7 ΠΗΛΟΣ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΔΙΑΦ. Τεμ. 5 ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΞΗΡΟΥΜΕΝΟΙ ΜΙΣΟΥ ΚΙΛΟΥ 8 ΚΟΛΛΑ STICK ΓΙΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ Τεμ. 10 ΧΑΡΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΠΟΥ ΒΙΔΩΝΕΙ 21 gr περίπου 9 ΣΥΡΜΑ ΠΙΠΑΣ Τεμ ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ Τεμ. 8 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 48 mmx 50 m 11 ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ ΔΙΑΦ. ΧΡΩΜΑΤΩΝ Τεμ. 15 ΣΥΣΚ. 500 ΓΡΑΜ. 12 ΚΟΛΛΑ ΛΕΥΚΗ ΥΓΡΗ Τεμ. 5 ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΥΣΚ. 500 ΓΡΑΜ. 13 ΧΑΡΤΙ ΓΚΟΦΡΕ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΣΤ. 50 cm x 2 m Τεμ. 15 Μον. ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΣΥΝΟΛΟ ΦΠΑ 24% ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΟΜΑΔΑ Δ-. Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπών ειδών γραφείου, για τη λειτουργία του Ξενώνα φιλοξενίας Δήμου Κέρκυρας. Χρηματοδότηση Ε.Π.ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ α/α Είδος Τεχνικές Προδιαγραφές 1 ΚΛΑΣΕΡ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 8-32 ΑΠΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΧΑΡΤΟΝΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΑΚΜΗ ΣΤΗ ΒΑΣΗ, ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΥΣΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΩΣ 750 ΦΥΛΛΩΝ ΧΑΡΤΙΟΥ Α4. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ : ΡΑΧΗ 8 cm,ύψοσ Μ/Μ ΠΟΣΟΤΗΤΑ Τιμή Μον. Τεμ. 20 ΣΥΝΟΛΟ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ

31 32 cm 2 ΦΑΚΕΛΟΣ ΧΑΡΤΟΝΙ ΜΕ Τεμ. 30 ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ PRESPAN ΜΕ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ Α4. 3 ΝΤΟΣΙΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕ Τεμ. 30 ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΕΞΩΦ. ΚΑΙ ΕΛΑΣΜΑ 4 ΚΟΥΤΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΧΑΡΤΟΝΙ ΜΕ Τεμ. 5 ΛΑΣΤΙΧΟ 8 CM 25X35 5 ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ Τεμ. 5 ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΥΡΟΣ ΓΡΑΦΗΣ 3-5 mm 6 ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ ΓΙΑ ΝΤΟΣΙΕ Α4 ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ 100ΤΕΜ Τεμ. 5 7 ΣΥΝΔΕΤΗΡΕΣ Νο 5 Τεμ. 5 ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 100ΤΕΜ. 8 ΣΥΝΔΕΤΗΡΕΣ Νο 3 Τεμ. 5 ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 100ΤΕΜ. 9 ΣΕΛΟΤΕΙΠ ΔΙΑΦΑΝΗ 19Χ33 Τεμ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΥΓΡΗΣ Τεμ. 10 ΜΕΛΑΝΗΣ ΜΠΛΕ 0,7 mm 11 ΠΙΝΕΖΕΣ ΚΟΥΤΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Τεμ ΤΕΜ ΔΙΑΦ ΧΡΩΜΑΤΩΝ 12 ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ Τεμ. 5 ΕΞΩΦΥΛΛΟ 50 ΦΥΛΛΩΝ 13 ΣΤΥΛΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΠΛΕ Τεμ. 50 ΤΥΠΟΥ ΒΙG ΕΞΑΓΩΝΙΚΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ 14 CD ΕΓΓΡΑΦΗΣ Τεμ. 20 ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 700MB ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ EΩΣ 16X 15 ΜΟΛΥΒΙ ΞΥΛΙΝΟ ΗΒ Τεμ ΞΥΣΤΡΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΟΛΥΒΙΟΥ Τεμ ΓΟΜΑ ΛΕΥΚΗ ΓΙΑ ΜΟΛΥΒΙ Τεμ ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΣ ΠΕΝΣΑ Τεμ. 1 ΜΕΓ.12 Φ20 ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ 19 ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΣ ΠΕΝΣΑ Τεμ. 1 ΜΕΓ.64 Φ20 ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ 20 ΑΠΟΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ ΜΕΣΑΙΟΜΕΤΑΛΛΙΚΟ Τεμ ΣΥΡΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ Τεμ /6 22 ΣΥΡΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ Νο Τεμ ΠΕΡΦΟΡΑΤΕΡ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ 2 Τεμ. 1 ΤΡΥΠΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ 20 ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΕ

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΑΠΑΝΗΣ. Προμήθειας γραφικής ύλης και μικροαντικειμένων γραφείου, για τις ανάγκες όλων των υπηρεσιών του Δήμου Κέρκυρας. Ι.

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΑΠΑΝΗΣ. Προμήθειας γραφικής ύλης και μικροαντικειμένων γραφείου, για τις ανάγκες όλων των υπηρεσιών του Δήμου Κέρκυρας. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΔΑΠΑΝΗΣ Προμήθειας γραφικής ύλης και μικροαντικειμένων γραφείου, για τις ανάγκες όλων των υπηρεσιών του Δήμου Κέρκυρας.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Ι. ΓΕΝΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Ι. ΓΕΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Προµήθεια Γραφικής ύλης, λοιπών υλικών γραφείου και φωτοαντιγραφικού χαρτιού για τις ανάγκες των υπηρεσιών του ήµου Κέρκυρας,των

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2015. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 10.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2015. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 10. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 23/01/2015 ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ. ΜΕΛ. 2/2015 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ Αριθμός Πρωτ Ηράκλειο:28/5/2008 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. Ο Δήμαρχος Ηρακλείου έχοντας υπόψη:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ Αριθμός Πρωτ Ηράκλειο:28/5/2008 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. Ο Δήμαρχος Ηρακλείου έχοντας υπόψη: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ Αριθμός Πρωτ 51271 Ηράκλειο:28/5/2008 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο Δήμαρχος Ηρακλείου έχοντας υπόψη: 1) Τις διατάξεις: του Ενιαίου Κανονισμού Προμηθειών Ο.Τ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΤΙΩΝ ΣΗΨΗΣ ΦΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Κ.Α.: 20.7131.0008 Κάδοι

Διαβάστε περισσότερα

Προσκαλεί. Θεσσαλονίκη 15/3/2019 Αρ. πρωτ. 6123

Προσκαλεί. Θεσσαλονίκη 15/3/2019 Αρ. πρωτ. 6123 ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. Δ/νση Οικονομικών Τμήμα Προμηθειών, Δ.Υ. & Αποθηκών Πληρ. Σπ. Πετρόπουλος Τηλ. 2310 966967 Fax 2310 969430 E mail promithies@eyath.gr Θεσσαλονίκη 15/3/2019

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ημερομηνία : 31/03/2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 9341 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

15PROC002812578 2015-05-29

15PROC002812578 2015-05-29 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Τέρμα Πολυτεχνείου, Άγιος Νικόλαος Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26/08/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26/08/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26/08/2015 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 29751 ΑΔΑ: 7610ΩΚ3-6ΓΨ ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 18, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ : 213 2025905 Έχοντας υπόψη ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 10-4-2014. Αρ. Πρωτ. οικ. 76827 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ

Αθήνα 10-4-2014. Αρ. Πρωτ. οικ. 76827 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΑΧ. ΔΝΣΗ Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 80-88 ΠΛΗΡ: ΣΠΥΡΑΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΤΗΛ: 213 2065057 Αθήνα 10-4-2014 Αρ. Πρωτ. οικ. 76827

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ (Δ.Ε.Υ.Α.Θ.) Ν. Επιβάτες, 02/04/2013 Αρ. πρωτ. : 756 ΤΙΤΛΟΣ: Προμήθεια πλαστικών σωλήνων ύδρευσης και εξαρτημάτων

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Άγιος Νικόλαος 24-05-2016 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: 7593 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου διακηρύσσει ότι εκτίθεται σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια γραφικής ύλης

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια γραφικής ύλης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Τέρμα Πολυτεχνείου, Άγιος Νικόλαος Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ «Γραφική ύλη» (CPV 30192700-8)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ «Γραφική ύλη» (CPV 30192700-8) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 3 η Υ.ΠΕ. (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΙΘ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 11/2012 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο Δήμος Νέας Σμύρνης διακηρύσσει ότι εκτίθεται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ: προμήθεια Γραφικής ύλης ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ & φωτοτυπικού- χημικού χαρτιού του έτους 2013 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 71.850,45 ΕΥΡΩ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση:Ληλάντιων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.ΣΜΥΡΝΗ: 04.04.2012 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ.: 14/2012 KA: 35.6699.0001 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «Χλοοτάπητα και βελτιωτικών εδάφους για χώρους πρασίνου» ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια: Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών

Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια: Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π.Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr research.upatras.gr Πάτρα, 19/11/12 Πρόχειρος διαγωνισμός

Διαβάστε περισσότερα

14PROC002447566 2014-12-03

14PROC002447566 2014-12-03 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 3 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ- Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜ.ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 19/2014 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΕΡΓΟ: Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο 13/03/2012 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Ταχ. Δ/νση:Πλατεία Καλλεργών και Ανδρόγεω Τ.Κ:71202 Πληροφορίες:Γιάννα

Διαβάστε περισσότερα

Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια Εντύπων & Γραφικής Ύλης, Αναλωσίμων Για το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών

Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια Εντύπων & Γραφικής Ύλης, Αναλωσίμων Για το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π.Δ. 42/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 22/0/201 Πρόχειρος

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών Τμήμα Προμηθειών & Αποθήκης Αρ. Μελέτης 01/2017 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Γραφικής Ύλης & λοιπών υλικών γραφείου Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Με την παρούσα μελέτη

Διαβάστε περισσότερα

Παράρτημα 1 : Αναλυτικές Προδιαγραφές Προμήθειας

Παράρτημα 1 : Αναλυτικές Προδιαγραφές Προμήθειας ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (ΙΤΒ) για την «Προμήθεια Γραφικής Ύλης & Αναλωσίμων» Αρ. Πρωτ. : 106 ΧΕΝΙΑ/ 24-06-2016 Α) Τεχνικές Προδιαγραφές Οι υποψήφιοι θα πρέπει οπωσδήποτε να λάβουν υπ όψιν τους τα

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,84 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο. απάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προµήθεια είναι ,84 µε το Φ.Π.Α.. ΑΡΘΡΟ 2 ο ΕΡΓΟ : Προµήθεια Φωτοτυπικού υλικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έτους 2011 των Υπηρεσιών του ήµου. ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΑΠΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ: ιαχείρισης Υλικών - Αποθήκη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 662 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 662 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Σπάτα 25/10/2013 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθμ. Πρωτ: 42161 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληρ: Α. ΣΩΤΗΡΙΟΥ Τηλ: 210 6632200 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΣΟΥ 4.701,23 ΕΥΡΩ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.)

ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΣΟΥ 4.701,23 ΕΥΡΩ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών Τμήμα Προμηθειών & Δαπανών Εσωτερικού ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΣΟΥ 4.701,23 ΕΥΡΩ (συμπεριλαμβανομένου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΚΘΕΣΗΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Τ.Δ.ΦΥΛΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΠΟΥΛΜΑΝ 50 ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΛΩΝ ΣΕ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΠΟΥΛΜΑΝ 50 ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΛΩΝ ΣΕ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Αρμόδιος υπάλληλος: Βατικιώτου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 80 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 4-7-1014 ΔΗΜΟΣ :ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β/ΘΜΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 80 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 4-7-1014 ΔΗΜΟΣ :ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 80 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 4-7-1014 ΔΗΜΟΣ :ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΘΕΜΑ: Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια γραφικής ύλης Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Έχοντας

Διαβάστε περισσότερα

Γ Ε Ν Ι Κ Η Κ Α Ι Ε Ι Δ Ι Κ Η Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν

Γ Ε Ν Ι Κ Η Κ Α Ι Ε Ι Δ Ι Κ Η Σ Υ Γ Γ Ρ Α Φ Η Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ε Ω Ν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΞΟΔΩΝ Πληρ.: Τσουκαλά Ουρανία Δ/νση: Κυδωνίας 29, Χανιά Κρήτης, Τ.Κ. 73 135 Τηλ.: 28213 41760, Fax: 28210 93300 www. chania.

Διαβάστε περισσότερα

13PROC001496467 2013-06-06

13PROC001496467 2013-06-06 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Περαία 30/05/2013 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 15417 ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ Αριθμός Απόφασης: 212 Τίτλος: Προμήθεια λιπαντικών για κίνηση μεταφορικών μέσων Αριθμός Μελέτης: 4/2013

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ 3.915,65 ΕΥΡΩ (MH ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΦΠΑ)

ΣΥΜΒΑΣΗ 3.915,65 ΕΥΡΩ (MH ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΦΠΑ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗ 3.915,65 ΕΥΡΩ (MH ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΦΠΑ) Στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καρδαμύλη 5 Απριλίου 07 ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Αριθμός πρωτοκόλλου: 745 ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Καρδαμύλη Μεσσηνίας Τ. Κ. 40 Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών Τμήμα Προμηθειών & Αποθήκης Αρ. Μελέτης 01/2016 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : Γραφικής Ύλης & υλικών γραφείου Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ

ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π.Δ. 42/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα,../ /201.. ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

0 Δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης, έχοντας υπόψη:

0 Δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης, έχοντας υπόψη: Έκδ.1 αναθ.4 ημ/νία έγκρ. 6/2/2012 ΠΡΟ-ΠΣΠ 001 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Ταχ. Δ/νση: ΒΙΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Τ.Κ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ Α4 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ Α.Ο ΕΤΟΥΣ 2014

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ Α4 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ Α.Ο ΕΤΟΥΣ 2014 ΑΡ ΠΡΩΤ: 1145/12-11-2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ Α4 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ Α.Ο ΕΤΟΥΣ 2014 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ ΜΕ ΦΠΑ : 515,67 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Α ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Α ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Α ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ ΕΙΔΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ 1 CD ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΕΜΑΧΙΑ 60 2 CD ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΕΜΑΧΙΑ 10 3 DVD ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΕΜΑΧΙΑ 20 4 DVD ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΕΜΑΧΙΑ 10 5 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΥΒΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 16, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 19/10 /2015 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ.ΠΡΩΤ: ΠΛΗΡ.: Α. ΝΤΙΝΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ.

ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 16, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 19/10 /2015 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ.ΠΡΩΤ: ΠΛΗΡ.: Α. ΝΤΙΝΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 16, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 19/10 /2015 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ.ΠΡΩΤ: 37697 ΠΛΗΡ.: Α. ΝΤΙΝΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ.: 213 2025902-907 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νέα Σμύρνη, 30.03.2016 Αρ. Πρωτ.: 10617 Ταχ. Δ/νση: Ελ. Βενιζέλου 16 Τ.Κ. 17121, Νέα Σμύρνη Πληροφορίες: Α. ΚΩΣΤΟΥΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.:123342 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΥΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Έκδ.1 αναθ.2 ημ/νία έγκρ. 3/1/2011 ΠΡΟ-ΠΣΠ 028 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Προμήθεια πλαστικών κάδων απορριμμάτων 1.100 λίτρων. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου,

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Μ Β Α Σ Η. Α.Ε>> Κολωνού 21& Κεραμεικού 29-Αθήνα, ΑΦΜ: , ΔΟΥ: ΦΑΕΕ ΑΘΗΝΩΝ, συνεφώνησαν και συναποδέχθηκαν τα ακόλουθα :

Σ Υ Μ Β Α Σ Η. Α.Ε>> Κολωνού 21& Κεραμεικού 29-Αθήνα, ΑΦΜ: , ΔΟΥ: ΦΑΕΕ ΑΘΗΝΩΝ, συνεφώνησαν και συναποδέχθηκαν τα ακόλουθα : Σ Υ Μ Β Α Σ Η Στην Αθήνα σήμερα την 12 Μαρτίου 2014 στα γραφεία του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Σταδίου 29-Αθήνα, οι παρακάτω συμβαλλόμενοι: 1. Πουρνιάς Αλέξανδρος, Δ/ντής Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC 16PROC0048149 16-07-22 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗΣ Μυτιλήνη, 22/07/16 Α.Π.: 6289 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια γραφικής ύλης για τις ανάγκες της Πανεπιστημιακής Μονάδας Ρόδου (Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για υποβολή προσφορών για αγορά ειδών γραφικής ύλης

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για υποβολή προσφορών για αγορά ειδών γραφικής ύλης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα, 05/05/2015 ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρ. πρωτ. 3435 ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για υποβολή προσφορών για αγορά ειδών

Διαβάστε περισσότερα

Πρόχειρος διαγωνισµός για την προµήθεια: Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών Πανεπιστηµίου Πατρών

Πρόχειρος διαγωνισµός για την προµήθεια: Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών Πανεπιστηµίου Πατρών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΕΙ ΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝ ΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π.. 432/81 ΤΗΛ: 26/996660 FAX: 26/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 03.02.12 Πρόχειρος διαγωνισµός

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Του:. Δ/νση: Τηλ.:

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Του:. Δ/νση: Τηλ.: ΜΕΡΟΣ Α' ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Του:. Δ/νση: Τηλ.: Α/Α ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ CPV ΜΟΝΑΔΑ ΤΕΜΑΧΙΑ 1 ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ, Τύπος σύρματος που δέχεται:νο 64 30197320-5 ΤΕΜ. 4 2 ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΟ, Τύπος σύρματος που

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (Συμπληρώνεται από τον Προμηθευτή) ΟΜΑΔΑ ΙΙ α/α ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚ Τιμή ΕΣ Μονάδος ( ) ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ χωρίς ΦΠΑ Τιμή Μονάδος ( ) με ΦΠΑ Συνολική τιμή (

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ημερομηνία 25 / 02 /2015 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Αριθμ.Μελέτης: 2/2015 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ημερομηνία 25 / 02 /2015 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Αριθμ.Μελέτης: 2/2015 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ημερομηνία 25 / 02 /2015 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Αριθμ.Μελέτης: 2/2015 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ριζοσπαστών Βουλευτών 7, Κέρκυρα, τηλ.: Fax: ,

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ριζοσπαστών Βουλευτών 7, Κέρκυρα, τηλ.: Fax: , ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ Ριζοσπαστών Βουλευτών 7, 49100 Κέρκυρα, τηλ.: 2661087603-6 Fax: 2661087641, e-mail: rc@ionio.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας Ημ/νία : 25/04/2013 Μονάδ : Διενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 08/05/2015 Τμήμα Προμηθειών Αρ. Διακ. 03/15

Θεσσαλονίκη 08/05/2015 Τμήμα Προμηθειών Αρ. Διακ. 03/15 Πληροφορίες: Ν. Ηλίου Τηλέφωνο: 308933, - 84 Fax: 30893 e-mail: tprom@uom.gr Θεσσαλονίκη 08/05/05 Τμήμα Προμηθειών Αρ. Διακ. 03/5 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Π Ρ Ο Χ Ε Ι Ρ Ο Υ Δ Ι Α Γ Ω Ν Ι Σ Μ Ο Υ Το Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βύρωνας, 10/10/2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚONOMIΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βύρωνας, 10/10/2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚONOMIΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βύρωνας, 10/10/2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ.: 27366 ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚONOMIΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣ: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να αναθέσει την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ATTIKHΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΔΙΚΤΥΩΝ Τίτλος προμήθειας: «Προμήθεια Oxήματος» / Υποέργο-7 της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Προμήθεια Γραφικής ύλης έτους 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Προμήθεια Γραφικής ύλης έτους 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Προμήθεια Γραφικής ύλης έτους 2015 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ των Υπηρεσιών του Δήμου. ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Οικονομικών Υπηρεσιών ΤΜΗΜΑ: Διαχείρισης Υλικών και Αποθεμάτων Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ. ΑΡΘΡΟ 1ο - ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ. ΑΡΘΡΟ 1ο - ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ α) ΓΡΑΦΙΚΉΣ ΥΛΗΣ & ΛΟΙΠΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ β) ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ Δ/ΝΣΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΚΑ ΑΡΙΘΜ ΜΕΛΕΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV Ελληνική INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2014.12.22 14:24:02 EET Reason: Location: Athens ΑΔΑ: 7ΠΠΟΩΞΚ-ΑΙ4 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΡΑΚΑΣ, 22-12-2014

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ Ο.Λ.Η. Α.Ε »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ Ο.Λ.Η. Α.Ε » ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Λιμάνι Ηρακλείου - Τ.Θ. 1068, 711 10, Ηράκλειο Κρήτης Ηράκλειο, 02-10-2017 Αρ. Πρωτ.: 4869 Τηλ/Fax: 2810-338116 / 2810-226.110 E-mail: info@portheraklion.gr

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο Δαπάνη: Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προμήθεια είναι ,00 ΕΥΡΩ με το ΦΠΑ.

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο Δαπάνη: Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προμήθεια είναι ,00 ΕΥΡΩ με το ΦΠΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έργο: Προμήθεια μηχανήματος διαγράμμισης ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ : Τεχνικών Έργων και Μελετών ΤΜΗΜΑ : Κυκλοφορίας & Συγκοινωνιών Κ.Α. 30-7135.074για το 2015 Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Αντιδήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ Τμήμα: Προμηθειών Πληροφορίες: Βρέντζου Ελένη Δ/ΝΣΗ: Καλοκαιρινού & Παπαδοπούλου 4 Ηράκλειο 14/04/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ Τμήμα: Προμηθειών Πληροφορίες: Βρέντζου Ελένη Δ/ΝΣΗ: Καλοκαιρινού & Παπαδοπούλου 4 Ηράκλειο 14/04/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΟΠΑΦΜΑΗ Τμήμα: Προμηθειών Πληροφορίες: Βρέντζου Ελένη Δ/ΝΣΗ: Καλοκαιρινού & Παπαδοπούλου 4 Ηράκλειο 14/04/2015 Τηλ.: 300.100 300.090 FAX: 287-600 Ε-mail: dopae.irakliou@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑΣ

ΤΙΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΙΜΗ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΙΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Α/Α ΕΙΔΟΣ ΜΟΝΑΔΑ ΤΙΜΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΣΥΝΟΛΟ 1 ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΤΥΠΟΥ PARKER ΛΕΠΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΕΜΑΧΙΟ 20 2 ΑΠΟΣΥΡΑΠΤΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ (τύπου τανάλιας) ΤΕΜΑΧΙΟ 50 3 ΑΠΟΣΥΡΑΠΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ. (συλλογή κλειστών προσφορών)

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ. (συλλογή κλειστών προσφορών) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 343 ΧΑΪΔΑΡΙ ΤΚ 12461 TMHMA : OIKONOMIKOY ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ:ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡ. ΤΗΛ : 213 2046170-171 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ:11957/716625

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΑ Α (ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ)

ΟΜΑΔΑ Α (ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ 29/01/2015 Προμήθεια γραφικής ύλης και φωτοτυπικού χαρτιού Ι. ΓΕΝΙΚΑ Με τον παρόντα προϋπολογισμό δαπάνης 17.749,85 ΕΥΡΩ (ME ) προβλέπεται

Διαβάστε περισσότερα

1 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ(ΜΕΓΕΘΟΣ76Χ76 400 ΦΥΛΛΩΝ) 0,80 1500 1.200,00 2 ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΥΒΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ 0,65 1200 780,00

1 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ(ΜΕΓΕΘΟΣ76Χ76 400 ΦΥΛΛΩΝ) 0,80 1500 1.200,00 2 ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΥΒΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ 0,65 1200 780,00 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Κεντρική Υπηρεσία, Π.Κανελλοπούλου 2, 10177 Αθήνα, Τ 2106988500/ F 2106988586, asylo@asylo.gov.gr, www.asylo.gov.gr Τμήμα Οικονομικού, Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Διαδικασία Προμήθειας: Απευθείας Ανάθεση με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα προσφορά από οικονομική άποψη, βάσει τιμής.

ΘΕΜΑ : Διαδικασία Προμήθειας: Απευθείας Ανάθεση με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα προσφορά από οικονομική άποψη, βάσει τιμής. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ Οικονομικό Τμήμα / Γραφείο Προμηθειών ΔΡΑΜΑ 02.03.2018 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΙΤΛΟΣ: απάνες για τη διενέργεια βουλευτικών εκλογών (γραφική ύλη, έντυπα, λοιπά υλικά γραφείων εκλογ. τµηµάτων)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Προμήθεια Γραφικής ύλης έτους 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Προμήθεια Γραφικής ύλης έτους 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Προμήθεια Γραφικής ύλης έτους 2016 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ των Υπηρεσιών του Δήμου. ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Οικονομικών Υπηρεσιών ΤΜΗΜΑ: Διαχείρισης Υλικών και Αποθεμάτων Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ημερομηνία 15-6-2016 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: 12471 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ, ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ» έτους 2014

ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ, ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ» έτους 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ/ΩΝ ΟΙΚΟΝ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡ/ΣΜΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΜΕΛΕΤΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ, ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. : Προμήθεια γραφικής ύλης. Η παρούσα μελέτη αφορά την προμήθεια γραφικής ύλης.όλα τα υλικά πρέπει να είναι εγνωσμένου κατασκευαστή

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. : Προμήθεια γραφικής ύλης. Η παρούσα μελέτη αφορά την προμήθεια γραφικής ύλης.όλα τα υλικά πρέπει να είναι εγνωσμένου κατασκευαστή ΤΙΤΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ : Προμήθεια γραφικής ύλης ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 53,692,47 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :08/12/2015 Η παρούσα μελέτη αφορά την προμήθεια γραφικής ύλης.όλα τα υλικά πρέπει να είναι εγνωσμένου κατασκευαστή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 20 / 4/2016 NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 7857 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Φιλ/φεια: 20 / 4/2016 NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 7857 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Ν. Φιλ/φεια: 20 / 4/2016 NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 7857 ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Διενέργειας για την εκτέλεση προμήθειας < ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΑΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΚΩΝ> με τη συνοπτική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια τεσσάρων (4) Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια τεσσάρων (4) Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προμήθεια τεσσάρων (4) ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ λυόμενων αιθουσών σε σχολεία Δ/ΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ του Δήμου Ηρακλείου. ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Κ.Α.15-7135.068. Δ Ι Α Κ Η Ρ

Διαβάστε περισσότερα

Έργο: Προμήθεια λαμπτήρων διαφόρων τύπων και υλικών. Aρ. Πρωτ. Προκήρυξης : Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

Έργο: Προμήθεια λαμπτήρων διαφόρων τύπων και υλικών. Aρ. Πρωτ. Προκήρυξης : Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ : Ηλεκτροφωτισμού και Σήμανσης Έργο: Προμήθεια λαμπτήρων διαφόρων τύπων και υλικών για την συντήρηση δικτύων Δημοτικού φωτισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Διεύθυνση : Εθελοντών Πολεμιστών Τηλ /φαξ: 40044 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΙΘΜ. 1099/16

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΙΘΜ. 1099/16 ΕΕΤΤ ΑΜ: 01-200 Γενική Άδεια Ταχυδρομικών Υπηρεσιών ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΙΘΜ. 1099/16 Για την προμήθεια «ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΑΚΩΝ» «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε.» Προυπολογιζόμενη δαπάνη 28.000

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Προμήθεια Φωτοτυπικού υλικού έτους 2010 Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Προμήθεια Φωτοτυπικού υλικού έτους 2010 Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Προμήθεια Φωτοτυπικού υλικού έτους 2010 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ των Υπηρεσιών του Δήμου. Δ/ΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΑΠΑΝΩΝ Τμήμα: Διαχείρισης Υλικών - Αποθήκη Δ Ι Α

Διαβάστε περισσότερα

Τηλ. : Fax :

Τηλ. : Fax : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 29/4/2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ιεύθυνση : Πλατεία Ρήγα Φεραίου 1 Ταχ. Κώδικας : 38001 Πληροφορίες : Γ. Γεωργάκος Τηλ. : 24213 50106

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 29/06/2016 Τμήμα Προμηθειών Αρ. Διακ. 09/16

Θεσσαλονίκη 29/06/2016 Τμήμα Προμηθειών Αρ. Διακ. 09/16 Πληροφορίες: Ν. Ηλίου Τηλέφωνο: 2310891233, - 284 Fax: 2310891232 e-mail: tprom@uom.gr Θεσσαλονίκη 29/06/2016 Τμήμα Προμηθειών Αρ. Διακ. 09/16 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Π Ρ Ο Χ Ε Ι Ρ Ο Υ Δ Ι Α Γ Ω Ν Ι Σ Μ Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑIΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Αριθ. Πρωτ. 5586 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Σύμφωνα με τους παρακάτω όρους: ΆΡΘΡΟ 1 ο

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 1: Εργασία Ο διαγωνισμός αφορά την εργασία με τίτλο «ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΥΤΑ» προϋπολογισθείσας δαπάνης ,72 με Φ.Π.Α.

Άρθρο 1: Εργασία Ο διαγωνισμός αφορά την εργασία με τίτλο «ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΥΤΑ» προϋπολογισθείσας δαπάνης ,72 με Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΡΓΟ: ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 73.755,72 Διακήρυξη Πρόχειρου διαγωνισμού για την εργασία με τίτλο: ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΥΤΑ Έχοντας υπόψη:

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική προσφορά. Για την απευθείας ανάθεση του Δήμου Ηράκλειας με τίτλο:

Οικονομική προσφορά. Για την απευθείας ανάθεση του Δήμου Ηράκλειας με τίτλο: Οικονομική προσφορά Για την απευθείας ανάθεση του Δήμου Ηράκλειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ -ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΛΟΙΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ- ΛΟΙΠΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Δ.Ε.ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αργυρούπολη 5/9/2013 ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Αρ. πρωτ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 315 / 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αργυρούπολη 5/9/2013 ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Αρ. πρωτ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 315 / 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ NOMOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αργυρούπολη 5/9/2013 ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Αρ. πρωτ. 32126 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 315 / 2013 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΚΩΝ, ΣΙΔΗΡΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ 65/2010 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ 65/2010 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ε ΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ 65/2010 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΘΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ (ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ), ΓΙΑ ΤΗΝ 1 Η ΔΙΕΘΝΗ TRIENNALE ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ & ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗΣ, ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ 2.1 ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ Ναύπλιο, 27/07/2018 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ Ναύπλιο, 27/07/2018 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Ναύπλιο, 27/07/2018 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΘΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΣΗΣ- ΕΤΟΥΣ 2018» Ο Πρόεδρος της Δημοτικής

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο Δαπάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προμήθεια είναι ,70 με το Φ.Π.Α.

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η. ΑΡΘΡΟ 1 ο Δαπάνη Η προϋπολογισθείσα δαπάνη για την προμήθεια είναι ,70 με το Φ.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ : Εκτυπώσεις και βιβλιοδετήσεις ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ εντύπων και βιβλίων των υπηρεσιών ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ του Δήμου για το έτος 2015. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ Αριθ. Πρωτ. 15.050 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Η Αντιδήμαρχος Δελφών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26/08/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26/08/2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 26/08/2015 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 29745 ΥΠΗΡΕΣΙΑ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 16, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΠΛΗΡΟΦ. : ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΥΛΙΚΩΝ/ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ/ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (εκτός πεδίου ν.3316/2003) & ΑΠΟΘΗΚΗΣ Αρ. Πρ. : 36299/2015 ΤΙΤΛΟΣ «Προμήθεια εντύπων, υλικών μηχανογράφησης και πολλαπλών Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 143 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 4-7-2014 ΔΗΜΟΣ :ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α/ΘΜΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 143 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 4-7-2014 ΔΗΜΟΣ :ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.: 143 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 4-7-2014 ΔΗΜΟΣ :ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΘΕΜΑ: Πρόχειρος διαγωνισμός για την προμήθεια γραφικής ύλης Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Έχοντας

Διαβάστε περισσότερα

Επαναπροκήρυξη Πρόχειρου Μειοδοτικού ιαγωνισμού

Επαναπροκήρυξη Πρόχειρου Μειοδοτικού ιαγωνισμού Γραφείο: Πληροφορίες: Τηλ.: Φαξ: e-mail: Αρ. Φακέλου: Μ.Προμηθειών Ε.Ε. Α.Π.Θ. Θεοδοσιάδης Ε. 2310-996752 2310-200392 Procur@rc.auth.gr 84643 Θεσσαλονίκη, 07/12/2011 Αρ.Πρωτ.: 81546/2011 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΜΟΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΜΟΣ Ελληνική Δημοκρατία Νομός Σερρών Δήμος Ηράκλειας Αρ. Μελέτης : 04 /2016 ΧΡΗΣΗ:2016 «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ -ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΛΟΙΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ- ΛΟΙΠΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Δ.Ε.ΣTΡΥΜΟΝΙΚΟΥ»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος,29 /12/2015 Αριθ. Πρωτ.: 26509 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος,29 /12/2015 Αριθ. Πρωτ.: 26509 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος,29 /12/2015 Αριθ. Πρωτ.: 26509 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΡΑΣΙΝΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ασπράγγελοι: 28/2/2014 ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Δ Η Μ Ο Σ Ζ Α Γ Ο Ρ Ι Ο Υ Αρίθμ πρωτ: 1958 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ασπράγγελοι: 28/2/2014 ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Δ Η Μ Ο Σ Ζ Α Γ Ο Ρ Ι Ο Υ Αρίθμ πρωτ: 1958 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ασπράγγελοι: 28/2/2014 ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Δ Η Μ Ο Σ Ζ Α Γ Ο Ρ Ι Ο Υ Αρίθμ πρωτ: 1958 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΘΕΜΑ : Πρόχειρος διαγωνισμός για την «Προμήθεια ειδών Ηλεκτροφωτισμού και λαμπτήρων». Ο Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Κ.Α για το 2015

ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Κ.Α για το 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, 30/10/2015 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ «Προμήθεια Υαλοπινάκων» Δ/ΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & Έργο: Συντήρηση Σχολικών Κτιρίων ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ A/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης. ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπών υλικών γραφείων διοικήσεως ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.

Προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπών υλικών γραφείων διοικήσεως ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Γραφείο Υποστηρικτικών Υπηρεσιών Προμήθεια γραφικής

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Πρόχειρου Διαγωνισμού με έγγραφες σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή.

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Πρόχειρου Διαγωνισμού με έγγραφες σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή. n Θεσσαλονίκη 21/12/2009 Αρ. Πρωτ.: 29087 ΓΡΑΦΕΙΟ : Διοικητικό-Οικονομικό ΠΛΗΡΟΦ.: Αθανασίου Φωτεινή ΤΗΛΕΦ: 031-326 452 Ε-mail: Athanasiou@elog.gr Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Πρόχειρου Διαγωνισμού με έγγραφες σφραγισμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για υποβολή προσφορών για αγορά ειδών γραφικής ύλης

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για υποβολή προσφορών για αγορά ειδών γραφικής ύλης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα, 15 /05/2014 ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αρ. πρωτ. 4982 ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για υποβολή προσφορών

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Κέρκυρα 24/08/2012 Α.Π. : 71841 Τίτλος Διαγωνισμού : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΤΟΙΜΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ Κ.Α.30.6662.002 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Ψαχνά,12 Nοεμβρίου 2013 ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ Αρ. Πρωτ. :22882

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Ψαχνά,12 Nοεμβρίου 2013 ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ Αρ. Πρωτ. :22882 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Ψαχνά,12 Nοεμβρίου 2013 ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ Αρ. Πρωτ. :22882 Θέμα : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης του Δημοτικού Συμβουλίου)

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα Ποσότητα μέτρησης Νοσοκομεί γραφείου ου προμηθειών ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ 2 120806000010013 ΤΕΜ 175 188 25 27 ΣΕΤ (ΔΙΠΛΟ)

Μονάδα Ποσότητα μέτρησης Νοσοκομεί γραφείου ου προμηθειών ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ 2 120806000010013 ΤΕΜ 175 188 25 27 ΣΕΤ (ΔΙΠΛΟ) ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ Α/Α Κωδικός είδουςγρ. Προμηθειών Περιγραφή είδους Γρ. Προμηθειών Μονάδα Ποσότητα μέτρησης Νοσοκομεί γραφείου ου προμηθειών Προϋπολογι σμός είδων Ποσότητα Κέντρων Υγείας Προϋπολογι σμός ειδών

Διαβάστε περισσότερα