Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download ""

Transcript

1

2

3 eikon evo. η πολυτέλεια εξελίσσεται. 1 Σαγηνευτική, εκλεπτυσμένη και αποκλειστική, η σειρά Eikon Evo είναι η νέα τάση στην ενέργεια: ένας ύμνος στην ομορφιά των μορφών, στα φινιρίσματα υψηλής ποιότητας, στην ευφυή τεχνολογία. Ένας νέος ορισμός του στυλ που προσδίδει σε κάθε καθημερινή κίνηση μια μοναδική, ακαταμάχητη αξία.

4 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Ένα look που ξεχωρίζει για την κομψότητα και τη λεπτότητά του. Στις γεωμετρίες, στα προφίλ, στην επιλογή των υλικών και των χρωμάτων. Η πληθώρα των λεπτομερειών και η ποικιλία των φινιρισμάτων προσδίδουν στα πλαίσια Eikon Evo μοναδική γοητεία.

5 2 3 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Νέα προηγμένα συστήματα, λειτουργίες και μέθοδοι ελέγχου: με τη σειρά Eikon Evo, τα συστήματα οικιακού αυτοματισμού By-me γίνονται ακόμη πιο ευφυή. Εντυπωσιακές και εύκολες στη χρήση καινοτομίες που προσαρμόζονται άμεσα στις αλλαγές των χώρων και των χρηστών τους.

6

7 Ομορφιά

8

9 Σχεδιασμός Κομψές γεωμετρίες 6 7 Φόρμες σχεδιασμένες για να φαίνονται, διαστάσεις που ξεχωρίζουν με λεπτότητα στους τοίχους: Η σειρά Eikon Evo επιδεικνύει εκλεπτυσμένες και σαφείς γραμμές, άριστη σύνθεση των αρχών αισθητικής της Vimar. Πλαίσια που αναδεικνύουν την υψηλή ποιότητα των υλικών και της επεξεργασίας τους.

10

11 Σχεδιασμός Εξαιρετικά 8 λεπτό προφίλ 9 Άψογη φόρμα, ανάλαφρη και μίνιμαλ, που προεξέχει από τον τοίχο λίγα μόλις χιλιοστά. Το ανεπαίσθητο προφίλ των πλαισίων Eikon Evo, με την κομψή του γοητεία, συμβαδίζει με τις τελευταίες τάσεις του interior design.

12

13 Σχεδιασμός Λιτές λεπτομέρειες Η αληθινή ομορφιά κρύβεται πίσω από τις λεπτομέρειες. Όπως της χρωμιωμένης κορνίζας που περιβάλλει στα πλαίσια Eikon Evo τα πλήκτρα και τους διακόπτες διαφορετικών διαστάσεων για να υπογραμμίσει την αξία των φινιρισμάτων. Ένα στοιχείο ξεχωριστό, με εκλεπτυσμένη γοητεία.

14

15 Σχεδιασμός Εντυπωσιακή εμφάνιση Μια νέα άποψη σε όλους τους χώρους, ευρύτερη, ευκρινής και ευφυής: με τις οθόνες των συστημάτων οικιακού αυτοματισμού Eikon Evo, διαφόρων διαστάσεων, όλες ευθυγραμμισμένες με τις κορνίζες, η επίβλεψη των χώρων γίνεται θεαματική.

16

17 Σχεδιασμός Υπεροχή στα υλικά κατασκευής Η σειρά Eikon Evo είναι αποτέλεσμα έρευνας ποιοτικής υπεροχής. Πρώτα από όλα, υπεροχή στα υλικά: ευγενή κράματα αλουμινίου, Corian, αποκλειστικές ποικιλίες λίθων, κρυστάλλων, ξύλου και δερμάτων, όλα έχουν επιλεγεί προσεκτικά και έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία σύμφωνα με τη βέλτιστη παραδοσιακή τέχνη: την ιταλική.

18

19 PERSONALITà Προσωπικότητα

20

21 δομή Ενέργεια κατά παραγγελία Σημεία φωτισμού προσαρμοσμένα ad hoc, για μέγιστη ελευθερία σχεδιασμού: με τη σειρά Eikon Evo, η διαχείριση της ενέργειας παίρνει τη μορφή που θέλετε. Χωρίς περιορισμούς χώρου και λειτουργικότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στο αισθητικό αποτέλεσμα.

22

23 Υλικά Πολλαπλοί χαρακτήρες Οκτώ διαφορετικοί τρόποι ύπαρξης, διαβίωσης και ερμηνείας της πολυτέλειας. Τα διάφορα στυλ Eikon Evo συμβαδίζουν με τις τελευταίες τάσεις του κατοικείν, αιχμαλωτίζουν την ουσία και την αναδεικνύουν με μοναδικό και προσωπικό τρόπο κάθε φορά, με καινοτόμους συνδυασμούς υλικών, χρωμάτων και φινιρισμάτων. Για να επιλέξετε με πλήρη ελευθερία το χαρακτήρα και την εμφάνιση που σας ταιριάζει.

24 PRIMARI Α ν ο δ ι ω μ έ ν ο α λ ο υ μ ί ν ι ο Με έμφυτη κομψότητα και ανυπέρβλητη γοητεία, σας αιχμαλωτίζουν με μια απλότητα που ξαφνιάζει. Διακριτική και συγχρόνως πολύτιμη παρουσία, με ανάλαφρες και ξεκάθαρες γραμμές. Αυτές είναι οι πέντε διαφορετικές αποχρώσεις ανοδιωμένου αλουμινίου.

25 Υλικά Γυαλιστερό αλουμίνιο Γκρι Next Μπρονζέ ανοικτό Μπρονζέ σκούρο Γκρι της λάβας

26 ESCLUSIVI Ε ξ ε υ γ ε ν ι σ μ έ ν ο α λ ο υ μ ί ν ι ο Εκλεπτυσμένα και ευγενή χαρακτηριστικά, σαγηνευτική κομψότητα. Σπάνια στοιχεία και, για το λόγο αυτό, ακόμη πιο πολύτιμα: τα πέντε κράματα εξευγενισμένου αλουμινίου έχουν ανεκτίμητη αξία, από την πρώτη κιόλας ματιά.

27 Υλικά Ασημί Τιτάνιο Γυαλιστερό χρυσό Μπρονζέ σκούρο Μαύρο ζαφείρι

28 SCOLPITI Κ α τ ε ρ γ α σ μ έ ν ο ι λ ί θ ο ι Δυνατοί και σταθεροί, ξεχωρίζουν με τον επιβλητικό τους χαρακτήρα. Με αυστηρά χαρακτηριστικά και καθαρές γραμμές, χωρίς συμβιβασμούς στην κομψότητα και την πολυτέλεια. Αυτά τα είναι τα βασικά στοιχεία των τριών ειδών κατεργασμένων λίθων.

29 Υλικά Λευκό Καράρα Γκρι χαλαζίας Σχιστόλιθος

30 NATURALI Μ α σ ί φ ξ ύ λ ο Αναδύουν ζωντάνια και εκπέμπουν, από την πρώτη κιόλας στιγμή, μια ευχάριστη αίσθηση ηρεμίας και ζεστασιάς. Φυσικά χαρακτηριστικά, πραγματικά μοναδικά, που εντυπώνονται στην αποκλειστική και απαράμιλλη εμφάνιση των τριών ειδών μασίφ ξύλου.

31 Υλικά Ανοιχτή δρυς Καρυδιά Ιταλίας Wengé

32 LUMINOSI Κ ρ ύ σ τ α λ λ α Με ασυνήθιστη ενέργεια, σας μαγεύουν με την απαράμιλλη αγνότητα και λάμψη τους. Πίσω από την αστραφτερή και ανάλαφρη εμφάνισή τους, κρύβεται ένας μοναδικός δυναμισμός και μια ασύγκριτη αντοχή. Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά και των επτά ειδών κατεργασμένου κρυστάλλου.

33 Υλικά Ασημί ice Μπρονζέ καθρέφτης Λευκό diamond Acqua Γκρι περλέ Opal brown Μαύρο diamond

34 RAFFINATI Φ υ σ ι κ ά δ έ ρ μ α τ α Η γοητεία στην καθαρή της μορφή. Οι γραμμές, διακριτικές και κομψές, υπογραμμίζουν την εκλεπτυσμένη γοητεία και τη φυσική τους αγνότητα. Μια ομορφιά πάντα ζωντανή, άφθαρτη στο χρόνο. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτών των δύο ποικιλιών δέρματος.

35 Υλικά Κρεμ Ταμπά

36 SPECIALI C o r i a N Εκλεκτικό υλικό που προσδίδει αξία σε καθετί γύρω του, απλά και μόνο με την παρουσία του. Εντυπωσιακό, καινοτόμο και με ιδιαίτερο ύφος, σαγηνεύει με λαμπερούς τόνους που αναδεικνύουν τις λεπτομέρειες της σύγχρονης τεχνολογίας.

37 Υλικά Για να καλύψουν τις πιο εκλεπτυσμένες απαιτήσεις του interior design, τα πλαίσια Eikon Evo έχουν σχεδιαστεί με τρόπο που επιτρέπει την εξατομίκευσή τους με διάφορα υλικά Glacier ice

38 ESSENZIALI Α λ ο υ μ ί ν ι ο κ α ι κ ρ ύ σ τ α λ λ ο t o t a l Σαν τη μέρα με τη νύχτα: άκρως αντίθετα, αλλά με παρόμοια βασικά χαρακτηριστικά. Σε άριστη ισορροπία με το περιβάλλον τους, προσδίδουν λιτή και ξεκάθαρη αρμονία. Αυτά είναι τα τέσσερα total look σε αλουμίνιο και κρύσταλλο, άριστο δείγμα καθολικής κομψότητας.

39 Υλικά Total white Total black Total white diamond Total black diamond

40

41 Ευφυΐα

42

43 Αυτοματισμού Εξέλιξη συστημάτων οικιακού αυτοματισμού Η σειρά Eikon Evo μετατρέπει τη διαχείριση των χώρων σε μια μοναδική, ευχάριστη και απλή εμπειρία. Οι νέες βιντεοοθόνες αφής απεικονίζουν με άριστο τρόπο όλα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός της κατοικίας. Προηγμένες λειτουργίες ανιχνεύουν σε πραγματικό χρόνο τις συνθήκες κλιματισμού και υπολογίζουν την ενεργειακή κατανάλωση. Το σύστημα εμφανίζει κομψά, συντονισμένα και διαισθητικά γραφικά, συνδέεται στο διαδίκτυο και προσαρμόζεται με ταχύτητα σε νέες απαιτήσεις.

44

45 Αυτοματισμού Multimedia οθόνη αφής 42 βίντεο Εντυπωσιακή, από όλες τις απόψεις. Εξαιρετικά λεπτή οθόνη υψηλής ποιότητας, γραφικά με δυνατότητα εξατομίκευσης χρησιμοποιώντας φωτογραφίες των πραγματικών χώρων και εγγραφή κλήσεων θυροτηλεόρασης. Η σύνδεση με το διαδίκτυο επιτρέπει επίσης τη χρήση διαδικτυακών υπηρεσιών και λειτουργιών, όπως μετεωρολογικών προβλέψεων. Σε λευκό κρύσταλλο διαμαντέ, μαύρο διαμαντέ και αλουμίνιο.

46

47 Αυτοματισμού Βιντεοοθόνη αφής 44 Full Flat 4,3 45 Ένας νέος τρόπος επίβλεψης για κατοικίες, τόσο εντός όσο και εκτός. Διαθέτει ευρυγώνια οθόνη με τεχνολογία αφής και εκτός από την επίβλεψη όλων των δραστηριοτήτων εντός της κατοικίας, λειτουργεί επίσης ως θυροτηλεόραση για να υποδέχεστε τους επισκέπτες σας με μοναδικό τρόπο.

48

49 Αυτοματισμού Οθόνη αφής Full Flat 4, Ευκρινής, άμεση και ευφυής: το σύστημα οικιακού αυτοματισμού Eikon Evo ελέγχει όλους τους χώρους και προσφέρει ακριβείς πληροφορίες για το ενεργειακό προφίλ και τις συνθήκες κλιματισμού. Η οθόνη αφής καταγράφει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την άμεση ή σχετική κατανάλωση μιας συγκεκριμένης χρονικής ζώνης και εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο τη θερμοκρασία. Για να είστε καλύτερα ενημερωμένοι σχετικά με την κατανάλωση.

50

51 Αυτοματισμού Διαδικτυακός διακομιστής Μια νέα συσκευή για επίβλεψη ολόκληρου του συστήματος οικιακού αυτοματισμού από δίκτυο LAN και Wi-Fi, όταν βρίσκεστε στο σπίτι ή από το διαδίκτυο όταν απουσιάζετε. Συνεπώς, μπορείτε να διαχειριστείτε όλες τις λειτουργίες εξ αποστάσεως μέσω Η/Υ, smartphone και tablet τελευταίας γενιάς, όπως ipad και iphone. Για έναν πραγματικά διεξοδικό διάλογο.

52 Ασφάλεια. Επίβλεψη των συστημάτων παραβίασης και όλων των συναγερμών. Άνεση. Εξατομικευμένη διαχείριση θερμοκρασίας, φώτων και μουσικής για κάθε χώρο. Εξοικονόμηση ενέργειας. Έλεγχος ηλεκτρικών φορτίων και κατανάλωσης. Έλεγχος. Ελέγχετε ολόκληρο το σπίτι με μια απλή κίνηση. Επικοινωνία. Σύνδεση με το διαδίκτυο για απομακρυσμένο έλεγχο μέσω κινητού τηλεφώνου, smartphone και tablet.

53 Αυτοματισμού Σύστημα By-me Η σειρά Eikon Evo και το σύστημα οικιακού αυτοματισμού By-me φροντίζουν το σπίτι, βελτιώνουν και απλοποιούν την καθημερινή ζωή. Με διάφορες διαισθητικές και συντονισμένες μεταξύ τους λειτουργίες: έλεγχος όλων των χώρων, εξαιρετική άνεση όπως αυτή που παρέχει το σύστημα ηχείων, ασφάλεια των χώρων, ενεργειακή εξοικονόμηση και επικοινωνία χωρίς όρια. Το σύστημα By-me επικοινωνεί με κινητά τηλέφωνα, smartphone και Η/Υ και προσαρμόζεται στους χώρους, στις απαιτήσεις και στις επιθυμίες των χρηστών.

54

55 Λειτουργίες Λειτουργική 52 κομψότητα 53 Ένας άριστος συνδυασμός ομορφιάς και αποτελεσματικότητας: Η σειρά Eikon Evo έχει και αυτά τα χαρακτηριστικά. Με περισσότερες από 200 λειτουργίες για τη διαχείριση του φωτισμού, του κλιματισμού, του ήχου και της ασφάλειας. Έξυπνες και αθόρυβες τεχνολογίες, εξαιρετικά εύκολες στο χειρισμό.

56 Πινελιές κομψότητας Ασημί σατινέ πλήκτρα Next Επιφάνειες που σας προκαλούν να τις αγγίζετε, ακριβείς και ανεπαίσθητες κινήσεις, μηχανισμοί που ενεργοποιούνται μάλλον με την σκέψη παρά με πράξεις. Διακόπτες soft-touch, ηλεκτρονικοί αφής ή υπερύθρων με τηλεχειριστήριο για διαχείριση όλων των φώτων και των αυτοματισμών.

57 Λειτουργίες Γκρι ανθρακί πλήκτρα Λευκά πλήκτρα

58 Διακόπτες Soft action Διακόπτες αφής Επιφάνειες που σας προκαλούν να τις αγγίζετε, ακριβείς και ανεπαίσθητες κινήσεις, μηχανισμοί που ενεργοποιούνται μάλλον με την σκέψη παρά με πράξεις. Διακόπτες soft-touch, ηλεκτρονικοί αφής ή υπερύθρων με τηλεχειριστήριο για διαχείριση όλων των φώτων και των αυτοματισμών.

59 Λειτουργίες Συμβατικοί διακόπτες Διακόπτες υπερύθρων

60 Διεθνής παρουσία Παγκόσμια συστήματα Όπου και αν βρίσκεστε στον κόσμο, υπάρχει μια κατάλληλη πρίζα, ένας διακόπτης και ένα πλαίσιο για την περίπτωσή σας. Για ασφαλή, αποτελεσματικά και λειτουργικά συστήματα στο χώρο σας με την πινελιά κομψότητας του made in Italy.

61 Λειτουργίες Multi-ενότητες Πολλοί πρότυπο πρίζες

62 Φωτισμός Τυποποιημένα φώτα Διακόπτες οπίσθιου φωτισμού με led Σας καθησυχάζει απλά και μόνο με την παρουσία του. Τόσο καθημερινά, μέσω πλήκτρων οπίσθιου φωτισμού με led σε διάφορες χρωματικές ποικιλίες. Όσο και σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, μέσω συσκευών με αυτόματο σύστημα και λαμπτήρων φθορισμού ή led που ενεργοποιούνται αμέσως μόλις απαιτείται.

63 Λειτουργίες Σύμβολα «ημέρας και νύχτας» TORCIA, Αποσπώμενος φακός

64 Εφαρμογές πολυμέσων Οθόνη αφής συστήματος ηχείων Διακόπτες συστήματος ηχείων Αποκλειστική άνεση για μεγαλύτερη ευχαρίστηση, όπως το να ακούτε μουσική, ακόμη και από συσκευές mp3, ipod ή iphone. ή ραδιόφωνο. Κάθε χώρος μπορεί να συνδεθεί με διαφορετική πηγή ήχου, μέγιστης συγχρόνως ηχητικής ποιότητας. Χάρη στην ευρεία ποικιλία εισόδων ήχου, εικόνας και USB, η σειρά Eikon Evo προσφέρει εξαιρετική απόδοση πολυμέσων.

65 Λειτουργίες Βάση σύνδεσης Υποδοχές σήματος

66 Κλιματισμός Χρονοθερμοστάτης Ρολόι προγραμματισμού Με εντυπωσιακή εμφάνιση, όπως και ο προγραμματισμός του, χάρη σε συσκευές που ρυθμίζονται με εξαιρετική ευκολία: θερμοστάτες και χρονοθερμοστάτες με ψηφιακή τεχνολογία, επιλογές χειροκίνητης ρύθμισης και μεγάλες οθόνες με πορτοκαλί οπίσθιο φωτισμό. Για προβολή και τροποποίηση της κατάστασης της θερμοκρασίας σε μια στιγμή.

67 Λειτουργίες Θερμοστάτης για κατοικίες Θερμοστάτης για τον τριτογενή τομέα

68 Ασφάλεια Ανιχνευτής μεθανίου Πρίζες με προστασία SICURY Μια βασική αξία για ήρεμη καθημερινότητα. Οι συσκευές Eikon Evo προστατεύουν το σπίτι και τους ενοίκους του: συναγερμοί παραβίασης και περιμετρικού ελέγχου που επιβλέπουν έως τρεις ξεχωριστές ζώνες ταυτόχρονα ή μεμονωμένα, ανιχνευτές αερίου και πρίζες ενδοασφάλισης για προστασία από τυχαία επαφή. Όλα είναι υπό έλεγχο.

69 Λειτουργίες Ψηφιακό πληκτρολόγιο Κάμερα με μικρόφωνο

70 Εισαγωγή σελίδα 1 Σχεδιασμός σελίδα 6 Υλικά σελίδα 20 Λειτουργίες σελίδα 52 Εξέλιξη σελίδα 3 δομή σελίδα 18 Αυτοματισμού σελίδα 40

71

72 Viale Vicenza, Marostica VI Italy Tel Fax B.D11048 EN 1201

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΩΝ B Livinglight Video DISPLAY Τεχνολογία και στυλ Εντοιχιζόμενο monitor μικρής διάστασης με πλήθος τεχνολογικών δυνατοτήτων = Έγχρωμη οθόνη LCD, υψηλής ευκρίνειας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015 2 Cubist Alu ή Brushed Alu / Silver, ανακαλύψτε νέες αρμονίες που συνδυάζουν δημιουργικότητα και ευαισθησία, αισθητικές

Διαβάστε περισσότερα

Valena Collection ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012

Valena Collection ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012 Valena Collection ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012 ValenaTM Collection Υψηλή αισθητική και ποιότητα επί το έργον Η σειρά Valena σας καλωσορίζει σε έναν κόσμο γεμάτο στυλ, κομψότητα και φυσικά άπειρες επιλογές.

Διαβάστε περισσότερα

παγκοσμιοσ ειδικοσ στισ ηλεκτρικεσ και ψηφιακεσ κτιριακεσ υποδομεσ

παγκοσμιοσ ειδικοσ στισ ηλεκτρικεσ και ψηφιακεσ κτιριακεσ υποδομεσ παγκοσμιοσ ειδικοσ στισ ηλεκτρικεσ και ψηφιακεσ κτιριακεσ υποδομεσ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014 2 Cubist Alu ή Brushed Alu / Silver, ανακαλύψτε νέες αρμονίες που συνδυάζουν δημιουργικότητα και ευαισθησία, αισθητικές

Διαβάστε περισσότερα

Valena. Collection ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011. www.legrand.com.gr

Valena. Collection ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011. www.legrand.com.gr Valena Collection ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011 www.legrand.com.gr Valena TM Collection Υψηλή αισθητική και ποιότητα επί το έργον Η σειρά Valena σας καλωσορίζει σε έναν κόσμο γεμάτο στυλ, κομψότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ELIOT BY LEGRAND ΓΙΑ EΞΥΠΝΑ ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ELIOT BY LEGRAND ΓΙΑ EΞΥΠΝΑ ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ELIOT BY LEGRAND ΓΙΑ EΞΥΠΝΑ ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ, ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ELIOT BY LEGRAND, ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Valena Collection ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012

Valena Collection ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012 Valena Collection ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012 ValenaTM Collection Υψηλή αισθητική και ποιότητα επί το έργον Η σειρά Valena σας καλωσορίζει σε έναν κόσμο γεμάτο στυλ, κομψότητα και φυσικά άπειρες επιλογές.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΛΜΗΡΗ Σ ΓΗΝΕΥΤΙΚΗ Σ ΓΗΝΕΥΤΙΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙ ΚΗ Ν Λ ΦΡΗ

ΤΟΛΜΗΡΗ Σ ΓΗΝΕΥΤΙΚΗ Σ ΓΗΝΕΥΤΙΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙ ΚΗ Ν Λ ΦΡΗ 1 2 ΤΟΛΜΗΡΗ Σ ΓΗΝΕΥΤΙΚΗ Σ ΓΗΝΕΥΤΙΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙ ΚΗ Ν Λ ΦΡΗ Αποδράστε από τα συνηθισμένα με τη σειρά διακοπτών Valena Allure. Ανακαλύψτε πώς το εκλεπτυσμένο και τολμηρό design της μπορεί να μετατρέψει το σπίτι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 Cubist Alu ή Brushed Alu / Silver, ανακαλύψτε αρμονίες που συνδυάζουν δημιουργικότητα και ευαισθησία, αισθητικές made in

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΙΟΥΛΙΟΣ electronic

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΙΟΥΛΙΟΣ electronic ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΙΟΥΛΙΟΣ 2018 electronic CTC / 2 zeus - venus vision CTC / 3 CTC / 4 orion vision CTC / 5 armonia vision classic Λιτή κλασσική γραμμή με έγχρωμη οθόνη LCD 3,5, Hands free (χωρίς ακουστικό),

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

άνεση αξία ασφάλεια έγχρωμη μοντέρνα Θέλετε μία σύγχρονη λύση που προσθέτει αξία στο σπίτι σας;

άνεση αξία ασφάλεια έγχρωμη μοντέρνα Θέλετε μία σύγχρονη λύση που προσθέτει αξία στο σπίτι σας; Θυροτηλεόραση Θέλετε μία σύγχρονη λύση που προσθέτει αξία στο σπίτι σας; αξία άνεση Θέλετε μέγιστη άνεση και ασφάλεια στο σπίτι και έξω απ αυτό; ασφάλεια έγχρωμη Θέλετε μία άψογη, έγχρωμη εικόνα των επισκεπτών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019 Cubist Alu ή Brushed Alu / Silver, ανακαλύψτε αρμονίες που συνδυάζουν δημιουργικότητα και ευαισθησία, αισθητικές made

Διαβάστε περισσότερα

Arké ζεί στο χρόνο σας.

Arké ζεί στο χρόνο σας. Arké ζεί στο χρόνο σας. Σύγχρονος σχεδιασμός. σελίδα 6 Διαισθητικές, προηγμένες λειτουργίες. σελίδα 28 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 2 3 Σύστημα οικιακού αυτοματισμού γιά την απλοποίηση της διαχείρισής του. σελίδα 44 Χρειαζόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

H εμπνευσμένη απλότητα

H εμπνευσμένη απλότητα H εμπνευσμένη απλότητα Merten Σεπτέμβριος 2010 1 Υλικά κατασκευής Πιστοποίηση Κατοικία 2 Merten: ένα ιστορικό όνομα εμπλουτίζει τη σειρά διακοπτών της Schneider Electric Ως παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

TO DNA ΤΗΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

TO DNA ΤΗΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Κανείς δεν ξέρει καλύτερα τα ψηφιακά συστήματα TO DNA ΤΗΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ NEXA ALUMINIUM ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ Καλώς ήρθατε σε μια νέα αντίληψη της μπουτονιέρας. Τα πλευρικά προφίλ, από ανοδιωμένο αλουμίνιο

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος 2011. Future - Axcent - Solo - Carat ΑΒΒ Διακόπτες Φωτισμού

Τιμοκατάλογος 2011. Future - Axcent - Solo - Carat ΑΒΒ Διακόπτες Φωτισμού Τιμοκατάλογος 2011 Future - Axcent - Solo - Carat ΑΒΒ Διακόπτες Φωτισμού Περιεχόμενα ΝΕO Σειρά Soft Touch 2 Future - Solo Future - Axcent 3 Ανάπτυξη χρωμάτων Solo - Carat 4 Ανάπτυξη χρωμάτων ΝΕO Ειδικές

Διαβάστε περισσότερα

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Stratosphere ανθρακί LED Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως Η απλίκα Philips Stratosphere LED για εξωτερικούς χώρους, σε γκρι-ανθρακί χρώμα, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό

Διαβάστε περισσότερα

εκλεπτυσμένη αισθητική

εκλεπτυσμένη αισθητική Sedna εκλεπτυσμένη αισθητική Φεβρουάριος 2013 1 2 Slim design Ευκολία Κατοικία Sedna: Συνεργάζεται μαζί σας Η Schneider Electric δημιούργησε και σας προσφέρει τη σειρά διακοπτικού υλικού Sedna. Η σειρά

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΦ ΩΝΑ - ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΟΡΑ ΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΦ ΩΝΑ - ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΟΡΑ ΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΦ ΩΝΑ - ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΟΡΑ ΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ προηγμένη τεχνολογία, υψηλή αισθητική, σε πλήρη αρμονία Η ΣΙΜΑΚΟΜ στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προώθησης νέων τεχνολογικά

Διαβάστε περισσότερα

Sedna. εκλεπτυσμένη αισθητική

Sedna. εκλεπτυσμένη αισθητική Sedna εκλεπτυσμένη αισθητική 1 2 Slim design Ευκολία Κατοικία Sedna: εργάζεται μαζί σας Η Schneider Electric δημιούργησε και σας προσφέρει τη νέα σειρά διακοπτικού υλικού Sedna. Η σειρά Sedna χαρακτηρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΚΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ CELIANE

ΙΑΚΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ CELIANE ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 2 2. ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ 4 3. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 5 3.1. Στήριξη 5 3.2. Σύνδεση 5 3.3. Σηµάνσεις 7 1 1. Γενικά χαρακτηριστικά Η σειρά διακοπτικού υλικού θα είναι

Διαβάστε περισσότερα

ABB-Welcome Σύστημα ελέγχου εισόδου Καλωσήρθατε σε μια νέα εποχή ασφάλειας και λειτουργικότητας

ABB-Welcome Σύστημα ελέγχου εισόδου Καλωσήρθατε σε μια νέα εποχή ασφάλειας και λειτουργικότητας ABB-Welcome Σύστημα ελέγχου εισόδου Καλωσήρθατε σε μια νέα εποχή ασφάλειας και λειτουργικότητας Ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία επικοινωνίας Καλωσορίστε τους καλεσμένους σας και εντυπωσιάστε με το μοναδικό

Διαβάστε περισσότερα

λύσεις σχεδιασμένες ειδικά για εσάς

λύσεις σχεδιασμένες ειδικά για εσάς Merten λύσεις σχεδιασμένες ειδικά για εσάς Απρίλιος 2014 1 Σειρά διακοπτών Merten Λύσεις σχεδιασμένες ειδικά για εσάς Όταν έρθει η στιγμή να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας, η άνεση, η ασφάλεια,

Διαβάστε περισσότερα

Valena New Dress Collection

Valena New Dress Collection Valena New Dress Collection ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / ΙΟΥΛΙΟΣ 2010 www.legrand.com.gr Καλώς ήρθατε στο fashion show του Valena Η σειρά Valena σάς παρουσιάζει τη νέα κολεξιόν από πλαίσια σε φωτεινά χρώματα και μοντέρνα

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος 2011. Impuls ΑΒΒ Διακόπτες Φωτισμού

Τιμοκατάλογος 2011. Impuls ΑΒΒ Διακόπτες Φωτισμού Τιμοκατάλογος 2011 Impuls ΑΒΒ Διακόπτες Φωτισμού ΝΕO Νέα αίσθηση επαφής Ξεχωριστή αίσθηση σε κάθε άγγιγμα Τα ξεχωριστά υλικά και τα νέα χρώματα μαύρο και λευκό Soft Touch της σειράς Impuls ήρθαν για να

Διαβάστε περισσότερα

KNX Οθόνηαφής 7" Έναςφυσικόςηγέτηςµεστυλ! PAE: Konstantinos Koufakis Schneider Electric

KNX Οθόνηαφής 7 Έναςφυσικόςηγέτηςµεστυλ! PAE: Konstantinos Koufakis Schneider Electric KNX Οθόνηαφής 7" Έναςφυσικόςηγέτηςµεστυλ! PAE: Konstantinos Koufakis Schneider Electric 1 ΕυρείαΟθόνη Περιεχόµενα Ευρεία οθόνη Πρόσθετες λειτουργίες Συνδεσιµότητα Ευελιξία Σύγκριση Schneider Electric -

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. Μονάδα αυτοματισμού By-me για θυροτηλεόραση.

Εγχειρίδιο χρήστη. Μονάδα αυτοματισμού By-me για θυροτηλεόραση. Εγχειρίδιο χρήστη Μονάδα αυτοματισμού By-me για θυροτηλεόραση. Περιεχόμενα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Μονάδα By-me 1 2. Περιγραφή 2 3. Κύριο μενού 2 3.1 Ρυθμίσεις 3 3.1.1 Ρυθμίσεις συστήματος οικιακού αυτοματισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016 ΠΛΗΚΤΡΑ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΗΚΤΡΑ 2Μ PW polar white λευκό SB soft touch black μαύρο soft touch ES elox silver ασημί μεταλλικό IW ivory white μπέζ Δυνατότητα για φαρδύ πλήκτρο (2M) PW polar

Διαβάστε περισσότερα

VELIS EVO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

VELIS EVO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ VELIS EVO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ARISTON ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ VELIS EVO: Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΤ ΑΝΑΛΟΓΙΚΏΝ ΠΗΓΏΝ ΉΧΟΥ. ελληνικά

ΚΙΤ ΑΝΑΛΟΓΙΚΏΝ ΠΗΓΏΝ ΉΧΟΥ. ελληνικά ΚΙΤ ΑΝΑΛΟΓΙΚΏΝ ΠΗΓΏΝ ΉΧΟΥ ελληνικά Κιτ αναλογικών πηγών ήχου με σύστημα κλήσης Sound System. Για τις ανάγκες των εγκαταστάσεων θυροτηλεφώνων διατίθενται πλέον νέα κιτ για μία έως τέσσερις κατοικιών, με

Διαβάστε περισσότερα

τα δημιουργικά κύματα της eliton είναι

τα δημιουργικά κύματα της eliton είναι wav s e design by Varotsos w a vεδώe s τα δημιουργικά κύματα της eliton είναι 03 Η ELITON δραπετεύει από τους συνήθεις κανόνες του σχεδιασμού επίπλου κουζίνας με τη νέα σειρά waves, σχεδιασμένη από το

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο οδηγιών. Θερμοστάτης 02950 Εγχειρίδιο χρήστη

Εγχειρίδιο οδηγιών. Θερμοστάτης 02950 Εγχειρίδιο χρήστη Εγχειρίδιο οδηγιών Θερμοστάτης 02950 Εγχειρίδιο χρήστη Πίνακας περιεχομένων 1. Θερμοστάτης 02950 2 2. Οθόνη 2 2.1 Λειτουργίες πλήκτρων 2 2.2 Σύμβολα 3 2.3 Ecometer 3 2.4 Κλείδωμα interface μέσω PIN 4

Διαβάστε περισσότερα

Unica. αισθητική υπεροχή. Απρίλιος 2014

Unica. αισθητική υπεροχή. Απρίλιος 2014 Unica αισθητική υπεροχή Απρίλιος 2014 1 Σειρά διακοπτών Unica Λειτουργική όσο και εντυπωσιακή Η σειρά διακοπτικού υλικού Unica χαρακτηρίζεται από όλες τις αξίες της Schneider Electric, που την έχουν καθιερώσει

Διαβάστε περισσότερα

Merten D-Life Απόλυτη Αρµονία. schneider-electric.gr

Merten D-Life Απόλυτη Αρµονία. schneider-electric.gr Merten D-Life Απόλυτη Αρµονία schneider-electric.gr D-Life Απόλυτη Αρµονία 2 Merten D-Life ιακόπτες που ανανεώνουν τον χώρο σας Ελάχιστο πλαίσιο - µέγιστος χώρος. Η νέα σειρά διακοπτικού υλικού Merten

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το επιτοίχιο φωτιστικό Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Κερί (με ρύθμιση έντασης) 4 W (25 W) E14 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες σε σχήμα κεριού της Philips με την απαλή λάμψη

Διαβάστε περισσότερα

The best solution for home electronic integration

The best solution for home electronic integration The best solution for home electronic integration R 2 ZAS Έξυπνος ελεγκτής δωματίου KNX Τηλεχειριστήριο ZN1VI-TPZAS-B 1:1 (120 x 88 x 11 mm.) ZN1VI-TPZAS-S ZN1VI-TPZAS-W ZN1IR-ZAS (85.5 x 54 x 12 mm.)

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

GaleaTM. Life Το σπίτι στην άκρη των δακτύλων

GaleaTM. Life Το σπίτι στην άκρη των δακτύλων GaleaTM Life Το σπίτι στην άκρη των δακτύλων ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012 Aνακαλύψτε τι θα μπορούσε να κάνει το... σπίτι σας! Ρυθμιστής έντασης φωτισμού πατητός Η σειρά Galea Life συνδυάζει το διακριτικό design με

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης) 11 W (75 W) E27 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες LED της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Galea TM. Life Το σπίτι στην άκρη των δακτύλων

Galea TM. Life Το σπίτι στην άκρη των δακτύλων Galea TM Life Το σπίτι στην άκρη των δακτύλων ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015 Aνακαλύψτε τι θα μπορούσε να κάνει το... σπίτι σας! Ρυθμιστής έντασης φωτισμού πατητός Η σειρά Galea Life συνδυάζει το διακριτικό design με

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση Ήχου & Εικόνας, Διαχείριση Πολυμέσων

Εγκατάσταση Ήχου & Εικόνας, Διαχείριση Πολυμέσων Εγκατάσταση Ήχου & Εικόνας, Διαχείριση Πολυμέσων Ήχος και Εικόνα σε ένα αρμονικό ενιαίο σύστημα Η ψυχαγωγία αποτελεί έναν ακόμη θεμελιώδη άξονα εφαρμογής και ανάπτυξης του αυτοματισμού. Η Απόλαυση «κατανέμεται».

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών 21848.1. Έγχρωμη οθόνη αφής 4,3" για έλεγχο και χειρισμό, Well-contact Plus

Εγχειρίδιο Οδηγιών 21848.1. Έγχρωμη οθόνη αφής 4,3 για έλεγχο και χειρισμό, Well-contact Plus Εγχειρίδιο Οδηγιών 21848.1 Έγχρωμη οθόνη αφής 4,3" για έλεγχο και χειρισμό, Well-contact Plus Περιεχόμενα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Περιγραφή 2 2. Κύριο μενού 2 Ημερομηνία και ώρα 3 Οθόνη 3 Ήχος πλήκτρων 4 Μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ HOTEL ROOM AUTOMATION ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ Η BΤicino προτείνει λύσεις αυτοματισμού για τα δωμάτια ξενοδοχείων για τη βελτίωση της άνεσης

Διαβάστε περισσότερα

λύσεις σχεδιασμένες ειδικά για εσάς

λύσεις σχεδιασμένες ειδικά για εσάς Merten λύσεις σχεδιασμένες ειδικά για εσάς Μάρτιος 2015 1 Σειρά διακοπτών Merten Λύσεις σχεδιασμένες ειδικά για εσάς Όταν έρθει η στιγμή να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας, η άνεση, η ασφάλεια,

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ EΞΥΠΝΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Οι έντονοι ρυθμοί ζωής εντός της ημέρας και οι συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις στον εργασιακό τομέα, έχουν περιορίσει κατά πολύ τον ελεύθερο

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης) 5,5 W (40 W) E27 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες LED της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Κιτ Θυροτηλεόρασης. Φωτογραφία Κωδικός Οικίες Εργοστάσιο Μπουτονιέρα Διαστάσεις Οθόνη JAZZ. 180Υ x 98Π x 18B mm. Nexa 153Y x 128Π x 40B mm

Κιτ Θυροτηλεόρασης. Φωτογραφία Κωδικός Οικίες Εργοστάσιο Μπουτονιέρα Διαστάσεις Οθόνη JAZZ. 180Υ x 98Π x 18B mm. Nexa 153Y x 128Π x 40B mm Κιτ Θυροτηλεόρασης Φωτογραφία Κωδικός Οικίες Εργοστάσιο Μπουτονιέρα Διαστάσεις Οθόνη ΚΙΤ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΓΧΡΩΜΑ Ενδοεπικοινωνία Χωρίς επιπλέον καλώδια Ίντσες οθόνης Καλώδια Σύνολο συσκευών x1 J5110/ VESTA2

Διαβάστε περισσότερα

Sony FY14 Bravia B2B. Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B

Sony FY14 Bravia B2B. Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B Sony FY14 Bravia B2B Λεπτές, διακριτικές οθόνες εξοικονόμησης ενέργειας για οικονομική προβολή εταιρικών παρουσιάσεων, εκπαίδευση και εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης,

Διαβάστε περισσότερα

GaleaTM Life Το σπίτι στην άκρη των δακτύλων

GaleaTM Life Το σπίτι στην άκρη των δακτύλων GaleaTM Life Το σπίτι στην άκρη των δακτύλων R ΙΟΥΛΙΟΣ 2010 www.legrand.com.gr Aνακαλύψτε τι θα μπορούσε να κάνει το... σπίτι σας! Ευέλικτη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας Έλεγχος των ρολλών με το πάτημα

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φανοστάτης/στύλος Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το στύλο φωτισμού Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn*

Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* «Η προστασία απενεργοποιήθηκε» Πίνακας ελέγχου συναγερμού Easy Series Κάνουμε την ασφάλεια εύκολη υπόθεση διαθέτοντας wlsn* * Ασύρματο τοπικό δίκτυο ασφαλείας 2 Πρώτα απ όλα η ασφάλεια Φυσικά επιθυμείτε

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργήστε το σπίτι των ονείρων σας. Merten. Διακοπτικό Υλικό Τιμοκατάλογος Μάρτιος schneider-electric.com

Δημιουργήστε το σπίτι των ονείρων σας. Merten. Διακοπτικό Υλικό Τιμοκατάλογος Μάρτιος schneider-electric.com Δημιουργήστε το σπίτι των ονείρων σας Διακοπτικό Υλικό Τιμοκατάλογος Μάρτιος 2016 Merten schneider-electric.com 1 Σειρά διακοπτών Merten Λύσεις σχεδιασμένες ειδικά για εσάς Όταν έρθει η στιγμή να δημιουργήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Απόλυτος συνδυασμός ασφάλειας και προστασίας! Από την ίδρυσή της η εταιρεία Golden Door έκανε αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά, χάρη στην αξιοπιστία και

Διαβάστε περισσότερα

Mini O 180 ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ.

Mini O 180 ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ. Mini O 180 ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ. Με την Mini O 180 θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η Mini O 180

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Aluminium doors. www.linea-atro.gr

Aluminium doors. www.linea-atro.gr Aluminium doors www.linea-atro.gr 3 2 Κουζίνες Βιτρίνες αλουμινίου Swallow από την ATRO. Δίνουν την λεπτομέρεια που χρειάζεται κάθε κουζίνα ώστε να δείχνει μοναδική. Με τα 2 προφίλ για πορτάκι και συρτάρια,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic σταθμοί εισόδου / 3 αισθητική και φαντασία σχεδίασης Φωτιζόμενη (LED) διάτρητη επιγραφή οδού, αριθμού, ονόματος κ.α. Θέση κάμερας από επίπεδο διάφανο plexi glass Πλέγμα θυρομεγαφώνου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ SILK. ed

ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ SILK. ed ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ SILK GR ed. 01-2018 ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΞΥΛΟΥ-ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ UNI_ONE Η μοντέρνα αρχιτεκτονική είναι γεμάτη από υλικά και χρώματα που εμπλουτίζουν την επίπλωση του σπιτιού. Τα υλικά αλλάζουν, και επενδύονται

Διαβάστε περισσότερα

Εµπνευσµένη σχεδίαση. Εντυπωσιακές δυνατότητες.

Εµπνευσµένη σχεδίαση. Εντυπωσιακές δυνατότητες. Εµπνευσµένη σχεδίαση. Εντυπωσιακές δυνατότητες. Το Orpheus συνδυάζει την κοµψότητα µε την ασφάλεια. Οι λιτές γραµµές, ο επίπεδος σχεδιασµός και η πρόσοψη από γυαλί καθιστούν το πληκτρολόγιο του µοναδικό,

Διαβάστε περισσότερα

AYTOMATIΣMOI ΣΠΙΤΙΟΥ CELIANE TM

AYTOMATIΣMOI ΣΠΙΤΙΟΥ CELIANE TM AYTOMATIΣMOI ΣΠΙΤΙΟΥ CELIANE TM ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ BUS/SCS ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΗ/ZIGBEE R www.legrand.com.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πανόραμα εφαρμογών... σ. 2 2 νέες τεχνολογίες... σ. 4 Τεχνολογία Ασύρματη/ZigBee *... σ. 6

Διαβάστε περισσότερα

Crow s Passion for Smart Residential Security

Crow s Passion for Smart Residential Security Crow s Passion for Smart Residential Security SERENITY Το σύστηµα SERENITY είναι ένα µοντέρνα σχεδιασµένο σύστηµα συναγερµού για να ταιριάζει στον χώρο σας. Με το σύστηµα SERENITY µπορείτε να απολαύσετε

Διαβάστε περισσότερα

Instabus Technology Systems. Παρουσίαση Instabus KNX

Instabus Technology Systems. Παρουσίαση Instabus KNX Instabus Technology Systems Παρουσίαση Instabus KNX Τι είναι το Instabus Το σύστημα Instabus αποτελεί τη νέα προηγμένη τεχνική ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων που συνδυάζει όλες τις ηλεκτρικές λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα σειρά smartphone Neffos X της TP-Link λανσάρεται στην Ελλάδα

Η νέα σειρά smartphone Neffos X της TP-Link λανσάρεται στην Ελλάδα Η νέα σειρά smartphone Neffos X της TP-Link λανσάρεται στην Ελλάδα Απαράμιλλος σχεδιασμός, τελειότητα εικόνας, ασφάλεια και υψηλές επιδόσεις, τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας σειράς Η σειρά Neffos X καθιερώνει

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 7 W (60 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Air conditioning brilliance // The Diamond Wall-mounted Unit

Air conditioning brilliance // The Diamond Wall-mounted Unit Air conditioning brilliance // The Diamond Wall-mounted Unit 2 // Excellent design Excellent design // 3 // Excellent design Pearl White Ruby Red Onyx Black Λαμπερός και πολυτελής σχεδιασμός Σχεδιασμένη

Διαβάστε περισσότερα

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Flagstone μαύρο LED Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους Μινιμαλιστική σχεδίαση αλλά με ανθεκτική λειτουργία. Αυτό το μαύρο επιτοίχιο φωτιστικό της Philips ρίχνει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΤΑ ΝΕΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ ΦΑΝΚΟΙΛΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟΤΕΡΟ ΣΩΜΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Νέα κιτ μίας και δύο κατοικιών. LCD 7 Οθόνη αφής

Νέα κιτ μίας και δύο κατοικιών. LCD 7 Οθόνη αφής Νέα κιτ μίας και δύο κατοικιών. LCD 7 Οθόνη αφής Κιτ θυροτηλεόρασης μίας και δύο κατοικιών. Για τις ανάγκες απλών εγκαταστάσεων θυροτηλεόρασης, διατίθενται πλέον νέα κιτ μίας και δύο κατοικιών, με οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργήστε το σπίτι των ονείρων σας

Δημιουργήστε το σπίτι των ονείρων σας Δημιουργήστε το σπίτι των ονείρων σας Διακοπτικό Υλικό Τιμοκατάλογος Μάρτιος 2017 Merten schneider-electric.gr 1 Σειρά διακοπτών Merten Λύσεις σχεδιασμένες ειδικά για εσάς Όταν έρθει η στιγμή να δημιουργήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο οδηγιών. Θερμοστάτης 02905 Εγχειρίδιο χρήστη

Εγχειρίδιο οδηγιών. Θερμοστάτης 02905 Εγχειρίδιο χρήστη Εγχειρίδιο οδηγιών Θερμοστάτης 02905 Εγχειρίδιο χρήστη Περιεχόμενα 1. Θερμοστάτης 02905 2 2. Τοποθέτηση/Αντικατάσταση μπαταριών τροφοδοσίας 2 3. Οθόνη 3 3.1 Λειτουργίες πλήκτρων 4 3.2 Σύμβολα 4 3.3 Ecometer

Διαβάστε περισσότερα

ημιουργήστε το σπίτι των ονείρων σας

ημιουργήστε το σπίτι των ονείρων σας ημιουργήστε το σπίτι των ονείρων σας ιακοπτικό Υλικό Τιμοκατάλογος Μάρτιος 2018 Merten schneider-electric.gr 1 Σειρά διακοπτών Merten Λύσεις σχεδιασμένες ειδικά για εσάς Όταν έρθει η στιγμή να δημιουργήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Διακόπτες και συστήματα Τιμοκατάλογος 2017

Διακόπτες και συστήματα Τιμοκατάλογος 2017 Διακόπτες και συστήματα Τιμοκατάλογος 2017 Φωτογραφία εξωφύλλου: 3darcastudio - fotolia.com Berker S.1 06 Berker B.3 08 Berker B.7 10 Berker Q.1 12 Berker Q.3 14 Berker K.1 16 Berker K.5 18 Berker Arsys

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ FAN COILS ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΚ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ FAN COILS ΝΕΡΟΥ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΝΕΡΟΥ Τα νέας σχεδίασης ultrathin με μικρότερο και κομψότερο σώμα, μπορούν να γίνουν η επιλογή για τη θέρμανση ψύξη του χώρο σας. Η απόδοση των fan coils αυτού του τύπου είναι η ίδια συγκρινόμενα με τα κλασικά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΟΡΥΘΜΙΣΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΟΡΥΘΜΙΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΟΡΥΘΜΙΣΗΣ ΖΗΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΚΑΛΗ ΘΕΡΜΟΡΥΘΜΙΣΗ Η ποιότητα μιας εγκατάστασης θέρμανσης βασίζεται σε τέσσερα ουσιώδη στοιχεία: στην επιλογή της πηγής ενέργειας για την αναπαραγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού

Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού PHILIPS LED Κερί 4 W (25 W) B22 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού Τα κεριά LED της Philips παρέχουν εκπληκτικό, θερμό λευκό φως, εξαιρετικά

Διαβάστε περισσότερα

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής

Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Πόρτες ασφαλείας υψηλής αισθητικής Απόλυτος συνδιασµός συνδυασμός ασφάλειας και προστασίας! Από την ίδρυσή της, η εταιρεία Golden Door έκανε αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά χάρη στην αξιοπιστία

Διαβάστε περισσότερα

Αγγίξτε το μέλλον της τεχνολογίας. Καλωσήρθατε στο PROTEUS.

Αγγίξτε το μέλλον της τεχνολογίας. Καλωσήρθατε στο PROTEUS. Αγγίξτε το μέλλον της τεχνολογίας Είναι δυνατόν ένα τόσο δυναμικό, τεχνολογικά καινοτόμο και μοναδικού design σύστημα ασφαλείας να σας προσφέρει όλα όσα έχετε φανταστεί; Καλωσήρθατε στο PROTEUS. Εντυπωσιακό

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος 2011. Pure ΑΒΒ Διακόπτες Φωτισμού

Τιμοκατάλογος 2011. Pure ΑΒΒ Διακόπτες Φωτισμού Τιμοκατάλογος 2011 Pure ΑΒΒ Διακόπτες Φωτισμού ANTI FINGERPRINT καθαρό ατσάλι ANTI FINGERPRINT Εξαιρετικό! Διακεκριμένο! Τέλειος συνδυασμός αισθητικής, λειτουργικότητας και ποιότητας. Οι καθαρές γραμμές

Διαβάστε περισσότερα

ME ΚΛΑΣΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ

ME ΚΛΑΣΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ME INFRA RED PLASMA ME ΚΛΑΣΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ιπλή Αγωγιµότητα. Ο µηχανισµός παραγωγής θερµότητας Infrared Plasma, AG + τεχνολογία, µε σκοτεινές υπέρυθρες ακτίνες βασίζεται στην αρχή, ( λιγότερη κατανάλωση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ - ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic venus vision bus 2k Τεχνολογία και αισθητική με τη πρώτη ματιά Έγχρωμη οθόνη αφής 2 καλωδίων ανοιχτής ακρόασης (hands free). Ο Έλεγχος Εισόδου

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 5 W (50 W) GU10 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Τα LED σποτ της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν μια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ AIR COOLER ΑΠΟ TΗΝ ARGO ΤΥΠΟΣ ΤΙΜΗ ( ) FANNY white / black 34 FANNY white / black PLUS ( με ορθοστάτη ) 40 Ψηφιακός πίνακας χειρισμού Τρεις διαθέσιμες λειτουργίες ( Normal, Natural, Sleep

Διαβάστε περισσότερα

Διακόπτες και συστήματα berker. Καινοτομία και design

Διακόπτες και συστήματα berker. Καινοτομία και design Διακόπτες και συστήματα berker Καινοτομία και design Καινοτομία Καλώς ήρθατε στο μέλλον! Οι διακόπτες έχουν πάψει εδώ και καιρό να αποτελούν αποκλειστικά στοιχεία λειτουργικότητας, αφού πλέον προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 4 W (25 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ 1 Σύµφωνες µε τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! 2 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ADURO ΜΟΝΤΕΛΟ Σελίδα Aduro 1 Με συρτάρι 3

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση φωτισμού. Προβολείς LED με ανιχνευτή κίνησης εξωτερικών χώρων

Διαχείριση φωτισμού. Προβολείς LED με ανιχνευτή κίνησης εξωτερικών χώρων Διαχείριση φωτισμού Προβολείς LED με ανιχνευτή κίνησης εξωτερικών χώρων Αποκαλύψτε τους χώρους χάρη στον φωτισμό! Προβολείς LED με ή χωρίς ανιχνευτή κίνησης Ένα καλοκαιρινό βράδυ στη βεράντα με φίλους,

Διαβάστε περισσότερα

ZEN ALUMINIUM ENTRANCE DOORS

ZEN ALUMINIUM ENTRANCE DOORS ZEN ALUMINIUM ENTRANCE DOORS ZEN GLASS REFLECTIONS Η είσοδος της κατοικίας σας αντανακλά την προσωπική αισθητική σας και αποτελεί την πρώτη εντύπωση. Η σειρά ZEN την καθιστά και παντοτινή. Τα μοντέλα Glass,

Διαβάστε περισσότερα

λύσεις σχεδιασµένες ειδικά για εσάς

λύσεις σχεδιασµένες ειδικά για εσάς Merten 2.0 λύσεις σχεδιασµένες ειδικά για εσάς Φεβρουάριος 2013 Merten: ηµιουργώντας το σπίτι των ονείρων σας... Όταν έρθει η στιγµή να δηµιουργήσετε το "σπίτι των ονείρων σας", η άνεση, η ασφάλεια, η

Διαβάστε περισσότερα

Φρεσκαριστείτε με όμορφο, φυσικό φως

Φρεσκαριστείτε με όμορφο, φυσικό φως PHILIPS mybathroom Φωτιστικό τοίχου Vitalise χρώμιο Φρεσκαριστείτε με όμορφο, φυσικό φως Το επιτοίχιο φωτιστικό Philips mybathroom Vitalise μπορεί να τοποθετηθεί κάθετα ή οριζόντια για να ταιριάζει στις

Διαβάστε περισσότερα

Έξυπνη Τεχνολογία Wi-Fi

Έξυπνη Τεχνολογία Wi-Fi Εφαρμογή Εύκολος Χειρισμός Με ένα άγγιγμα στην οθόνη, ρυθμίζετε την θερμοκρασία του κλιματιστικού σας. Σύρετε προς τα πάνω ή προς τα κάτω για να επιλέξετε τη θερμοκρασία που εσείς θέλετε. Ιδανικές Συνθήκες

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια, Απόδοση και Άνεση με το KNX

Ασφάλεια, Απόδοση και Άνεση με το KNX Ασφάλεια, Απόδοση και Άνεση με το KNX Ασφάλεια Κοιμηθείτε καλά. Ταξιδέψτε χωρίς ανησυχίες. Εμπιστευτείτε το KNX. Δίκτυο παρακολούθησης Το KNX είναι πάντα σε επαγρύπνηση κατά τη διάρκεια της νύχτας ακόμη

Διαβάστε περισσότερα

Passion for KNX innovation

Passion for KNX innovation Passion for KNX innovation Touch-MyDesign 2 ZVI-TMDP4 ZN1AC-UPFRCR (122.7 x 90.2 x 12 mm.) Το KNX χειριστήριο χωρητικής τεχνολογίας Touch-MyDesign με πλήκτρα αφής ικανοποιεί τις σχεδιαστικές ανάγκες οποιουδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

λύσεις σχεδιασµένες ειδικά για εσάς

λύσεις σχεδιασµένες ειδικά για εσάς Merten 2.0 λύσεις σχεδιασµένες ειδικά για εσάς Φεβρουάριος 2013 Merten: ηµιουργώντας το σπίτι των ονείρων σας... Όταν έρθει η στιγµή να δηµιουργήσετε το "σπίτι των ονείρων σας", η άνεση, η ασφάλεια, η

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Luster 4 W (25 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στο KNX. Ανακαλύψτε το KNX

Εισαγωγή στο KNX. Ανακαλύψτε το KNX Εισαγωγή στο KNX Ανακαλύψτε το KNX Συμβατική εγκατάσταση Κάθε λειτουργία απαιτεί ένα ή περισσότερα καλώδια για να πραγματοποιηθεί Πολλές λειτουργίες = πολλά καλώδια Κάθε λειτουργία πρέπει να έχει μελετηθεί

Διαβάστε περισσότερα