Η μεγάλη γκάμα μηχανημάτων της A. & Δ. Βαρανάκης πλαισιώνεται από τους 40 + πιο εξειδικευμένους & καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η μεγάλη γκάμα μηχανημάτων της A. & Δ. Βαρανάκης πλαισιώνεται από τους 40 + πιο εξειδικευμένους & καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού."

Transcript

1

2 Εταιρία

3 H A. & Δ. Βαρανάκης, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της μαζικής εστίασης ιδρύθηκε το Η φιλοσοφία, το Know-how, η συνέπεια και η αποδοχή από την πελατεία της, την έχουν οδηγήσει επί σειρά ετών στην κορυφή των πιο επιτυχημένων επιχειρήσεων στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Η A. & Δ. Βαρανάκης δίνοντας καινοτόμες και εργονομικές λύσεις, εξοπλίζει όλο και περισσότερες επισιτιστικές μονάδες (κάθε είδους) στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η δυναμική και η συνεχώς ανοδική επιτυχημένη πορεία της εταιρείας την καθιστά εγγύηση επιχειρηματικά. Το όνομα A. & Δ. Βαρανάκης είναι συνδεδεμένο στην σκέψη του κάθε επιχειρηματία, ως μια ποιοτική με αυστηρά κριτήρια επιλογής εταιρεία. Η μεγάλη γκάμα μηχανημάτων της A. & Δ. Βαρανάκης πλαισιώνεται από τους 40 + πιο εξειδικευμένους & καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού.

4 Εργοστάσιο

5 Mια κατασκευαστική εταιρεία από το 1975 που στην πρωτόλυα μορφή της κατασκεύαζε φούρνους και μηχανήματα ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας. Με το πέρασμα του χρόνου όμως καθίσταται προσιτή και πιο επικερδής η εισαγωγή του εξοπλισμού από το εξωτερικό, έτσι περιορίστικε στην κατασκευή ανοξείδωτων όπως ερμάρια, ψυγεία, χοάνες, καταψύκτες, πάγκοι, καρότσια, ραφαρίες κ.τ.λ. με πιστοποιήσεις ISO και CE. Μέχρι και σήμερα «κόβει και ράβει» στα μέτρα κάθε χώρου εξασφαλίζοντας σας κατασκευές «αθάνατες» στον χρόνο, πάντα με την εγγύηση Βαρανάκης. Η εταιρεία Α. & Δ. Βαρανάκης διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστάσιο με μηχανήματα τελευταίων προδιαγραφών και επανδρωμένο με έμπειρους τεχνίτες καταρτισμένους με γνώση και μεράκι για αυτό που κάνουν.

6 Ανθρώπινο δυναμικό

7 H Α. & Δ. Βαρανάκης έχοντας γνώμονα την καλή εξυπηρέτηση του πελάτη επενδύει στο ανθρώπνο δυναμικό της επιλέγοντας ανθρώπους με κατάλληλες γνώσεις. Ανθρώπους με υψηλού επιπέδου ικανότητες, αποτελεσματικότητα, επαγγελματισμό, ικανούς να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε δυσκολία πάντα με ευγένεια και θέληση. Η εταιρεία επενδύει σε έμπειρους συνεργάτες με εξειδίκευση στο τομέα της μαζικής εστίασης σε όλη την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να εχει πανελλαδική κάλυψη και να είναι δίπλα σε κάθε πελάτη της όπου και αν βρίσκεται αυτός. Μεριμνεί για την εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας παρέχοντας του γνώσεις στις νέες τεχνολογίες, σεμινάρια και πρόσβαση στην ενημέρωση για κάθε τι καινοτόμο και προοδευτικό που θα παρουσιαστεί. Οι πολιτικές και οι πρωτοβουλίες της Α. & Δ. Βαρανάκη αποσκοπούν στην ανάπτυξη και την διατήρηση της, στον ηγετικό ρόλο που καταλαμβάνει η εταιρεία, στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού μαζικής εστίασης.

8 Κτίριο Έργα

9 Hχηρά ονόματα της μαζικής εστίασης επιλέγουν την Α. & Δ. Βαρανάκης για τον εξοπλισμό της επιχείρησής τους. Επιχειρήσεις οπώς: αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, εργαστήρια, οικοτεχνίες, εστιατόρια, catering, ξενοδοχεία, σνακ-μπαρ, καφετέριες, αίθουσες δεξιώσεων κ.λπ. έχουν εξοπλιστεί πλήρως ή μερικώς από την εταιρεία με απόλυτη επιτυχία. Με την εμπειρία τόσων χρόνων και διατηρώντας χρόνιες συνεργασίες με μεγάλους οίκους του εξωτερικού οπώς: Arris Grillvapor, Unox, Afinox, Elettrobar, Bottene, Josper κ.α. η εταιρεία ειναι σίγουρη και πεπεισμένη, για το σωστό αποτέλεσμα, εισάγοντας στην ελληνική αγορά μηχανήματα υψηλού επιπέδου, ανώτερης τεχνολογίας και με οικολογική συνείδηση. Έχοντας λοιπόν επενδύσει σε ανθρώπους με τις κατάλληλες γνώσεις, η Α. & Δ. Βαρανάκης είναι σε θέση να παρέχει στον πελάτη πλήρη εργονομική μελέτη, σχεδιασμό του χώρου, κατασκευή, εγκατάσταση και after-sales support. Πιστή λοιπόν στο μότο που τη συνοδεύει τόσα χρόνια... Εξοπλίζουμε τα όνειρά σας! έχει κάνει τα όνειρα των ανθρώπων, που την εμπιστεύτηκαν πραγματικότητα, με δέσμευση ότι θα προσπαθεί κάθε φορά για το καλύτερο.

10 Σεμινάρια

11 Ακολουθώντας τους ρυθμούς της εποχής παρέχει στους ανθρώπους της, καθώς επίσης, στους συνεργάτες και τους καλούς «φίλους» την γνώση και την ενημέρωση για τα δρώμενα στο χώρο του εξοπλισμού. Εξασφαλίζοντας επαγγελματίες από τους οίκους του εξωτερικού, κατάλληλους για να παρουσιάσουν τις καινοτομίες και να λύσουν οποιαδήποτε απορία για κάθε μηχάνημα (όπως: φούρνοι, γκρίλ, παγωτομηχανές, ψυγεία κ.α.) η εταιρεία διοργανώνει σεμινάρια «κλείνοντας» ειδικούς χώρους προσβάσιμους από τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Κορυφαίοι σεφ συνεργαζόμενοι με την εταιρεία μαγειρεύουν και παρουσιάζουν τις νέες τεχνολογίες. Στο τέλος κάθε σεμιναρίου δίνονται πιστοποιητικά παρακολούθησης και παραθέτεται γεύμα όπου οι παρευρισκόμενοι δοκιμάζουν τα μαγειρεμένα προϊόντα, έχοντας την ευκαιρία να γεύτουν και να κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα, να γνωριστούν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν απόψεις.

12 Εκθέσεις

13 H Α. & Δ. Βαρανάκης θέλωντας να είναι κοντά στον Έλληνα επιχειρηματία έχει δυνατή παρουσία στις μεγαλύτερες εκθέσεις του κλάδου. Εκθέτωντας ένα μεγάλο μέρος του εξοπλισμού δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να έχουν την πραγματική εικόνα των μηχανημάτων και να ενημερώνονται από τους έμπειρους πωλητές της εταιρείας για ότι τους ενδιαφέρει. Έχοντας πάντα προτεραιότητα την εξυπηρέτηση και την σωστή ενημέρωση, διοργανώνει επιδείξεις-cooking show μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και παγωτού απο Έλληνες και ξένους κορυφαίους σεφ πάνω στα μηχανήματα που εισάγει. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν προϊόντα υψηλής ποιότητας, τηρώντας πάντα τις προδιαγραφές HACCP.

14 Τεχνική κάλυψη

15 Έβρος Δράμα Ξάνθη Σέρρες Κιλκίς Έδεσσα Μακεδονία & Θράκη Φλώρινα Κομοτηνή Αλεξανδρούπολη Καβάλα Πανελλήνια κάλυψη από δίκτυο τοπικών αντιπροσώπων και έμπειρων τεχνικών, διαθέσιμοι για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και ικανοί να διαγνώσουν την όποια τυχόν δυσλειτουργία και ν ανταπεξέλθουν πλήρως για την επίλυση του εκάστοτε προβλήματος, πάντα σε άμεση συνεργασία και συννενόηση με την Α. & Δ. Βαρανάκης. Θεσσαλονίκη Καστοριά Χαλκιδική Βέροια Πολύγυρος Κατερίνη Κοζάνη Γρεβενά Σιθωνία Κασσάνδρα Κέρκυρα Ιωάννινα Ηγουμενίτσα Λήμνος Λάρισσα Τρίκαλα Θεσσαλία Ήπειρος Μύρινα Βόλος Καρδίτσα Μυτιλήνη Πρέβεζα Λευκάδα Ιόνια Νησιά Κεφαλονιά & Ιθάκη Αιτωλοακαρνανία Σκιάθος Λαμία Καρπενήσι Λιθάρια Βόρειο Αιγαίο Σκύρος Άμφισσα Μεσσολόγγι Στερεά Ελλάδα Πάτρα Χίος Αθήναι Κάρυστος Αθήνα Πειραιάς Κόρινθος Κυλλήνη Γαύριο Άνδρος Άργος Πύργος Ναύπλιο Κύθνος Πελοπόννησος Σέριφος Σπάρτη Μύκονος Ερμούπολη Λιβάδι Πάρος Kamares Γύθειο Σάμος Τήνος Λουτρά Σύρος Τρίπολι Καλαμάτα Το τμήμα after-sales support σε άψογη συνεργασία με τα αντίστοιχα τμήματα των οίκων του εξωτερικού φροντίζει: α) για την συνεχής παρακαταθήκη των πιο βασικών ανταλλακτικών, β) για την άμεση αποστολή των ζητηθέντων ανταλλακτικών ακόμα και την επόμενη μέρα. Χαλκίδα Λιβαδειά Αργοστόλι Ζάκυνθος Για την κατάρτιση του συνεργαζόμενου δικτύου τεχνικών η Α. & Δ. Βαρανάκης φροντίζει την επιμόρφωσή τους με εξειδικευμένα σεμινάρια και παροχή τεχνικών εγχειριδίων. Σκόπελος Άρτα Μήλος Καθημερινά εργαζόμαστε σκληρά για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση. Πάτμος Νάξος Κίμολος Κυκλάδες Δονούσα Κώς Αμοργός Ιος Φολέγανδρος Σαντορίνη Αγία Πελαγία Νότιο Αιγαίο Κύθηρα Κίσσαμος Χανιά Αστυπάλαια Θήρα Ρόδος Δωδεκάνησα Κάρπαθος Ρέθυμνο Ηράκλειο Κρήτη Άγιος Νικόλαος Ιεράπετρα

16 Χορηγίες

17 H Α. & Δ. Βαρανάκης πιστεύοντας στον παράγοντα ΑΝΘΡΩΠΟ, πραγματοποιεί χορηγίες βοηθώντας σε κοινωφελείς σκοπούς και πολιτιστικά δρώμενα. Αναλαμβάνοντας ένα κοινωνικό ρόλο αποζητά την αναγνώριση του κοινού για την προσφορά στην οποία προβαίνει και πιστώνεται γι αυτήν. Η χορηγία αποτελεί επένδυση στην κοινωνική προσωπικότητα της εταιρείας και όχι διαφήμιση, ούτε προώθηση πωλήσεων, ούτε γενικά εμπορική επικοινωνία, αλλά κοινωνική επικοινωνία με αναφορά ευρύτερα στις Δημόσιες Σχέσεις. Η εταιρεία είναι υπερήφανη για αυτή της τη προσφορά στα κοινά και όσο έχει τη δυνατότητα θα συνεχίσει να προσφέρει.

18 Επιδείξεις

19 Μεγάλα ονόματα της γαστρονομίας, ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας εμπιστεύονται το όνομα ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ. Μια σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτιστεί με την πάροδο των χρόνων και με την Α. & Δ. Βαρανάκης να είναι πάντα πιστή στις απαιτητικές προσταγές του χώρου της μαζικής εστίασης. Η εταιρεία παρακολουθώντας τις εξελίξεις και προμηθεύοντας την ελληνική αγορά με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας από τους καλύτερους και πιο εκσυγχρονισμένους οίκους της Ευρώπης, έχει γίνει το «δεξί χέρι» κάθε επαγγελματία σεφ που θέλει σιγουριά και ασφάλεια για το αποτέλεσμα.

20 Λεβέντη 33, Περιστέρι, Τηλ.: ,

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Η εταιρεία H SYNCO είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής συνθετικών κουφωμάτων με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Με αφετηρία το 1984, έτος ίδρυσης

Διαβάστε περισσότερα

Τουριστικές επενδύσεις 3,6 δισ. στον αναπτυξιακό νόμο

Τουριστικές επενδύσεις 3,6 δισ. στον αναπτυξιακό νόμο Hotel Restaurant Cafeteria Τουριστικές επενδύσεις 3,6 δισ. στον αναπτυξιακό νόμο Τουριστικές επενδύσεις συνολικού προϋπολογισμού 3,6 δισ. ευρώ έχουν ενταχθεί στις διατάξεις του Αναπτυξιακού Νόμου από τις

Διαβάστε περισσότερα

Εμπορικός Τίτλος: Triaena Tours & Congress S.A.

Εμπορικός Τίτλος: Triaena Tours & Congress S.A. Εμπορικός Τίτλος: Triaena Tours & Congress S.A. Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 16 11526 Αμπελόκηποι Αθήνα Τηλεφωνικό Κέντρο: (+30) 210 7499 300 Fax: (+30) 210 7713 795 Internet Web Site: http://www.triaenacongress.gr

Διαβάστε περισσότερα

Σε τι μπορεί να βοηθήσει η Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας

Σε τι μπορεί να βοηθήσει η Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας Τι είναι η Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας Αναρωτήθηκες ποτέ αν έχει ενδιαφέρον να ασχοληθείς επαγγελματικά με τις τέχνες; Αν θα ήθελες να γίνεις έμπορος ή δικηγόρος; Αν είσαι αρκετά υπομονετικός να δουλέψεις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ Ε.Ε.ΣΥ.Μ - Σ.Ε.Ε.Ν - Ε.ΔΙ.ΝΑ.Λ.Ε Πειραιάς, Φεβρουάριος 2014

ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ Ε.Ε.ΣΥ.Μ - Σ.Ε.Ε.Ν - Ε.ΔΙ.ΝΑ.Λ.Ε Πειραιάς, Φεβρουάριος 2014 ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ Ε.Ε.ΣΥ.Μ - Σ.Ε.Ε.Ν - Ε.ΔΙ.ΝΑ.Λ.Ε Πειραιάς, Φεβρουάριος 2014 ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ Ε.Ε.ΣΥ.Μ - Σ.Ε.Ε.Ν - Ε.ΔΙ.ΝΑ.Λ.Ε - Κρίσιμες ώρες για την Ακτοπλοΐα και τις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΑΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Συντάκτης Δρ Γιώργος Μαγούλιος Επίκουρος Καθηγητής ΣΕΡΡΕΣ 2006 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή του συστήματος franchise στις ελληνικές επιχειρήσεις επίπλου

Εφαρμογή του συστήματος franchise στις ελληνικές επιχειρήσεις επίπλου Περιοδικό ΕΠΙΠΛΕΟΝ DECO, τεύχος 3, Φθινόπωρο 2009 Εφαρμογή του συστήματος franchise στις ελληνικές επιχειρήσεις επίπλου Ιωάννης Παπαδόπουλος 1, Αγατσιώτη Ελένη 2, Βιλαώρα Αγάπη 2 Το franchise στην ελληνική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ: ΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Η ΚΛΑ ΙΚΗ ΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ: ΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Η ΚΛΑ ΙΚΗ ΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ: ΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΚΛΑ ΙΚΗ ΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α Καθηγητής: Λαγός Δημήτριος Καθηγητής: Σταυρινούδης

Διαβάστε περισσότερα

τριτοβάθμια εκπαίδευση Μία συνοπτική παρουσίαση

τριτοβάθμια εκπαίδευση Μία συνοπτική παρουσίαση τριτοβάθμια εκπαίδευση Μία συνοπτική παρουσίαση 16 2007-2008 Η τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα Μετά τις μεταρρυθμίσεις στο χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης, στα τελευταία χρόνια του προηγούμενου αιώνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ «Α»

ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ «Α» ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ «Α» Η εταιρία ανοξείδωτων κατασκευών «A» ανήκει στον κλάδο της μεταποίησης. Ιδρύθηκε και λειτουργεί από τα τέλη του 2003 διαγράφοντας μια ανοδικότατη πορεία

Διαβάστε περισσότερα

«Broadcenter Προώθηση της Ευρυζωνικότητας. στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας»

«Broadcenter Προώθηση της Ευρυζωνικότητας. στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Γ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ «Broadcenter Προώθηση της Ευρυζωνικότητας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» Υποέργο 1: Αυτεπιστασία Π 1.3.1: Μελέτη

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοπόροι στις εξελίξεις

Πρωτοπόροι στις εξελίξεις Τεύχος 10ο Χειμώνας 2010 www.elin.gr Πρωτοπόροι στις εξελίξεις Νέα συνεργασία της ελίν με την PETROGAZ ελίν Τεχνική: Ανάπτυξη με έργα και το 2ο Εξάμηνο του 2010 Ο Θαλάσσιος Τουρισμός άξονας οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Περιεχόμενα 1. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ... 3 1.1. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ... 3 2. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ... 3 2.1. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

#04 #06 #10 #14. Οικονομικά στοιχεία: Συνέντευξη: Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής, Υδρόγειος Ασφαλιστική

#04 #06 #10 #14. Οικονομικά στοιχεία: Συνέντευξη: Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής, Υδρόγειος Ασφαλιστική Η ΦΩΝΗ Σ Τ Η Ν Α Σ Φ Α Λ Ι Σ Τ Ι Κ Η Α Γ Ο Ρ Α περιοδική ενημερωτική έκδοση ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011 #04 Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου Υδρογείου και θετικές επιδόσεις στο εννεάμηνο #06 Συνέντευξη: Παύλος Κασκαρέλης,

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός 2013. Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Απολογισμός 2013. Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Απολογισμός 2013 Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Το μήνυμα του Διευθύνοντος Συμβούλου 3 Βιωσιμότητα, Ανάπτυξη, Προσφορά 04 Γνωρίστε μας 5 Ιστορικό 6 Φιλοσοφία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Επαγγελµάτων Πτυχιούχων

Οδηγός Επαγγελµάτων Πτυχιούχων Τ.Ε.Ι. Σερρών Σχολή Τεχνολογικών Εφαρµογών Τµήµα Πολιτικών Δοµικών Έργων Οδηγός Επαγγελµάτων Πτυχιούχων Τµήµατος Πολιτικών Δοµικών Έργων Συντάκτης Δηµήτριος Κακαλέτσης Αναπληρωτής Καθηγητής Σέρρες, Φεβρουάριος

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός 1877-2007

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός 1877-2007 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Μήνυµα του Προέδρου... 4 Διεθνές Κίνηµα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ηµισελήνου... 6 Οι θεµελιώδεις αρχές... 8 Το έµβληµα... 12 Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός... 14 Η ιστορία... 16 Παρουσία του

Διαβάστε περισσότερα

Σωματεία Αρτοποιών Μέλη της Ο.Α.Ε.

Σωματεία Αρτοποιών Μέλη της Ο.Α.Ε. Ο.Α.Ε.-Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο.Α.Ε.- ΣΩΜΑΤΕΙΑ Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος Διοικητικό Συμβούλιο Προεδρείο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΟΥΣΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Α ΑΝΤ/ΔΡΟΣ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ν. Β ΑΝΤ/ΔΡΟΣ: ΖΙΑΚΑΣ Β. ΓΕΝ. ΓΡΑΜ/ΤΕΑΣ: ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΧΡ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Προσεγγίσεις για τους «Τελικούς Δικαιούχους» των έργων της Αυτοδιοίκησης κατά την 4 η Προγραμματική Περίοδο 2007-2013, με βάση τα απολογιστικά στοιχεία της εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ - BAR ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΥΓΕΙΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΤΙΡΙΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ www.glasscleaning.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 27 Ι ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013-14

ΤΕΥΧΟΣ 27 Ι ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013-14 ΤΕΥΧΟΣ 27 Ι ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013-14 www.coralgas.gr Σε αυτό το τεύχος: 2 Ι EDITORIAL ΥΓΙΕΙΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 4 Ι Η διατροφή του σήμερα ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ 6 Ι Βασίλης Μητρούλιας ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 8 Ι To LPG στη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΕΡΟΣ Α Α Ν Α Μ Ο Ρ Φ Ω Σ Η Σ. ΕΠ. Ε ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΣΥΣΤΑΣΗ - ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ Άρθρο 1 Σύσταση Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε)

Διαβάστε περισσότερα

3.1.1. Η Αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

3.1.1. Η Αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση 3. Εκπαίδευση 3.1. Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση 3.1.1. Η Αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση 3.1.1.1. Το Ελληνικό Πρωτοβάθμιο Σχολείο 1 και η Νέα Πρόκληση των ΤΠΕ Η ταχύτατη ανάπτυξη των Επιστημών

Διαβάστε περισσότερα

TA 71 ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

TA 71 ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ TA 71 ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΟΚΑΝΑ / ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Στοιχεία του ΕΚΤΕΠΝ για το 2009 Η πρόληψη της ουσιοεξάρτησης στην Ελλάδα υλοποιείται κυρίως από το πανελλαδικό δίκτυο των 71, καλύπτοντας τις 13 περιφέρειες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΟΥ Δ/ΝΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ Το έργο αφορά στην παροχή υπηρεσιών ταχυμεταφοράς δεμάτων με φάρμακα από : 1. Tο Φαρμακείο ΕΟΠΥΥ Καμινίων (Ρέντη) 2. Το Φαρμακείο ΕΟΠΥΥ Πύλης

Διαβάστε περισσότερα

Ποικιλία προτάσεων και επιλογών ΑΓΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ 136 / ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ποικιλία προτάσεων και επιλογών ΑΓΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑ 136 / ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΑΓΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Ποικιλία προτάσεων και επιλογών Από ιδιαίτερη κινητικότητα και ποικιλία προτάσεων χαρακτηρίζεται η αγορά του εξοπλισμού εστίασης. Μία αγορά από τις πλέον αναπτυσσόμενες, η οποία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΣΧΟΛΕΣ Α.Ε.Ι. ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ.

ΟΙ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΣΧΟΛΕΣ Α.Ε.Ι. ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ. ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ & ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ., ΣΠΟΥΔΕΣ: Σκοπός είναι να μεταδώσει στους φοιτητές τις απαραίτητες γνώσεις, για να ασχοληθούν με την Αγγλική γλώσσα, φιλολογία και πολιτισμό, με στόχο βασικά την κάλυψη αναγκών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣYΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΗΗΕ ΕΤΟΥΣ 2014 ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣYΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΗΗΕ ΕΤΟΥΣ 2014 ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε. ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣYΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΗΗΕ ΕΤΟΥΣ 2014 ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε. 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 1.1 Γενικά Στοιχεία Επωνυμία Στοιχεία Εταιρείας: «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» διακριτικός τίτλος:

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ στις 31/12/2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ στις 31/12/2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ στις // ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑKH ENOTHTA ***** **** *** ** * Γενικό Άθροισμα ΔΡΑΜΑΣ ΕΒΡΟΥ ΘΑΣΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ. Πηγή: Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο

Διαβάστε περισσότερα

Με οικολογική συνείδηση

Με οικολογική συνείδηση ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Με οικολογική συνείδηση Νέα προϊόντα/υπηρεσίες με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον Η προστασία του περιβάλλοντος από τις καταστροφικές επιδράσεις της τεχνολογικής προόδου και του σύγχρονου

Διαβάστε περισσότερα