Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 14/2004 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 14/2004 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας"

Transcript

1 Αρ. από. 495/2004 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 14/2004 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Εγκριση σύναψης σύμβασης υποστήριξης εφαρμογών λογισμικού με την εταιρεία «SMM ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Καλλιαρίδης Γ.- Παυλίδης Λ. Ο.Ε.». Σήμερα 28 Ιουνίου του έτους 2004 ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 20:00 συνήλθε σε τακτική έκτακτη συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, Μητροπόλεως 46, στο Δημαρχείο, ύστερα από την με ημερομηνία γραπτή πρόσκληση του Προέδρου που δόθηκε σ όλους τους Συμβούλους, τους Δημαρχιακούς Παρέδρους και στον Δήμαρχο σύμφωνα με τα άρθρα 94, 108 & 119 του Π.Δ. 410/95 (Δ.Κ.Κ.) και 8 του Ν. 2539/97. Αφού διαπιστώθηκε ότι παραβρίσκεται ο Δήμαρχος και ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία αφού επί συνόλου 31 μελών βρέθηκαν παρόντα 23 μέλη. Παρόντες Aπόντες Παρόντες Δημαρχιακοί Πάρεδροι 1. Χ. Γεωργιάδης Ε. Δημούλα-Πετρίδη Κ. Μιχαηλίδης 2. Α. Γκαμπέσης Ε. Γουναράς 3. Β. Γιαννουλάκης Μ. Τσαμήτρου-Καραχατζή 4. Σ. Παναγιωτίδης Γ. Τροχόπουλος 5. Ι. Καλαϊτζίδης Μ. Γαβρίδης 6. Ν. Κεχαγιόγλου Α. Δελαβερίδης Απόντες 7. Ι. Ακριβόπουλος Σ. Μηλιόπουλος Δημαρχιακοί 8. Θ. Σιδηρόπουλος Α. Παπαστεργίου Πάρεδροι 9. Χ. Τζήκα-Μπατσαρά Μ. Σακαλής Π. Πιτούλιας 11. Χ. Φουρνιάδης Γ. Μανακούλης 12. Χ. Ντόβας Π. Ποταμόπουλος 13. Σ. Κρομμύδας 14. Β. Ρήσσου 15. Κ. Χιονίδης 16. Χ. Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδου 17. Ι. Κουρουζίδης 18. Δ. Δάσκαλος 19. Γ. Μιχαηλίδης 20. Κ. Πουλασουχίδης 21. Α. Τσιάρας 22. Η. Σοφιανίδης 23. Γ. Ορφανίδης ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 1) Κατά την προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση αποχώρησε ο κ. Ι. Καλαϊτζίδης. 2) Κατά τη συζήτηση της υπ αριθ. 490/2003 απόφασης αποχώρησε ο κ. Ι. Κουρουζίδης. 3) Κατά τη συζήτηση της υπ αριθ. 501/2003 απόφασης προσήλθε ο κ. Κ. Χιονίδης.

2 Στη συνέχεια ο πρόεδρος εισηγούμενος το 14 ο θέμα της ημερήσιας διάταξης έθεσε υπόψη του συμβουλίου το από εισηγητικό σημείωμα του Δημάρχου, που έχει ως εξής: Ο Δήμος Βέροιας έχει προμηθευτεί για το τμήμα δημοτολογίων τις εφαρμογές Δημοτολόγια & Εκλογικοί Κατάλογοι, καθώς και για το τμήμα μισθοδοσίας την εφαρμογή Μισθοδοσία, από την εταιρεία Singular. Για τα προαναφερόμενα προγράμματα απαιτείται η σύναψη σύμβασης υποστήριξης λογισμικού με την εταιρεία «SMM ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Καλλιαρίδης Γ. Παυλίδης Λ. Ο.Ε.», η οποία είναι εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής της εταιρείας Singular στην Βέροια. Η σύμβαση υποστήριξης λογισμικού θα έχει ισχύ μέχρι 31/5/2005, και το συνολικού ποσό αυτής είναι 3.068,00. Η σύμβαση περιλαμβάνει τα παρακάτω: 1. Ανανεώσεις των προγραμμάτων «Δημοτολόγιο», «Εκλογικοί Κατάλογοι», «Μισθοδοσία HRMS» ώρες παροχής υπηρεσιών υποστήριξης. Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 106 του Π.Δ. 410/95 (ΔΚΚ) «Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει για κάθε θέμα σχετικό με τις αρμοδιότητες του Δήμου, εκτός από τα θέματα που ανήκουν στην αρμοδιότητα του Δημάρχου ή της δημαρχιακής επιτροπής.» Για τη συντήρηση εφαρμογών λογισμικού, στον προϋπολογισμό του Δήμου μας του τρέχοντος έτους, υπάρχει γραμμένη πίστωση ,00 με Κ.Α. 05/132.9 α, τίτλο «Συντήρηση εφαρμογών λογισμικού» και σημερινό υπόλοιπο 7.051,00 Ύστερα από τα ανωτέρω, παρακαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο να εγκρίνει: A. Την σύναψη σύμβασης υποστήριξης λογισμικού, με την εταιρεία «SMM ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Καλλιαρίδης Γ. Παυλίδης Λ. Ο.Ε.», για τις εφαρμογές «Δημοτολόγιο», «Εκλογικοί Κατάλογοι», «Μισθοδοσία HRMS» μέχρι την 31/5/2005. B. Την ψήφιση πίστωσης ποσού 3.068,00 σε βάρος του ανωτέρω Κ.Α του προϋπολογισμού του Δήμου Βέροιας του τρέχοντος έτους, για το πιο πάνω σκοπό. Και κάλεσε το συμβούλιο ν αποφασίσει σχετικά. Το Δ.Σ. μετά από διαλογική συζήτηση αφού έλαβε υπόψη: 1.- Το από εισηγητικό σημείωμα του Δημάρχου. 2.- Την ανάγκη υπογραφής της παραπάνω σύμβασης για την υποστήριξη της εφαρμογής λογισμικού για τα προγράμματα «Δημοτολόγιο», «Εκλογικοί Κατάλογοι» & «Μισθοδοσία HRMS». 3.- Ότι στον προϋπολογισμό του Δήμου έτους 2004 και στον Κ.Α. 05/132.9 α «Συντήρηση εφαρμογών λογισμικού» υπάρχει γραμμένη σχετική πίστωση. 4.- Τις διατάξεις του άρθρου 106 του Π.Δ. 410/95 (Δ.Κ.Κ.). Αποφασίζει Ομόφωνα Α) Εγκρίνει τη σύναψη σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βέροιας και της εταιρείας «SMM ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Καλλιαρίδης Γ.-Παυλίδης Λ. Ο.Ε.» για την εφαρμογή λογισμικού των Προγραμμάτων «ΟΤΑ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΑ», «ΟΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ» και «ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ HRMS», που έχει ως εξής:

3 Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών Υποστήριξης Λειτουργίας 1 ΓΕΝΙΚΑ Στην Βέροια, σήμερα την /.../2004 ημέρα..., μεταξύ αφενός του κου.. ο οποίος στην παρούσα σύμβαση παρίσταται ως εκπρόσωπος και για λογαριασμό του Δήμου Βεροίας και αφετέρου των κ.κ Λάζαρου Παυλίδη και Γεώργιου Καλλιαρίδη, οι οποίοι επίσης παρίστανται ως εκπρόσωποι της εταιρίας «Καλλιαρίδης Γεώργιος Παυλίδης Λάζαρος Ο.Ε» που θα αποκαλείται από εδώ και κάτω "ΕΤΑΙΡΙΑ" και ο Δήμος θα αποκαλείται "ΠΕΛΑΤΗΣ" συμφωνήθηκαν και έγιναν από κοινού δεκτά τα κατωτέρω. 2 ΕΝΝΟΙΑ ΟΡΩΝ Πρόγραμμα σημαίνει τις μηχανογραφικές εφαρμογές (λογισμικό Η/Υ) παραγωγής της Εταιρίας των οποίων δημιουργός και αποκλειστικός κάτοχος όλων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας είναι η ΔΕΛΤΑ SINGULAR Α.Ε. και των οποίων η άδεια χρήσης παραχωρείται στον Πελάτη. Άδεια Χρήσης Προγράμματος ή Προϊόντος σημαίνει το δικαίωμα χρήσης του προγράμματος ή / και του προϊόντος, το οποίο περιορίζεται στην κατά τον προορισμό αυτού χρήση από τον Πελάτη, όπως αυτός περιγράφεται ως προς τις λειτουργίες που επιτελεί στα συνοδευτικά του προγράμματος εγχειρίδια χρήσης και πάσης φύσεως οδηγίες. Προϊόντα είναι οι εφαρμογές λογισμικού (software) τρίτων και για τις ανάγκες της παρούσας σημαίνει τόσο τον υλικό φορέα (ψηφιακό δίσκο CD) του λογισμικού όσο και την άδεια χρήσης ή τις διάφορες προκαθορισμένες μορφές σύμβασης παρεχομένων υπηρεσιών συντήρησης ή υποστήριξης των προγραμμάτων ή / και των προϊόντων που περιλαμβάνονται στους τιμοκαταλόγους της Delta Singular ή των τρίτων, τα οποία, όλα, η Εταιρία, ως εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής διαθέτει στον Πελάτη. Πελάτης σημαίνει το πρόσωπο (φυσικό ή νομικό) που έχει νόμιμη άδεια χρήσης των προγραμμάτων ή / και των προϊόντων και συμβάλλεται στην παρούσα για την απόκτηση του αντικειμένου αυτής. Με τον όρο Ηλεκτρομαγνητικά μέσα νοούνται τα μέσα στα οποία μπορεί να αποτυπωθεί το πρόγραμμα ή / και το προϊόν. Με τον όρο Πηγαίος κώδικας ή source code νοείται η αποτύπωση του προγράμματος ή / και του προϊόντος ως ιδέα, μεθοδολογία και έκφραση ιδέας γραμμένη από τον προγραμματιστή σε κάποια γλώσσα προγραμματισμού πριν υποστεί αρχική επεξεργασία από έναν μεταφραστή συμβόλων.

4 Με τον όρο Αντικειμενικός κώδικας ή object code θεωρείται η εφαρμογή του προγράμματος ή / και του προϊόντος στη γλώσσα μηχανής. Η μορφή με την οποία ένα πρόγραμμα ή / και προϊόν εφαρμόζεται δουλεύει συνεργάζεται με έναν Η/Υ, αποτελεί τη μετάφραση του πηγαίου κώδικα αναγκαία για να «τρέξει» το πρόγραμμα ή / και το προϊόν στο μηχάνημα. Η συνήθης μορφή με την οποία ένα πρόγραμμα ή / και προϊόν πωλείται στο εμπόριο και διατίθενται στους τελικούς χρήστες. Εκπαίδευση σημαίνει το σύνολο των υπηρεσιών που απαιτούνται για την εκμάθηση από τους τελικούς χειριστές του τρόπου έναρξης, ρύθμισης παραμέτρων και καθημερινής λειτουργίας του Προγράμματος ή / και του προϊόντος. Υποστήριξη σημαίνει το σύνολο των υπηρεσιών υποβοήθησης οι οποίες παρέχονται στους χειριστές είτε τοπικά είτε εξ αποστάσεως (τηλέφωνο, κλπ.) και απαιτούνται για την ομαλή καθημερινή λειτουργία του Προγράμματος ή / και του προϊόντος, καθώς και για την επίλυση αποριών που αφορούν είτε στον τρόπο χειρισμού, είτε στη λειτουργικότητα και τα χαρακτηριστικά του Προγράμματος ή / και του προϊόντος. Παροχή υπηρεσιών μέσω συσκευής τηλεπικοινωνίας Η/Υ (modem) νοείται η πρόσβαση στο πρόγραμμα ή / και προϊόν του Πελάτη με την χρησιμοποίηση ηλεκτρονικών μέσων από απόσταση για την κάλυψη των αναγκών του εφόσον αυτές μπορούν να καλυφθούν με αυτό τον τρόπο. Τόπος παροχής υπηρεσιών σημαίνει τις εγκαταστάσεις του Πελάτη ή / και τις εγκαταστάσεις της Εταιρίας ή / και οιονδήποτε άλλο χώρο ανάλογα με τις ανάγκες εξυπηρέτησης του Πελάτη, όπου θα πρέπει να προσφέρει τις υπηρεσίες το εξειδικευμένο προσωπικό της Εταιρίας προς τον Πελάτη. Κατά Παραγγελία Επέκταση Προγράμματος σημαίνει την ιδιαίτερη ανάπτυξη του προγράμματος ή / και του προϊόντος που υλοποιείται από την Εταιρία για την κάλυψη επιπλέον ιδιαίτερων αναγκών του Πελάτη, και το οποίο στηρίζεται στο Πρόγραμμα ή / και προϊόν, εφόσον κατά την κρίση της Εταιρίας μπορεί να θεωρηθεί επέκταση και όχι ξεχωριστό αυτεξούσιο έργο μηχανοργάνωσης. Κλήση σημαίνει την τηλεφωνική, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( ) ή μέσω τηλεομοιοτυπίας (fax) επικοινωνία του Πελάτη με την Εταιρία. 3 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Αντικείμενο της παρούσας σύμβασης είναι η προαγορά από τον πελάτη χρόνου παροχής υπηρεσιών συνολικής διάρκειας 100 ωρών, από εξειδικευμένο προσωπικό της Εταιρίας προς τον Πελάτη, στον τόπο παροχής υπηρεσιών και μετά από κλήση του πελάτη, τη γενική και τεχνική υποστήριξη ή την επέκταση των προγραμμάτων ή / και των προϊόντων που περιέχονται στον παρακάτω πίνακα, των οποίων κάτοχος άδειας χρήσης είναι ο Πελάτης και υπό τους όρους και περιορισμούς της παρούσας.

5 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ή / και ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (ΑΡΘΡΟ 3) Α/Α Περιγραφή Προγράμματος 1. ΟΤΑ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΑ 2. ΟΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ 3. Μισθοδοσία HRMS 4 ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ - ΑΝΑΝΕΩΣΗ Η παρούσα σύμβαση ισχύει έως την 31/05/2005, ενώ ημερομηνία έναρξης θεωρείται η ημερομηνία που φέρει η έγγραφη απόφαση με αρ. Πρωτ.... περί της υπογραφής της παρούσας του νομίμου εκπροσώπου του Πελάτη και υπό την αίρεση της υπογραφής του τελικού κειμένου. Μετά εξάντληση των προγραμματισμένων ωρών η νέα τιμή χρέωσης των επιπλέον ωρών θα γίνει κατόπιν συμφωνίας μεταξύ της εταιρίας και του πελάτη. Με την λήξη της σύμβασης μπορεί να ανανεώνεται μόνο με έγγραφη συμφωνία των συμβαλλομένων για όσο χρονικό διάστημα αυτοί συμφωνήσουν. 5 ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ 5.1 H Εταιρία καθ όλη τη διάρκεια ισχύος της παρούσας σύμβασης, και εφ όσον δεν έχουν ήδη εξαντληθεί οι ώρες παροχής υπηρεσιών που δηλώνονται στην Παράγραφο 3 της παρούσας σύμβασης, υποχρεούται μετά από κλήση του Πελάτη να παρέχει το απαραίτητο εξειδικευμένο προσωπικό (Application Consultants, Software & Technical Consultants). Η Εταιρία υποχρεούται να παρέχει το ως άνω προσωπικό μέσα σε χρονικό διάστημα 48 ωρών από την κλήση του Πελάτη με την φυσική παρουσία εξειδικευμένου συμβούλου της Εταιρίας στον τόπο παροχής υπηρεσιών. 5.2 Η Εταιρεία υποχρεούται να τηρεί αναλυτική κατάσταση των αναλωθέντων ωρών, αντίγραφο της οποίας θα αποστέλλεται στον Πελάτη όποτε αυτός το ζητήσει. Σε αυτήν, εκτός από τον χρόνο απασχόλησης του προσωπικού της Εταιρίας στα γραφεία του Πελάτη, ο οποίος θα προκύπτει από τα υπογεγραμμένα από αυτόν δελτία επίσκεψης, θα περιλαμβάνεται και ο χρόνος απασχόλησης στην έδρα της για εργασίες που αφορούν την παρούσα σύμβαση.

6 6 ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ 6.1 Για τη διασφάλιση της ομαλής παροχής των υπηρεσιών που προβλέπονται από την παρούσα σύμβαση, ο Πελάτης ορίζει αποκλειστικά υπεύθυνο από πλευράς του τον, ο οποίος κατέχει όλες τις απαραίτητες αρμοδιότητες για την διεκπεραίωση όλων των ενεργειών που απαιτούνται για την διευκόλυνση της εταιρείας στην παροχή των υπηρεσιών της. 6.2 Ο Πελάτης υποχρεούται να διευκολύνει την πρόσβαση του εξειδικευμένου προσωπικού της Εταιρίας στις εγκαταστάσεις του και στις εφαρμογές ως όρο απαραίτητο για την εκπλήρωση του αντικειμένου της παρούσας σύμβασης 7 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ 7.1 Η παρούσα σύμβαση ισχύει εφόσον o Πελάτης είναι νόμιμος κάτοχος άδειας χρήσης του προγράμματος ή / και του προϊόντος και μόνο για τις εκδόσεις του προγράμματος που κατέχει νόμιμα καθώς και για τις αμέσως προηγούμενες. 7.2 Η ευθύνη της Εταιρίας από την παρούσα σύμβαση περιορίζεται στην ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών. 7.3 Η Εταιρεία δεν αναλαμβάνει την ευθύνη καλής λειτουργίας των προγραμμάτων ή / και των προϊόντων ή των επεκτάσεων που πιθανώς να αναπτύξει, εάν ο Πελάτης έχει, με δικά του μέσα, επιφέρει αλλαγές στα προγράμματα ή / και προϊόντα της Εταιρείας (κώδικα ή σχήμα της βάσης δεδομένων). 7.4 Οι απαιτήσεις του Πελάτη για τις επεκτάσεις προγραμμάτων ή / και προϊόντων θα λαμβάνονται από τους Consultants με ειδικές επί τόπου επισκέψεις και το περιεχόμενο και η απαιτούμενη διάρκεια υλοποίησης θα συμφωνούνται γραπτά με την υπογραφή ειδικής σύμβασης με τον πελάτη πριν την έναρξη της παραγωγής τους. Το ίδιο ισχύει και για τους απαραίτητους ελέγχους αποδοχής (acceptance tests) που πρέπει να γίνονται πριν την επίσημη θέση σε λειτουργία των εφαρμογών αυτών. Η ολοκλήρωση των ελέγχων αυτών και η επίσημη παραλαβή των custom εφαρμογών από τον υπεύθυνο του Πελάτη θα εκτελείται επίσης γραπτά. 7.5 Η ελάχιστη χρέωση για χρόνο εργασίας στελέχους στις εγκαταστάσεις του πελάτη είναι μία (1) ώρα παρουσίας για κάθε κλήση.

7 7.6 Η Εταιρία δεν μπορεί να παράσχει στελέχη της: Κατά τη διάρκεια επισήμων αργιών και Σαββατοκύριακων που αποτελούν συνέχεια επίσημης αργίας, προηγούνται επίσημης αργίας ή περιέχουν επίσημη αργία Μετά την 09:00 μμ τις εργάσιμες ημέρες Μετά την 2:00 μμ τα Σαββατοκύριακα. 7.7 Ο χρόνος απασχόλησης του προσωπικού της Εταιρίας στα γραφεία του Πελάτη θα προκύπτει από τα υπογεγραμμένα από αυτόν δελτία επίσκεψης. Στον χρόνο αυτό θα περιλαμβάνεται και ο χρόνος απασχόλησης στην έδρα της εταιρείας για εργασίες που αφορούν την παρούσα σύμβαση.τα τεχνικά δελτία επίσκεψης θα υπογράφονται από τον αποκλειστικά υπεύθυνο για τον πελάτη κ σύμφωνα με την παρ. 6.1 ή τον /την σε περίπτωση απουσίας του πρώτου. 8 ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ 8.1 Η αμοιβή της Εταιρίας για την παροχή των υπηρεσιών που περιγράφονται στο Άρθρο 3 της παρούσας σύμβασης καθορίζεται στο ποσό των 2.300,00 ευρώ, πλέον Φ.Π.Α. 18% και αναλύεται ως εξής: ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Παροχή Υπηρεσιών Υποστήριξης (Άρθρο 3, Παράγραφος 3.1) Φ.Π.Α. 18% ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ Ποσ. Μονάδα Μέτρησης Τιμή Μονάδος Αξία 100 Ώρες 23, ,00 414, ,00 ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΞΙΑ ΟΤΑ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ 120 ΟΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ 90 ΟΤΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ HRMS 90 ΣΥΝΟΛΟ 300 Φ.Π.Α. 18% 54 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 354 Η αμοιβή της Εταιρίας σύμφωνα με τα αναφερόμενα στον ανωτέρω πίνακα αφορά μόνο τις υπηρεσίες που παρέχονται στα πλαίσια του ωραρίου εργασίας και θα καλύπτουν το σύνολο των ωρών που προβλέπονται στην Παράγραφο 3 της παρούσας.

8 Τρόπος Καταβολής Το ως άνω συνολικό ποσό αμοιβής της Εταιρείας, όπως αυτό ορίζεται στη παράγραφο 8.1, τιμολογείται με την υπογραφή της παρούσας σύμβασης και καταβάλλεται εντός ενενήντα (90) ημερών από αυτής. 8.2 Για υπηρεσίες που θα παρέχονται εκτός ωραρίου εργασίας, ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση ωρών 50% επιπλέον των ωρών εργασίας του consultant, δηλαδή θα γίνεται χρέωση 1,5 ώρας για κάθε ώρα εργασίας του consultant μέσα στο παραπάνω διάστημα. 8.3 Για κάθε επίσκεψη, η ελάχιστη χρέωση θα ανέρχεται σε 1 ώρα. 8.4 Για υπηρεσίες που παρέχονται από 2 άτομα θα γίνεται χρέωση 1,5 ώρες για κάθε ώρα εργασίας. 8.5 Σε περίπτωση ανανέωσης της παρούσας σύμβασης μετά την λήξη της ισχύος της, οι νέες τιμές θα καθορίζονται με βάση νέας έγγραφης συμφωνίας των συμβαλλομένων. 8.6 Η μη εμπρόθεσμη καταβολή εκ μέρους του πελάτη του αντιστοίχου τιμήματος της παρούσας, όπως ισχύει στην παρούσα, συνεπάγεται αυτοδίκαια και χωρίς καμία ειδοποίηση τη κατάργηση της παρούσας και την απαλλαγή της Εταιρίας και του αντισυμβαλλόμενου από κάθε εκ της παρούσας υποχρέωση. Τυχόν εκπρόθεσμη καταβολή δεν άρει τις συνέπειες του παρόντος όρου. 9. ΑΝΩΤΕΡΗ ΒΙΑ Κανένα από τα μέρη δεν ευθύνεται για καθυστέρηση, εάν αυτή προέρχεται από λόγους ανώτερης βίας, όπως αυτή καθορίζεται από τους Ελληνικούς Νόμους. Για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η ανωτέρα βία και τα αποτελέσματά της, η ισχύς της παρούσας Σύμβασης θα αναστέλλεται. Η επέλευση της ανωτέρας βίας πρέπει να γνωστοποιείται γραπτώς (έστω και με μετάδοση μέσω fax) εντός 48 ωρών από την εμφάνισή της. 10. ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΟΡΟΙ 10.1 Για οποιαδήποτε διαφορά που πιθανόν θα προκύψει από την εφαρμογή της παρούσας αρμόδια ορίζονται τα Δικαστήρια της Βεροιας Οιαδήποτε τροποποίηση των όρων της παρούσας σύμβασης μπορεί να γίνει μόνον γραπτά. Η παρούσα αφού διαβάστηκε, υπογράφηκε από τους συμβαλλόμενους σε έξη (6) αντίτυπα και έλαβε η «ΕΤΑΙΡΙΑ» δύο (2) και ο «ΠΕΛΑΤΗΣ» τέσσερα (4). Έκαστος εκ των συμβαλλομένων έχει την ευθύνη υποβολής της σύμβασης στην αρμόδια ΔΟΥ με τη μορφή καταστάσεως.

9 Β) Εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο Βέροιας για την υπογραφή της παραπάνω σύμβασης. Γ) Ψηφίζει συνολικό ποσό 3.068,00 σε βάρος της πίστωσης με Κ.Α. 05/132.9 α «Συντήρηση εφαρμογών λογισμικού» του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2004 για να διατεθεί για τον παραπάνω σκοπό. Η απόφαση έλαβε αύξ. αριθμό 495/ Αφού εξαντλήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης λύθηκε η συνεδρίαση συντάχθηκε το πρακτικό αυτό και υπογράφηκε ως εξής: O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ Χ. Γεωργιάδης Χ. Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδου Α. Γκαμπέσης Ι. Κουρουζίδης Β. Γιαννουλάκης Δ. Δάσκαλος ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΣ Σ. Παναγιωτίδης Γ. Μιχαηλίδης Ι. Καλαϊτζίδης Κ. Πουλασουχίδης Ν. Κεχαγιόγλου Α. Τσιάρας Θ. Σιδηρόπουλος Η. Σοφιανίδης Χ. Τζήκα-Μπατσαρά Γ. Ορφανίδης Μ. Σακαλής Χ. Φουρνιάδης Χ. Ντόβας Σ. Κρομμύδας Β. Ρήσσου Κ. Χιονίδης ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΙ ΠΑΡΕΔΡΟΙ Κ. Μιχαηλίδης Ακριβές απόσπασμα Βέροια Ο Δήμαρχος ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΣ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 507/2006 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση προμήθειας εφαρμογών λογισμικού και σύναψης σύμβασης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α-ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Από το υπ αριθ. 2/2004 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α-ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Από το υπ αριθ. 2/2004 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 50/2004 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α-ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Από το υπ αριθ. 2/2004 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση εξόδων μετακίνησης του Δημάρχου στις Βρυξέλλες

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 5/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 5/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 135/2006 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 5/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Απόρριψη αιτήματος συλλόγου Δασκιωτών Βέροιας «Το Παλιόκαστρο»

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 11/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 11/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 11/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 298/2005 Π ε ρ ί λ η ψ η Αποδοχή και έγκριση της διενεργηθείσας προένταξης έργων, μελετών

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 20/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 20/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 624/2003 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 20/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση προγράμματος ανταλλαγών Δήμων Στροβόλου - Βέροιας για

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 8/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 8/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 295/2003 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 8/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση εκτέλεσης έργων με αυτεπιστασία. Σήμερα 7 Απριλίου του

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 418/2005 Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης του Πολιτιστικού Ομίλου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 14/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 14/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 461/2006 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 14/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Συγκρότηση και λειτουργία στο Δήμο Βέροιας Τοπικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 410/2005 Π ε ρ ί λ η ψ η Eγκριση παραχώρησης κοινόχρηστων δημοτικών εκτάσεων στη Μαρία

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 22/2010 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 22/2010 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 690/2010 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 22/2010 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση τροποποίησης Ετήσιου Προγράμματος Δράσης Δήμου 2010.

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 17/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 17/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 566/2003 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 17/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Ψήφιση πιστώσεων για εξόφληση δαπανών δημοσίων σχέσεων. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 3/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 3/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 74/2005 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 3/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Διαπίστωση υπέρ της αναγκαιότητας πρόσληψης εποχιακού προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 6/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 6/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 157/2005 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 6/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Εγκριση σύναψης μνημονίου συνεργασίας του Δήμου με την Δημόσια

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 11/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 11/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 311/2005 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 11/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Ψήφιση πιστώσεων για εξόφληση δαπανών δημοσίων σχέσεων. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 21/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 21/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 21/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 660/2003 Π ε ρ ί λ η ψ η Ψήφιση πιστώσεων για εξόφληση δαπανών δημοσίων σχέσεων. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 10/2004 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 10/2004 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 311/2004 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 10/2004 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Εγκριση συνδιοργάνωσης του Δήμου με τον Μ.Α.Σ. «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 587/2003 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση απόδοσης τιμητικών διακρίσεων. Σήμερα 29 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 536/2003 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση προσαρμογής τροπ/σης του Ο.Ε.Υ. Δήμου Βέροιας. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 24/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 24/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 788/2005 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 24/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση σύναψης σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βέροιας και της «Αστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ 14SYMV Παροχής Υπηρεσιών Μηχανογραφικής Υποστήριξης για το εξάμηνο 09/07/2014 έως 31/12/2014

ΣΥΜΒΑΣΗ 14SYMV Παροχής Υπηρεσιών Μηχανογραφικής Υποστήριξης για το εξάμηνο 09/07/2014 έως 31/12/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ 14SYMV002164373 2014-07-14 ΣΥΜΒΑΣΗ Παροχής Υπηρεσιών Μηχανογραφικής Υποστήριξης για το εξάμηνο 09/07/2014 έως 31/12/2014 ΝΙΓΡΙΤΑ ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 17/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 17/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 553/2006 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 17/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Αναβολή λήψης απόφασης επί του 4 ου θέματος «Επί αιτήσεως Ν.

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 467/2005 Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση κήρυξης απαλλοτρίωσης ακινήτων για τη δημιουργία χώρων

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ.19/2009 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ.19/2009 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 477/2009 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ.19/2009 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση τροποποίησης προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 538/2008 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση πρωτοκόλλων τμηματικής παραλαβής του Επιχειρησιακού

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 25/2007 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 25/2007 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 718/2007 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 25/2007 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση υποβολής πρότασης για τη συμμετοχή του Δήμου στο έργο

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 17/2002 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 17/2002 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 17/2002 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 409/2002 Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση τροποποίησης προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ ΕΔΡΑ: Μέτσοβο Ιωαννίνων ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 3660/07-04-2014 Σ Υ Μ Β Α Σ Η 14SYMV001971336 2014-04-07 Παροχής Υπηρεσιών Συντήρησης και Υποστήριξης Λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 605/2006 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Αποδοχή προτεινόμενων συμβιβασμών μεταξύ Δήμου και φορολογουμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 432/2005 Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση υπογραφής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 26/2002 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 26/2002 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 617/2002 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 26/2002 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Καθορισμός συμβιβαστικά τιμής μονάδας αποζημίωσης υπόχρεης ιδιοκτησίας

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 7/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 7/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 236/2003 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 7/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Ψήφιση πιστώσεων για εξόφληση δαπανών δημοσίων σχέσεων. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α - ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Από το υπ αριθ. 24/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α - ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Από το υπ αριθ. 24/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 742/2003 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α - ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Από το υπ αριθ. 24/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση οριστικής ανταλλαγής δημοτικού οικοπέδου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 1/2004 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 1/2004 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 1/2004 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 4/2004 Π ε ρ ί λ η ψ η Εγκριση προκήρυξης και πλήρωσης θέσεων μόνιμου προσωπικού Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 15/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 15/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 501/2003 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 15/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Παροχή εγγύησης του Δήμου Βέροιας στο Τ.Π.&Δ. για τη χορήγηση

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 21/2004 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 21/2004 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 775/2004 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 21/2004 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Γνωμοδότηση για την τακτοποίηση των εργαζομένων με συμβάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 22/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 22/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 700/2003 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 22/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση υπογραφής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 1/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 1/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 1/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 1/2003 Π ε ρ ί λ η ψ η Εκλογή προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας. Σήμερα 5 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 3/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 3/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 90/2006 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 3/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Απόρριψη ένστασης κληρονόμων Δ. Τσικερδάνου κατά της πολεοδομικής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 12/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 12/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 338/2006 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 12/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Κίνηση διαδικασίας τροποποίησης εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 585/2003 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση υπαγωγής του ΚΕ.Φ.Ο. στις υπηρεσίες του Δήμου, μεταφορά

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 14/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 14/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 471/2003 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 14/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Καθορισμός δικαιούχων υπαλλήλων Δήμου για χορήγηση ειδών ατομικής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 14/2007 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 14/2007 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 407/ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 14/ πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση διαγραφής βεβαιωθέντων ποσών από χρηματικούς καταλόγους του

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 13/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 13/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 402/2008 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 13/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση παραχώρησης δικαιωμάτων διέλευσης για την κατασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 17/2010 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 17/2010 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 506/2010 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 17/2010 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση τροποποίησης Ετήσιου Προγράμματος Δράσης Δήμου 2010.

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 24/99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 24/99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 24/99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 479/99 Π ε ρ ί λ η ψ η Αποδοχή επιχορήγησης,τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 31/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 31/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 670/2001 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 31/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση Κανονισμού Διαχείρισης της δημοτικής επιχείρησης «Δημοτικός

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 24/2000 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 24/2000 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 634/2000 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 24/2000 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Αναβολή λήψης απόφασης επί του 34ου θέματος «Επί εισηγήσεως

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 9/2007 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 9/2007 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 242/2007 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 9/2007 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης του Πανημαθιακού Αθλητικού

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 19/2010 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 19/2010 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 593/2010 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 19/2010 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση ονομασίας οδών, διόδων και πλατειών οικισμού Ξηρολιβάδου.

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 12/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 12/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 344/2008 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 12/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Αναβολή συζήτησης και λήψης απόφασης επί του 14 ου θέματος «Επί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 15/2011 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 15/2011 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 15/2011 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 403/2011 Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση σύναψης σύμβασης με την ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 7/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 7/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 215/2008 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 7/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Ψήφιση πιστώσεων για εξόφληση δαπανών δημοσίων σχέσεων. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 10/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 10/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 340/2003 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 10/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Ένταξη στο σχέδιο πόλης Βέροιας περιοχής (Ν. 751) Πρ. Ηλία.

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 5/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 5/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 179/2003 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 5/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση τροποποίησης Κανονισμού Συγκρότησης και Λειτουργίας των

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 11/2007 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 11/2007 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 306/2007 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 11/2007 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Εγκριση τροποποίησης πίνακα έργων του Δήμου Βέροιας για ένταξή

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 2/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 2/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 107/2003 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 2/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Ανασυγκρότηση επιτροπής προώθησης ίδρυσης Πανεπιστημιακής Σχολής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 7/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 7/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 214/2008 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 7/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Ψήφιση πιστώσεων για εξόφληση δαπανών δημοσίων σχέσεων. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ.20/97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ.20/97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ.20/97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ.622/97 Π ε ρ ί λ η ψ η «Εγκριση 3ου ΣΠ και 3ου ΠΚΝΤΜΕ του έργου «Ολοκλήρωση κλειστού γυμναστηρίου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 29/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 29/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 29/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 635/2001 Περίληψη Έγκριση σύστασης αμιγούς δημοτικής επιχείρησης με την επωνυμία «Δημοτική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2011 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2011 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2011 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας ΑΔΑ: 4ΑΣ0Ω9Ο-ΡΝΧ Αρ. απόφ. 516/2011 Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση ισολογισμού-απογραφής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 13/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 13/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 378/2008 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 13/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Αποδοχή αιτήματος του Γεν. Νοσοκομείου Βέροιας για ενταφιασμό

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2012 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2012 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 8/202 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 554/202 Π ε ρ ί λ η ψ η Υποβολή αιτήματος για την πρόσληψη προσωπικού ΙΔΟΧ, για τη στελέχωση

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 28/99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 28/99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 28/99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 571/99 Π ε ρ ί λ η ψ η Ψήφιση πίστωσης αποζημίωσης ρυμοτομούμενης ιδιοκτησίας των Αννας

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 27/2010 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 27/2010 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 817/2010 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 27/2010 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Ψήφιση πιστώσεων για εξόφληση δαπανών δημοσίων σχέσεων. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 5/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 5/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 183/2003 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 5/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Περίληψη Έγκριση διοργάνωσης αποκριάτικων εκδηλώσεων στη Βέροια. Σήμερα 17 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 9/2007 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 9/2007 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 251/2007 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 9/2007 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Σύσταση ομάδας εργασίας για την καταγραφή των εκπαιδευτικών προβλημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 6/ 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 6/ 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 6/ 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 177/99 Π ε ρ ί λ η ψ η "Εγκριση εκτέλεσης έργων με αυτεπιστασία " Σήμερα 15 Μαρτίου του

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 13/2007 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 13/2007 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 366/2007 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 13/2007 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Εγκριση συμμετοχής του Δήμου ως εταίρου στο πρόγραμμα «Ενημερωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 8/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 8/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 186/2005 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 8/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Εγκριση Εσωτερικού Κανονισμού Υπηρεσιών της δημοτικής επιχείρησης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 5/2010 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 5/2010 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 120/2010 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 5/2010 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Αναβολή συζήτησης και λήψης απόφασης επί του 3ου θέματος «Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 15/2009 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 15/2009 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 389/2009 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 15/2009 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση υποβολής πρότασης του Δήμου στο Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση»

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 5/2012 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 5/2012 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 5/2012 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 131/2012 Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση απασχόλησης για πρακτική άσκηση μαθητών

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 9/2000 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 9/2000 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 222/2000 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 9/2000 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Ανάκληση μέρους της υπ αριθ. 570/97 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4ΑΣΤΩ9Ο-Χ3Η. 1. Ελισαβετ Αρχοντάκη-Γεωργίου Πρόεδρος

ΑΔΑ: 4ΑΣΤΩ9Ο-Χ3Η. 1. Ελισαβετ Αρχοντάκη-Γεωργίου Πρόεδρος Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ'αριθ. 17/2011 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας Αρ.απόφ. 188/2011 Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση μετακίνησης και εξόδων μετακίνησης υπαλλήλων του Δήμου,

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 3/ 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 3/ 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 3/ 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 108 /99 Π ε ρ ί λ η ψ η Εγκριση συνδιοργάνωσης αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Βέροιας

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 10/2004 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 10/2004 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 306/2004 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 10/2004 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Αποδοχή εν μέρει αίτησης παραχώρησης κατεχόμενης κοινόχρηστης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 24/2000 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 24/2000 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 605/2000 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 24/2000 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Θέση του Δ.Σ. για τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση του Γ.Ν.Ν.

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 12/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 12/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 335/2006 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 12/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Κίνηση διαδικασίας τροποποίησης εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 26/2009 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 26/2009 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 674/2009 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 26/2009 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Αναβολή συζήτησης και λήψης απόφασης επί του 11ου θέματος «Επί

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 17/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 17/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 577/2006 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 17/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Ψήφιση πιστώσεων για εξόφληση δαπανών δημοσίων σχέσεων. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 8/2009 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας. Σερβίας.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 8/2009 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας. Σερβίας. Αρ. απόφ. 176/2009 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 8/2009 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση διερεύνησης των δυνατοτήτων συνεργασίαςαδελφοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 10/ 97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 10/ 97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 10/ 97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 298/97 Π ε ρ ί λ η ψ η «Εγκριση πρακτικών επιτροπής αξιολόγησης για ανάθεση της μελέτης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 8/ 97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 8/ 97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 8/ 97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 236/97 Π ε ρ ί λ η ψ η «Επιχορήγηση πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων». Σήμερα 12 Μαϊου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 32/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 32/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 693/2001 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 32/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση τροποποίησης προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 9/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 9/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 277/2008 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 9/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Σήμερα 12 Μαϊου του έτους 2008

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 10/2011 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 10/2011 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 10/2011 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 203/2011 Π ε ρ ί λ η ψ η Συναίνεση για καταβολή και καθορισμός

Διαβάστε περισσότερα

2. Α. Λαζαρίδης (δήλωσε κώλυμα) 3. Ι. Κυρατλίδης 4. Α. Αποστολόπουλος 5. Χρ. Γαϊτάνου (δήλωσε κώλυμα)

2. Α. Λαζαρίδης (δήλωσε κώλυμα) 3. Ι. Κυρατλίδης 4. Α. Αποστολόπουλος 5. Χρ. Γαϊτάνου (δήλωσε κώλυμα) Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 24/2017 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας Αριθμός Απόφασης: 615 / 2017. Π ε ρ ί λ η ψ η Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 15 ης Αναμόρφωσης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 28/2011 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας. Αρ. απόφ. 805/2011 Π ε ρ ί λ η ψ η

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 28/2011 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας. Αρ. απόφ. 805/2011 Π ε ρ ί λ η ψ η Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 28/2011 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 805/2011 Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση τροποποίησης προϋπολογισμού Δήμου έτους 2011. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

1. Ν. Τσιαμήτρος, Πρόεδρος 1. Κ. Κοστογλίδου 2. Α. Λαζαρίδης 3. Κ. Βοργιαζίδης 4. Ε. Αρχοντάκη-Γεωργίου 5. Γ. Μιχαηλίδης

1. Ν. Τσιαμήτρος, Πρόεδρος 1. Κ. Κοστογλίδου 2. Α. Λαζαρίδης 3. Κ. Βοργιαζίδης 4. Ε. Αρχοντάκη-Γεωργίου 5. Γ. Μιχαηλίδης Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ' αριθ. 35/2013 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας Αριθμός Απόφασης: 595 / 2013. Π ε ρ ί λ η ψ η Απόδοση λογαριασμού δαπανών εντάλματος προπληρωμής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 28/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 28/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 617/2001 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 28/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση ισολογισμού και έκθεσης πεπραγμένων έτους 1999 της δημοτικής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ.18/97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ.18/97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ.18/97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 579/97 Π ε ρ ί λ η ψ η «Καταρτισμός και ψήφιση κανονισμού διοίκησης και διαχείρισης του

Διαβάστε περισσότερα

1. Στ.Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Α. Λαζαρίδης 2. Θ. Κορωνάς 3. Α. Σιδηρόπουλος 4. Θ. Αγγελίνας 5. Β. Παπαδόπουλος

1. Στ.Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Α. Λαζαρίδης 2. Θ. Κορωνάς 3. Α. Σιδηρόπουλος 4. Θ. Αγγελίνας 5. Β. Παπαδόπουλος Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 33/2016 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας Αριθμός Απόφασης: 568 / 2016. Π ε ρ ί λ η ψ η Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 21 ης Αναμόρφωσης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 3/ 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 3/ 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 3/ 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 97/99 Π ε ρ ί λ η ψ η "Κίνηση διαδικασίας τροποποίησης εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 20/2011 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 20/2011 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 20/2011 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 578/2011 Π ε ρ ί λ η ψ η Συναίνεση για καταβολή και καθορισμός

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 26/2009 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 26/2009 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 670/2009 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 26/2009 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Ψήφιση πιστώσεων για εξόφληση δαπανών δημοσίων σχέσεων. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

1. Στ. Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Λ. Ακριβόπουλος 2. Ι. Κυρατλίδης 3. Ζ. Πατσίκας

1. Στ. Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Λ. Ακριβόπουλος 2. Ι. Κυρατλίδης 3. Ζ. Πατσίκας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 3 / 2018 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας Αριθμός Απόφασης: 32 / 2018. Π ε ρ ί λ η ψ η Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 1 ης Αναμόρφωσης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 8/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 8/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 234/2008 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 8/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Άρση ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης και κίνηση διαδικασίας τροποποίησης

Διαβάστε περισσότερα

1. Ελισάβετ Αρχοντάκη-Γεωργίου Πρόεδρος

1. Ελισάβετ Αρχοντάκη-Γεωργίου Πρόεδρος Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ' αριθ. 33/2011 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας Αρ.απόφ. 442/2011 Π ε ρ ί λ η ψ η Απόδοση λογ/σμού γενομένων δαπανών, επί εντάλματος πάγιας προκαταβολής,

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 32/2009 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 32/2009 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 832/2009 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 32/2009 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Ψήφιση πιστώσεων για εξόφληση δαπανών δημοσίων σχέσεων. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2010 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2010 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 440/2010 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2010 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση υπογραφής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου της

Διαβάστε περισσότερα