διοργάνωση: εφημερίδα Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "διοργάνωση: εφημερίδα Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε!"

Transcript

1 Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε! Φεβρουάριος 2011

2 ενημέρωση #02 Η μηνιαία free press «ασφαλίζομαι», διοργανώνει ημερίδες για την ιδιωτική ασφάλιση με στόχο να συμβάλει ουσιαστικά στην ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για τα ασφαλιστικά θέματα. Το 2011, οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν σε πέντε μεγάλες πόλεις της περιφέρειας: Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα, Πάτρα και Ηράκλειο. ημερίδες σε... Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα, Πάτρα και Ηράκλειο

3 θεματολογία, κοινό, στόχος #03 ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση του κοινού για τις τρέχουσες εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά, καθώς και η εκπαίδευσή του ώστε να αντιλαμβάνεται ευχερέστερα ποιά είναι τα καταλληλότερα ασφαλιστικά προϊόντα για τη δική του περίσταση. Ακόμη, θα παρουσιάζονται τα νέα ασφαλιστικά προγράμματα, που προσφέρουν οι εταιρίες στον έλληνα καταναλωτή, ιδιώτη και επιχειρηματία. Ειδική βαρύτητα θα δοθεί στα συνταξιοδοτικά προγράμματα, στα προγράμματα υγείας, στα προγράμματα ασφάλισης ιδιωτικής περιουσίας (κατοικίας, σκάφους αναψυχής και αυτοκινήτου) και στα προγράμματα προστασίας των επιχειρήσεων από ζημιές και απαιτήσεις τρίτων. Παράλληλα, με βάση τα χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής, θα προβάλλεται και ειδικό ασφαλιστικό αντικείμενο, τοπικού ή επίκαιρου ενδιαφέροντος. ΚΟΙΝΟ Οι ημερίδες απευθύνονται στο ευρύτερο κοινό (ιδιώτες, στελέχη επιχειρήσεων), στην τοπική ασφαλιστική αγορά (εταιρίες, μεσίτες, πράκτορες, συμβούλους κ.λπ.) και στα συλλογικά τους όργανα στους τοπικούς φορείς (αυτοδιοίκηση, επιμελητήρια κ.λπ.), στην επιχειρηματική και εκπαιδευτική κοινότητα και στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. ΣΤΟΧΟΣ Στόχος της ημερίδας είναι, αφενός η ανάδειξη του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης και του ρόλου που διαδραματίζει σε μια σύγχρονη κοινωνία και αφετέρου η άνοδος της ασφαλιστικής συνείδησης του καταναλωτή, μέσω της ενημέρωσής του για σωστή επιλογή προγράμματος, εταιρίας και διαμεσολαβητή. Ειδική βαρύτητα θα δοθεί στα συνταξιοδοτικά προγράμματα, στα προγράμματα υγείας, στα προγράμματα ασφάλισης ιδιωτικής περιουσίας (κατοικίας, σκάφους αναψυχής και αυτοκινήτου) και στα προγράμματα προστασίας των επιχειρήσεων από ζημιές και απαιτήσεις τρίτων. στόχος μας... η ανάδειξη του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης!

4 χώρος διοργάνωσης, προβολή, διοργανωτές #04 ΧΩΡΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Οι ημερίδες πραγματοποιούνται σε κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα ξενοδοχείου ή συνεδριακού κέντρου της κάθε πόλης. H αίθουσα θα είναι εξοπλισμένη πλήρως με οπτικοακουστικά μέσα ώστε να εξασφαλίζεται η άψογη διεξαγωγή της εκδήλωσης. Στον εκθεσιακό χώρο (lobby), οι εταιρίες-χορηγοί μπορούν να στήνουν περίπτερο και να διαθέτουν ενημερωτικό ή διαφημιστικό υλικό στο κοινό. ΠΡΟΒΟΛΗ Οι ημερίδες θα τύχουν εκτεταμένης προβολής, μέσω της ς «ασφαλίζομαι», των μηνιαίων περιοδικών ΧΡΗΜΑ και Insurance World, των εβδομαδιαίων ηλεκτρονικών εφημερίδων ΧΡΗΜΑ WEEK και Insurance Week, του ειδησεογραφικού portal insuranceworld.gr αλλά και τοπικών χορηγών επικοινωνίας (τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, έντυπα & ηλεκτρονικά μέσα). Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Οι ασφαλιστικές ημερίδες διοργανώνονται από την Ethos Media S.A., εκδότριας εταιρίας της ς «ασφαλίζομαι». Η αποτελεί την πρώτη και μοναδική ασφαλιστική που δημιουργήθηκε για να προσφέρει συνεχή και υπεύθυνη ενημέρωση & λύσεις για κάθε ασφαλιστική ανάγκη στο ευρύ κοινό. Η κυκλοφορεί δωρεάν σε μηνιαία βάση και διανέμεται πανελλαδικά από το δίκτυο της City Press & της Free Sunday. Η αποτελεί την πρώτη και μοναδική ασφαλιστική που δημιουργήθηκε για να προσφέρει συνεχή και υπεύθυνη ενημέρωση & λύσεις για κάθε ασφαλιστική ανάγκη στο ευρύ κοινό. βοηθάμε... στην προβολή σας!

5 χορηγικό πρόγραμμα #05 ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ (6.000 ): Η χρηματική αξία για τη χορηγία της κατηγορίας «Μέγας Χορηγός» ανέρχεται στα ευρώ (πλέον ΦΠΑ). Ο «Μέγας Χορηγός» θα κατέχει σημαντική θέση στο σύνολο του επικοινωνιακού υλικού της εκδήλωσης: banners, σκηνικό, προσκλήσεις, καταχωρήσεις κ.α. καθώς και στο εκτενές διαφημιστικό πρόγραμμα προώθησης της ημερίδας. Ο «Μέγας Χορηγός» έχει το αποκλειστικό προνόμιο να ορίσει έναν υψηλού επιπέδου εισηγητή ως «ομιλητή». Ο «ομιλητής» θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη θεματολογία της ημερίδας και θα αναδείξει τα πλεονεκτήματα της εταιρίας & των προϊόντων της. Η ομιλία θα έχει διάρκεια έως 10 λεπτά. Ο «Μέγας Χορηγός» έχει το προνόμιο να ορίσει εκπροσώπους της εταιρίας, οι οποίοι θα συμμετέχουν ως ομιλητές σε ένα έως τρία θεματικά πάνελ. Ο «Μέγας Χορηγός» έχει τη δυνατότητα να τοποθετήσει εκθεσιακό περίπτερο (διαστάσεων 2 μ. Χ 3 μ. = 6 τ.μ.) στον εκθεσιακό χώρο (lobby) της ημερίδας για τη διανομή προωθητικού υλικού και δώρων στο κοινό της εκδήλωσης. Ο «Μέγας Χορηγός» έχει τη δυνατότητα να συμπεριλάβει ενημερωτικό υλικό στην οικολογική τσάντα της ημερίδας. Παρέχεται η δυνατότητα κράτησης, κατά προτεραιότητα, εξήντα (60) θέσεων για την παρακολούθηση της ημερίδας. Ο «Μέγας Χορηγός» μπορεί να προσκαλέσει πελάτες, δυνητικούς πελάτες, επιχειρηματικούς συνεργάτες ή αντιπροσώπους, μετόχους, επενδυτές, εργαζόμενους, προμηθευτές. Μετά το τέλος της ημερίδας, ο «Μέγας Χορηγός» θα λάβει έναν εκτενή απολογισμό που θα περιλαμβάνει και λίστα συμμετεχόντων στην ημερίδα. Ο «Μέγας Χορηγός» έχει το αποκλειστικό προνόμιο να ορίσει έναν υψηλού επιπέδου εισηγητή ως «ομιλητή». Ο «ομιλητής» θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη θεματολογία της ημερίδας και θα αναδείξει τα πλεονεκτήματα της εταιρίας & των προϊόντων της. ως μέγας χορηγός... κατέχετε προνομιούχα θέση!

6 χορηγικό πρόγραμμα #06 ΧΟΡΗΓΟΣ (3.000 ): Η χρηματική αξία για τη χορηγία της κατηγορίας «Χορηγός» ανέρχεται στα ευρώ (πλέον ΦΠΑ). Ο «Χορηγός» θα κατέχει σημαντική θέση στο σύνολο του επικοινωνιακού υλικού της εκδήλωσης: banners, σκηνικό, προσκλήσεις, καταχωρήσεις κ.α. καθώς και στο διαφημιστικό πρόγραμμα της ημερίδας. Ο «Χορηγός» έχει τη δυνατότητα να τοποθετήσει εκθεσιακό περίπτερο (διαστάσεων 2 μ. Χ 2 μ. = 4 τ.μ.) στον εκθεσιακό χώρο (lobby) της ημερίδας για τη διανομή προωθητικού υλικού και δώρων στο κοινό της εκδήλωσης. Ο «Χορηγός» έχει τη δυνατότητα να συμπεριλάβει ενημερωτικό υλικό στην οικολογική τσάντα της ημερίδας. Παρέχεται η δυνατότητα κράτησης, κατά προτεραιότητα, τριάντα (30) θέσεων για την παρακολούθηση της ημερίδας. Ο «Χορηγός» μπορεί να προσκαλέσει πελάτες, δυνητικούς πελάτες, επιχειρηματικούς συνεργάτες ή αντιπροσώπους, μετόχους, επενδυτές, εργαζόμενους και προμηθευτές. Μετά το τέλος της ημερίδας, o «Χορηγός» θα λάβει έναν εκτενή απολογισμό που θα περιλαμβάνει και λίστα των συμμετεχόντων στην ημερίδα. Ο «Χορηγός» καθώς και ο «Υποστηρικτής» θα προβληθούν στο σύνολο του επικοινωνιακού υλικού της εκδήλωσης: banners, σκηνικό, προσκλήσεις, διαπιστεύσεις, καταχωρήσεις κ.α. ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ (1.000 ): Η χρηματική αξία για τη χορηγία της κατηγορίας «Υποστηρικτής» ανέρχεται στα ευρώ (πλέον ΦΠΑ). Ο «Υποστηρικτής» θα προβληθεί στο σύνολο του επικοινωνιακού υλικού της εκδήλωσης: banners, σκηνικό, προσκλήσεις, καταχωρήσεις κ.α. καθώς και στο διαφημιστικό πρόγραμμα της ημερίδας. Ο «Υποστηρικτής» έχει τη δυνατότητα να τοποθετήσει τραπέζι στον εκθεσιακό χώρο (lobby) της ημερίδας για την διανομή προωθητικού υλικού και δώρων στο κοινό της εκδήλωσης. Ο «Υποστηρικτής» έχει τη δυνατότητα να συμπεριλάβει ενημερωτικό υλικό στην οικολογική τσάντα της ημερίδας. Παρέχεται η δυνατότητα κράτησης, κατά προτεραιότητα, δέκα (10) θέσεων για την παρακολούθηση της ημερίδας. Ο «Υποστηρικτής» μπορεί να προσκαλέσει πελάτες, δυνητικούς πελάτες, διεθνείς επιχειρηματικούς συνεργάτες ή αντιπροσώπους, μετόχους, επενδυτές, εργαζόμενους και προμηθευτές. Μετά το τέλος της ημερίδας, o «Υποστηρικτής» θα λάβει έναν εκτενή απολογισμό που θα περιλαμβάνει και λίστα των συμμετεχόντων στην ημερίδα. ως χορηγός και υποστηρικτής... κατέχετε σημαντική θέση σε όλη την επικοινωνία μας!

7 παροχές #07 Συγκριτικός πίνακας χορηγιών Παροχές Χορηγιών Μέγας Χορηγός ( 6.000) Χορηγός ( 3.000) Υποστηρικτής ( 1.000) Βασικός Ομιλητής (10 λεπτά) - - Ομιλητής σε 1 έως 3 θεματικά πάνελς - - Για τις εταιρίες που επιθυμούν να συμμετέχουν σε περισσότερες από μία ημερίδες, ισχύουν σημαντικές εκπτώσεις. Εκθεσιακό περίπτερο στο χώρο του συνεδρίου 3 Χ 2 τ.μ 2 Χ 2 τ.μ τραπέζι Προβολή χορηγού στο προωθητικό υλικό της ημερίδας κ.λπ. Προβολή χορηγού στο χώρο της ημερίδας Υλικό στην τσάντα του συνεδρίου Προσκλήσεις Απολογισμός ημερίδας Για τις εταιρίες που επιθυμούν να συμμετέχουν σε περισσότερες από μία ημερίδες, ισχύουν οι παρακάτω εκπτώσεις: Έκπτωση 2 ημερίδες 5 % 3 ημερίδες 10 % 4 ημερίδες 15 % 5 ημερίδες 20 %

8 η οικογένεια των εκδόσεων και συνεδρίων μας #08 Επικοινωνία Ethos Media S.A. Θεσσαλίας 29, Άλιμος Τ.: Φ.: Για πληροφορίες, σχετικά με θέματα χορηγιών, παρακαλούμε επικοινωνήστε με: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΟΥΖΟΥΝΗ Γενικός Διευθυντής Θεσσαλίας Άλιμος Τ.: E.: Για πληροφορίες, σχετικά με το πρόγραμμα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με: ΝΙΚΟ ΚΛΗΜΗ Programme Μanager Θεσσαλίας Άλιμος Τ.: E.: Για πληροφορίες, σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΑΛΒΑΡΛΗ Logistics Manager Θεσσαλίας Άλιμος Τ.: E.:

CEO & CSR Money Conference CSR 2.0: Η εποχή της Εταιρικής Αειφορίας 1

CEO & CSR Money Conference CSR 2.0: Η εποχή της Εταιρικής Αειφορίας 1 CEO & CSR Money Conference 2010 - CSR 2.0: Η εποχή της Εταιρικής Αειφορίας 1 ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΟΡΗΓΩΝ... 3 Α. FOUNDING SPONSOR ( 45.000)... 3 Β. PLATINUM SPONSOR ( 30.000)... 5 Γ.

Διαβάστε περισσότερα

2 nd MedTech Conference: «Η αξιοποίηση της τεχνολογίας στην Υγεία»

2 nd MedTech Conference: «Η αξιοποίηση της τεχνολογίας στην Υγεία» 1 2 nd MedTech Conference: «Η αξιοποίηση της τεχνολογίας στην Υγεία» 20 Oκτωβρίου 2016 Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής Η ιατρική τεχνολογία παίζει κυρίαρχο ρόλο τόσο στη διατήρηση και βελτίωση της

Διαβάστε περισσότερα

5 th Clinical Research Conference 2016

5 th Clinical Research Conference 2016 5 th Clinical Research Conference 2016 «Κλινική έρευνα: Γιατί δεν προχωράμε;» 15 Δεκεμβρίου 2016 Αδικαιολόγητη στασιμότητα παρατηρείται στον τομέα της κλινικής έρευνας στη χώρα μας. Παρά το γεγονός ότι

Διαβάστε περισσότερα

«Το ΕΣΥ σε μετάβαση: πού οδεύουμε;»

«Το ΕΣΥ σε μετάβαση: πού οδεύουμε;» 8 th Pharma & Health Conference «Το ΕΣΥ σε μετάβαση: πού οδεύουμε;» 6 Ιουλίου 2017 Athenaeum InterContinental Κρίσιμες εξελίξεις αναμένουμε το επόμενο διάστημα στο χώρο της υγείας με σημαντικές αλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

Health Innovation Conference 11 Mαϊου 2017 Divani Caravel

Health Innovation Conference 11 Mαϊου 2017 Divani Caravel Health Innovation Conference 11 Mαϊου 2017 Divani Caravel Αλματώδης πρόοδος έχει επιτευχθεί τις τελευταίες δεκαετίες σε όλους τους τομείς της ιατρικής περίθαλψης. Νέες μέθοδοι διάγνωσης και θεραπείας,

Διαβάστε περισσότερα

7 ο Pharma & Health Conference

7 ο Pharma & Health Conference 7 ο Pharma & Health Conference Τίτλος συνεδρίου: «Μεταρρυθµίσεις στην Υγεία: H Ελλάδα µπορεί;» Το συνέδριο διοργανώνεται από την Ethos Media, το virus.com.gr και το περιοδικό Pharma & Health Business.

Διαβάστε περισσότερα

3 rd Hellenic Innovation Forum

3 rd Hellenic Innovation Forum 1 3 rd Hellenic Innovation Forum «Όταν η έρευνα συναντά τις επιχειρήσεις» 20 Ιουνίου 2019 Divani Caravel Με την ελληνική οικονομία να έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια ανάκαμψης, η έμφαση έχει αρχίσει πλέον

Διαβάστε περισσότερα

Pharma & Health Conference 2014 - Οικονομική Ανάπτυξη και Υγεία σε περίοδο οικονομικής κρίση Website: pharma.ethosevents.eu

Pharma & Health Conference 2014 - Οικονομική Ανάπτυξη και Υγεία σε περίοδο οικονομικής κρίση Website: pharma.ethosevents.eu 1 Pharma & Health Conference 2014 Οικονομική Ανάπτυξη και Υγεία σε περίοδο οικονομικής κρίσης Η Ethos Media S.A. και το περιοδικό Pharma & Health Business διοργανώνουν για πέμπτη συνεχή χρονιά, το Pharma

Διαβάστε περισσότερα

3o Clinical Research Conference: Ώρα για δράση

3o Clinical Research Conference: Ώρα για δράση Πίνακας Περιεχομένων Σελίδα 3ο Clinical Research Conference 3 Θέματα του Συνεδρίου 4 Ανάλυση Θεματολογίας 4 Ανάπτυξη Panel Συζήτησης 6 Το Κοινό 8 Ο Διοργανωτής 9 Χορηγικό Πρόγραμμα 11 Συγκριτικός Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

1o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας Website: medtech.ethosevents.eu

1o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας Website: medtech.ethosevents.eu 1 Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ) διοργανώνει σε συνεργασία με τα Ethos Events το 1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

«Το ΕΣΥ σε μετάβαση: πού οδεύουμε;»

«Το ΕΣΥ σε μετάβαση: πού οδεύουμε;» 8 th Pharma & Health Conference «Το ΕΣΥ σε μετάβαση: πού οδεύουμε;» 6 Ιουλίου 2017 Athenaeum InterContinental Κρίσιμες εξελίξεις αναμένουμε το επόμενο διάστημα στο χώρο της υγείας με σημαντικές αλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

1o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας Website: medtech.ethosevents.eu

1o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας Website: medtech.ethosevents.eu 1 Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 Divani Caravel Hotel Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ) διοργανώνει σε συνεργασία με τα Ethos Events το 1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας.

Διαβάστε περισσότερα

Clinical Research Conference: Δυναμικός μοχλός ανάπτυξης για την Ελλάδα 1

Clinical Research Conference: Δυναμικός μοχλός ανάπτυξης για την Ελλάδα 1 Clinical Research Conference: Δυναμικός μοχλός ανάπτυξης για την Ελλάδα 1 Clinical Research Conference 15 & 16 Ιανουαρίου 2014, Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής Κλινική έρευνα: Δυναμικός μοχλός ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

ETHOS MEDIA S.A.: 29, Thessalias str. GR-17456, Alimos, Athens T (+30 210 9984 950)

ETHOS MEDIA S.A.: 29, Thessalias str. GR-17456, Alimos, Athens T (+30 210 9984 950) 8 ο Insurance Conference Η «επόμενη ημέρα» της ιδιωτικής ασφάλισης Η ETHOS EVENTS, το περιοδικό Insurance World και το portal insuranceworld.gr διοργανώνουν το 8ο ασφαλιστικό συνέδριο Insurance Conference

Διαβάστε περισσότερα

7th Pharma & Health Conference

7th Pharma & Health Conference 7th Pharma & Health Conference Μεταρρυθμίσεις στην Υγεία: η Ελλάδα μπορεί; Η αποτίμηση του Μνημονίου καθώς και η διεθνής εμπειρία από την εφαρμογή μεταρρυθμίσεων στην υγεία θα τεθούν για πρώτη φορά στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ H ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN CONFERENCES συνδιοργανώνουν το CITY CONNECT: FORUM & EXHIBITION, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

FORUM & EXHIBITION 17 & 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ

FORUM & EXHIBITION 17 & 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ To ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN συνδιοργανώνουν το 2nd CITY CONNECT: FORUM & EXHIBITION, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 στο Πολιτιστικό

Διαβάστε περισσότερα

Insurance Conference 2014- Η νέα σχέση ασφαλιστικών εταιρειών και διαμεσολάβησης WEBSITE: insurance.ethosevents.eu

Insurance Conference 2014- Η νέα σχέση ασφαλιστικών εταιρειών και διαμεσολάβησης WEBSITE: insurance.ethosevents.eu 1 Insurance Conference 2014 Η νέα σχέση ασφαλιστικών εταιρειών και διαμεσολάβησης Τα Ethos Events και το μηνιαίο ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World, διοργανώνουν το 7 ο ασφαλιστικό συνέδριο Insurance

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής Ενέργειες προώθησης και προβολής Πριν το συνέδριο Παρουσία στο Internet Επίσημος δικτυακός τόπος συνεδρίου. Αναλυτική παρουσίαση των πληροφοριών για το συνέδριο στη διεύθυνση cretacert2008.conferences.gr

Διαβάστε περισσότερα

Page 1 of 12. ETHOS MEDIA S.A.: 29, Thessalias str. GR-17456, Alimos, Athens T ( )

Page 1 of 12. ETHOS MEDIA S.A.: 29, Thessalias str. GR-17456, Alimos, Athens T ( ) Page 1 of 12 ETHOS MEDIA S.A.: 29, Thessalias str. GR-17456, Alimos, Athens T (+30 210 9984 950) 4 o Clinical Research Conference 1 Δεκεμβρίου 2015 Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής Κλινική έρευνα:

Διαβάστε περισσότερα

ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010

ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010 ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010 Η εκδήλωση «Ενέργεια Β2Β 2010» είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τις εταιρείες, ιδιαίτερα αυτές που έχουν να παρουσιάσουν νέα προϊόντα, νέα projects,

Διαβάστε περισσότερα

Pharma & Health Conference Οικονομική Ανάπτυξη και Υγεία σε περίοδο οικονομικής κρίση Website: pharma.ethosevents.eu

Pharma & Health Conference Οικονομική Ανάπτυξη και Υγεία σε περίοδο οικονομικής κρίση Website: pharma.ethosevents.eu 1 Pharma & Health Conference 2014 Οικονομική Ανάπτυξη και Υγεία σε περίοδο οικονομικής κρίσης Η Ethos Media S.A. και το περιοδικό Pharma & Health Business διοργανώνουν για πέμπτη συνεχή χρονιά, το Pharma

Διαβάστε περισσότερα

FORUM & EXHIBITION ΠΕΜΠΤΗ 4 MAΪΟΥ 2017 ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ WYNDHAM GRAND ATHENS

FORUM & EXHIBITION ΠΕΜΠΤΗ 4 MAΪΟΥ 2017 ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ WYNDHAM GRAND ATHENS ΠΕΜΠΤΗ 4 MAΪΟΥ 2017 ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ WYNDHAM GRAND ATHENS F O R U M & E X H I B I T I O N 4 M A ΪΟΥ 2 017 Το ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN συνδιοργανώνουν το 2nd CITY CONNECT:, το

Διαβάστε περισσότερα

3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE

3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE 3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences, σε συνεργασία με το FnB Daily, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Tρίτη 25

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή Ν.J.V. Athens Plaza

Παρασκευή Ν.J.V. Athens Plaza Η PALLADIAN διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το ATHENS LAW FORUM ΟΝ ΤΑΧΑΤΙΟΝ. Το συνέδριο, που θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Αντώνης Παπαγιαννίδης, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016,

Διαβάστε περισσότερα

16 Απριλίου 2016. Επιστημονικό Πρόγραμμα Ημερίδας Ελληνική Εταιρεία Καρδιαγγειακής Υγείας

16 Απριλίου 2016. Επιστημονικό Πρόγραμμα Ημερίδας Ελληνική Εταιρεία Καρδιαγγειακής Υγείας 16 Απριλίου 2016 Επιστημονικό Πρόγραμμα Ημερίδας Ελληνική Εταιρεία Καρδιαγγειακής Υγείας Η πορεία των καρδιαγγειακών νοσημάτων ανά την υφήλιο τον 20 ο και τον 21 ο αιώνα. Η σημασία της πρόληψης. Αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 Αίγλη Ζαππείου Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM - Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, υπό την αιγίδα του Π.Ο.ΣΣ.Α.Σ.ΔΙΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων

Διαβάστε περισσότερα

«Fast forward into the digital era»

«Fast forward into the digital era» DIGITAL BANKING CONFERENCE 2014 «Fast forward into the digital era» Η Ethos Media S.A. και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνουν το Digital Banking Conference 2014 με τίτλο «Fast forward into the digital era».

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές πληροφορίες για τα εγκεκριμένα από την Τράπεζα της Ελλάδος σεμινάρια του ΕΙΑΣ

Γενικές πληροφορίες για τα εγκεκριμένα από την Τράπεζα της Ελλάδος σεμινάρια του ΕΙΑΣ Α.Π.: 3361 Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2015 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ (ΑΝΤ)ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ (Εγκεκριμένα από την Τράπεζα της Ελλάδος) Γενικές

Διαβάστε περισσότερα

Page 1 of 12. ETHOS MEDIA S.A.: 29, Thessalias str. GR-17456, Alimos, Athens T ( )

Page 1 of 12. ETHOS MEDIA S.A.: 29, Thessalias str. GR-17456, Alimos, Athens T ( ) Page 1 of 12 ETHOS MEDIA S.A.: 29, Thessalias str. GR-17456, Alimos, Athens T (+30 210 9984 950) 4 o Clinical Research Conference 1 Δεκεμβρίου 2015 Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής Κλινική έρευνα:

Διαβάστε περισσότερα

EXPORTS MONEY CONFERENCE 2012 1

EXPORTS MONEY CONFERENCE 2012 1 EXPORTS MONEY CONFERENCE 2012 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ H Ethos Media S.A. µε τη συνεργασία της Ένωσης ιπλωµατικών Υπαλλήλων Οικονοµικών και Εµπορικών Υποθέσεων (ΕΝ Υ ΟΕΥ) και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών,

Διαβάστε περισσότερα

Exports Money Conference 2013 Στρατηγικές Στήριξης Επιτυχημένων Εξαγωγών σε ένα. Δυναμικό Διεθνές Περιβάλλον

Exports Money Conference 2013 Στρατηγικές Στήριξης Επιτυχημένων Εξαγωγών σε ένα. Δυναμικό Διεθνές Περιβάλλον 1 Exports Money Conference 2013: Στρατηγικές Στήριξης Επιτυχημένων Εξαγωγών σε ένα Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013 Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, Καβούρι Εισαγωγή: Το Exports Money Conference

Διαβάστε περισσότερα

1o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας Website: medtech.ethosevents.eu

1o Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας Website: medtech.ethosevents.eu 1 Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 Divani Caravel Hotel Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ιατρικών και Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ) διοργανώνει σε συνεργασία με τα Ethos Events το 1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατροτεχνολογίας.

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή Ν.J.V. Athens Plaza

Παρασκευή Ν.J.V. Athens Plaza Παρασκευή 17.02.17 www.palladianconferences.gr Η PALLADIAN διοργανώνει το Law Forum on Data Protection & Privacy, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 στο Ξενοδοχείο N.J.V. Athens

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΙΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Α.Ε. Κωδικός : ΚΕ Έκδοση : 1 Ημερομηνία : 26/11/2007 U:\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΠΙΕΡΙΚΗ\Α. ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΙΣΧΥ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Συμβάλλουμε με γνώση στο ανθρώπινο δικαίωμα για Πρόληψη, Υγεία & Ποιότητα ζωής για όλους

Συμβάλλουμε με γνώση στο ανθρώπινο δικαίωμα για Πρόληψη, Υγεία & Ποιότητα ζωής για όλους Συμβάλλουμε με γνώση στο ανθρώπινο δικαίωμα για Πρόληψη, Υγεία & Ποιότητα ζωής για όλους w w w. a l i v e m a g. g r 1 π ε ρ ί ε υ ε ξ ί α ς Μηνιαία εφημερίδα για την Υγεία και την Ευζωία Σύμφωνα με στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου Ν. J.V. Athens Plaza.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου Ν. J.V. Athens Plaza. ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ H PALLADIAN διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά το ATHENS HEALTH FORUM 2016 το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016, στο N.J.V. Athens Plaza. Στο συνέδριο, το συντονισμό του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ αποκλειστικός χορηγός γεύµατος / δείπνου. 35.000 Ευρώ (+ Φ.Π.Α.)

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ αποκλειστικός χορηγός γεύµατος / δείπνου. 35.000 Ευρώ (+ Φ.Π.Α.) ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ αποκλειστικός χορηγός γεύµατος / δείπνου 35.000 Ευρώ (+ Φ.Π.Α.) Η εταιρία σας γίνεται αποκλειστικός χορηγός ενός εκ των γευµάτων/δείπνων µε έναν διακεκριµένο

Διαβάστε περισσότερα

2 ο ATHENS DIABETES FORUM

2 ο ATHENS DIABETES FORUM 2 ο ATHENS DIABETES FORUM Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το 2 ο ATHENS DIABETES FORUM Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου,

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM - Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου,

Διαβάστε περισσότερα

HOTEL TITANIA ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.11.14

HOTEL TITANIA ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.11.14 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ H PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS LAW FORUM ΟΝ ΤΑΧΑΤΙΟΝ, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου και διαβούλευσης, με επίκεντρο το φορολογικό

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ. ο aσθενης στο προσκηνιο. 16 Φεβρουαρίου 2016. ν. j.v. a t h e n s p l a z a

ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ. ο aσθενης στο προσκηνιο. 16 Φεβρουαρίου 2016. ν. j.v. a t h e n s p l a z a ν. j.v. a t h e n s p l a z a Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2ο Συνέδριο για τα Χρόνια Αναπνευστικα Νοσήματα δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα ετήσιο θεσμό συνάντησης, διαλόγου, ενημέρωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ Marketing Guide Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! 1 Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Mini Market & Περίπτερο 2, 3

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr διαβήτης & διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr διαβήτης & διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου διαβήτης & διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου, ενημέρωσης και πολιτικών για το ζήτημα

Διαβάστε περισσότερα

26-29 Μαΐου 2011, Μ.Ε.Κ. Παιανίας Επιστολή Χαιρετισµός Η αναµφισβήτητη επιτυχία της InterAigis 09, της 1 ης ιεθνούς Έκθεσης Πολιτικής Προστασίας. Ασφάλειας, Πυρασφάλειας και Ειδικού Εξοπλισµού Οργανισµών

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ Προληπτική Καρδιολογία Καρδιακή Ανεπάρκεια. Από το Α στο Ω 22-24 Νοεμβρίου 2018 Ξενοδοχείο Royal Olympic, Αθήνα ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα Ιδιωτικής Ασφάλισης ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Ημερίδα Ιδιωτικής Ασφάλισης ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Ημερίδα Ιδιωτικής Ασφάλισης ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Θεσσαλονίκη Porto Palace Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 3 ΟΜΙΛΗΤΕΣ & ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 4 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 6 ΧΟΡΗΓΟΙ 8 Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 Ιουνίου 2016

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 Ιουνίου 2016 Σε συνεργασία με την Association of Corporate Counsel Europe (ACC Europe) Η PALLADIAN CONFERENCES σε συνεργασία με την Association of Corporate Counsel Europe (ACC Europe) και υπό την αιγίδα του Δικηγορικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. της ΣΧΟΛΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΑΠΘ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. της ΣΧΟΛΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΑΠΘ icss2019.web.auth.gr ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου Αθλητικών Επιστημών "Φυσική Αγωγή & Αθλητισμός" της ΣΧΟΛΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΑΠΘ Θεσσαλονίκη, 1-3 Μαρτίου 2019

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος κατά της Επιληψίας (Π.Ε.Σ.Ε.) 1 ΤΟΠΟΣ Ξενοδοχείο Grand Serai Δωδώνης 33, 45332, Ιωάννινα, Ελλάδα Τηλ.: +30 26510 90550 Φαξ: +30

Διαβάστε περισσότερα

Pharma & Health Conference 2013- Καινοτομία στην Υγεία - Αξιολόγηση της Ιατρικής Τεχνολογίας 1

Pharma & Health Conference 2013- Καινοτομία στην Υγεία - Αξιολόγηση της Ιατρικής Τεχνολογίας 1 Pharma & Health Conference 2013- Καινοτομία στην Υγεία - Αξιολόγηση της Ιατρικής Τεχνολογίας 1 Pharma & Health Conference 2013 Καινοτομία στην Υγεία - Αξιολόγηση της Ιατρικής Τεχνολογίας Η Ethos Media

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκλειδώστε. την ενημέρωση... ΕNHΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ, ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!

Ξεκλειδώστε. την ενημέρωση... ΕNHΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ, ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ! Ξεκλειδώστε την ενημέρωση... ΕNHΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ, ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ! 2 Ph.B Pharma & Health Business virus.com.gr bitdaily.gr 1988 2003 2007 insuranceworld.gr 2009 2010 2011 2013 2013 2014

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 14 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 18-21 Μαρτίου 2015 ΑΘΗΝΑ, Ξενοδοχείο HILTON ΑΤΗΕNS Αγαπητές κυρίες, Αγαπητοί κύριοι, Αθήνα, 30 Σεπτεμβρίου 2014 H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ * 5.500,00

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ * 5.500,00 ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ * 5.500,00 ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ * 3.500,00 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 3.000,00

Διαβάστε περισσότερα

Μία Επιστημονική και Εκπαιδευτική Εκδήλωση για την Εξέλιξη του Επαγγελματία Υγείας

Μία Επιστημονική και Εκπαιδευτική Εκδήλωση για την Εξέλιξη του Επαγγελματία Υγείας Μία Επιστημονική και Εκπαιδευτική Εκδήλωση για την Εξέλιξη του Επαγγελματία Υγείας Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 201, 12:00 έως 19:30 Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 201, 0:30 έως 19:30 12 Ομιλίες Στρογγυλα Τραπέζια Εργαστήρια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ICE Δεκεμβρίου 2017, Ηράκλειο Κρήτης Ξενοδοχείο Atlantis ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ICE Δεκεμβρίου 2017, Ηράκλειο Κρήτης Ξενοδοχείο Atlantis ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ημερομηνίες & τόπος διεξαγωγής του Συνεδρίου Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 17 Δεκεμβρίου 2017, στο Ηράκλειο Κρήτης, στο ξενοδοχείο Atlantis. Η απαράμιλλη ποιότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ 6.000,00 ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ 4.000,00 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 3.000,00 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΕ symboulos.gr, website:

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΕ symboulos.gr, website: ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Στη πολύχρονη πορεία του, το FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, έχει φιλοξενήσει σε εκατοντάδες δίωρες εκδηλώσεις και στις διαλέξεις του Ελεύθερου Βήματος, σημαντικούς φορείς και προσωπικότητες τοπικής

Διαβάστε περισσότερα

2ND 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ N.J.V ATHENS PLAZA WW W.PALLADIANC ONFERENCES.GR

2ND 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ N.J.V ATHENS PLAZA WW W.PALLADIANC ONFERENCES.GR 2ND 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 WW W.PALLADIANC ONFERENCES.GR Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το Συνέδριο «2nd CORPORATE LAWYERS FORUM Preventing risk and crisis», ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 1. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ROLL UP/ ΑΡΑΧΝΗΣ Ενοικίαση εκθεσιακού χώρου (αράχνη-banner) 6 τμ.. Οι εταιρείες μπορούν να συμμετέχουν με τη δυνατότητα τοποθέτησης

Διαβάστε περισσότερα

Επιστημονική Εκδήλωση ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «Σακχαρώδης Διαβήτης»

Επιστημονική Εκδήλωση ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «Σακχαρώδης Διαβήτης» Επιστημονική Εκδήλωση ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «Σακχαρώδης Διαβήτης» 20-22 Μαρτίου 2014 ΑΘΗΝΑ, Ξενοδοχείο HILTON ΑΤΗΕNS Αγαπητές κυρίες, Αγαπητοί κύριοι, Αθήνα, 18 Σεπτεμβρίου 2013 H ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Corporate Travel Guide

Corporate Travel Guide Corporate Travel Guide Ένας οδηγός με τις εταιρείες που εξυπηρετούν τις ταξιδιωτικές ανάγκες των στελεχών επιχειρήσεων ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ-ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ-ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Στο περιοδικό

Διαβάστε περισσότερα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του 2017, αποτελείται από 4 ενότητες, με τα παρακάτω επιμέρους θέματα:

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του 2017, αποτελείται από 4 ενότητες, με τα παρακάτω επιμέρους θέματα: Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Ανεξάρτητων Συνεργατών 2017 Βόρεια Ελλάδα Αθήνα, Ιανουάριος 2017 Αγαπητοί Συνεργάτες, Στη Generali αναγνωρίζουμε τη σημασία του ρόλου που διαδραματίζει ο Συνεργάτης απέναντι στον

Διαβάστε περισσότερα

FMDAYS2017-INNOVATION & TRENDS IN FACILITY MANAGEMENT

FMDAYS2017-INNOVATION & TRENDS IN FACILITY MANAGEMENT FMDAYS2017-INNOVATION & TRENDS IN FACILITY MANAGEMENT O Σύνδεσμος Facility Management (HFMA), που εκπροσωπεί τις Ελληνικές εταιρίες για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εγκαταστάσεων (Hellenic FACILITY MANAGEMENT

Διαβάστε περισσότερα

Το Περιοδικό «Pharmacy Management & Επικοινωνία» Φαρµακείο: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Περιοδικό «Pharmacy Management & Επικοινωνία» Φαρµακείο: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Το Περιοδικό «Pharmacy Management & Επικοινωνία» ιοργανώνει Την 1 η Ηµερίδα Φαρµακοποιών Φαρµακείο: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Με την Υποστήριξη και Συνεργασία των Εταιρειών, που ραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδα Ιδιωτικής Ασφάλισης ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Ημερίδα Ιδιωτικής Ασφάλισης ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Ημερίδα Ιδιωτικής Ασφάλισης ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Λάρισα Divani Palace Larissa Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 3 ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 4 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 18 ΧΟΡΗΓΟΙ 20 Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ 21

Διαβάστε περισσότερα

Ethos Sustainability Awards 2014 www.ethos-sustainabilityforum.gr

Ethos Sustainability Awards 2014 www.ethos-sustainabilityforum.gr Ethos Sustainability Awards 2014 29.04.2014 Η αναγνώριση των βέλτιστων πρακτικών για τη Βιωσιμότητα & την Κοινωνική Καινοτομία! Η Ethos Media Α.Ε. σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διαφήμισης και Δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τελευταία ενηµέρωση: 28 Ιουλίου 2007

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τελευταία ενηµέρωση: 28 Ιουλίου 2007 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΚΟΠΟΣ & ΣΤΟΧΟΙ... 2 ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ... 3 ΒΡΑΒΕΙΑ CEO & CSR 2007... 5 ΤΟ ΚΟΙΝΟ... 6 Ο ΧΩΡΟΣ... 7 Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΟΜΑ Α... 8 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΟΡΗΓΩΝ... 9 Α. PLATINUM... 9 Β. GOLD... 11 Γ. SILVER...

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATION IS THE ONLY EFFECTIVE WAY TO ADVERTISE YOUR BUSINESS

INNOVATION IS THE ONLY EFFECTIVE WAY TO ADVERTISE YOUR BUSINESS INNOVATION IS THE ONLY EFFECTIVE WAY TO ADVERTISE YOUR BUSINESS Περιεχόμενα INSURANCE INNOVATION Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ 04 INSURANCEFORUM.GR ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 06 INSURANCEWEBINARS.GR ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ 08 INSURANCE EVENTS ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

13 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

13 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 13 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 27-31 Μαρτίου 2013 ΑΘΗΝΑ, Ξενοδοχείο HILTON ΑΤΗΕNS Αγαπητές κυρίες, Αγαπητοί κύριοι, Αθήνα, 6 Σεπτεμβρίου 2012 H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ επιθυμεί να σας ενημερώσει

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής Ενέργειες προώθησης και προβολής Παρουσία στο Internet Δικτυακός τόπος Αναλυτική παρουσίαση των πληροφοριών για το συνέδριο στη διεύθυνση http://gioncology2007.conferences.gr

Διαβάστε περισσότερα

6o ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ 6-8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ GRECOTEL, ASTIR HOTEL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 3

6o ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ 6-8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ GRECOTEL, ASTIR HOTEL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 3 ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ 4 ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ 6 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 6 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 7 ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ 8 ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Greek Gaming Conference 2014 Ευκαιρίες, Καινοτομίες & Εξαγωγές Website: gaming.ethosevents.eu

Greek Gaming Conference 2014 Ευκαιρίες, Καινοτομίες & Εξαγωγές Website: gaming.ethosevents.eu 1 Greek Gaming Conference 2014 Ευκαιρίες, Καινοτομίες & Εξαγωγές Η Ethos Media S.A. και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνουν το Greek Gaming Conference 2014 «Ευκαιρίες, Καινοτομίες & Εξαγωγές», στην Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

Τα συνέδρια που έχει διοργανώσει τα προηγούμενα χρόνια το Ινστιτούτο αποτελούν την αιτία για:

Τα συνέδρια που έχει διοργανώσει τα προηγούμενα χρόνια το Ινστιτούτο αποτελούν την αιτία για: Η Ιδέα Το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος πιστό στην αποστολή του και στους στόχους του για την προώθηση του επαγγέλματος των Πωλήσεων, την συνεχή ενημέρωση σε επίκαιρα θέματα Πωλήσεων, την εκπαίδευση σε Τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza 20 Μαΐου Ν. J.V. 2015 2nd ATHENS HEALTH FORUM Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2nd ATHENS HEALTH FORUM. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2015, στo ξενοδοχείο. Την επιμέλεια του συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

3 Ο διεθνές φόρουμ τουρισμού «managing change in tourism destinations: Strategies & Actions» Ρόδος, 24 25.10.2008

3 Ο διεθνές φόρουμ τουρισμού «managing change in tourism destinations: Strategies & Actions» Ρόδος, 24 25.10.2008 3 Ο διεθνές φόρουμ τουρισμού «managing change in tourism destinations: Strategies & Actions» Ρόδος, 24 25.10.2008 3 Ο διεθνές φόρουμ τουρισμού «managing change in tourism destinations: Strategies & Actions»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αξιότιμοι κύριοι, Η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.) διοργανώνει το 11 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καρδιομεταβολικών

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ. Αγαπητοί συνεργάτες,

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ. Αγαπητοί συνεργάτες, ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Αγαπητοί συνεργάτες, Εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής έχω τη τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσω στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής

Διαβάστε περισσότερα

Χορηγικά Πακέτα & Ανταποδοτικά Οφέλη Χορηγών

Χορηγικά Πακέτα & Ανταποδοτικά Οφέλη Χορηγών Χορηγικά Πακέτα & Ανταποδοτικά Οφέλη Χορηγών OTS FORUM 2019 OTS FORUM Το OTS Forum αποτελεί την κορύφωση των εκπαιδευτικών και ενημερωτικών ημερίδων που διοργανώνει σε ετήσια βάση η OTS. Απευθύνεται σε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή έως χορηγός: 10 Οκτωβρίου 2018 Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή ως χορηγός με δορυφορικό συμπόσιο ή διάλεξη: 30 Σεπτεμβρίου 2018

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή έως χορηγός: 15 Ιανουαρίου 2018 Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή ως χορηγός με δορυφορική διάλεξη: 15 Δεκεμβρίου 2017 1 ΓΕΝΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕ ΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2013 Αγαπητοί συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε ότι η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.) διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

12 ΟΜΙΛΙΕΣ 4 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 2 ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ

12 ΟΜΙΛΙΕΣ 4 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 2 ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ 12 ΟΜΙΛΙΕΣ 4 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 2 ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ Η Hμερίδα θα Επικεντρωθεί στην Εκπαίδευση του Φαρμακοποιού και της Ομάδας του σε Θέματα: Management, Marketing, Διαχείρισης, Επικοινωνίας-Συμβουλής Υγείας και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 1. ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ Ενοικίαση εκθεσιακού χώρου (αράχνη-banner) 6 τμ. Το παραπάνω κόστος αναφέρεται μόνο σε κόστος ενοικίασης χώρου και δεν περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Cyprus Money Show 2016

Cyprus Money Show 2016 ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Cyprus Money Show 2016 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ To 2016 διοργανώνεται από τον Όμιλο Organotecnica, για 27ο συνεχή χρόνο, το επενδυτικό και χρηματοοικονομικό

Διαβάστε περισσότερα

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 24 Μαΐου 2017 Η Ελληνική Εταιρία Μελέτης της Παχυσαρκίας, του Μεταβολισμού και των Διαταραχών Διατροφής (ΕΠΑΜΕΔΙ) διοργανώνει το 2 ND ATHENS DIABETES FORUM, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης,

Διαβάστε περισσότερα

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου :00 έως 19:00 ΘΕΑΤΡΟΝ Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος Πειραιώς 254, Ταύρος

Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου :00 έως 19:00 ΘΕΑΤΡΟΝ Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος Πειραιώς 254, Ταύρος Διοργάνωση Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 20 09:00 έως 19:00 ΘΕΑΤΡΟΝ Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος Πειραιώς 254, 177 78 Ταύρος Με την Υποστήριξη των Ενδυναμώνουμε την Επικοινωνία Υγείας www.elearning-pharmamanage.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ PALLADIAN CONFERENCES

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ PALLADIAN CONFERENCES ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ H PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το CONFERENCE,το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 01 Ιουλίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο Helexpo Palace στο Μαρούσι. Στο CONFERENCE θα συζητηθούν όλα τα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ. 2o Παγκόσµιο Συνέδριο. Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας. Επικοινωνία και Νέες Τεχνολογίες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ. 2o Παγκόσµιο Συνέδριο. Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας. Επικοινωνία και Νέες Τεχνολογίες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ 2o Παγκόσµιο Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας Επικοινωνία και Νέες Τεχνολογίες Θεσσαλονίκη, Πανεπιστήµιο Μακεδονίας 24-29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2004 ιοργανωτές: Εκδόσεις Πανεπιστηµίου

Διαβάστε περισσότερα

Μία Επιστημονική Εκπαιδευτική Εκδήλωση Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014, 08:00 έως 19:00 13 Ομιλίες και 1 Στρογγυλό Τραπέζι

Μία Επιστημονική Εκπαιδευτική Εκδήλωση Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014, 08:00 έως 19:00 13 Ομιλίες και 1 Στρογγυλό Τραπέζι Μία Επιστημονική Εκπαιδευτική Εκδήλωση Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014, 08:00 έως 19:00 13 Ομιλίες και 1 Στρογγυλό Τραπέζι H Επιστημονική Εκπαίδευση του Φαρμακοποιού και της Ομάδας του σε Θέματα: Φυτοθεραπείας

Διαβάστε περισσότερα

Λευκωσία, 29 Σεπτεμβρίου 2017 ΘΕΜΑ: Ενεργειακών Σχεδιασμών. Κυρία/ε,

Λευκωσία, 29 Σεπτεμβρίου 2017 ΘΕΜΑ: Ενεργειακών Σχεδιασμών. Κυρία/ε, Λευκωσία, 29 Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΣ: ΘΕΜΑ: Όλα τα Μέλη 5 ο Ενεργειακό Συμπόσιο Κύπρος: Η Επόμενη Μέρα των Ενεργειακών Σχεδιασμών Κυρία/ε, Το Ενεργειακό Συμπόσιο διοργανώνεται φέτος για 5 η φορά την 1 η

Διαβάστε περισσότερα

2ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας 117 ΟΜΙΛΗΤΕΣ 41 ΟΜΙΛΙΕΣ 20 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 7 ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

2ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας 117 ΟΜΙΛΗΤΕΣ 41 ΟΜΙΛΙΕΣ 20 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 7 ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: η Διημερίδα Έκθεση ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας International Event 4 Θεματικοί Πυλώνες: Marketing και Διαχείριση Εξελίξεις στο Επάγγελμα Φαρμακευτική Φροντίδα Καινοτομία και Τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες,

Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, 2 Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες, H έκθεση θεσμός με πρωταγωνιστή το αυτοκίνητο Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018», η έκθεση θεσμός στο χώρο του αυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα έτη, στο πρώην ΔΥΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις ιαφήµισης & Προβολής

Προτάσεις ιαφήµισης & Προβολής Προτάσεις ιαφήµισης & Προβολής Ενέργειες προώθησης και προβολής Παρουσία στο Internet ικτυακός τόπος συνεδρίου. Αναλυτική παρουσίαση των πληροφοριών για το συνέδριο στη διεύθυνση http://gi-oncology2007.conferences.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 1 ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Ημερομηνία αποστολής προκαταρκτικού προγράμματος: 30 Δεκεμβρίου 2014 Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή με ένα από τα χορηγικά πακέτα:

Διαβάστε περισσότερα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του 2017 αποτελείται από 5 ενότητες με τα παρακάτω επιμέρους θέματα:

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του 2017 αποτελείται από 5 ενότητες με τα παρακάτω επιμέρους θέματα: Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Ανεξάρτητων Συνεργατών 2017 Αθήνα, Ιανουάριος 2017 Αγαπητοί Συνεργάτες, Στη Generali αναγνωρίζουμε τη σημασία του ρόλου που διαδραματίζει ο Συνεργάτης απέναντι στο τελικό πελάτη.

Διαβάστε περισσότερα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα 1η PRIVATE LABEL Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας 1-3 Οκτωβρίου 2010 HELEXPO PALACE, Αθήνα Ο κλάδος της Private Label στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές

Διαβάστε περισσότερα

1η ΗΜΕΡΙΔΑ Αύριο Ένα Νέο Επάγγελμα

1η ΗΜΕΡΙΔΑ Αύριο Ένα Νέο Επάγγελμα 1η ΗΜΕΡΙΔΑ Αύριο Ένα Νέο Επάγγελμα Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ομιλίες και 1 Στρογγυλό Τραπέζι 09:00 έως 19:00 ΘΕΑΤΡΟΝ Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος Πειραιώς 254, 177 78 Ταύρος Διοργάνωση Με την

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΧΟΣ Να προβληθούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προγραµµάτων γενικών ασφαλίσεων της Generali και πως διαφοροποιούνται από τα υπόλοιπα της αγοράς.

ΣΤΟΧΟΣ Να προβληθούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προγραµµάτων γενικών ασφαλίσεων της Generali και πως διαφοροποιούνται από τα υπόλοιπα της αγοράς. Πρόγραµµα Εκπαίδευσης Ανεξάρτητων Συνεργατών 2016 Θεµατική Ενότητα 3: Ηµερίδες Προϊόντων Γενικών Ασφαλίσεων Οι ηµερίδες αυτής της ενότητας απευθύνονται σε όλους τους Συνεργάτες που επιθυµούν να γνωρίσουν

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Σεμιναρίων Επαναπιστοποίησης Α Τριμήνου 2016

Πρόγραμμα Σεμιναρίων Επαναπιστοποίησης Α Τριμήνου 2016 Πρόγραμμα Σεμιναρίων Επαναπιστοποίησης Α Τριμήνου 2016 Διήμερα Σεμινάρια Τομέα Α Προϊοντικής Κατάρτισης «Ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας» Η ΑΧΑ Ασφαλιστική διενεργεί προϊοντικά σεμινάρια τα οποία έχουν αξιολογηθεί

Διαβάστε περισσότερα