ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6 Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ: ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ Η ΓΙΟΡΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6 Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ: ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ Η ΓΙΟΡΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ"

Transcript

1 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6 Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ: ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ Η ΓΙΟΡΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Η μεγάλη γιορτή της Κρητικής γαστρονομίας, του πολιτισμού και της παράδοσης η «Γιορτή Κρητικής Διατροφής 2017», διοργανώνεται για 6 η συνεχή χρονιά στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνης από την Κυριακή 1 Ιουλίου έως και Παρασκευή 7 Ιουλίου. Εκλεκτά προϊόντα της Κρητικής γης, αντικείμενα λαϊκής τέχνης, μαθήματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, παρουσιάσεις, γευσιγνωσίες, πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις, θα παρουσιαστούν στις δροσερές αλέες του Δημοτικού Κήπου. Μουσική, χοροί, δρώμενα από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα, θα ολοκληρώνουν κάθε βράδυ μια ξεχωριστή εμπειρία. Η 6 η Γιορτή Κρητικής Διατροφής διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, το Δήμο Ρεθύμνης και το Επιμελητήριο Ρεθύμνης. Όπως αναφέρουν οι Φορείς σε κοινή δήλωση τους: «Οι γνήσιοι πρεσβευτές της Κρήτης, τα προϊόντα της γης, του πολιτισμού και της παράδοσης της, τιμώνται όπως κάθε χρόνο. Στη μεγάλη αυτή γιορτή, αναδεικνύεται ο πλούτος του νησιού μας, όλα εκείνα που το κάνουν ξεχωριστό, μοναδικό στον κόσμο. Όλα εκείνα, που για εκατομμύρια ταξιδιώτες από τα τέσσερα σημεία της Γης, αποτελούν το λόγο επίσκεψης τους εδώ και δεκαετίες». Οι διοργανωτές κάλεσαν όλο τον κόσμο, ντόπιους και επισκέπτες, να επισκεφτούν τη Γιορτή και να γίνουν πρεσβευτές της Κρήτης. Πολυάριθμοι τοπικοί φορείς συμμετέχουν εθελοντικά για να βοηθήσουν στην καλύτερη και ασφαλέστερη δυνατή διοργάνωση όπως ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, τα Σώματα Ασφαλείας της πόλης μας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Μεγάλοι χορηγοί της Γιορτής είναι φέτος η GRECOTEL και το ΚΤΕΛ δυτικής Κρήτης.

2 Η Γιορτή Κρητικής Διατροφής γίνεται φέτος ακόμα πιο προσιτή στις οικογένειες που θέλουν να την επισκεφτούν, μέσω των οικογενειακών εισιτηρίων, ενώ την 1η και την 7η Ιουλίου η είσοδος είναι δωρεάν για όλους.. Αναλυτικά: 1. παιδιά έως 6 ετών δωρεάν 2. παιδιά από 6 έως 12 ετών 2 για όλες τις μέρες 3. από 12 ετών και άνω 5 για τις 5 και 6 Ιουλίου 4. από 12 ετών και άνω 8 για τις 2,3 και 4 Ιουλίου 5. Εισιτήριο Διαρκείας για όλες τις ημέρες Εισιτήριο Οικογενειακό Διαρκείας 45 για 2 ενήλικες και για τα παιδιά τους κάτω των 12 ετών Τιμώμενα προϊόντα, θα είναι το Κρητικό κρασί, το ελαιόλαδο και το τυρί, για τα οποία θα πραγματοποιηθούν σημαντικές εκδηλώσεις. Ο διάσημος ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος θα δημιουργήσει γλυκά με βάση το Κρητικό ελαιόλαδο, όντας εκείνος που πρωτοστάτησε εδώ και χρόνια στην στην αντικατάσταση άλλων υλικών, περισσότερο επιβλαβών για την υγεία, με ελαιόλαδο. Κεντρικός χορηγός της εκδήλωσης είναι η Grecotel - Φάρμα Agreco. Στα γλυκά που θα δημιουργήσει ο Στέλιος Παρλιάρος θα χρησιμοποιηθεί το εξαιρετικό ελαιόλαδο της Φάρμας Agreco. H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου στις 20:00. Ο βραβευμένος Σεφ για το 2017 από τον Παγκόσμιο οδηγό ελαιολάδου FLOSOLEI Βασίλης Λεωνίδου, θα πραγματοποιήσει γευσιγνωσίες ποιοτικών ελαιολάδων, ενώ το Δίκτυο Οινοπαραγωγών Κρήτης "Wines of Crete" θα πραγματοποιήσει γευσιγνωσίες του Κρητικού αμπελώνα, για τον οποίο θα γίνει και ένα πολύ ενδιαφέρον Master Class με τη βοήθεια του συγγραφέα Νίκου Μάνεση και του παραγωγού και προέδρου των Wines of Crete, Νίκου Μηλιαράκη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει το σεμινάριο "Τυριά και Κρητικά κρασιά. Ξεφεύγοντας από τα όρια της Κρήτης» με εισηγητές τους διακεκριμένους δημοσιογράφους και συμβούλους οίνου κ.κ Ανδρέα Ανδρουλιδάκη και Σίμο Γεωργόπουλο. Ξεχωριστά και ιδιαίτερα τυριά συναντιούνται σε μια κοινή γευστική δοκιμή με επιλεγμένα Κρητικά κρασιά. Άλλη μια ξεχωριστή εκδήλωση έχει τίτλο: "Εκλεκτικές συγγένειες και αλληλεπιδράσεις: Aπό την Κρήτη στις Κυκλάδες και πάλι πίσω". Ζωντανά έξι μάγειροι από την Κρήτη και τις Κυκλάδες φτιάχνουν αστικές, αγροτικές και γιορτινές συνταγές. Συντονίζει και παρουσιάζει η γνωστή δημοσιογράφος γεύσης κ. Νανά Δαρειώτη. Στην 6 η Γιορτή Κρητικής Διατροφής θα συμμετέχουν πάνω από 40 επιχειρήσεις, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι παραγωγοί διαφόρων προϊόντων της κρητικής γης. Το φημισμένο κρητικό λάδι και μέλι, το τυρί, το ρόδι, το φραγκόσυκο, τα σαλιγκάρια, τα παραδοσιακά καλλυντικά,

3 χειροτεχνήματα λαϊκής τέχνης και πολλά ακόμη θα παρουσιαστούν στους επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να τα γευτούν και να τα ανακαλύψουν. Πλούσιο θα είναι και το παιδικό πρόγραμμα, που έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα, αλλά και το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων, καθώς και το καλλιτεχνικό, πρόγραμμα με διάσημους Κρητικούς καλλιτέχνες αλλά και τραγουδιστές και μουσικούς από όλη την Ελλάδα. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 2017 Σάββατο 1 Ιουλίου 2017 Ελεύθερη είσοδος 19:00 Βιωματικές Αθλητικές δραστηριότητες από τους γυμναστές του PHYSICAL SYRVIVOR SUMMER CAMP. "Με σωστή διατροφή και καλή γυμναστική, είμαι πάντα γελαστό και τα..δύσκολα, περνώ"! Υπεύθυνος προγράμματος κ. Ηρακλής Σκουλούδης. 20:00 Έναρξη της Γιορτής Κρητικής Διατροφής 2017 Τέλεση Αγιασμού από το Μητροπολίτη Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιο. Χαιρετισμοί αρχών και φορέων. Ακολουθεί γευστικό κέρασμα από την Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων "GRANT" με παρουσίαση μπουφέ από τους μαθητές της σχολής. 21:00 Παραδοσιακή Κρητική μουσική και χοροί της Κρήτης από τον Όμιλο Βρακοφόρων. 21:30 Συναυλία αφιερωμένη στον αείμνηστο Γιάννη Μαρκογιαννάκη Σκοποί και τραγούδια της Κρήτης. Τέσσερις διεθνώς καθιερωμένοι σολίστες συμπράττουν επί σκηνής ερμηνεύοντας επιλεγμένο υλικό από την μουσική παράδοση της Κρήτης. Με τους: Μιχάλης Σταυρακάκης (μαντολίνο & τραγούδι), Ζαχάρης Σπυριδάκης (Κρητική λύρα & τραγούδι), Δημήτρης Σιδερής (Κρητικό λαούτο & τραγούδι) και Γιάννης Παπατζανής (κρουστά & τραγούδι). Γευσιγνωσία Κρητικού Αμπελώνα από το Δίκτυο Οινοπαραγωγών Κρήτης "Wines of Crete". Κυριακή 2 Ιουλίου :00 "Με Νότες και χαμόγελα, δίνω ζωή στα χρώματα" Θεατρικό παιχνίδι, αφήγηση παραμυθιού, ζωγραφική με πλαστελίνη και άλλες παραμυθένιες φρούτο ιστορίες σε ένα δίωρο πρόγραμμα γεμάτο κέφι και φαντασία. Υπεύθυνοι προγράμματος Θάλια Αλεξάκη - Ρένα Λαδιά (παιδαγωγοί).

4 20:00 "Γλυκά με κρητικό ελαιόλαδο" Ο διάσημος ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί γλυκά με βάση το κρητικό ελαιόλαδο! Αγαπημένα υλικά όπως η σοκολάτα, παντρεύονται ιδανικά με το λάδι για ένα γλυκό, μοναδικό αποτέλεσμα! 21:00 Συναυλία με τον ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΟΚΑ και τη τη Βίκυ Καρατζόγλου "Μ' Αγγίζεις και Xαμογελάς" Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους 'Ελληνες τραγουδοποιούς, με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του, συναντάει τη Βίκυ Καρατζόγλου, την πιο φωτεινή, γλυκιά και ταυτόχρονα δυναμική ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, για να μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα βασισμένο στην πολύ- χρονη μουσική διαδρομή του Μπάμπη, από τους Πυξ Λαξ, μέχρι τα τραγούδια του από τις "Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας". Η Βίκυ Καρατζόγλου μετά την αξιοσημείωτη ραδιοφωνική επιτυχία του τραγου- διού "Το Όνειρο" και λίγο πριν τη νέα δισκογραφική δουλειά της, έχει την τιμή να συνεργαστεί με τον Μπάμπη και να αποκτήσει ακόμη ένα εφόδιο στην καλλιτεχνική της πορεία. Γευσιγνωσία Κρητικού Αμπελώνα από το Δίκτυο Οινοπαραγωγών Κρήτης "Wines of Crete". Δευτέρα 3 Ιουλίου :00 "O Γιάννης και το Πεύκο" ένα βιωματικό εργαστήρι οικολογικού περιεχομένου από την ομάδα Hippo Theatre Group. Το ομώνυμο ποίημα του Ζαχαρία Παπαντωνίου αξιοποιείται ως καμβάς στην δημιουργία μιας ιστορίας η οποία "χτίζεται"σιγά-σιγά με την συνδρομή των παιδιών. Μέσα στο πρόγραμμα δίνεται έμφαση σε αξίες όπως σεβασμός και αγάπη για την Φύση, ενώ τονίζεται το αίτημα για καθαρό περιβάλλον και για ανακύκλωση. 20:00 "Μύθοι και αλήθειες περί ελαιολάδου". Παρουσίαση - Γευσιγνωσία ποιοτικών ελαιολάδων με τον Βασίλη Λεωνίδου βραβευμένο σεφ για το 2017 από τον Παγκόσμιο οδηγό ελαιολάδου FLOSOLEI. 21:30 Συναυλία με τον Μιχάλη Τζουγανάκη. Ο Μιχάλης Τζουγανάκης για μια μοναδική εμφάνιση στη Γιορτή Κρητικής Διατροφής. Μέσα από τον παλμό της μουσικής του θα δονήσει το συναίσθημά μας και θα μας χαρίσει μια ιδιαίτερη μουσική και ερμηνευτική εμπειρία. Μαζί του εμφανίζεται ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης. Ένας ξεχωριστός και "ανατρεπτικός" καλλιτέχνης από την Κρήτη, που κατάφερε να παντρέψει την παραδοσιακή κρητική μουσική με σύγχρονους ήχους. Η πηγαία δύναμη και δεξιοτεχνία του μαζί με την ιδιότυπη φωνή και ερμηνεία του, που γίνεται ένα με το Λαούτο, δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα, γεφυρώνοντας - πάντα με σεβασμό - το παλιό με το νέο. " Γευστικές δοκιμές ελαιολάδου 19:30 & 20:30 με τους Βασίλη Λεωνίδου, Τζανιδάκη Γιώργο, Ξερουδάκη Γιώργο, Μιχάλη Παναγιωτάκη, Ασπασία Σταυρουλάκη.

5 Δηλώσεις συμμετοχής στην είσοδο. Τρίτη 4 Ιουλίου :00 "ΦΡΟΥΤΟΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΟΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ" Η ομάδα του Παραμυθένιου Κόσμου, παρουσιάζει ένα δια δραστικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας από 3-12 ετών. Φορέστε τα πιο άνετα ρούχα σας και το φωτεινότερο χαμόγελο σας. Το ταξίδι στην Φρουτοχώρα μόλις ξεκινά! Υπεύθυνες προγράμματος Νόνη Λαγουδάκη - Έλενα Κούτικα 20:00 Ποιοτικό ελαιόλαδο και κρητικά snack με τον Βασίλη Λεωνίδου και το Κέντρο Κρητικής Γαστρονομίας της Περ. Κρήτης 20:00 Σεμινάριο "Τυριά και Κρητικά κρασιά - Ξεφεύγοντας από τα όρια της Κρήτηςμε εισηγητές τους διακεκριμένους δημοσιογράφους και συμβούλους οίνου κ.κ Ανδρέα Ανδρουλιδάκη και Σίμο Γεωργόπουλο. Ξεχωριστά και ιδιαίτερα τυριά συναντιούνται σε μια κοινή γευστική δοκιμή με επιλεγμένα Κρητικά κρασιά 21:00 Συναυλία με τον Γιάννη Κότσιρα μαζί του η Μιρέλα Πάχου Ο Γιάννης Κότσιρας είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και πιο αγαπημένους καλλιτέχνες μιας ολόκληρης γενιάς. Παίρνοντας στις αποσκευές του τον τελευταίο του δίσκο και έχοντας στο πλάι του τη Μιρέλα Πάχου, ο Γιάννης Κότσιρας θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό, γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα, από το οποίο δεν θα λείπουν φυσικά και παλιότερα αγαπημένα ή λιγότερο γνωστά τραγούδια.. Η εξαιρετικά ταλαντούχα Μιρέλα Πάχου φέρνει τη δική της χροιά σε αυτές τις καλοκαιρινές συναυλίες με τη ζωντάνια, τη ζεστή φωνή και φυσικά το ακορντεόν της! Τον Γιάννη Κότσιρα και τη Μιρέλα Πάχου συνοδεύει μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος ενορχήστρωση & πλήκτρα, Γιάννης Αγγε- λόπουλος τύμπανα, Γιάννης Γρυπαίος μπάσο, Βαγγέλης Μαχαίρας μπουζούκι και Κώστας Μιχαλός: κιθάρα. " Γευστικές δοκιμές ελαιολάδου 19:30 & 20:30 με τους Βασίλη Λεωνίδου, Τζανιδάκη Γιώργο, Ξερουδάκη Γιώργο, Μιχάλη Παναγιωτάκη, Ασπασία Σταυρουλάκη. Δηλώσεις συμμετοχής στην είσοδο. Τετάρτη 5 Ιουλίου :00 "Πρωινό! Γεύμα κλειδί - Παιδί - Υγεία" "Εσείς κάντε πρωινό"; Όχι; Ε, λοιπόν ούτε τα παιδιά σας θα κάνουν Είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη τους; Την απάντηση για αυτό αλλά και πληροφορίες για την σπουδαιότητα της διατροφής με φρούτα και λαχανικά θα έχετε την ευκαιρία να

6 μάθετε μέσα από την ομιλία που οι διατροφολόγοι μας έχουν φροντίσει να συμμετέχουν και τα παιδιά με παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες. Καλεσμένοι ομιλητές οι διατροφολόγοι Μαριάννα Σταυρουλάκη, Χάρης Χαρωνίτης. 20:00 "Εκλεκτικές συγγένειες και αλληλεπιδράσεις: Aπό την Κρήτη στις Κυκλάδες και πάλι πίσω". Έξι μάγειροι από την Κρήτη και τις Κυκλάδες φτιάχνουν αστικές, αγροτικές και γιορτινές συνταγές. Συντονίζει και παρουσιάζει η γνωστή δημοσιογράφος γεύσης κ. Νανά Δαρειώτη. 21:00 Παραδοσιακή μουσική και χοροί από τις Κυκλάδες με τον Κυριάκο Γκουβέντα και το συγκρότημά του. 21:30 Παραδοσιακή μουσική και χοροί από την Κρήτη με τους ΚΡΗΤΕΣ. 22:00 Συναυλία με τον Παύλο Καλιτσουνάκη Παίζουν οι:παύλος Καλλιτσουνάκης - Τραγούδι και κιθάρα Μπάμπης Βουλγαράκης - Τραγούδι και λύρα Λουκάς Μανδακάκης Λαούτο Γιώργος Τσουρδαλάκης Μπουζούκι Γιώργος Δουλγεράκης - Κρουστά (καχόν και νταούλι) " Γευστικές δοκιμές ελαιολάδου 19:30 & 20:30 με τους Βασίλη Λεωνίδου, Τζανιδάκη Γιώργο, Ξερουδάκη Γιώργο, Μιχάλη Παναγιωτάκη, Ασπασία Σταυρουλάκη. Δηλώσεις συμμετοχής στην είσοδο. Πέμπτη 6 Ιουλίου :00 "Τα 5 συν ένα χρωματιστά μάλλινα κουβαράκια" Ένα παραμύθι για μικρά και μεγάλα παιδιά. Αφηγήτρια η ίδια η συγγραφέας Γεωργία Λουκά ή όπως την ξέρουν τα παιδιά "η γιαγιά Γωγώ η παραμυθού"! Μετα την αφήγηση ακολουθεί εικαστικό εργαστήρι. 19:00 "Καρέτα- Καρέτα! οι χελώνες της καρδιάς μας" Δημιουργικές δραστηριότητες, παιχνίδια και ενημέρωση με οπτικά μέσα,για τους κινδύνους κ την προστασία της θαλάσσιας χελώνας και των βιοτόπων ωοτοκίας της. Επιμέλεια Αρχέλων. 20:00 "Πίτες και καλλιτσούνια" Η Άννα Πλυμάκη χρησιμοποιεί πιστοποιημένα τυροκομικά προϊόντα με το σήμα "κρήτη" από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περ. Κρήτης 20:00 Master class Κρητικού Aμπελώνα - Εισηγητές: Νίκος Μηλλιαράκης, πρόεδρος Wineς of Crete - Νίκος Μάνεσης δημοσιογράφος οίνου - συγγραφέας. 20:30 Συναυλία με την ορχήστρα OsmannGold Η OsmannGold Orchestra αποτελείται από μουσικούς της Τοσκάνης και παρου- σιάζει τραγούδια από την παράδοση των Μεγάλων Ορχηστρών εμπνευσμένα από τα σουίνγκ των δεκαετιών '30 και '40. Αν και διαθέτει μικρότερο αριθμό μουσικών σε σχέση με τις κλασικές Μεγάλες

7 Ορχήστρες, η ενορχήστρωση, ο καλοδουλεμένος ήχος και η επιλογή του ρεπερτορίου θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν την αίσθηση της μουσικής, του τραγουδιού και του χορού που είχαν οι ορχήστρες τζαζ εκείνης της εποχής. 21:30 Συναυλία με την Πένυ Μπαλτατζή - Κι όμως υπάρχει χαρά. Η Πένυ Μπαλτατζή, το κορίτσι με τη βελούδινη φωνή που άνοιξε δρόμους swing, μέσα από ένα εξωτικό χαρμάνι ήχων και ξέφρενων ρυθμών, μπήκε στις ζωές μας με το γνωστό μποέμικο στιλ του καλλιτέχνη που μας μαγεύει σκορπώντας γύρω του κέφι, ανεμελιά, ενέργεια και δύναμη. Η Πέννυ και οι δεξιοτέχνες μουσικοί της εξερευνούν ένα νέο, μεθυστικό ήχο με λάτιν και μπάλκαν ρούμπες, μάμπο ιταλιάνο, τσα τσα, σουινγκ, τζαζ... Και μας επιφυλάσσουν εκπλήξεις αποτελεσματικότερες! Ενορχήστρωση, κιθάρες: Παντελής Ντζιάλας. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Πλήκτρα: Μένιος Γούναρης, Τρομπόνι: Τζιμ Σταρίδας, Άλτο σαξόφωνο, κλαρινέτο: Σπύρος Νίκας, Κοντραμπάσο: Ηλίας Καρκαβέλιας, Τύμπανα: Φοίβος Άνθης. Επιμέλεια ήχου: Νίκος Κόλλιας Παρασκευή 7 Ιουλίου :00 "Παίζουμε με τη θυγατέρα του ήλιου, την ελιά" Καλωσορίζουμε τα παιδιά μ' ένα δυναμωτικό κέρασμα, δώρο από το αγαπημένο μας δέντρο την ελιά και παίζουμε παιχνίδια για να γνωρίσουμε με βιωματικό τρόπο τη ζωή της ελιάς και τα προϊόντα που μας χαρίζει απλόχερα.. Στο τέλος φτιάχνουμε το δικό μας καντηλάκι για τις καλοκαιρινές βραδιές μας! Τομέας-Εικαστικά Εργαστήρια Κ.Ε.Δ.Η.Ρ. (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ρεθύμνου) Παρουσίαση Σοφία Τρούλη Δρ. μουσειοπαιδαγωγός, Κατερίνα Γιαβρίδη ζωγράφο 20:00 Master class Κρητικού Aμπελώνα - Εισηγητές: Νίκος Μηλλιαράκης, πρόεδρος Wineς of Crete - Νίκος Μάνεσης δημοσιογράφος οίνου - συγγραφέας. 19:30 Παραδοσιακή μουσική και χοροί από την Κρήτη με το μουσικοχορευτικό εργαστήρι "Πυρρίχια Δρώμενα". 20:30 Συναυλία με το ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ "Επηρεασμένοι από την έντεχνη σκηνή με το ρεμπέτικο, το λαϊκό και το ροκ στοιχείο να συνυπάρχουν αρμονικά, και βέβαια με ειδικό βάρος στο παραδοσιακό μας τραγούδι που είναι και η μήτρα κάθε μεταγενέστερης έμπνευσης (κατά την γνώμη μας), επιλέγεται το μουσικό μας πρόγραμμα" λένε οι ίδιοι. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές και ενδιαφέρουσες διασκευές της Λαϊκής και της παραδοσιακής μας μουσικής με την ιδιαίτερη προσέγγιση που δίνουν τα παιδιά στην ερμηνεία τους. Τα μέλη του συγκροτήματα είναι:

8 Σάκης Σακελλαρίδης: Μπουζούκι, λαούτο, φωνή, Γιώργος Αντωνογιαννάκης: Λύρα,φωνή, Αλεξάνδρα Βεργαδή: φωνή, Ανδρέας Σταμούλης: κιθάρα, ούτι, φωνή Άρης Συσκάκης: βιολί, μαντολινο, Βαλεντίνος Σταματιάδης: Τίμπανα Μιχάλης Αυλωνίτης: Μπάσο 21:30 Συναυλία με τον Βαγγέλη Κακουριώτη Για δημοσιογράφους: Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες επικοινωνήστε με την κα. Βίκη Βαμιεδάκη T , M.

19:00 Βιωματικές Αθλητικές δραστηριότητες από τους γυμναστές του PHYSICAL

19:00 Βιωματικές Αθλητικές δραστηριότητες από τους γυμναστές του PHYSICAL Σάββατο 1 Ιουλίου 2017 Ελεύθερη είσοδος 19:00 Βιωματικές Αθλητικές δραστηριότητες από τους γυμναστές του PHYSICAL SYRVIVOR SUMMER CAMP. "Με σωστή διατροφή και καλή γυμναστική, είμαι πάντα γελαστό και τα..δύσκολα,

Διαβάστε περισσότερα

LOUTRAKI FESTIVAL 2017

LOUTRAKI FESTIVAL 2017 Δελτίο Τύπου LOUTRAKI FESTIVAL 2017 1 12 Αυγούστου Το Loutraki Festival συνεχίζει για τρίτη χρονιά τις επιτυχημένες διοργανώσεις του και παρουσιάζει ένα πολύ αξιόλογο πρόγραμμα για το 2017. Όπως επισημαίνει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΑΝΕΣ 1-7 - 2014 Οδός Τσικριτζή

ΑΡΧΑΝΕΣ 1-7 - 2014 Οδός Τσικριτζή ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΡΧΑΝΕΣ 1-7 - 2014 Οδός Τσικριτζή www.cretamusic.com Τηλ. 6972775027 Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Καλλιτεχνών Κρητικής Μουσικής σε Συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης Οργανώνουν πέντε Συναυλίες

Διαβάστε περισσότερα

Tο 2016 το Anemi Festival έφερε στην Φολέγανδρο την Δήμητρα Γαλάνη με το Chronos Project και το σχήμα Point 2 των Πέτρου Κλαμπάνη και Χρήστου

Tο 2016 το Anemi Festival έφερε στην Φολέγανδρο την Δήμητρα Γαλάνη με το Chronos Project και το σχήμα Point 2 των Πέτρου Κλαμπάνη και Χρήστου 26 28 Ιουλίου 2018 Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στο μικρό και πανέμορφο νησί της Φολεγάνδρου ένα μουσικό φεστιβάλ, με καλεσμένους νέους και γνωστούς καλλιτέχνες της Ελληνικής σκηνής. Σε ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ. Κάστρο Άρτας, 20-21-22 Ιουνίου. - Light in Babylon (Τουρκία - Ισραήλ - Συρία - Γαλλία)

ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ. Κάστρο Άρτας, 20-21-22 Ιουνίου. - Light in Babylon (Τουρκία - Ισραήλ - Συρία - Γαλλία) ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ Κάστρο Άρτας, 20-21-22 Ιουνίου Παρασκευή 20 Ιουνίου - Light in Babylon (Τουρκία - Ισραήλ - Συρία - Γαλλία) Οι Light in Babylon αποτελούν ένα «πολυεθνικό»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ώρα 20:30 «Ο Καραγκιόζης Πειρατής» ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ώρα 21:30 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ με θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Μουσική παράσταση. Άκουσε το τραγούδι μου...

Μουσική παράσταση. Άκουσε το τραγούδι μου... Μουσικό σύνολο Βαγγέλης Τρίγκας Μουσική παράσταση Άκουσε το τραγούδι μου... 2018 Μουσικό σύνολο Βαγγέλης Τρίγκας 2018 Άκουσε το τραγούδι μου... Έτσι τιτλοφορείται η μουσική παράσταση που δίνει ο Βαγγέλης

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Χριστούγεννα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Χριστούγεννα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο 2017-18 Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Εθνικού Αρχαιολογικού

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ Μαζί τους η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ Μαζί τους η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ Μαζί τους η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ Η κορυφαία μουσική πρόταση του χειμώνα που καθήλωσε το κοινό της Θεσσαλονίκης στην πύλη

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ «ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΩΝ» 4,5 και 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2009 ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΟΥ (Τράπεζα Ελλάδος) Το Γραφείο Υποστήριξης Προϊόντων της Νομαρχιακής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ. Σινεμά στις Πλατείες. Movies in Squares

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ. Σινεμά στις Πλατείες. Movies in Squares ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ Σινεμά στις Πλατείες Movies in Squares Ο Πολιτισμός αποτελεί για τον Δήμο Πλατανιά τομέα που επενδύει σε αυτόν. Πιστεύοντας στην δυναμική που μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από τον αρμονικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ» ΣΤΙΣ 26-27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ» ΣΤΙΣ 26-27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ» ΣΤΙΣ 26-27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 Υπάρχουν άνθρωποι, δημιουργικοί, που λατρεύουν την τέχνη και διαθέτουν πολλά ταλέντα, χωρίς να είναι επαγγελματίες.

Διαβάστε περισσότερα

9/7 31/7 Θεατρική παράσταση ΟΜΑΔΑΣ 33 «ΕΞΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ»

9/7 31/7 Θεατρική παράσταση ΟΜΑΔΑΣ 33 «ΕΞΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ» 9/7 31/7 Θεατρική παράσταση ΟΜΑΔΑΣ 33 «ΕΞΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ» Πολλές φορές ο μόνος τρόπος για να αφηγηθείς τη δική σου ιστορία είναι μέσα από τις ιστορίες των άλλων. Ίσως ο μόνος τρόπος για να μιλήσεις για το

Διαβάστε περισσότερα

Φεστιβάλ, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, προγράμματα

Φεστιβάλ, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, προγράμματα Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων συνεχίζει για τρίτη χρονιά το πρόγραμμα «Ζήσε τον Κήπο και τα Πάρκα αλλιώς» με κλασική μουσική, γυμναστική και εκδηλώσεις για παιδιά στον

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕΘΑΝΑ 2018»

«ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕΘΑΝΑ 2018» «ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕΘΑΝΑ 2018» ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Παρασκευή 3 Αυγούστου Θοδωρής Βουτσικάκης σε ένα πρόγραμμα που επιμελείται η Λίνα Νικολακοπούλου Σάββατο 4 Αυγούστου Δημήτρης Μπάσης Κυριακή 5 Αυγούστου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 Τ.Θ.: 534, 715 00 ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΛ.: 2810 763141 FAX: 2810 762701 www.ppkae.gr / e-mail: info@ppkae.gr Αγαπητοί φίλοι, Κρατάτε στα χέρια

Διαβάστε περισσότερα

17 έως 21 Απριλίου 2019 «Μουσική και Κινηματογράφος» Νίκος Κυπουργός

17 έως 21 Απριλίου 2019 «Μουσική και Κινηματογράφος» Νίκος Κυπουργός «Έτσι γεννήθηκε η μουσική του κινηματογράφου, θα έλεγε κανείς. Από τη σιωπή. Και η μουσική αυτή υπήρξε στην αρχή λίγο σκοτάδι, τίτλοι ηχητική περιγραφή του ονείρου, πράξη ζωής και θάνατος, ενέργεια, νίκη,

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε σίγουροι ότι κάπου θα σας συναντήσουμε. Ιωάννης Μαλανδράκης Δήμαρχος Πλατανιά

Είμαστε σίγουροι ότι κάπου θα σας συναντήσουμε. Ιωάννης Μαλανδράκης Δήμαρχος Πλατανιά Δήμος Πλατανιά Ο Πολιτισμός αποτελεί για τον Δήμο Πλατανιά τομέα που επενδύει αναπτυξιακά. Πιστεύοντας στην δυναμική που μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από τον αρμονικό συνδυασμό πολιτιστικού αποθέματος και

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα

Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα Ο Μύλος των ξωτικών Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα 9 Δεκεμβρίου 2011 γεννήθηκε ένα παραμύθι Ο Μύλος των Ξωτικών είναι η μεγαλύτερη και πιο πετυχημένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ. Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! Γιορτές της φύσης. & των ανθρώπων!

OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ. Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! Γιορτές της φύσης. & των ανθρώπων! OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! & των ανθρώπων! συνδιοργάνωση Kαλοκαίρι 2012 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΡΓΕΡΗΣ Και να αδερφέ μου που

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ.

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ. 1 Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ. Όπως κάθε χρόνο, αυτή την εποχή, η Λεμεσός ετοιμάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήρια για όλους από χρονών

Εργαστήρια για όλους από χρονών Εργαστήρια Σαββατοκύριακων Σεπτεμβρίου 2019 για παιδιά για εφήβους και ΕΝΗΛΙΚΕΣ μαζί Τα Σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου στο Μουσείο Συναισθημάτων, μετά τη λειτουργία της διαδραστικής έκθεσης «Στο Παλάτι

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήρια Δεκεμβρίου

Εργαστήρια Δεκεμβρίου Εργαστήρια Δεκεμβρίου για παιδιά για εφήβους και ΕΝΗΛΙΚΕΣ μαζί Το Δεκέμβριο, για τους ελεύθερους επισκέπτες του μουσείου, μετά τη λειτουργία της διαδραστικής έκθεσης «Στο Παλάτι του Θυμού», ξεκινάει κάθε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Τόπος διεξαγωγής ΠΕΡΙΒΑΛΛΩΝ ΧΩΡΟΣ ΖΑΠΠΕΙΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ Ημερομηνία 2-3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 Δειάρκεια εκδήλωσης Σάββατο 17:00-24:00 Κυριακή 13:00 23:00 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ANA FLAVIA SALES

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ & «ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2016» ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ LUDWIGSHAFEN & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ & «ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2016» ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ LUDWIGSHAFEN & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΧΑΦΕΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ 1982 -------------------------------------------------------------- Epirotischer Verein Ludwigshafen e.v. Hohenzollernstraße 2 67063 Ludwigshafen ΔΕΛΤΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

15 η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας Αφιερωμένη στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής

15 η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας Αφιερωμένη στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής 15 η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας Αφιερωμένη στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής 17-20 Σεπτέμβρη 2015 / Άλσος Παυσιλύπου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σε ένα πλήθος δραστηριοτήτων σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Ενυδρείο Κρήτης!

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Ενυδρείο Κρήτης! Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2018-2019 στο Ενυδρείο Κρήτης! Σάββατο 08 Δεκεμβρίου 2018 Ελάτε να κατασκευάσουμε τα δικά μας Χριστουγεννιάτικα στολίδια. Βάλτε την Χριστουγεννιάτικη σας διάθεση, να φέρουμε

Διαβάστε περισσότερα

Eργαστήρια για παιδιά 19,20 Ιανουαρίου στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Παραμυθοσάββατα. Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών

Eργαστήρια για παιδιά 19,20 Ιανουαρίου στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Παραμυθοσάββατα. Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών Eργαστήρια για παιδιά 19,20 Ιανουαρίου στο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης Παραμυθοσάββατα Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών Βιωματικά εργαστήρια για παιδιά από 2-4 ετών, τα παιδιά μέσα από διασκεδαστικές

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2017 - Τεύχος 72 1 Δεκεμβρίου Παραδίδονται τα λεφτά που μαζεύτηκαν για τον Ραδιομαραθώνιο από τον Πρόεδρο

Διαβάστε περισσότερα

«Η Ρ Α Κ Λ Ε Ι Α » Μίκης Θεοδωράκης: «Στην καρδιά μου κλείνω την Ελλάδα»

«Η Ρ Α Κ Λ Ε Ι Α » Μίκης Θεοδωράκης: «Στην καρδιά μου κλείνω την Ελλάδα» «Η Ρ Α Κ Λ Ε Ι Α 2 0 1 7» Μίκης Θεοδωράκης: «Στην καρδιά μου κλείνω την Ελλάδα» Διάρκεια εκδηλώσεων: Σάββατο 09/09/2017 Κυριακή 17/09/2017 Τόπος: Πάρκο Ο.Τ. 216, Πεύκων 51 / Ώρες έναρξης: 18:00 (Παιδική

Διαβάστε περισσότερα

Bolivar Beach Bar Συναυλία Αλληλεγγύης για τους αστέγους της πόλης μας Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Bolivar Beach Bar Συναυλία Αλληλεγγύης για τους αστέγους της πόλης μας Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013 Bolivar Beach Bar Συναυλία Αλληλεγγύης για τους αστέγους της πόλης μας Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013 Τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων είναι αρωγή προς το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων της Οργάνωσης «ΚΛΙΜΑΚΑ»

Διαβάστε περισσότερα

Westin Kids Club - Tennis Academy. Αθλητισμός-Υγεία-Xαρά-Δημιουργία

Westin Kids Club - Tennis Academy. Αθλητισμός-Υγεία-Xαρά-Δημιουργία Westin Kids Club - Tennis Academy Αθλητισμός-Υγεία-Xαρά-Δημιουργία Για ακόμη μια φορά το παιδικό Club του ξενοδοχείου The Westin Athens θα παραμείνει ανοιχτό και τους χειμερινούς μήνες περιμένοντας να

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΡΟ ΟΥ-ΕΚΘΕΣΗ ιάρκεια έκθεσης: 15 Νοεµβρίου 08:00-20:00 " Ρόδος, ένα νησί στις πύλες της

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ. Στην κεντρική είσοδο σας υποδέχονται με τα τραγούδια τους τα παιδιά της χορωδίας του Δημοτικού σχολείου και ο όμιλος μουσικής του Γυμνασίου. Επίσης, θα συναντήσετε την ομάδα μαθητών Smilers που καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Με πολύ μεγάλη χαρά, σας πληροφορούμε ότι προκειμένου να απολαύσουνε με ψυχή και να απασχοληθούν δημιουργικά τα παιδιά μας τις Άγιες Ημέρες του εφετινού Πάσχα, σας προσκαλούμε να

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ <<ΑΠΟΚΡΙΑ 2012>>

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ <<ΑΠΟΚΡΙΑ 2012>> ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Ο Δήμος Λαρισαίων και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Επιστημών Λάρισας σας προσκαλούν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Με τέσσερις παραμυθένιες βόλτες στο Χαλάνδρι η αυλαία για το Φεστιβάλ Παραμυθιού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Με τέσσερις παραμυθένιες βόλτες στο Χαλάνδρι η αυλαία για το Φεστιβάλ Παραμυθιού Χαλάνδρι, 8/5/2017 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Τηλ. 213.2023922 www.halandri.gr e-mail: press@halandri.gr ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με τέσσερις παραμυθένιες βόλτες στο Χαλάνδρι η αυλαία για το Φεστιβάλ Παραμυθιού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Mε επιτυχία τα «Τσικνίσµατα» στον Δήµο Μινώα Πεδιάδας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Mε επιτυχία τα «Τσικνίσµατα» στον Δήµο Μινώα Πεδιάδας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ Αρκαλοχώρι,01-03-2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Mε επιτυχία τα «Τσικνίσµατα» στον Δήµο Μινώα Πεδιάδας. Πλήθος κόσµου ξεφάντωσε εχθές στα «Τσικνίσµατα» που πραγµατοποιήθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας 20 14 Δημοτικές Ενότητες: Είσοδος Ελεύθερη Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Χάλκειας Αποδοτίας, Πλατάνου, Πυλήνης Όμορφες βραδιές καλοκαιριού,

Διαβάστε περισσότερα

Οικολογήματα Διαδραστική παράσταση κουκλοθέατρου με τρεις ιστορίες του Βαγγέλη Ηλιόπουλου από την ομάδα Κοκου-Μουκλό

Οικολογήματα Διαδραστική παράσταση κουκλοθέατρου με τρεις ιστορίες του Βαγγέλη Ηλιόπουλου από την ομάδα Κοκου-Μουκλό ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Τρίτη 3 Ιουλίου / ώρα 20:30 Πλατεία Άρεως Έκθεση Βιβλίου Τετάρτη 4 Ιουλίου / ώρα 20:00 Κλωνατζίδικα Σκακιέρα Οικολογήματα Διαδραστική παράσταση κουκλοθέατρου με τρεις ιστορίες του

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ 2013 16 Σεπτεμβρίου 2 Οκτωβρίου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ 2013 16 Σεπτεμβρίου 2 Οκτωβρίου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ 2013 16 Σεπτεμβρίου 2 Οκτωβρίου Πολιτιστικό και Πάρκο Σπύρου Κυπριανού είσοδος ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις Ημερ Ώρα Εκδήλωση Χώρος 16/9/2013 Δευτέρα 20:30 Μουσική ΕΝΤΕΧΝΟ Μουσικό

Διαβάστε περισσότερα

Γνώρισε ένα νέο κόσμο πολιτισμού και γνώσης!

Γνώρισε ένα νέο κόσμο πολιτισμού και γνώσης! ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ Γνώρισε ένα νέο κόσμο πολιτισμού και γνώσης! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΥΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015 ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ Ο Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός γιορτάζει

Διαβάστε περισσότερα

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΥ ΣΤΕΓΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ Σεπτέμβριο - Οκτώβριο Νοέμβριο 2012 O Άγιος Φωκάς μας βοήθησε

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούλα Κλιάφα Μελίνα Κ Γεράσιμος Κ.: Μάριος Κ.

Μαρούλα Κλιάφα Μελίνα Κ Γεράσιμος Κ.: Μάριος Κ. Την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017, η συγγραφέας Μαρούλα Κλιάφα επισκέφτηκε το σχολείο μας και συναντήθηκε με τους μαθητές και τις μαθήτριες του Α2, Β1, Β5. Οι μαθητές/ριες του Α2 ασχολήθηκαν στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

Η Φάρμα. Η Ταβέρνα. Τα Προϊόντα. Μοναδικό Ελληνικό Παράδειγμα Κρητικής Φιλοξενίας

Η Φάρμα. Η Ταβέρνα. Τα Προϊόντα. Μοναδικό Ελληνικό Παράδειγμα Κρητικής Φιλοξενίας Σύμμαχος ή Εχθρός της Κοινωνικής Ευημερίας; Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 Πανεπιστήμιο Κρήτης - Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης (ΜΦΙΚ) Η Φάρμα. Η Ταβέρνα. Τα Προϊόντα. Μοναδικό Ελληνικό Παράδειγμα Κρητικής Φιλοξενίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ Μ. ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ Μ. ΣΥΝΟΛΩΝ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ Μ. ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ Μ. ΣΥΝΟΛΩΝ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ Μ. ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ Μ. ΣΥΝΟΛΩΝ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2017-18 ΕΞΑΜΗΝΟ Β ΤΡΙΤΗ 8 10 2 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 9 ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΘΕΩΡΙΑ ΙΙ - ΜΔ ΙΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ

Διαβάστε περισσότερα

Θεατρικό Εργαστήρι Στο Κέντρο της Πόλης

Θεατρικό Εργαστήρι Στο Κέντρο της Πόλης Θεατρικό Εργαστήρι Στο Κέντρο της Πόλης Σαββάτο 8/5/2010 και Κυριακή 9/5/2010 Ώρα 10.30-13.30μμ Για παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού «ΤΑ ΖΩΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ» Ο κύκλος παιδικών εργαστηρίων «Τα Ζώα

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Α Π Ο Φ Α Σ Η ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΤΑ Ταχ. /νση: Ταχ. Κώδικας: Τηλ.: Σταδίου 7 0 8 0 7 44 97 9 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ 1 ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ- ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016 Για δεύτερη χρονιά, διοργανώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ «ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ» ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΪΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη,

Διαβάστε περισσότερα

Wine Friends ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΙΝΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ 2013-2014

Wine Friends ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΙΝΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ 2013-2014 Wine Friends ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΙΝΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ 2013 - Wine Friends Ο μαγικός κόσμος του κρασιού περιμένει να τον ανακαλύψετε. Αρώματα, χρώματα και γεύσεις κρασιών από την

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου»

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου» Κυριακή 7/12/2014 ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015 «Δος μου το χέρι σου» -Τ.Κ Ερμητσίου ώρα 4:30μμ κεντρική πλατεία Ο Σύλλογος Γυναικών Ερμητσίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με

Διαβάστε περισσότερα

REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Δεκ. 2015

REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Δεκ. 2015 REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR 11-12-13 Δεκ. 2015 Αποκλειστικός Διοργανωτής North Events www.panoramagreece.com Ολοκληρώθηκε η πρώτη έκθεση σταθμός για την Ελλάδα στην Πολωνία! Δύο ημέρες δυνατής

Διαβάστε περισσότερα

«Γεύση και Μνήμη II» Ένα 4ήμερο Συμπόσιο που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών από 28 έως 31 Μαρτίου 2013

«Γεύση και Μνήμη II» Ένα 4ήμερο Συμπόσιο που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών από 28 έως 31 Μαρτίου 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ culture.uop.gr «Γεύση και Μνήμη II» Ένα 4ήμερο Συμπόσιο που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών από 28 έως 31 Μαρτίου 2013 ΓΕΥΣΗ και ΜΝΗΜΗ, μια πολυεπίπεδη συμμετοχική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΡΞΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ «ΝΑΟΥΣΑ-ΑΠΟΚΡΙΑ 2012»: ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΣΑΤΙΡΑ στην ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Τα αυθεντικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη Ναουσαίικη Αποκριά, η παράδοση και η σάτιρα, ξεχωρίζουν στο

Διαβάστε περισσότερα

7Ο ΜαθητικόΦεστιβάλXαλανδρίου

7Ο ΜαθητικόΦεστιβάλXαλανδρίου 7Ο ΜαθητικόΦεστιβάλXαλανδρίου 27 Μαΐου - 25 Ιουνίου 2016 ας δώσουμε τον κόσμο στα παιδιά Ν. Χικμέτ Θέατρο Σινεμά Μουσική Χορός Εικαστικά Αθλητισμός ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ esgmhal.blogspot.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΠΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ Α. Σχολή Χορού 1.Εκπαιδευτικό - καλλιτεχνικό προσωπικό. Τίτλοι σπουδών. Δίπλωμα

ΤΥΠΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ Α. Σχολή Χορού 1.Εκπαιδευτικό - καλλιτεχνικό προσωπικό. Τίτλοι σπουδών. Δίπλωμα ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΥΠΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ Α. Σχολή Χορού.Εκπαιδευτικό - καλλιτεχνικό προσωπικό Τίτλοι σπουδών. Δίπλωμα για αναγνωρισμένης Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού

Διαβάστε περισσότερα

Συµπόσιο ζύθου επί λίθου!

Συµπόσιο ζύθου επί λίθου! Συµπόσιο ζύθου επί λίθου! 1 o φεστιβάλ µπίρας και φολκλόρ 29 Αυγούστου - 1 Σεπτεµβρίου 2019 Κεντρική πλατεία Γ. Γεννηµατά, Ίλιον Με την υποστήριξη του Κυκεών Folk Beer Festival Με την συµµετοχή του Εµπορικού

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στον Εθνικό Κήπο

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στον Εθνικό Κήπο Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στον Εθνικό Κήπο Παρασκευή 1.6.18 09:00 Αστέρι 18:00-20:00 Παραπλεύρως Παιδικής Χαράς Παίζω και μαθαίνω για το τσίρκο Διαδραστικό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια από τους CIRCUS

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" Τετάρτη 3/4/2013 18:00-18:10 Χαιρετισμοί 18:10-18:20 26ο Δημ. Σχ. Θεσ/νίκης

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές πληροφορίες συμμετοχής

Γενικές πληροφορίες συμμετοχής Γενικές πληροφορίες συμμετοχής Οργανισμός / Σχολείο: Σερβική ομάδα Ονοματεπώνυμο υπευθύνου (δράσης και επικοινωνίας): Ιβάνα Στάνογιεβιτς Τηλέφωνο επικοινωνίας υπεύθυνου: 6973909010 E-mail υπεύθυνου: ivana8883@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ Μήνυμα Μιχάλη Χατζημιχαήλ για τον εθελοντισμό Όταν ένας συνάνθρωπος μας ή μια ομάδα ανθρώπων γύρω μας χρειάζεται βοήθεια κι εμείς αρνηθούμε, τότε οι λέξεις αλληλεγγύη, ανιδιοτέλεια,

Διαβάστε περισσότερα

Χιλιάδες κόσμου γιόρτασε τα 50 Χρόνια ΑΝΕΚ LINES Σε μια ξεχωριστή Κρητική Μουσικοχορευτική Βραδιά

Χιλιάδες κόσμου γιόρτασε τα 50 Χρόνια ΑΝΕΚ LINES Σε μια ξεχωριστή Κρητική Μουσικοχορευτική Βραδιά Χιλιάδες κόσμου γιόρτασε τα 50 Χρόνια ΑΝΕΚ LINES Σε μια ξεχωριστή Κρητική Μουσικοχορευτική Βραδιά Η ΑΝΕΚ LINES, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50 χρόνια παρουσίας της στην επιβατηγό ναυτιλία, πραγματοποίησε

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Ρόδος, µια Πόλη Τέχνης και Πολιτισµού Ο Πολιτισµός ήταν πάντα ένα αναπόσπαστο κοµµάτι της ζωή στην Ρόδο. Ο Δήµος Ροδίων οργανώνει καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς, µε έµφαση στους

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου

Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου Σάββατο 10 Ιουλίου έως Κυριακή 25 Ιουλίου Έκθεση αγιογραφίας από 25 Αγιογράφους - μέλη της Πανελλήνιας Εταιρίας Λόγου και Τέχνης (Π.Ε.Λ.Τ.) Στο Παλιό Σχολείο του Κάστρου Ώρες

Διαβάστε περισσότερα

Οι Κυκλάδες στο πιάτο στο Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις Άνοιξη 2015 στην Τεχνόπολη.

Οι Κυκλάδες στο πιάτο στο Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις Άνοιξη 2015 στην Τεχνόπολη. Τμήμα Επικοινωνίας & Κατάρτισης Απόλλωνος & Λαδοπούλου Τ. Κ. 84100, Ερμούπολη (Σύρος) +30 22810 82346 +30 22810 86555 estamiri@cycladescc.gr www.e-kyklades.gr Οι Κυκλάδες στο πιάτο στο Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ελιά ο πράσινος χρυσός- συνταγές e-twinning project

Ελιά ο πράσινος χρυσός- συνταγές e-twinning project Ελιά ο πράσινος χρυσός- συνταγές e-twinning project 3ο ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Το τμήμα Β2 συνεργάζεται με άλλα 16 σχολεία από την Ελλάδα και την Τουρκία Δασκάλα: Γκοδοσίδου Ελένη Σχολική

Διαβάστε περισσότερα

Μία ανθολογία τραγουδιών που αναδεικνύουν την πολυχρωμία των χαρακτηριστικών ήχων της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου

Μία ανθολογία τραγουδιών που αναδεικνύουν την πολυχρωμία των χαρακτηριστικών ήχων της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου Μία ανθολογία τραγουδιών που αναδεικνύουν την πολυχρωμία των χαρακτηριστικών ήχων της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου Βαγγέλης Τρίγκας ΜΠΟYΖΟYΚΙ, TΡΑΓΟYΔΙ Θόδωρος Μπρουτζάκης ΠΙAΝΟ Μαργαρίτα Καραμολέγκου

Διαβάστε περισσότερα

Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη

Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη Εκπαίδευση Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη 18, 19 & 20 Δεκεμβρίου 2015 Μουσικό εργαστήριο για παιδιά που βρίσκονται στο αυτιστικό φάσμα. Το εργαστήριο πραγματοποιείται για

Διαβάστε περισσότερα

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα)

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Εργαστήριο Μουσικής Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Χειμερινό εξάμηνο 2010 Διδασκαλίες φοιτητών στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Τρίγκας Ensemble

Βαγγέλης Τρίγκας Ensemble Βαγγέλης Τρίγκας Ensemble Βαγγέλης Τρίγκας Ensemble Μουσική Παράσταση Optima Ο Βαγγέλης Τρίγκας και το μουσικό του σύνολο παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση Optima. Ο σολίστ και συνθέτης ανθολογεί τραγούδια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ. 24,25&26 Μαΐου 2018

ΑΡΧΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ. 24,25&26 Μαΐου 2018 ΑΡΧΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ 20/5/2018 10 ο Art Festival «Πολιτιστική Παρεμβολή» 24,25&26 Μαΐου 2018 Οι φοιτητές του Τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής ανακοινώνουν την συνέχεια του Art Festival Πολιτιστική

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αγγέλων Πόλις

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αγγέλων Πόλις Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αγγέλων Πόλις ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΑ «ΛΑΓΚΑΔΑΣ: ΑΓΓΕΛΩΝ ΠΟΛΙΣ» 01/12/2011 (ΠΕΜΠΤΗ) 19.00 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ (support από MOTHERWHAT) 02/12/2011 (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας Δημοτικές Ενότητες: Είσοδος Ελεύθερη Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Χάλκειας Αποδοτίας, Πλατάνου, Πυλήνης Ο Δήμος Ναυπακτίας διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2017-18 ΕΞΑΜΗΝΟ Β Ημέρα Έναρξη Λήξη Ώρες Αίθουσα Καθηγητής Μάθημα ΔΕΥΤΕΡΑ 12 14 2 ΑΙΘΟΥΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

Φεστιβάλ Ακορντεόν Σύρου

Φεστιβάλ Ακορντεόν Σύρου Φεστιβάλ Ακορντεόν Σύρου Απολογισμός 2 0 1 8 Πρωτοτυπία του Φεστιβάλ Στην Ελλάδα, το ακορντεόν είναι συχνά ένα παραγκωνισμένο μουσικό όργανο. Κι όμως, έχει ένα αυθεντικό ρεπερτόριο, ένα παθιασμένο κοινό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΛΙΤΕ ΧΝΙΚΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ

ΚΑΛΛΙΤΕ ΧΝΙΚΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕ ΧΝΙΚΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 εικαστικά μουσική θέατρο χορός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Ένας από τους πιο πετυχηµένους θεσµούς του δήµου µας, ο «Καλλιτεχνικός Ιούνιος»,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 12:00 ΤΣΙΡΚΟΤΕΝΤΑ «Περιμένοντας τον Άγιο Βασίλη» από τον κουκλοθίασο «Νίστα» (κουκλοθέατρο) 50

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 12:00 ΤΣΙΡΚΟΤΕΝΤΑ «Περιμένοντας τον Άγιο Βασίλη» από τον κουκλοθίασο «Νίστα» (κουκλοθέατρο) 50 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 18:00 Έναρξη 19:00 Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου συνοδεία κλιμακίων των Φιλαρμονικών Δήμου Παύλου Μελά και ΙΡΙΣ 20:00 ΤΣΙΡΚΟΤΕΝΤΑ «Δεν βαριετέ!» Βαριετέ με τσίρκο,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2017-18 ΕΞΑΜΗΝΟ Β Ηµέρα Έναρξη Λήξη Ώρες Αίθουσα Καθηγητής Μάθηµα ΔΕΥΤΕΡΑ 12 14 2 ΑΙΘΟΥΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εγκαινίων. Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Πρόγραμμα Εγκαινίων. Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 Πρόσκληση Ο Πρόεδρος ΔΣ του Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», Δήμαρχος Αγρινίου, Γεώργιος Παπαναστασίου, σας προσκαλεί την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019, στις 18:00, στα εγκαίνια της νέας του Δομής, σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013 ΣΑΒΒΑΤΟ 8/12/2012, 17:00 & 19:00, Αίθουσα Εθιµοτυπίας ήµου Ρόδου Παιδική Θεατρική Παράσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β έως ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΙΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2014

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β έως ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΙΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2014 Κυριακή, 6 Ιουλίου Άφιξη στην Αθήνα. Μεταφορά στο Ξενοδοχείο Κέρασμα και συνάντηση με τους υπέυθυνους των Θερινών Σχολείων Δείπνο - Διανυκτέρευση 08:30-09.30 Πρωϊνό 09:30-10:00 του Ιδρύματος Ωνάση. Η Στέγη

Διαβάστε περισσότερα

Κρήτη. κρίση: Η ανάπτυξη των κρητικών προϊόντων εν µέσω κρίσης

Κρήτη. κρίση: Η ανάπτυξη των κρητικών προϊόντων εν µέσω κρίσης Κρήτη κρίση: VS Η ανάπτυξη των κρητικών προϊόντων εν µέσω κρίσης Εικόνα της Κρήτης σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα O Χαμηλότερα υπότιτλος ποσοστά ανεργίας στο νησί με της 2,5 μονάδες σελίδας κάτω από τον

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΟΜΕΝΕΙΑ Στο πλαίσιο των Πολιτιστικών εκδηλώσεων ΙΔΟΜΕΝΕΙΑ 2017 λειτούργησε η 23 η έκθεση βιβλίου.

ΙΔΟΜΕΝΕΙΑ Στο πλαίσιο των Πολιτιστικών εκδηλώσεων ΙΔΟΜΕΝΕΙΑ 2017 λειτούργησε η 23 η έκθεση βιβλίου. Συγκινητική η παρουσία των νέων και των παιδιών στο εξαήμερο των πολιτιστικών μας εκδηλώσεων οι οποίες πραγματοποιούνται ανελλιπώς κάθε καλοκαίρι εδώ και τριάντα τέσσερα (34) χρόνια [1984-2017]. Κατάθεση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. 3. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΣΟΚΑΣ, Γενικός

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. 3. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΣΟΚΑΣ, Γενικός ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΩΡΑ ΕΚ ΗΛΩΣΗ Παρασκευή 24/05 ΡΕΣΕΨΙΟΝ 19.00 Τελετή εγκαινίων 1. ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ Περιφερειάρχης Κρήτης 2. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΕΡΜΑΚΗΣ, Γενικός ιευθυντής PromExpo.gr - Περιφερειακός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 Η ΈΡΕΥΝΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ! Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) διοργανώνει τη Βραδιά του Ερευνητή την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 11 Δεκεμβρίου 2009-06 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 11 Δεκεμβρίου 2009-06 Ιανουαρίου 2010 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 11 Δεκεμβρίου 2009-06 Ιανουαρίου 2010 Σύνταγμα Φως και χρώμα είναι το σύνθημα στο Σύνταγμα: εντυπωσιακά γιορτινά φωτιστικά χαιρετίζουν τους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑ Α 30 Οκτωβρίου 2013 στις 10:00-17:00

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑ Α 30 Οκτωβρίου 2013 στις 10:00-17:00 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑ Α 30 Οκτωβρίου 2013 στις 10:00-17:00 Έναρξη της έκθεσης ζωγραφικής που πλαισιώνει τις εκδηλώσεις που

Διαβάστε περισσότερα

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Δηλώνουμε ότι είμαστε πλούσιοι από αγάπη των μικρών παιδιών, εθελοντών και συγχωριανών μας. Σας ευχαριστούμε. Σας ευχόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

παραστάσεις - κατασκευές - εργαστήρια

παραστάσεις - κατασκευές - εργαστήρια Με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας Κουκλοθέατρο ΑΝΕΜΗ παραστάσεις - κατασκευές - εργαστήρια H πολύχρονη εμπειρία και η αγάπη μας για τα παιδιά, σας υπόσχονται μια μοναδική παράσταση κουκλοθεάτρου με

Διαβάστε περισσότερα

19/01 4/02 ( 2 η παράταση) ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: Ξένος στην πόλη. Αόρατη Όλγα του Γιάννη Τσίρου

19/01 4/02 ( 2 η παράταση) ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: Ξένος στην πόλη. Αόρατη Όλγα του Γιάννη Τσίρου 19/01 4/02 ( 2 η παράταση) ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: Ξένος στην πόλη Αόρατη Όλγα του Γιάννη Τσίρου Μια νεαρή μετανάστρια πέφτει θύμα του τράφικινγκ και αποτελεί αντικείμενο σκληρής συναλλαγής. Οι σκοτεινές διαδρομές

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Πάρου 2018

Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Πάρου 2018 Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Πάρου 2018 Τετάρτη 11 έως Κυριακή 15 Απριλίου Στις Λεύκες της Πάρου Master Classes Συναυλίες Διαγωνισμοί στο όμορφο νησί της Πάρου, στον παραδοσιακό οικισμό των Λευκών κοντά στο

Διαβάστε περισσότερα

10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης

10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης 23/06/2019 10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης / Ενορίες Με αφορμή την επέτειο συμπληρώσεως 10 ετών από τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Φωτίου του Μεγάλου της Ιεράς Μητροπόλεως

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ

ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΛΩΣΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΣΤΗ ΙΑΣΠΟΡΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΟΝΑΔΕΣ 5 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, Ε. ΙΑ.Μ.ΜΕ. Ρέθυµνο, 014 1 ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ Άσκηση 1 (6

Διαβάστε περισσότερα

2013-2014. Παρουσίαση ομάδων «Εξειδικευμένου Κέντρου Ημέρας Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου» της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε.

2013-2014. Παρουσίαση ομάδων «Εξειδικευμένου Κέντρου Ημέρας Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου» της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε. 2013-2014 Παρουσίαση ομάδων «Εξειδικευμένου Κέντρου Ημέρας Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου» της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε. Βαδίζοντας μαζί για δημιουργία και επικοινωνία Γραφείο Εναλλακτικών Δράσεων Επανένταξης Νέος χώρος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ» ΣΤΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2016, ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ» ΣΤΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2016, ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ» ΣΤΙΣ 4-5-6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016, ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ Το βιωματικό καλλιτεχνικό σεμινάριο «Τέσσερις Τέχνες, Ένα Όνειρο»

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΤΡΕΦΟΜΑΙ ΣΩΣΤΑ, ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΣΩΣΤΑ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΤΡΕΦΟΜΑΙ ΣΩΣΤΑ, ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΣΩΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016 2017 ΤΡΕΦΟΜΑΙ ΣΩΣΤΑ, ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΣΩΣΤΑ Κατά το τρέχον σχολικό έτος, οι μαθητές των Α2 & Β τάξεων του σχολείου μας, στα πλαίσια της υλοποίησης προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων, προχώρησαν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2017-18 ΕΞΑΜΗΝΟ Β Ηµέρα Έναρξη Λήξη Ώρες Αίθουσα Καθηγητής Μάθηµα ΔΕΥΤΕΡΑ 12 14 2 ΑΙΘΟΥΣΑ

Διαβάστε περισσότερα

Δράσεις Οκτωβρίου 2017

Δράσεις Οκτωβρίου 2017 19-10-2017,Μουσείο Αφής 13 ο Δημ. Σχ. Αχαρνών Δράσεις Οκτωβρίου 2017 Τα τμήματα των μεγάλων τάξεων του σχολείου μας, Ε και Στ, επισκέφθηκαν το Μουσείο Αφής στην Καλλιθέα. Εκεί οι μαθητές προσπάθησαν με

Διαβάστε περισσότερα

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Μεσσηνίας οργανώνει. Λαογραφικό διήμερο στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2012, στο Πνευματικό Κέντρο

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Μεσσηνίας οργανώνει. Λαογραφικό διήμερο στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2012, στο Πνευματικό Κέντρο Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Μεσσηνίας οργανώνει Λαογραφικό διήμερο στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2012, στο Πνευματικό Κέντρο αφιερωμένο στο Μεσσήνιο λαογράφο Μιχάλη Μερακλή και στο ελληνικό λαϊκό παραμύθι. Την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα