Στημένα παιχνίδια στο στοίχημα η μεγάλη απάτη μέσω Facebook ή συνδρομητικά sites και πως σας κλέβουν!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Στημένα παιχνίδια στο στοίχημα η μεγάλη απάτη μέσω Facebook ή συνδρομητικά sites και πως σας κλέβουν!"

Transcript

1 Στημένα παιχνίδια στο στοίχημα η μεγάλη απάτη μέσω Facebook ή συνδρομητικά sites και πως σας κλέβουν! Στημένα παιχνίδια στο στοίχημα και αβαβα προγνωστικά μια μεγάλη απάτη τα τελευταία χρόνια παίζεται επάνω στους παίκτες του στοιχήματος φυσικά μιλάμε για τους στημένους αγώνες και τα θύματα τους κάναμε μια έρευνα και βρήκαμε τους τρόπους με τους οποίους προσπαθούν και πολλές φορές επιτυγχάνουν να εξαπατήσουν τους παίκτες διαβάστε τους με προσοχή Στημένα παιχνίδια με Συνδρομητικά Site Χθες βράδυ έβαλα στο Google να ψάξει για «στημένα παιχνίδια» ή αλλιώς «fixed matches». Και μάλιστα έβαλα Ειδήσεις τελευταίων 24 ωρών. Είναι πραγματικό τρομερό πως η αναζήτηση έβγαλε πάνω από 800 αποτελέσματα. Μάλιστα, στις περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις, το αποτέλεσμα της αναζήτησης με οδηγούσε σε ιστοσελίδες (websites) που υπόσχονταν σίγουρη επιτυχία σε περίπτωση που κάποιος στοιχημάτιζε σε παιχνίδι που ήταν στημένο.

2 Ενδεικτικά αναφέρω μερικά από τα αποτελέσματα: best-soccer-tips1x2.com, προσφερόταν next fixed match για τις Το στοίχημα ήταν είτε 2/1 είτε 1/2 για ημίχρονο/τελικό, δηλαδή ανατροπή, και μάλιστα εγγυόταν και 100% επιτυχία. Επίσης, παραθέτονταν και οι μέθοδοι πληρωμής (Skrill, Neteller, Paysafe, Ukash, Payoneer ή Moneygram) κατόπιν φυσικά αποστολής Απίστευτα πράγματα!!! brag-tips.sportal.tips περηφανευόταν πως έχει παιχνίδι για τις Για την ακρίβεια, το ακριβές σκορ ενός αγώνα με απόδοση πάνω από , κάτι το οποίο επίσης είναι 100% σίγουρο! Μάλιστα, στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα υπήρχαν και παραδείγματα αγώνων που «επαληθεύτηκαν», από τον Μάρτιο του 2015 μέχρι και σήμερα. Και μιλάμε για ακριβή σκορ με αποδόσεις από μέχρι και ! Χρησιμοποιούν ονόματα ακόμη και διεθνών ποδοσφαιριστών! Προξενεί ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση το γεγονός πως υπάρχουν ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν ονόματα ακόμη και διεθνών ποδοσφαιριστών για να ανέβουν στο ranking της Alexa και να βρίσκονται πολύ ψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης. Παράδειγμα η benzema1x2.com, με ευθεία αναφορά στον διεθνή Γάλλο επιθετικό της Real Madrid, Karim Benzema. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει και κάποιες ιδιαιτερότητες: κοκορεύεται πως έχει συνεργάτες σε Τουρκία, Γερμανία, Ιταλία, Κροατία παραθέτοντας μάλιστα τα ονόματα των συνεργατών. Για να μην βρεθώ προ δυσάρεστων εκπλήξεων, πουθενά εδώ δεν αναφέρεται ο όρος fixed matches, ωστόσο υπάρχει σιγουριά για πάνω από 95% επιτυχία σε παιχνίδια με αποδόσεις και πάνω από 90% για παιχνίδια σε αποδόσεις ! Ανάλογα πάντα με την συνδρομή που θα επιλέξει κανείς να κάνει εγγραφή. Πηγή stoiximaonline.com Θα πληρώσεις μόνο εαν βγει Μια νέα μέθοδος εξαπάτησης Σου λένε πως θα τους πληρώσεις μετά και μόνο αν βγει το σημείο. Διαλέγουν ένα ντέρμπι και δίνουν σε 3 διαφορετικά άτομα, 3 διαφορετικά σημεία. Στο πρώτο θύμα δίνουν τον άσσο, στον άλλο την ισοπαλία (Χ) και στον άλλο το διπλό. Όλα με αποδόσεις πάνω από Ένα θα βγει, κάποιος θα κερδίσει και θα πληρώσει οπότε θα γίνει και το θύμα του απατεώνα και για τα επόμενα παιχνίδια!

3 Στημένα παιχνίδια και Facebook Στημένοι αγώνες στο Στοίχημα και Facebook Tα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, όσοι ασχολούμαστε με το στοίχημα, έχουμε δει κατά καιρούς, διάφορους που πουλάνε Στημένα παιχνίδια στα social media έναντι ανταμοιβής. Το φαινόμενο μάλιστα όσο περνάει ο καιρός ολοένα και αυξάνεται δυστυχώς. Οι επιτήδειοι φτιάχνοντας ένα απλό λογαριασμό/προφίλ στο Facebook, πατάνε πάνω στην ανάγκη των ανθρώπων για εύκολο χρήμα, την αφέλεια και τον μαρασμό και καταφέρνουν να αποσπάσουν σημαντικά χρηματικά ποσά. Πως το κάνουν αυτό; Πολύ απλά με μπόλικο photoshop και ένα απλό developer tool που διαθέτουν όλα τα web browser (Firefox,Chrome κτλπ). Μερικοί προτιμούν να ανεβάζουν δήθεν κερδισμένα δελτία του ΟΠΑΠ και κάποιοι άλλοι ανεβάζουν φωτογραφίες από δελτία που παίχτηκαν online σε στοιχηματικές εταιρίες με τρελές αποδόσεις κυρίως σε ανατροπές ημίχρονα/τελικά. ΟΛΑ αυτά φυσικά είναι προϊόν επεξεργασίας, είτε από προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών, είτε από προγράμματα επεξεργασίας κειμένου που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Δυστυχώς είναι πολλά τα θύματα Ξέρουμε πολλές περιπτώσεις που έχουν πέσει θύματα και κλαίνε τα λεφτά τους, είτε 10 ευρώ, ακόμη και 1000 ευρώ έχουμε ακούσει. Υπήρξαν κάποιοι που το κατάλαβαν στην 1η φορά, όμως υπήρξαν και άλλοι που την πάτησαν 5-6 φορές για να το καταλάβουν. Οι αετονύχιδες ποντάρουν και στο εξής: Ότι η ηλεκτρονική δίωξη δεν ασχολείται με μικρο ποσά και όσες και καταγγελίες να δεχτεί, πολύ απλά τις προσπερνάει. Προτιμάει να πιάσει τους μεγάλους, παρά να ασχολείται με ψιλικατζήδες. Έτσι τα χαμένα 20άρικα και 50άρικα είναι καθημερινό φαινόμενο και οι απατεώνες συνεχίζουν το βιολί τους.

4 Υπάρχει περίπτωση να είχατε στημένα παιχνίδια και να τα διατυμπανίζατε? για ευρώ; Εγώ προσωπικά ούτε στο πατέρα μου δεν θα το έλεγα. Ένα παλαιό ρητό λέει: Το μυστικό παύει να είναι μυστικό όταν το ξέρουν πάνω από δύο άτομα, εγώ θα το πήγαινα ακόμη παραπέρα και θα έλεγα, παύει να είναι μυστικό αν το ξέρει πάνω από ένας. Οπότε όσο πιο πολλοί το ξέρουν, τόσο πιο πολύ είναι επικίνδυνο στο να χαλάσει. Βλέπετε όταν σε ένα παιχνίδι ξαφνικά πέφτουν πχ στον άσσο από διάφορες πηγές, τότε κινεί τις υποψίες και αυτόματα το παιχνίδι τίθεται υπό παρακολούθηση από την Ουέφα. Πάμε και στο κόλπο με τις ανατροπές και τα ημίχρονα/τελικά που έχουν κατακλύσει τα Facebook Group. Τι κάνουν οι έξυπνοι ; Διαλέγουν μία κατηγορία της οποίας τα παιχνίδια διεξάγονται την ΙΔΙΑ ημέρα (στην 2η Αγγλίας διεξάγονται συνήθως τα 11 από τα 12 παιχνίδια την ίδια ημέρα) και λένε πχ τι στο καλό, δεν θα έρθει ένα παιχνίδι (1 Ημίχρονο/Χ τελικό); Οπότε διαλέγουν 15 αγοραστές, στέλνουν 15 διαφορετικούς αγώνες με ημίχρονα/τελικά από την ΙΔΙΑ κατηγορία και αν πιάσει 1 στα 15 μπλοκάρουν τους υπόλοιπους δεκατέσσερις (χαμένους) και κρατάνε τον έναν. Ανεβάζουν και την προσωπική τους συνομιλία σε φωτογραφία και έτσι γίνονται απολύτως πιστευτοί. Kαλό το κόλπο ε;;; Αν προσέξετε στις προσωπικές τους σελίδες θα δείτε ότι στα σχόλια από κάτω είναι πολλά άτομα μπλοκαρισμένα. Δυστυχώς έτσι παίζεται το παιχνίδι και θα πρέπει να είσαστε πολύ προσεκτικοί. Στημένα κερδισμένα Δελτία Ενα απλό κόλπο για να τραβήξουν θύματα είναι να παρουσιάζουν δελτία με απίστευτες αποδόσεις, ημίχρονα τελικά, σκόρ, ακριβές σκόρ κλπ Πως το κάνουν? Εχουν φίλο που έχει προποτζιδικο βαράνε σε ένα ματς διάφορα σκορ ανατροπές κτλ βαράς και ένα ποσό 500 ευρώ και στο καπάκι τα ακυρώνουν όλα τα δελτία που έπαιξαν. και άμα κάτσει κάποιο τα δημοσιεύουν! Επίλογος Απο ότι καταλάβατε δεν υπάρχουν στημένα παιχνίδια στο Facebook ή στα συνδρομητικά sites που έτσι σας τα πλασάρουν πόσο ποιο απλά να το πούμε! Στηριχθείτε στην δική σας έμπνευση και στρατηγική ή επιλέξτε tipsters που παρακολουθείτε

5 και ξέρετε ότι γνωρίζουν το στοίχημα και ιδίως κάποια συγκεκριμένα πρωταθλήματα καθώς κανείς δεν εξπέρ σε όλα! Καλή σας επιτυχία!

6 Πώς κάνουμε trading στο στοίχημα χωρίς την Betfair ή ανταλλακτήρια! Τι είναι το trading στοιχήματος; Το trading στοιχήματος με απλά λόγια είναι η αγορά και πώληση των αποδόσεων ενός στοιχήματος. Οι παίκτες ποντάρουν υπέρ σε μια απόδοση εάν πιστεύουν ότι θα επαληθευτεί το στοίχημα, ή στοιχηματίζουν κατά εάν προβλέπουν πως η συγκεκριμένη επιλογή θα χάσει. Χρειάζεται να πραγματοποιηθούν και οι 2 ενέργειες σε μια συγκεκριμένη επιλογή, ώστε να ολοκληρωθεί το trading. Το trading των αποδόσεων μπορεί να ολοκληρωθεί είτε κατά τη διάρκεια του αγώνα, είτε πριν καν την έναρξή του! Παράδειγμα trading ενός αγώνα: Αν υποθέσουμε ότι αγωνίζεται ο Ολυμπιακός εναντίον του Παναθηναϊκού και θέλουμε να στοιχηματίσουμε στο over2.5. Είναι ένα λογικό στοίχημα, αφού και οι δυο ομάδες αρέσκονται στα πολλά γκολ. Ξεκινάμε την τοποθέτηση του στοιχήματος με 100 στην αρχική απόδοση του 2,25 για να κερδίσουμε καθαρά 125. Αν στα πρώτα δέκα λεπτά μπει γκολ είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να γίνει trading. Σε αυτή την περίπτωση αρχίζει να μειώνεται η απόδοσή του over 2,5 και να αυξάνεται του under2.5. Με το που μπουν 2 γκολ στο ματς, τότε αγοράζουμε την απόδοση του under2.5 ώστε να είμαστε κερδισμένοι, ανεξαρτήτως τον αριθμό των γκολ που θα επιτευχθούν. Ας υποθέσουμε πως την αγοράζουμε σε απόδοση του 5,00. Ποντάρουμε 50 από το υποτιθέμενο κέρδος των 125 που θα πιάσουμε, εάν τελικά επαληθευτεί το over2.5 και πλέον μπορούμε να παρακολουθήσουμε ξέγνοιαστοι την συνέχεια του ματς, αφού είτε σημειωθεί 3ο τέρμα είτε το παιχνίδι λήξει έχοντας παραμείνει στα 2 γκολ, εμείς είμαστε κερδισμένοι. Γιατί:

7 100 x 2,25 = 225 (σε περίπτωση over2.5). 50 x 5,00 = 250 (σε περίπτωση under2.5). Συνολικό ποντάρισμα 150 Άρα με over 2,5 το καθαρό μας κέρδος είναι: = 75. Με under 2,5 το καθαρό μας κέρδος είναι: = 100. Tips / Συμβουλές Ποντάρετε στην άνοδο ή στην κάθοδο των αποδόσεων κι όχι στο τελικό αποτέλεσμα. Ποτέ δεν ποντάρουμε όταν θέλουμε να κάνουμε trading σε ποσοστό κάτω του 2,00, το αρχικό μας στοίχημα. Συνοψίζοντας Αξίζει να δοκιμάσετε την τύχη σας στο trading και ξεκινήσετε να κερδίζετε χρήματα στο στοίχημα. Ενδεχομένως στην αρχή θα χάσετε χρήματα μέχρι να μάθετε πώς να παίζετε σωστά αλλά όταν γίνει αυτό, θα αυξήσετε κατά πολύ τις πιθανότητες να βγαίνετε κερδισμένος στα στοιχήματα σας και θα καταφέρει μέσω των σωστών καλύψεων να ελαχιστοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο τις απώλειες από ένα αποτυχημένο trading. Γι αυτό πριν την τοποθέτηση των στοιχημάτων με πραγματικά χρήματα, σιγουρευτείτε ότι έχετε καταλάβει πλήρως την διαδικασία και την λογική που λειτουργεί το trading. Tips O Stoiximan σας δίνει τις υψηλότερες αποδόσεις στο Live Cashout από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που συγκρίναμε. Επίσης ο Stoiximan μπορεί να συνδυάσει το Live Cashout με παρολί και αγώνες pre match, οπότε είναι η καλύτερη επιλογή!

8 Χαμηλά όρια σε Στοιχηματική Εταιρία Σε ποιες περιπτώσεις μπαίνουν και πως μπορείτε να τα αποφύγετε Οι στοιχηματικές εταιρίες είναι επιχειρήσεις που σκοπός τους είναι το κέρδος. Γι αυτό και για να βγουν οι αποδόσεις σε έναν αγώνα, ακολουθείται μια χρονοβόρα διαδικασία.αρχικά ο bookmaker αναλύει τα αριθμητικά δεδομένα του γεγονότος μέσα από εξειδικευμένα και πανίσχυρα προγράμματα. Στα εργαλεία του αυτά προσθέτει: τη βαθμολογική θέση των ομάδων, τη βαθμολογική διαφορά που έχουν μεταξύ τους, την φόρμα των ομάδων, την αγωνιστική συμπεριφορά που έχουν οι γηπεδούχοι στην έδρα τους και αντίστοιχα οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας, τον αριθμό των γκολ που βάζει αλλά και δέχεται η μία και η άλλη ομάδα (συνολικά, εντός και εκτός) και τέλος την μεταξύ τους προϊστορία. Αφού λοιπόν τα εργαλεία, αναλύσουν τα παραπάνω δεδομένα και βγάλουν τις αποδόσεις, στη συνέχεια προσθέτει το κέρδος που θέλει να βγάλει απ όλο το παιχνίδι, ανεξαρτήτου τελικού αποτελέσματος. Οι bookmakers δεν συμπαθούν καθόλου τους πολύ κερδισμένους, μεθοδικούς ή επαγγελματίες παίκτες. Ένας τρόπος για να τους αντιμετωπίσουν και να τους ωθήσουν προς την έξοδο, είναι με το να χαμηλώσουν τα όρια στο ποντάρισμα. Εάν τύχει και είστε ένας απ αυτούς, τότε το πιθανότερο είναι ο λογαριασμός σας να έχει μπει στο «μικροσκόπιο» τους και η επανάληψη τέτοιων πονταρισμάτων να οδηγήσει αυτόματα το λογαριασμό σε όρια ή ακόμα και στο κλείσιμο.

9 Για ποιούς λόγους μπορεί να συμβεί αυτό και με ποιο τρόπο μπορείτε να το αποφύγετε? Μάθετε τους πιο σημαντικούς λόγους που ο λογαριασμός σας μπορεί να «φάει» όρια και πώς μπορείτε να τα αποφύγετε. Μονά Στοιχήματα Παίζοντας ως επί το πλείστον μονά στοιχήματα κι όχι παρολί, αποφεύγεις τον πολλαπλασιασμό της γκανιότας, με συνέπεια το προσδοκώμενο κέρδος των τοιχηματικών εταιρειών να είναι μικρότερο. Ο λογαριασμός σας μπαίνει αυτόματα στο «μικροσκόπιο» και η επανάληψη τέτοιων πονταρισμάτων θα οδηγήσει αυτόματα το λογαριασμό σε όρια ή ακόμα και στο κλείσιμο. Συμβουλή: Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα στοίχημα που θεωρείτε ότι θα χάσει στην εταιρεία που κερδίζετε συνέχεια και να το καλύψετε παίζοντας το σε κάποια άλλη εταιρεία. Περίεργα Πονταρίσματα στα μονά στοιχήματα Βλέποντας οι bookmakers να επαναλαμβάνονται από την μεριά σας κάποια περίεργα πονταρίσματα, αυτόματα μπαίνετε στο μάτι της εταιρείας διότι η παραπάνω τακτική πονταρίσματος θεωρείται ύποπτη για την εταιρεία και δείχνει arbitrage, ακόμα και αν δεν είναι. Ο όρος Arbitrage προέρχεται από τα οικονομικά και αποτελεί την πρακτική της εκμετάλλευσης μιας διαφοράς τιμής μεταξύ δύο αγορών. Είναι μια επενδυτική ευκαιρία που επιφέρει κέρδος χωρίς ρίσκο. Στην περίπτωση του οnline στοιχήματος σε αθλητικά γεγονότα, οι «τιμές» είναι οι αποδόσεις και οι αγορές είναι δύο οι περισσότεροι ανταγωνιστές bookmakers. Συμβουλή: Στα μεγάλα πονταρίσματα που σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε, καλό θα είναι τα ποσά να είναι ακέραια, χωρίς δεκαδικά ψηφία. Ποντάροντας στα μονά στοιχήματα με σύστημα Οι εταιρείες δεν συμπαθούν τους παίκτες που ποντάρουν με συστήματα αυξητικού πονταρίσματος. Υπάρχουν πολλά δημοφιλή συστήματα πονταρίσματος, όπως για παράδειγμα διπλασιασμός κεφαλαίου τα οποία σας δίνουν ένα περιθώριο να κερδίσετε 1 στα 4 στοιχήματα κοκ. Μετά από μερικά πονταρίσματα αυτόματα ο λογαριασμός μπαίνει σε επιτήρηση και το τμήμα των traders εξετάζει το παικτικό σας προφίλ. Εάν θεωρηθείτε «επαγγελματίας» αυτόματα θα δείτε τα όρια σας να ελαττώνονται δραματικά. Συμβουλή: Αποφύγετε τα συστήματα διπλασιασμού. Εάν θέλετε υποχρεωτικά να παίξετε με σύστημα αύξησης πονταρίσματος να προτιμάτε περισσότερες εταιρείες. Ποσοστό επιτυχίας και ποσό κέρδους Εάν είσαι από αυτούς που μονίμως κερδίζεις σε μονά αποδεκτά παιχνίδια, οι εταιρείες σου βάζουν όρια γιατί σε θεωρούν καλό παίκτη και συνεπώς «ασύμφορο» γι αυτούς. Συμβουλή: Μετά από ένα κερδοφόρο σερί, καλό θα είναι να χάνετε κάποια στοιχήματα στον συγκεκριμένο μπουκ για να βγαίνει ο λογαριασμός από το «μικροσκόπιο».

10 Ανάληψη κερδών Εάν κερδίζετε συνεχώς η αύξηση του υπολοίπου σας θα συνοδευτεί με όρια. Οι στοιχηματικές εταιρίες δεν συμπαθούν τους παίκτες που κάνουν ανάληψη ολόκληρου του ποσού που έχουν στον λογαριασμό τους, γιατί θεωρούν πως έτσι δεν θα ξαναμπούν στην διαδικασία να τζογάρουν και δεν θα επιστραφούν ποτέ τα κέρδη τους. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για κάθε ανάληψη σας στην τράπεζα η εταιρεία πληρώνει μία προμήθεια ακόμα και εάν δεν σας τη μεταβιβάζει. Προτιμάτε τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπου δεν υπάρχουν χρεώσεις στην ανάληψη. Συμβουλή: Για να επιμηκύνετε την «αντοχή» του λογαριασμού σας μην κάνετε ανάληψη όλου του ποσού μετά από ένα κερδοφόρο σερί. Αφήστε στο λογαριασμό τουλάχιστον το 25-30%. Άλλες περιπτώσεις Οι παραπάνω είναι οι πιο σημαντικοί από τους κυριότερους λόγους για τους οποίους μία στοιχηματική εταιρεία μπορεί να θέσει όρια στον λογαριασμό σας. Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι λόγοι που αξίζουν της προσοχής σας, λόγοι όμως που δεν μπορείτε να κάνετε κάτι γι αυτό κι εφόσον ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, ώστε να αποφύγετε να μπει ο λογαριασμός σας στο «μικροσκόπιο» τους. Αυτοί είναι: Επιμονή σε ένα ποντάρισμα, ειδικά σε μη δημοφιλή αγορές/παιχνίδια Πολλές φορές βλέπετε δυνατά ένα σημείο και προσπαθείτε να ποντάρετε ένα σεβαστό ποσό. Μόλις επιλέγετε τοποθέτηση στοιχήματος βλέπετε ότι τα όρια είναι μικρότερα και αποστέλλεται το αίτημα σας στον trader ο οποίο θα δεχτεί ή όχι το ποντάρισμα. Εάν το αίτημα σας απορριφθεί και εσείς επιμένετε να προσπαθείτε αυτόματα γίνεστε στόχος. Ειδικά εάν το στοίχημα κερδίσει και επαναλάβετε την ίδια τακτική σε πολλά στοιχήματα. Χώρα προέλευσης Οι εταιρείες κατηγοριοποιούν κάθε χώρα. Για παράδειγμα οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης ή της Λατινικής Αμερικής έχουν περισσότερους «ύποπτους» λογαριασμούς από τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης. Αυτόματα οι λογαριασμοί θα έχουν και μικρότερα όρια. Στοιχηματικές που ΔΕΝ σας βάζουν εύκολα χαμηλά όρια GOALBET, NOVIBET, NETBET, BETSHOP, STOIXIMAN Συμβουλή: Μην παίζεται μόνο σε 1-2 στοιχηματικές ανοίξτε λογαριασμό σε 5-6 να σπάτε τα στοιχήματα και τα ποσά σε διάφορες στοιχηματικές εταιρίες εάν θέλετε να διατηρήσετε τους λογαριασμού σας και τα στοιχηματικά όρια Επίσης έτσι κερδίζετε και τα μπόνους εγγραφής και συγκρίνετε αποδόσεις!

11 Γιώργος Παρασκεύας «Ο γκουρού του στοιχήματος» και οι 13 κανόνες του! Ποιος ήταν ο Γιώργος Παρασκεύας» Ο άνθρωπος που ζούσε από το Στοίχημα» Λίγα λόγια για έναν άνθρωπο που όσοι ασχολούνται με το στοίχημα σίγουρα γνωρίζουν, είτε σαν όνομα είτε τον είχαν διαβάσει και πήραν έστω κάτι από αυτών. Αξίζει λοιπόν να διαβάσετε το παρακάτω κείμενο για τον Γιώργο Παρασκευά και νομίζω ότι κάτι μπορούμε να κρατήσουμε για τον τρόπο παιχνιδιού μας. Τον έστειλαν οι γονείς του στην Αγγλία για να σπουδάσει δικηγόρος. «Αν ήταν να έκανα ότι γούσταραν άλλοι, ίσως να ήμουν ένας δικηγόρος της πλάκας και να λιμοκτονούσα» λέει ο ίδιος φτύνοντας τον κόρφο του. Ο Γιώργος Παρασκευάς άλλα πράματα είχε στα μυαλά του. Στοίχημα, σκυλοδρομίες, ιπποδρομίες. Μία χαρακτηριστική αναφορά του για μια ιπποδρομία ήταν για έναν σταβλίτη που έδωσε 3 κουβάδες νερό πριν την κούρσα στο άλογο (φαβορί της κούρσας) και δε μπορούσε να πάρει τα πόδια του στην κούρσα με συνέπεια να χάσει ότι είχε απομείνει ποντάροντας πάνω στο συγκεκριμένο άλογο. Αν ο Nick the Greek ήταν προφέσορας στο πόκερ, ο Τζον Τάραμας μετρ των καζίνο, τότε ο Γιώργος Παρασκευάς υπήρξε ίσως ο μεγαλύτερος γκουρού του στοιχήματος ποδοσφαιρικών αγώνων. Δεν πρόβλεπε αποτελέσματα αγώνων, αλλά επέλεγε και περίμενε. Δεν ποντάριζε σε ομάδες, αλλά σε αποδόσεις στοιχηματικής ευκαιρίας. Δεν ήθελε να κερδίζει σε καθημερινή βάση, αλλά σε βάθος χρόνου.

12 Στα μέσα της δεκαετίας του 90 και ενώ πολλές από τις σημερινές εταιρίες στοιχημάτων δεν υπήρχαν, έστησε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Ηλιούπολη σε ένα διαμέρισμα μια εταιρία πληροφόρησης η οποία πουλούσε τα αποτελέσματα των αγώνων από το τηλέφωνο, δίνοντας τα live scores των αγώνων. Το τηλέφωνο ήταν , όπου μέσω του συγκεκριμένου ο ίδιος ο Γιώργος Παρασκευάς ενημέρωνε για τα αποτελέσματα των αγώνων. Είχε στήσει 5 6 πιάτα πάνω στην ταράτσα του και έτσι εκείνος είχε live τα αποτελέσματα τα οποία και αναμετέδιδε. Επίσης η γραμμή άνηκε στον ίδιο και μέσω αυτής πουλούσε τις ειδήσεις και όλα τα νέα των ομάδων. Οι διαδικτυακές του σελίδες ήταν πρώτα το beto και στην συνέχεια το Betonet, που αποτέλεσε και την πρώτη σοβαρή προσπάθεια συνδρομητικού site στην χώρα. Το 2002 δημιούργησε μια ισχυρή ομάδα συντακτών που δεν την αποτελούσαν επαγγελματίες δημοσιογράφοι, αλλά εραστές του στοιχήματος, με βαθιά γνώση ο καθένας σε διαφορετικά πρωταθλήματα και με μεγάλο μεράκι και διάθεση πρόσφεραν στους συνδρομητές όχι ξερά σημεία και προφητείες για σίγουρα κέρδη, αλλά ουσιαστική ενημέρωση, ψαγμένες προσεγγίσεις, εκτιμήσεις και συζητήσεις στο forum που έχουν μείνει ιστορικές. Σπάνια έβγαινε σε ράδιο και τηλεόραση, παρόλο που ήταν αρεστός από τον κόσμο που ήθελε να τον ακούει, καθώς θεωρούσε τριβή του ονόματος του όπως υποστήριζε. Δηλώνει άτομο που κάνει ότι του αρέσει και έχει καταφέρει, αυτό που του αρέσει να το κάνει επάγγελμα. Είχε υποστεί πενταπλό by pass και όμως καπνίζει το ένα τσιγάρο πίσω από το άλλο. Όταν δεν καπνίζει τσιγάρο, ανάβει το πούρο του. Όταν τελείωνε την κούπα του καφέ του, γέμιζε το ποτήρι του ουίσκι. Στα μέσα Ιουλίου του 2006 έφυγε από τη ζωή, τον πρόδωσε η βασανισμένη καρδιά του. Οι κανόνες του Γιώργου Παρασκεύα Παίζουμε μια ομάδα μόνο σε απόδοση που μας ικανοποιεί. Δεν υπάρχουν «άχαστα» (μετάφραση: ακόμη και η Παρί παίζοντας με δύο παίκτες παραπάνω, βομβαρδίζοντας την εστία της Ρεν και σπάζοντας τα δοκάρια, μπορεί να χάσει!). ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ αμφίρροπα ματς και τοπικά ντέρμπι. Ποντάρουμε σε νίκες, αποφεύγουμε τα «Χ». Παίζουμε όσο το δυνατόν λιγότερους αγώνες, αποφεύγουμε τα μεγάλα στοιχήματα, δεν απλώνουμε το παιχνίδι μας σε πολλά ματς. Εχουμε προκαθορισμένη ετήσια κάβα, παίζουμε μόνο όσα αντέχει η τσέπη μας, ποτέ με δανεικά, ποτέ με λεφτά που προορίζονται γι αλλού. Προσπαθούμε να εξειδικευτούμε σε κάποια πρωταθλήματα και να μην παίζουμε αυτά που δεν γνωρίζουμε. ΠΑΙΖΟΥΜΕ με βάση κυρίως τη φόρμα, σε συνδυασμό με τις απουσίες και ενίοτε την προϊστορία και το κίνητρο (αν μπορούμε να το στοιχειοθετήσουμε). Προτιμάμε τα πρωταθλήματα, κι όχι Κύπελλα και διεθνείς διοργανώσεις. Κρατάμε χαμηλά τα πονταρίσματά μας στις πρώτες 5-7 αγωνιστικές των πρωταθλημάτων. Μένουμε σεμνοί και προσγειωμένοι μετά από μια μεγάλη νίκη, επιλέγουμε αποχή μετά από μια μεγάλη ήττα. Βλέπουμε το στοίχημα ως επένδυση, βάζουμε στόχους στην αρχή της σεζόν και κάνουμε απολογισμό στο τέλος της (και ενδιάμεσα κρατάμε βιβλίο εσόδων εξόδων), παίζουμε για να κερδίσουμε και γιατί γουστάρουμε το άθλημα, δεν αφήνουμε να μας κυριεύσει το πάθος ή η ηττοπάθεια. ΔΕΝ κατηγορούμε τρίτους όταν χάνουμε (την ώρα που διαβάζαμε τα επιχειρήματά τους, είχαμε και δικό μας μυαλό μέσα στο κεφάλι μας). Κάνουμε αυτοκριτική, εντοπίζουμε τα λάθη μας, και τις επόμενες φορές τα αποφεύγουμε (ΟΛΕΣ τις επόμενες φορές, αν είναι να τα ξεχνάς στο τρίμηνο, δεν έχεις κάνει τίποτα). ΠΑΙΖΟΥΜΕ επιλεκτικά και όχι κάθε μέρα, το στοίχημα δεν τελειώνει ποτέ, μην παίζετε ρέστα.

13 Οσο σημαντική είναι η επιλογή ενός αγώνα, άλλο τόσο σημαντική είναι και η απόρριψη ενός άλλου. Δεν κάνουμε ποτέ τους ξερόλες και τους μάγκες. Και αποφεύγουμε να χάνουμε χρόνο (και ίσως χρήμα) διαβάζοντας προγνωστικά ανθρώπων που τους έχουμε τσακώσει να το παίζουν ξερόλες και μάγκες. ΣΤΗΜΕΝΑ παιχνίδια υπάρχουν, αλλά οι fair εκπλήξεις και «μαγικές εικόνες» είναι πολύ περισσότερες. Μη μαλώνετε με τις γυναίκες σας για το στοίχημα (αν δεν τους αρέσει να παίζετε, ή φροντίστε να κερδίζετε για να το βουλώνουν, ή πείτε ψέματα ότι το κόψατε και παίξτε στη ζούλα με λίγα χρήματα για να μη το πάρουν πρέφα). ΕΝΑ αουτσάιντερ που κερδίζει κάπου κάπου, είναι προτιμότερο από ένα φαβορί που χάνει κάπου κάπου. Δεν «αγοράζουμε λεφτά» (δηλαδή όχι σημεία με απόδοση κάτω του 2,00) και δεν παίζουμε ειδικά στοιχήματα. ΠΟΤΕ μην προσπαθείτε να κερδίσετε πίσω αυτά που έχετε χάσει. Θεωρήστε τη χασούρα σας ένα τελειωμένο κεφάλαιο, ξεχάστε την, πείτε χαλάλι και αρχίστε από την αρχή. Η ιδέα ότι δεν μπορούν να χάσουν όλα είναι ο συντομότερος δρόμος για τον οικονομικό γεντικουλέ. ΠΟΤΕ μην ποντάρετε ένα άλογο ή μια ποδοσφαιρική ομάδα μόνο και μόνο επειδή είχε χάσει την τελευταία φορά που την ποντάρατε και σας χρωστάει. Το πιο πιθανό είναι να ξαναχάσει και να σας χρωστάει περισσότερα ή, μάλλον, να χρωστάτε εσείς αρκετά. ΜΗΝ παίζετε σε κάθε κούρσα ή σε κάθε αγωνιστική ποδοσφαίρου. Θα σας φάει η γκανιότα, ενώ εσείς δεν θα φάτε τίποτα. Απεναντίας, θα πεινάσετε. ΠΟΤΕ μην παίζετε περισσότερα από όσα μπορείτε να χάσετε χωρίς να υποφέρει η οικογένειά σας, γιατί στο τέλος ΘΑ χάσετε. Είναι ο απαράβατος νόμος της γκανιότας. Οταν ο ΟΠΑΠ κρατάει 60% του τζίρου, όταν ο ΟΔΙΕ κρατάει 20% σε κάθε στοίχημα, όταν οι μπουκ παίζουν με 13% και βάλε σε κάθε αγώνα, όταν η ρουλέτα έχει σχεδόν 3% υπέρ της σε κάθε βόλτα που κάνει το μπαλάκι, δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσετε μακροχρόνια. Εάν πιστεύετε ότι οι άλλοι που χάνουν είναι μαλάκες, ενώ εσείς είστε οι εκλεκτοί της θεάς τύχης, οι μακροχρόνια κερδισμένοι μάγκες, τότε όχι μόνο θα πεινάσετε, αλλά επίσης θα πεθάνετε στην ψάθα! Το να κοροϊδεύετε τους άλλους είναι τεράστιο πρόβλημα. Το να κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας είναι θανάσιμο! ΠΑΝΤΟΤΕ να ψάχνετε για την ευκαιρία. Πολύ συχνά, ένα αουτσάιντερ προσφέρει καλύτερη παικτική ευκαιρία από ένα καυτό φαβορί. Μάθετε να στέκεστε καραούλι και να περιμένετε την ευκαιρία. Μάθετε να υπολογίζετε πιθανότητες και να σκέφτεστε λεφτά αντί άλογα και ομάδες. Και βέβαια ένα κερδισμένο φαβορί είναι καλύτερο από ένα χαμένο αουτσάιντερ, αλλά, μακροχρόνια, είναι με τα αουτσάιντερ που ουρλιάζουν, είναι με τις παικτικές ευκαιρίες που κερδίζονται τα σοβαρά φράγκα, και όχι με τα καυτά φαβορί.

14 Σύστημα με τα Χ του Γεωργίου στο Στοίχημα Tο σύστημα που πληρώνει με τα Χ το ακολουθώ πιστά σε όλες τις διοργανώσεις των εθνικών ομάδων και είναι μια ιδέα πρόταση που την είχα ακούσει πριν χρόνια, ένα βράδυ στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ, στην εκπομπή του Γιώργου Γεωργίου το Καφενείο των φιλάθλων. Μόνο σε μία διοργάνωση δεν βγήκα κερδισμένος και αυτή ήταν το Mundial Κι ο λόγος ήταν ότι το Χ στην συγκεκριμένη διοργάνωση, ήρθε την 13η αγωνιστική, πράγμα που σήμαινε πως ξεκινώντας με αρχικό ποντάρισμα τα 10, θα έπρεπε να διαθέσεις κοντά στις για να επαληθευτεί. Εάν είχες να το διαθέσεις, θα έβγαινες με ένα καθαρό κέρδος της τάξεως των περίπου. Προσωπικά δεν το είχα και σταμάτησα στην 7η αγωνιστική όπου το ποντάρισμα μου είχε φτάσει στα 640. Θέλοντας να ρεφάρω κάποια χρήματα από τα χαμένα, ξεκίνησα ξανά από την αρχή με 10 ποντάρισμα στην 8η αγωνιστική, φτάνοντας στην 13η αγωνιστική όπου και επαληθεύτηκε το σημείο, δίνοντας μου έτσι την δυνατότητα να πάρω πίσω όσα χρήματα είχα ποντάρει στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Κατ αρχήν το βασικό στο σύστημα αυτό είναι ότι δουλεύει με μονά αποδεκτά παιχνίδια. Δεύτερον πολύ βασικό είναι το να έχεις ένα κεφάλαιο να διαθέσεις για τα παιχνίδια, τρίτον να μην κοιτάς ποιες ομάδες αγωνίζονται, τέταρτον να μην απογοητευτείς αν τα αποτελέσματα πάνε στραβά στην αρχή και πέμπτον μόλις κερδίσεις ξεκινάς πάλι από την αρχή όσον αφορά το αρχικό σου ποντάρισμα. Στατιστικά είναι σπάνιο να μην κάτσει Χ σε έξι συνεχόμενα ματς. Λέει ο Γιώργος Γεωργίου με τον απαράμιλλο τρόπο που περιγράφει : «Ποιο σημείο δίνει συνήθως την καλύτερη απόδοση; Το Χ. Μέσο όρο δίνει γύρω στο τρία. Ξεκινάω λοιπόν και παίζω το πρώτο παιχνίδι ξερό Χ.Ας πούμε ότι ξεκινάω με 10. Ας πούμε ότι το ματς δεν κάθεται Χ. Πάω αμέσως στο επόμενο ματς. Ποντάρω πάλι στο Χ, όμως με διπλασιασμό των χρημάτων 20. Πάλι δεν μου κάθεται το Χ. Πάω στο επόμενο και ποντάρω πάλι Χ, όμως με διπλασιασμό των χρημάτων 40. Δεν κάθεται και τώρα το Χ; Πάω αμέσως στο επόμενο ματς

15 ποντάροντας 80. Αν και αυτή τη φορά δεν κάτσει το Χ, ποντάρω στο επόμενο ματς πάλι Χ με διπλασιασμό χρημάτων, δηλαδή 160. Αν και αυτή τη φορά δεν κάτσει το Χ, ποντάρω στο επόμενο ματς πάλι Χ με διπλασιασμό χρημάτων, δηλαδή 320.Μόλις μου έκατσε το Χ στο έκτο παιχνίδι, που θα χει ως συνήθως 3,00 απόδοση, η είσπραξη που έκανα θα είναι 320 Χ 3,00=960. Θα έχω παίξει μέχρι τότε =630, άρα θα έχω κέρδος 330. Δοκιμάστε τον τρόπο που σας προτείνω και άντε, σε καλή μεριά και καλοφάγωτα». Ακολουθώντας την πρόταση του συμπαθέστατου Γιώργου Γεωργίου και ξεκινώντας με αρχικό ποντάρισμα 10, από την πρώτη μέρα των αγώνων του Copa America 2015, σας δίνω παρακάτω ενδεικτικά για τους 26 αγώνες και υπολογίζοντας θεωρητικά την ισοπαλία με απόδοση 3,00, ποιό θα ήταν το κέρδος μας. Βγήκαμε κερδισμένοι κατά 1030.

16 Στρατηγική : Σύστημα Martingale / Διπλασιασμός Στοιχήματος Το σύστημα Martingale ή Διπλασιασμός στοιχήματος, βασίζεται στην θεωρία όπου τα πονταρίσματα πρέπει να γίνονται σε συγκεκριμένα στοιχήματα, με το ποσοστό επιτυχίας να βρίσκεται στο 50%, και με ανάλογη αυξομείωση τους, ανάλογα το αποτέλεσμα που θα φέρει η το στοιχηματικό γεγονός που έχετε επιλέξει. Η βασική αρχή του Martingale είναι πως τα πονταρίσματα πρέπει να γίνονται σε συγκεκριμένα στοιχήματα και με συγκεκριμένη χρονική σειρά. Η άμεση εφαρμογή του γίνεται σε σύστημα 2 επιλογών (πχ μαύρο-κόκκινο, μονά-ζυγά, under-over) και σε αποδόσεις 2 και άνω. Ο παίχτης ορίζει ένα αρχικό ποσό και ποντάρει στο σημείο επιλογής του. Σε περίπτωση νίκης, κρατά το κέρδος και ποντάρει ξανά το αρχικό ποσό. Σε περίπτωση ήττας διπλασιάζει το ποντάρισμα του έως ότου αυτό επαληθευτεί. Παράδειγμα: Για να το κατανοήσετε καλύτερα θα σας αναφέρουμε ένα παράδειγμα στην πράξη:

17 Έστω ότι ο παίκτης έχει σημείο αναφοράς το ποντάρισμα 1. Παίζει 4 φορές στο Μαύρο και χάνει, ενώ την 5η φορά κερδίζει. Τα πονταρίσματα του σε αξία θα είναι 1, 2, 4, 8 και 16. Την 5η φορά που θα κερδίσει θα λάβει πίσω 32. Συνολικά θα έχει ποντάρει ( ) 31. Μ αυτόν τον τρόπο θα έχει καταφέρει να έχει τουλάχιστον κέρδος 1. Η στρατηγική αυτή επίσης ορίζει ως μέγιστο όριο διπλασιασμού τις 8 φορές καθώς από εκείνο το σημείο και πάνω ξεφεύγουν οι απώλειες. Απευθύνεται σε: Παίκτες με επιθετική φιλοσοφία στο ποντάρισμα τους, που παίζουν σε γεγονότα με απόδοση 3.οο και άνω, και διαθέτουν μεγάλο μπάτζετ και υπομονή. Εάν διαθέτεις όλα τα παραπάνω τότε το ρίσκο σου είναι χαμηλό. Επίλογος Συνοψίζοντας, είναι ένα σύστημα που είναι αμφιλεγόμενο. Tο προτιμούν όσοι παίζουν συνήθως ισοπαλίες που πληρώνουν κατά μέσο όρο πάνω από 3,00 απόδοση και αφήνουν ένα πιο σεβαστό κέρδος. Πολλοί πιστεύουν ότι είναι πολύ δύσκολο να χάσει κάποιος 8,9 ή και 10 διαδοχικές φορές, στον τζόγο όμως ο παράγοντας τύχη παίζει πάντα τον πρωτεύοντα ρόλο και όλα είναι πιθανά.

18 Σύστημα Labouchere στο Στοίχημα Το σύστημα Labouchere είναι μία στρατηγική πονταρίσματος όπου ο παίκτης δεν είναι υποχρεωμένος να αυξάνει το ποντάρισμα του με διπλασιασμούς. Στο σύστημα Labouchere χρησιμοποιείται μία σειρά από αριθμούς μέσα σε μία γραμμή για να καθοριστεί το ύψος του στοιχήματος, που ακολουθείται από μία νίκη ή μία ήττα. Πριν αρχίσει το παιχνίδι, ο παίκτης αποφασίζει το συνολικό ποσό που θέλει να παίξει και κάνει μία λίστα από μικρότερα ποσά τα οποία στο άθροισμα κάνουν το συνολικό ποσό. Ο παίκτης προσθέτει νούμερα στην αρχή και στο τέλος της γραμμής για να καθορίσει το μέγεθος του επόμενου στοιχήματος. Όταν κερδίζει αφαιρεί νούμερα από την γραμμή και χρησιμοποιεί λιγότερα. Αν χάσει, τότε προσθέτει νούμερα πάνω στην γραμμή. Αυτό το σύστημα είναι πολύ πιο ευέλικτο, ώστε ο παίκτης να καθορίσει μόνος του τα όρια που έχει σύμφωνα με την οικονομική δυνατότητα του. Αυτό το σύστημα έχει σχεδιαστεί έτσι όταν ο παίκτης κερδίσει το ένα τρίτο του αρχικού του κεφαλαίου να έχει φτάσει στο μέγιστο επίπεδο κέρδους.

19 Παράδειγμα: Πρώτα επιλέγονται οι δύο ακραίοι αριθμοί από τη λίστα και ποντάρεται το άθροισμά τους. Ας πούμε για παράδειγμα ότι έχουμε τους αριθμούς 1,2,3,4,5,6,7. Τότε στο πρώτο παιχνίδι ποντάρουμε 1+7 δηλαδή 8. Αν κερδίσουμε τότε απλά διαγράφουμε τους αριθμούς και συνεχίζουμε στους πιο μέσα δηλαδή θα ποντάρουμε 8 (2+6). Αν χάσουμε τότε δεν διαγράφουμε τους αριθμούς αλλά αντίθετα προσθέτουμε το ποντάρισμά μας στο τέλος της λίστας. Δηλαδή η νέα λίστα θα γίνει 1,2,3,4,5,6,7,8 και το επόμενο ποντάρισμά μας θα είναι 9 (1+8). Το παιχνίδι σταματάει όταν σβήσουμε όλους τους αριθμούς από τη λίστα, οπότε θα είμαστε κερδισμένοι. Φυσικά ούτε αυτή η τεχνική δεν φέρνει σίγουρα κέρδη απλά είναι μία ενδιαφέρουσα μέθοδος για να απολαύσει κάποιος πιο πολύ το παιχνίδι του. Μία παραλλαγή είναι ότι μπορούμε να σπάμε τη λίστα σε μικρότερους αριθμούς για να αποφεύγουμε τα μεγάλα πονταρίσματα. Για παράδειγμα αν έχουμε στο τέλος της λίστας μας το 9 μπορούμε να ξεκινήσουμε μία υπογραμμή με τους αριθμούς 1,2,2,2,2. Απευθύνεται σε: Παίκτες που έχουν καθορίσει από πριν πόσα χρήματα θέλουν να κερδίσουν, με βάση το χρηματικό κεφάλαιο που διαθέτουν. / Μεσαίου ρίσκου Επίλογος Συνοψίζοντας, το Labouchere είναι αρκετά απλό σε εφαρμογή και πρόκειται για ένα αρνητικά προοδευτικό σύστημα, το οποίο σας βοηθά στον έλεγχο του κεφαλαίου σου. Για να έχετε μεγάλες απώλειες πρέπει να κάνετε μεγάλο σερί από ήττες. Όπως όμως σε όλα τα συστήματα, ένα μεγάλο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων μπορεί να σας οδηγήσει σε σημαντική απώλεια του κεφαλαίου σας.

20 Στρατηγική : Σύστημα D Alembert Το σύστημα αυτό ονομάζεται και πυραμίδα. Είναι βασισμένο σε μία μαθηματική θεωρία από τον Γάλλο μαθηματικό Νταλμπέρ, όπου χρησιμοποιούνται τα εξωτερικά στοιχήματα όπου έχουν απόδοση 100%, όπως το μαύρο ή κόκκινο και τα μονά-ζυγά και οι παίκτες προσπαθούν να έχουν τον έλεγχο των στοιχημάτων που κάνουνε σε χαμηλά επίπεδα. Ένα πολύ εύκολο και απλό στην χρήση του, σύστημα. Ποντάρετε ένα αρχικό ποσό το οποίο σε περίπτωση νίκης μειώνεται κατά το ήμισυ, ενώ σε περίπτωση ήττας το αυξάνετε κατά μια μονάδα. Ετσι, βασιζόμενη στη θεωρία των ισοπίθανων γεγονότων, εάν χάσετε ένα στοίχημα ανεβάζετε ποντάρισμα γιατί έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε το επόμενο. Αντίθετα εάν κερδίσετε μειώνετε το ποντάρισμα, καθώς οι πιθανότητες να ξανακερδίσετε είναι μικρές. Η ιδέα πίσω από το σύστημα D Alembert, το οποίο είναι σχεδιασμένο για να εφαρμόζεται στα στοιχήματα τα οποία έχουν ισάξιες πιθανότητες, είναι ότι αν κερδίσετε κάποιο στοίχημα, το πιο πιθανό είναι ότι θα χάσετε στο επόμενο και αν χάσετε κάποιο στοίχημα, τότε το πιο πιθανό είναι ότι θα κερδίσετε στο επόμενο. Η χρήση αυτής της τεχνικής επιτρέπει την αντιστάθμιση των απωλειών από τα υψηλότερα χαμένα πονταρίσματα.

21 Παράδειγμα: Παρακάτω σας παραθέτουμε εφτά αλληλουχίες στοιχημάτων χρησιμοποιώντας το σύστημα D Alembert: Στοιχηματίστε 10. Κερδίσατε. Κρατήστε το ίδιο ποσό πονταρίσματος. Στοιχηματίστε 10 και χάσατε. Διπλασιάστε το αρχικό ποσό. Στοιχηματίστε 20 και χάσατε. Προσθέστε άλλα 10 και στοιχηματίστε 30. Κερδίσατε. Αφαιρέστε 10. Στοιχηματίστε 20 και κερδίσατε. Αφαιρέστε άλλα 10 και στοιχηματίστε 10. Χάσατε. Προσθέστε 10 και στοιχηματίστε 20. Απευθύνεται σε: Μετριοπαθείς παίκτες με μικρό κεφάλαιο / Χαμηλό ρίσκο.

22 Σύστημα Kelly Criterion στο Στοίχημα Το Kelly Criterion είναι ένας τύπος που υπολογίζει το ποσό του στοιχήματος σας, μεταφρασμένο σε ποσοστό επί του Κεφαλαίου. Σας δίνει δηλαδή την δυνατότητα, εφόσον μπορείτε να εκτιμήσετε τις πιθανότητες σωστά, να υπολογίσετε το κατάλληλο ποσό που θα στοιχηματίσετε ώστε μακροπρόθεσμα να έχετε κέρδος. Πιο συγκεκριμένα για το ποδοσφαιρικό στοίχημα, ο τύπος του Kelly μας λέει πόσα χρήματα πρέπει να ποντάρουμε σε ένα σημείο όπου θεωρούμε ότι οι πιθανότητες επαλήθευσης της είναι μεγαλύτερες από αυτές που δίνει ο Bookmaker. Ο τύπος είναι: f = (bp-q)/b f= το ποσοστό των χρημάτων που πρέπει να ποντάρουμε στον αγώνα από το συνολικό μας κεφάλαιο. b= η απόδοση που δίνει ο μπούκ στο σημείο που θέλουμε να ποντάρουμε. p= πιθανότητα επιτυχίας στο σημείο που ποντάρουμε. q= πιθανότητα αποτυχίας στο σημείο που ποντάρουμε όπου q=1- Παρατηρώντας τον τύπο βλέπουμε ότι ποτέ δεν γίνετε να ποντάρουμε όλα μας τα χρήματα, ενώ το ποσοστό αυξάνεται όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά της εκτίμησης μας από αυτή του Book. Όσο πιο «value» είναι το σημείο δηλαδή, τόσο περισσότερα χρήματα μας «λέει» να ποντάρουμε.

23 Παράδειγμα: Για παράδειγμα, Σε έναν διαδικτυακό book οι αποδόσεις είναι Για να χρησιμοποιήσουμε το Kelly criterion, πρέπει να έχουμε θέσει πιθανότητες στις τρεις εκβάσεις του γεγονότος. Ας πούμε ότι σύμφωνα με την άποψη που έχουμε σχηματίσει από το ρεπορτάζ και την ανάλυση του αγώνα οι πιθανότητες για τα 3 σημεία είναι: 1: 60% Χ: 30% 2: 10%. Για να δούμε αν μας συμφέρει καταρχήν να παίξουμε το κάθε σημείο, θα πολλαπλασιάσουμε την πιθανότητα με την απόδοση: (60% * 1,55) (30% * 3,70) (10% * 6,00) 0,930 1,110 0,600 Όποια τιμή βγει πάνω από ή ίση με τη μονάδα, εκείνη θα πρέπει να στοιχηματίσουμε. Στο παράδειγμά μας είναι η ισοπαλία. Απευθύνεται σε : Παίκτες με αποδεδειγμένα καλές εκτιμήσεις / Μεσαίου ρίσκου. Επίλογος Συνοψίζοντας, το Kelly Criterion είναι μια εξαιρετική μέθοδος στοιχήματος μιας και αφορά το value betting. Στα πλεονεκτήματα του το γεγονός πως μπορούμε να παίζουμε πολλά ταυτόχρονα στοιχήματα της ίδιας απόδοσης, είναι πολύ κερδοφόρα για παίκτες που μπορούν να αξιολογήσουν σωστά ένα παιχνίδι. Από την άλλη όμως, τα μειονεκτήματα του είναι πως σε παρατεταμένη περίοδο κακών προβλέψεων μπορεί να μειωθεί πολύ το κεφάλαιο και υπάρχει το ενδεχόμενο να παρασυρθείτε από εξωτερικούς παράγοντες και να μην εκτιμήσετε σωστά ένα παιχνίδι.

24 Σύστημα Fibonacci στο Στοίχημα Το σύστημα πονταρίσματος Fιbonacci είναι ένα αριθμητικά προοδευτικό σύστημα το οποίο χρησιμοποιείται στο ποντάρισμα το οποίο διαθέτει ισότιμες πιθανότητες. Η ακολουθία Fibonacci ορίζεται από τον τύπο: Fn = Fn-1 + Fn-2 με F0 = 0 και F1 = 1 Με το σύστημα αυτό, κάθε φορά που χάνετε, πρέπει να στοιχηματίσετε το επόμενο νούμερο της ακολουθίας, για να αποζημιωθείτε για τις απώλειες σας και επειδή υποθετικά μετά από μια ήττα πιθανότατα έρχεται μια νίκη, θα πρέπει μετά από μια νίκη να μειώσετε το ποντάρισμα σας διότι όταν κερδίζετε οι πιθανότητες είναι ότι στο επόμενο στοίχημα σας το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό. Η πρόοδος είναι Κάνεις ένα βήμα για κάθε χαμένο στοίχημα και κατεβαίνεις 2 βήματα για κάθε στοίχημα που κερδίζεις.

25 Παράδειγμα: Παρακάτω σας αναλύουμε τον τρόπο που πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτό το σύστημα όταν χάνετε ένα ποντάρισμα και όταν κερδίζετε: Ποντάρετε 1 ευρώ Ήττα Ποντάρετε 1 ευρώ Ήττα Ποντάρετε 2 ευρώ Ήττα Ποντάρετε 3 ευρώ Ήττα Ποντάρετε 5 ευρώ Κέρδος (Διαγράφετε το 5 και το 3) Ποντάρετε 2 ευρώ Ήττα Ποντάρετε 3 ευρώ Κέρδος (Διαγράφετε το 3 και το 2) Ποντάρετε 1 ευρώ Κέρδος Τέλος ακολουθίας Ξεκινάτε πάλι από το 1 Η φιλοσοφία του συστήματος Finobacci είναι ότι αυτός που στοιχηματίζει, όταν χάνει το ποντάρισμα του θα πρέπει να αυξάνει το ποντάρισμα του με βάση την ακολουθία, ενώ όταν κερδίζει, δε σταματάει την ακολουθία, αλλά διαγράφει τους δύο τελευταίους αριθμούς και ποντάρει το νέο αριθμό που προκύπτει. Η ακολουθία ολοκληρώνεται όταν έχει κερδίσει αρκετές φορές και διαγράφοντας τους 2 τελευταίους αριθμούς κάθε φορά επιστρέφει στο 1. Απευθύνεται σε: Παίκτες που διαθέτουν πολύ μεγάλο μπάτζετ και ποντάρουν σε γεγονότα με αποδόσεις πάνω από 2.70 / Υψηλού ρίσκου. Επίλογος Συνοψίζοντας, το σύστημα Fιbonacci είναι στην ουσία μια συντηρητική εκδοχή του συστήματος Martingale και δεν το συνιστούμε. Δεν επιτρέπει τα πολλά πονταρίσματα σε αγώνες ταυτόχρονα, πρέπει να έχεις το τελικό αποτέλεσμα μια αναμέτρησης για να πας στην επόμενη.

26 Asian Handicap Τι είναι και πώς παίζεται το Ασιατικό Χάντικαπ; Τύποι Asian Handicap: Ολόκληρα και μισά ασιατικά χάντικαπ Διπλά ασιατικά χάντικαπ Ασιατικό Under/Over Ασιατικό στο LIVE BETTING Τo Ασιατικό Χάντικαπ είναι ίσως το πιο ευνοϊκό από πλευράς όρων για τον παίκτη είδος στοιχηματισμού από τα ευρέως διαδεδομένα που κυκλοφορούν στην αγορά. Σε όλα τα ασιατικά στοιχήματα δεν υπάρχει το σημείο της ισοπαλίας κάτι που σημαίνει ότι αυτομάτως οι πιθανότητες για τον παίκτη αυξάνονται στο 50% από 33,3% που έχει θεωρητικά κάθε σημείο.ένας σημαντικός λόγος που το προτιμούν οι παίκτες και πολλές εταιρίες δεν το προσφέρουν, είναι οι μεγαλύτερες αποδόσεις σε σχέση με αντίστοιχα παραδοσιακά στοιχήματα (1Χ2, διπλή ευκαιρία κ.α.), γιατί τα ασιατικά έχουν μικρότερη γκανιότα. Το ασιατικό χάντικαπ με μία πρώτη ματιά δείχνει πολύπλοκο όμως αν διαβάσετε προσεκτικά τον παρακάτω οδηγό, θα δείτε ότι είναι αρκετά απλό. Θα βρείτε το ασιατικό χάντικαπ σε πολλές μορφές αλλά βασίζεται σε δυο κατηγορίες. Στα σημεία (1Χ2) και στα Under/Over. Παρακάτω αναγράφονται αναλυτικά όλοι οι συνδυασμοί ασιατικού στοιχήματος σε σημεία καθώς και σε under-over. Αναλύουμε την κάθε επιλογή, πότε κερδίζει και πότε χάνει ένας παίκτης. Στο τέλος αξίζει να διαβάσετε και κάποια χρήσιμα tips περί ασιατικών στοιχημάτων. 1) Ολόκληρα και μισά ασιατικά χάντικαπ

27 Υπάρχουν δύο τύποι handicap: μισό γκολ (0,5, 1,5 κτλ.) και ολόκληρο γκολ (0,1 κτλ.). Στην περίπτωση handicap μισού γκολ πάντα θα υπάρχει νικητής, αφού είναι αδύνατο να σημειωθεί μισό γκολ. Στην περίπτωση handicap ολόκληρου γκολ, εάν το σκορ είναι ισόπαλο λαμβάνοντας υπόψη το handicap, τότε όλα τα στοιχήματα επιστρέφονται. Ας δούμε αναλυτικά κάποιες περιπτώσεις και πως λειτουργούν: Ασιατικό Χάντικαπ 0 (ή asian 0:0 ή level ball) Είναι η πιο απλή μορφή ασιατικού στοιχήματος και λειτουργεί όπως ακριβώς το στοίχημα χωρίς ισοπαλία ή draw no bet. Στο ασιατικό 0, κερδίζετε αν κερδίσει η ομάδα που ποντάρατε, χάνετε αν χάσει η ομάδα σας, ενώ σε οποιαδήποτε ισοπαλία σας επιστρέφεται το ποντάρισμα. Παράδειγμα: Ας υποθέσουμε ότι παίζουν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και οι κανονικές αποδόσεις είναι 2,50-3,20-2,50 σε 1Χ2 τότε σε ασιατικό χάντικαπ θα είναι 1,90 στον άσσο και 1,90 στο διπλό. Αν παίξουμε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σε ασιατικό level 0, τότε θα πληρωθούμε το 1,90 ΜΟΝΟ αν κερδίσει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αν χάσει το στοίχημα θεωρείται χαμένο ενώ αν το παιχνίδι λήξει ισοπαλία θα μας επιστραφεί το ποντάρισμα κατά 100%. Ασιατικό Χάντικαπ -0.5 και +0.5 Άλλη μια αρκετά συχνή μορφή ασιατικού χάντικαπ. Το ασιατικό +0,5 σημαίνει ότι προσθέτουμε «μισό γκολ» στο τελικό αποτέλεσμα υπέρ της ομάδας που έχουμε επιλέξει. Αυτό το «μισό γκολ» (για αυτό είναι +0,5) είναι θεωρητικό καθώς όλα τα σκορ αγώνων λήγουν σε ακέραιο αριθμό αλλά μπαίνει για να αποκλείσει το σημείο της ισοπαλίας! Ο παίκτης που ποντάρει +0,5 υπέρ μια ομάδας κερδίζει την προσφερόμενη απόδοση σε περιπτώσεις νίκης ή ισοπαλίας. Παράδειγμα: Στο ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ αν παίξετε ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ -0.5 στο 1.75 κερδίζετε ΜΟΝΟ σε νίκη της ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ και χάνετε στο Χ2, ενώ ποντάροντας ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ +0.5 στο 2.05 κερδίζετε σε νίκη ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ή ισοπαλία και χάνετε στον 1. Ασιατικό Χάντικαπ -1 και +1 Όταν ποντάρεις σε μια ομάδα σε ασιατικό χάντικαπ +1 τότε κερδίζεις την προσφερόμενη απόδοση αν αυτή η ομάδα νικήσει ή φέρει ισοπαλία. Σε περίπτωση που η ομάδα στην οποία ποντάραμε ηττηθεί με 1 γκολ ακριβώς (π.χ 1-0, 2-1, 5-4) τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα ακέραιο. Το στοίχημα θεωρείται χαμένο αν η ομάδα που επιλέξαμε ηττηθεί με 2 ή περισσότερα γκολ (π.χ 2-0, 3-1, 4-0). Όταν ποντάρεις σε μια ομάδα σε ασιατικό -1 γκολ τότε κερδίζεις μόνο αν η ομάδα αυτή κερδίσει με 2 ή περισσότερα γκολ διαφορά (π.χ 2-0, 3-1, 5-2). Σε περίπτωση που αυτή ομάδα κερδίσει με 1 γκολ ακριβώς (π.χ 1-0, 2-1, 3-2) τότε έρχεται ισοπαλία στοιχηματικά και επιστρέφεται το

28 ποντάρισμα πίσω στον παίκτη. Σε περίπτωση που η ομάδα δεν κερδίσει, το στοίχημα χάνεται. Παράδειγμα: Ποντάρετε στο ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ -1 σε απόδοση Αν κερδίσει η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2-0, 3-1, 3-0 κλπ πληρώνεστε το στοίχημα. Αν κερδίσει 2-1, 3-2 σας επιστρέφεται το ποντάρισμα, ενώ σε ισοπαλία ή νίκη ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ χάνετε το στοίχημα. Ομοίως στο ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ +1 κερδίζετε στο Χ2, σε ήττα με 1 γκολ διαφορά παίρνετε πίσω το ποντάρισμα και σε ήττα με 2 γκολ και πάνω χάνετε το στοίχημα. Ασιατικό Χάντικαπ -1.5 και +1.5 Αυτό το είδος ασιατικού στοιχήματος χρησιμοποιείται ως επί των πλείστων σε περιπτώσεις αγώνων όπου το φαβορί είναι ξεκάθαρο. Ουσιαστικά στο +1,5 προσθέτουμε «ενάμιση γκολ» στο τελικό αποτέλεσμα υπέρ του αουτσάιντερ ενώ στην περίπτωση του -1,5 αφαιρούμε «ενάμιση γκολ» από το φαβορί στο τελικό σκορ. Παράδειγμα: Στο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ αν παίξετε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ -1.5, κερδίζετε το στοίχημα σε νίκη με 2+ γκολ (2-0, 3-0, 3-1 κλπ) και χάνετε σε νίκη με 1 γκολ (2-1, 3-2 κλπ) ή Χ2. Ομοίως αν ποντάρετε στο ΑΕΚ +1.5 κερδίζετε σε νίκη της ΑΕΚ ή ισοπαλία ή ήττα με 1 γκολ (2-1, 3-2 κλπ). Χάνετε σε ήττα της ΑΕΚ με 2 ή παραπάνω τέρματα. Tips / Συμβουλές Στα ολόκληρα χάντικαπ αν η διαφορά νίκης της ομάδας που έχει το - είναι όση ακριβώς το χάντικαπ, πχ στο -1 το σκορ έρθει 2-1 ή στο -2 έρθει 3-1, 4-2 κλπ, τότε έχετε επιστροφή του πονταρίσματος. Υπάρχουν πολλά επιπλέον χάντικαπ όπως -2/+2, -2.5/+2.5, -3/+3 κλπ τα οποία λειτουργούν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως τα παραπάνω. Τα ασιατικά έχουν κατά κανόνα καλύτερη απόδοση από διπλή ευκαιρία, draw no bet ή άλλα ανταγωνιστικά στοιχήματα. Αποφεύγετε τις διπλές ευκαιρίες! Αν θέλετε στο παιχνίδι π.χ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να παίξετε Χ2 υπέρ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, προτιμήστε το «ασιατικό +0,5 για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Θα κερδίσετε και θα χάσετε στις ΙΔΙΕΣ ακριβώς περιπτώσεις αλλά το «ασιατικό +0,5 πληρώνει πάντα κάτι παραπάνω από το «Χ2 της διπλής ευκαιρίας. Αντίστοιχα αν θέλετε το 1Χ, προτιμήστε το ασιατικό +0,5 για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Όπου βλέπετε άνετη νίκη γηπεδούχου προτιμήστε ανάλογα με την περίπτωση, τις επιλογές ασιατικών με -1, -1,5 κ.ο.κ και αυτό διότι αντί να πληρωθείτε το 1,30 του «απλού» άσου, θα ρισκάρετε σε αποδόσεις 1,66-1,80.

29 2) Διπλά ασιατικά χάντικαπ (quarter ball ή split ή double asian) Υπάρχουν επίσης και άλλοι συνδυασμοί που προκύπτουν από την ένωση δυο ασιατικών στοιχημάτων σε μια μορφή και είναι λίγο πιο περίπλοκοι. Όπως είναι το «ασιατικό +0,25 που προκύπτει από την ένωση του ασιατικού 0 και του ασιατικού +0,5 (η μέση των τιμών τους είναι το 0,25), όπως επίσης και το «ασιατικό -0,75 που προκύπτει από την ένωση του ασιατικού -0,5 και του ασιατικού -1(η μέση των τιμών τους είναι στο 1,75). Tα split ασιατικά είναι δύο ξεχωριστά στοιχήματα και το ποντάρισμα μοιράζεται στα δύο. Αν ποντάρετε για παράδειγμα 100 ευρώ στο ασιατικό -0.25, αυτό σημαίνει ότι παίζετε 50 ευρώ στο ασιατικό 0 και άλλα 50 ευρώ στο ασιατικό Κάθε στοίχημα υπολογίζεται όπως ακριβώς περιγράφουμε παραπάνω. Ας δούμε αναλυτικά πως λειτουργούν και αυτά: Ασιατικό Χάντικαπ 0,-0.5 και 0,+0.5 (ή asian και +0.25) Στην περίπτωση που επιλέξουμε ασιατικό +0,25 υπέρ μιας ομάδας κερδίζουμε την προσφερόμενη απόδοση αν αυτή η ομάδα κερδίσει. Αν φέρει ισοπαλία κερδίζουμε τη μισή απόδοση ενώ αν ηττηθεί το στοίχημα θεωρείται χαμένο. Παράδειγμα: Στο παιχνίδι ΜΙΛΑΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ η απόδοση στο ασιατικό +0,25 για τη ΜΙΛΑΝ προσφέρεται στο 1,70 και ποντάρουμε 100. Αν η ΜΙΛΑΝ κερδίσει πληρωνόμαστε 170, αν η ΜΙΛΑΝ φέρει ισοπαλία πληρωνόμαστε 135 (τη μισή απόδοση δηλαδή) και αν η ΜΙΛΑΝ ηττηθεί το στοίχημα θεωρείται χαμένο. Στην περίπτωση του ασιατικού -0,25 θέλουμε ΜΟΝΟ νίκη της επιλεγμένης ομάδας για να κερδίσουμε την προσφερόμενη απόδοση. Σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ΜΙΣΟ ποντάρισμα πίσω ενώ αν η ομάδα ηττηθεί, το στοίχημα θεωρείται χαμένο. Παράδειγμα:Στο παιχνίδι ΜΙΛΑΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ η νίκη της ΜΙΛΑΝ σε ασιατικό -0,25 θα πληρώνει περίπου 2,10 αν σε αποδόσεις 1Χ2 πληρώνει 2,50 και ποντάρουμε 100. Εάν η ΜΙΛΑΝ κερδίσει θα πληρωθούμε 210 ενώ εάν η ΜΙΛΑΝ φέρει ισοπαλία θα πληρωθούμε 50 (επιστροφή μισού πονταρίσματος) ενώ εάν η ΜΙΛΑΝ ηττηθεί, το στοίχημα θεωρείται χαμένο. Ασιατικό Χάντικαπ -0.5,-1 και +0.5,+1 (ή asian και +0.75) Στην περίπτωση που επιλέξουμε ένα αουτσάιντερ σε ασιατικό +0,75 κερδίζουμε την προσφερόμενη

30 απόδοση μόνο αν το αουτσάιντερ φέρει ισοπαλία ή πάρει τη νίκη. Αν το αουτσάιντερ ηττηθεί με ένα γκολ ακριβώς μας επιστρέφεται το μισό ποντάρισμα πίσω. Αν το αουτσάιντερ ηττηθεί με 2 ή περισσότερα γκολ το στοίχημα θωρείται χαμένο. Στην περίπτωση που επιλέξουμε ένα φαβορί σε ασιατικό -0,75 κερδίζουμε την προσφερόμενη απόδοση αν το φαβορί κερδίσει με 2 ή περισσότερα γκολ ενώ σε περίπτωση που το φαβορί κερδίσει με ένα γκολ ακριβώς τότε ο παίκτης κερδίζει τη μισή απόδοση! Αν το φαβορί ηττηθεί ή φέρει ισοπαλία, το στοίχημα χάνεται. Παράδειγμα: Στο παιχνίδι ΜΠΑΓΕΡΝ- ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ επιλέγουμε νίκη ΜΠΑΓΕΡΝ σε ασιατικό -0,75 σε απόδοση 1,70 όπου ποντάρουμε 100. Αν η ΜΠΑΓΕΡΝ κερδίσει με δυο ή περισσότερα γκολ (π.χ 3-1, 2-0, 4-0) τότε θα πληρωθούμε 170. Αν η ΜΠΑΓΕΡΝ κερδίσει με ένα γκολ διαφορά (π.χ 1-0, 2-1, 3-2) τότε θα πληρωθούμε 135. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας της ΜΠΑΓΕΡΝ χάνουμε τα 100 του πονταρίσματος. Tips / Συμβουλές Το split ασιατικό χάντικαπ είναι η ένωση δύο στοιχημάτων, ενός μισού και ενός ολόκληρου. Για να αναλύσετε το στοίχημα απλά μοιράζετε το ποντάρισμα στα δύο και υπολογίζετε κάθε στοίχημα ξεχωριστά. 3) Ασιατικό Under/Over Εκτός από τα στοιχήματα που αφορούν το τελικό αποτέλεσμα, είναι πολύ δημοφιλή και τα ασιατικά στο over/under. Πλην των κλασσικών over/under2.5, 3.5 κλπ υπάρχουν τα ολόκληρα (οver/under 2, 3, 4 κλπ) και τα split over/under (οver/under 2.25, 2.75 κλπ) που λειτουργούν όπως ακριβώς τα ασιατικά χάντικαπ. Ας δούμε αναλυτικά πως λειτουργούν και αυτά: Aσιατικό under/over 2 γκολ Στην περίπτωση όπου επιλέξουμε under 2 goal σε ένα παιχνίδι κερδίζουμε την προσφερόμενη απόδοση αν επιτευχθούν συνολικά 0 ή 1 γκολ. Αν επιτευχθούν συνολικά 2 γκολ ούτε κερδίζετε, ούτε χάνεται και έχουμε επιστροφή πονταρίσματος ενώ αν σημειωθούν 3 ή περισσότερα τέρματα το στοίχημα χάνεται. Αντίστοιχα αν επιλέξετε over 2 goal τότε κερδίζετε αν σημειωθούν 3 ή περισσότερα τέρματα ενώ αν σημειωθούν 2 γκολ ακριβώς τότε το στοίχημα θεωρείται ισοπαλία και έχουμε επιστροφή πονταρίσματος. Τέλος, αν σημειωθούν 0 ή 1 γκολ τότε το στοίχημα θεωρείται χαμένο.

31 Ασιατικό under/over 3 γκολ Ίδια ακριβώς περίπτωση με την παραπάνω με μόνη διαφορά το όριο των γκολ. Σε περίπτωση που ποντάρουμε σε under 3 goal για να κερδίσουμε πρέπει να επιτευχθούν συνολικά 0, 1 ή 2 τέρματα. Αν επιτευχθούν 3 τέρματα τότε το στοίχημα θεωρείται ισόπαλο και παίρνουμε τα λεφτά του πονταρίσματος πίσω. Ενώ αν επιτευχθούν 4 ή περισσότερα τέρματα χάνουμε το στοίχημα. Αν επιλέξουμε το ασιατικό over 3 goal τότε κερδίζουμε αν επιτευχθούν 4 ή περισσότερα τέρματα, αν επιτευχθούν ακριβώς 3 γκολ τότε παίρνουμε όλο το ποντάρισμα πίσω ενώ αν επιτευχθούν από 0-2 τέρματα το στοίχημα θεωρείται χαμένο. Ασιατικό under/over 2, 2.5 γκολ (ή 2.25) Εάν επιλέξουμε ένα under 2,25 goal τότε κερδίζουμε ολόκληρη την απόδοση αν επιτευχθούν 0 ή 1 τέρματα. Σε περίπτωση που επιτευχθούν 2 ακριβώς τέρματα, τότε κερδίζουμε τη μισή απόδοση. Αν επιτευχθούν 3 ή περισσότερα τέρματα, το στοίχημα θεωρείται χαμένο. Στην περίπτωση που επιλέξουμε ένα over 2,25 goal τότε κερδίζουμε αν επιτευχθούν 3 ή περισσότερα τέρματα ενώ αν επιτευχθούν 2 ακριβώς τέρματα τότε μας επιστρέφεται το μισό ποντάρισμα ενώ αν σημειωθούν 0 ή 1 τέρματα το στοίχημα θωρείται χαμένο. Ασιατικό under/over 2.5, 3 γκολ (ή 2.75) Στην περίπτωση που επιλέξουμε το under 2,75 goal κερδίζουμε την προσφερόμενη απόδοση αν επιτευχθούν 0,1 ή 2 γκολ. Αν σημειωθούν 3 ακριβώς τέρματα τότε παίρνουμε πίσω το μισό ποντάρισμα. Σε περίπτωση που σημειωθούν 4 ή παραπάνω γκολ το στοίχημα θεωρείται χαμένο. Αν ποντάρουμε στο over 2,75 goal τότε κερδίζουμε αν σημειωθούν 4 ή περισσότερα γκολ ενώ αν σημειωθούν 3 ακριβώς γκολ κερδίζουμε τη μισή απόδοση. Τέλος, αν σημειωθούν από 0-2 τέρματα το στοίχημα χάνεται. 4) Ασιατικό Χάντικαπ στο LIVE BETTING (In-running Asian Handicap) Oι εταιρίες εκτός από ασιατικά χάντικαπ για γεγονότα πριν την έναρξη του παιχνιδιού (prematch), προσφέρουν και ασιατικά για τα παιχνίδια σε εξέλιξη, στο live betting. Όταν παίζετε live θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί τα ασιατικά χάντικαπ αφορούν τη διακύμανση του σκορ για το υπόλοιπο του αγώνα. ΔΕΝ λαμβάνονται υπόψιν τα τέρματα που έχουν επιτευχθεί πριν τοποθετήσετε το στοίχημα σας. Αυτό σημαίνει με απλά λόγια ότι ανεξάρτητα αν το τρέχον σκορ είναι 0-0, 2-0 ή 3-3 για εσάς το στοίχημα ξεκινά από το 0-0. Όσα γκολ έχουν προηγηθεί δεν υπολογίζονται. Με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν και τα ασιατικά under/over. Νόμιμες Στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν Ασιατικό Χάντικαπ ( Asian Handicap ) είναι: Betshop, Goalbet, Magicbet, 2Winbet, Novibet, Netbet, Interwetten

32 Λεξικό για το στοίχημα Οι περισσότερες εταιρείες στο Internet χρησιμοποιούν Αγγλικές ορολογίες για τα διάφορα είδη στοιχήματος. Δείτε μια απλή επεξήγηση των στοιχηματικών όρων. Accumulator Bet ή Parlay ή Roll-up Bet (Παρολί) : Είναι το στοίχημα στο οποίο ο παίκτης συνδυάζει δύο ή περισσότερα γεγονότα στο ίδιο κουπόνι. Ο παίκτης θα κερδίσει το στοίχημα μόνο αν πιάσει όλα τα γεγονότα. Ante post Bet (Μακροχρόνιο στοίχημα) : Τέτοιο στοίχημα μπορεί να είναι ο πρωταθλητής κάποιας διοργάνωσης κ.ά. O παίκτης μπορεί να τοποθετήσει το στοίχημα μέχρι και μήνες πριν προκύψει το τελικό αποτέλεσμα του γεγονότος στο οποίο ποντάρει. Arbitrage : Είναι το ποντάρισμα σε γεγονός που εξασφαλίζει σίγουρο κέρδος. Ο παίκτης είναι δυνατό να έχει σίγουρο κέρδος συνδυάζοντας κατάλληλα τις αποδόσεις που υπάρχουν στην αγορά ανεξάρτητα από την τελική έκβαση του γεγονότος στο οποίο ποντάρει. Π.χ. σε ένα αγώνα ποδοσφαίρου Ολυμπιακός Παναθηναϊκός ένας παίκτης μπορεί να βρει σε μία εταιρία τη νίκη του Ολυμπιακού με απόδοση 2.10 και σε κάποια άλλη εταιρία τη νίκη του Παναθηναϊκού σε απόδοση Αν ο παίκτης ποντάρει χρηματικό ποσό και στα 2 σημεία θα έχει εξασφαλισμένο κέρδος ανεξάρτητα αν θα κερδίσει ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός. Asian Handicap (Ασιατικό Χάντικαπ) : Είναι ειδικό στοίχημα στο οποίο ο Bookmaker δίνει πλεονέκτημα σε μία ομάδα. Το νικητήριο αποτέλεσμα προκύπτει από την πρόσθεση του πλεονεκτήματος στο τελικό αποτέλεσμα. Αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι ισοπαλία, το ποσό που έχει ποντάρει ο παίκτης θα επιστραφεί σε αυτόν. Π.χ. ένας Bookmaker δίνει Asian Handicap στον αγώνα Ίντερ Μίλαν 0:0. Ο παίκτης που θα ποντάρει σε νίκη είτε της Ίντερ είτε της Μίλαν εξασφαλίζει με αυτόν το στοίχημα ότι σε περίπτωση ισοπαλίας δεν θα χάσει το κουπόνι. Σε περίπτωση ισοπαλίας η απόδοση για το συγκεκριμένο γεγονός θεωρείται ότι είναι 0,90 ή το 1. Back (Κατά) : Χρησιμοποιείται κυρίως στα ανταλλακτήρια στοιχημάτων και είναι το ποντάρισμα υπέρ κάποιου σημείου. Bank (Τράπεζα) : Είναι ένα ή περισσότερα στάνταρ σημεία που έχουν παιχτεί σε ένα σύστημα. Αν χαθεί το Bank σε ένα σύστημα (ή τουλάχιστον ένα από τα Banks), χάνεται ολόκληρο το κουπόνι.

33 Betting Exchange (Ανταλλακτήριο στοιχηματισμού) : Είναι η τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς τη μεσολάβηση κάποιου Bookmaker. Ένας παίκτης δεν αγοράζει απόδοση για ένα γεγονός από έναν Bookmaker αλλά από κάποιον άλλον παίκτη ο οποίος μπορεί να προσφέρει καλύτερη απόδοση για το γεγονός αυτό. Ουσιαστικά, είναι η δυνατότητα που προσφέρουν κάποιες εταιρίες ώστε ένας παίκτης να μετατρέπεται ο ίδιος σε bookmaker. Betting Limits (Όρια στοιχηματισμού) : Είναι τα όρια στοιχηματισμού μέσα στα οποία μπορεί να ποντάρει ένας παίκτης. Τα όρια αυτά καθορίζονται από τον Bookmaker ο οποίος καθορίζει το ελάχιστο και το μέγιστο ποντάρισμα σε κάθε στοίχημα. Bookings (Σύνολο καρτών) : Είναι ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης προβλέπει αν το άθροισμα των καρτών σε έναν αγώνα είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο από το όριο που έχει θέσει ο Bookmaker. Η κάθε κίτρινη κάρτα μετράει για 10 πόντους και η κάθε κόκκινη μετράει για 25 πόντους. Bookmaker (Μπουκ) : Αλλιώς λέγεται και bookie. Είναι αυτός που βγάζει αποδόσεις για αθλητικά και μη γεγονότα και στη συνέχεια δέχεται στοιχήματα. Canadian σύστημα ή Super Yankee Accumulator (Σύστημα στα Ελληνικά 2,3,4,5) : Περιλαμβάνονται 5 επιλογές. Το σύστημα αυτό δημιουργεί 1 πεντάδα, 5 τετράδες, 10 τριάδες, και 10 δυάδες. Για να κερδίσει το κουπόνι θα πρέπει να επιβεβαιωθούν τουλάχιστον τα 2 σημεία. Chalk ή Favourite (Φαβορί) : Είναι το σημείο με την μικρότερη απόδοση σε ένα γεγονός. Clean Sheet to Keep (Θα δεχτεί γκολ η ομάδα) : Είναι ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης ποντάρει στο αν μία ομάδα θα δεχτεί ή όχι γκολ στη διάρκεια ενός αγώνα. Dead heat : Είναι η περίπτωση κατά την οποία, σε ένα αθλητικό γεγονός δύο ή περισσότεροι συμμετέχοντες καταλαμβάνουν την ίδια θέση. Decimal Odds (Δεκαδικές ή Ευρωπαϊκές αποδόσεις) : Είναι οι δεκαδικές αποδόσεις που χρησιμοποιούνται και στην Ελλάδα. Οι αποδόσεις αυτές είναι του τύπου 1,50. Για να υπολογίσει ένας παίκτης το καθαρό κέρδος του, θα πρέπει, αρχικά, να πολλαπλασιάσει την απόδοση του γεγονότος με το ποσό πονταρίσματος και στην συνέχεια να αφαιρέσει το αρχικό ποντάρισμα. Double Chance (Διπλή ευκαιρία) : Με το στοίχημα αυτό ο παίκτης περιλαμβάνει στο στοίχημα του τα 2 από τα 3 πιθανά αποτελέσματα που μπορεί να έχει ένα αθλητικό γεγονός (π.χ. σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα Γιουβέντους Μίλαν ο παίκτης μπορεί να ποντάρει στο 1Χ του αγώνα αν δεν πιστεύει ότι θα κερδίσει η Μίλαν). Draw no bet : Είδος στοιχηματισμού στο οποίο το προσφερόμενο γεγονός εάν έρθει ισόπαλο, σου επιστρέφεται το ποσό στοιχηματισμού που έχεις ποντάρει. European Handicap (Ευρωπαϊκό Χάντικαπ) : Είναι το στοίχημα στο οποίο μία ομάδα έχει ακέραιο προβάδισμα σε σχέση με την αντίπαλο της. Στο στοίχημα αυτό υπάρχουν 3 πιθανά αποτελέσματα σε αντίθεση με το Ασιατικό χάντικαπ. Even Money : Είναι το στοίχημα με απόδοση 2,00. Ονομάζεται έτσι γιατί επιστρέφει κέρδος ίσο με το ποσό του πονταρίσματος. Fair Bet (Δίκαιο στοίχημα) : Είναι το σημείο του στοιχήματος το οποίο ο παίκτης πιστεύει ότι η απόδοση του ανταποκρίνεται στις πιθανότητες επαλήθευσης του. Fantasy Game ή Virtual Game (Φανταστικό παιχνίδι) : Είναι ένα στοίχημα που προσφέρουν μερικοί Bookmakers ανάμεσα σε ομάδες που παίζουν με διαφορετικούς αντιπάλους. Στο τέλος προσθέτουμε τα γκολ που έβαλαν οι ομάδες στα δικά τους παιχνίδια και προκύπτουν τα τελικά αποτελέσματα. Π.χ. έστω ότι παίζουν Ολυμπιακός Παναθηναϊκός με σκορ 0-2 και Άεκ Πάοκ 1-0. Ο Bookmaker δίνει στο Fantasy στοίχημα το ματς Παναθηναϊκός Άεκ το οποίο θεωρείται ότι έχει τελικό αποτέλεσμα 1-2. First Goal (Ομάδα που θα σκοράρει πρώτη) : Είναι το ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης

34 προβλέπει ποια ομάδα θα σκοράρει πρώτη ανεξάρτητα από το τελικό σκορ. First Goal Minute (Λεπτό που θα μπει το πρώτο γκολ) : Είναι το ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης προβλέπει το χρονικό σημείο στο οποίο θα μπει το πρώτο γκολ του αγώνα ανεξάρτητα από την ομάδα που θα σκοράρει. First Half Bet (Ημίχρονο) : Είναι το ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης ποντάρει στο αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου ενός αγώνα. Fixed Odds (Αποδόσεις) : Αφορούν κάποιο γεγονός και είναι αυτές που καθορίζουν το κέρδος που μπορεί να προκύψει αν κερδηθεί το στοίχημα. Fractional Odds (Κλασματικές αποδόσεις) : Είναι οι αποδόσεις που συνηθίζονται από τους Βρετανούς Bookmaker. Π.χ τέτοιων αποδόσεων είναι το 2/3. Όταν χρησιμοποιούνται αυτές οι αποδόσεις το καθαρό κέρδος υπολογίζεται με τον πολλαπλασιασμό της απόδοσης με το ποντάρισμα. Gamble (Τζόγος) : Έκφραση για το ποντάρισμα ή στοιχηματισμό σε γεγονότα. Goal Scorer Shirts Total (Συνολικό άθροισμα αριθμών φανέλας των σκόρερ) : Ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης προβλέπει αν το άθροισμα των αριθμών των φανελών των παικτών που σκόραραν και για τις 2 ομάδες ξεπερνάει ή όχι ένα όριο που έχει θέσει ο Bookmaker. Goliath σύστημα (Σύστημα στα Ελληνικά 2,3,4,5,6,7,8) : Είναι το σύστημα στο οποίο ο παίκτης επιλέγει 8 σημεία. Δημιουργεί 1 οκτάδα, 8 επτάδες, 28 εξάδες, 56 πεντάδες, 70 τετράδες, 56 τριάδες και 28 δυάδες. Για να κερδίσει ένας παίκτης θα πρέπει να επιβεβαιωθούν τουλάχιστον 2 από τα επιλεγμένα σημεία. Halftime (Ημίχρονο) : Είναι ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης ποντάρει στο αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου ενός αγώνα. Halftime / Fulltime (Ημίχρονο/Τελικό) : Είναι ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης καλείται σε ένα αγώνα να ποντάρει στο αποτέλεσμα του ημιχρόνου του, όσο και στο τελικό αποτέλεσμα του. Handicap ή Line (Χάντικαπ) : Είναι το προβάδισμα που δίνεται σε μία ομάδα. Δίνεται συνήθως από τον Bookmaker σε ομάδες που εμφανίζουν μεγάλη διαφορά σε δυναμικότητα με σχέση με τις αντιπάλους της με σκοπό να προσφέρει στοίχημα με καλύτερη απόδοση. Π.χ. σε ένα αγώνα Γερμανία Λουξεμβούργο ένας Bookmaker μπορεί να δώσει Handicap 0:2 στο Λουξεμβούργο. Αυτό σημαίνει ότι για να θεωρηθεί άσσος στο στοίχημα, η Γερμανία πρέπει να κερδίσει με 3 ή περισσότερα γκολ. Head to Head (Ποιος θα κερδίσει ανάμεσα σε δύο) : Είναι ειδικό στοίχημα σε πολλά αθλητικά γεγονότα στο οποίο ο παίκτης προβλέπει ανάμεσα σε 2 συμμετέχοντες (παίκτης ή ομάδα) ποιος θα τερματίσει σε καλύτερη θέση. Hedge ή Hedging : Είναι το ποντάρισμα στο αντίθετο αποτέλεσμα σε σχέση με το αρχικό στοίχημα που έχει τοποθετήσει ένας παίκτης. Με τον τρόπο αυτό μειώνεται το ποσό που μπορεί να χάσει ο παίκτης αν δεν επιβεβαιωθεί το αρχικό του ποντάρισμα. Heinz σύστημα (Σύστημα στα Ελληνικά 2,3,4,5,6) : Είναι το σύστημα στο οποίο ο παίκτης επιλέγει 6 σημεία. Δημιουργεί μία εξάδα, 6 πεντάδες, 15 τετράδες, 20 τριάδες και 15 δυάδες. Για να κερδίσει κάποιος πρέπει να επιβεβαιωθούν τουλάχιστον 2 από τα επιλεγμένα σημεία. Juice (Γκανιότα) : Το κέρδος του Bookmaker από ένα γεγονός. Lay : Χρησιμοποιείται στα ανταλλακτήρια στοιχημάτων και είναι η προσφορά απόδοσης κάποιου σημείου από έναν παίκτη σε έναν άλλον. Live Betting (Ζωντανό στοίχημα) : Είναι το στοίχημα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Ο Bookmaker δίνει αποδόσεις, που μεταβάλλονται ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, για γεγονότα που αφορούν το ματς.

35 Live Score (Ζωντανό σκορ) : Είναι εργαλείο που επιτρέπει στους παίκτες να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη ενός αγώνα. Lucky 15 σύστημα (Σύστημα στα Ελληνικά 1,2,3,4) : Είναι το σύστημα στο οποίο ο παίκτης επιλέγει 4 σημεία. Δημιουργεί μία τετράδα, 4 τριάδες, 6 δυάδες και 4 μονά στοιχήματα. Για να κερδίσει ο παίκτης πρέπει να επιβεβαιωθεί τουλάχιστον 1 από τα επιλεγμένα σημεία του. Lucky 31 σύστημα (Σύστημα στα Ελληνικά 1,2,3,4,5) : Είναι το σύστημα στο οποίο ο παίκτης επιλέγει 5 σημεία. Δημιουργεί μία πεντάδα, 5 τετράδες, 10 τριάδες, 10 δυάδες και 5 μονά στοιχήματα. Για να κερδίσει ο παίκτης πρέπει να επιβεβαιωθεί τουλάχιστον 1 από τα επιλεγμένα σημεία του. Lucky 63 σύστημα (Σύστημα στα Ελληνικά 1,2,3,4,5,6) : Είναι το σύστημα στο οποίο ο παίκτης επιλέγει 6 σημεία. Δημιουργεί μία εξάδα, 6 πεντάδες, 15 τετράδες, 20 τριάδες, 15 δυάδες και 6 μονά στοιχήματα. Για να κερδίσει ο παίκτης πρέπει να επιβεβαιωθεί τουλάχιστον 1 από τα επιλεγμένα σημεία του. Mobile Betting : Είναι η δυνατότητα που δίνουν οι Bookmaker στους παίκτες του να τοποθετήσουν το στοίχημα τους μέσω κινητού τηλεφώνου. Money Line (Αμερικανικές αποδόσεις) : Στις αμερικάνικες αποδόσεις ο bookmaker προσφέρει αποδόσεις που έχουν διαφορετική μορφή. Εμφανίζεται το ποσό που πρέπει να ποντάρει κανείς για να κερδίσει 100$ ή πόσα μπορεί να κερδίσει κάποιος αν ποντάρει 100$. Multi Corner : Είναι ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης προβλέπει αν το γινόμενο του αριθμού των κόρνερ του πρώτου ημιχρόνου με τον αριθμό των κόρνερ του δεύτερου ημιχρόνου ξεπερνάει ή όχι το όριο που έχει θέσει ο bookmaker. No Offer : Είναι η κατάσταση στην οποία ο Bookmaker δεν προσφέρει αποδόσεις για κάποιο γεγονός. Non Runner : Όταν ένας συμμετέχων έχει δηλωθεί να τρέξει σε μία κούρσα και τελικά δεν τρέχει. Odds (Αποδόσεις) : Είναι οι αποδόσεις που αφορούν κάποιο γεγονός και είναι αυτές που καθορίζουν το κέρδος που μπορεί να προκύψει αν κερδηθεί το στοίχημα. Υπάρχουν οι δεκαδικές, οι κλασματικές και οι αμερικάνικες αποδόσεις. Outcome : Το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Outsider ή Rag ή Underdog : Είναι η ομάδα ή ο αθλητής που έχει τις λιγότερες πιθανότητες να κερδίσει και για αυτό και η απόδοση για αυτό το σημείο είναι υψηλότερη. Over Broke : Είναι η κατάσταση στην οποία έχει προκύψει ένα σίγουρο στοίχημα με συνδυασμό αποδόσεων σε ένα στοίχημα δύο πιθανών αποτελεσμάτων. Over / Under : Είναι ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης επιλέγει αν ο αριθμός των γκολ που θα επιτευχθούν σε έναν αγώνα θα είναι περισσότερα ή λιγότερα από το όριο που έχει θέσει ο Bookmaker. Το πιο συνηθισμένο ποδοσφαιρικό στοίχημα είναι το Over / Under 2.5 γκολ. Overlay : Είναι το σημείο του στοιχήματος το οποίο ο παίκτης πιστεύει ότι οι πιθανότητες επαλήθευσης του είναι μεγαλύτερες από την απόδοση που δίνει ο Bookmaker. Patent Σύστημα (Σύστημα στα ελληνικά 1,2,3) : Είναι το σύστημα στο οποίο ο παίκτης επιλέγει 3 επιλογές. Δημιουργεί 1 τριάδα, 3 δυάδες και 3 μονά στοιχήματα. Για να κερδίσει το σύστημα ένας παίκτης θα πρέπει να επιβεβαιωθεί τουλάχιστον το 1 σημείο. Postponed Match (Αναβληθέν αγώνας) : Σε τέτοιες περιπτώσεις ο εκάστοτε Bookmaker εφαρμόζει τις δικές του πολιτικές. Υπάρχουν Bookmaker οι οποίοι υπολογίζουν τον αγώνα αυτόν ως μονάδα, ενώ άλλοι περιμένουν τη διεξαγωγή του τις επόμενες μέρες. Push : Η επιστροφή του ποσού στοιχηματισμού λόγω ακύρωσης ενός γεγονότος ή ισοπαλίας.

36 Score Bet (Ακριβές σκορ και σκόρερ) : Είναι ειδικό στοίχημα στο οποίο ο παίκτης προβλέπει το τελικό αποτέλεσμα και τον πρώτο ή τελευταίο σκόρερ σε ένα αγώνα. Scorecast : Στοίχημα που συνδυάζει τον πρώτο σκόρερ του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα σε ένα στοίχημα με μία απόδοση. Second Place Bet (Στοίχημα για την 2η θέση) : Ο παίκτης προβλέπει την ομάδα ή τον αθλητή που θα πάρει τη δεύτερη θέση σε μία διοργάνωση. Single Bet (Μονό αποδεκτό στοίχημα) : Η πιο απλή μορφή στοιχήματος. Ο παίκτης τοποθετεί το στοίχημα του επιλέγοντας ένα μόνο σημείο σε ένα γεγονός. Special Bets (Ειδικά στοιχήματα) : Τα ειδικά στοιχήματα είναι εξειδικευμένα στοιχήματα που αφορούν κάποιο αθλητικό γεγονός. Υπάρχει μεγάλη γκάμα από ειδικά στοιχήματα. Μερικά από τα στοιχήματα αυτά είναι: Stake : Το ποσό που ποντάρει ένας παίκτης σε κάποιον αγώνα. Straight ή Straight Wager : Είναι το ποντάρισμα στο 1,Χ ή 2 ενός αγώνα. Super Heinz (Σύστημα στα ελληνικά 2,3,4,5,6,7) : Είναι το σύστημα στο οποίο ο παίκτης επιλέγει 7 σημεία. Δημιουργεί μία επτάδα, 7 εξάδες, 21 πεντάδες, 35 τετράδες, 35 τριάδες και 21 δυάδες. Για να κερδίσει κάποιος πρέπει να επιβεβαιωθούν τουλάχιστον 2 από τα επιλεγμένα σημεία. Sure Bet : Είναι το σίγουρο στοίχημα το οποίο διασφαλίζει σίγουρο κέρδος στους παίκτες. Αυτό μπορεί να γίνει με κατάλληλο συνδυασμό αποδόσεων που κυκλοφορούν στην αγορά. System Bet (Σύστημα) : Είναι ένα στοίχημα στο οποίο ο παίκτης έχει επιλέξει έναν αριθμό από γεγονότα και ζητάει να επιβεβαιωθεί ένας αριθμός από αυτά. Με το σύστημα ο παίκτης εξασφαλίζει ότι μπορεί να κερδίσει κάποια χρήματα ακόμα και αν δεν επιβεβαιωθούν κάποια από τα γεγονότα που έχει επιλέξει. Teaser : Είναι το στοίχημα στο οποίο ο παίκτης ορίζει το ύψος του χάντικαπ που θέλει να ποντάρει. Η απόδοση του στοιχήματος μεταβάλλεται ανάλογα με το ύψος του χάντικαπ. Third Place Bet (Στοίχημα 3ης θέσης) : Ο παίκτης προβλέπει ποιος αθλητής ή ομάδα θα πάρει τη 3η θέση σε μία διοργάνωση. Three Way : Είναι το στοίχημα το οποίο έχει 3 πιθανά αποτελέσματα. Tie (Ισοπαλία) : Όταν δεν προκύπτει νικητής σε κάποιο γεγονός. Tipster : Είναι τα άτομα που δίνουν προγνωστικά και συμβουλές για στοιχήματα. Total Points Number (Σύνολο πόντων) : Είναι στοίχημα που συνηθίζεται σε αγώνες μπάσκετ και ο παίκτης προβλέπει αν το σύνολο των πόντων που θα επιτευχθούν θα υπερβεί ή όχι το όριο που έχει θέσει ο bookmaker. Trading : Είναι η τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς τη μεσολάβηση του Bookmaker. Ένας παίκτης δεν αγοράζει απόδοση για ένα γεγονός από έναν Bookmaker αλλά από κάποιον άλλον παίκτη ο οποίος μπορεί να προσφέρει καλύτερη απόδοση για το γεγονός αυτό. Treble : Είναι το ποντάρισμα στον συνδυασμό 3 σημείων. Two way : Είναι το στοίχημα σε γεγονότα με 2 πιθανά αποτελέσματα. Πχ τέτοια γεγονότα είναι το μπάσκετ, το βόλεϊ κ.ά. Value Betting : Είναι το ποντάρισμα σε σημεία των οποίων η πιθανότητα επαλήθευσης εκτιμά ο παίκτης ότι είναι υψηλότερη σε σχέση με την πιθανότητα στην απόδοση που έχει δώσει ο Bookmaker. Εκτιμά δηλαδή ο παίκτης ότι η απόδοση ενός σημείου είναι πολύ υψηλότερη από όσο θα έπρεπε να είναι. Victory Bet (Νικητής Διοργάνωσης) : Ο παίκτης προβλέπει τον νικητή διοργάνωσης.

37 Wager : Έκφραση για το ποντάρισμα ή στοιχηματισμό σε γεγονότα. Yankee (Σύστημα στα ελληνικά 2,3,4) : Είναι το σύστημα στο οποίο ο παίκτης επιλέγει 4 σημεία. Δημιουργεί μία τετράδα, 4 τριάδες και 6 δυάδες. Για να κερδίσει κάποιος πρέπει να επιβεβαιωθούν τουλάχιστον 2 από τα επιλεγμένα σημεία.φάγωτα».

38 Στοιχηματικές εταιρίες με αγώνες Γ Εθνικής Ελλάδας Στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν αγώνες ποδοσφαίρου Γ Εθνικής Η Betandwin (σημερινή Bwin) ήταν η εταιρεία που ξεκίνησε πρώτη να προσφέρει Β και αργότερα Γ Εθνική κατηγορία των Ελληνικών πρωταθλημάτων απο τότε έως σήμερα πολλά έχουν αλλάξει Η Γ Εθνική έχει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον και αυτο φαίνεται οτι όλο και περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν όχι μονο αποδόσεις 1Χ2, Under Over αλλά και πολλά ειδικά στοιχήματα! Πολλοί είναι οι παίκτες του στοιχήματος που το ψάχνουν στο internet. Η Γ Εθνική διαφορετικά ονομάζεται Football League 2. Ας δούμε σήμερα ποιες είναι οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν για στοιχηματισμό ποδοσφαιρικούς αγώνες Γ Εθνικής Ελλάδος (Football League 2 ) Στοιχηματικές εταιρίες με αγώνες Γ Εθνικής Stoiximan Στοίχημα στην Γ Εθνική 1Χ2, Under 2,5 Over 2,5, και κάποια ειδικά στοιχήματα Στην Stoixman θα βρείτε καλές αποδόσεις όχι όμως μεγάλη ποικιλία στους αγώνες τις Γ Εθνικής Ελλάδος, βασικά πράγματα.

39 Goalbet Στοίχημα στην Γ Εθνική η καλύτερη επιλογή! 1Χ2, Under 2,5 Over 2,5, goal/no goal, 82 ειδικά στοιχήματα! Στην Goalbet θα βρείτε τις υψηλότερες αποδόσεις και ποικιλία για την Γ Εθνική! Τελικό αποτέλεσμα, under over, goal no goal, σύνολο τερμάτων ημίχρονο / τελικό, μονό ή ζυγό αριθμό τερμάτων, ακριβές σκορ και άλλα! Οι στοιχηματικές επιλογές φτάνουν τις 68 εως και 82 ανά αγώνα! Μια επίσκεψη την Κυριακή θα στην Goalbet θα σας αποζημιώσει! Novibet Στοίχημα στην Γ Εθνική 1Χ2, Under 2,5 Over 2,5, και κάποια ειδικά στοιχήματα Η Novibet προσφέρει στους αγώνες Γ Εθνικής 61 ειδικά στοιχήματα! Η Novibet είναι από τις ελάχιστες στοιχηματικές που προσφέρουν ημίχρονο/τελικό σε αγώνες Γ Εθνικής. Η Novibet είναι η μοναδική στοιχηματική που προσφέρει combo bets σε αγώνες Γ Εθνικής για στοιχηματισμό! Αποτέλεσμα αγώνα και goal/goal Αποτέλεσμα αγώνα και no goal Αποτέλεσμα αγώνα και under 2,5 goals Αποτέλεσμα αγώνα και under 3,5 goals Αποτέλεσμα αγώνα και over 2,5 goals Αποτέλεσμα αγώνα και over 3,5 goals Αλλες στοιχηματικές εταιρίες με αγώνες Γ Εθνικής Υπάρχουν και άλλες στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν στοιχηματισμό για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής απλά οι παραπάνω που αναφέραμε έχουν την μεγαλύτερη ποικιλία, καλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα Netbet, Sportingbet και Vistabet, 2Winbet

40 Υπεύθυνο & Ασφαλές Παιχνίδι Στο Betdays.com θα βρείτε προτάσεις / προγνωστικά και οδηγούς για τυχερά παιχνίδια, στοιχηματικές εταιρίες, πληροφορίες για online καζίνο όπως και πληροφορίες για να αυξήσετε τις πιθανότητες να κερδίσετε. Ωστόσο για να μπορείτε να παίξετε ξένοιαστα πρέπει να δώσετε προσοχή σε μερικά πράγματα που θεωρούμε υποχρέωση μας να σας ενημερώσουμε. Ηλικία 21+ Το Betdays.com απευθύνεται σε παίκτες 21 χρονών και άνω. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να κάνουμε τα τυχερά παιχνίδια ελκυστικά σε ανήλικους, ούτε να τους τα παρουσιάσουμε ως μέσο πλουτισμού. Για τους ανήλικους, υπεύθυνοι είναι οι γονείς να επιβλέπουν τα παιδιά τους και να αποφασίζουν ποιοί ιστότοποι είναι κατάλληλοι για αυτά. Αν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες του διαδικτύου επισκεφθούν ακατάλληλο υλικό, το Betdays.com και οι συντελεστές του δε φέρουν καμία ευθύνη. Ασφάλεια Διαδικτυακών καζίνο & Ασφαλές Παιχνίδι Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξει ένας παίχτης πριν πάρει μέρος στα παιχνίδια του αγαπημένου του καζίνο ή στοιχηματικής εταιρείας είναι οι ασφαλιστικές δικλείδες που υπάρχουν τόσο για την ασφάλεια των συναλλαγών όσο και για τα προσωπικά του στοιχεία. Ασφαλείς Συναλλαγές Εκτός όμως από τα προσωπικά δεδομένα θα πρέπει όταν επιλέγετε καζίνο στο οποίο οι συναλλαγές σας θα είναι 100% ασφαλείς. Όσον αφορά τις καταθέσεις εκεί ο παίχτης δίνει στοιχεία όπως ο αριθμός κάρτας, το IBAN, ανάλογα πάντα με τον τρόπο κατάθεσης. Βέβαια και στις αναλήψεις πρέπει να υπάρχει ασφάλεια και μπορεί σε μερικούς να μην αρέσει η διαδικασία της ταυτοποίησης (στην 1η ανάληψη) ή ότι η διάρκεια των αναλήψεων είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι μόνο έτσι γίνετε με ασφάλεια και χωρίς κανένα πρόβλημα για εσάς. Βάλτε όριο στο μπάτζετ σας Θα πρέπει να ορίσετε ένα μπάτζετ, ένα ποσό που διαθέτετε για τον τζόγο κάθε μήνα ή κάθε βδομάδα ας πούμε, αυτό το ποσό θα πρέπει να μπορείτε να το χάσετε, να μη σας λείψει. Είτε είστε έμπειρος παίκτης είτε νέος θα πρέπει να κάνετε χρήση κάβας καθώς πέρα από το ότι θα σας προστατέψει από το να ξοδέψετε χρήματα που δεν πρέπει, σας επηρεάζει και στο τι στρατηγική χρησιμοποιείτε σε κάθε παιχνίδι.

Πριν απο λιγα χρονια ημουνα ακριβως σαν εσενα.

Πριν απο λιγα χρονια ημουνα ακριβως σαν εσενα. Πριν απο λιγα χρονια ημουνα ακριβως σαν εσενα. Ηξερα οτι υπαρχουν επαγγελματιες παιχτες που κερδιζουν πολλα χρηματα απο το στοιχημα και εψαχνα να βρω τη "μυστικη formula" 'Ετσι κ εσυ. Πηρες μια απο τις

Διαβάστε περισσότερα

Non Stop Bet προγνωστικα στην Πρέμιερ Λιγκ

Non Stop Bet προγνωστικα στην Πρέμιερ Λιγκ Non Stop Bet προγνωστικα στην Πρέμιερ Λιγκ Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας με υγεία και ευτυχία, στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, είναι καθιερωμένο τις γιορτές να μη σταματούν να παίζουν μπάλα και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. εισήγαγε στην Ελλάδα τα παιχνίδια στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης το έτος 2000, με μεγάλη επιτυχία.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. εισήγαγε στην Ελλάδα τα παιχνίδια στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης το έτος 2000, με μεγάλη επιτυχία. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. εισήγαγε στην Ελλάδα τα παιχνίδια στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης το έτος 2000, με μεγάλη επιτυχία. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ Τα στοιχήματα ήταν γνωστά ήδη από την

Διαβάστε περισσότερα

Blackjack: Στρατηγική, συμβουλές και τρόπος παιχνιδιού - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ CITY KALAMPAKA METEOR

Blackjack: Στρατηγική, συμβουλές και τρόπος παιχνιδιού - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ CITY KALAMPAKA METEOR Blackjack: Στρατηγική, συμβουλές και τρόπος παιχνιδιού - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ CITY KALAMPAKA METEOR Τελευταία μέρα του έτους σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα είναι ιδιαιτέρως φτωχό, έτσι δεν θα ασχοληθούμε με

Διαβάστε περισσότερα

Μεσημεριανό Ελ Κλάσικο Ρεάλ Μαδρίτης Μπαρτσελόνα

Μεσημεριανό Ελ Κλάσικο Ρεάλ Μαδρίτης Μπαρτσελόνα Μεσημεριανό Ελ Κλάσικο Ρεάλ Μαδρίτης Μπαρτσελόνα Γεία χαρά σε όλους, η αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, πριν την διακοπή για τις γιορτές, περιλαμβάνει την μονομαχία του Ελ Κλάσικο ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης

Διαβάστε περισσότερα

Τα φαβορί ορίζουν το παιχνίδι στα προγνωστικά στοιχήματος

Τα φαβορί ορίζουν το παιχνίδι στα προγνωστικά στοιχήματος Τα φαβορί ορίζουν το παιχνίδι στα προγνωστικά στοιχήματος Καλημέρα σε όλους σας, συμπληρώνονται σήμερα οι αγωνιστικές, με τα τελευταία παιχνίδια των πρωταθλημάτων και παρόλα τα λίγα ματς, αυτά έχουν σχετική

Διαβάστε περισσότερα

Τον πρώτο λόγο τα φαβορί της Δευτέρας

Τον πρώτο λόγο τα φαβορί της Δευτέρας Τον πρώτο λόγο τα φαβορί της Δευτέρας Καλημέρα σας, καλή εβδομάδα σε όλους, ολοκληρώνονται σήμερα οι αγωνιστικές στα πρωταθλήματα, όπου υπάρχουν φαβορί με πολλές πιθανότητες επαλήθευσης. Χτες, είχαμε πολύ

Διαβάστε περισσότερα

Τα φώτα στην Σεριε Α την Παρασκευή

Τα φώτα στην Σεριε Α την Παρασκευή Τα φώτα στην Σεριε Α την Παρασκευή Καλημέρα σας καλό μήνα σε όλους, αφήνουμε πίσω τα κύπελλα και επικεντρωνόμαστε στα εγχώρια πρωταθλήματα που ξεκινούν σήμερα, πριν την τελευταία στροφή των Ευρωπαϊκών

Διαβάστε περισσότερα

Τέταρτη αγωνιστική ομίλων Champions League

Τέταρτη αγωνιστική ομίλων Champions League Τέταρτη αγωνιστική ομίλων Champions League Σήμερα, ξεκινά η τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και είναι ξεκάθαρο ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία σε αυτή την φάση. Μπορεί με την λήξη των

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικά στοιχήματος Champions League Τετάρτης

Προγνωστικά στοιχήματος Champions League Τετάρτης Προγνωστικά στοιχήματος Champions League Τετάρτης Καλημέρα σας, ολοκληρώνεται σήμερα η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League με αναμετρήσεις για όλα τα γούστα. Χτες, η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε

Διαβάστε περισσότερα

Αφού έχετε μπει στη σελίδα pamestoixima.gr, πατάτε πάνω αριστερά, την επιλογή

Αφού έχετε μπει στη σελίδα pamestoixima.gr, πατάτε πάνω αριστερά, την επιλογή 1. ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Διαδικασία Αφού έχετε μπει στη σελίδα pamestoixima.gr, πατάτε πάνω αριστερά, την επιλογή "ΣΤΟΙΧΗΜΑ" και μπορείτε να δείτε τις ενότητες που περιγράφονται παρακάτω. Στην αριστερή μπάρα επιλογών

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις στοιχήματος βάση στατιστικών

Προτάσεις στοιχήματος βάση στατιστικών Προτάσεις στοιχήματος βάση στατιστικών Δευτέρα, σήμερα και ευκαιρία να ρίξουμε ρυθμούς, ανακτώντας δυνάμεις ενόψει Ευρωπαϊκών αναμετρήσεων. Περιορισμένες οι επιλογές σήμερα, λόγω του μικρού αγωνιστικού

Διαβάστε περισσότερα

Παντού μάχες στα προκριματικά Euro 2020

Παντού μάχες στα προκριματικά Euro 2020 Παντού μάχες στα προκριματικά Euro 2020 Συνεχίζονται οι αγώνες των προκριματικών για το Euro 2020, για την Ευρωπαϊκή ζώνη, την Παρασκευή. Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρον αναμετρήσεις σχεδόν σε όλους τους ομίλους

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικά: Για την πρόκριση η ΑΕΚ στην Βιέννη

Προγνωστικά: Για την πρόκριση η ΑΕΚ στην Βιέννη Προγνωστικά: Για την πρόκριση η ΑΕΚ στην Βιέννη Καλημέρα σε όλους σας, ολοκληρώθηκαν χτες οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου προέκυψαν οι 16 ομάδες που θα παίξουν στην επόμενη φάση για να φτάσουν στον

Διαβάστε περισσότερα

Τελευταίο βήμα πριν τον τελικό

Τελευταίο βήμα πριν τον τελικό Τελευταίο βήμα πριν τον τελικό Γεία χαρά σε όλους σας, συνεχίζονται σήμερα οι αγώνες των κυπέλλων αλλά και η υπόλοιπη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα είναι λίγο μεγαλύτερο

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικά στοιχήματος Serie A στην εμβόλιμη αγωνιστική

Προγνωστικά στοιχήματος Serie A στην εμβόλιμη αγωνιστική Προγνωστικά στοιχήματος Serie A στην εμβόλιμη αγωνιστική Γεία χαρά σε όλους, αυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη στα παιχνίδια κυπέλλου που γίνονται στις Ευρωπαϊκές χώρες, αφού υπάρχει κενό από άλλες διοργανώσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Προβλέψεις στοιχήματος

Προβλέψεις στοιχήματος Προβλέψεις στοιχήματος Προβλέψεις στοιχήματος στα παιχνίδια της Λιγκ 1 την Κυριακή Στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Λιγκ 1 στην Γαλλία, σήμερα Κυριακή υπάρχουν τρία σημαντικά παιχνίδια με μονομαχίες

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικά στοιχήματος Γερμανίας και Ιταλίας

Προγνωστικά στοιχήματος Γερμανίας και Ιταλίας Προγνωστικά στοιχήματος Γερμανίας και Ιταλίας Για την δεύτερη θέση του Τσάμπιονς Λιγκ Ρόμα και Νάπολι στην Serie A Για την προτελευταία αγωνιστική της Serie A σήμερα Σάββατο πραγματοποιούνται δύο αναμετρήσεις,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ Καλημέρα σας, δεν υπάρχει ποιότητα στο μεσοβδομαδιάτικο αγωνιστικό πρόγραμμα για αυτό το λόγο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των προτεινόμενων σημείων.

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατές μάχες στον 2ο όμιλο για τη πρόκριση

Δυνατές μάχες στον 2ο όμιλο για τη πρόκριση Δυνατές μάχες στον 2ο όμιλο για τη πρόκριση Συνεχίζονται οι μάχες στο Copa America, χτες ολοκληρώθηκε ο πρώτος όμιλος και σήμερα τελειώνει ο δεύτερος όμιλος, με πολλές σημαντικές μάχες. Σήμερα, η Αργεντινή

Διαβάστε περισσότερα

Από εκεί που μείναμε στα προγνωστικά

Από εκεί που μείναμε στα προγνωστικά Από εκεί που μείναμε στα προγνωστικά Από εκεί που μείναμε το Σαββατοκύριακο στα προγνωστικά της Δευτέρας Καλημέρα σας, αν και δεν έγινε το απόλυτο των προτάσεων μας χτες, είχαμε μία πολύ καλή συγκομιδή,

Διαβάστε περισσότερα

Νέα δεδομένα στα Πλεϊ Οφ της Super League

Νέα δεδομένα στα Πλεϊ Οφ της Super League Νέα δεδομένα στα Πλεϊ Οφ της Super League Καλημέρα σας, ολοκληρωμένη μέρα σήμερα με παιχνίδια από πολλές διαφορετικές διοργανώσεις για όλα τα γούστα. Στο δικά μας Πλεί Οφ γίνονται δύο παιχνίδια, όπου μετά

Διαβάστε περισσότερα

Διπλά και γκολ μας πληρώνουν την Τετάρτη

Διπλά και γκολ μας πληρώνουν την Τετάρτη Διπλά και γκολ μας πληρώνουν την Τετάρτη Καλημέρα, πλήρες αγωνιστική ημέρα υπάρχει σήμερα Τετάρτης, διότι υπάρχουν παιχνίδια τόσο από τα κύπελλα, όσο και εμβόλιμες αγωνιστικές στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα.

Διαβάστε περισσότερα

Η ανάγκη βαθμών καθορίζουν τα αποτελέσματα στο παμε στοιχημα

Η ανάγκη βαθμών καθορίζουν τα αποτελέσματα στο παμε στοιχημα Η ανάγκη βαθμών καθορίζουν τα αποτελέσματα στο παμε στοιχημα Καλημέρα σας, περιορισμένο το αγωνιστικό πρόγραμμα σήμερα, οπότε περιορισμένες είναι και οι επιλογές μας στο πάμε στοίχημα. Υπάρχουν παιχνίδια

Διαβάστε περισσότερα

Οι άμυνες μας ανοίγουν τον δρόμο στα προγνωστικα

Οι άμυνες μας ανοίγουν τον δρόμο στα προγνωστικα Οι άμυνες μας ανοίγουν τον δρόμο στα προγνωστικα Γεία χαρά σε όλους σας, αφήνουμε πίσω τους το φτωχό μεσοβδομαδιάτικο αγωνιστικό πρόγραμμα και έχουμε μπροστά ματς, ένα γεμάτο αγωνιστικό τριήμερο. Σήμερα,

Διαβάστε περισσότερα

Με στόχο την τρίτη θέση στην Λισσαβώνα ο Ολυμπιακός

Με στόχο την τρίτη θέση στην Λισσαβώνα ο Ολυμπιακός Με στόχο την τρίτη θέση στην Λισσαβώνα ο Ολυμπιακός Καλημέρα σας, ολοκληρώνεται σήμερα η πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και των υπόλοιπων τεσσάρων ομίλων, όπου, όπως αναφέραμε και χτες

Διαβάστε περισσότερα

Προβλεψεις στοιχηματος: Μάχη τετράδας το Άρσεναλ Λίβερπουλ

Προβλεψεις στοιχηματος: Μάχη τετράδας το Άρσεναλ Λίβερπουλ Προβλεψεις στοιχηματος: Μάχη τετράδας το Άρσεναλ Λίβερπουλ Καλημέρα σε όλους σας, έχουμε μπει ήδη σε εορταστικό mood, ενώ ξεκινάει σήμερα και το εορταστικό αγωνιστικό πρόγραμμα στα πρωταθλήματα που έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Πάμε στοίχημα προκριματικών Euro 2020

Πάμε στοίχημα προκριματικών Euro 2020 Πάμε στοίχημα προκριματικών Euro 2020 Φουλ δράση έχουμε στα προκριματικά του Euro 2020, αυτές τις ημέρες, με πολλές αναμετρήσεις να υπάρχουν καθημερινά. Σήμερα, στο πλαίσιο του πρώτου ομίλου η Αγγλία δοκιμάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Ευκαιρία να ανέβει πάλι στην κορυφή η ΑΕΚ

Ευκαιρία να ανέβει πάλι στην κορυφή η ΑΕΚ Ευκαιρία να ανέβει πάλι στην κορυφή η ΑΕΚ Καλημέρα σας, Δευτέρα σήμερα και το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι πολύ μικρό και οι επιλογές μας ελάχιστες, καλό είναι να πάρουμε κάποιες ανάσες, ρίχνοντας τους ρυθμούς

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατές μάχες στις χαμηλές θέσεις στο στοίχημα

Δυνατές μάχες στις χαμηλές θέσεις στο στοίχημα Δυνατές μάχες στις χαμηλές θέσεις στο στοίχημα Καλημέρα σας, καλή προσέγγιση είχαμε χτες στα ματς, όπου χάθηκε μόνο το under 3,5 στο ματς Καλλονή ΠΑΣ Γιάννενα, όπου μπήκε ένα γκολ στο τέλος και μας χάλασε

Διαβάστε περισσότερα

Η φόρμα δίνει σημεία στην Σέριε Α

Η φόρμα δίνει σημεία στην Σέριε Α Η φόρμα δίνει σημεία στην Σέριε Α Καλημέρα σας, αρχίζουμε σιγά σιγά να μπαίνουμε σε κανονικούς ρυθμούς, διότι ξεκινούν τα πρωταθλήματα, μετά την διακοπή των εορτών. Σήμερα, το αγωνιστικό πρόγραμμα δεν

Διαβάστε περισσότερα

Χωρίς τους μεγάλους το Σάββατο στην Super League

Χωρίς τους μεγάλους το Σάββατο στην Super League Χωρίς τους μεγάλους το Σάββατο στην Super League Αφήνουμε πίσω μας τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπου ολοκληρώθηκαν οι όμιλοι στις δύο διοργανώσεις και μπαίνουμε σε ρυθμούς εγχώριων πρωταθλημάτων. Στην

Διαβάστε περισσότερα

Τον πρώτο λόγο η Αγγλία με την Σουηδία

Τον πρώτο λόγο η Αγγλία με την Σουηδία Τον πρώτο λόγο η Αγγλία με την Σουηδία Καλημέρα σας, ολοκληρώνονται σήμερα οι προημιτελικοί του παγκοσμίου κυπέλλου και θα προκύψει το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών του Μουντιάλ 2018. Η έκπληξη της διοργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Κρίνονται η πρωτιά και η τρίτη θέση στον 3ο όμιλο

Κρίνονται η πρωτιά και η τρίτη θέση στον 3ο όμιλο Κρίνονται η πρωτιά και η τρίτη θέση στον 3ο όμιλο Ολοκληρώθηκαν χτες οι δύο πρώτοι όμιλοι του Copa America και έχουν προκύψει οι ομάδες που θα συνεχίσουν στον θεσμό. Σήμερα, τελειώνει ο τρίτος και τελευταίος

Διαβάστε περισσότερα

Φαβορί μακριά από την έδρα του με αρκετή τύχη

Φαβορί μακριά από την έδρα του με αρκετή τύχη Φαβορί μακριά από την έδρα του με αρκετή τύχη Καλημέρα σε όλους σας, περιορισμένο πρόγραμμα υπάρχει σήμερα στο πρόγραμμα, όποτε και οι επιλογές μας στο πάμε στοίχημα είναι περιορισμένες. Αυτή την εβδομάδα

Διαβάστε περισσότερα

Ανοικτά μέτωπα στην τελευταία αγωνιστική

Ανοικτά μέτωπα στην τελευταία αγωνιστική Ανοικτά μέτωπα στην τελευταία αγωνιστική Καλημέρα σας, ξεκινά σήμερα η τελευταία αγωνιστική των ομίλων των προκριματικών του Παγκόσμιου κυπέλλου για την Ευρωπαϊκή ζώνη, όπου υπάρχουν ακόμα ανοικτές θέσεις

Διαβάστε περισσότερα

Κάνουμε παιχνίδι με Ρόμα και Μονακό

Κάνουμε παιχνίδι με Ρόμα και Μονακό Κάνουμε παιχνίδι με Ρόμα και Μονακό Καλημέρα σε όλους σας, τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια ολοκληρώθηκαν χτες, χαρίζοντας μας έντονες συγκινήσεις και όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές, σε όλα τα μέτωπα. Σήμερα, Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

Σκληρή μονομαχία στην Serie A στο Μιλάνο

Σκληρή μονομαχία στην Serie A στο Μιλάνο Σκληρή μονομαχία στην Serie A στο Μιλάνο Στην Ιταλία απομένουν οχτώ αγωνιστικές ακόμα για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, ενώ η πρώτη θέση έχει κριθεί, στις υπόλοιπες θέσεις γίνονται μάχες, τόσο ψηλά όσο

Διαβάστε περισσότερα

Να φύγει με διπλό από την Λαμία

Να φύγει με διπλό από την Λαμία Να φύγει με διπλό από την Λαμία Η αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ, τελειώνει σήμερα στην Λαμία, όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες αγωνίζονται και στο κύπελλο Ελλάδος, για την

Διαβάστε περισσότερα

Όλα ανοικτά στο Europa League

Όλα ανοικτά στο Europa League Όλα ανοικτά στο Europa League Γεία χαρά σε όλους, ολοκληρώθηκε χτες η πέμπτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, που ξεκαθάρισε κάπως η κατάσταση, ενώ σήμερα διεξάγεται η πέμπτη αγωνιστική του Europa League

Διαβάστε περισσότερα

Όλα τα βλέμματα στο Μεάτσα για το ντέρμπι

Όλα τα βλέμματα στο Μεάτσα για το ντέρμπι Όλα τα βλέμματα στο Μεάτσα για το ντέρμπι Όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα μπαίνουν στην τελική ευθεία τους, έτσι και στην Serie A, μπορεί να έχει κριθεί ο τίτλος, αλλά στις υπόλοιπες θέσεις γίνονται σκληρές

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις στοιχήματος Κυριακής 11/12/2016

Προτάσεις στοιχήματος Κυριακής 11/12/2016 Προτάσεις στοιχήματος Κυριακής 11/12/2016 Καλημέρα σας, σημαντικές αναμετρήσεις υπάρχουν και σήμερα για όλα τα πρωταθλήματα, παρά το ότι το μυαλό των παικτών είναι στις διακοπές των Χριστουγέννων. Στην

Διαβάστε περισσότερα

Τελειώνουν οι εμβόλιμες αγωνιστικές στο παμε στοιχημα

Τελειώνουν οι εμβόλιμες αγωνιστικές στο παμε στοιχημα Τελειώνουν οι εμβόλιμες αγωνιστικές στο παμε στοιχημα Η πέμπτη εμβόλιμη αγωνιστική στην Serie A, ολοκληρώνεται στο Τορίνο, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Μίλαν. Οι δύο ομάδες, είναι στην μέση της βαθμολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Ντέρμπι στην Serie A, φαβορί σε Μπουντεσλίγκα και Γαλλία και Ελλαδα

Ντέρμπι στην Serie A, φαβορί σε Μπουντεσλίγκα και Γαλλία και Ελλαδα Ντέρμπι στην Serie A, φαβορί σε Μπουντεσλίγκα και Γαλλία και Ελλαδα Η αγωνιστική στην Super League ξεκινά σήμερα Σάββατο με δύο παιχνίδια που ανοίγουν την 21η αγωνιστική ημέρα. Μόνο ο Ολυμπιακός συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Μονομαχίες παντού για την Ευρώπη

Μονομαχίες παντού για την Ευρώπη Μονομαχίες παντού για την Ευρώπη Καλημέρα σας, μπορεί το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα να είναι μικρό, αλλά έχει κάποια παιχνίδια στα οποία μπορούμε να βασιστούμε, με το κίνητρο να είναι ισχυρό σε κάποιες

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Εγχειρίδιο (ebook) «Οι κανόνες, παγίδες και τα κόλπα που πρέπει να προσέχετε όταν παίζετε Στοίχηµα»

Ηλεκτρονικό Εγχειρίδιο (ebook) «Οι κανόνες, παγίδες και τα κόλπα που πρέπει να προσέχετε όταν παίζετε Στοίχηµα» Ηλεκτρονικό Εγχειρίδιο (ebook) «Οι κανόνες, παγίδες και τα κόλπα που πρέπει να προσέχετε όταν παίζετε Στοίχηµα» ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Η ΣΤΗΝ ΕΕΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ);... 2 ΑΠΟ ΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Με τρία ματς ξεκινά η αγωνιστική στην Super League

Με τρία ματς ξεκινά η αγωνιστική στην Super League Με τρία ματς ξεκινά η αγωνιστική στην Super League Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινά 20η αγωνιστική της Super League, που είναι πολύ σημαντική από την κορυφή μέχρι την ουρά του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι που

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή χωρίς μεγάλο ματς και ξεκάθαρα φαβορί

Παρασκευή χωρίς μεγάλο ματς και ξεκάθαρα φαβορί Παρασκευή χωρίς μεγάλο ματς και ξεκάθαρα φαβορί Καλημέρα σε όλους σας, αφήνουμε πίσω μας τα παιχνίδια των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων που ολοκληρώθηκαν χτες. Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε να προκριθεί, απέναντι στην

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτές αρκετές θέσεις στο Europa League

Ανοιχτές αρκετές θέσεις στο Europa League Ανοιχτές αρκετές θέσεις στο Europa League Τελευταία αγωνιστική στους ομίλους του Europa League και σήμερα θα προκύψουν οι 24 ομάδες, όπου μαζί με τις οχτώ από το Champions League, θα συνθέσουν τους 32

Διαβάστε περισσότερα

Με το μυαλό στο πρωτάθλημα πολλές ομάδες

Με το μυαλό στο πρωτάθλημα πολλές ομάδες Με το μυαλό στο πρωτάθλημα πολλές ομάδες Καλημέρα σε όλους σας, ιδιαίτερα φτωχό το αγωνιστικό πρόγραμμα, με ελάχιστες επιλογές για το στοίχημα, οι αναμετρήσεις του κυπέλλου, τις κάνουν ακόμα πιο δύσκολες.

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικα από όλη την Ευρώπη

Προγνωστικα από όλη την Ευρώπη Προγνωστικα από όλη την Ευρώπη Καλημέρα σας, ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι γεμάτο, αυτό, δεν έχει καθόλου ποιότητα, χωρίς μεγάλες αναμετρήσεις, με ματς από μικρομεσαίες ομάδες. Στην Ελλάδα, δεν γίνονται

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτος ημιτελικός Τότεναμ Άγιαξ στο Champions League

Πρώτος ημιτελικός Τότεναμ Άγιαξ στο Champions League Πρώτος ημιτελικός Τότεναμ Άγιαξ στο Champions League Εβδομάδα ημιτελικών Champions League είναι αυτή που διανύουμε, έχοντας μπροστά μας δύο δυνατές αναμετρήσεις που μπορούν να δώσουν προβάδισμα για τον

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατή μονομαχία το Άρης ΑΕΚ

Δυνατή μονομαχία το Άρης ΑΕΚ Δυνατή μονομαχία το Άρης ΑΕΚ Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία των περισσότερων πρωταθλημάτων και από εδώ και πέρα θα γίνονται πολλά σημαντικά παιχνίδια. Στην Ελληνική Super League, σήμερα διεξάγονται

Διαβάστε περισσότερα

Αρχίζει να ξεκαθαρίζουν οι όμιλοι στο Τσάμπιονς Λιγκ

Αρχίζει να ξεκαθαρίζουν οι όμιλοι στο Τσάμπιονς Λιγκ Αρχίζει να ξεκαθαρίζουν οι όμιλοι στο Τσάμπιονς Λιγκ Καλημέρα σας, συνεχίζεται σήμερα η τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσαμπιονς Λιγκ για τους υπόλοιπους ομίλους και φαίνεται σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει

Διαβάστε περισσότερα

Παιχνίδι με τα γκολ για άλλη μία Παρασκευή

Παιχνίδι με τα γκολ για άλλη μία Παρασκευή Παιχνίδι με τα γκολ για άλλη μία Παρασκευή Γεία χαρά σε όλους, τελείωσε και η τέταρτη αγωνιστικών των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, προσφέροντας μας έντονες συγκινήσεις και πανδαισία γκολ. Οι δύο Ελληνικές

Διαβάστε περισσότερα

Διαπιστευτήρια για τον τίτλο Σεβίλλη και Ατλέτικο

Διαπιστευτήρια για τον τίτλο Σεβίλλη και Ατλέτικο Διαπιστευτήρια για τον τίτλο Σεβίλλη και Ατλέτικο Ένα μεγάλο ντέρμπι περιλαμβάνει σήμερα Κυριακή το πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο και δεν είναι άλλο από το Σεβίλλη Ατλέτικο Μαδρίτης, που θα κρίνει πολλά όσον

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικά πρωταθλημάτων και κυπέλλου Αγγλίας

Προγνωστικά πρωταθλημάτων και κυπέλλου Αγγλίας Προγνωστικά πρωταθλημάτων και κυπέλλου Αγγλίας Έξι αγωνιστικές έχουν μείνει για την ολοκλήρωση της Super League, όπου γίνονται πολλές μάχες σε όλα τα ανοικτά μέτωπα της βαθμολογίας. Σήμερα, υπάρχουν τρεις

Διαβάστε περισσότερα

Έντονη λάμψη και στο Europa League

Έντονη λάμψη και στο Europa League Έντονη λάμψη και στο Europa League Ημέρα Europa League σήμερα Πέμπτη, όπου διεξάγεται η φάση των 32 του θεσμού και γίνονται οι πρώτες αναμετρήσεις για την φάση. Η Ελλάδα έχει μία ομάδα στο Europa League,

Διαβάστε περισσότερα

Όλα τα βλέμματα των φιλάθλων στο Μάντσεστερ

Όλα τα βλέμματα των φιλάθλων στο Μάντσεστερ Όλα τα βλέμματα των φιλάθλων στο Μάντσεστερ Έφτασε πλέον η ώρα να γίνει η μονομαχία ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ, που μπορεί να κρίνει σε κάποιο βαθμό τον τίτλο στην Premier League. Όλα

Διαβάστε περισσότερα

Εμβόλιμες αγωνιστικές σε Αγγλία και Γαλλία

Εμβόλιμες αγωνιστικές σε Αγγλία και Γαλλία Εμβόλιμες αγωνιστικές σε Αγγλία και Γαλλία Στα πλαίσιο της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής της Premier League η Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ υποδέχεται την Άρσεναλ, που πηγαίνει με φορά να αγωνιστεί εκεί. Η γηπεδούχος

Διαβάστε περισσότερα

Για την υπέρβαση στο Τορίνο ο Ολυμπιακός

Για την υπέρβαση στο Τορίνο ο Ολυμπιακός Για την υπέρβαση στο Τορίνο ο Ολυμπιακός Για την υπέρβαση στο Τορίνο ο Ολυμπιακός με την Γιουβέντους Καλημέρα σας, ολοκληρώνεται σήμερα η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ξεχωρίζει

Διαβάστε περισσότερα

Ημέρα φαβορί στην Serie A

Ημέρα φαβορί στην Serie A Ημέρα φαβορί στην Serie A Καλημέρα σας, άλλη ημέρα σήμερα, όπου το αγωνιστικό πρόγραμμα, είναι γεμάτο με σημαντικές αναμετρήσεις, όλων των μεγάλων ομάδων, στα περισσότερα πρωταθλήματα. Σήμερα, θα ασχοληθώ

Διαβάστε περισσότερα

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Αύξηση πελατών Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Βελτίωση των προωθήσεων σας Εισαγωγή Συγκρίνετε τι σας συμφέρει Αποτέλεσμα και επανάληψη Υπάρχουν δυνατότητες για όλες τις επιχειρήσεις Εισαγωγή πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Για την υπέρβαση στο Μιλάνο η ΑΕΚ με Μίλαν

Για την υπέρβαση στο Μιλάνο η ΑΕΚ με Μίλαν Για την υπέρβαση στο Μιλάνο η ΑΕΚ με Μίλαν Καλημέρα σας, ημέρα Γιουρόπα Λιγκ σήμερα, όπου διεξάγεται η τρίτη αγωνιστική, που μπορεί να ξεκαθαρίσει κάπως η κατάσταση των ομίλων. Χτες, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Αρχίζει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση στους ομίλους

Αρχίζει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση στους ομίλους Αρχίζει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση στους ομίλους Καλημέρα σε όλους, ξεκινούν σήμερα οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις που αναμένονται από όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου έντονα και με αγωνία. Αυτή είναι η Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώνεται το «παζλ» του Champions League

Ολοκληρώνεται το «παζλ» του Champions League Ολοκληρώνεται το «παζλ» του Champions League Ολοκληρώνονται σήμερα οι όμιλοι του Champions League, όπου θα προκύψουν οι υπόλοιπες οχτώ ομάδες των 16 του θεσμού. Μόνο σε έναν όμιλο είναι ακόμα ανοικτή μία

Διαβάστε περισσότερα

Με σοβαρότητα και γκολ στα προγνωστικα

Με σοβαρότητα και γκολ στα προγνωστικα Με σοβαρότητα και γκολ στα προγνωστικα Γεία σας, ολοκληρώθηκε μία περίεργη εβδομάδα για το στοίχημα με πολλά κύπελλα και άσχημα αποτελέσματα που δεν ευνοούν τα προγνωστικα στο πάμε στοίχημα. Από σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Επανέναρξη με γκολ και ταμεία

Επανέναρξη με γκολ και ταμεία Επανέναρξη με γκολ και ταμεία Καλημέρα σας, μπαίνουμε σε κανονικού ρυθμούς πλέον, διότι ξεκινούν όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα με πλήρης αγωνιστικές και περισσότερες επιλογές στο πάμε στοίχημα προβλέψεις.

Διαβάστε περισσότερα

Μας δίνουν σημεία κύπελλα και πρωταθλήματα

Μας δίνουν σημεία κύπελλα και πρωταθλήματα Μας δίνουν σημεία κύπελλα και πρωταθλήματα Εμβόλιμη αγωνιστική υπάρχει αυτή την εβδομάδα στην Ιταλία, όπου διεξάγεται η δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σήμερα, υπάρχουν δύο παιχνίδια, αυτό που ξεχωρίζει

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχίζεται η δράση στα πρωταθλήματα

Συνεχίζεται η δράση στα πρωταθλήματα Συνεχίζεται η δράση στα πρωταθλήματα Ξεκινά σήμερα η 11η αγωνιστική στην Γαλλική Ligue 1 με μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, η εξαιρετική Ναντ υποδέχεται την προβληματική Μονακό, σε μία

Διαβάστε περισσότερα

Τέλος πρώτου γύρου στην Γαλλία

Τέλος πρώτου γύρου στην Γαλλία Τέλος πρώτου γύρου στην Γαλλία Καλημέρα σε όλους σας, περίεργη περίοδο διανύουμε αυτή την εποχή, λίγο πριν την διακοπή για τις γιορτές. Στο αγωνιστικό πρόγραμμα υπάρχουν παιχνίδια από τα Ευρωπαϊκά κύπελλα,

Διαβάστε περισσότερα

Περίεργα ματς στην Σούπερ Λιγκ για παμε στοιχημα

Περίεργα ματς στην Σούπερ Λιγκ για παμε στοιχημα Περίεργα ματς στην Σούπερ Λιγκ για παμε στοιχημα Περίεργα ματς σήμερα στην Σούπερ Λιγκ για το παμε στοιχημα Γεία χαρά σε όλους, Σάββατο σήμερα και στην Ελληνική Σούπερ Λιγκ υπάρχουν τρία ματς, όπως κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Παιχνίδια με μικρή βαθμολογική σημασία

Παιχνίδια με μικρή βαθμολογική σημασία Παιχνίδια με μικρή βαθμολογική σημασία Καλημέρα σας, πριν τους ημιτελικούς των ημιτελικών σε Champions League και Europa League, ολοκληρώνονται σήμερα οι αγωνιστικές για αυτή την εβδομάδα. Τρία παιχνίδια

Διαβάστε περισσότερα

Με όπλο την άμυνα η Εθνική Ελλάδος

Με όπλο την άμυνα η Εθνική Ελλάδος Με όπλο την άμυνα η Εθνική Ελλάδος Με όπλο την άμυνα η Εθνική Ελλάδος απέναντι στο Βέλγιο στο Καραϊσκάκη Καλημέρα σας, δεν μας βγήκε χτες το ρίσκο, αφού δεν μας επαληθεύτηκε κανένα σημείο, αλλά και πάλι

Διαβάστε περισσότερα

Πάμε στοίχημα για όλα τα γούστα στο Τσάμπιονς Λιγκ

Πάμε στοίχημα για όλα τα γούστα στο Τσάμπιονς Λιγκ Πάμε στοίχημα για όλα τα γούστα στο Τσάμπιονς Λιγκ Πάμε στοίχημα για όλα τα γούστα στο Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα Τετάρτη 13/9/2017 Γεία χαρά σε όλους, η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Ντέρμπι δικεφάλων με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον

Ντέρμπι δικεφάλων με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον Ντέρμπι δικεφάλων με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον Ο δεύτερος γύρος της Super League είναι σε εξέλιξη και γίνονται πολλές μάχες σχεδόν σε όλα τα ανοικτά βαθμολογικά μέτωπα. Πλέον από σήμερα, ξεκινούν και

Διαβάστε περισσότερα

Ευκαιρία να ανέβει πάλι στην κορυφή ο ΠΑΟΚ

Ευκαιρία να ανέβει πάλι στην κορυφή ο ΠΑΟΚ Ευκαιρία να ανέβει πάλι στην κορυφή ο ΠΑΟΚ Καλημέρα σας, ολοκληρώνεται σήμερα η αγωνιστική σε Ελλάδα, Ισπανία και Αγγλία, πριν την Ευρωπαϊκή εβδομάδα, που περιλαμβάνει σημαντικές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικα στοιχημα με φτωχό πρόγραμμα

Προγνωστικα στοιχημα με φτωχό πρόγραμμα Προγνωστικα στοιχημα με φτωχό πρόγραμμα Δοκιμασία στα Γιάννενα για τον Ολυμπιακό με τον δυνατό ΠΑΣ Καλημέρα σας, φτωχό αγωνιστικό πρόγραμμα έχουμε αυτή την εβδομάδα, υπάρχουν κυρίως κύπελλα, Λιγκ Καπ το

Διαβάστε περισσότερα

Κλειδώνουν θέσεις στην βαθμολογία

Κλειδώνουν θέσεις στην βαθμολογία Κλειδώνουν θέσεις στην βαθμολογία Καλημέρα σας, αφήνουμε πίσω μας τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την ποδοσφαιρική πανδαισία που μας πρόσφεραν και επιστρέφουμε στις εγχώριες διοργανώσεις που γίνονται μάχες.

Διαβάστε περισσότερα

Δύο μονομαχίες στα προημιτελικά του Copa America

Δύο μονομαχίες στα προημιτελικά του Copa America Δύο μονομαχίες στα προημιτελικά του Copa America Συνεχίζονται οι προημιτελικοί του Copa America, όπου με την ολοκλήρωση τους θα προκύψει η τελική τετράδα του θεσμού, διεκδικώντας το μεγάλο τρόπαιο. Σήμερα,

Διαβάστε περισσότερα

Στο Κίεβο για την πρόκριση η ΑΕΚ

Στο Κίεβο για την πρόκριση η ΑΕΚ Στο Κίεβο για την πρόκριση η ΑΕΚ Καλημέρα σας, χτες έγιναν οι πρώτες αγώνες στην φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και απομένουν πλέον να βγουν οι ομάδες που θα περάσουν στον επόμενο γύρο. Σήμερα, για το

Διαβάστε περισσότερα

Εύκολο βράδυ στην Ριζούπολη για τον Ολυμπιακό

Εύκολο βράδυ στην Ριζούπολη για τον Ολυμπιακό Εύκολο βράδυ στην Ριζούπολη για τον Ολυμπιακό Το πρωτάθλημα της Super League, μπαίνει πλέον στη τελική ευθεία του και θα γίνουν πολλές μάχες ακόμα, διότι πολλές θέσεις είναι ακόμα ανοικτές. Σήμερα ολοκληρώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Προβλέψεις στο στοίχημα την Παρασκευή

Προβλέψεις στο στοίχημα την Παρασκευή Προβλέψεις στο στοίχημα την Παρασκευή Ξεκινούν σήμερα οι αγωνιστικές των πρωταθλημάτων, όπως κάθε Παρασκευή. Στην Γαλλική Ligue 1 αρχίζει η 12 η αγωνιστική με μία αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, η ουραγός Ντιζόν

Διαβάστε περισσότερα

Φαβορί με αξία στις προβλέψεις στοίχημα

Φαβορί με αξία στις προβλέψεις στοίχημα Φαβορί με αξία στις προβλέψεις στοίχημα Φαβορί με αξία στις προβλέψεις στοίχημα στο τριήμερο Καλημέρα σας, συνεχίζουμε σε φουλ ρυθμούς και αυτό το τριήμερο που έχουμε μπροστά μας και πριν την Ευρωπαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

Οριστικοποιείται η τελική τετράδα του Europa League

Οριστικοποιείται η τελική τετράδα του Europa League Οριστικοποιείται η τελική τετράδα του Europa League Καλημέρα σας, χτες βγήκε η τελική τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα θα οριστικοποιηθεί και οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν του τρόπαιο του

Διαβάστε περισσότερα

Κρίσιμες αναμετρήσεις σε όλα τα μέτωπα

Κρίσιμες αναμετρήσεις σε όλα τα μέτωπα Κρίσιμες αναμετρήσεις σε όλα τα μέτωπα Καλημέρα σας, αφήνουμε πίσω μας τα Ευρωπαϊκά ματς, όπου μας χάρισαν έντονες συγκινήσεις και μεγάλες ανατροπές, μη αναμενόμενες σε πολλές περιπτώσεις. Σήμερα, έχουμε

Διαβάστε περισσότερα

Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη

Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη Καλημέρα σας, εκτός από την εμβόλιμη αγωνιστική στην Ισπανία, αυτή την εβδομάδα διεξάγονται παιχνίδια για τον θεσμό του κυπέλλου σε πολλές χώρες στην Ευρώπη,

Διαβάστε περισσότερα

Φόρμα και γκολ στο δρόμο για το ταμείο

Φόρμα και γκολ στο δρόμο για το ταμείο Φόρμα και γκολ στο δρόμο για το ταμείο Γεία χαρά σε όλους σας, η εβδομάδα που διανύουμε περιέχει κύπελλα, Λιγκ Καπ και κάποιες εμβόλιμες αγωνιστικές σε κάποια πρωταθλήματα. Το αγωνιστικό πρόγραμμα σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Ματσάρες την δεύτερη αγωνιστική της Serie A

Ματσάρες την δεύτερη αγωνιστική της Serie A Ματσάρες την δεύτερη αγωνιστική της Serie A Καλημέρα σας, πλέον ξεκινούν όλα τα πρωταθλήματα σε όλη την Ευρώπη και έχον μπροστά μας φουλ αγωνιστικό πρόγραμμα, με επιλογές για όλα τα γούστα. Στην Ιταλική

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Ευρώπης

Συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Ευρώπης Συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Ευρώπης Αυτή την εβδομάδα, που δεν υπάρχουν Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ στην Αγγλία υπάρχει Λιγκ Καπ. Η εμβόλιμη

Διαβάστε περισσότερα

Μάχη Πορτογαλίας και Ολλανδίας για το Κύπελλο Εθνών

Μάχη Πορτογαλίας και Ολλανδίας για το Κύπελλο Εθνών Μάχη Πορτογαλίας και Ολλανδίας για το Κύπελλο Εθνών Στην Πορτογαλία διεξάγεται το Final 4 του Nations League, έτσι σήμερα θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός. Στον τελικό θα αγωνιστούν Πορτογαλία και Ολλανδία,

Διαβάστε περισσότερα

Τα φαβορί καθορίζουν το παιχνίδι μας στο Τσάμπιονς Λιγκ

Τα φαβορί καθορίζουν το παιχνίδι μας στο Τσάμπιονς Λιγκ Τα φαβορί καθορίζουν το παιχνίδι μας στο Τσάμπιονς Λιγκ Καλημέρα σας, αυτή την εβδομάδα πραγματοποιούνται οι υπόλοιπες τέσσερις αναμετρήσεις από την φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα, υπάρχουν δύο

Διαβάστε περισσότερα

Δύο μάχες για τον τελικό του Κόπα Άφρικα

Δύο μάχες για τον τελικό του Κόπα Άφρικα Δύο μάχες για τον τελικό του Κόπα Άφρικα Στην ημιτελική φάση έχει φτάσει η διοργάνωση του Κόπα Άφρικα 2019 και πλέον θα προκύψει το μεγάλο ζευγάρι του τελικού, από όπου θα βγει ο νικητής του θεσμού. Οι

Διαβάστε περισσότερα

Παμε στοιχημα με τα αδιάφορα παιχνίδια

Παμε στοιχημα με τα αδιάφορα παιχνίδια Παμε στοιχημα με τα αδιάφορα παιχνίδια Παμε στοιχημα με τα αδιάφορα παιχνίδια στους ομίλους του Τσαμπιονς Λιγκ Καλημέρα σας, τελευταία αγωνιστική σήμερα στους τέσσερις πρώτους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ,

Διαβάστε περισσότερα

Σφραγίζονται τα τελευταία εισιτήρια στο Τσαμπιονς Λιγκ

Σφραγίζονται τα τελευταία εισιτήρια στο Τσαμπιονς Λιγκ Σφραγίζονται τα τελευταία εισιτήρια στο Τσαμπιονς Λιγκ Καλημέρα σας, βγήκαν χτες τα πρώτα οχτώ εισιτήρια για την φάση των 16 στο Τσαμπιονς Λιγκ και σήμερα θα οριστικοποιηθούν τα άλλα οχτώ εισιτήρια, αν

Διαβάστε περισσότερα

Κερδίζει και περιμένει το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

Κερδίζει και περιμένει το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός Κερδίζει και περιμένει το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός Με δύο αναμετρήσεις ξεκινά η 19η αγωνιστική της Super League, η οποία έχει πολλή ενδιαφέρον με πολλές ανοικτές θέσεις ακόμα, όπου γίνεται μία μάχη ανάμεσα σε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΚ Παναθηναϊκός στην κοινή τους έδρα του ΟΑΚΑ

ΑΕΚ Παναθηναϊκός στην κοινή τους έδρα του ΟΑΚΑ ΑΕΚ Παναθηναϊκός στην κοινή τους έδρα του ΟΑΚΑ Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία της Super League, αφού έχουν μείνει μόλις επτά αγωνιστικές, οι οποίες όμως είναι κρίσιμες για πολλές ομάδες. Σήμερα, διεξάγονται

Διαβάστε περισσότερα

Παιχνίδια στην μέση της βαθμολογίας στην Super League

Παιχνίδια στην μέση της βαθμολογίας στην Super League Παιχνίδια στην μέση της βαθμολογίας στην Super League Ολοκληρώνεται η αγωνιστική στην Super League σήμερα Δευτέρα με δύο παιχνίδια ανάμεσα σε μικρομεσαίες ομάδες. Χτες, ο ΠΑΟΚ πήρε την νίκη στο ντέρμπι

Διαβάστε περισσότερα

Με δύο αναμετρήσεις ξεκινά η αγωνιστική στην Λα Λιγκα

Με δύο αναμετρήσεις ξεκινά η αγωνιστική στην Λα Λιγκα Με δύο αναμετρήσεις ξεκινά η αγωνιστική στην Λα Λιγκα Καλημέρα σε όλους σας, πολύ φτωχό είναι το μεσοβδομαδιάτικο αγωνιστικό πρόγραμμα, τις επόμενες μέρες οι επιλογές μας θα είναι περιορισμένες. Αυτό που

Διαβάστε περισσότερα