ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/010

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/010"

Transcript

1 Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τομέα ασφάλειας (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/010 Δημοσίευση Τίτλος θέσης Δημόσια προκήρυξη Προϊστάμενος του τομέα ασφάλειας 1. ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (στο εξής, EASO), η οποία ιδρύθηκε με τον κανονισμό 439/2010 1, ενισχύει την πρακτική συνεργασία των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) σε θέματα ασύλου, προάγει την εφαρμογή του κοινού ευρωπαϊκού συστήματος ασύλου (ΚΕΣΑ) και στηρίζει τα κράτη μέλη των οποίων τα συστήματα ασύλου και υποδοχής υφίστανται ιδιαίτερες πιέσεις. Ειδικότερα, η EASO επικεντρώνεται σε τρία κύρια καθήκοντα: 1. στήριξη της πρακτικής συνεργασίας των κρατών μελών σε θέματα ασύλου, κυρίως μέσω κατάρτισης, δραστηριοτήτων ποιότητας, πληροφοριών σχετικά με τις χώρες καταγωγής, στατιστικών στοιχείων και αναλύσεων, εξειδικευμένων δικτύων εμπειρογνωμόνων, συνόδων εργασίας πρακτικής συνεργασίας, θεματικής στήριξης όσον αφορά τους ασυνόδευτους ανηλίκους, την εμπορία ανθρώπων και ζητήματα φύλου 2. στήριξη κρατών μελών που υφίστανται ιδιαίτερες πιέσεις μέσω έκτακτης στήριξης, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής ομάδων υποστήριξης για το άσυλο για την υποβοήθηση των κρατών μελών της ΕΕ στη διαχείριση των αιτήσεων ασύλου και στην εγκαθίδρυση κατάλληλων εγκαταστάσεων υποδοχής 3. συμβολή στην εφαρμογή του ΚΕΣΑ μέσω της συλλογής και της ανταλλαγής πληροφοριών σχετικά με βέλτιστες πρακτικές, της εκπόνησης ετήσιας έκθεσης σχετικά με την κατάσταση του ασύλου στην ΕΕ, η οποία καλύπτει τη συνολική διαδικασία ασύλου στα κράτη μέλη, και της έκδοσης τεχνικών εγγράφων σχετικά με την εφαρμογή του νέου κεκτημένου της Ένωσης στον τομέα του ασύλου. Το οργανόγραμμα της EASO περιέχεται στο Πρόγραμμα Εργασίας της EASO, το οποίο είναι διαθέσιμο στον δικτυακό της τόπο ( Η έδρα της EASO βρίσκεται στον Λιμένα της Βαλέτα (Μάλτα). 1 Κανονισμός (ΕΕ) αριθ. 439/2010 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 19ης Μαΐου 2010 (ΕΕ L 132 της , σ. 11).

2 2. ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Ο προϊστάμενος του τομέα ασφάλειας αναφέρεται στον προϊστάμενο της μονάδας Γενικών Υποθέσεων. Θα εργάζεται στον τομέα ασφάλειας και θα είναι επιφορτισμένος με τα ακόλουθα καθήκοντα: 1. Καθοδήγηση και διαχείριση του τομέα ασφάλειας σύμφωνα με τις πολιτικές της EASO και συναφής συμβουλευτική υποστήριξη του προϊσταμένου του τομέα. 2. Ανάπτυξη και εφαρμογή της πολιτικής ασφάλειας της EASO σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες και κανονισμούς της ΕΕ, τις βέλτιστες πρακτικές και τις ανάγκες της Υπηρεσίας. 3. Παροχή συνδρομής για την ανάπτυξη σχεδίων εκκένωσης, υγειονομικής εκκένωσης και άλλων έκτακτων περιστατικών. 4. Προσδιορισμός και εφαρμογή όλων των απαιτούμενων μέτρων για την παροχή ασφαλούς περιβάλλοντος, καθώς και για την προστασία των πληροφοριών και την ασφάλεια των εγκαταστάσεων και του προσωπικού από δυνητικές απειλές. 5. Παροχή συμβουλών και στήριξη των ανώτερων διευθυντικών στελεχών σχετικά με τη διαχείριση της ασφάλειας και την προστασία του προσωπικού της EASO, των εργασιών, των εγκαταστάσεων και των περιουσιακών της στοιχείων. 6. Παροχή καθοδήγησης σχετικά με την προστασία ευαίσθητων και διαβαθμισμένων πληροφοριών. 7. Παροχή συνδρομής και υποβολή εκθέσεων στον προϊστάμενο του τμήματος σχετικά με την ανάπτυξη και την υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής για την ασφάλεια. 8. Συνεργασία με τις δομές ασφάλειας των θεσμικών οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς επίσης και με τις τοπικές και περιφερειακές αρχές ασφάλειας και πληροφοριών των κρατών μελών και της χώρας φιλοξενίας. 9. Πραγματοποίηση περιοδικών αξιολογήσεων της ασφάλειας σε στενή συνεργασία με τους οργανισμούς της ΕΕ, αναλύοντας τους παράγοντες ασφάλειας και τους κινδύνους που σχετίζονται με τις δραστηριότητες και τα προγράμματα της EASO. 10. Συνεργασία με τα τμήματα υποστήριξης για το άσυλο, επιχειρήσεων και διοίκησης, για την ανάπτυξη και υλοποίηση προγραμμάτων επιμόρφωσης στον τομέα της ασφάλειας για όλα τα μέλη του προσωπικού που συμμετέχουν σε επιτόπιες επιχειρήσεις. 11. Διενέργεια εκτιμήσεων σε θέματα ασφαλείας και επακόλουθος προγραμματισμός, εφαρμογή, παρακολούθηση και αξιολόγηση των κατάλληλων μέτρων ασφαλείας στις επιτόπιες επιχειρήσεις της Υπηρεσίας. 12. Ανάληψη τυχόν άλλων καθηκόντων ή αρμοδιοτήτων σε θέματα ασφάλειας που του αναθέτει ο άμεσος προϊστάμενός του. 3. ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ A) Κριτήρια επιλεξιμότητας

3 Η επιλεξιμότητα των υποψηφίων θα κριθεί με βάση τα ακόλουθα τυπικά κριτήρια, τα οποία θα πρέπει να πληρούνται κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων: 1. Επίπεδο εκπαίδευσης που αντιστοιχεί σε ολοκληρωμένες πανεπιστημιακές σπουδές διάρκειας τουλάχιστον 4 ετών πιστοποιούμενες με δίπλωμα 2 και, μετά την απόκτησή του, τουλάχιστον 9 έτη συναφούς επαγγελματικής πείρας ή Επίπεδο εκπαίδευσης που αντιστοιχεί σε ολοκληρωμένες πανεπιστημιακές σπουδές διάρκειας τουλάχιστον 3 ετών πιστοποιούμενες με δίπλωμα και, μετά την απόκτησή του, τουλάχιστον 10 έτη συναφούς επαγγελματικής πείρας, 2. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι υπήκοοι κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Νορβηγίας ή της Ελβετίας. 3. Να απολαύουν όλων των πολιτικών τους δικαιωμάτων 4. Να έχουν εκπληρώσει τυχόν στρατολογικές υποχρεώσεις που υπέχουν βάσει της οικείας νομοθεσίας περί στρατολογίας, 5. Να έχουν άριστη γνώση μίας από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ικανοποιητική γνώση μίας άλλης από τις επίσημες γλώσσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στον βαθμό που απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων που συνεπάγεται η θέση 6. Να διαθέτουν τα απαιτούμενα εχέγγυα ήθους για την άσκηση των προβλεπόμενων καθηκόντων 3 7. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι σωματικά ικανοί να ασκήσουν τα καθήκοντά τους 4. B) Κριτήρια επιλογής Οι αιτήσεις των υποψηφίων που πληρούν τα κριτήρια που ορίζονται στην ενότητα A) Κριτήρια επιλεξιμότητας αξιολογούνται με βάση τα ακόλουθα κριτήρια επιλογής. Οι υποψήφιοι που κρίνονται ως οι πλέον κατάλληλοι καλούνται να παραστούν σε συνέντευξη. 2 Γίνονται δεκτοί μόνο τίτλοι σπουδών που εκδίδονται από τις αρχές των κρατών μελών της ΕΕ καθώς και τίτλοι σπουδών που αναγνωρίζονται ως ισοδύναμοι από τις οικείες αρχές των κρατών μελών της ΕΕ. Αν ο υποψήφιος πραγματοποίησε τις βασικές σπουδές του εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο τίτλος σπουδών του πρέπει να έχει αναγνωριστεί από επισήμως εξουσιοδοτημένο όργανο ενός εκ των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (για παράδειγμα, εθνικό Υπουργείο Παιδείας) και να υποβληθεί σχετική βεβαίωση εφόσον ο υποψήφιος κληθεί σε συνέντευξη. Με τον τρόπο αυτό η επιτροπή επιλογής θα μπορέσει να εκτιμήσει με ακρίβεια το επίπεδο των προσόντων. 3 Πριν από τον διορισμό του, ο επιτυχών υποψήφιος θα κληθεί να προσκομίσει απόσπασμα ποινικού μητρώου. 4 Πριν από τον διορισμό του, ο επιτυχών υποψήφιος θα υποβληθεί σε ιατρική εξέταση από ιατρό-σύμβουλο των θεσμικών οργάνων, ώστε η EASO να βεβαιωθεί ότι πληροί τις προϋποθέσεις του άρθρου 28 στοιχείο ε) του κανονισμού υπηρεσιακής κατάστασης των υπαλλήλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

4 Απαραίτητα προσόντα 1. Πείρα στη διαχείριση προγραμμάτων ασφάλειας και στη συμβουλευτική σε θέματα ασφάλειας στο πλαίσιο εργασίας σε ενωσιακό ή/και διεθνές περιβάλλον. 2. Γνώση του κανονιστικού πλαισίου της ΕΕ που διέπει τον τομέα της ασφάλειας και του πεδίου εφαρμογής του. 3. Επαγγελματική πείρα σε θέση σχετική με τα προαναφερθέντα καθήκοντα, κατά προτίμηση σε ευρωπαϊκό θεσμικό όργανο, οργανισμό ή υπηρεσία, ή σε παρεμφερή διεθνή οργανισμό. Πρόσθετα προσόντα 1. Πείρα στην εκπόνηση και ανάπτυξη προγραμμάτων ασφάλειας. 2. Γνώση των δομών ασφαλείας των θεσμικών οργάνων της ΕΕ και της λειτουργίας τους. 3. Πανεπιστημιακό πτυχίο στη διαχείριση ασφάλειας ή στη διοίκηση επιχειρήσεων, στις διεθνείς οικονομικές σχέσεις, στις πολιτικές/κοινωνικές επιστήμες ή στις διεθνείς σχέσεις. Αξιολόγηση κατά τη διαδικασία συνέντευξης Οι υποψήφιοι που καλούνται να μετάσχουν στη διαδικασία συνέντευξης (συνέντευξη και γραπτή δοκιμασία) αξιολογούνται βάσει των ακόλουθων βασικών για τη θέση κριτηρίων: 1. Άριστη ικανότητα γραπτής και προφορικής επικοινωνίας στην αγγλική γλώσσα. 2. Ικανότητα χειρισμού ηλεκτρονικού εξοπλισμού και εφαρμογών γραφείου (επεξεργασία κειμένου, υπολογιστικά φύλλα, παρουσιάσεις, ηλεκτρονική επικοινωνία, διαδίκτυο κ.λπ.). Κατή τη διαδικασία συνέντευξης, οι υποψήφιοι ενδέχεται να αξιολογηθούν επίσης με βάση τα ακόλουθα κριτήρια: 1. Άριστες δεξιότητες προγραμματισμού και οργάνωσης, ικανότητα ιεράρχησης προτεραιοτήτων και απόδοση υπό πίεση. 2. Άριστες αναλυτικές και τεχνικές δεξιότητες. 3. Ικανότητα ταυτόχρονης διαχείρισης περισσότερων διαδικασιών. 4. Ικανότητα αποτελεσματικής εργασίας ως μέλος διεπιστημονικής ομάδας σε πολυπολιτισμικό και πολυγλωσσικό περιβάλλον.

5 4. ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ Ο κανονισμός που παρέχει τη νομική βάση της EASO εκδόθηκε τον Μάιο του 2010 (Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης L 132 της ). Η επιλεξιμότητα των υποψηφίων θα αξιολογηθεί από επιτροπή επιλογής, βάσει της εκπλήρωσης όλων των κριτηρίων επιλεξιμότητας έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων. Οι αιτήσεις των επιλέξιμων υποψηφίων θα αξιολογηθούν επίσης ως προς τα κριτήρια επιλογής. Μετά την εν λόγω αξιολόγηση, οι υποψήφιοι με την υψηλότερη βαθμολογία ενδέχεται να κληθούν να συμμετάσχουν σε έγγραφη δοκιμασία ικανοτήτων και σε συνέντευξη, η οποία θα διεξαχθεί ως επί το πλείστον στην αγγλική γλώσσα. Η συνέντευξη θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία: γενική ικανότητα και γλωσσικές δεξιότητες στην έκταση που απαιτούνται για την άσκηση των καθηκόντων τους σύμφωνα με το άρθρο 12 παράγραφος 2 στοιχείο ε) του καθεστώτος που εφαρμόζεται επί του λοιπού προσωπικού της Ένωσης ειδικές ικανότητες σε σχέση με το προφίλ των υποψηφίων σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής της παρούσας προκήρυξης κενής θέσης. Οι υποψήφιοι που θα κληθούν σε συνέντευξη οφείλουν να προσκομίσουν πρωτότυπα και αντίγραφα ή επισήμως επικυρωμένα αντίγραφα των ακόλουθων εγγράφων: έγγραφο αποδεικτικό της ιθαγένειάς τους (π.χ. διαβατήριο) πιστοποιητικά που επιβεβαιώνουν τα μορφωτικά και επαγγελματικά τους προσόντα, ιδίως εκείνα που παρέχουν πρόσβαση στο οικείο προφίλ έγγραφες αποδείξεις της επαγγελματικής πείρας τους μετά την ημερομηνία κατά την οποία απέκτησαν το προσόν το οποίο παρέχει πρόσβαση στο οικείο προφίλ, με σαφή μνεία των ημερομηνιών έναρξης και λήξης, του καθεστώτος πλήρους ή μερικής απασχόλησης και της φύσης των ασκούμενων καθηκόντων. Η επιτροπή επιλογής θα προτείνει περιορισμένο κατάλογο επιλεγέντων υποψηφίων στην αρμόδια για τους διορισμούς αρχή, η οποία θα αποφασίσει τον διορισμό του επιλεγέντος υποψηφίου και την κατάρτιση εφεδρικού πίνακα προσλήψεων για την προκηρυχθείσα θέση. Οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν ότι η συμπερίληψη στον εφεδρικό πίνακα προσλήψεων δεν αποτελεί εγγύηση πρόσληψης. Η πρόσληψη εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα θέσεων και τον προϋπολογισμό. Ο πίνακας εφεδρικών προσλήψεων για τη συγκεκριμένη θέση θα ισχύει έως την 31η Δεκεμβρίου 2017, η δε ισχύς του ενδέχεται να παραταθεί κατά τη διακριτική ευχέρεια της αρμόδιας για τους διορισμούς αρχής. Πριν από την υπογραφή της σύμβασης, ο επιλεγείς υποψήφιος θα κληθεί να υποβληθεί σε υποχρεωτική ιατρική εξέταση από ιατρό σύμβουλο των θεσμικών οργάνων, ώστε η EASO να βεβαιωθεί ότι πληροί τις προϋποθέσεις του άρθρου 28 στοιχείο ε) του κανονισμού περί της υπηρεσιακής καταστάσεως των υπαλλήλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 5. ΊΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Η EASO εφαρμόζει πολιτική ίσων ευκαιριών και δέχεται υποψηφιότητες χωρίς διάκριση λόγω φύλου, φυλής, χρώματος, εθνοτικής ή κοινωνικής προέλευσης, γενετικών χαρακτηριστικών, γλώσσας,

6 θρησκείας, πολιτικών φρονημάτων ή κάθε άλλης γνώμης, ιδιότητας μέλους εθνικής μειονότητας, περιουσίας, γέννησης, αναπηρίας, ηλικίας ή γενετήσιου προσανατολισμού. 6. ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ Ο έκτακτος υπάλληλος διορίζεται από τον εκτελεστικό διευθυντή κατόπιν εισήγησης της επιτροπής επιλογής μετά το πέρας της διαδικασίας επιλογής. Θα προσληφθεί ως έκτακτος υπάλληλος σύμφωνα με το άρθρο 2(στ) του καθεστώτος που εφαρμόζεται επί του λοιπού προσωπικού των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (ΚΛΠ) για περίοδο 5 ετών, η οποία μπορεί να ανανεωθεί. Ο εν λόγω έκτακτος υπάλληλος θα τοποθετηθεί στην ομάδα καθηκόντων AD 8. Οι επιτυχόντες υποψήφιοι που προσλαμβάνονται διανύουν αρχική περίοδο δοκιμαστικής υπηρεσίας διάρκειας εννέα μηνών. Η αμοιβή έκτακτου υπαλλήλου, AD 8 (βαθμίδα 1), αποτελείται από βασικό μισθό ύψους 6.717,35 ευρώ σταθμισμένο βάσει του διορθωτικού συντελεστή (για τη Μάλτα, επί του παρόντος 85,7 %), ο οποίος συμπληρώνεται με διάφορα επιδόματα, συμπεριλαμβανομένων οικογενειακών επιδομάτων. Οι μισθοί των υπαλλήλων υπόκεινται σε φόρο της Ένωσης που παρακρατείται στην πηγή. Οι υπάλληλοι απαλλάσσονται από την εθνική φορολογία εισοδήματος και υπάγονται στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και συνταξιοδότησης της Ένωσης. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς απασχόλησης των εκτάκτων υπαλλήλων, βλ. ΚΛΠ: Ο τόπος εργασίας είναι η Βαλέτα (Μάλτα), με συχνά ταξίδια σε άλλες τοποθεσίες επιτόπιων επιχειρήσεων. 7. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ Για να είναι έγκυρη η αίτησή τους, οι υποψήφιοι πρέπει: Να χρησιμοποιήσουν το επίσημο έντυπο αίτησης που διατίθεται στον δικτυακό τόπο της EASO. Όλα τα μέρη της αίτησης υποψηφιότητας πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένα στην αγγλική γλώσσα. Να στείλουν την αίτησή τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: applications@easo.europa.eu έως τη λήξη της προθεσμίας. Στο θέμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει να αναγράφεται ο κωδικός αναφοράς της παρούσας προκήρυξης κενής θέσης, ακολουθούμενος από το επώνυμο του υποψηφίου.

7 Οι ημιτελείς αιτήσεις αποκλείονται από τη διαδικασία και χαρακτηρίζονται ως μη επιλέξιμες. Επίσης, αποκλείονται οι υποψήφιοι που χρησιμοποιούν την ίδια αίτηση για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για περισσότερες από μία θέσεις. Επισημαίνεται στους υποψηφίους ότι η διαδικασία επιλογής μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες. Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας επιλογής, κάθε αλληλογραφία με τους υποψηφίους σχετικά με την παρούσα προκήρυξη κενής θέσης θα πραγματοποιείται στην αγγλική γλώσσα. Απαγορεύεται στους υποψηφίους οποιαδήποτε επαφή, άμεση ή έμμεση, με τα μέλη της επιτροπής επιλογής. Η αρμόδια για τους διορισμούς αρχή διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει κάθε υποψήφιο που παραβαίνει την οδηγία αυτή. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής: Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 21 Ιουνίου 2017 στις 13:00 (ώρα Βρυξελλών). Η EASO δεν θα λάβει υπόψη καμία αίτηση που θα παραληφθεί μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα. Συνιστάται θερμά στους υποψηφίους να μην περιμένουν έως την τελευταία ημέρα για να υποβάλουν τις αιτήσεις τους, καθώς η υπερφόρτωση του διαδικτύου ή οποιοδήποτε σφάλμα στη διαδικτυακή σύνδεση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα κατά την υποβολή της αίτησής τους. Η EASO δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση λόγω προβλημάτων αυτού του είδους. Εάν σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας διαπιστωθεί ότι κάποιο από τα στοιχεία που υποβάλλει ο υποψήφιος είναι ανακριβές, ο εν λόγω υποψήφιος αποκλείεται από τη διαδικασία. 8. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Σκοπός της επεξεργασίας των δεδομένων που υποβάλλει ο υποψήφιος είναι η διαχείριση της (των) αίτησης (-εων) του (των) υποψηφίου (-ων) για ενδεχόμενη προεπιλογή και πρόσληψη στην EASO. Η EASO δεν δημοσιοποιεί τα ονόματα των επιλεγέντων υποψηφίων που περιλαμβάνονται στους πίνακες εφεδρικών προσλήψεων. Ωστόσο, για σκοπούς πρόσληψης και για σχετικούς σκοπούς προγραμματισμού, ενδέχεται μέλη της ομάδας διαχείρισης της EASO να έχουν πρόσβαση σε πίνακες εφεδρικών προσλήψεων και, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, στο έντυπο της αίτησης υποψηφίου (χωρίς δικαιολογητικά έγγραφα, τα οποία τηρούνται εμπιστευτικά στο τμήμα προσωπικού). Οι φάκελοι αιτήσεων διατηρούνται για πέντε έτη από την ημερομηνία κατάρτισης του πίνακα εφεδρικών προσλήψεων και ακολούθως καταστρέφονται. Οι ζητούμενες προσωπικές πληροφορίες θα υποβληθούν σε επεξεργασία σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 45/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 18ης Δεκεμβρίου 2000, σχετικά με την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από τα όργανα και τους οργανισμούς της Κοινότητας και σχετικά με την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών.

8 9. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ Δυνάμει του άρθρου 90 παράγραφος 2 του κανονισμού περί της υπηρεσιακής καταστάσεως των υπαλλήλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του καθεστώτος που εφαρμόζεται στο λοιπό προσωπικό αυτής, οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτημα κατά πράξεως η οποία θίγει τα συμφέροντά τους. Η ένσταση πρέπει να υποβάλλεται εντός προθεσμίας 3 μηνών από την ημερομηνία κοινοποίησης, στην ακόλουθη διεύθυνση: The Executive Director European Asylum Support Office MTC Block A, Winemakers Wharf, Grand Harbour Valletta, MRS 1917 Malta Σε περίπτωση απόρριψης της ένστασης, οι υποψήφιοι μπορούν, δυνάμει του άρθρου 270 της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του άρθρου 91 του κανονισμού περί της υπηρεσιακής καταστάσεως των υπαλλήλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του καθεστώτος που εφαρμόζεται στο λοιπό προσωπικό αυτής, να ζητήσουν δικαστικό έλεγχο της πράξης. Η αίτηση δικαστικής προσφυγής πρέπει να υποβάλλεται εντός προθεσμίας 3 μηνών από την ημερομηνία κοινοποίησης, στην ακόλουθη διεύθυνση: European Union Civil Service Tribunal Boulevard Konrad Adenauer L-2925 Luxembourg Luxembourg Δυνάμει του άρθρου 228 παράγραφος 1 της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάθε πολίτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο εγκατεστημένο σε κράτος μέλος μπορεί να υποβάλει καταγγελία περί κακοδιοίκησης. Η καταγγελία πρέπει να υποβάλλεται στην ακόλουθη διεύθυνση, εντός δύο ετών από την ημερομηνία κατά την οποία περιήλθαν σε γνώση του καταγγέλλοντος τα πραγματικά περιστατικά στα οποία εδράζεται η καταγγελία: European Ombudsman 1, Avenue du President Robert Schuman -BP 403 F Strasbourg Cedex France Επισημαίνεται ότι η υποβολή καταγγελίας προς τον Ευρωπαίο Διαμεσολαβητή δεν συνεπάγεται αναστολή της προθεσμίας που προβλέπεται στα άρθρα 90 και 91 του κανονισμού περί της υπηρεσιακής καταστάσεως των υπαλλήλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του καθεστώτος που εφαρμόζεται στο λοιπό προσωπικό αυτής για την υποβολή αιτήματος ή την άσκηση προσφυγής δυνάμει του άρθρου 270 της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/009

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/009 Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου της κοινωνίας των πολιτών (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/009 Δημοσίευση Τίτλος αρμοδιότητας Δημόσια

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/SNE/004 Δημοσίευση: Εξωτερική Τίτλος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/011

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/011 Προκήρυξη κενής θέσης υπευθύνου για δικαστικά ζητήματα (έκτακτος υπάλληλος, AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/011 Δημοσίευση Τίτλος/αρμοδιότητα Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/SNE/003 Δημοσίευση: Εξωτερική Τίτλος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/033

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/033 Προκήρυξη κενής θέσης διευθύνοντος συμβούλου υποστήριξης (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/033 Δημοσίευση Τίτλος αρμοδιότητας Δημόσια

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/004. Ανώτερος νομικός σύμβουλος

ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/004. Ανώτερος νομικός σύμβουλος Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/004 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Ανώτερος νομικός σύμβουλος Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα καθηκόντων/βαθμός

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης ανώτερου διαχειριστή προϋπολογισμού (έκτακτος υπάλληλος, AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης ανώτερου διαχειριστή προϋπολογισμού (έκτακτος υπάλληλος, AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης ανώτερου διαχειριστή προϋπολογισμού (έκτακτος υπάλληλος, AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/022 Δημοσίευση Τίτλος αρμοδιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενής θέσης υπευθύνου επιχειρήσεων - εξωτερική διάσταση (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη κενής θέσης υπευθύνου επιχειρήσεων - εξωτερική διάσταση (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη κενής θέσης υπευθύνου επιχειρήσεων - εξωτερική διάσταση (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/004 Δημοσίευση Τίτλος/αρμοδιότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/035. Υπεύθυνος υποστήριξης για το άσυλο Δουβλίνο

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/035. Υπεύθυνος υποστήριξης για το άσυλο Δουβλίνο Προκήρυξη για την πλήρωση κενής θέσης υπαλλήλου υποστήριξης για το άσυλο Δουβλίνο (Έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/035 Δημοσίευση Θέση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/013. Προϊστάμενος μονάδας σχεδιασμού και αξιολόγησης

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/013. Προϊστάμενος μονάδας σχεδιασμού και αξιολόγησης Προκήρυξη για την πλήρωση κενής θέσης προϊσταμένου της μονάδας σχεδιασμού και αξιολόγησης (έκτακτος υπάλληλος, AD 10) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/013 Δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2018/CA/003

ΚΩΔ.: EASO/2018/CA/003 Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης υπευθύνου υποβολής εκθέσεων (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG IV) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/CA/003 Δημοσίευση Τίτλος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/008

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/008 Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης υπαλλήλου εφοδιαστικής (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/008 Δημοσίευση Τίτλος αρμοδιότητας Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2018/CA/001. Υπεύθυνος επικοινωνίας - Παρακολούθηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (FG IV)

ΚΩΔ.: EASO/2018/CA/001. Υπεύθυνος επικοινωνίας - Παρακολούθηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (FG IV) Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης Υπεύθυνου επικοινωνίας - Παρακολούθηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης - (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG IV) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/020

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/020 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/020 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Υπεύθυνος πολιτικής Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα καθηκόντων/βαθμός

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη αποσπασμένου εθνικού εμπειρογνώμονα (ΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/SNE/002 Δημοσίευση: Εξωτερική Τίτλος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/006. Δημοσίευση Δημόσια προκήρυξη Τίτλος/αρμοδιότητα Υπεύθυνος σχεδιασμού

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/006. Δημοσίευση Δημόσια προκήρυξη Τίτλος/αρμοδιότητα Υπεύθυνος σχεδιασμού Προκήρυξη κενής θέσης υπαλλήλου σχεδιασμού (AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/006 Δημοσίευση Δημόσια προκήρυξη Τίτλος/αρμοδιότητα Υπεύθυνος σχεδιασμού 1.

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενής θέσης υπαλλήλου ανθρώπινου δυναμικού (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη κενής θέσης υπαλλήλου ανθρώπινου δυναμικού (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη κενής θέσης υπαλλήλου ανθρώπινου δυναμικού (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/030 Δημοσίευση Τίτλος αρμοδιότητας Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενής θέσης βοηθού διοίκησης (Έκτακτος υπάλληλος, AST1) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.

Προκήρυξη κενής θέσης βοηθού διοίκησης (Έκτακτος υπάλληλος, AST1) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ. Προκήρυξη κενής θέσης βοηθού διοίκησης (Έκτακτος υπάλληλος, AST1) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/015 Δημοσίευση Τίτλος θέσης Δημόσια προκήρυξη Βοηθός διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τομέα προσλήψεων (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τομέα προσλήψεων (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τομέα προσλήψεων (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/016 Δημοσίευση Τίτλος θέσης Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενής θέσης υπαλλήλου σύναψης συμβάσεων (έκτακτος υπάλληλος, AD 6) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη κενής θέσης υπαλλήλου σύναψης συμβάσεων (έκτακτος υπάλληλος, AD 6) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη κενής θέσης υπαλλήλου σύναψης συμβάσεων (έκτακτος υπάλληλος, AD 6) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/021 Δημοσίευση Τίτλος αρμοδιότητας Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/CA/003

ΚΩΔ.: EASO/2017/CA/003 Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης βοηθού διοίκησης (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG III) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/CA/003 Δημόσια προκήρυξη Τίτλος

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου επικοινωνίας (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου επικοινωνίας (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου επικοινωνίας (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/003 Δημοσίευση Τίτλος/αρμοδιότητα Δημόσια προκήρυξη Υπεύθυνος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/CA/010

ΚΩΔ.: EASO/2016/CA/010 Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης Βοηθού γενικών καθηκόντων (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG III) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/CA/010 Δημοσίευση Τίτλος

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/012. Υπάλληλος πληροφοριών και ανάλυσης

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/012. Υπάλληλος πληροφοριών και ανάλυσης Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/012 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Υπάλληλος πληροφοριών και ανάλυσης Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα καθηκόντων/βαθμός

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/008

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/008 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/008 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Υπάλληλος κατάρτισης Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα καθηκόντων/βαθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/031. Προϊστάμενος τομέα μισθοδοσίας και δικαιωμάτων

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/031. Προϊστάμενος τομέα μισθοδοσίας και δικαιωμάτων Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τομέα μισθοδοσίας και δικαιωμάτων (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/031 Δημοσίευση Θέση Δημόσια

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/009. Προϊστάμενος τμήματος επιχειρήσεων (DOP)

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/009. Προϊστάμενος τμήματος επιχειρήσεων (DOP) Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τμήματος επιχειρήσεων (DOP) (έκτακτος υπάλληλος, AD 12) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/009 Δημόσια προκήρυξη Θέση Προϊστάμενος

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης υπευθύνου ΤΠΕ (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG IV) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης υπευθύνου ΤΠΕ (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG IV) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης υπευθύνου ΤΠΕ (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG IV) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/CA/004 Δημοσίευση Τίτλος θέσης Δημόσια

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/CA/009

ΚΩΔ.: EASO/2016/CA/009 Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης βοηθού επικοινωνίας (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG III) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/CA/009 Δημοσίευση Τίτλος αρμοδιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/020

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/020 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/020 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Υπάλληλος κατευθυντήριων οδηγιών ανά χώρα Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου σχεδιασμού (AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/007

Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου σχεδιασμού (AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/007 Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου σχεδιασμού (AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/007 Δημοσίευση Τίτλος/αρμοδιότητα Δημόσια προκήρυξη Υπεύθυνος σχεδιασμού 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/019

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/019 Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης προϊσταμένου του τομέα Οικονομικών (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/019 Δημοσίευση Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τμήματος επιχειρήσεων (DOP) (έκτακτος υπάλληλος, AD 12) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τμήματος επιχειρήσεων (DOP) (έκτακτος υπάλληλος, AD 12) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τμήματος επιχειρήσεων (DOP) (έκτακτος υπάλληλος, AD 12) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/026 Δημοσίευση Θέση Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/CA/002

ΚΩΔ.: EASO/2017/CA/002 Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης Βοηθού υπεύθυνου ασφαλείας (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG III) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/CA/002 Δημοσίευση Τίτλος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/CA/007

ΚΩΔ.: EASO/2016/CA/007 Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης Βοηθού υπεύθυνου ασφαλείας (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG III) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/CA/007 Δημοσίευση Τίτλος

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/010

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/010 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/010 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Ανώτερος υπάλληλος πληροφόρησης ΠΧΚ (Πληροφορίες για τις χώρες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/018

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/018 Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης Υπεύθυνου προστασίας δεδομένων (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/018 Δημοσίευση Τίτλος αρμοδιότητας Δημόσια

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/017. Βοηθός διοίκησης σε θέματα στατιστικής

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/017. Βοηθός διοίκησης σε θέματα στατιστικής Προκήρυξη κενής θέσης βοηθού διοίκησης σε θέματα στατιστικής (Έκτακτος υπάλληλος, AST2) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/017 Δημοσίευση Τίτλος θέσης Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/013

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/013 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/013 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Προϊστάμενος Τομέα Μισθοδοσίας και Δικαιωμάτων Έκτακτος υπάλληλος

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενής θέσης βοηθού ανθρώπινου δυναμικού (έκτακτος υπάλληλος, AST 3) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη κενής θέσης βοηθού ανθρώπινου δυναμικού (έκτακτος υπάλληλος, AST 3) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη κενής θέσης βοηθού ανθρώπινου δυναμικού (έκτακτος υπάλληλος, AST 3) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/029 Δημοσίευση Τίτλος αρμοδιότητας Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/018

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/018 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/018 Τίτλος θέσης Προϊστάμενος μονάδας τεχνολογιών πληροφοριών και επικοινωνιών (Μονάδα ΤΠΕ) Τύπος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/008

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/008 Προκήρυξη κενής θέσης υπαλλήλου κατάρτισης (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/008 Δημοσίευση Τίτλος/αρμοδιότητα Δημόσια προκήρυξη Υπάλληλος

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/012

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/012 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/012 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Προϊστάμενος τομέα επιχειρησιακής κατάρτισης (AD8) Έκτακτος υπάλληλος

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου εκτελεστικής υποστήριξης (έκτακτος υπάλληλος, AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου εκτελεστικής υποστήριξης (έκτακτος υπάλληλος, AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου εκτελεστικής υποστήριξης (έκτακτος υπάλληλος, AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/034 Δημοσίευση Τίτλος/αρμοδιότητα Δημόσια

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2018/CA/004

ΚΩΔ.: EASO/2018/CA/004 Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης συντακτικού επιμελητή (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG IV) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/CA/004 Δημοσίευση Τίτλος θέσης

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου μονάδας επιχειρήσεων (έκτακτος υπάλληλος, AD 10) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου μονάδας επιχειρήσεων (έκτακτος υπάλληλος, AD 10) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου μονάδας επιχειρήσεων (έκτακτος υπάλληλος, AD 10) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/001 Δημοσίευση Τίτλος/αρμοδιότητα Δημόσια

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/010

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/010 Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τμήματος υποστήριξης για το άσυλο (DAS) (έκτακτος υπάλληλος, AD 12) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/010 Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενής θέσης υπαλλήλου Πληροφοριών - Ανάλυσης Δεδομένων (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη κενής θέσης υπαλλήλου Πληροφοριών - Ανάλυσης Δεδομένων (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη κενής θέσης υπαλλήλου Πληροφοριών - Ανάλυσης Δεδομένων (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/002 Δημόσια Τίτλος θέσης προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/010. Προϊστάμενος μονάδας κατάρτισης

ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/010. Προϊστάμενος μονάδας κατάρτισης Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/010 Τίτλος θέσης: Τύπος σύμβασης Προϊστάμενος μονάδας κατάρτισης Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα καθηκόντων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/019. Υπεύθυνος Πληροφοριών (κατευθυντήριες οδηγίες ανά χώρα)

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/019. Υπεύθυνος Πληροφοριών (κατευθυντήριες οδηγίες ανά χώρα) Προκήρυξη κενής θέσης υπεύθυνου πληροφοριών (έκτακτος υπάλληλος, AD7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/019 Δημοσίευση Τίτλος αρμοδιότητας Δημόσια προκήρυξη Υπεύθυνος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/003. Προϊστάμενος τομέα (συνεργασίας για το άσυλο/διαδικασιών ασύλου)

ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/003. Προϊστάμενος τομέα (συνεργασίας για το άσυλο/διαδικασιών ασύλου) Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/003 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Ομάδα καθηκόντων/βαθμός Προϊστάμενος τομέα (συνεργασίας για το

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/014

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/014 Προκήρυξη κενής θέσης βοηθού σύναψης συμβάσεων (έκτακτος υπάλληλος, AST3) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/014 Δημοσίευση Τίτλος θέσης Δημόσια προκήρυξη Βοηθός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ. ΑΝΑΦΟΡΑΣ: EASO/2016/TA/011. Υπεύθυνος μονάδας πληροφόρησης και ανάλυσης

ΚΩΔ. ΑΝΑΦΟΡΑΣ: EASO/2016/TA/011. Υπεύθυνος μονάδας πληροφόρησης και ανάλυσης Προκήρυξη για την πλήρωση κενής θέσης υπευθύνου μονάδας πληροφόρησης και ανάλυσης (έκτακτος υπάλληλος, AD 10) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ. ΑΝΑΦΟΡΑΣ: EASO/2016/TA/011 Δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/015

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/015 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/015 Τίτλος αρμοδιότητας Τύπος σύμβασης Βοηθός έρευνας Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα καθηκόντων/βαθμός

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/001. Τομεάρχης (Ιταλίας/Ελλάδας)

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/001. Τομεάρχης (Ιταλίας/Ελλάδας) Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/001 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Τομεάρχης (Ιταλίας/Ελλάδας) Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα καθηκόντων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/025. Προϊστάμενος μονάδας επικοινωνιών και

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/025. Προϊστάμενος μονάδας επικοινωνιών και Προκήρυξη για την πλήρωση κενής θέσης προϊσταμένου της μονάδας επικοινωνιών και ενδιαφερόμενων φορέων (έκτακτος υπάλληλος, AD 10) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/025

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/020. Ανώτερος δημοσιονομικός διαχειριστής/διαχειριστής προϋπολογισμού AD7 (2 Προφίλ)

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/020. Ανώτερος δημοσιονομικός διαχειριστής/διαχειριστής προϋπολογισμού AD7 (2 Προφίλ) Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης ανώτερου δημοσιονομικού διαχειριστή/διαχειριστή προϋπολογισμού (έκτακτος υπάλληλος, AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/020

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/005. αξιολόγησης

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/005. αξιολόγησης Προκήρυξη για την πλήρωση κενής θέσης προϊσταμένου της μονάδας σχεδιασμού και αξιολόγησης (έκτακτος υπάλληλος, AD 10) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/005 Δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/012. Προϊστάμενος μονάδας υποστήριξης για το άσυλο

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/012. Προϊστάμενος μονάδας υποστήριξης για το άσυλο Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου της μονάδας υποστήριξης για το άσυλο (έκτακτος υπάλληλος, AD 10) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/012 Δημόσια προκήρυξη Θέση

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τομέα δικαστηρίων (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τομέα δικαστηρίων (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τομέα δικαστηρίων (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/021 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Προϊστάμενος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/020. Προϊστάμενος του τομέα ΤΠΕ Έργα και συμβάσεις

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/020. Προϊστάμενος του τομέα ΤΠΕ Έργα και συμβάσεις Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης προϊσταμένου του τομέα ΤΠΕ Έργα και συμβάσεις (Έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/020 Δημοσίευση Τίτλος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/012

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/012 Προκήρυξη κενής θέσης βοηθού διοίκησης ΤΠΕ (Έκτακτος υπάλληλος, AST 4) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/012 Δημοσίευση Τίτλος θέσης Δημόσια προκήρυξη Βοηθός ΤΠΕ

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/008

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/008 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/008 Τίτλος θέσης Ανώτερος υπάλληλος στον τομέα της υποδοχής/ανώτερος υπάλληλος στον τομέα της

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/022

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/022 Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του Τμήματος Διοίκησης (έκτακτος υπάλληλος, AD 12) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/022 Δημοσίευση Δημόσια προκήρυξη Τίτλος/αρμοδιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/023

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/023 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/023 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Βοηθός επικοινωνίας Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα καθηκόντων-βαθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/CA/011

ΚΩΔ.: EASO/2016/CA/011 Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης Υπεύθυνου επικοινωνίας (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG IV) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/CA/011 Δημοσίευση Τίτλος/αρμοδιότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/016

ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/016 Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου της μονάδας ανθρώπινου δυναμικού (έκτακτος υπάλληλος, AD 10) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/016 Δημοσίευση Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενής θέσης βοηθού πληροφόρησης - ΣΠΤ (Έκτακτος υπάλληλος, AST 4) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη κενής θέσης βοηθού πληροφόρησης - ΣΠΤ (Έκτακτος υπάλληλος, AST 4) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη κενής θέσης βοηθού πληροφόρησης - ΣΠΤ (Έκτακτος υπάλληλος, AST 4) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/023 Δημοσίευση Τίτλος θέσης Δημόσια προκήρυξη Βοηθός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2018/CA/002

ΚΩΔ.: EASO/2018/CA/002 Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης Βοηθού ανθρώπινου δυναμικού (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG III) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/CA/002 Δημοσίευση Τίτλος/αρμοδιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/001. Βοηθός έρευνας ανάλυση δεδομένων

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/001. Βοηθός έρευνας ανάλυση δεδομένων Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/001 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Βοηθός έρευνας ανάλυση δεδομένων Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα καθηκόντων/βαθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/014. Υπάλληλος οικονομικών και διοικητικών θεμάτων

ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/014. Υπάλληλος οικονομικών και διοικητικών θεμάτων Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/014 Τίτλος θέσης: Τύπος σύμβασης Υπάλληλος οικονομικών και διοικητικών θεμάτων Έκτακτος υπάλληλος

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/007

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/007 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/007 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Ιατρικός σύμβουλος (MedCOI - Μονάδα ιατρικών ΠΧΚ) Έκτακτος υπάλληλος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/004. Υπάλληλος της πύλης της EASO για τις ΠΧΚ

ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/004. Υπάλληλος της πύλης της EASO για τις ΠΧΚ Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης υπαλλήλου της πύλης για τις ΠΧΚ (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG IV) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/004 Δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τομέα έρευνας (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τομέα έρευνας (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τομέα έρευνας (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/017 Δημοσίευση Τίτλος/αρμοδιότητα Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/022

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/022 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/022 Τίτλος αρμοδιότητας Τύπος σύμβασης Βοηθός Σύναψης Συμβάσεων Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα καθηκόντων/βαθμός

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/017

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/017 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/017 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Προϊστάμενος μονάδας γενικών υποθέσεων (ΜΓΥ) Έκτακτος υπάλληλος

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενής θέσης υπευθύνου πεδίου (έκτακτος υπάλληλος, AD 6) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη κενής θέσης υπευθύνου πεδίου (έκτακτος υπάλληλος, AD 6) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη κενής θέσης υπευθύνου πεδίου (έκτακτος υπάλληλος, AD 6) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ. ΑΝΑΦΟΡΑΣ: EASO/2016/TA/015 Δημοσίευση Τίτλος/αρμοδιότητα Δημόσια προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/009

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/009 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/009 Τίτλος θέσης Ανώτερος υπάλληλος διαδικασίας ασύλου/ανώτερος υπάλληλος Δουβλίνου Τύπος σύμβασης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/003. Υπεύθυνος υποστήριξης έργων ηλεκτρονικής μάθησης

ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/003. Υπεύθυνος υποστήριξης έργων ηλεκτρονικής μάθησης Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης υπευθύνου υποστήριξης έργων ηλεκτρονικής μάθησης (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG IV) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/003

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/014

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/014 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/014 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Υπάλληλος έρευνας Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/011. Προϊστάμενος μονάδας χρηματοοικονομικών και συμβάσεων

ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/011. Προϊστάμενος μονάδας χρηματοοικονομικών και συμβάσεων Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/011 Θέση Τύπος σύμβασης Προϊστάμενος μονάδας χρηματοοικονομικών και συμβάσεων Έκτακτος υπάλληλος

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενής θέσης βοηθού διοίκησης (Έκτακτος υπάλληλος, AST 3) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.

Προκήρυξη κενής θέσης βοηθού διοίκησης (Έκτακτος υπάλληλος, AST 3) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ. Προκήρυξη κενής θέσης βοηθού διοίκησης (Έκτακτος υπάλληλος, AST 3) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/013 Δημοσίευση Τίτλος αρμοδιότητας Δημόσια προκήρυξη Βοηθός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/009. Προϊστάμενος της μονάδας ανθρώπινων πόρων

ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/009. Προϊστάμενος της μονάδας ανθρώπινων πόρων Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/009 Θέση Τύπος σύμβασης Προϊστάμενος της μονάδας ανθρώπινων πόρων Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα καθηκόντων/βαθμός

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενής θέσης υπολόγου (έκτακτος υπάλληλος, AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ. ΑΝΑΦΟΡΑΣ: EASO/2016/TA/007

Προκήρυξη κενής θέσης υπολόγου (έκτακτος υπάλληλος, AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ. ΑΝΑΦΟΡΑΣ: EASO/2016/TA/007 Προκήρυξη κενής θέσης υπολόγου (έκτακτος υπάλληλος, AD 7) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ. ΑΝΑΦΟΡΑΣ: EASO/2016/TA/007 Δημοσίευση Τίτλος/αρμοδιότητα Δημόσια προκήρυξη Υπόλογος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/CA/006

ΚΩΔ.: EASO/2016/CA/006 Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης υπαλλήλου ανάλυσης δεδομένων (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG IV) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/CA/006 Δημοσίευση Τίτλος/αρμοδιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενής θέσης βοηθού προϊσταμένου τμήματος (έκτακτος υπάλληλος, AST 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη κενής θέσης βοηθού προϊσταμένου τμήματος (έκτακτος υπάλληλος, AST 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη κενής θέσης βοηθού προϊσταμένου τμήματος (έκτακτος υπάλληλος, AST 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/027 Δημοσίευση Τίτλος θέσης Δημόσια προκήρυξη Βοηθός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/036

ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/036 Προκήρυξη κενής θέσης βοηθού διοίκησης ΤΠΕ (Έκτακτος υπάλληλος, AST 4) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2017/TA/036 Δημοσίευση Τίτλος αρμοδιότητας Δημόσια προκήρυξη Βοηθός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2018/CA/007

ΚΩΔ.: EASO/2018/CA/007 Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης υπευθύνου επιχειρήσεων (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG IV) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/CA/007 Δημοσίευση Τίτλος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2016/CA/008

ΚΩΔ.: EASO/2016/CA/008 Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης Βοηθού διαχείρισης ενεργητικού (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG IΙΙ) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/CA/008 Δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/016

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/016 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/016 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Υπάλληλος επιχειρήσεων - Επανεγκατάσταση Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/006. Υπεύθυνος υποστήριξης έργων για το άσυλο

ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/006. Υπεύθυνος υποστήριξης έργων για το άσυλο Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης υπευθύνου υποστήριξης έργων για το άσυλο (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG IV) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/006

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τομέα σύναψης συμβάσεων (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τομέα σύναψης συμβάσεων (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη για τη θέση προϊσταμένου του τομέα σύναψης συμβάσεων (έκτακτος υπάλληλος, AD 8) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2016/TA/014 Δημοσίευση Δημόσια προκήρυξη Τίτλος/αρμοδιότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/002

ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/002 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2018/TA/002 Τίτλος αρμοδιότητας Τύπος σύμβασης Βοηθός Διοίκησης/Οικονομικών Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα καθηκόντων/βαθμός

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/017

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/017 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/017 Τίτλος θέσης Υπεύθυνος Πιστοποίησης / Υπεύθυνος Θεμάτων Διδακτικής Τύπος σύμβασης Έκτακτος

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/005

ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/005 Προκήρυξη για την πλήρωση θέσης υπαλλήλου ΤΠΕ - υπεύθυνου έργου (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG IV) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/005 Δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/013

ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/013 Εξωτερική προκήρυξη για την πλήρωση κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/013 Τίτλος θέσης Είδος σύμβασης Υπεύθυνος επιχειρήσεων Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/007. Υπεύθυνος επιχειρήσεων - Εξωτερική διάσταση

ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/007. Υπεύθυνος επιχειρήσεων - Εξωτερική διάσταση Προκήρυξη για τη θέση υπευθύνου επιχειρήσεων - εξωτερική διάσταση (συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG IV) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/CA/007 Δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη για τη θέση βοηθού ΤΠΕ (Συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG III) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO)

Προκήρυξη για τη θέση βοηθού ΤΠΕ (Συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG III) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) Προκήρυξη για τη θέση βοηθού ΤΠΕ (Συμβασιούχος υπάλληλος, ομάδα καθηκόντων FG III) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ. ΑΝΑΦΟΡΑΣ: EASO/2016/CA/005 Δημοσίευση Τίτλος/αρμοδιότητα

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/025

Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/025 Εξωτερική προκήρυξη κενής θέσης στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ.: EASO/2019/TA/025 Τίτλος θέσης Τύπος σύμβασης Βοηθός διοίκησης Έκτακτος υπάλληλος Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AST

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ. ΑΝΑΦΟΡΑΣ: EASO/2016/TA/005. Υπάλληλος ΤΠΕ (Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνιών)

ΚΩΔ. ΑΝΑΦΟΡΑΣ: EASO/2016/TA/005. Υπάλληλος ΤΠΕ (Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνιών) Προκήρυξη κενής θέσης υπαλλήλου ΤΠΕ (Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνιών) (έκτακτος υπάλληλος, AD 5) στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για το Άσυλο (EASO) ΚΩΔ. ΑΝΑΦΟΡΑΣ: EASO/2016/TA/005 Δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα