Τί Πρέπει να Γνωρίζετε αν Χρειάζεσθε Εξοπλισμό ή Προμήθειες που Καλύπτει η Medicare

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Τί Πρέπει να Γνωρίζετε αν Χρειάζεσθε Εξοπλισμό ή Προμήθειες που Καλύπτει η Medicare"

Transcript

1 Τί Πρέπει να Γνωρίζετε αν Χρειάζεσθε Εξοπλισμό ή Προμήθειες που Καλύπτει η Medicare Πληροφορίες σχετικά με τον Ανθεκτικό Ιατρικό Εξοπλισμό Medicare, Προσθετικά, Ορθωτικά και το Πρόγραμμα Υποβολής Ανταγωνιστικών Προσφορών για Προμήθειες (DMEPOS) Αρχίζοντας από τον Ιούλιο 2013, η Medicare προγραμματίζει την εξάπλωση του προγράμματος υποβολής ανταγωνιστικών προσφορών σε περισσότερες περιοχές της χώρας. Αυτό το αλλάζει το ποσό που πληρώνει η Medicare για συγκεκριμένο ανθεκτικό ιατρικό εξοπλισμό, προσθετικά, ορθωτικά και προμήθειες (DMEPOS), και επιφέρει αλλαγές έτσι ώστε οι προμηθευτές της Medicare θα πληρώνουν για να σας προμηθεύουν αυτά τα αντικείμενα. Το αντικαθιστά τις απαρχαιωμένες, φουσκωμένες τιμές που πληρώνει τώρα η Medicare με χαμηλότερες, περισσότερο ακριβείς τιμές. Κάτω απ αυτό το, οι προμηθευτές υποβάλλουν προσφορές για την προμήθεια συγκεκριμένου ιατρικού εξοπλισμού και προμηθειών σε χαμηλότερη τιμή απ αυτήν που πληρώνει τώρα η Medicare γι αυτά τα αντικείμενα. Η Medicare χρησιμοποιεί αυτές τις προσφορές για να καταλήξει στο ποσό που θα πληρώνει γι αυτό τον εξοπλισμό και τις προμήθειες κάτω απ το ανταγωνιστικών προσφορών. Οι εγκεκριμένοι, διαπιστευμένοι προμηθευτές με επιτυχημένες προσφορές επιλέγονται ααπό την Medicare ως συμβασιούχοι προμηθευτές. Το : Βοηθάει εσάς και την Medicare να γλυτώνετε χρήματα Εξασφαλίζει την πρόσβασή σας σε ποιοτικό ιατρικό εξοπλισμό, προμήθειες και υπηρεσίες από προμηθευτές που μπορείτε να εμπιστεύεσθε Βοηθάει στον περιορισμό της απάτης και κατάχρησης στο Πρόγραμμα Medicare Αν έχετε Αρχική Medicare, κατοικείτε σε μια από τις περιοχές ανταγωνιστικών προσφορών, και χρησιμοποιείτε εξοπλισμό ή προμήθειες που συμπεριλαμβάνονται στο (ή λαμβάνετε τα αντικείμενα κατά την επίσκεψή σας σε περιοχή ανταγωνιστικών προσφορών), πρέπει σε γενικές γραμμές να χρησιμοποιείτε τους συμβασιούχους προμηθευτές αν θέλετε η Medicare να βοηθήσει στην πληρωμή του αντικειμένου. Αν κατοικείτε σε μια απ τις περιοχές όπου το διευρύνεται και ενοικιάζετε οξυγόνο ή άλλο συγκεκριμένο ανθεκτικό ιατρικό εξοπλισμό όταν αρχίζει το, θα εξακολουθείτε να ενοικιάζετε αυτά τα αντικείμενα από τον τωρινό προμηθευτή σας αν ο ίδιος καταστεί συμβασιούχος προμηθευτής ή αποφασίσει να συμμετέχει στο ως «προϋπάρχων» προμηθευτής. Αν κατοικείτε (ή λαμβάνετε αυτά τα αντικείμενα ενώ επισκέπτεσθε) αυτές τις περιοχές και δεν χρησιμοποιείτε συμβασιούχο ή προϋπάρχοντα προμηθευτή της Medicare, η Medicare δεν θα πληρώσει γι αυτό το αντικείμενο, και ενδέχεται να πρέπει να πληρώσετε κανονική τιμή. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε αν σας επηρεάζει αυτό το για να βεβαιωθείτε ότι η Medicare θα σας βοηθήσει να πληρώσετε για το αντικείμενό σας και να αποφύγετε όποιαδήποτε διακοπή υπηρεσιών.

2 2 Ποιος θα επηρεασθεί απ αυτό το, και σε ποιες περιοχές; Ο Κύκλος 1 αυτού του προγράμματος είναι ήδη σε ισχύ σε συγκεκριμένους ταχυδρομικούς κωδικούς σε αυτές τις πολιτείες: California, Florida, Indiana, Kansas, Kentucky, Missouri, North Carolina, Ohio, Pennsylvania, South Carolina, and Texas. Τα αντικείμενα που περιλαμβάνονται στις περιοχές του Κύκλου 1 είναι: Οξυγόνο, εξοπλισμός οξυγόνου και προμήθειες Αναπηρικές καρέκλες κανονικής ηλεκτρικής ισχύος, σκούτερς και σχετικά αξεσουάρ Σύνθετες ηλεκτρικές αναπηρικές καρέκλες αποκατάστασης και σχετικά αξεσουάρ (Ομάδα 2 μόνο) Εντερικά θρεπτικά συστατικά, εξοπλισμός και προμήθειες Συσκευές συνεχούς θετικής αεραγωγικής πίεσης (CPAP), βοηθητικές συσκευές αναπνοής (RADs), και σχετικές προμήθειες και αξεσουάρ Νοσοκομειακά κρεβάτια και σχετικά αξεσουάρ Περπατούρες και σχετικά αξεσουάρ Υποστηρικτικές επιφάνειες (Ομάδα 2 στρώματα και επικαλύμματα μόνο στις περιοχές Miami-Fort Lauderdale Pompano Beach) Ο Κύκλος 2 έχει προγραμματισθεί να ξεκινήσει τον Ιούλιο Μπορεί να επηρεασείτε απ αυτό το αν κατοικείτε σε (ή λαμβάνετε αντικείμενα ανταγωνιστικών προσφορών κατά την επίσκεψή σας σε) συγκεκριμένους ταχυδρομικούς κωδικούς στις παρακάτω περιοχές και στη σελίδα 3. Μεσοδυτικά Akron, OH Chicago-Joliet-Naperville, IL-IN-WI Columbus, OH Dayton, OH Detroit-Warren-Livonia, MI Flint, MI Grand Rapids-Wyoming, MI Huntington-Ashland, WV-KY-OH Indianapolis-Carmel, IN Milwaukee-Waukesha-West Allis, WI Minneapolis-St. Paul-Bloomington, MN-WI Omaha-Council Bluffs, NE-IA St. Louis, MO-IL Toledo, OH Wichita, KS Youngstown-Warren-Boardman, OH-PA Βορειοανατολικά Albany-Schenectady-Troy, NY Allentown-Bethlehem-Easton, PA-NJ Boston-Cambridge-Quincy, MA-NH Bridgeport-Stamford-Norwalk, CT Buffalo-Niagara Falls, NY Hartford-West Hartford-East Hartford, CT New Haven-Milford, CT New York-Northern New Jersey-Long Island, NY-NJ- PA Philadelphia-Camden-Wilmington, PA-NJ-DE-MD Poughkeepsie-Newburgh-Middletown, NY Providence-New Bedford-Fall River, RI-MA Rochester, NY Scranton-Wilkes-Barre, PA Springfield, MA Syracuse, NY Worcester, MA Ελέγξτε την ιστοσελίδα την Άνοιξη 2013 για να δείτε αν ο κωδικός σας επηρεάζεται. Ή, τηλεφωνείστε στον αριθμό MEDICARE ( ). Οι χρήστες ΤΤΥ πρέπει να τηλεφωνείτε στον αριθμό

3 3 Νότια Asheville, NC Atlanta-Sandy Springs-Marietta, GA Augusta-Richmond County, GA-SC Austin-Round Rock-San Marcos, TX Baltimore-Towson, MD Baton Rouge, LA Beaumont-Port Arthur, TX Birmingham-Hoover, AL Cape Coral-Fort Myers, FL Charleston-North Charleston-Summerville, SC Chattanooga, TN-GA Columbia, SC Deltona-Daytona Beach-Ormond Beach, FL El Paso, TX Greensboro-High Point, NC Greenville-Mauldin-Easley, SC Houston-Sugar Land-Baytown, TX Jackson, MS Jacksonville, FL Δυτικά Albuquerque, NM Bakersfield-Delano, CA Boise City-Nampa, ID Colorado Springs, CO Denver-Aurora-Broomfield, CO Fresno, CA Honolulu, HI Las Vegas-Paradise, NV Los Angeles-Long Beach-Santa Ana, CA Oxnard-Thousand Oaks-Ventura, CA Knoxville, TN Lakeland-Winter Haven, FL Little Rock-North Little Rock-Conway, AR Louisville/Jefferson County, KY-IN McAllen-Edinburg-Mission, TX Memphis, TN-MS-AR Nashville-Davidson-Murfreesboro-Franklin, TN New Orleans-Metairie-Kenner, LA North Port-Bradenton-Sarasota, FL Ocala, FL Oklahoma City, OK Palm Bay-Melbourne-Titusville, FL Raleigh-Cary, NC Richmond, VA San Antonio-New Braunfels, TX Tampa-St. Petersburg-Clearwater, FL Tulsa, OK Virginia Beach-Norfolk-Newport News, VA-NC Washington-Arlington-Alexandria, DC-VA-MD-WV Phoenix-Mesa-Glendale, AZ Portland-Vancouver-Hillsboro, OR-WA Sacramento-Arden-Arcade-Roseville, CA Salt Lake City, UT San Diego-Carlsbad-San Marcos, CA San Francisco-Oakland-Fremont, CA San Jose-Sunnyvale-Santa Clara, CA Seattle-Tacoma-Bellevue, WA Stockton, CA Tucson, AZ Visalia-Porterville, CA Τα αντικείμενα που περιλαμβάνονται στις περιοχές του Κύκλου 2 είναι: Οξυγόνο, εξοπλισμός οξυγόνου και προμήθειες Κανονικές (ηλεκτρικές και χειροκίνητες) αναπηρικές καρέκλες, σκούτερς και σχετικά αξεσουάρ Εντερικά θρεπτικά συστατικά, εξοπλισμός και προμήθειες Συσκευές συνεχούς θετικής αεραγωγικής πίεσης (CPAP), βοηθητικές συσκευές αναπνοής (RADs), και σχετικές προμήθειες και αξεσουάρ Νοσοκομειακά κρεβάτια και σχετικά αξεσουάρ Περπατούρες και σχετικά αξεσουάρ Αντλίες Θεραπείας Πληγών Αρνητικής Πίεσης και σχετικές προμήθειες και αξεσουάρ Υποστηρικτικές επιφάνειες (Ομάδα 2 στρώματα και επικαλύμματα)

4 4 Πότε θα ανακοινώσει η Medicare τους συμβασιούχους προμηθευτές του Κύκλου 2; Η Medicare προγραμματίζει να ανακοινώσει τους συμβασιούχους προμηθευτές του Κύκλου 2 την Άνοιξη Η Medicare θα παρουσιάσει τους συμβασιούχους προμηθευτές στην ιστοσελίδα Θα μπορείτε επίσης να τηλεφωνείτε στον αριθμό MEDICARE ( ) στην προσπάθειά σας να βρείτε κάποιον συμβασιούχο προμηθευτή. Οι χρήστες ΤΤΥ πρέπει να τηλεφωνείτε στον αριθμό Όταν ξεκινήσει ο Κύκλος 2, χρειάζεται να λάβω οποιεσδήποτε καινούργιες προμήθειες ή εξοπλισμό που χρειάζομαι από συμβασιούχο προμηθευτή της Medicare; Αν ο εξοπλισμός ή οι προμήθειες που παραγγέλθηκαν από τον ιατρό ή τον θεράποντα πάροχο ιατρικής φροντίδας σας περιλαμβάνονται στο ανταγωνιστικών προσφορών εκεί που κατοικείτε ή επισκέπτεσθε, σε γενικές γραμμές πρέπει να λαμβάνετε τον εξοπλισμό ή τις προμήθειες από συμβασιούχο προμηθευτή της Medicare για να πληρώσει η Medicare. Όμως, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, ο ιατρός ή θεράπων πάροχος ιατρικής φροντίδας σας μπορεί μερικές φορές να προμηθεύει τα ακόλουθα: Περπατούρα ή πτυσσόμενη χειροκίνητη αναπηρική καρέκλα όταν λαμβάνετε άλλη ιατρική φροντίδα ακόμη και αν αυτός ή αυτή δεν είναι συμβασιούχος προμηθευτής της Medicare. Αν νοσηλευθείτε σε νοσοκομείο και χρειασθείτε περπατούρα ή πτυσσόμενη χειροκίνητη αναπηρική καρέκλα, το νοσοκομείο μπορεί να σας προμηθεύσει αυτά τα αντικείμενα ενόσω είστε νοσηλευόμενος ή την ημέρα που εξέρχεσθε του νοσοκομείου. Μπορεί επίσης να συνεχίσετε να ενοικιάζετε ορισμένους τύπους ιατρικού εξοπλισμού από τον τωρινό προμηθευτή σας, αν αυτός ο προμηθευτής επιλέξει να καταστείι «προϋπάρχων» προμηθευτής. Σε αυτές τις περιπτώσεις η Medicare θα μπορεί να σας βοηθάει στην πληρωμή αυτών των αντικειμένων.

5 5 Κατοικώ σε ταχυδρομικό κωδικό που θα συμμετέχει στο όταν αυτό ξεκινήσει. Πρέπει να αλλάξω προμηθευτές αν ήδη ενοικιάζω εξοπλισμό από προμηθευτή που δεν είναι συμβασιούχος προμηθευτής της Medicare; Αν ενοικιάζετε ήδη συγκεκριμένο ιατρικό εξοπλισμό ή λαμβάνετε οξυγόνο ή εξοπλισμό οξυγόνου που πληρώνεται σε μηνιαία βάση, όταν το ξεκινήσει μπορεί να έχετε την δυνατότητα να παραμείνετε με τον τωρινό προμηθευτή σας. Προμηθευτές που δεν είναι συμβασιούχοι προμηθευτές της Medicare μπορούν να επιλέξουν να γίνουν «προϋπάρχοντες» προμηθευτές. Αυτό σημαίνει πως ένας προμηθευτής μπορεί να συνεχίσει να ενοικιάζει εξοπλισμό σε σας αν ενοικιάζατε τον εξοπλισμό, όταν το ξεκινήσει. Ο κανόνας ισχύει μόνο για το οξυγόνο, τον εξοπλισμό οξυγόνου και συγκεκριμένο ενοικιαζόμενο εξοπλισμό. Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον «προϋπάρχοντα» προμηθευτή έως ότου η περίοδος ενοικίασης του εξοπλισμού σας λήξει. Αν ξεκινήσετε να ενοικιάζετε επιπλέον εξοπλισμό από «προϋπάρχοντα» προμηθευτή αφού αρχίσει το, η Medicare δεν θα πληρώσει για τον νέο εξοπλισμό. Αν ενοικιάζετε εξοπλισμό που δικαιούται να καταστεί προϋπάρχων, ο προμηθευτής σας θα σας ενημερώσει γραπτώς εντός 30 εργάσιμων ημερών πριν το ξεκινήσει αν θελήσει ή όχι να γίνει «προϋπάρχων» προμηθευτής. Τί θα συμβεί με τον ιατρικό εξοπλισμό και τις προμήθειες που λαμβάνω από τον ιατρό μου ή το νοσοκομείο; Η Medicare θα πληρώνει για ορισμένα αντικείμενα, όπως περπατούρα ή πτυσσόμενη χειροκίνητη αναπηρική καρέκλα που θα σας προμηθεύει ο ιατρός ή θεράπων πάροχος ιατρικής φροντίδας σας (συμπεριλαμβανομένων βοηθών ιατρών, κλινικούς εξειδικευμένους νοσηλευτές και επαγγελματίες νοσηλευτές), ακόμη και αν αυτός ή αυτή δεν είναι συμβασιούχος προμηθευτής της Medicare, εφ όσον το αντικείμενο προμηθεύεται στο ιατρείο κατά την επίσκεψη για λήψη ιατρικής φροντίδας και είναι ιατρικά απαραίτητο. Αν νοσηλευθείτε σε νοσοκομείο και χρειασθείτε περπατούρα ή πτυσσόμενη χειροκίνητη αναπηρική καρέκλα, η Medicare θα πληρώσει επίσης γι αυτά τα αντικείμενα που σας προμηθεύει το νοσοκομείο όταν νοσηλεύεσθε ή την ημέρα που εξέρχεσθε του νοσοκομείου. Επηρεάζομαι αν ανήκω σε Πρόγραμμα Πλεονεκτήματος της Medicare; Το ανταγωνιστικών προσφορών ισχύει μόνο στην Αρχική Medicare. Αν έχετε εγγραφεί σε Πρόγραμμα Πλεονεκτήματος της Medicare (όπως HMO ή PPO), το πρόγραμμά σας θα σας ενημερώσει αν ο πλομηθευτής σας αλλάξει. Αν δεν είσθε σίγουρος, επικοινωνείστε με το πρόγραμμά σας. Χρειάζεται να αλλάξω ιατρούς; Όχι. Το δεν επηρεάζει ποιους ιατρούς θα χρησιμοποιείτε.

6 6 Τί θα συμβεί αν χρειάζομαι μια συγκεκριμένη μάρκα αντικειμένου ή προμήθειας; Το ανταγωνιστικών προσφορών προσφέρει ειδικές εξασφαλίσεις για να σας προσφέρει τον συγκεκριμένο τύπο ιατρικού εξοπλισμού που χρειάζεσθε για την προστασία της υγείας σας. Αν χρειάζεσθε συγκεκριμένη μάρκα εξοπλισμού ή προμήθειας, ή χρειάζεσθε ένα αντικείμενο σε ειδικό τύπο, ο ιατρός σας πρέπει να συνταγολογήσει την ειδική μάρκα ή τύπο γραπτώς. Ο ιατρός σας πρέπει επίσης να καταγράψει στον ιατρικό φάκελό σας ότι χρειάζεσθε αυτό το ειδικό αντικείμενο ή προμήθεια για ιατρικούς λόγους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο συμβασιούχος προμηθευτής της Medicare είναι υποχρεωμένος να παράσχει την ακριβή μάρκα του αντικειμένου που χρειάζεσθε, να σας βοηθήσει να βρείτε άλλον συμβασιούχο προμηθευτή που προσφέρει αυτή την μάρκα ή τύπο, ή να συνεργασθεί με τον ιατρό σας να βρεθεί εναλλακτική μάρκα ή τύπος που να είναι ασφαλής και αποτελεσματικός για σας. Τί θα συμβεί αν ταξιδέψω σε μια από τις περιοχές που περιλαμβάνονται σ αυτό το και χρειασθεί να προμηθευτώ ιατρικό εξοπλισμό ή προμήθειες; Τί θα συμβεί αν ταξιδέψω σε μια από τις περιοχές που περιλαμβάνονται σ αυτό το και χρειασθεί να προμηθευτώ ιατρικό εξοπλισμό ή προμήθειες; Αν κατοικείτε μόνιμα σε... Περιοχή που συμμετέχει στο Περιοχή που συμμετέχει στο Περοχή που ΔΕΝ συμμετέχει στο Περοχή που ΔΕΝ συμμετέχει στο Και ταξιδέψετε σε... Μπορείτε να πάτε σε... Διαφορετική περιοχή που συμμετέχει στο Περοχή που ΔΕΝ συμμετέχει στο Περιοχή συμμετέχουσα στο Περοχή που ΔΕΝ συμμετέχει στο Συμβασιούχο προμηθευτή της Medicare στην περιοχή που ταξιδέψατε για αντικείμενα που περιλαμβάνονται στο * Οποιονδήποτε προμηθευτή εγκεκριμένο από την Medicare Συμβασιούχο προμηθευτή της Medicare στην περιοχή που ταξιδέψατε για αντικείμενα που περιλαμβάνονται στο * Οποιονδήποτε προμηθευτή εγκεκριμένο από την Medicare * Αν δεν χρησιμοποιήσετε συμβασιούχο προμηθευτή της Medicare, ο προμηθευτής μπορεί να σας ζητήσει να υπογράψετε «Προκαταβολική Ειδοποίηση Δικαιούχου». Η ειδοποίηση λέει ότι η Medicare μάλλον δεν θα πληρώσει για το αντικείμενο ή την υπηρεσία. Ο προμηθευτής μπορεί να ζητήσει να καταβάλετε το κανονικό κόστος του αντικειμένου.

7 7 Αν ταξιδέψω σε μια από τις περιοχές σ αυτό το, θα πληρώσω το ίδιο ποσό που πληρώνω στην περιοχή μου; Η δαπάνη που θα πληρώσετε ο ίδιος θα είναι η ίδια σαν να είσασταν στην μόνιμη κατοικία σας. Θα συνεχίσετε να ευθύνεσθε για την πληρωμή του 20% της συνασφάλισης αφού πληρώσετε το ετήσιο εκπίπτον ποσό του Μέρους Β. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι για οποιονδήποτε εξοπλισμό ή προμήθειες που περιλαμβάνονται στο ανταγωνιστικών προσφορών, ο συμβασιούχος προμηθευτής της Medicare δεν μπορεί να σας χρεώσει ποσό που αντιστοιχεί σε παραπάνω από 20% συνασφάλισης και οποιουδήποτε μη καταβληθέντος ετήσιου εκπίπτοντος ποσού. Αν υποψιάζεσθε πως πληρώνετε μεγαλύτερη συνασφάλιση από το ποσό που εγκρίνει η Medicare, τηλεφωνείστε στον αριθμό MEDICARE ( ). Οι χρήστες ΤΤΥ πρέπει να τηλεφωνείτε στον αριθμό Πώς πληρώνει η Medicare για εξοπλισμό ή προμήθειες αν διαθέτω άλλη ασφάλεια; Αν το κύριο ασφαλιστικό συμβόλαιό σας απαιτεί να χρησιμοποιείτε προμηθευτή που δεν συμμετέχει στο, η Medicare μπορεί να κάνει δευτερεύουσα πληρωμή σ αυτό τον προμηθευτή. Ο προμηθευτής πρέπει να πληρεί πρότυπα εγγραφής της Medicare και να δικαιούται να λαμβάνει δευτερεύουσες πληρωμές. Για περισσότερες πληροφορίες, ρωτήστε τον διαχειριστή των ευεργετημάτων σας, ή τον ασφαλιστή ή τον πάροχο του προγράμματος. Τί είναι το Εθνικό Πρόγραμμα Παραγγελιών για προμήθειες διαβητικής εξέτασης; Ξεκινώντας τον Ιούλιο 2013, η Medicare θα εφαρμόσει επίσης ένα εθνικό παραγγελιών για προμήθειες διαβητικής εξέτασης. Το εθνικό παραγγελιών θα περιλαμβάνει όλες τις περιοχές των ΗΠΑ, όλες τις 50 πολιτείες, District of Columbia, Puerto Rico, U.S. Virgin Islands, Guam, και American Samoa. Πού μπορώ να λάβω περισσότερες πληροφορίες για το DMEPOS Πρόγραμμα Ανταγωνιστικών Προσφορών; Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ή τηλεφωνείστε στον αριθμό MEDICARE.

8 8 Επίσημο Προϊόν της Κυβέρνησης των ΗΠΑ CMS Product No GR Revised August 2013

United States of America

United States of America page 1 ALABAMA AL Montgomery Most populous city: Birmingham 4,708,708 Square miles: 52,423 CST (UTC-6) EST (UTC-5) page 2 ALASKA AK Juneau Most populous city: Anchorage 698,473 Square miles: 656,425 AKST

Διαβάστε περισσότερα

Top 150 Cities for Millennials

Top 150 Cities for Millennials Top 150 Cities for Millennials s 1 Bozeman Montana 2.880 2.374 1.842 2.867 1.108 1.078 12. 149 2 Sioux Falls South Dakota 3.080 2.221 2.061 2.363 1.238 1.002 11. 965 3 Fargo North Dakota 3.120 2.279 1.986

Διαβάστε περισσότερα

Population Estimates for U.S. Cities Report 1: Fastest Growing Cities Based on Numeric Increase,

Population Estimates for U.S. Cities Report 1: Fastest Growing Cities Based on Numeric Increase, Report 1: Fastest Growing Cities Based on Numeric Increase, 2008-2008 1 New York NY 45,087 0.5 8,346,794 8,391,881 383,195 4.8 2 Los Angeles CA 30,294 0.8 3,801,574 3,831,868 136,442 3.7 3 San Antonio

Διαβάστε περισσότερα

Μια Γρήγορη Ματιά στην Medicare

Μια Γρήγορη Ματιά στην Medicare Μια Γρήγορη Ματιά στην Medicare 2 Τί είναι η Medicare? Η Medicare είναι ασφάλεια υγείας για τις ακόλουθες κατηγορίες: Άτομα 65 ετών ή άνω Άτομα μικρότερα των 65 ετών με συγκεκριμένες αναπηρίες Άτομα όλων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΙΠΛΩΜΑ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ. Ι..Ε.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥ ΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΙΠΛΩΜΑ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ. Ι..Ε. ΑΣΚΗΣΗ 1 ΟΜΑ Α 2 Στην ακόλουθη άσκηση σας δίνονται τα έξοδα ανά µαθητή και οι ετήσιοι µισθοί (κατά µέσο όρο) των δασκάλων για 51 πολιτείες της Αµερικής. Τα δεδοµένα είναι για τη χρονιά 1985. Οι µεταβλητές

Διαβάστε περισσότερα

2018 Bowling.com Youth Open Championships OFFICIAL RESULTS Division: Doubles, U20 **All scholarship points are divided amongst team members** Rank

2018 Bowling.com Youth Open Championships OFFICIAL RESULTS Division: Doubles, U20 **All scholarship points are divided amongst team members** Rank 2018 Bowling.com Youth Open Championships OFFICIAL RESULTS Division: Doubles, U20 **All scholarship points are divided amongst team members** Rank Team Name City State Series Total Points 1 Hodsdon/Olson

Διαβάστε περισσότερα

Medicaid. ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ Σύνοψη της Medicaid

Medicaid. ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ Σύνοψη της Medicaid Medicaid ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ Σύνοψη της Medicaid 2 ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ Η Medicaid (αλλιώς Ιατρική Βοήθεια) είναι ένα κοινό Ομοσπονδιακό και πολιτειακό πρόγραμμα που βοηθάει στην κάλυψη ιατρικών δαπανών για συγκεκριμένα

Διαβάστε περισσότερα

Vocations Rich Dioceses

Vocations Rich Dioceses Statistics based on 2011 Official Directory (data as of Dec. 31, 2010) Vocations Rich Dioceses - 2012 Alabama Birmingham 11 59 90,632 8,239 55 1,536 37 Alabama Mobile 21 63 66,620 3,172 9 1,057 9 Alaska

Διαβάστε περισσότερα

Τί είναι η Medicare Η Medicare είναι ασφάλεια υγείας για τους ακόλουθους:

Τί είναι η Medicare Η Medicare είναι ασφάλεια υγείας για τους ακόλουθους: Τί είναι η Medicare Η Medicare είναι ασφάλεια υγείας για τους ακόλουθους: Άτομα 65 ετών ή άνω Άτομα μικρότερα των 65 ετών με συγκεκριμένες αναπηρίες Άτομα όλων των ηλικιών σε τελικό στάδιο Νεφροπάθειας

Διαβάστε περισσότερα

NSP3 100% Expenditure Deadline

NSP3 100% Expenditure Deadline NSP3 100% Expenditure Deadline Alabama Birmingham 3/10/2014 Alabama State Of Alabama 3/14/2014 Alaska State Of Alaska 2/24/2014 Arizona Avondale City 3/9/2014 Arizona Chandler 3/9/2014 Arizona Glendale

Διαβάστε περισσότερα

Παραμένοντας Υγιής. Προληπτικές Υπηρεσίες Medicare

Παραμένοντας Υγιής. Προληπτικές Υπηρεσίες Medicare Παραμένοντας Υγιής Προληπτικές Υπηρεσίες Medicare Ένας εύκολος και σημαντικός τρόπος για να παραμένουμε υγιείς είναι να κάνουμε πρόληψη και να λαμβάνουμε υπηρεσίες για έγκαιρη ανίχνευση της ασθένειας.

Διαβάστε περισσότερα

Refugee Placement by Metro Area and Locality Total of Past 10 Years. Refugee Placements in Past 10 Metro Area and Place

Refugee Placement by Metro Area and Locality Total of Past 10 Years. Refugee Placements in Past 10 Metro Area and Place Refugee Placements in Past 10 Metro Area and Place Years 1 San Diego, CA 27,075 Chula Vista, California 194 El Cajon, California 11,635 Escondido, California 198 La Mesa, California 453 Lakeside, California

Διαβάστε περισσότερα

SPRING /1-5/30 (PRE SPRING 12/1-5/30)

SPRING /1-5/30 (PRE SPRING 12/1-5/30) SPRING 2019 1/1-5/30 (PRE SPRING 12/1-5/30) MISSY SIZES: XS - XXL PLUS SIZES: 1X - 3X ($5 UPCHARGE) p: 813-962-0900 f: 845-531-4814 e: CUSTOMERSERVICE@CAITEINC.COM START SHIP: 12/01 LKIC171 P94 DAHLIA

Διαβάστε περισσότερα

Retransmission Consent Blackouts

Retransmission Consent Blackouts DATES OF BLACKOUT OWNER OF STATION(S) BLACKED MVPD DMA NAME(S) NETWORKS DOWN State OUT 6/12/16-9/5/16 Tribune Broadcasting DISH National WGN - 2/3/17 Denali Media DIRECTV Anchorage, AK CBS AK 9/21/17 Denali

Διαβάστε περισσότερα

SINGLE HOUSE Existing house Existing house New house New house Guideline Floor Heating min. insulation upgraded insulation standard insulation energy

SINGLE HOUSE Existing house Existing house New house New house Guideline Floor Heating min. insulation upgraded insulation standard insulation energy ALABAMA Birmingham 2918 2.4 3.2 1.8 2.3 1.5 1.9 0.9 0.9 Huntsville 3323 2.8 3.7 2.1 2.7 1.7 2.1 1.0 1.0 Mobile 1702 1.4 1.9 1.1 1.4 0.9 1.1 0.5 0.5 Montgomery 2244 1.9 2.5 1.4 1.8 1.2 1.4 0.7 0.7 ALASKA

Διαβάστε περισσότερα

Medical Safety. Το προσωπικό σας σύστημα υγείας!

Medical Safety. Το προσωπικό σας σύστημα υγείας! Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Medical Safety Το προσωπικό σας σύστημα υγείας! - Έχετε φανταστεί ένα ολόκληρο μηχανισμό προηγμένων υπηρεσιών υγείας και περίθαλψης σχεδιασμένο από εσάς και προσαρμοσμένο

Διαβάστε περισσότερα

Leisure- Overnight. Leisure-Day Trip. Business-Day Trip

Leisure- Overnight. Leisure-Day Trip. Business-Day Trip Day Day Day Panel: State of Origin California 76.3% 68.8% 96.9% 78.6% 71.8% 97.8% 60.0% 51.1% 93.1% 87.0% 23.8% 77.7% 75.1% 76.3% 76.7% Arizona 3.9% 5.2% 0.5% 3.7% 4.8% 0.4% 4.1% 4.8% 1.7% 3.4% 6.7% 3.5%

Διαβάστε περισσότερα

U.S. Industrial. September 2019

U.S. Industrial. September 2019 U.S. Industrial September 2019 Net Absorption & Net Deliveries in SF Vacancy Industrial Fundamentals 140M 120M 100M 80M 60M 40M 20M 0M (20M) (40M) (60M) Forecast Net Absorption Net Deliveries Vacancy 12.0%

Διαβάστε περισσότερα

INSTITUTIONAL MEMBER CITY STATE COUNTRY Abilene Christian University Abilene TX US Adelphi University Garden City NY US Albany State University

INSTITUTIONAL MEMBER CITY STATE COUNTRY Abilene Christian University Abilene TX US Adelphi University Garden City NY US Albany State University INSTITUTIONAL MEMBER CITY STATE COUNTRY Abilene Christian University Abilene TX US Adelphi University Garden City NY US Albany State University Albany GA US Alfred University Alfred NY US Alvernia University

Διαβάστε περισσότερα

World Air Pressure Extremes

World Air Pressure Extremes World Air Pressure Extremes MAXIMUM 32.25 inches Tonsontsengel, Mongolia Dec. 29, 2004 32.005 inches Agata, Siberia Dec. 31, 1968 31.88 inches Dawson, Yukon Territory Feb. 2, 1989 31.85 inches Northway,

Διαβάστε περισσότερα

Αρσενοπούλου Ιωάννα Τεχνο-Οικονομικά Συστήματα Ηλεκτρονικές Συναλλαγές

Αρσενοπούλου Ιωάννα Τεχνο-Οικονομικά Συστήματα Ηλεκτρονικές Συναλλαγές Αρσενοπούλου Ιωάννα Τεχνο-Οικονομικά Συστήματα Ηλεκτρονικές Συναλλαγές Ανοικτά Δεδομένα Open Data Ανοιχτά δεδομένα (Open Data) είναι τα δεδομένα που μπορούν ελεύθερα, από οποιονδήποτε να: επαναχρησιμοποιηθούν

Διαβάστε περισσότερα

Κάλυψη που προσφέρει η Medicare για Προμήθειες και Υπηρεσίες για Διαβητικούς Ο επίσημος κυβερνητικός οδηγός έχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με:

Κάλυψη που προσφέρει η Medicare για Προμήθειες και Υπηρεσίες για Διαβητικούς Ο επίσημος κυβερνητικός οδηγός έχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με: Κάλυψη που προσφέρει η Medicare για Προμήθειες και Υπηρεσίες για Διαβητικούς Ο επίσημος κυβερνητικός οδηγός έχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με: Τί καλύπτεται Τί δεν καλύπτεται Βοηθητικές συμβουλές

Διαβάστε περισσότερα

Aeries with Passport Stamps as of 03/19/2018

Aeries with Passport Stamps as of 03/19/2018 0025 Skagway Skagway AK 4207 Anchorage Anchorage AK 4317 Kasilof Kasilof AK 2098 Calgary Calgary AL (CAN) 2102 St. Albert St. Albert AL (CAN) 0208 Fort Smith Fort Smith AR 0180 Tucson Tucson AZ 0398 Yuma

Διαβάστε περισσότερα

HackensackUMC Pascack Valley Medical Center

HackensackUMC Pascack Valley Medical Center HackensackUMC Pascack Valley Medical Center ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΑΡΧΕΣ Ημερομηνία ισχύος: 1 Ιανουαρίου 2017 Αποτελεί πολιτική του Ιατρικού Κέντρου HackensackUMC Pascack Valley Medical

Διαβάστε περισσότερα

Aeries with Passport Stamps as of 08/20/2018

Aeries with Passport Stamps as of 08/20/2018 4207 Anchorage Anchorage AK 4317 Kasilof Kasilof AK 0025 Skagway Skagway AK 2098 Calgary Calgary AL (CAN) 2102 St. Albert St. Albert AL (CAN) 0208 Fort Smith Fort Smith AR 3850 Lost Dutchman Apache Junction

Διαβάστε περισσότερα

Chapter Roll Call IRD 2019

Chapter Roll Call IRD 2019 Alpha Syracuse University Syracuse New York Beta University of Wisconsin-Madison Madison Wisconsin Gamma Wesleyan University Middletown Connecticut Delta University of Minnesota Minneapolis Minnesota Epsilon

Διαβάστε περισσότερα

0>?8B8/2 0 05!8/2*5!( C 9! 2 5!"78#" %, 0% 0% 0 0&5 4*(!78( '4)!78-65!78'()'(!!2 9 $!

0>?8B8/2 0 05!8/2*5!( C 9! 2 5!78# %, 0% 0% 0 0&5 4*(!78( '4)!78-65!78'()'(!!2 9 $! 6432@>4?8B8( >?8B8/2 5!8/2*5!(2 1234567825 466784 686C! 2 5!78# 444F8(3(8@258/8/&4

Διαβάστε περισσότερα

Πύλη Πληροφοριών Περίθαλψης της Νέας Υόρκης. Καλύτερη ενημέρωση. Καλύτερη πρόσβαση. Καλύτερη περίθαλψη.

Πύλη Πληροφοριών Περίθαλψης της Νέας Υόρκης. Καλύτερη ενημέρωση. Καλύτερη πρόσβαση. Καλύτερη περίθαλψη. Πύλη Πληροφοριών Περίθαλψης της Νέας Υόρκης Καλύτερη ενημέρωση. Καλύτερη πρόσβαση. Καλύτερη περίθαλψη. Τι είναι η Πύλη Πληροφοριών Περίθαλψης της Νέας Υόρκης; Η Πύλη Πληροφοριών Περίθαλψης της Νέας Υόρκης

Διαβάστε περισσότερα

NITTY-GRITTY (THROUGH GAMES OF through Nov. 29) Women's Volleyball

NITTY-GRITTY (THROUGH GAMES OF through Nov. 29) Women's Volleyball [] Stanford [] Texas [] Florida St. [] Washington [] North Carolina [] Wisconsin [] Florida [] Illinois [] Penn St. [] Oregon [] Kansas [] Colorado St. [] Nebraska [] Kentucky [] Iowa St. [] Arizona []

Διαβάστε περισσότερα

Alabama A&M University Chapter Gamma Phi Normal, AL, USA. American University in Bulgaria Chapter Epsilon Alpha Blagoevgrad, Bulgaria

Alabama A&M University Chapter Gamma Phi Normal, AL, USA. American University in Bulgaria Chapter Epsilon Alpha Blagoevgrad, Bulgaria 1 Chapter List in Alphabetical Order (Last Revised 5/5/2018) Alabama A&M University Chapter Gamma Phi Normal, AL, USA American University in Bulgaria Chapter Epsilon Alpha Blagoevgrad, Bulgaria Angelo

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμοί Kοινωνικής Ασφάλισης για παιδιά

Αριθμοί Kοινωνικής Ασφάλισης για παιδιά Αριθμοί Kοινωνικής Ασφάλισης για παιδιά Αριθμοί Kοινωνικής Ασφάλισης για παιδιά Όταν αποκτήσετε παιδί, ένα από τα πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι ν αποκτήσετε αριθμό Kοινωνικής Ασφάλισης για το παιδί

Διαβάστε περισσότερα

NITTY-GRITTY (THROUGH GAMES OF Selection Sunday ( ) ) Men's Basketball. Road Record. Conf. Record

NITTY-GRITTY (THROUGH GAMES OF Selection Sunday ( ) ) Men's Basketball. Road Record. Conf. Record Rank Virginia 1 89 10 31-2 4 11-1 20-1 10-1 8 48 6 33 12-1 7-1 6-0 6-0 Villanova 2 93 17 30-4 1 13-0 17-4 9-3 12 46 14 40 10-3 8-0 7-1 5-0 Xavier 3 92 16 28-5 7 12-1 16-4 10-2 16 41 7 18 5-4 10-1 9-0 4-0

Διαβάστε περισσότερα

NITTY-GRITTY (THROUGH GAMES OF February 10, 2018 ) Men's Basketball. Road Record. Conf. Record

NITTY-GRITTY (THROUGH GAMES OF February 10, 2018 ) Men's Basketball. Road Record. Conf. Record Rank Virginia 1 96 15 23-2 9 11-1 12-1 7-1 8 72 29 63 7-1 5-1 6-0 5-0 Xavier 2 92 10 23-3 3 12-1 11-2 7-2 10 38 9 27 8-3 6-0 4-0 5-0 Villanova 3 102 22 23-2 2 13-0 10-2 7-1 31 63 10 32 9-1 4-1 6-0 4-0

Διαβάστε περισσότερα

NITTY-GRITTY (THROUGH GAMES OF March 10, 2018 ) Men's Basketball. Road Record. Conf. Record

NITTY-GRITTY (THROUGH GAMES OF March 10, 2018 ) Men's Basketball. Road Record. Conf. Record Rank Virginia 1 89 9 31-2 4 11-1 20-1 10-1 8 47 5 36 12-1 7-1 7-0 5-0 Villanova 2 93 18 30-4 1 13-0 17-4 9-3 12 46 14 42 10-3 8-0 7-1 5-0 Xavier 3 92 16 28-5 7 12-1 16-4 10-2 16 42 6 18 5-4 10-1 9-0 4-0

Διαβάστε περισσότερα

NITTY-GRITTY (THROUGH GAMES OF December 9, 2017 ) Men's Basketball. Road Record. Conf. Record

NITTY-GRITTY (THROUGH GAMES OF December 9, 2017 ) Men's Basketball. Road Record. Conf. Record Rank Duke 1 111 19 11-1 1 11-0 0-1 1-1 20 19 62 55 1-1 4-0 4-0 2-0 Missouri 2 76 1 7-2 2 7-2 0-0 1-1 1 1 24 24 3-2 1-0 2-0 1-0 Michigan St. 3 119 29 9-1 9 7-1 2-0 1-0 14 21 68 59 1-1 2-0 3-0 3-0 Villanova

Διαβάστε περισσότερα

(OFFICIAL) NITTY-GRITTY (THROUGH GAMES OF January 24, 2019) Men's Basketball. Road Record. Non-Conf. Record SOS

(OFFICIAL) NITTY-GRITTY (THROUGH GAMES OF January 24, 2019) Men's Basketball. Road Record. Non-Conf. Record SOS Virginia Gonzaga Michigan St. Duke Tennessee Michigan Houston Kentucky North Carolina Purdue Virginia Tech Louisville LSU Kansas Wisconsin Texas Tech Iowa St. Nevada Maryland Marquette Nebraska Buffalo

Διαβάστε περισσότερα

NITTY-GRITTY (THROUGH GAMES OF December 23, 2018 ) Men's Basketball. Conf. Record. Non-Conf. Record

NITTY-GRITTY (THROUGH GAMES OF December 23, 2018 ) Men's Basketball. Conf. Record. Non-Conf. Record Rank Non- Duke 1 138 53 11-1 0-0 11-1 0-0 19 17 4-1 0-0 2-0 5-0 Virginia 2 193 236 11-0 0-0 11-0 2-0 253 254 2-0 2-0 1-0 6-0 Michigan 3 163 139 12-0 2-0 10-0 2-0 128 171 3-0 2-0 1-0 6-0 Wisconsin 4 125

Διαβάστε περισσότερα

NITTY-GRITTY (THROUGH GAMES OF December 25, 2018 ) Men's Basketball. Conf. Record. Non-Conf. Record

NITTY-GRITTY (THROUGH GAMES OF December 25, 2018 ) Men's Basketball. Conf. Record. Non-Conf. Record Rank Non- Duke 1 138 52 11-1 0-0 11-1 0-0 19 17 4-1 0-0 2-0 5-0 Virginia 2 194 239 11-0 0-0 11-0 2-0 251 252 2-0 2-0 1-0 6-0 Michigan 3 164 143 12-0 2-0 10-0 2-0 130 170 3-0 2-0 1-0 6-0 Wisconsin 4 125

Διαβάστε περισσότερα

NITTY-GRITTY (THROUGH GAMES OF January 3, 2019 ) Men's Basketball. Conf. Record. Non-Conf. Record

NITTY-GRITTY (THROUGH GAMES OF January 3, 2019 ) Men's Basketball. Conf. Record. Non-Conf. Record Rank Non- Duke 1 131 37 11-1 0-0 11-1 0-0 15 10 4-1 0-0 2-0 5-0 Virginia 2 186 216 12-0 0-0 12-0 2-0 238 238 2-0 2-0 2-0 6-0 Michigan 3 166 142 14-0 3-0 11-0 2-0 135 194 4-0 2-0 1-0 7-0 Houston 4 167 149

Διαβάστε περισσότερα

Kλινικές ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Kλινικές ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Kλινικές Mελέτες ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ 1Τι είναι οι κλινικές μελέτες είναι σημαντικές; > Μη διστάσετε να ρωτήσετε το γιατρό σας για οποιαδήποτε και άλλη γιατί πληροφορία ή διευκρίνηση χρειάζεστε

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Personal Freedom. Για να μην σας ανησυχεί το απρόοπτο.

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Personal Freedom. Για να μην σας ανησυχεί το απρόοπτο. Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Personal Freedom Για να μην σας ανησυχεί το απρόοπτο. 01 Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Personal Freedom Νιώστε ασφαλείς από τα απρόοπτα της ζωής! Τα απρόοπτα είναι μέρος της

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές για παιδιά με αναπηρίες

Παροχές για παιδιά με αναπηρίες Παροχές για παιδιά με αναπηρίες 2012 Πώς να επικοινωνήσετε με τις υπηρεσίες της Κοινωνικής Ασφάλισης Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας Η ιστοσελίδα μας, www.socialsecurity.gov, είναι πολύτιμη πηγή πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

Ένας οδηγός για το νέο μετρητή σας προπληρωμής ρεύματος και κάρτα σάρωσης

Ένας οδηγός για το νέο μετρητή σας προπληρωμής ρεύματος και κάρτα σάρωσης Guide to prepaid meter and swipe card Ένας οδηγός για το νέο μετρητή σας προπληρωμής ρεύματος και κάρτα σάρωσης Έχετε ένα νέο μετρητή προπληρωμής ηλεκτρικού ρεύματος. Δεν χρειάζεστε πλέον κάρτες πληρωμής

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο.

Χαιρετισμός Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Χαιρετισμός Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Αγαπητό Μέλος Μετά από προτροπές πολλών μας μελών για δημιουργία προγράμματος ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσης μας, είχε

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι η κάρτα Dental Card

Τι είναι η κάρτα Dental Card Τι είναι η κάρτα Dental Card Στα πλαίσια της παροχής υπηρεσιών που εξυπηρετούν την αρχή του υγιούς ανταγωνισμού, η οποία σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντική λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και της αυξημένης

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση

Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση Μοναδικές υπηρεσίες και εξυπηρέτηση Πώς θα χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της Anytime Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση και η ασφάλεια της Anytime σάς συνοδεύουν παντού και πάντα. Η Anytime βρίσκεται κοντά σας

Διαβάστε περισσότερα

Διαλογή CPE Πληροφορίες για τους ασθενείς

Διαλογή CPE Πληροφορίες για τους ασθενείς Διαλογή CPE Πληροφορίες για τους ασθενείς Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τις πληροφορίες που παρέχονται στο φυλλάδιο αυτό, είναι πολύ σημαντικό να τις συζητήσετε με κάποιο μέλος της νοσηλευτικής

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιστρο είναι το χρηματικό ποσό που δίνει κάθε χρόνο ο ασφαλισμένος, για να εξασφαλίσει την κάλυψη που του παρέχει το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του.

Ασφάλιστρο είναι το χρηματικό ποσό που δίνει κάθε χρόνο ο ασφαλισμένος, για να εξασφαλίσει την κάλυψη που του παρέχει το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του. Ασφάλιστρο Ασφάλιστρο είναι το χρηματικό ποσό που δίνει κάθε χρόνο ο ασφαλισμένος, για να εξασφαλίσει την κάλυψη που του παρέχει το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του. Το ποσό αυτό μπορεί να καταβάλλεται από τον

Διαβάστε περισσότερα

NITTY-GRITTY (THROUGH GAMES OF December 4, 2018 ) Men's Basketball. Non-Conf. Record. Conf. Record

NITTY-GRITTY (THROUGH GAMES OF December 4, 2018 ) Men's Basketball. Non-Conf. Record. Conf. Record Rank Non- Virginia 1 202 266 8-0 0-0 8-0 1-0 2-0 1-0 0-0 5-0 Gonzaga 2 106 10 8-0 0-0 8-0 1-0 3-0 0-0 3-0 2-0 Duke 3 133 44 7-1 0-0 7-1 0-0 4-1 0-0 0-0 3-0 Michigan 4 139 57 9-0 2-0 7-0 2-0 4-0 1-0 1-0

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο ιατρικών πληροφοριών

Έντυπο ιατρικών πληροφοριών Έντυπο ιατρικών πληροφοριών Γραμμή βοήθειας +44 (0) 1892 556274 Διαθεσιμότητα: όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο Βοηθήστε μας να εξετάσουμε την απαίτησή σας γρήγορα γράφοντας καθαρά Το παρόν έντυπο αποτελείται

Διαβάστε περισσότερα

Origins. Page 1 of 5

Origins. Page 1 of 5 Origins Origin Groupings Colorado Denver (0050) NorthEast Denver Yuma Windsor NE Bridgeport Iowa Southwest (0090) Coon Rapids IL Rock Island (IS) Shenandoah Davenport (CPRS) Council Bluffs (IS) Dayman

Διαβάστε περισσότερα

Συμβούλιο Εγγραφής Επιστημόνων Τροφίμων, Τεχνολόγων Τροφίμων και Διαιτολόγων Τ.Κ , 1517 Λευκωσία Κύπρος Τηλ , Φαξ:

Συμβούλιο Εγγραφής Επιστημόνων Τροφίμων, Τεχνολόγων Τροφίμων και Διαιτολόγων Τ.Κ , 1517 Λευκωσία Κύπρος Τηλ , Φαξ: Κατάλογος Πανεπιστημίων για το Μητρώο Διαιτολόγων για Διαιτολόγους και Κλινικούς Διαιτολόγους που έχουν εξεταστεί από το Συμβούλιο Εγγραφής Επιστημόνων / Τεχνολόγων Τροφίμων και Διαιτολόγων Κύπρου (μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο αυτοπιστοποίησης

Έντυπο αυτοπιστοποίησης Έντυπο αυτοπιστοποίησης Πληροφορίες για τη συμπλήρωση αυτού του εντύπου Συμπληρώστε όλες τις ενότητες αυτού του εντύπου με ΚΦΑΛΑΙΑ. Δυστυχώς, εάν δεν συμπληρώσετε κάποια ενότητα, ενδεχομένως να υπάρξει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για τους φροντιστές ασθενών και των οικογενειών

Οδηγός για τους φροντιστές ασθενών και των οικογενειών Greek Rights and Responsibilities Οδηγός για τους φροντιστές ασθενών και των οικογενειών Περιεχόμενα Η Περίθαλψη της Υγείας σας Τα Δικαιώματα & οι Υποχρεώσεις σας...3 Πρόσβαση Έχετε το δικαίωμα σε υγειονομική

Διαβάστε περισσότερα

No NAME COUNTRY JUDGING FINALS TOTAL PLACE

No NAME COUNTRY JUDGING FINALS TOTAL PLACE COMPETITION: 2019 IFBB MASTERS BALTIMORE PRO MEN S BODYBUILDING 50 AND OVER 4 Jeff Williamson Batesville, Indiana 1 12 Timothy Garrett Lafayette, Louisiana 5 13 Jack Oehlers Columbus, Ohio 4 15 Mell Taylor

Διαβάστε περισσότερα

Premier Lodge Awards (Pre-Appeals)

Premier Lodge Awards (Pre-Appeals) 2012-2013 Premier Lodge Awards (Pre-Appeals) Lodge# Lodge Name St/Prv 700 Juneau Alaska 1534 Anchorage Alaska 1559 Wetaskiwin Alberta 1704 Kingman Arizona 1860 Bullhead City Arizona 1964 San Xavier Arizona

Διαβάστε περισσότερα

2 4 5

2 4 5 f Æ 2 4 5 6 e D S. 7 8 9 : H ; BhL Ä,giU W? i?t ),giu 2 b 6 6 6 6 6 6 6 6 6 f < 43 3 3 2 2 2 44 45 46 w wã4 w wã4 BhL Ä,giU W? i?t ),giu 2 e D S ^ 2 M^ e D S ^ M^ Figure 1 US GDP and Exports, 1980-1994

Διαβάστε περισσότερα

Αυτή η έκδοση παρέχει ένα στιγμιότυπο

Αυτή η έκδοση παρέχει ένα στιγμιότυπο Ένα Στιγμιότυπο Ένα Στιγμιότυπο Αυτή η έκδοση παρέχει ένα στιγμιότυπο των πλέον σημαντικών χαρακτηριστικών της Κοινωνικής Ασφάλισης, του Συμπληρωματικού Εισοδήματος Ασφάλισης (SSI) και των προγραμμάτων

Διαβάστε περισσότερα

5. Πακέτα Φροντίδας στο Σπίτι

5. Πακέτα Φροντίδας στο Σπίτι 5. Πακέτα Φροντίδας στο Σπίτι Αν θέλετε να μείνετε στο σπίτι σας καθώς γερνάτε, αλλά χρειάζεστε κάποια βοήθεια με δουλειές όπως καθάρισμα και προετοιμασία γευμάτων, ή με τη μεταφορά, έτσι ώστε να μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ MCS2510 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ : 1 Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΩΦΕΛΗΜΑΤΩΝ

ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ MCS2510 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ : 1 Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΩΦΕΛΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ MCS2510 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ : 1 Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΩΦΕΛΗΜΑΤΩΝ Ζώνη Κάλυψης ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣAΣ ΙΕΘΝΕΣ ΣΧΕ ΙΟ ΥΓΕΙΑΣ MULTICARE Ζώνη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑ ΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΜΠΟ ΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ: H ΠΛΕΥΡΑ Τ ΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΑΝΑ ΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΜΠΟ ΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ: H ΠΛΕΥΡΑ Τ ΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΑΝΑ ΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΜΠΟ ΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ: H ΠΛΕΥΡΑ Τ ΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ Σύμφωνα με την «ιατρική προσέγγιση» η αναπηρία σχετίζεται με την απώλεια, τη βλάβη ή την απόκλιση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ENGLEWOOD HOSPITAL AND MEDICAL CENTER. Σύνοψη σε Απλή και Κατανοητή Γλώσσα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ENGLEWOOD HOSPITAL AND MEDICAL CENTER. Σύνοψη σε Απλή και Κατανοητή Γλώσσα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ENGLEWOOD HOSPITAL AND MEDICAL CENTER Σύνοψη σε Απλή και Κατανοητή Γλώσσα Σε συμμόρφωση με την Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας του EHMC (βλ. πληροφορίες παρακάτω), όλοι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Π.Ο.Π.Ο. 2/2009 ΣΧΕ ΙΟ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Π.Ο.Π.Ο. 2/2009 ΣΧΕ ΙΟ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΗ Π.Ο.Π.Ο. 2/2009 ΣΧΕ ΙΟ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ Η Παγκύπρια Οργάνωση Πενταµελούς Οικογένειας ζητά προσφορές για την ασφαλιστική κάλυψη των µελών της όπως περιγράφεται πιο κάτω: «Σχέδιο

Διαβάστε περισσότερα

Ο αξιόπιστος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας που εμπιστεύονται ήδη χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις στην Ελλάδα

Ο αξιόπιστος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας που εμπιστεύονται ήδη χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις στην Ελλάδα Ο αξιόπιστος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας που εμπιστεύονται ήδη χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις στην Ελλάδα Αποκλειστική προσφορά για τα μέλη του Σωματείου Κρεοπωλών Θεσσαλονίκης Ποια είναι η WATT+VOLT

Διαβάστε περισσότερα

Βασική Ασφάλιση 38,61 Νοσοκομειακή Περίθαλψη Απόλυτη Προστασία 1.662,25

Βασική Ασφάλιση 38,61 Νοσοκομειακή Περίθαλψη Απόλυτη Προστασία 1.662,25 ΚΑΛΥΨΗ ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ Βασική Ασφάλιση 38,61 Νοσοκομειακή Περίθαλψη Απόλυτη Προστασία 1.662,25 Εγγ. Εισφορά 0,29 Ετήσιο Κόστος 1.701,15 Μηνιαία 147,43 Πρώτη όση 154,77 Στα παραπάνω ασφάλιστρα συμπεριλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

INTERNATIONAL HEALTH AND HOSPITAL PLAN (IHHP) ΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

INTERNATIONAL HEALTH AND HOSPITAL PLAN (IHHP) ΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ INTERNATIONAL HEALTH AND HOSPITAL PLAN (IHHP) ΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ 2013 IHI BUPA ihi Bupa International Health and Hospital Plan 2011 2 Η διαφορά της ihi Bupa ihi Bupa ο ειδικός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ για τον ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΡΕΥΝΑ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ για τον ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ για τον ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ Μάιος 2017 Ταυτότητα της έρευνας Τύπος έρευνας Ποσοτική έρευνα με τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων (CATI) Περιοχή έρευνας Νομός

Διαβάστε περισσότερα

Απρίλιος 19. Business Daily Internet Seasonal Summer Offer

Απρίλιος 19. Business Daily Internet Seasonal Summer Offer Απρίλιος 19 Business Daily Internet Seasonal Summer Offer Business Daily Internet Η ευκαιρία στην αγορά Let s make this work! Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού και θέλουν να προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Junior Principle Για το ασφαλές μέλλον των παιδιών σας.

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Junior Principle Για το ασφαλές μέλλον των παιδιών σας. Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Junior Principle Για το ασφαλές μέλλον των παιδιών σας. 01 Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Junior Principle Στέρεες βάσεις για ένα δυνατό ξεκίνημα! H Generali, με το πρωτοποριακό

Διαβάστε περισσότερα

Aeries with Passport Stamps as of 01/09/2019

Aeries with Passport Stamps as of 01/09/2019 0025 Skagway Skagway AK 0162 Ketchikan Ketchikan AK 4207 Anchorage Anchorage AK 4317 Kasilof Kasilof AK 2098 Calgary Calgary AL (CAN) 2102 St. Albert St. Albert AL (CAN) 0208 Fort Smith Fort Smith AR 0180

Διαβάστε περισσότερα

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Ο νέος, σύγχρονος τρόπος ασφάλισης! Η Anytime αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή στην ιδιωτική ασφάλιση. Πρόκειται για έναν νέο μοναδικό τρόπο να ασφαλιστείτε εύκολα, σίγουρα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ (25-01-2012)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ (25-01-2012) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Εθνικός Οργανισμός Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Παροχής Υπηρεσιών Υγείας www.eopyy.gov.gr ΑΘΗΝΑ, 25/01/2012 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

71st SENIOR PGA CHAMPIONSHIP Colorado Golf Club, Parker, Colorado

71st SENIOR PGA CHAMPIONSHIP Colorado Golf Club, Parker, Colorado Colorado Golf Club, Parker, Colorado Tee Tim e N a m e 1 8 :3 5 a m A L L E M,F u lto n, S O U T H A F R IC A 10 8 :4 0 a m A L L E N,M ic h a e l, S c o tts d a le, A riz. 10 8 :5 0 a m A R M O U R III,T

Διαβάστε περισσότερα

Βασικά θέματα που πρέπει να γνωρίζετε για το ΓεΣΥ

Βασικά θέματα που πρέπει να γνωρίζετε για το ΓεΣΥ Βασικά θέματα που πρέπει να γνωρίζετε για το ΓεΣΥ 1. Ποιες υπηρεσίες φροντίδας υγείας καλύπτονται από το ΓεΣΥ; Από 01/06/2019: Φροντίδα υγείας από προσωπικούς ιατρούς Φροντίδα υγείας από ειδικούς ιατρούς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΠΑΤΕ»

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΠΑΤΕ» I. Ιατρικές Επισκέψεις ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΠΑΤΕ» 1. Σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων του δικτύου Χωρίς χρέωση του ασφαλισμένου 2. Σε ιατρούς εκτός δικτύου σε περιοχές όπου στο δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

Στην ασφάλιση υγείας, τώρα, η επιλογή είναι απλή!

Στην ασφάλιση υγείας, τώρα, η επιλογή είναι απλή! Στην ασφάλιση υγείας, τώρα, η επιλογή είναι απλή! Η 1η direct ασφάλιση Ασφάλιση υγείας απλή, προσιτή και εγγυημένη! Η Anytime, η 1η direct ασφάλιση στη χώρα μας, από την INTERAMERICAN, φροντίζει τώρα και

Διαβάστε περισσότερα

MEDIcash: Η Φιλοσοφία του προγράμματος

MEDIcash: Η Φιλοσοφία του προγράμματος MEDIcash: Η Φιλοσοφία του προγράμματος 1. Προσφέρει οικονομική ενίσχυση έναντι του υψηλού κόστους νοσηλείας, σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος χρειαστεί να νοσηλευτεί ή να χειρουργηθεί 2. Αποτελεί συμπληρωματική

Διαβάστε περισσότερα

Η Υγειονοµική Περίθαλψη στο Οντάριο: Λήψη επείγουσας περίθαλψης

Η Υγειονοµική Περίθαλψη στο Οντάριο: Λήψη επείγουσας περίθαλψης Η Υγειονοµική Περίθαλψη στο Οντάριο: Λήψη επείγουσας περίθαλψης Αν έχετε µια επείγουσα κατάσταση απειλητική για τη ζωή, πηγαίνετε στα επείγοντα περιστατικά ενός νοσοκοµείου ή καλέστε αµέσως το 911. Ο/η

Διαβάστε περισσότερα

COMPETITION: WOS 2019 IFBB YAMAMOTO SAN ANTONIO PRO CLASSIC MEN S PHYSIQUE PLACE: San Antonio, Texas DATE: August 9-10, 2019

COMPETITION: WOS 2019 IFBB YAMAMOTO SAN ANTONIO PRO CLASSIC MEN S PHYSIQUE PLACE: San Antonio, Texas DATE: August 9-10, 2019 COMPETITION: WOS 2019 IFBB YAMAMOTO SAN ANTONIO PRO CLASSIC MEN S PHYSIQUE 1 Issac Ike Banks San Antonio, Texas 2 Blaine Cockrell Fort Worth, Texas 3 Tony Davis Dallas, Texas 4 William Gregory Bronx, New

Διαβάστε περισσότερα

Πρόλογος. Στις μέρες μας, η ελεύθερη πληροφόρηση και διακίνηση της πληροφορίας

Πρόλογος. Στις μέρες μας, η ελεύθερη πληροφόρηση και διακίνηση της πληροφορίας Πρόλογος Στις μέρες μας, η ελεύθερη πληροφόρηση και διακίνηση της πληροφορίας αποτελεί δημόσιο αγαθό, το οποίο πρέπει να παρέχεται χωρίς περιορισμούς και εμπόδια στα μέλη της κοινωνίας. Οι πολύπλευρα πληροφορημένοι

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. Call Center Ασφαλιστικών. Επικοινωνούμε με τα Call Center των αντίστοιχων εταιρειών για:

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. Call Center Ασφαλιστικών. Επικοινωνούμε με τα Call Center των αντίστοιχων εταιρειών για: ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Call Center Ασφαλιστικών Επικοινωνούμε με τα Call Center των αντίστοιχων εταιρειών για: Παρουσία σε Συμβεβλημένα Διαγνωστικά Κέντρα (συμβουλευτείτε & το αρχείο Διαγνωστικά κέντρα) Groupama

Διαβάστε περισσότερα

www.tuvaustriahellas.gr 1

www.tuvaustriahellas.gr 1 1 ΕΝ 15224 & ΟΙ 8 ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΙΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ISO 9001:2008 ΑΡΧΗ 1: Εστίαση στον πελάτη ΑΡΧΗ 2: Ισχυρή διοίκηση - ηγεσία ΑΡΧΗ 3: Ενεργής συμμετοχή εργαζομένων ΑΡΧΗ 4: «Διεργασιακή»

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Powerline 500. Μοντέλο XAVB5221

Εγκατάσταση. Powerline 500. Μοντέλο XAVB5221 Εγκατάσταση Powerline 500 Μοντέλο XAVB5221 Περιεχόμενα συσκευασίας Σε ορισμένες περιοχές, το προϊόν συνοδεύεται από ένα CD πόρων. 2 Έναρξη χρήσης Οι λύσεις δικτύωσης Powerline παρέχουν μια εναλλακτική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. του ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ Για τον ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ. iknowhow Πληροφορική A.E

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. του ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ Για τον ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ. iknowhow Πληροφορική A.E ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ του ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ Για τον ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ iknowhow Πληροφορική A.E Η Εφαρμογή... 3 Χρήστες... 3 Πρόσβαση στην Εφαρμογή... 3 Συμβεβλημένος Μόνιμος Ιατρός... 5 Νέα Επίσκεψη...

Διαβάστε περισσότερα

Χρόνιες Ασθένειες. Το όρια κάλυψης για την θεραπεία χρόνιων παθήσεων

Χρόνιες Ασθένειες. Το όρια κάλυψης για την θεραπεία χρόνιων παθήσεων Χρόνιες Ασθένειες Το όρια κάλυψης για την θεραπεία χρόνιων παθήσεων Χρόνιες Ασθένειες Όπως συμβαίνει με κάθε ετησίως ανανεούμενο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, έτσι και το ασφαλιστήριο υγείας είναι σχεδιασμένο

Διαβάστε περισσότερα

NITTY-GRITTY (THROUGH GAMES OF 05/01/19) Baseball

NITTY-GRITTY (THROUGH GAMES OF 05/01/19) Baseball UCLA Vanderbilt Arkansas Mississippi St. East Carolina Georgia Georgia Tech Louisville Tennessee Miami (FL) Oregon St. Auburn Texas Tech North Carolina West Virginia UC Santa Barbara LSU Texas A&M Stanford

Διαβάστε περισσότερα

Το παρόν έγγραφο ετοιμάστηκε από την Παγκύπρια Συμμαχία Σπάνιων Παθήσεων με τη συμβολή του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας.

Το παρόν έγγραφο ετοιμάστηκε από την Παγκύπρια Συμμαχία Σπάνιων Παθήσεων με τη συμβολή του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας. Το παρόν έγγραφο ετοιμάστηκε από την Παγκύπρια Συμμαχία Σπάνιων Παθήσεων με τη συμβολή του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας. 2 Περιεχόμενα... 2 Περιεχόμενα... 3 ΚΑΛΥΨΕΙΣ... 4 ΠΡΟΣΒΑΣΗ... 4 Ώρες λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Επιτροπή τεχνικών προδιαγραφών Αίγιο 21/03/2016 Για την Προμήθεια Υγρού Ιατρικού Οξυγόνου Νοσηλευτικής Μονάδος Αιγίου

Επιτροπή τεχνικών προδιαγραφών Αίγιο 21/03/2016 Για την Προμήθεια Υγρού Ιατρικού Οξυγόνου Νοσηλευτικής Μονάδος Αιγίου Επιτροπή τεχνικών προδιαγραφών Αίγιο 21/03/2016 Για την Προμήθεια Υγρού Ιατρικού Οξυγόνου Νοσηλευτικής Μονάδος Αιγίου Προς: Γραφείο Προμηθειών ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η παρούσα τεχνική περιγραφή αφορά τις ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

Η ολοκληρωμένη αγωγή για τη θεραπεία και αναζωογόνηση του δέρματος

Η ολοκληρωμένη αγωγή για τη θεραπεία και αναζωογόνηση του δέρματος Η ολοκληρωμένη αγωγή για τη θεραπεία και αναζωογόνηση του δέρματος AΠΟΚΛΕIΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑI ΚΥΠΡΟ: MIMI D.lux - SQOOM Concept HELLAS Εμπορικό Κέντρο Μεγ. Αλεξάνδρου 65302 Καβάλα, ΕΛΛΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

NYU Langone Hospitals Επισκόπηση οικονομικής στήριξης

NYU Langone Hospitals Επισκόπηση οικονομικής στήριξης NYU Langone Hospitals Επισκόπηση οικονομικής στήριξης Η NYU Langone Hospitals αναγνωρίζει ότι υπάρχουν στιγμές που ασθενείς οι οποίοι χρειάζονται περίθαλψη αντιμετωπίζουν δυσκολία να πληρώσουν τις παρεχόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Texas Tomahawk Topeka Twin Peak Utah Wyoming Yukon GAUTENG: STORE

Texas Tomahawk Topeka Twin Peak Utah Wyoming Yukon GAUTENG: STORE WESTERN CAPE: STORE Abenaki Acapulco Alamo Apache Apalachee Arizona Big Creek Cahokia Chinook Cincinnati Coyote Eagle Eye Golden Golden Bay Golden Feather Golden River Hawkeye Indigo Iowa Little Creek

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ & ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ & ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ Παροχή Σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου από οποιαδήποτε αιτία, οι δικαιούχοι δικαιούνται να εισπράξουν το ποσό που ορίζεται από το Συμβόλαιο για την κάλυψη αυτή (28 μηνιαίους μισθούς).

Διαβάστε περισσότερα

ATTACHMENT II COUNTIES WITH FHA LOAN LIMITS BETWEEN THE NATIONAL FLOOR AND CEILING Core Based Statistical. Metropolitan Statistical

ATTACHMENT II COUNTIES WITH FHA LOAN LIMITS BETWEEN THE NATIONAL FLOOR AND CEILING Core Based Statistical. Metropolitan Statistical LIMITS 1 LIMITS 2 LIMITS 3 LIMITS 4 STATE Area Name County Name Unit AL COLUMBUS, AL RUSSELL 17980 0 113 289800 371000 448450 557300 AK NON METRO ALEUTIANS WEST CENSU 99999 0 16 385250 493200 596150 740850

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση Ιατρείου Διαβητικού. Φροντίδα Υγείας

Οργάνωση Ιατρείου Διαβητικού. Φροντίδα Υγείας Οργάνωση Ιατρείου Διαβητικού Ποδιού στην Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας Νικόλαος Α. Τσώκος Παθολόγος Διαβητολόγος Επιμελητής Α Παθολογικής Κλινικής Γ.Ν. Χαλκίδας Υπεύθυνος Ιατρείου Διαβητικού Ποδιού Δεν

Διαβάστε περισσότερα

Συγκρίσεις προγραμμάτων Υγείας

Συγκρίσεις προγραμμάτων Υγείας Συγκρίσεις προγραμμάτων Υγείας ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FULL ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ TO ΠΛΕΟΝΕΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗ 1. 19.05.2015 matonakis@myadvisor.gr 211 800 4634 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Τον Μάϊο του 2015 η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. «Alpha Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.Δ. ΙΙ» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε.Δ. Απολαύστε τη ζωή σας με ασφάλεια!

ALPHA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. «Alpha Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.Δ. ΙΙ» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε.Δ. Απολαύστε τη ζωή σας με ασφάλεια! «Alpha Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.Δ. ΙΙ» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε.Δ. Απολαύστε τη ζωή σας με ασφάλεια! Το ομαδικό σχέδιο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τα μέλη της Π.Ο.Ε.Δ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία)

ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία) ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία) Σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου από φυσιολογικά αίτια ή ατύχημα καταβάλλεται στους δικαιούχους το ποσό των: 10.000 (έως 40 ετών), 5.000 (41-50 ετών) και

Διαβάστε περισσότερα

Altius Υπερκάλυψη Νοσηλείας. Ασφάλεια και σιγουριά για όλους

Altius Υπερκάλυψη Νοσηλείας. Ασφάλεια και σιγουριά για όλους Altius Υπερκάλυψη Νοσηλείας Ασφάλεια και σιγουριά για όλους Altius Υπερκάλυψη Νοσηλείας Η υγεία είναι το υπέρτατο Αγαθό! Για την προστασία αυτού του αγαθού, η Altius Insurance δημιούργησε ένα νέο πρωτοποριακό

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Αδμίν Τετάρτη, 04 Μάιος :07 - Τελευταία Ενημέρωση Παρασκευή, 26 Δεκέμβριος :32

Συντάχθηκε απο τον/την Αδμίν Τετάρτη, 04 Μάιος :07 - Τελευταία Ενημέρωση Παρασκευή, 26 Δεκέμβριος :32 Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα azores.gr. Το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του προς εσάς (επισκέπτη ή πελάτη) μόνο εφόσον αποδεχθείτε τους όρους χρήσης που διέπουν την λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Η ολοκλήρωση της προσβασιμότητας στον χώρο της υγείας με την υπηρεσία

Η ολοκλήρωση της προσβασιμότητας στον χώρο της υγείας με την υπηρεσία με την υπηρεσία Γιατί ξαφνικά μιλάμε όλοι για προσβασιμότητα? Γιατί λόγω της υποχρεωτικής εφαρμογής, από τις 25/5/2018, του νέου αυστηρότατου Ευρωπαϊκού κανονισμού (GDPR) για την ασφάλεια των προσωπικών

Διαβάστε περισσότερα