Πρωτάθλημα Ακριβείας Κλασικών Οχημάτων Armor All 2017

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πρωτάθλημα Ακριβείας Κλασικών Οχημάτων Armor All 2017"

Transcript

1 Πρωτάθλημα Ακριβείας Κλασικών Οχημάτων Armor All 2017 ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ (REGULARITY) της ΛΕΣΧΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Λ.Ι.Κ.Ο.Κ Επιμηθέως, 3056, Λεμεσός 1. ΓΕΝΙΚΑ Οι αγώνες της ΛΕΣΧΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ (Λ.Ι.Κ.Ο.Κ) διεξάγονται σύμφωνα με τούς παρόντες Κανονισμούς Αγώνων Ακριβείας (Regularity) της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ, και τους Νόμους Τ.Ο.Μ. της Κυπριακής Δημοκρατίας. Οι Λεπτομερείς όροι διεξαγωγής κάθε Αγώνα αναγράφονται στον ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ του Αγώνα ο οποίος περιλαμβάνει 1.1. Ονομασία του Αγώνα, Περιοχή & Ημερομηνία Διεξαγωγής, Τόπος & Χρόνος Εκκίνησης 1.2. Τύπος Αγώνα (ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ / REGULARITY ή/και ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ / TOURING ή/και ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ/ DRIVING TEST) 1.3. Κόστος Συμμετοχής: Μέλη Λ.Ι.Κ.Ο.Κ για μονοήμερους αγώνες(συμπερ. από 1 γεύμα Οδηγός / Συνοδηγός) και για διήμερους αγώνες (συμπερ. από 2 γεύματα Οδηγός / Συνοδηγός). ΜΗ Μέλη Λ.Ι.Κ.Ο.Κ για μονοήμερους αγώνες(συμπερ. από 1 γεύμα Οδηγός /Συνοδηγός) και για διήμερους αγώνες (συμπερ. από 2 γεύματα Οδηγός / Συνοδηγός) Έναρξη - Λήξη Αιτήσεων Συμμετοχής / Ακύρωση συμμετοχής (τυχόν επιστροφή παράβολου 50%, μέχρι κάποιας ημερομηνίας) 1.5. Έπαθλα - Κύπελλα 1.6. Ειδικοί Όροι Συμμετοχής (π.χ. Ανώτατος αριθμός συμμετοχών, δυνατότητα συμμετοχής Οχημάτων μη Κλασσικών Κατηγορίας Χ, χωρίς να προστρέχουν στην βαθμολογία της γενικής κατάταξης του Πρωταθλήματος Κλασσικών Οχημάτων ούτε του αγώνα, παρά μόνο στην κατηγορία τους, κλπ) 2. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ / ΚΛΑΣΕΙΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Στον Αγώνα γίνονται δεκτά Κλασικά Οχήματα των Κατηγοριών Παλαιότητας B, C, D, E, F, G, Η και Χ (τα τελευταία κατ' επιλογή). Όλα τα οχήματα που αναφέρονται πιο πάνω ως κλασικά, πρέπει να είναι 25 χρόνων και άνω. 1 Υποστηρικτής: Διαχρονικός Υποστηρικτής:

2 Τα οχήματα που συμμετέχουν πρέπει να βρίσκονται σε ασφαλή και κατάλληλη για κυκλοφορία κατάσταση. Επίσης, πρέπει να είναι ασφαλισμένα έναντι τρίτου από τον ιδιοκτήτη του οχήματος. 2.1 Κατατάσσονται σύμφωνα με τον χρόνο κατασκευής τους στις παρακάτω Κατηγορίες: Κατηγορία B Aυτοκίνητα κατασκευασμένα από μέχρι Κατηγορία C Aυτοκίνητα κατασκευασμένα από μέχρι Κατηγορία D Aυτοκίνητα κατασκευασμένα από μέχρι Κατηγορία E Αυτοκίνητα κατασκευασμένα από μέχρι Κατηγορία F Αυτοκίνητα κατασκευασμένα από μέχρι Κατηγορία G Κατηγορία H Κατηγορία Χ Αυτοκίνητα κατασκευασμένα από μέχρι Αυτοκίνητα κατασκευασμένα από μέχρι Αυτοκίνητα κατασκευασμένα από μέχρι σήμερα 2.2 Κατατάσσονται σύμφωνα με τον κυβισμό στις παρακάτω Κλάσεις: Κλάση 1. Έως 1000 κ.ε Κλάση 2. Από κ.ε Κλάση 3. Από κ.ε Κλάση 4. Άνω των 2001 κ.ε Σημειώσεις: Η Οργανωτική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να διαχωρίσει ή να συγχωνεύσει δύο ή περισσότερες κατηγορίες ή κλάσεις από τις παραπάνω, εκτός της κατηγορίας Χ. 3. ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετάσχουν οφείλουν, να συμπληρώσουν και να καταθέσουν στην Γραμματεία την σχετική Δήλωση Συμμετοχής (πλήρως συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη) και να καταβάλουν το σχετικό Παράβολο Συμμετοχής μέχρι την καταληκτική ημερομηνία που αναφέρεται στον ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ του Αγώνα, στη διεύθυνση: 2 Υποστηρικτής: Διαχρονικός Υποστηρικτής:

3 ΛΕΣΧΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Επιμηθέως, 3056, Λεμεσός ΤΗΛ , , FAX Site: Η ενυπόγραφη υποβολή της Αίτησης Συμμετοχής ισοδυναμεί με ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του πληρώματος (συμπεριλαμβανομένων των τυχόν προσθέτων μελών αυτού) όλων των άρθρων του παρόντος Κανονισμού και των Συμπληρωμάτων του, και την απαλλαγή της Λ.Ι.Κ.Ο.Κ και οποιουδήποτε χορηγού της διοργάνωσης, από κάθε ευθύνη για οιοδήποτε ατύχημα, δυστύχημα και υλικές ζημίες των συμμετεχόντων και των οχημάτων τους. 4. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η Οργανωτική Επιτροπή (ΟΕ) δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε εμπλοκή σε ατύχημα, προσώπου η οχήματος που συμμετέχει με οποιαδήποτε ιδιότητα στον αγώνα ακριβείας. Η Οργανωτική Επιτροπή (ΟΕ) διατηρεί το δικαίωμα, να μεταθέσει ή ματαιώσει τον Αγώνα, ή οποιοδήποτε τμήμα αυτού, λόγω ανωτέρας βίας ή μέτρων ασφαλείας. Οποιαδήποτε αλλαγή θα γνωστοποιείται εγκαίρως με Έκτακτο Δελτίο. Η Οργανωτική Επιτροπή δικαιούται να μην κάνει δεκτή οποιαδήποτε συμμετοχή χωρίς να είναι υποχρεωμένη να αναφέρει τους λόγους. 5. ΠΛΗΡΩΜΑ & ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ Το πλήρωμα αποτελείται από δύο άτομα (οδηγός και συνοδηγός).για την έκδοση των αποτελεσμάτων οδηγός θεωρείται ο αναφερόμενος στη Δήλωση Συμμετοχής. Είναι δυνατή, με την σύμφωνη γνώμη της Οργανωτικής Επιτροπής, η αντικατάσταση μέλους του πληρώματος κατά την διάρκεια του αγώνα, εφ όσον συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας που επιβάλλουν την αποχώρηση του αρχικού. Στην περίπτωση αυτή στον πίνακα αποτελεσμάτων θ αναφερθεί αυτός που θα τερματίσει. Το/τα πέραν του οδηγού και συνοδηγού άτομο/α αναφέρονται ως πρόσθετα μέλη του πληρώματος. πρέπει να έχουν δηλωθεί στη Δήλωση Συμμετοχής. Ο οδηγός και ο συνοδηγός του οχήματος επιτρέπεται να οδηγήσουν υπό την ίδια προϋπόθεση. Η έστω και στιγμιαία οδήγηση του αυτοκινήτου από τρίτο άτομο, μη δηλωμένο μέσω της Δηλώσεως Συμμετοχής, επιφέρει τον Αποκλεισμό. 6. ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ 6.1. Η Οργανωτική Επιτροπή (ΟΕ) προμηθεύει, κάθε πλήρωμα με ζεύγος αυτοκόλλητων πινακίδων με το Χορηγό του Πρωταθλήματος και τον αριθμό συμμετοχής στον αγώνα, οι οποίες πρέπει να τοποθετηθούν μία σε κάθε πλευρά του αυτοκινήτου (μπροστινή πόρτα δεξιά και αριστερά) και να παραμείνουν καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα. 3 Υποστηρικτής: Διαχρονικός Υποστηρικτής:

4 6.2. Επίσης, προμηθεύει με ζεύγος αυτοκόλλητων μικρών πινακίδων με το Χορηγό του Πρωταθλήματος και τον αριθμό συμμετοχής στον αγώνα, οι οποίες πρέπει να τοποθετηθούν σε ορατά σημεία εμπρός και πίσω του αυτοκινήτου, και να παραμείνουν καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα Η Οργανωτική Επιτροπή προμηθεύει ακόμη, κάθε πλήρωμα με ένα ζεύγος πινακίδες που φέρουν τον τίτλο του αγώνα και πιθανώς στοιχεία των χορηγών/υποστηρικτών και πρεπει να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του οχήματος πλην των δύο μπροστινών δεξιά και αριστερά πόρτων και να παραμείνουν καθ όλη την διάρκεια του αγώνα. 6.4 Όλες οι πινακίδες να τοποθετηθούν σε σημεία ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ Στην περίπτωση που η Οργανωτική Επιτροπή διαπιστώσει την απουσία οποιασδήποτε των προαναφερόμενων πινακίδων σε οποιαδήποτε φάση της εκδήλωσης, τότε το πλήρωμα θα έχει τις παρακάτω ποινές: Απουσία μπροστινών ή πίσω πινακίδων: δέκα (10) Βαθμούς Ποινής Απουσία Πλευρικής Πινακίδας: είκοσι (20) Βαθμούς Ποινής ανά Ειδική Δοκιμασία ακριβείας Ειδικά για την περίπτωση απώλειας πινακίδας πλευρικού αριθμού συμμετοχής, το πλήρωμα υποχρεούται να αποκαταστήσει τον αριθμό με κάθε δυνατό μέσο και σε ανάλογες με τις αρχικές διαστάσεις και ένα ενημερώσει την οργανωτική επιτροπή ή/και τους επόπτες. Κατόπιν αυτού παύει να επιβάλλεται η ποινή των 20 Βαθμών ανά Ειδική Δοκιμασία. 7. ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Οι διαφημιστικές αυτοκόλλητες πινακίδες των Χορηγών και Υποστηρικτών, οι οποίες χορηγούνται από την Οργανωτική Επιτροπή, αποτελούν το «προβλεπόμενο διαφημιστικό υλικό» και πρέπει να επικολλώνται στα οχήματα, σύμφωνα με τις ειδικές οδηγίες, όταν αυτές υπάρχουν και να παραμένουν καθ όλη την διάρκεια του αγώνα. Μη επικόλληση έστω και μέρους του προβλεπόμενου διαφημιστικού υλικού επιφέρει ποινή πενήντα (50) βαθμών. Αντίθετα, στην περίπτωση που υπάρχει στο όχημα διαφημιστικό υλικό πέραν του προβλεπόμενου πρέπει να έχει την έγκριση του διοργανωτή. 8. ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Η Εκκίνηση των αυτοκινήτων από κάθε Σ.E.X. (Σταθμό Ελέγχου Χρόνου) δίνεται από τον Αφέτη κατ αύξοντα αριθμό συμμετοχής, εκτός αν άλλως αποφασίσει ο Αλυτάρχης Καθυστερημένη παρουσίαση στην Αφετηρία μεγαλύτερη των δέκα (10) πρώτων λεπτών της ώρας εκ του προβλεπόμενου χρόνου και μέχρι το τέλος λειτουργίας του αντιστοίχου Σ.Ε.Χ. επιβαρύνεται με δέκα (10) Βαθμούς Ποινής ανά λεπτό Ο ιδανικός χρόνος εκκίνησης κάθε πληρώματος είναι συνάρτηση του προβλεπόμενου χρόνου εκκινήσεως του 1ου αυτοκινήτου και του αριθμού συμμετοχής. Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει τον ακριβή χρόνο εκκινήσεως του 1ου αυτοκινήτου. 4 Υποστηρικτής: Διαχρονικός Υποστηρικτής:

5 Τα υπόλοιπα αυτοκίνητα εκκινούν ανά ένα (1) λεπτό της ώρας, εκτός εάν η Οργανωτική Επιτροπή υποδείξει με ανακοίνωσή της διαφορετικά χρονικά διαστήματα. Η ακριβής θέση Αφετηρίας και Τερματισμού, καθώς και οι διαδρομές που θα καλυφθούν, οι Ιδανικοί Χρόνοι καλύψεως αυτών ανά Κατηγορία, οι αποστάσεις μεταξύ Σταθμών Ελέγχου Χρόνου (Σ.Ε.Χ.), ή Σταθμών Διελεύσεως (προαιρετικώς), ανακοινώνονται μέσω ειδικών δελτίων. 9. ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Η κάλυψη των διαδρομών, οι οποίες ορίζονται μέσω του Βιβλίου Διαδρομών είναι υποχρεωτική. Η μέση ταχύτητα από σε Σ.Ε.Χ.(Σταθμός Ελέγχου Χρόνου) σε Σ.Ε.Χ.(Σταθμός Ελεγχου Χρόνου), καθώς και των Ε.Δ.Α. (Ειδικών Δοκιμασιών Ακριβείας), δεν θα υπερβαίνει τα 50 χλμ./ώρα. Παράβαση του Κ.Ο.Κ.(Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας) κατά την διάρκεια του Αγώνα η οποία βεβαιώνεται από αρμόδια αστυνομικά όργανα και γνωστοποιείται στην Οργανωτική Επιτροπή, επιφέρει ποινή, η οποία είναι δυνατόν να φθάσει μέχρι και τον ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ. Η ΛΙΚΟΚ διατηρεί το δικαίωμα να διοργανώσει στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Κλασικών Οχημάτων, δοκιμασία δεξιοτεχνίας της οποίας τα αποτελέσματα να προσμετρούν στην συνολική βαθμολογία της γενικής κατάταξης του πρωταθλήματος. 10. ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Απαγορεύεται η ρυμούλκηση σε οποιοδήποτε τμήμα των διαδρομών του Αγώνα επί ποινής μέχρι και αποκλεισμού. Κατ εξαίρεση επιτρέπεται η επί τόπου ρυμούλκηση οχήματος που έχει εκτραπεί από την πορεία του και μόνο για να τοποθετηθεί στην κανονική θέση. Για τον ίδιο λόγο επιτρέπεται και η παροχή κάθε άλλης βοήθειας. 11. ΧΡΟΝΟΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ Σταθμός Ελέγχου Χρόνου (Σ.Ε.Χ.) είναι το σημείο υποχρεωτικής στάσης για την καταγραφή του χρόνου. Σταθμός Ελέγχου Διέλευσης (Σ.Ε.Δ.) είναι το σημείο υποχρεωτικής στάσης για την πιστοποίηση της διέλευσης. Σταθμοί Ελέγχου Σ.Ε.Χ. και ενδεχομένως Σ.Ε.Δ. θα είναι εγκατεστημένοι κατά μήκος της διαδρομής και θα σημαίνονται από ειδικές πινακίδες (πινακίδες σήμανσης). Ο ζητούμενος χρόνος για την κάλυψη απόστασης η οποία ορίζεται από δύο Σ.Ε.Χ., αναφέρεται ως Ιδανικός Χρόνος. Αυτός υπολογίζεται βάσει μέσης ωριαίας ταχύτητας, η οποία σε καμία περίπτωση δεν υπερβαίνει τα 50 χλμ./ώρα. Πριν από κάθε Σ.Ε.Χ. ή Σ.Ε.Δ. σε ενδεικτική απόσταση μέτρων περίπου και σε εμφανές σημείο θα υπάρχει προειδοποιητική πινακίδα. Ακινητοποίηση του Οχήματος μεταξύ προειδοποιητικής πινακίδας και της πινακίδας σήμανσης Σ.Ε.Χ. ή Σ.Ε.Δ. επιφέρει Ποινή δέκα (10) Βαθμών. 5 Υποστηρικτής: Διαχρονικός Υποστηρικτής:

6 Κάθε Σ.Ε.Χ. και Σ.Ε.Δ. αρχίζει να λειτουργεί τριάντα (30) λεπτά πριν από τον υπολογισμένο χρόνο εμφάνισης του πρώτου αυτοκινήτου. Με την άφιξη σε κάθε Σ.Ε.Χ., ή Σ.Ε.Δ., ο Συνοδηγός οφείλει να παρουσιάσει την Κάρτα Χρονομέτρησης του Αγώνα στον εντεταλμένο Κριτή. Ο Κριτής σημειώνει σε αυτή τον ακριβή χρόνο άφιξης (όταν πρόκειται για ΣΕΧ), υπογράφει ή και σφραγίζει και στη συνέχεια το επιστρέφει στον αγωνιζόμενο. Αυτό αποτελεί την εντολή εκκίνησης για το επόμενο σκέλος. Η επίδοση της Κάρτας Χρονομέτρησης του Αγώνα στον εντεταλμένο Κριτή για τις αναγκαίες διατυπώσεις πρέπει να γίνεται με το πλήρωμα επιβιβασμένο Ο αναγραφόμενος από τον Κριτή χρόνος αποτελεί την βάση υπολογισμού του ιδανικού χρόνου αφίξεως στον επόμενο ΣΕΧ. Πρόωρη ή καθυστερημένη άφιξη σε Σ.Ε.Χ. επιφέρει δέκα (10) Βαθμούς Ποινής για κάθε συμπληρωμένο πρώτο λεπτό της ώρας, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά. Μη παρουσίαση της Κάρτας Χρονομέτρησης του Αγώνα για τις προαναφερόμενες διατυπώσεις, ή μη παρουσίαση του αυτοκινήτου σε οποιοδήποτε Σ.Ε.Χ. ή Σ.Ε.Δ. επιφέρει ποινή μέχρι και αποκλεισμό της συμμετοχής από τον αγώνα. 12. ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ Σε ορισμένα τμήματα των διαδρομών θα ζητηθεί η εκτέλεση ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ (Ε.Δ.Α) για τις οποίες θα δοθούν οδηγίες. Οι αγωνιζόμενοι θα καλούνται να διατηρήσουν σταθερή την ζητούμενη ταχύτητα ανάλογα με την Κατηγορία παλαιότητας του οχήματός τους. Η Ταχύτητα αυτή δεν θα υπερβαίνει τα 50 χλμ/ ώρα. Η αρχή και το τέλος κάθε Ειδικής Δοκιμασίας Ακριβείας (Ε.Δ.Α.) ορίζεται από τουλίπα σε τουλίπα εφ όσον διατίθεται προς τους συμμετέχοντες επαρκής πληροφόρηση για τον εντοπισμό της περιοχής της Δοκιμασίας. Η χρονομέτρηση ή ο έλεγχος τήρησης της ζητούμενης ταχύτητας εντός των ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ (Ε.Δ.Α.) θα πραγματοποιείται από αυτόματο ηλεκτρονικό σύστημα χρονομέτρησης (φωτοκύτταρο) ως επίσης και χειροκίνητο με χρονομέτρες είτε κρυφούς, είτε φανερούς, τοποθετημένους στο διάστημα μεταξύ των τουλιπών αρχής και τέλους της ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ (Ε.Δ.Α.). Πριν την είσοδο σε ΕΙΔΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ (Ε.Δ.Α.) ο Αλυτάρχης, ή εντεταλμένος Κριτής, έχει το δικαίωμα να ανακόψει για διάστημα μέχρις ενός (1) πρώτου λεπτού την είσοδο πληρώματος, προκειμένου να αποτραπεί η ακολουθία ενός αυτοκινήτου από άλλο, ή και για λόγους ασφαλείας. Χρόνος αναμονής πέραν του πρώτου λεπτού της ώρας θα σημειώνεται από τον Αλυτάρχη ή τον Κριτή στην Κάρτα Χρονομέτρησης του Αγώνα και θα συνυπολογίζεται για τον ιδανικό χρόνο κάλυψης του τμήματος της διαδρομής. Η οριακή ανώτατη επιτρεπόμενη ταχύτητα, που ορίζεται με ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΜΟΝΙΜΕΣ πινακίδες ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ που ίσως βρίσκονται εντός της περιοχής οποιασδήποτε ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ, θεωρείται αυτομάτως ως η ζητούμενη για την εκτέλεση από το σημείο εκείνο και έπειτα της ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ, υπό την προϋπόθεση, ότι είναι μικρότερη της ταχύτητας που ζητήθηκε αρχικά, μέσω των γραπτών οδηγιών. Η τελευταία επανέρχεται σε ισχύ μόνον εάν υπάρξει με σαφή επίσημη σήμανση άρση ή αλλαγή του προαναφερόμενου ορίου ταχύτητας. Επίσης, αν μετά συναντήσετε νέο Όριο Ταχύτητας χαμηλότερο πάντα από την δοθείσα ΜΩΤ, θα πρέπει να συμμορφωθείτε με το όριο αυτό. Διαφορετικού είδους Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας (ΣΗΜΕΙΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ) μπορεί να προβλέπονται, που να απαιτούν την διέλευση από συγκεκριμένο σημείο σε συγκεκριμένο χρονικό λεπτό, ή την κάλυψη 6 Υποστηρικτής: Διαχρονικός Υποστηρικτής:

7 απόστασης σε συγκεκριμένο χρόνο ή ακόμη να ολοκληρώσουν μία Ειδική Δοκιμασία Ακριβείας διατηρώντας τη ζητούμενη μέση ταχύτητα και επιπλέον καλύπτοντας συγκεκριμένη απόσταση σε συγκεκριμένο χρόνο. Αναλυτικές Οδηγίες εκτέλεσης των Ειδικών Διαδρομών δίδονται με τις ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ και το οποίο οι αγωνιζόμενοι πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά. Οδηγίες των Ειδικών Διαδρομών θα διανέμονται στους αγωνιζόμενους 60 λεπτά τουλάχιστον πριν από την εκκίνηση. Μετά την διανομή των Οδηγιών απαγορεύεται η απομάκρυνση των οχημάτων από τον χώρο εκκίνησης. Παράβαση του όρου αυτού επιφέρει ποινή 50 βαθμών. Πιο αναλυτικά αναφέρουμε: Εκκίνηση από στάση: 12.1α. Εκκίνηση από στάση χωρίς Κριτή Στην περίπτωση αυτή οι αγωνιζόμενοι θα εκκινούν με δική τους ευθύνη ακριβώς στον χρόνο (στο δευτερόλεπτο) που τους έχει δοθεί στις Οδηγίες για την τέλεση της Ειδικής Διαδρομής. 12.1β. Εκκίνηση από στάση με Κριτή Ο Κριτής θα αρχίσει αντίστροφη μέτρηση 15 δευτερόλεπτα, 10 δευτερόλεπτα, 5 δευτερόλεπτα, 4,3,2,1, και αμέσως μετά θα δώσει το σήμα εκκίνησης GO. Το αυτοκίνητο πρέπει να εκκινήσει αμέσως μετά προσπαθώντας να φθάσει στην μέση ωριαία ταχύτητα που του έχει δοθεί το ταχύτερο δυνατόν. Εκκίνηση πριν από το GO επιφέρει ποινή 10 βαθμών για κάθε δευτερόλεπτο. Εκκίνηση μετά από 15 δευτερόλεπτα από την εντολή GO επιφέρει ποινή 150 βαθμών Αναμονή μεγαλύτερη των 2 λεπτών στην αφετηρία της Ε.Δ.Α. Σε περίπτωση που ένα πλήρωμα περιμένει περισσότερο από 2 λεπτά στην αφετηρία μιας Ε.Δ.Α. και αυτό καταγραφεί σύμφωνα με τα ανωτέρω, ο χρόνος αυτός θα μπορεί να προστεθεί στην άφιξη του επόμενου Σ.Ε.Χ. Το πλήρωμα μπορεί να χρησιμοποιήσει, ή όχι, αν θέλει αυτόν τον χρόνο για την άφιξή του στο επόμενο Σ.Ε.Χ. Σε περίπτωση προ άφιξης σε αυτή στην περίπτωση αυτή καμία ποινή δεν θα επιβάλλεται Μυστικός Κριτής της Ε.Δ.Α., θα μπορεί να είναι οπουδήποτε πριν από το τέλος. Επίσης ενδέχεται να υπάρχουν και ενδιάμεσοι μυστικοί Κριτές Μπορεί να υπάρξουν πολλαπλοί έλεγχοι χρόνου μέσα στην Ε.Δ.Α. Σε αυτήν την περίπτωση αυτοί οι έλεγχοι θα είναι επίσης χρονομετρημένοι. Σε περίπτωση ύπαρξης ενδιαμέσου/ων χρονομέτρησης/ων, αυτή/ές θα υπολογίζεται/ονται από την αρχή της Ε.Δ.Α. Απόκλιση κάθε δευτερολέπτου περισσότερου ή λιγότερου του ιδανικού χρόνου κάλυψης (ο οποίος αποτελεί συνάρτηση της ζητούμενης ταχύτητας και της απόστασης) του χρονομετρούμενου τμήματος ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ επιφέρει έναν (1) Βαθμό Ποινής. Ομοίως, απόκλιση εκάστου δέκατου του δευτερολέπτου επιφέρει ένα δέκατο (1/10) του Βαθμού Ποινής όταν ο χρόνος μετρείται με ανάλογη ακρίβεια. Μη διέλευση από τον αρχικό ή τελικό χρονομέτρη ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ επιφέρει την βαθμολόγηση του πληρώματος, που σημείωσε την χειρότερη επίδοση στην ίδια αυτή Ε.Δ.Α Χ2. 7 Υποστηρικτής: Διαχρονικός Υποστηρικτής:

8 Ειδικοί διαγωνισμοί παρατηρητικότητας δεν θα λαμβάνονται υπ όψη για την κατάρτιση της Γενικής Κατάταξης. ΜΕΣΗ ΩΡΙΑΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ: Κατηγορία C Οχημάτων Μέση Ωριαία ταχύτητα (ΜΩΤ) 35Km/hr Κατηγορία D Οχημάτων Μέση Ωριαία ταχύτητα (ΜΩΤ) 40 Km/hr Κατηγορία E Οχημάτων Μέση Ωριαία ταχύτητα (ΜΩΤ) 45 Km/hr Κατηγορία F Οχημάτων Μέση Ωριαία ταχύτητα (ΜΩΤ) 50 Km/hr Κατηγορία G Οχημάτων Μέση Ωριαία ταχύτητα (ΜΩΤ) 50 Km/hr Κατηγορία H Οχημάτων Μέση Ωριαία ταχύτητα (ΜΩΤ) 50 Km/hr Κατηγορία X Οχημάτων Μέση Ωριαία ταχύτητα (ΜΩΤ) 50 Km/hr 13. ΚΑΤΑΤΑΞΗ Με το τέλος του αγώνα ο Οδηγός και Συνοδηγός, οι οποίοι θα έχουν συγκεντρώσει το μικρότερο άθροισμα βαθμών ποινής θα είναι οι Νικητές της Γενικής Κατάταξης. Το ίδιο ισχύει και για το 2ο και το 3ο πλήρωμα. Σε περίπτωση ισοβαθμίας προηγείται το πλήρωμα με αυτοκίνητο παλαιότερης Κατηγορίας. Σε περίπτωση και ισοβαθμίας προηγείται το πλήρωμα με αυτοκίνητο με τη μικρότερη Κλάση. 14. ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ Γραπτές ενστάσεις, συνοδευόμενες από παράβολο 100 (εκατό ευρώ μετρητά), θα υποβάλλονται στον Αλυτάρχη, ή στη Γραμματεία του Αγώνα εντός χρονικού διαστήματος τριάντα (30) λεπτών, ξεκινώντας από τη στιγμή της επίσημης ανακοίνωσης των Προσωρινών Αποτελεσμάτων του αγώνα. Το παράβολο επιστρέφεται μόνον εάν η ένσταση γίνει αποδεκτή. Για περισσότερα από ένα σημεία ενστάσεων πρέπει να δίνουν διαφορετικές ενστάσεις συμφώνα με την παραπάνω διαδικασία. Δεν γίνονται δεκτές Ομαδικές Ενστάσεις. 15. ΕΠΑΘΛΑ Τα έπαθλα απονέμονται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ κάθε ξεχωριστό αγώνα. 8 Υποστηρικτής: Διαχρονικός Υποστηρικτής:

Παγκόσμιο Ράλλυ FIVA Αφροδίτη 2013 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Παγκόσμιο Ράλλυ FIVA Αφροδίτη 2013 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Άρθρο 1: EΚΔΗΛΩΣΗ - ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1. Οργάνωση: Αυτό το Ράλλυ Ακριβείας οργανώνεται από τις λέσχες μέλη της Ομοσπονδίας Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου (ΟΚΑΚ) και υπόκειται στους πιο κάτω κανονισμούς.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 7-8/10/2006 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ & ROAD BOOK

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 7-8/10/2006 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ & ROAD BOOK Πρωτάθληµα Cross-Country ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 7-8/10/2006 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ & ROAD BOOK ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών συµµετοχής 15/9/2006 Λήξη εγγραφών συµµετοχής 3/10/2006 Ενηµερώσεις αγωνιζοµένων ιανοµή ροµοβιβλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΣΠΑ-ΦΙΠΑ ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΣΠΑ-ΦΙΠΑ ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1. ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ 1.1 Εκδήλωση: Το Ράλι Ιστορικού Αυτοκινήτου, είναι ένας αγώνας ακριβείας που οργανώνεται από τη ΛΕΣΠΑ- ΦΙΠΑ, σύμφωνα με τον Διεθνή Κώδικα της Επιτροπής Εκδηλώσεων

Διαβάστε περισσότερα

5o ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ. 30 Απριλίου Οργάνωση :

5o ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ. 30 Απριλίου Οργάνωση : 5o ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ 30 Απριλίου 2017 Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Οργάνωση : "ΕΛΚΑ" Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου ΑΡΘΡΟ 1. ΓΕΝΙΚΑ Με την έγκριση της Ε.Ο.ΦΙΛΠΑ, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 23-24 ΜΑΙΟΥ 2015 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής ΠΕΜΠΤΗ 30/04/2015 Λήξη Εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012 Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012 Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012 Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012 Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012 Σάββατο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 27 28/2/ 2015 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 10/2/2016 Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00. Ενηµέρωση αγωνιζοµένων και Κυριακή 09.09.12, ώρα 08.30-09.30

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00. Ενηµέρωση αγωνιζοµένων και Κυριακή 09.09.12, ώρα 08.30-09.30 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00 Τεχνικός έλεγχος Σάββατο 08.09.12, ώρα 15.00-19.00 στο «Μπαρουτάδικο» Αιγάλεω, Ιερά Οδός 290 200 µ. Μετά την Θηβών µε κατεύθυνση προς Ελευσίνα Ενηµέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας 2017

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας 2017 1 ΑΡΘΡΟ 1. ΓΕΝΙΚΑ Με την έγκριση της Ε.Ο.ΦΙΛΠΑ, η ΦΙΛΠΑ Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου και ο ΣΙΣΑ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ διοργανώνουν στις 4-5 Μαρτίου 2017 την Εκδήλωση για κλασσικά αυτοκίνητα

Διαβάστε περισσότερα

(ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΓΩΝΑ) (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) 2017

(ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΓΩΝΑ) (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) 2017 ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΤΥΠΟΥ TRAILRIDE (ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΓΩΝΑ) (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) 2017 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: Ο παρών κανονισμός αναφέρει τα βασικά στοιχεία που πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός Η Λέσχη 4X4 Κοµοτηνής διοργανώνει την πρώτη παιδιά φιλικού χαρακτήρα µε την ονοµασία Wild terrain 08, To Σαββατοκύριακο 29-30 Mαρτίου 2008 στην περιοχή της Κοµοτηνής. 2. Οργανωτική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΝΥΣΟΣ REGULARITY RALLY

ΔΙΟΝΥΣΟΣ REGULARITY RALLY ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ REGULARITY RALLY 18.03.2018 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 023-1/3/2018 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ((ΕΠ..Α.. )) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (27.02.2018) Δημοσίευση κανονισμού (14.03.2018 21:00) Λήξη εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ ΕΩΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙ ΙΑΣ

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ ΕΩΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙ ΙΑΣ 15 ο TRIAL ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΕΚΑΛΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ 08.00 ΕΩΣ 09.30 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA 3. ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ & ΙΑΝΟΜΗ ΦΑΚΕΛΩΝ 4. ΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Από ευτέρα µέχρι και Παρασκευή στα γραφεία της Λέσχης 4x4 Εκάλη, Λεωφ. ιονύσου 5, Εκάλη, Τηλ Fax

Από ευτέρα µέχρι και Παρασκευή στα γραφεία της Λέσχης 4x4 Εκάλη, Λεωφ. ιονύσου 5, Εκάλη, Τηλ Fax Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ ΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΕΚΚΙΝΟΥΝΤΩΝ ευτέρα, 20-2-2006 στα γραφεία της Λέσχης 4Χ4 Εκάλη, Λ. ιονύσου 5, 145 65 Εκάλη. Τηλ.: 210 8132569-6972425999/fax

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 10-11-12 Νοεμβρίου 2017 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: 156/13102017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 16/10/2017

Διαβάστε περισσότερα

2 Απριλίου 2017 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

2 Απριλίου 2017 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 Απριλίου 2017 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 041/21.03.2017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνία Ώρα Τόπος Λήξη Eγγραφών Συμμετοχής Τετάρτη 29/03/2017 20:00

Διαβάστε περισσότερα

Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΏΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1.06.2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

Η Μάχη του Μαραθώνα 11/2/2018

Η Μάχη του Μαραθώνα 11/2/2018 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Αττικό TRAIL RIDE Η Μάχη του Μαραθώνα 11/2/2018 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 004/24.01.2018 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνία Ώρα Τόπος Δημοσίευση Κανονισμού

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α. Γραμματεία

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α. Γραμματεία Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ Δευτέρα, 5/6/2006 στα γραφεία της Λέσχης 4Χ4 Εκάλη, Λ. Διονύσου 5, 14565 Εκάλη, Τηλ 210-8132569 fax 210 6250892 races@4x4ekaliclub.gr Κιν.6972425999. ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΛΕΓΧΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

(ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΓΩΝΑ) (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) 2016

(ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΓΩΝΑ) (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) 2016 ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΤΥΠΟΥ REGULARITY (ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΓΩΝΑ) (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) 2016 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: Ο παρών κανονισµός αναφέρει τα βασικά στοιχεία που

Διαβάστε περισσότερα

Copa Patrinella ΠΑΜΠΕΠΟΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑ ΙΟ- ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΒΡΑΧΝΕΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Copa Patrinella ΠΑΜΠΕΠΟΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑ ΙΟ- ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΒΡΑΧΝΕΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ www.eliaclub.gr e-mail: info@eliaclub. Copa Patrinella ΠΑΜΠΕΠΟΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑ ΙΟ- ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΒΡΑΧΝΕΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Σάββατο 12/09/2015 17.00 18.00 Συγκέντρωση, ενηµέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣMOΣ. 2. Evia Trophy

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣMOΣ. 2. Evia Trophy ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣMOΣ 2. Evia Trophy 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 1.3.2014 Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής 31.3.2014, 18.00 ώρα Διανομή βιβλίου Διαδρομής (RoΑd Book) 3.4.2014, 20.00 Δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ος αγώνας ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΣΕΡΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΑΜΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Δευτέρα 15.08.13 ώρα 18:00 Λήξη

Διαβάστε περισσότερα

(ME ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ

(ME ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ 17 ο rally sprint ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (ME ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ Λ.Α.Μ.Α. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής Σαββατο 5 Νοεμβρίου 2011 Λήξη Εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

HELLENIC LANCIA CLUB

HELLENIC LANCIA CLUB HELLENIC LANCIA CLUB OLYMPIC CLASSIC TOUR RALLY 2012 REGULARITY 1 5 & 1 6 Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Υ 2 0 1 2 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Το κείμενο του Συμπληρωματικού Κανονισμού είναι γραμμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ 2016

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ 2016 ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 154 / 30.11.2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ RALLY REGULARITY ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ RALLY REGULARITY ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ RALLY REGULARITY ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 152-30/11/2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 10:00 Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 10:00 Λήξη εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

1 ος Αγώνας Trail Ride 4X4 Καλάβρυτα 23 Απριλίου 2017

1 ος Αγώνας Trail Ride 4X4 Καλάβρυτα 23 Απριλίου 2017 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΤΥΠΟΥ TRAILRIDE 1 ος Αγώνας Trail Ride 4X4 Καλάβρυτα 23 Απριλίου 2017 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 045/03.04.2017 Ο παρών κανονισμός αναφέρει τα βασικά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.)

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 10:00 Έναρξη εγγραφών Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018 21:00 Λήξη εγγραφών ελέγχου Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 21:00 Λήξη εκπρόθεσμων

Διαβάστε περισσότερα

1 ο DIRT GAMES 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ 4Χ4 ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΥΠΟΥ ENDURO. Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ:143 /

1 ο DIRT GAMES 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ 4Χ4 ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΥΠΟΥ ENDURO. Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ:143 / 1 ο DIRT GAMES 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ 4Χ4 ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΥΠΟΥ ENDURO Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ:143 /10.11.2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Λήξη Εγγραφών Διοικητικός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΡΑΛΛΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2006 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΡΑΛΛΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2006 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΡΑΛΛΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2006 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Νικολάου Πλαστήρα 149, Άγιοι Ανάργυροι Τ.Κ. 135 65 ~ Τηλ. 210-26.23.443 www.triumph-club.gr email: rally@triumph-club.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τετάρτη 26 Ιουλίου

Διαβάστε περισσότερα

8th RALLY ΔΑΝΑΩΝ 2013 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

8th RALLY ΔΑΝΑΩΝ 2013 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 8th RALLY ΔΑΝΑΩΝ 2013 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ 2. ΤΙΤΛΟΙ 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 4. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΚΤΑ 5. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ SERRES RALLY 2015 REGULARITY RALLY RAID

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ SERRES RALLY 2015 REGULARITY RALLY RAID ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ SERRES RALLY 2015 REGULARITY RALLY RAID 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 1/8/2015 Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής 22/8/2015 Διανομή βιβλίου Διαδρομής (RoΑd Book) Την παραμονή

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1.1. Επεξήγηση 1.2. Οργανωτική Επιτροπή 1.3. Στελέχη του αγώνα 1.4. Τροποποιήσεις στον κανονισμό 1.5. Ερμηνεία κανονισμών

Διαβάστε περισσότερα

4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου Ειδικός Κανονισμός

4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου Ειδικός Κανονισμός 4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 Ειδικός Κανονισμός 1. Έναρξη δήλωσης συμμετοχών Δευτέρα 19/11/2018 2. Λήξη δήλωσης συμμετοχών 3. Λήξη εκπρόθεσμων συμμετοχών Παρασκευή 23/11/2018

Διαβάστε περισσότερα

(ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΓΩΝΑ) (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) 2019

(ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΓΩΝΑ) (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) 2019 ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΥΠΟΥ REGULARITY (ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΓΩΝΑ) (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) 2019 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: Ο παρών κανονισμός αναφέρει τα βασικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΪΟΥ 2004 ΑΠΟ 16:00 ΕΩΣ 19:00 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ATTART OFF ROAD PARK

1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΪΟΥ 2004 ΑΠΟ 16:00 ΕΩΣ 19:00 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ATTART OFF ROAD PARK 1 o TRIAL ΛΕΣΧΗΣ 4WD ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 9 ΜΑΪΟΥ 2004 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ & ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΪΟΥ 2004 ΑΠΟ 16:00 ΕΩΣ 19:00 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ATTART OFF ROAD PARK

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ TRIAL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ TRIAL 2.ΔΙΑΔΡΟΜΗ 3.ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 4.ΣΗΜΑΝΣΗ (ΧΑΡΑΞΗ)ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ TRIAL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ TRIAL 2.ΔΙΑΔΡΟΜΗ 3.ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 4.ΣΗΜΑΝΣΗ (ΧΑΡΑΞΗ)ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ TRIAL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ TRIAL 2.ΔΙΑΔΡΟΜΗ 3.ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 4.ΣΗΜΑΝΣΗ (ΧΑΡΑΞΗ)ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ 5.ΤΜΗΜΑΤΑ(ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ) 6.ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 7.ΕΚΚΙΝΗΣΗ 1 / 14 8.ΒΑΘΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος 2018

Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος 2018 Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος 2018 5ος Αγώνας Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 Αϊ Γιώργης Σερρών Ειδικός Κανονισμός 1. Έναρξη δήλωσης συμμετοχών Δευτέρα 19/11/2018 2. Λήξη δήλωσης συμμετοχών 3. Λήξη εκπρόθεσμων

Διαβάστε περισσότερα

5th Nafplio- Moreas Historic Rally ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

5th Nafplio- Moreas Historic Rally ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 5th Nafplio- Moreas Historic Rally ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ 2. ΤΙΤΛΟΙ 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 4. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΚΤΑ 5. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTODROMO Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 Οργάνωση: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ REGULARITY. Ιστορικών Αυτοκινήτων

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ REGULARITY. Ιστορικών Αυτοκινήτων ΟΜΟΣΣΠΟΝΔΙ ΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΤΟΥ ΑΘΛΗΤΤΙ ΙΣΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣΣ (O.(.M.A.E) ) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ REGULARITY Ιστορικών Αυτοκινήτων 2017 ΕΕΠΠΙ ΙΙΤΤΡΡΟΠΠΗΗ ΑΑΓΓΩΝΝΩΝΝ (ΕΕΠΠ. (..ΑΑ. ) Κυριότερες αλλαγές σε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ ΚΑΡΤ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ D-CUP 2015 Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, KARTODROMO ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Οργάνωση: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΟΜΑΕ: 102 / 19.10.2015

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη εμπρόθεσμων συμμετοχών 11-05-2012 20.00 Άνοιγμα πύλης Αεροδρομίου 12-05-2012 08.30 Πύλη Διοικητικός Έλεγχος 12-05-2012 09.00-11.00 Υποχρεωτική Ενημέρωση συμμετεχόντων

Διαβάστε περισσότερα

24 ΩΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗ Ειδικός Κανονισµός Αυτοκινήτων

24 ΩΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗ Ειδικός Κανονισµός Αυτοκινήτων 24 ΩΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗ Ειδικός Κανονισµός Αυτοκινήτων Αρθρο 1: ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1.1 ΟΡΙΣΜΟΣ Μετά από έγκριση της ΕΘ.Ε.Α., το Αγωνιστικό Τµήµα της ΕΛΠΑ διοργανώνει το 24 Ώρες Αττική 4Χ4 στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής

Διαβάστε περισσότερα

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ SPARTA RACING CIRCUIT ΣΠΑΡΤΗ Κυριακή 7 Μαΐου 2017 Αριθμός Μητρώου 047-4/4/2017 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

1 ο CLASSIC RALLY Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

1 ο CLASSIC RALLY Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ 1 ο CLASSIC RALLY Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 002/05.01.2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ((ΕΠ..Α.. )) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 9/1/2017 Δημοσίευση κανονισμού-έναρξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου. Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου. Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00 Λήξη εκπρόθεσμων εγγραφών: Παρασκευή 26 Μαΐου 24:00 Έλεγχος εξακρίβωσης: Παρασκευή 26 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00 Τεχνικός έλεγχος Σάββατο 08.09.12, ώρα 15.00-19.00 στο «Μπαρουτάδικο» Αιγάλεω, Ιερά Οδός 290 200 μ. Μετά την Θηβών με κατεύθυνση προς Ελευσίνα Ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 13/5/2018 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΜΕΓΑΡΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 0xx/xx-xx-2018 Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ DRAGSTER AUTO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ DRAGSTER AUTO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ DRAGSTER AUTO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Λήξη συμμετοχών 02/07/2014 20.00 Γραμματεία Άνοιγμα πύλης Αεροδρομίου 05/07/2014 10.00 Πύλη Διοικητικός & Τεχνικός Έλεγχος Υποχρεωτική Ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 5 Φεβρουαρίου 2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Η Ο.Μ.Α.Ε. προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους παρόχους χρονομέτρησης και αποτελεσμάτων να εκδηλώσουν εγγράφως έως τη Παρασκευή 14/2/2014 την πρόθεσή τους για την

Διαβάστε περισσότερα

ARCADIA CLASSIC TOUR 2015

ARCADIA CLASSIC TOUR 2015 ARCADIA CLASSIC TOUR 2015 ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ 2. ΤΙΤΛΟΙ 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 4. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΚΤΑ 5. ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 6. ΠΑΡΑΒΟΛΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 ΣΚΑΦΩΝ Platu Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 ΣΚΑΦΩΝ Platu Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 ΣΚΑΦΩΝ Platu 25 8-10 Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος και η Ελληνική κλάση Platu 25 προκηρύσσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2017 για σκάφη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. 1 ος αγώνας ΠΠΜΧ 2018 Πίστα Σερρών Φεβρουαρίου 2018 ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ

ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. 1 ος αγώνας ΠΠΜΧ 2018 Πίστα Σερρών Φεβρουαρίου 2018 ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος αγώνας ΠΠΜΧ 2018 Πίστα Σερρών 17-18 Φεβρουαρίου 2018 ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ -Το Αθλητικό Σωματείο ΛΑΜΣ μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΑΝΣΕΡΡΑϊΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ GP & DRIFT 2016 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΑΝΣΕΡΡΑϊΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ GP & DRIFT 2016 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΑΝΣΕΡΡΑϊΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ GP & DRIFT 2016 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΣΕΡΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΑΜΣ ΑΡΘΡΟ 1 ΟΡΙΣΜΟΣ Η Λ.Α.Μ.Σ µετά από έγκριση της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ διοργανώνει 5 αγώνες GP & DRIFT για το έτος 2016

Διαβάστε περισσότερα

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTODROMO Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 07 Μαρτίου 2016

Διαβάστε περισσότερα

Hi-Tech EcoMobility Rally Θεσσαλονίκη, Μαΐου ASN αριθμός θεώρησης FIA αριθμός θεώρησης 00CEAXXX

Hi-Tech EcoMobility Rally Θεσσαλονίκη, Μαΐου ASN αριθμός θεώρησης FIA αριθμός θεώρησης 00CEAXXX Hi-Tech EcoMobility Rally 2018 Θεσσαλονίκη, 26 27 Μαΐου 2018 ASN αριθμός θεώρησης 2018001 FIA αριθμός θεώρησης 00CEAXXX00000000 Το Κύπελλο E-Rally Regularity (ERRC) διέπεται από τον εν ισχύει Διεθνή Αγωνιστικό

Διαβάστε περισσότερα

-Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον. 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross Βορείου Ελλάδος 2016.

-Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον. 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross Βορείου Ελλάδος 2016. 4 ος Αγώνας Πρωταθλήματος Motocross ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2016 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ -Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος

Διαβάστε περισσότερα

ARCADIA CLASSIC TOUR 2018

ARCADIA CLASSIC TOUR 2018 ARCADIA CLASSIC TOUR 2018 05-06 ΜΑΙΟΥ 2018 Εγγεκριµένο από την ΕΠΑ 25 Φεβρουαρίου 2018 Αριθ. µητρώου ΕΠΑ: 021/25.02.2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥ 26 ΦΕΒ 10:00 - Δηµοσίευση Κανονισµού. Έναρξη εγγραφών ΔΕΥ 30 ΑΠΡ 22:00

Διαβάστε περισσότερα

DRIFT START LINE CUP 2013 & φιλικός αγώνας GP

DRIFT START LINE CUP 2013 & φιλικός αγώνας GP ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος αγώνας DRIFT START LINE CUP 2013 & φιλικός αγώνας GP Σάββατο, 25 Μαΐου MEMPHIS-GOKART ΝΑΥΠΛΙΟ OΡΓΑΝΩΣΗ START LINE Μιλτιάδου και Δημοκρατίας 47, Παλ. Φάληρο - Tηλ. & fax:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Αναγγελία διοργάνωσης Άρθρο 1 Το έπαθλο με την επωνυμία Serres Offroad Premio 2018, που χαρακτηρίζεται από το παραπάνω λογότυπο, θα περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες οι οποίοι θα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J/24 Β ΦΑΣΗ 2-4/11/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J/24 Β ΦΑΣΗ 2-4/11/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J/24 Β ΦΑΣΗ 2-4/11/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αγ. Νικολάου σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Σκαφών Κλάσης J/24, την ΕΙΟ, την Δημοτική Ανώνυμη

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00

Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00 Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ 30-31 ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00 Έλεγχος εξακρίβωσης: Παρασκευή 30 Μαΐου 08:30-10:30 Ενημέρωση αγωνιζομένων: Παρασκευή 30 Μαΐου 10:45 Έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ 2. ΤΙΤΛΟΙ 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 4. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΚΤΑ 5. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 6. ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 7.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ FIA MEMBER OF FEDERATION INTERNATIONALE DE L AUTOMOBILE ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 2017 Ο

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ»

«ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Η Επιτροπή Ανοικτής Θάλασσας

Διαβάστε περισσότερα

4 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ & KARTODROMO. Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014. Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ. Συμπληρωματικός Κανονισμός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

4 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ & KARTODROMO. Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014. Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ. Συμπληρωματικός Κανονισμός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΤΕΜΙΣ 4 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ & 3 ος ΑΓΩΝΑΣ CUP 2014 KARTODROMO Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ Συμπληρωματικός Κανονισμός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 13 Οκτωβρίου Λήξη

Διαβάστε περισσότερα

Αεροδρόµιο Ελληνικού, 24 Οκτωβρίου 2004 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αεροδρόµιο Ελληνικού, 24 Οκτωβρίου 2004 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «TRIAL 4X4» Αεροδρόµιο Ελληνικού, 24 Οκτωβρίου 2004 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών ευτέρα 11 Οκτωβρίου Λήξη εγγραφών ευτέρα 18 Οκτωβρίου ώρα 18:00 Έλεγχος εξακρίβωσης Κυριακή 24 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAG DAY ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2016

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAG DAY ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2016 1 ος Αγώνας Drag Day 0-400 Ξάνθης 2016 Ημερομηνίες: 26-27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 Τόπος Τέλεσης: Αεροδρόμιο Ζυγού Ξάνθης Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 023/10.03.16 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAG DAY ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Διαβάστε περισσότερα

5ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

5ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 5ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ KARTODROMO ΑΦΙΔΝΕΣ Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Φιλική ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ (DRIFT & GP TUNING)

Φιλική ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ (DRIFT & GP TUNING) ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Φιλική ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ (DRIFT & GP TUNING) ΚΥΡΙΑΚΗ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 Π.Ε.Λ. - ΛΑΜΙΑ OΡΓΑΝΩΣΗ Α.Λ.Α. ΛΑΜΙΑΣ Ροζάκη Αγγελή 41, Λαµία - 35 100

Διαβάστε περισσότερα

DRAG DAY MOTO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ. Λήξη εμπρόθεσμων συμμετοχών 17-06-2014 20.00 Γραμματεία

DRAG DAY MOTO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ. Λήξη εμπρόθεσμων συμμετοχών 17-06-2014 20.00 Γραμματεία DRAG DAY MOTO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Λήξη εμπρόθεσμων συμμετοχών 17-06-2014 20.00 Γραμματεία Άνοιγμα πύλης Αεροδρομίου 21-06-2014 11.00 Πύλη Διοικητικός Έλεγχος 21-06-2014 11.00-12.30

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ 2014» 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ 2014» 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Λιμάνι Λαυρίου, Λαύριο 19500 Τηλ/Fax : 22920 69500 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ 2014» 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ KARTODROMO ΑΦΙΔΝΕΣ Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 124/27.09.2016 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμοί διεξαγωγής Πρωταθλήματος Αεροράλλυ.

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. Κανονισμοί διεξαγωγής Πρωταθλήματος Αεροράλλυ. ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Κανονισμοί διεξαγωγής Πρωταθλήματος Αεροράλλυ. Ένωση Αεροπορίας Ιανουάριος 2004 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑEΡΟΠΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

7o ΕΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ

7o ΕΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ 7o ΕΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ 10 & 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1.1. Επεξήγηση 1.2.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ TRAIL RIDE RAID

ΚΥΠΕΛΛΟ TRAIL RIDE RAID ΚΥΠΕΛΛΟ TRAIL RIDE RAID 2005 ΠΑΤΡΑ 4/12/2005 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ & ROAD BOOK Α.Ο..Π. ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Σελίδα 1 10/11/2005 14:00 Trail Ride Rally Raid Πάτρας 2005 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών συµµετοχής

Διαβάστε περισσότερα

22-23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ

22-23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ REGULARITY 22-23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Π Ρ Ο Γ Ρ ΑΜ Μ Α 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1.1. Επεξήγηση 1.2. Οργανωτική Επιτροπή 1.3. Στελέχη του αγώνα 1.4. Τροποποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Έτος ιδρύσεως 1945 Παραλία Καβάλας Τ.Θ. 1462, 651 101, ΚΑΒΑΛΑ, Τηλ & Fax +302510222897

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Έτος ιδρύσεως 1945 Παραλία Καβάλας Τ.Θ. 1462, 651 101, ΚΑΒΑΛΑ, Τηλ & Fax +302510222897 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κύπελλο Άνοιξης Ν.Ο.Κ. 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας προκηρύσσει το Κύπελλο Άνοιξης ΝΟΚ 2015. 2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην περιοχή του κόλπου της Καβάλας

Διαβάστε περισσότερα

LAC TIGER RALLY 22/2/2014

LAC TIGER RALLY 22/2/2014 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλλυ 2014 LAC TIGER RALLY 22/2/2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Σελίδα 1 από 6 Ημερομηνία Ώρα Πρόγραμμα 31/01/2014 19:00 Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 13/02/2014 21:00 Λήξη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΚΗ ΛΕΣΧΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΚΗ ΛΕΣΧΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΚΗ ΛΕΣΧΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 6ος Αγώνας Πρωταθλήματος αυτοκινήτων πλαγιολίσθησης ζευγαριών DRIFT 6ος Αγώνας Κυπέλλου αυτοκινήτων πλαγιολίσθησης μονών περασμάτων DRIFT 9-9-2017 ΠΙΣΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ

ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS MOTORSPORT FEDERATION ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ ΟΝΟΜΑ ΑΓΩΝΑ: ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Κάθε παράγραφος των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ REGULARITY. Ιστορικών Αυτοκινήτων

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ REGULARITY. Ιστορικών Αυτοκινήτων ΟΜΟΣΣΠΟΝΔΙ ΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΤΟΥ ΑΘΛΗΤΤΙ ΙΣΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣΣ (O.(.M.A.E) ) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ REGULARITY Ιστορικών Αυτοκινήτων ΕΕΠΠΙ ΙΙΤΤΡΡΟΠΠΗΗ ΑΑΓΓΩΝΝΩΝΝ (ΕΕΠΠ. (..ΑΑ. ) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

OFA Novice & Amazon Mini Rally

OFA Novice & Amazon Mini Rally ΑΓΩΝΑΣ ΕΚΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ OFA Novice & Amazon Mini Rally ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΟΥ & ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΡΤΕΛΛΑ Αρ. Έγκρισης ΚΟΑ: MR/2 Ημερομηνία: 24/10/17 04/11/2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΟΦΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1/7/2018 ΠΙΣΤΑ KARTMANIA ΠΑΤΡΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 076/25-05-2018 Οργάνωση: ΦΙΛΜΠΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνία Ώρα Τόπος Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 11 Ιουνίου 2018 09.00

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J/24 ΝΑΟΒ Μαρτίου 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J/24 ΝΑΟΒ Μαρτίου 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J/24 ΝΑΟΒ 30-31 Μαρτίου 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Βούλας σε συνεργασία με την Ελληνική Κλάση Σκαφών J/24 διοργανώνει Διασυλλογικό Αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

9 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ

9 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ 1 9 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ Σάββατο - Κυριακή 20-21 Ιουνίου 2009 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΜΑΙΟΥ 2009 ΩΡΑ 17: 00 ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΩΡΑ 22:00 ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΚΑΛΑΜΑΚΕΙΑ 2012» 30 Ιουνίου & 01 Ιουλίου 2012 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ 1.1. Ο Ν.Ο.Καλαμακίου προκηρύσσει τον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα «ΚΑΛΑΜΑΚΕΙΑ 2012» για

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION

ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS AUTOMOBILE ASSOCIATION ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ FIA MEMBER OF FEDERATION INTERNATIONALE DE L AUTOMOBILE ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 2019 Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Ημερ/νίες διεξαγωγής: α. Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro: 09/10 Ιουνίου 2018

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Ημερ/νίες διεξαγωγής: α. Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro: 09/10 Ιουνίου 2018 3ος Διήμερος Αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro 2018 2ος Αγώνας Πρωταθλήματος Enduro Νοτίου Ελλάδος 2018 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ημερ/νίες διεξαγωγής: α. Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro: 09/10 Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 09/07/2017. Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναβάσεων 2017 by EKO ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΦΟΥ

ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 09/07/2017. Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναβάσεων 2017 by EKO ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΦΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναβάσεων 2017 by EKO ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 09/07/2017 Αρ. Έγκρισης ΚΟΑ: H2./17 Ημερομηνία: 26/06/2017 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΦΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1

Διαβάστε περισσότερα

Tour De Virginia Graham-Charles Godard 2014

Tour De Virginia Graham-Charles Godard 2014 Tour De Virginia Graham-Charles Godard 2014 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, σας προσκαλεί στην εκδήλωση µε την ονοµασία Tour de Virginia Graham - Charles Godard 2014, δύο ταξιδιωτών, που πίσω στο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΚΟΣ ΛΑΟΣ ΡΑΛΛΥ ΑΡΧΑΡΙΩΝ 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΟΚΟΣ ΛΑΟΣ ΡΑΛΛΥ ΑΡΧΑΡΙΩΝ 16 Σεπτεμβρίου 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Ι ΚΟΚΟΣ ΛΑΟΣ ΡΑΛΛΥ ΑΡΧΑΡΙΩΝ Παρασκεύη 31 Αυγούστου 2012... Ώρα 18:00 Ανοίγει Προκαταρκτική Γραμματεία και παράδοση βιβλίου διαδρομής Γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής Τρίτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΑΥΡΙΟ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΑΥΡΙΟ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΑΥΡΙΟ Σάββατο 12/9/2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Οι ιστιοπλοϊκοί όμιλοι του Νότιου Ευβοικού : Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ανοικτής Θάλασσας Αρτέμιδας (Ι.Ο.Α.Θ.Α), Ναυτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J/24 ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 14-15/10/ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J/24 ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 14-15/10/ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Ιστιοπλοικός Ομιλος Ηρακλείου σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Σκαφών Κλάσης J/24 και την ΕΙΟ διοργανώνει τον Πανελλήνιο Διασυλλογικό Αγώνα Σκαφών Κλάσης J/24. Ο αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2015

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2015 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ WILD TERRAIN 2015 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ 1 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΩΝ... 3 ΑΡΘΡΟ 2 ΟΡΟΛΟΓΙΑ...

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ 2-8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ 2-8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ 2-8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 118/20.09.2016 ΕΠΙΤΤΡΟΠΗ ΑΓΓΩΝΩΝ (ΕΠ.(.Α.. ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δευτέρα 7 Μαρτίου 10:00 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ - Έναρξη εγγραφών 18:30-20:30 Διοικητικός

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ CUP 2015 ΠΑΤΡΑ 03 MAIOY 2015 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Πίστα:Kartmania (ΠΑΤΡΑ) ΑΕΕ: 026/23.04.2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Σελίδα 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελ. 1..... Οργάνωση.......2

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 4 ος ΑΓΩΝΑΣ CUP 2015 ΠΑΤΡΑ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Πίστα: Kartmania(ΠΑΤΡΑ) ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Σελίδα 1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι ΑΡΘΡΟ 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1.1 Ορισμός Μετά από έγκριση

Διαβάστε περισσότερα