ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Γιορτή του Κρασιού Αυγούστου 10 Σεπτεμβρίου

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Γιορτή του Κρασιού Αυγούστου 10 Σεπτεμβρίου"

Transcript

1 1 Πέμπτη 31/08/2017, 8.00μ.μ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Γιορτή του Κρασιού Αυγούστου 10 Σεπτεμβρίου Η Λεμεσός γιορτάζει και σας προσκαλεί στην έναρξη της Γιορτής του Κρασιού. Την ημέρα των εγκαινίων, η Γιορτή λειτουργεί κανονικά όπως και τις υπόλοιπες μέρες. Φιλαρμονική Δήμου Λεμεσού. Χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Λεμεσού. Επίσημα εγκαίνια της Γιορτής από τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κ. Γεώργιο Λακκοτρύπη. Τραγούδια του κρασιού από τους Κανταδόρους Γιωργαλλέτου με τη συμμετοχή του Μπάμπη Τσέρτου. Α Πρόγραμμα Δημοτικό Κηποθέατρο, 8.00μ.μ. Παρασκευή 01/09/2017 Ο Μπάμπης Τσέρτος τραγουδά με τους Κανταδόρους Γιωργαλλέτου «Κέρνα και εσύ Γλυκό Κρασί». Μια συναυλία με τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του κρασιού, καθώς και τα καλύτερα διαχρονικά αρχοντορεμπέτικα. Το Θέατρο «ΣΚΑΛΑ» παρουσιάζει την έξοχη κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Ο Φον Δημητράκης». Πρωταγωνιστούν: Σοφοκλής Κασκαούνιας, Μόνικα Μελέκη, Χρίστος Καραΐσκος, Μαρία Μουστάκα, Λουκάς Λουκά, Φοίβος Γεωργιάδης και Αριάνα Ιωάννου. Το Θέατρο Γέλιου παρουσιάζει την κυπριακή κωμωδία «Με τη Βούλλα του Μουχτάρη». Πρωταγωνιστούν: Όλγα Ποταμίτου, Κώστας Σχοινιού, Ντόρις Κυριακίδου, Γιώτα Κρος, Δημήτρης Χατζηπαύλου, Στέφανη Τόκα, Γιώργος Νικολάου. Δευτέρα 04/09/2017 Τραγούδια του κρασιού και της παρέας από την Ομάδα Κυπρίων Κανταδόρων. Ο Πολιτιστικός Όμιλος «Νέοι Ορίζοντες» παρουσιάζει τη μουσικοχορευτική παράσταση «Το Παναύριν». Τρίτη 05/09/2017 Το Θέατρο «ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ» παρουσιάζει την κωμωδία «Ξανά Μαζί Όι Μάνα μου» σε σκηνοθεσία του Πέτρου Καρατζιά. Πρωταγωνιστούν: Άγγελος Αγγελή, Γεωργία Γκρίγκου, Φλώρα Παπαντωνίου, Αναστασία Αντρέου, Πάμπος Γκρίγκος και Πέτρος Καρατζιάς.

2 2 Τετάρτη 06/09/2017 Η ΕΘΑΛ παρουσιάζει την κωμωδία «Ανάστα ο Αντρίκκος» του Ανδρέα Νικολαΐδη σε σκηνοθεσία Κώστα Βήχα. Πρωταγωνιστούν: Κώστας Βήχας, Μαρίνα Βρόντη, Γιάννος Αντωνίου, Ερμίνα Κυριαζή, Γιάννης Ιωάννου και Μέλπω Κολόμβου. Πέμπτη 07/09/2017 Το Σωματείο «Ταξίδι στη Σιωπή Κυπριακή Νοηματική Γλώσσα» παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Η δύναμη της θέλησης». Οι διεθνούς φήμης Κύπριοι ταχυδακτυλουργοί Χαράλαμπος, Ανδρέας και Νικόλας Λιοτατής παρουσιάζουν ένα καταπληκτικό πρόγραμμα μαγείας. Παρασκευή 08/09/2017 Τραγούδια του κρασιού και της παρέας από τη Χορωδία Αρίονες. Ο Πολιτιστικός και Χορευτικός Όμιλος «Διόνυσος» παρουσιάζει την παράσταση «Κύπρος το Μεγαλείο σου». Το Σατιρικό Θέατρο παρουσιάζει την κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου «Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο» σε σκηνοθεσία Μαριάννας Καυκαρίδου. Πρωταγωνιστούν: Σπύρος Γεωργίου, Λουκία Μουσουλιώτου, Μάριος Δημητρίου, Βασίλης Μιχαήλ, Γιώργος Αναγιωτός, Ανδρέας Ρόζου, Άντρη Αγγελίδου, Ζήνα Καυκαρίδου, Ειρήνη Βύρα, Μικαέλλα Κάσινου, Χριστίνα Χαραλάμπους, Παναγιώτα Αναξαγόρου, Ιωάννα Μαραγκού. Κυριακή 10/09/2017 Το Θέατρο Διόνυσος παρουσιάζει την κυπριακή κωμωδία «Ώρα καλή» του Κωνσταντίνου Οδυσσέως σε σκηνοθεσία Ανδρέα Τσουρή. Συμμετέχουν οι ηθοποιοί Ανδρέας Τσουρής, Σοφία Καλλή, Χρήστος Γιάγκου, Έλενα Χριστοφή, Χάρης Αριστείδου, Βασιλική Παπαμιχαήλ και Χριστιάνα Μούζουρα. Β Πρόγραμμα Μπροστά από τον Βρακά, 9.00μ.μ. Αναπαράσταση των «Θεοίνιων» και αναβίωση του μυθικού Θεού της ευθυμίας, Διόνυσου, και των συνοδών του «Διονυσίων». Οι «Διονυσίες» θα βρίσκονται εκεί για να φωτογραφηθείτε και να χορέψετε μαζί τους. Παρασκευή 1/09/2017 Χοροί και τραγούδια από Κύπρο, Λέσβο και Μικρά Ασία με το μουσικό σχήμα «Αντάμα» και τη χορευτική ομάδα του Λαογραφικού Ομίλου Λεμεσού. Το μουσικό σχήμα «Ησίοδος» παρουσιάζει μια παράσταση βγαλμένη μέσα από το δημοτικό τραγούδι της Κύπρου, της Σμύρνης και της ευρύτερης Ελληνικής ιστορίας.

3 3 Τραγούδια του κρασιού από τη χορωδία «Αρίονες». Δευτέρα 04/09/2017 Το τετραμελές μουσικό σχήμα του Μιχάλη Πουργουρίδη παρουσιάζει το μουσικό πρόγραμμα «Και Λαϊκά και Λάτιν» με γνωστά λαϊκά τραγούδια του γλεντιού, του κεφιού καθώς και μείγμα μουσικών λάτιν. Τρίτη 05/09/2017 Η Ρεμπέτικη κομπανία της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας "Γειά Χαραντάν" σε μια περιδιάβαση στο καλό ρεμπέτικο τραγούδι. Τετάρτη 06/09/2017 Τραγούδια του κρασιού από την ομάδα Κυπρίων Κανταδόρων. Πέμπτη 07/09/2017 Το μουσικό σχήμα «Πρίμο Σεγόντο» παρουσιάζει παλιά και σύγχρονα λαϊκά τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό. Παρασκευή 08/09/2017 Το μουσικό σχήμα «Αρχή Διά του Ρεμπέτικου» παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με επιλεγμένα τραγούδια από γνωστούς συνθέτες όπως Μανώλης Χιώτης, Βασίλης Τσιτσάνης και Μάρκος Βαμβακάρης. Η Ομάδα Ανατολικός Ήχος σε ένα επιλεγμένο μουσικό λαϊκό χορευτικό πρόγραμμα με ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια. Κυριακή 10/09/2017, 8.30μ.μ. Τραγούδια της παρέας από το μουσικό σχήμα Γενεθλίου και την Αντωνία Στυλιανού. Κυριακή 10/09/2017, 9.30μ.μ. Τελετή λήξης με συνέχεια του προγράμματος από το μουσικό σχήμα Γενεθλίου, και το χορευτικό συγκρότημα της σχολής χορού Μαχαλλεκίδη σ ένα πανηγυρικό ξεφάντωμα με όλο τον κόσμο. Γ Πρόγραμμα Γήπεδο Αντισφαίρισης, 8.00μ.μ. Παρασκευή 01/09/2017 Η σχολή χορού Μαχαλλεκίδη παρουσιάζει ελληνικούς και λαϊκούς χορούς. Η σχολή χορού Φώτη Μεσαορία παρουσιάζει κυπριακούς χορούς. Οι διεθνούς φήμης Κύπριοι ταχυδακτυλουργοί Χαράλαμπος, Ανδρέας και Νικόλας Λιοτατής παρουσιάζουν ένα καταπληκτικό πρόγραμμα μαγείας.

4 4 Δευτέρα 04/09/2017 Ο Πολιτιστικός Όμιλος «Κοντά στην Παράδοση» παρουσιάζει παραδοσιακούς κυπριακούς χορούς, τραγούδια και τσιαττιστά. Τρίτη 05/09/2017 Αναδρομή στο παλιό καλό ελληνικό τραγούδι από τον ελληνικό κινηματογράφο με το μουσικό σχήμα «Μέλισμα». Τετάρτη 06/09/2017 Το χορευτικό συγκρότημα παραδοσιακών και λαϊκών χορών του Δήμου Αγίου Αθανασίου παρουσιάζει κυπριακούς χορούς. Πέμπτη 07/09/2017 Ο Πολιτιστικός Όμιλος Αγίας Φυλάξεως παρουσιάζει ένα χορευτικό πρόγραμμα με λαϊκούς χορούς. Παρασκευή 08/09/2017 Ο Όμιλος Λαογραφικών Ερευνών Λεμεσού παρουσιάζει χορούς από Θεσσαλία και Ήπειρο. Ο Πολιτιστικός Όμιλος Νόστος Πισσουρίου παρουσιάζει χορούς από την Κρήτη και τον Πόντο. ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ Στο χώρο του Δημοτικού Κουκλοθέατρου, 7.30μ.μ. Το Θέατρο Σκιών του Χαράλαμπου Χαραλάμπους παρουσιάζει την ξεκαρδιστική κωμωδία «Ο Καραγκιόζης τραγουδιστής». Το Θέατρο Σκιών Γιάννη Πάφιου παρουσιάζει την ξεκαρδιστική κωμωδία «Ο Καραγκιόζης Φούρναρης στη γιορτή του Κρασιού». Το Θέατρο Σκιών του Χριστόδουλου Α. Πάφιου παρουσιάζει την παράσταση «Ο Καραγκιόζης και ο γίγαντας του Βάλτου». Κυριακή 10/09/2017 Αφήγηση παραμυθιών με συνοδεία ζωντανής μουσικής από την Ομάδα Παραμυθοδρομίου. Κατά τη διάρκεια της Γιορτής του Κρασιού η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού θα παιανίζει ως ακολούθως: Πέμπτη 31/08/2017 στις 7.30μ.μ. στη νότια είσοδο. Κυριακή 10/09/2017 στις 7.30μ.μ. μπροστά από τον Βρακά.

5 5 ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου, τμήμα Λεμεσού, ανακοινώνει την προκήρυξη Παγκύπριου Φωτογραφικού Διαγωνισμού με θέμα: "Γιορτή του κρασιού 2017" Οι φωτογραφίες πρέπει να απεικονίζουν οτιδήποτε μπορεί να σχετίζεται με την ατμόσφαιρα του χώρου, τις πλούσιες και ποικίλες μουσικές/ θεατρικές και άλλες εκδηλώσεις, περίπτερα, προϊόντα, συμμετοχή του κοινού κατά τη διάρκεια της Γιορτής. Πληροφορίες, όροι και δελτία συμμετοχής: και Φωτογραφική Εταιρία Κύπρου (Λεμεσός): Ηλεκτρονική διεύθυνση: Τηλ Παρασκευή 01/09/2017 Έκθεση Φωτογραφίας στις 8.00μ.μ. (στον χώρο που βρίσκεται πίσω από τον Βρακά) Ο Δήμος Λεμεσού, μαζί με την Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού), σας προσκαλούν στα εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας με τίτλο 'Κύπρος και Κρασί' & 'Γιορτή του Κρασιού 2016', από τον Παγκύπριο Διαγωνισμό Φωτογραφίας που συνδιοργάνωσαν. Σάββατο 2/9/2017: Εκκίνηση στις 5.00μ.μ. από τον χώρο στάθμευσης Εναερίου Η Λέσχη Παλαιού Αυτοκινήτου Λεμεσού «ΛΕΠΑΛ» σε γιορταστική διαδρομή με αυτοκίνητα αντίκες στην τουριστική περιοχή και μέσα στη πόλη με τερματισμό τη νότια είσοδο του Δημοσίου Κήπου (παραλία). Τρίτη 5/9/2017: 7.00μ.μ., Ιστορικό Αρχείο της πόλης Διάλεξη «Κουμανδαρία - Το Κρασί των Βασιλέων & ο Βασιλέας των Κρασιών» - παρουσίαση από τον Κυριάκο Δ. Παπαδόπουλο, Οινολόγος - Συγγραφέας Θα ακολουθήσει γευστολόγηση κρασιών στον κήπο του Ιστορικού Αρχείου. ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΤΗΤΗΡΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΟΙΝΟΜΟΥΣΕΙΟ Βιώστε την εμπειρία παρασκευής κυπριακού κρασιού των πέντε χιλιάδων πεντακοσίων χρόνων, ενώ απολαμβάνετε ένα ποτηράκι και γνωρίστε τη μεγάλη ποικιλία κρασιών που παράγονται σήμερα. Ανοικτό καθημερινά από τις 9.00π.μ. μέχρι τις 5.00μ.μ. στο χωριό Ερήμη. Μπορείτε να μεταβείτε εκεί με τα λεωφορεία 16 και 17. Για πληροφορίες: τηλ

6 6 Δωρεάν Μεταφορά στη Γιορτή του Κρασιού Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ με κλιματιζόμενα λεωφορεία Πρόγραμμα Διαδρομών Παρασκευή 01/09/2017,, Παρασκευή 08/09/2017,, Κυριακή 10/09/2017 Λευκωσία 18:30 Αναχώρηση από τον χώρο του Κέντρου Χειροτεχνίας στη Λευκωσία 20:00 Άφιξη στον χώρο της Γιορτής 24:15 Άφιξη στον χώρο του Κέντρου Χειροτεχνίας στη Λευκωσία Λάρνακα 19:00 Αναχώρηση από την Πλατεία Βασιλέως Παύλου (Γραφείο Πληροφοριών ΚΟΤ) στη Λάρνακα 20:00 Άφιξη στον χώρο της Γιορτής 24:00 Άφιξη στην Πλατεία Βασιλέως Παύλου (Γραφείο Πληροφοριών ΚΟΤ) στη Λάρνακα Αγία Νάπα 18:30 Αναχώρηση από τον χώρο στάθμευσης του Μοναστηριού της Αγίας Νάπας 20:00 Άφιξη στον χώρο της Γιορτής 24:15 Άφιξη στον χώρο στάθμευσης του Μοναστηριού της Αγίας Νάπας Πάφος 18:30 Αναχώρηση από το Γραφείο ΚΟΤ Κάτω Πάφου (Λεωφόρος Ποσειδώνος) 20:05 Άφιξη στον χώρο της Γιορτής 24:00 Άφιξη στο Γραφείο ΚΟΤ Κάτω Πάφου (Λεωφόρος Ποσειδώνος) Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τα Γραφεία Πληροφοριών ΚΟΤ στα τηλέφωνα: Λευκωσία: Λάρνακα: Πάφος: Αγία Νάπα:

7 7 ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ - ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ώρες λειτουργίας της Γιορτής: Καθημερινά από τις 7.00μ.μ. μέχρι τις 11.00μ.μ. Παρασκευή Σάββατο από τις 7.00μ.μ. μέχρι τις 11.30μ.μ. Τιμή Εισιτηρίων: Ενήλικες: άνω των 18 ετών: 5.00 Με το εισιτήριο ενηλίκων, ο επισκέπτης δικαιούται 20% έκπτωση σε όλα τα εμφιαλωμένα κρασιά (ισχύει για 1 φιάλη) από τα οινοποιεία ΕΤΚΟ, ΚΕΟ ΛΟΕΛ ή ΣΟΔΑΠ. Παιδικό/ Εφηβικό: από 6-18 ετών: 3.00 Πλαστική φιάλη κρασιού: 1.50 Ποτήρι κρασιού: 1.50 Ποτήρι κρασιού με πόδι: 2.50 ΓΕΥΣΤΟΛΟΓΗΣΗ Από τις 8.00μ.μ μ.μ. θα πραγματοποιείται γευστολόγηση σε όλα τα οινοποιεία στον χώρο της Γιορτής του Κρασιού. Οινοποιεία που συμμετέχουν: ΕΤΚΟ, ΚΕΟ, ΛΟΕΛ, ΣΟΔΑΠ, Οινοποιείο Αγία Μαύρη, Οινοποιείο Ζαμπάρτας, Οινοποιείο Κυπερούντας, Οινοποιείο Βλασίδη, Οινοποιείο Φικάρδος, K & K Vasilikon Winery Kathikas, Οινοποιείο Τσιάκκα, Οινοποιείο MΑΚΚΑΣ, Οινοποιείο Εκφράσεις Βασιλειάδη, Οινοποιείο Βουνί Παναγιάς, Οινοποιείο Έζουσα, Οινοποιείο Τσαλαπατής, Οινοποιείο Κ. Ερημούδη, Οινοποιείο Χατζηάντωνα, Mallia Winery, The Anama Concept, Κτήμα Χριστούδια. ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ: Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με την εταιρεία Pafilia προσφέρει δωρεάν μεγάλο χώρο στάθμευσης ανατολικά του Κηποθέατρου (οικόπεδα Παφίλια). Το πρόγραμμα υπόκειται σε απρόβλεπτες αλλαγές. Για πληροφορίες τηλ , ,

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ.

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ. 1 Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ. Όπως κάθε χρόνο, αυτή την εποχή, η Λεμεσός ετοιμάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Ανδρέα Χρίστου, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στις 6.00 μ.μ.

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Ανδρέα Χρίστου, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στις 6.00 μ.μ. 1 Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Ανδρέα Χρίστου, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στις 6.00 μ.μ. Όπως κάθε χρόνο, αυτή την εποχή, η Λεμεσός ετοιμάζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Γιορτή του Κρασιού 2013 29 Αυγούστου 8 Σεπτεμβρίου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Γιορτή του Κρασιού 2013 29 Αυγούστου 8 Σεπτεμβρίου 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Γιορτή του Κρασιού 2013 29 Αυγούστου 8 Σεπτεμβρίου Εγκαίνια της Γιορτής στον Δημόσιο Κήπο. Πέμπτη 29/08/2013, 8.00μ.μ. Φιλαρμονική Δήμου Λεμεσού. Χαιρετισμός από το Δήμαρχο Λεμεσού. Επίσημα

Διαβάστε περισσότερα

Τρίτη, 11 Νοεμβρίου. Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου. Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου

Τρίτη, 11 Νοεμβρίου. Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου. Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 1 Οι επισκέψεις στα οινοποιεία ενδέχεται να χρεώνονται. Η χρέωση θα επιβαρύνει τους συμμετέχοντες. Η χρέωση για το γεύμα θα είναι ανάλογη του εστιατορίου και θα επιβαρύνει τους συμμετέχοντες. Τρίτη, 11

Διαβάστε περισσότερα

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 4.15μ.μ. 5.00μ.μ. Η Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων και η Παιδική Χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού με τη συμμετοχή της

Διαβάστε περισσότερα

Μήνας Κρασιού. Νοέμβριος 2015

Μήνας Κρασιού. Νοέμβριος 2015 Μήνας Κρασιού Νοέμβριος 2015 1 Γνωρίστε τα κρασιά της Κύπρου O Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού υλοποίησε το πρόγραμμα «Κύπρος, Δρόμοι του Κρασιού» με συγχρηματοδότηση από τα Ευρωπαϊκά Ταμεία. Στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

A/A ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΣ

A/A ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ «Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ» ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2010 A/A ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΣ 5 30-Ιουλ-2010 Παρασκευή Λαϊκή και Δηµοτική Βραδιά στον Κάβαλο µε την ορχήστρα

Διαβάστε περισσότερα

Τρίτη, 11 Νοεμβρίου. Κυριακή, 16 Νοεμβρίου. Σάββατο, 15 Νοεμβρίου. Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου. Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου

Τρίτη, 11 Νοεμβρίου. Κυριακή, 16 Νοεμβρίου. Σάββατο, 15 Νοεμβρίου. Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου. Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 1 Οι επισκέψεις στα οινοποιεία ενδέχεται να χρεώνονται. Η χρέωση θα επιβαρύνει τους συμμετέχοντες. Η χρέωση για το γεύμα θα είναι ανάλογη του εστιατορίου και θα επιβαρύνει τους συμμετέχοντες. Τρίτη, 11

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ώρα 20:30 «Ο Καραγκιόζης Πειρατής» ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ώρα 21:30 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ με θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου. Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου. Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Θαυμάτων Χώρος στάθμευσης Εναερίου Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Θαυμάτων Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σάββατο 6 Φεστιβάλ Παιδιού Δημόσιος Κήπος (Δημοτικό Μέγαρο) Ώρα: 6:00 μ.μ. Οργανωτής: Επιτροπή Προστασίας και Ευημερίας Παιδιού Πάφου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σάββατο 6 Φεστιβάλ Παιδιού Δημόσιος Κήπος (Δημοτικό Μέγαρο) Ώρα: 6:00 μ.μ. Οργανωτής: Επιτροπή Προστασίας και Ευημερίας Παιδιού Πάφου. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ Δευτέρα 1 «Γιορτή Κατακλυσμού» 2015 - (3η ημέρα / λήξη) α) Παραδοσιακά Θαλάσσια Αγωνίσματα Λιμανάκι, Κάτω Πάφος Ώρα: 4:00 μ.μ. Οργανωτές: Δήμος Πάφου, σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ 3 4 Ιουλίου 2013 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ Παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου «Του νεκρού αδελφού», θερινό σινεμά «Αλκυονίς»

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014 20/2 2/3/2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014 20/2 2/3/2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014 20/2 2/3/2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 7.30μ.μ. Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης» (πρώην λιθογραφείο Κουβά, οδός Π. Σολομωνίδη, πάροδος Γλάδστωνος) Ο Δήμος Λεμεσού

Διαβάστε περισσότερα

Στις 22 Μαΐου γίνε πρωταγωνιστής

Στις 22 Μαΐου γίνε πρωταγωνιστής Στις 22 Μαΐου γίνε πρωταγωνιστής Στήριξε την Καλύτερη Ομάδα Στήριξε ΠΑ.Δ.Ε.Δ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑ 1. Αγγελίδου Ρεβέκκα 2. Ανδρέου Έλενα 3. Αντωνίου Αντρέας 4. Βασιλείου Ελένη Αντικαταστάτρια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015: Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 12 Φεβρουαρίου Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 7.30μ.μ. Πολιτιστικό Κέντρο «ΤΡΑΚΑΣΟΛ» τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου - Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Λοΐζος Λοΐζου, Μαέστρος Χορωδίας. Ανδρέας Μουστούκης, Συνθέτης

ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Λοΐζος Λοΐζου, Μαέστρος Χορωδίας. Ανδρέας Μουστούκης, Συνθέτης ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 2008 ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: 14 Φεβρουαρίου: Βάσος Αργυρίδης, Συνθέτης Λοΐζος Λοΐζου, Μαέστρος Χορωδίας 15 Φεβρουαρίου: Βάσος Αργυρίδης, Συνθέτης Ανδρέας

Διαβάστε περισσότερα

Αστροπαρατήρηση στον ουρανό της Λεμεσού

Αστροπαρατήρηση στον ουρανό της Λεμεσού Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Γιορτής του Κατακλυσμού που διοργανώνει ο Δήμος Λεμεσού, τη Δευτέρα, 20/06/2016 από τις 8.00μ.μ. 11.00μ.μ.στην αποβάθρα του Παλιού Λιμανιού, Αστροπαρατήρηση στον ουρανό της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 19ης ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 19ης ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 19ης ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ 2018 - Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 2123831 ΡΟΥΒΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΧΡΥΣΟ 3127692 HADJIDEMETRIOU EVANGELOS ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟ 2123453 ΚΑΡΑΤΣΙΟΛΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΧΡΥΣΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΥΝΙΟΣ Εκδήλωση στη θέση «ΓΚΟΥΡΑ» με φαγητό Ι.Ν. Αγ. Τριάδας - ΚΑΣΤΑΝΙΑ

ΙΟΥΝΙΟΣ Εκδήλωση στη θέση «ΓΚΟΥΡΑ» με φαγητό Ι.Ν. Αγ. Τριάδας - ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ Πενθήμερες εκδηλώσεις της Μουσικής Σχολής του Δ. Καλαμπάκας ενταγμένες στο Δίκτυο Ελλάδας για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής. ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ Εκδήλωση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ 3 4 Ιουλίου 2013 3 και 4 Ιουλίου 2013 Παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου «του νεκρού αδελφού», θερινό σινεμά «Αλκυονίς» στη Ν. Πέραμο.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ. Σινεμά στις Πλατείες. Movies in Squares

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ. Σινεμά στις Πλατείες. Movies in Squares ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ Σινεμά στις Πλατείες Movies in Squares Ο Πολιτισμός αποτελεί για τον Δήμο Πλατανιά τομέα που επενδύει σε αυτόν. Πιστεύοντας στην δυναμική που μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από τον αρμονικό

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτό θέατρο Δ.Κ. Μελισσίων Θεατρική Παράσταση του Β ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Μελισσίων

Ανοιχτό θέατρο Δ.Κ. Μελισσίων Θεατρική Παράσταση του Β ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Μελισσίων Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014, ώρα 18:00 µ.µ. - 22:00 µ.µ. Πολιτιστικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων (Αίθουσα 2ου ορόφου) Έκθεση Ζωγραφικής από τον Σύλλογο "Άγιος-Γεώργιος Γκιούλµπαξε" Πέµπτη 12 Ιουνίου 2014, ώρα 19:00

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΗΒΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ 2014 ΠΕΜΠΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ & ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΗΒΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ 2014 ΠΕΜΠΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ & ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΗΒΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ 2014 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ & ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ GRADIMIR ΣΕΡΒΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΑΡΑΝΤΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ 3 4 Ιουλίου 2013 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ 3 και 4 Ιουλίου 2013 Παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου «του νεκρού αδελφού», θερινό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ. Στο Παραθαλάσσιο Πάρκο του Μόλου 3-5 Ιουνίου Σάββατο 3 Ιουνίου, Κυριακή 4 Ιουνίου & Δευτέρα 5 Ιουνίου

ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ. Στο Παραθαλάσσιο Πάρκο του Μόλου 3-5 Ιουνίου Σάββατο 3 Ιουνίου, Κυριακή 4 Ιουνίου & Δευτέρα 5 Ιουνίου ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ Στο Παραθαλάσσιο Πάρκο του Μόλου 3-5 Ιουνίου 2017 Αναλυτικά το Πρόγραμμα περιλαμβάνει: Σάββατο 3 Ιουνίου, Κυριακή 4 Ιουνίου & Δευτέρα 5 Ιουνίου Λαϊκή Γιορτή με κυπριακά προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Λευκωσία, 13 Μαΐου 2010 ρα Ζήνα Πουλλή ιευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού

Λευκωσία, 13 Μαΐου 2010 ρα Ζήνα Πουλλή ιευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Λευκωσία, 13 Μαΐου 2010 ρα Ζήνα Πουλλή ιευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Αξιότιμη Κυρία, ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα Παγκύπριας Ολυμπιάδας Χημείας 2009 2010 για τις τάξεις Α, Β και

Διαβάστε περισσότερα

2013.20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΗΛΟΥ

2013.20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΗΛΟΥ 2013.20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α/ Α ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΙΤΛΟΣ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΩΡΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΕΙΣΟ ΔΟΣ 1 10 ΜΑΪΟΥ 2013 ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2 22 ΜΑΪΟΥ 2013 ΕΚΘΕΣΗ ΠΛΑΚΙΩΤΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός. Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Χαιρετισμός. Αγαπητές φίλες και φίλοι, Χαιρετισμός Αγαπητές φίλες και φίλοι, Με μεγάλη μας χαρά, σας παρουσιάζουμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχει σχεδιάσει ο Δήμος μας με την επιμέλεια του Ν.Π. ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ και σε συνεργασία με Συλλόγους

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy

Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 προσ. Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 19 Απριλίου 2011 E-mail:circularsec@schools.ac.cy Διευθυντές/Διευθύντριες,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 Τ.Θ.: 534, 715 00 ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΛ.: 2810 763141 FAX: 2810 762701 www.ppkae.gr / e-mail: info@ppkae.gr Αγαπητοί φίλοι, Κρατάτε στα χέρια

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΡΟ ΟΥ-ΕΚΘΕΣΗ ιάρκεια έκθεσης: 15 Νοεµβρίου 08:00-20:00 " Ρόδος, ένα νησί στις πύλες της

Διαβάστε περισσότερα

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Νεολαία Δημοκρατικού Συναγερμού Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 / Αριθμός Φύλλου 234 16ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Η ΝΕΔΗΣΥ σε συνεδρία

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΟΝΟΜΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ 1 ΖΑΒΡΟΣ ΑΝΝΙΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ ΛΑΝΙΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ 1 2 ΓΕΡΟΥ ΜΑΡΙΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ

Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΟΝΟΜΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ 1 ΖΑΒΡΟΣ ΑΝΝΙΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ ΛΑΝΙΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ 1 2 ΓΕΡΟΥ ΜΑΡΙΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΟΝΟΜΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ 1 ΖΑΒΡΟΣ ΑΝΝΙΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ ΛΑΝΙΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ 1 2 ΓΕΡΟΥ ΜΑΡΙΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ 2 3 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΤΣΙΩΝ 3

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΙΜΕΝΑ - ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ - ΑΣΚΗΣΕΙΣ. Η Ελένη, η Σοφία, η Βασιλική, η Ειρήνη, ο Κωνσταντίνος, ο Απόστολος και ο Αλέξανδρος χαιρετούν τους φίλους τους

ΚΕΙΜΕΝΑ - ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ - ΑΣΚΗΣΕΙΣ. Η Ελένη, η Σοφία, η Βασιλική, η Ειρήνη, ο Κωνσταντίνος, ο Απόστολος και ο Αλέξανδρος χαιρετούν τους φίλους τους ΕΝΟΤΗΤΑ 1 Καλημέρα! A ΜΕΡΟΣ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ - ΑΣΚΗΣΕΙΣ Α. ΔΙΑΛΟΓΟΣ Καλημέρα! Η Ελένη, η Σοφία, η Βασιλική, η Ειρήνη, ο Κωνσταντίνος, ο Απόστολος και ο Αλέξανδρος χαιρετούν τους φίλους τους Καλημέρα,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1 KM & 5 KM ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 20/9/2014 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΕ-ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1 KM & 5 KM ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 20/9/2014 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΕ-ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ 5 ΧΛΜ POSITION ### Male OSCAR SOSSA 2/11/1971 40-49 Ετών βετεράνων / 40-49 years old male Π Δ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 41 4 ### Male ΧΑΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ 2/1/1986 19-29 Ετών ανδρών / 19-29 years old male Π

Διαβάστε περισσότερα

Μ Α Θ Η Τ Ι Κ Α Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ι Α Α Τ Α Ξ Η

Μ Α Θ Η Τ Ι Κ Α Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ι Α Α Τ Α Ξ Η Τ Α Ξ Η Α11 Νίκος Νικολαΐδης Άντρη Παπαϊωάννου Ανθούλα Χριστοδούλου Φοίβος Πουντζίδης Χριστίνα Βοσκαρίδου Αργυρού Μάρκος Στυλιανού Ιωάννα A21 Θεοφάνους Ανδρέας Βοσκαρίδου Σιμόνη Δημητριάδης Ιωάννης Παναγή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΝΕΩΝ. >. ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΑΦΟΙ ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗ. ΜΑΡΜΑΡΑ ΝΑΞΟΥ. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει τις ακόλουθες συμπληρωματικές τοποθετήσεις και μετακινήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου

Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου Σάββατο 10 Ιουλίου έως Κυριακή 25 Ιουλίου Έκθεση αγιογραφίας από 25 Αγιογράφους - μέλη της Πανελλήνιας Εταιρίας Λόγου και Τέχνης (Π.Ε.Λ.Τ.) Στο Παλιό Σχολείο του Κάστρου Ώρες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΙΟΥΝΙΟΣ - Κυριακή 1/6 - ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΡΙ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμου Θερμαϊκού ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014 Τα παιδικά χορευτικά τμήματα

Διαβάστε περισσότερα

Α τάξη. Α τάξη. Άριστοι Μαθητές Α τάξης. Άριστοι Μαθητές Α, Β και Γ τάξης Λύκειο Αγ. Γεωργίου. Λύκειο Αγ.

Α τάξη. Α τάξη. Άριστοι Μαθητές Α τάξης. Άριστοι Μαθητές Α, Β και Γ τάξης Λύκειο Αγ. Γεωργίου. Λύκειο Αγ. Άριστοι Μαθητές Α, Β και ς Άριστοι Μαθητές ς 1 ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Α06 20,00 2 ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ Α07 20,00 3 ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Α09 19,79 4 ΒΛΑΧΟΥ ΕΥΡΥΔΙΚΗ Α04 19,71 5 ΛΑΖΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ Α09 19,71 6 ΜΕΣΑΡΙΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙV ΟΜΙΛΟΣ V ΟΜΙΛΟΣ VΙ ΟΜΙΛΟΣ VΙΙ ΟΜΙΛΟΣ VΙΙΙ

ΟΜΙΛΟΣ ΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙV ΟΜΙΛΟΣ V ΟΜΙΛΟΣ VΙ ΟΜΙΛΟΣ VΙΙ ΟΜΙΛΟΣ VΙΙΙ ΟΜΙΛΟΣ Ι 1(1)* Στέφανη Πινχάρη X 11:1-11:2 ------ ------ 1η 2 Κάλλια Αχιλλέα 1:11-2:11 X ------ ------ 2η 3 ------ ------ ------ X ------ ------ ΟΜΙΛΟΣ ΙΙ 1(8)* Δήμητρα Χ''Κωστή X 5:11-7:11 11:9-9:11-10:12

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙV ΟΜΙΛΟΣ V ΟΜΙΛΟΣ VΙ ΟΜΙΛΟΣ VΙΙ ΟΜΙΛΟΣ VΙΙΙ

ΟΜΙΛΟΣ ΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙV ΟΜΙΛΟΣ V ΟΜΙΛΟΣ VΙ ΟΜΙΛΟΣ VΙΙ ΟΜΙΛΟΣ VΙΙΙ ΟΜΙΛΟΣ Ι 1(1)* Σταύρος Νεοφύτου X 11:2-11:2 ------ ------ 1ος 2 Μαρίνος Χρίστου 2:11-2:11 X ------ ------ 2ος 3 ------ ------ ------ X ------ ------ ΟΜΙΛΟΣ ΙΙ 1(8)* Στέλιος Ιακώβου X 2:11-3:11 11:7-11:8

Διαβάστε περισσότερα

Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης

Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, ώρα 10.30 [Άγιος Νεκτάριος - Δενδροπόταμος] Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ πρόσκληση Ημερομηνία Σάββατο, 3 Μαΐου 2014 Ώρα 9:30-17:00 Τοποθεσία Αίθουσα Β108 Κτήριο Συμβουλίου-Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης» Λεωφόρος Πανεπιστημίου 1 2109 Αγλαντζιά Ιστοσελίδα logipaignion.cs.ucy.ac.cy

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΑΤΡΟ Δευτέρα 9 Θεατρική παράσταση με τίτλο: «Το Χρώμα Είναι το πιο Δυνατό Χαστούκι» Μαρκίδειο Θέατρο Ώρα: 8:00 μ.μ. / Τιμή: 5

ΘΕΑΤΡΟ Δευτέρα 9 Θεατρική παράσταση με τίτλο: «Το Χρώμα Είναι το πιο Δυνατό Χαστούκι» Μαρκίδειο Θέατρο Ώρα: 8:00 μ.μ. / Τιμή: 5 MUSICAL SUNDAYS Κυριακή 1 Musical Sundays ΠΑΙΔΙΚΟ Κυριακή 1 Παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο: «Παθήματα Μαθήματα», από τους μύθους του Αισώπου / Τιμή: 5 Οργανωτής: Θεατρική Παιδική Σκηνή «Αιώρα». ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα Παγκύπριας Ολυμπιάδας Χημείας για τις τάξεις του Λυκείου

ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα Παγκύπριας Ολυμπιάδας Χημείας για τις τάξεις του Λυκείου Κύριο Σάββα Αντωνίου Αναπλ. Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού Λευκωσία, 2 Μαΐου 2014 Αξιότιμε Κύριε Διευθυντά, ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα Παγκύπριας Ολυμπιάδας Χημείας 2013-2014 για

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε τα κρασιά της Κύπρου

Γνωρίστε τα κρασιά της Κύπρου 1 Γνωρίστε τα κρασιά της Κύπρου Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού σας προσκαλεί στον Μήνα Κρασιού. Γνωρίστε την οινική μας παράδοση μέσα από εκδρομές, σεμινάρια και απολαύστε το κυπριακό κρασί στην εκδήλωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΡΙΘ. ΑΘΛΗΤΗ ΧΡΟΝΟΣ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΟΝΟΜΑ ΑΘΛΗΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΟΜΕΝΕΙΑ Στο πλαίσιο των Πολιτιστικών εκδηλώσεων ΙΔΟΜΕΝΕΙΑ 2017 λειτούργησε η 23 η έκθεση βιβλίου.

ΙΔΟΜΕΝΕΙΑ Στο πλαίσιο των Πολιτιστικών εκδηλώσεων ΙΔΟΜΕΝΕΙΑ 2017 λειτούργησε η 23 η έκθεση βιβλίου. Συγκινητική η παρουσία των νέων και των παιδιών στο εξαήμερο των πολιτιστικών μας εκδηλώσεων οι οποίες πραγματοποιούνται ανελλιπώς κάθε καλοκαίρι εδώ και τριάντα τέσσερα (34) χρόνια [1984-2017]. Κατάθεση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΑ ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΠΑΡΧΙΑ FINALWEEK ΤΑΞΗ. 1 RODGER GEORGINA ΛΕΥΚΩΣΙΑ 2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. 2 ΑΓΑΘΟΚΛΕΟΥΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ 2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΑΑ ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΠΑΡΧΙΑ FINALWEEK ΤΑΞΗ. 1 RODGER GEORGINA ΛΕΥΚΩΣΙΑ 2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. 2 ΑΓΑΘΟΚΛΕΟΥΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ 2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 1 RODGER GEORGINA ΛΕΥΚΩΣΙΑ 2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 2 ΑΓΑΘΟΚΛΕΟΥΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ 2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 3 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ 2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 4 ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ 2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σας καλωσορίζω στη δημοσιογραφική διάσκεψη για το Λεμεσιανό Καρναβάλι 2019.

Σας καλωσορίζω στη δημοσιογραφική διάσκεψη για το Λεμεσιανό Καρναβάλι 2019. Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη για Το Λεμεσιανό Καρναβάλι 2019, που έγινε στο εστιατόριο IL GUSTO την Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 στις 11.30 πμ Σας καλωσορίζω

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2006.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2006. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2006. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2006 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 9.00 μ.μ. τιμή εισιτηρίου"!

Διαβάστε περισσότερα

1 ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Χωρικής Οπτικής Νοημοσύνης και Δημιουργικότητας για παιδιά Δημοτικού

1 ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Χωρικής Οπτικής Νοημοσύνης και Δημιουργικότητας για παιδιά Δημοτικού 1 ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Χωρικής Οπτικής Νοημοσύνης και Δημιουργικότητας για παιδιά Δημοτικού ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Όπως είχε ανακοινωθεί την ημέρα του διαγωνισμού, η αξιολόγηση κάθε έργου στηρίχτηκε

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόγραμμα Επιμόρφωσης για Νεοπροαχθέντες Διευθυντές/ντριες Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης

Θέμα: Πρόγραμμα Επιμόρφωσης για Νεοπροαχθέντες Διευθυντές/ντριες Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ 2252 ΛΕΥΚΩΣΙΑ Αρ. Φακ.: 7.7.06.6 Αρ. Τηλ.: 22 402300 Αρ. Φαξ: 22 480505 17 Σεπτεμβρίου 2010 Νεοπροαχθέντες Διευθυντές/ντριες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΡΙΘ. ΑΘΛΗΤΗ ΧΡΟΝΟΣ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 13/1/2015 ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΡΡΕΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΟΝΟΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 Κυριακή 29 Μαΐου Εξόρμηση εθελοντικών καθαρισμών των ακτών της Σίφνου Τόπος Συγκέντρωσης: πλατεία Αρτεμώνα Ώρα: 11:00 Οργάνωση: ΔΗ.Κ.Ε.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα. Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος

Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα. Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος 2014 2015 Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, τα φετινά Χριστούγεννα είναι από τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών για την πατρίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ & ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ & ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ & ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 201 11-12 ΟΚΤ 201 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ MOΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΣΕΤΑΑ Σ ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 1

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕ/ΜΜ /Users/admin/Downloads/ Τοποθετήσεις Εγκύκλιος.docx

ΑΕ/ΜΜ /Users/admin/Downloads/ Τοποθετήσεις Εγκύκλιος.docx ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 7.13.10/10 Αρ. Τηλ. : 22 800651 Αρ. Φαξ : 22 428273 E-mail : circulartech@schools.ac.cy ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014

ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣΛΑΥΡΙΟΥ «Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ» αναβιώνει το έθιμο του Κλήδονα και τις φωτιές του Αϊ Γιάννη. Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 - Ώρα

Διαβάστε περισσότερα

Τα εδέσματα και το κρασί είναι προσφορά της Φιλαρμονικής Αιγινίου.

Τα εδέσματα και το κρασί είναι προσφορά της Φιλαρμονικής Αιγινίου. ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ - ΦΟΡΕΙΣ ΑΙΓΙΝΙΟΥ-ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΙΓΙΝΙΟ 2017 Η ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΑΙΓΙΝΙΟ 16-30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/12/17

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ /2 26/2/2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ /2 26/2/2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2017 16/2 26/2/2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 7.00 μ.μ. Πλατεία Μαρίνας Λεμεσού Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με τη Μαρίνα Λεμεσού προετοιμάζουν την πόλη να μπει σε καρναβαλίστικους ρυθμούς.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Ε.Ο.Ε.Σ.Α. ΛΕΜΕΣΟΥ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Ε.Ο.Ε.Σ.Α. ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ 17/3/2015 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΣ 80 ΜΕΤΡΩΝ 1 ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΑΓΙΑΣ ΦΥΛΑΞΕΩΣ 2000 9.67 2 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΡΑΦΑΗΛ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 2000 9.75 3 ΦΡΑΓΚΟΥΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ!

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ! ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ! Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του 1 ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού του ήμου Αλμωπίας με τίτλο «Χριστούγεννα στην μαγική Αλμωπία»: ΕΥΤΕΡΑ 14 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΡΙΤΗ 15 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ` ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ 2015 1 Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ - ΤΟΠΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ 1 2 ΙΟΥΛΙΟΣ 2015 ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

«ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ»

«ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» ΗΜΟΣ ΧΑΪ ΑΡΙΟΥ Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Καλοκαίρι 2009 «ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» Χορός - Τραγούδι - - ρώµενα Ώρα έναρξης εκδηλώσεων 21:00, ΕΙΣΟ ΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΙΟΥΝΙΟΣ 2009 Κυριακή 14 (11:00 π.µ.) - Παλατάκι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014'

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' Φ Ε Β Ρ Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2014, ώρα: 18:00 μ.μ. ΗΜΕΡΙΔΑ υπό την Αιγίδα του Δήμου Πεντέλης με Θέμα: «Ο Ρόλος της

Διαβάστε περισσότερα

Παγκύπρια Ημέρα Διατροφής 2015 : «Γεύομαι και Απολαμβάνω την Υγιεινή Διατροφή και Άσκηση από Νωρίς στην Ζωή»

Παγκύπρια Ημέρα Διατροφής 2015 : «Γεύομαι και Απολαμβάνω την Υγιεινή Διατροφή και Άσκηση από Νωρίς στην Ζωή» «Γεύομαι και Απολαμβάνω την Υγιεινή Διατροφή και Άσκηση από Νωρίς στην Ζωή» Αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου, σε συνεργασία με τις Ιατρικές

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2016

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ 2016 Α1 ΑΓΟΡΙΑ 1 240 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Π.Ο.Λ 40 40 40 40 40 200 2 232 ΑΧΧΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Π.Ο.Λ 35 35 35 35 35 175 3 234 ΚΟΛΟΜΒΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Π.Ο.Λ 24 21 30 27 30 132 4 203 ΖΕΝΙΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΑΓΙΟΣ ΜΝΑΣΩΝ 30

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση για τις βραβεύσεις

Ανακοίνωση για τις βραβεύσεις Ανακοίνωση για τις βραβεύσεις Παρατηρήσεις / Διευκρινήσεις: Σύμφωνα με την προκήρυξη, σε κάθε τάξη, βραβεύεται περί του 15% του τελικού αριθμού των συμμετεχόντων. Με βάση τις τελικές συμμετοχές, ανά τάξη

Διαβάστε περισσότερα

- Βόλτα με το τραίνο στην πόλη τα ξωτικά και ο Αϊ Βασίλης. 11:00-15:00 Καλλιτεχνικά εργαστήρια απο το δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΤΑΣ-τμήμα βοηθών βρεφονηπιοκόμων

- Βόλτα με το τραίνο στην πόλη τα ξωτικά και ο Αϊ Βασίλης. 11:00-15:00 Καλλιτεχνικά εργαστήρια απο το δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΤΑΣ-τμήμα βοηθών βρεφονηπιοκόμων ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 16/12/2016: 18:30 ΕΓΚΑΙΝΙΑ - Βόλτα με το τραίνο στην πόλη τα ξωτικά και ο Αϊ Βασίλης - Φλάουτα απο το Μουσικό Σχολείο Άρτας - Συναυλία C-REAL - Φιλαρμονική Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ» - Παρουσίαση από

Διαβάστε περισσότερα

Το δέντρο της προσφυγιάς και το δέντρο της ελπίδας

Το δέντρο της προσφυγιάς και το δέντρο της ελπίδας Το δέντρο της προσφυγιάς και το δέντρο της ελπίδας Σχολείο: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ Δ - ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ Σχολική χρονιά: 2017-2018 Κατηγορία: Διαστάσεις έργου: 2 μέτρα ύψος Τίτλοςέργου: «Το δέντρο της

Διαβάστε περισσότερα

OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ. Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! Γιορτές της φύσης. & των ανθρώπων!

OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ. Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! Γιορτές της φύσης. & των ανθρώπων! OPΓANΩΣH: ΠOΛITIΣTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ ΓEPΓEPHΣ Στο Pούβα... Γιορτές της φύσης Γιορτές της φύσης & των ανθρώπων! & των ανθρώπων! συνδιοργάνωση Kαλοκαίρι 2012 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΡΓΕΡΗΣ Και να αδερφέ μου που

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Απ τη Μικρά Ασία στο Αιγαίο 16. 1 o Φιλικό Enduro Δήμου Αριστοτέλη 04. παραδοσιακό τμήμα - συναυλία 17. 2 ο Τουρνουά ποδοσφαίρου 05

Περιεχόμενα. Απ τη Μικρά Ασία στο Αιγαίο 16. 1 o Φιλικό Enduro Δήμου Αριστοτέλη 04. παραδοσιακό τμήμα - συναυλία 17. 2 ο Τουρνουά ποδοσφαίρου 05 Περιεχόμενα 1 o Φιλικό Enduro Δήμου Αριστοτέλη 04 2 ο Τουρνουά ποδοσφαίρου 05 Χορευτικό Αντάμωμα 06 Συναυλία σπουδαστών 07 Συναυλία σπουδαστών Μουσικής Σχολής 08 Συναυλία έναρξης Αριστοτελείων 09 Αναβίωση

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αγγέλων Πόλις

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αγγέλων Πόλις Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αγγέλων Πόλις ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΑ «ΛΑΓΚΑΔΑΣ: ΑΓΓΕΛΩΝ ΠΟΛΙΣ» 01/12/2011 (ΠΕΜΠΤΗ) 19.00 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ (support από MOTHERWHAT) 02/12/2011 (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ 2013 16 Σεπτεμβρίου 2 Οκτωβρίου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ 2013 16 Σεπτεμβρίου 2 Οκτωβρίου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ 2013 16 Σεπτεμβρίου 2 Οκτωβρίου Πολιτιστικό και Πάρκο Σπύρου Κυπριανού είσοδος ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις Ημερ Ώρα Εκδήλωση Χώρος 16/9/2013 Δευτέρα 20:30 Μουσική ΕΝΤΕΧΝΟ Μουσικό

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ «ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΩΝ» 4,5 και 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2009 ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΟΥ (Τράπεζα Ελλάδος) Το Γραφείο Υποστήριξης Προϊόντων της Νομαρχιακής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS MOTORSPORT FEDERATION ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS MOTORSPORT FEDERATION

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS MOTORSPORT FEDERATION ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CYPRUS MOTORSPORT FEDERATION MOTORSPORT FEDERATION ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΛΥ 2009 OVERALL STANDINGS 1 ΓΕΩΡΓΙΟΥ Κώστας 10 10 8 10 10 48 48 2 ΓΑΛΑΤΑΡΙΩΤΗΣ Σίµος 4 8 10 6 10 38 38 3 ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ Παρασκευάς 6 8 5 6 8 8 41 36 4 ΑΝ ΡΕΟΥ Ανδρέας

Διαβάστε περισσότερα

20η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ 5-9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

20η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ 5-9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 5135064 PYRGAS EROTOKRITOS Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΕΜΕΣΟΣ 14/04/2019 ΛΑΝΙΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ 10:30-11:30 251 5145003 ΒΟΣΚΟΥ ΜΑΡΙΑ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΕΜΕΣΟΣ 14/04/2019 ΛΑΝΙΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ 10:30-11:30 251 5145077 ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΟΛΑΝΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΜΗΜΑ: Α1 ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΚΑΤΣΙΔΙΑΡΗ ΔΕΣΠΩ 1. Πρόεδρος Χαραλάμπους Μιχάλης 2. Αντιπρόεδρος Χαριλάου Αναστασία Χριστίνα 3. Γραμματέας Νικολάου Πολύκαρπος 4. Ταμίας Αντρέου Νεφέλη Τσιοπάνου Άντρεα Πιάνκα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΡΩΜΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΡΩΜΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΡΩΜΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ ευτέρα 1 Ιουλίου 2013, 21.00 Συναυλία Μάνος Μαλαξιανάκης ευτέρα 8 ως και Πέµπτη 11 Ιουλίου 2013, 21.30 Θεατρική Παράσταση «Υπάρχει και Φιλότιµο»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΑ ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΑΞΗ. 1 LERUSTE ANICET ΛΕΥΚΩΣΙΑ 3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. 2 ΑΒΕΡΚΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ

ΑΑ ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΑΞΗ. 1 LERUSTE ANICET ΛΕΥΚΩΣΙΑ 3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. 2 ΑΒΕΡΚΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ 1 LERUSTE ANICET ΛΕΥΚΩΣΙΑ 3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 2 ΑΒΕΡΚΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ 3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ 3 ΑΓΓΕΛΗ ΑΝΤΡΕΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ 3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 4 ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΛΑΡΝΑΚΑ 3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΣΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

ΛΙΣΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Ακαδημαϊκοί Σύμβουλοι Φοιτητών 1 ου Έτους 1. Αθανασίου Δέσποινα 2. Γιακουμή Ανδρονίκη 3. Ιταλός Χρίστος 4. Πανουσόπουλος Λέανδρος 5. Προεστός Χαράλαμπος 1. Ιωακείμ Γεωργία 2. Ιωάννου Άντρεα 3. Ιωάννου

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ Ιούλιος 2015

ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ Ιούλιος 2015 ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ Ιούλιος 2015 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΓ.ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ-ΠΑΡΑ ΕΙΣΙ Παιδική Θεατρική παράσταση «Το χρυσολούλουδο» Οργάνωση : ΠΟΛ.ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Τοποθετήσεις Μετακινήσεις Εκπαιδευτικών Λειτουργών Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Θέμα: Τοποθετήσεις Μετακινήσεις Εκπαιδευτικών Λειτουργών Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.13.10 Αρ. Τηλ. : 22 800651 Αρ. Φαξ : 22 428273 E-mail : circulartech@schools.ac.cy

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙV

ΟΜΙΛΟΣ ΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙΙΙ ΟΜΙΛΟΣ ΙV ΟΜΙΛΟΣ Ι 1 Μαρία Έλληνα - Παρν X 11:6-11:8 11:2-11:4 ------ 1 2 Ελένη Στυλιανού - Πρόο 6:11-8:11 X 11:8-11:3 ------ 2 3 Έμιλυ Κωνσταντίνου - Ατρ 2:11-4:11 8:11-3:11 X ------ 3 ΟΜΙΛΟΣ ΙΙ 1 Αναστασία Κχατάπ

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος. Νεάπολης-Συκεών. Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών. Χριστού. γεννα

Δήμος. Νεάπολης-Συκεών. Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών. Χριστού. γεννα Δήμος Νεάπολης-Συκεών Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών Χριστού γεννα 2015 Φίλες και φίλοι, Η εποχή μας δεν είναι εύκολη Η κρίση πλήγωσε την ελπίδα μας. Κι όμως, μπορούμε Παρά τη στενοχώρια, συχνά και την

Διαβάστε περισσότερα

Οικολογήματα Διαδραστική παράσταση κουκλοθέατρου με τρεις ιστορίες του Βαγγέλη Ηλιόπουλου από την ομάδα Κοκου-Μουκλό

Οικολογήματα Διαδραστική παράσταση κουκλοθέατρου με τρεις ιστορίες του Βαγγέλη Ηλιόπουλου από την ομάδα Κοκου-Μουκλό ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Τρίτη 3 Ιουλίου / ώρα 20:30 Πλατεία Άρεως Έκθεση Βιβλίου Τετάρτη 4 Ιουλίου / ώρα 20:00 Κλωνατζίδικα Σκακιέρα Οικολογήματα Διαδραστική παράσταση κουκλοθέατρου με τρεις ιστορίες του

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2006 ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ. Παρασκευή 25 Αυγούστου έως και Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2006 ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ. Παρασκευή 25 Αυγούστου έως και Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2006 ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ Παρασκευή 25 Αυγούστου έως και Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Είσοδος ελεύθερη Φίλες και φίλοι, η παλιά πόλη του Ηρακλείου αλλάζει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/7/2014 ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/7/2014 ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ Πρόγραμμα εκδηλώσεων του καλοκαιριού στην Τριφυλία ΤΕΤΑΡΤΗ 16/7/2014 ΩΡΑ 21:00 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ (ΛΙΜΕΝΟΒΡΑΧΙΟΝΑΣ) ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΙΣΟΔΟ) ΩΡΑ 21:00 ΦΙΛΙΑΤΡΑ (ΑΙΘΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ. 3 ΑΠΕΡΓΗ ΚΑΛΥΨΩ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΥΠΡΟΥ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ Διδασκαλία - Επίδοση I ΑΙΘΟΥΣΑ "ΜΟΡΦΟΥ"

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ. 3 ΑΠΕΡΓΗ ΚΑΛΥΨΩ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΥΠΡΟΥ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ Διδασκαλία - Επίδοση I ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΟΡΦΟΥ 1 ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - 2 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΛΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ - 3 ΑΠΕΡΓΗ ΚΑΛΥΨΩ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΥΠΡΟΥ - Διδασκαλία - Επίδοση I "ΜΟΡΦΟΥ" 4 ΑΡΓΥΡΙΔΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αγωγή Επαρχιακού Δικαστηρίου αρ. 2715/09, Νίκος Οικονομίδης εναντίον Δήμου Στροβόλου

Αγωγή Επαρχιακού Δικαστηρίου αρ. 2715/09, Νίκος Οικονομίδης εναντίον Δήμου Στροβόλου Αρ Φακ: 6.31.01 25 Μαΐου 2012 Κυρίους Γιάννο Κατσουρίδη Ανδρέα Παπαχαραλάμπους Σταύρο Γερολατσίτη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Δημήτρη Τσίγκη Μαρία Πασχάλη Στέλλα Αυλωνίτη Βαλεντίνο Πολυκάρπου Μάριο

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Με τιμή

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Με τιμή Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις επετειακές εκδηλώσεις των 90 χρόνων Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος. Με τιμή Ο Μητροπολίτης

Διαβάστε περισσότερα

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία

Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας Τελετή Αποφοίτησης 29 Ιουνίου 2017 Βραβεία 1. Βραβείο Συνεργατισμού ( 350) Απονέμεται στον άριστο σε ήθος τελειόφοιτο μαθητή με την υψηλότερη γενική βαθμολογία. Σταύρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ, 07 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΔΡΕΣ 1500Μ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 16 ΕΤΩΝ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ, 07 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΔΡΕΣ 1500Μ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 16 ΕΤΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ, 07 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΔΡΕΣ 1500Μ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 16 ΕΤΩΝ 1 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ 03.04.03 ΓΣΟ 4.17.0 2 ΜΑΧΑΛΕΚΚΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ 16.02.02

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΦΕΣΤΙΒΑΛ Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.: «Χοροί

Διαβάστε περισσότερα

«Νεαροί Πρεσβευτές Τουρισμού» Προτεινόμενες Εκδρομές για Επαρχία Λεμεσού

«Νεαροί Πρεσβευτές Τουρισμού» Προτεινόμενες Εκδρομές για Επαρχία Λεμεσού «Νεαροί Πρεσβευτές Τουρισμού» Προτεινόμενες Εκδρομές για Επαρχία Λεμεσού Διαδρομή ΛΕΜ - Α: «Από τον Μεσαίωνα μέχρι σήμερα. Κάστρο Λεμεσού- Περπάτημα στην Παλιά Πόλη- Παττίχειο Ιστορικό Αρχείο» 8:15-8:30

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ "Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ"

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ "Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ" Tο πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το εξής: ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 18:00 Ο Δήμαρχος Πειραιά

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο μαθήματος 2 Η Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά Το παράδειγμα του Ρεμπέτικου

Σχέδιο μαθήματος 2 Η Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά Το παράδειγμα του Ρεμπέτικου Σχέδιο μαθήματος 2 Η Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά Το παράδειγμα του Ρεμπέτικου Α. Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: έννοια και σημασία της Άξονες συζήτησης Διαφορετικές εκφάνσεις της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς

Διαβάστε περισσότερα