ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ /2 26/2/2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ /2 26/2/2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ"

Transcript

1 1 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ /2 26/2/2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 7.00 μ.μ. Πλατεία Μαρίνας Λεμεσού Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με τη Μαρίνα Λεμεσού προετοιμάζουν την πόλη να μπει σε καρναβαλίστικους ρυθμούς. Τη μουσική διάθεση θα δώσουν στην κεντρική πλατεία η Χορωδία Αρίονες ενώ το ρυθμό οι Μαζορέττες Λεμεσού. Θα ακολουθήσει παρέλαση που θα καταλήξει στο Πολιτιστικό Κέντρο «Τρακασόλ» για τα εγκαίνια της έκθεσης «Λεμεσιανό Καρναβάλι 2016» μ.μ. Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ Ο Δήμος Λεμεσού, σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου Τμήμα Λεμεσού, παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας «Λεμεσιανό Καρναβάλι 2016» και μία επιλογή φωτογραφιών από τις Καρναβαλίστικες εκδηλώσεις. Μια αλλιώτικη έκθεση καρναβαλίστικων κοστουμιών θα σας περιμένει. Την εκδήλωση στηρίζει το Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή από 14 μέχρι 16 Φεβρουαρίου Ώρες λειτουργίας 15/2/2017 Τετάρτη π.μ μ.μ. και 3.00 μ.μ μ.μ. 16/2/2017 Πέμπτη π.μ μ.μ. Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 6:00 μ.μ. Δημοτικό Μέγαρο Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με την Ένωση Αυτοδίδακτων Ζωγράφων (Λεμεσού) διοργανώνουν έκθεση με θέμα «Καρναβάλι 2017». Συμμετέχει η χορωδία του Δήμου Κάτω Πολεμιδιών μ.μ. Αίθουσα Τέχνης Θεομάρια (οδός Βασιλίσσης Καρλόττας 7 & Ελένης Παλαιολογίνας) Η Αίθουσα Τέχνης Θεομάρια διοργανώνει για 11η συνεχή χρονιά έκθεση μάσκας από διάφορες χώρες του κόσμου και καλλιτεχνική έκθεση με χάρτινες και κεραμικές μάσκες της Βέρας Ευθυμίου Παρλαλίδου από 15 μέχρι 25 Φεβρουαρίου. Συμμετέχουν οι Κανταδόροι Λεμεσού. Τα εγκαίνια των εκθέσεων θα τελέσει ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης. ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 16 Φεβρουαρίου π.μ.

2 2 Καρναβαλίστικο ξεφάντωμα με ζωντανή μουσική και κέρασμα μπροστά από το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού (οδός Γλάδστωνος) και στην Τράπεζα Κύπρου (οδός Αγίου Ανδρέου έναντι Αγίας Νάπας) μ.μ Οι «Κανταδόροι Λεμεσού» τραγουδούν στην Πλατεία Σαριπόλου για όλο τον κόσμο μ.μ. Δημοτικό Μέγαρο Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο με τη Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού και τις Μαζορέττες Λεμεσού σε πομπή θα κατευθυνθούν προς την πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο) μ.μ. Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου Η πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο) ζωντανεύει και μας παρασέρνει στους ρυθμούς του Καρναβαλιού παρέα με τον μουσικό παραγωγό ραδιοφώνου Μάριο Παπαδόπουλο. Το γλέντι συνεχίζεται με το συγκρότημα Lime & Sol και την ομάδα κρουστών Batukiniο σε ρυθμούς σάλσα μ.μ. Η Βασίλισσα του Καρναβαλιού με θέμα «Το Βαθύ Μπλε της Μεσογείου» σε εντυπωσιακό άρμα θα εισέλθει πανηγυρικά στην πόλη με τη συνοδεία της. Τη Βασίλισσα θα πλαισιώνουν ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, η βασιλική οικογένεια, η Χορωδία Μοντέρνοι Καιροί και οι Κανταδόροι Γιωργαλλέτου, η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού, οι Μαζορέττες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών, η ομάδα κρουστών Batukinio και οι Μαζορέττες Λεμεσού. Εδώ Λεμεσός! Κοπιάστε όλοι μεταμφιεσμένοι! Η παρέλαση θα ξεκινήσει από την Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου και θα ακολουθήσει τη διαδρομή: Ανεξαρτησίας, Αγίου Ανδρέου, Καραϊσκάκη (Δημοτική Βιβλιοθήκη), Στασίνου, Ανδρέα Δρουσιώτη και θα καταλήξει στην Πλατεία Ηρώων. Θα ακολουθήσει ένα καρναβαλίστικο ξεφάντωμα με τραγούδι και χορό από το συγκρότημα Ritmo di Carnaval. Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 7.30 μ.μ. Παιδικές Χορωδίες Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Καντάδες και καρναβαλίστικα τραγούδια από την Παιδική Χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού, το Μουσικό Εργαστήρι, την Παιδική χορωδία και το Piccolo της Επιλογής, τη Χορωδία Αρμονία, την Παιδική Χορωδία Μελωδίες και Χρώματα, την Ορχήστρα Ωδείου Ελικώνας και την Παιδική Χορωδία των Ονείρων. Γενική Είσοδος: 5 Σάββατο 18 Φεβρουαρίου π.μ. Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού (οδός Γλάδστωνος) Το τρενάκι του Δήμου Λεμεσού (δωρεά του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού) θα πραγματοποιεί διαδρομές στο κέντρο της πόλης. Η πρώτη στις 10.30π.μ. με το

3 3 Μουσικό Εργαστήρι και το Piccolo της Επιλογής να τραγουδά καρναβαλίστικα τραγούδια ενώ θα ακολουθήσουν άλλες διαδρομές για τα υπόλοιπα παιδιά που θα προσέλθουν στον χώρο. Στην εσωτερική αυλή του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού ο Δήμος Λεμεσού θα λειτουργεί Εργαστήρι Κέρινων Αυγών. Παράλληλα θα λειτουργεί Εργαστήρι Πελλόμασκας. Φέρτε μαζί σας τα πολύχρωμα πατσιαούρκα σας για να σας ντύσουμε Πελλόμασκα! π.μ μ.μ. Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο) Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με το ραδιοφωνικό σταθμό Choice FM διοργανώνουν για 9η συνεχόμενη χρόνια το κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού (συμμετοχές στο πληροφορίες στο τηλ ) 3.00 μ.μ. Οι Ποδηλατικοί Όμιλοι Λεμεσού, ΤΕΠΑΚ και Τόχνης με καρναβαλίστικη διάθεση ποδηλατούν μέσα στη πόλη. Εκκίνηση και Τερματισμός: Πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου μ.μ. Εκδήλωση Κανταδόρων έξω από το κτίριο της Ελληνικής Τράπεζας. (Γλάδστωνος 52) Η Ελληνική Τράπεζα σε συνεργασία με τους «Κανταδόρους Λεμεσού» διοργανώνουν εκδήλωση με καντάδες και καρναβαλίστικα τραγούδια. Τραγουδούν οι Κανταδόροι της ΕΔΟΝ, η Χορωδία Μοντέρνοι Καιροί, η Χορωδία Αρίονες και οι «Κανταδόροι Λεμεσού». Θα προσφέρεται δωρεάν ποτό μ.μ. Studio 8 School of Art & Design (Πάνου Σολομωνίδη 22) Ο Δήμος Λεμεσού και το Studio 8 School of Art & Design σας προσκαλούν στην εκδήλωση «Aναβίωση του Παλιού Καρναβαλιού της Λεμεσού». Την εκδήλωση θα προλογίσει ο κος Μίμης Σοφοκλέους, επιστημονικός διευθυντής του Ιστορικού Αρχείου Λεμεσού, ενώ τα εγκαίνια θα τελέσει ο Δήμαρχος Λεμεσού κος Νίκος Νικολαΐδης. Ο Δήμος Λεμεσού ανακατασκευάζει και παρουσιάζει το σατιρικό άρμα του καλλιτέχνη Κώστα Μαυρογένη, κατασκευής 1968, με θέμα "Όλα για την πρωτεύουσα". Το άρμα θα παρουσιαστεί στον ίδιο ακριβώς χώρο όπου ο καλλιτέχνης δημιουργούσε για 40 και πλέον χρόνια. Φωτογραφίες και μακέτες παλιών σατιρικών αρμάτων θα εκτίθενται στον χώρο. Κυριακή 19 Φεβρουαρίου π.μ. Παιδική καρναβαλίστικη παρέλαση Εκκίνηση: Παραλιακός Δρόμος, απέναντι από το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη Κατάληξη: Δημόσιος Κήπος (νότια είσοδος) μ.μ. Εκδήλωση Κανταδόρων έξω από το Πέραμα Τραγουδούν για σας οι Κανταδόροι Γιωργαλλέτου. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον ιδρυτή της ομάδας, α. Γιώργο Γιωργαλλέτο.

4 4 Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου Κανταδόροι σκορπούν τις μελωδίες τους στις συνοικίες της Λεμεσού 7.30 μ.μ. Οι Κανταδόροι Γιωργαλλέτου στην Αγία Φύλα. Τρίτη 21 Φεβρουαρίου Κανταδόροι σκορπούν τις μελωδίες τους στις συνοικίες της Λεμεσού 7.30 μ.μ. Η Ομάδα Κυπρίων Κανταδόρων στο Ζακάκι μ.μ. Η Χορωδία Μοντέρνοι Καιροί στις συνοικίες Αποστόλου Ανδρέα και Αγίου Ιωάννη μ.μ. Οι Κανταδόροι ΕΔΟΝ στον Άγιο Νικόλαο μ.μ. Παρέλαση Πελλόμασκας Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με την Εφημερίδα «Λεμεσός» διοργανώνουν τη νυχτερινή παρέλαση της Πελλόμασκας. Της παρέλασης θα προπορεύεται η Βασιλίσσα του Καρναβαλιού ντυμένη Πελλόμασκα. Εκκίνηση: Πλατεία Ηρώων/ Κατάληξη: Πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου 8.30 μ.μ. «Ο χορός της Τρίτης», Πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου Ο Δήμος Λεμεσού καλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, να έρθουν μασκαρεμένοι για ένα αλλιώτικο καρναβαλίστικο ξεφάντωμα με μουσική και χορό. Διαγωνισμός ΠΕΛΛΟΜΑΣΚΑΣ και ΕΞΥΠΝΗΣ ΜΑΣΚΑΣ Βραβεία για τις τρεις καλύτερες αμφιέσεις. Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 7.30 μ.μ. Ανδρική Τετραφωνία Λεμεσού Πολιτιστικό Κέντρο «Τρακασόλ» (Μαρίνα Λεμεσού) Συναυλία της Ανδρικής Τετραφωνίας Λεμεσού με καντάδες και καρναβαλίστικα τραγούδια. Την εκδήλωση στηρίζει το Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ μ.μ. Πλατεία Πανεπιστημίου (ΤΕΠΑΚ) O Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Klik FM και το Choice FM διοργανώνουν για 4η συνεχόμενη χρόνια το καρναβαλίστικο Big Street Party. Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 7.30 μ.μ. ΒΡΑΔΙΝΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΔΑΡΑΤΗ Εκκίνηση: Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο) Κατάληξη: Πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με τον σύνδεσμο Φίλοι Λεμεσιανού Καρναβαλιού διοργανώνουν και φέτος τη Βραδινή Καρναβαλίστικη Ποδαράτη.

5 μ.μ. Καρναβαλίστικος χορός Πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου Η Χορωδία των Ονείρων και η Ελένα Σολέα με τη 15μελή ορχήστρα τους υπό τη διεύθυνση του Κωνσταντίνου Ζορμπά, σας προσκαλούν να τραγουδήσετε και να χορέψετε στους ρυθμούς του πιο ανατρεπτικού καρναβαλίστικου προγράμματος. Διαγωνισμός ΠΕΛΛΟΜΑΣΚΑΣ και ΕΞΥΠΝΗΣ ΜΑΣΚΑΣ Βραβεία για τις τρεις καλύτερες αμφιέσεις. Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 7.00 μ.μ. Πλατεία Μαρίνας Λεμεσού Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με τη Μαρίνα Λεμεσού διοργανώνουν βραδιά Κανταδόρων. Διαδρομή: Οδός Ειρήνης Οίκημα Πολιτιστικού Ομίλου Μοντέρνοι Καιροί, σταθμός στην Πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου με κατάληξη την Πλατεία Μαρίνας Λεμεσού. Συμμετέχουν η Χορωδία Μοντέρνοι Καιροί, οι «Κανταδόροι Λεμεσού», η Χορωδία Αρίονες, οι Κανταδόροι της ΕΔΟΝ, η Χορωδία του Πολιτιστικού Ομίλου Υπαλλήλων ΑΗΚ και ο Πολιτιστικός Όμιλος Γιαλλούρα. Σάββατο 25 Φεβρουαρίου π.μ. Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού (οδός Γλάδστωνος) Το τρενάκι του Δήμου Λεμεσού (δωρεά του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού) θα πραγματοποιεί διαδρομές στο κέντρο της πόλης. Η πρώτη στις 10.30π.μ. με το Μουσικό Εργαστήρι και το Piccolo της Επιλογής να τραγουδά καρναβαλίστικα τραγούδια ενώ θα ακολουθήσουν άλλες διαδρομές για τα υπόλοιπα παιδιά που θα προσέλθουν στον χώρο μ.μ. Η Λέσχη Παλαιού Αυτοκινήτου Λεμεσού σε καρναβαλίστικη διαδρομή μέσα στην πόλη. Θα ξεκινήσουν από το χώρο στάθμευσης Εναερίου με κατάληξη την Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου μ.μ. Παρέλαση Κανταδόρων Ομάδες Κανταδόρων θα συγκεντρωθούν έξω από το Δημοτικό Μέγαρο στις 6.00 μ.μ. και στις 6.30μ.μ. θα ξεκινήσουν μια μελωδική περιδιάβαση σε δρόμους της πόλης. Από τις 5.00μ.μ. θα τραγουδούν στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου το Φωνητικό Σχήμα Γεωργίας Πρωτοπαπά, η χορωδία Μουσικές Περιπλανήσεις και η Χορωδία Εμμέλεια. Ο Δήμος Λεμεσού σας προσκαλεί να τραγουδήσετε και να χορέψετε με τους Κανταδόρους στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου. Θα προσφέρεται δωρεάν κρασί. Κυριακή 26 Φεβρουαρίου Μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ Εκκίνηση: Κυκλοφοριακός Κόμβος Αγίου Νικολάου Κατάληξη: Φώτα τροχαίας Συμιλλίδη

6 μ.μ. Παρέλαση Φιλαρμονικής Δήμου Λεμεσού, Μαζορέττων Σώματος Κυπρίων Οδηγών, Κανταδόρων, της ομάδας κρουστών Batukinio, και των Μαζορέττων Λεμεσού μ.μ. Παρέλαση με επικεφαλής τη Βασίλισσα του Καρναβαλιού με θέμα «Το Βαθυ Μπλε της Μεσογείου» και τη συνοδεία της, με άρματα και ομάδες πεζών στους ρυθμούς της ενιαίας μουσικής. Η συγκέντρωση των αρμάτων θα αρχίσει από τις 8.30π.μ. κατά μήκος της Λεωφόρου Μακαρίου Γ, από τα φώτα τροχαίας Εναερίου μέχρι τον κυκλοφοριακό κόμβο Αγίου Νικολάου. Κατά τη διάρκεια της καρναβαλίστικης παρέλασης ο Δήμος Λεμεσού θα τιμήσει συμπολίτες μας για την πολύτιμη προσφορά τους στο Λεμεσιανό καρναβάλι μ.μ. Υπαίθριος Καρναβαλίστικος Χορός Πλατεία Παλιού Λιμανιού Αποχαιρετούμε το Λεμεσιανό καρναβάλι με Πανηγυρικό υπαίθριο καρναβαλίστικο χορό, μασκαρεμένους και μουσική. Διαγωνισμός ΠΕΛΛΟΜΑΣΚΑΣ και ΕΞΥΠΝΗΣ ΜΑΣΚΑΣ Βραβεία για τις τρεις καλύτερες αμφιέσεις μ.μ Παρέλαση των Μαζορέττων Λεμεσού και της Ομάδας Κρουστών Batukinio. Η παρέλαση θα ξεκινήσει από την πλατεία της Μαρίνας Λεμεσού και θα καταλήξει στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού. Το πρόγραμμα υπόκειται σε απρόβλεπτες αλλαγές. Για πληροφορίες : Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Δήμου Λεμεσού Τηλ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Την Τσικνοπέμπτη 16/2/2017, χρησιμοποιήστε τους ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης στο κέντρο της πόλης και τους Δημοτικούς χώρους στάθμευσης στην επίχωση, στη Σπύρου Αραούζου και στην οδό Αγκύρας. Για την Παιδική Παρέλαση 19/2/2017 και τη Μεγάλη Παρέλαση 26/2/2016, χρησιμοποιήστε δωρεάν τους χώρους στάθμευσης του ΤΕΠΑΚ, τον χώρο στάθμευσης Συκοπετρίτη, έναντι Δημοτικού Πολιτιστικού Κέντρου «Πάνος Σολομωνίδης» και όλους τους δημοτικούς χώρους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015: Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 12 Φεβρουαρίου Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 7.30μ.μ. Πολιτιστικό Κέντρο «ΤΡΑΚΑΣΟΛ» τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου - Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ /2 18/2/2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ /2 18/2/2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2018 8/2 18/2/2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 Φεβρουαρίου 7.00μ.μ. Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ Ο Δήμος Λεμεσού, σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου Τμήμα Λεμεσού, παρουσιάζει την έκθεση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014 20/2 2/3/2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014 20/2 2/3/2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014 20/2 2/3/2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 7.30μ.μ. Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης» (πρώην λιθογραφείο Κουβά, οδός Π. Σολομωνίδη, πάροδος Γλάδστωνος) Ο Δήμος Λεμεσού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ /3 13/3/2016 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ /3 13/3/2016 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2016 3/3 13/3/2016 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 7.00μ.μ. Πλατεία Μαρίνας Λεμεσού Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με τη Μαρίνα Λεμεσού προετοιμάζουν την πόλη να μπει σε καρναβαλιστικούς ρυθμούς.

Διαβάστε περισσότερα

Σας καλωσορίζω στη δημοσιογραφική διάσκεψη για το Λεμεσιανό Καρναβάλι 2019.

Σας καλωσορίζω στη δημοσιογραφική διάσκεψη για το Λεμεσιανό Καρναβάλι 2019. Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη για Το Λεμεσιανό Καρναβάλι 2019, που έγινε στο εστιατόριο IL GUSTO την Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019 στις 11.30 πμ Σας καλωσορίζω

Διαβάστε περισσότερα

Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού

Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού Τη Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 στις 9.00 π.μ. ο κ. Ν. Νικολαϊδης, Δήμαρχος θα απευθύνει χαιρετισμό στην έναρξη των πανελλήνιων μαθητικών αγώνων πετόσφαιρας, που διοργανώνονται

Διαβάστε περισσότερα

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου. Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου. Συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Θαυμάτων Χώρος στάθμευσης Εναερίου Χριστουγεννιάτικο Χωριό των Θαυμάτων Σάββατο 24 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Εγκαίνια και φωταγώγηση του χωριού από το Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου.

Διαβάστε περισσότερα

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 4.15μ.μ. 5.00μ.μ. Η Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων και η Παιδική Χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού με τη συμμετοχή της

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ.

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ. 1 Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 στις 6.00 μ.μ. Όπως κάθε χρόνο, αυτή την εποχή, η Λεμεσός ετοιμάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου. Έλκηθρο του Άη Βασίλη. Χριστούγεννα στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου. Έλκηθρο του Άη Βασίλη. Χριστούγεννα στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. Παιδική Χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Ανδρέα Χρίστου, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στις 6.00 μ.μ.

Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Ανδρέα Χρίστου, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στις 6.00 μ.μ. 1 Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Ανδρέα Χρίστου, στη δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα τη Γιορτή του Κρασιού, τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 στις 6.00 μ.μ. Όπως κάθε χρόνο, αυτή την εποχή, η Λεμεσός ετοιμάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Δημοτική Κοινότητα Βελεστίνου

Δημοτική Κοινότητα Βελεστίνου ΑΠΟΚΡΙΑ 2013 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Δημοτική Κοινότητα Βελεστίνου Δευτέρα 11-3-2013 έως την Καθαρά Δευτέρα Πεζόδρομος Βελεστίνου Καρουζέλ, τρενάκι, φουσκωτό παιχνίδι για τους μικρούς

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο 79

Ενημερωτικό Δελτίο 79 Τεύχος 79 Ιανουάριος - Μάρτιος 2017 1 Συντονιστικό Συμβούλιο Πολιτιστικών Φορέων Λεμεσού Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Άρθρο Η Κληρονομιά μας : Καρναβάλι Λεμεσού Ενημερωτικό Δελτίο 79 Θέματα που απασχόλησαν

Διαβάστε περισσότερα

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου 1 Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 5.00μ.μ. 6.00μ.μ. Παιδική Χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων του Παπαδάκειου Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου έντρου. Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου. Χριστούγεννα στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου. Κυριακή 7 εκεµβρίου

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου έντρου. Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου. Χριστούγεννα στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου. Κυριακή 7 εκεµβρίου Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου έντρου Παρασκευή 28 Νοεµβρίου 5.00µ.µ. 6.00µ.µ. Παιδική Χορωδία του Παπαδάκειου ηµοτικού Ωδείου Λεµεσού Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων του Παπαδάκειου ηµοτικού Ωδείου

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις:

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις: ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις: 1

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σάββατο 6 Φεστιβάλ Παιδιού Δημόσιος Κήπος (Δημοτικό Μέγαρο) Ώρα: 6:00 μ.μ. Οργανωτής: Επιτροπή Προστασίας και Ευημερίας Παιδιού Πάφου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σάββατο 6 Φεστιβάλ Παιδιού Δημόσιος Κήπος (Δημοτικό Μέγαρο) Ώρα: 6:00 μ.μ. Οργανωτής: Επιτροπή Προστασίας και Ευημερίας Παιδιού Πάφου. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ Δευτέρα 1 «Γιορτή Κατακλυσμού» 2015 - (3η ημέρα / λήξη) α) Παραδοσιακά Θαλάσσια Αγωνίσματα Λιμανάκι, Κάτω Πάφος Ώρα: 4:00 μ.μ. Οργανωτές: Δήμος Πάφου, σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο

Διαβάστε περισσότερα

A/A ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΣ

A/A ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ «Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ» ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2010 A/A ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΣ 5 30-Ιουλ-2010 Παρασκευή Λαϊκή και Δηµοτική Βραδιά στον Κάβαλο µε την ορχήστρα

Διαβάστε περισσότερα

Αστροπαρατήρηση στον ουρανό της Λεμεσού

Αστροπαρατήρηση στον ουρανό της Λεμεσού Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Γιορτής του Κατακλυσμού που διοργανώνει ο Δήμος Λεμεσού, τη Δευτέρα, 20/06/2016 από τις 8.00μ.μ. 11.00μ.μ.στην αποβάθρα του Παλιού Λιμανιού, Αστροπαρατήρηση στον ουρανό της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2013 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΠΟΣ 12/12/2012 Τετάρτη 10:00-17:00-20:00 Έναρξη Έκθεσης «Σαν παραμύθι 18 χρόνια καρναβάλι των μικρών» Διάρκεια Έκθεσης έως 31/3/2013 Αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2013 ΚΥΡΙΑΚΗ, 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 11.00 π.μ. ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ. Από τον Βασιλιά Άσωτο Διοργάνωση: Δήμος 11.00 π.μ. ΠΕΡΑΝΤΖΑΔΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ. Δρόμοι με κατάληξη στην Κεντρική Πλατεία.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ "Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ"

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ "Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ" Tο πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το εξής: ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 18:00 Ο Δήμαρχος Πειραιά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Mε επιτυχία τα «Τσικνίσµατα» στον Δήµο Μινώα Πεδιάδας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Mε επιτυχία τα «Τσικνίσµατα» στον Δήµο Μινώα Πεδιάδας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ Αρκαλοχώρι,01-03-2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Mε επιτυχία τα «Τσικνίσµατα» στον Δήµο Μινώα Πεδιάδας. Πλήθος κόσµου ξεφάντωσε εχθές στα «Τσικνίσµατα» που πραγµατοποιήθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2009 96 1. Αξιοποίηση της Παραλίας (Ακτή Ολυμπίων) 4.954.944 3.239.322 199.036 1.708.601 1.708.601 Από νέα χρηματοδότηση - Επέκταση υφιστάμενου 2. Χώρος Επίχωσης Κατασκευή προβλήτας κατά μήκος της επίχωσης

Διαβάστε περισσότερα

Αριστοτέλεια 2011. Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά»

Αριστοτέλεια 2011. Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλεια 2011 Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Περιεχόμενα Έναρξη χειμερινών εκδηλώσεων 3 Εγκαίνια της χριστουγεννιάτικης γιορτής «Παραμυθοχώρα» 4 Παραμύθι χωρίς όνομα

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις :

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις : ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Άργους Ορεστικού Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2011 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2011 ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΩΡΟΣ 17/1/2011 ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 18/1/2011 ΤΡΙΤΗ ΠΡΩΙ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 19/1/2011 ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΩΙ ΡΙΟΝ 20/1/2011 ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΩΙ ΜΕΣΣΑΤΙΔΑ,

Διαβάστε περισσότερα

Ο παιδικός αγώνας θα αρχίσει στις 11πμ. Όριο συμμετοχών 200 παιδιά.

Ο παιδικός αγώνας θα αρχίσει στις 11πμ. Όριο συμμετοχών 200 παιδιά. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Σωματείο Δρομέων ΕΥ ΖΗΝ, έχοντας την υποστήριξη του Δήμου Λεμεσού, προκηρύσσουν τον εταιρικό φιλανθρωπικό αγώνα σκυταλοδρομίας 4 Χ 4km, που θα

Διαβάστε περισσότερα

6 ΦΩΤΟ ΩΡΕΣ ΚΟΨ Ι Μ Ο Τ Η Σ Β Α Σ Ι ΛΟ Π Ι ΤΑ Σ Γ Ι Α ΤΟ 2 0 15 ΕΟ Ρ ΤΑ Σ Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Έκθεση Φωτογραφίας

6 ΦΩΤΟ ΩΡΕΣ ΚΟΨ Ι Μ Ο Τ Η Σ Β Α Σ Ι ΛΟ Π Ι ΤΑ Σ Γ Ι Α ΤΟ 2 0 15 ΕΟ Ρ ΤΑ Σ Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Έκθεση Φωτογραφίας Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου Κύπρου Τμήμα Λεμεσού Ενημερωτικό Δελτίο (Ιανουάριος/ Φεβρουάριος 2015) ΚΟΨ Ι Μ Ο Τ Η Σ Β Α Σ Ι ΛΟ Π Ι ΤΑ Σ Γ Ι Α ΤΟ 2 0 15 ΕΟ Ρ ΤΑ Σ Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Η ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΡΞΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ «ΝΑΟΥΣΑ-ΑΠΟΚΡΙΑ 2012»: ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΣΑΤΙΡΑ στην ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Τα αυθεντικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη Ναουσαίικη Αποκριά, η παράδοση και η σάτιρα, ξεχωρίζουν στο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Κόψιμο της Βασιλόπιτας Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος Ι. Ιανουάριος Φεβρουάριος 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Κόψιμο της Βασιλόπιτας Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος Ι. Ιανουάριος Φεβρουάριος 2018 Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ιανουάριος Φεβρουάριος 2018 Μέλος της FIAP Τεύχος Ι Κόψιμο της Βασιλόπιτας 2018 Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018, 6.00μμ Αίθουσα εκδηλώσεων του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014'

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' Φ Ε Β Ρ Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2014, ώρα: 18:00 μ.μ. ΗΜΕΡΙΔΑ υπό την Αιγίδα του Δήμου Πεντέλης με Θέμα: «Ο Ρόλος της

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αγγέλων Πόλις

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αγγέλων Πόλις Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αγγέλων Πόλις ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΑ «ΛΑΓΚΑΔΑΣ: ΑΓΓΕΛΩΝ ΠΟΛΙΣ» 01/12/2011 (ΠΕΜΠΤΗ) 19.00 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ (support από MOTHERWHAT) 02/12/2011 (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου»

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου» Κυριακή 7/12/2014 ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015 «Δος μου το χέρι σου» -Τ.Κ Ερμητσίου ώρα 4:30μμ κεντρική πλατεία Ο Σύλλογος Γυναικών Ερμητσίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με

Διαβάστε περισσότερα

10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου καφετέρια του κ.

10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου καφετέρια του κ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Η Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» του Δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου, καλεί τα μέλη και τους φίλους της, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Παρασκευή 10

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Γιορτή του Κρασιού 2013 29 Αυγούστου 8 Σεπτεμβρίου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Γιορτή του Κρασιού 2013 29 Αυγούστου 8 Σεπτεμβρίου 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Γιορτή του Κρασιού 2013 29 Αυγούστου 8 Σεπτεμβρίου Εγκαίνια της Γιορτής στον Δημόσιο Κήπο. Πέμπτη 29/08/2013, 8.00μ.μ. Φιλαρμονική Δήμου Λεμεσού. Χαιρετισμός από το Δήμαρχο Λεμεσού. Επίσημα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΑΤΙΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ & ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ «5 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» Θέμα: «Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ:

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΑΤΙΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ & ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ «5 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» Θέμα: «Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΑΤΙΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ & ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ «5 Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» Θέμα: «Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΠΡΟΣΩΠΑ, ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κυριακή 6 Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Μαρκίδειο Θέατρο Ώρα: 4:30 μ.μ. / Τιμή: 7 Οργανωτής: Ωδείο Άσπας Βασιλείου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κυριακή 6 Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Μαρκίδειο Θέατρο Ώρα: 4:30 μ.μ. / Τιμή: 7 Οργανωτής: Ωδείο Άσπας Βασιλείου. ΕΚΘΕΣΗ Τρίτη 1 Διάρκεια: 1-6 Δεκεμβρίου Οργανωτής: Αυγουστίνος Κοντός. ΣΥΝΑΥΛΙΑ Πέμπτη 3 Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου με τίτλο: «Το Αναπάντητο Ερώτημα» Σολίστ: Αννίνη Τσιούτη Μαέστρος: Χριστίνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ Παρασκευή 10/2 19.00 Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής του Γιώργου Σκυλογιάννη µε θέµα Η ποιητική του εικαστικού λόγου στον εκθεσιακό χώρο του Πνευµατικού Κέντρου

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε τα μέλη της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) για την παραχώρηση φωτογραφιών τους που κοσμούν τη Στέγη την περίοδο αυτή

Ευχαριστούμε τα μέλη της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) για την παραχώρηση φωτογραφιών τους που κοσμούν τη Στέγη την περίοδο αυτή Καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για το κόψιμο της ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 26/1/2013 ώρα 11πμ στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Λεμεσό Παρευρισκόμενοι ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΜΕΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Το ανακαινισμένο κτίριο που στεγάζει τον ιστορικό μας Σύλλογο

Το ανακαινισμένο κτίριο που στεγάζει τον ιστορικό μας Σύλλογο Το ανακαινισμένο κτίριο που στεγάζει τον ιστορικό μας Σύλλογο Η Χωριστή Δράμας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Η Αναγεννηθείσα Μακεδονία ή απλά ο Σύλλογος όπως για χάρη συντομίας τον αποκαλούν οι Χωριστιανοί,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2010 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2010 ΗΜ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΩΡΟΣ 15/1/2010 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Πρωί & ΤΕΛΑΛΗΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ 12:00 #ΤΕΛΑΛΗΣ # ΤΗΣ 16/1/2010 ΣΑΒΒΑΤΟ # 4ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

«Νεαροί Πρεσβευτές Τουρισμού» Προτεινόμενες Εκδρομές για Επαρχία Λεμεσού

«Νεαροί Πρεσβευτές Τουρισμού» Προτεινόμενες Εκδρομές για Επαρχία Λεμεσού «Νεαροί Πρεσβευτές Τουρισμού» Προτεινόμενες Εκδρομές για Επαρχία Λεμεσού Διαδρομή ΛΕΜ - Α: «Από τον Μεσαίωνα μέχρι σήμερα. Κάστρο Λεμεσού- Περπάτημα στην Παλιά Πόλη- Παττίχειο Ιστορικό Αρχείο» 8:15-8:30

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΦΕΣΤΙΒΑΛ Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.: «Χοροί

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ 3 4 Ιουλίου 2013 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ Παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου «Του νεκρού αδελφού», θερινό σινεμά «Αλκυονίς»

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας 20 14 Δημοτικές Ενότητες: Είσοδος Ελεύθερη Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Χάλκειας Αποδοτίας, Πλατάνου, Πυλήνης Όμορφες βραδιές καλοκαιριού,

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός. Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Χαιρετισμός. Αγαπητές φίλες και φίλοι, Χαιρετισμός Αγαπητές φίλες και φίλοι, Με μεγάλη μας χαρά, σας παρουσιάζουμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχει σχεδιάσει ο Δήμος μας με την επιμέλεια του Ν.Π. ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ και σε συνεργασία με Συλλόγους

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2016 Σύμφωνο Κεφιού Πόρου Αργοστολιού & Ληξουριού

ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2016 Σύμφωνο Κεφιού Πόρου Αργοστολιού & Ληξουριού ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2016 Σύμφωνο Κεφιού Πόρου Αργοστολιού & Ληξουριού Κυριακή 21 Φεβρουαρίου Αργοστόλι στην Κεντρική Πλατεία στις 10.30πμ «Το Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού», (Α ΦΑΣΗ) Όλες οι ομάδες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Σε αποκριάτικους ρυθµούς ο Δήµος Μινώα Πεδιάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Σε αποκριάτικους ρυθµούς ο Δήµος Μινώα Πεδιάδας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, 31-01-2018 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σε αποκριάτικους ρυθµούς ο Δήµος Μινώα Πεδιάδας Σε αποκριάτικους ρυθµούς κινείται πλέον ο Δήµος Μινώα Πεδιάδας,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2006.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2006. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2006. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2006 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 9.00 μ.μ. τιμή εισιτηρίου"!

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ 3 4 Ιουλίου 2013 3 και 4 Ιουλίου 2013 Παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου «του νεκρού αδελφού», θερινό σινεμά «Αλκυονίς» στη Ν. Πέραμο.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΨΗ 9 Δεκεμβρίου 2010

ΣΥΣΚΕΨΗ 9 Δεκεμβρίου 2010 ΣΥΣΚΕΨΗ 9 Δεκεμβρίου 2010 Πραγματοποιήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2010 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στις 6μ.μ. σύσκεψη με παρόντες το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του Συντονιστικού, το Δήμαρχο Λεμεσού Ανδρέα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013 ΣΑΒΒΑΤΟ 8/12/2012, 17:00 & 19:00, Αίθουσα Εθιµοτυπίας ήµου Ρόδου Παιδική Θεατρική Παράσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ 3 4 Ιουλίου 2013 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ 3 και 4 Ιουλίου 2013 Παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου «του νεκρού αδελφού», θερινό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ. Στο Παραθαλάσσιο Πάρκο του Μόλου 3-5 Ιουνίου Σάββατο 3 Ιουνίου, Κυριακή 4 Ιουνίου & Δευτέρα 5 Ιουνίου

ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ. Στο Παραθαλάσσιο Πάρκο του Μόλου 3-5 Ιουνίου Σάββατο 3 Ιουνίου, Κυριακή 4 Ιουνίου & Δευτέρα 5 Ιουνίου ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ Στο Παραθαλάσσιο Πάρκο του Μόλου 3-5 Ιουνίου 2017 Αναλυτικά το Πρόγραμμα περιλαμβάνει: Σάββατο 3 Ιουνίου, Κυριακή 4 Ιουνίου & Δευτέρα 5 Ιουνίου Λαϊκή Γιορτή με κυπριακά προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Βρε παιδιά έφτασαν κιόλας Απόκριες! Τι λέτε παιδιά να επισκεφθούμε τις Κυκλάδες φέτος ; Τι είναι οι Απόκριες ;

Βρε παιδιά έφτασαν κιόλας Απόκριες! Τι λέτε παιδιά να επισκεφθούμε τις Κυκλάδες φέτος ; Τι είναι οι Απόκριες ; Βρε παιδιά έφτασαν κιόλας Απόκριες! Τι είναι οι Απόκριες ; Απόκριες ή Απόκρεω είναι η περίοδος που απέχουμε από το κρέας. Διαρκεί τρεις βδομάδες και τελειώνει σαράντα μέρες πριν το Πάσχα.Τις γιορτάζουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019 Πολιτιστικό Καλοκαίρι Πέμπτη 13/6/ 20:00 Μουσικοχορευτική παράσταση BOY BAND LEGENDS από τον Ανδρέα Γιωργαλλή Χώρος διεξαγωγής: Δημοτικό Αμφιθέατρο Παραλιμνίου Παρασκευή 14/6/ 20:00 Παραδοσιακό νησιώτικο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΑΤΡΟ Δευτέρα 9 Θεατρική παράσταση με τίτλο: «Το Χρώμα Είναι το πιο Δυνατό Χαστούκι» Μαρκίδειο Θέατρο Ώρα: 8:00 μ.μ. / Τιμή: 5

ΘΕΑΤΡΟ Δευτέρα 9 Θεατρική παράσταση με τίτλο: «Το Χρώμα Είναι το πιο Δυνατό Χαστούκι» Μαρκίδειο Θέατρο Ώρα: 8:00 μ.μ. / Τιμή: 5 MUSICAL SUNDAYS Κυριακή 1 Musical Sundays ΠΑΙΔΙΚΟ Κυριακή 1 Παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο: «Παθήματα Μαθήματα», από τους μύθους του Αισώπου / Τιμή: 5 Οργανωτής: Θεατρική Παιδική Σκηνή «Αιώρα». ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 4ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 Αίθουσα ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ. Πρόγραμμα

ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 4ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 Αίθουσα ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ. Πρόγραμμα ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 4ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 15-16-17-18-19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 Αίθουσα ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ Πρόγραμμα Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 Τελετή Έναρξης του Φεστιβάλ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2006 ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ. Παρασκευή 25 Αυγούστου έως και Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2006 ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ. Παρασκευή 25 Αυγούστου έως και Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2006 ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ Παρασκευή 25 Αυγούστου έως και Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Είσοδος ελεύθερη Φίλες και φίλοι, η παλιά πόλη του Ηρακλείου αλλάζει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ώρα 20:30 «Ο Καραγκιόζης Πειρατής» ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ώρα 21:30 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ με θέμα

Διαβάστε περισσότερα

16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση

16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση 16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση Στα πλαίσια της 16 ης Διεθνούς Εκπαιδευτικής Έκθεσης, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού συμμετέχει με δικό του περίπτερο με θέμα: «Έτος Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης»

Διαβάστε περισσότερα

- Βόλτα με το τραίνο στην πόλη τα ξωτικά και ο Αϊ Βασίλης. 11:00-15:00 Καλλιτεχνικά εργαστήρια απο το δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΤΑΣ-τμήμα βοηθών βρεφονηπιοκόμων

- Βόλτα με το τραίνο στην πόλη τα ξωτικά και ο Αϊ Βασίλης. 11:00-15:00 Καλλιτεχνικά εργαστήρια απο το δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΤΑΣ-τμήμα βοηθών βρεφονηπιοκόμων ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 16/12/2016: 18:30 ΕΓΚΑΙΝΙΑ - Βόλτα με το τραίνο στην πόλη τα ξωτικά και ο Αϊ Βασίλης - Φλάουτα απο το Μουσικό Σχολείο Άρτας - Συναυλία C-REAL - Φιλαρμονική Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ» - Παρουσίαση από

Διαβάστε περισσότερα

Καρναβάλι Νάουσας. digitalarchive

Καρναβάλι Νάουσας. digitalarchive digitalarchive publishing by tag Καρναβάλι Νάουσας Το Καρναβάλι της Νάουσας είναι ένα από τα πιο σημαντικά της Ελλάδας. Τα Μπουλούκια, οι Μπούλες και οι Γενίτσαροι αποτελούν παραδοσιακά, μοναδικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014

ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣΛΑΥΡΙΟΥ «Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ» αναβιώνει το έθιμο του Κλήδονα και τις φωτιές του Αϊ Γιάννη. Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 - Ώρα

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε μέρα χαρά τα Χριστούγεννα στην Ηλιούπολη

Κάθε μέρα χαρά τα Χριστούγεννα στην Ηλιούπολη Κάθε μέρα χαρά τα Χριστούγεννα στην Ηλιούπολη Ένα πλήρες πρόγραμμα για τις πιο χαρούμενες Χριστουγεννιάτικες γιορτές προσφέρει φέτος ο Δήμος στους κατοίκους της Ηλιούπολης και ιδιαίτερα στους μικρούς μας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ 1 Ομιλία Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαϊδη, στο 13 ο Επιστημονικό Συμπόσιο Προφορικής Ιστορίας, την Παρασκευή, Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017, στις 7.00 μ.μ στο πολιτικό κέντρο «Π. Σολομωνίδης» με θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτό θέατρο Δ.Κ. Μελισσίων Θεατρική Παράσταση του Β ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Μελισσίων

Ανοιχτό θέατρο Δ.Κ. Μελισσίων Θεατρική Παράσταση του Β ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Μελισσίων Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014, ώρα 18:00 µ.µ. - 22:00 µ.µ. Πολιτιστικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων (Αίθουσα 2ου ορόφου) Έκθεση Ζωγραφικής από τον Σύλλογο "Άγιος-Γεώργιος Γκιούλµπαξε" Πέµπτη 12 Ιουνίου 2014, ώρα 19:00

Διαβάστε περισσότερα

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου

Χρίστο Τσίγκη Άθω Παρισινό Συμβουλίου Αρ Φακ: 6.31.01 6 Σεπτεμβρίου 2011 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Χάρια Παπαγεωργίου Γεώργιο Χρυσάνθου Βαλεντίνο Πολυκάρπου Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα)

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Εργαστήριο Μουσικής Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Χειμερινό εξάμηνο 2010 Διδασκαλίες φοιτητών στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

XΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΩ

XΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΩ XΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΩ Κως σημαίνει πολιτισμός... Πολιτισμός 12 μήνες το Χρόνο. Η υπόσχεσή μας συνεχίζεται και φέτος. Τα χειμερινά Ιπποκράτεια απλώνονται σε όλο το νησί. Ο Δήμος Κω μέσα σε ακόμα μια δύσκολη

Διαβάστε περισσότερα

Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης

Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, ώρα 10.30 [Άγιος Νεκτάριος - Δενδροπόταμος] Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από

Διαβάστε περισσότερα

«ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ»

«ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» ΗΜΟΣ ΧΑΪ ΑΡΙΟΥ Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Καλοκαίρι 2009 «ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» Χορός - Τραγούδι - - ρώµενα Ώρα έναρξης εκδηλώσεων 21:00, ΕΙΣΟ ΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΙΟΥΝΙΟΣ 2009 Κυριακή 14 (11:00 π.µ.) - Παλατάκι

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015 Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας έχουν σκοπό να προσφέρουν ένα χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους για να υποδεχθούμε όλοι μαζί

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015. Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015. Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015 Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας έχουν σκοπό να προσφέρουν ένα χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους για να υποδεχθούμε όλοι μαζί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Κόψιμο της Βασιλόπιτας Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος Ι. Ιανουάριος Φεβρουάριος 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Κόψιμο της Βασιλόπιτας Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Τεύχος Ι. Ιανουάριος Φεβρουάριος 2017 Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ιανουάριος Φεβρουάριος 2017 Μέλος της FIAP Τεύχος Ι Κόψιμο της Βασιλόπιτας 2017 Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017, 6.00μμ Αίθουσα εκδηλώσεων του

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμος Θερμαϊκoύ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 - Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουνίου - 7ο Πανελλήνιο Παιδικό

Διαβάστε περισσότερα

Ελκυστικοί και λειτουργικοί κάδοι απορριμμάτων στους δρόμους της πόλης μας. Μια πρόταση με άποψη Α ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2013-2014

Ελκυστικοί και λειτουργικοί κάδοι απορριμμάτων στους δρόμους της πόλης μας. Μια πρόταση με άποψη Α ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2013-2014 Ελκυστικοί και λειτουργικοί κάδοι απορριμμάτων στους δρόμους της πόλης μας Μια πρόταση με άποψη Α ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΛΕΜΕΣΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2013-2014 Με τη συγκέντρωση του πληθυσμού στις πόλεις και την τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΥΠΑΙΘΡΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΡΚΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΤΗΣ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Καζαnτζακησ. Νίκος. ώρα 7.30 μ.μ. τεταρτη, 11 Οκτωβρίου Θέατρο παλλασ Λευκωσια. Παρουσίαση του «Μaking of» της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή

Καζαnτζακησ. Νίκος. ώρα 7.30 μ.μ. τεταρτη, 11 Οκτωβρίου Θέατρο παλλασ Λευκωσια. Παρουσίαση του «Μaking of» της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή Παρουσίαση του της ταινίας του Νίκος Καζαnτζακησ τεταρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 Θέατρο παλλασ Λευκωσια ώρα 7.30 μ.μ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Εκδήλωση αφιερωμένη στον Μεγάλο Έλληνα Συγγραφέα Νίκο Καζαντζάκη Παρουσίαση του

Διαβάστε περισσότερα

Τεύχος Ι, Ιανουάριος Φεβρουάριος Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016 Εορταστική εκδήλωση

Τεύχος Ι, Ιανουάριος Φεβρουάριος Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016 Εορταστική εκδήλωση Ενημερωτικό Δελτίο Τεύχος Ι, Ιανουάριος Φεβρουάριος 2016 Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) Μέλος της FIAP Διαβάστε εντός: Αντρέας Δρουσιώτης Παρουσίαση Υγροβιότοποι της Κύπρου Έκθεση Φωτογραφίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικου Χωριού 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικου Χωριού 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ταχ.Δ/νση Δεκελείας 97 Νέα Φιλαδέλφεια Τ.Κ. 14341 Τηλ.: 213 2049003-4 fax. 213 2049006 e-mail

Διαβάστε περισσότερα

ΔΉΜΟΣ ΑΛΊΜΟΥ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! Καρναβάλιμος ΞΕΦΑΝΤΩΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

ΔΉΜΟΣ ΑΛΊΜΟΥ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! Καρναβάλιμος ΞΕΦΑΝΤΩΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! ΔΉΜΟΣ ΑΛΊΜΟΥ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! Καρναβάλιμος ΞΕΦΑΝΤΩΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 4-19 Φεβρουαρίου 2018 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΜΟΣ 2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Συµπόσιο ζύθου επί λίθου!

Συµπόσιο ζύθου επί λίθου! Συµπόσιο ζύθου επί λίθου! 1 o φεστιβάλ µπίρας και φολκλόρ 29 Αυγούστου - 1 Σεπτεµβρίου 2019 Κεντρική πλατεία Γ. Γεννηµατά, Ίλιον Με την υποστήριξη του Κυκεών Folk Beer Festival Με την συµµετοχή του Εµπορικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 1 11:00 18:00 ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Φάληρο - ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κόλπος Αγώνες ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Δημάρχου. Θωμάς Κ. Μπέγκας Δήμαρχος Ιωαννίνων

Χαιρετισμός Δημάρχου. Θωμάς Κ. Μπέγκας Δήμαρχος Ιωαννίνων Χαιρετισμός Δημάρχου Στην περίοδο τής μεταπολίτευσης η πόλη μας, όπως και η υπόλοιπη χώρα, έζησε μια πνευματική και πολιτιστική ανάταση. Όλοι προσπαθούσαν να καλύψουν τα πολλά και καταστροφικά κενά που

Διαβάστε περισσότερα

Φεστιβάλ, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, προγράμματα

Φεστιβάλ, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, προγράμματα Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων συνεχίζει για τρίτη χρονιά το πρόγραμμα «Ζήσε τον Κήπο και τα Πάρκα αλλιώς» με κλασική μουσική, γυμναστική και εκδηλώσεις για παιδιά στον

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας Δημοτικές Ενότητες: Είσοδος Ελεύθερη Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Χάλκειας Αποδοτίας, Πλατάνου, Πυλήνης Ο Δήμος Ναυπακτίας διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 Τ.Θ.: 534, 715 00 ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΛ.: 2810 763141 FAX: 2810 762701 www.ppkae.gr / e-mail: info@ppkae.gr Αγαπητοί φίλοι, Κρατάτε στα χέρια

Διαβάστε περισσότερα

1. Επικύρωση των πρακτικών των πιο κάτω συνεδριών του Δημοτικού Συμβουλίου:

1. Επικύρωση των πρακτικών των πιο κάτω συνεδριών του Δημοτικού Συμβουλίου: Αρ Φακ: 6.31.01 21 Οκτωβρίου 2010 Κυρίους Σταύρο Γερολατσίτη, Αντιδήμαρχο Μαρία Πασχάλη Φρόσω Γεωργιάδου Ανδρούλα Αντωνίου Στέλλα Σουρμελή Χάρια Παπαγεωργίου Γεώργιο Χρυσάνθου Βαλεντίνο Πολυκάρπου Στέλλα

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Ρόδος, µια Πόλη Τέχνης και Πολιτισµού Ο Πολιτισµός ήταν πάντα ένα αναπόσπαστο κοµµάτι της ζωή στην Ρόδο. Ο Δήµος Ροδίων οργανώνει καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς, µε έµφαση στους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ I\OODGLR SURJUDPPDWRV LQGG ʌȝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ I\OODGLR SURJUDPPDWRV LQGG ʌȝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Τσικνοπέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011, 21:00 «ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ» Αποκριάτικος Χορός του Δήμου Καρπενησίου Μια βραδιά γεμάτη λαϊκή και δημοτική μουσική, από την ορχήστρα του Βασίλη Παπαδογιώργου.

Διαβάστε περισσότερα

«Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία» στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία του Δήμου μας με την Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών

«Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία» στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία του Δήμου μας με την Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών «Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία» στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία του Δήμου μας με την Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ), από 3/12/16 έως 4/1/17 με εορταστικές

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου

Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου Σάββατο 10 Ιουλίου έως Κυριακή 25 Ιουλίου Έκθεση αγιογραφίας από 25 Αγιογράφους - μέλη της Πανελλήνιας Εταιρίας Λόγου και Τέχνης (Π.Ε.Λ.Τ.) Στο Παλιό Σχολείο του Κάστρου Ώρες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 16/2/2017

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 16/2/2017 ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 16/2/2017 Τσικνοπέμπτη: μέρα γιορτής και αυθεντικής αποκριάτικης διάθεσης, μια πολύ καλή αφορμή για όλους μας να δραπετεύσουμε προσωρινά από προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 11 Δεκεμβρίου 2009-06 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 11 Δεκεμβρίου 2009-06 Ιανουαρίου 2010 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 11 Δεκεμβρίου 2009-06 Ιανουαρίου 2010 Σύνταγμα Φως και χρώμα είναι το σύνθημα στο Σύνταγμα: εντυπωσιακά γιορτινά φωτιστικά χαιρετίζουν τους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με έργα εμπνευσμένα από το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στην Πινακοθήκη Λεμεσού

ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με έργα εμπνευσμένα από το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στην Πινακοθήκη Λεμεσού ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ με έργα εμπνευσμένα από το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στην Πινακοθήκη Λεμεσού ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «Πάνος Σολομωνίδης»

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕΤΑΞΙΟΥ 2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕΤΑΞΙΟΥ 2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕΤΑΞΙΟΥ 2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πέμπτη 21 Ιουνίου 8:30 μ.μ. Δημοτικό Μουσείο - Αρχοντικό Μπρίκα Έναρξη εκδηλώσεων Γιορτών Μεταξιού με την εκκλησιαστική Μαντολινάτα Σουφλίου. 9:00 μ.μ. Εγκαίνια Έκθεσης

Διαβάστε περισσότερα

Πελοπόννησο. Χιονοδρομικά κέντρα στην [5] Αποκριές. Ναύπλιο. 25 η Μαρτίου. Πολιτισμός - Εvents - Διασκέδαση - Αθλητισμός

Πελοπόννησο. Χιονοδρομικά κέντρα στην [5] Αποκριές. Ναύπλιο. 25 η Μαρτίου. Πολιτισμός - Εvents - Διασκέδαση - Αθλητισμός [5] ΦΕΥΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2013 ΦΕΥΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2013 Χιονοδρομικά κέντρα στην Πελοπόννησο Αποκριές Κυριακή 17 Μαρτίου το Τολιανό Καρναβάλι Ναύπλιο Ένας τόπος ξεχωριστός 25 η Μαρτίου Χιονοδρομικά κέντρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 Κυριακή 29 Μαΐου Εξόρμηση εθελοντικών καθαρισμών των ακτών της Σίφνου Τόπος Συγκέντρωσης: πλατεία Αρτεμώνα Ώρα: 11:00 Οργάνωση: ΔΗ.Κ.Ε.Σ.

Διαβάστε περισσότερα