majestic insight in living

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "majestic insight in living"

Transcript

1 Ψυχικό Αυτόνομη Υπερπολυτελής Μεζονέτα σε συγκρότημα Κατοικιών 380 τμ., σε 4 επίπεδα Κορυφαία αρχιτεκτονική σχεδίαση βασισμένη σε κρύσταλλο και μέταλλο Ιδιωτικός κήπος, πισίνα, φυτεμένο δώμα 60 τμ. Έξυπνο Σπίτι με αυτοματισμούς υψηλής τεχνολογίας. Επώνυμα υλικά κατασκευής των διασημότερων ευρωπαϊκών οίκων. Μοναδική Θέα σε καταπράσινη περιοχή Ψυχικό (οδός Αφαίας) 7 leonida drosi street psychiko 15452, greece t f majestic@schema3.gr

2 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Ανήκει σε συγκρότημα 4 κατοικιών, που αναπτύσσεται σε επικλινές οικόπεδο εμβαδού 1.091,80m2, 3ων όψεων (Aφαίας-Νυμφών-Δρόση). Καταλαμβάνει τη βορειοανατολική γωνία του συνολικού συγκροτήματος επί των οδών Λ.Δρόση και Νυμφών, έμπροσθεν των οποίων υπάρχουν ελεύθερα δεντρόφυτα δημοτικά αλσύλλια με πεύκα και ελαιόδενδρα και στα οποία έχουν θέα όλα τα δωμάτια. Είναι κατασκευασμένη σε 4 επίπεδα τα οποία επικοινωνούν με μια εκπληκτικού σχεδιασμού, εσωτερική σκάλα και ένα αισθητικά προσαρμοσμένο ιδιωτικό ασανσέρ. Έχει ανεξάρτητη είσοδο από την οδό Λ. Δρόση, συνολικό εμβαδόν 380 m² και περιλαμβάνει: Σαλόνι, Τραπεζαρία, Ανεξάρτητη Κουζίνα, πέντε(5) Υπνοδωμάτια Master, εκ των οποίων το ένα σημαντικά μεγαλύτερο ως κύριο, Δωμάτιο Υπηρεσίας, επτά(7) Λουτρά, ένα(1) WC, Γυμναστήριο, Λινοθήκη, Laundry, Δώμα με ιδιωτική βεράντα και ανεξάρτητη εξωτερική αποθήκη κήπου. Η κατοικία έχει επίσης ιδιωτικό κήπο 190 m², ο οποίος περιλαμβάνει: φυτεμένη επιφάνεια από γκαζόν, φυσικό φράκτη από δενδρύλλια LUSIDUM περιμετρικά, διαστρωμένη επιφάνεια από φυσική πέτρα σερένα (pietra serena) ειδικής επεξεργασίας και πισίνα εμβαδού 28 m² με υπερχείλιση και εξωτερική στήλη ντους. Ο χώρος του Ισογείου έχει εμβαδόν 106,91 m² και περιλαμβάνει Living room, τραπεζαρία, ανεξάρτητη κουζίνα με τραπέζι φαγητού, W/C και γκαρνταρόμπα ξένων. Ο 1ος όροφος έχει εμβαδόν 105,44 m² και περιλαμβάνει τρία Υ/Δ master, το καθένα εκ των οποίων έχει ανεξάρτητη πρόσβαση σε δικό του εξώστη. Το δώμα έχει εμβαδόν 46,11 m², αποτελεί χώρο πολλαπλών χρήσεων ( home cinema, γραφείο, ξενώνας ) και περιλαμβάνει λουτρό χώρο για βιβλιοθήκη ή ντουλάπα. Ο ημιυπόγειος όροφος εμβαδού 121 m² περιλαμβάνει 2 Υ/Δ master, πλήρως φωτιζόμενα και ευάερα με πρόσβαση σε μεγάλη βεράντα. Επίσης περιλαμβάνει Στούντιο υπηρεσίας, Laundry, Λινοθήκη, ιδιωτικό Γυμναστήριο και ανεξάρτητη αποθήκη κήπου. Η κατοικία έχει δύο θέσεις στάθμευσης στο Υπόγειο του συγκροτήματος, 11,25 m2 έκαστη.

3 Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της κατοικίας αποτελεί ο ιδιωτικός υπαίθριος κήπος οροφής (ROOF GARDEN) ειδικού αρχιτεκτονικού σχεδιασμού με συνολικό εμβαδόν 60 m² που αποτελεί μια καταπράσινη και ταυτόχρονα χρηστική όαση που ξεπροβάλει σαν πίνακας ζωγραφικής μέσα από τη τζαμόπορτα του καθιστικού του δώματος εκστασιάζοντας τον επισκέπτη, προσφέροντας την ευκαιρία για μαγευτικά δείπνα και ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης στην υπέροχη τραπεζαρία κάτω από το φως της πέργκολας και των αστεριών. Περιλαμβάνει χώρο πρασίνου με γκαζόν και δένδρα, υπερυψωμένες ζαρντινιέρες με ειδική φύτευση, χώρο καθιστικού με ξύλινο deck, πέργκολα με καθιστικούς πάγκους και τραπεζαρία φαγητού όλα από ειδικό κράμα αλουμινίου για απόλυτη αντοχή στη διάβρωση, καθώς και ένα εκπληκτικό ελαιόδεντρο που δεσπόζει σε περίοπτη θέση. Η θέα από το δώμα αλλά και όλους τους ορόφους είναι απεριόριστη και εκπληκτική.

4 ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ - ΥΛΙΚΑ Η υπερπολυτελής μεζονέτα έχει μελετηθεί και σχεδιαστεί σύμφωνα με αναλυτικά σχέδια εφαρμογής των οποίων, έχουν πραγματοποιηθεί και όλες οι αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές λεπτομέρειες τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού χώρου με αποτέλεσμα ένα αισθητικά και τεχνικά άριστο αποτέλεσμα. ΔΑΠΕΔΑ Τα δάπεδα των κυρίων χώρων, διαδρόμων, υπνοδωματίων και κουζίνας έχουν διαστρωθεί με δρύινο πάτωμα με εργοστασιακά τελειοποιημένη βαφή UV oiled για απόλυτα φυσική επιφάνεια χρώματος Knotless White, του κορυφαίου Αυστριακού εργοστάσιου ADMONTER με προδιαγραφές ενδοδαπέδιας θέρμανσης από σανίδες φάρδους 20 εκ., μήκους 2 μ. και πάχους 15mm σε κατασκευή τύπου sandwitch με 4mm δρύινη επιφάνεια και συμμετρικά 4mm δρύινη βάση για άριστη συμπεριφορά στις θερμοκρασιακές μεταβολές. Τα δε σοβατεπί είναι λευκά λακαριστά σε κόντρα πλακέ χωνευτά στο σοβά ύψους 10 εκ. με άνωθεν σκοτία διαχωρισμού από σοβά πάχους 2εκ.

5 ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΕΣ Η κατοικία διαχωρίζεται από την συνορεύουσα με δύο διπλούς (μπατικούς) τοίχους (τέσσερις δρομικούς) με ηχομονωτικό πετροβάμβακα εσωτερικά και εντός των διπλών και μεταξύ των δύο διπλών. Επίσης οι τοίχοι αυτοί όπως και όλοι οι εσωτερικοί τοίχοι εδράζονται πάνω σε ηχομονωτικό υλικό για καλύτερη ηχομόνωση. ΥΔΡΕΥΣΗ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ Η εγκατάσταση ύδρευσης έχει υλοποιηθεί με χαλκοσωλήνα TALOS και πίνακα ανεξαρτησίας COLLECTEUR σε κάθε επίπεδο για απόλυτο έλεγχο του συστήματος. Το αποχετευτικό δίκτυο αποτελείται από ειδικό τύπου ηχομονωτικούς σωλήνες γερμανικής προελεύσεως REHAU μοντέλο RAUPIANO με ενισχυμένη κυψελωτή διατομή επιπροσθέτως επενδυμένος από εμάς με περίβλημα ARMAFLEX για ακόμα μεγαλύτερη ηχομόνωση. ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΥΔΡΕΥΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ Η θέρμανση είναι ενδοδαπέδια για ολόκληρη την κατοικία, με εγγύηση του γερμανικού οίκου REHAU, ανεξάρτητη λειτουργία ανά επίπεδο (4 επίπεδα), που ελέγχεται από τέσσερις ηλεκτρονικούς θερμοστάτες, οι οποίοι λειτουργούν μέσω του συστήματος αυτοματισμού και ελέγχου BUS. Εξωτερικός μετεωρολογικός αισθητήρας παρέχει πλήθος πληροφοριών στο σύστημα BUS, μέσω του οποίου βελτιστοποιείται αυτόματα τόσο η λειτουργία της ενδοδαπέδιας όσο και οι παράμετροι λειτουργίας του λέβητα για βελτιστοποίηση απόδοσης και οικονομίας. Επίσης το σύστημα αυτό, αξιοποιώντας τις πληροφορίες του αισθητήρα, μπορεί να ελέγχει τη λειτουργία του αυτόματου ποτίσματος, τις τέντες και τα ρολά σκίασης, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Υπάρχει ανεξάρτητο, απομονωμένο λεβητοστάσιο που λειτουργεί με ενδοδαπέδια, με λέβητα μαντεμένιο Γερμανικής προέλευσης (SHONEBECKER-VIADRUS ) και ανεξάρτητο Boiler 500lt. Ειδικός θερμιδομετρητής εξασφαλίζει πλήρη αυτονομία στην θέρμανση και στο ζεστό νερό, η παροχή του οποίου είναι 24ωρη ανεξάρτητη από τη θέρμανση, ενώ ένα επί πλέον δίκτυο ανακυκλοφορίας εξασφαλίζει άμεση παροχή ζεστού νερού με το άνοιγμα της βρύσης, σε όλα τα επίπεδα της κατοικίας.

6 BUS (ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ) ΑΣΘΕΝΗ ΡΕΥΜΑΤΑ Το BUS είναι ένα σύστημα ψηφιακού αυτοματισμού της κατοικίας, από το οποίο δίνεται η δυνατότητα ελέγχου σχεδόν όλων των λειτουργιών της, με απεριόριστες δυνατότητες. Στην κατοικία, ολόκληρη η καλωδίωση (εκτός των απλών πριζών) και οι πίνακες είναι δομημένοι σύμφωνα με το σύστημα bus. Έτσι μέσω ενός προγραμματισμού σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη λίγο πριν την κατοίκηση, ρυθμίζονται οι λειτουργίες όλων των διακοπτών της κατοικίας, ενώ από μία επίπεδη έγχρωμη LCD οθόνη στο επίπεδο του σαλονιού ελέγχονται όλες οι λειτουργίες δηλαδή θέρμανση ενδοδαπέδια, ψύξη θέρμανση VRV, φωτισμός κάθε χώρου εσωτερικού & εξωτερικού, θυροτηλεόραση, ηλεκτρικά ρολά, συναγερμός, ζεστό νερό, μουσική κλπ. Επί πλέον θα υπάρχει η δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου όλων των παραπάνω λειτουργιών της κατοικίας από smart phone μέσω διαδικτύου. Ενιαίοι αισθητήρες σε κάθε χώρο ελέγχουν τόσο την ενδοδαπέδια θέρμανση όσο και τον κλιματισμό (VRV). Η εγκατάσταση παρέχει στον ιδιοκτήτη τις σημαντικότερες λειτουργίες του συστήματος BUS.

7 Η υποδομή ωστόσο προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες επεκτασιμότητας που προαιρετικά μπορεί να τοποθετηθούν άμεσα ή στο μάλλον χωρίς οικοδομικές παρεμβάσεις/αποξηλώσεις. Έχει τοποθετηθεί έγχρωμο σύστημα ψηφιακής θυροτηλεόρασης RITTO (τύπου instabus) με έγχρωμα monitor TFT 2,5 σε κάθε επίπεδο. Στο Δώμα έχει εγκατασταθεί πλήρης καλωδίωση HOME CINEMA για βιντεοπροβολέα και σύστημα ήχου surround. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ενσύρματο δίκτυο DATA που δικτυώνει όλους τους κυρίους χώρους μεταξύ τους αλλά και τις θέσεις τηλεόρασης για μεταφορά και διανομή ψηφιακού σήματος. Επίσης εγκαθίσταται σύστημα επίγειας ψηφιακής και δορυφορικής τηλεόρασης (έτοιμο δορυφορικό σήμα σε κάθε επίπεδο). Υπάρχει πλήρης προεγκατάσταση συστήματος συναγερμού (τύπου instabus) με ραντάρ και κάμερες για όλους τους εσωτερικούς χώρους καθώς και παγίδες κουφωμάτων, αλλά και ραντάρ δέσμης με κάμερες καταγραφής παρακολούθησης, που καλύπτουν όλο τον περιβάλλοντα χώρο και δύο σειρήνες. Επίσης με εξωτερικό ραντάρ δέσμης προστατεύονται και τα δύο κουφώματα του δώματος. Η ενσωμάτωση του συστήματος ασφαλείας στο σύστημα BUS, παρέχει επιπλέον δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου, δηλαδή on line μέσω PC ή smart phone παρακολούθηση όλων των καμερών και άμεση ενημέρωση για τυχόν ενεργοποίηση του συναγερμού.

8 ΦΩΤΙΣΜΟΣ Τόσο ο εξωτερικός όσο και ο εσωτερικός φωτισμός κάθε χώρου της κατοικίας, αποτελεί υλοποίηση μελέτης από εξειδικευμένο αρχιτέκτονα και τα φωτιστικά σώματα είναι των εταιρειών: WEVER & DUCRE για τον εσωτερικό φωτισμό και COMPARLUX για τον εξωτερικό φωτισμό. Συγκεκριμένα στο σαλόνι έχουν τοποθετηθεί μονά και διπλά χωνευτά (χωρίς πλαίσιο) σποτ STRANGE SOHAL της WEVER & DUCRE σε συνδυασμό με κρυφό φωτισμό περιμετρικά. Μια φωτεινή σχισμή LED (μοντέλο Ribbon) οριοθετεί την οπή της σκάλας, ενώ στην τραπεζαρία υπάρχει παροχή για κεντρικό κρεμαστό φωτιστικό είτε για περισσότερα με τη χρήση ράγας. Σε όλα τα μπάνια και τους υπόλοιπους χώρους έχουν τοποθετηθεί φωτιστικά ψευδοροφής τύπου σποτ, μονά και διπλά με λευκό διακριτικό πλαίσιο. Επιπροσθέτως, μέσα στις ντουζιέρες τοποθετείται ζεύγος ή σειρά σημειακών LED που προσδίδουν ένα ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Στο λουτρό του master υπνοδωματίου, στο γυμναστήριο και στον επιμήκη διάδρομο του ορόφου (έμπροσθεν γκαρνταρόμπας), τοποθετείται γραμμικός φωτισμός ψευδοροφής, που πρακτικά δίνει το αποτέλεσμα φωτεινής σχισμής, ενώ μια φωτεινή γραμμική δέσμη φωτός περιμετρικά του δαπέδου του γυμναστηρίου δημιουργεί μια μαγική οπτική εικόνα.

9 ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ Όλοι οι εσωτερικοί τοίχοι και οι οροφές της κατοικίας χρωματίζονται με ριπολίνες σύμφωνα με λεπτομερή διαδικασία εφαρμογής που περιλαμβάνει σπατουλάρισμα, σερτικάρισμα και επεξεργασία με αλλεπάλληλες τεχνικές λείανσης χρησιμοποιώντας χειροποίητους στόκους (λαδιού και μετάλλου). Το αποτέλεσμα είναι μία βέλτιστη σε φινίρισμα και αντοχή επιφάνεια που θα χρωματιστεί με ριπολίνη νεφτιού. ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ Οι εσωτερικές πόρτες είναι ειδικού σχεδιασμού, χειροποίητες, λακαριστές και εκτείνονται μέχρι την οροφή, χωρίς πρεβάζι αλλά με αρχιτεκτονική σκοτία περιγράμματος, με inox μεντεσέδες και πόμολα της ιταλικής εταιρείας OLIVARI, μοντέλο Planet Q supernichel satinato. Σε όλους τους χώρους, έχουν τοποθετηθεί ντουλάπες ειδικών διαστάσεων με λακαριστά φύλλα εξαιρετικής εργοστασιακής βαφής, με κρυφά πόμολα και αυτόματο εσωτερικό φωτισμό, αρχιτεκτονικά και χρωματικά προσαρμοσμένες στο χώρο, της ιταλικής εταιρείας MOBILEFFE, μοντέλο EVITA, με λακαριστά συρτάρια και αξεσουάρ της ίδιας εταιρείας. Η γκαρνταρόμπα του ισογείου είναι μοναδικά επενδυμένη με δέρμα της MOBILEFFE.

10 ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Τα εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου είναι της κορυφαίας Γερμανικής εταιρίας SCHUCO, ενεργειακά, θερμοδιακοπτόμενα (μοντέλο ASS50 & ASS 70 Hi) με μηχανισμούς ανάσυρσης GEU και θερμομονωτικούς (ενεργειακούς) υαλοπίνακες. Τα ρολά είναι ηλεκτρικά, αλουμινένια της εταιρείας OLIVIA LU με μοτέρ SOΜFY βαρέως τύπου με ειδικούς οδηγούς ώστε να επιτυγχάνεται η αποφυγή ενδιάμεσου οδηγού στα μεγάλα ανοίγματα. ΠΟΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ (ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) Η πόρτα εισόδου της οικίας είναι το υψίστης ασφαλείας και εξαιρετικής αισθητικής μοντέλο OIKOS της Ιταλικής εταιρίας SYNUA, σε ειδική διάσταση 1,25μ πλάτος και 2,55μ ύψος χωρίς μεντεσέδες αλλά με άξονα περιστροφής Αποτελείται από 8 οριζόντια φύλλα γαλβανισμένης λαμαρίνας, τα οποία εσωτερικά είναι υπενδεδυμένα από MDF λακαριστό σε λευκό χρώμα, ενώ εξωτερικά από κοντραπλακέ θαλάσσης λακαριστό στην γκρι απόχρωση του τοίχου. Δεν έχει φάσα ανοξείδωτη, αλλά είναι τοποθετημένη πρόσωπο με τον τοίχο, ενώ το προφίλ της είναι από αλουμίνιο. Έχει 2 μηχανισμούς πλήρους περιστροφής, 4 μπάρες κλειδώματος και διπλό αυτόματο ανεμοφράχτη στο κάτω μέρος για απόλυτη μόνωση.

11 ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ Στην κατοικία έχει τοποθετηθεί ανελκυστήρας μάρκας ΚΟΝΕ τύπου INVERTER ηλεκτρομηχανικός χωρίς μηχανοστάσιο, αθόρυβης λειτουργίας, με σύστημα αυτόματου απεγκλωβισμού και μειωμένης κατανάλωσης ρεύματος (3,5 kw έναντι 9kw του κλασσικού υδραυλικού ανελκυστήρα ). Οι θύρες του είναι αυτόματες το δε εσωτερικό είναι ειδικής αρχιτεκτονικής σχεδίασης από λευκή λάκκα, λευκό ύφασμα, ξύλο και μέταλλο με εξαιρετικό αρχιτεκτονικό φωτισμό που διαχέεται μέσα από το λευκό ύφασμα της οροφής και αναδεικνύεται μέσα από το ενσωματωμένο κεραμικό φωτιστικό Αli&Baba της Karman. ΣΚΑΛΑ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ) Η εσωτερική σκάλα εκτείνεται από το ημιυπόγειο μέχρι το δώμα και αποτελεί ένα ξεχωριστό αρχιτεκτονικό δημιούργημα ιδιαίτερης αισθητικής που συνδυάζει κρύσταλλο, ακατέργαστο μέταλλο και μασίφ δρυς σε ένα μοναδικό σχεδιασμό. Συγκεκριμένα από ακατέργαστο μέταλλο κατασκευάζεται ο σκελετός της σκάλας με ανάλαφρα πατήματα τύπου προβόλου (στηρίζονται μόνο εσωτερικά στο βαθμιδοφόρο ενώ προς την ορατή πλευρά στέκονται στον αέρα.). Προστατευτικό κρύσταλλο τοποθετείται πλευρικά της σκάλας, ενώ στα μεταλλικά σκαλοπάτια επικάθονται με έναν ιδιαίτερο τρόπο συμπαγή ξύλινα πατήματα προσαρμοσμένα στην απόχρωση του ξύλινου δαπέδου της υπόλοιπης κατοικίας.

12 ΜΠΑΝΙΑ Τα μπάνια της κατοικίας έχουν επενδυθεί με άριστης ποιότητας ιταλικής προέλευσης γρανιτοπλακίδια της εταιρείας KEOPE μοντελο LIFE απόχρωσης γκρι (ARKI) διαστάσεων 30Χ120cm πάχους 10mm retificato (κοπή με laser για δημιουργία απόλυτα επίπεδων ακμών), που επιτρέπουν την τοποθέτηση με μηδενικό αρμό για πιο τέλειο συμπαγές αποτέλεσμα. Δυο περιμετρικές σκοτίες 2εκ. η μια για το διαχωρισμό των πλακιδίων τοίχου με τη γυψοσανίδα οροφής και η άλλη στο δάπεδο για το διαχωρισμό του με τα πλακίδια του τοίχου δίνουν στα μπάνια μια ξεχωριστή αισθητική φινέτσα. Κάθε μπάνιο έχει εξοπλιστεί με έπιπλα από εξαιρετικής ποιότητας corian (ΚORAKRIL ) της ιταλικής εταιρείας REXA και ντουζιέρα ορθογωνική μεγάλης διάστασης η οποία διαμορφώνεται είτε από τα ίδια πλακίδια με το μπάνιο ώστε να εναρμονίζεται πλήρως με αυτό, είτε από έτοιμο Corian της REXA ώστε να ξεχωρίζει και να τονίζεται, συνοδευόμενη σε κάθε περίπτωση από προστατευτικό πλευρικό κρύσταλλο securit extra clear.

13 Οι λεκάνες θα είναι από Γερμανική πορσελάνη της εταιρίας KERAMAG, μοντέλο icon, με κάλυμμα soft close, κρεμαστές με εντοιχισμένο καζανάκι της GROHE. Oι μπαταρίες όλων των μπάνιων είναι GRAFF Αμερικής, GESSI και BOFFI Iταλίας και τα αξεσουάρ από υλικό corian (Korakril) της εταιρείας REXA, και για διαφοροποίηση σε κάποια μπάνια η σειρά ALEA της εταιρίας KEUCO Η επιλογή χρωμάτων και ο συνδυασμός μοντέλων έχει γίνει κατόπιν αρχιτεκτονικής μελέτης.

14 ΚΟΥΖΙΝΑ Η κουζίνα έχει υλοποιηθεί κατόπιν ειδικού σχεδιασμού με το κορυφαίο μοντέλο b3-53e της Γερμανικής BULTHAUP από γκρι αλουμίνιο. Περιλαμβάνεται τραπέζι της ίδιας εταιρίας, μοντέλο Argilla Laminate διάστασης 1.80μΧ0.90μ, με σκαμπό Jamaica Amat3 από ανοδειωμένο αλουμίνιο και ατσάλι της εταιρίας Knoll, αλλά και ένα λευκό σκαμπό Mr.Bugatti Stool της Cappellini. Tα φωτιστικά και η μπαταρία είναι ενσωματωμένα από την ίδια την BULTHAUP. Η κουζίνα έχει δομηθεί σε συνδυασμό με συγκεκριμένες πλήρως εντοιχισμένες συσκευές της εταιρίας GAGGENAU, οι οποίες είναι ήδη τοποθετημένες και επισυνάπτονται παρακάτω.

15 Ο πάγκος εργασίας είναι από ματ μέταλλο inox της ίδιας εταιρείας. Τα επάνω ντουλάπια είναι μεγάλου ύψους για πλήρη εκμετάλλευση του χώρου. Η πλάτη της κουζίνας (τοίχος μεταξύ άνω και κάτω ερμαρίων) έχει επενδυθεί αντί πλακιδίων με το ίδιο το υλικό της κουζίνας για μεγαλύτερη ομοιομορφία και καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Κατά τον ίδιο τρόπο έχει επενδυθεί και ο τοίχος που έρχεται σε επαφή με το τραπέζι, όπου είναι ενσωματωμένα φωτιστικά σποτ της Bulthaup καθώς και στήριγμα με παροχή για T.V. και δορυφορική. Εξοπλισμός κι αξεσουάρ από την alessi,iitala, marimekko, culti, Armani casa, και αντικείμενα σχεδιασμένα από τον Antonio Citterio και τον Karim Rashid.

16 ΤΖΑΚΙ Στο καθιστικό της κατοικίας υπάρχει τζάκι ειδικής κατασκευής, με ανεξάρτητη εστία από μασίφ μέταλλο σε μορφή προβόλου, που δημιουργεί κενό ανάμεσα στο μέταλλο και το ξύλινο δάπεδο, και φούσκα επενδυμένη με πυράντοχη γυψοσανίδα και θερμομονωτικό πετροβάμβακα και διπλού τοιχώματος καπνοδόχο (inox εσωτερικά, χτιστή εξωτερικά με ειδικά τεμάχια) ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ Η κατοικία διαθέτει αυτόματο σύστημα κλιματισμού τύπου VRV Ψύξης- Θέρμανσης καναλάτο, που η λειτουργία του εντάσσεται στο σύστημα instabus. Αναλυτικότερα το σύστημα αποτελείται από μία εξωτερική μονάδα τοποθετημένη στην βεράντα του δώματος και εσωτερικά καναλάτες μονάδες τοποθετημένες εντός της ψευδοροφής με θυρίδες επισκεψιμότητας, που εφαρμόζουν σύστημα ανακύκλωσης θερμού ψυχρού αέρα μέσω διπλών αλουμινένιων περσίδων τοποθετημένων σε κάθε χώρο. Επιπροσθέτως στο σαλόνι το σύστημα ενισχύεται με εντοιχισμένα επιδαπέδια σώματα, ενώ στο υπόγειο τοποθετούνται επιτοίχιες μονάδες VRV. Η αίθουσα γυμναστηρίου πέραν του κλιματισμού εξοπλίζεται με ανεξάρτητο σύστημα εξαερισμού για τροφοδότηση με φρέσκο εξωτερικό αέρα. ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΠΙΠΛΑ Τραπεζαρία: Χειροποίητο τραπέζι 10 ατόμων από μασίφ δρυς βαμμένη με ειδική μεταλλική ματ τεχνοτροπία και καρέκλες υπενδεδυμένες από δέρμα alcantara όλα σε ανθρακοκονίματα απόχρωση. Στις κεφαλές τραπεζιού οι δύο Tall Dining Chairs του Tom Dixon δίνουν μια ιδιαίτερη αίσθηση. Φωτιστικό οροφής : τριγωνικοί σχηματισμοί από ατσάλι και φώτα led δημιουργούν μια λαμπερή σφαίρα που παραπέμπει σε έναστρο ουρανό, Raimond light της Μoooi. Δύο δερμάτινες πολυθρόνες Ecart Paris με γλυπτικό τραπεζάκι του Olivier Gagnere δημιουργούν μια γωνία με ενδιαφέρουσες καμπύλες για πιο prive συζητήσεις.

17 Κυρίως Καθιστικό Περιλαμβάνει δερμάτινο λευκό σαλόνι Chester One της Poltrona Frau με 2 ασύμμετρα πουφ της ιδίας εταιρίας, τραπέζια από άθραυστο κρυστάλλινο καθρέπτη Illusion Occasional Tables από τον σχεδιαστή Jean- Marie Massaud για την Glas Italia, αλλά και στρογγυλό side table με μάρμαρο Statuario. Καναπές με δέρμα σε καφέ απόχρωση Superblong Sofa σχεδιασμένος από τον Jasper Morrison για την Cappellini, με στρογγυλό side table με βάση από χρωμέ ατσάλι και Emperador marble από την ίδια εταιρία. Μοναδική πολυθρόνα Tulip armchair του σχεδιαστή Marcel Wanders για την Cappellini. Sharpei καρέκλα με μεταλλικό μπρονζέ ύφασμα της Cappellini. ORG Limited edition τραπέζι από τον Fabio Novembre για την Cappellini Απλίκες σκάλας από ματ αλουμίνιο που διαχέει αρχιτεκτονικές δέσμες Pipe Wall light του Tom Dixon σε ματ μαύρο και χρυσό. Σκίαστρα Σε όλα τα εξωτερικά ανοίγματα του ισογείου έχουν τοποθετηθεί αρχιτεκτονικά σκίαστρα με αυτόματο μηχανισμό, ελεγχόμενα το σύστημα BUS, της creation baumann. Καθιστικό και Γραφείο Δώματος Στο χώρο αυτό δεσπόζει το τραπέζι από άθραυστο extra clear κρύσταλλο Edge Desk της Glas Italia με τη δερμάτινη καρέκλα γραφείου και τις 2 ακόμα συνεργασίας όλες από ατσάλι και δέρμα της εταιρίας arper. Το καθιστικό περιλαμβάνει τον καναπέ Hamilton, σε minimal γραμμή από τη Minotti επενδεδυμένο από λινό ύφασμα με δύο πουφ για απόλυτη χαλάρωση και απολαυστικές στιγμές στο home theatre. Επίσης διαθέτει την εξαιρετική γραμμική επιδαπέδια κονσόλα από λευκή λάκα της Cappellini. Υπνοδωμάτια Τα κρεβάτια των υπνοδωματίων αποτελούν μοναδικές υλοποιήσεις του οίκου Ivano Redaelli. Έπιπλα Πισίνας Η πισίνα συμπληρώνεται από ξαπλώστρες Jut και πουφ Vela με μαξιλάρια και τραπεζάκια, όλα της εταιρίας Vondom.

18 ΠΕΡΙΒΑΛΛΩΝ ΧΩΡΟΣ Ο εξωτερική διαμόρφωση περιλαμβάνει τον διάδρομο εισόδου με τα πλατύσκαλα, πισίνα με υπαίθριο καθιστικό και ντους, κήπο με φύτευση και υπαίθριο καθιστικό κουζίνας. Η πισίνα είναι καθαρών διαστάσεων 2,5μ Χ 8 με μηχανοστάσιο, υπερχείλιση (ειδικού τύπου σχισμής) και δύο υδρομασάζ Η σκληρή επιφάνεια που διαμορφώνεται στην είσοδο αλλά και στο καθιστικό μεταξύ πισίνας και σπιτιού είναι διαστρωμένη από μεγάλα τεμάχια φυσικής πέτρας σερένα. Στο χώρο μπροστά από την κουζίνα υπάρχει υπαίθριο καθιστικό κατασκευασμένο με ειδικό deck από σανίδες εκπληκτικής γκρι ματ επιφανείας και αντιδιαβρωτικής τεχνολογίας με τραπεζαρία φαγητού που προσφέρει την ευκαιρία όμορφων υπαίθριων γευμάτων με θέα την πισίνα και τον κήπο και την ευκολία της άμεσης πρόσβασης από την κουζίνα. Ο χώρος του ντους αποτελείται από φυσική πέτρινη βάση και εξωτερική στήλη ντους (μοντέλο PIPE της BOFFI)

19 Η επιφάνεια φύτευσης του κήπου περιλαμβάνει γκαζόν και περιμετρικά φυσικό ψηλό φράκτη από δενδρύλλια Lusidum, με αυτόματο σύστημα άρδευσης ελεγχόμενο από το αυτοματοποιημένο σύστημα BUS. Η πισίνα είναι επενδυμένη με ψηφίδα της εταιρίας POWERGRES διαστάσεων 2,5 Χ 2,5 εκ. απόχρωσης ανοικτού γκρι και τα επιχείλια είναι από τεχνομάρμαρο ειδικής αντοχής, γκρι αποχρώσεως. Τα κιγκλιδώματα των βεραντών είναι γυάλινα triplex από security διπλούς υαλοπίνακες 24mm με διάφανη τετραπλή μεμβράνη, στηριζόμενα στη βάση τους σε ισχυρές στηρίξεις αλουμινίου με απόλυτη σταθερότητα. Η περίφραξη του κτιρίου και τα διαχωριστικά μεταξύ των κατοικιών έχουν επενδυθεί με το αρχιτεκτονικό μεταλλικό πλέγμα τύπου MESH K8, το οποίο είναι ένα σύστημα από ειδικά αναρτημένο ενισχυμένο μεταλλικό πλέγμα, που χρησιμοποιείται για λόγους αισθητικής, σκίασης και ασφάλειας.το υλικό κατασκευής είναι γαλβανισμένη λαμαρίνα χρωματισμένη με ηλεκτροστατική βαφή εξαιρετικής αντιδιαβρωτικής προστασίας για μέγιστη διάρκεια ζωής. Η πόρτα της μάντρας έχει κατασκευασθεί από το ίδιο υλικό σε εφαρμογή ειδικού αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.

Γλυφάδα Γκόλφ. Μοντέρνα αρχιτεκτονική. Εξαιρετική ποιότητα υλικώv

Γλυφάδα Γκόλφ. Μοντέρνα αρχιτεκτονική. Εξαιρετική ποιότητα υλικώv Γλυφάδα Γκόλφ Πολυτελές Διαμέρισμα 1ου ορόφου 90 τ.μ. Μοντέρνα αρχιτεκτονική Εξαιρετική ποιότητα υλικώv 7 leonida drosi street psychiko 15452, greece t +30 210 6723400 f +30 210 6723444 majestic@schema3.gr

Διαβάστε περισσότερα

majestic insight in living

majestic insight in living Γλυφάδα Γκόλφ Αυτόνομη Πολυτελής Μεζονέτα σε συγκρότημα Κατοικιών 220 τμ σε 3 επίπεδα Ιδιωτικός κήπος 210 τμ με πισίνα Μοντέρνα αρχιτεκτονική Εξαιρετική ποιότητα υλικών 7 leonida drosi street psychiko

Διαβάστε περισσότερα

majestic insight in living

majestic insight in living Ψυχικό Πρεσβεία ή Ιδιωτική Κατοικία ή Συγκρότημα Κατοικιών (Υπό κατασκευή) Κτίσμα 1800 μ2 σε οικόπεδο 1300μ2 Μοναδική θέση στην καλύτερη περιοχή του Ψυχικού Κορυφαία Αρχιτεκτονική Σχεδίαση από τον Αλέξανδρο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ 1. Θεμέλια και σκελετός: Με οπλισμένο σκυρόδεμα (μπετόν) σύμφωνα με τα σχέδια και στατικούς υπολογισμούς. Η σχεδίαση και κατασκευή των κατοικιών γίνεται με πλήρη αντισεισμική

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΠΛΙΟ Λευκωσία Ναύπλιο Στην περιοχή του νέου Νοσοκομείου Λευκωσίας, η TOFARCO θα ανεγείρει 4 κατοικίες. Η περιοχή απέχει 15 λεπτά από το κέντρο της Λευκωσίας, μόλις 5 λεπτά από τα Λατσιά με τα πολυσύχναστα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ DOMOPLUS 5

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ DOMOPLUS 5 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ DOMOPLUS 5 ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Το έργο Domoplus 5 κτίζεται σε οικόπεδο στην περιοχή Στροβόλου. Η περιοχή θεωρείται ίσως η καλύτερη της Λευκωσίας, με εύκολη πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΠΛΙΟ Λευκωσία Ναύπλιο Στην περιοχή του νέου Νοσοκομείου Λευκωσίας, η TOFARCO θα ανεγείρει 4 κατοικίες. Η περιοχή απέχει 15 λεπτά από το κέντρο της Λευκωσίας, μόλις 5 λεπτά από τα Λατσιά με τα πολυσύχναστα

Διαβάστε περισσότερα

Greek Luxury Maisonettes

Greek Luxury Maisonettes www.urbanexperts.gr id:1120386 Greek Luxury Maisonettes Θρακομακεδόνες Αθήνα- Δυτικά Προάστια Επικοινωνήστε για τιμή Περιγραφή Πρόκειται για τέσσερις (4) αυτόνομες μεζονέτες με 2 πισίνες ΚΑΘΕ μεζονέτα

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτο Ανακαίνισης Lux

Πακέτο Ανακαίνισης Lux Πακέτο Ανακαίνισης Lux Κόστος Ανακαίνισης 22.500 για διαμέρισμα 70 τ.μ. - Δώρο συρόμενος απορροφητήρας TEKA & Μπριζοδιακόπτες Legrand - Το πακέτο περιλαμβάνει : Αποξηλώσεις Αποξήλωση παλαιού μπάνιου (είδη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η εκτέλεση των οικοδομικών εργασιών, στο πλαίσιο του έργου Πτέρυγα δωρητών στην ανατολική πτέρυγα Β ορόφου

Διαβάστε περισσότερα

detached residence in Ntrafi minimal and modern

detached residence in Ntrafi minimal and modern detached residence in Ntrafi minimal and modern ΓΕΝΙΚΑ Στις ανατολικές πλαγιές της Πεντέλης βρίσκεται τριώροφη κατοικία με υπόγειο και πισίνα, σε σχέδια του γνωστού αρχιτέκτονα Κωνσταντίνου Κουρουσόπουλου.

Διαβάστε περισσότερα

PEARLS OF CRETE HOLIDAY RESIDENCES ΟΙΚΟΠΕΔΟ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

PEARLS OF CRETE HOLIDAY RESIDENCES ΟΙΚΟΠΕΔΟ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ PEARLS OF CRETE HOLIDAY RESIDENCES ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 1 Το οικόπεδο 1 είναι 935,12m 2 και αποτελείται από μία πολυκατοικία με υπόγειο, ισόγειο και ένα όροφο. Το σύνολο των διαμερισμάτων της είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΑ ΑΝΕΤΑ ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΥΡΥΧΩΡΕΣ ΒΕΡΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΕΚΑ ΑΝΕΤΑ ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΥΡΥΧΩΡΕΣ ΒΕΡΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΡΓΟ ΕΚΑ ΑΝΕΤΑ ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΥΡΥΧΩΡΕΣ ΒΕΡΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Κατασκευάστηκε ένα συγκρότηµα 2 τριώροφων κατοικιών µε υπόγειο οι οποίες

Διαβάστε περισσότερα

Ναβαρίνο. και Λοχαγού Καποτά. Ναβαρίνο

Ναβαρίνο. και Λοχαγού Καποτά. Ναβαρίνο ΝΑΒΑΡΙΝΟ Λευκωσία Ναβαρίνο και Λοχαγού Καποτά Ναβαρίνο Ένα εντυπωσιακό και σύγχρονο έργο αναπτύσσει η TOFARCO. Το έργο θα βρίσκεται στη Λευκωσία, στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα, επί της Οδού Αιόλου κοντά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΓΕΡΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΓΕΡΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΡΙΩΝ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΓΕΡΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ Ο σκελετός της κατοικίας θα είναι από οπλισµένο σκυρόδεµα και µε αντισεισµικές προδιαγραφές σύµφωνα µε τους όρους του Πολιτικού

Διαβάστε περισσότερα

Θήβα ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΤΟΨΗ ΟΡΟΦΩΝ

Θήβα ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΤΟΨΗ ΟΡΟΦΩΝ ΘΗΒΑ Στρόβολος Θήβα Θήβα Η TOFARCO αναπτύσσει το έργο ΘΗΒΑ που αποτελείται από δέκα διαμερίσματα στην καρδιά του παλαιού Στροβόλου στην περιοχή Αγία Μαρίνα. Το έργο σχεδιασμένο από το αρχιτεκτονικό γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

'1 ο(\. ΕΠΑΥΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ. ΣΠΟΥΔΆΣΤΡΙΑ : ΦΥΛΑΚΤΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ : θεοφανοπουλοσ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ 1997 ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΝΠΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓ ΑΣΙΑ

'1 ο(\. ΕΠΑΥΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ. ΣΠΟΥΔΆΣΤΡΙΑ : ΦΥΛΑΚΤΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ : θεοφανοπουλοσ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ 1997 ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΝΠΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓ ΑΣΙΑ 16 '1 ο(\. Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΝΠΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓ ΑΣΙΑ ΕΠΑΥΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ ΣΠΟΥΔΆΣΤΡΙΑ : ΦΥΛΑΚΤΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ : θεοφανοπουλοσ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑ 1997 ΕΠΑΥΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ Στην παραλιακή, ζώνη

Διαβάστε περισσότερα

Μονοκατοικία 500,0τμ.

Μονοκατοικία 500,0τμ. Μονοκατοικία 500,0τμ. Πληροφορίες Πωλητή Όνομα: Κωνσταντίνος Θεοχαράκης Όνομα: Κωνσταντίνος Επώνυμο: Θεοχαράκης Εταιρία: www.eproperties.gr ΑΦΜ: 103833393 Δ.Ο.Υ: ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Τύπος Αγορά ή Πώληση υπηρεσίας:

Διαβάστε περισσότερα

SANS SOUCIS. Ακρόπολη

SANS SOUCIS. Ακρόπολη SANS SOUCIS Ακρόπολη SANS SOUCIS Η οδός Σαν Σουσί (προέκταση της οδού Ιφιγένειας) στην καρδιά της Ακρόπολης θα αποκτήσει σύντομα ένα πραγματικό στολίδι αφού εκεί αναπτύσσει η TOFARCO ένα σύγχρονο, πρωτοποριακό

Διαβάστε περισσότερα

Μονοκατοικία 240τ.μ. στη Χαλκίδα

Μονοκατοικία 240τ.μ. στη Χαλκίδα Μονοκατοικία 240τ.μ. στη Χαλκίδα ME KHΠO 140m2 ΚΑΙ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΘΕΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ (4 Y/Δ - 2 ΛΟΥΤΡΑ - 1 WC - ANΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ - 2 ΚΟΥΖΙΝΕΣ PLAY ROOM - AΠΟΘΗΚΗ - ΧΩΡΟΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ - ΤΖΑΚΙ - ΓΚΑΡΑΖ) Meteora www.skatsaros.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Οι εργασίες που απαιτούνται είναι οι έξης: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΘΕΜΑ: Οι εργασίες που απαιτούνται είναι οι έξης: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ι Π Π Ο Κ Ρ Α Τ Ε Ι Ο Θεσσαλονίκη 31/08/2018 Διεύθυνση Τεχνικού Ταχ. Δ/νση : Κων/λεως 49 Τ.Κ. : 546 42 Πληροφ

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικά περβάζια διατομής: 12m x 55mm. Εξωτερικά αρμοκάλυπτρα διατομής: 12mm x 35mm.

Εσωτερικά περβάζια διατομής: 12m x 55mm. Εξωτερικά αρμοκάλυπτρα διατομής: 12mm x 35mm. l l l Ξυλεία: ΜΕΡΑΝΤΙ αντικολλητό ή ΝΙΑΓΚΟΝ, ξηραμένο σε 11-13 βαθμούς υγρασίας. Κάσα & φύλλο διατομής: 68mm x 84mm. Μηχανισμοί: SIEGENIA, τύπος Ε-Look, ανοιγόμενης και ανακλινόμενης λειτουργίας με αυτόματη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ OIΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ OIΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε. Γενική Διεύθυνση Έργων & Εφαρμογής Νέων Τεχνολογιών Διεύθυνση Μελετών Έργων ΕΡΓΟ: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 23 ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ (Β ΦΑΣΗ)» ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Simply Smart 70 Smart 85 Smart 100 Deluxe 70 Deluxe 85 Deluxe 10 8, , , , , , ,000.

Simply Smart 70 Smart 85 Smart 100 Deluxe 70 Deluxe 85 Deluxe 10 8, , , , , , ,000. Αρχιτεκτονική Πρόταση Simply Smart 70 Smart 85 Smart 100 Deluxe 70 Deluxe 85 Deluxe 10 8,700.00 17,700.00 20,700.00 23,700.00 23,000.00 26,500.00 30,000.00 Αποτύπωση του υπάρχοντα χώρου Καταγραφή των αναγκών

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Οι εργασίες που απαιτούνται είναι οι έξεις: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΘΕΜΑ: Οι εργασίες που απαιτούνται είναι οι έξεις: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ι Π Π Ο Κ Ρ Α Τ Ε Ι Ο Θεσσαλονίκη 04/06/2018 Διεύθυνση Τεχνικού Ταχ. Δ/νση : Κων/λεως 49 Τ.Κ. : 546 42 Πληροφ

Διαβάστε περισσότερα

Χάλκη. Επιπλέον τα ρετιρέ διαθέτουν roof garden, ενώ τα διαμερίσματα στο ισόγειο απολαμβάνουν κήπο αποκλειστικής χρήσης.

Χάλκη. Επιπλέον τα ρετιρέ διαθέτουν roof garden, ενώ τα διαμερίσματα στο ισόγειο απολαμβάνουν κήπο αποκλειστικής χρήσης. ΧΑΛΚΗ Aγλαντζιά Χάλκη Ένα ακόμα εντυπωσιακό οικιστικό έργο υψηλών προδιαγραφών αναπτύσσει η Tofarco. Το έργο βρίσκεται σε μια εξαιρετικά προνομιούχα, καθαρά οικιστική περιοχή, στη συμβολή των οδών Τριπόλεως

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων του Δήμου Ηρακλείου συνέταξε μελέτη με τίτλο «Συμπληρωματικές εργασίες κτιρίου πλατείας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΛΑΚΑΤΑΜΕΙΑ (ΣΤΕΛΜΕΚ) ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΛΑΚΑΤΑΜΕΙΑ (ΣΤΕΛΜΕΚ) ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗ ΛΑΚΑΤΑΜΕΙΑ (ΣΤΕΛΜΕΚ) ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ Ο σκελετός της κατοικίας θα είναι από οπλισμένο σκυρόδεμα και με αντισεισμικές προδιαγραφές σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα

Διαθέσιμα ακίνητα πωλήσεων στον Δ.Πυλαίας 327

Διαθέσιμα ακίνητα πωλήσεων στον Δ.Πυλαίας 327 1 -''INTERHOME'' πωλείται γκαρσονιέρα 50τμ 1Δ 1ου ορόφου ετοιμοπαράδοτο το διαμέρισμα διαθέτει ατομικό φυσικό αέριο, θωρακισμένη πόρτα. (κωδ 28828) Τιμή 100.000 Καλέστε 2310317100 6936146412 Κωδ.: < 28828

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

FILOXENOU PLUS. Καλυμμένες Βεράντες Ισογείου. Καλυμμένες Βεράντες Ορόφου. G/F Covered Veranda. F/F Covered Veranda

FILOXENOU PLUS. Καλυμμένες Βεράντες Ισογείου. Καλυμμένες Βεράντες Ορόφου. G/F Covered Veranda. F/F Covered Veranda FILOXENOU PLUS Οικόπεδο Υπνοδωμάτια Εσωτερικοί Καλυμμένοι Χώροι Καλυμμένες Βεράντες Ισογείου Καλυμμένες Βεράντες Ορόφου Διπλός Καλυμμένος Χώρος Στάθμευσης Μηχανοστάσιο Τιμή Plot Bedrooms Internal Area

Διαβάστε περισσότερα

Gallery. Το Συγκρότηµα

Gallery. Το Συγκρότηµα Gallery Το Συγκρότηµα Καλώς ορίσατε στο GOLDEN KING RESORT, στο πανέµορφο νησί της Σκιάθου. Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, δηµιουργήσαµε για εσάς έναν µικρό παράδεισο. Το συγκρότηµα κατοικιών βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Ι.ΜΑΚΟΥ ΑΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ -ΥΛΙΚΩΝ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Ι.ΜΑΚΟΥ ΑΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ -ΥΛΙΚΩΝ ΠΛΟΥΤΩΝΟΣ 37 ΔΑΦΝΗ ΤΗΛ.210-9758619 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Ι.ΜΑΚΟΥ ΑΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ -ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ-ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ-ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ 1+0

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 3 η Υγειονομική Περιφέρεια (Μακεδονίας) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Εξοχή, Τ.Κ. 57010 Θεσσαλονίκη Τηλ. 2313 307190 Fax. 2310 350023 Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1:

A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1: A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1: "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ" 1.1 ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1.1.1. ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ενδεικτική Διάσταση : 1.60*80* 72 cm έως

Διαβάστε περισσότερα

Άποψη εσωτερικής διαρρύθμισης κατοικίας ενός δωματίου (χρήση ιδιώτη) / σουίτας (χρήση ξενοδόχου)

Άποψη εσωτερικής διαρρύθμισης κατοικίας ενός δωματίου (χρήση ιδιώτη) / σουίτας (χρήση ξενοδόχου) by XD EMPORIKI Η εταιρεία ''Χ.Δ. ΕΜΠΟΡΙΚΗ'' δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό κλάδο με ειδίκευση στη χρήση μεταλλικού σκελετού. Η γνώση, η εμπειρία και η πρακτική ολοκλήρωση σημαντικών μεταλλικών κατασκευών

Διαβάστε περισσότερα

OSTRIA RESIDENCE ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ

OSTRIA RESIDENCE ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ OSTRIA RESIDENCE ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ Αυτή η οικιστική ανάπτυξη θα ανεργερθεί στην οδό Πανιωνίου, στον Στρόβολο και θα αποτελείται από 6 συνολικά διαμερίσματα, 2 ανά όροφο ένα δύο υπνοδωματίων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Θωρακισμένες πόρτες Οι θωρακισμένες πόρτες δίνουν απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλειά σας. Είναι κατασκευασμένες από μονοκόμματα, διαμορφωμένα χαλύβδινα φύλλα, που καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΟΚΤΩ

Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΟΚΤΩ A R C H I T E C T U R E Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ Αρχιτεκτονική μελέτη - επίβλεψη PEOPLE Συνεργάτες μηχανικοί Κωσταντίνος Παυλίδης, Δημήτριος Πτωχός Η/Μ μελέτη PEOPLE Συνεργάτες μηχανικοί Δημήτριος Πτωχός, Ευαγγέλος

Διαβάστε περισσότερα

Το έργο αυτό βρίσκεται στην Εγκωμη 900μ. Απο το Intercollege σε μια ήσυχη γειτονιά οικιστικού χαρακτήρα, με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης.

Το έργο αυτό βρίσκεται στην Εγκωμη 900μ. Απο το Intercollege σε μια ήσυχη γειτονιά οικιστικού χαρακτήρα, με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης. alto court II Το έργο αυτό βρίσκεται στην Εγκωμη 900μ. Απο το Intercollege σε μια ήσυχη γειτονιά οικιστικού χαρακτήρα, με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης. Αποτελείται απο 4 διαμερίσματα 2-υπνοδωματίων.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ»

ΘΕΜΑ: «ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ» ΑΡΧΗ 1ης ΣΕΛΙ ΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕ (5) ΘΕΜΑ: «ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ» ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

MILOS RESIDENCE ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ

MILOS RESIDENCE ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ MILOS RESIDENCE ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ Μήλος, από την απαράμιλλη ομορφιά της εμπνευστήκαμε το νέο μας έργο. Σε γωνιακό οικόπεδο στα σύνορα Αγίου Δομετίου και Έγκωμης σε μια ήσυχη περιοχή που

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Στήριξης Υαλοπίνακα

Σύστημα Στήριξης Υαλοπίνακα www.aluminco.com Type A Σύστημα Επιδαπέδιας Στήριξης Υαλοπίνακα Σύστημα Επιδαπέδιας Στήριξης Υαλοπίνακα Σύστημα επιδαπέδιας στήριξης υαλοπίνακα με προφίλ αλουμινίου για την κατασκευή γυάλινου καγκέλου

Διαβάστε περισσότερα

Θα γίνουν τρία χέρια σουβάς εσωτερικά και τρία χέρια εξωτερικά.

Θα γίνουν τρία χέρια σουβάς εσωτερικά και τρία χέρια εξωτερικά. 8 η ΙΑΝΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΔΥΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ 3 ων ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΤΣΕΡΙ (ΑΡ.ΕΓΓΡ. 0/2446, ΑΡ. ΤΕΜΑΧΙΟΥ 1429, Φ/ΣΧ: 30/45 Ε 1, ΓΕΡΑΚΑΡΗΣ, ΤΣΕΡΙ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Θ2 ΦΑΣΗ (ΤΣΕΡΙ) ΓΕΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΤΕΥΧΟΣ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΕΥΧΟΣ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Στο τεύχος αυτό, γίνεται μία όσο το δυνατόν λεπτομερής προσέγγιση των γενικών αρχών της Βιοκλιματικής που εφαρμόζονται στο έργο αυτό. 1. Γενικές αρχές αρχές βιοκλιματικής 1.1. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθηµα: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

MILOS RESIDENCE ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ

MILOS RESIDENCE ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ MILOS RESIDENCE ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ Το έργο βρίσκεται στον Άγιο Δομέτιο (Σύνορα Έγκωμης). Πολύ κοντά στο έργο βρίσκονται τα δύο μεγαλύτερα ιδιωτικά πανεπιστήμια της Λευκωσίας, το Ιπποκράτειο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. Αποξήλωση και απομάκρυνση της μικρής ντουλάπας από το υπνοδωμάτιο 2 1,00 τεμ ,00

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. Αποξήλωση και απομάκρυνση της μικρής ντουλάπας από το υπνοδωμάτιο 2 1,00 τεμ ,00 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ α/α Περιγραφή Εργασίας Ποσότητα Μονάδα Μέτρησης Ποσότητας Τιμή Μονάδας Μέτρησης ( ) Κόστος χωρίς ΦΠΑ ( ) Σχόλια 1 2 3 4 5 6 7 Αποξήλωση απομάκρυνση του διαχωριστικού μεταξύ του υπνοδωματίου

Διαβάστε περισσότερα

Positive living. Φυσικn έλξn Η διακόσμηση ακολουθεί τους νόμους της φύσης. Αφιέρωμα Kήπος Βγαίνουμε έξω με στυλ. Στοκχόλμη Design Week 2012

Positive living. Φυσικn έλξn Η διακόσμηση ακολουθεί τους νόμους της φύσης. Αφιέρωμα Kήπος Βγαίνουμε έξω με στυλ. Στοκχόλμη Design Week 2012 ΜαΪοσ 2012 50 casaviva Μαϊοσ 2012 Φυσικn έλξn Η διακόσμηση ακολουθεί τους νόμους της φύσης Στοκχόλμη Design Week 2012 Ανταπόκριση από το Μιλάνο των Σκανδιναβών Αφιέρωμα Kήπος Βγαίνουμε έξω με στυλ Positive

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA. Classic Line MULTISLIDING 80

Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA. Classic Line MULTISLIDING 80 Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA Classic Line MULTISLIDING 80 Uw

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΧΕΔΙΩΝ. Το οικόπεδο μας ανήκει στον κύριο Νίκο Δαλιακόπουλο καθώς και το γειτονικό οικόπεδο.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΧΕΔΙΩΝ. Το οικόπεδο μας ανήκει στον κύριο Νίκο Δαλιακόπουλο καθώς και το γειτονικό οικόπεδο. - 99 - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΧΕΔΙΩΝ 1. Τοπογραφικό Διάγραμμα : To τοπογραφικό διάγραμμα της δεύτερης αρχιτεκτονικής μελέτης ταυτίζεται με αυτό της πρώτης αρχιτεκτονικής μελέτης εφόσον και οι δυο μελέτες εχουν γίνει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ - ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ -

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ - ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ - ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ - ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ - ΤΙΤΛΟΣ 1 ΑΡΧ-000 ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 00 2 ΑΡΧ-001α ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ 1 00,50, 0 3 ΑΡΧ-001β ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ 2 00, 0 4 ΑΡΧ-001γ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ Σε οικόπεδο που βρίσκεται στην οδό Δαναΐδων στον Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού στην Αθήνα πρόκειται να ανεγερθεί τριώροφη οικοδομή µε υπόγειο και στέγη. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΟΣ 1ης ΑΠΟ 6 ΣΕΛΙ ΕΣ

ΤΕΛΟΣ 1ης ΑΠΟ 6 ΣΕΛΙ ΕΣ ΑΡΧΗ 1ης ΣΕΛΙ ΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ ΕΞΙ (6) ΘΕΜΑ: «ΜΙΚΡΗ ΕΞΟΧΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ» ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Το κτήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 8 ης Μεραρχίας 3, Ριζάρειος Πολιτεία Ιωάννινα 45445 Τηλ. 2651054500 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΡΓΟ: ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΙΣΟΓΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Hotels & Villas. Όταν οι σύνθετες ιδέες συναντούν απλές εφαρµογές

Hotels & Villas. Όταν οι σύνθετες ιδέες συναντούν απλές εφαρµογές Hotels & Villas Όταν οι σύνθετες ιδέες συναντούν απλές εφαρµογές Hotels & Villas "Αόρατες Εφαρµογές" Η νέα τάση στην κτηριακή αποχέτευση Με σταθερό µας κίνητρο την ποιοτική εξέλιξη και τον εκσυγχρονισµό,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ/ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ/ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΔΑ: 7ΖΠΓ46907Γ-9Δ8 ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1ης ΥΓΕΙΟΝ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ Η Π Α Μ M Α Κ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Σ Ν.Π.Δ.Δ. ΟΔΟΣ: ΙΑΚΩΒΑΤΩΝ 43 ΑΘΗΝΑ 11144 Αθήνα, 20/03/2018 ΤΗΛ: 213.2042100

Διαβάστε περισσότερα

MAKEDONIAS RESIDENCE

MAKEDONIAS RESIDENCE MAKEDONIAS RESIDENCE ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ Αυτή η οικιστική ανάπτυξη βρίσκεται σε μία από τις πιο διάσημες περιοχές της Λευκωσίας, στο υψηλότερο σημείο του Λυκαβητού, αποτελούμενη από 9 διαμερίσματα,

Διαβάστε περισσότερα

Ολική Ανακαίνιση διαμερίσματος 70τ.μ. από την Ceramica Παντεχνική Τιμή:

Ολική Ανακαίνιση διαμερίσματος 70τ.μ. από την Ceramica Παντεχνική Τιμή: 215 5505750 ceramica παντεχνική 215.55.05.750-699.54.17.661 δάπεδο/μπάνιο/κουζίνα/πόρτες/διακόσμηση Τζαβέλλα & Βιζυηνού 7 Νίκαια email: ntafos1@yahoo.gr www.ceramicapantexniki.gr Ολική Ανακαίνιση διαμερίσματος

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : ΜΕΛΕΤΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩ ΣΧΕΔΙΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤ ΑΣΚΕΥΗ. ΣΠΟΥ ΔΑΣΤΕΣ : ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓlΟΣ - ΣlΜΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓ ΑΣΙΑΣ ΚΑΘΙΠΉΤΗΣ :ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑ : ΜΕΛΕΤΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩ ΣΧΕΔΙΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤ ΑΣΚΕΥΗ. ΣΠΟΥ ΔΑΣΤΕΣ : ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓlΟΣ - ΣlΜΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓ ΑΣΙΑΣ ΚΑΘΙΠΉΤΗΣ :ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓ ΑΣΙΑΣ ΚΑΘΙΠΉΤΗΣ :ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΑ : ΜΕΛΕΤΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩ ΣΧΕΔΙΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤ ΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΠΕΡΙΟΧΉ : ΚΕΦΑΛΆΡΙ - ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΠΟΥ ΔΑΣΤΕΣ : ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓlΟΣ - ΣlΜΙΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

LENTIA COURT 14 LENTIA CO LTD

LENTIA COURT 14 LENTIA CO LTD LENTIA COURT 14 LENTIA CO LTD Office: Kostaki Pantelides 15, Lentia Court 2, Flat/Office: 102, Nicosia, Strovolos, Nicosia, 2057, Cyprus Tel: (+357) 22 45 39 33 Mob: (+357) 99 61 61 12 Fax : (+357) 22

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ KNX INSTABUS

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ KNX INSTABUS Ερωτηµατολόγιο KNX - Instabus 1. Φωτισµός εσωτερικών χώρων ΝΑΙ ΌΧΙ 1.01 Θα ελέγχονται όλα τα φωτιστικά µε το KNX; αν όχι, ποια θα ελέγχονται; 1.02 Σε ποιά φωτιστικά θα γίνεται ρύθµιση φωτισµού (dimming);

Διαβάστε περισσότερα

Villa Ariadne. μοντέρνα άποψη σε γήϊνους χρωματισμούς

Villa Ariadne. μοντέρνα άποψη σε γήϊνους χρωματισμούς Villa Ariadne μοντέρνα άποψη σε γήϊνους χρωματισμούς Η κατασκευή καινούργιας κατοικίας είναι απόφαση ζωής Στην MPA domus πραγματοποιούμε τα όνειρα σας με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο. Σας προσφέρουμε το

Διαβάστε περισσότερα

2-3. Παρέχουμε εγγύηση 10 ετών! Τα προϊόντα της Meteor κατασκευάζονται. Καλώς ήρθατε στη Meteor 4 Meteor και ποιότητα 5

2-3. Παρέχουμε εγγύηση 10 ετών! Τα προϊόντα της Meteor κατασκευάζονται. Καλώς ήρθατε στη Meteor 4 Meteor και ποιότητα 5 Jupiter 550 κάθετο Καλώς ήρθατε στη Meteor 4 Meteor και ποιότητα 5 Ένθετα τζάκια Jupiter 550 κάθετο 2 Jupiter 550 XXL 7 Jupiter 550 XL 8 Jupiter 500-850 9 Jupiter 550 με καμπυλωτή πόρτα 10 Jupiter 550

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Προδιαγραφών Κατοικιών Συστήματος Κατασκευής Economy της Easy Green Αύγουστος 2015

Οδηγός Προδιαγραφών Κατοικιών Συστήματος Κατασκευής Economy της Easy Green Αύγουστος 2015 Οδηγός Προδιαγραφών Κατοικιών Συστήματος Κατασκευής Economy της Easy Green Αύγουστος 2015 Οι Κατοικίες της Easy Green της σειράς Economy House είναι κατασκευασμένες με σκελετό ξύλινου πλαισίου πλήρως αντισεισμικές,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΧΕΔΙΩΝ. Το οικόπεδο μας ανήκει στον κύριο Νίκο Δαλιακόπουλο καθώς και το γειτονικό οικόπεδο.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΧΕΔΙΩΝ. Το οικόπεδο μας ανήκει στον κύριο Νίκο Δαλιακόπουλο καθώς και το γειτονικό οικόπεδο. - 89-1. Τοπογραφικό Διάγραμμα : ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΧΕΔΙΩΝ Το οικόπεδο μας ανήκει στον κύριο Νίκο Δαλιακόπουλο καθώς και το γειτονικό οικόπεδο. Η πρόσοψη του οικοπέδου βρίσκεται επί της οδού Κρουσόβου, ενώ το οικόπεδο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΩΝ 1. ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ Η αίθουσα του αναψυκτήριου βρίσκεται στην IV πτέρυγα της επέκτασης του Μουσείου και έχει εσωτερικές διαστάσεις 6,90 μ. χ 4,45 μ. Το δάπεδο είναι από πορώδες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ

ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΚΙΜΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2014 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (Ι) ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθηµα: ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ Ηµεροµηνία και ώρα

Διαβάστε περισσότερα

ELLINICON CONSTRUCTION OF INNOVATIVE APARTMENTS

ELLINICON CONSTRUCTION OF INNOVATIVE APARTMENTS ELLINICON ARCHITECT: THANASIS HOHLIDAKIS η Στη περιοχή του Κάτω Ελληνικού, μεταξύ του Μητροπολιτικού Πάρκου Ελληνικού και της παραλίας του Αγ. Κοσμά, (οδός 1 αρ. 23) υλοποιείται το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ2» - Συγκρότημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΑΠΑΝΗΣ ΚΩΔ. ΕΙΔΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΝ. ΜΕΤΡ. ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ 02.01 Καθαιρέσεις αποκ. 1,00 2.850,40 2.850,40 655,59 3.505,99 ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Καθαρή σύνθεση. Κτίριο κατοικιών στη Βουλιαγμένη

Καθαρή σύνθεση. Κτίριο κατοικιών στη Βουλιαγμένη A R C H I T E C T U R E Καθαρή σύνθεση Αρχιτεκτονική μελέτη John Pawson Αρχιτεκτονική μελέτη εφαρμογής ISV Architects Στατική μελέτη Ergosystem Μελέτη Η/Μ εγκαταστάσεων PG Kamarinos Μελέτη περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Πρόκειται για την ενέργεια που απαιτείται για τη λειτουργία ενός κτιρίου στο σύνολό του. Η ιδανική περίπτωση κατασκευής

Διαβάστε περισσότερα

m pi-*. κείμενο: Τόνια Κατερίνη, Μαρία Καζολέα, αρχιτέκτονες μηχανικοί φωτογράφηση: Αθηνά Καζολέα, Πάτροκλος Στελλάκης

m pi-*. κείμενο: Τόνια Κατερίνη, Μαρία Καζολέα, αρχιτέκτονες μηχανικοί φωτογράφηση: Αθηνά Καζολέα, Πάτροκλος Στελλάκης m pi-*. To Πόρτο Ράφτη μετατρέπεται σταθερά σε τόπο μόνιμηξ διαμονιη αλλά ταυτόχρονα παραμένει ένα από τα γοητευτικότερα δείγματα του Αττικού τοπίου. Η παρέμβαση σε αυτό το τοπίο θέτει κατ' αρχήν πολλά

Διαβάστε περισσότερα

P.S. HOME INSPIRE 35 ΨΗΜΟΛΟΦΟΥ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΨΗΜΟΛΟΦΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

P.S. HOME INSPIRE 35 ΨΗΜΟΛΟΦΟΥ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΨΗΜΟΛΟΦΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ P.S. HOME INSPIRE 35 ΨΗΜΟΛΟΦΟΥ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΨΗΜΟΛΟΦΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Σε εξαιρετική περιοχή στη Ψηµολόφου αρχίζουµε την ανέγερση πολυτελούς κατοικιών P.S. HOME INSPIRE

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Διεύθυνση : Τεχνικών Υπηρεσιών Τμήμα : Aρχιτ. Σχεδιασμού και Μελετών Έργων Πολίχνη, 31/08/2015 Πληροφορίες : Κυπαρίδου Ελπίδα Τηλέφωνο : 2313 302-343 Fax : 2313 302-321

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΟΣ 1ης ΑΠΟ 5 ΣΕΛΙ ΕΣ

ΤΕΛΟΣ 1ης ΑΠΟ 5 ΣΕΛΙ ΕΣ ΑΡΧΗ 1ης ΣΕΛΙ ΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕ (5) ΘΕΜΑ: «ΜΙΚΡΗ ΔΙΩΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ» ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ Οδός Πανιωνίου και Καραολή. Καισαριανή

ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ Οδός Πανιωνίου και Καραολή. Καισαριανή Ε Λ Λ Α Σ Α. Ε. ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ Οδός Πανιωνίου και Καραολή Καισαριανή Γραφεία Αθήνας: Μετεώρων 21 5ος όροφος, Παγκράτι 116 31 Τηλ.: +30 2107525331, +30 6932656403 Fax : +30

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ. (Πηγή: Έρευνα αγοράς Ο.Τ.Δ.) 1.1 Γενικές εκσκαφές γαιώδεις m³ 4,10

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ. (Πηγή: Έρευνα αγοράς Ο.Τ.Δ.) 1.1 Γενικές εκσκαφές γαιώδεις m³ 4,10 ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ (Πηγή: Έρευνα αγοράς Ο.Τ.Δ.) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΑΠΑΝΗΣ Α/Α ΕΙΔΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ (χωρίς ΦΠΑ) 1.1 Γενικές

Διαβάστε περισσότερα

PEARLS OF CRETE: ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ

PEARLS OF CRETE: ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ PEARLS OF CRETE: ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΚΣΚΑΦΕΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΓΕΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Διαστάσεις και χρώμα Οι πισίνες διατίθενται στις ακόλουθες διαστάσεις*: Καθαρό εσωτερικό μήκος Καθαρό εσωτερικό πλάτος

Διαστάσεις και χρώμα Οι πισίνες διατίθενται στις ακόλουθες διαστάσεις*: Καθαρό εσωτερικό μήκος Καθαρό εσωτερικό πλάτος Η COMPACT ΠΙΣΙΝΑ ARDEA ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Οι compact πισίνες ARDEA κατασκευάζονται από τον οίκο ASIO s.r.o. (Τσεχία) και παραδίδονται εξ ολοκλήρου έτοιμες προς τοποθέτηση. Οι πισίνες προσφέρονται σε

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΑΙΘΠΑ - ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ. ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑμεΑ

ΥΠΑΙΘΠΑ - ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ. ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑμεΑ ΥΠΑΙΘΠΑ - ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑμεΑ (Με δύο όμοιους ανακλινόμενους χειρολισθήρες) ΓΕΝΙΚΑ: Απαραίτητη προϋπόθεση για να

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΟΣ 1ης ΑΠΟ 5 ΣΕΛΙ ΕΣ

ΤΕΛΟΣ 1ης ΑΠΟ 5 ΣΕΛΙ ΕΣ ΑΡΧΗ 1ης ΣΕΛΙ ΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕ (5) ΘΕΜΑ: «ΜΙΚΡΗ ΔΙΩΡΟΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ» ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED

Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Dusk ανθρακί LED Μετατρέψτε το φως του ήλιου σε φωτισμό LED Αιχμαλωτίστε την ενέργεια του ήλιου με το επιτοίχιο φωτιστικό Philips mygarden Dusk. Ο ηλιακός συλλέκτης υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΩΝ. Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Μ.Μ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (α) (β) (γ) (δ) (ε) Ξύλινη καρέκλα εστιατορίου

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΩΝ. Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Μ.Μ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (α) (β) (γ) (δ) (ε) Ξύλινη καρέκλα εστιατορίου ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Β» ΤΗΣ 8/07 ΔΙΑΚ/ΞΗΣ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Δ ΚΛΑΔΟΣ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡ. ΔΝΣΗ ΠΡΟΜ. & ΣΥΜΒ.(Δ3) Χανιά, 07 Ιουλ 7 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΠΙΠΛΩΝ Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Μ.Μ. ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (α) (β)

Διαβάστε περισσότερα

Debba. Σειρά ειδών υγιεινής απο πορσελάνη και έπιπλα μπάνιου

Debba. Σειρά ειδών υγιεινής απο πορσελάνη και έπιπλα μπάνιου Debba Σειρά ειδών υγιεινής απο πορσελάνη και έπιπλα μπάνιου 7 5 6 1 Κάτω μέρος επίπλου Debba 70 εκατ. με 2 συρτάρια και άνω μέρος (καθρέπτης) / 2 Μπαταρία νιπτήρα L20 / 3 Στήλη επίπλου Debba ύψους 150

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ 1 ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ DROP CEILINGS ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ PARTITION SYSTEMS ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ CUSTOM SOLUTIONS SMP 06 ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ S-2000 12 KINHTA

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΠΑΤΖΑ -70 ΕΠΙΠΛΟ. Super. ΝΕΟ τμήμα Economy. Τιμή! σε τιμ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ποιότητα... σε τιμές χονδρικής!

ΚΑΠΑΤΖΑ -70 ΕΠΙΠΛΟ. Super. ΝΕΟ τμήμα Economy. Τιμή! σε τιμ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ποιότητα... σε τιμές χονδρικής! ΕΠΙΠΛΟ Ποιότητα... σε τιμές χονδρικής! ΚΑΠΑΤΖΑ -70 Τώρα σε εκθεσικά μας είδη ΕΩΣ ΠΡΟΣΦΟ ΡΕΣ σε τιμ μές τα επ ιλ ογ ής Μ ε δυ να τότη ι δι ασ τά σε ω ν κα ς υφ άσ μα το ΣΟΚ!!! Μοντέρνο σαλόνι γωνία Με αδιάβροχο

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 08/02/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

Θεσσαλονίκη 08/02/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 3 η Υγειονομική Περιφέρεια (Μακεδονίας) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Εξοχή, Τ.Κ. 57010 Θεσσαλονίκη Τηλ. 2313 307190

Διαβάστε περισσότερα

Κ α τ ά λ ο γ ο ς Π ρ ο ϊ ό ν τ ω ν L E D

Κ α τ ά λ ο γ ο ς Π ρ ο ϊ ό ν τ ω ν L E D Κ α τ ά λ ο γ ο ς Π ρ ο ϊ ό ν τ ω ν L E D 2 0 1 6-2 0 1 7 Κ α τ α σ κ ε υ έ ς φ ω τ ι σ τ ι κ ώ ν L E D & η λ ε κ τ ρ ο ν ι κ ώ ν π λ α κ ε τ ώ ν H E L L A S T R O N I C S ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ LED & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Προδιαγραφές ιαµερισµάτων και Αυτοτελών Εξοχικών Κατοικιών

Προδιαγραφές ιαµερισµάτων και Αυτοτελών Εξοχικών Κατοικιών 1 Προδιαγραφές ιαµερισµάτων και Αυτοτελών Εξοχικών Κατοικιών 1. ΦΕΡΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ο φέρον οργανισµός των κτιρίων κατασκευάζεται από οπλισµένο σκυρόδεµα, βάση εγκεκριµένων µελετών (αρχιτεκτονικών και στατικών)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΟΣ 1ης ΑΠΟ 6 ΣΕΛΙΔΕΣ

ΤΕΛΟΣ 1ης ΑΠΟ 6 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΧΗ 1ης ΣΕΛΙΔΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ ΕΞΙ (6) ΘΕΜΑ: «ΜΙΚΡΗ ΕΞΟΧΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΠΤΗ»

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΜΙΚΡΗ ΕΞΟΧΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΞΕΝΩΝΑ»

ΘΕΜΑ: «ΜΙΚΡΗ ΕΞΟΧΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΞΕΝΩΝΑ» ΑΡΧΗ 1ης ΣΕΛΙ ΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙ ΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΥΤΕΡΑ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2004 ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕ ΙΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙ ΩΝ: ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΘΕΜΑ: «ΜΙΚΡΗ ΕΞΟΧΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΞΕΝΩΝΑ» ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Ιάσων. Το εντυπωσιακό οκταώροφο κτίριο θα αποτελείται από δύο ισόγεια καταστήματα με μεσοπάτωμα, υπόγεια, και μεγάλους, άνετους γραφειακούς χώρους.

Ιάσων. Το εντυπωσιακό οκταώροφο κτίριο θα αποτελείται από δύο ισόγεια καταστήματα με μεσοπάτωμα, υπόγεια, και μεγάλους, άνετους γραφειακούς χώρους. ΙΑΣΩΝ Λευκωσία Με το νέο της έργο με τον τίτλο «ΙΑΣΩΝ» η Tofarco καθιερώνεται σε μία από τις πιο πρωτοπόρες εταιρείες της Κύπρου αλλά και τις πιο περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένες. Πρόκειται για ένα πραγματικά

Διαβάστε περισσότερα

η αύρα τα ωραιότερα σπίτια Μύκονο, Πάτμο design trends: τιρκουάζ, navy blue, κίτρινο, πράσινο & φρούτα ιουνιοσ 2015

η αύρα τα ωραιότερα σπίτια Μύκονο, Πάτμο design trends: τιρκουάζ, navy blue, κίτρινο, πράσινο & φρούτα  ιουνιοσ 2015 ιουνιοσ 2015 Η ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ELLE DECORATION No 94 ΙΟΥΝΙΟΣ 2015 η αύρα του Αιγαίου τα ωραιότερα σπίτια σε Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Πάτμο www.elle.gr Μιλάνο 2015 design trends: τιρκουάζ, navy blue, κίτρινο,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ & ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ & ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ & ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΕΡΓO: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 2013 Β ΦΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η παρούσα μελέτη αφορά τις εργασίες

Διαβάστε περισσότερα

Η Αρχιτεκτονική του κελύφους και της δομής των κτιρίων

Η Αρχιτεκτονική του κελύφους και της δομής των κτιρίων Χάρης Σαββίδης αρχιτέκτων d.p.l.g. Η Αρχιτεκτονική εντός της Αρχιτεκτονικής. Η Αρχιτεκτονική του κελύφους και της δομής των κτιρίων Στον σύγχρονο πολεοδομικό ιστό της Αθήνας δημιουργήθηκε τα τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

1 2 3 4 5 6 7 Παράρτημα Α:Τεχνικό Παράρτημα Έργου ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Στη σύμβαση περιλαμβάνονται οι ακόλουθες βασικές κατηγορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ»

ΘΕΜΑ: «ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ» ΑΡΧΗ 1ης ΣΕΛΙ ΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΡΙΤΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕ (5) ΘΕΜΑ: «ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ» ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa

Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 Περιεχόμενα H Εταιρία 5-9 Πέργολα Star 10-15 Πέργολα Magna Star 16-21 Πέργολα Mega 23-27 Πέργολα Arch 28-33 Πέργολα Top Star 34-39 Πέργολα Persa 40-45 Κάθετη Κασετίνα Star 46-49

Διαβάστε περισσότερα