majestic insight in living

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "majestic insight in living"

Transcript

1 Ψυχικό Αυτόνομη Υπερπολυτελής Μεζονέτα σε συγκρότημα Κατοικιών 380 τμ., σε 4 επίπεδα Κορυφαία αρχιτεκτονική σχεδίαση βασισμένη σε κρύσταλλο και μέταλλο Ιδιωτικός κήπος, πισίνα, φυτεμένο δώμα 60 τμ. Έξυπνο Σπίτι με αυτοματισμούς υψηλής τεχνολογίας. Επώνυμα υλικά κατασκευής των διασημότερων ευρωπαϊκών οίκων. Μοναδική Θέα σε καταπράσινη περιοχή Ψυχικό (οδός Αφαίας) 7 leonida drosi street psychiko 15452, greece t f

2 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Ανήκει σε συγκρότημα 4 κατοικιών, που αναπτύσσεται σε επικλινές οικόπεδο εμβαδού 1.091,80m2, 3ων όψεων (Aφαίας-Νυμφών-Δρόση). Καταλαμβάνει τη βορειοανατολική γωνία του συνολικού συγκροτήματος επί των οδών Λ.Δρόση και Νυμφών, έμπροσθεν των οποίων υπάρχουν ελεύθερα δεντρόφυτα δημοτικά αλσύλλια με πεύκα και ελαιόδενδρα και στα οποία έχουν θέα όλα τα δωμάτια. Είναι κατασκευασμένη σε 4 επίπεδα τα οποία επικοινωνούν με μια εκπληκτικού σχεδιασμού, εσωτερική σκάλα και ένα αισθητικά προσαρμοσμένο ιδιωτικό ασανσέρ. Έχει ανεξάρτητη είσοδο από την οδό Λ. Δρόση, συνολικό εμβαδόν 380 m² και περιλαμβάνει: Σαλόνι, Τραπεζαρία, Ανεξάρτητη Κουζίνα, πέντε(5) Υπνοδωμάτια Master, εκ των οποίων το ένα σημαντικά μεγαλύτερο ως κύριο, Δωμάτιο Υπηρεσίας, επτά(7) Λουτρά, ένα(1) WC, Γυμναστήριο, Λινοθήκη, Laundry, Δώμα με ιδιωτική βεράντα και ανεξάρτητη εξωτερική αποθήκη κήπου. Η κατοικία έχει επίσης ιδιωτικό κήπο 190 m², ο οποίος περιλαμβάνει: φυτεμένη επιφάνεια από γκαζόν, φυσικό φράκτη από δενδρύλλια LUSIDUM περιμετρικά, διαστρωμένη επιφάνεια από φυσική πέτρα σερένα (pietra serena) ειδικής επεξεργασίας και πισίνα εμβαδού 28 m² με υπερχείλιση και εξωτερική στήλη ντους. Ο χώρος του Ισογείου έχει εμβαδόν 106,91 m² και περιλαμβάνει Living room, τραπεζαρία, ανεξάρτητη κουζίνα με τραπέζι φαγητού, W/C και γκαρνταρόμπα ξένων. Ο 1ος όροφος έχει εμβαδόν 105,44 m² και περιλαμβάνει τρία Υ/Δ master, το καθένα εκ των οποίων έχει ανεξάρτητη πρόσβαση σε δικό του εξώστη. Το δώμα έχει εμβαδόν 46,11 m², αποτελεί χώρο πολλαπλών χρήσεων ( home cinema, γραφείο, ξενώνας ) και περιλαμβάνει λουτρό χώρο για βιβλιοθήκη ή ντουλάπα. Ο ημιυπόγειος όροφος εμβαδού 121 m² περιλαμβάνει 2 Υ/Δ master, πλήρως φωτιζόμενα και ευάερα με πρόσβαση σε μεγάλη βεράντα. Επίσης περιλαμβάνει Στούντιο υπηρεσίας, Laundry, Λινοθήκη, ιδιωτικό Γυμναστήριο και ανεξάρτητη αποθήκη κήπου. Η κατοικία έχει δύο θέσεις στάθμευσης στο Υπόγειο του συγκροτήματος, 11,25 m2 έκαστη.

3 Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της κατοικίας αποτελεί ο ιδιωτικός υπαίθριος κήπος οροφής (ROOF GARDEN) ειδικού αρχιτεκτονικού σχεδιασμού με συνολικό εμβαδόν 60 m² που αποτελεί μια καταπράσινη και ταυτόχρονα χρηστική όαση που ξεπροβάλει σαν πίνακας ζωγραφικής μέσα από τη τζαμόπορτα του καθιστικού του δώματος εκστασιάζοντας τον επισκέπτη, προσφέροντας την ευκαιρία για μαγευτικά δείπνα και ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης στην υπέροχη τραπεζαρία κάτω από το φως της πέργκολας και των αστεριών. Περιλαμβάνει χώρο πρασίνου με γκαζόν και δένδρα, υπερυψωμένες ζαρντινιέρες με ειδική φύτευση, χώρο καθιστικού με ξύλινο deck, πέργκολα με καθιστικούς πάγκους και τραπεζαρία φαγητού όλα από ειδικό κράμα αλουμινίου για απόλυτη αντοχή στη διάβρωση, καθώς και ένα εκπληκτικό ελαιόδεντρο που δεσπόζει σε περίοπτη θέση. Η θέα από το δώμα αλλά και όλους τους ορόφους είναι απεριόριστη και εκπληκτική.

4 ΓΕΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ - ΥΛΙΚΑ Η υπερπολυτελής μεζονέτα έχει μελετηθεί και σχεδιαστεί σύμφωνα με αναλυτικά σχέδια εφαρμογής των οποίων, έχουν πραγματοποιηθεί και όλες οι αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές λεπτομέρειες τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού χώρου με αποτέλεσμα ένα αισθητικά και τεχνικά άριστο αποτέλεσμα. ΔΑΠΕΔΑ Τα δάπεδα των κυρίων χώρων, διαδρόμων, υπνοδωματίων και κουζίνας έχουν διαστρωθεί με δρύινο πάτωμα με εργοστασιακά τελειοποιημένη βαφή UV oiled για απόλυτα φυσική επιφάνεια χρώματος Knotless White, του κορυφαίου Αυστριακού εργοστάσιου ADMONTER με προδιαγραφές ενδοδαπέδιας θέρμανσης από σανίδες φάρδους 20 εκ., μήκους 2 μ. και πάχους 15mm σε κατασκευή τύπου sandwitch με 4mm δρύινη επιφάνεια και συμμετρικά 4mm δρύινη βάση για άριστη συμπεριφορά στις θερμοκρασιακές μεταβολές. Τα δε σοβατεπί είναι λευκά λακαριστά σε κόντρα πλακέ χωνευτά στο σοβά ύψους 10 εκ. με άνωθεν σκοτία διαχωρισμού από σοβά πάχους 2εκ.

5 ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΕΣ Η κατοικία διαχωρίζεται από την συνορεύουσα με δύο διπλούς (μπατικούς) τοίχους (τέσσερις δρομικούς) με ηχομονωτικό πετροβάμβακα εσωτερικά και εντός των διπλών και μεταξύ των δύο διπλών. Επίσης οι τοίχοι αυτοί όπως και όλοι οι εσωτερικοί τοίχοι εδράζονται πάνω σε ηχομονωτικό υλικό για καλύτερη ηχομόνωση. ΥΔΡΕΥΣΗ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ Η εγκατάσταση ύδρευσης έχει υλοποιηθεί με χαλκοσωλήνα TALOS και πίνακα ανεξαρτησίας COLLECTEUR σε κάθε επίπεδο για απόλυτο έλεγχο του συστήματος. Το αποχετευτικό δίκτυο αποτελείται από ειδικό τύπου ηχομονωτικούς σωλήνες γερμανικής προελεύσεως REHAU μοντέλο RAUPIANO με ενισχυμένη κυψελωτή διατομή επιπροσθέτως επενδυμένος από εμάς με περίβλημα ARMAFLEX για ακόμα μεγαλύτερη ηχομόνωση. ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΥΔΡΕΥΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ Η θέρμανση είναι ενδοδαπέδια για ολόκληρη την κατοικία, με εγγύηση του γερμανικού οίκου REHAU, ανεξάρτητη λειτουργία ανά επίπεδο (4 επίπεδα), που ελέγχεται από τέσσερις ηλεκτρονικούς θερμοστάτες, οι οποίοι λειτουργούν μέσω του συστήματος αυτοματισμού και ελέγχου BUS. Εξωτερικός μετεωρολογικός αισθητήρας παρέχει πλήθος πληροφοριών στο σύστημα BUS, μέσω του οποίου βελτιστοποιείται αυτόματα τόσο η λειτουργία της ενδοδαπέδιας όσο και οι παράμετροι λειτουργίας του λέβητα για βελτιστοποίηση απόδοσης και οικονομίας. Επίσης το σύστημα αυτό, αξιοποιώντας τις πληροφορίες του αισθητήρα, μπορεί να ελέγχει τη λειτουργία του αυτόματου ποτίσματος, τις τέντες και τα ρολά σκίασης, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Υπάρχει ανεξάρτητο, απομονωμένο λεβητοστάσιο που λειτουργεί με ενδοδαπέδια, με λέβητα μαντεμένιο Γερμανικής προέλευσης (SHONEBECKER-VIADRUS ) και ανεξάρτητο Boiler 500lt. Ειδικός θερμιδομετρητής εξασφαλίζει πλήρη αυτονομία στην θέρμανση και στο ζεστό νερό, η παροχή του οποίου είναι 24ωρη ανεξάρτητη από τη θέρμανση, ενώ ένα επί πλέον δίκτυο ανακυκλοφορίας εξασφαλίζει άμεση παροχή ζεστού νερού με το άνοιγμα της βρύσης, σε όλα τα επίπεδα της κατοικίας.

6 BUS (ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ) ΑΣΘΕΝΗ ΡΕΥΜΑΤΑ Το BUS είναι ένα σύστημα ψηφιακού αυτοματισμού της κατοικίας, από το οποίο δίνεται η δυνατότητα ελέγχου σχεδόν όλων των λειτουργιών της, με απεριόριστες δυνατότητες. Στην κατοικία, ολόκληρη η καλωδίωση (εκτός των απλών πριζών) και οι πίνακες είναι δομημένοι σύμφωνα με το σύστημα bus. Έτσι μέσω ενός προγραμματισμού σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη λίγο πριν την κατοίκηση, ρυθμίζονται οι λειτουργίες όλων των διακοπτών της κατοικίας, ενώ από μία επίπεδη έγχρωμη LCD οθόνη στο επίπεδο του σαλονιού ελέγχονται όλες οι λειτουργίες δηλαδή θέρμανση ενδοδαπέδια, ψύξη θέρμανση VRV, φωτισμός κάθε χώρου εσωτερικού & εξωτερικού, θυροτηλεόραση, ηλεκτρικά ρολά, συναγερμός, ζεστό νερό, μουσική κλπ. Επί πλέον θα υπάρχει η δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου όλων των παραπάνω λειτουργιών της κατοικίας από smart phone μέσω διαδικτύου. Ενιαίοι αισθητήρες σε κάθε χώρο ελέγχουν τόσο την ενδοδαπέδια θέρμανση όσο και τον κλιματισμό (VRV). Η εγκατάσταση παρέχει στον ιδιοκτήτη τις σημαντικότερες λειτουργίες του συστήματος BUS.

7 Η υποδομή ωστόσο προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες επεκτασιμότητας που προαιρετικά μπορεί να τοποθετηθούν άμεσα ή στο μάλλον χωρίς οικοδομικές παρεμβάσεις/αποξηλώσεις. Έχει τοποθετηθεί έγχρωμο σύστημα ψηφιακής θυροτηλεόρασης RITTO (τύπου instabus) με έγχρωμα monitor TFT 2,5 σε κάθε επίπεδο. Στο Δώμα έχει εγκατασταθεί πλήρης καλωδίωση HOME CINEMA για βιντεοπροβολέα και σύστημα ήχου surround. Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με ενσύρματο δίκτυο DATA που δικτυώνει όλους τους κυρίους χώρους μεταξύ τους αλλά και τις θέσεις τηλεόρασης για μεταφορά και διανομή ψηφιακού σήματος. Επίσης εγκαθίσταται σύστημα επίγειας ψηφιακής και δορυφορικής τηλεόρασης (έτοιμο δορυφορικό σήμα σε κάθε επίπεδο). Υπάρχει πλήρης προεγκατάσταση συστήματος συναγερμού (τύπου instabus) με ραντάρ και κάμερες για όλους τους εσωτερικούς χώρους καθώς και παγίδες κουφωμάτων, αλλά και ραντάρ δέσμης με κάμερες καταγραφής παρακολούθησης, που καλύπτουν όλο τον περιβάλλοντα χώρο και δύο σειρήνες. Επίσης με εξωτερικό ραντάρ δέσμης προστατεύονται και τα δύο κουφώματα του δώματος. Η ενσωμάτωση του συστήματος ασφαλείας στο σύστημα BUS, παρέχει επιπλέον δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου, δηλαδή on line μέσω PC ή smart phone παρακολούθηση όλων των καμερών και άμεση ενημέρωση για τυχόν ενεργοποίηση του συναγερμού.

8 ΦΩΤΙΣΜΟΣ Τόσο ο εξωτερικός όσο και ο εσωτερικός φωτισμός κάθε χώρου της κατοικίας, αποτελεί υλοποίηση μελέτης από εξειδικευμένο αρχιτέκτονα και τα φωτιστικά σώματα είναι των εταιρειών: WEVER & DUCRE για τον εσωτερικό φωτισμό και COMPARLUX για τον εξωτερικό φωτισμό. Συγκεκριμένα στο σαλόνι έχουν τοποθετηθεί μονά και διπλά χωνευτά (χωρίς πλαίσιο) σποτ STRANGE SOHAL της WEVER & DUCRE σε συνδυασμό με κρυφό φωτισμό περιμετρικά. Μια φωτεινή σχισμή LED (μοντέλο Ribbon) οριοθετεί την οπή της σκάλας, ενώ στην τραπεζαρία υπάρχει παροχή για κεντρικό κρεμαστό φωτιστικό είτε για περισσότερα με τη χρήση ράγας. Σε όλα τα μπάνια και τους υπόλοιπους χώρους έχουν τοποθετηθεί φωτιστικά ψευδοροφής τύπου σποτ, μονά και διπλά με λευκό διακριτικό πλαίσιο. Επιπροσθέτως, μέσα στις ντουζιέρες τοποθετείται ζεύγος ή σειρά σημειακών LED που προσδίδουν ένα ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Στο λουτρό του master υπνοδωματίου, στο γυμναστήριο και στον επιμήκη διάδρομο του ορόφου (έμπροσθεν γκαρνταρόμπας), τοποθετείται γραμμικός φωτισμός ψευδοροφής, που πρακτικά δίνει το αποτέλεσμα φωτεινής σχισμής, ενώ μια φωτεινή γραμμική δέσμη φωτός περιμετρικά του δαπέδου του γυμναστηρίου δημιουργεί μια μαγική οπτική εικόνα.

9 ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ Όλοι οι εσωτερικοί τοίχοι και οι οροφές της κατοικίας χρωματίζονται με ριπολίνες σύμφωνα με λεπτομερή διαδικασία εφαρμογής που περιλαμβάνει σπατουλάρισμα, σερτικάρισμα και επεξεργασία με αλλεπάλληλες τεχνικές λείανσης χρησιμοποιώντας χειροποίητους στόκους (λαδιού και μετάλλου). Το αποτέλεσμα είναι μία βέλτιστη σε φινίρισμα και αντοχή επιφάνεια που θα χρωματιστεί με ριπολίνη νεφτιού. ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ Οι εσωτερικές πόρτες είναι ειδικού σχεδιασμού, χειροποίητες, λακαριστές και εκτείνονται μέχρι την οροφή, χωρίς πρεβάζι αλλά με αρχιτεκτονική σκοτία περιγράμματος, με inox μεντεσέδες και πόμολα της ιταλικής εταιρείας OLIVARI, μοντέλο Planet Q supernichel satinato. Σε όλους τους χώρους, έχουν τοποθετηθεί ντουλάπες ειδικών διαστάσεων με λακαριστά φύλλα εξαιρετικής εργοστασιακής βαφής, με κρυφά πόμολα και αυτόματο εσωτερικό φωτισμό, αρχιτεκτονικά και χρωματικά προσαρμοσμένες στο χώρο, της ιταλικής εταιρείας MOBILEFFE, μοντέλο EVITA, με λακαριστά συρτάρια και αξεσουάρ της ίδιας εταιρείας. Η γκαρνταρόμπα του ισογείου είναι μοναδικά επενδυμένη με δέρμα της MOBILEFFE.

10 ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Τα εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου είναι της κορυφαίας Γερμανικής εταιρίας SCHUCO, ενεργειακά, θερμοδιακοπτόμενα (μοντέλο ASS50 & ASS 70 Hi) με μηχανισμούς ανάσυρσης GEU και θερμομονωτικούς (ενεργειακούς) υαλοπίνακες. Τα ρολά είναι ηλεκτρικά, αλουμινένια της εταιρείας OLIVIA LU με μοτέρ SOΜFY βαρέως τύπου με ειδικούς οδηγούς ώστε να επιτυγχάνεται η αποφυγή ενδιάμεσου οδηγού στα μεγάλα ανοίγματα. ΠΟΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ (ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) Η πόρτα εισόδου της οικίας είναι το υψίστης ασφαλείας και εξαιρετικής αισθητικής μοντέλο OIKOS της Ιταλικής εταιρίας SYNUA, σε ειδική διάσταση 1,25μ πλάτος και 2,55μ ύψος χωρίς μεντεσέδες αλλά με άξονα περιστροφής Αποτελείται από 8 οριζόντια φύλλα γαλβανισμένης λαμαρίνας, τα οποία εσωτερικά είναι υπενδεδυμένα από MDF λακαριστό σε λευκό χρώμα, ενώ εξωτερικά από κοντραπλακέ θαλάσσης λακαριστό στην γκρι απόχρωση του τοίχου. Δεν έχει φάσα ανοξείδωτη, αλλά είναι τοποθετημένη πρόσωπο με τον τοίχο, ενώ το προφίλ της είναι από αλουμίνιο. Έχει 2 μηχανισμούς πλήρους περιστροφής, 4 μπάρες κλειδώματος και διπλό αυτόματο ανεμοφράχτη στο κάτω μέρος για απόλυτη μόνωση.

11 ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ Στην κατοικία έχει τοποθετηθεί ανελκυστήρας μάρκας ΚΟΝΕ τύπου INVERTER ηλεκτρομηχανικός χωρίς μηχανοστάσιο, αθόρυβης λειτουργίας, με σύστημα αυτόματου απεγκλωβισμού και μειωμένης κατανάλωσης ρεύματος (3,5 kw έναντι 9kw του κλασσικού υδραυλικού ανελκυστήρα ). Οι θύρες του είναι αυτόματες το δε εσωτερικό είναι ειδικής αρχιτεκτονικής σχεδίασης από λευκή λάκκα, λευκό ύφασμα, ξύλο και μέταλλο με εξαιρετικό αρχιτεκτονικό φωτισμό που διαχέεται μέσα από το λευκό ύφασμα της οροφής και αναδεικνύεται μέσα από το ενσωματωμένο κεραμικό φωτιστικό Αli&Baba της Karman. ΣΚΑΛΑ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ) Η εσωτερική σκάλα εκτείνεται από το ημιυπόγειο μέχρι το δώμα και αποτελεί ένα ξεχωριστό αρχιτεκτονικό δημιούργημα ιδιαίτερης αισθητικής που συνδυάζει κρύσταλλο, ακατέργαστο μέταλλο και μασίφ δρυς σε ένα μοναδικό σχεδιασμό. Συγκεκριμένα από ακατέργαστο μέταλλο κατασκευάζεται ο σκελετός της σκάλας με ανάλαφρα πατήματα τύπου προβόλου (στηρίζονται μόνο εσωτερικά στο βαθμιδοφόρο ενώ προς την ορατή πλευρά στέκονται στον αέρα.). Προστατευτικό κρύσταλλο τοποθετείται πλευρικά της σκάλας, ενώ στα μεταλλικά σκαλοπάτια επικάθονται με έναν ιδιαίτερο τρόπο συμπαγή ξύλινα πατήματα προσαρμοσμένα στην απόχρωση του ξύλινου δαπέδου της υπόλοιπης κατοικίας.

12 ΜΠΑΝΙΑ Τα μπάνια της κατοικίας έχουν επενδυθεί με άριστης ποιότητας ιταλικής προέλευσης γρανιτοπλακίδια της εταιρείας KEOPE μοντελο LIFE απόχρωσης γκρι (ARKI) διαστάσεων 30Χ120cm πάχους 10mm retificato (κοπή με laser για δημιουργία απόλυτα επίπεδων ακμών), που επιτρέπουν την τοποθέτηση με μηδενικό αρμό για πιο τέλειο συμπαγές αποτέλεσμα. Δυο περιμετρικές σκοτίες 2εκ. η μια για το διαχωρισμό των πλακιδίων τοίχου με τη γυψοσανίδα οροφής και η άλλη στο δάπεδο για το διαχωρισμό του με τα πλακίδια του τοίχου δίνουν στα μπάνια μια ξεχωριστή αισθητική φινέτσα. Κάθε μπάνιο έχει εξοπλιστεί με έπιπλα από εξαιρετικής ποιότητας corian (ΚORAKRIL ) της ιταλικής εταιρείας REXA και ντουζιέρα ορθογωνική μεγάλης διάστασης η οποία διαμορφώνεται είτε από τα ίδια πλακίδια με το μπάνιο ώστε να εναρμονίζεται πλήρως με αυτό, είτε από έτοιμο Corian της REXA ώστε να ξεχωρίζει και να τονίζεται, συνοδευόμενη σε κάθε περίπτωση από προστατευτικό πλευρικό κρύσταλλο securit extra clear.

13 Οι λεκάνες θα είναι από Γερμανική πορσελάνη της εταιρίας KERAMAG, μοντέλο icon, με κάλυμμα soft close, κρεμαστές με εντοιχισμένο καζανάκι της GROHE. Oι μπαταρίες όλων των μπάνιων είναι GRAFF Αμερικής, GESSI και BOFFI Iταλίας και τα αξεσουάρ από υλικό corian (Korakril) της εταιρείας REXA, και για διαφοροποίηση σε κάποια μπάνια η σειρά ALEA της εταιρίας KEUCO Η επιλογή χρωμάτων και ο συνδυασμός μοντέλων έχει γίνει κατόπιν αρχιτεκτονικής μελέτης.

14 ΚΟΥΖΙΝΑ Η κουζίνα έχει υλοποιηθεί κατόπιν ειδικού σχεδιασμού με το κορυφαίο μοντέλο b3-53e της Γερμανικής BULTHAUP από γκρι αλουμίνιο. Περιλαμβάνεται τραπέζι της ίδιας εταιρίας, μοντέλο Argilla Laminate διάστασης 1.80μΧ0.90μ, με σκαμπό Jamaica Amat3 από ανοδειωμένο αλουμίνιο και ατσάλι της εταιρίας Knoll, αλλά και ένα λευκό σκαμπό Mr.Bugatti Stool της Cappellini. Tα φωτιστικά και η μπαταρία είναι ενσωματωμένα από την ίδια την BULTHAUP. Η κουζίνα έχει δομηθεί σε συνδυασμό με συγκεκριμένες πλήρως εντοιχισμένες συσκευές της εταιρίας GAGGENAU, οι οποίες είναι ήδη τοποθετημένες και επισυνάπτονται παρακάτω.

15 Ο πάγκος εργασίας είναι από ματ μέταλλο inox της ίδιας εταιρείας. Τα επάνω ντουλάπια είναι μεγάλου ύψους για πλήρη εκμετάλλευση του χώρου. Η πλάτη της κουζίνας (τοίχος μεταξύ άνω και κάτω ερμαρίων) έχει επενδυθεί αντί πλακιδίων με το ίδιο το υλικό της κουζίνας για μεγαλύτερη ομοιομορφία και καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Κατά τον ίδιο τρόπο έχει επενδυθεί και ο τοίχος που έρχεται σε επαφή με το τραπέζι, όπου είναι ενσωματωμένα φωτιστικά σποτ της Bulthaup καθώς και στήριγμα με παροχή για T.V. και δορυφορική. Εξοπλισμός κι αξεσουάρ από την alessi,iitala, marimekko, culti, Armani casa, και αντικείμενα σχεδιασμένα από τον Antonio Citterio και τον Karim Rashid.

16 ΤΖΑΚΙ Στο καθιστικό της κατοικίας υπάρχει τζάκι ειδικής κατασκευής, με ανεξάρτητη εστία από μασίφ μέταλλο σε μορφή προβόλου, που δημιουργεί κενό ανάμεσα στο μέταλλο και το ξύλινο δάπεδο, και φούσκα επενδυμένη με πυράντοχη γυψοσανίδα και θερμομονωτικό πετροβάμβακα και διπλού τοιχώματος καπνοδόχο (inox εσωτερικά, χτιστή εξωτερικά με ειδικά τεμάχια) ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ Η κατοικία διαθέτει αυτόματο σύστημα κλιματισμού τύπου VRV Ψύξης- Θέρμανσης καναλάτο, που η λειτουργία του εντάσσεται στο σύστημα instabus. Αναλυτικότερα το σύστημα αποτελείται από μία εξωτερική μονάδα τοποθετημένη στην βεράντα του δώματος και εσωτερικά καναλάτες μονάδες τοποθετημένες εντός της ψευδοροφής με θυρίδες επισκεψιμότητας, που εφαρμόζουν σύστημα ανακύκλωσης θερμού ψυχρού αέρα μέσω διπλών αλουμινένιων περσίδων τοποθετημένων σε κάθε χώρο. Επιπροσθέτως στο σαλόνι το σύστημα ενισχύεται με εντοιχισμένα επιδαπέδια σώματα, ενώ στο υπόγειο τοποθετούνται επιτοίχιες μονάδες VRV. Η αίθουσα γυμναστηρίου πέραν του κλιματισμού εξοπλίζεται με ανεξάρτητο σύστημα εξαερισμού για τροφοδότηση με φρέσκο εξωτερικό αέρα. ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΠΙΠΛΑ Τραπεζαρία: Χειροποίητο τραπέζι 10 ατόμων από μασίφ δρυς βαμμένη με ειδική μεταλλική ματ τεχνοτροπία και καρέκλες υπενδεδυμένες από δέρμα alcantara όλα σε ανθρακοκονίματα απόχρωση. Στις κεφαλές τραπεζιού οι δύο Tall Dining Chairs του Tom Dixon δίνουν μια ιδιαίτερη αίσθηση. Φωτιστικό οροφής : τριγωνικοί σχηματισμοί από ατσάλι και φώτα led δημιουργούν μια λαμπερή σφαίρα που παραπέμπει σε έναστρο ουρανό, Raimond light της Μoooi. Δύο δερμάτινες πολυθρόνες Ecart Paris με γλυπτικό τραπεζάκι του Olivier Gagnere δημιουργούν μια γωνία με ενδιαφέρουσες καμπύλες για πιο prive συζητήσεις.

17 Κυρίως Καθιστικό Περιλαμβάνει δερμάτινο λευκό σαλόνι Chester One της Poltrona Frau με 2 ασύμμετρα πουφ της ιδίας εταιρίας, τραπέζια από άθραυστο κρυστάλλινο καθρέπτη Illusion Occasional Tables από τον σχεδιαστή Jean- Marie Massaud για την Glas Italia, αλλά και στρογγυλό side table με μάρμαρο Statuario. Καναπές με δέρμα σε καφέ απόχρωση Superblong Sofa σχεδιασμένος από τον Jasper Morrison για την Cappellini, με στρογγυλό side table με βάση από χρωμέ ατσάλι και Emperador marble από την ίδια εταιρία. Μοναδική πολυθρόνα Tulip armchair του σχεδιαστή Marcel Wanders για την Cappellini. Sharpei καρέκλα με μεταλλικό μπρονζέ ύφασμα της Cappellini. ORG Limited edition τραπέζι από τον Fabio Novembre για την Cappellini Απλίκες σκάλας από ματ αλουμίνιο που διαχέει αρχιτεκτονικές δέσμες Pipe Wall light του Tom Dixon σε ματ μαύρο και χρυσό. Σκίαστρα Σε όλα τα εξωτερικά ανοίγματα του ισογείου έχουν τοποθετηθεί αρχιτεκτονικά σκίαστρα με αυτόματο μηχανισμό, ελεγχόμενα το σύστημα BUS, της creation baumann. Καθιστικό και Γραφείο Δώματος Στο χώρο αυτό δεσπόζει το τραπέζι από άθραυστο extra clear κρύσταλλο Edge Desk της Glas Italia με τη δερμάτινη καρέκλα γραφείου και τις 2 ακόμα συνεργασίας όλες από ατσάλι και δέρμα της εταιρίας arper. Το καθιστικό περιλαμβάνει τον καναπέ Hamilton, σε minimal γραμμή από τη Minotti επενδεδυμένο από λινό ύφασμα με δύο πουφ για απόλυτη χαλάρωση και απολαυστικές στιγμές στο home theatre. Επίσης διαθέτει την εξαιρετική γραμμική επιδαπέδια κονσόλα από λευκή λάκα της Cappellini. Υπνοδωμάτια Τα κρεβάτια των υπνοδωματίων αποτελούν μοναδικές υλοποιήσεις του οίκου Ivano Redaelli. Έπιπλα Πισίνας Η πισίνα συμπληρώνεται από ξαπλώστρες Jut και πουφ Vela με μαξιλάρια και τραπεζάκια, όλα της εταιρίας Vondom.

18 ΠΕΡΙΒΑΛΛΩΝ ΧΩΡΟΣ Ο εξωτερική διαμόρφωση περιλαμβάνει τον διάδρομο εισόδου με τα πλατύσκαλα, πισίνα με υπαίθριο καθιστικό και ντους, κήπο με φύτευση και υπαίθριο καθιστικό κουζίνας. Η πισίνα είναι καθαρών διαστάσεων 2,5μ Χ 8 με μηχανοστάσιο, υπερχείλιση (ειδικού τύπου σχισμής) και δύο υδρομασάζ Η σκληρή επιφάνεια που διαμορφώνεται στην είσοδο αλλά και στο καθιστικό μεταξύ πισίνας και σπιτιού είναι διαστρωμένη από μεγάλα τεμάχια φυσικής πέτρας σερένα. Στο χώρο μπροστά από την κουζίνα υπάρχει υπαίθριο καθιστικό κατασκευασμένο με ειδικό deck από σανίδες εκπληκτικής γκρι ματ επιφανείας και αντιδιαβρωτικής τεχνολογίας με τραπεζαρία φαγητού που προσφέρει την ευκαιρία όμορφων υπαίθριων γευμάτων με θέα την πισίνα και τον κήπο και την ευκολία της άμεσης πρόσβασης από την κουζίνα. Ο χώρος του ντους αποτελείται από φυσική πέτρινη βάση και εξωτερική στήλη ντους (μοντέλο PIPE της BOFFI)

19 Η επιφάνεια φύτευσης του κήπου περιλαμβάνει γκαζόν και περιμετρικά φυσικό ψηλό φράκτη από δενδρύλλια Lusidum, με αυτόματο σύστημα άρδευσης ελεγχόμενο από το αυτοματοποιημένο σύστημα BUS. Η πισίνα είναι επενδυμένη με ψηφίδα της εταιρίας POWERGRES διαστάσεων 2,5 Χ 2,5 εκ. απόχρωσης ανοικτού γκρι και τα επιχείλια είναι από τεχνομάρμαρο ειδικής αντοχής, γκρι αποχρώσεως. Τα κιγκλιδώματα των βεραντών είναι γυάλινα triplex από security διπλούς υαλοπίνακες 24mm με διάφανη τετραπλή μεμβράνη, στηριζόμενα στη βάση τους σε ισχυρές στηρίξεις αλουμινίου με απόλυτη σταθερότητα. Η περίφραξη του κτιρίου και τα διαχωριστικά μεταξύ των κατοικιών έχουν επενδυθεί με το αρχιτεκτονικό μεταλλικό πλέγμα τύπου MESH K8, το οποίο είναι ένα σύστημα από ειδικά αναρτημένο ενισχυμένο μεταλλικό πλέγμα, που χρησιμοποιείται για λόγους αισθητικής, σκίασης και ασφάλειας.το υλικό κατασκευής είναι γαλβανισμένη λαμαρίνα χρωματισμένη με ηλεκτροστατική βαφή εξαιρετικής αντιδιαβρωτικής προστασίας για μέγιστη διάρκεια ζωής. Η πόρτα της μάντρας έχει κατασκευασθεί από το ίδιο υλικό σε εφαρμογή ειδικού αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.

ΚΑΤΟΙΚΙΑ 1 ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΑΓΙΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

ΚΑΤΟΙΚΙΑ 1 ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΑΓΙΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 1 Στα σύνορα Εκάλης Άνοιξης, σε μια περιοχή εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς, μέσα σε πλούσια πευκόφυτη βλάστηση και εντός ορίων του οικισμού Αγίων αγγέλων, υπάρχει μια ξεχωριστή μονοκατοικία υψηλών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΘΗΝΑ 2008 ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΛΕΤΩΝ Στα πλαίσια της ποιοτικής αναβάθμισης των σχολικών κτιρίων, η Διεύθυνση Μελετών Συμβατικών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. «Κατασκευή ηµοτικού Σχολείου Σίφνου (Ν1000c)» 3.700.400 ευρώ. Ιανουάριος 2014. K:\N1000c\cons\tefhi\5300_MAPS.doc.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. «Κατασκευή ηµοτικού Σχολείου Σίφνου (Ν1000c)» 3.700.400 ευρώ. Ιανουάριος 2014. K:\N1000c\cons\tefhi\5300_MAPS.doc. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ «Κατασκευή ηµοτικού Σχολείου Σίφνου (Ν1000c)» 3.700.400 ευρώ Ιανουάριος 2014 K:\N1000c\cons\tefhi\5300_MAPS.doc Ν1000c/5300/Β02 ΕΓΝΑΤΙΑ Ο ΟΣ Α.Ε. ΕΡΓΟ : «Κατασκευή ηµοτικού Σχολείου Σίφνου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΤΙΡΙΟ Δ Α. ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 3

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΤΙΡΙΟ Δ Α. ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛ Α. ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 3 Α1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 Α2. ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ 3 Α3. ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ 5 Α4. ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ 6 Β. ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 7 Β1. ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ 7

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΣ - ΚΡΗΤΗ

ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΣ - ΚΡΗΤΗ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΣ - ΚΡΗΤΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Προφίλ Εταιρίας...3 Γιατί να αγοράσω σπίτι στον Μακρύ Γιαλό από την TEKMAR ATE..4 Σύντομη περιγραφή του PEARLS OF CRETE Holiday Residences... 5 Γενικό φωτογραφικό υλικό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ Ν. ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΔΟΜΗ Ν. ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 1 - ΓΕΝΙΚΑ Η παρούσα Τεχνική Συγγραφή Υποχρεώσεων αφορά τον τρόπο κατασκευής μιας νέας τετραόροφης οικοδομής με υπόγειο ιδιοκτησίας Σκέτσου Μαργαρίτα, Μύλλερ Πέτρος, κληρ. Τάχου

Διαβάστε περισσότερα

Atlas Pantou Properties

Atlas Pantou Properties Έγκωμη Atlas Pantou Properties Η ΕΓΚΩΜΗ είναι το πιο πρόσφατο ποιοτικό έργο της ATLAS PANTOU (PROPERTIES) LTD. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην ανάπτυξη γης και οικοδομών και με περηφάνια δημιουργεί έργα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΑ Η παρούσα Τεχνική Συγγραφή Υποχρεώσεων αφορά στον τρόπο κατασκευής διαμερισμάτων σε οικόπεδο επί της οδού ΑΡΘΡΟ 1 Ο Το κτίριο θα κατασκευασθεί σύμφωνα με την

Διαβάστε περισσότερα

Διπλωματική εργασία. Ειρήνη Κρεβατσούλη

Διπλωματική εργασία. Ειρήνη Κρεβατσούλη ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης Χανιά 2013 Επεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε κτήρια Διπλωματική εργασία Ειρήνη Κρεβατσούλη Επιβλέπων: Παπαευθυμίου Σπυρίδων Περίληψη Ένα από

Διαβάστε περισσότερα

ολοκληρωμένες λύσεις ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ISO 9001 ISO 14001 ISO 9001 ISO 9001 ISO 14001 ISO 16001

ολοκληρωμένες λύσεις ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ISO 9001 ISO 14001 ISO 9001 ISO 9001 ISO 14001 ISO 16001 my ολοκληρωμένες λύσεις ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ISO 9001 ISO 14001 ISO 16001 ISO 9001 ISO 9001 ISO 14001 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΤΥΣΟΜΕΝΑ ΥΑΛΟΠΕΤΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Μεταλλικά & Πολυεστερικά Ερμάρια. Οδηγός Επιλογής 2012

Μεταλλικά & Πολυεστερικά Ερμάρια. Οδηγός Επιλογής 2012 Μεταλλικά & Πολυεστερικά Ερμάρια Οδηγός Επιλογής 2012 Περιεχόμενα Εισαγωγή 0/2 Βιομηχανικά κουτιά Thalassa TBS - TBP Θερμοπλαστικά βιομηχανικά κουτιά 1/1 Επίτοιχα ερμάρια Spacial CRN Ερμάρια από χάλυβα

Διαβάστε περισσότερα

1.1 Τοιχοποιία...15. 1.2 Ανοίγματα...17. 1.3 Στέγες...18. 1.4 Κεντρικό κτίριο...19. 1.5 Αύλειος χώρος...26

1.1 Τοιχοποιία...15. 1.2 Ανοίγματα...17. 1.3 Στέγες...18. 1.4 Κεντρικό κτίριο...19. 1.5 Αύλειος χώρος...26 Πίνακας εικόνων..3 Περίληψη στα Ελληνικά..4 Περίληψη στα Αγγλικά 5 Πρόλογος..... 6 Εισαγωγή.... 7 Ιστορική αναδρομή του μύλου.......10 Κεφάλαιο 1 Κατασκευή μύλου.... 14 1.1 Τοιχοποιία.....15 1.2 Ανοίγματα.....17

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΡΓΟ : ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΝΩΝΑ ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΑΡΝΩΝΑ. ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α. ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ Η/Μ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΕΝΤΑΟΡΟΦΗΣ ΟΙΚΟ ΟΜΗΣ

ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ Η/Μ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΕΝΤΑΟΡΟΦΗΣ ΟΙΚΟ ΟΜΗΣ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η/Μ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΕΝΤΑΟΡΟΦΗΣ ΟΙΚΟ ΟΜΗΣ ΣΠΟΥ ΑΣΤΕΣ: Κουτροβέλης Παναγιώτης Καπαγεωργίου Χρυσούλα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΟ: ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΥΟ (2) ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ (ΠΡΩΗΝ ΞΕΝΙΑ) ΤΟΥ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ Ταχ. Διεύθυνση: ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΑΧΘΟΥ Ταχ. Κώδικας: 47100 ΑΡΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικός Οδηγός Εξοικονόμησης Ενέργειας σε Κτίρια

Πρακτικός Οδηγός Εξοικονόμησης Ενέργειας σε Κτίρια Πρακτικός Οδηγός Εξοικονόμησης Ενέργειας σε Κτίρια 2 Περιεχόμενα Ο Οδηγός 5 Ο οδηγός περιέχει 6 Τηλεφωνικό Κέντρο 8 Ιστοσελίδα ENFORCE 9 Δίκτυο Ενεργειακών Επιθεωρητών 11 Το Δίκτυο 11 Μέθοδος λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι.

Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι. Το νέο Actros. Διεθνείς και εθνικές μεταφορές. 18 26 τόνοι. Η εφαρμογή ipad για το νέο Actros. Κάνετε λήψη τώρα. Ανακαλύψτε το νέο Actros εν κινήσει. Με τη νέα εφαρμογή για ipad θα δείτε ενδιαφέρουσες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ ΜΙΣΘΙΟ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ ΜΙΣΘΙΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ ΜΙΣΘΙΟ Η περιγραφή ελαχίστων εργασιών σχετικά με την επισκευή και ανακαίνιση κτηρίου επί των οδών Μητροπόλεως 84 και Κηρυκείου, στην Αθήνα, αφορά

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. Nέα ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. Nέα ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER Nέα ŠKODA Superb Περνάτε πολύ χρόνο της ζωής σας στο αυτοκίνητο. Νέα ŠKODA Superb. Ασύγκριτη άνεση. Δύσκολα μπορεί κανείς να φανταστεί το σημερινό μας κόσμο χωρίς ταξίδια. Μπορεί με το αυτοκίνητό

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΦ ΩΝΑ - ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΟΡΑ ΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΦ ΩΝΑ - ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΟΡΑ ΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΦ ΩΝΑ - ΘΥ ΡΟΤ Η Λ ΕΟΡΑ ΣΕΙΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ προηγμένη τεχνολογία, υψηλή αισθητική, σε πλήρη αρμονία Η ΣΙΜΑΚΟΜ στο πλαίσιο της ανάπτυξης και προώθησης νέων τεχνολογικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΕΠΤΑΗ ΑΕ ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΣΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΕΠΤΑΗ ΑΕ ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΣΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΕΠΤΑΗ ΑΕ ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΣΚΗ Σεπτέμβριος 15/9/2014 Περιεχόμενα 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ (ΧΡΗΣΗ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ (ΧΡΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ (ΧΡΗΣΗ ΩΣ ΞΕΝΩΝΑΣ) 5.1 ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ (Ε.Ο.Τ. & Γ,Ο.Κ.) ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 1. Τουριστικά καταλύματα: Τουριστικά καταλύματα είναι οι τουριστικές επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Νέα συστήματα θυροτηλεόρασης. Η καινοτομία έχει πολλά και διαφορετικά ονόματα.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Νέα συστήματα θυροτηλεόρασης. Η καινοτομία έχει πολλά και διαφορετικά ονόματα. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Νέα συστήματα θυροτηλεόρασης. Η καινοτομία έχει πολλά και διαφορετικά ονόματα. Η καινοτομία ως επιλογή για την προσφορά ακόμη πιο μοντέρνων προϊόντων. Καινοτομία πάνω από όλα.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΘΥΡΑ & ΠΟΡΤΕΣ 2011/2012 ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΠΑΡΑΘΥΡΑ & ΠΟΡΤΕΣ 2011/2012 ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΡΑΘΥΡΑ & ΠΟΡΤΕΣ 2011/2012 ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 36 Ο κορυφαίος κατασκευαστής παραθύρων 3 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 687 Πορσελάνη - Τεχνικά Χαρακτηριστικά Εξοικονόμηση χώρου Πολύ συχνά ο διαθέσιμος χώρος είναι αποφασιστικός παράγοντας για την επιλογή του προιόντος. Ορισμένες

Διαβάστε περισσότερα

κινητοί πτυσσόµενοι τοίχοι

κινητοί πτυσσόµενοι τοίχοι κινητοί πτυσσόµενοι τοίχοι 01 02 03 κινητοί τοίχοι palace president Τα συστήµατα κινητών και πτυσσόµενων τοίχων της asset office interiors είναι προϊόντα σχεδιασµένα σύµφωνα µε τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΗΜΟΣΙΑΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΗΜΟΣΙΑΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΗΜΟΣΙΑΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 5 ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ 160 ΚΛΙΝΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ 160 ΚΛΙΝΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 2011 ΜΕΛΕΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ 160 ΚΛΙΝΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Εισαγωγή με σύντομη αναφορά στους σκοπούς της επένδυσης 4 1. Ανάλυση του

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. Νέα ŠKODA octavia Octavia

SIMPLY CLEVER. Νέα ŠKODA octavia Octavia SIMPLY CLEVER Νέα ŠKODA octavia Octavia Η αίσθηση της έκπληξης και του θαυμασμού είναι σπάνια μεν, αλλά προκαλεί μεγάλη χαρά. Εάν θέλουμε να μας εκπλήσσουν συνεχώς διάφορα πράγματα, δεν χρειάζεται να αλλάξουμε

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Στήριξης Υαλοπίνακα

Σύστημα Στήριξης Υαλοπίνακα Σύστημα Στήριξης Υαλοπίνακα www.aluminco.com 1 2 www.aluminco.com Η ALUMINCO, με έδρα τα Οινόφυτα Βοιωτίας, είναι η πρώτη εταιρία στον κλάδο που από την ίδρυσή της ξεκίνησε με την παραγωγή προϊόντων από

Διαβάστε περισσότερα