ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΘΕΤΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΤΕ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΘΕΤΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΤΕ"

Transcript

1 Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΘΕΤΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΤΕ (Κωδικοποίηση διατάξεων Κανονισμού, όπως ισχύουν μετά και την από ΕΣΣΕ) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α : ΓΕΝΙΚΑ O Kανονισμός Μεταθετότητας (Κ.Μ.) ρυθμίζει τις μεταθέσεις του Προσωπικού, από μία έδρα σε άλλη, είτε για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών, είτε για την ικανοποίηση αιτημάτων του. Ο Κανονισμός Μεταθετότητας τηρείται για όλο το μόνιμο και δόκιμο Προσωπικό. Οι απόφοιτοι της Σχολής Προσωπικού ΟΤΕ γενικού διαγωνισμού, χωρίς ή με προϋπηρεσία στον ΟΤΕ, τοποθετούνται με βάση τις διατάξεις του Κανονισμού Μεταθετότητας εφαρμοζομένων όμως για σύγκριση μόνο μεταξύ τους. Το Προσωπικό των Ραδιοηλεκτρικών (Ρ/Η) Εγκαταστάσεων μετατίθεται με βάση τις διατάξεις του παρόντος Κανονισμού σε συνδυασμό με τις ειδικές ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο ισχύον παράρτημα. Δεν εφαρμόζεται για τις μεταθέσεις: 1. Του Προσωπικού που κατέχει θέση ευθύνης Β επιπέδου διοίκησης και άνω. 2. ΤουΠροσωπικούπου η παραμονή τουστην ίδια έδρα κάνει προβληματική την άσκηση των καθηκόντων του ή θίγει το κύρος του Οργανισμού. Στις περιπτώσεις αυτές η μετάθεση αποφασίζεται μετά από εισηγητική έκθεση των ιεραρχικά Προϊσταμένων. Επίσης, εξαιρούνται της σειράς μεταθετότητας για μεταθέσεις Ένεκα Υπηρεσιακών Αναγκών, οι εξής περιπτώσεις: α. Το Προσωπικό των ιδιαίτερων γραφείων Διοίκησης για όσο χρόνο υπηρετεί σ αυτά. Η Διοίκηση αναλαμβάνει την υποχρέωση να γνωστοποιεί ονομαστικά το Προσωπικό αυτό κάθε χρόνο στη Δ/νση Προσωπικού. β. Οι συνδικαλιστές, μέλη των Κεντρικών Διοικητικών Συμβουλίων Πρωτοβάθμιων Σωματείων Προσωπικού ΟΤΕ, του Δ.Σ. της ΟΜΕ-ΟΤΕ και των μελών του Δ.Σ. Εργατικών Κέντρων και της ΓΣΕΕ, επίσης, οι Πρόεδροι και οι Γενικοί Γραμματείς των Περιφερειακών Συμβουλίων Πρωτοβάθμιων Σωματείων Προσωπικού ΟΤΕ, καθώς και οι Ταμίες των Περιφερειακών αυτών Τμημάτων με περισσότερα από πενήντα μέλη, για όσο διάστημα απολαμβάνουν συνδικαλιστικής προστασίας από το Ν.1264/82. Επίσης, εξαιρούνται οι εργαζόμενοι που είναι μέλη του Δ.Σ.-ΟΤΕ, τα μέλη του ΚΕΣ, όπως προβλέπεται από το άρθρο 19 του Ν.2257/94. γ. Το Προσωπικό πουκατέχει εξειδικευμένη θέση, για όσο χρόνο κατέχει τη θέση αυτή. Ο χαρακτηρισμός των εξειδικευμένων θέσεων γίνεται από το Κεντρικό Συμβούλιο, μετά από πρόταση των αρμόδιων Υπηρεσιών.

2 -2- δ. Το Προσωπικό χαρακτηρίζεται ως εξειδικευμένο και απαραίτητο για κάποια θέση εργασίας μέχρι ένα (1) το πολύ έτος, για την ενημέρωση του αντικαταστάτη του. Ο χαρακτηρισμός αποφασίζεται από το Κεντρικό Συμβούλιο, ύστερα από πρόταση της αρμόδιας καθ ύλην Υπηρεσίας και σύμφωνη γνώμη των ιεραρχικά Προϊσταμένων της. Οι προτάσεις αυτές των Υπηρεσιακών Λειτουργιών υποβάλλονται στη Διεύθυνση Προσωπικού αποκλειστικά και μόνο εντός του μηνός Ιανουαρίου κάθε χρόνου ε. Το Προσωπικό που είναι αποσπασμένο εκτός ΟΤΕ, για όσο χρόνο διαρκεί η απόσπασή του. στ.το Προσωπικό που έχει 4 ή περισσότερα προστατευόμενα παιδιά. ζ. Το Προσωπικό που έχει ποσοστό αναπηρίας 67 και πάνω. η. Το Προσωπικό που έχει παιδιά με ποσοστό αναπηρίας 67 και πάνω. Για την εξαίρεση στην περίπτωση αυτή αποφασίζει το Κεντρικό Συμβούλιο ή το αρμόδιο Περιφερειακό Συμβούλιο, κατά περίπτωση. θ. Το Προσωπικό που δεν κατέχει θέση ευθύνης Β επιπέδου διοίκησης και άνω, εφόσον έχει συμπληρώσει το 53 ο έτος της ηλικίας του, εκτός αν προκύψουν σοβαροί λόγοι που επιβάλλουν τη μετάθεσή του. Στην περίπτωση αυτή (σοβαροί υπηρεσιακοί λόγοι) η μετάθεση αποφασίζεται μετά από αιτιολογημένη πρόταση των ιεραρχικά προϊσταμένων Επίσης, επιφυλάσσονται οι ακόλουθες ειδικές ρυθμίσεις: (1) Το Προσωπικό Αναλυτών - Προγραμματιστών και χειριστών Η/Μ (MAIN FRAIMS) που απασχολείται αποκλειστικά με θέματα SOFTWARE ή HARDWARE μετατίθεται μόνο για κάλυψη αναγκών σ αυτό το έργο. Για όσο χρόνο ασχολείται με το έργο αυτό δεν λαμβάνει αρνητικά μόρια και ταυτόχρονα δεν μπορεί να δηλώνει σαν Τόπο Συμφερόντων του πόλη στην οποία δεν υπάρχει αντίστοιχο έργο. Σε περίπτωση που παύσει να ασχολείται με το έργο αυτό, ως προς τη μεταθετότητά του εφαρμόζονται οι διατάξεις του παρόντος Κανονισμού. (2) Το Προσωπικό των Ραδιοτηλεγραφητών που υπηρετεί στα Παράκτια Κέντρα Ραδιοεποικινωνιών και ασχολείται με την παράκτια ανταπόκριση, μετατίθεται μόνο για την κάλυψη αναγκών Παράκτιων Κέντρων. Στο Προσωπικό αυτό, για όσο χρόνο υπηρετεί στα Παράκτια Κέντρα, δεν αφαιρούνται αρνητικά μόρια. Σ όλες τις άλλες περιπτώσεις για τους Ραδιοτηλεγραφητές εφαρμόζονται οι διατάξεις του παρόντος Κανονισμού. (3) Το Προσωπικό των τέως ειδικοτήτων ΧΕ, ΔΓ και ΧΜ δεν μετατίθεται από έδρα σε έδρα, παρά μόνο με αίτησή του ή για σοβαρή υπηρεσιακή αιτία ή για εξαιρετικές υπηρεσιακές ανάγκες, όπως προβλέπει ο προϊσχύσας ΓΚΠ-ΟΤΕ (άρθρο 11 παρ.1). (4) Δεν μετατίθεται για λόγους υπηρεσιακών αναγκών το Προσωπικό που δεν κατέχει θέση ευθύνης Β επιπέδου διοίκησης και άνω, εφόσον έχει συμπληρώσει 27 έτη πραγματικής υπηρεσίας (5) Το τεχνικό Προσωπικό στο οποίο, με αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων, έχει ανατεθεί η εκτέλεση του έργου Τεχνικού Ασφαλείας, κατ εφαρμογή του Ν. 1568/85 για όσο χρόνο εκτελεί το έργο αυτό. (6) Το Προσωπικό που προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ως εκπαιδευτής και ερευνητής σε αντικείμενα που έχουν σχέση με το έργο του στον ΟΤΕ, για όσο χρόνο προσφέρει τις υπηρεσίες του αυτές.

3 -3- Οι επιφυλάξεις των παραγράφων (1), (2), (3), (4), (5) και (6), δεν ισχύουν εάν συντρέχουν λόγοι της παραγράφου Α2. (7) Αιτήματα Προσωπικού, για το οποίο οι Επιτροπές του άρθρου 17 παρ. 1β του ΓΚΠ-ΟΤΕ (Τριμελής Υγειονομική Επιτροπή και Πενταμελής Υγειονομική Επιτροπή) έχουν γνωματεύσει ότι συντρέχουν λόγοι υγείας που επιβάλλουν την παραμονή του σε συγκεκριμένο τόπο ή τη μετάθεσή του ή μη σε κάποιες περιοχές με ιδιάζουσες συνθήκες διαβίωσης, για ορισμένο χρονικό διάστημα, να δύνανται να ικανοποιούνται ανάλογα μετά από απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου ή του αρμόδιου Περιφερειακού Συμβουλίου, κατά περίπτωση, εκτός σειράς μεταθετότητας. Στις περιπτώσεις αυτές, η παραπομπή στις ανωτέρω Επιτροπές του άρθρου 17 παρ. 1β του ΓΚΠ- ΟΤΕ γίνεται μετά από γνωμάτευση Κρατικών Νοσηλευτικών φορέων. Με τα σχετικά δικαιολογητικά, δύναται να συνυποβάλλεται και γνωμάτευση του Ιατρού Εργασίας του ΟΤΕ. Επίσης, με απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου ή του αρμόδιου Περιφερειακού Συμβουλίου, κατά περίπτωση, δύνανται να ικανοποιούνται τέτοια αιτήματα, εκτός σειράς πινάκων μεταθετότητας και στην περίπτωση που συντρέχουν ανάλογοι, ως ανωτέρω, λόγοι υγείας και σε μέλη της οικογενείας (σύζυγο, τέκνα), πιστοποιούμενοι με γνωμάτευση είτε των ανωτέρω Επιτροπών του άρθρου 17 παρ. 1β του ΓΚΠ-ΟΤΕ (εφόσον πρόκειται περί μελών εμμέσως ασφαλισμένων στο ΤΑΠ-ΟΤΕ), είτε της αρμόδιας Δευτεροβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής (εφόσον πρόκειται περί μελών ασφαλισμένων σε άλλο ασφαλιστικό φορέα). ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β : ΚΡΙΤΗΡΙΑ 1. Ο Κανονισμός Μεταθετότητας λειτουργεί με βάση τα εξής αντικειμενικά κριτήρια: α. Ποιότητα ζωής - έτη υπηρεσίας (ανάλογα με τις συνθήκες διαβίωσης του τόπου υπηρεσίας και τα έτη υπηρεσίας σ αυτόν). β. Χιλιομετρική απόσταση. γ. Πλήθος μεταθέσεων. δ. Οικογενειακή κατάσταση. ε. Χρόνος εκτός ΟΤΕ, λόγω δίωξης από τη Δικτατορία. Τα κριτήρια βαθμολογούνται με μόρια. Πέρα από τα ανωτέρω κριτήρια η επίκληση άλλων λόγων (βάρος ανιόντων ή αδελφών, ιδιότητα σπουδαστή κλπ) για τη μετάθεση κάποιου υπαλλήλου συνεκτιμάται. 2. Ο κάθε υπάλληλος, ανάλογα με τα κριτήρια που έχει, συγκεντρώνει έναν αριθμό μορίων, βάσει του οποίου προσδιορίζεται ο Βαθμός Μεταθετότητας του (Β.Μ.). Ο βαθμός αυτός, όταν πρόκειται για μετάθεση που δεν επιθυμεί ο υπάλληλος, τον διασφαλίζει έναντι των συναδέλφων του με μικρότερο Β.Μ. (μετατίθεται αυτός που έχει μικρότερο Β.Μ. που υπηρετεί στον ίδιο τόπο). Όταν πρόκειται για μετάθεση που ζητά ει ο ίδιος, τον κάνει επικρατέστερο έναντι των συναδέλφων του με μικρότερο Β.Μ. (μετατίθεται αυτός που έχει μεγαλύτερο Β.Μ. ανεξάρτητα από τον τόπο όπου υπηρετεί).

4 -4- ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ : ΑΝΑΛΥΣΗ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ 1. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ - ΕΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Τα μόρια που παίρνει κάθε υπάλληλος από το κριτήριο αυτό, εξαρτώνται από τους τόπους στους οποίους υπηρέτησε και από τα χρόνια που υπηρέτησε σ αυτούς. Οι διάφοροι τόποι, στους οποίους εδρεύουν Υπηρεσιακές Λειτουργίες του ΟΤΕ, έχουν καταταγεί σε τέσσερις (4) κατηγορίες, ανάλογα με τις συνθήκες διαβίωσης σ αυτούς και έχουν βαθμολογηθεί με μόρια από 1 έως 4 (όπως φαίνεται στο συνημμένο πίνακα κατάταξης). Ο υπάλληλος που υπηρέτησε εκτός Τόπου Συμφερόντων του, για κάθε χρόνο υπηρεσίας ή κλάσμα αυτού παίρνει τόσα μόρια όσα αντιστοιχούν στον τόπο που υπηρέτησε σύμφωνα και με τα οριζόμενα, ειδικότερα, στο Κεφάλαιο Δ. Αν υπηρέτησε σε Τόπο Συμφερόντων του, παίρνει μόρια για κάθε έτος υπηρεσίας στον τόπο αυτό, εφόσον έχει συμπληρώσει 10ετη πραγματική υπηρεσία στον Οργανισμό, ως εξής : (1) Από 11 έως 20 έτη υπηρεσίας 0,25 μόρια. (2) Από 20 έως 27 έτη υπηρεσίας 0,40 μόρια. Σε κάθε περίπτωση για το χρόνο που το Προσωπικό υπηρέτησε στον Τόπο Συμφερόντων του αφαιρούνται 0,25 μόρια για κάθε έτος υπηρεσίας του στον τόπο αυτό (αρνητικά μόρια). Ως Τόπος Συμφερόντων κάθε υπαλλήλου λογίζεται αυτός που δηλώνεται από τον ίδιο κατά την πρόσληψή του, με βάση τα κατωτέρω κριτήρια. Για το υπηρετούν Προσωπικό ως Τόπος Συμφερόντων του λογίζεται αυτός που έχει σήμερα καταχωρηθεί για τον καθένα. Αλλαγή του Τόπου Συμφερόντων μπορεί να γίνεται μόνο εάν συντρέχει ένας από τους παρακάτω λόγους. α. Εντοπιότητα ενός εκ των συζύγων. Χρήση του λόγου αυτού μπορεί να γίνει μόνο μία φορά. β. Απόκτηση στέγης. (Αποδεικνύεται με πιστοποιητικό μεταγραφής). γ. Εργασία συζύγου. (Αποδεικνύεται με βεβαίωση εργοδότη και ασφαλιστικού φορέα ή άδεια άσκησης επαγγέλματος και βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα). δ. Σοβαρή μεταβολή οικογενειακής κατάστασης. (Γάμος, διαζύγιο, θάνατος). ε. Κατάργηση θέσεως ή προαγωγή σε βαθμό για τον οποίο δεν προβλέπεται οργανική θέση. Η συνδρομή των λόγων αυτών αποδεικνύεται μόνο με τα ανωτέρω αποδεικτικά στοιχεία τα οποία πρέπει να συνοδεύουν τη Δήλωση Τόπου Συμφερόντων - Αίτηση Μετάθεσης (Δ.Τ.Σ.-Α.Μ.). Αιτήματα αλλαγής Τόπου Συμφερόντων για οποιοδήποτε άλλο λόγο (εκτός των ανωτέρω αναφερομένων) τίθενται υπόψη του Κεντρικού Συμβουλίου ή του αρμόδιου Περιφερειακού Συμβουλίου, κατά περίπτωση, εφόσον η τυχόν ικανοποίησή τους δεν έρχεται σε αντίθεση προς τις διατάξεις του Κανονισμού Μεταθετότητας. Σε περίπτωση δε που αποφασιστεί η ικανοποίησή τους, η αλλαγή συντελείται από της ημερομηνίας πραγματοποίησης της μετάθεσης.

5 -5- Επίσης, σε περίπτωση μεταθέσεως για σοβαρούς λόγους υγείας σύμφωνα με το Κεφ. Α παρ. (7) η αλλαγή του Τόπου Συμφερόντων πραγματοποιείται από της ημερομηνίας ανάληψης υπηρεσίας στη νέα του θέση. Αίτηση αλλαγής Τόπου Συμφερόντων υποβαλλόμενη ένα μήνα πριν από τη σύνταξη εισήγησης για μετάθεση στο δηλούμενο Τόπο Συμφερόντων δεν λαμβάνεται υπόψη. Ο τόπος που δηλώνει κάθε υπάλληλος σαν Τόπο Συμφερόντων του, θα πρέπει να προβλέπει θέση ανάλογη του Κλάδου, της Ειδικότητάς του, όπου σ αυτή εξακολουθεί να παραμένει (άρθρο 44 του ΓΚΠ-ΟΤΕ) και του είδους εργασίας του, κατά περίπτωση. Διευκρινίζεται ότι ο υπάλληλος που κατά το παρελθόν μετατέθηκε σε διάφορες πόλεις με αίτησή του, λογίζεται ότι τα αντίστοιχα χρονικά διαστήματα υπηρέτησε σε Τόπο Συμφερόντων του. Αποσπασμένο εκτός ΟΤΕ Προσωπικό λογίζεται ότι κατά το χρόνο της απόσπασης υπηρετεί στον Τόπο Συμφερόντων του, εφόσον ο τόπος που υπηρετεί κατ απόσπαση συμπίπτει με τον Τόπο Συμφερόντων του. Ο χρόνος εκπαίδευσης του Προσωπικού ή απόσπασης με αίτησή του και αδαπάνως για τον ΟΤΕ ή απόσπασης στο εξωτερικό, θεωρείται ως χρόνος υπηρεσίας στον Τόπο Συμφερόντων του. Όλο το Προσωπικό (μόνιμο - έκτακτο αορίστου χρόνου) υποχρεούται να υποβάλλει κατά την πρόσληψή του Δ.Τ.Σ.-Α.Μ. Προσωπικό που προέρχεται από κλάδο ή ειδικότητα που ισχύει το υπό όρους μεταθετό ή είναι έκτακτο στους κλάδους Δ/Ε, Ο, Τ και εντάσσεται σε έναν από τους τρεις αυτούς Κλάδους, λόγω μετάταξης, δοκιμοποίησης ή μονιμοποίησης, υποχρεούται κατά την ένταξη να υποβάλλει Δήλωση Τόπων Συμφερόντων. Ο χρόνος υπηρεσίας από της πρόσληψης μέχρι της ένταξης (δοκιμοποίησης - μονιμοποίησης - μετάταξης) θεωρείται ότι διανύθηκε σε Τόπο Συμφερόντων και βαθμολογείται με αρνητικά μόρια. Βαθμολογούνται με θετικά μόρια για το χρόνο αυτό μόνο οι περιπτώσεις μεταθέσεων Ε.Υ.Α. Ο χρόνος στράτευσης καθώς και ο χρόνος άδειας για ιδιωτικούς λόγους άνευ αποδοχών πλέον του μηνός δεν λαμβάνεται υπόψη για τη μεταθετότητα. 2. ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ Κάθε υπάλληλος που μετατίθεται Ε.Υ.Α. ή Ε.Ε.Υ.Α. ή τοποθετείται εκτός Τόπων Συμφερόντων του θα πριμοδοτείται ανά έτος ή κλάσμα αυτού, με έναν αριθμό μορίων, ανάλογο με τη χιλιομετρική απόσταση της πόλης στην οποία μετατίθεται ή τοποθετείται από τον Τόπο Συμφερόντων του. Η χιλιομετρική απόσταση διαιρείται σε δύο ζώνες. Τα χιλιόμετρα κάθε ζώνης πολλαπλασιάζονται με δικό τους συντελεστή. Το άθροισμα των επί μέρους γινομένων μας δίνει τον αριθμό των μορίων της πριμοδότησης, ανά έτος λόγω χιλιομετρικής απόστασης. Οι ζώνες και οι συντελεστές καθορίζονται ως εξής: Α/Α ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ 1. από 0 μέχρι 300 χλμ 0, από 301 μέχρι 900 χλμ 0,005

6 -6- Οι αποστάσεις πέραν των 900 χιλιομέτρων πριμοδοτούνται με τα μόρια που προκύπτουν για τα 900 χιλιόμετρα. Της πριμοδότησης αυτής θα τύχει και όλο το Προσωπικό που υπηρέτησε ή υπηρετεί εκτός Τόπου Συμφερόντων του. Η χιλιομετρική απόσταση θα υπολογίζεται ως εξής: α. Προκειμένου περί μεταθέσεων εντός του αυτού νομού, θα λαμβάνεται υπόψη η πραγματική χιλιομετρική απόσταση. β. Προκειμένου περί μεταθέσεων από νομό σε νομό, θα λαμβάνεται υπόψη η απόσταση μεταξύ των πρωτευουσών των νομών (επειδή δεν είναι Μηχανογραφικά δυνατός ο υπολογισμός της πραγματικής χιλιομετρικής απόστασης). γ. Προκειμένου περί μεταθέσεων από την ηπειρωτική χώρα σε νησί και αντίστροφα ή από νησί σε νησί, για τον υπολογισμό του θαλασσίου τμήματος της απόστασης θα λαμβάνεται υπόψη το δρομολόγιο της συνηθισμένης συγκοινωνιακής γραμμής με πλοίο, εκφρασμένης σε χιλιόμετρα. 3. ΠΛΗΘΟΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ Κάθε μετάθεση για υπηρεσιακές ανάγκες (Ε.Υ.Α. ή Ε.Ε.Υ.Α.) βαθμολογείται με 1 μόριο. Επίσης, βαθμολογείται με 1 μόριο και κάθε οριστική τοποθέτηση (νεοπροσλαμβανομένων ή επανερχομένων εκ στρατού ή μετά από εκπαίδευση ή μετάταξη), εφόσον ο υπάλληλος δεν τοποθετείται στον Τόπο Συμφερόντων του ή στον τόπο που υπηρετούσε πριν τη μετάταξη. Μεταθέσεις - τοποθετήσεις προς νησιά (πλην των νήσων Ευβοίας, Σαλαμίνας και Λευκάδας), εφόσον δεν αποτελούν Τόπο Συμφερόντων των μετατιθεμένων - τοποθετουμένων, βαθμολογούνται με 2 μόρια. Μεταθέσεις - τοποθετήσεις προς τα νησιά της ανωτέρω εξαίρεσης, εφόσον δεν αποτελούν Τόπο Συμφερόντων των μετατιθεμένων - τοποθετουμένων, βαθμολογούνται με 1 μόριο. Κάθε άλλη μετάθεση (με αίτηση ή αμοιβαία ή για σοβαρή υπηρεσιακή αιτία ή προς το σκοπό εκπαίδευσης), καθώς και κάθε τοποθέτηση στον Τόπο Συμφερόντων, δεν βαθμολογείται. Ομοίως, δεν βαθμολογείται η μέχρι τριών, κατ ανώτατο όριο, μηνών παραμονή των τοποθετουμένων στη Διεύθυνση Προσωπικού, προ της οριστικής τοποθέτησής τους. 4. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Τα οικογενειακά στοιχεία που βαθμολογούνται από το κριτήριο αυτό είναι: α. Ο/Η σύζυγος σε χηρεία ή διάζευξη ή άγαμοι γονείς με τέκνα μέχρι 20 ετών. (Ψ1=10 μόρια). β. Ο/Η σύζυγος που εργάζεται εκτός ΟΤΕ καθώς και Ο/Η σύζυγος που δεν εργάζεται. (Ψ2= 5 μόρια). γ. Ο/Η σύζυγος που εργάζεται στον ΟΤΕ και έχει δυνατότητα μετάθεσης. (Ψ3= 3 μόρια).

7 δ. Ο/Η σύζυγος που εργάζεται στον ΟΤΕ και δεν έχει δυνατότητα μετάθεσης. (ψ4= 5 μόρια). ε. Τέκνα ηλικίας: (α) μέχρι 14 ετών: για το 1 ο τέκνο (Ψ8= 4 μόρια) για το 2 ο τέκνο (Ψ7= 5 μόρια) για το 3 ο τέκνο (Ψ8= 6 μόρια) (β) από 15 έως 17 ετών: για το 1 ο τέκνο (Ψ14= 5 μόρια) για το 2 ο τέκνο (Ψ15= 6 μόρια) για το 3 ο τέκνο (Ψ16= 7 μόρια) -7- (γ) από 18 και μέχρι της ηλικίας για την οποία χορηγείται στους γονείς οικογενειακό επίδομα και για κάθε τέκνο (Ψ20= 7 μόρια) Στις (α) & (β) περιπτώσεις για κάθε τέκνο, πέραν του δευτέρου, τα μόρια αυξάνουν κατά ένα (1). Με τα τέκνα του Προσωπικού εξομοιώνονται ως προς τη μοριοδότηση και τα τέκνα του άλλου συζύγου, εάν αποδεδειγμένα έχει την επιμέλειά τους. Προκειμένου περί διαζευγμένων, η ευθύνη της επιμέλειας αποδεικνύεται με δικαστική απόφαση. στ.προσωπικό χωρίς υποχρεώσεις (άγαμο) ηλικίας; (α) μέχρι 35 ετών (Ψ22= 1 μόριο). (β) 36 ετών και πάνω (Ψ23=2 μόρια) Το άθροισμα των μορίων των επί μέρους στοιχείων που αφορούν τον κάθε υπάλληλο αποτελεί το συνολικό βαθμό που παίρνει από το κριτήριο αυτό. Τα μόρια των τέκνων υπολογίζονται αθροιστικά για το πλήθος αυτών. 5. ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΟΤΕ ΛΟΓΩ ΔΙΩΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ Ο/Η υπάλληλος παίρνει 3 μόρια για κάθε έτος ή κλάσμα αυτού, που έμεινε εκτός υπηρεσίας λόγω δίωξης από το καθεστώς της Δικτατορίας. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ : ΒΑΘΜΟΣ ΜΕΤΑΘΕΤΟΤΗΤΑΣ Ο Βαθμός Μεταθετότητας (Β.Μ.) είναι το συνολικό άθροισμα των μορίων που συγκεντρώνει κάθε υπάλληλος από τη βαθμολογία των επί μέρους κριτηρίων. Ειδικότερα, ο Βαθμός Μεταθετότητας του Προσωπικού στους πίνακες που χρησιμοποιούνται για να αποφασιστεί μετάθεση που δεν επιθυμεί το Προσωπικό (πίνακες για μεταθέσεις ένεκα υπηρεσιακών αναγκών) προκύπτει ως εξής:

8 -8- α. Από το συνολικό αριθμό των μορίων που συγκεντρώνει στα επί μέρους κριτήρια πλην των κριτηρίων «Ποιότητα Ζωής - Έτη Υπηρεσίας» και «Χιλιομετρική Απόσταση». β. Από το συνολικό αριθμό των μορίων που συγκεντρώνει με την εφαρμογή των κριτηρίων «Ποιότητα Ζωής - Έτη Υπηρεσίας» και «Χιλιομετρική Απόσταση», με τον τρόπο που καθορίζεται στο Κεφ. Γ παρ. 1 και 2, στις παρακάτω περιπτώσεις: (1) Τοποθέτησης εκτός Τόπου Συμφερόντων από τη δοκιμοποίηση και έπειτα. (2) Μετάθεσης εκτός Τόπου Συμφερόντων για υπηρεσιακές ανάγκες. (3) Μετάθεσης με αίτηση στον τελευταίο δηλωθέντα Τόπο Συμφερόντων και μόνο για τον χρόνο που παρέμεινε συνεχώς εκτός του τόπου αυτού πριν την πραγματοποίηση της μετάθεσης. Η ισχύς του όρου αυτού αρχίζει από (όρος 6 της εσσε/ ). γ. Από τον αριθμό των μορίων που συγκεντρώνει για το χρόνο υπηρεσίας του στον Τόπο Συμφερόντων του στην περίπτωση που έχει συμπληρώσει 10ετή πραγματική υπηρεσία στον Οργανισμό σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Κεφ. Γ παρ.1. δ. Από τον αριθμό των μορίων που αφαιρούνται (αρνητικά μόρια) από το παραπάνω άθροισμα μορίων (α+β+γ) για το σύνολο του χρόνου που το Προσωπικό υπηρέτησε στον Τόπο Συμφερόντων του (0,25 μόρια κατ έτος). Ο Βαθμός Μεταθετότητας στους πίνακες που χρησιμοποιούνται προκειμένου να αποφασιστεί μετάθεση που επιθυμεί το Προσωπικό (πίνακες για μεταθέσεις με αίτηση) προσδιορίζονται αφού στο βαθμό των προηγουμένων πινάκων προστεθούν τα μόρια που προκύπτουν από την εφαρμογή των κριτηρίων «ποιότητα ζωής-έτη υπηρεσίας» και «χιλιομετρική απόσταση» με βάση τον τελευταίο Τόπο Συμφερόντων που έχει δηλωθεί από το προσωπικό. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε : ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕΤΑΘΕΤΟΤΗΤΑΣ Βάσει του Βαθμού Μεταθετότητας εκδίδονται Μηχανογραφικά οι Πίνακες Μεταθετότητας στους οποίους καθορίζεται η σειρά που πρέπει ν ακολουθήσει η Υπηρεσία στις μεταθέσεις του Προσωπικού. Στις περιπτώσεις ισοβαθμίας μεταξύ δύο υπαλλήλων προτάσσεται αυτός που έχει, συνολικά, τα περισσότερα χρόνια υπηρεσίας σε Τόπους Συμφερόντων και αν είναι ίσα προτάσσεται αυτός που έχει μικρότερη υπηρεσιακή αρχαιότητα και αν κι αυτή είναι ίση, προτάσσεται αυτός που έχει μικρότερη αρχαιότητα στο βαθμό και εφόσον υπάρχει ισότητα και στην αρχαιότητα του βαθμού προτάσσεται αυτός που έχει μικρότερη ηλικία. Η μορφή των Πινάκων Μεταθετότητας μπορεί να καθορίζεται από τη Δ/νση Προσωπικού σε συνεργασία με την Ομοσπονδία των εργαζομένων, κατά τρόπο που να διευκολύνει τον προγραμματισμό και την παρακολούθηση των μεταθέσεων του Προσωπικού.

9 -9- Οι Πίνακες Μεταθετότητας του Προσωπικού έκδοσης 2000 και εφεξής θα εκδίδονται, κατά Κλάδο & Ειδικότητα, όπου αυτή διατηρείται (άρθρο 44 του ΓΚΠ-ΟΤΕ), χωριστά για το Προσωπικό που δεν κατέχει θέση ευθύνης Β επιπέδου διοίκησης και άνω και χωριστά για το Προσωπικό που κατέχει τέτοια θέση. Το Προσωπικό αυτό από της ημερομηνίας που για οποιοδήποτε λόγο παύσει να κατέχει την παραπάνω θέση εντάσσεται στο σχετικό Πίνακα με βάση το βαθμό μεταθετότητάς του. Ειδικά για το Προσωπικό του Τεχνικού Κλάδου που προσλήφθηκε από και μετά, θα εκδίδονται Πίνακες Μεταθετότητας, κατά είδος εργασίας που αντιστοιχεί στις Ειδικότητες που έχουν διατηρηθεί για το Προσωπικό που προσλήφθηκε πριν την ημερομηνία αυτή (άρθρο 44 του ΓΚΠ-ΟΤΕ), ενιαία για τους προσληφθέντες για είδος εργασίας που εκτελείται από το Προσωπικό που υπηρετούσε την στις Ειδικότητες Δικτύων και Εγκαταστάσεων και χωριστά για τους προσληφθέντες για κάθε άλλο είδος εργασίας του ιδίου Κλάδου, ώστε να κατατάσσεται στους αντίστοιχους Πίνακες του προηγούμενου εδαφίου σε κάθε περίπτωση που τούτο κρίνεται αναγκαίο (μετάθεση ένεκα υπηρεσιακών αναγκών, κλπ). Η ρύθμιση αυτή θα ισχύσει μέχρι της έκδοσης σχετικών Πινάκων κατά είδος εργασίας, ανεξάρτητα αν το Προσωπικό προσλήφθηκε μέχρι ή μετά την ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ : ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΘΕΤΟΤΗΤΑΣ Το πρώτο δίμηνο κάθε χρόνου θα ανακοινώνονται οι Πίνακες Μεταθετότητας, με τις μεταβολές που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι 31/12 του προηγούμενου χρόνου καθώς και πίνακες των εκκρεμουσών αιτήσεων για μετάθεση των ενδιαφερομένων στον Τόπο Συμφερόντων τους. Μεταβολές Οικογενειακής Κατάστασης πραγματοποιούμενες μεταγενέστερα συνυπολογίζονται στο Βαθμό Μεταθετότητας. Επίσης, αλλαγή Τόπου Συμφερόντων μετά την 31/12 για σοβαρή μεταβολή Οικογενειακής Κατάστασης τίθεται υπόψη του Κεντρικού Συμβουλίου ή του αρμόδιου Περιφερειακού Συμβουλίου, κατά περίπτωση. Στο ίδιο διάστημα θα ανακοινώνονται υποχρεωτικά όλες οι κενές θέσεις, οι θέσεις που θα κενωθούν με την υποχρεωτική ικανοποίηση αιτημάτων μετάθεσης (για τις οποίες δεν εκκρεμούν αιτήσεις), καθώς και οι υπεράριθμοι που υπάρχουν σε κάθε τόπο που λειτουργεί υπηρεσία του ΟΤΕ. Μέσα σ ένα μήνα από της ανακοινώσεως των ανωτέρω πινάκων, θα υποβάλλονται Δηλώσεις από μέρους εκείνων που επιθυμούν να μετατεθούν Ε.Υ.Α. για κάλυψη κενών θέσεων, με την προϋπόθεση ότι έχουν δικαίωμα να καταλάβουν τη θέση που ζητούν, λόγω Κλάδου, ειδικότητας, όπου σ αυτή εξακολουθεί να παραμένει (άρθρο 44 του ΓΚΠ-ΟΤΕ) ή είδους εργασίας, κατά περίπτωση. Διευκρινίζεται ότι για τις θέσεις που δεν είναι κενές και θα κενωθούν με την ικανοποίηση αιτημάτων, μπορούν να υποβάλλουν τέτοια Δήλωση και οι κατέχοντες τις θέσεις υπάλληλοι, εφόσον είχαν μετατεθεί στον τόπο αυτό Ε.Υ.Α. Αν υπάρχει επιθυμία περισσοτέρων του ενός υπαλλήλων για μετάθεση στην ίδια θέση, θα προτιμάται εκείνος του οποίου ο/η σύζυγος κατά την κρίση του Κεντρικού Συμβουλίου ή του αρμόδιου Περιφερειακού Συμβουλίου Προσωπικού, κατά περίπτωση, δεν μπορεί να μετατεθεί λόγω επαγγέλματος ή άλλως εκείνος που έχει μεγαλύτερο βαθμό μεταθετότητας.

10 -10- Μετά την τήρηση της διαδικασίας αυτής, οι θέσεις που θα μείνουν κενές θα καλύπτονται με βάση τους Πίνακες Μεταθετότητας. Θα καταβάλλεται προσπάθεια η ανακοίνωση των γενικών μεταθέσεων να γίνεται μέχρι 30/6 και η πραγματοποίησή τους το αργότερο μέχρι 31/8. Επίσης, θα καταβάλλεται προσπάθεια ώστε κάθε μετατιθέμενος να μετακινείται σε θέση με αντικείμενο σχετικό με την εμπειρία του. Μεταθέσεις Ε.Υ.Α. μετά την 31/8 θα αποφασίζονται και θα πραγματοποιούνται σε σοβαρές περιπτώσεις. Κατά την εφαρμογή του Κανονισμού Μεταθετότητας για μεταθέσεις προς κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών θα τηρείται η αρχή της μετακίνησης Προσωπικού από την πλησιέστερη περιοχή (με αυτοκίνητο ή πλοίο ), που υπάρχει δυνατότητα, άλλως από οποιαδήποτε περιοχή. Στους τόπους δυσμενούς διαβίωσης που αναφέρονται στους συνημμένους στην 415.1/351/ Ειδική Εγκύκλιο πίνακες να προστεθούν η Τήλος και το Καστελλόριζο. Για το χρόνο υπηρεσίας του Προσωπικού στους τόπους αυτούς (Τήλο, Καστελλόριζο), σε περίπτωση τοποθέτησης ή μετάθεσης εκτός Τόπου Συμφερόντων του για υπηρεσιακές ανάγκες το προσωπικό θα παίρνει τα διπλάσια από τα προβλεπόμενα μόρια, ο δε χρόνος παραμονής του στους τόπους αυτούς ορίζεται σε έξι μήνες. Κάθε χρόνο ο Οργανισμός θα προγραμματίζει κάποια δαπάνη για μεταθέσεις, που δεν υπαγορεύονται από υπηρεσιακές ανάγκες, αλλά στοχεύουν στην ικανοποίηση σχετικών αιτήσεων του Προσωπικού. Οι μεταθέσεις αυτές δεν μπορεί να είναι λιγότερες του 15 του συνόλου των εκκρεμουσών αιτήσεων και πραγματοποιούνται με τον περιορισμό ότι αυτός που μετατίθεται σε μια θέση πρέπει να έχει μεγαλύτερο Βαθμό Μεταθετότητας από εκείνον που φεύγει από τη θέση αυτή. Προσωπικό που έχει μετατεθεί, ένεκα υπηρεσιακών αναγκών (ΕΥΑ) ή ένεκα ειδικών υπηρεσιακών αναγκών (ΕΕΥΑ), παρέμεινε δε στην έδρα που είχε μετατεθεί τουλάχιστον επί ένα έτος, όταν επιστρέψει κατά τα ανωτέρω στην έδρα από την οποία είχε μετατεθεί, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Μεταθετότητας, δεν μετατίθεται εκ νέου προ της συμπληρώσεως πενταετίας από της επιστροφής του στην προηγούμενη έδρα. Σε περίπτωση μετάθεσης ενός των συζύγων Ε.Υ.Α. ή Ε.Ε.Υ.Α. μετατίθεται, μετά από δήλωσή του, και ο έτερος, ανεξαρτήτως βαθμού μεταθετότητας. Σε περίπτωση που υπάλληλος δηλώνει Τόπο Συμφερόντων κάποιο τόπο στον οποίο δεν προβλέπεται θέση αντίστοιχη του Κλάδου και της ειδικότητας, όπου σ αυτή εξακολουθεί να παραμένει (άρθρο 44 του ΓΚΠ-ΟΤΕ) ή του είδους εργασίας του (ή της ) συζύγου παραιτείται του δικαιώματος της συνυπηρέτησης Σε περίπτωση μετάθεσης ενός των συζύγων στον Τόπο Συμφερόντων του, μετατίθεται και ο έτερος (λόγω συνυπηρέτησης) εφόσον ο Β.Μ. είναι μεγαλύτερος του πρώτου του πίνακα μεταθετότητας της πόλης αυτής. Κατ αρχήν δεν επιτρέπεται υποβολή αίτησης για ανάκληση μετάθεσης αποφασισμένης για τον Τόπο Συμφερόντων. Σε περίπτωση υποβολής τέτοιας αίτησης, για έκτακτους σοβαρούς λόγους, εάν γίνει δεκτό το αίτημα αφαιρούνται όλα τα μόρια που έχουν δοθεί για τον τόπο αυτό, ασκείται αυστηρός Πειθαρχικός Έλεγχος από τον αρμόδιο Διευθυντή ή Προϊστάμενο ανεξάρτητης Υπηρεσιακής Λειτουργίας και προσαρμόζεται η σειρά Μεταθετότητας του υπαλλήλου στον Πίνακα του τόπου που υπηρετεί

11 -11- ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η : ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 1. Μετάθεση Προσωπικού για λόγους υπηρεσιακών αναγκών (ΕΥΑ), από έδρα σε έδρα, που η μεταξύ τους απόσταση δεν υπερβαίνει τα εξήντα (60) χιλιόμετρα, αποφασίζεται και πραγματοποιείται για χρονικό διάστημα δύο (2) ετών, μετά τη συμπλήρωση του οποίου οι ενδιαφερόμενοι μετατίθενται στην προηγούμενη έδρα, ανεξάρτητα του βαθμού μεταθετότητας. 2. Μετάθεση Προσωπικού, για λόγους υπηρεσιακών αναγκών (ΕΥΑ), από έδρα σε έδρα, που η μεταξύ τους απόσταση υπερβαίνει τα εξήντα (60) χιλιόμετρα ή τουλάχιστον ο ένας τόπος από ή προς τον οποίο μετατίθεται είναι νησί, αποφασίζεται και πραγματοποιείται για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους, μετά τη συμπλήρωση του οποίου οι ενδιαφερόμενοι μετατίθενται στην προηγούμενη έδρα, ανεξάρτητα του βαθμού μεταθετότητας. 3. Οι διατάξεις των ανωτέρω παραγράφων 1 & 2 δεν ισχύουν για το προσωπικό, που καθ οιονδήποτε τρόπο ζητήσει ανάκληση, τροποποίηση, αναστολή ή ακύρωση της αποφασισθείσας μετάθεσης. Οίκοθεν νοείται ότι δεν γίνεται δεκτό κανένα αίτημα του Προσωπικού από τη Διοίκηση για επιστροφή του στην έδρα, από την οποία είχε μετατεθεί, πριν από την εξάντληση τουκατά τα ανωτέρω καθοριζομένου ορίου του ενός και δύο ετών. 4. Για τη μετάθεση για λόγους υπηρεσιακών αναγκών (ΕΥΑ), από έδρα σε έδρα και μέχρι απόσταση εξήντα (60) χιλιομέτρων δεν καταβάλλονται έξοδα πρώτης εγκατάστασης, εκτός αν ο ένας τουλάχιστον τόπος, από ή προς τον οποίο γίνεται η μετάθεση αυτή, είναι νησί οπότε καταβάλλονται τα έξοδα πρώτης εγκατάστασης που προβλέπονται από το άρθρο 9, Κεφ. Α, παρ. 4 του ΓΚΠ-ΟΤΕ. 5. Προσωπικό που απασχολείται αποκλειστικά κατά τα προβλεπόμενα σε έργο άλλου Κλάδου ή άλλης Ειδικότητας κατατάσσεται, βάσει των μορίων που φέρει, στον πίνακα μεταθετότητας του Κλάδου ή της Ειδικότητας, των οποίων το έργο εκτελεί για όσο χρονικό διάστημα απασχολείται στο εν λόγω έργο. 6. Οι υπό του Κεντρικού Συμβουλίου χαρακτηρισμένοι τόποι ως τόποι δυσμενούς διαβίωσης εξακολουθούν να ισχύουν, ο δε περαιτέρω χαρακτηρισμός τέτοιων τόπων θα πραγματοποιείται κατά την ίδια διαδικασία και υπό του ανωτέρω Συμβουλίου, το οποίο και θα καθορίζει το χρόνο παραμονής σ αυτό. 7. Το σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 1648/86 αναγκαστικά τοποθετούμενο στον Οργανισμό Προσωπικό, μέχρι να συμπληρώσει πενταετή υπηρεσία από την τοποθέτηση του δύναται να μετατεθεί σε άλλη έδρα μόνο ένεκα υπηρεσιακών αναγκών (ΕΥΑ) ή ένεκα ειδικών υπηρεσιακών αναγκών (ΕΕΥΑ).

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 1998 Κανονισμός Μεταθετότητας

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 1998 Κανονισμός Μεταθετότητας ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 1998 Κανονισμός Μεταθετότητας 01.02.07 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΤΑ ΕΤΟΥΣ 1998 Αθήνα, σήμερα 26-02-98, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00, στο κατάστημα της Γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ Ν.Π. - ΤΜΗΜΑ Β Ταχ. Δ/νση : Αριστοτέλους 17 Ταχ. Κώδικας: 104 33 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Διευκρινίσεις για τις υπηρεσιακές μεταβολές βάσει των διατάξεων του νέου Υπαλληλικού Κώδικα

ΘΕΜΑ: Διευκρινίσεις για τις υπηρεσιακές μεταβολές βάσει των διατάξεων του νέου Υπαλληλικού Κώδικα Αθήνα, 12 Απριλίου 2007 Αριθμ. Πρωτ.: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Ι. Π. Μεσολογγίου 22-6-2017 ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΦΔ4/2A/4960 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Υποχρεωτικές µεταθέσεις (Σχέδιο)

Υποχρεωτικές µεταθέσεις (Σχέδιο) Υποχρεωτικές µεταθέσεις (Σχέδιο) Σε υποχρεωτικές µεταθέσεις θα υποβάλλονται από τη νέα σχολική χρονιά δάσκαλοι και καθηγητές που θεωρούνται υπεράριθµοι και δεν συµπληρώνουν το 75% του υποχρεωτικού τους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ)

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ) ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ) Νόμιμα αναγνωρισμένο σωματείο με την υπ αριθμ. 31/2016 διαταγή του Ειρηνοδικείου Καβάλας Διεύθυνση επικοινωνίας:25 ης Μαρτίου 14 Καβάλα ΤΚ:65403

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Αιτήσεις απόσπασης σε ΣΜΕΑΕ και Τ.Ε της ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης»

Θέμα: «Αιτήσεις απόσπασης σε ΣΜΕΑΕ και Τ.Ε της ΔΔΕ Δυτ. Θεσσαλονίκης» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Ταχ.Δ/νση : Κολοκοτρώνη 22, Σταυρούπολη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ. 1.Όργανα και Κατηγορίες αποσπάσεων

ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ. 1.Όργανα και Κατηγορίες αποσπάσεων ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ 1.Όργανα και Κατηγορίες αποσπάσεων 1.1. Αρμόδια όργανα για τις αποσπάσεις των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ Αριθμ. Φ.10050/οικ. 20496/4067 (1) Ρυθμίσεις για το προσωπικό της ΔΕΗ που είναι αποσπασμένο στο ΙΚΑ ΕΤΑΜ/ΤΑΠ ΔΕΗ και ΤΑΥΤΕΚΩ στους αντίστοιχους τομείς ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4093/2012

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4093/2012 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4093/2012 ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Υπάλληλος υπηρεσίας που είτε ανήκει σε κοινωνικά προστατευόμενη ομάδα, είτε o/η σύζυγος του/της έχει ήδη

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΜΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ, ΕΣΣΕ ή ΕΓΣΣΕ

ΘΕΣΜΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ, ΕΣΣΕ ή ΕΓΣΣΕ ΘΕΣΜΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ, ΕΣΣΕ ή ΕΓΣΣΕ Α/Α Α ΕΚΠ-ΟΤΕ ΘΕΜΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΜΕ ΕΚΠ-ΟΤΕ & ΕΣΣΕ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΟΜΟ Αρθρο 38 (παράγρ.3) Ν. 35/006 ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΣΣΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1 Κανονισμός

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Τ.Ε. Α.Ε. Μαρούσι, ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΤΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤ/ΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΡΙΘ : 278/ 337 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Ο.Τ.Ε. Α.Ε. Μαρούσι, ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΤΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤ/ΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΡΙΘ : 278/ 337 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ο.Τ.Ε. Α.Ε. Μαρούσι, 01-12-2008 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΤΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤ/ΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΡΙΘ : 278/ 337 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑΥΤΑΡΙΘΜΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: ΘΕΜΑ : «Διευκρινιστικές οδηγίες για τοποθετήσεις και ρύθμιση υπεραριθμιών εκπαιδευτικών Β/θμιας εκπαίδευσης»

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ.: ΘΕΜΑ : «Διευκρινιστικές οδηγίες για τοποθετήσεις και ρύθμιση υπεραριθμιών εκπαιδευτικών Β/θμιας εκπαίδευσης» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ----- ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Π.Ε. & Δ.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ/ΚΟΥ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Γ ----- Ταχ. Δ/νση: Α. Παπανδρέου 37

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΣΕ

ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΝΑΜΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΟΤΕ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΣΕ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΣΕ 2015 2017 Εισαγωγή 2 Στις 23-12-2014 υπογράφηκε η νέα επιχειρησιακή συλλογική σύµβαση εργασίας (ΣΣΕ) µεταξύ ΟΤΕ και ΟΜΕ-ΟΤΕ. Η νέα ΣΣΕ που ρυθµίζει θέµατα µισθολογίου, αδειών, επιδοµάτων,

Διαβάστε περισσότερα

Ανακτήθηκε από την ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ http://edu.klimaka.gr

Ανακτήθηκε από την ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ http://edu.klimaka.gr 29. ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ή ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ - ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΣ - ΟΡΓΑΝΙΚΑ Ή ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΗ (Άρθρο 10 της υ.α. 26139/Α2/03-03-2011) Α/Α α. Ονομασία Σχολείου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΤΟ ΒΗΜΑ Εκτέλεση και γνωστοποίηση μεταθέσεων (σύμφωνα με το άρθρο 7 του Π.Δ. 50/1196 όπως τροποποιήθηκε με το Π.Δ. 100/1997).

ΤΡΙΤΟ ΒΗΜΑ Εκτέλεση και γνωστοποίηση μεταθέσεων (σύμφωνα με το άρθρο 7 του Π.Δ. 50/1196 όπως τροποποιήθηκε με το Π.Δ. 100/1997). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΒΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ υπ' αριθμ. 2 / 2017

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ υπ' αριθμ. 2 / 2017 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ υπ' αριθμ. 2 / 2017 Για την πρόσληψη προσωπικού με σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ιδιωτικού δικαίου. Για την υλοποίηση του Έργου Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 170/1996 (Φ.Ε.Κ.131 τ. Α ) Όπως τροποποιήθηκε με τα:

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 170/1996 (Φ.Ε.Κ.131 τ. Α ) Όπως τροποποιήθηκε με τα: ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 170/1996 (Φ.Ε.Κ.131 τ. Α ) Όπως τροποποιήθηκε με τα: Π.Δ. 33/97, 239/97, 150/98, 239/2000, 145/2002, 168/2003, 86/2005, 17/2006, 132/2007, 93/2014, 13/2017 "Κανονισμός κατάταξης δοκίμων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 1993

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 1993 ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 1993 01.02.07 1(7) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΤΙΑΣ ΠΡ0ΣΩΠΙΚ0Υ ΕΛΤΑ ΕΤΟΥΣ 1993 Αθήνα, σήμερα στις 30.09.93, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.001, στο κατάστημα" της Γενικής Διεύθυνσης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 1994

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 1994 ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 1994 01.02.07 1(7) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΤΑ ΕΤΟΥΣ 1994 Αθήνα, σήμερα στις 09.06.94 ημέρα Πέμπτη και ώρα 16.30 στο κατάστημα της Γενικής Διεύθυνσης ΕΛΤΑ,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 1990

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 1990 ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 1990 01.02.07 1(7} ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΤΑ ΕΤΟΥΣ 1990 Αθήνα, σήμερα, στις 12.03.1990, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00 στο Κατάστημα της Γενικής Διεύθυνσης ΕΛΤΑ,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : Εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 54 του Ν. 4223/31-12-2013.

ΘΕΜΑ : Εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 54 του Ν. 4223/31-12-2013. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ν.Π. ΤΜΗΜΑ Β Ταχ. Δ/νση : Αριστοτέλους 17 Ταχ. Κώδικας: 101 87 Αθήνα, 28-2 - 2014 Αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. Κανονισμός Μεταθέσεων Πυροσβεστικού Προσωπικού Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. Κανονισμός Μεταθέσεων Πυροσβεστικού Προσωπικού Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. Κανονισμός Μεταθέσεων Πυροσβεστικού Προσωπικού Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Έχοντας υπόψη: 1. Την διάταξη της παραγράφου 1 του άρθρου 16 του Ν. 3511/2006 «Αναδιοργάνωση του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του οικογενειακού επιδόματος είναι, κατά το προηγούμενο της επιδότησης ημερολογιακό έτος:

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του οικογενειακού επιδόματος είναι, κατά το προηγούμενο της επιδότησης ημερολογιακό έτος: Οικογενειακό Επίδομα ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.Δ 3868/58 «Περί συστάσεως ΔΛΟΕΜ», το οικογενειακό επίδομα χορηγείται στους μισθωτούς που παρέχουν εξαρτημένη εργασία με σχέση ιδιωτικού δικαίου

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Διαδικασίες Χρονοδιάγραμμα υπηρεσιακών μεταβολών»

ΘΕΜΑ: «Διαδικασίες Χρονοδιάγραμμα υπηρεσιακών μεταβολών» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ KAI ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΒΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Μισθολογικές ρυθμίσεις των υπαλλήλων του Δημοσίου κλπ, σύμφωνα με τον Ν 4354/2015 ( άρθρο 7 και επόμενα ).

Μισθολογικές ρυθμίσεις των υπαλλήλων του Δημοσίου κλπ, σύμφωνα με τον Ν 4354/2015 ( άρθρο 7 και επόμενα ). Μισθολογικές ρυθμίσεις των υπαλλήλων του Δημοσίου κλπ, σύμφωνα με τον Ν 4354/2015 ( άρθρο 7 και επόμενα ). Στο άρθρο 7 αναφέρονται οι κατηγορίες των υπαλλήλων για τις οποίες ισχύουν οι διατάξεις του νόμου.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 170/1996 (Φ.Ε.Κ.131 τ. Α )

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 170/1996 (Φ.Ε.Κ.131 τ. Α ) ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 170/1996 (Φ.Ε.Κ.131 τ. Α ) όπως τροποποιήθηκε με τα ΠΔ 33 /97, 239/97, 150/98, 239/2000, 145/2002, 168/2003, 86/2005, 17/2006, 132/2007, "Κανονισμός κατάταξης δοκίμων Πυροσβεστών και

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Αθήνα, 8 Ιανουαρίου 2013 Αριθμ. Πρωτ.: ΔΙΔΑΔ-ΔΙΠΙΔ/οικ. 559 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΘΕΜΑ: Ρύθμιση ειδικότερων

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Παροχή διευκρινίσεων σχετικά με την εφαρμογή των διατάξεων του ν. 4461/2017 (ΦΕΚ 38 Α )»

Θέμα: «Παροχή διευκρινίσεων σχετικά με την εφαρμογή των διατάξεων του ν. 4461/2017 (ΦΕΚ 38 Α )» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ Ν.Π. ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΩΝ Ε.Σ.Υ. Ταχ. Δ/νση: Αριστοτέλους 17 Ταχ.Κώδικας:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΝΗΠΙΩΝ & ΒΡΕΦΩΝ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΝΗΠΙΩΝ & ΒΡΕΦΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΝΗΠΙΩΝ & ΒΡΕΦΩΝ Στα νηπιακά τμήματα γίνονται δεκτά νήπια, που στις 31/8/2016 είναι 2,5 ετών, δηλαδή έχουν γεννηθεί από 1/1/2012 μέχρι και 28/2/2014, με την προϋπόθεση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ : ΒΙΙ77Λ9-ΓΞΨ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 23-05-2014 Αρ. Πρωτ. : 3779

ΑΔΑ : ΒΙΙ77Λ9-ΓΞΨ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 23-05-2014 Αρ. Πρωτ. : 3779 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΔΑ : ΒΙΙ77Λ9-ΓΞΨ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 23-05-2014 Αρ. Πρωτ. : 3779 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. 2/ 2014 για τη σύναψη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ 1. Ηλεκτρονική αίτηση 2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και όπου δεν είναι εφικτό ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού ή και ληξιαρχική πράξη συμφώνου

Διαβάστε περισσότερα

Ν. 4354/2015 ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ. Εισηγητής: - Κωνσταντίνος Μπλάγας, Δ/νων Σύμβουλος ΔήμοςΝΕΤ

Ν. 4354/2015 ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ. Εισηγητής: - Κωνσταντίνος Μπλάγας, Δ/νων Σύμβουλος ΔήμοςΝΕΤ Ν. 4354/2015 ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ Εισηγητής: - Κωνσταντίνος Μπλάγας, Δ/νων Σύμβουλος ΔήμοςΝΕΤ Νέο μισθολόγιο Πεδίο εφαρμογής (άρθρο 7) + Δημοτικές Επιχειρήσεις Μισθολογικά κλιμάκια (άρθρο 9) Αποσύνδεση μισθού

Διαβάστε περισσότερα

Για τοποθετήσεις και ρύθμιση υπεραριθμιών της αιρετού Μαρίας Γιαννουλή Αιρετός ΠΥΣΔΕ Μαγνησίας Τηλ

Για τοποθετήσεις και ρύθμιση υπεραριθμιών της αιρετού Μαρίας Γιαννουλή Αιρετός ΠΥΣΔΕ Μαγνησίας Τηλ Για τοποθετήσεις και ρύθμιση υπεραριθμιών της αιρετού Μαρίας Γιαννουλή Αιρετός ΠΥΣΔΕ Μαγνησίας Τηλ. 6970 968696 Email: giannoulimaria@hotmail.com Τα περιφερειακά συμβούλια, μετά από την ανακοίνωση των

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ ΑΡ /Ζ1/ (ΦΕΚ 1241 Β ) Υ.Α.

Α. ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ ΑΡ /Ζ1/ (ΦΕΚ 1241 Β ) Υ.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΜΗΜΑ Δ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ Tαχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» : 28ης Οκτωβρίου 62 Τ.Κ. 19100 - Μέγαρα : 2296022161 : 2296021510 @ :irodorosmeg@gmail.com Μέγαρα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. 4/2014 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. 4/2014 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΙ ΙΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΟΣΙΟΥ στο σχέδιο νόµου Προς τη Βουλή των Ελλήνων ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ.. Άρθρο.. Κάλυψη Οργανικών Θέσεων Αυξηµένων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛΩΝ9-Ι5Ε. Θεσσαλονίκη, 22-08-2013 Αρ. πρωτ.: 12425 Α Π Ο Φ Α Σ Η

ΑΔΑ: ΒΛΩΝ9-Ι5Ε. Θεσσαλονίκη, 22-08-2013 Αρ. πρωτ.: 12425 Α Π Ο Φ Α Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ /ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ /ΝΣΗ /ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Ταχ. /νση : Κολοκοτρώνη 22, Σταυρούπολη Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ 43 (ΘΕΣΕΩΝ) ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΕΡΓΑΤΩΝ) ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (60 ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ 43 (ΘΕΣΕΩΝ) ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΕΡΓΑΤΩΝ) ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (60 ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΛΚΔΜ ΑΡ./ΗΜ. ΔΕΛΚΔΜ/10167/31.7.2017 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ 43 (ΘΕΣΕΩΝ) ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΕΡΓΑΤΩΝ) ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (60 ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΛΛΙΝΤΖΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΛΛΙΝΤΖΑ ΜΑΘΗΜΑ: ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : Γεώργιος Κ. Πατρίκιος, Δικηγόρος, LL.M., Υπ. Δ.Ν. Δείγμα ερωτήσεων σε ερωτήματα υπηρεσιακής κατάστασης δημοσίων υπαλλήλων ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ &

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Μεταθέσεων Εργοδοτουμένων Αορίστου Χρόνου στο Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας

Σχέδιο Μεταθέσεων Εργοδοτουμένων Αορίστου Χρόνου στο Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας Σχέδιο Μεταθέσεων Εργοδοτουμένων Αορίστου Χρόνου στο Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας Εισαγωγή O Διευθυντής του Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας, με σκοπό την αντιμετώπιση του προβλήματος που

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης Ε.Ψ.Ε.Π.

Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης Ε.Ψ.Ε.Π. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, 6/3/2013 ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ Ε.Ψ.Ε.Π. Αριθμ. Πρωτ.: 116 Καλούδη 8β Ιωάννινα Τηλ. 26510-39820 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Στις διατάξεις του άρθρου 83 και 85 περιλαμβάνονται οι ρυθμίσεις που αφορούν στη βαθμολογική διάρθρωση των θέσεων και το χρόνο προαγωγής

Στις διατάξεις του άρθρου 83 και 85 περιλαμβάνονται οι ρυθμίσεις που αφορούν στη βαθμολογική διάρθρωση των θέσεων και το χρόνο προαγωγής Ελληνική ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΤΟΠ. ΑΥΤ/ΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΡΓ. & ΛΕΙΤ.ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΤΑ Ταχ.Δ/νση: Σταδίου 27 Ταχ.Κώδικας: 101 83 Αθήνα TELEFAX: 210-3744383

Διαβάστε περισσότερα

Άδειες Μονίμων Εκπαιδευτικών

Άδειες Μονίμων Εκπαιδευτικών Α Ε.Λ.Μ.Ε. Θεσ/νίκης Θεσσαλονίκη, 16 Οκτωβρίου 2018 Π. Κορομηλά 51. τκ: 54622 Τηλ.-τηλ/τυπία: 2310-240698 Προς : Σχολεία, http://aelmethe.blogspot.com Κανονική Άδεια Άδειες Μονίμων Εκπαιδευτικών Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ. Κανόνες οικονομικής στήριξης φοιτητών με βάση κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ. Κανόνες οικονομικής στήριξης φοιτητών με βάση κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ Κανόνες οικονομικής στήριξης φοιτητών με βάση κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια 1. ΓΕΝΙΚΑ 1.1 Το Πανεπιστήμιο παρέχει οικονομική στήριξη σε φοιτητές του, στη βάση κοινωνικο-οικονομικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την πρόσληψη ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την πρόσληψη ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Λιβαδειά 26/6/2017 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αρ. πρωτ. οικ. 139574/3002 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ : Ηγουμενίτσα 16/05/2016 Αρ. Πρωτ. : 2405

ΑΔΑ : Ηγουμενίτσα 16/05/2016 Αρ. Πρωτ. : 2405 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ Π.Ε ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΔΑ : Ηγουμενίτσα 16/05/2016 Αρ. Πρωτ. : 2405 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. 2/ 2016 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΙ. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ Ν. 1568/85 ΣΤΟΝ ΟΤΕ

ΙΙ. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ Ν. 1568/85 ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΙΙ. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ Ν. 1568/85 ΣΤΟΝ ΟΤΕ Α. ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (Ε.Υ.Α.Ε) Στον ΟΤΕ τις Ε.Υ.Α.Ε απαρτίζουν οι νόμιμα εκλεγμένοι εκπρόσωποι των εργαζομένων για το θεσμό αυτό και καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε Τμήματα Ένταξης Μειονοτικών Σχολείων σχολικού έτους »

ΘΕΜΑ : «Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε Τμήματα Ένταξης Μειονοτικών Σχολείων σχολικού έτους » ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ----- Ταχ. Δ/νση: Τέρμα Σισμάνογλου Τ.Κ. Πόλη: 69100 Κομοτηνή Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕ ΡΙΚΟ ΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ` ΑΡΙΘ. 344/ΦΕΚ Α`183/1995. Καθιέρωση συστήµατος µεταθέσεων υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονοµικών, µε αντικειµενικά κριτήρια.

ΠΡΟΕ ΡΙΚΟ ΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ` ΑΡΙΘ. 344/ΦΕΚ Α`183/1995. Καθιέρωση συστήµατος µεταθέσεων υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονοµικών, µε αντικειµενικά κριτήρια. ΠΡΟΕ ΡΙΚΟ ΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ` ΑΡΙΘ. 344/ΦΕΚ Α`183/1995. Καθιέρωση συστήµατος µεταθέσεων υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονοµικών, µε αντικειµενικά κριτήρια. *** ΠΡΟΣΟΧΗ: ΒΛ.ΚΑΙ άρθρο 27 Π 85/2005 σχ.µε τα κριτήρια

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Δαπάνες μετακινούμενων εντός και εκτός Επικράτειας»

ΘΕΜΑ: «Δαπάνες μετακινούμενων εντός και εκτός Επικράτειας» Αθήνα, 1/4/2016 Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ταχ.Δ/νση : Αγ. Κωνσταντίνου 8 Ταχ.Κώδικας: 102 41 ΑΘΗΝΑ Τηλέφωνο : 2105215294, 293,

Διαβάστε περισσότερα

: 2131313 394, -378, - 373, -215

: 2131313 394, -378, - 373, -215 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ Δ/νση Επιβατικών Μεταφορών. Αρ. Πρωτ.: Β4/55881/5940/5-12-2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ Δ/νση Επιβατικών Μεταφορών. Αρ. Πρωτ.: Β4/55881/5940/5-12-2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ Δ/νση Επιβατικών Μεταφορών Αρ. Πρωτ.: Β4/55881/5940/5-12-2011 ΘΕΜΑ : Εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1071/2009 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΜΕ 2 /2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Έχοντας υπόψη:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΜΕ 2 /2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Έχοντας υπόψη: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Θεσσαλονίκη, 4 Απριλίου 205 ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Αρ. Πρωτ.: 27025 ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΤΡΩΩΝ & ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Βασ. Γεωργίου Α 54640 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 17/08/2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 17/08/2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 17/08/2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Αρ. Πρωτ.: Φ80000/οικ.18562/1230 & ΚΟΙΚΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΚΥΡΙΑΣ ΑΣΦ. ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΜΗΜΑ : Γ Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Κερατσίνι Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ. : 9243 Τηλ.Επικ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Κερατσίνι Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ. : 9243 Τηλ.Επικ. 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Κερατσίνι 24-02-2015 Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧ/ΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ. : 9243 Τηλ.Επικ.:2132074641 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Τρίπολη 17/07/2014 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ Αρ. πρωτ.: 3794 ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΤΟΫ- ΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

: ,-378, - 373, -394 : - 365, - 375, - 372, - 371, -201

: ,-378, - 373, -394 : - 365, - 375, - 372, - 371, -201 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση : Βασ. Σοφίας 15 Τ.Κ. : 106

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης Ε.Ψ.Ε.Π.

Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης Ε.Ψ.Ε.Π. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, 6/3/2013 ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ Ε.Ψ.Ε.Π. Αριθμ. Πρωτ.: 115 Καλούδη 8β Ιωάννινα Τηλ. 26510-39820 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Στο Μαρούσι ( ιοικητικό Μέγαρο ΟΤΕ), σήµερα 30-6-2003, οι υπογεγραµµένοι: α. Αφενός ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Πρόεδρος.Σ. και ιευθύνων Σύµβουλος του ΟΤΕ, ως εκπρόσωπος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. ΣΜΥΡΝΗ 20/4/2015 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 87 ΚΕΝΤΡΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ- ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ Ν.Π.Δ.Δ. ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: Βάρνης 1 Τ.Κ 171 24 Ν. ΣΜΥΡΝΗ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Για τους όρους αµοιβής και εργασίας των Τεχνολόγων Τροφίµων- Τεχνολόγων ιατροφής-αποφοίτων Σχολών Τριτοβάθµιας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης που απασχολούνται σε Βιοµηχανικές, Βιοτεχνικές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ O ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ O ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ Δίστομο, 11.09.2017 Αρ.Πρωτ.: 6106 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ O ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΑΧΟΒΑΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

: ΚΑΤ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΤΗΛ. : , ΦΑΞ. :

: ΚΑΤ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΤΗΛ. : , ΦΑΞ. : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ O.A.E.E. Οργανισμός ΑΘΗΝΑ, 1 /11 /2011 Ασφάλισης Αριθ. Πρωτ. ΔΙΠΣΥΝ/Φ1 / 12 /84127 Ελευθέρων Επαγγελματιών ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ ΠΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) Πληροφορίες : Ε. Σίμα Τηλέφωνο : 210-5281104 : 210-5281127 : 210-5281125 Fax : 210-5281113 Email : amea@yeka.

μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) Πληροφορίες : Ε. Σίμα Τηλέφωνο : 210-5281104 : 210-5281127 : 210-5281125 Fax : 210-5281113 Email : amea@yeka. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 29-9 - 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ KAI ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αρ. Πρωτ.: Δ24α /Φ. /ΓΠ.οικ42890/804 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες προς Μετακινούμενους στο Εξωτερικό Σύμφωνα με το Ν.4336/15 (ΦΕΚ 94Α)

Οδηγίες προς Μετακινούμενους στο Εξωτερικό Σύμφωνα με το Ν.4336/15 (ΦΕΚ 94Α) ΘΕΜΑ: Οδηγίες προς Μετακινούμενους στο Εξωτερικό Σύμφωνα με το Ν.4336/15 (ΦΕΚ 94Α) Α. ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΛΟΓΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ, ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «Για τους όρους αµοιβής και εργασίας των Αρχιφυλάκων, Φυλάκων, Νυκτοφυλάκων και Θυρωρών, που υπηρετούν µε σχέση εργασίας Ιδιωτικού δικαίου στις ηµόσιες Υπηρεσίες και Ν.Π... όλης

Διαβάστε περισσότερα

Σ.Σ.Ε ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Στο Μαρούσι ( ιοικητικό Μέγαρο ΟΤΕ), σήµερα οι υπογεγραµµένοι:

Σ.Σ.Ε ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Στο Μαρούσι ( ιοικητικό Μέγαρο ΟΤΕ), σήµερα οι υπογεγραµµένοι: Σ.Σ.Ε. 2001 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Στο Μαρούσι ( ιοικητικό Μέγαρο ΟΤΕ), σήµερα 25-6-2001 οι υπογεγραµµένοι: α. Αφενός ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΣΗΣ, Πρόεδρος.Σ. και ιευθύνων Σύµβουλος του ΟΤΕ, ως εκπρόσωπος

Διαβάστε περισσότερα

Π.Κ. 140/ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Π.Κ. 140/ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Π.Κ. 140/1-11-2000 ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Στην Αθήνα, σήμερα 25 Σεπτεμβρίου 2000, ημέρα Δευτέρα,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2/2018 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2/2018 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαμία, 3/7/2018 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ. πρωτ.: (οικ.) 155621/1913 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση : Λ.Καλυβίων 2 -

Διαβάστε περισσότερα

Νοέμβριος 2010 Αριθμός φύλλου 644

Νοέμβριος 2010 Αριθμός φύλλου 644 Νοέμβριος 2010 Αριθμός φύλλου 644 Επιχειρησιακή σύμβαση Σ.Υ.Ε.Τ.Ε - Ε.Τ.Ε 2009 Συνάδελφοι, Μέσα σε ένα κλίμα ύφεσης και αμφισβήτησης των Συλλογικών Συμβάσεων και των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η

ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΔΑ: ΒΛΛΟ7ΛΛ5Η0 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Ανακοινώνει

Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Ανακοινώνει Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Ανακοινώνει Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος «ΝΟΣΤΟΣ_ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ»,

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης Ε.Ψ.Ε.Π.

Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης Ε.Ψ.Ε.Π. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, 6/3/2013 ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ Ε.Ψ.Ε.Π. Αριθμ. Πρωτ.: 114 Καλούδη 8β Ιωάννινα Τηλ. 26510-39820 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. 1 / 2018 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. 1 / 2018 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΝΑΞΟΥ Πληρ.: Αγγελική Λεπενιώτου Τηλ.: 2285361461

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 45ΨΟΧ-ΚΕΘ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2011 Αριθμ. Πρωτ.: ΔΙΔΑΔ/Φ.48/49/οικ. 25958

ΑΔΑ: 45ΨΟΧ-ΚΕΘ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2011 Αριθμ. Πρωτ.: ΔΙΔΑΔ/Φ.48/49/οικ. 25958 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2011 Αριθμ. Πρωτ.: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ταχ. Διεύθυνση:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Αναστολή προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολών -Διευκολύνσεις για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος

ΘΕΜΑ: Αναστολή προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολών -Διευκολύνσεις για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Αθήνα, 20 Αυγούστου 2007 Αριθμ. Πρωτ.: ΔΙΔΑΔ/Φ. 18.19/1555/οικ.21192

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Ανακοινώνει

Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Ανακοινώνει Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Ανακοινώνει Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος «ΝΟΣΤΟΣ_ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ»,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΓΙΑ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡ. ΟΙΚ. & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΓΙΑ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡ. ΟΙΚ. & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΔΑ:ΩΛΒ7Λ-Κ9Θ Τρίπολη 26-6-205 Αριθμ. Πρωτ: 2704 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αργοστόλι η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου&

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αργοστόλι η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου& ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αργοστόλι 9-10-2019 6 η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου& Αρ.Πρωτ.: 7183 Δυτικής Ελλάδας ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ Τμήμα : Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού

Διαβάστε περισσότερα

Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Ανακοινώνει

Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Ανακοινώνει Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ Ανακοινώνει Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος «ΝΟΣΤΟΣ_ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ»,

Διαβάστε περισσότερα

alfavita 16/11/2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Π.Ε. & Δ.Ε.

alfavita 16/11/2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Π.Ε. & Δ.Ε. alfavita 16/11/2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Π.Ε. & Δ.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ/ΚΟΥ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ 1 / 5 Μετά την ψήφιση και τη δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Λιβαδειά 2-7-2013 ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αρ. πρωτ. 2334 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2/2018 Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) και τριών (3) μηνών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2/2018 Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) και τριών (3) μηνών. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Μαρκόπουλο: 8/6/2018 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΚΔΕΜ) Αριθμ. Πρωτ.: 690 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Τ.Κ. 19003 ΤΗΛ. 22990-20126-28 FAX:22990-20017 Α.Φ.Μ. 090103808 Δ.Ο.Υ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας έως 30 ετών. (γεννημένοι από το έτος 1985 και μετά)

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας έως 30 ετών. (γεννημένοι από το έτος 1985 και μετά) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ υπ' αριθμ. 61/20-02-2015 Για την πρόσληψη ενός φαρμακοποιού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου πλήρους απασχόλησης και ορισμένου χρόνου Στα πλαίσια της πράξης: «ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ_Κοινωνικές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. 1 / 2017 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. 1 / 2017 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΝΑΞΟΥ Πληρ.: Αγγελική Λεπενιώτου Τηλ.: 2285361461

Διαβάστε περισσότερα

ηµητρακόπουλος Γιώργος

ηµητρακόπουλος Γιώργος ηµητρακόπουλος Γιώργος Αναπληρωµατικός Αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε. Τηλ. επικοινωνίας 6977 747439 e-mail: info@gdimitrakopoulos.gr http://www.gdimitrakopoulos.gr ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ - ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ - ΚΑΤΑΤΑΞΗ Με αφορµή τα πολλά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1. ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1. ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (Πράξη Κατάθεσης Υπ.Εργασίας 24/26-3-2001) Στην Αθήνα, σήμερα 28 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΥΑ/ΔΑΟΠΑΑΕΥΔΣ/ΤΣΠΕΠΑΟ/ /13385/1259/891

Αριθ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΥΑ/ΔΑΟΠΑΑΕΥΔΣ/ΤΣΠΕΠΑΟ/ /13385/1259/891 4.Την ΚΥΑ ΥΠΠΟΑ/ ΓΔΥΑ/ΔΑΟΠΑΑΕΥΔΣ/ΤΣΠΕΠΑΟ/285872/24010/1959/1420/08.09.2016 (ΦΕΚ 2863/08.09.2016 τεύχος Β ) Έγκριση κατανομής θέσεων για την πρόσληψης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α.) με σκοπό την στελέχωση

Διαβάστε περισσότερα

Εγκύκλιος Ι.Κ.Α. αρ. 8/ Δαπάνες μετακινούμενων εντός και εκτός Επικράτειας

Εγκύκλιος Ι.Κ.Α. αρ. 8/ Δαπάνες μετακινούμενων εντός και εκτός Επικράτειας Πίνακας περιεχομένων Εγκύκλιος Ι.Κ.Α. αρ. 8/1.4.2016 Δαπάνες μετακινούμενων εντός και εκτός Επικράτειας Αθήνα, 1/4/2016 Αριθμ. Πρωτ. Μ62/67 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΔΑ:

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΔΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣ/ΚΟΥ Π.Ε. & Δ.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Π.Ε. & Δ.Ε. ΤΜΗΜΑΤΑ Β Ταχ. Διεύθυνση: Α.Παπανδρέου 37 Τ.Κ. Πόλη: 151

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ & ΦΥΤΟΫΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Ταχ. Δ/νση: Καλλισθένους 27 & Θεοφράστου

Διαβάστε περισσότερα

α) Ενσωματώνει στο βασικό μισθό μέρος από τα επιδόματα που καταβάλλονταν μέχρι σήμερα.

α) Ενσωματώνει στο βασικό μισθό μέρος από τα επιδόματα που καταβάλλονταν μέχρι σήμερα. Με την εγκύκλιο επέρχονται οι εξής αλλαγές: α) Ενσωματώνει στο βασικό μισθό μέρος από τα επιδόματα που καταβάλλονταν μέχρι σήμερα. β) Υιοθετεί ένα μεικτό σύστημα αποδοχών, βάσει του οποίου η μισθολογική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. Άρθρο 1 Επιλογή με σειρά προτεραιότητας υπό τον έλεγχο του Α.Σ.Ε.Π.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. Άρθρο 1 Επιλογή με σειρά προτεραιότητας υπό τον έλεγχο του Α.Σ.Ε.Π. ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Άρθρο 1 Επιλογή με σειρά προτεραιότητας υπό τον έλεγχο του Α.Σ.Ε.Π. Οι κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας

Διαβάστε περισσότερα

Ανανέωση εκπαιδευτικής άδειας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση 2 Ιουνίου 2011

Ανανέωση εκπαιδευτικής άδειας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση 2 Ιουνίου 2011 Ανανέωση εκπαιδευτικής άδειας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση 2 Ιουνίου 2011 Με εγκύκλιο του το υπουργείο παιδείας ενημερώνει τους εκπαιδευτικούς για την χορήγηση (για υποτρόφους του Ι.Κ.Υ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΈΝΩΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ - Ο.Α.Σ.Ε.

ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΈΝΩΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ - Ο.Α.Σ.Ε. ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΈΝΩΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ - Ο.Α.Σ.Ε. µε θέµα: «Ειδικές Ρυθµίσεις Άρσης Αντικινήτρων στη Συνδικαλιστική ράση» (Πράξη κατάθεσης Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ (4) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΤΑ ΕΤΟΥΣ 1996 Αθήνα, σήμερα στις , ημέρα Παρασκευή

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ (4) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΤΑ ΕΤΟΥΣ 1996 Αθήνα, σήμερα στις , ημέρα Παρασκευή ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ 1996 01.02.07 1(4) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΤΑ ΕΤΟΥΣ 1996 Αθήνα, σήμερα στις 3-5-96, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00. στο κατάστημα της Γενικής Διεύθυνσης ΕΛΤΑ,

Διαβάστε περισσότερα