ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2013 Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2013 Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ."

Transcript

1 ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2013 Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Ιανουάριος 2013 «Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας» στις αίθουσες των Κ.Α.Π.Η ή σε κοσµικές ταβέρνες µε τη συνοδεία ζωντανής µουσικής (Συµµετέχουν τα Κ.Α.Π.Η. Αγ. Τριάδας, Ν. Επιβατών, Περαίας, Κερασιάς, Μηχανιώνας, Μεσηµερίου, Επανοµής) «Θεατρική Εξόρµηση» του Κ.Α.Π.Η. Περαίας στο έργο «Φωνή Ελληνίδας» στο Αριστοτέλειο. 13 Ιανουαρίου 2 ο Οµαδικό Τουρνουά σκάκι Γυµνασίων και Λυκείων ήµου Θερµαϊκού 9 και 14 Ιανουαρίου Συναντήσεις των Λεσχών Ανάγνωσης Ενηλίκων (Περαίας και Νέας Μηχανιώνας) του ΗΠΠΑΚΥΘ, όπου συζητήσαµε για το βιβλίο του Ουµπέρτο Έκο Το Όνοµα του Ρόδου.

2 «Λόγια και χρώµατα της Πόλης» ιστορία και ζωγραφική της Κωνσταντινούπολης στα παιδιά των Ν.Επιβατών στον πολιτιστικό σύλλογο Ν. Επιβατών. 26, 27 Ιανουαρίου Η Θεατρική Οµάδα Μηχανιώνας του Τµήµατος Πολιτισµού του Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ήµου Θερµαϊκού παρουσίασε την κωµωδία του Μιχάλη Κουνελάκη Η απαγωγή της Σµαράγδως µε ελεύθερη είσοδο στο Βαφοπούλειο Πνευµατικό Κέντρο 28 Ιανουαρίου ωρεάν εξέταση Αναπνευστικής λειτουργίας στο Κ.Α.Π.Η Επανοµής.

3 Φεβρουάριος Φεβρουαρίου Το Τµήµα Πολιτισµού σε συνεργασία µε έκα Πολιτιστικούς Σύλλογους του ήµου Θερµαϊκού οργάνωσε στο Θέατρο ΚΑΠΠΑ σε µια εκδήλωση αφιερωµένη στον εθελοντισµό και µε επίτιµη προσκεκληµένη τη Μέρω Κεσεσίογλου, Γενική Πρόξενο της Ακτής Ελεφαντοστού στην Ελλάδα και Πρόεδρο της Οργάνωσης «Ελληνική ράση για την Αφρική». Φεβρουάριος ιοργάνωση ηµερήσιας εκδροµής στην Βεργίνα-Παναγία Σουµελά-Αγ. Νικόλαος- Νάουσα από το Κ.Α.Π.Η. Περαίας.

4 2 Μαρτίου Μάρτιος 2013 Πολιτιστική εκδήλωση µε συµµετοχή του Χορευτικού & της χορωδίας του Κ.Α.Π.Η. Επανοµής και του παραδοσιακού εργαστηρίου ασκάλων και νηπιαγωγών Θεσσαλονίκης. 02 Μαρτίου Thermaikos Music Festival Μουσικό φεστιβάλ 8 Μαρτίου «Παγκόσµια ηµέρα της Γυναίκας» στις αίθουσες των Κ.Α.Π.Η ή σε κοσµικές ταβέρνες (Κ.Α.Π.Η. Μεσηµερίου & Επανοµής, Περαίας ) 9 Μαρτίου Θεατρική Εξόρµηση των Κ.Α.Π.Η Ν.Μηχανιώνας, Μεσηµερίου, Περαίας καθώς και των θεατρικών οµάδων του δήµου µας, στην παράσταση «Το µεγάλο µας Τσίρκο» στο Βασιλικό Θέατρο.

5 10 Μαρτίου Θεατρική παράσταση Βουλή Καπέλο, των Ευθύµη Κάλφα-Βασίλη Καλφάκη, υπό την αιγίδα του ΗΠΠΑΚΥΘ., στο ηµοτικό Θέατρο Θέρµης (Πολιτιστικό Κέντρο Θέρµης). «Αποκριάτικο Γλέντι» των Κ.Α.Π.Η Κερασιάς Μηχανιώνας, Μεσηµερίου Επανοµής, Ν. Επιβατών στις αίθουσες των Κ.Α.Π.Η ή σε κοσµικές ταβέρνες. 11 και 13 Μαρτίου Συναντήσεις των Λεσχών Ανάγνωσης Ενηλίκων (Περαίας και Νέας Μηχανιώνας) του ΗΠΠΑΚΥΘ, όπου συζητήσαµε για το βιβλίο του Ζοζέ Σαραµάγκου Περί Φωτίσεως Μαρτίου ιοργάνωση 3ήµερης εκδροµής στην Οχρίδα καθώς και στα Αµπελάκια-Ραψάνη Λιτόχωρο από τα Κ.Α.Π.Η. Μεσηµερίου και Περαίας αντίστοιχα. 22 Μαρτίου Συναυλία µουσικής δωµατίου µε το Duo Terpsis (φλάουτο και κιθάρα) στο Θέατρο ΚΑΠΠΑ στην Περαία. 18 Μαρτίου Μπακλακουράνι 2013 στην Αγία Τριάδα. Εκδήλωση του Συλλόγου Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας. Υπό την αιγίδα του ΗΠΠΑΚΥΘ.

6 31 Μαρτίου Εµφάνιση του Πειραµατικού Κιθαριστικού Συνόλου Guitar Heroes στην 3η Πανελλήνια Συνάντηση Ορχηστρών Κιθάρας & Κιθαριστικών Συνόλων στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραµµάτων και Τεχνών της Βέροιας. 10 Απριλίου Απρίλιος 2013 ιοργάνωση εκδροµών στα λουτρά Ποζαρ, στην Καλαµπάκα-Μετέωρα, στον Αγ.Πρόδροµο, και στην Βεροια, από τα Κ.Α.Π.Η. της Επανοµής, Περαίας και Ν.Επιβατών αντίστοιχα Απριλίου Εκπαιδευτικό πρόγραµµα Τοπικής Ιστορίας για την Ιστορία της Νέας Μηχανιώνας και των κατοίκων της, µε αφορµή τη συµπλήρωση 90 ετών από την ίδρυση της Νέας Μηχανιώνας ( ), στους µαθητές όλων των τάξεων των ηµοτικών Σχολείων της Ν. Μηχανιώνας. Το πρόγραµµα παρακολούθησαν περίπου 560 µαθητές της Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης.

7 17 Απριλίου Εκδήλωση των Λεσχών Ανάγνωσης Ενηλίκων (Περαίας και Νέας Μηχανιώνας) του ΗΠΠΑΚΥΘ, µε καλεσµένο το συγγραφέα, κ. Θωµά Κοροβίνη, όπου συζητήσαµε για το βιβλίο του Απριλίου Συναυλίες του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Κλασικής Κιθάρας C-Lab στο Θέατρο της Μηχανιώνας και στο Θέατρο ΚΑΠΠΑ στην Περαία, µε παρουσίαση της δουλειάς των µαθητών σε solo και ensemble ρεπερτόριο.

8 20 Απριλίου 1 ο φεστιβάλ παιδικών χορωδιών Θερµαϊκού Ν. Επιβάτες

9 20 21 Aπριλίου 3 ο ιασχολικό Τουρνουά Αθλητισµού Πετοσφαίριση κοριτσιών Ποδόσφαιρο αγοριών Καλαθοσφαίριση αγοριών Αντισφαίριση Αγοριών & κοριτσιών Μάιος 2013 Μάιος Πασχαλινές Εκδηλώσεις «Τσούγκρισµα αυγών» µε την συνοδεία µουσικής στους χώρους των Κ.Α.Π.Η. καθώς κ στο Sun Beach Hotel.

10 -Βράβευση Ανόδου A κατ. ΕΠΣΜ Κεραυνού Αγγελοχωρίου Βράβευση Ανόδου Ζέφυρου 02

11 Eκδήλωση βράβευσης του Κ.Α.Ο.Θ. (Κολυµβητικού Αθλητικού Οµίλου Θερµαϊκού ) του Ολυµπιονίκη Κολυµβητή Κοκκώδη Γιάννη 9-12 Μαΐου 26α ΑΡΓΥΡΙΑ : Πολιτιστικές, Αθλητικές και Μουσικές εκδηλώσεις στην Επανοµή. Με τη συνεργασία του ήµου Θερµαϊκού, του ΗΠΠΑΚΥΘ και της ηµοτικής Κοινότητας Επανοµής.

12 11-15 Μαϊου ιοργάνωση εκδροµών στο Νυµφαίο, στην Πάργα στην Ανάβρα Μαγνησίας, στην Αξιούπολη-Σκρα καθώς και στην Χαλκιδική-Αγ.Όρος-Ουρανούπολη, από τα Κ.Α.Π.Η. Επανοµής, Ν.Μηχανιώνας, Περαίας και Μεσηµερίου αντίστοιχα Μαΐου Έκθεση του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης: "Κειµήλια Απελευθέρωσης Μακεδονίας" Βαλκανικοί Πόλεµοι , στη Μηχανιώνα. Με τη συνεργασία του ήµου Θερµαϊκού και του ΗΠΠΑΚΥΘ.

13 12 Μαίου Τουρνουά Βόλεϊ & Λαϊκός Ποδηλατικός Αγώνας 12 Μαίου Εµφάνιση του Πειραµατικού Κιθαριστικού Συνόλου Guitar Heroes στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγγελοχωρίου Ο Φάρος.

14 18 και 19 Μαίου Εκδηλώσεις για τα 90 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Μηχανιώνας. Το Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ., σε συνεργασία µε την Αντιδηµαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισµού του ήµου Θερµαϊκού και τη ηµοτική Κοινότητα Νέας Μηχανιώνας, τίµησαν τα 90 χρόνια από την ίδρυση της Ν. Μηχανιώνας αλλά και τους απλούς εκείνους ανθρώπους που υπήρξαν πρωταγωνιστές του νέου ξεκινήµατός µας. 18 Μαϊου Πολιτιστική εκδήλωση µνήµης: «Παίζω και χορεύω µε τα παιχνίδια και τους χορούς του παππού και της γιαγιάς». Όλοι µαζί, µικροί και µεγάλοι, διασκέδασαν, χορεύοντας τους χορούς των παππούδων και έµάθαν παίζοντας, τα παιχνίδια των µπαµπάδων µας και των παππούδων µας, υπηρετώντας έναν, από τους κύριους στόχους µας, αυτόν της προβολής, της διατήρησης και της διάδοσης της πολιτιστικής µας κληρονοµιάς.στην εκδήλωση συµµετέχουν οι Ναυτοπρόσκοποι Ν. Μηχανιώνας,τα παιδικά τµήµατα του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Ν. Μηχανιώνας «ΜΗΧΑΝΙΩΤΕΣ»,του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ν.Μηχανιώνας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξιροχωρίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέου Αγιονερίου «ΤΟ ΜΙΣΤΙ» και η χορευτική οµάδα του Κ.Α.Π.Η. Ν. Μηχανιώνας.

15

16 90 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Μηχανιώνας Παρουσίαση Zumba Class 26 Μαίου Εµφάνιση του Πειραµατικού Κιθαριστικού Συνόλου Guitar Heroes στου φουαγιέ του Θεάτρου ΚΑΠΠΑ στην Περαία.

17 26 Μαϊου 1o ιασχολικό Ατοµικό Πρωτάθληµα Σκακιού ηµοτικών Σχολείων Μάιος 2013 Ιούνιος 2013 Βόλτα µε Ποδήλατο 1/6/ /9/2013

18 4/6-19/6 Ιουνίου ιοργάνωση εκδροµών στον Βόλο-Πήλιο, 8ήµερη γύρος Πελοποννήσου, Καβάλα-Πέραµα, από τα Κ.Α.Π.Η. Επανοµής, Περαίας, και Ν.Μηχανιώνας αντίστοιχα.

19 8 Ιουνίου Αφιέρωµα στη Σµύρνη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Επανοµής σε συνεργασία µε το ΗΠΠΑΚΥΘ 8 Ιουνίου 4 ο Αντάµωµα Πολιτιστικών Συλλόγων Μεσηµερίου. ιοργάνωση Μορφωτικός Όµιλος Ποντίων Μεσηµερίου «Οι Αργοναύτες» Υπό την αιγίδα του ΗΠΠΑΚΥΘ

20 8-9 Ιουνίου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Επιβατών Υπό την αιγίδα του ΗΠΠΑΚΥΘ

21 12 Ioυνίου «Εγώ ή Εµείς» Ετήσια έκθεση Art Therapy και αφίσας από όλον τον κόσµο µε θέµα τις ψυχικές παθήσεις, του τµήµατος Art Therapy του Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. στην Περαία.

22 15 Ιουνίου «Sea Colours», Έκθεση Ζωγραφικής της Εικαστικής Οµάδας «Θαλασσί» του Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ στο Ηχόραµα Περαίας. 19 Ιουνίου Εκδήλωση των Λεσχών Ανάγνωσης Ενηλικων (Περαίας και Νέας Μηχανιώνας) του Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ., µε καλεσµένο τον συγγραφέα, κ. Ισίδωρο Ζουργό. Τα µέλη των Λεσχών Ανάγνωσης συζήτησαν µε τον συγγραφέα για το βιβλίο του "Αηδονόπιτα". 20 Ιουνίου Έναρξη της Καλοκαιρινής Εκστρατείας: Όλα τα χρώµατα οδηγούν στη Βιβλιοθήκη, εκδήλωση για τα παιδιά για την πανηγυρική έναρξη του προγράµµατος καλοκαιρινών δράσεων στη Βιβλιοθήκη.

23 25 & 28 Ιουνίου Η σκακιέρα των βιβλίων!, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library Ιουνίου Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Αλκυόνης Παπαδάκη Σ ένα γύρισµα της ζωής

24 28-30 Ιουνίου 1 η Εµπορική-Τουριστική και Πολιτιστική έκθεση Με πρωτοβουλία του προέδρου.η.π.π.α.κ.υ.θ. Παναγιώτη Τροκάνα, σε συνεργασία µε την κ.λίλιαν Σαράφη Εξήντα επιχειρήσεις επέδειξαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην 1 η εµπορική-τουριστική και πολιτιστική έκθεση, που πραγµατοποιήθηκε από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου στην παραλία της Περαίας. Τα εκθέµατα, αναφέρονταν στην εκπαίδευση, την ενέργεια, τη δόµηση, το Moto-Show, την υγεία και την οµορφιά. Το περιβάλλον και ο χρόνος διεξαγωγής της έκθεσης είναι ιδανικά. Ας µη ξεχνάµε ότι οι εκθέσεις είναι το µοναδικό και τόσο οικονοµικό µέσο για να ζωντανέψουµε οι επιχειρήσεις, να προωθήσουν τα προϊόντα τους, να κάνουν πωλήσεις και να καλλιεργήσουν το προφίλ της εταιρίας τους µέσα στην αγορά. Το βάρος της διοργάνωσης δίνεται και στην προσέλκυση του κοινού και για το λόγο αυτό έχει προγραµµατιστεί µεγάλη διαφηµιστική προβολή.

25 Τα στοιχεία της Έκθεσης: ΧΩΡΟΣ : Παραλία Περαίας στην καρδιά του ήµου Θερµαϊκού. ΧΡΟΝΟΣ : Ιουνίου 2013 ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ : Εκπαιδευτήρια α βάθµιας και β βάθµιας, φροντιστήρια ξένων γλωσσών και µέσης εκπαίδευσης, κολέγια, ΙΕΚ, σχολές χορού- αθλητικές- καλών τεχνών, ωδεία, βιβλioπωλεία, εκδοτικοί οίκοι κ.λ.π. ΕΝΕΡΓΕΙΑ : Φωτοβολταϊκά, ανανεώσιµες πηγές ενέργειες, ενεργειακή αναβάθµιση κτηρίων, πέλετ, ενεργειακά τζάκια, καυστήρες, λέβητες, υγραεριοκίνηση, συνεργεία ΟΜΗΣΗ : Είδη δόµησης, µονωτικά υλικά, είδη υγιεινής, κουφώµατα ΜΟΤΟ SHOW : Εταιρίες µοτοσυκλέτας ποδηλάτου και αξεσουάρ ΟΜΟΡΦΙΑ ΥΓΕΙΑ : Προϊόντα υγιεινής, καλοπισµού, συµπληρώµατα διατροφής, παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα Η είσοδος για όλο το 3ηµερο ήταν ελεύθερη για το κοινό. 28 Ιουνίου Γιορτή του Ψαρά και του Αγρότη, στην παραλία Αγγελοχωρίου. Συνδιοργάνωση: ΗΠΠΑΚΥΘ και Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγγελοχωρίου Ο Φάρος. Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Πρόγραµµα παραστάσεων Καραγκιόζη σε όλα τα δηµοτικά διαµερίσµατα του ήµου Θερµαϊκού µε ελεύθερη είσοδο

26 Ιούλιος Ιούλιος ιοργάνωση 6ήµερης εκδροµής στην Ανατολική Ρωµυλία µε το Κ.Α.Π.Η. Περαίας 4-9 Ιουλίου 2 Ιουλίου Τα χρώµατα της Ίριδας, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library 2013

27 9 Ιουλίου Παίζουµε το επιτραπέζιο Dixit Odyssey, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library Ιουλίου Συνάντηση των Λεσχών Ανάγνωσης Ενηλίκων (Περαίας και Νέας Μηχανιώνας) του ΗΠΠΑΚΥΘ 12 Ιουλίου Η ιστορία του µαύρου, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library Ιουλίου Η ιστορία του κίτρινου, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library 2013.

28 19-22 Ιουλίου Θαλασσογραφίες. Εκδηλώσεις σε συνεργασία του ήµου Θερµαϊκού, του Τµήµατος Πολιτισµού του ΗΠΠΑΚΥΘ και της ηµοτικής Κοινότητας Νέας Μηχανιώνας. Την Παρασκευή, 19 Ιουλίου, θεατρική παράσταση Γιατρός µε το ζόρι. Το Σάββατο, 20 Ιουλίου, µουσική συναυλία µε τα Μουσικά Σύνολα του Ωδείου Ορφέας και την Ορχήστρα Αιολική Οκτάβα. Την Κυριακή, 21 Ιουλίου, µουσική βραδιά µε το σχήµα Μουσικό Μνηµόνιο. Τη ευτέρα, 22 Ιουλίου, βραδιά ηλεκτρονικής µουσικής. 19 Ιουλίου Το µικρό µπλε και το µικρό κίτρινο, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library 2013.

29 22 Ιουλίου Β Φεστιβάλ Τέχνης «Χρώµα Ροδιού» στην Παραλία Νέων Επιβατών υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας του ήµου Θερµαϊκού και του Τµήµατος Πολιτισµού του Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

30 22 Ιουλίου «Ηλεκτρονική βραδιά» Ν. Μηχανιώνα 23 Ιουλίου Παίζουµε το επιτραπέζιο Dixit Odyssey, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library Ιουλίου Οι σκιές χάθηκαν, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library Ιουλίου Η ιστορία του άσπρου, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library 2013.

31 Αύγουστος Αυγούστου Ταξίδι στη χώρα των παραµυθιών, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library Αυγούστου Η ιστορία του κόκκινου δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library Αυγούστου Ο µπερδεµένος χαµαιλέοντας, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library Αυγούστου Ηµερήσια εκδροµή στην Καστοριά από το Κ.Α.Π.Η. Μεσηµερίου 20 Αυγούστου Παίζουµε το επιτραπέζιο Dixit Odyssey, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library 2013.

32 21 Αυγούστου Πανσέληνος Μουσική εκδήλωση του Μοπρφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγγελοχωρίου Ο Φάρος, υπό την αιγίδα του ΗΠΠΑΚΥΘ 23 Αυγούστου Η ιστορία του µπλε, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library 2013.

33 27 Αυγούστου Πράσινοι ντεντέκτιβ!, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library Αυγούστου Η ιστορία του πράσινου δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library Βράβευση Γ. Ο. Αίαντα

34 Σεπτέµβριος Σεπτεµβρίου Θεατρική παράσταση «Φωνάζει ο κλέφτης» του ηµήτρη Ψαθά, από το ΗΠΕΘΕ Ρούµελης, από τη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Κέντρο Πολιτισµού Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, το ήµο Θερµαϊκού και το Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ήµου Θερµαϊκού, στο Ανοιχτό Θέατρο Νέας Μηχανιώνας του ήµου Θερµαϊκού Σεπτεµβρίου ιοργάνωση εκδροµών στα Μετέωρα, 3ηµερη Αλβανία, Αιδηψό, Στρωµνίτσα- Βελβεντό-Νεράιδα από τα Κ.Α.Π.Η. Μεσηµερίου, Ν.Επιβατών, Επανοµής Ν.Μηχανιώνας και Περαίας αντίστοιχα. 10 Σεπτεµβρίου Σώστε τα χρώµατα, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library Σεπτεµβρίου ΧΡΟΝΙΑ από την ίδρυση της ΠΕΡΑΙΑΣ Τo Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του ήµου Θερµαϊκού και ο Πολιτιστικός Οικολογικός Σύλλογος Περαίας (Π.Ο.Σ.Π.) διοργάνωσαν σειρά Πολιτιστικών Εκδηλώσεων αφιερωµένες στη Γενέθλια Ηµέρα Περαίας

35 15 Σεπτεµβρίου 1o Thermaikos Open Water Σεπτεµβρίου 1 ο Πανόραµα Αθλητισµού Αθλητικά Σωµατεία ήµου

36 15 Σεπτεµβρίου Ιππικοί Αγώνες - Ιππικός Όµιλος Επανοµής

37 15 Σεπτεµβρίου Open Beach Volley NOVA παραλία Επανοµής 19 Σεπτεµβρίου Το Τµήµα Κ.Α.Π.Η. του Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ., στην περιοχή Κοχύλι στην Περαία, πραγµατοποίησε την πολιτιστική εκδήλωση µνήµης: «Παίζω και χορεύω µε τα παιχνίδια και τους χορούς του παππού και της γιαγιάς» και την «Αναβίωση του Μικρασιάτικου Γάµου». Όλοι µαζί, µικροί και µεγάλοι, ταξίδεψαν µερικά χρόνια πίσω. Στην εκδήλωση συµµετείχαν οι Ναυτοπρόσκοποι Περαίας, Επανοµής και Ν. Μηχανιώνας,τα παιδικά τµήµατα του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Ν. Μηχανιώνας «ΜΗΧΑΝΙΩΤΕΣ» και τα µέλη της Χορευτικής Οµάδας του Κ.Α.Π.Η Ν. Μηχανιώνας.

38 20 Σεπτεµβρίου 11 η Πανελλήνια Λαµπαδηδροµία Εθελοντών Αιµοδοτών Στην Κεντρική Πλατεία της Ν. Μηχανιώνας στις 20/9/2013 το Κ.Α.Π.Η Ν. Μηχανιώνας. υποδέχτηκε τη φλόγα της Αιµοδοσίας στο πλαίσιο της 11ης Πανελλήνιας Λαµπαδηδροµίας Εθελοντών Αιµοδοτών που διοργανώθηκε σε συνεργασία µε το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το Εθνικό Κέντρο Αιµοδοσίας και την Ελληνική Οµοσπονδία Θαλασσαιµίας. 16 Σεπτεµβρίου Φτιάχνουµε φώτο-κόµικ δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library Σεπτεµβρίου Η σκακιέρα των βιβλίων, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library Σεπτεµβρίου 3Χ3 Basketball Σεπτέµβριος 2013 Επανοµή

39 30 Σεπτεµβρίου Εκδήλωση των Λεσχών Ανάγνωσης Ενηλίκων του ΗΠΠΑΚΥΘ (Περαίας και Νέας Μηχανιώνας), µε καλεσµένο τον συγγραφέα Γιώργο Σκαµπαρδώνη, όπου συζητήσαµε για το βιβλίο του: Πολύ βούτυρο στο τοµάρι του σκύλου 5 Οκτωβρίου Οκτώβριος 2013 Εµφάνιση του Πειραµατικού Κιθαριστικού Συνόλου Guitar Heroes στο Studio Κοιτώνες του πρώην Στρατοπέδου Κόδρα στο ήµο Καλαµαριάς 9 Οκτωβρίου Εκδήλωση παρουσίασης του τελευταίου βιβλίου της Κατερίνας Καριζώνη "Το Τραγούδι του Ευνούχου". 12 Οκτωβρίου Η Θεατρική Οµάδα Μηχανιώνας του Τµήµατος Πολιτισµού του Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ήµου Θερµαϊκού παρουσίασε την κωµωδία του Μιχάλη Κουνελάκη Η απαγωγή της Σµαράγδως µε ελεύθερη είσοδο στο Α Γυµνάσιο Μηχανιώνας 12 Οκτωβρίου ιοργάνωση εκδροµών στην καβάλα- ράµα, 3 ήµερη στο Καρπενήσι-Μονη Προύσου-Λουτρά Υπάτης από τα Κ.Α.Π.Η. Μεσηµερίου και Περαίας αντίστοιχα.

40 19 Οκτωβρίου «ΗΜΗΤΡΙΟΣ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ» 19 Οκτωβρίου Εµφάνιση του Πειραµατικού Κιθαριστικού Συνόλου Guitar Heroes στο ηµοτικό Θέατρο Επανοµής. 19, 20 Οκτωβρίου Βιωµατικό Εργαστήριο ιαγενεακής Εξιστόρησης ReSTORYing Greece ιοργάνωση: Αντιδηµαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισµού και το Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ήµου Θερµαϊκού Καψαλάκειος Πολιτιστική Στέγη / Νέα Μηχανιώνα

41 20 Οκτωβρίου Γιορτή Τσίπουρου Συνδιοργανωτής στην πολιτιστική εκδήλωση «Γιορτή Τσίπουρου» που διοργάνωσε το Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. το Κ.Α.Π.Η. Ν. Κερασιάς την Κυριακή 10/10/2013 στον προαύλιο χώρο του ηµοτικού σχολείου Ν.Κερασιάς 30 Οκτωβρίου και 4 Νοεµβρίου Συναντήσεις των Λεσχών Ανάγνωσης Ενηλίκων (Περαίας και Νέας Μηχανιώνας) του ΗΠΠΑΚΥΘ, όπου συζητήσαµε για το βιβλίο της Thea Halo Ούτε το όνοµά µου.

42 Νοέµβριος 2013 Νοέµβριος 2013 Ιανουάριος 2014 Πρόγραµµα ράσεων Φιλαναγνωσίας 2 Νοεµβρίου χρόνια από τη γέννηση του ποιητή Γιώργου Βαφόπουλου. υ. Πραγµατοποίηση εκδήλωσης στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη, στη Ν. Μηχανιώνα, µε τη συνεργασία του Βαφοπούλειου Πνευµατικού Κέντρου του ήµου Θεσσαλονίκης και του ΗΠΠΑΚΥΘ.

43 3 Νοεµβρίου «Γλέντι εν όψει της Γιορτής των Ηλικιωµένων» µε βραβεύσεις µελών (Κ.Α.Π.Η. Μεσηµερίου, Ν. Μηχανιώνας, Ν. Επιβατών) 9-23 Νοεµβρίου ιοργάνωση εκδροµών στην Κωνσταντινούπολη (4ήµερη), Βέροια- Μονη Αγ. Προδρόµου-Αγ Αντωνίου και στο φράγµα του Αλιάκµονα από τα Κ.Α.Π.Η. Ν.Μηχαχιώνας, Περαίας και Αγ.Τριάδας αντίστοιχα. 18 Νοεµβρίου 2013 Υλοποίηση Προγραµµάτων Άθλησης σε συνεργασία µε την Γ.Γ.Α. Έναρξη: 18 Νοεµβρίου 2013 Λήξη : 20 Ιουνίου 2014 Τµήµατα: Αερόβια άσκηση, Μυϊκή Ενδυνάµωση, Ορθοσωµική Γυµναστική, Ενόργανη Γυµναστική, Ρυθµική Γυµναστική, Κινητική Αγωγή, Τέννις, Στίβο, Μοντέρνο Χορό, Κωπηλασία, Cross Fit, Άσκηση & Εγκυµοσύνη, Zumba Fitness, Zumba Kids.

44 Περιοχές Αίθουσες Άθλησης: Μηχανιώνα ΓΜΑ, Περαία Κλειστό Γυµναστήριο Αίθουσα 2 ου ορόφου, Επανοµή Αίθουσα γυµναστικής 3 ου ηµοτικού Σχολείου Επανοµής, Αίθουσα Καψαλακείου Πολιτιστικής Στέγης Μηχανιώνας, Μεσηµέρι ηµοτικό Σχολείο Μεσηµερίου, Ποδοσφαιρικό Γήπεδο Αγ. Τριάδας. Νέα τµήµατα άθλησης που λειτούργησαν πρώτη χρονιά: Cross Fit, Zumba junior, Άσκηση & Εγκυµοσύνη

45 7 Νοεµβρίου Εκπαιδευτική επίσκεψη Thermaikos 2min Film Festival στo B Λύκειο Περαίας. 23 Νοεµβρίου Η Θεατρική Οµάδα Μηχανιώνας του Τµήµατος Πολιτισµού του Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ήµου Θερµαϊκού παρουσίασε την κωµωδία του Μιχάλη Κουνελάκη Η απαγωγή της Σµαράγδως µε ελεύθερη είσοδο στο Θέατρο Τεχνουργείο, Αγ. ηµητρίου Νοεµβρίου Εµφάνιση του Πειραµατικού Κιθαριστικού Συνόλου Guitar Heroes στη 2η Πανελλήνια Συνάντηση Ορχηστρών Κιθάρας & Κιθαριστικών Συνόλων στην Αίθουσα Θεάτρου του ηµοτικού Ωδείου Λάρισας

46 24 Νοεµβρίου Παρουσίαση του συλλογικού τόµου: Θεσσαλονίκη. Πρωτεύουσα των Προσφύγων. Στον τόµο, συµµετέχει και το ΗΠΠΑΚΥΘ του ήµου Θερµαϊκού, µε επιστηµονική εισήγηση µε τίτλο: "Η προσφυγική µνήµη µέσα από τα Αρχεία των Κοινοτήτων. Η περίπτωση του Καλλικρατικού ήµου Θερµαϊκού του Νοµού Θεσσαλονίκης." Όλον τον µήνα εκέµβριος 2013 ράση της ηµοτικής Βιβλιοθήκης σε συνεργασία µε το 2ο ηµοτικό Σχολείο Περαίας Το Σχολείο βοηθάει τη Βιβλιοθήκη - εµπλουτισµός συλλογής βιβλίων µέσω δωρεών από τους µαθητές του σχολείου. Συναντήσεις Λεσχών Ανάγνωσης Ενηλίκων Περαίας και Ν. Μηχανιώνας (2-4/12) 7 εκεµβρίου 6o Thermaikos International 2min Film Festival

47 07 εκεµβρίου Άναµµα του Χριστουγεννιάτικου ένδρου στο Πάρκο της Ν. Κερασιάς από το Κ.Α.Π.Η. Κ.Κερασιάς. Όλοι µαζί, µικροί και µεγάλοι, κάτω από τους χριστουγεννιάτικους ρυθµούς άναψαν το Χριστουγεννιάτικο ένδρο. 15 εκεµβρίου Άναµµα Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Παναγίας Φανερωµένης στην Ν. Μηχανιώνα.

48 15-20 εκεµβρίου Παζάρι Κ.Α.Π.Η. Ν. Μηχανιώνας

49 20 εκεµβρίου Παραµυθόκοσµος, Ν.Μηχανιώνα εκέµβριος ιοργάνωση εκδηλώσεων «Χριστουγεννιάτικο Γλέντι» στις αίθουσες των Κ.Α.Π.Η ή σε κοσµικές ταβέρνες.

50 Εθελοντισµός Κ.Α.Π.Η. Η δράση των οµάδων αποτελεί έµπρακτη απόδειξη ότι τα άτοµα της τρίτης ηλικίας δεν αντιµετωπίζουν µε αδιαφορία τα διάφορα προβλήµατα κοινωνικά, περιβαλλοντικά κτλ. της σηµερινής δυσοίωνης εποχής που ζούµε. Αυτό φαίνεται από το αρκετά µεγάλο ποσοστό µελών που συµµετείχε στις οµάδες που λειτουργούν σήµερα στα Κ.Α.Π.Η. αλλά και από το πλούσιο έργο τους όπως : Τα µέλη του Κ.Α.Π.Η. Ν. Μηχανιώνας είναι ΑΝΑ ΟΧΟΙ ΓΟΝΕΙΣ σε παιδί της Τανζανίας σε συνεργασία µε το Πατριαρχείο της Αλεξάνδρειας και πάσης Αφρικής και την Ιερά Μητρόπολη Ειρηνουπόλεως. Συµµετοχή στις Θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασµό των τοπικών Αγίων του τόπου µας Συµµετοχή στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του ήµου (Κ.Α.Π.Η. Ν. Μηχανιώνας, Ν. Κερασιάς,Επανοµής, Μεσηµερίου ). Συνεργασία µε τους δασκάλους των σχολείων του ήµου µας (Κ.Α.Π.Η. Ν. Μηχανιώνας, Μεσηµερίου ). Εθελοντική βοήθεια των µελών στη διοργάνωση της εκδήλωσης του ήµου (Κ.Α.Π.Η. Ν. Μηχανιώνας). Συµµετοχή της χορωδιακής οµάδας του Κ.Α.Π.Η. Περαίας σε εκδήλωση για οικονοµική ενίσχυση Ναού. Συγκέντρωση και αποστολή τροφίµων & χρηµάτων για ανθρωπιστική βοήθεια σε συνδηµότες µας ( Κ.Α.Π.Η. Μεσηµερίου, Περαίας) Επισκέψεις σε ιδρύµατα και προσφορά εδεσµάτων και είδη ρουχισµού (Κ.Α.Π.Η. Περαίας, Ν. Μηχανιώνας). Συµµετοχή στο Κοινωνικό Φαρµακείο του ήµου µε συγκέντρωση φαρµάκων (Κ.Α.Π.Η. Περαίας). Χριστουγεννιάτικο παζάρι µε κάλαντα, αρώµατα, και χριστουγεννιάτικη µαγεία. Εθελοντική προσωπική εργασία των µελών για τον ευπρεπισµό και τη συντήρηση της αίθουσας του Κ.Α.Π.Η Ν. Κερασιάς Ιανουάριος- εκέµβριος 2013 Καθόλη την διάρκεια της χρονιάς πραγµατοποιήθηκαν ενδιαφέρουσες οµιλίες διαλέξεις, στους χώρους των Κ.Α.Π.Η. από εξειδικευµένους επιστήµονες µε διάφορες θεµατικές ενότητες όπως: Ζαχαρώδης διαβήτης Πρώτες βοήθειες Εθελοντισµός Αιµοδοσία ιατροφή 3 ης ηλικίας Πάρκινσον Άνοια Αλκοολισµός Ναρκωτικά Βλαβερές συνέπειες καπνίσµατος Σωστή υγιεινή στόµατος

51 Όπως επίσης και επαναλαµβανόµενες ιατρικές εξετάσεις σε τακτά χρονικά διαστήµατα στα µέλη των Κ.Α.Π.Η. Χοληστερόλη Τριγλυκερίδια Οξυγονοµέτρηση Σπιροµέτρηση Καρδιαγγειακός έλεγχος Επισκέψεις κατ οίκον σε άτοµα µε κινητικά προβλήµατα για φυσιοθεραπεία Επίσκεψη διατροφολόγου Μέτρηση οστικής πυκνότητας Μαστογραφία Αξιοσηµείωτο είναι ότι στις δράσεις των Κ.Α.Π.Η και κατ επέκταση του Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. συγκαταλέγονται και τα τµήµατα εκµάθησης παραδοσιακών χορών και οι χορωδίες, τα οποία συµµετέχουν σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήµου µας ή άλλων δήµων ακόµη και σε εκδηλώσεις για φιλανθρωπικό σκοπό. Επίσης, τις ηµέρες των εορτών πραγµατοποιούν επισκέψεις σε ιδρύµατα ψυχολογικής υποστήριξης ψάλλοντας τα κάλαντα. Εκτός από τις εκδροµές αναψυχής πραγµατοποιούνται και προσκυνηµατικές εκδροµές σε διάφορα µοναστήρια όπως στον Μικρόκαµπο Κιλκίς, στον Άγιο Ανδρέα, στην Περιστερά, στα Πετροκέρασα και σε άλλα µοναστήρια. Ιανουάριος- εκέµβριος 2013 Καθόλη την διάρκεια της χρονιάς λειτούργησε τµήµα Ραπτικής Πρώτων Βοηθειών

52 Ιανουάριος- εκέµβριος 2013 Καθόλη την διάρκεια της χρονιάς η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ του Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. µε αρχιµουσικό τον κ.καραπινίδη Άγγελο ήταν πάντα παρούσα στα µεγάλα αθλητικά γεγονότα καθώς και σε όλες τις θρησκευτικές και εθνικές γιορτές. Την φιλαρµονική απαρτίζουν αποκλειστικά άνθρωποι µε καλλιτεχνική συνείδηση, ερασιτέχνες σχεδόν στο σύνολο τους, µα µε διάθεση να συνεισφέρουν τα µέγιστα στα µουσικά δρώµενα της περιοχής τους.

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2013 Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2013 Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2013 Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Ιανουάριος 2013 «Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας» στις αίθουσες των Κ.Α.Π.Η ή σε κοσµικές ταβέρνες µε τη συνοδεία ζωντανής µουσικής (Συµµετέχουν τα Κ.Α.Π.Η. Αγ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. - ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. - ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2011- ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. - ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Κωνσταντίνου Βάρναλη 2, Νέα Μηχανιώνα 23923.30363-4, poltherm@gmail.com Το Τμήμα Πολιτισμού στο διαδίκτυο www.facebook.com/groups/cultureisland

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμος Θερμαϊκoύ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 - Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουνίου - 7ο Πανελλήνιο Παιδικό

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2014

ΗΜΟΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2014 ΗΜΟΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2014 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΗΜΟΣΙΟΥ ΙΚΑΙΟΥ ΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (ΤΕΥΧΟΣ Β ) 1. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Ο.ΚΟΙ.Π.Α..Α.) 2. ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2013»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2013» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2013» ( Το Πρόγραμμα θα επικαιροποιείται κάθε 1 η και 15 η του εκάστοτε μήνα) ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013 14 Φεβρουαρίου Πέμπτη: Αφιέρωμα «100 χρόνια Ρεμπέτικο Τραγούδι (Μικρή αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014 ΜΑΡΤΙΟΣ 21,22,23 Μαρτίου 22 Μαρτίου 26 Μαρτίου ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ολων των κατηγοριών Β κ Δ Περιφέρειας (Θεσσαλία-Μακεδονία-Θράκη)

Διαβάστε περισσότερα

134 Mar.2011 copy:layout 1 6/16/11 8:05 AM Page 15. Θέρµης δρώµενα τεύχος 134 2011 τεχνικό πρόγραμμα

134 Mar.2011 copy:layout 1 6/16/11 8:05 AM Page 15. Θέρµης δρώµενα τεύχος 134 2011 τεχνικό πρόγραμμα 134 Mar.2011 copy:layout 1 6/16/11 8:05 AM Page 15 Θέρµης δρώµενα τεύχος 134 2011 τεχνικό πρόγραμμα 02.30.732 απάνες κατασκευής παγίων (µόνιµων) εγκαταστάσεων κοινής χρήσεως 10.093.028,52 02.30.7322 Πλατείες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2009-2010. (Άρθρο 217 Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα)

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2009-2010. (Άρθρο 217 Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα) 1 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2009-2010 (Άρθρο 217 Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα) 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Χαιρετισμός Δημάρχου 2. Έργα και μελέτες: Αστική

Διαβάστε περισσότερα

Ανακάλεσε ο δήµος τη δωρεά προς τη Γ.Γ.Α.

Ανακάλεσε ο δήµος τη δωρεά προς τη Γ.Γ.Α. ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ_2011 Τεύχος 138 Ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρµακείου από το δήµο Στο πλαίσιο της σταθερής επιλογής του δήµου για την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικά οµάδων το Νοµικό Πρόσωπο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 02/19-02-2015

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 02/19-02-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 02/19-02-2015 ΘΕΜΑ 6ο: Πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις 2015 Περιφέρειας Θεσσαλίας Προγραµµατισµός ράσης

Διαβάστε περισσότερα

Εν Δήμω...Ιούνιος 2015 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ -ΨΥΧΙΚΟΥ. 05/06, Παρασκευή, 21:00. 03/06, Τετάρτη & 04/05, Πέμπτη

Εν Δήμω...Ιούνιος 2015 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ -ΨΥΧΙΚΟΥ. 05/06, Παρασκευή, 21:00. 03/06, Τετάρτη & 04/05, Πέμπτη Ιούνιος 2015 Όποιος επιθυμεί να λαμβάνει ηλεκτρονικά το «Εν Δήμω» να ενημερώνει σχετικά στο e-mail: epi@0177.syzefxis.gov.gr 03/06, Τετάρτη & 04/05, Πέμπτη ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ «Γ. ΚΑΡΥΔΗΣ»

Διαβάστε περισσότερα

Άλλη μια χρονιά εξελίχθηκε με απόλυτη επιτυχία, ως αναφορά τις αθλητικές εκδηλώσεις και γενικότερα τις δραστηριότητες που απευθύνονται σε νέους της

Άλλη μια χρονιά εξελίχθηκε με απόλυτη επιτυχία, ως αναφορά τις αθλητικές εκδηλώσεις και γενικότερα τις δραστηριότητες που απευθύνονται σε νέους της Άλλη μια χρονιά εξελίχθηκε με απόλυτη επιτυχία, ως αναφορά τις αθλητικές εκδηλώσεις και γενικότερα τις δραστηριότητες που απευθύνονται σε νέους της πόλης μας. Μεγάλες διεθνείς και άλλες τοπικές εκδηλώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ηχηρή παρέµβαση υπέρ των αδυνάτων

Ηχηρή παρέµβαση υπέρ των αδυνάτων ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ_2011 Τεύχος 137 Αντιδηµαρχία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Απαραίτητη η συνεργασία των πολιτών για την ευταξία της πόλης Τη συνεργασία των κατοίκων του δήµου στην βελτίωση

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνική Πολιτική Δήμου Πτολεμαΐδας

Κοινωνική Πολιτική Δήμου Πτολεμαΐδας σελ.33 Κοινωνική Πολιτική Δήμου Πτολεμαΐδας Στις 14 και 15 Δεκεμβρίου 2008 η Κοινωνική Λειτουργός Κυριακή Βαρδανίκα παρέστη στην Ημερίδα «5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Προαγωγής και Αγωγής Υγείας» και «1ο Πανελλήνιο

Διαβάστε περισσότερα

Είναι σαφής η θέση και η διεκδίκησή µας για την οριστική λύση των οικονοµικών προβληµάτων των ήµων, µε την προώθηση ουσιαστικής

Είναι σαφής η θέση και η διεκδίκησή µας για την οριστική λύση των οικονοµικών προβληµάτων των ήµων, µε την προώθηση ουσιαστικής Η χρονιά που πέρασε, το 2007, ήταν η πρώτη της νέας δηµοτικής αρχής, µια χρονιά που χαρακτηρίστηκε από την αταλάντευτη βούληση µας να υλοποιηθούν µε ιεραρχηµένο προγραµµατισµό όλες οι δεσµεύσεις µας προς

Διαβάστε περισσότερα

Πανηγύρια- Πολιτιστικές Εκδηλώσεις. Εκδηλώσεις. Ιανουάριος 2012. Εορταστικές εκδηλώσεις υποδοχής νέου έτους Εορταστικές εκδηλώσεις υποδοχής νέου έτους

Πανηγύρια- Πολιτιστικές Εκδηλώσεις. Εκδηλώσεις. Ιανουάριος 2012. Εορταστικές εκδηλώσεις υποδοχής νέου έτους Εορταστικές εκδηλώσεις υποδοχής νέου έτους α- Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Ηµεροµηνία ηµοτική Ενότητα Χωριό - Εκδηλώσεις Φορέας ιοργάνωσης Τόπος ιοργάνωσης 1 Ιανουαρίου 1 Ιανουαρίου Πεταλούδων Κρεµαστή Ιανουάριος 2012 Εορταστικές εκδηλώσεις υποδοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : «Επιχειρησιακό Πρόγραµµα ήµου Πάρου 2011-2014» ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ : ήµος Πάρου ΤΙΤΛΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ : A Στρατηγικός Σχεδιασµός ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011 ΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ 1 από 104 ΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ 2 από 104 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

. Πρόλογος...σελ. 01. Δημοτικά Γυμναστήρια...σελ. 02.... Αθλητικά Κέντρα & Ανοιχτά γήπεδα...σελ. 05. Εαρινές εκδηλώσεις...σελ. 07

. Πρόλογος...σελ. 01. Δημοτικά Γυμναστήρια...σελ. 02.... Αθλητικά Κέντρα & Ανοιχτά γήπεδα...σελ. 05. Εαρινές εκδηλώσεις...σελ. 07 . Πρόλογος...σελ. 01 Δημοτικά Γυμναστήρια...σελ. 02... Αθλητικά Κέντρα & Ανοιχτά γήπεδα...σελ. 05 Εαρινές εκδηλώσεις...σελ. 07 Άλλες αθλητικές εκδηλώσεις...σελ. 12 Συνδιοργανώσεις με άλλους φορείς...σελ.

Διαβάστε περισσότερα

Τα νέα μας! Ιανουάριος 2013

Τα νέα μας! Ιανουάριος 2013 Τα νέα μας! Ιανουάριος 2013 Χριστούγεννα στον Κοινωνικό Ξενώνα Αστέγων Ο Κοινωνικός Ξενώνας Αστέγων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων πραγματοποίησε δράσεις και

Διαβάστε περισσότερα

Πανηγύρια- Πολιτιστικές Εκδηλώσεις. Ιανουάριος 2013

Πανηγύρια- Πολιτιστικές Εκδηλώσεις. Ιανουάριος 2013 Πανηγύρια- Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Ηµεροµηνία ηµοτική Ενότητα Χωριό Πανηγύρι- Εκδηλώσεις Φορέας ιοργάνωσης Τόπος ιοργάνωσης Ιανουάριος 2013 1 Ιανουαρίου Ιαλυσού Εορταστικές εκδηλώσεις υποδοχής νέου έτους

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ E.E.I.

ΙΑΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ E.E.I. ΙΑΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ E.E.I. Eργαστήριο Eλευθέρων Σπουδών Bιβλιοθήκες Φυσική Aγωγή & Aθλητισµός Πρόγραµµα Yποτροφιών ωρεές - Fund Drive Eπικοινωνία - Συνεργασία Άλλες ραστηριότητες Eργαστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Αντίδραση δήµου και κατοίκων στη µεθόδευση της Μητροπολιτικής

Αντίδραση δήµου και κατοίκων στη µεθόδευση της Μητροπολιτικής Κέντρα ηµιουργικής Απασχόλησης Παιδιών: Εξυπηρέτηση των εργαζόµενων γονέων Η σωστή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών µε ατοµική ή οργανωµένη δραστηριότητα αλλά και η εξυπηρέτηση των εργαζόµενων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2010 ΩΡΕΑΝ ΙΑΝΟΜΗ

ΤΕΥΧΟΣ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2010 ΩΡΕΑΝ ΙΑΝΟΜΗ ο ΤΕΥΧΟΣ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2010 ΩΡΕΑΝ ΙΑΝΟΜΗ Κρατάτε σήµερα στα χέρια σας το πρώτο για το 2010 και 7ο κατά σειρά - ενηµερωτικό τεύχος της έκδοσης του ήµου Χανίων «Χανιά, ο ήµος µας», στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

Παραδοτέο Α : Στρατηγικός Σχεδιασμός

Παραδοτέο Α : Στρατηγικός Σχεδιασμός ΕΡΓΟ : «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Πάρου» ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ : Δήμος Πάρου ΤΙΤΛΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ : Παραδοτέο Α : Στρατηγικός Σχεδιασμός ΜΑΡΤΙΟΣ 2008 «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ» ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή...

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2013 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2013 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ 3.899.720 7.358.333 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 1.161.600 ΥΓΕΙΑ 1.006.297 ΚΟΙΝΩΝΙΑ 877.216 ΠΑΙΔΕΙΑ 413.500 μία εταιρία μία ιδέα καλό για όλους ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΟΛΟ: 3.899.720 1. 2. 3. 4.

Διαβάστε περισσότερα

NEWS LETTER ΙΟΥΝΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ

NEWS LETTER ΙΟΥΝΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ NEWS LETTER ΙΟΥΝΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2013 Π ε ρ ι ε χό μ ε ν α - Συνεργασία Fanta και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού 4 - Πρόγραμμα «Νοιάζομαι για την υγεία μου» 5 - Δωρεάν οπωροκηπευτικά από την Ιεράπετρα στη Θεσ/κη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2013»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2013» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2013» ( Το Πρόγραμμα θα επικαιροποιείται κάθε 1 η και 15 η του εκάστοτε μήνα) ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013 14 Φεβρουαρίου Πέμπτη: Αφιέρωμα «100 χρόνια Ρεμπέτικο Τραγούδι (Μικρή αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» Παρουσίαση των δράσεων, των προγραμμάτων και των εκδηλώσεων που πραγματοποίησε η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» μέσα στο 2010.

Απολογισμός Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» Παρουσίαση των δράσεων, των προγραμμάτων και των εκδηλώσεων που πραγματοποίησε η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» μέσα στο 2010. Απολογισμός 2010 Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» Παρουσίαση των δράσεων, των προγραμμάτων και των εκδηλώσεων που πραγματοποίησε η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» μέσα στο 2010. Ποιοι είμαστε: Ο φορέας Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες

Διαβάστε περισσότερα

Διοργάνωση Περιφέρεια Θεσσαλίας Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας

Διοργάνωση Περιφέρεια Θεσσαλίας Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας Φεστιβάλ Λιµνών Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 2015 19.7-30.9 Διοργάνωση Περιφέρεια Θεσσαλίας Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας Γενικές Πληροφορίες για το Φεστιβάλ Λιµνών Ν. Καρδίτσας 2015 Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας :

Διαβάστε περισσότερα

Διοργάνωση Περιφέρεια Θεσσαλίας Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας

Διοργάνωση Περιφέρεια Θεσσαλίας Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας Φεστιβάλ Λιµνών Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 2015 19.7-30.9 Διοργάνωση Περιφέρεια Θεσσαλίας Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας Γενικές Πληροφορίες για το Φεστιβάλ Λιµνών Ν. Καρδίτσας 2015 Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας :

Διαβάστε περισσότερα