ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2013 Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2013 Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ."

Transcript

1 ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2013 Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Ιανουάριος 2013 «Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας» στις αίθουσες των Κ.Α.Π.Η ή σε κοσµικές ταβέρνες µε τη συνοδεία ζωντανής µουσικής (Συµµετέχουν τα Κ.Α.Π.Η. Αγ. Τριάδας, Ν. Επιβατών, Περαίας, Κερασιάς, Μηχανιώνας, Μεσηµερίου, Επανοµής) «Θεατρική Εξόρµηση» του Κ.Α.Π.Η. Περαίας στο έργο «Φωνή Ελληνίδας» στο Αριστοτέλειο. 13 Ιανουαρίου 2 ο Οµαδικό Τουρνουά σκάκι Γυµνασίων και Λυκείων ήµου Θερµαϊκού 9 και 14 Ιανουαρίου Συναντήσεις των Λεσχών Ανάγνωσης Ενηλίκων (Περαίας και Νέας Μηχανιώνας) του ΗΠΠΑΚΥΘ, όπου συζητήσαµε για το βιβλίο του Ουµπέρτο Έκο Το Όνοµα του Ρόδου.

2 «Λόγια και χρώµατα της Πόλης» ιστορία και ζωγραφική της Κωνσταντινούπολης στα παιδιά των Ν.Επιβατών στον πολιτιστικό σύλλογο Ν. Επιβατών. 26, 27 Ιανουαρίου Η Θεατρική Οµάδα Μηχανιώνας του Τµήµατος Πολιτισµού του Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ήµου Θερµαϊκού παρουσίασε την κωµωδία του Μιχάλη Κουνελάκη Η απαγωγή της Σµαράγδως µε ελεύθερη είσοδο στο Βαφοπούλειο Πνευµατικό Κέντρο 28 Ιανουαρίου ωρεάν εξέταση Αναπνευστικής λειτουργίας στο Κ.Α.Π.Η Επανοµής.

3 Φεβρουάριος Φεβρουαρίου Το Τµήµα Πολιτισµού σε συνεργασία µε έκα Πολιτιστικούς Σύλλογους του ήµου Θερµαϊκού οργάνωσε στο Θέατρο ΚΑΠΠΑ σε µια εκδήλωση αφιερωµένη στον εθελοντισµό και µε επίτιµη προσκεκληµένη τη Μέρω Κεσεσίογλου, Γενική Πρόξενο της Ακτής Ελεφαντοστού στην Ελλάδα και Πρόεδρο της Οργάνωσης «Ελληνική ράση για την Αφρική». Φεβρουάριος ιοργάνωση ηµερήσιας εκδροµής στην Βεργίνα-Παναγία Σουµελά-Αγ. Νικόλαος- Νάουσα από το Κ.Α.Π.Η. Περαίας.

4 2 Μαρτίου Μάρτιος 2013 Πολιτιστική εκδήλωση µε συµµετοχή του Χορευτικού & της χορωδίας του Κ.Α.Π.Η. Επανοµής και του παραδοσιακού εργαστηρίου ασκάλων και νηπιαγωγών Θεσσαλονίκης. 02 Μαρτίου Thermaikos Music Festival Μουσικό φεστιβάλ 8 Μαρτίου «Παγκόσµια ηµέρα της Γυναίκας» στις αίθουσες των Κ.Α.Π.Η ή σε κοσµικές ταβέρνες (Κ.Α.Π.Η. Μεσηµερίου & Επανοµής, Περαίας ) 9 Μαρτίου Θεατρική Εξόρµηση των Κ.Α.Π.Η Ν.Μηχανιώνας, Μεσηµερίου, Περαίας καθώς και των θεατρικών οµάδων του δήµου µας, στην παράσταση «Το µεγάλο µας Τσίρκο» στο Βασιλικό Θέατρο.

5 10 Μαρτίου Θεατρική παράσταση Βουλή Καπέλο, των Ευθύµη Κάλφα-Βασίλη Καλφάκη, υπό την αιγίδα του ΗΠΠΑΚΥΘ., στο ηµοτικό Θέατρο Θέρµης (Πολιτιστικό Κέντρο Θέρµης). «Αποκριάτικο Γλέντι» των Κ.Α.Π.Η Κερασιάς Μηχανιώνας, Μεσηµερίου Επανοµής, Ν. Επιβατών στις αίθουσες των Κ.Α.Π.Η ή σε κοσµικές ταβέρνες. 11 και 13 Μαρτίου Συναντήσεις των Λεσχών Ανάγνωσης Ενηλίκων (Περαίας και Νέας Μηχανιώνας) του ΗΠΠΑΚΥΘ, όπου συζητήσαµε για το βιβλίο του Ζοζέ Σαραµάγκου Περί Φωτίσεως Μαρτίου ιοργάνωση 3ήµερης εκδροµής στην Οχρίδα καθώς και στα Αµπελάκια-Ραψάνη Λιτόχωρο από τα Κ.Α.Π.Η. Μεσηµερίου και Περαίας αντίστοιχα. 22 Μαρτίου Συναυλία µουσικής δωµατίου µε το Duo Terpsis (φλάουτο και κιθάρα) στο Θέατρο ΚΑΠΠΑ στην Περαία. 18 Μαρτίου Μπακλακουράνι 2013 στην Αγία Τριάδα. Εκδήλωση του Συλλόγου Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας. Υπό την αιγίδα του ΗΠΠΑΚΥΘ.

6 31 Μαρτίου Εµφάνιση του Πειραµατικού Κιθαριστικού Συνόλου Guitar Heroes στην 3η Πανελλήνια Συνάντηση Ορχηστρών Κιθάρας & Κιθαριστικών Συνόλων στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραµµάτων και Τεχνών της Βέροιας. 10 Απριλίου Απρίλιος 2013 ιοργάνωση εκδροµών στα λουτρά Ποζαρ, στην Καλαµπάκα-Μετέωρα, στον Αγ.Πρόδροµο, και στην Βεροια, από τα Κ.Α.Π.Η. της Επανοµής, Περαίας και Ν.Επιβατών αντίστοιχα Απριλίου Εκπαιδευτικό πρόγραµµα Τοπικής Ιστορίας για την Ιστορία της Νέας Μηχανιώνας και των κατοίκων της, µε αφορµή τη συµπλήρωση 90 ετών από την ίδρυση της Νέας Μηχανιώνας ( ), στους µαθητές όλων των τάξεων των ηµοτικών Σχολείων της Ν. Μηχανιώνας. Το πρόγραµµα παρακολούθησαν περίπου 560 µαθητές της Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης.

7 17 Απριλίου Εκδήλωση των Λεσχών Ανάγνωσης Ενηλίκων (Περαίας και Νέας Μηχανιώνας) του ΗΠΠΑΚΥΘ, µε καλεσµένο το συγγραφέα, κ. Θωµά Κοροβίνη, όπου συζητήσαµε για το βιβλίο του Απριλίου Συναυλίες του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Κλασικής Κιθάρας C-Lab στο Θέατρο της Μηχανιώνας και στο Θέατρο ΚΑΠΠΑ στην Περαία, µε παρουσίαση της δουλειάς των µαθητών σε solo και ensemble ρεπερτόριο.

8 20 Απριλίου 1 ο φεστιβάλ παιδικών χορωδιών Θερµαϊκού Ν. Επιβάτες

9 20 21 Aπριλίου 3 ο ιασχολικό Τουρνουά Αθλητισµού Πετοσφαίριση κοριτσιών Ποδόσφαιρο αγοριών Καλαθοσφαίριση αγοριών Αντισφαίριση Αγοριών & κοριτσιών Μάιος 2013 Μάιος Πασχαλινές Εκδηλώσεις «Τσούγκρισµα αυγών» µε την συνοδεία µουσικής στους χώρους των Κ.Α.Π.Η. καθώς κ στο Sun Beach Hotel.

10 -Βράβευση Ανόδου A κατ. ΕΠΣΜ Κεραυνού Αγγελοχωρίου Βράβευση Ανόδου Ζέφυρου 02

11 Eκδήλωση βράβευσης του Κ.Α.Ο.Θ. (Κολυµβητικού Αθλητικού Οµίλου Θερµαϊκού ) του Ολυµπιονίκη Κολυµβητή Κοκκώδη Γιάννη 9-12 Μαΐου 26α ΑΡΓΥΡΙΑ : Πολιτιστικές, Αθλητικές και Μουσικές εκδηλώσεις στην Επανοµή. Με τη συνεργασία του ήµου Θερµαϊκού, του ΗΠΠΑΚΥΘ και της ηµοτικής Κοινότητας Επανοµής.

12 11-15 Μαϊου ιοργάνωση εκδροµών στο Νυµφαίο, στην Πάργα στην Ανάβρα Μαγνησίας, στην Αξιούπολη-Σκρα καθώς και στην Χαλκιδική-Αγ.Όρος-Ουρανούπολη, από τα Κ.Α.Π.Η. Επανοµής, Ν.Μηχανιώνας, Περαίας και Μεσηµερίου αντίστοιχα Μαΐου Έκθεση του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης: "Κειµήλια Απελευθέρωσης Μακεδονίας" Βαλκανικοί Πόλεµοι , στη Μηχανιώνα. Με τη συνεργασία του ήµου Θερµαϊκού και του ΗΠΠΑΚΥΘ.

13 12 Μαίου Τουρνουά Βόλεϊ & Λαϊκός Ποδηλατικός Αγώνας 12 Μαίου Εµφάνιση του Πειραµατικού Κιθαριστικού Συνόλου Guitar Heroes στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγγελοχωρίου Ο Φάρος.

14 18 και 19 Μαίου Εκδηλώσεις για τα 90 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Μηχανιώνας. Το Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ., σε συνεργασία µε την Αντιδηµαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισµού του ήµου Θερµαϊκού και τη ηµοτική Κοινότητα Νέας Μηχανιώνας, τίµησαν τα 90 χρόνια από την ίδρυση της Ν. Μηχανιώνας αλλά και τους απλούς εκείνους ανθρώπους που υπήρξαν πρωταγωνιστές του νέου ξεκινήµατός µας. 18 Μαϊου Πολιτιστική εκδήλωση µνήµης: «Παίζω και χορεύω µε τα παιχνίδια και τους χορούς του παππού και της γιαγιάς». Όλοι µαζί, µικροί και µεγάλοι, διασκέδασαν, χορεύοντας τους χορούς των παππούδων και έµάθαν παίζοντας, τα παιχνίδια των µπαµπάδων µας και των παππούδων µας, υπηρετώντας έναν, από τους κύριους στόχους µας, αυτόν της προβολής, της διατήρησης και της διάδοσης της πολιτιστικής µας κληρονοµιάς.στην εκδήλωση συµµετέχουν οι Ναυτοπρόσκοποι Ν. Μηχανιώνας,τα παιδικά τµήµατα του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Ν. Μηχανιώνας «ΜΗΧΑΝΙΩΤΕΣ»,του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ν.Μηχανιώνας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξιροχωρίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέου Αγιονερίου «ΤΟ ΜΙΣΤΙ» και η χορευτική οµάδα του Κ.Α.Π.Η. Ν. Μηχανιώνας.

15

16 90 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Μηχανιώνας Παρουσίαση Zumba Class 26 Μαίου Εµφάνιση του Πειραµατικού Κιθαριστικού Συνόλου Guitar Heroes στου φουαγιέ του Θεάτρου ΚΑΠΠΑ στην Περαία.

17 26 Μαϊου 1o ιασχολικό Ατοµικό Πρωτάθληµα Σκακιού ηµοτικών Σχολείων Μάιος 2013 Ιούνιος 2013 Βόλτα µε Ποδήλατο 1/6/ /9/2013

18 4/6-19/6 Ιουνίου ιοργάνωση εκδροµών στον Βόλο-Πήλιο, 8ήµερη γύρος Πελοποννήσου, Καβάλα-Πέραµα, από τα Κ.Α.Π.Η. Επανοµής, Περαίας, και Ν.Μηχανιώνας αντίστοιχα.

19 8 Ιουνίου Αφιέρωµα στη Σµύρνη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Επανοµής σε συνεργασία µε το ΗΠΠΑΚΥΘ 8 Ιουνίου 4 ο Αντάµωµα Πολιτιστικών Συλλόγων Μεσηµερίου. ιοργάνωση Μορφωτικός Όµιλος Ποντίων Μεσηµερίου «Οι Αργοναύτες» Υπό την αιγίδα του ΗΠΠΑΚΥΘ

20 8-9 Ιουνίου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Επιβατών Υπό την αιγίδα του ΗΠΠΑΚΥΘ

21 12 Ioυνίου «Εγώ ή Εµείς» Ετήσια έκθεση Art Therapy και αφίσας από όλον τον κόσµο µε θέµα τις ψυχικές παθήσεις, του τµήµατος Art Therapy του Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. στην Περαία.

22 15 Ιουνίου «Sea Colours», Έκθεση Ζωγραφικής της Εικαστικής Οµάδας «Θαλασσί» του Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ στο Ηχόραµα Περαίας. 19 Ιουνίου Εκδήλωση των Λεσχών Ανάγνωσης Ενηλικων (Περαίας και Νέας Μηχανιώνας) του Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ., µε καλεσµένο τον συγγραφέα, κ. Ισίδωρο Ζουργό. Τα µέλη των Λεσχών Ανάγνωσης συζήτησαν µε τον συγγραφέα για το βιβλίο του "Αηδονόπιτα". 20 Ιουνίου Έναρξη της Καλοκαιρινής Εκστρατείας: Όλα τα χρώµατα οδηγούν στη Βιβλιοθήκη, εκδήλωση για τα παιδιά για την πανηγυρική έναρξη του προγράµµατος καλοκαιρινών δράσεων στη Βιβλιοθήκη.

23 25 & 28 Ιουνίου Η σκακιέρα των βιβλίων!, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library Ιουνίου Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Αλκυόνης Παπαδάκη Σ ένα γύρισµα της ζωής

24 28-30 Ιουνίου 1 η Εµπορική-Τουριστική και Πολιτιστική έκθεση Με πρωτοβουλία του προέδρου.η.π.π.α.κ.υ.θ. Παναγιώτη Τροκάνα, σε συνεργασία µε την κ.λίλιαν Σαράφη Εξήντα επιχειρήσεις επέδειξαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην 1 η εµπορική-τουριστική και πολιτιστική έκθεση, που πραγµατοποιήθηκε από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου στην παραλία της Περαίας. Τα εκθέµατα, αναφέρονταν στην εκπαίδευση, την ενέργεια, τη δόµηση, το Moto-Show, την υγεία και την οµορφιά. Το περιβάλλον και ο χρόνος διεξαγωγής της έκθεσης είναι ιδανικά. Ας µη ξεχνάµε ότι οι εκθέσεις είναι το µοναδικό και τόσο οικονοµικό µέσο για να ζωντανέψουµε οι επιχειρήσεις, να προωθήσουν τα προϊόντα τους, να κάνουν πωλήσεις και να καλλιεργήσουν το προφίλ της εταιρίας τους µέσα στην αγορά. Το βάρος της διοργάνωσης δίνεται και στην προσέλκυση του κοινού και για το λόγο αυτό έχει προγραµµατιστεί µεγάλη διαφηµιστική προβολή.

25 Τα στοιχεία της Έκθεσης: ΧΩΡΟΣ : Παραλία Περαίας στην καρδιά του ήµου Θερµαϊκού. ΧΡΟΝΟΣ : Ιουνίου 2013 ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ : Εκπαιδευτήρια α βάθµιας και β βάθµιας, φροντιστήρια ξένων γλωσσών και µέσης εκπαίδευσης, κολέγια, ΙΕΚ, σχολές χορού- αθλητικές- καλών τεχνών, ωδεία, βιβλioπωλεία, εκδοτικοί οίκοι κ.λ.π. ΕΝΕΡΓΕΙΑ : Φωτοβολταϊκά, ανανεώσιµες πηγές ενέργειες, ενεργειακή αναβάθµιση κτηρίων, πέλετ, ενεργειακά τζάκια, καυστήρες, λέβητες, υγραεριοκίνηση, συνεργεία ΟΜΗΣΗ : Είδη δόµησης, µονωτικά υλικά, είδη υγιεινής, κουφώµατα ΜΟΤΟ SHOW : Εταιρίες µοτοσυκλέτας ποδηλάτου και αξεσουάρ ΟΜΟΡΦΙΑ ΥΓΕΙΑ : Προϊόντα υγιεινής, καλοπισµού, συµπληρώµατα διατροφής, παραδοσιακά και βιολογικά προϊόντα Η είσοδος για όλο το 3ηµερο ήταν ελεύθερη για το κοινό. 28 Ιουνίου Γιορτή του Ψαρά και του Αγρότη, στην παραλία Αγγελοχωρίου. Συνδιοργάνωση: ΗΠΠΑΚΥΘ και Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγγελοχωρίου Ο Φάρος. Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Πρόγραµµα παραστάσεων Καραγκιόζη σε όλα τα δηµοτικά διαµερίσµατα του ήµου Θερµαϊκού µε ελεύθερη είσοδο

26 Ιούλιος Ιούλιος ιοργάνωση 6ήµερης εκδροµής στην Ανατολική Ρωµυλία µε το Κ.Α.Π.Η. Περαίας 4-9 Ιουλίου 2 Ιουλίου Τα χρώµατα της Ίριδας, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library 2013

27 9 Ιουλίου Παίζουµε το επιτραπέζιο Dixit Odyssey, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library Ιουλίου Συνάντηση των Λεσχών Ανάγνωσης Ενηλίκων (Περαίας και Νέας Μηχανιώνας) του ΗΠΠΑΚΥΘ 12 Ιουλίου Η ιστορία του µαύρου, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library Ιουλίου Η ιστορία του κίτρινου, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library 2013.

28 19-22 Ιουλίου Θαλασσογραφίες. Εκδηλώσεις σε συνεργασία του ήµου Θερµαϊκού, του Τµήµατος Πολιτισµού του ΗΠΠΑΚΥΘ και της ηµοτικής Κοινότητας Νέας Μηχανιώνας. Την Παρασκευή, 19 Ιουλίου, θεατρική παράσταση Γιατρός µε το ζόρι. Το Σάββατο, 20 Ιουλίου, µουσική συναυλία µε τα Μουσικά Σύνολα του Ωδείου Ορφέας και την Ορχήστρα Αιολική Οκτάβα. Την Κυριακή, 21 Ιουλίου, µουσική βραδιά µε το σχήµα Μουσικό Μνηµόνιο. Τη ευτέρα, 22 Ιουλίου, βραδιά ηλεκτρονικής µουσικής. 19 Ιουλίου Το µικρό µπλε και το µικρό κίτρινο, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library 2013.

29 22 Ιουλίου Β Φεστιβάλ Τέχνης «Χρώµα Ροδιού» στην Παραλία Νέων Επιβατών υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας του ήµου Θερµαϊκού και του Τµήµατος Πολιτισµού του Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

30 22 Ιουλίου «Ηλεκτρονική βραδιά» Ν. Μηχανιώνα 23 Ιουλίου Παίζουµε το επιτραπέζιο Dixit Odyssey, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library Ιουλίου Οι σκιές χάθηκαν, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library Ιουλίου Η ιστορία του άσπρου, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library 2013.

31 Αύγουστος Αυγούστου Ταξίδι στη χώρα των παραµυθιών, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library Αυγούστου Η ιστορία του κόκκινου δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library Αυγούστου Ο µπερδεµένος χαµαιλέοντας, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library Αυγούστου Ηµερήσια εκδροµή στην Καστοριά από το Κ.Α.Π.Η. Μεσηµερίου 20 Αυγούστου Παίζουµε το επιτραπέζιο Dixit Odyssey, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library 2013.

32 21 Αυγούστου Πανσέληνος Μουσική εκδήλωση του Μοπρφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγγελοχωρίου Ο Φάρος, υπό την αιγίδα του ΗΠΠΑΚΥΘ 23 Αυγούστου Η ιστορία του µπλε, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library 2013.

33 27 Αυγούστου Πράσινοι ντεντέκτιβ!, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library Αυγούστου Η ιστορία του πράσινου δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library Βράβευση Γ. Ο. Αίαντα

34 Σεπτέµβριος Σεπτεµβρίου Θεατρική παράσταση «Φωνάζει ο κλέφτης» του ηµήτρη Ψαθά, από το ΗΠΕΘΕ Ρούµελης, από τη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Κέντρο Πολιτισµού Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, το ήµο Θερµαϊκού και το Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ήµου Θερµαϊκού, στο Ανοιχτό Θέατρο Νέας Μηχανιώνας του ήµου Θερµαϊκού Σεπτεµβρίου ιοργάνωση εκδροµών στα Μετέωρα, 3ηµερη Αλβανία, Αιδηψό, Στρωµνίτσα- Βελβεντό-Νεράιδα από τα Κ.Α.Π.Η. Μεσηµερίου, Ν.Επιβατών, Επανοµής Ν.Μηχανιώνας και Περαίας αντίστοιχα. 10 Σεπτεµβρίου Σώστε τα χρώµατα, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library Σεπτεµβρίου ΧΡΟΝΙΑ από την ίδρυση της ΠΕΡΑΙΑΣ Τo Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του ήµου Θερµαϊκού και ο Πολιτιστικός Οικολογικός Σύλλογος Περαίας (Π.Ο.Σ.Π.) διοργάνωσαν σειρά Πολιτιστικών Εκδηλώσεων αφιερωµένες στη Γενέθλια Ηµέρα Περαίας

35 15 Σεπτεµβρίου 1o Thermaikos Open Water Σεπτεµβρίου 1 ο Πανόραµα Αθλητισµού Αθλητικά Σωµατεία ήµου

36 15 Σεπτεµβρίου Ιππικοί Αγώνες - Ιππικός Όµιλος Επανοµής

37 15 Σεπτεµβρίου Open Beach Volley NOVA παραλία Επανοµής 19 Σεπτεµβρίου Το Τµήµα Κ.Α.Π.Η. του Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ., στην περιοχή Κοχύλι στην Περαία, πραγµατοποίησε την πολιτιστική εκδήλωση µνήµης: «Παίζω και χορεύω µε τα παιχνίδια και τους χορούς του παππού και της γιαγιάς» και την «Αναβίωση του Μικρασιάτικου Γάµου». Όλοι µαζί, µικροί και µεγάλοι, ταξίδεψαν µερικά χρόνια πίσω. Στην εκδήλωση συµµετείχαν οι Ναυτοπρόσκοποι Περαίας, Επανοµής και Ν. Μηχανιώνας,τα παιδικά τµήµατα του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Ν. Μηχανιώνας «ΜΗΧΑΝΙΩΤΕΣ» και τα µέλη της Χορευτικής Οµάδας του Κ.Α.Π.Η Ν. Μηχανιώνας.

38 20 Σεπτεµβρίου 11 η Πανελλήνια Λαµπαδηδροµία Εθελοντών Αιµοδοτών Στην Κεντρική Πλατεία της Ν. Μηχανιώνας στις 20/9/2013 το Κ.Α.Π.Η Ν. Μηχανιώνας. υποδέχτηκε τη φλόγα της Αιµοδοσίας στο πλαίσιο της 11ης Πανελλήνιας Λαµπαδηδροµίας Εθελοντών Αιµοδοτών που διοργανώθηκε σε συνεργασία µε το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το Εθνικό Κέντρο Αιµοδοσίας και την Ελληνική Οµοσπονδία Θαλασσαιµίας. 16 Σεπτεµβρίου Φτιάχνουµε φώτο-κόµικ δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library Σεπτεµβρίου Η σκακιέρα των βιβλίων, δράση φιλαναγνωσίας και δηµιουργικότητας για παιδιά στη ηµοτική Βιβλιοθήκη στο πλαίσιο του Προγράµµατος Future Library Σεπτεµβρίου 3Χ3 Basketball Σεπτέµβριος 2013 Επανοµή

39 30 Σεπτεµβρίου Εκδήλωση των Λεσχών Ανάγνωσης Ενηλίκων του ΗΠΠΑΚΥΘ (Περαίας και Νέας Μηχανιώνας), µε καλεσµένο τον συγγραφέα Γιώργο Σκαµπαρδώνη, όπου συζητήσαµε για το βιβλίο του: Πολύ βούτυρο στο τοµάρι του σκύλου 5 Οκτωβρίου Οκτώβριος 2013 Εµφάνιση του Πειραµατικού Κιθαριστικού Συνόλου Guitar Heroes στο Studio Κοιτώνες του πρώην Στρατοπέδου Κόδρα στο ήµο Καλαµαριάς 9 Οκτωβρίου Εκδήλωση παρουσίασης του τελευταίου βιβλίου της Κατερίνας Καριζώνη "Το Τραγούδι του Ευνούχου". 12 Οκτωβρίου Η Θεατρική Οµάδα Μηχανιώνας του Τµήµατος Πολιτισµού του Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ήµου Θερµαϊκού παρουσίασε την κωµωδία του Μιχάλη Κουνελάκη Η απαγωγή της Σµαράγδως µε ελεύθερη είσοδο στο Α Γυµνάσιο Μηχανιώνας 12 Οκτωβρίου ιοργάνωση εκδροµών στην καβάλα- ράµα, 3 ήµερη στο Καρπενήσι-Μονη Προύσου-Λουτρά Υπάτης από τα Κ.Α.Π.Η. Μεσηµερίου και Περαίας αντίστοιχα.

40 19 Οκτωβρίου «ΗΜΗΤΡΙΟΣ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ» 19 Οκτωβρίου Εµφάνιση του Πειραµατικού Κιθαριστικού Συνόλου Guitar Heroes στο ηµοτικό Θέατρο Επανοµής. 19, 20 Οκτωβρίου Βιωµατικό Εργαστήριο ιαγενεακής Εξιστόρησης ReSTORYing Greece ιοργάνωση: Αντιδηµαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισµού και το Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ήµου Θερµαϊκού Καψαλάκειος Πολιτιστική Στέγη / Νέα Μηχανιώνα

41 20 Οκτωβρίου Γιορτή Τσίπουρου Συνδιοργανωτής στην πολιτιστική εκδήλωση «Γιορτή Τσίπουρου» που διοργάνωσε το Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. το Κ.Α.Π.Η. Ν. Κερασιάς την Κυριακή 10/10/2013 στον προαύλιο χώρο του ηµοτικού σχολείου Ν.Κερασιάς 30 Οκτωβρίου και 4 Νοεµβρίου Συναντήσεις των Λεσχών Ανάγνωσης Ενηλίκων (Περαίας και Νέας Μηχανιώνας) του ΗΠΠΑΚΥΘ, όπου συζητήσαµε για το βιβλίο της Thea Halo Ούτε το όνοµά µου.

42 Νοέµβριος 2013 Νοέµβριος 2013 Ιανουάριος 2014 Πρόγραµµα ράσεων Φιλαναγνωσίας 2 Νοεµβρίου χρόνια από τη γέννηση του ποιητή Γιώργου Βαφόπουλου. υ. Πραγµατοποίηση εκδήλωσης στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη, στη Ν. Μηχανιώνα, µε τη συνεργασία του Βαφοπούλειου Πνευµατικού Κέντρου του ήµου Θεσσαλονίκης και του ΗΠΠΑΚΥΘ.

43 3 Νοεµβρίου «Γλέντι εν όψει της Γιορτής των Ηλικιωµένων» µε βραβεύσεις µελών (Κ.Α.Π.Η. Μεσηµερίου, Ν. Μηχανιώνας, Ν. Επιβατών) 9-23 Νοεµβρίου ιοργάνωση εκδροµών στην Κωνσταντινούπολη (4ήµερη), Βέροια- Μονη Αγ. Προδρόµου-Αγ Αντωνίου και στο φράγµα του Αλιάκµονα από τα Κ.Α.Π.Η. Ν.Μηχαχιώνας, Περαίας και Αγ.Τριάδας αντίστοιχα. 18 Νοεµβρίου 2013 Υλοποίηση Προγραµµάτων Άθλησης σε συνεργασία µε την Γ.Γ.Α. Έναρξη: 18 Νοεµβρίου 2013 Λήξη : 20 Ιουνίου 2014 Τµήµατα: Αερόβια άσκηση, Μυϊκή Ενδυνάµωση, Ορθοσωµική Γυµναστική, Ενόργανη Γυµναστική, Ρυθµική Γυµναστική, Κινητική Αγωγή, Τέννις, Στίβο, Μοντέρνο Χορό, Κωπηλασία, Cross Fit, Άσκηση & Εγκυµοσύνη, Zumba Fitness, Zumba Kids.

44 Περιοχές Αίθουσες Άθλησης: Μηχανιώνα ΓΜΑ, Περαία Κλειστό Γυµναστήριο Αίθουσα 2 ου ορόφου, Επανοµή Αίθουσα γυµναστικής 3 ου ηµοτικού Σχολείου Επανοµής, Αίθουσα Καψαλακείου Πολιτιστικής Στέγης Μηχανιώνας, Μεσηµέρι ηµοτικό Σχολείο Μεσηµερίου, Ποδοσφαιρικό Γήπεδο Αγ. Τριάδας. Νέα τµήµατα άθλησης που λειτούργησαν πρώτη χρονιά: Cross Fit, Zumba junior, Άσκηση & Εγκυµοσύνη

45 7 Νοεµβρίου Εκπαιδευτική επίσκεψη Thermaikos 2min Film Festival στo B Λύκειο Περαίας. 23 Νοεµβρίου Η Θεατρική Οµάδα Μηχανιώνας του Τµήµατος Πολιτισµού του Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ήµου Θερµαϊκού παρουσίασε την κωµωδία του Μιχάλη Κουνελάκη Η απαγωγή της Σµαράγδως µε ελεύθερη είσοδο στο Θέατρο Τεχνουργείο, Αγ. ηµητρίου Νοεµβρίου Εµφάνιση του Πειραµατικού Κιθαριστικού Συνόλου Guitar Heroes στη 2η Πανελλήνια Συνάντηση Ορχηστρών Κιθάρας & Κιθαριστικών Συνόλων στην Αίθουσα Θεάτρου του ηµοτικού Ωδείου Λάρισας

46 24 Νοεµβρίου Παρουσίαση του συλλογικού τόµου: Θεσσαλονίκη. Πρωτεύουσα των Προσφύγων. Στον τόµο, συµµετέχει και το ΗΠΠΑΚΥΘ του ήµου Θερµαϊκού, µε επιστηµονική εισήγηση µε τίτλο: "Η προσφυγική µνήµη µέσα από τα Αρχεία των Κοινοτήτων. Η περίπτωση του Καλλικρατικού ήµου Θερµαϊκού του Νοµού Θεσσαλονίκης." Όλον τον µήνα εκέµβριος 2013 ράση της ηµοτικής Βιβλιοθήκης σε συνεργασία µε το 2ο ηµοτικό Σχολείο Περαίας Το Σχολείο βοηθάει τη Βιβλιοθήκη - εµπλουτισµός συλλογής βιβλίων µέσω δωρεών από τους µαθητές του σχολείου. Συναντήσεις Λεσχών Ανάγνωσης Ενηλίκων Περαίας και Ν. Μηχανιώνας (2-4/12) 7 εκεµβρίου 6o Thermaikos International 2min Film Festival

47 07 εκεµβρίου Άναµµα του Χριστουγεννιάτικου ένδρου στο Πάρκο της Ν. Κερασιάς από το Κ.Α.Π.Η. Κ.Κερασιάς. Όλοι µαζί, µικροί και µεγάλοι, κάτω από τους χριστουγεννιάτικους ρυθµούς άναψαν το Χριστουγεννιάτικο ένδρο. 15 εκεµβρίου Άναµµα Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Παναγίας Φανερωµένης στην Ν. Μηχανιώνα.

48 15-20 εκεµβρίου Παζάρι Κ.Α.Π.Η. Ν. Μηχανιώνας

49 20 εκεµβρίου Παραµυθόκοσµος, Ν.Μηχανιώνα εκέµβριος ιοργάνωση εκδηλώσεων «Χριστουγεννιάτικο Γλέντι» στις αίθουσες των Κ.Α.Π.Η ή σε κοσµικές ταβέρνες.

50 Εθελοντισµός Κ.Α.Π.Η. Η δράση των οµάδων αποτελεί έµπρακτη απόδειξη ότι τα άτοµα της τρίτης ηλικίας δεν αντιµετωπίζουν µε αδιαφορία τα διάφορα προβλήµατα κοινωνικά, περιβαλλοντικά κτλ. της σηµερινής δυσοίωνης εποχής που ζούµε. Αυτό φαίνεται από το αρκετά µεγάλο ποσοστό µελών που συµµετείχε στις οµάδες που λειτουργούν σήµερα στα Κ.Α.Π.Η. αλλά και από το πλούσιο έργο τους όπως : Τα µέλη του Κ.Α.Π.Η. Ν. Μηχανιώνας είναι ΑΝΑ ΟΧΟΙ ΓΟΝΕΙΣ σε παιδί της Τανζανίας σε συνεργασία µε το Πατριαρχείο της Αλεξάνδρειας και πάσης Αφρικής και την Ιερά Μητρόπολη Ειρηνουπόλεως. Συµµετοχή στις Θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασµό των τοπικών Αγίων του τόπου µας Συµµετοχή στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του ήµου (Κ.Α.Π.Η. Ν. Μηχανιώνας, Ν. Κερασιάς,Επανοµής, Μεσηµερίου ). Συνεργασία µε τους δασκάλους των σχολείων του ήµου µας (Κ.Α.Π.Η. Ν. Μηχανιώνας, Μεσηµερίου ). Εθελοντική βοήθεια των µελών στη διοργάνωση της εκδήλωσης του ήµου (Κ.Α.Π.Η. Ν. Μηχανιώνας). Συµµετοχή της χορωδιακής οµάδας του Κ.Α.Π.Η. Περαίας σε εκδήλωση για οικονοµική ενίσχυση Ναού. Συγκέντρωση και αποστολή τροφίµων & χρηµάτων για ανθρωπιστική βοήθεια σε συνδηµότες µας ( Κ.Α.Π.Η. Μεσηµερίου, Περαίας) Επισκέψεις σε ιδρύµατα και προσφορά εδεσµάτων και είδη ρουχισµού (Κ.Α.Π.Η. Περαίας, Ν. Μηχανιώνας). Συµµετοχή στο Κοινωνικό Φαρµακείο του ήµου µε συγκέντρωση φαρµάκων (Κ.Α.Π.Η. Περαίας). Χριστουγεννιάτικο παζάρι µε κάλαντα, αρώµατα, και χριστουγεννιάτικη µαγεία. Εθελοντική προσωπική εργασία των µελών για τον ευπρεπισµό και τη συντήρηση της αίθουσας του Κ.Α.Π.Η Ν. Κερασιάς Ιανουάριος- εκέµβριος 2013 Καθόλη την διάρκεια της χρονιάς πραγµατοποιήθηκαν ενδιαφέρουσες οµιλίες διαλέξεις, στους χώρους των Κ.Α.Π.Η. από εξειδικευµένους επιστήµονες µε διάφορες θεµατικές ενότητες όπως: Ζαχαρώδης διαβήτης Πρώτες βοήθειες Εθελοντισµός Αιµοδοσία ιατροφή 3 ης ηλικίας Πάρκινσον Άνοια Αλκοολισµός Ναρκωτικά Βλαβερές συνέπειες καπνίσµατος Σωστή υγιεινή στόµατος

51 Όπως επίσης και επαναλαµβανόµενες ιατρικές εξετάσεις σε τακτά χρονικά διαστήµατα στα µέλη των Κ.Α.Π.Η. Χοληστερόλη Τριγλυκερίδια Οξυγονοµέτρηση Σπιροµέτρηση Καρδιαγγειακός έλεγχος Επισκέψεις κατ οίκον σε άτοµα µε κινητικά προβλήµατα για φυσιοθεραπεία Επίσκεψη διατροφολόγου Μέτρηση οστικής πυκνότητας Μαστογραφία Αξιοσηµείωτο είναι ότι στις δράσεις των Κ.Α.Π.Η και κατ επέκταση του Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. συγκαταλέγονται και τα τµήµατα εκµάθησης παραδοσιακών χορών και οι χορωδίες, τα οποία συµµετέχουν σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήµου µας ή άλλων δήµων ακόµη και σε εκδηλώσεις για φιλανθρωπικό σκοπό. Επίσης, τις ηµέρες των εορτών πραγµατοποιούν επισκέψεις σε ιδρύµατα ψυχολογικής υποστήριξης ψάλλοντας τα κάλαντα. Εκτός από τις εκδροµές αναψυχής πραγµατοποιούνται και προσκυνηµατικές εκδροµές σε διάφορα µοναστήρια όπως στον Μικρόκαµπο Κιλκίς, στον Άγιο Ανδρέα, στην Περιστερά, στα Πετροκέρασα και σε άλλα µοναστήρια. Ιανουάριος- εκέµβριος 2013 Καθόλη την διάρκεια της χρονιάς λειτούργησε τµήµα Ραπτικής Πρώτων Βοηθειών

52 Ιανουάριος- εκέµβριος 2013 Καθόλη την διάρκεια της χρονιάς η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ του Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. µε αρχιµουσικό τον κ.καραπινίδη Άγγελο ήταν πάντα παρούσα στα µεγάλα αθλητικά γεγονότα καθώς και σε όλες τις θρησκευτικές και εθνικές γιορτές. Την φιλαρµονική απαρτίζουν αποκλειστικά άνθρωποι µε καλλιτεχνική συνείδηση, ερασιτέχνες σχεδόν στο σύνολο τους, µα µε διάθεση να συνεισφέρουν τα µέγιστα στα µουσικά δρώµενα της περιοχής τους. Απολογισµός ράσεων Παιδικών Σταθµών Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ηµοτικός Παιδικός Σταθµός Επανοµής & ηµαράκειος Παιδικός Σταθµός Μηχανιώνας ΣΤΟΙΧΕΙΑ TΩΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΩΝ ΟΜΩΝ ΤΟΥ Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.: το ο αριθµός των παιδιών στον ηµοτικό Παιδικό Σταθµό Επανοµής ήταν 29 παιδιά & στον ηµαράκειο Παιδικό Σταθµό 28 παιδιά. Οι δύο δηµοτικοί παιδικοί σταθµοί του Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. είναι τόποι όπου τα παιδιά µπορούν να βρουν ασφάλεια, να δηµιουργήσουν πολύπλευρες σχέσεις και να αποκτήσουν ποικίλα ερεθίσµατα από την επαφή τους µε το περιβάλλον, κοινωνικό και φυσικό.

53 ίνουµε ιδιαίτερη σηµασία στην ενεργό συµµετοχή των παιδιών στην εκπαίδευσή τους ανάλογα µε τα ενδιαφέροντά τους, το δε καθηµερινό πρόγραµµα είναι ευέλικτο, το οποίο εκτός από τις ώρες φαγητού και ύπνου, είναι δυνατόν να αλλάζει ανάλογα µε τις εκάστοτε ανάγκες και επιθυµίες των παιδιών.

54 ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2013 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ, ΤΗ ΦΡΟΝΤΙ Α ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙ ΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ Αγωγή Υγείας / Γεύσεις και χρώµατα Συνειδητοποίηση ότι είναι απαραίτητο να τρώµε από όλες τις τροφές µε µέτρο - ανάπτυξη της δεξιότητας να διαλέγουν µόνα τους αυτό που είναι ωφέλιµο, σεβασµός στο σώµα τους και το περιβάλλον, εκτίµηση της αξίας της παραδοσιακής µεσογειακής δίαιτας. -PROJECTS Γερά δόντια, χαρούµενα παιδιά Το πιάτο της υγιεινής διατροφής Τα σπίτια των θρεπτικών συστατικών (βιταµινών, λιπών, πρωτεϊνών, υδατανθράκων) Το αχρηστοπωλείο Εµείς και το σώµα µας Τα παιδιά µέσα από το πρόγραµµα, µαθαίνουν πώς να αυτοεξυπηρετούνται, να γίνουν ανεξάρτητα, να συνυπάρχουν αρµονικά µε συνοµηλίκους συνειδητοποιούν το σώµα τους, συντονίζουν τα µέλη τους, µαθαίνουν να κινούνται στο χώρο, να περνούν ανάµεσα από εµπόδια, να ισορροπούν και να ασκούνται και για τη γραφή. -PROJECTS 1,2,3 µπείτε στη γραµµή!1,2,3 ας παίξουµε µαζί Όλου του κόσµου τα παιχνίδια Εγώ και ο άλλος Συναισθηµατική Κοινωνική Ανάπτυξη Τα παιδιά ανακαλύπτουν µεταξύ τους οµοιότητες και διαφορές, εκφράζουν τις επιθυµίες και τις ιδέες τους, διευθετούν διαφωνίες. Τους δίνεται το περιθώριο να αναλάβουν ευθύνες και να αντιληφθούν ότι µπορούν ενεργά να συµµετάσχουν στη δηµιουργία πιο δίκαιων συνθηκών συµβίωσης και συνεργασίας. Αναγνώριση ποικίλων συναισθηµάτων και κατανόηση ότι το ίδιο συναίσθηµα µπορεί να εκφράζεται σε διαφορετικές καταστάσεις. -PROJECTS Ήχος, χρώµα και συναίσθηµα Χαρούµενες/λυπηµένες φατσούλες Αναγνώριση και διαχείριση του φόβου ιαχείριση θυµού και επίλυση συγκρούσεων Υπεύθυνες στάσεις/λέω την αλήθεια

55 Επικοινωνία γλώσσες, γραπτός πολιτισµός και µέσα Να ενισχυθεί η λεκτική και µη λεκτική επικοινωνία Να απελευθερωθεί η γλώσσα του σώµατος. Φιλαναγνωσία -PROJECTS Εργαλεία γραφής Το δικό µας παραµύθι Παντοµίµα ραµατοποίηση Μύθοι του Αισώπου Κυκλοφοριακή αγωγή Να γνωρίσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τη χρονική σειρά εµφάνισής τους. Επαγγέλµατα σχετικά, κυκλοφοριακό, τεχνική κατασκευής του δρόµου, φωτισµός του (παρακολούθηση µηχανηµάτων κατασκευή οδοστρώµατος έξω) Να αποκτήσουν θετικές συµπεριφορές ως επιβάτες πλοίου και αεροπλάνου. Κίνδυνοι που προκαλούν λανθασµένες συµπεριφορές. -PROJECTS Από το σπίτι στον παιδικό σταθµό Ταξίδι στα σύννεφα και στα κύµατα 1,2,3 STOP Άνοιγµα του σχολείου στην κοινωνία Υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράµµατος µε οργάνωση δραστηριοτήτων µέσα και έξω από την τάξη/συνεργασία µε επαγγελµατίες περιοχής, γονείς. Φυλές, ρατσισµός, ξενοφοβία. Κατασκευή σπιτιού-επαγγέλµατα που σχετίζονται µ αυτό, σεισµοί. Επίσκεψη ηµοτική αγορά, πάρκο, γιαπί) -PROJECTS Το σπίτι µας η γη Το σπίτι µου Η γειτονιά µου Μάστορες και µαστορέµατα Περιβάλλον φυσικές επιστήµες τεχνολογία - εφαρµογές Ευαισθητοποιούνται και δραστηριοποιούνται σε σχέση µε το κοινωνικό και φυσικό περιβάλλον. Παρατηρούν τον κόσµο γύρω τους, σχολιάζουν τις αλλαγές της φύσης ανάλογα µε τις εποχές, κάνουν απλά πειράµατα και συνειδητοποιούν ότι σε κάθε στιγµή της καθηµερινότητάς µας µπορούµε να φανούµε χρήσιµοι για το φυσικό µας περιβάλλον. -PROJECTS Ο βλαστός και το λουλούδι Η κερασιά Το φύλλο Αλλιώτικα παγάκια Από το στάρι στο ψωµί

56 Η ελιά Ψάρια, πολλά ψάρια Ας φροντίσουµε το Ζαχαρία (κουνέλι) Ο σοφός νεροκουβαλητής Θεατρικό εργαστήρι Τα παιδιά παρακολουθούν θεατρικές παραστάσεις, παραστάσεις κουκλοθεάτρου. Παράλληλα γίνονται τα ίδια µικροί ηθοποιοί, παίζουν θεατρικό παιχνίδι, δραµατοποιούν καθηµερινές καταστάσεις ή παραµύθια που αγαπούν, καταφέρνοντας έτσι να εκφράσουν ό, τι τα απασχολεί και να βρουν λύση. ιοργάνωση κοινωνικών, επετειακών, εκπαιδευτικών εκδηλώσεων (Χριστούγεννα, αποκριές, εθνικές γιορτές, αποχαιρετιστήρια, γιορτή µητέρας, παγκόσµια ηµέρα των ζώων, παγκόσµια ηµέρα βιβλίου -στις περισσότερες µε συµµετοχή των γονέων) Β. ΗΜΑΡΑΚΕΙΟΣ ΠΑΙ ΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Οι µαθησιακοί στόχοι που επιδιώκουµε να κατακτηθούν σε κάθε πρόγραµµα σχεδιασµού και ανάπτυξης είναι : Η Προφορική επικοινωνία των παιδιών µε την αναζήτηση πληροφοριών από το περιβάλλον τους και µε την αναπαραγωγή του λόγου. Η γραφή µε την διαδικασία της αντιγραφής, αλλά και της πρώτης επαφής µε το γραπτό λόγο, καθώς και η άµεση συνάφεια του µε τον προφορικό λόγο. Η παιδική λογοτεχνία, µε την οποία τα παιδιά ψυχαγωγούνται αλλά ταυτόχρονα διδάσκονται. Η γνώση του προβάλλοντος, µε αναφορές στην Ιστορία, τη Γεωγραφία, τη Βιολογία και τις Φυσικές επιστήµες. Η πληροφορική και η πρώτη τους επαφή µε τον Η/Υ µε παιγνιώδεις δραστηριότητες. Οι Μαθηµατικές έννοιες. Τα εικαστικά και η επαφή τους µε διαφορετικές µορφές τεχνικών για την απόδοση ενός θέµατος. Η Μουσική, που αποτελεί έναν µοναδικό τρόπο έκφρασης για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας. Φυσική Αγωγή/Μουσικοκινητικό παιχνίδι (καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής) Αγγλικά προσχολικής ηλικίας (καθηγητής Αγγλικής Γλώσσας) PROJECTS (Σχέδια εργασίας) Τα παιχνίδια µας Το σώµα µου Ο εαυτός µου Μετακινούµαι / Ταξιδεύω Οι Απόκριες Καλώς µας ήρθες Άνοιξη Πασχαλιά Πασχαλιά µε τα κόκκινα αυγά Το καλοκαίρι Η θάλασσα και ο κόσµος της

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2013 Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2013 Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2013 Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Ιανουάριος 2013 «Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας» στις αίθουσες των Κ.Α.Π.Η ή σε κοσµικές ταβέρνες µε τη συνοδεία ζωντανής µουσικής (Συµµετέχουν τα Κ.Α.Π.Η. Αγ.

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμος Θερμαϊκoύ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 - Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουνίου - 7ο Πανελλήνιο Παιδικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΙΟΥΝΙΟΣ - Κυριακή 1/6 - ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΡΙ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμου Θερμαϊκού ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014 Τα παιδικά χορευτικά τμήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2014 ΜΑΡΤΙΟΣ 21,22,23 Μαρτίου 22 Μαρτίου 26 Μαρτίου ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ολων των κατηγοριών Β κ Δ Περιφέρειας (Θεσσαλία-Μακεδονία-Θράκη)

Διαβάστε περισσότερα

Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. Απολογισµός Αθλητικών ράσεων 2012

Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. Απολογισµός Αθλητικών ράσεων 2012 Η.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Απολογισµός Αθλητικών ράσεων 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗΣ για ΌΛΟΥΣ Υλοποίηση Προγραµµάτων Μεγάλης ιάρκειας 24 Φεβρουαρίου 2012 15 Ιουνίου 2012 Τµήµατα: Αερόβια άσκηση, Μυϊκή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου»

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου» Κυριακή 7/12/2014 ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015 «Δος μου το χέρι σου» -Τ.Κ Ερμητσίου ώρα 4:30μμ κεντρική πλατεία Ο Σύλλογος Γυναικών Ερμητσίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ.Ο.Π.Α.Ρ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013 ΣΑΒΒΑΤΟ 8/12/2012, 17:00 & 19:00, Αίθουσα Εθιµοτυπίας ήµου Ρόδου Παιδική Θεατρική Παράσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού. Σελίδα 1 από 8 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ Πανηγύρι Αξιούπολης / Συναυλίες, χορευτικές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΙΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013 1. 1. ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα 10:30 το πρωί παρτυ μασκέ για τους μικρούς μας φίλους

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Αποδέκτες ~ 450 γονείς ~ 650 παιδιά

ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Αποδέκτες ~ 450 γονείς ~ 650 παιδιά ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ» ΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Αποδέκτες ~ 450 γονείς ~ 650 παιδιά ΟΜΑ ΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ( ιάρκεια κάθε Οµάδας: 8 δίωρες εβδοµαδιαίες συναντήσεις). Οµάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. - ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. - ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2011- ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. - ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Κωνσταντίνου Βάρναλη 2, Νέα Μηχανιώνα 23923.30363-4, poltherm@gmail.com Το Τμήμα Πολιτισμού στο διαδίκτυο www.facebook.com/groups/cultureisland

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Αποτύπωση του Εκπαιδευτικού Συστήµατος σε Επίπεδο Σχολικών Μονάδων Στατιστική απεικόνιση των σχολικών µονάδων Πρωτοβάθµιας και ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης κατά το σχολικό έτος

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας 20 14 Δημοτικές Ενότητες: Είσοδος Ελεύθερη Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Χάλκειας Αποδοτίας, Πλατάνου, Πυλήνης Όμορφες βραδιές καλοκαιριού,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ»

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ» ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ» ΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2007 ΡΑΣΕΙΙΣ ΓΙΙΑ ΓΟΝΕΙΙΣ.. Αποδέκττεςς ~300 γονείίςς = 600 παιιδιιά ΟΜΑ ΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ( ιάρκεια κάθε Οµάδας: 7-10 δίωρες εβδοµαδιαίες συναντήσεις).

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, 08-12-2016 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο ήµο Μινώα Πεδιάδας Γιορτινή ατµόσφαιρα και άρωµα Χριστουγέννων περιµένει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ 3 4 Ιουλίου 2013 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ Παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου «Του νεκρού αδελφού», θερινό σινεμά «Αλκυονίς»

Διαβάστε περισσότερα

Αύγουστος-Σεπτέμβριος

Αύγουστος-Σεπτέμβριος Οκτώβριος Αύγουστος-Σεπτέμβριος ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-2017 ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΕΜΠΤΗ 25/08/2016 ΠΕΜΠΤΗ 01/09/2016

Διαβάστε περισσότερα

Θεµατολογία: 1. Όλου του κόσµου τα παιχνίδια: Ένα ταξίδι που χαρτογραφεί την ιστορία του παιχνιδιού 2. Ελληνικά παραδοσιακά παιχνίδια: Παιχνίδια από ά

Θεµατολογία: 1. Όλου του κόσµου τα παιχνίδια: Ένα ταξίδι που χαρτογραφεί την ιστορία του παιχνιδιού 2. Ελληνικά παραδοσιακά παιχνίδια: Παιχνίδια από ά Ε Κ Π Α Ι Δ Ε Υ Τ Ι Κ Α Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Α 2 0 1 6-2 0 1 7 Τα εκπαιδευτικά προγράµµατα έχουν σκοπό να βοηθήσουν τα παιδιά να γνωρίσουν και να κατανοήσουν ένα θέµα, συνδυάζοντας το παιχνίδι µε τη γνώση.

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός. Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Χαιρετισμός. Αγαπητές φίλες και φίλοι, Χαιρετισμός Αγαπητές φίλες και φίλοι, Με μεγάλη μας χαρά, σας παρουσιάζουμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχει σχεδιάσει ο Δήμος μας με την επιμέλεια του Ν.Π. ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ και σε συνεργασία με Συλλόγους

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ ΧΩΡΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Το πολύτεχνο είναι ένα καλλιτεχνικό εργαστήριο που προσφέρει εκπαιδευτικά και καλλιτεχνικά προγράμματα σε μαθητές ηλικίας 2 έως 9 ετών τα οποία είναι

Διαβάστε περισσότερα

2013.20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΗΛΟΥ

2013.20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΗΛΟΥ 2013.20 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α/ Α ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΙΤΛΟΣ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΩΡΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΕΙΣΟ ΔΟΣ 1 10 ΜΑΪΟΥ 2013 ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2 22 ΜΑΪΟΥ 2013 ΕΚΘΕΣΗ ΠΛΑΚΙΩΤΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Π Ο Λ Ι Τ Ι Σ Τ Ι Κ Ο Σ Ο Ρ Γ Α Ν Ι Σ Μ Ο Σ Δ Η Μ Ο Υ Π ΑΤ Ρ Ε Ω Ν Π ΑΤ ΡΑ 1 6 / 1 2 / 1 6 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Με πλήθος δράσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ 1 ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ- ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016 Για δεύτερη χρονιά, διοργανώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

7Ο ΜαθητικόΦεστιβάλXαλανδρίου

7Ο ΜαθητικόΦεστιβάλXαλανδρίου 7Ο ΜαθητικόΦεστιβάλXαλανδρίου 27 Μαΐου - 25 Ιουνίου 2016 ας δώσουμε τον κόσμο στα παιδιά Ν. Χικμέτ Θέατρο Σινεμά Μουσική Χορός Εικαστικά Αθλητισμός ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ esgmhal.blogspot.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Αποδέκτες ~ 670 γονείς ~ 1300 παιδιά

ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Αποδέκτες ~ 670 γονείς ~ 1300 παιδιά ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ» ΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011 ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Αποδέκτες ~ 670 γονείς ~ 1300 παιδιά ΟΜΑ ΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ( ιάρκεια κάθε Οµάδας: 8-10 δίωρες εβδοµαδιαίες συναντήσεις)

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ απερχόμενου Δ.Σ. Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΑ (σε ΕΥΡΩ) 50.575,68 ΕΞΟΔΑ (σε ΕΥΡΩ) 41.532,14 ΥΠΟΛΟΙΠΟ για το νέο Συμβούλιο (σε ΕΥΡΩ) 9.043,54 ΣΥΝΟΛΟ ΕΣΟΔΩΝ σε

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικά προγράμματα

Εκπαιδευτικά προγράμματα Εκπαιδευτικά προγράμματα Η βελτίωση της επικοινωνίας και η προώθηση της δηµιουργικής συνεργασίας Η ενηµέρωση σχολικής ζωής Το σχολικό υλοποιήθηκαν προαιρετικά προγράµµατα: σε θέµατα της Η γνώση θεµάτων

Διαβάστε περισσότερα

Οι δραστηριότητες του σταθμού μας κατά το Σχολικό Έτος 2006-2007

Οι δραστηριότητες του σταθμού μας κατά το Σχολικό Έτος 2006-2007 Οι δραστηριότητες του σταθμού μας κατά το Σχολικό Έτος 2006-2007 ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ 27/09/2006 Επίσκεψη των γονέων των παιδιών του νηπιαγωγείου στο σταθμό.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΑΘΛΗΣΗΣ Η Έπαυλη Τσιροπινά χτίστηκε από τον Αντώνη Τσιροπινά το 1915. Το 2000 περιήλθε στην ιδιοκτησία

Διαβάστε περισσότερα

A/A ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΣ

A/A ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ «Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ» ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2010 A/A ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΔΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΠΟΣ 5 30-Ιουλ-2010 Παρασκευή Λαϊκή και Δηµοτική Βραδιά στον Κάβαλο µε την ορχήστρα

Διαβάστε περισσότερα

Οµάδα Γονέων µε παιδιά στην εφηβεία στο ήµο Ελευθερίου-Κορδελιού.

Οµάδα Γονέων µε παιδιά στην εφηβεία στο ήµο Ελευθερίου-Κορδελιού. ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ» ΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2005 ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ.. Αποδέκτες ~ 400 γονείίς = 800 παιιδιιά ΟΜΑ ΕΣ ΓΟΝΕΩΝ µε θέµατα «Επικοινωνία στην οικογένεια» ή «Γονέας και Έφηβος»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011 Κυριακή 29 Μαΐου Εξόρμηση εθελοντικών καθαρισμών των ακτών της Σίφνου Τόπος Συγκέντρωσης: πλατεία Αρτεμώνα Ώρα: 11:00 Οργάνωση: ΔΗ.Κ.Ε.Σ.

Διαβάστε περισσότερα

1. Σάββατο 1 Ιανουαρίου Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας- εξίωση για τον εορτασµό της Πρωτοχρονιάς.

1. Σάββατο 1 Ιανουαρίου Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας- εξίωση για τον εορτασµό της Πρωτοχρονιάς. ΕΚ ΗΛΩΣΕΙΣ 2011 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 1. Σάββατο 1 Ιανουαρίου Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας- εξίωση για τον εορτασµό της Πρωτοχρονιάς. 2. Κυριακή 2 Ιανουαρίου Κινηµατογραφική και Πολιτιστική Λέσχη Άµφισσας- Προβολή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ. www.kavala.gov.gr τηλ. 2513500204, 2513500205 Φαξ: 2510-620405 email: politismos@dkavalas.

ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ. www.kavala.gov.gr τηλ. 2513500204, 2513500205 Φαξ: 2510-620405 email: politismos@dkavalas. ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ www.kavala.gov.gr τηλ. 2513500204, 2513500205 Φαξ: 2510-620405 email: politismos@dkavalas.gr Όνοµα συλλόγου Βιογραφικό Πχ. έτος ίδρυσης, ιδρυτές ιστορικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ 2013

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ 2013 ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 2132050 018 pentelipress@melissia.gr www.penteli.gov.gr // www.stergiou-kapsalis.gr ANAKOΙΝΩΣΗ: 29/5/2013 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ 2013 O Δήμος Πεντέλης σε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» των δήµων Ιλίου, Πετρούπολης, Καµατερού, Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία µε τον Οργανισµό κατά των Ναρκωτικών,

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» των δήµων Ιλίου, Πετρούπολης, Καµατερού, Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία µε τον Οργανισµό κατά των Ναρκωτικών, ΙΛΙΟΝ,16/09/2009 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» των δήµων Ιλίου, Πετρούπολης, Καµατερού, Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία µε τον Οργανισµό κατά των Ναρκωτικών, ΟΚΑΝΑ, συνεχίζει τις δράσεις στη τοπική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ. Π ρ ό γ ρ α μ μ α εκδηλώσεων ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ Δ Ι Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η.

ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ. Π ρ ό γ ρ α μ μ α εκδηλώσεων ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ Δ Ι Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η. ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ Π ρ ό γ ρ α μ μ α εκδηλώσεων Δ Ι Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η www.saronikoscity.gr Δήμος Σαρωνικού ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ Π. Φώκαια Κουβαράς Ανάβυσσος Σαρωνίδα Καλύβια Δήμος Σαρωνικού,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ!

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ! ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ! Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του 1 ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού του ήμου Αλμωπίας με τίτλο «Χριστούγεννα στην μαγική Αλμωπία»: ΕΥΤΕΡΑ 14 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΡΙΤΗ 15 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Για ένα όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό ξεκίνημα.

Για ένα όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό ξεκίνημα. Για ένα όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό ξεκίνημα. ΠAIΔIKOΣ ΣTAΘMOΣ συννεφούλα Σ' ένα όμορφο καταπράσινο κήπο 2 στρεμμάτων με δένδρα, λουλούδια, παιχνίδια και πολλή αγάπη, δημιουργήσαμε τον χώρο που θέλαμε

Διαβάστε περισσότερα

Μικροί Εξερευνητές. Summer Camp 17-21/6 24-28/6 1-5/7. Για παιδιά 4-6 ετών. από ευτέρα έως Παρασκευή 9.00-15.30

Μικροί Εξερευνητές. Summer Camp 17-21/6 24-28/6 1-5/7. Για παιδιά 4-6 ετών. από ευτέρα έως Παρασκευή 9.00-15.30 Summer Camp Μικροί Εξερευνητές Για παιδιά 4-6 ετών ράσεις και εµπειρίες για µικρά παιδιά µε σκοπό να ανιχνεύσουν αλλά και να βιώσουν πραγµατικές καταστάσεις, ζώντας µοναδικές στιγµές. από ευτέρα έως Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Κ.Α.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Κ.Α. ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ -ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Κ.Α. ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2013 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 2 Δευτέρα Έναρξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΤΣΕΙΟ Ι ΑΚΤΗΡΙΟ

ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΤΣΕΙΟ Ι ΑΚΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΤΣΕΙΟ Ι ΑΚΤΗΡΙΟ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

Διαβάστε περισσότερα

(4 συναντήσεις για την ολοκλήρωση της Οµάδας που ξεκίνησε το προηγούµενο

(4 συναντήσεις για την ολοκλήρωση της Οµάδας που ξεκίνησε το προηγούµενο ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ» ΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2006 ΡΑΣΕΙΙΣ ΓΙΙΑ ΓΟΝΕΙΙΣ.. Αποδέκττεςς ~500 γονείίςς = 1000 παιδιιά ΟΜΑ ΕΣ ΓΟΝΕΩΝ µε παιδιά προσχολικής, παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικά το πρόγραµµα των εκδηλώσεων στις βιβλιοθήκης περιλαµβάνει:

Αναλυτικά το πρόγραµµα των εκδηλώσεων στις βιβλιοθήκης περιλαµβάνει: ήµος Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη Πρόγραµµα εορταστικών εκδηλώσεων Αναλυτικά το πρόγραµµα των εκδηλώσεων στις βιβλιοθήκης περιλαµβάνει: Βιβλιοθήκη Νίκαιας (Αρκαδίου 23) Σάββατο 7/12/2013, ώρα 10:00 13:00 «Στολισµός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Πάτρα. 3/10/2009

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Πάτρα. 3/10/2009 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Πάτρα. 3/10/2009 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ /νση: Παν/πολη-Πάτρα Αρ. Πρωτ. Τ.Κ. : 265.00 ΤΗΛ κ FAX : 2610-993055 Προς : Όλα τα µέλη της Πανεπιστηµιακής Κοινότητας

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2013 Δήμου Ναυπακτίας Δημοτικές Ενότητες: Είσοδος Ελεύθερη Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Χάλκειας Αποδοτίας, Πλατάνου, Πυλήνης Ο Δήμος Ναυπακτίας διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2015 Χαραλαµπία Ζηλάκου Εντεταλµένη ηµοτική Σύµβουλος Βρεφονηπιακών Σταθµών ήµου Πειραιά ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ 1

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2015 Χαραλαµπία Ζηλάκου Εντεταλµένη ηµοτική Σύµβουλος Βρεφονηπιακών Σταθµών ήµου Πειραιά ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ 1 ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2015 Χαραλαµπία Ζηλάκου Εντεταλµένη ηµοτική Σύµβουλος Βρεφονηπιακών Σταθµών ήµου Πειραιά ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ 1 ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ- ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 Σε συνεργασία µε τον Ο.Α.Σ.Π.

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΙΟΥ 2016

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΙΟΥ 2016 Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΙΟΥ 2016 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η. ΤΡΙΤΗ 10-5-16: Πασχαλινή γιορτή ώρα 12.00 π.μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 11-5-16: Εμφάνιση της ομάδας χορωδίας στην Ανθοέκθεση Καλαμαριάς ΠΕΜΠΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οι δραστηριότητες του σταθμού μας κατά το Σχολικό Έτος 2007 2008

Οι δραστηριότητες του σταθμού μας κατά το Σχολικό Έτος 2007 2008 Οι δραστηριότητες του σταθμού μας κατά το Σχολικό Έτος 2007 2008 ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ 19-09-2007 Συγκέντρωση γονέων με την παιδοψυχολόγο του σταθμού. Θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ

Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ Ευαγγελία Σαρρή Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων Koυντουριώτου 98-100 3ος όροφος τηλ.επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα)

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Εργαστήριο Μουσικής Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Χειμερινό εξάμηνο 2010 Διδασκαλίες φοιτητών στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε... Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων.

Ευχαριστούμε... Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων. Ευχαριστού... Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων. Τους γονείς και κηδεμόνες των Εκπαιδευτηρίων για τη στήριξη και τη βοήθειά τους. Το φιλανθρωπικό Σύλλογο «Ελπίδα»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ώρα 20:30 «Ο Καραγκιόζης Πειρατής» ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, ώρα 21:30 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ με θέμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10 ο /10-4-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 294/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10 ο /10-4-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 294/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10 ο /10-4-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 294/2012 ΘΕΜΑ: 27 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Τρικάλων. ΠΡΟΕ ΡΟΣ: ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ο /19-7-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 802/2012. Έγκριση εκδηλώσεων ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ο /19-7-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 802/2012. Έγκριση εκδηλώσεων ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ο /19-7-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 802/2012 ΘΕΜΑ: 6 ο Έγκριση εκδηλώσεων ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αριστοτέλεια 2012. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο

Αριστοτέλεια 2012. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Αριστοτέλεια 2012 «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Περιεχόμενα Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιά του Δήμου 3 Στολισμός του Δέντρου των ευχών 5 Συνάντηση παραδοσιακών

Διαβάστε περισσότερα

Διεξάγονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Σχολείων αμέσως μετά το τέλος των ωρών διδασκαλίας και πραγματοποιούνται τα εξής αθλήματα:

Διεξάγονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Σχολείων αμέσως μετά το τέλος των ωρών διδασκαλίας και πραγματοποιούνται τα εξής αθλήματα: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Προγράμματα κινητικής αγωγής, τα οποία διεξάγονται στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Χολαργού και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 4 και 5 ετών. ΣΧΟΛΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Επιλέγω. Saint-Paul ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΔΡΑΣΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ. σχολικό έτος 2014-15

Επιλέγω. Saint-Paul ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΔΡΑΣΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ. σχολικό έτος 2014-15 Επιλέγω Saint-Paul ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΔΡΑΣΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ Τμήματα Εμπέδωσης σχολικό έτος 2014-15 Η πολύχρονη εκπαιδευτική εμπειρία των εκπαιδευτηρίων Saint-Paul έχει επενδύσει στη διάπλαση μαθητών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2006.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2006. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2006. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2006 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 9.00 μ.μ. τιμή εισιτηρίου"!

Διαβάστε περισσότερα

ΚΒ ΠΑΥΛΕΙΑ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ 2400 έτη από τη γέννηση του Αριστοτέλη

ΚΒ ΠΑΥΛΕΙΑ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ 2400 έτη από τη γέννηση του Αριστοτέλη ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΑΟΥΣΗΣ & ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ ΚΒ ΠΑΥΛΕΙΑ Ιούνιος 2016 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ 2400 έτη από τη γέννηση του Αριστοτέλη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Σάββατο 28 Μαΐου Κυριακή 29 Μαΐου Μέγας Αρχιερατικός

Διαβάστε περισσότερα

3 Εισδοχή Οι Νηπιαγωγοί μας

3 Εισδοχή Οι Νηπιαγωγοί μας Πίνακας 2 Περιεχομένων Το Σχολείο μας 3 Εισδοχή Οι Νηπιαγωγοί μας 4 Σχολικό Έτος και Αργίες Ωράριο 6 Οι καθημερινές μας Οι Δραστηριότητες 7 εργασίες μας 9 Κατ οίκον Εργασία Οι Αξιολόγηση 10 Εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 18/06/15 για τα τμήματα βρεφικό, μεταβρεφικό, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Α. Στις 11 Ιουνίου 2015 (ημέρα Πέμπτη) και ώρα 18.15 θα πραγματοποιηθεί διάλεξη για τους γονείς του νηπιαγωγείου με θέμα: Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό. Ομιλήτρια θα είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΥΙ7ΛΡ-ΑΔΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 ο /4-2-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 104/2013

ΑΔΑ: ΒΕΥΙ7ΛΡ-ΑΔΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 ο /4-2-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 104/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 ο /4-2-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 104/2013 ΘΕΜΑ: 20 ο Τρικάλων. Έγκριση συνδιοργάνωσης πολιτιστικών & αθλητικών εκδηλώσεων

Διαβάστε περισσότερα

Ιανουάριος. Δευτ. Τρ. Τετ. Πέμπ. Παρ. Σάββ. Κυρ.

Ιανουάριος. Δευτ. Τρ. Τετ. Πέμπ. Παρ. Σάββ. Κυρ. Ιανουάριος 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Φεβρουάριος 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Μάρτιος 1 2 3 4 5 6

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙOY 2016 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η.

Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙOY 2016 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η. Κ.Α.Π.Η. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙOY 2016 ΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ.Α.Π.Η. ΤΡΙΤΗ 6/12/16: Πρωινός καφές. Στολισμός Χριστουγεννιάτικου δέντρου- Χριστουγεννιάτικα διηγήματα ΤΕΤΑΡΤΗ 7/12/16: Παρακολούθηση

Διαβάστε περισσότερα

Ο ήµαρχος Θερµαϊκού σας προσκαλεί στον εορτασµό της Επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας, σύµφωνα µε το εορταστικό πρόγραµµα που καθορίζεται ως εξής:

Ο ήµαρχος Θερµαϊκού σας προσκαλεί στον εορτασµό της Επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας, σύµφωνα µε το εορταστικό πρόγραµµα που καθορίζεται ως εξής: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Περαία, 16-3-2015 ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ Αριθµ. Πρωτ.: 1 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣ: Μαζικούς Φορείς του ήµου Θερµαϊκού ΘΕΜΑ: «Εορτασµός της Εθνικής Επετείου της 25 ης

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Προσέχω για να έχω» Δημοτικό Σχολείο Μονεμβάσιας Α τάξη Δασκάλα: Κατερίνα Λάγγη Σχολικό Έτος

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Προσέχω για να έχω» Δημοτικό Σχολείο Μονεμβάσιας Α τάξη Δασκάλα: Κατερίνα Λάγγη Σχολικό Έτος Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Προσέχω για να έχω» Δημοτικό Σχολείο Μονεμβάσιας Α τάξη Δασκάλα: Κατερίνα Λάγγη Σχολικό Έτος 2012-2013 Παιδαγωγική Διαδικασία Α. Θέματα που προσεγγίσαμε Πρόληψη ατυχημάτων και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" Τετάρτη 3/4/2013 18:00-18:10 Χαιρετισμοί 18:10-18:20 26ο Δημ. Σχ. Θεσ/νίκης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β42Χ7ΛΡ-Θ2Β. ΘΕΜΑ: 37 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Τρικάλων. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: Β42Χ7ΛΡ-Θ2Β. ΘΕΜΑ: 37 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Τρικάλων. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27 ο /31-10-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1220/2012 ΘΕΜΑ: 37 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Τρικάλων. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Α ΤΡΙΜΗΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ Στη διάρκεια του Α Τριμήνου η ΣΤ τάξη θα εμβαθύνει στο έργο και την προσωπικότητα του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη Μίκη

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ Ιούλιος 2015

ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ Ιούλιος 2015 ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΡΟ ΟΥ-.Ο.Π.ΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ Ιούλιος 2015 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΓ.ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ-ΠΑΡΑ ΕΙΣΙ Παιδική Θεατρική παράσταση «Το χρυσολούλουδο» Οργάνωση : ΠΟΛ.ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Παραδοσιακά τραγούδια στον κύκλο του χρόνου

Παραδοσιακά τραγούδια στον κύκλο του χρόνου Παραδοσιακά τραγούδια στον κύκλο του χρόνου ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Λαγκαδινού Νεκταρία, Καθηγήτρια Μουσικής Στο πρόγραμμα συμμετείχαν όλοι οι μαθητές της Α τάξης του Δημοτικού Σχολείου Λουτρών Μυτιλήνης.

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2015 Easter Bazaar ΑΛΜΑ Ο Σύλλογος ΑΛΜΑ πραγματοποίησε από 28 έως 29 Μαρτίου 2015 στη Μαρίνα Φλοίσβου Πασχαλινό bazaar με σκοπό την πώληση Πασχαλινών αντικείμενων, καθώς και την ενημέρωση των επισκεπτών

Διαβάστε περισσότερα

16η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση

16η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση 16η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση Στα πλαίσια της 16 ης Διεθνούς Εκπαιδευτικής Έκθεσης, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού συμμετέχει με δικό του περίπτερο με θέμα: «Έτος Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης» Το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2015 Χαραλαµπία Ζηλάκου Εντεταλµένη ηµοτική Σύµβουλος Βρεφονηπιακών Σταθµών ήµου Πειραιά ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ 1

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2015 Χαραλαµπία Ζηλάκου Εντεταλµένη ηµοτική Σύµβουλος Βρεφονηπιακών Σταθµών ήµου Πειραιά ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ 1 ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2015 Χαραλαµπία Ζηλάκου Εντεταλµένη ηµοτική Σύµβουλος Βρεφονηπιακών Σταθµών ήµου Πειραιά ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ 1 ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ- ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015 Σε συνεργασία µε τον Ο.Α.Σ.Π.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 22 ο /24-8-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 845/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 22 ο /24-8-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 845/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 22 ο /24-8-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 845/2012 ΘΕΜΑ: 3 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Τρικάλων. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015 Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας έχουν σκοπό να προσφέρουν ένα χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους για να υποδεχθούμε όλοι μαζί

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια ΜΑΝΕΣΗ

Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια ΜΑΝΕΣΗ Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια ΜΑΝΕΣΗ Δημοτικό- Νηπιαγωγείο Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο - Δημοτικό Γυμνάσιο - Λύκειο Πρασίνου Λόφου 49-51, 14122 Ηράκλειο Αττικής. Τηλ. 2102816222, 2102810630. Fax 2102830780 Internet

Διαβάστε περισσότερα

16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση

16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση 16 η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση Στα πλαίσια της 16 ης Διεθνούς Εκπαιδευτικής Έκθεσης, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού συμμετέχει με δικό του περίπτερο με θέμα: «Έτος Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης»

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου

Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου Σάββατο 10 Ιουλίου έως Κυριακή 25 Ιουλίου Έκθεση αγιογραφίας από 25 Αγιογράφους - μέλη της Πανελλήνιας Εταιρίας Λόγου και Τέχνης (Π.Ε.Λ.Τ.) Στο Παλιό Σχολείο του Κάστρου Ώρες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ. Απολογισµός Πεπραγµένων 2011

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ. Απολογισµός Πεπραγµένων 2011 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Απολογισµός Πεπραγµένων 2011 Αθλητικές Υποδοµές Στις εγκαταστάσεις των αθλητικών κέντρων του ήµου Χανίων: 1. φιλοξενούνται και προπονούνται καθηµερινά από ευτέρα έως Παρασκευή το σύνολο των

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο, 26/4/2013 ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ - ΠΡΟΝΟΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο, 26/4/2013 ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ - ΠΡΟΝΟΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο, 26/4/2013 ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ - ΠΡΟΝΟΙΑΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ταχ. /νση: Αγίου Τίτου 1 Τ.Κ: 71202 Τηλ.: 2813 409111 E-mail : dsyggelaki@heraklion.gr ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο /16-6-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 697/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο /16-6-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 697/2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο /16-6-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 697/2015 ΘΕΜΑ: 79 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων Π.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Το Θέατρο στο Δημοτικό Σχολείο Θεατρική Παράσταση: «Οι μύθοι του Αισώπου»

Το Θέατρο στο Δημοτικό Σχολείο Θεατρική Παράσταση: «Οι μύθοι του Αισώπου» ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Σχολείο : 14 ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης Τίτλος/Θέμα Προγράμματος Το Θέατρο στο Δημοτικό Σχολείο Θεατρική Παράσταση: «Οι μύθοι του Αισώπου» Τάξεις ή Τμήματα συμμετοχής:

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Απ τη Μικρά Ασία στο Αιγαίο 16. 1 o Φιλικό Enduro Δήμου Αριστοτέλη 04. παραδοσιακό τμήμα - συναυλία 17. 2 ο Τουρνουά ποδοσφαίρου 05

Περιεχόμενα. Απ τη Μικρά Ασία στο Αιγαίο 16. 1 o Φιλικό Enduro Δήμου Αριστοτέλη 04. παραδοσιακό τμήμα - συναυλία 17. 2 ο Τουρνουά ποδοσφαίρου 05 Περιεχόμενα 1 o Φιλικό Enduro Δήμου Αριστοτέλη 04 2 ο Τουρνουά ποδοσφαίρου 05 Χορευτικό Αντάμωμα 06 Συναυλία σπουδαστών 07 Συναυλία σπουδαστών Μουσικής Σχολής 08 Συναυλία έναρξης Αριστοτελείων 09 Αναβίωση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ» ΣΤΙΣ 26-27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ» ΣΤΙΣ 26-27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ» ΣΤΙΣ 26-27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 Υπάρχουν άνθρωποι, δημιουργικοί, που λατρεύουν την τέχνη και διαθέτουν πολλά ταλέντα, χωρίς να είναι επαγγελματίες.

Διαβάστε περισσότερα

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΩ ΟΙΝΟΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑ ΟΣ «ΤΟ ΚΡΑΣΟΧΩΡΙ»

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΩ ΟΙΝΟΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑ ΟΣ «ΤΟ ΚΡΑΣΟΧΩΡΙ» ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΩ ΟΙΝΟΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑ ΟΣ «ΤΟ ΚΡΑΣΟΧΩΡΙ» Βιογραφικό του Συλλόγου Ο Λαογραφικός & Πολιτιστικό Σύλλογος Άνω Οινόης «Το Κρασοχώρι» ιδρύθηκε το 1991 και τα µέλη του κατοικούν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 23 ο /12-9-2013 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 980/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 23 ο /12-9-2013 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 980/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 23 ο /12-9-2013 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 980/2013 ΘΕΜΑ 49 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Λάρισας. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΠΑΣΧΑ 2013»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΠΑΣΧΑ 2013» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΠΑΣΧΑ 2013» Ο Δήμος Λαρισαίων και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Επιστημών Λάρισας σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις «ΠΑΣΧΑ 2013» ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 7.30 το απόγευμα

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Το έργο υλοποιείται με δωρεά από το Σύντομη περιγραφή Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015. Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015. Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015 Εορταστικές Εκδηλώσεις Δήμου Χαλανδρίου Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας έχουν σκοπό να προσφέρουν ένα χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους για να υποδεχθούμε όλοι μαζί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2013 ΚΥΡΙΑΚΗ, 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 11.00 π.μ. ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ. Από τον Βασιλιά Άσωτο Διοργάνωση: Δήμος 11.00 π.μ. ΠΕΡΑΝΤΖΑΔΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ. Δρόμοι με κατάληξη στην Κεντρική Πλατεία.

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ»

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ» «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ» Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για το 2015-2016 διοργανώνει δράσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 Τ.Θ.: 534, 715 00 ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΛ.: 2810 763141 FAX: 2810 762701 www.ppkae.gr / e-mail: info@ppkae.gr Αγαπητοί φίλοι, Κρατάτε στα χέρια

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου.

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου. The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2014 - Τεύχος 44 8 Νοεμβρίου Ο Στέλιος Μιχαηλίδης, διακρίνεται με έπαινο στον επαρχιακό ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014

ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΘΟΡΙΚ Α Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣΛΑΥΡΙΟΥ «Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ» αναβιώνει το έθιμο του Κλήδονα και τις φωτιές του Αϊ Γιάννη. Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 - Ώρα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΑΡΚΑΔΩΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΡΚΑΔΩΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΡΚΑΔΩΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 40 Χρόνια Ιστορία Η Ένωση Αρκάδων Αγ. Δημητρίου ιδρύθηκε το 1975 με πρωταρχικό στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Αρκάδων που κατοικούσαν στον Άγιο Δημήτριο. Σιγά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 10-12 Απριλίου 2009, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ ΑΙΘΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & Λ. Τ. ΛΕΧΑΙΟΥ. Μια γιορτή αφιερωμένη στη Φ Υ Σ Ι Κ Η Κ Α Λ Λ Ι Ε Ρ Γ Ε Ι Α

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 10-12 Απριλίου 2009, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ ΑΙΘΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & Λ. Τ. ΛΕΧΑΙΟΥ. Μια γιορτή αφιερωμένη στη Φ Υ Σ Ι Κ Η Κ Α Λ Λ Ι Ε Ρ Γ Ε Ι Α ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «12 Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΣΠΟΡΩΝ» 10-12 Απριλίου 2009, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ ΑΙΘΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & Λ. Τ. ΛΕΧΑΙΟΥ Μια γιορτή αφιερωμένη στη Φ Υ Σ Ι Κ Η Κ Α Λ Λ Ι Ε Ρ Γ Ε Ι Α και τις Π Ο Ι Κ Ι Λ Ι Ε Σ Α Ν Ο

Διαβάστε περισσότερα

Σύλλογος Κυπρίων Ν. Καβάλας Στογιαννίδη 19 65500 Παληό Καβάλας Ιστότοπος http://groups.google.com/group/oakritas

Σύλλογος Κυπρίων Ν. Καβάλας Στογιαννίδη 19 65500 Παληό Καβάλας Ιστότοπος http://groups.google.com/group/oakritas ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ www.kavala.gov.gr τηλ. 2513500204, 2513500205 Φαξ: 2510-620405 email: politismos@dkavalas.gr Όνοµα συλλόγου Βιογραφικό Πχ. έτος ίδρυσης, ιδρυτές ιστορικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

«Συναισθηματική και ψυχοκινητική ανάπτυξη»

«Συναισθηματική και ψυχοκινητική ανάπτυξη» Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Νέας Προποντίδας Σχολικό Έτος 2012-13 «Συναισθηματική και ψυχοκινητική ανάπτυξη» Υπεύθυνος δάσκαλος : Τάκος Αθανάσιος Π.Ε. 070.5 Πορταριά, Ιούνιος 2013 Θεματικός άξονας: μαθαίνω

Διαβάστε περισσότερα