Άννα Ευθυμίου Δικηγόρος - Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Ά Θεσσαλονίκης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Άννα Ευθυμίου Δικηγόρος - Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Ά Θεσσαλονίκης"

Transcript

1 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13/01/2015 ΑΝΝΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ: «ΔΕ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο Συνεδριακό κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς στα Λαδάδικα πραγματοποιήθηκε χτες Δευτέρα 12 Ιανουαρίου η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της υποψήφιας βουλευτού με τη Νέα Δημοκρατία στην Α Θεσσαλονίκης Άννας Ευθυμίου. Με τη δυναμική παρουσία των νεολαίων της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ να δίνει το ρυθμό, η Άννα Ευθυμίου εξήγησε το γιατί κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές της 25 ης Ιανουαρίου και δικαιολόγησε την απόφαση της να δώσει τη μάχη με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. «Συστρατεύομαι με τη Νέα Δημοκρατία, γιατί αποδεικνύεται καθημερινά πως αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη δύναμη ευθύνης στον τόπο αυτό απέναντι σε έναν ΣΥΡΙΖΑ που υποφέρει ακόμη από παιδικές ασθένειες και διακατέχεται από σύνδρομα του παρελθόντος. Ως νέος, μορφωμένος, σκεπτόμενος άνθρωπος, αρνούμαι να παραδώσω το μέλλον μου στις συνιστώσες της διάλυσης, του χάους και της χρεοκοπίας» τόνισε η κ. Ευθυμίου και προσέθεσε: «Η προσωπική μου πορεία μέχρι σήμερα, τα ένσημα που έχω σε κάθε πτυχή της προσωπικής και πολιτικής μου παρουσίας, αποτελούν τα δικά μου διαπιστευτήρια» εξηγώντας πως η ίδια δεν είναι διατεθειμένη να παίξει το ρόλο της Barbie. «Το ξεκαθάρισα και στο κόμμα μου αυτό» τόνισε η ίδια, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα.

2 Παρόντες, στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Στάθης Αβραμίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χάρης Αηδονόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας και Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Βασίλης Γάκης και Γιώργος Ασπασίδης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Νίκος Βαλεργάκης, ο τ. δήμαρχος Χαλκηδόνας Γιάννης Μπίκος, καθώς και πολυάριθμοι εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων. Την Άννα Ευθυμίου προλόγισε με θερμά λόγια ο τ. Υπουργός Χρήστος Κοσκινάς. Το πλήρες κείμενο της ομιλίας έχει ως εξής: «Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή κάθε ανθρώπου που έχουν ιδιαίτερη σημασία. Μια τέτοια στιγμή είναι αυτή, που βρίσκομαι ανάμεσα σας, ανάμεσα σε φίλους και φίλες, με την οικογένεια μου πάντα δίπλα μου, με συναδέλφους δικηγόρους, με τη νέα γενιά, με τα παιδιά της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ, με ανθρώπους που υπηρέτησαν πιστά τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας, ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπώ, σέβομαι και εκτιμώ, ανάμεσα σε ανθρώπους που υπήρξαν δάσκαλοι για μένα. Είναι η ημέρα που ξεκινά και επίσημα ο προεκλογικός μου αγώνας, μια ημέρα που έχω το προνόμιο να μοιράζομαι με όλες και όλους εσάς. Και θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για το γεγονός ότι είστε όλοι απόψε εδώ. Κλήθηκα να λάβω μια δύσκολη απόφαση: Μια γυναίκα εργαζόμενη, μάχιμη δικηγόρος, με ένα μικρό παιδί, χωρίς «βαρύ» επώνυμο, χωρίς πολιτικές «πλάτες», χωρίς χορηγούς, μπορεί να διεκδικήσει την εκλογή της σε μια τόσο δύσκολη εκλογική περιφέρεια όπως είναι η Α Θεσσαλονίκης;

3 Ότι, όμως, έχω πετύχει μέχρι σήμερα στη ζωή μου, το κέρδισα με σκληρό αγώνα, με πίστη, υπομονή και προσήλωση στο στόχο μου. Δε μου έχει χαριστεί τίποτα. Αποφάσισα λοιπόν να μην κρυφτώ, να μην αναζητήσω δικαιολογίες, να πάρω την ευθύνη. Ο Γκάντι δίδαξε πως εμείς πρέπει να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε. Η δική μας γενιά πρέπει να κερδίσει την καλύτερη Ελλάδα που δικαιούμαστε. Η δική μας γενιά θα αφήσει πίσω τη μιζέρια και θα κερδίσει το μέλλον που πραγματικά αξίζουμε. Έκρινα πως θα ήταν λιποταξία από μέρους μου να μην δώσω τον αγώνα για τη γενιά μου, για μια γενιά που δεν θέλει να φεύγει μετανάστης στο εξωτερικό, για μια γενιά που σπούδασε εδώ και θέλει να μείνει εδώ, για μια γενιά που αποζητά αξιοπρέπεια και ελπίδα. Όλα αυτά τα χρόνια προσέφερα στα κοινά τόσο από τα πανεπιστημιακά έδρανα, όσο μέσα από ιδρύματα κοινωνικής ευθύνης, σωματεία, συλλόγους, μέσα από την οργάνωση ΝΕΟΙ και βέβαια μέσα από ένα μεγάλο σχολείο, όπως ήταν για εμένα το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης. Εκεί, από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, πιστεύω πως έδωσα μια σκληρή μάχη για την ανάδειξη και επίλυση των μεγάλων προβλημάτων της πόλης, κατέθεσα συγκεκριμένες προτάσεις για την κατάρτιση προγραμμάτων καταπολέμησης της ανεργίας αλλά και για τη «θωράκιση» των δημοτών μέσα από την εφαρμογή μιας αποτελεσματικής κοινωνικής πολιτικής. Η επιστολή ενός άνεργου νέου μαζί με τις ευχές του για καλή επιτυχία και την προτροπή του να μπω στη φωτιά, λειτούργησε ως καταλύτης για να αποφασίσω να δώσω τη μάχη αυτή μέσα από τα ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

4 Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα εξής, ώστε να είμαι απόλυτα συνεπής απέναντι σας: Γνωρίζω πολύ καλά τι γίνεται γύρω μου. Προέρχομαι από την κοινωνία, βλέπω καθημερινά τη φτώχεια, τη δυστυχία, την απογοήτευση, βλέπω μια Ελλάδα να υποφέρει. Προσωπικά αν θέλετε έχω στην οικογένεια μου συγγενείς άνεργους και άλλους που αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν. Κατάγομαι από την Καρδίτσα και τα Γρεβενά, εκεί η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη. Ξέρετε, όμως, τι μου δίνει δύναμη και κουράγιο; Είμαι απόλυτα βέβαιη πως αφήσαμε πλέον τα πολύ δύσκολα πίσω μας. Με όλα τα λάθη και τις αδυναμίες της, αυτή η κυβέρνηση τόλμησε και είπε αλήθειες στους πολίτες, όρθωσε το ανάστημα της, κράτησε τη χώρα στη ζώνη του ευρώ, ανάκτησε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια στο εξωτερικό. Άλλωστε η Νέα Δημοκρατία, ως το κόμμα των εθνικά δικαιωμένων επιλογών, δίνει εδώ και 40 χρόνια με συνέπεια τον αγώνα για την προκοπή της Πατρίδας. Αυτή είναι η πολύτιμη παρακαταθήκη που μας κληροδότησαν οι επτά Πρόεδροι της Παράταξης μας: Ο αείμνηστος ιδρυτής της ΝΔ, ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Γεώργιος Ράλλης, ο Ευάγγελος Αβέρωφ, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Μιλτιάδης Έβερτ, ο Κώστας Καραμανλής, ο Αντώνης Σαμαράς. Αυτό είναι το κόμμα των πέντε πρωθυπουργών και του ενός Προέδρου της Δημοκρατίας.

5 Σήμερα, εμπιστεύομαι και συστρατεύομαι με τη Νέα Δημοκρατία, γιατί αποδεικνύεται καθημερινά πως αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη δύναμη ευθύνης στον τόπο αυτό απέναντι σε έναν ΣΥΡΙΖΑ που υποφέρει ακόμη από παιδικές ασθένειες και διακατέχεται από σύνδρομα του παρελθόντος. Με συγχωρείτε, αλλά ως νέος, μορφωμένος, σκεπτόμενος άνθρωπος, αρνούμαι να παραδώσω το μέλλον μου στις συνιστώσες της διάλυσης, του χάους και της χρεοκοπίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει στην ιστορία ως το κόμμα που σε αγαστή συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή, του Ανεξάρτητους Έλληνες και τη Δημοκρατική Αριστερά, έσυραν έναν ολόκληρο λαό σε μια εθνική περιπέτεια με ανυπολόγιστες συνέπειες, απλά και μόνο για τη γοητεία της κυβερνητικής καρέκλας. Αυτή, όμως, η εξουσιο-λαγνεία έχει ως άμεση συνέπεια την πολιτική και οικονομική οπισθοδρόμηση της Πατρίδας μας, να γκρεμίσουμε ότι χτίσαμε με τόσες θυσίες Προφανώς οι σημερινές εικόνες των ενόπλων που φρουρούν σούπερ μάρκετ και παντοπωλεία στη Βενεζουέλα αποτελούν πρότυπο για το ΣΥΡΙΖΑ και τους θαυμαστές σοσιαλιστικών παραδείσων που κατέρρευσαν. Η απάντηση μας είναι σαφής και ξεκάθαρη: Δεν θα γίνουμε Βενεζουέλα της Μεσογείου. Ασφαλώς και πρέπει να διορθώσουμε πολλά. Ασφαλώς και έγιναν πολλά και μεγάλα λάθη. Και πρέπει αυτό να το ομολογήσουμε. Φυσικά, ως νέος άνθρωπος, διαφωνώ με κάποιες πολιτικές επιλογές. Και δεν ταυτίζομαι με αυτές. Άλλωστε το έχω δηλώσει δημόσια. Μην ξεχνάτε όμως, πως τα τελευταία δυόμισι χρόνια δεν κυβερνήσαμε μόνοι μας. Η ιδεολογία μας προσέκρουε πάντα στη στείρα άρνηση του ΠΑΣΟΚ.

6 Αναγκαστήκαμε σε έναν επώδυνο -για τη δική μας παράταξη- συμβιβασμό για τη σωτηρία της Πατρίδας. Απαιτούνται ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες λύσεις, μια πιο ορθολογική πολιτική, η αποκατάσταση του κοινωνικού κράτους με ειδική μέριμνα για τις πλέον ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Απαιτούμε επιστροφή στη λογική, την εφαρμογή του αυτονόητου. Εμπιστεύομαι τον Πρόεδρο μας, τον Αντώνη Σαμαρά. Εμπιστεύομαι το τεκμηριωμένο σχέδιο ανάπτυξης που παρουσίασε για την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας μέσα από 54 δις ευρώ που θα έρθουν πρόσθετα στο ΑΕΠ και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας. Δεσμευτήκαμε και θα το κάνουμε: Μειώνουμε τον ΕΝΦΙΑ από φέτος. Μειώνουμε τους φορολογικούς συντελεστές εισοδήματος σε όλη την κλίμακα από 42% σε 33%, όπως μειώνουμε τους φορολογικούς συντελεστές των επιχειρήσεων ώστε να φτάσουν στο 15%. Καταργούμε τα τεκμήρια διαβίωσης και το φόρο που προκύπτει από τέτοια ξεπερασμένα «τεκμήρια». Καταργούμε το «πόθεν έσχες» για την πρώτη κατοικία. Επεκτείνουμε την απαλλαγή ΦΠΑ για επιχειρήσεις με τζίρο μέχρι ευρώ. Διερευνούμε την επέκταση απαλλαγής ΦΠΑ από την πρώτη κατοικία. Παρέχουμε κίνητρα για τον επαναπατρισμό κεφαλαίων από το εξωτερικό. Καμία νέα μείωση σε συντάξεις και εισοδήματα. Δεν θα υπάρξει κανένας αιφνιδιασμός που ανατρέπει τους οικογενειακούς προγραμματισμούς. Ξεκινήσαμε και υλοποιούμε το σύστημα ΑΤΛΑΣ για την άμεση έκδοση και απονομή συντάξεων εντός του Σταδιακή κατάργηση στρεβλώσεων και αδικιών.

7 Εγγυόμαστε πλήρη διαφάνεια για την διαφύλαξη της ανταποδοτικότητας των εισφορών και για την επιβίωση των ταμείων. Αποποινικοποιούμε τη μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Η επόμενη ημέρα προϋποθέτει όμως και νέα πρόσωπα. Ως κοινωνία είναι αλήθεια πως δεν εμπιστευόμαστε εύκολα το καινούργιο. Ίσως τρομάζει. Όμως, το κοινοβουλευτικό δυναμικό της Ελλάδας του αύριο θέλει μια αξιοκρατική ανανέωση, θέλει ένα νέο πολιτικό ήθος, χωρίς συμβιβασμούς, μια μαχητική, δυναμική πολιτική που ανατρέπει κατεστημένες νοοτροπίες, που αποζητά ρήξεις και ανατροπές πλην όμως, δεν κατεδαφίζει μια χώρα. Δεν τζογάρει στις πλάτες της Δεν παίζει με το όνομα της Μακεδονίας. Δεν κλείνει το μάτι στους παράνομους μετανάστες. Δεν θυμάται την Ορθοδοξία μας ένα μήνα πριν τις εκλογές. Δεν έχει κρυφές ατζέντες. Δεν χρησιμοποιεί άλλη γλώσσα εντός και άλλη εκτός των συνόρων. Κάποιων το όνειρο είναι να γίνουμε δημοκρατία της λατινικής Αμερικής. Ζητώ συγνώμη, αλλά θα τους στεναχωρήσουμε Η γενιά μου αξίζει πολλά περισσότερα. Όπως είπε πριν μερικά χρόνια απευθυνόμενος σε μέλη της ΟΝΝΕΔ ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, «τα νιάτα δε συμβιβάζονται με ιδιοτελή συμφέροντα. Δεν υποτάσσονται σε σκοπιμότητες άλλων. Δεν εκχωρούν τα δικαιώματά τους σε κανέναν»! Η προσωπική μου πορεία μέχρι σήμερα, τα ένσημα που έχω σε κάθε πτυχή της προσωπικής και πολιτικής μου παρουσίας, αποτελούν τα δικά μου διαπιστευτήρια. Ξεκαθάρισα κάτι, στο ίδιο μου το κόμμα: Αν αναζητούν πρόσωπα που θα έχουν λόγο, που δε θα διστάζουν να πουν την άποψη τους, είμαι εδώ. Αν αναζητούν «γλάστρες» και «Barbie», ας πάνε αλλού

8 Είμαι μάχιμη δικηγόρος από το 2004, τελείωσα με άριστα τις σπουδές μου, έχω μια πανέμορφη οικογένεια, δεν έχω καμία διάθεση να πρωταγωνιστήσω στα πρωτοσέλιδα κίτρινων φυλλάδων και κουτσομπολίστικων περιοδικών για να κερδίσω μια αμφίβολη δημοσιότητα. Βουλευτής θέλω να εκλεγώ, να εκπροσωπήσω όλες και όλους εσάς, να μεταφέρω τη δική σας φωνή στη Βουλή. Φίλες και φίλοι, Επιτρέψτε μου να χρησιμοποιήσω μια έκφραση για πρώτη φορά αλλά έτσι νιώθω απόψε: Σας αισθάνομαι σαν δικούς μου ανθρώπους: Όλους εσάς, τη γενιά των γονιών μου, τη δική μου και τη γενιά της δυναμικής νεολαίας, με την πρωτοπόρα ΔΑΠ και την ΟΝΝΕΔ! Παίρνω το θάρρος από την εκτίμηση και την αγάπη σας στο πρόσωπο μου, αντλώ δύναμη από την εμπειρία και τη σοφία των μεγαλύτερων και ζητώ να με στηρίξετε, και με την ψήφο σας, και με την ενεργό βοήθεια σας σε αυτή την κρίσιμη για την Πατρίδα εκλογική αναμέτρηση. Θα σας δώσω μία μόνο υπόσχεση: Θα τιμήσω τη ψήφο και την εμπιστοσύνη σας. Με πολλή δουλειά, προτάσεις και δυναμικές διεκδικήσεις. Σας θέλω όλους εδώ, δίπλα μου, στην πρώτη γραμμή.

9 Για να απαντήσουμε στις αυξημένες προκλήσεις της νέας εποχής. Για να προχωρήσουμε μπροστά, παρά τις αντιξοότητες. Γιατί αρνούμαστε το λαϊκισμό, την ανευθυνότητα, το φανατισμό, τις ακρότητες. Γιατί εμείς είμαστε η γενιά των νέων αγώνων. Γιατί το αύριο είμαστε όλοι εμείς. Ξεκινάμε μαζί, για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Ξεκινάμε μαζί για τη νίκη μας! Ξεκινάμε για το μέλλον, ξεκινάμε για να επιστρέψει η ελπίδα, ξεκινάμε για να προσθέσουμε δύναμη στην Ελλάδα μας! Για το γραφείο Τύπου Αφροδίτη Χρυσοχόου

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Επωνυμία εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Επωνυμία εντολέα ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Σκοπός δημοσκόπησης Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος Μέγεθος δείγματος/ γεωγραφική κάλυψη Χρονικό διάστημα συλλογής

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο. Μάιος 2015

Πολιτικό Βαρόμετρο. Μάιος 2015 Πολιτικό Βαρόμετρο Μάιος 2015 ΤO ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΤΗΣ PUBLIC ISSUE Νο144 5-2015 Η τακτική μηνιαία πολιτική έρευνα της Public Issue πραγματοποιείται από το 2004 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΒΒΑΔΑ 22/1/2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΒΒΑΔΑ 22/1/2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΒΒΑΔΑ Λευκάδα 22/1/2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΒΒΑΔΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ Στο Λευκάδα πραγματοποίησαν σήμερα την προεκλογική τους ομιλία οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ την οποία

Διαβάστε περισσότερα

Σήμερα, ακούστηκε η φωνή του Έλληνα, η φωνή της Ελληνίδας.

Σήμερα, ακούστηκε η φωνή του Έλληνα, η φωνή της Ελληνίδας. ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ Σήμερα, ακούστηκε η φωνή του Έλληνα, η φωνή της Ελληνίδας. Φωνή δυνατή. Φωνή

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού στην Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου 30/08/2014

Ομιλία Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού στην Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου 30/08/2014 Ομιλία Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού στην Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου 30/08/2014 Σεβασμιότατε, κύριοι βουλευτές, αγαπητοί συνάδελφοι, φίλες και φίλοι, Με την παρουσία σας απόψε, τιμάτε όλους

Διαβάστε περισσότερα

Η συγγραφέας μίλησε για το νέο της μυθιστόρημα με τίτλο "Πώς υφαίνεται ο χρόνος"

Η συγγραφέας μίλησε για το νέο της μυθιστόρημα με τίτλο Πώς υφαίνεται ο χρόνος Σοφία Δημοπούλου: «Το παρελθόν μάς καθορίζει» Η συγγραφέας μίλησε για το νέο της μυθιστόρημα με τίτλο "Πώς υφαίνεται ο χρόνος" Συνέντευξη στη Λεμονιά Βασβάνη Το "Πώς υφαίνεται ο χρόνος" απασχολεί τη Σοφία

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣ. ΜΑΓΓΙΝΑΣ: Αναποτελεσματικές ενέργειες έγιναν αλλά η 19μηνη πορεία είναι ικανοποιητική

ΒΑΣ. ΜΑΓΓΙΝΑΣ: Αναποτελεσματικές ενέργειες έγιναν αλλά η 19μηνη πορεία είναι ικανοποιητική ΒΑΣ. ΜΑΓΓΙΝΑΣ: Αναποτελεσματικές ενέργειες έγιναν αλλά η 19μηνη πορεία είναι ικανοποιητική Υπάρχουν τριβές αλλά από ζήλο... Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΙΟΥΣΗ «Είμαι ικανοποιημένος από τη δεκαεννιάμηνη πορεία της κυβέρνησης.

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας. Ιανουάριος 2014

Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας. Ιανουάριος 2014 Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας Ιανουάριος 2014 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ: ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ: ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: ΠΕΡΙΟΧΗ: ΔΕΙΓΜΑ: ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ: ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ: ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη του Τηλέμαχου Χυτήρη στην εφημερίδα «Θεσσαλονίκη»

Συνέντευξη του Τηλέμαχου Χυτήρη στην εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» Συνέντευξη στην εφημερίδα "Θεσσαλονίκη" Συνέντευξη του Τηλέμαχου Χυτήρη στην εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» 1. ΕΡΩΤΗΣΗ Μετά και τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ αμφισβητούν ανοιχτά τις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ 06-03-2010 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ 06-03-2010 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ 06-03-2010 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΝΝΕΔΙΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ, Όλοι όσοι βρισκόμαστε σήμερα εδώ, νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι για την παράταξή μας. Και αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 14 «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA GREEK PUBLIC OPINION ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» ΤΟΥ MEGA 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 14 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ταυτότητα

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική Τηλεφωνική Έρευνα για τη. Μάϊος η έρευνα

Πανελλαδική Τηλεφωνική Έρευνα για τη. Μάϊος η έρευνα Πανελλαδική Τηλεφωνική Έρευνα για τη Μάϊος 2012 2 η έρευνα 1 Πρόθεση ψήφου 2 Πρόθεση ψήφου Εκλογών Ας υποθέσουμε ότι είχαμε Βουλευτικές Εκλογές την επόμενη Κυριακή. Πείτε μου παρακαλώ ποιο κόμμα θεωρείτε

Διαβάστε περισσότερα

Φίλες και φίλοι, Συνδημότες και συνδημότισσες, Αγαπητοί μου συνεργάτες, Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για αυτή την μεγάλη και εντυπωσιακή

Φίλες και φίλοι, Συνδημότες και συνδημότισσες, Αγαπητοί μου συνεργάτες, Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για αυτή την μεγάλη και εντυπωσιακή Φίλες και φίλοι, Συνδημότες και συνδημότισσες, Αγαπητοί μου συνεργάτες, Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για αυτή την μεγάλη και εντυπωσιακή σας παρουσία. Η παρουσία σας σήμερα εδώ αποδεικνύει ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (ΛΙΣΑΒΟΝΑ, 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013)

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (ΛΙΣΑΒΟΝΑ, 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013) ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (ΛΙΣΑΒΟΝΑ, 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013) (Ανεπίσημη μετάφραση) Πίστευα και πιστεύω, ότι υπάρχει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. για την κρίση στην Κύπρο & το πολιτικό κλίμα στην Ελλάδα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. για την κρίση στην Κύπρο & το πολιτικό κλίμα στην Ελλάδα ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ για την κρίση στην Κύπρο & το πολιτικό κλίμα στην Ελλάδα Επωνυμία Εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Επωνυμία όνομα Εντολέα Σκοπός δημοσκόπησης Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος

Διαβάστε περισσότερα

Στη Β Αθήνας. Νίκος Δένδιας. Μπορεί! Υποψήφιος Βουλευτής Β Αθήνας

Στη Β Αθήνας. Νίκος Δένδιας. Μπορεί! Υποψήφιος Βουλευτής Β Αθήνας Στη Β Αθήνας Νίκος Δένδιας Μπορεί! Υποψήφιος Βουλευτής Β Αθήνας Στη Β Αθήνας Νίκος Δένδιας Μπορεί! 11 βασικές θέσεις του Νίκου Δένδια, για τους πολίτες της Β Αθήνας Έχουμε ένα μεγάλο πατριωτικό καθήκον

Διαβάστε περισσότερα

Σας παρουσιάζουμε μερικούς εξ αυτών αντιπροσωπευτικά από κάθε κόμμα. Κώστας Παταβούκας Υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Τρικάλων με το ΠΑ.ΣΟ.

Σας παρουσιάζουμε μερικούς εξ αυτών αντιπροσωπευτικά από κάθε κόμμα. Κώστας Παταβούκας Υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Τρικάλων με το ΠΑ.ΣΟ. Σας παρουσιάζουμε μερικούς εξ αυτών αντιπροσωπευτικά από κάθε κόμμα. Κώστας Παταβούκας Υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Τρικάλων με το ΠΑ.ΣΟ.Κ Η επόμενη ημέρα των εκλογών είναι το σημαντικότερο για τον Κώστα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΥΛΙΟΣ 2019 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

ΙΟΥΛΙΟΣ 2019 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΙΟΥΛΙΟΣ 2019 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ για τις εθνικές εκλογές και την προέλευση της ψήφου ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ Επωνυμία εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. Αρ. Μητρ.: 5 Είδος έρευνας Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ άτομα στις 13 περιφέρειες της χώρας Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ άτομα στις 13 περιφέρειες της χώρας Οκτωβρίου 2014 Ταυτότητα Έρευνας Επωνυμία εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Επωνυμία εντολέα Σκοπός δημοσκόπησης Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος Μέγεθος δείγματος/ γεωγραφική κάλυψη Χρονικό διάστημα συλλογής

Διαβάστε περισσότερα

Μηνιαίο Βαρόμετρο. Φεβρουάριος 2013

Μηνιαίο Βαρόμετρο. Φεβρουάριος 2013 Μηνιαίο Βαρόμετρο Φεβρουάριος 0 Η ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα «Ελευθεροτυπία». Τύπος Έρευνας: Τηλεφωνική Έρευνα για τα Θέματα της Επικαιρότητας. Περιοχή Έρευνας: Πανελλαδική. Μέθοδος Δειγματοληψίας:

Διαβάστε περισσότερα

Νίκος Τσιαμούλος. Ανακοίνωση Υποψηφιότητας. Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα

Νίκος Τσιαμούλος. Ανακοίνωση Υποψηφιότητας. Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα Νίκος Τσιαμούλος Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα Αγαπητοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ, Κυρίες και Κύριοι, Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη σημερινή σας παρουσία και την

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας. Σεπτέμβριος 2014

Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας. Σεπτέμβριος 2014 Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας Σεπτέμβριος 2014 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ: ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: ΠΕΡΙΟΧΗ: ΔΕΙΓΜΑ: ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ: ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ: ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση σε : Δημογραφικά Χαρακτηριστικά Ψηφοφόρους Κομμάτων Διαχρονικά Στοιχεία Μόνο για τους Συνδρομητές στης έρευνας

Ανάλυση σε : Δημογραφικά Χαρακτηριστικά Ψηφοφόρους Κομμάτων Διαχρονικά Στοιχεία Μόνο για τους Συνδρομητές στης έρευνας Ανάλυση σε : Δημογραφικά Χαρακτηριστικά Ψηφοφόρους Κομμάτων Διαχρονικά Στοιχεία Μόνο για τους Συνδρομητές στης έρευνας ΕΙΚΟΝΑ ΔΡΩΝΤΩΝ: Δείκτες Αξιολόγησης Kομμάτων I. Εικόνα Κομμάτων ΙΙ. Ικανότητα Διακυβέρνησης

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ημερομηνία: Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ημερομηνία: Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερομηνία: Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012 Θέμα: Ομιλία Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της

Διαβάστε περισσότερα

Μια νέα σελίδα της συνέπειας, της διαφάνειας, της αισιοδοξίας, του αποτελέσματος, του ήθους, της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης και του χαμόγελου.

Μια νέα σελίδα της συνέπειας, της διαφάνειας, της αισιοδοξίας, του αποτελέσματος, του ήθους, της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης και του χαμόγελου. Φίλες και φίλοι, Συμπολίτισσες και συμπολίτες, Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την παρουσία σας εδώ απόψε στην τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής. Η παρουσία σας μας τιμά ιδιαίτερα και σηματοδοτεί

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα αποτύπωσης των απόψεων των πολιτών για προτεινόμενες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις Ιανουαρίου 2017

Έρευνα αποτύπωσης των απόψεων των πολιτών για προτεινόμενες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις Ιανουαρίου 2017 Έρευνα αποτύπωσης των απόψεων των πολιτών για προτεινόμενες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις 7-1 Ιανουαρίου 217 Ταυτότητα της έρευνας Φορέας Διεξαγωγής Μονάδα Ερευνών Κοινής Γνώμης & Αγοράς Ερευνητικού Πανεπιστημιακού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΒΗΜΑ. Επωνυμία Εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5. Επωνυμία όνομα Εντολέα

ΤΟ ΒΗΜΑ. Επωνυμία Εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5. Επωνυμία όνομα Εντολέα Επωνυμία Εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Επωνυμία όνομα Εντολέα Σκοπός δημοσκόπησης Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος Μέγεθος δείγματος/ γεωγραφική κάλυψη ΤΟ ΒΗΜΑ Έρευνα κοινής γνώμης σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

θέσεις εργασίας και μείωση φορολογίας. Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Τρίτη, 20 Μάιος :25

θέσεις εργασίας και μείωση φορολογίας. Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Τρίτη, 20 Μάιος :25 Το αναπτυξιακό πλάνο, που θα οδηγήσει την Ελλάδα στο επίπεδο ευημερίας στο οποίο βρισκόταν στην προ κρίσης εποχή παρουσίασε ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στους τομείς της οικονομίας που

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα ανίχνευσης πολιτικών στάσεων και προτιμήσεων για πρόσωπα στην εκλογική περιφέρεια Α Θεσσαλονίκης 5-7 Σεπτεμβρίου 2018

Έρευνα ανίχνευσης πολιτικών στάσεων και προτιμήσεων για πρόσωπα στην εκλογική περιφέρεια Α Θεσσαλονίκης 5-7 Σεπτεμβρίου 2018 Έρευνα ανίχνευσης πολιτικών στάσεων και προτιμήσεων για πρόσωπα στην εκλογική περιφέρεια Α Θεσσαλονίκης 5-7 Σεπτεμβρίου 2018 Παλαιολόγου Μπενιζέλου 7 Αθήνα 10556 η ταυτότητα της έρευνας ProRata A.E. Εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. Χανιά, Απρίλιος 2014

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. Χανιά, Απρίλιος 2014 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Χανιά, Απρίλιος 2014 Τον Αύγουστο του 2010, ενεργοί πολίτες των Χανίων προχωρήσαμε στη δημιουργία της ανεξάρτητης δημοτικής μας κίνησης με επικεφαλής τον Τάσο Βάμβουκα. Με διαφορετικές αφετηρίες,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 14 «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA GREEK PUBLIC OPINION ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» ΤΟΥ MEGA 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 14 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ταυτότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. για τις πολιτικές εξελίξεις ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. για τις πολιτικές εξελίξεις ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ για τις πολιτικές εξελίξεις ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016 Επωνυμία εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Επωνυμία εντολέα Σκοπός δημοσκόπησης Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος Μέγεθος δείγματος/

Διαβάστε περισσότερα

- Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την στρατηγική που ακολουθεί η κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους μας;

- Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την στρατηγική που ακολουθεί η κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους μας; Η πανελλαδική έρευνα της GPO για την εκπομπή του MEGA "Ανατροπή" διενεργήθηκε στο διάστημα 12,13 και 15 Ιουνίου, σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.000 ατόμων. Αναλυτικά τα ευρήματα της δημοσκόπησης: - Για το

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Συγκυρία και Διακυβέρνηση

Πολιτική Συγκυρία και Διακυβέρνηση Πολιτική Συγκυρία και Διακυβέρνηση VPRC Γενική Πολιτική Συγκυρία VPRC Δ.2 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Με την εικόνα που έχετε σήμερα για τη χώρα σε γενικές γραμμές πιστεύετε ότι τα πράγματα πηγαίνουν σε σωστή,

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο 112

Πολιτικό Βαρόμετρο 112 Πολιτικό Βαρόμετρο 112 Σεπτέμβριος 2012 ΣΚΑΪ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Δ.1 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Σε γενικές γραμμές πιστεύετε ότι τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουν σε σωστή, ή σε λάθος κατεύθυνση; Πριν & μετά τις εκλογές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. για τις πολιτικές εξελίξεις

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. για τις πολιτικές εξελίξεις ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ για τις πολιτικές εξελίξεις Επωνυμία Εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Επωνυμία όνομα Εντολέα ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Σκοπός δημοσκόπησης Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος Μέγεθος

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο. Μηνιαίοι Δείκτες ΣΚΑΪ -ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Ιανουάριος

Πολιτικό Βαρόμετρο. Μηνιαίοι Δείκτες ΣΚΑΪ -ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Ιανουάριος Πολιτικό Βαρόμετρο Μηνιαίοι Δείκτες ΣΚΑΪ -ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Ιανουάριος 2010 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ: ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ: ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: ΠΕΡΙΟΧΗ: ΔΕΙΓΜΑ: ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Τολμήσαμε να βρούμε λύσεις. Αγωνιστήκαμε για μια σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας με τους πολίτες.

Τολμήσαμε να βρούμε λύσεις. Αγωνιστήκαμε για μια σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας με τους πολίτες. Φίλες και φίλοι, Πρέπει να μιλάμε ξεκάθαρα. Τα τελευταία χρόνια η Νέα Δημοκρατία έκανε μια δύσκολη και μεγάλη προσπάθεια. Δεν κρύψαμε τα προβλήματα. Τολμήσαμε να βρούμε λύσεις. Αγωνιστήκαμε για μια σχέση

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική Τηλεφωνική Έρευνα για τη. Mάρτιος 2012

Πανελλαδική Τηλεφωνική Έρευνα για τη. Mάρτιος 2012 Πανελλαδική Τηλεφωνική Έρευνα για τη Mάρτιος 2012 1 Πρόθεση ψήφου 2 Πρόθεση ψήφου Εκλογών Ας υποθέσουμε ότι είχαμε Βουλευτικές Εκλογές την Επόμενη Κυριακή. Από τα παρακάτω κόμματα σας παρακαλώ κυκλώστε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Επωνυμία εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Επωνυμία εντολέα ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Σκοπός δημοσκόπησης Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος Μέγεθος δείγματος/ γεωγραφική κάλυψη Χρονικό διάστημα συλλογής

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατή φωνή ξεκάθαρες θέσεις Νίκος Τορναρίτης

Δυνατή φωνή ξεκάθαρες θέσεις Νίκος Τορναρίτης Δυνατή φωνή ξεκάθαρες θέσεις Νίκος Τορναρίτης Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Ο Νίκος Τορναρίτης είναι η δυνατή φωνή που χρειάζεται η Κύπρος στην Ευρώπη. Μια σταθερή φωνή με ξεκάθαρες

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Συγκυρία και Διακυβέρνηση. Mάρτιος 2013

Πολιτική Συγκυρία και Διακυβέρνηση. Mάρτιος 2013 Πολιτική Συγκυρία και Διακυβέρνηση Mάρτιος 2013 Γενική Πολιτική Συγκυρία VPRC Δ.2 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Με την εικόνα που έχετε σήμερα για τη χώρα σε γενικές γραμμές πιστεύετε ότι τα πράγματα πηγαίνουν

Διαβάστε περισσότερα

Πρόθεση Ψήφου. Βουλευτικές Εκλογές

Πρόθεση Ψήφου. Βουλευτικές Εκλογές Πρόθεση Ψήφου Βουλευτικές Εκλογές 1 Πρόθεση ψήφου σε Βουλευτικές Εκλογές Ας υποθέσουμε ότι είχαμε Βουλευτικές Εκλογές την επόμενη Κυριακή. Πείτε μου παρακαλώ ποιο κόμμα θεωρείτε πιο πιθανό να ψηφίζατε;

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσκόπηση της Metron Analysis για τα Παραπολιτικά

Δημοσκόπηση της Metron Analysis για τα Παραπολιτικά Αρχή φόρμας Τέλος φόρμας Δημοσκόπηση της Metron Analysis για τα Παραπολιτικά Του Στράτου Φαναρά, Προέδρου και διευθύνοντος Συμβούλου της Metron Analysis Σχεδόν δύο μήνες μετά τις εκλογές και την ανάδειξη

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας. Οκτώβριος 2014

Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας. Οκτώβριος 2014 Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας Οκτώβριος 2014 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ: ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ: ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: ΠΕΡΙΟΧΗ: ΔΕΙΓΜΑ: ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ: ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ: ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. για τις πολιτικές εξελίξεις

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. για τις πολιτικές εξελίξεις ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ για τις πολιτικές εξελίξεις 2012.07.12 Επωνυμία Εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Επωνυμία όνομα Εντολέα ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Σκοπός δημοσκόπησης Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Συγκυρία και Διακυβέρνηση. Οκτώβριος 2012

Πολιτική Συγκυρία και Διακυβέρνηση. Οκτώβριος 2012 Πολιτική Συγκυρία και Διακυβέρνηση Γενική Πολιτική Συγκυρία VPRC Δ.2 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Με την εικόνα που έχετε σήμερα για τη χώρα σε γενικές γραμμές πιστεύετε ότι τα πράγματα πηγαίνουν σε σωστή, ή σε

Διαβάστε περισσότερα

Πρόθεση ψήφου Πανελλαδική Τηλεφωνική Έρευνα για τη Real News Συλλογή στοιχείων: Σεπτεμβρίου 2012

Πρόθεση ψήφου Πανελλαδική Τηλεφωνική Έρευνα για τη Real News Συλλογή στοιχείων: Σεπτεμβρίου 2012 Πρόθεση ψήφου 1 Πρόθεση ψήφου Εκλογών Ας υποθέσουμε ότι είχαμε Βουλευτικές Εκλογές την Επόμενη Κυριακή. Από τα παρακάτω κόμματα σας παρακαλώ κυκλώστε τον αριθμό που ανταποκρίνεται στο κόμμα που θεωρείτε

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο 116

Πολιτικό Βαρόμετρο 116 Πολιτικό Βαρόμετρο 116 Ιανουάριος 2013 ΣΚΑΪ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Δ.1 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Σε γενικές γραμμές πιστεύετε ότι τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουνσε σωστή,ή σε λάθος κατεύθυνση; Σε λάθος 68% Ούτε σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας. Ιανουάριος 2015

Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας. Ιανουάριος 2015 Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας Ιανουάριος 2015 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ: ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ: ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: ΠΕΡΙΟΧΗ: ΔΕΙΓΜΑ: ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ: ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ: ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο 118

Πολιτικό Βαρόμετρο 118 Πολιτικό Βαρόμετρο 118 Μάρτιος 2013 ΣΚΑΪ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Δ.1 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Σε γενικές γραμμές πιστεύετε ότι τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουν σε σωστή, ή σε λάθος κατεύθυνση; Σε λάθος 74% 73% Ούτε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. για τις πολιτικές εξελίξεις

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. για τις πολιτικές εξελίξεις ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ για τις πολιτικές εξελίξεις Επωνυμία Εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Επωνυμία όνομα Εντολέα ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Σκοπός δημοσκόπησης Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος Μέγεθος

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας. Φεβρουάριος 2014

Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας. Φεβρουάριος 2014 Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας Φεβρουάριος 2014 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ: ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ: ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: ΠΕΡΙΟΧΗ: ΔΕΙΓΜΑ: ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ: ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Το παιδί μου κι εγώ: Πώς να κερδίσω το «παιχνίδι» του σχολείου

Το παιδί μου κι εγώ: Πώς να κερδίσω το «παιχνίδι» του σχολείου Το παιδί μου κι εγώ: Πώς να κερδίσω το «παιχνίδι» του σχολείου Προσαρμογή κειμένου ενημερωτικό φυλλάδιο των εκδόσεων «Ελληνικά Γράμματα»: Γιώργος Ραφαηλίδης υπεύθυνος στο ΓραΣΕΠ Αιγινίου 1 Σύγχρονη µορφή

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο 114

Πολιτικό Βαρόμετρο 114 Πολιτικό Βαρόμετρο 114 Νοέμβριος 2012 ΣΚΑΪ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Δ.1ΗΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ Σχετικά με τα νέα μέτρα που σχεδιάζει να πάρει η

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας

Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας Βουλευτικές Εκλογές 21-2 Τα κριτήρια της ψήφου 2 ο κύμα: 1-1/1/21 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ: ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ: ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: ΠΕΡΙΟΧΗ: ΔΕΙΓΜΑ: ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Κοινής Γνώμης για την Πολιτική Επικαιρότητα. Ιανουάριος 2013

Έρευνα Κοινής Γνώμης για την Πολιτική Επικαιρότητα. Ιανουάριος 2013 Έρευνα Κοινής Γνώμης για την Πολιτική Επικαιρότητα Ιανουάριος 03 Η ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα «Επενδυτής». Τύπος Έρευνας: Πανελλαδική Τηλεφωνική Έρευνα για τα Θέματα της Επικαιρότητας. Περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

Μια Καραμανλή στη γαλλική Βουλή

Μια Καραμανλή στη γαλλική Βουλή Το ΒΗΜΑ, 24/06/2007, Σελ.: A42 Μια Καραμανλή στη γαλλική Βουλή Η νεοεκλεγείσα βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Γαλλίας Μαριέττα Καραμανλή μιλάει για το όνομά της, την ελληνική κυβέρνηση, το ΠαΣοΚ,

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

Έρευνα για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας Έρευνα για τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας Δεκέμβριος 2 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο σύνολο της επικράτειας. Το δείγμα ανήλθε σε 927 άτομα, άνδρες και γυναίκες, 18 ετών και άνω, που

Διαβάστε περισσότερα

Κυριε Γενικέ Πρόξενε. Αγαπητες φιλες και φιλοι

Κυριε Γενικέ Πρόξενε. Αγαπητες φιλες και φιλοι Κυριε Γενικέ Πρόξενε Αγαπητες φιλες και φιλοι Όταν πριν από πολλα χρονια, περιπου στην ηλικια των 7 χρονων, ο πατερας μου Ζαχαριας Δουλαμης αποφασισε να μας στειλει, εμενα και την αδερφη μου, να μαθουμε

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2013 ΝΟΕΣ ΔΟΕΣ ΤΟΕΣ ΝΟΕΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥ. Γραφείο Προέδρου Γραφείο Γενικού Δ/ντή. Συντρόφισσες, σύντροφοι

Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2013 ΝΟΕΣ ΔΟΕΣ ΤΟΕΣ ΝΟΕΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥ. Γραφείο Προέδρου Γραφείο Γενικού Δ/ντή. Συντρόφισσες, σύντροφοι Συντονιστής Οργανωτικής Γραμματείας ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ιπποκράτους 22 & Ναυαρίνου, 106 80 Αθήνα Τηλ.: 210 3665301-03 - Fax: 210 3665089 www.pasok.gr - e-mail: syntonistis@pasok.gr Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2013 ΠΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση, χαιρετίζω την συνάντηση αυτή που γίνεται ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τη χώρα μου.

Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση, χαιρετίζω την συνάντηση αυτή που γίνεται ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τη χώρα μου. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΟΡΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ (Βρυξέλλες 4/12/2013) Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση, χαιρετίζω την συνάντηση αυτή που γίνεται ενόψει της ανάληψης της

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας. Μάιος 2014

Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας. Μάιος 2014 Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας Μάιος 2014 1.ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑ Δ.2 ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ Μετεκλογική περίοδος 2012-2014 Από τη ζωή που ζείτε σήμερα, πόσο ικανοποιημένος/η

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας. Νοέμβριος 2014

Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας. Νοέμβριος 2014 Έρευνα Πολιτικής Συγκυρίας Νοέμβριος 2014 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ: ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ: ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ: ΠΕΡΙΟΧΗ: ΔΕΙΓΜΑ: ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ: ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ: ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA ΜΑΙΟΣ 214 «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA GREEK PUBLIC OPINION ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» ΤΟΥ MEGA 12 ΜΑΙΟΥ 214 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ταυτότητα της

Διαβάστε περισσότερα

Κρήτη Εθνικές Εκλογές 25 Ιανουαρίου 2015

Κρήτη Εθνικές Εκλογές 25 Ιανουαρίου 2015 Κρήτη Εθνικές Εκλογές 25 Ιανουαρίου 2015 Εισαγωγή Ταυτότητα έρευνας Μεθοδολογία Ποσοτικής Έρευνας Τηλεφωνικές Συνεντεύξεων με τη μέθοδο Computer Aided Telephone Interviews (C.A.T.I.) βάσει δομημένου ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

Ταυτότητα της έρευνας

Ταυτότητα της έρευνας Ιούνιος 2017 Ταυτότητα της έρευνας 2017 Τύπος έρευνας Περιοχή έρευνας Μέθοδος δειγματοληψίας Ποσοτική τηλεφωνική έρευνα με τη χρήση δομημένου ερωτηματολογίου και την υποστήριξη Η/Υ Περιφέρειες Κεντρικής

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα διερεύνησης πολιτικών τάσεων. Σεπτέμβριος 2014

Έρευνα διερεύνησης πολιτικών τάσεων. Σεπτέμβριος 2014 Έρευνα διερεύνησης πολιτικών τάσεων Σεπτέμβριος 2014 Ταυτότητα της έρευνας Φορέας Διεξαγωγής Φορέας Ανάθεσης Τύπος και Μέθοδος Πληθυσµός Κάλυψη Μονάδα Ερευνών Κοινής Γνώμης & Αγοράς Ερευνητικού Πανεπιστημιακού

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη τού Βασίλη Μαγγίνα Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Ν.Δ. στη «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ»

Συνέντευξη τού Βασίλη Μαγγίνα Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Ν.Δ. στη «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» Συνέντευξη τού Βασίλη Μαγγίνα Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Ν.Δ. στη «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» 1.Ερώτηση: Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της κυβερνητικής πλευράς. Εύκολος κοινοβουλευτικός ρόλος; Απάντηση: Ρόλος εξαιρετικά

Διαβάστε περισσότερα

Κωστής Χατζηδάκης. Δίνει μάχες, κάνει έργο Β ΑΘΗΝΩΝ

Κωστής Χατζηδάκης. Δίνει μάχες, κάνει έργο Β ΑΘΗΝΩΝ Δίνει μάχες, κάνει έργο Β ΑΘΗΝΩΝ Να κερδίσουμε τη μάχη! Βρισκόμαστε στο παρά πέντε της δικαίωσης των θυσιών των Ελλήνων, αλλά ταυτόχρονα και στο παρά πέντε μιας μεγάλης περιπέτειας. Με σκληρές προσπάθειες

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλαδική έρευνα για τα θέματα της επικαιρότητας. Σεπτέμβριος 2012

Πανελλαδική έρευνα για τα θέματα της επικαιρότητας. Σεπτέμβριος 2012 Πανελλαδική έρευνα για τα θέματα της επικαιρότητας Σεπτέμβριος 0 Η ταυτότητα της έρευνας Ανάθεση: Εφημερίδα «Επενδυτής». Τύπος Έρευνας: Τηλεφωνική Έρευνα για τα Θέματα της Επικαιρότητας. Περιοχή Έρευνας:

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Αγαπητοί γονείς, Καθώς το νηπιαγωγείο μας έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες του στα μικρά μας παιδάκια αλλά και σε εσάς, βρισκόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Νικήτας Κακλαμάνης): Φθάνουμε στον. «προτελευταίο» Ειδικό Αγορητή γιατί δεν είναι έτσι ο όρος- για τη σημερινή

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Νικήτας Κακλαμάνης): Φθάνουμε στον. «προτελευταίο» Ειδικό Αγορητή γιατί δεν είναι έτσι ο όρος- για τη σημερινή ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Νικήτας Κακλαμάνης): Φθάνουμε στον «προτελευταίο» Ειδικό Αγορητή γιατί δεν είναι έτσι ο όρος- για τη σημερινή συνεδρίαση, τον κ. Δημήτρη Καμμένο, τον οποίο καλώ στο Βήμα. Να ετοιμάζεται ο κ.

Διαβάστε περισσότερα

Κρήτη. Αντιλήψεις και τάσεις των Κρητικών μετά τις πρόσφατες Ευρωεκλογές

Κρήτη. Αντιλήψεις και τάσεις των Κρητικών μετά τις πρόσφατες Ευρωεκλογές Κρήτη Αντιλήψεις και τάσεις των Κρητικών μετά τις πρόσφατες Ευρωεκλογές Εισαγωγή Ταυτότητα έρευνας Μεθοδολογία Ποσοτικής Έρευνας Τηλεφωνικές Συνεντεύξεων με τη μέθοδο Computer Aided Telephone Interviews

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Συγκυρία & Διακυβέρνηση

Πολιτική Συγκυρία & Διακυβέρνηση Πολιτική Συγκυρία & Διακυβέρνηση Μάιος Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ 1/2 Σκοπός της έρευνας: Τύπος & Μέθοδος: Πληθυσμός: Περιοχή: Μέθοδος Δειγματοληψίας: Η διερεύνηση των απόψεων της κοινής γνώμης σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

παιδεία, μέσα του ξυπνάει η δύναμη και η θέληση να αναπτυχθεί και να γίνει το

παιδεία, μέσα του ξυπνάει η δύναμη και η θέληση να αναπτυχθεί και να γίνει το ΑΣΗΜΙΝΑ ΣΚΟΝΔΡΑ Κύριε Υπουργέ, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, αν ο άνθρωπος λάβει την ορθή παιδεία, μέσα του ξυπνάει η δύναμη και η θέληση να αναπτυχθεί και να γίνει το θεϊκότερο και ημερότερο ζώο. Αν δεν

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Φίλες και φίλοι συνάδελφοι, Οι εκλογές στους ιατρικούς συλλόγους στις 21 & 22 Οκτωβρίου πραγματοποιούνται σε πολύ ιδιαίτερες συνθήκες για τον κλάδο μας. Άστοχες πολιτικές προσθέτουν

Διαβάστε περισσότερα

1. Η χώρα οδηγείται στις κάλπες για τρίτη φορά μέσα σε οκτώ μήνες.

1. Η χώρα οδηγείται στις κάλπες για τρίτη φορά μέσα σε οκτώ μήνες. Αθήνα, 3 Σεπτεμβρίου 2015 Προς τα Μέλη και τους Φίλους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Αγαπητές Φίλες, αγαπητοί Φίλοι, Συντρόφισσες και σύντροφοι, 1. Η χώρα οδηγείται στις κάλπες για τρίτη φορά μέσα σε οκτώ μήνες. Η ευθύνη

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη στη «Χώρα της Κυριακής» Συνέντευξη Τηλέμαχου Χυτήρη στη «Χώρα της Κυριακής»

Συνέντευξη στη «Χώρα της Κυριακής» Συνέντευξη Τηλέμαχου Χυτήρη στη «Χώρα της Κυριακής» Συνέντευξη στη «Χώρα της Κυριακής» Συνέντευξη Τηλέμαχου Χυτήρη στη «Χώρα της Κυριακής» Σε παρεξήγηση οφείλεται η όποια συζήτηση γίνεται για την μονιμότητα στον δημόσιο τομέα, δηλώνει ο Τηλέμαχος Χυτήρης,

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα εκτίμησης πολιτικών τάσεων. Νοέμβριος 2014

Έρευνα εκτίμησης πολιτικών τάσεων. Νοέμβριος 2014 Έρευνα εκτίμησης πολιτικών τάσεων Νοέμβριος 2014 Ταυτότητα της έρευνας Φορέας Διεξαγωγής Μονάδα Ερευνών Κοινής Γνώμης & Αγοράς Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Αρ. Μητρώου

Διαβάστε περισσότερα

Παναγιώτης Ρήγας ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ. Μαζί μπορούμε. Με όραμα για την Ελλάδα. Με πάθος για τις Κυκλάδες μας

Παναγιώτης Ρήγας ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ. Μαζί μπορούμε. Με όραμα για την Ελλάδα. Με πάθος για τις Κυκλάδες μας Μαζί μπορούμε Με όραμα για την Ελλάδα Με πάθος για τις Κυκλάδες μας με γνώση και σχέδιο για το μέλλον Παναγιώτης Ρήγας ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΠΑΣΟΚ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Εν όψει της συμμετοχής μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές. του Μαΐου αισθάνομαι την υποχρέωση να απευθυνθώ σε εσάς

Εν όψει της συμμετοχής μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές. του Μαΐου αισθάνομαι την υποχρέωση να απευθυνθώ σε εσάς Εν όψει της συμμετοχής μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου αισθάνομαι την υποχρέωση να απευθυνθώ σε εσάς τους συμπολίτες μου, ως Γιώργος Κοτρωνιάς και θέλω να γνωρίζετε ότι δεν πρόκειται να κάνω

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο 113

Πολιτικό Βαρόμετρο 113 Πολιτικό Βαρόμετρο 113 Οκτώβριος 2012 ΣΚΑΪ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Δ.1 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Σε γενικές γραμμές πιστεύετε ότι τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουν σε σωστή, ή σε λάθος κατεύθυνση; Σεπτέμβριος Οκτώβριος

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία της Αν. Υπουργού Εργασίας, Ρανιας Αντωνοπούλου στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τον προϋπολογισμό του 2018

Ομιλία της Αν. Υπουργού Εργασίας, Ρανιας Αντωνοπούλου στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τον προϋπολογισμό του 2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δελτίο Τύπου Αθήνα, 13-12-2017 Ομιλία της Αν. Υπουργού Εργασίας, Ρανιας Αντωνοπούλου στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δελτίο Τύπου Αθήνα, 16 Ιουνίου 2014

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δελτίο Τύπου Αθήνα, 16 Ιουνίου 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δελτίο Τύπου Αθήνα, 16 Ιουνίου 2014 Χαιρετισμός του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση στο Ευρωπαϊκό

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΚΕΡ ΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΝΕΑ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΙΑΤΙ ΚΕΡ ΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΝΕΑ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΕΡ ΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΝΕΑ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ερµηνεία του εκλογικού αποτελέσµατος µε βάση το Βαρόµετρο του ΣΚΑΪ Επιλογή διαγραµµάτων του τελευταίου εξαµήνου (Μάρτιος Σεπτέµβριος 2007) ιάγραµµα 1 1. Η ΑΦΕΤΗΡΙΑ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA 7, 8, 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA 7, 8, 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA 7, 8, 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 29 «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» - MEGA GREEK PUBLIC OPINION Ταυτότητα της έρευνας Α Επωνυμία του διενεργήσαντος τη δημοσκόπηση: G.P.O. ΕΡΕΥΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

χρεωκοπημένες πολιτικές τους...

χρεωκοπημένες πολιτικές τους... μπροστά στις χρεωκοπημένες πολιτικές τους... Οι φοιτητικές εκλογές φέτος διεξάγονται σε ένα ανατρεπτικό κλίμα. Τόσο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών και η συντριβή του δικομματισμού, όσο και οι

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα κοινής γνώμης για τις πολιτικές εξελίξεις άτομα στις 13 περιφέρειες της χώρας. 7 9 Ιουνίου 2016

Έρευνα κοινής γνώμης για τις πολιτικές εξελίξεις άτομα στις 13 περιφέρειες της χώρας. 7 9 Ιουνίου 2016 Επωνυμία εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Επωνυμία εντολέα Σκοπός δημοσκόπησης Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος Μέγεθος δείγματος/ γεωγραφική κάλυψη Χρονικό διάστημα συλλογής στοιχείων Μέθοδος

Διαβάστε περισσότερα

Σόφη Θεοδωρίδου, μια κουβέντα με την Τίνα Πανώριου

Σόφη Θεοδωρίδου, μια κουβέντα με την Τίνα Πανώριου Σόφη Θεοδωρίδου, μια κουβέντα με την Τίνα Πανώριου Ιούλιος 24, 2018 Τίνα Πανώριου panoriout@gmail.com «Υ π ά ρ χ ο υ ν ό μ ω ς π ά ν τ α π ε ρ ι π τ ώ σ ε ι ς μ ε μ ο ν ω μ έ ν ε ς, π ο υ οι γ υ ν α ί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΖ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΜΣΤ. Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΖ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΜΣΤ. Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ ΙΖ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΜΣΤ Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 Αθήνα, σήμερα στις 5 Ιουλίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.23 συνήλθε στην Αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. για τις πολιτικές εξελίξεις

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. για τις πολιτικές εξελίξεις ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ για τις πολιτικές εξελίξεις Επωνυμία Εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH A.E. ΑΡ. ΜΗΤΡ : 5 Επωνυμία όνομα Εντολέα TO BHMA ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Σκοπός δημοσκόπησης Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος Μέγεθος

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο 111

Πολιτικό Βαρόμετρο 111 Πολιτικό Βαρόμετρο 111 Ιούλιος 2012 ΣΚΑΪ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Δ.1 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Σε γενικές γραμμές πιστεύετε ότι τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουν σε σωστή, ή σε λάθος κατεύθυνση; Πριν & μετά τις εκλογές

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο 99

Πολιτικό Βαρόμετρο 99 Πολιτικό Βαρόμετρο 99 Φεβρουάριος 2012 ΣΚΑΪ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Δ.1 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Σε γενικές γραμμές πιστεύετε ότι τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουν σε σωστή, ή σε λάθος κατεύθυνση; Σε λάθος 91% Ούτε σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο. Μάρτιος 2015

Πολιτικό Βαρόμετρο. Μάρτιος 2015 Πολιτικό Βαρόμετρο Μάρτιος 2015 ΤO ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΤΗΣ PUBLIC ISSUE Νο142 3-2015 Η τακτική μηνιαία πολιτική έρευνα της Public Issue πραγματοποιείται από το 2004 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΑΝΑΘΕΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2011 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΕΠΠΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία του Βασίλειου Ν. Μαγγίνα Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, στο Προσυνέδριο. με θέμα:

Ομιλία του Βασίλειου Ν. Μαγγίνα Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, στο Προσυνέδριο. με θέμα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΜΠΑΡΓΚΟ:13:00 Ομιλία του Βασίλειου Ν. Μαγγίνα Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, στο Προσυνέδριο με θέμα: ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

σφυγμός Έρευνα ανίχνευσης πολιτικών στάσεων και εκτίμησης δυνητικής εκλογικής επιρροής Απριλίου 2018 Παλαιολόγου Μπενιζέλου 7 Αθήνα 10556

σφυγμός Έρευνα ανίχνευσης πολιτικών στάσεων και εκτίμησης δυνητικής εκλογικής επιρροής Απριλίου 2018 Παλαιολόγου Μπενιζέλου 7 Αθήνα 10556 σφυγμός Έρευνα ανίχνευσης πολιτικών στάσεων και εκτίμησης δυνητικής εκλογικής επιρροής 23 26 Απριλίου 2018 Παλαιολόγου Μπενιζέλου 7 Αθήνα 10556 η ταυτότητα της έρευνας ProRata A.E. Εταιρεία Ερευνών Κοινής

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο100

Πολιτικό Βαρόμετρο100 Πολιτικό Βαρόμετρο100 1 ο έκτακτο κύμα Β 15νθήμερο Φεβρουαρίου 2012 ΣΚΑΪ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Δ.1 ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Τι γνώμη έχετε για την απόφαση της Βουλής να εγκρίνει τη νέα

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικό Βαρόμετρο 88

Πολιτικό Βαρόμετρο 88 Πολιτικό Βαρόμετρο 88 Μάρτιος 2011 ΣΚΑΪ - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Δ.1 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Σε γενικές γραμμές πιστεύετε ότι τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουν σε σωστή, ή σε λάθος κατεύθυνση; Ιανουάριος Μάρτιος 2011

Διαβάστε περισσότερα