ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΑΤΕΙΘ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΑΤΕΙΘ"

Transcript

1 ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

2 2014

3 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΑΤΕΙΘ 10 Ιανουαρίου 2014

4 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΑΤΕΙΘ Αντιπροσωπεία σπουδαστών του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε στις το Σπίτι της Βεργίνας και διέθεσε δώρα και εφόδια για τα παιδιά. Θεωρούμε το γεγονός πολύ παρήγορο για την κοινωνία μας, που διέρχεται αυτήν την φοβερή περίοδο της μεγάλης και πολλαπλής κρίσης. Εκδηλώσεις αλληλεγγύης σαν αυτήν μετριάζουν την απαισιοδοξία για το μέλλον και δικαιώνουν όσους πιστεύουν ότι η ισοπεδωτική κριτική δεν έχει βάση, ότι οι κοινωνικές αξίες δεν έχουν κατεδαφιστεί και ότι η νεολαία μας δεν εμφορείται εξ ολοκλήρου από υλικές επιδιώξεις.

5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ 15 Ιανουαρίου 2014

6 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ Το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία για το Παιδί και η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής. Στην εκδήλωση, μπροστά σε ένα κοινό που κατέκλυσε ασφυκτικά την αίθουσα, παρουσιάστηκε το Ημερολόγιο του 2014, που φιλοτέχνησαν τα μικρά παιδιά των Νηπιαγωγείων, υπό την καθοδήγηση των Νηπιαγωγών τους. Κάθε Νηπιαγωγείο παρουσίασε το δικό του έργο, που ήταν η απεικόνιση ενός μήνα του χρόνου, μέσα από την ειδική ματιά και την ευαισθησία των παιδιών, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποίησε ένα ξεχωριστό μικρό δρώμενο. Τα παιδιά απήγγειλαν στίχους που σκαρφίστηκαν μαζί με τις Νηπιαγωγούς τους, ειδικούς για την περίσταση, χόρεψαν, έπαιξαν σκετσάκια (ακόμη και «μαύρο θέατρο»), τραγούδησαν και έστειλαν το δικό τους μήνυμα, που αφορούσε στον μήνα που τους απασχόλησε, με όλα τα εποχικά, κοινωνικά και ιστορικά χαρακτηριστικά του, αλλά και στο βαθύτερο περιεχόμενο της ομαδικής αυτής προσπάθειας, που ήταν η ανάπτυξη σχέσεων αγάπης και αλληλεγγύης προς τους μικρούς φίλους τους, τα παιδιά της Πρωτοβουλίας. Το αποτέλεσμα που παρουσιάστηκε κατέπληξε, τόσο για την εφευρετικότητα των ιδεών, όσο και για την αρτιότητά του, αποκαλύπτοντας την τεράστια δουλειά που πραγματοποίησαν οι Νηπιαγωγοί, μαζί με τα παιδιά, σε ελάχιστο χρόνο. Η συγκίνηση υπήρξε διάχυτη και τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν από όλους. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Βεροίας κ. Μαυροκεφαλίδης, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Αρχοντάκη, ο Διευθυντής της Στοιχειώδους Εκπαίδευσης κ. Διαμαντόπουλος, γονείς των παιδιών και φίλοι της Πρωτοβουλίας. Το κοινό χαιρέτησε η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής κ. Γώτη, που αναφέρθηκε στο πνεύμα και την διαδικασία υλοποίησης της μεγάλης αυτής συνεργασίας, ο κ. Διονύσης Διαμαντόπουλος που τόνισε την διάθεση της σχολικής κοινότητας και του ιδίου να συμπαραστέκονται σταθερά και ενεργά στο έργο των Σπιτιών της Πρωτοβουλίας και ο Πρόεδρος του Συλλόγου, που ανέλυσε τον τρόπο γέννησης της ιδέας και τη σημασία της και ευχαρίστησε τους συντελεστές. Ευχαριστίες ακόμη οφείλονται στην ΚΕΠΑ του Δήμου και ιδιαίτερα στην κ. Αρχοντάκη, για τις διευκολύνσεις που παρασχέθηκαν και στο κοινό που ανταποκρίθηκε και βοήθησε την Πρωτοβουλία με την αγορά των Ημερολογίων.

7

8 ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ 26 Φεβρουαρίου 2014

9 ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ Στις 26 Φεβρουαρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στο Σπίτι της Βεργίνας αποκριάτικο πάρτι για όλα τα παιδιά της ΠγτΠ. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη χορωδία του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας «Οι Αιγές» που τραγούδησαν αποκριάτικα τραγούδια. Στη συνέχεια ο κλόουν και ταχυδακτυλουργός από τα Γιαννιτσά κ. Αργύρης Φλίκας, που προσφέρθηκε να έλθει αφιλοκερδώς, διασκέδασε τα παιδιά με τρυκ και νούμερα, στα οποία και τα ίδια συμμετείχαν.

10 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ 26 Φεβρουαρίου 2014

11 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Την 26η Φεβρουαρίου 2013, στο εστιατόριο «Παπαγάλος» έγινε η ετήσια τακτική εκδήλωση της κοπής πίτας των εθελοντών. Στην εκδήλωση παρέστησαν, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη και εθελοντές της ΠγτΠ.

12 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Ενδοοικογενειακή Βία και Κοινωνικές Παρεμβάσεις» 5 Μαρτίου 2014

13 «Ενδοοικογενειακή Βία και Κοινωνικές Παρεμβάσεις» Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Βέροιας, ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» και ο Σύλλογος «Πρωτοβουλία για το Παιδί» σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξάνδρειας διοργάνωσαν ανοιχτή προς το κοινό εκδήλωση, με θέμα: «Ενδοοικογενειακή Βία και Κοινωνικές Παρεμβάσεις». Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση των εκπαιδευτικών και των πολιτών της Ημαθίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την 5η Μαρτίου 2014, στις 18:00 μ.μ., στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας.

14

15 ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ «Ενδοοικογενειακή Βία και Κοινωνικές Παρεμβάσεις» 2 Απριλίου 2014

16 ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Η Πρωτοβουλία για το Παιδί συμμετείχε σε Ημερίδα ενημέρωσης των στελεχών της Σχολής Μετεκπαίδευσης της ΕΛΑΣ, που έγινε την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014, στις εγκαταστάσεις της Σχολής, στο Πανόραμα Βέροιας. Η Ημερίδα είχε τον γενικό τίτλο : «Ενδοοικογενειακή βία και κοινωνικές παρεμβάσεις». Η Διευθύντρια του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας και Κοινωνική Λειτουργός των Δομών της ΠγτΠ κυρία Δώρα Νιώπα και η Ψυχολόγος του Κέντρου Αναφοράς και Παροχής Συμβουλευτικής κυρία Μαρία Σκουρού, εισηγήθηκαν το θέμα: «Κοινωνικό έργο και Αστυνομία: σε αναζήτηση των βημάτων μίας επωφελούς συνεργασίας». Τα δύο στελέχη της ΠγτΠ αναφέρθηκαν στην εμπειρία τους σε σοβαρά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, κατά τα οποία σημειώθηκαν πολλαπλές παραβάσεις του ποινικού κώδικα και υπήρξε εμπλοκή της αστυνομίας και πρότειναν τρόπους και κατευθύνσεις για αποδοτικότερη συνεργασία και αποτελεσματικότερους τρόπους αντιμετώπισης των περιστατικών.

17 ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR 7-13 Απριλίου 2014

18 ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR Οι εθελόντριες και οι εθελοντές της Πρωτοβουλίας για το Παιδί, ετοίμασαν τις καινούργιες πασχαλινές δημιουργίες τους και τις διέθεσαν στους φίλους του Συλλόγου, στα πλαίσια του τακτικού πασχαλινού Bazaar, από τις 7 έως τις 13 Απριλίου 2014, από την οδό Μαλακούση (κατάστημα δίπλα στο πρατήριο άρτου Ευθύμογλου, απέναντι από τον Άγιο Αντώνιο). Δεκάδες διαφορετικά είδη, φτιαγμένα με μεράκι και ποιότητα, εκτέθηκαν προκειμένου να διατεθούν σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, με σκοπό την ανακούφιση των παιδιών που φιλοξενούνται στα Σπίτια της Βεργίνας και της Βέροιας.

19

20 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛΛ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2014» Απριλίου 2014

21 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛΛ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2014» Από τις 11 έως τις 16 Απριλίου 2014 διεξήχθη στη Βέροια το τουρνουά χάντμπολλ «Βριληττός 2014». Στο τουρνουά συμμετείχαν ομάδες παιδιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που φιλοξενήθηκαν στη Βέροια και έλαβαν μέρος σε δράσεις που υποστήριξε η ΠγτΠ. Η ΠγτΠ διέθεσε μεγάλο αριθμό εθελοντών της για την κάλυψη των αναγκών διεξαγωγής των αγώνων και για την επίσκεψη-ξενάγηση των αθλητών και των μελών των αποστολών στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας. Οι αποστολές επισκέφθηκαν το Σπίτι της Βεργίνας και αφού ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του, σχημάτισαν συμβολική ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από το οικοδομικό τετράγωνο. Με ευθύνη και εθελοντές μουσικούς, η ΠγτΠ πραγματοποίησε ψυχαγωγική εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Αιγές», προς τιμή των φιλοξενουμένων.

22 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠγτΠ 13 Απριλίου 2014

23 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠγτΠ Πραγματοποιήθηκε στις 13 Απριλίου 2014 η συναυλία της Χορωδίας του Συλλόγου «Οι φίλοι του Μουσείου Βυζαντινού πολιτισμού Θεσσαλονίκης», στον χώρο Τεχνών του Δήμου Βέροιας. Η εκδήλωση είχε τίτλο «Όμορφη και παράξενη Πατρίδα» και σε αυτήν ερμηνέυτηκκαν τραγούδια των μεγάλων ελλήνων συνθετών. Την χορωδία υποστήριξε μουσικά πολυμελής ορχήστρα, ενώ την διάνθησαν απαγγελίες ποιημάτων, προβολές και τραγούδι από σολίστ. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της ΚΕΠΑ του Δήμου Βεροίας. Τα έσοδα διατέθηκαν υπέρ της λειτουργίας των Σπιτιών της Πρωτοβουλίας.

24

25 ΕΚΔΗΛΩΣΗ «Λέξεις και χρώματα μικρών παιδιών» 9 Μαΐου 2014

26 ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014, στις 8:00μμ, η προγραμματισμένη εκδήλωση «Λέξεις και χρώματα μικρών παιδιών», που οργάνωσε η Πρωτοβουλία για το Παιδί, σε συνεργασία με τον Δήμο Νάουσας-Αντιδημαρχία Πολιτισμού και τον διακεκριμένο ποιητή, συγγραφέα, ζωγράφο και Performer κύριο Δημοσθένη Δαββέτα. Η εκδήλωση έγινε στον νέο χώρο «ΕΡΙΑ» του συγκροτήματος του Πολυχώρου Πολιτισμού του Δήμου Νάουσας και άνοιξε με χαιρετισμό της αρμόδιας Αντιδημάρχου κυρίας Καρυδά. Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΠγτΠ αναφέρθηκε στη σημασία του γεγονότος για τα παιδιά και στην ανάγκη της γνωριμίας της περιοχής με το έργο του Συλλόγου. Ο κ. Δαββέτας εξήγησε το ιστορικό γέννησης της ιδέας της εκδήλωσης και προσέφερε στο κοινό βιωματικά ψήγματα αποθησαυρισμένης σοφίας. Ο ποιητής κ. Δημήτρης Καπετανάκης βοήθησε το κοινό στην πρόσληψη της ποιητικής υπόστασης που διακρίνει την οντότητα και τον ψυχισμό των παιδιών, εισάγοντάς το στα επόμενα της εκδήλωσης. Η κυρία Ναυσικά Στάθη και ο κύριος Στέφανος Πίττας, ερμήνευσαν χορευτικά ένα απόσπασμα από ένα ολοκληρωμένο έργο βασισμένο στην ποιητική συλλογή του Δημοσθένη Δαββέτα «Στον καθρέφτη του Ορφέα». Η κυρίως εκδήλωση περιλάμβανε απαγγελίες ποιημάτων του κ. Δαββέτα από τον ίδιο και των παιδιών της Πρωτοβουλίας από τον Ναουσαίο ηθοποιό κ. Δημήτρη Πάζο, ενώ ενδιάμεσα παρεμβλήθηκαν τραγούδια ερμηνευμένα από τη Σχολική Χορωδία Βεροίας, υπό την μουσική επιμέλεια και διεύθυνση της κυρίας Ελένης Αναγνώστου. Η βραδιά έκλεισε με την κοινωνική λειτουργό της ΠγτΠ κυρία Δώρα Νιώπα, που διηγήθηκε ένα αλληγορικό ινδιάνικο παραμύθι, με το οποίο διαπαιδαγωγούνται και εμψυχώνονται τα παιδιά. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο κ. Στάθης Σαρηγιαννίδης και η κ. Δώρα Μπαλτατζίδου, σύμβουλοι της περιφερειακής ενότητας Ημαθίας, η κυρία Έφη Γώτη, σχολική Σύμβουλος Νηπιαγωγών Ημαθίας, ο κύριος Ευθυμιάδης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Συλλόγων γονέων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ο κ. Αρβανίτης, πρόεδρος του Συλλόγου γονέων πρωτ. εκπ/σης Βεροίας, φίλοι, μέλη,στελέχη και παιδιά της ΠγτΠ και κοινό από τη Νάουσα και τη Βέροια.

27 .. 8:00 8:10 8:20 8:30 :,., ( Concept, ) (Performer. ). 8:35,,.,,.. 9:20,,,,,.

28 Εκδήλωση ΑΣΒ «Ημαθίωνα» 11 Μαΐου 2014

29 Εκδήλωση ΑΣΒ «Ημαθίωνα» στις 11 Μαΐου 2014 Πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 11 Μαΐου 2014, στις 12μμ ο 4ος Γύρος της Λίμνης του Αλιάκμονα, που εφέτος ήταν αφιερωμένος στην Πρωτοβουλία για το Παιδί. Η εκδήλωση σημείωσε απόλυτη επιτυχία, καθώς συμμετείχαν σ αυτήν πάρα πολλά παιδιά με τους γονείς τους,καθώς και άτομα κάθε ηλικίας που έτρεξαν τη διαδρομή ως δρομείς, ή με ποδήλατα ή με πατίνια-σκεϊτμπόρντς, ή απλώς προτίμησαν να κάνουν πεζοπορία. Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομους χαιρετισμούς του Προέδρου του «Ημαθίωνα» κ. Παναγιώτη Παλπάνα και του Προέδρου της ΠγτΠ, ο οποίος ευχαρίστησε τους διοργανωτές και τόνισε τη σημασία του μηνύματος της εκδήλωσης και τελείωσε με τον τερματισμό και την απονομή των μεταλλίων στους νικητές των διαφόρων κατηγοριών.

30

31 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Ενδοοικογενειακή Βία και Κοινωνικές Παρεμβάσεις» 20 Μαΐου 2014

32 «Ενδοοικογενειακή Βία και Κοινωνικές Παρεμβάσεις» Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Βέροιας, ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» και ο Σύλλογος «Πρωτοβουλία για το Παιδί» σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας διοργάνωσαν ανοιχτή προς το κοινό εκδήλωση, με θέμα: «Ενδοοικογενειακή Βία και Κοινωνικές Παρεμβάσεις». Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση των εκπαιδευτικών και των πολιτών της Ημαθίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Μαΐου, στις 18:00 μ.μ., στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας.

33 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Ενδοοικογενειακή Βία και Κοινωνικές Παρεμβάσεις» 26 Μαΐου 2014

34 «Ενδοοικογενειακή Βία και Κοινωνικές Παρεμβάσεις» Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Βέροιας, ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» και ο Σύλλογος «Πρωτοβουλία για το Παιδί» διοργάνωσαν ανοιχτή προς το κοινό εκδήλωση, με θέμα: «Ενδοοικογενειακή Βία και Κοινωνικές Παρεμβάσεις». Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση των εκπαιδευτικών και των πολιτών της Ημαθίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την 26η Μαΐου,στις18:00 μ.μ., στη Νάουσα.

35 ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ» 1 Ιουνίου 2014

36 ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ» Την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 έγινε η ετήσια τακτική δράση κοινωνικής προσφοράς των εργαζομένων στα καταστήματα «ΑΒ Βασιλόπουλος». Το κατάστημα της Βέροιας, αφιέρωσε για μία ακόμη φορά, τη δράση του στην Πρωτοβουλία για το Παιδί. Η εφετινή ιδέα περιλάμβανε την επίσκεψη σε φάρμα της περιοχής, την γνωριμία των παιδιών με άλογα ιππασίας, την εξοικείωσή τους με αυτά και την ψυχαγωγία παιδιών και συνοδών (πικ-νικ). Οι εργαζόμενοι στα «ΑΒ» μετέφεραν τα παιδιά και το προσωπικό από τα Σπίτια της Βεργίνας και της Βέροιας στη φάρμα του Ηρακλή Ξινόπουλου και της Μαρίας Γουλάρα, όπου τους περίμεναν οι ιδιοκτήτες και εθελόντριες φίλιπποι. Εκεί, υπό εξαιρετικές συνθήκες, τα παιδιά ξεναγήθηκαν στους χώρους του κτήματος και κατόπιν πραγματοποίησαν εκπαιδευτική ιππασία, υπό τις οδηγίες των εθελοντριών. Η εμπειρία υπήρξε πολύ ιδιαίτερη τόσο για τα παιδιά, όσο και τους μεγάλους. Όλοι αντιλήφθηκαν την μεγάλη αξία της ιππασίας και της σχέσης γενικότερα, αλόγου και παιδιών και αναγνώρισαν την ανάγκη να αναπτυχθεί στο άμεσο μέλλον περισσότερο. Στην διάρκεια της παραμονής παιδιών και συνοδών στο κτήμα, οι εργαζόμενοι του «ΑΒ» πρόσφεραν σε όλους σάντουϊτς, σνακς, αναψυκτικά κλπ, δημιουργώντας μία ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα. Τα παιδιά χάρηκαν την εξοχή παίζοντας και διασκεδάζοντας.

37 ΕΤΗΣΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 23 Ιουνίου 2014

38 ΕΤΗΣΙΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Η Πρωτοβουλία για το Παιδί διοργάνωσε την τακτική ετήσια ψυχαγωγική της εκδήλωση την Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014 και ώρα 7:30 μμ στο Κέντρο «Φλαμουριές» της Βέροιας. Στην εκδήλωση συμμετείχε αφιλοκερδώς η εξαιρετική ενδεκαμελής μπάντα «Κιβωτός», η οποία έπαιξε παραδοσιακά και λαϊκά ελληνικά χορευτικά τραγούδια, ενώ προηγήθηκε η εμφάνιση νεανικής μπάντας που έπαιξε εισαγωγικά έντεχνα μοντέρνα τραγούδια. Προσφέρθηκε φαγητό, ποτό και αναψυκτικά στο κοινό που γέμισε ασφυκτικά τους χώρους του Κέντρου.

39 ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ Ν. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ 3-8 Ιουλίου 2014

40 ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ Ν. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ Τα παιδιά του Σπιτιού της Βέροιας, συνοδευόμενα από μέλη του προσωπικού, πέρασαν για λίγες μέρες υπέροχες διακοπές, στον Ν. Παντελεήμονα Πιερίας. Η διαμονή των παιδιών διήρκεσε από τις έως τις και συνδυάστηκε με εκδρομές σε γειτονικές τοποθεσίες, όπως στον οικισμό του Παλιού Παντελεήμονα και δράσεις ψυχαγωγίας. Τοπικά καταστήματα και επιχειρήσεις, πρόσφεραν δωρεάν φιλοξενία και εξυπηρετήσεις.

41 ΘΕΡΙΝΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ Ιουλίου 2014

42 ΘΕΡΙΝΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ Τα παιδιά του Σπιτιού της Βέροιας διαβίωσαν για το χρονικό διάστημα από 21-7 έως , στις εγκαταστάσεις της Παναγίας Σουμελά στην Καστανιά, φιλοξενούμενα από την Διοίκηση του Ιδρύματος. Τα παιδιά συνοδεύονταν από μέλη του προσωπικού. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους επιτεύχθηκε η επιθυμητή σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των παιδιών και η επαφή τους με τη φύση. Η διαμονή βασίστηκε στην αυτοδιαχείριση των καθημερινών θεμάτων και στην ανάληψη πρωτοβουλιών.

43 Πειραιάς - Κύθηρα με καγιάκ υπέρ της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί» 8-12 Αυγούστου 2014

44

45

46

47

48 ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠγτΠ 14 Σεπτεμβρίου 2014

49 ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠγτΠ Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014, στις 17:00 έγινε ο μεγάλος φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των ομάδων του Φιλίππου Βεροίας και του ΠΑΟΚ, με σκοπό την ενίσχυση του έργου της Πρωτοβουλίας για το Παιδί. Πριν από την έναρξη του προηγήθηκαν απονομές τιμητικών πλακετών. Η Πρωτοβουλία για το Παιδί απένειμε τιμητικές πλακέτες στους Προέδρους των δύο Σωματείων σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την κοινωνική προσφορά τους και αναμνηστικά δώρα στον Πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπάνε Πρέλεβιτς, τον Αντιπρόεδρο κ. Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, τον Γενικό Διευθυντή κ. Νίκο Σταυρόπουλο, τον Team Manager κ. Τέλη Ζουρνατζίδη, τον προπονητή κ. Σούλη Μαρκόπουλο και τον αρχηγό της ομάδας κ. Κώστα Χαραλαμπίδη. Η εκδήλωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς, σε ένα κατάμεστο γήπεδο, αντάμωσε ο αθλητισμός με την κοινωνική αλληλεγγύη, ενώ εκατοντάδες παιδιά, συνοδευόμενα από τους γονείς τους, έμαθαν για την ύπαρξη και το έργο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί και μυήθηκαν στα μυστικά του μπάσκετ.

50

51 Εκδήλωση Ν. Νικομήδειας 21 Σεπτεμβρίου 2014

52 Εκδήλωση Ν. Νικομήδειας 21/9/2014 Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21/9/2014 η ετήσια πανελλήνια λαμπαδηδρομία για την αιμοδοσία. Η ΠγτΠ συμμετείχε στο γεγονός,με λαμπαδηδρόμους παιδιά και εθελοντές της, που, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αιμοδοτών Ν. Νικομήδειας «Η Αγάπη», έκαναν τη διαδρομή από τον κόμβο της γέφυρας «66» έως τον οικισμό της Ν. Νικομήδειας, όπου τερμάτισαν, μπροστά στα γραφεία του Συλλόγου. Στην συνέχεια, απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και τα παιδιά, με συνοδούς εθελοντές, παρακολούθησαν, στην αίθουσα τελετών της πρώην κοινότητας, το θεατρικό έργο «Όλοι οι καλοί χωράνε», που δόθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Προμηθέα Βέροιας.

53 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ «ΟΑΣΙΣ» ΣΤΗ ΒΕΡΓΙΝΑ 8 Οκτωβρίου 2014

54 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ «ΟΑΣΙΣ» ΣΤΗ ΒΕΡΓΙΝΑ Την Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του παλιού Δημαρχείου Βεργίνας, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Αλκοόλ-Ναρκωτικά-Τζόγος: αναταραχή στην οικογένεια». Την εκδήλωση υποστήριξε οργανωτικά ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βεργίνας «Οι Αιγές» και σε αυτήν μίλησαν, καταθέτοντας τις προσωπικές τους εμπειρίες οι Σύμβουλοι της ΜΚΟ «Όασις» της Θεσσαλονίκης, κύριος Διαμιανός Δουΐτσης και κυρία Βάσω Τερκενλή, καθώς και μέλη της οργάνωσης, πρώην χρήστες. Στην εκδήλωση, που έγινε στα πλαίσια της ενημερωτικής δράσης που αναπτύσσει η ΠγτΠ στην περιοχή Βεργίνας-Μελίκης, παραβρέθηκε αρκετός κόσμος, που την παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα. Το ενδιαφέρον κορυφώθηκε με την υποβολή πολυάριθμων ερωτήσεων από το κοινό.

55 Εκδήλωση με θέμα: Δωρεά μυελού των οστών: μία απλή και σωτήρια χειρονομία αγάπης 20 Οκτωβρίου 2014

56 Εκδήλωση με θέμα: Δωρεά μυελού των οστών: μία απλή και σωτήρια χειρονομία αγάπης Πραγματοποιήθηκε στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας, τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου, στις 18:00 η προγραμματισμένη εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η τοπική οργάνωση ΑΧΕΠΑ Βεροίας και η Πρωτοβουλία για το Παιδί, σε συνεργασία με το «Χάρισε Ζωή»-ΚΕΔΜΟΠ και είχε τίτλο «Δωρεά μυελού των οστών: μία απλή και σωτήρια χειρονομία αγάπης». Στην εκδήλωση μίλησε η κυρία Αλεξάνδρα Σαρμά, η οποία εκπροσωπώντας το ΚΕΔ- ΜΟΠ, αναφέρθηκε στη σημασία της ύπαρξης εθελοντών μυελού των οστών, εξηγώντας τη διαδικασία εγγραφής στην ελληνική και παγκόσμια δεξαμενή εθελοντών δοτών μυελού των οστών και στις ενέργειες ενός πιθανού δότη. Επίσης, στην εκδήλωση αναπτύχθηκαν οι επιστημονικές μέθοδοι που χρησιμοποιούνται σήμερα για τη μεταμόσχευση μυελού των οστών και την αντιμετώπιση της λευχαιμίας και παρουσιάστηκαν υπό μορφή video περιπτώσεις ασθενών που θεραπεύτηκαν. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού υποστράτηγος Αντώνιος Νομικός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βεροίας κ. Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, ο Διευθυντής της Σχολής μετεκπαίδευσης της ΕΛΑΣ κ. Διονύσιος Κούγκας, ο εκπρόσωπος του Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας κ. Ηλίας Μπόλας, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αγγελίνας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών «Άγιος Παρθένιος» κ. Μαρίνα Ψωμιάδου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Ν. Νικομήδειας «Η Αγάπη» κ. Ευτυχία Καδόγλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Μελίκης κ. Λάζαρος Γιαζιτζόγλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Χαρίεσσας κ. Ελευθέριος Παμπουχίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου οικογενειών και φίλων για την ψυχική υγεία Ν. Ημαθίας κ. Γιώργος Σαλιάγκας, εκπρόσωπος του Συλλόγου νεφροπαθών, η κυρία Μαρία Παπαϊωάννου, Διευθύντρια προσωπικού του Γ.Ν. Βεροίας μέλη και εθελοντές της Πρωτοβουλίας για το Παιδί, μέλη της Τοπικής Οργάνωσης ΑΧΕΠΑ Βεροίας και πλήθος κόσμου. Ιδιαίτερα πρέπει να εξαρθεί η παρουσία στην εκδήλωση του Ύπατου Κυβερνήτη Ευρώπης των ΑΧΕΠΑ κυρίου Νίκου Παπαδόπουλου και της συζύγου του, που ήρθαν επί τούτοις αυθημερόν από την Αθήνα. Με το πέρας της παρουσίασης το κοινό απηύθυνε στην ομιλήτρια πλήθος ερωτήσεων, ενώ ιδιαίτερα ελπιδοφόρο υπήρξε το γεγονός της εγγραφής στη δεξαμενή 19 νέων εθελοντών από την πόλη και την περιοχή μας.

57

58 ψυχαγωγικη Εκδήλωση στη χαλκιδα 14 Νοεμβρίου 2014

59 ψυχαγωγικη Εκδήλωση στη χαλκιδα Πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα, την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014, η εκδήλωση που προετοίμασαν οι φίλοι και εθελοντές της ΠγτΠ από την πόλη και την γύρω περιοχή (Πολιτικά και Ψαχνά Ευβοίας). Η εκδήλωση διοργανώθηκε υπό την οργανωτική ευθύνη της κ. Δέσποινας Μπαμπέ και των φίλων της και περιλάμβανε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα σε κέντρο διασκέδασης της περιοχής, με χορούς και τραγούδια από την ελληνική παράδοση. Τα έσοδα διατέθηκαν υπέρ των σκοπών του Οργανισμού. Κατά τα διάρκεια του διημέρου Νοεμβρίου 2014, στελέχη που εργάζονται στις Δομές μας, φιλοξενήθηκαν με θερμότητα και οι δεσμοί φιλίας που είχαν αναπτυχθεί από μακριά σφυρηλατήθηκαν και βάθυναν περισσότερο.

60 καλλιτεχνική εκδήλωση με τίτλο: «20 χρόνια χωρίς τον Μάνο Χατζιδάκη» στο μοναχο 28 Νοεμβρίου 2014

61 καλλιτεχνική εκδήλωση με τίτλο «20 χρόνια χωρίς τον Μάνο Χατζιδάκη» στο μοναχο Πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη οργανωτική και καλλιτεχνική επιτυχία, την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014, στις 8:00 μμ, στην αίθουσα Carl Orff Saal του πολιτιστικού συγκροτήματος Gastejg του Μονάχου, η μεγάλη καλλιτεχνική εκδήλωση με τίτλο «20 χρόνια χωρίς τον Μάνο Χατζιδάκη». Την εκδήλωση οργάνωσαν η Ιερά Μητρόπολη Γερμανίας/Αρχιερατική Επιτροπή Βαυαρίας, το Ίδρυμα «Παλλάδιον» και η Λέσχη Ελλήνων Επιστημόνων του Μονάχου και την αφιέρωσαν στην υποστήριξη του έργου της Πρωτοβουλίας για το Παιδί. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς, απονομή τιμητικών πλακετών προς τους διοργανωτές, εκ μέρους του Συλλόγου και παρουσίαση σύντομου ενημερωτικού Video με τα παιδιά και τα στελέχη των δύο Σπιτιών να αναφέρονται στις εμπειρίες τους από τη ζωή και το έργο του Οργανισμού. Στην συνέχεια, εκτελέστηκε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που παρουσίασε η δημοσιογράφος της βαυαρικής ραδιοφωνίας κυρία Φανή Αθέρα και το οποίο υποστήριξαν η Ορχήστρα «Orpheus Kammerorchester» από τη Βιέννη, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου και καλλιτεχνικού διευθυντή της Κωνσταντίνου Δημηνάκη, η παιδική Χορωδία «Μελωδία» του Μονάχου, η σοπράνο Μαρία Κωστράκη και η μετζοσοπράνο Μαρία Ζώη.

62

63 Χριστουγεννιάτικο Bazaar Δεκεμβρίου 2014

64 Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2014 Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Πρωτοβουλίας για το Παιδί έγινε και εφέτος στο κατάστημα της οδού Μαλακούση, δίπλα στο πρατήριο άρτου «Ευθύμογλου», από τη Δευτέρα 8 μέχρι την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου Όπως κάθε φορά, διατέθηκαν προς ενίσχυση των Σπιτιών μας, εκατοντάδες είδη (χρηστικά αντικείμενα, εδώδιμα, καλλιτεχνήματα και χειροτεχνήματα, πρωτότυπες δημιουργίες των εθελοντών και των φίλων μας, σε πολύ προσιτές τιμές. Κατά τη διάρκεια του Bazaar πραγματοποιήθηκαν και μουσικές και χορευτικές παράλληλες εκδηλώσεις.

65

66

67 ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ 9 Δεκεμβρίου 2014

68 ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ Η Πρωτοβουλία για το Παιδί, συνεχίζοντας την προσπάθεια συμβολής της στη διερεύνηση θεμάτων σύγχρονου κοινωνικού προβληματισμού, οργάνωσε Ημερίδα με θέμα: «Σχολικός Εκφοβισμός (Bullying): Το μέγεθος του προβλήματος και οι συνέπειες στην υγεία και την ψυχοκοινωνική ανάπτυξη των νέων». Η Ημερίδα διεξήχθη την Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 11:00 πμ στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Δήμου Βεροίας και στόχος της ήταν να προσφερθούν στην εκπαιδευτική κοινότητα και στους ειδικούς, αλλά και στο πλατύ κοινό (γονείς, κηδεμόνες, κάθε ενδιαφερόμενο) συγκεκριμένες και βάσιμες ιδέες για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Ομιλητές ήταν: 1. Ο κύριος Πέτρος Σκαπινάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής Ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο οποίος θα αναφερθεί στις συνέπειες του εκφοβισμού στην υγεία. 2. Ο κύριος Γρηγόρης Μιχάλης, υπεύθυνος του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Ιωαννίνων, ο οποίος θα αναφερθεί στον τρόπο προσέγγισης και αντιμετώπισης μαθητών που είναι θύματα bullying αναφέροντας πρακτικά παραδείγματα 3. Η κυρία Τατιάνα Γκάτσα, Συντονίστρια του Παρατηρητηρίου πρόληψης σχολικής βίας και εκφοβισμού, η οποία θα ορίσει το φαινόμενο και θα περιγράψει τα γενικά του χαρακτηριστικά, βασιζόμενη σε μελέτες του Παν. Ιωαννίνων. 4. Η κυρία Μαρία Πανταζή, Ψυχολόγος της Πρωτοβουλίας για το Παιδί, η οποία θα αναφερθεί στην εμπειρία του Οργανισμού, μέσα από συγκεκριμένα περιστατικά. Την εκδήλωση χαιρέτησε μεταξύ άλλων- και η κ. Αναστασία Μαυρίδου, Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, η οποία υποστήριξε την Ημερίδα. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το Ευρωπαϊκό και Φωνητικό Σύνολο του Μουσικού Σχολείου Βεροίας, υπό τη Διεύθυνση της κυρίας Βιργινίας Καραφούσια.

69

70

71 Ετήσιος Χριστουγεννιάτικος Χορός της ένωσης Μακεδόνων Μ. Βρετανίας 13 Δεκεμβρίου 2014

72 Ετήσιος Χριστουγεννιάτικος Χορός της ένωσης Μακεδόνων Μ. Βρετανίας Το Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014, η Ένωση Μακεδόνων Μ. Βρετανίας (The Macedonian Society of Great Britain), διοργάνωσε τον ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Χορό της, με τίτλο: Macedonian Society s Cristmas Ball 2014 με κοινωνικό σκοπό την ενίσχυση της λειτουργίας του Σπιτιού της Βεργίνας και γενικότερα των Δομών της Πρωτοβουλίας για το Παιδί.

73 E HE MACEDONIAN SOCIETY OF GREAT BRITAIN Macedonian Society s Christmas Ball 2014 Saturday 13th December :30PM Royal Garden Hotel 2-24 Kensington High Street, London W8 4PT Dear Member / Friend, The President and the Governing Board of the Macedonian Society of Great Britain cordially invite you to attend our Christmas Ball The programme will include: Reception: 18:30 to 19:30 Dinner & Dance: 19:30 to 02:00 Live music with Argyris and his band and DJ Avgoustinos Reservations can be made by completing the form below and sending it along with payment directly to the treasurer of the MSGB in the address below: The Treasurer of MSGB, Dr Panos Dafas, 11 Freeland Road, London, W5 3HR Cheques should be payable to: Macedonian Society of GB. Unfortunately we will not be able to accept any reservations received after Monday 8th December So please book as early as possible to avoid disappointment. We will be publishing a souvenir programme to commemorate the occasion. If you wish to advertise in our programme you can use the form below and send it to the same address as above the latest by Friday 28 th November For further information or to contribute prizes towards the raffle please call Mrs Natasha Svetzouri on or the secretary of MSGB Mr. Andreas Petridis on or Miss Panagiota Koteli on or at sec@macedonia.org.uk. Part of the profits will be donated to the Greek children Charity: Vergina Child s Home ( ) The Macedonian Society is dedicated to the promotion of Macedonian history, culture & heritage and is the only organisation in this country that informs and educates the public that Macedonia, its history and its heritage are Hellenic. It is involved in organising lectures and events open to the general public as well as events to foster community spirit among the Greek Diaspora in London and the UK. The Society was established in 1989 and is a Registered Charity (No: ) with the UK Charity Commission. The Hellenic Centre, Paddington Street, London W1U 5AS, UK Registered Charity No:

74 Επίσκεψη της ομάδας μπάσκετ του «Φιλίππου» Βεροίας 29 Δεκεμβρίου 2014

75 Επίσκεψη της ομάδας μπάσκετ του «Φιλίππου» Βεροίας Επίσκεψη της ομάδας μπάσκετ του «Φιλίππου» Βεροίας στο Σπίτι της Βεργίνας και προσφορά δώρων από τους παίκτες, τη διοίκηση και τους προπονητές προς τα παιδιά.

Βέροια, 20 Ιανουαρίου 2015 ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2014

Βέροια, 20 Ιανουαρίου 2015 ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2014 Βέροια, 20 Ιανουαρίου 2015 ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2014 Ιανουάριος 2014 Απογραφή στο Παντοπωλείο της ΠγτΠ 07-01-2914 Ένταξη της ΠγτΠ ως μέλους στο Παρατηρητήριο Οργανώσεων Κοινωνίας Πολιτών Κεντρικής Μακεδονίας. 10-01-2014

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου»

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου» Κυριακή 7/12/2014 ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015 «Δος μου το χέρι σου» -Τ.Κ Ερμητσίου ώρα 4:30μμ κεντρική πλατεία Ο Σύλλογος Γυναικών Ερμητσίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με

Διαβάστε περισσότερα

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα)

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Εργαστήριο Μουσικής Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Χειμερινό εξάμηνο 2010 Διδασκαλίες φοιτητών στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης

Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Παιδικά τμήματα ζωγραφικής Μενεμένης Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, ώρα 10.30 [Άγιος Νεκτάριος - Δενδροπόταμος] Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2015 Easter Bazaar ΑΛΜΑ Ο Σύλλογος ΑΛΜΑ πραγματοποίησε από 28 έως 29 Μαρτίου 2015 στη Μαρίνα Φλοίσβου Πασχαλινό bazaar με σκοπό την πώληση Πασχαλινών αντικείμενων, καθώς και την ενημέρωση των επισκεπτών

Διαβάστε περισσότερα

7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος

7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Προκήρυξη λαϊκού αγώνα δρόμου με την ονομασία 7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος 14.600μ (Αρχαιολογικός χώρος Βεργίνας - Φράγμα Αλιάκμονα - Δημαρχείο Βέροιας) την Κυριακή 9-12-2018 και τους παράλληλους αγώνες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΦΕΣΤΙΒΑΛ Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.: «Χοροί

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (ΕΕΑΚΑ) Η Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας βρέθηκε το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 στη Μαρίνα Φλοίσβου. Αλλεργιολόγοι βρίσκονταν

Διαβάστε περισσότερα

Νοιάζομαι και Δρω Ιούνιος 2017

Νοιάζομαι και Δρω Ιούνιος 2017 Παρουσίαση των Δράσεων του 3 ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης «ΚΕΝΤΡΙΚΟ» 2 η Επιστημονική Συνάντηση για τον Εθελοντισμό στο Σχολείο, Αθήνα 27-28 Ιουνίου 2017 Νοιάζομαι και Δρω Ιούνιος 2017 «ΕΓΝΟΙΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2013 ΑΠΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 1 11:00 18:00 ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Φάληρο - ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κόλπος Αγώνες ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου ΣΣΑΣ παραρτήματος Θεσσαλονίκης Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος :38

Δελτίο Τύπου ΣΣΑΣ παραρτήματος Θεσσαλονίκης Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος :38 1. Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιττας της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ) στην Αίθουσα Τελετών της ΕΜΣ στην οποία παρευρέθηκαν πλήθος επισήμων προσκεκλημένων και

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Βασικοί άξονες (1) Η συμβολή του ΕΚΠΑ στην επιστήμη και στην έρευνα. Η

Διαβάστε περισσότερα

1 η θέση στην Κατηγορία Core Values στην Ομαδικότητα και 6 η θέση στη Γενική Κατάταξη.

1 η θέση στην Κατηγορία Core Values στην Ομαδικότητα και 6 η θέση στη Γενική Κατάταξη. Μεγάλη επιτυχία για τους In.C.A.T.S. την ομάδα ρομποτικής του σχολείου μας στο 2 ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Έρευνας & Καινοτομίας 1 η θέση στην Κατηγορία Core Values στην Ομαδικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Εκπαιδευτικής Αναγέννησης. 5 Δεκεμβρίου 2016

Απολογισμός Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Εκπαιδευτικής Αναγέννησης. 5 Δεκεμβρίου 2016 Απολογισμός 2016 Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Εκπαιδευτικής Αναγέννησης 5 Δεκεμβρίου 2016 To Διοικητικό Συμβούλιο 2016-2017 Ερασμία Παπαδοπούλου Πρόεδρος Μαρία Κομπότη-Καλοθανάση Αντιπρόεδρος Χαρά Μενελάου

Διαβάστε περισσότερα

Αύγουστος-Σεπτέμβριος

Αύγουστος-Σεπτέμβριος Οκτώβριος Αύγουστος-Σεπτέμβριος ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-2017 ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΕΜΠΤΗ 25/08/2016 ΠΕΜΠΤΗ 01/09/2016

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Φεβρουάριος 2012 - Τεύχος 16

Ενημερωτικό Δελτίο Φεβρουάριος 2012 - Τεύχος 16 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Φεβρουάριος 2012 - Τεύχος 16 1 Φεβρουαρίου Στα πλαίσια της ανάληψης της Ευρωπαϊκής Προεδρίας, το δεύτερο εξάμηνο του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014'

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' Φ Ε Β Ρ Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2014, ώρα: 18:00 μ.μ. ΗΜΕΡΙΔΑ υπό την Αιγίδα του Δήμου Πεντέλης με Θέμα: «Ο Ρόλος της

Διαβάστε περισσότερα

9ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Παιδεία για έναν Κόσμο Χωρίς Κάπνισμα

9ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Παιδεία για έναν Κόσμο Χωρίς Κάπνισμα ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Α.Ε. ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ 9ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Παιδεία για έναν Κόσμο Χωρίς Κάπνισμα 6 Νοεμβρίου 2018 Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε... Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων.

Ευχαριστούμε... Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων. Ευχαριστού... Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων. Τους γονείς και κηδεμόνες των Εκπαιδευτηρίων για τη στήριξη και τη βοήθειά τους. Το φιλανθρωπικό Σύλλογο «Ελπίδα»

Διαβάστε περισσότερα

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε λίγες μέρες νωρίτερα με τη Διεύθυνση του σχολείου για να κλείνετε το ραντεβού σας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε λίγες μέρες νωρίτερα με τη Διεύθυνση του σχολείου για να κλείνετε το ραντεβού σας. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Στις 20 Ιουνίου 2018 (ημέρα Τετάρτη) θα πραγματοποιηθεί διάλεξη για τους γονείς του νηπιαγωγείου με θέμα: Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό. Ομιλήτρια θα είναι η ψυχολόγος του σχολείου

Διαβάστε περισσότερα

10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου καφετέρια του κ.

10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου καφετέρια του κ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Η Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» του Δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου, καλεί τα μέλη και τους φίλους της, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Παρασκευή 10

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός. Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Χαιρετισμός. Αγαπητές φίλες και φίλοι, Χαιρετισμός Αγαπητές φίλες και φίλοι, Με μεγάλη μας χαρά, σας παρουσιάζουμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχει σχεδιάσει ο Δήμος μας με την επιμέλεια του Ν.Π. ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ και σε συνεργασία με Συλλόγους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2017 ΤΟΥ Ε.Κ.Κ.Ν.Α. «Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ» 7-16 Νοεμβρίου Δευτέρα έως Παρασκευή

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2017 ΤΟΥ Ε.Κ.Κ.Ν.Α. «Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ» 7-16 Νοεμβρίου Δευτέρα έως Παρασκευή ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΥΛΩΝΑ (Ε.Κ.Κ.Ν.Α.) ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2017 ΤΟΥ Ε.Κ.Κ.Ν.Α. «Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ» 7-16 Νοεμβρίου 2017

Διαβάστε περισσότερα

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

χρόνια. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 1837-2017 180 χρόνια Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΕΚΠΑ: 1837-2017 / 180 χρόνια Επετειακό έμβλημα Βασικοί άξονες Θεματολογία Σκοπός Επετειακό έμβλημα Επετειακό έμβλημα και λογότυπος Επετειακός

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ» ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ Το μη κερδοσκοπικό σωματείο ΔΙΑΖΩΜΑ πραγματοποίησε και φέτος την 8 η ετήσια γενική συνέλευσή του στα Καμένα Βούρλα στις 25,26,27 και 28 Σεπτεμβρίου 2015. Στην τετραήμερη

Διαβάστε περισσότερα

10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης

10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης 23/06/2019 10 έτη από τα εγκαίνια του Ι.Ν. Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης / Ενορίες Με αφορμή την επέτειο συμπληρώσεως 10 ετών από τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Φωτίου του Μεγάλου της Ιεράς Μητροπόλεως

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Από 5 Ιουλίου έως 13 Ιουλίου 2013 Το 31 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Από 5 Ιουλίου έως 13 Ιουλίου 2013 Το 31 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Από 5 Ιουλίου έως 13 Ιουλίου 2013 Το 31 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Από 5 έως 13 Ιουλίου 2013 θα πραγματοποιηθεί το 31 ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας, κορυφαίος θεσμός του

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Νοέμβριος Τεύχος 62

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Νοέμβριος Τεύχος 62 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Νοέμβριος 2016 - Τεύχος 62 7 Νοεμβρίου ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Με σκοπό την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας, οι μαθητές παρακολουθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ 3 4 Ιουλίου 2013 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ Παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου «Του νεκρού αδελφού», θερινό σινεμά «Αλκυονίς»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (όπως ισχύει την τρέχουσα περίοδο) Συνοπτική περιγραφή

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (όπως ισχύει την τρέχουσα περίοδο) Συνοπτική περιγραφή ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ (Πρωτοβάθμια Κοινωνική Φροντίδα) ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ (Δευτεροβάθμια Κοινωνική Φροντίδα) ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (όπως ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

Τις δημιουργίες τους παρουσίασαν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών τα μέλη των τμημάτων ζωγραφικής, κοσμήματος, διακοσμητικών και φωτογραφίας

Τις δημιουργίες τους παρουσίασαν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών τα μέλη των τμημάτων ζωγραφικής, κοσμήματος, διακοσμητικών και φωτογραφίας 21 Τις δημιουργίες τους παρουσίασαν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών τα μέλη των τμημάτων ζωγραφικής, κοσμήματος, διακοσμητικών και φωτογραφίας Το θερμό χειροκρότημα όσων παρέστησαν στα εγκαίνια

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Αποδέκτες ~ 450 γονείς ~ 650 παιδιά

ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Αποδέκτες ~ 450 γονείς ~ 650 παιδιά ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ» ΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. Αποδέκτες ~ 450 γονείς ~ 650 παιδιά ΟΜΑ ΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ( ιάρκεια κάθε Οµάδας: 8 δίωρες εβδοµαδιαίες συναντήσεις). Οµάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ Ν.ΣΕΡΡΩΝ Σέρρες 24/03/2016 Μεραρχίας13-ΣΕΡΡΕΣ Mail επικοινωνίας:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ Ν.ΣΕΡΡΩΝ Σέρρες 24/03/2016 Μεραρχίας13-ΣΕΡΡΕΣ Mail επικοινωνίας: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ Ν.ΣΕΡΡΩΝ Σέρρες 24/03/2016 Μεραρχίας13-ΣΕΡΡΕΣ 62123 Αρ. Πρωτ: Mail επικοινωνίας: filologoiserron@gmail.com Εκδήλωση για την παγκόσμια Ημέρα της ποίησης Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Σερρών

Διαβάστε περισσότερα

ANAKOINΩΣΗ ΤΥΠΟΥ. Η Σοφία η μέλισσα ταξίδεψε και έπαιξε με παιδιά έξι Δημοτικών σχολείων στις επαρχίες της Κύπρου. Λευκωσία, 7 Δεκεμβρίου 2015

ANAKOINΩΣΗ ΤΥΠΟΥ. Η Σοφία η μέλισσα ταξίδεψε και έπαιξε με παιδιά έξι Δημοτικών σχολείων στις επαρχίες της Κύπρου. Λευκωσία, 7 Δεκεμβρίου 2015 ANAKOINΩΣΗ ΤΥΠΟΥ Επικοινωνία: Γραφείο Επικοινωνίας Τομέας Προώθησης και Προβολής, Πανεπιστήμιο Κύπρου Τηλ. 22894304 ηλ. διεύθυνση: prinfo@ucy.ac.cy ιστοσελίδα: www.pr.ucy.ac.cy ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Λευκωσία,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΘΕΜΑ: Εξαιρετικά επιτυχημένος ο «4 ος Αγώνας Δρόμου Δήμου Διονύσου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΘΕΜΑ: Εξαιρετικά επιτυχημένος ο «4 ος Αγώνας Δρόμου Δήμου Διονύσου» Άγιος Στέφανος 31/05/2016 ΘΕΜΑ: Εξαιρετικά επιτυχημένος ο «4 ος Αγώνας Δρόμου Δήμου Διονύσου» Εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας συμμετείχαν στον «4 ο Αγώνα Δρόμου Δήμου Διονύσου» που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ιερισσός, 13/02/2017 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Λαμπρή Αρχή του αναπτυξιακού «Έτους Αριστοτέλη» 2017 με τις εκδηλώσεις αδελφοποίησης του Δήμου Σέστρορετσκ Αγίας Πετρούπολης

Διαβάστε περισσότερα

3ος Λαϊκός Δρόμος Διονύσου «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ»

3ος Λαϊκός Δρόμος Διονύσου «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ» 3ος Λαϊκός Δρόμος Διονύσου «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ» ΚΥΡΙΑΚΗ 31 MAΪOY 2015 Ηρώων Πολυτεχνείου & Πεντζερίδου Ώρα έναρξης: 9:00π.μ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Οργανισμός Νεολαίας, Άθλησης & Πολιτισμού «ΘΕΣΠΙΣ» του Δήμου Διονύσου

Διαβάστε περισσότερα

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ Εκκλησιαστικό Μουσείο Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ Εκκλησιαστικό Μουσείο Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ Εκπολιτιστικό Σωματείο «Πρόοδος» Καλλιμασιάς Μουσικοχορευτική θεατρική εκδήλωση με θέμα τον «Μισεμό» την εκδήλωση θα συνοδεύει η ορχήστρα των Αδελφών Αυγουστίδη - Πρόοδος 20:30 ΠΕΜΠΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

«Μουσεία για μια κοινωνία με προοπτικές» στη Βέροια και τη Βεργίνα

«Μουσεία για μια κοινωνία με προοπτικές» στη Βέροια και τη Βεργίνα Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Μουσεία για μια κοινωνία με προοπτικές» στη Βέροια και τη Βεργίνα με sleepover, μηνύματα στον τοίχο, εγκαίνια έκθεσης, εκπαιδευτικές δράσεις και συνάντηση με τους

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2016 ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ Την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των προπτυχιακών σπουδαστών του ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ, από το τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό και το τμήμα Ναυτιλίας. Σκοπός της επίσκεψής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 1ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ. Από 13/5/2016 έως 15/5/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 1ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ. Από 13/5/2016 έως 15/5/2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Από 13/5/2016 έως 15/5/2016 Ο Δήμος Καλαμαριάς, έχοντας στο κέντρο της προσοχής και των προσπαθειών του την Νεολαία και την Παιδεία,

Διαβάστε περισσότερα

«ΟΜΦΑΛΙΟΣ 2016» Ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΗΜΕΡΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ

«ΟΜΦΑΛΙΟΣ 2016» Ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΗΜΕΡΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ «ΟΜΦΑΛΙΟΣ 2016» Ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΗΜΕΡΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ Ο «Ομφάλιος» ποδηλατικός αγώνας πραγματοποιήθηκε για έκτη συνεχή χρονιά με τον μεγαλύτερο μέχρι τώρα αριθμό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙ ΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΕΚΠΑΙ ΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ 11o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2014-15 ΕΚΠΑΙ ΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ «ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ» Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 οι μαθητές των τριών τμημάτων της Γ τάξης συνοδευόμενοι από

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ»

«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ» «ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟ» Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για το 2018 διοργανώνει δράσεις που απευθύνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Κ. 118

ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Κ. 118 ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙΩΝ ΦΩΤΗ ΠΙΤΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016 2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Κ. 118 ΗΜΕΡΑ/ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1/3/2017 2/3/2017 3/3/2017 Ενδοσχολικοί Αγώνες Στίβου. Γήπεδο Τάσου Μάρκου,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Προσωπικά στοιχεία: 1. Όνομα: Χρήστος 2. Επώνυμο: Δημητρίου 3. Ημερομηνία Γέννησης: 9/7/1960 4. Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Δήμος Θερμαϊκoύ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. Καλοκαίρι 2013 - Αθλητισμός - Πολιτισμός - Βιβλιοθήκες Παναγιώτης Τροκάνας Πρόεδρος ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 - Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουνίου - 7ο Πανελλήνιο Παιδικό

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Δημάρχου. Θωμάς Κ. Μπέγκας Δήμαρχος Ιωαννίνων

Χαιρετισμός Δημάρχου. Θωμάς Κ. Μπέγκας Δήμαρχος Ιωαννίνων Χαιρετισμός Δημάρχου Στην περίοδο τής μεταπολίτευσης η πόλη μας, όπως και η υπόλοιπη χώρα, έζησε μια πνευματική και πολιτιστική ανάταση. Όλοι προσπαθούσαν να καλύψουν τα πολλά και καταστροφικά κενά που

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 Αίθουσα τελετών ΑΠΘ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ Στους εθελοντές αιμοδότες όλου του κόσμου Στους δικούς μας εθελοντές αιμοδότες για την ανεκτίμητη

Διαβάστε περισσότερα

Ένα γιορτινό καράβι «έδεσε» στην πλατεία του Ορχομενού!

Ένα γιορτινό καράβι «έδεσε» στην πλατεία του Ορχομενού! Ένα γιορτινό καράβι «έδεσε» στην πλατεία του Ορχομενού! Για πρώτη φορά την κεντρική πλατεία του Ορχομενού δεν στολίζει για τις γιορτές ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά ένα πραγματικά εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013 ΙΟΥΛΙΟΣ 3 4 Ιουλίου 2013 3 και 4 Ιουλίου 2013 Παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου «του νεκρού αδελφού», θερινό σινεμά «Αλκυονίς» στη Ν. Πέραμο.

Διαβάστε περισσότερα

Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών: «Η τέχνη στην αγωγή των παιδιών και των νέων»

Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών: «Η τέχνη στην αγωγή των παιδιών και των νέων» 16/01/2019 Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών: «Η τέχνη στην αγωγή των παιδιών και των νέων» Αυτοκέφαλες Εκκλησίες / Εκκλησία της Ελλάδος Με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών, το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας

Διαβάστε περισσότερα

2ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού Πιερίας

2ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού Πιερίας 2ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού Πιερίας «Γνωρίζω τον τόπο μου». Πρόταση γνωριμίας με το φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον του Δήμου Κολινδρού Πιερίας. Συντονιστής: Δημήτριος Χλεμές, δάσκαλος Τάξη υλοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» των δήµων Ιλίου, Πετρούπολης, Καµατερού, Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία µε τον Οργανισµό κατά των Ναρκωτικών,

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» των δήµων Ιλίου, Πετρούπολης, Καµατερού, Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία µε τον Οργανισµό κατά των Ναρκωτικών, ΙΛΙΟΝ,16/09/2009 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» των δήµων Ιλίου, Πετρούπολης, Καµατερού, Αγίων Αναργύρων σε συνεργασία µε τον Οργανισµό κατά των Ναρκωτικών, ΟΚΑΝΑ, συνεχίζει τις δράσεις στη τοπική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ. 7 ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ. Το πρωί της Κυριακής 19. Η νέα Δημοτική αρχή του. Από τις 9 και

ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ. 7 ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ. Το πρωί της Κυριακής 19. Η νέα Δημοτική αρχή του. Από τις 9 και 7 ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Το πρωί της Κυριακής 19 Απριλίου 2015, η πλατεία του Διονύσου γέμισε χαρούμενες παιδικές φωνές και ενθουσιασμένους ποδηλάτες/σες. Η νέα Δημοτική αρχή του Ορχομενού διοργάνωσε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ Αντιδημαρχία Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού. Σελίδα 1 από 8 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ Πανηγύρι Αξιούπολης / Συναυλίες, χορευτικές

Διαβάστε περισσότερα

Η «Φλόγα της Αγάπης» στους δρόμους του Ιλίου

Η «Φλόγα της Αγάπης» στους δρόμους του Ιλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ίλιον, 21.09.2017 Δελτίο Τύπου Η «Φλόγα της Αγάπης» στους δρόμους του Ιλίου Η «Φλόγα της Αγάπης» ταξίδεψε στους δρόμους του Ιλίου, όπου εκατοντάδες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ "Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ"

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ "Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ" Tο πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το εξής: ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 18:00 Ο Δήμαρχος Πειραιά

Διαβάστε περισσότερα

Από τη Σχολική μας Ζωή

Από τη Σχολική μας Ζωή ΤΕΥΧΟΣ 7 ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-15 Ε Ι Δ Ι Κ Ο Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ο Λ Ε Υ Κ Ω Σ Ι Α Σ Από τη Σχολική μας Ζωή Σας καλωσορίζουμε στο δεύτερο τεύχος του ενημερωτικού δελτίου του Ειδικού Σχολείου Λευκωσίας για τη σχολική

Διαβάστε περισσότερα

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 Ιουλίου Άφιξη στο ξενοδοχείο Ιλισός και τακτοποίηση στα δωμάτια 17:30 Κέρασμα και συνάντηση με τους υπεύθυνους των Θερινών Σχολείων 20:30-23:00 ΤΡΙΤΗ, 2 Ιουλίου 09:30-10:00

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Α ΤΡΙΜΗΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ Στη διάρκεια του Α Τριμήνου η ΣΤ τάξη θα εμβαθύνει στο έργο και την προσωπικότητα του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη Μίκη

Διαβάστε περισσότερα

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου

Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου Φωταγώγηση της Πόλης και του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 4.15μ.μ. 5.00μ.μ. Η Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων και η Παιδική Χορωδία του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου Λεμεσού με τη συμμετοχή της

Διαβάστε περισσότερα

03 : Επίσκεψη στο Γεροντολογικό Κέντρο «Ταμπακάκη» 10 : Εξωτερικό Πρόγραμμα Κοινωνικοποίησης στο πάρκο της

03 : Επίσκεψη στο Γεροντολογικό Κέντρο «Ταμπακάκη» 10 : Εξωτερικό Πρόγραμμα Κοινωνικοποίησης στο πάρκο της Απολογισμός δράσεων & δραστηριοτήτων 2014 03 : Επίσκεψη στο Γεροντολογικό Κέντρο «Ταμπακάκη» 10 : Εξωτερικό Πρόγραμμα Κοινωνικοποίησης στο πάρκο της Ελευσίνας 17 : Επίσκεψη σε Έκθεση της Σχολής Καλών Τεχνών

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ

Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ Απολογισμός δραστηριοτήτων AYΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αντιδημαρχίας ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ Ευαγγελία Σαρρή Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων Koυντουριώτου 98-100 3ος όροφος τηλ.επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων Ιούλιος - Αύγουστος 2014 Δήμου Ναυπακτίας 20 14 Δημοτικές Ενότητες: Είσοδος Ελεύθερη Ναυπάκτου, Αντιρρίου, Χάλκειας Αποδοτίας, Πλατάνου, Πυλήνης Όμορφες βραδιές καλοκαιριού,

Διαβάστε περισσότερα

7Ο ΜαθητικόΦεστιβάλXαλανδρίου

7Ο ΜαθητικόΦεστιβάλXαλανδρίου 7Ο ΜαθητικόΦεστιβάλXαλανδρίου 27 Μαΐου - 25 Ιουνίου 2016 ας δώσουμε τον κόσμο στα παιδιά Ν. Χικμέτ Θέατρο Σινεμά Μουσική Χορός Εικαστικά Αθλητισμός ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ esgmhal.blogspot.gr

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του 3 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ

Προκήρυξη του 3 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ Προκήρυξη του 3 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ /ΑΥΓΟΡΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ /ΑΥΓΟΡΟΥ «ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ /ΑΥΓΟΡΟΥ 1 Ο ΕΠΑ.Λ ΧΑΝΙΩΝ Ό,τι δεν συνέβη, είναι ό,τι δεν ποθήσαμε,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ταχ.Διεύθυνση : Διοικητήριο Ταχ.Κώδικας : 29100 Ζάκυνθος Πληροφορίες : Όλγα Καψούρου Τηλέφωνο : 2695360305 ΦΑΞ

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του 4 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ

Προκήρυξη του 4 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ Προκήρυξη του 4 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας, τον ΣΕΓΑΣ καθώς και με την υποστήριξη της Περιφερειακής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κυριακή 6 Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Μαρκίδειο Θέατρο Ώρα: 4:30 μ.μ. / Τιμή: 7 Οργανωτής: Ωδείο Άσπας Βασιλείου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κυριακή 6 Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Μαρκίδειο Θέατρο Ώρα: 4:30 μ.μ. / Τιμή: 7 Οργανωτής: Ωδείο Άσπας Βασιλείου. ΕΚΘΕΣΗ Τρίτη 1 Διάρκεια: 1-6 Δεκεμβρίου Οργανωτής: Αυγουστίνος Κοντός. ΣΥΝΑΥΛΙΑ Πέμπτη 3 Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου με τίτλο: «Το Αναπάντητο Ερώτημα» Σολίστ: Αννίνη Τσιούτη Μαέστρος: Χριστίνα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ. δωρεάν συμμετοχή για όλες τις ηλικίες. Προαναγγελία δράσης ΜΑΪΟΥ. 10 χλμ. 5 χλμ, 2 χλμ και ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΑΔΙΣΜΑ 2 χλμ ΚΥΡΙΑΚΗ 22

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ. δωρεάν συμμετοχή για όλες τις ηλικίες. Προαναγγελία δράσης ΜΑΪΟΥ. 10 χλμ. 5 χλμ, 2 χλμ και ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΑΔΙΣΜΑ 2 χλμ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 Με την υποστήριξη Προαναγγελία δράσης ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ Για τα πρώην ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΪΟΥ δωρεάν συμμετοχή για όλες τις ηλικίες 10 χλμ Ώρα: 11.00 Διαδρομή: με αφετηρία το πρώην στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου,

Διαβάστε περισσότερα

8 ος Λαϊκός Αγώνας ρόµου 8χλµ «Άγιος Αρτέµιος» & παράλληλος Παιδικός Αγώνας 1.000µ Σάββατο 28 Απριλίου 2018, ώρα 17:30

8 ος Λαϊκός Αγώνας ρόµου 8χλµ «Άγιος Αρτέµιος» & παράλληλος Παιδικός Αγώνας 1.000µ Σάββατο 28 Απριλίου 2018, ώρα 17:30 8 ος Λαϊκός Αγώνας ρόµου 8χλµ «Άγιος Αρτέµιος» & παράλληλος Παιδικός Αγώνας 1.000µ Σάββατο 28 Απριλίου 2018, ώρα 17:30 Η Τοπική ιοίκηση Ακαρνανίας της ιεθνούς Ένωσης Αστυνοµικών, προκηρύσσει τον 8 ο Λαϊκό

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια ΜΑΝΕΣΗ

Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια ΜΑΝΕΣΗ Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια ΜΑΝΕΣΗ Δημοτικό- Νηπιαγωγείο Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο - Δημοτικό Γυμνάσιο - Λύκειο Πρασίνου Λόφου 49-51, 14122 Ηράκλειο Αττικής. Τηλ. 2102816222, 2102810630. Fax 2102830780 Internet

Διαβάστε περισσότερα

ΝEWSLETTER 146 Ο ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ 2 ο OLYMPIC DAY RUN ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ

ΝEWSLETTER 146 Ο ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ 2 ο OLYMPIC DAY RUN ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΜΕΛΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΟΥΣΕΙΩΝ (ICOM) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ (ISHA) & ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΥΠ.ΠΟ. Τ (0030) 2310 968 531 Ι F 2310 968 726

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Πρίφτη, Ψυχολόγος MSc, Προϊσταμένη Τμήματος Προστασίας Οικογένειας, Παιδιού, Νεολαίας και Παιδείας, Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής

Μαρία Πρίφτη, Ψυχολόγος MSc, Προϊσταμένη Τμήματος Προστασίας Οικογένειας, Παιδιού, Νεολαίας και Παιδείας, Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής Μαρία Πρίφτη, Ψυχολόγος MSc, Προϊσταμένη Τμήματος Προστασίας Οικογένειας, Παιδιού, Νεολαίας και Παιδείας, Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής Διεξάγει κοινωνικές έρευνες Σχεδιάζει και μεριμνά για την εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Εορτασμός " Ημέρας Mνήμης του Μακεδονικού Αγώνα" Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

Εορτασμός  Ημέρας Mνήμης του Μακεδονικού Αγώνα Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ωραιόκαστρο 11/10/2016 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Ταχ. Δ/νση : Κομνηνών 76 Τηλ. : 2313304002-4091 Εορτασμός " Ημέρας Mνήμης του Μακεδονικού Αγώνα" Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 1ο. Εδώ θα μπορείτε να βλέπετε όλα τα νέα, τις προσεχείς εκδηλώσεις και γενικότερα ότι αφορά την σχολική μας κοινότητα.

ΤΕΥΧΟΣ 1ο. Εδώ θα μπορείτε να βλέπετε όλα τα νέα, τις προσεχείς εκδηλώσεις και γενικότερα ότι αφορά την σχολική μας κοινότητα. Εδώ θα μπορείτε να βλέπετε όλα τα νέα, τις προσεχείς εκδηλώσεις και γενικότερα ότι αφορά την σχολική μας κοινότητα. ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ: Γιορτή Πολυτεχνείου Την Παρασκευή 16/11/2018 στο σχολείο μας έλαβε χώρα ο

Διαβάστε περισσότερα

Πανηγυρική η έναρξη της 50ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού Καραϊσκάκεια

Πανηγυρική η έναρξη της 50ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού Καραϊσκάκεια Πανηγυρικά και με κάθε επισημότητα ξεκίνησαν, το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, οι εκδηλώσεις της 50ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού Καραϊσκάκεια που οργανώνει η Ένωση

Διαβάστε περισσότερα

ΡοΒινΣώνες Τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ εξερευνούν την Αθήνα

ΡοΒινΣώνες Τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ εξερευνούν την Αθήνα Δελτίο Τύπου Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Μικροί Ροβινσώνες» Η ΕΛΕΠΑΠ ξεναγεί για τρίτη συνεχή χρονιά στην Αθήνα τα παιδιά και τους συνοδούς τους Αθήνα, 18 Οκτωβρίου 2018 Ένα βιωματικό περίπλου πολιτιστικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρκαλοχώρι, 08-12-2016 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόγραµµα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο ήµο Μινώα Πεδιάδας Γιορτινή ατµόσφαιρα και άρωµα Χριστουγέννων περιµένει

Διαβάστε περισσότερα

Τηλ , , , Φαξ

Τηλ , , , Φαξ Τηλ. 2610 969973, 969972, 996732, Φαξ 2610969799 Email stmuseum@upatras.gr http://www.upatras.gr/index/page/id/68 http://www.facebook.com/pages/museum-of-science-and-technology/109823479058588 Πανεπιστημιούπολη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Θρησκευτικά B Δημοτικού (Μέρος Α ) Ομορφος κόσμος ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Θρησκευτικά Β Δημοτικού Ομορφος κόσμος (Μέρος A ) Συγγραφική ομάδα:

Διαβάστε περισσότερα

Αριστοτέλεια 2011. Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά»

Αριστοτέλεια 2011. Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλεια 2011 Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Περιεχόμενα Έναρξη χειμερινών εκδηλώσεων 3 Εγκαίνια της χριστουγεννιάτικης γιορτής «Παραμυθοχώρα» 4 Παραμύθι χωρίς όνομα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2016 Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Πειραιά Χαραλαμπία Ζηλάκου ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΖΗΛΑΚΟΥ 1 ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ- ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016 Για δεύτερη χρονιά, διοργανώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΡΞΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ «ΝΑΟΥΣΑ-ΑΠΟΚΡΙΑ 2012»: ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΣΑΤΙΡΑ στην ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Τα αυθεντικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη Ναουσαίικη Αποκριά, η παράδοση και η σάτιρα, ξεχωρίζουν στο

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος Τεύχος 63

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος Τεύχος 63 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2016 - Τεύχος 63 5 Δεκεμβρίου ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Τα παιδιά της Προδημοτικής συμμετέχουν στην παιδική εκπομπή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ 4 ΤΟΥ ΜΑΗ 2014-9 ΤΟΥ ΜΑΗ 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ 4 ΤΟΥ ΜΑΗ 2014-9 ΤΟΥ ΜΑΗ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ 4 ΤΟΥ ΜΑΗ 2014-9 ΤΟΥ ΜΑΗ 2014 ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΤΟΥ ΜΑΗ 2014 Άφιξη των εταίρων κλιμακωτά στη διάρκεια της ημέρας. Παραλαβή και εγκατάσταση στο

Διαβάστε περισσότερα

5-10 Απριλίου 2014. 10 Εβδομάδα Πρόληψης Αλκοόλ αφιερωμένη στους εφήβους. Ο εαυτός σου και η επιλογή σου... ... τα κλειδιά για τη ζωή σου.

5-10 Απριλίου 2014. 10 Εβδομάδα Πρόληψης Αλκοόλ αφιερωμένη στους εφήβους. Ο εαυτός σου και η επιλογή σου... ... τα κλειδιά για τη ζωή σου. 10 Εβδομάδα Πρόληψης Αλκοόλ η αφιερωμένη στους εφήβους 5-10 Απριλίου 2014 Ο εαυτός σου και η επιλογή σου...... τα κλειδιά για τη ζωή σου Διοργανωτές: 7η ΥΠΕ Γαστρεντερολογική Κλινική - Κοινωνική Υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Διευθύντριας Δ.Δ.Ε. και Πρόεδρου Ο.Ε.Σ.Α. Ημαθίας

Χαιρετισμός Διευθύντριας Δ.Δ.Ε. και Πρόεδρου Ο.Ε.Σ.Α. Ημαθίας Χαιρετισμός Διευθύντριας Δ.Δ.Ε. και Πρόεδρου Ο.Ε.Σ.Α. Ημαθίας Με χαρά φιλοξενούμε και φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά την τελική φάση του σχολικού πρωταθλήματος χάντμπωλ στην πόλη της Βέροιας. Αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Απ τη Μικρά Ασία στο Αιγαίο 16. 1 o Φιλικό Enduro Δήμου Αριστοτέλη 04. παραδοσιακό τμήμα - συναυλία 17. 2 ο Τουρνουά ποδοσφαίρου 05

Περιεχόμενα. Απ τη Μικρά Ασία στο Αιγαίο 16. 1 o Φιλικό Enduro Δήμου Αριστοτέλη 04. παραδοσιακό τμήμα - συναυλία 17. 2 ο Τουρνουά ποδοσφαίρου 05 Περιεχόμενα 1 o Φιλικό Enduro Δήμου Αριστοτέλη 04 2 ο Τουρνουά ποδοσφαίρου 05 Χορευτικό Αντάμωμα 06 Συναυλία σπουδαστών 07 Συναυλία σπουδαστών Μουσικής Σχολής 08 Συναυλία έναρξης Αριστοτελείων 09 Αναβίωση

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 07/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 07/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Ν.Κ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 07/05-04-2017 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς. Αριθμ. Απόφασης 141/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έγκριση διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων στον Δήμο Καλαμαριάς

Διαβάστε περισσότερα

2 ο ΓΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΘΕΜΑ PROJECT : ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

2 ο ΓΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΘΕΜΑ PROJECT : ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ 2 ο ΓΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΘΕΜΑ PROJECT : ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΤΕΣ : ΜΕΛΙΔΟΥ ΕΦΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ ΠΟΥΛΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΕΡΖΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο εθελοντισμός πλέον είναι υπαρκτός σε κάθε γωνία της γής και αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ κατά τη σχολική χρονιά 2014-2015 υλοποιήσαμε πρόγραμμα αγωγής σταδιοδρομίας με θέμα «Ο Εθελοντισμός ως βασική

Διαβάστε περισσότερα

Δράσεις του Λυκείου Α Εθνάρχη Μακαρίου Γ Πάφου στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius Regio

Δράσεις του Λυκείου Α Εθνάρχη Μακαρίου Γ Πάφου στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius Regio Δράσεις του Λυκείου Α Εθνάρχη Μακαρίου Γ Πάφου στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius Regio 2013-2015 Το Λύκειο Α Εθνάρχη Μακαρίου Γ Πάφου είναι το κύριο σχολείο της Περιφέρειας Πάφου που συμμετέχει

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Ιανουαρίου. Περισσότερα στις ιστοσελίδες μας στο The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2017 - Τεύχος 72 1 Δεκεμβρίου Παραδίδονται τα λεφτά που μαζεύτηκαν για τον Ραδιομαραθώνιο από τον Πρόεδρο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΟΦΗ στην Ανθρωπιά... Τρίτη, 20 Νοέμβριος :45

ΣΤΡΟΦΗ στην Ανθρωπιά... Τρίτη, 20 Νοέμβριος :45 Πρωτόκολλο Συνεργασίας για τη συνέχιση και διάδοση Παγκόσμιας Ημέρας Πράξης Σεβασμού στη Ζωή και Προσφοράς στο Συνάνθρωπο υπεγράφη το Σάββατο 17 Νοεμβρίου μεταξύ του Δήμου Κορινθίων θεατρικής ομάδας ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 Η ΈΡΕΥΝΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ! Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) διοργανώνει τη Βραδιά του Ερευνητή την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρες

Διαβάστε περισσότερα

ΝEWSLETTER 143 Ο ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΝEWSLETTER 143 Ο ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΜΕΛΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΟΥΣΕΙΩΝ (ICOM) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ (ISHA) &ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΥΠ.ΠΟ. Τ (0030) 2310 968 531 Ι F 2310 968 726

Διαβάστε περισσότερα

Λάζαρος Κυρίζογλου Δημήτρης Δεμουρτζίδης,

Λάζαρος Κυρίζογλου Δημήτρης Δεμουρτζίδης, Αγώνας Δρόμου Δήμων Αμπελοκήπων Μενεμένης και Παύλου Μελά 2018: Ηχηρό μήνυμα από χιλιάδες δρομείς της Δυτικής Θεσσαλονίκης για τα πρώην στρατόπεδα και τον παιδικό καρκίνο Τα πρώην στρατόπεδα Μεγάλου Αλεξάνδρου,

Διαβάστε περισσότερα