Βέροια, 20 Ιανουαρίου 2015 ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2014

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Βέροια, 20 Ιανουαρίου 2015 ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2014"

Transcript

1 Βέροια, 20 Ιανουαρίου 2015 ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2014 Ιανουάριος 2014 Απογραφή στο Παντοπωλείο της ΠγτΠ Ένταξη της ΠγτΠ ως μέλους στο Παρατηρητήριο Οργανώσεων Κοινωνίας Πολιτών Κεντρικής Μακεδονίας Επίσκεψη κλιμακίου ΑΤΕΙΘ στο Σπίτι της Βεργίνας Παρουσίαση Ημερολογίου 2014 στον Χώρο Τεχνών, από τα Νηπιαγωγεία της Βέροιας, σε κοινή εκδήλωση με τη Σχολική Σύμβουλο Προσχολικής Αγωγής Σύνταξη Προϋπολογισμού έτους 2014 και ψήφισή του από το Δ.Σ Υποβολή απολογιστικών οικονομικών στοιχείων έτους 2013 και Προϋπολογισμού 2014, στο Ελεγκτικό Συνέδριο / Υπηρεσία Επιτρόπου στον Νομό Ημαθίας Υποβολή απολογιστικών οικονομικών στοιχείων έτους 2013 και Προϋπολογισμού 2014, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους Κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς Αποκριάτικη εκδήλωση στο Σπίτι της Βεργίνας με τη συμμετοχή της χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αιγές» και του ταχυδακτυλουργού Αργύρη Φλίκα Κοπή πίτας εθελοντών στο εστιατόριο Papagallo Ημερίδα στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας με θέμα: «Ενδοοικογενειακή βία-κοινωνικές παρεμβάσεις». Συμμετοχή με εισηγήσεις Παρουσίαση του βιβλίου του Πάνου Στεφανόπουλου «Βεργίνα» και απόδοση μέρους των πωλήσεων στην ΠγτΠ Ημερίδα στη Θεσσαλονίκη του Δικτύου κατά της βίας στο Σχολείο και του Συνήγορου του Παιδιού. Συμμετοχή Απόφαση της ΕΕΤΤ (Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) για την καταχώριση στο Μητρώο Παρόχων Δικτύων και Υπηρεσιών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών (αριθμός μητρώου ) Ισολογισμός οικονομικού έτους Έλεγχος και Έκθεση οικονομικού ελέγχου Οικονομικού Λογιστικού του Δήμου Βεροίας οικονομικού έτους Επίσκεψη Μουσικού Σχολείου Βεροίας (Γ Γυμνασίου) και ενημέρωση για το έργο της ΠγτΠ και για τον ρόλο των εθελοντών σε αυτό.

2 Επίσκεψη 12 ου Δημοτικού Σχολείου (ΣΤ τάξη) και ενημέρωση των μικρών μαθητών. Υπεύθυνη κυρία Μαρία Παπαδόπουλου Κατάθεση πρότασης στο πρόγραμμα «Είμαστε Όλοι Πολίτες» του Ιδρύματος Μποδοσάκη Επίσκεψη της Ομάδας Αγωγής Υγείας του 1 ου ΕΠΑΛ Βεροίας στα πλαίσια του προγράμματος «Ο εθελοντισμός είναι πολιτισμός». Υπεύθυνες κυρίες Δήμητρα Κουτόβα και Μαρία Καραγιάννη Απόφαση ΥΕΚΑ για την χορήγηση άδειας εράνου, μέσω μετάδοσης τηλεοπτικού σποτ, με τη συνεργασία των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας «ΠΡΟΣΦΕΡΩ» Επίσκεψη στη Βεργίνα του Σχολείου «Καλαμαρί» της Θεσσαλονίκης (Β Λυκείου). Υπεύθυνη κυρία Καραμεσίνη έως Bazaar του 2 ου Νηπιαγωγείου υπέρ της ΠγτΠ Ημερίδα στην ΕΛΑΣ. Εισήγηση στελεχών της ΠγτΠ με θέμα: «Κοινωνικό έργο και Αστυνομία: σε αναζήτηση των βημάτων μίας επωφελούς συνεργασίας» Εγκριτική απόφαση Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (ΕΣΡ) για τη μετάδοση τηλεοπτικού σποτ Απολογισμός δράσης και συνέντευξη τύπου των μελών του Δ.Σ. 07 έως Πασχαλινό Bazaar Παρουσίαση του έργου της ΠγτΠ από την TV100 (Εκπομπή «Πέριξ») έως Μετάδοση τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού spot από τα ΜΜΕ Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη, με αντικείμενο συζήτησης την προστασία παιδιού και οικογένειας, στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 11 έως ο Διεθνές τουρνουά χάντμπολλ παιδιών «Βριληττός». Συμμετοχή της ΠγτΠ με εθελοντές. Διοργάνωση βραδιάς υποδοχής αποστολών στο ξενοδοχείο «Αιγές» Εκδήλωση στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βέροιας με τίτλο: «Όμορφη και παράξενη πατρίδα». Η χορωδία του Συλλόγου «Οι φίλοι του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης», έδωσαν συναυλία, υπό τη διεύθυνση της κ. Δεμίρογλου Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας για την κατ αρχήν παραχώρηση δημοτικού οικοπέδου στην ΠγτΠ για την ανέγερση Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Έναρξη προγράμματος «Give for Greece», παροχής τροφίμων, που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Jaharis Family Foundation και υλοποιείται από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και τον IOCC ( International Orthodox Christian Charities) Κατάθεση πρότασης για το νέο ΕΣΠΑ, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Ενημέρωση στο Δημοτικό Σχολείο Βεργίνας για τον σχολικό εκφοβισμό από την κ. Μαρία Πανταζή, Ψυχολόγο και Διευθύντρια του Σπιτιού της Βεργίνας.

3 Εκδήλωση στη Νάουσα, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Νάουσας και τον κ. Δημοσθένη Δαβέττα, στον χώρο «ΕΡΙΑ» του Πολυχώρου Πολιτισμού του Δήμου, με τίτλο «Λέξεις και χρώματα μικρών παιδιών». Συμμετοχή της Σχολικής Χορωδίας Βέροιας, υπό τη διεύθυνση της κ. Ελένης Αναγνώστου, της χορευτικής ομάδας Ναυσικάς Στάθη-Στέφανου Πίττα, του ηθοποιού Δημήτρη Πάζου και του ποιητή Δημήτρη Καπετανάκη Διεξαγωγή «4ου Γύρου της λίμνης Αλιάκμονα-2014» ( Veria fun ran ), από τον αθλητικό Σύλλογο «ΗΜΑΘΙΩΝΑ», υπέρ της ΠγτΠ Ένταξη στο επισιτιστικό πρόγραμμα της IOCC-«Αποστολής» σε εκδήλωση στη Θεσ/νίκη Επίσκεψη και δωρεά μαθητών σχολείου «ΚΑΛΑΜΑΡΙ» Θεσσαλονίκης Ημερίδα στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας, με τίτλο «Ενδοοικογενειακή βία και κοινωνικές παρεμβάσεις». Συμμετοχή με εισήγηση Ανασυγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου, με αντικατάσταση της Γραμματέως, μετά την παραίτηση της κ. Ευθυμίας Σπυροπούλου, με την κ. Βιργινία Πατρίκα Ημερίδα στη Νάουσα, με τίτλο «Ενδοοικογενειακή βία και κοινωνικές παρεμβάσεις». Συμμετοχή με εισήγηση Συμμετοχή σε ερευνητικό πρόγραμμα του Τμήματος Ψυχολογίας του ΑΠΘ-ενημερωτική συνάντηση για τα αποτελέσματα (καθηγήτρια κυρία Μαύρου) Ετήσια δράση εταιρείας S/M «ΑΒ Βασιλόπουλος» : προσφερόμενη θεραπευτική ιππασία στη φάρμα των Ηρακλή Ξινόπουλου και Μαρίας Γουλάρα Χορήγηση στους Γιατρούς του Κόσμου ποσότητας γάλακτος εβαπορέ Συνομολόγηση συνεργασίας με τη σκηνοθέτιδα Ελένη Αλεξανδράκη Ετήσια τακτική απογευματινή ψυχαγωγική εκδήλωση στο κέντρο «Φλαμουριές» με την μπάντα «Κιβωτός». 26 & ο Διεθνές Συνέδριο για την κοινωφελή δράση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και του European Foundation Centre στην Αθήνα. Συμμετοχή Συνάντηση για τη δικτύωση και τη λειτουργική διασύνδεση των Φορέων που εμπλέκονται με την προστασία παιδιού και οικογένειας Παζάρι αλληλεγγύης στην Πλατεία Ωρολογίου από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας και το Ανθρώπινο Δυναμικό. Συμμετοχή έως Διακοπές των παιδιών του Σπιτιού της Βεργίνας στην Ασπροβάλτα έως Διακοπές των παιδιών του Σπιτιού της Βέροιας στον Νέο Παντελεήμονα Πιερίας Πραγματοποίηση δωρεάς φίλων ομογενών από το Τορόντο Παράδοση ολοκληρωμένης πρότασης για το αναγκαίο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας των Δομών κλειστής φιλοξενίας παιδιών στο ΥΕΚΑ/ Διεύθυνση προστασίας οικογένειας.

4 21-07 έως Κατασκήνωση στην Καστανιά των παιδιών του Σπιτιού της Βέροιας. Φιλοξενία από το Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Σουμελά Υπογραφή σύμβασης με τη Δήμαρχο Βέροιας, για την παραχώρηση της χρήσης, για 40 χρόνια, του δημοτικού οικοπέδου στο Ο.Τ. 463 της Βέροιας, έκτασης 805,25μ2, προς ανέγερση νέου Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Παροχή αιγίδας της Υπουργού Τουρισμού, για την εκδήλωση «Πειραιάς-Κύθηρα με καγιάκ υπέρ της Πρωτοβουλίας για το Παιδί» έως Διακοπές παιδιών του Σπιτιού της Βέροιας στην κατασκήνωση «Μία φορά κι έναν καιρό». 08 έως 12 Αυγούστου 2014 Πραγματοποίηση της δράσης «Πειραιάς-Κύθηρα με καγιάκ, υπέρ της Πρωτοβουλίας για το Παιδί» από την ομάδα των Δημήτρη Σταθάκη και Παύλου Ματιάτου. Διάπλους με καγιάκ της θαλάσσιας διαδρομής Πειραιάς-Κύθηρα. Αιγίδα από τους Δήμους Ύδρας, Μονεμβασιάς και Κυθήρων έως Διακοπές παιδιών του Σπιτιού της Βέροιας στην κατασκήνωση «Σκούρας» Συνεργασία με το Α.Σ. «Φίλιππος Βεροίας» για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τοποθέτηση του λογότυπου της ΠγτΠ στη φανέλα των αθλητών και πώληση εισιτηρίων διαρκείας, με οικονομικό όφελος της ΠγτΠ Απόφαση συνεργασίας με τον Παιδοψυχίατρο κ. Δημήτρη Φιλοκώστα Επίσκεψη στις Δομές από τον εντεταλμένο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Βάλβη προς αξιολόγηση του Οργανισμού στα πλαίσια του προγράμματος «ΘΑΛΗΣ- αξιολόγηση των ελληνικών ΜΚΟ- εκπαίδευση και διά βίου μάθηση» Φιλικός αγώνας μπάσκετ «Φίλιππος» Βεροίας-ΠΑΟΚ, υπέρ των σκοπών της ΠγτΠ Συμμετοχή εθελοντών και παιδιών της ΠγτΠ στη λαμπαδηδρομία υπέρ της Αιμοδοσίας, στην Ν. Νικομήδεια, σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο «Η Αγάπη» έως Συμμετοχή στο Παγκόσμιο Συνέδριο Πράας Διδασκαλίας, με θέμα «Πράα Διδασκαλία- Η ανθρώπινη σχέση στην Υπηρεσία του Ανθρώπου», που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη η το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Πράας Διδασκαλίας Συμμετοχή σε Ημερίδα με θέμα «Προστασία παιδιού & οικογένειας» που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΚΚΠΠΚΜ) με τη συμμετοχή της ΓΓ Πρόνοιας του ΥΕΚΑ, με σκοπό την λειτουργική διασύνδεση και τη δικτύωση των φορέων που εμπλέκονται στην προστασία παιδιού και οικογένειας Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απ. Τζιτζικώστα, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τους συνεργάτες του κ. Θάνου και κ. Μπέφα Κατάθεση προτάσεων για το νέο ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας. Συνάντηση με τους κ. κ. Αηδονόπουλο και Γιουφτσίδη Γενική Συνέλευση ενημερωτικού χαρακτήρα.

5 Πραγματοποίηση στη Βεργίνα εκδήλωσης με θέμα : ««Αλκοόλ-Ναρκωτικά-Τζόγος: αναταραχή στην οικογένεια», σε συνδιοργάνωση με την Οργάνωση «Όασις» της Θεσσαλονίκης Έγκριση επιχορήγησης από το Ειδικό Κρατικό Λαχείο, του ΥΕΚΑ Κατάθεση γραπτών προτάσεων προς το ΥΕΚΑ (υπόψη του κ. Πίγκου, επιστημονικού συνεργάτη της Γ.Γ. Πρόνοιας) και ειδικότερα: α) για την ανάγκη κατοχύρωσης του συμπληρωματικού ρόλου των κοινωνικών οργανώσεων που εργάζονται στην Πρόνοια, β) για τον ρόλο και το έργο των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας παιδιών σε κίνδυνο και την ανάγκη θεσμικής κατοχύρωσής τους, γ) για την αναδοχή και την ανάγκη προσαρμογής του θεσμού στις τοπικές συνθήκες με αξιοποίηση των περιφερειακών οργανώσεων Πραγματοποίηση στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας, εκδήλωση με θέμα: «Δωρεά μυελού των οστών: μία απλή και σωτήρια χειρονομία αγάπης» σε συνδιοργάνωση με την Οργάνωση ΚΕΔΜΟΠ-«Χάρισε Ζωή», το Πανεπιστήμιο Πατρών και την τοπική Οργάνωση ΑΧΕΠΑ της Βέροιας Ολοκλήρωση της κοινής δράσης με το Α.Σ. «Φίλιππος» Βεροίας και απόδοση στην ΠγτΠ του προϊόντος από την πώληση εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μπάσκετ Μουσικοχορευτική εκδήλωση υπέρ της ΠγτΠ στην Χαλκίδα, από ομάδα φίλων-τοπικών υποστηρικτών με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Οργανισμού Έκδοση Δελτίου Τύπου για την Ημέρα των δικαιωμάτων του παιδιού Αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα «Είμαστε Όλοι Πολίτες» του Ιδρύματος Μποδοσάκη Δράση των εργαζομένων της VIANEX A.E. υπέρ της ΠγτΠ Συνέντευξη στην TV100 του Προέδρου και του Αντιπροέδρου της ΠγτΠ στην εκπομπή «Πέριξ» Μεγάλη συναυλία στο Μόναχο (αίθουσα Carl Orff του πολιτιστικού συγκροτήματος Gasteijg) με τίτλο «20 χρόνια χωρίς τον Μάνο Χατζιδάκη», υπέρ της ΠγτΠ που οργάνωσαν η Ορθόδοξη Ελληνική Μητρόπολη Γερμανίας / Αρχιερατική Επιτροπή Βαυαρίας, η Λέσχη Ελλήνων Επιστημόνων Μονάχου και το Ίδρυμα «Παλλάδιον», με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Οργανισμού Επίσκεψη στο Σπίτι της Βεργίνας του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη Έναρξη μηνιαίας δράσης του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών-Κέντρων Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας Βέροιας, για την συγκέντρωση τροφίμων, για τις ανάγκες λειτουργίας των Σπιτιών της ΠγτΠ Μεγάλη δωρεά της επιχείρησης «Κωτσόβολος ΑΕ» υπέρ της ΠγτΠ Έναρξη του χριστουγεννιάτικου Bazaar της ΠγτΠ (λήξη την ).

6 Ημερίδα που συνδιοργάνωσαν η ΠγτΠ και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, με θέμα «Σχολικός εκφοβισμός (Bullying) : Το μέγεθος του προβλήματος και οι συνέπειες στην υγεία και την ψυχοκοινωνική ανάπτυξη των νέων» με ομιλητές τον αναπληρωτή καθηγητή Ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Πέτρο Σκαπινάκη, την Συντονίστρια του Παρατηρητηρίου πρόληψης σχολικής βίας και εκφοβισμού Ιωαννίνων κ. Τατιάνα Γκάτσα, τον υπεύθυνο του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Ιωαννίνων κ. Γρηγόρη Μιχάλη και την κ. Μαρία Πανταζή εκ μέρους της ΠγτΠ Bazaar των υγειονομικών υπαλλήλων του ΠΕΔΥ Βεροίας, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της ΠγτΠ Ψυχαγωγική-μουσική εκδήλωση στο Λονδίνο, υπέρ της ΠγτΠ, από την Ένωση Μακεδόνων Μ. Βρετανίας (The Macedonian Society of Great Britain) με τίτλο: Macdonian Society s Cristmas Ball 2014, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Οργανισμού Παρακολούθηση παιδικής παράστασης του ΔΗΠΕΘΕ Συμμετοχή σε δράση της Forthnet στα καταστήματα «Κωτσόβολος» Επίσκεψη του 2 ου Λυκείου Βεροίας στο Σπίτι της Βεργίνας Επίσκεψη στο Σπίτι της Βεργίνας του Διοικητή της Ι Μεραρχίας Πεζικού υποστράτηγου κ. Αντώνη Νομικού Επίσκεψη του Γυμνασίου Μελίκης στο Σπίτι της Βεργίνας Επίσκεψη του Δημοτικού Σχολείου Ξεχασμένης-Κεφαλοχωρίου, στο Σπίτι της Βεργίνας Επίσκεψη της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού/Παραρτήματος Ημαθίας, στο Σπίτι της Βεργίνας και προσφορά δώρων προς τα παιδιά Πάρτι των εθελοντών και των φίλων της ΠγτΠ στο καφέ-«κοχλίας» της Βέροιας Στολισμός του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην αγορά της Βέροιας από παιδιά και εθελοντές Υπαίθρια εκδήλωση του Ραδιοσταθμού «AΔENA97,7» υπέρ της ΠγτΠ Επίσκεψη του Συλλόγου αποστράτων στο Σπίτι της Βεργίνας Εκπαιδευτική άσκηση ετοιμότητας με συμμετοχή στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βεροίας, υπό τον Πυρονόμο κ. Γ. Γεωργιλά, του προσωπικού και των παιδιών του Σπιτιού της Βεργίνας, με θέματα την πυροπροστασία και την αντιμετώπιση σεισμού Επίσκεψη της ομάδας μπάσκετ του «Φιλίππου» Βεροίας στο Σπίτι της Βεργίνας και προσφορά δώρων από τους παίκτες, τη διοίκηση και τους προπονητές προς τα παιδιά. Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ο Πρόεδρος Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος

Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Ε Σ Δ Ρ Α Σ Ε Ι Σ ΚΑΙ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Α κατά τα Έτη 2011-2012

Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Ε Σ Δ Ρ Α Σ Ε Ι Σ ΚΑΙ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Α κατά τα Έτη 2011-2012 ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Κ Ε Σ Δ Ρ Α Σ Ε Ι Σ ΚΑΙ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Α κατά τα Έτη 2011-2012 ΙΑΤΡΑΚΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2014

ΗΜΟΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2014 ΗΜΟΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2014 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΗΜΟΣΙΟΥ ΙΚΑΙΟΥ ΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (ΤΕΥΧΟΣ Β ) 1. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Ο.ΚΟΙ.Π.Α..Α.) 2. ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 2012

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 2012 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 2012 ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.6 1.1 Διάνοιξη παρακαμπτήριας οδού διπλής κατεύθυνσης οικισμού Άνω Σύρου. 6

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Ν Τ Ε Σ Δ. Σ. 1. Μπαλτά Σταυρούλα 2. Κολιούσης Ευάγγελος 3. Γκαραλέας Δημήτριος 4. Αλεξούδη-Γκαβρέση Παρασκευή

Α Π Ο Ν Τ Ε Σ Δ. Σ. 1. Μπαλτά Σταυρούλα 2. Κολιούσης Ευάγγελος 3. Γκαραλέας Δημήτριος 4. Αλεξούδη-Γκαβρέση Παρασκευή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ Έδρα: Ελεούσα Αρ. Απ ο φ.: 217 /2011 1 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό Αρ. 11/07-06-2011 συνεδρίασης του Δ.Σ. του Δήμου Ζίτσας. ΠΕΡΙΛΗΨΗ Ανάκληση της υπ αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Αλεξανδρούπολη, 30/01/2013 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 2012 Συνοπτική Απεικόνιση της οικονομικής κατάστασης των τριών Δήμων που συνενώθηκαν: α)άμεσες Απαιτητές Υποχρεώσεις: 2.743.289,09, β) Βραχυχρόνιες Μακροπρόθεσμες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 4 Αριθμ. Συνεδρίασης 4 η /14.02.2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 23

ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 4 Αριθμ. Συνεδρίασης 4 η /14.02.2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 23 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ 370 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με αποκλειστικό γνώμονα την παροχή βοήθειας σε παιδιά, τόσο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, έχει ως θεμελιώδη αρχή τις διεθνείς συνεργασίες με Οργανώσεις,

Διαβάστε περισσότερα

NEWS LETTER ΙΟΥΝΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ

NEWS LETTER ΙΟΥΝΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ NEWS LETTER ΙΟΥΝΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2013 Π ε ρ ι ε χό μ ε ν α - Συνεργασία Fanta και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού 4 - Πρόγραμμα «Νοιάζομαι για την υγεία μου» 5 - Δωρεάν οπωροκηπευτικά από την Ιεράπετρα στη Θεσ/κη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 41/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 41/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 41/2013 Δήμος Ερέτριας ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση πρακτικό με αριθμό 4 από 15 Φεβρουαρίου 2013 Στην Ερέτρια σήμερα την 15 η του μηνός Φεβρουαρίου,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 48. Ψήφιση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ) του Δήμου.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 48. Ψήφιση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ) του Δήμου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 48 Ψήφιση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ) του Δήμου. Πρακτικό της με αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 11/2014 πρακτικό ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 23ης Ιουλίου 2014.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 11/2014 πρακτικό ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 23ης Ιουλίου 2014. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 11/2014 πρακτικό ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 23ης Ιουλίου 2014. Αριθμός Απόφασης 229/2014 Θέμα : Απολογισμός Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής έτους

Διαβάστε περισσότερα

δράσεις ζωής περιεχόμενα... ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΒΡΕΦΩΝ

δράσεις ζωής περιεχόμενα... ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΒΡΕΦΩΝ δράσεις ζωής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1937 NEWSLETTER IOYΛΙΟΣ 2011 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΒΡΕΦΩΝ Το Πρόγραμμα Βρεφών της ΕΛΕΠΑΠ στηρίζεται στην

Διαβάστε περισσότερα

Εδώ Έξω. Απολογισμός της Πρωτοβουλίας Ενάντια στην Κρίση

Εδώ Έξω. Απολογισμός της Πρωτοβουλίας Ενάντια στην Κρίση Εδώ Έξω Απολογισμός της Πρωτοβουλίας Ενάντια στην Κρίση 2012-2015 Πρωτοβουλία Ενάντια στην Κρίση Ως ένας από τους μεγαλύτερους φιλανθρωπικούς οργανισμούς στον κόσμο, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος πραγματοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

Προαγωγή των Δικαιωμάτων του Παιδιού

Προαγωγή των Δικαιωμάτων του Παιδιού Προαγωγή των Δικαιωμάτων του Παιδιού ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΦΗΒΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Newsletter#29. Δράσεις Νοεμβρίου αθηνα ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014. www.mdmgreece.gr

Newsletter#29. Δράσεις Νοεμβρίου αθηνα ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014. www.mdmgreece.gr ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014 Δράσεις Νοεμβρίου αθηνα Στις 1-2 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε πρόγραμμα ιατρικού ελέγχου στο Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας από τους

Διαβάστε περισσότερα

Newsletter#30. Αποστολή των ΓτK στο Σουρούτς Τουρκίας. 25 Χρόνια Γιατροί του Κόσμου Ελλάδος Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας όπου υπάρχουν άνθρωποι

Newsletter#30. Αποστολή των ΓτK στο Σουρούτς Τουρκίας. 25 Χρόνια Γιατροί του Κόσμου Ελλάδος Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας όπου υπάρχουν άνθρωποι ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 Αποστολή των ΓτK στο Σουρούτς Τουρκίας Στις 8 Νοεμβρίου οι ΓτΚ πραγματοποίησαν έκκληση για τη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας με

Διαβάστε περισσότερα

"Άθληση για Όλους" Οδηγός ιαχείρισης Προγραµµάτων

Άθληση για Όλους Οδηγός ιαχείρισης Προγραµµάτων "Άθληση για Όλους" Οδηγός ιαχείρισης Προγραµµάτων Επιµέλεια Έκδοσης: Αθανάσιος Κουστέλιος Πρόλογος «...η Δημόσια Υγεία είναι επένδυση για τη διατήρηση και βελτίωση του ανθρώπινου κεφαλαίου της χώρας...»

Διαβάστε περισσότερα

πεπραγμένα Δήμου Δράμας

πεπραγμένα Δήμου Δράμας πεπραγμένα Δήμου Δράμας 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ... 3 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ... 5 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών...

Διαβάστε περισσότερα

Για μια συστηματική παρέμβαση κατά της παραμέλησης και κακοποίησης των παιδιών από την κοινωνία των πολιτών. Η εμπειρία της Βέροιας

Για μια συστηματική παρέμβαση κατά της παραμέλησης και κακοποίησης των παιδιών από την κοινωνία των πολιτών. Η εμπειρία της Βέροιας Για μια συστηματική παρέμβαση κατά της παραμέλησης και κακοποίησης των παιδιών από την κοινωνία των πολιτών Η εμπειρία της Βέροιας Πρωτοβουλία για το Παιδί 1.ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ 2.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΔΙΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ 3 1.1 1.2 2 ΑΡΘΡΟ 259 ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικά Στοιχεία: Επαγγελματική Εμπειρία: Σπουδές: Γλώσσες: Βιογραφικό. Όνομα: ΑΜΑΛΙΑ Επώνυμο: ΜΠΑΣΙΑ - ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ Όνομα Πατρός: ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Προσωπικά Στοιχεία: Επαγγελματική Εμπειρία: Σπουδές: Γλώσσες: Βιογραφικό. Όνομα: ΑΜΑΛΙΑ Επώνυμο: ΜΠΑΣΙΑ - ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ Όνομα Πατρός: ΓΕΩΡΓΙΟΣ Προσωπικά Στοιχεία: Όνομα: ΑΜΑΛΙΑ Επώνυμο: ΜΠΑΣΙΑ - ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ Όνομα Πατρός: ΓΕΩΡΓΙΟΣ Επαγγελματική Εμπειρία: Διοικητική εμπειρία σε θέση ευθύνης του Δημόσιου Τομέα, (χρόνια): 25+ Επαγγελματική πείρα: Από:

Διαβάστε περισσότερα

11-01- 2011: Αίτηση στον ΕΟΦ για την άδεια του συνεδρίου της ΕΝΕ.

11-01- 2011: Αίτηση στον ΕΟΦ για την άδεια του συνεδρίου της ΕΝΕ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.Ν.Ε.)- Ν.Π.Δ.Δ. Αθήνα, 04/05/2012 Ταχ. Δ/νση :Βασ. Σοφίας 47 Τ.Κ. :106 76 Αθήνα Τηλ. :210-3648044 Φαξ :210-3648049

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλευρό κάθε πολίτη!

Στο πλευρό κάθε πολίτη! Στο πλευρό κάθε πολίτη! ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 2011-2012 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 Στο πλευρό κάθε πολίτη! Φίλες και φίλοι, Πολίτες Μοσχάτου Ταύρου Από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας, θέσαμε στο επίκεντρο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΙΜ. ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ, 27-08-2013

ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΙΜ. ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ, 27-08-2013 ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΙΜ. ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ, 27-08- ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (όπως ισχύει την τρέχουσα περίοδο) Συνοπτική περιγραφή

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (όπως ισχύει την τρέχουσα περίοδο) Συνοπτική περιγραφή ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ (Πρωτοβάθμια Κοινωνική Φροντίδα) ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ (Δευτεροβάθμια Κοινωνική Φροντίδα) ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (όπως ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

Α ΕΣΜΕΥΤΗ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ. Ìáæß óõíå ßæïõìå!

Α ΕΣΜΕΥΤΗ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ. Ìáæß óõíå ßæïõìå! Α ΕΣΜΕΥΤΗ ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ Λάζαρος Κυρίζογλου Υποψήφιος Δήμαρχος ÌéëÜìå ìå ôï Ýñãï ìáò! Ìáæß óõíå ßæïõìå! Áîßæåé íá óõììåôý åéò! Πρόγραμμα ημοτικής δράσης >> σελ.3-6

Διαβάστε περισσότερα

Νομική κάλυψη από το Δήμο Από τη Δευτέρα 21/11 το Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη θα παραλαμβάνει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά των Δημοτών

Νομική κάλυψη από το Δήμο Από τη Δευτέρα 21/11 το Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη θα παραλαμβάνει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά των Δημοτών E B Δ O M A Δ I A I A E Φ H M E P I Δ A Γ N Ω M Η Σ Α Α Γ M E P I Δ A ΕΒ ΟΜΑ ΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΓΝΩΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Αλλαγή φρουράς στο σύλλογο Πευκακίων σελ. 4 Μεγάλη γιορτή ανακύκλωσης για τους μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2014 Η Alpha Bank στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης συμμετέχει διαχρονικά σε ενέργειες που στόχο έχουν να ενισχύσουν την κοινωνία την παιδεία, τον πολιτισμό,

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού ΟΔΗΓΟΣ ΔΟΜΩΝ-ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ 2014 Προλογικό σημείωμα Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού κου Απόστολου Παντσά Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Έκθεση Πεπραγμένων ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ από 1 Σεπτεμβρίου 2014

Διαβάστε περισσότερα