ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ"

Transcript

1 Σελίδα 1 από 7 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Περιπτώσεις Προϋποθέσεις προσφυγής στη διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση προκήρυξης Απάντηση Α Έχετε προκηρύξει ένα έργο, μια υπηρεσία ή μια προμήθεια με ανοικτή ή κλειστή διαδικασία και κατά τον έλεγχο ή την αξιολόγηση των προσφορών διαπιστώνετε ότι: Αφορά στην περίπτωση της 2(α), του Άρθρου 29, του Ν.73(Ι)/2016 Α1 Δεν υποβλήθηκε καμία προσφορά. Α2 Α3 Α4 Δεν υποβλήθηκε καμία αίτηση συμμετοχής Οι προσφορές που υποβλήθηκαν είναι ακατάλληλες, δηλαδή είναι άσχετες με τη σύμβαση και προδήλως ανίκανες, χωρίς ουσιαστικές αλλαγές να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και απαιτήσεις της αναθέτουσας αρχής, όπως αυτές προσδιορίζονται στα έγγραφα του διαγωνισμού. Οι αιτήσεις συμμετοχής που υποβλήθηκαν είναι ακατάλληλες, δηλαδή δύναται να αποκλειστεί σύμφωνα με το άρθρο 57 του Νόμου ή δεν πληροί τα κριτήρια συμμετοχής, όπως αυτές προσδιορίζονται στα έγγραφα του διαγωνισμού. Εάν ο διαγωνισμός που προκηρύξατε ανήκει στην περίπτωση Α και έχετε καταγράψει (ΝΑΙ) έστω και σε μία (1) από τις περιπτώσεις Α1 Α4 τότε έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε το διαγωνισμό και να τον επαναλάβετε είτε με τις αρχικές διαδικασίες είτε με νέες ή με τη διαδικασία με διαπραγμάτευση χωρίς δημοσίευση προκήρυξης.

2 Σελίδα 2 από 7 Β Προτίθεστε να δημοπρατήσετε ένα έργο, μια υπηρεσία ή μια προμήθεια και για λόγους τεχνικούς, καλλιτεχνικούς ή σχετικούς με την προστασία αποκλειστικών δικαιωμάτων, η σύμβαση μπορεί να ανατεθεί μόνο σε συγκεκριμένο οικονομικό φορέα. Αφορά στην περίπτωση της 2(β), του Άρθρου 29, του Ν.73(Ι)/2016 Β1 Β2 Το έργο, η υπηρεσία ή η προμήθεια αφορά σε καλλιτεχνικό έργο που αποδεδειγμένα ένας συγκεκριμένος καλλιτέχνης μπορεί να το υλοποιήσει και δεν έχει εκχωρήσει δικαιώματα του σε άλλους. Το έργο, η υπηρεσία ή η προμήθεια αφορά σε ειδικές τεχνικές την τεχνογνωσία των οποίων διαθέτει αποδεδειγμένα ένας μόνο οικονομικός φορέας Β3 Το έργο, η υπηρεσία ή η προμήθεια αφορά σε επίσημα κατοχυρωμένο αποκλειστικό δικαίωμα το οποίο δεν έχει εκχωρηθεί και σε άλλους οικονομικούς φορείς μέσω οιωνδήποτε συμφωνιών και επιπλέον και τα αποτελέσματα του δεν υπόκεινται σε ανταγωνισμό στην αγορά (δηλαδή δεν παράγονται σε μαζική βάση για την αγορά όπου διάφοροι προμηθευτές μπορεί να τα διαθέτουν). Εάν ο διαγωνισμός που προτίθεστε να προκηρύξετε ανήκει στην περίπτωση Β και έχετε καταγράψει (ΝΑΙ) έστω και σε μία (1) από τις περιπτώσεις Β1 - Β3, τότε έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση προκήρυξης.

3 Σελίδα 3 από 7 Γ Ως Αναθέτουσα Αρχή, χωρίς να έχετε καμία ευθύνη, βρίσκεστε ενώπιον μιας απολύτως απαραίτητης κατεπείγουσας ανάγκης και πρέπει να συνάψετε άμεσα μια σύμβαση έργου, υπηρεσίας ή προμήθειας για να την αντιμετωπίσετε. Αφορά στην περίπτωση της 2(γ), του Άρθρου 29, του Ν.73(Ι)/2016 Γ1 Υπάρχει επιτακτικά επείγουσα ανάγκη που οφείλεται σε γεγονότα απρόβλεπτα για την Αναθέτουσα Αρχή. (Ως απρόβλεπτα γεγονότα θεωρούνται τα γεγονότα που ξεφεύγουν από το πεδίο της συνήθους οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας, όπως για παράδειγμα οι περιπτώσεις πλημμύρων και σεισμών που απαιτούν άμεσες ενέργειες αποκατάστασης και βοήθειας των θιγομένων) Γ2 Είναι δυνατόν να αντιμετωπίσετε την κατάσταση αυτή που οφείλεται σε γεγονότα απρόβλεπτα για την Αναθέτουσα Αρχή με την τήρηση των προθεσμιών που προβλέπονται στις ανοικτές, κλειστές ή με άλλη διαδικασία που προβλέπει τη δημοσίευση προκήρυξης. Γ3 Η σύμβαση που προτίθεστε να συνάψετε αφορά μόνο σε εκείνα τα έργα - υπηρεσίες ή προμήθειες που είναι αναγκαία για την άμεση εξυπηρέτηση και ανακούφιση των παραπάνω αναγκών. Γ4 Η σύμβαση που προτίθεστε να συνάψετε αφορά και σε άλλο πρόσθετο αντικείμενο που δεν συνδέεται με τη συγκεκριμένη κατάσταση. Εάν ο διαγωνισμός που προτίθεστε να προκηρύξετε ανήκει στην περίπτωση Γ και έχετε καταγράψει (ΝΑΙ) στην περίπτωση Γ1 και Γ3 και (ΌΧΙ) στην περίπτωση Γ2 και Γ4, τότε έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση προκήρυξης.

4 Σελίδα 4 από 7 Δ Προτίθεστε να προμηθευτείτε προϊόντα αποκλειστικά για λόγους έρευνας, πειραματισμού μελέτης ή ανάπτυξης Αφορά στην περίπτωση της 3(α), του Άρθρου 29, του Ν.73(Ι)/2016 Δ1 Δ2 Δ3 Ως Αναθέτουσα Αρχή, πρόκειται να προμηθευτείτε προϊόντα που κατασκευάζονται αποκλειστικά για λόγους έρευνας, πειραματισμού μελέτης ή ανάπτυξης Η παραγωγή προϊόντων που συνεπάγεται αυτή η προμήθεια που γίνεται για λόγους έρευνας, πειραματισμού μελέτης ή ανάπτυξης, είναι σε τέτοια έκταση ώστε να εξασφαλίζει την εμπορική βιωσιμότητα τους Η παραγωγή προϊόντων που συνεπάγεται αυτή η προμήθεια που γίνεται για λόγους έρευνας, πειραματισμού μελέτης ή ανάπτυξης, σας βοηθά για την απόσβεση των δαπανών έρευνας και ανάπτυξης. Εάν ο διαγωνισμός που προτίθεστε να προκηρύξετε ανήκει στην περίπτωση Δ και έχετε καταγράψει (ΝΑΙ) στην περίπτωση Δ1 και (ΌΧΙ) στην περίπτωση Δ2 και Δ3, τότε έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τη διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση προκήρυξης.

5 Σελίδα 5 από 7 Ε Προτίθεστε να προμηθευτείτε συμπληρωματικά προϊόντα από έναν αρχικό προμηθευτή Αφορά στην περίπτωση της 3(β), του Άρθρου 29, του Ν.73(Ι)/2016 Ε1 Έχετε υπογράψει μια σύμβαση προμηθειών με έναν προμηθευτή, μετά από προκήρυξη ενός διαγωνισμού προμηθειών, και χρειάζεστε συμπληρωματικές παραδόσεις προμηθειών Ε2 Οι νέες προμήθειες προορίζονται είτε για τη μερική ανανέωση ή για εγκαταστάσεις τρέχουσας χρήσης, είτε για την επέκταση υφιστάμενων προμηθειών ή εγκαταστάσεων Ε3 Η αλλαγή προμηθευτή θα υποχρέωνε την Αναθέτουσα Αρχή να προμηθευτεί υλικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά, τα οποία είναι ασυμβίβαστα ή προκαλούν δυσανάλογες τεχνικές δυσχέρειες ως προς τη χρήση και συντήρηση τους. Ε4 Η διάρκεια των συμβάσεων αυτών καθώς και των ανανεώσεών τους υπερβαίνει τα τρία έτη. Εάν η προμήθεια που θέλετε να κάνετε ανήκει στην περίπτωση Ε και έχετε καταγράψει (ΝΑΙ) στις περιπτώσεις Ε1, Ε2 και Ε3 και (ΌΧΙ) στην περίπτωση Ε4, τότε έχετε τη δυνατότητα να διαπραγματευθείτε απ' ευθείας με τον αρχικό προμηθευτή. ΣΤ Προτίθεστε να προμηθευτείτε προϊόντα πού είναι εισηγμένα και αγοράζονται σε χρηματιστήριο βασικών προϊόντων Αφορά στην περίπτωση της 3(γ), του Άρθρου 29, του Ν.73(Ι)/2016 ΣΤ1 Αφορά σε προμήθειες που είναι εισηγμένες και αγοράζονται στο χρηματιστήριο εμπορευμάτων (πχ προϊόντα όπως αργό πετρέλαιο, κάρβουνο κλπ.) Εάν η προμήθεια που θέλετε να κάνετε ανήκει στην περίπτωση ΣΤ και έχετε καταγράψει (ΝΑΙ) στην περίπτωση ΣΤ1 τότε έχετε τη δυνατότητα διαπραγματευθείτε απ' ευθείας με τους προσφοροδοτες στο χρηματιστήριο βασικών προϊόντων.

6 Σελίδα 6 από 7 Ζ Προτίθεστε να προμηθευτείτε προϊόντα υπό ιδιαίτερους ευνοϊκούς όρους Αφορά στην περίπτωση της 3(δ), του Άρθρου 29, του Ν.73(Ι)/2016 Ζ1 Αφορά σε προμήθειες από προμηθευτή/ες που έπαψε/αν οριστικά τις εμπορικές του/τους δραστηριότητες είτε από τους συνδίκους ή εκκαθαριστές μιας πτώχευσης, ενός δικαστικού συμβιβασμού ή ανάλογης διαδικασίες που προβλέπεται στις εθνικές, νομοθετικές ή κανονιστικές διατάξεις. Εάν η προμήθεια που θέλετε να κάνετε ανήκει στην περίπτωση Ζ και έχετε καταγράψει (ΝΑΙ) στην περίπτωση Ζ1 τότε έχετε τη δυνατότητα να διαπραγματευθείτε απ' ευθείας με τους ανωτέρω. Η Έχετε κάνει έναν διαγωνισμό μελετών και προτίθεστε να αναθέσετε τη μελέτη στο νικητή ή στους νικητές Αφορά στην περίπτωση της 4, του Άρθρου 29, του Ν.73(Ι)/2016 Η1 Η2 Έχετε προβλέψει στα έγγραφα του αρχικού διαγωνισμού ότι θα αναθέσετε τη μελέτη στο νικητή του διαγωνισμού αυτού Έχετε προβλέψει στα έγγραφα του αρχικού διαγωνισμού ότι θα αναθέσετε τη μελέτη στους νικητές του διαγωνισμού αυτού Εάν στην περίπτωση Η έχετε καταγράψει (ΝΑΙ) στην περίπτωση Η1 ή στην Η2 τότε έχετε τη δυνατότητα να διαπραγματευθείτε απ' ευθείας με τον έναν ή με όλους τους νικητές αντίστοιχα.

7 Σελίδα 7 από 7 Θ Προτίθεστε να εκτελέσετε νέα έργα ή υπηρεσίες που συνίστανται στην επανάληψη παρομοίων έργων ή υπηρεσιών που ανατέθηκαν στον οικονομικό φορέα ανάδοχο της αρχικής σύμβασης. Αφορά στην περίπτωση της 5, του Άρθρου 29, του Ν.73(Ι)/2016 Θ1 Τα νέα έργα ή οι νέες υπηρεσίες είναι σύμφωνα με μια βασική μελέτη η οποία αποτέλεσε αντικείμενο της αρχικής σύμβασης η οποία έχει συναφθεί σύμφωνα με ανοικτή ή κλειστή διαδικασία αλλά τα νέα έργα ή οι νέες υπηρεσίες δεν αποτέλεσαν αντικείμενο προσφοροδότησης. Θ2 Θ3 Θ4 Προβλέπεται στα έγγραφα του αρχικού διαγωνισμού η δυνατότητα της Αναθέτουσας Αρχής να συνάπτει συμβάσεις επανάληψης παρομοίων έργων με βάση την 5, του Άρθρου 29, του Ν.73(Ι)/2016. Το συνολικό προβλεπόμενο ποσό των παρόμοιων εργασιών ή υπηρεσιών έχει ληφθεί υπόψη για τον υπολογισμό της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης Δεν έχει περάσει η τριετία (3 έτη) από την υπογραφή της αρχικής σύμβασης Εάν στην περίπτωση Θ έχετε καταγράψει (ΝΑΙ) στις περιπτώσεις Θ1 έως Θ4 τότε έχετε τη δυνατότητα να συνάψετε νέα σύμβαση με τον αρχικό ανάδοχο με διαπραγμάτευση της προσφοράς του.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΨΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ (ΒΙΒΛΙΟ Ι ) 3.Ανταγωνιστική διαδικασία με διαπραγμάτευση

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΨΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ (ΒΙΒΛΙΟ Ι ) 3.Ανταγωνιστική διαδικασία με διαπραγμάτευση ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΨΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ (ΒΙΒΛΙΟ Ι ) 1.Ανοικτός Διαγωνισμός 2.Κλειστός διαγωνισμός 3.Ανταγωνιστική διαδικασία με διαπραγμάτευση Κοινές για σύναψη συμβάσεων Κάτω των ορίων και

Διαβάστε περισσότερα

Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσημη επωνυμία: Αριθμός ταυτοποίησης: 2

Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσημη επωνυμία: Αριθμός ταυτοποίησης: 2 Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πληροφορίες και ηλεκτρονικά έντυπα: http://simap.ted.europa.eu Τμήμα I: Αναθέτων φορέας Γνωστοποίηση συναφθείσας σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας

Διαβάστε περισσότερα

Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσημη επωνυμία: Αριθμός ταυτοποίησης: 2

Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσημη επωνυμία: Αριθμός ταυτοποίησης: 2 Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πληροφορίες και ηλεκτρονικά έντυπα: http://simap.ted.europa.eu Τμήμα I: Αναθέτουσα αρχή Γνωστοποίηση συναφθείσας σύμβασης Αποτελέσματα της διαδικασίας

Διαβάστε περισσότερα

Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσημη επωνυμία: Αριθμός ταυτοποίησης: 2

Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσημη επωνυμία: Αριθμός ταυτοποίησης: 2 Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πληροφορίες και ηλεκτρονικά έντυπα: http://simap.ted.europa.eu Τμήμα I: Αναθέτων φορέας Κοινωνικές και άλλες ειδικές υπηρεσίες υπηρεσίες κοινής

Διαβάστε περισσότερα

Specimen. Προκήρυξη για εκούσια εκ των προτέρων διαφάνεια. Τμήμα I: Αναθέτουσα αρχή/αναθέτων φορέας

Specimen. Προκήρυξη για εκούσια εκ των προτέρων διαφάνεια. Τμήμα I: Αναθέτουσα αρχή/αναθέτων φορέας Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πληροφορίες και ηλεκτρονικά έντυπα: http://simap.ted.europa.eu Η παρούσα προκήρυξη έχει στόχο την παροχή της εκούσιας εκ των προτέρων διαφάνειας

Διαβάστε περισσότερα

Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσημη επωνυμία: Αριθμός ταυτοποίησης: 2

Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσημη επωνυμία: Αριθμός ταυτοποίησης: 2 Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πληροφορίες και ηλεκτρονικά έντυπα: http://simap.ted.europa.eu Τμήμα I: Αναθέτουσα αρχή Κοινωνικές και άλλες ειδικές υπηρεσίες δημόσιες συμβάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ηµοσίευση στο Συµπλήρωµα της Επίσηµης Εφηµερίδας των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Φαξ (+352) 29 29 44 619, (+352) 29 29 44 623, (+352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκή Ένωση Δημοσίευση στο Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Ευρωπαϊκή Ένωση Δημοσίευση στο Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ευρωπαϊκή Ένωση Δημοσίευση στο Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2, rue Mercier, 2985 Luxembourg, Λουξεμβούργο +352 29 29 42 670 ojs@publications.europa.eu Πληροφορίες και ηλεκτρονικά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ηµοσίευση στο Συµπλήρωµα της Επίσηµης Εφηµερίδας των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων 2, rue Mercier, L2985 Luxembourg Φαξ (+352) 29 29 44 619, (+352) 29 29 44 623, (+352) 29 29 42 670 Email: mpojs@opoce.cec.eu.int

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Πάτρα: Υπηρεσίες ειδικών οδικών μεταφορών επιβατών 2015/S 031-051728. Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες

Ελλάδα-Πάτρα: Υπηρεσίες ειδικών οδικών μεταφορών επιβατών 2015/S 031-051728. Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες 1/5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:51728-2015:text:el:html Ελλάδα-Πάτρα: Υπηρεσίες ειδικών οδικών μεταφορών επιβατών 2015/S 031-051728 Προκήρυξη σύμβασης

Διαβάστε περισσότερα

Οι προϋποθέσεις απευθείας ανάθεσης των προμηθειών τίθενται διαζευκτικά στο νόμο. (Ελ.Συν.Κλιμ.Τμ.7 Πράξη 113/2016)

Οι προϋποθέσεις απευθείας ανάθεσης των προμηθειών τίθενται διαζευκτικά στο νόμο. (Ελ.Συν.Κλιμ.Τμ.7 Πράξη 113/2016) Διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση Ι. Γενικά 1. Νομοθετικό καθεστώς Στις ειδικές περιπτώσεις και περιστάσεις που προβλέπονται στις παραγράφους 2 έως 6, οι αναθέτουσες αρχές μπορούν να αναθέτουν

Διαβάστε περισσότερα

Γνωστοποίηση ανάθεσης σύμβασης

Γνωστοποίηση ανάθεσης σύμβασης Τμήμα I: Αναθέτουσα αρχή Ευρωπαϊκή Ένωση Δημοσίευση στο Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2, rue Mercier, 2985 Luxembourg, Λουξεμβούργο +352 29 29 42 670 ojs@publications.europa.eu

Διαβάστε περισσότερα

Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσημη επωνυμία: Αριθμός ταυτοποίησης: 2

Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσημη επωνυμία: Αριθμός ταυτοποίησης: 2 Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πληροφορίες και ηλεκτρονικά έντυπα: http://simap.ted.europa.eu Τμήμα I: Αναθέτουσα αρχή Προκαταρκτική προκήρυξη Οδηγία 2014/24/ΕΕ Η παρούσα προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσημη επωνυμία: Αριθμός ταυτοποίησης: 2

Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσημη επωνυμία: Αριθμός ταυτοποίησης: 2 Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πληροφορίες και ηλεκτρονικά έντυπα: http://simap.ted.europa.eu Τμήμα I: Αναθέτων φορέας Περιοδική ενδεικτική προκήρυξη υπηρεσίες κοινής ωφέλειας

Διαβάστε περισσότερα

όσον αφορά τη σύναψη σύμβασης με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης και διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση προκήρυξης Απλοποίηση των διαδικασιών.

όσον αφορά τη σύναψη σύμβασης με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης και διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση προκήρυξης Απλοποίηση των διαδικασιών. Νομοθετικές μεταβολές στον Ν. 4412/16 με τον Ν. 4441/16 «Απλοποίηση διαδικασιών σύστασης επιχειρήσεων, άρση κανονιστικών εμποδίων στον ανταγωνισμό και λοιπές διατάξεις», όσον αφορά τη σύναψη σύμβασης με

Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση με θέμα: «Διαγωνισμοί Προγράμματος Δακοκτονίας, Θεσμικό Πλαίσιο και Διενέργεια Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών»

Εισήγηση με θέμα: «Διαγωνισμοί Προγράμματος Δακοκτονίας, Θεσμικό Πλαίσιο και Διενέργεια Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών» Συμμετοχή στην Κωνσταντίνα Λιώση Αναπλ. Προϊσταμένη του Τμήματος Νομικής Υποστήριξης της Δ/νσης Υποστήριξης και Σχεδιασμού της Γενικής Δ/νσης Δημοσίων Συμβάσεων και Προμηθειών Εισήγηση με θέμα: «Διαγωνισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσημη επωνυμία: Αριθμός ταυτοποίησης: 2

Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσημη επωνυμία: Αριθμός ταυτοποίησης: 2 Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πληροφορίες και ηλεκτρονικά έντυπα: http://simap.ted.europa.eu Τμήμα I: Αναθέτων φορέας Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας Οδηγία 2014/25/ΕΕ

Διαβάστε περισσότερα

Γνωστοποίηση ανάθεσης σύμβασης Επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας

Γνωστοποίηση ανάθεσης σύμβασης Επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας Ευρωπαϊκή Ένωση Δημοσίευση στο Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2, rue Mercier, 2985 Luxembourg, Λουξεμβούργο +352 29 29 42 670 ojs@publications.europa.eu Πληροφορίες και ηλεκτρονικά

Διαβάστε περισσότερα

GR-Ιωάννινα: Καύσιμα 2011/S 227-368487. Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες

GR-Ιωάννινα: Καύσιμα 2011/S 227-368487. Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες 1/5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:368487-2011:text:el:html GR-Ιωάννινα: Καύσιμα 2011/S 227-368487 Προκήρυξη σύμβασης Προμήθειες Οδηγία 2004/18/ΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Μυτιλήνη: Υπηρεσίες φύλαξης 2019/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες

Ελλάδα-Μυτιλήνη: Υπηρεσίες φύλαξης 2019/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες 1 / 10 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:370190-2019:text:el:html Ελλάδα-Μυτιλήνη: Υπηρεσίες φύλαξης 2019/S 150-370190 Προκήρυξη σύμβασης Υπηρεσίες Legal Basis: Οδηγία 2014/24/ΕΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ: ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Τροποποίηση Νο : ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ Νο : ΠΜ2 Έντυπο Ε9 ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Ηµεροµηνία :.. Σελίδα από

ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ: ΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Τροποποίηση Νο : ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ Νο : ΠΜ2 Έντυπο Ε9 ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Ηµεροµηνία :.. Σελίδα από ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜOΚΡΑΤΙΑ Τόπος Υπηρεσία... Υπηρεσία... A.Π. Υπηρεσία... Υπηρεσία... Υπηρεσία... Ταχ. /νση: ΠΡΟΣ: SUPPLEMENT AU JOURNAL OFFICIEL Τ.Κ DE L UNION EUROPEENNE Πληροφορίες: OFFICE DES PUBLICATIONS

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΤΕΑΠΕΠ ΝΠΙΔ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΤΕΑΠΕΠ ΝΠΙΔ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΤΕΑΠΕΠ ΝΠΙΔ (ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ 133/1/28-2-2018) Σελίδα 1 από 7 Περιεχόμενα 1. Αντικείμενο του κανονισμού προμηθειών... 3 2. Έγκριση ετήσιου προγράμματος προμηθειών και υπηρεσιών...

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙ6ΜΟΞΤΒ-ΔΚΦ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΟΔΗΓΙΑ 1/2013

ΑΔΑ: ΒΙ6ΜΟΞΤΒ-ΔΚΦ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΟΔΗΓΙΑ 1/2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ Γ. Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 30/12/2013 ΠΡΟΣ: ΩΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) Δ/ΝΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:502410-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες ασφάλισης μηχανοκίνητων οχημάτων 2018/S 219-502410 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής

Διαβάστε περισσότερα

Νομοθετικές μεταβολές στον Ν. 4412/16

Νομοθετικές μεταβολές στον Ν. 4412/16 Νομοθετικές μεταβολές στον Ν. 4412/16 με τον Ν. 4441/16 «Απλοποίηση διαδικασιών σύστασης επιχειρήσεων, άρση κανονιστικών εμποδίων στον ανταγωνισμό και λοιπές διατάξεις», όσον αφορά τη σύναψη σύμβασης με

Διαβάστε περισσότερα

Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσημη επωνυμία: Αριθμός ταυτοποίησης: 2

Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσημη επωνυμία: Αριθμός ταυτοποίησης: 2 Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πληροφορίες και ηλεκτρονικά έντυπα: http://simap.ted.europa.eu Τμήμα I: Αναθέτουσα αρχή I.1) Επωνυμία και διευθύνσεις 1 (παρακαλείστε να προσδιορίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Επιτροπή Εσωτερικής Αγοράς και Προστασίας των Καταναλωτών

Επιτροπή Εσωτερικής Αγοράς και Προστασίας των Καταναλωτών ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2009-2014 Επιτροπή Εσωτερικής Αγοράς και Προστασίας των Καταναλωτών 12.7.2012 2011/0438(COD) ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ 764-1061 Σχέδιο έκθεσης Marc Tarabella (PE483.468v01-00) σχετικά με την πρόταση

Διαβάστε περισσότερα

13SYMV

13SYMV Ευρωπαϊκή Ένωση Δημοσίευση στο Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2, rue Mercier, 2985 Luxembourg, Λουξεμβούργο Φαξ: +352 29 29 42 670 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: ojs@publications.europa.eu

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Ρίο: Εξοπλισμός ηλεκτρονικών υπολογιστών 2018/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες

Ελλάδα-Ρίο: Εξοπλισμός ηλεκτρονικών υπολογιστών 2018/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:262791-2018:text:el:html Ελλάδα-Ρίο: Εξοπλισμός ηλεκτρονικών υπολογιστών 2018/S 115-262791 Προκήρυξη σύμβασης

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Πάτρα: Υπηρεσίες ειδικών οδικών μεταφορών επιβατών 2015/S 031-052302. Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες

Ελλάδα-Πάτρα: Υπηρεσίες ειδικών οδικών μεταφορών επιβατών 2015/S 031-052302. Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες 1/5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:52302-2015:text:el:html Ελλάδα-Πάτρα: Υπηρεσίες ειδικών οδικών μεταφορών επιβατών 2015/S 031-052302 Προκήρυξη σύμβασης

Διαβάστε περισσότερα

1/ 5 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ - EL Μίσθωση Διατηρητέας Οικοδομής στην Πλατεία Ερμού στη Λάρνακα (29/2014)

1/ 5 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ - EL Μίσθωση Διατηρητέας Οικοδομής στην Πλατεία Ερμού στη Λάρνακα (29/2014) 1/ 5 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ - EL ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ I: ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ I.1) ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ(Α) ΕΠΑΦΗΣ Ταχ. διεύθυνση:

Διαβάστε περισσότερα

Κύπρος-Λευκωσία: Ιατρικά αναλώσιμα 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες

Κύπρος-Λευκωσία: Ιατρικά αναλώσιμα 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες 1 / 9 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:151352-2017:text:el:html Κύπρος-Λευκωσία: Ιατρικά αναλώσιμα 2017/S 078-151352 Προκήρυξη σύμβασης Προμήθειες Οδηγία

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Πάτρα: Εξυπηρετητές 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά

Ελλάδα-Πάτρα: Εξυπηρετητές 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:360087-2017:text:el:html Ελλάδα-: Εξυπηρετητές 2017/S 176-360087 Προκήρυξη σύμβασης Αγαθά Οδηγία 2014/24/ΕΕ Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

Γιάννης Χέπης Φαξ:

Γιάννης Χέπης Φαξ: 1/ 5 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ - EL ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ I: ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ I.1) ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ(Α) ΕΠΑΦΗΣ Επίσημη επωνυμία:

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Ιωάννινα: Τοπογραφικές υπηρεσίες 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες

Ελλάδα-Ιωάννινα: Τοπογραφικές υπηρεσίες 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:270202-2017:text:el:html Ελλάδα-: Τοπογραφικές υπηρεσίες 2017/S 132-270202 Προκήρυξη σύμβασης Υπηρεσίες Οδηγία

Διαβάστε περισσότερα

Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσημη επωνυμία: Αριθμός ταυτοποίησης: 2

Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσημη επωνυμία: Αριθμός ταυτοποίησης: 2 Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πληροφορίες και ηλεκτρονικά έντυπα: http://simap.ted.europa.eu Τμήμα I: Αναθέτουσα αρχή/αναθέτων φορέας I.1) Επωνυμία και διευθύνσεις Κοινωνικές

Διαβάστε περισσότερα

Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσημη επωνυμία: Αριθμός ταυτοποίησης: 2

Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσημη επωνυμία: Αριθμός ταυτοποίησης: 2 Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πληροφορίες και ηλεκτρονικά έντυπα: http://simap.ted.europa.eu Τμήμα I: Αναθέτουσα αρχή/αναθέτων φορέας I.1) Επωνυμία και διευθύνσεις Γνωστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

CY-Λεμεσός: Έτοιμο σκυρόδεμα 2012/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες

CY-Λεμεσός: Έτοιμο σκυρόδεμα 2012/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες 1/5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:185680-2012:text:el:html CY-Λεμεσός: Έτοιμο σκυρόδεμα 2012/S 112-185680 Προκήρυξη σύμβασης Προμήθειες Οδηγία 2004/18/ΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Αλιβέρι: Πλαίσια οχημάτων με θάλαμο οδήγησης 2018/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά

Ελλάδα-Αλιβέρι: Πλαίσια οχημάτων με θάλαμο οδήγησης 2018/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά 1 / 7 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:376492-2018:text:el:html Ελλάδα-Αλιβέρι: Πλαίσια οχημάτων με θάλαμο οδήγησης 2018/S 165-376492 Προκήρυξη σύμβασης Αγαθά Legal Basis: Οδηγία

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Ρίο: Εξοπλισμός ηλεκτρονικών υπολογιστών 2018/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες

Ελλάδα-Ρίο: Εξοπλισμός ηλεκτρονικών υπολογιστών 2018/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες 1 / 7 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:457754-2018:text:el:html Ελλάδα-Ρίο: Εξοπλισμός ηλεκτρονικών υπολογιστών 2018/S 201-457754 Προκήρυξη σύμβασης Προμήθειες Οδηγία 2004/18/ΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη για εκούσια εκ των προτέρων διαφάνεια

Προκήρυξη για εκούσια εκ των προτέρων διαφάνεια Ευρωπαϊκή Ένωση Δημοσίευση στο Συμπλήρωμα της Επίσημης Εφημερίδας της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2, rue Mercier, 2985 Luxembourg, Λουξεμβούργο Φαξ: +352 29 29 42 670 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: ojs@publications.europa.eu

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Θεσσαλονίκη: Οδικά έργα 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Έργα

Ελλάδα-Θεσσαλονίκη: Οδικά έργα 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Έργα 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:395257-2017:text:el:html Ελλάδα-: Οδικά έργα 2017/S 193-395257 Προκήρυξη σύμβασης Έργα Οδηγία 2014/24/ΕΕ Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΤΟ VII ΤΜΗΜΑ Πράξη 89 Αριθμ. Συνεδρ.: 7η/

ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΤΟ VII ΤΜΗΜΑ Πράξη 89 Αριθμ. Συνεδρ.: 7η/ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΤΟ VII ΤΜΗΜΑ Πράξη 89 Αριθμ. Συνεδρ.: 7η/7-5-2018 Περίληψη Η κήρυξη του Δήμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η διάρκεια της οποίας κατόπιν διαδοχικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ Ι: Αναθέτουσα Αρχή Ι.1) Επωνυμία, διεύθυνση και σημείο επαφής Οργανισμός : ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Υπ όψη: Βασιλική Βιλλιώτη Ταχυδρομική Διεύθυνση: Κων. Καραμανλή 1 Τ.Κ:18900 Πόλη:

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Θέρμη Θεσσαλονίκης: Υπηρεσίες εκπόνησης τεχνικών μελετών 2014/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες

Ελλάδα-Θέρμη Θεσσαλονίκης: Υπηρεσίες εκπόνησης τεχνικών μελετών 2014/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες 1/6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:321458-2014:text:el:html Ελλάδα-Θέρμη Θεσσαλονίκης: Υπηρεσίες εκπόνησης τεχνικών μελετών 2014/S 182-321458 Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες

Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες LANGUAGE: EL CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S02 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: eyeisotita NO_DOC_EXT: 2017-086257 SOFTWARE VERSION: 9.5.4 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:

Διαβάστε περισσότερα

GR-Αθήνα: Σήματα και συναφή είδη 2011/S 246-399626. Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες

GR-Αθήνα: Σήματα και συναφή είδη 2011/S 246-399626. Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες 1/5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:399626-2011:text:el:html GR-Αθήνα: Σήματα και συναφή είδη 2011/S 246-399626 Προκήρυξη σύμβασης Προμήθειες Οδηγία

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Πύλη Τρικάλων: Πετρέλαιο ντίζελ 2018/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες

Ελλάδα-Πύλη Τρικάλων: Πετρέλαιο ντίζελ 2018/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες 1 / 7 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:518379-2018:text:el:html Ελλάδα-Πύλη Τρικάλων: Πετρέλαιο ντίζελ 2018/S 226-518379 Προκήρυξη σύμβασης Προμήθειες Οδηγία 2004/18/ΕΚ Τμήμα I:

Διαβάστε περισσότερα

«ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ Ν. 4412/2016 ΕΡΓΩΝ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» Τυποποίηση Διαδικασιών. v.1.2

«ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ Ν. 4412/2016 ΕΡΓΩΝ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» Τυποποίηση Διαδικασιών. v.1.2 Τυποποίηση Διαδικασιών «ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» Ν. 4412/2016 v.1.2 ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ έως 20.000 άνευ Φ.Π.Α. ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Οδηγός Ενεργειών 1) Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:574751-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες υποστήριξης συστημάτων πληροφορικής 2018/S 248-574751 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Αμπελόκηποι: Φαρμακευτικά προϊόντα 2013/S 134-231904. Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες

Ελλάδα-Αμπελόκηποι: Φαρμακευτικά προϊόντα 2013/S 134-231904. Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες 1/5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:231904-2013:text:el:html Ελλάδα-Αμπελόκηποι: Φαρμακευτικά προϊόντα 2013/S 134-231904 Προκήρυξη σύμβασης Προμήθειες

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Γαλάτσι: Αμόλυβδη βενζίνη 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Αγαθά

Ελλάδα-Γαλάτσι: Αμόλυβδη βενζίνη 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Αγαθά 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:444193-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Αμόλυβδη βενζίνη 2018/S 196-444193 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας Αγαθά Legal Basis:

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Ξάνθη: Τηλεφωνικές συσκευές 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες

Ελλάδα-Ξάνθη: Τηλεφωνικές συσκευές 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες 1 / 7 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:281998-2017:text:el:html Ελλάδα-Ξάνθη: Τηλεφωνικές συσκευές 2017/S 137-281998 Προκήρυξη σύμβασης Προμήθειες Οδηγία

Διαβάστε περισσότερα

1/ 5 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ - EL Κατασκευή Χώρου Στάθμευσης στην οδό Πιγιαλέ Πασά στη Λάρνακα (12/2014)

1/ 5 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ - EL Κατασκευή Χώρου Στάθμευσης στην οδό Πιγιαλέ Πασά στη Λάρνακα (12/2014) 1/ 5 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ - EL ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ I: ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ I.1) ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ(Α) ΕΠΑΦΗΣ Τ.Θ. 40045 Πόλη:

Διαβάστε περισσότερα

1/ 5 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ - EL Διαγωνισμός για την προμήθεια: (α) χαρτιού υγείας και (β) χαρτιού για σκούπισμα χεριών

1/ 5 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ - EL Διαγωνισμός για την προμήθεια: (α) χαρτιού υγείας και (β) χαρτιού για σκούπισμα χεριών 1/ 5 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ - EL ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ I: ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ I.1) ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ(Α) ΕΠΑΦΗΣ Τ.Θ. 40045 Σημείο(α)

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες υποστήριξης γραφείου 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Υπηρεσίες

Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες υποστήριξης γραφείου 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Υπηρεσίες 1 / 8 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:149729-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες υποστήριξης γραφείου 2018/S 067-149729 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

CY-Λευκωσία: Κατασκευαστικά υλικά και παρόμοια είδη 2012/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες

CY-Λευκωσία: Κατασκευαστικά υλικά και παρόμοια είδη 2012/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες 1/9 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:166342-2012:text:el:html CY-Λευκωσία: Κατασκευαστικά υλικά και παρόμοια είδη 2012/S 100-166342 Προκήρυξη σύμβασης

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Ρίο: Πόρτες 2018/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες

Ελλάδα-Ρίο: Πόρτες 2018/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:387697-2018:text:el:html Ελλάδα-Ρίο: Πόρτες 2018/S 170-387697 Προκήρυξη σύμβασης Προμήθειες Οδηγία 2004/18/ΕΚ Τμήμα I: Αναθέτουσα αρχή I.1)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ηµοσίευση στο Συµπλήρωµα της Επίσηµης Εφηµερίδας των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Φαξ (+352) 29 29 44 619, (+352) 29 29 44 623, (+352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ Ι: ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ Ι.1) ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ(Α) ΕΠΑΦΗΣ Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήµιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), Πανεπιστηµιούπολη Ζωγράφου, Αρµόδιος: Τεχνική Υπηρεσία Πανεπιστηµίου

Διαβάστε περισσότερα

Φαξ:

Φαξ: 1/ 5 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ - EL ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ I: ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ I.1) ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ(Α) ΕΠΑΦΗΣ Ταχ. διεύθυνση:

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Αθήνα: Αντιδραστήρια αιματολογικών τεστ 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες

Ελλάδα-Αθήνα: Αντιδραστήρια αιματολογικών τεστ 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:257861-2017:text:el:html Ελλάδα-Αθήνα: Αντιδραστήρια αιματολογικών τεστ 2017/S 126-257861 Προκήρυξη σύμβασης Προμήθειες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ. Έργα. Προορίζεται για την Υπηρεσία Επισήµων Εκδόσεων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων Ηµ/νία παραλαβής της προκήρυξης Αριθµός αναφοράς

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ. Έργα. Προορίζεται για την Υπηρεσία Επισήµων Εκδόσεων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων Ηµ/νία παραλαβής της προκήρυξης Αριθµός αναφοράς ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ηµοσίευση στο Συµπλήρωµα της Επίσηµης Εφηµερίδας των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Φαξ (+352) 29 29 44 619, (+352) 29 29 44 623, (+352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 7 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:502361-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Στοιχεία φρεατίων επίσκεψης 2018/S 219-502361 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας Αγαθά

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Γαλάτσι: Φυσικό αέριο 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Αγαθά

Ελλάδα-Γαλάτσι: Φυσικό αέριο 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Αγαθά 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:209666-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Φυσικό αέριο 2018/S 092-209666 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας

Διαβάστε περισσότερα

1/ 5 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ - EL Προσφορά σρ. 77/2016 για τον καθαρισμό οχετών και γεφυριών για το έτος 2017

1/ 5 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ - EL Προσφορά σρ. 77/2016 για τον καθαρισμό οχετών και γεφυριών για το έτος 2017 1/ 5 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ - EL ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ I: ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ I.1) ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ(Α) ΕΠΑΦΗΣ Επίσημη επωνυμία:

Διαβάστε περισσότερα

1/ 5 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ - EL Ανάπλαση της οδού Ζήνωνα Πιερίδη (πρώην Πλατεία Παλλάς) στη Λάρνακα

1/ 5 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ - EL Ανάπλαση της οδού Ζήνωνα Πιερίδη (πρώην Πλατεία Παλλάς) στη Λάρνακα 1/ 5 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ - EL ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ I: ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ I.1) ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ(Α) ΕΠΑΦΗΣ Επίσημη επωνυμία:

Διαβάστε περισσότερα

CY-Λευκωσία: Υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού 2008/S ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ) Υπηρεσίες

CY-Λευκωσία: Υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού 2008/S ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ) Υπηρεσίες 1/5 CY-Λευκωσία: Υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού 2008/S 171-228793 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ) Υπηρεσίες ΤΜΗΜΑ I: ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ I.1) ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ(Α) ΕΠΑΦΗΣ: Υπουργείο Παιδείας και

Διαβάστε περισσότερα

Σίμος Δρουσιώτης Φαξ:

Σίμος Δρουσιώτης Φαξ: 1/ 5 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ - EL ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ I: ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ I.1) ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ(Α) ΕΠΑΦΗΣ Ταχ. διεύθυνση:

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 8 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:425746-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής λογισμικού 2018/S 188-425746 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής

Διαβάστε περισσότερα

1/ 5 _ 02/11/2012- ID:xxxx-xxxxxx Εθνικό έντυπο EL 124/ Για τις τοπικές επιδιορθώσεις πεζοδρομίων για το έτος 2013

1/ 5 _ 02/11/2012- ID:xxxx-xxxxxx Εθνικό έντυπο EL 124/ Για τις τοπικές επιδιορθώσεις πεζοδρομίων για το έτος 2013 1/ 5 _ 02/11/2012- ID:xxxx-xxxxxx Εθνικό έντυπο 2.1 - EL ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ I: ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ I.1) ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ(Α) ΕΠΑΦΗΣ Επίσημη επωνυμία:

Διαβάστε περισσότερα

Φαξ:

Φαξ: 1/ 5 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ - EL ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ I: ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ I.1) ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ(Α) ΕΠΑΦΗΣ Επίσημη επωνυμία:

Διαβάστε περισσότερα

Κράτη μέλη - Σύμβαση παροχής υπηρεσιών - Προκήρυξη σύμβασης - Ανοικτή διαδικασία

Κράτη μέλη - Σύμβαση παροχής υπηρεσιών - Προκήρυξη σύμβασης - Ανοικτή διαδικασία 1/6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:404079-2011:text:el:html GR-Αθήνα: Πακέτα λογισμικού και συστήματα πληροφορικής 2011/S 248-404079 Προκήρυξη σύμβασης

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Ηράκλειο: Υπηρεσίες ειδικών οδικών μεταφορών επιβατών 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες

Ελλάδα-Ηράκλειο: Υπηρεσίες ειδικών οδικών μεταφορών επιβατών 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:318213-2017:text:el:html Ελλάδα-Ηράκλειο: Υπηρεσίες ειδικών οδικών μεταφορών επιβατών 2017/S 153-318213 Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

(ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) ΗΜΟΣ ΓΑΛΛΙΚΟΥ Ν. ΚΙΛΚΙΣ

(ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) ΗΜΟΣ ΓΑΛΛΙΚΟΥ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΗΜΟΣ ΓΑΛΛΙΚΟΥ Ν. ΚΙΛΚΙΣ (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) ΤΜΗΜΑ Ι: Αναθέτουσα Αρχή Ι.1) Επωνυµία, διεύθυνση και σηµείο επαφής Οργανισµός : ΗΜΟΣ ΓΑΛΛΙΚΟΥ Υπ όψη: Σεβαστή Κυριακίδου Ταχυδροµική ιεύθυνση: Καµπάνη, ήµου Γαλλικού,

Διαβάστε περισσότερα

1/ 5 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ - EL ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ / ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

1/ 5 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ - EL ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ / ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ 1/ 5 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ - EL ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ I: ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ I.1) ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ(Α) ΕΠΑΦΗΣ Επίσημη επωνυμία:

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Ελληνικό/Αθήνα: Καύσιμα αεριωθουμένων τύπου κηροζίνης 2014/S 055-091609. Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες

Ελλάδα-Ελληνικό/Αθήνα: Καύσιμα αεριωθουμένων τύπου κηροζίνης 2014/S 055-091609. Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες 1/5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:91609-2014:text:el:html Ελλάδα-Ελληνικό/Αθήνα: Καύσιμα αεριωθουμένων τύπου κηροζίνης 2014/S 055-091609 Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Πειραιάς: Καύσιμα 2019/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά

Ελλάδα-Πειραιάς: Καύσιμα 2019/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά 1 / 8 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:271374-2019:text:el:html Ελλάδα-: Καύσιμα 2019/S 111-271374 Προκήρυξη σύμβασης Αγαθά Legal Basis: Οδηγία 2014/24/ΕΕ Τμήμα I: Αναθέτουσα αρχή

Διαβάστε περισσότερα

Μιχάλης Λαγός Φαξ:

Μιχάλης Λαγός Φαξ: 1/ 8 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ - EL ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ I: ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ I.1) ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ(Α) ΕΠΑΦΗΣ Επίσημη επωνυμία:

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Μύκονος: Έρευνα αγοράς και οικονομική έρευνα δημοσκοπήσεις και στατιστικές 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες

Ελλάδα-Μύκονος: Έρευνα αγοράς και οικονομική έρευνα δημοσκοπήσεις και στατιστικές 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:306611-2017:text:el:html Ελλάδα-Μύκονος: Έρευνα αγοράς και οικονομική έρευνα δημοσκοπήσεις και στατιστικές 2017/S

Διαβάστε περισσότερα

CY-Λευκωσία: Υπηρεσίες αναπαραγωγής λογισμικού 2008/S ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ) Υπηρεσίες

CY-Λευκωσία: Υπηρεσίες αναπαραγωγής λογισμικού 2008/S ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ) Υπηρεσίες 1/5 CY-Λευκωσία: Υπηρεσίες αναπαραγωγής λογισμικού 2008/S 112-150335 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ) Υπηρεσίες ΤΜΗΜΑ I: ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ I.1) ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ(Α) ΕΠΑΦΗΣ: Υπουργείο Παιδείας

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Ρόδος: Καύσιμα 2018/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες

Ελλάδα-Ρόδος: Καύσιμα 2018/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:88515-2018:text:el:html Ελλάδα-Ρόδος: Καύσιμα 2018/S 040-088515 Προκήρυξη σύμβασης Προμήθειες Οδηγία 2004/18/ΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Κατερίνας Ανδρέου Φαξ:

Κατερίνας Ανδρέου Φαξ: 1/ 6 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ - EL ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ I: ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ I.1) ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ(Α) ΕΠΑΦΗΣ Επίσημη επωνυμία:

Διαβάστε περισσότερα

17PROC

17PROC 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:209980-2017:text:el:html Ελλάδα-Πάτρα: Πακέτα λογισμικού και συστήματα πληροφορικής 2017/S 105-209980 Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Αθήνα: Έντυπο υλικό και συναφή προϊόντα 2016/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Αγαθά

Ελλάδα-Αθήνα: Έντυπο υλικό και συναφή προϊόντα 2016/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Αγαθά 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:455294-2016:text:el:html Ελλάδα-: Έντυπο υλικό και συναφή προϊόντα 2016/S 248-455294 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Ρίο Πατρών: Πακέτα λογισμικού και συστήματα πληροφορικής 2018/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες

Ελλάδα-Ρίο Πατρών: Πακέτα λογισμικού και συστήματα πληροφορικής 2018/S Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες 1 / 7 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:70817-2018:text:el:html Ελλάδα-Ρίο Πατρών: Πακέτα λογισμικού και συστήματα πληροφορικής 2018/S 032-070817 Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Κωστάκη Κωσταντίνου Φαξ:

Κωστάκη Κωσταντίνου Φαξ: 1/ 5 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ - EL ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ I: ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ I.1) ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ(Α) ΕΠΑΦΗΣ Επίσημη επωνυμία:

Διαβάστε περισσότερα

Το με αριθμό πρωτ. ΓΠ-06/1564/ έγγραφο της Υπηρεσίας σας προς την Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ., το οποίο παρελήφθη από την Αρχή στις

Το με αριθμό πρωτ. ΓΠ-06/1564/ έγγραφο της Υπηρεσίας σας προς την Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ., το οποίο παρελήφθη από την Αρχή στις EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ Ταχ. Δ/νση Ταχ. Κώδικας Πληροφορίες Τηλέφωνο : : : : 210 3893285 Αθήνα, 14 Ιουνίου 2012 Αριθ.Πρωτ: ΠΡΟΣ: Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.)

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 20 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ 207 ΤΟΥ 1989

Αριθμός 20 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ 207 ΤΟΥ 1989 Ε.Ε.Παρ.ΙΠ(Ι) 32 Κ.Δ.Π. 20/96 Αρ. 3036, 26.1.96 Αριθμός 20 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ 207 ΤΟΥ 1989 207 του 1989. Συνοπτικός τίτλος. Ερμηνεία. Εξαίρεση κατά κατηγορίες των Συμφωνιών Αποκλειστικής

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 7 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:483347-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Τυπωμένοι φάκελοι με διαφανή θυρίδα 2018/S 211-483347 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Αμπελόκηποι: Υπηρεσίες καθαρισμού κτιρίων 2015/S 025-041824. Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες

Ελλάδα-Αμπελόκηποι: Υπηρεσίες καθαρισμού κτιρίων 2015/S 025-041824. Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες 1/5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:41824-2015:text:el:html Ελλάδα-Αμπελόκηποι: Υπηρεσίες καθαρισμού κτιρίων 2015/S 025-041824 Προκήρυξη σύμβασης Υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Θέρμη Θεσσαλονίκης: Τοπογραφικές υπηρεσίες 2013/S 212-368129. Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες

Ελλάδα-Θέρμη Θεσσαλονίκης: Τοπογραφικές υπηρεσίες 2013/S 212-368129. Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες 1/5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:368129-2013:text:el:html Ελλάδα-Θέρμη Θεσσαλονίκης: Τοπογραφικές υπηρεσίες 2013/S 212-368129 Προκήρυξη σύμβασης

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 7 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:271723-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής λογισμικού 2018/S 119-271723 Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Χαϊδάρι: Πετρέλαιο και αποστάγματα 2019/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά

Ελλάδα-Χαϊδάρι: Πετρέλαιο και αποστάγματα 2019/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά 1 / 7 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:164591-2019:text:el:html Ελλάδα-Χαϊδάρι: Πετρέλαιο και αποστάγματα 2019/S 070-164591 Προκήρυξη σύμβασης Αγαθά Legal Basis: Οδηγία 2014/24/ΕΕ

Διαβάστε περισσότερα

κ. Λοϊζου Κίτσιου Φαξ:

κ. Λοϊζου Κίτσιου Φαξ: 1/ 5 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ - EL ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ I: ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ I.1) ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ(Α) ΕΠΑΦΗΣ Επίσημη επωνυμία:

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Κομοτηνή: Υπηρεσίες επεξεργασίας και διάθεσης μη επικίνδυνων απορριμμάτων και αποβλήτων 2017/S Προκήρυξη σύμβασης.

Ελλάδα-Κομοτηνή: Υπηρεσίες επεξεργασίας και διάθεσης μη επικίνδυνων απορριμμάτων και αποβλήτων 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:289924-2017:text:el:html Ελλάδα-Κομοτηνή: Υπηρεσίες επεξεργασίας και διάθεσης μη επικίνδυνων απορριμμάτων και

Διαβάστε περισσότερα

Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:51264-2015:text:el:html

Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:51264-2015:text:el:html 1/5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:51264-2015:text:el:html Ελλάδα-Ηράκλειο: Εξωτερική αξιολόγηση των δραστηριοτήτων του Οργανισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ. EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL 2011/0437(COD) της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου

ΣΧΕΔΙΟ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ. EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL 2011/0437(COD) της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 2009-2014 Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου 2011/0437(COD) 4.7.2012 ΣΧΕΔΙΟ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου προς την Επιτροπή Εσωτερικής Αγοράς και Προστασίας των Καταναλωτών

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Σέρρες: Υπηρεσίες φυτοκομίας 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες

Ελλάδα-Σέρρες: Υπηρεσίες φυτοκομίας 2017/S Προκήρυξη σύμβασης. Υπηρεσίες 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:238419-2017:text:el:html Ελλάδα-Σέρρες: Υπηρεσίες φυτοκομίας 2017/S 118-238419 Προκήρυξη σύμβασης Υπηρεσίες Οδηγία

Διαβάστε περισσότερα