ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΚΟΡΦΟΣ 2015» ΚΑΙ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ORC CLUB 2015» ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΚΟΡΦΟΣ 2015» ΚΑΙ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ORC CLUB 2015» ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ"

Transcript

1 ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

2 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί σύμφωνα με: 1.1. Τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3 της Προκήρυξης του αγώνα, όπως αυτοί τροποποιούνται από τις παρούσες Οδηγίες πλου Τις παρούσες Οδηγίες Πλου. Σε περίπτωση αντίφασης μεταξύ Προκήρυξης και οδηγιών Πλου υπερισχύουν οι Οδηγίες Πλου. 2. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΩΝΑ 2.1. Η γραμματεία του αγώνα θα ευρίσκεται: o Μέχρι και την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 στα γραφεία του ΝΟΤΚ στην Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας. o Από τα Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015 στον Κόρφο, στο σκάφος της Επιτροπής Αγώνων ή σε γραφείο πλησίον αυτού. 3. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ 3.1. Οι ανακοινώσεις προς τους αγωνιζόμενους θα αναρτώνται: 3.2. Στο Φάληρο στον Επίσημο Πίνακα Ανακοινώσεων του ΝΟΤΚ. Στον Κόρφο σε πίνακα ανακοινώσεων που θα βρίσκεται μπροστά στο σκάφος Επιτροπής Αγώνων Τα παραπάνω θα συνοδεύονται με ένα ηχητικό και την ανάρτηση της σημαίας «L» του ΔΚΣ. 4. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 4.1. Οποιαδήποτε αλλαγή στις Οδηγίες Πλου θα ανακοινώνεται πριν από τις 08:00 της ημέρας που θα τεθεί σε ισχύ, εκτός από οποιαδήποτε αλλαγή στο Πρόγραμμα των ιστιοδρομιών που θα ανακοινώνεται πριν τις 20:00 της προηγούμενης ημέρας που θα τεθεί σε ισχύ. 5. ΣΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ 5.1. Τα σήματα στη στεριά θα επιδεικνύονται ως ακολούθως: 5.2. Στο Φάληρο στον ιστό στις εγκαταστάσεις λιμένος του ΝΟΤΚ Στον Κόρφο στον ιστό του σκάφους της Επιτροπής Αγώνα Έπαρση του Απαντητικού Επισείοντα «AP» σημαίνει «Η ιστιοδρομία αναβάλλεται. Το προειδοποιητικό σήμα δεν θα δοθεί νωρίτερα από (1/2) μισή ώρα μετά την υποστολή του «AP».

3 6. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ Τετάρτη 9/9/ :00 Λήξη χρονικού ορίου υποβολής δηλώσεων συμμετοχής Πέμπτη 10/9/ :00 Συγκέντρωση Κυβερνητών στις εγκαταστάσεις του ΝΟΤΚ. Παρασκευή 11/9/ Εκκίνηση 1 ης Ιστιοδρομίας : Φάληρο - Κόρφος, μήκους διαδρομής 28 ΝΜ περίπου. Σάββατο 12/9/ Εκκίνηση 2 ης inshore ελεγχόμενου στίβου Ιστιοδρομίας στον Κόρφο, μήκους διαδρομής 7 ΝΜ περίπου. 20:30 Τελετή Απονομής Επάθλων 1 ης Ιστιοδρομίας και 2 ης inshore. Κυριακή 13/9/ :00 Εκκίνηση 3 ης Ιστιοδρομίας : Κόρφος Φάληρο, μήκους διαδρομής 27 ΝΜ περίπου. 7. ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ - ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ η ιστιοδρομία Φάληρο Κόρφος. Δεν υπάρχει περιορισμός η ιστιοδρομία inshore ελεγχόμενου στίβου Κόρφου. (προσάρτημα 2). Όλοι οι σημαντήρες θα αφεθούν αριστερά. Η Επιτροπή Αγώνα έχει το δικαίωμα να επιβραχύνει την διαδρομή εάν το κρίνει αναγκαίο η ιστιοδρομία Κόρφος Φάληρο. Δεν υπάρχει περιορισμός. 8. ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Τα συμμετέχοντα σκάφη δεν υποχρεούνται να φέρουν διακριτικά σήματα κατηγοριών. 9. ΟΡΙΣΜΟΣ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 9.1. Οι υποκατηγορίες των καταμετρημένων κατά ORCi σκαφών ορίζονται όπως φαίνεται στον συνημμένο πίνακα συμμετεχόντων σκαφών Οι υποκατηγορίες των καταμετρημένων κατά IRC σκαφών ορίζονται όπως φαίνεται στον συνημμένο πίνακα συμμετεχόντων σκαφών Οι υποκατηγορίες των καταμετρημένων κατά ORC Club και ORC Club Non Spinnaker σκαφών ορίζονται όπως φαίνεται στον συνημμένο πίνακα συμμετεχόντων σκαφών. 10. ΕΚΚΙΝΗΣΗ Η εκκίνηση θα δοθεί σύμφωνα με τον Κανόνα 26 των Διεθνών Κανονισμών Ιστιοδρομιών της ISAF ως ακολούθως: o Σκάφη ORCi με προειδοποιητικό σήμα τον αριθμητικό επισείοντα «2» του Δ.Κ.Σ. o Σκάφη IRC με προειδοποιητικό σήμα τη σημαία της κλάσης (Λευκή με μπλε σήμα IRC). o Σκάφη ORC CLUB NS με προειδοποιητικό σήμα τον αριθμητικό επισείοντα «3» του Δ.Κ.Σ. o Σκάφη ORC Club με προειδοποιητικό σήμα τον αριθμητικό επισείοντα «1» του Δ.Κ.Σ.

4 10.2. Το προειδοποιητικό σήμα θα δοθεί 5 λεπτά πριν από την εκκίνηση Ένα σκάφος δεν μπορεί να εκκινήσει αργότερα από 9 λεπτά μετά το σήμα της εκκίνησης (Τροποποίηση του κανόνα RRS Α4) Η Επιτροπή Αγώνων μπορεί να παρατείνει κατά την κρίση της το όριο των 9 λεπτών σε περίπτωση άπνοιας Οι χρόνοι της εκκίνησης πρέπει να λαμβάνονται από τα οπτικά σήματα. Η αποτυχία ενός ηχητικού σήματος πρέπει να αγνοείται Η Επιτροπή Αγώνων, κατά την κρίση της, μπορεί να εκκινήσει δύο ή περισσότερες κατηγορίες σκαφών μαζί, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα τα διακριτικά σήματα των κατηγοριών στο προειδοποιητικό σήμα. 11. ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΕΩΝ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΩΝ Ενδεικτικά σχεδιαγράμματα των γραμμών εκκινήσεων και τερματισμών και της inshore διαδρομής, φαίνονται στα συνημμένα προσαρτήματα ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΕΩΝ Γραμμή εκκίνησης 1 ης ιστιοδρομίας ΦΑΛΗΡΟ - ΚΟΡΦΟΣ (Προσ. 1) Η εκκίνηση θα δοθεί εντός του Φαληρικού κόλπου. Η γραμμή εκκίνησης θα είναι η νοητή ευθεία μεταξύ πορτοκαλί σημαίας με τα γράμματα RC επί του ιστού του σκάφους της Επιτροπής Αγώνων στο δεξιό άκρο και ποντισμένου σημαντήρα με κοντάρι και σημαία χρώματος κόκκινου στο αριστερό άκρο. Τα σήματα της εκκίνησης θα δοθούν από το σκάφος της Επιτροπής. Αν οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές, το σκάφος Επιτροπής Αγώνων, μπορεί να κρατήσει την θέση του χρησιμοποιώντας μηχανή Γραμμή εκκίνησης 2 ης inshore ελεγχόμενου στίβου ιστιοδρομίας στον Κόρφο (Προσ. 2) Η εκκίνηση θα δοθεί εντός του κόλπου του Κόρφου. Η γραμμή εκκίνησης θα είναι η νοητή ευθεία μεταξύ πορτοκαλί σημαίας με τα γράμματα RC επί του ιστού του σκάφους της Επιτροπής Αγώνων στο δεξιό άκρο και ποντισμένου σημαντήρα με κοντάρι και σημαία χρώματος κόκκινου στο αριστερό άκρο. Τα σήματα της εκκίνησης θα δοθούν από το σκάφος της Επιτροπής. Αν οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές, το σκάφος Επιτροπής Αγώνων, μπορεί να κρατήσει την θέση του χρησιμοποιώντας μηχανή Γραμμή εκκίνησης 3 ης ιστιοδρομίας ΚΟΡΦΟΣ - ΦΑΛΗΡΟ (Προσ. 3) Η εκκίνηση θα δοθεί έξω από τον κόλπο του Κόρφου. Η γραμμή εκκίνησης θα είναι η νοητή ευθεία μεταξύ πορτοκαλί σημαίας με τα γράμματα RC επί του ιστού του σκάφους της Επιτροπής Αγώνων στο δεξιό άκρο και ποντισμένου σημαντήρα με κοντάρι και σημαία χρώματος κόκκινου στο αριστερό άκρο. Τα σήματα της εκκίνησης θα δοθούν από το σκάφος της Επιτροπής.

5 Άν οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές, το σκάφος Επιτροπής Αγώνων, μπορεί να κρατήσει την θέση του χρησιμοποιώντας μηχανή Αναφορά συμμετοχής σκαφών πριν από κάθε εκκίνηση. Κάθε σκάφος που προτίθεται να πάρει εκκίνηση οφείλει μέχρι ένα λεπτό πριν το Προειδοποιητικό σήμα, να περάσει από την Επιτροπή Αγώνων και να αναφέρει τον αριθμό του ιστίου του, ώστε να καταγραφεί από την Γραμματεία της Επιτροπής Αγώνων. Σκάφη που για οποιοδήποτε λόγο δεν πρόλαβαν να είναι στη γραμμή εκκίνησης έγκαιρα και να κάνουν χρήση της δυνατότητας για εκκίνηση που τους παρέχει το άρθρο 10, οφείλουν να ειδοποιήσουν, μετά το σήμα εκκίνησης, με το VHF στο κανάλι 71 την Επιτροπή Αγώνων για την πρόθεσή τους να εκκινήσουν. Το ίδιο ισχύει και για όσα σκάφη δεν πρόλαβαν να απογραφούν πριν το Προειδοποιητικό σήμα. Η Επιτροπή Αγώνων μπορεί να χαρακτηρίσει DNC όλα τα σκάφη που δεν ανέφεραν την παρουσία τους στην γραμμή εκκίνησης ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ Γραμμή τερματισμού 1 ης ιστιοδρομίας ΦΑΛΗΡΟ - ΚΟΡΦΟΣ (Προσ. 1) Η γραμμή τερματισμού στον Κόρφο ορίζεται δεξιά από μπλε σημαία επί ιστού στη στεριά που θα είναι το κλιμάκιο τερματισμού, πλησίον του φάρου εισόδου (FL W 4S 5M) στον εσωτερικό όρμο του Κόρφου και αριστερά ποντισμένου σημαντήρα χρώματος πορτοκαλί σε απόσταση περίπου 150 μέτρων και σε διόπτευση περίπου 180 ο. Σε περίπτωση απώλειας του ποντισμένου σημαντήρα το κλιμάκιο τερματισμού θα τερματίζει τα διερχόμενα σκάφη, σύμφωνα με την προαναφερόμενη διόπτευση Γραμμή τερματισμού 2 ης ιστιοδρομίας INSHORE (Προσ. 2) Η γραμμή τερματισμού στην INSHORE ιστιοδρομία ορίζεται αριστερά από μπλε σημαία επί ιστού στο σκάφος της ΕΑ και και ποντισμένου σημαντήρα με κοντάρι και σημαία χρώματος κόκκινου στο άλλο άκρο Γραμμή τερματισμού 3 ης ιστιοδρομίας ΚΟΡΦΟΣ ΦΑΛΗΡΟ (Προσ. 3) Γραμμή τερματισμού στο Φάληρο θα είναι νοητή ευθεία που συνδέει αριστερά σημαία χρώματος μπλε τοποθετημένη στο ακρομώλιο του λιμένος της Καλλιθέας και δεξιά ποντισμένου σημαντήρα χρώματος πορτοκαλί σε απόσταση περίπου 150 μέτρων και σε διόπτευση περίπου 200 ο. Σε περίπτωση απώλειας του ποντισμένου σημαντήρα το κλιμάκιο τερματισμού θα τερματίζει τα διερχόμενα σκάφη, σύμφωνα με την προαναφερόμενη διόπτευση Στους ποντισμένους σημαντήρες που αποτελούν άκρα γραμμής τερματισμού θα καταβληθεί προσπάθεια να τοποθετηθεί αναλάμπων λευκός κόκκινος φανός (strobe light) κατά την διάρκεια της νύκτας. Το σβήσιμο, ή κακή λειτουργία ή η ενδεχόμενη απουσία αναλάμποντα φανού στα σημεία τερματισμού δεν δίνει το δικαίωμα στους αγωνιζόμενους, αιτήσεως προς την Επιτροπή Αγώνων, για επανόρθωση.

6 Τερματίζοντα σκάφη Κάθε σκάφος που τερματίζει θα επισημαίνεται από το κλιμάκιο τερματισμού της Επιτροπής Αγώνων με ένα ηχητικό. Τα σκάφη που τερματίζουν πρέπει μετά τον τερματισμό τους να αναφέρουν στο VHF στο κανάλι 71 τον αριθμό ιστίου και το όνομα του σκάφους στην Επιτροπή. Είναι ευθύνη κάθε σκάφους να βεβαιωθεί από την Επιτροπή Αγώνων ότι τερμάτισε. 12. ΜΕΡΙΚΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ Μερική ανάκληση θα δοθεί σύμφωνα με τον κανόνα 29.1 των Διεθνών Κανονισμών Ιστιοδρομιών της ISAF Εάν υπάρχει δυνατότητα, η Επιτροπή Αγώνων θα προσπαθήσει να ειδοποιήσει ονομαστικώς μέσω VHF τα πρόωρα εκκινήσαντα σκάφη. Μη ειδοποίηση ή καθυστέρηση ειδοποίησης δεν δίνει το δικαίωμα στους αγωνιζόμενους για αίτηση επανόρθωσης. Αυτό τροποποιεί τον κανόνα RRS 62.1 (a). 13. ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ Γενική ανάκληση θα δοθεί σύμφωνα με τον κανόνα 29.2 των Διεθνών Κανονισμών Ιστιοδρομιών της ISAF Όταν έχει δοθεί Γενική ανάκληση, η εκκίνηση της επόμενης κλάσης θα αναβάλλεται αναλόγως. 14. ΩΡΑ Όλες οι ώρες για τον αγώνα «Κόρφος 2015 Περιφερειακό Πρωτάθλημα ORC CLUB Σαρωνικού» αναφέρονται σε ώρα Αστεροσκοπείου Αθηνών (Τηλ ). 15. ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΡΟΥ Πρόγνωση καιρού δεν θα δοθεί στους συμμετέχοντες από την Επιτροπή Αγώνων. 16. ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ OFFSHORE ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΕΣ Για τα καταμετρημένα σκάφη κατά ORCi το χρονικό όριο τερματισμού στις OFSHORE ιστιοδρομίες είναι το διπλάσιο του Γενικού Βαθμού Ικανότητας (G.P.H.) πολλαπλασιασμένο επί τον αριθμό των μιλίων της κάθε ιστιοδρομίας, όπως αναφέρονται στο άρθρο 6 αυτών των Οδηγιών Πλου Για τα καταμετρημένα σκάφη κατά IRC το χρονικό όριο τερματισμού στις OFSHORE ιστιοδρομίες είναι το διπλάσιο του Συντελεστή B.S.F. πολλαπλασιασμένο επί τον αριθμό των μιλίων της κάθε ιστιοδρομίας, όπως αναφέρονται στο άρθρο 6 αυτών των Οδηγιών Πλου Για τα καταμετρημένα κατά ORC Club και ORC Club Non Spinnaker το χρονικό όριο τερματισμού στις OFSHORE ιστιοδρομίες είναι το διπλάσιο του Γενικού Βαθμού Ικανότητας (G.P.H.) πολλαπλασιασμένο επί τον αριθμό των μιλίων της κάθε ιστιοδρομίας, όπως αναφέρονται στο άρθρο 6 αυτών των Οδηγιών Πλου.

7 16.4. Τα χρονικά όρια τερματισμού κάθε σκάφους αναγράφονται στα φύλλα έναρξης ιστιοδρομιών. INSHORE ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΑ Το χρονικό όριο τερματισμού της INSHORE ιστιοδρομίας, για όλα τα σκάφη, θα είναι τρείς ώρες και τριάντα λεπτά από την ώρα εκκίνησης (3:30 ). 17. ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΩΣ ΧΡΟΝΟΥ Κατηγορία σκαφών ORCi Για την κατηγορία ORCi στα αποτελέσματα θα εφαρμοσθεί ο τύπος Performance Curve Scoring Constructed Course. Σε περίπτωση που η Επιτροπή Αγώνων κρίνει ότι δεν έχει ασφαλή στοιχεία για τις συνθήκες ιστιοδρομίας ή ότι οι καιρικές συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για την εξαγωγή των αποτελεσμάτων με το σύστημα αυτών, θα εφαρμοστεί σύστημα διόρθωσης χρόνου Offshore Single Number (OSN). Τα δεδομένα των μετρήσεων της Επιτροπής Αγώνων σχετικά με το μήκος της διαδρομής, την ταχύτητα και την διεύθυνση του ανέμου δεν μπορούν να αποτελέσουν λόγο αίτησης για επανόρθωση Κατηγορία σκαφών IRC Για την κατηγορία σκαφών IRC θα εφαρμοστεί ο τύπος Time on Time σύμφωνα με το σύστημα IRC Κατηγορίες σκαφών ORC Club και ORC Club Non Spinnaker. Για τις κατηγορίες ORC Club και ORC Club Non Spinnaker στα αποτελέσματα θα εφαρμοσθεί ο τύπος Performance Line Scoring Για την έκδοση των αποτελεσμάτων θα χρησιμοποιηθεί το πραγματικά διανυόμενο μήκος διαδρομής. 18. ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ Θα εφαρμοστεί το σύστημα χαμηλής βαθμολογίας, σύμφωνα με τον κανόνα 4 του παραρτήματος Α, του διεθνούς κανονισμού ιστιοδρομιών Racing Rules of Sailing (RRS) της I.S.A.F Τα σκάφη που χαρακτηρίζονται DNS, DNF, DNC σε μία ιστιοδρομία θα βαθμολογούνται με βαθμούς τερματισμού έναν επιπλέον του τελευταίου σκάφους (τροποποίηση του άρθρου Α4.2 των RRS) Η Βαθμολογία κάθε σκάφους θα είναι το άθροισμα των βαθμολογιών που έλαβε σε κάθε ιστιοδρομία. Οι νικητές του αγώνα «ΚΟΡΦΟΣ 2015» θα αναδειχθούν με την άθροιση των βαθμολογιών των τριών ιστιοδρομιών. Οι νικητές του «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ORC CLUB 2015» θα αναδειχθούν με την άθροιση των τριών ιστιοδρομιών Ο βαθμός βαρύτητας κάθε διαδρομής ισούται με Δεν εξαιρείται καμία διαδρομή Τυχόν ισοβαθμίες θα επιλύονται σύμφωνα με τον κανόνα A8.2 των RRS.

8 18.7. Αρκεί η ολοκλήρωση μίας διαδρομής για να θεωρηθεί έγκυρος ο αγώνας Η βαθμολογία των υποκατηγοριών θα εξάγεται από την Γενική Κατάταξη. 19. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ Για παραβάσεις άλλες του Μέρους 2 των Διεθνών Κανονισμών Ιστιοδρομιών της ISAF ισχύουν τα οριζόμενα στις Ειδικές Διατάξεις (ΕΙΟ/ΕΑΘ) στους Διεθνείς Κανόνες Ιστιοδρομιών (RRS) για τους Αγώνες Ανοικτής Θαλάσσης Θα εφαρμοσθεί ποινή στροφής 360 ο για παράβαση κανόνα του Μέρους 2 των Διεθνών Κανόνων Ιστιοδρομιών της ISAF (κανόνας RRS 44.2). Ένα σκάφος που έχει αυτοτιμωρηθεί πρέπει να συμπληρώσει μία δήλωση συμμόρφωσης στη Γραμματεία, μέσα στο χρονικό όριο που προβλέπεται για υποβολή ενστάσεων Σκάφος που θα εκκινήσει πρόωρα και δεν επανορθώσει στις OFSHORE ιστιοδρομίες θα χαρακτηρισθεί OCS όπως προβλέπεται από τον κανόνα RRS 28 και θα λαμβάνει ποινή 20% και τουλάχιστον δύο (2) θέσεις τροποποίηση του Παράρτηματος Α των RRS Σκάφος που θα εκκινήσει πρόωρα και δεν επανορθώσει στην INSHORE ιστιοδρομία θα χαρακτηριστεί OCS και θα βαθμολογηθεί όπως προβλέπουν οι RRS Παράρτημα Α. 20. ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Μετά το τέλος κάθε ιστιοδρομίας θα εκδίδονται προσωρινά αποτελέσματα που θα αναρτώνται στον Πίνακα Ανακοινώσεων Τα τελικά αποτελέσματα θα εκδοθούν μετά από την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων. 21. ΔΗΛΩΣΗ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ Σε περίπτωση που κατά την διάρκεια του αγώνα, δεν τηρήθηκαν οι κανονισμοί που αναφέρονται στην Προκήρυξη του Αγώνα και τις Οδηγίες Πλου, ο εντεταλμένος εκπρόσωπος του σκάφους οφείλει να το δηλώσει γραπτά στην Επιτροπή Αγώνων, το αργότερο δύο (2) ώρες μετά τον τερματισμό του, στο Ειδικό Έντυπο, που διαθέτει η Επιτροπή Αγώνων. 22. ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ Οι ενστάσεις πρέπει να είναι γραμμένες στο ειδικό έντυπο που διατίθεται από την Επιτροπή Αγώνων και να υποβάλλονται εντός του χρονικού ορίου. Προς διευκόλυνση της παραλαβής των ενστάσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Επιτροπή Αγώνων στο κανάλι 71 VHF ή στα τηλέφωνα: και Δεν απαιτείται παράβολο για την υποβολή ένστασης, εκτός από το κόστος καταμέτρησης όταν η ένσταση αφορά σε καταμέτρηση σκάφους Για κάθε σκάφος, το χρονικό όριο υποβολής ενστάσεων λήγει δύο (2) ώρες μετά τον τερματισμό του Τυχόν ενστάσεις θα εκδικασθούν την Τρίτη 15/9/2015 στα γραφεία του ΝΟΤΚ. Οι εντεταλμένοι εκπρόσωποι των σκαφών θα ενημερωθούν έγκαιρα από την Γραμματεία της Επιτροπής Αγώνων, για την ακριβή ώρα και την σειρά εκδίκασης των ενστάσεων τους. Οι εντεταλμένοι εκπρόσωποι των ενεχομένων σκαφών οφείλουν με δική τους ευθύνη, να ενημερώσουν τους μάρτυρες τους, αν υπάρχουν, ώστε να παραστούν.

9 23. ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΜΗΧΑΝΩΝ Οι μηχανές των συμμετεχόντων σκαφών πρέπει να μην λειτουργούν με το προπαρασκευαστικό σήμα της εκκίνησης Απαγορεύεται χρήση μηχανής για πρόωση του σκάφους (Κανόνας RRS 42). Σε περίπτωση προσάραξης ή σύγκρουσης με άλλο σκάφος ή αντικείμενο ισχύει ο Κανόνας RRS 42.3.h. 24. ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΑΓΩΝΑ Σκάφη που για οποιοδήποτε λόγο και σε οποιοδήποτε σημείο, όποιας ιστιοδρομίας εγκαταλείψουν τον αγώνα, είναι υποχρεωμένα να ειδοποιήσουν το ταχύτερο δυνατόν την Επιτροπή Αγώνων δίνοντας τα ακόλουθα στοιχεία: με τον τρόπο που υποδεικνύεται παρακάτω: o Όνομα Σκάφους o Αριθμός ιστίων o Τόπος εγκαταλείψεως (σημείο διαδρομής) o Χρόνος εγκαταλείψεως o Αιτία εγκαταλείψεως o Πού ευρίσκεται το εγκαταλείψαν σκάφος o Λιμάνι ή όρμος προορισμού o Η επικοινωνία με την Επιτροπή Αγώνων θα γίνεται: Με το VHF στο κανάλι 71. Τηλεφωνικά, στα τηλέφωνα, και Κάθε παράβαση του παραπάνω άρθρου μπορεί να έχει ως ποινή «Ακύρωση μη εξαιρετέα από το κανόνα RRS 90.3 (b) (DNE)» χωρίς δικαίωμα ακροαματικής διαδικασίας, σε τροποποίηση του κανόνα RRS Η μη συμμόρφωση με την Οδηγία Πλου 24 μπορεί να αποτελέσει λόγο εφαρμογής του κανόνα RRS 69, ενώ ο διοργανωτής όμιλος διατηρεί το δικαίωμα, με απόφαση του ΔΣ, να αποκλείσει όσους δεν συμμορφώνονται, από τους αγώνες που διοργανώνει για ορισμένο χρονικό διάστημα και να υποβάλλει αίτηση στην Εθνική Αρχή για επιβολή ποινής στο σκάφος. 25. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ VHF - ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ Κατά την διάρκεια των εκκινήσεων και των τερματισμών, η επικοινωνία με VHF θα γίνεται στο κανάλι 71. Συνιστάται μετ επιτάσεως σε όλα τα αγωνιζόμενα σκάφη να ακούν και να επικοινωνούν στο κανάλι 71 κατά την διάρκεια του αγώνα για λόγους ασφαλείας. Επίσης είναι υποχρεωτική, για λόγους ασφαλείας, η συνεχής λειτουργία καθ όλη την διάρκεια του αγώνα του κινητού τηλεφώνου που έχει δηλωθεί κατά την εγγραφή του σκάφους Επικοινωνία με Επιτροπή Αγώνων o Γιώργος Κατέκος, RO, o Ανδρέας Αντωνόπουλος, Έφορος Ανοικτής Θάλασσας, DRO 1, o Νίκος Παξιμαδάς, Υπεύθυνος Κλιμακίου Τερματισμού o Κέλυ Παυλίδου, Έφορος Δημοσίων Σχέσεων, DR0 2, ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ / ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ Θα γίνουν έλεγχοι καταμέτρησης και επιθεωρήσεις των συμμετεχόντων σκαφών σύμφωνα με τα οριζόμενα στις Ειδικές Διατάξεις της ΕΑΘ/ΕΙΟ για τους Αγώνες Ανοικτής Θαλάσσης 2015.

10 26.2. Η Επιτροπή Αγώνων μπορεί να ελέγξει απροειδοποίητα οποιοδήποτε σκάφος σε οποιοδήποτε σημείο (ξηρά ή θάλασσα) και οποιαδήποτε χρονική στιγμή κατά το διάστημα 11/9/2015 και ώρα έως και 14/9/2015 έως Στη διάθεση της Επιτροπής καταμέτρησης πρέπει να υπάρχει σε κάθε σκάφος αντίγραφο του πιστοποιητικού καταμέτρησης έντυπο ή ηλεκτρονικό μαζί με το Measurement Inventory (όπου απαιτείται) Ο ιδιοκτήτης ή ο εντεταλμένος εκπρόσωπος αυτού πρέπει να γνωρίζει ότι: o σύμφωνα με τον κανονισμό RRS 78.1 έχει την ευθύνη να διατηρεί το σκάφος σύμφωνο με τους κανονισμούς της κατηγορίας. o σύμφωνα με τον κανονισμό OSR πρέπει να καθορίσει ένα άτομο που θα αναλάβει τις ευθύνες του επικεφαλής (υπευθύνου) στην περίπτωση εξουδετέρωσης του ιδίου και o σύμφωνα με τον κανόνα OSR τουλάχιστον ένα μέλος του πληρώματος πρέπει να είναι εξοικειωμένο με τις διαδικασίες Πρώτων Βοηθειών, Υποθερμία, Πνιγμό, Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και σχετικά συστήματα επικοινωνίας Μόνο καταμετρημένα και σφραγισμένα πανιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις κατηγορίες ORC International και ORC Club Στα σκάφη αυτά επιτρέπεται η αλλαγή των πλωριών πανιών και των μπαλονιών που φέρονται επί του σκάφους εφόσον ο αριθμός τους και η επιφάνεια τους είναι σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο πιστοποιητικό καταμέτρησης, σε τροποποίηση του κανόνα IRC d Επί του σκάφους δύναται να υπάρχει και άλλη εναλλακτική μαΐστρα και επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί εφόσον αφ ενός πληρούνται οι προϋποθέσεις του πιστοποιητικού με τους ακόλουθους όρους: o Η αλλαγή να γίνει σε σταθμό του αγώνα και όχι εν πλω. o Να δηλωθεί στην Επιτροπή Αγώνα η αλλαγή της εναλλακτικής μαΐστρας πριν γίνει. 27. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ Οι εντεταλμένοι εκπρόσωποι των συμμετεχόντων σκαφών οφείλουν να καταθέσουν γραπτή κατάσταση με τα ονοματεπώνυμα όλων των επιβαινόντων, σε ειδικό έντυπο, που διατίθεται στη Γραμματεία του Ομίλου μαζί με τη δήλωση συμμετοχής το αργότερο έως την Τετάρτη 9/9/2015 και ώρα 19: Το σύνολο του βάρους του πληρώματος που επιβαίνει σε κάθε σκάφος κατά την διάρκεια των ιστιοδρομιών δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει το αντίστοιχο αναγραφόμενο στο Πιστοποιητικό καταμέτρησης Αλλαγές στη σύνθεση των πληρωμάτων επιτρέπεται μόνο μετά από γραπτή ενημέρωση της Επιτροπής Αγώνων σε ειδικό έντυπο που διατίθεται από την Γραμματεία και έγκριση της, το αργότερο 2 ώρες πριν την εκκίνηση κάθε ιστιοδρομίας Για λόγους ασφαλείας και ευθύνης τόσο του εντεταλμένου εκπροσώπου του σκάφους όσο και της Επιτροπής Αγώνων, η διαπίστωση λανθασμένης ή ελλιπούς κατάστασης πληρώματος μπορεί να επιφέρει ακύρωση του σκάφους στη συγκεκριμένη ιστιοδρομία.

11 28. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΠΙ ΣΚΑΦΩΝ Τα σκάφη που φέρουν ατομική διαφήμιση κατά την διάρκεια των αγώνων πρέπει να είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Κανονισμού 20 της ISAF (ISAF Advertising Code) και επί πλέον με όσα ορίζει σχετικά η Εθνική Αρχή Η εφαρμογή των διατάξεων του Κανονισμού 20 της ISAF (ISAF Advertising Code) θα ισχύσει από την 07:00 της Παρασκευής 11/9/2015 μέχρι και την Δευτέρα 14/9/2015 και ώρα 12: Σκάφη που φέρουν ατομική διαφήμιση πρέπει να έχουν σχετική γραπτή άδεια από την Εθνική Αρχή και να καταθέσουν αντίγραφο της αδείας μαζί με την δήλωση συμμετοχής Η Οργανωτική Επιτροπή μπορεί να απαιτήσει από τα συμμετέχοντα σκάφη να επιδείξουν αυτοκόλλητο λογότυπο του χορηγού και στις δύο πλευρές της πλώρης κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης καθώς και ανάλογης σημαίας ανηρτημένης στην εξαρτία, σύμφωνα με τον Κανονισμό 20 της ISAF (ISAF Advertising Code). Τα αυτοκόλλητα και τις σημαίες θα τα προμηθεύει η Οργανωτική Επιτροπή Η Οργανωτική Επιτροπή μπορεί επίσης να απαιτήσει την εγκατάσταση χωρίς κόστος, στα συμμετέχοντα σκάφη βιντεοκάμερας ή συσκευής αναμετάδοσης στίγματος του σκάφους, ενώ μπορεί να χρησιμοποιήσει εικόνες από τον αγώνα για την προβολή των αγώνων και των προορισμών των. 29. ΝΑΥΣΙΠΛΟΪΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ Από την δύση του ηλίου ο Διεθνής Κανονισμός Αποφυγής Συγκρούσεων στη θάλασσα αντικαθιστά τους κανονισμούς του Μέρους 2 των Διεθνών Κανονισμών Ιστιοδρομιών της ISAF. Στη διάρκεια της περιόδου τα σκάφη οφείλουν να έχουν αναμμένους τους φανούς που προβλέπονται από τον Διεθνή Κανονισμό Αποφυγής Συγκρούσεων στη θάλασσα, οι οποίοι πρέπει να είναι τοποθετημένοι κατά τέτοιο τρόπο ώστε σε καμία περίπτωση να μην καλύπτονται από τα πανιά. Τα σκάφη πρέπει υποχρεωτικά να διαθέτουν εφεδρικούς φανούς. 30. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΚΑΦΩΝ Όλα τα συμμετέχοντα σκάφη στο αγώνα, οφείλουν να διαθέτουν έγκυρη ασφαλιστική κάλυψη έναντι τρίτων (πράγματα και πρόσωπα) Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο πρέπει να καλύπτει ρητά την αστική ευθύνη έναντι τρίτων κατά την συμμετοχή του σκάφους σε αγώνες ιστιοπλοΐας. 31. ΕΥΘΥΝΗ Όλοι οι συμμετέχοντες στον αγώνα «Κόρφος 2015 Περιφερειακό Πρωτάθλημα ORC CLUB Σαρωνικού» αποδέχονται ότι διέπονται από τους Διεθνείς Κανονισμούς Ιστιοδρομιών της I.S.A.F. (RRS ) και τους λοιπούς Κανονισμούς όπως ορίζονται στο άρθρο 3 της παρούσας, τις Οδηγίες πλου και την Προκήρυξη του Αγώνα, καθώς και στις τροποποιήσεις τους Με την δήλωση συμμετοχής σύμφωνα με το άρθρο 7 της Προκήρυξης του αγώνα, οι συμμετέχοντες στον αγώνα «Κόρφος 2015 Περιφερειακό Πρωτάθλημα ORC CLUB Σαρωνικού» αποδέχονται ρητά ότι συμμετέχουν και αγωνίζονται αποκλειστικά με δική τους ευθύνη.

12 31.3. Οι συμμετέχοντες στον αγώνα «Κόρφος 2015 Περιφερειακό Πρωτάθλημα ORC CLUB Σαρωνικού» αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου οποιαδήποτε ευθύνη για ζημιές που μπορεί να προκληθούν σε τρίτα άτομα ή τα υπάρχοντά τους, τους εαυτούς τους ή τα υπάρχοντά τους, τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα ως συνέπεια της συμμετοχής τους στη διοργάνωση, απαλλάσσοντας από κάθε ευθύνη τον Οργανωτή Όμιλο, την Επιτροπή Αγώνων, την Επιτροπή Ενστάσεων, τον χορηγό, εάν υπάρχει, και οποιοδήποτε μέλος εμπλεκόμενο στην διοργάνωση κάτω από οποιαδήποτε ιδιότητα Ούτε οι οργανωτές, ούτε οποιαδήποτε άλλη Επιτροπή που έχει σχέση με τον αγώνα φέρει καμία ευθύνη για οποιεσδήποτε υλικές και ηθικές ζημίες ή βλάβες στο υλικό, για βλάβες προερχόμενες από τραυματισμό ή θάνατο προσώπου στους μετέχοντες ή τρίτους, που τυχόν συμβούν κατά την διάρκεια του αγώνα ή οποιαδήποτε άλλη ώρα εν σχέσει προς αυτόν Είναι αρμοδιότητα και αποκλειστική ευθύνη του κυβερνήτη και όσων χειρίζονται το σκάφος να κρίνουν τον επαρκή βαθμό εκπαιδεύσεως και εμπειρίας του πληρώματος καθώς και τον ικανό αριθμό αυτού, ώστε να χειρίζονται το σκάφος που επιβαίνουν με απόλυτη ασφάλεια, την υφιστάμενη κατάσταση και αξιοπλοΐα του σκάφους στο οποίο επιβαίνουν, εν σχέσει προς την ένταση του ανέμου, την κατάσταση της θάλασσας και τις μετεωρολογικές προγνώσεις και να αποφασίσουν αν θα λάβουν μέρος ή όχι στον προγραμματισμένο αγώνα ή ιστιοδρομία του αγώνα «Κόρφος 2015 Περιφερειακό Πρωτάθλημα ORC CLUB Σαρωνικού» Ο κυβερνήτης πρέπει να εξασφαλίζει ότι η γάστρα, η εξαρτία και όλος ο εξοπλισμός του σκάφους ευρίσκονται σε καλή κατάσταση, καθώς και ότι ό εξοπλισμός ασφαλείας του σκάφους συντηρείται κανονικά, το δε πλήρωμα γνωρίζει που βρίσκεται και πως χρησιμοποιείται Ιδιαίτερα εφιστάται η προσοχή στον θεμελιώδη κανόνα RRS 4 του Μέρους Ι των Διεθνών Κανονισμών Ιστιοδρομιών της ISAF «Απόφαση για την συμμετοχή σε ιστιοδρομία» καθώς και στα οριζόμενα στις Ειδικές Διατάξεις Εθνικής Αρχής (ΕΙΟ/ΕΑΘ) για τους Αγώνες Ανοικτής Θαλάσσης ΔΙΩΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ Όλοι οι συμμετέχοντες στον Αγώνα «Κόρφος 2015 Περιφερειακό Πρωτάθλημα ORC CLUB Σαρωνικού» (κυβερνήτης και μέλη πληρώματος) με την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής τους στον αγώνα συναινούν, στην από τους διοργανωτές ομίλους και τον χορηγό και κατά την κρίση τους συλλογή, χρήση και αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο των ονομάτων, βιογραφικών και φωτογραφιών των συμμετεχόντων. Ομοίως επιτρέπουν, χωρίς αντάλλαγμα, την χρήση του εν λόγω υλικού για την δημιουργία και εκμετάλλευση έργων ήχου ή/και εικόνας, φωτογραφιών και προωθητικού υλικού κάθε είδους, στην εγγραφή και άμεση ή έμμεση, προσωρινή ή μόνιμη αναπαραγωγή με κάθε μέσο και τρόπο του σχετικού υλικού και στην μετάδοση και παρουσίαση του στο κοινό με κάθε τρόπο κατά την διάρκεια των αγώνων και μετά την λήξη τους, επ' αόριστον. 33. ΕΠΑΘΛΑ - ΑΠΟΝΟΜΗ Θα απονεμηθούν έπαθλα Γενικής Κατάταξης στις κατηγορίες ORCi, IRC, ORC Club και ORC Club Non Spinnaker καθώς και στους νικητές των υποκατηγοριών που τυχόν θα δημιουργηθούν, ανάλογα με τη συμμετοχή Θα απονεμηθούν έπαθλα στους 1 ους νικητές των υποκατηγοριών ORCi, IRC, ORC Club και ORC Club Non Spinnaker για τις δύο (2) ιστιοδρομίες στον Κόρφο.

13 33.3. Η απονομή των επάθλων στους νικητές της Γενικής Κατάταξης και η ανακήρυξη του πρωταθλητή ORC CLUB Σαρωνικού, θα γίνει σε τόπο και χρόνο που θα ανακοινωθεί. 34. ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Πρόεδρος : Παντελής Παυλίδης, Πρόεδρος ΝΟΤΚ Μέλη : Ανδρέας Αντωνόπουλος, Εφορος Ανοικτής Θάλασσας ΝΟΤΚ Κέλυ Παυλίδου, Εφορος Δημοσίων Σχέσεων Κατερίνα Πολυχρονάκη, Γραμματεία ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ Πρόεδρος : Μιχάλης Μιτάκης, IJ Μέλη : Παύλος Σκυλίτζης, IJ Γιώργος Σκλαβούνος Φίλιππος Βιντζηλαίος (αναπληρωματικός) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ Πρόεδρος : Γιώργος Κατέκος, RO Μέλη : Ανδρέας Αντωνόπουλος DRO 1 Κέλυ Παυλίδου DRO 2 Νίκος Παξιμαδάς Δημήτρης Ψωμιάδης Δημήτρης Ναγκουζάλογλου Δημήτρης Πανίδης Μαρούσσα Ανδρεάδη Μαρία Κουμανιώτη Αλεξάνδρα Γρίσπου Υπεύθυνος επιθεωρήσεων: Ανδρέας Αντωνόπουλος Σκάφη Επιτροπής Αγώνων: Ιστιοπλοϊκό ΣΚΑΥ, Κυβ. Νίκος Παξιμαδάς τηλ.: Ταχύπλοο ΣΕΝΤΕΦΙ, Κυβ. Λουκάς Ζαμπούνης.

14 ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΦΑΛΗΡΟ ΚΟΡΦΟΣ 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ORC CLUB ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ 1 ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΟΡΦΟΣ

15 ΚΟΡΦΟΣ 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ORC CLUB ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ 2 INSHORE ΚΟΡΦΟΥ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗ Ο εμφανιζόμενος προσανατολισμός της INSHORE διαδρομής είναι ενδεικτικός. Ο πραγματικός προσανατολισμός θα εξαρτηθεί από καιρικές συνθήκες που θα υπάρχουν κατά την ώρα διεξαγωγής της ιστιοδρομίας.

16 ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΟΡΦΟΥ ΚΟΡΦΟΣ 2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ORC CLUB ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ 3 ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΦΑΛΗΡΟ

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής Αγώνα είναι:

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής Αγώνα είναι: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΡΟΣ 2014 11 13 Απριλίου 2014 Στην μνήμη του ΜΑΚΗ ΓΚΡΙΤΖΑΛΗ 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Ν.Ο.Τ.Κ. προκηρύσσει τον αγώνα Πόρος 2014 για σκάφη καταμετρημένα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ 2014 εις μνήμη Ανδρέα Ζιρώ

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ 2014 εις μνήμη Ανδρέα Ζιρώ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ 2014 εις μνήμη Ανδρέα Ζιρώ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς, προκηρύσσει αγώνα για σκάφη ORCi, ORC Club, IRC και

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΚΟΡΦΟΣ 2015» ΚΑΙ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ORC CLUB 2015» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΚΟΡΦΟΣ 2015» ΚΑΙ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ORC CLUB 2015» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Ν.Ο.Τ.Κ. προκηρύσσει τον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Ανοικτής Θάλασσας «ΚΟΡΦΟΣ 2015» για σκάφη καταμετρημένα κατά ORC International, ORC CLUB Non Spinnaker, IRC και το

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΕΗ 2015. Φάληρο Κασίδι Φάληρο

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΕΗ 2015. Φάληρο Κασίδι Φάληρο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΕΗ 2015 Φάληρο Κασίδι Φάληρο 14 Νοεμβρίου 2015 Για σκάφη καταμετρημένα κατά ORCi, IRC και ORC Club 1 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ιστιοπλοϊκός όμιλος προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής Αγώνα είναι:

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής Αγώνα είναι: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΡΟΣ 2012 6 8 Απριλίου 2012 Στην μνήμη του ΜΑΚΗ ΓΚΡΙΤΖΑΛΗ 1 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Ν.Ο.Τ.Κ. προκηρύσσει τον αγώνα Πόρος 2012 για σκάφη καταμετρημένα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΣΕΑΝΑΤΚ 2018» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΣΕΑΝΑΤΚ 2018» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ Καλλιθέα 22/5/2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - 2018» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ O Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων και Ναυτικών

Διαβάστε περισσότερα

εις μνήμη Παναγιώτη Μαντούβαλου Για σκάφη πιστοποιημένα κατά IRC, ORC International και ORC Club στις 15 & 16 Σεπτεμβρίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

εις μνήμη Παναγιώτη Μαντούβαλου Για σκάφη πιστοποιημένα κατά IRC, ORC International και ORC Club στις 15 & 16 Σεπτεμβρίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ εις μνήμη Παναγιώτη Μαντούβαλου Για σκάφη πιστοποιημένα κατά IRC, ORC International και ORC Club στις 15 & 16 Σεπτεμβρίου 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 O αγώνας «Παναγιώτη Μαντούβαλου» θα διεξαχθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ. Γεωργίου Μιμίκου 1 Νέα Αρτάκη Τ.Κ. 34600 Τηλ. 6977719074 e-mail: nonartakis@gmail.com web: www.nonartakis.

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ. Γεωργίου Μιμίκου 1 Νέα Αρτάκη Τ.Κ. 34600 Τηλ. 6977719074 e-mail: nonartakis@gmail.com web: www.nonartakis. ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ Γεωργίου Μιμίκου 1 Νέα Αρτάκη Τ.Κ. 34600 Τηλ. 6977719074 e-mail: nonartakis@gmail.com web: www.nonartakis.gr ΑΛΜΥΡΟΠΟΤΑΜΟΣ 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου, προκηρύσσει τον αγώνα ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας με την ονομασία ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 2010

Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου, προκηρύσσει τον αγώνα ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας με την ονομασία ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 2010 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ êτιμιου ΣΤΑΥΡΟΥ 2010í 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Ζακύνθου, προκηρύσσει τον αγώνα ιστιοπλοΐας Ανοικτής

Διαβάστε περισσότερα

1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ CRETAN UNION CUP 2015 23 29 Mαϊου 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Η Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ. «ΕΙΡΗΝΗΣ - ΦΙΛΙΑΣ 2014» ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΘΥ ΜΕΘΑΝΩΝ ΦΑΛΗΡΟ 11 & 12 Οκτωβρίου 2014. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ. «ΕΙΡΗΝΗΣ - ΦΙΛΙΑΣ 2014» ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΘΥ ΜΕΘΑΝΩΝ ΦΑΛΗΡΟ 11 & 12 Οκτωβρίου 2014. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΕΙΡΗΝΗΣ - ΦΙΛΙΑΣ 2014» ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΘΥ ΜΕΘΑΝΩΝ ΦΑΛΗΡΟ 11 & 12 Οκτωβρίου 2014 ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Έτος ιδρύσεως 1945 Παραλία Καβάλας Τ.Θ. 1462, 651 101, ΚΑΒΑΛΑ, Τηλ & Fax +302510222897

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Έτος ιδρύσεως 1945 Παραλία Καβάλας Τ.Θ. 1462, 651 101, ΚΑΒΑΛΑ, Τηλ & Fax +302510222897 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ετήσιο Πρωτάθλημα Ν.Ο.Κ. 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας προκηρύσσει το Ετήσιο Πρωτάθλημα ΝΟΚ 2015 2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην περιοχή του κόλπου της Καβάλας

Διαβάστε περισσότερα

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής Αγώνα είναι:

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής Αγώνα είναι: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ 2017 9 11 Ιουνίου 2017 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας προκηρύσσει τον αγώνα «Επίδαυρος 2017» για σκάφη

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ISLE OF KAMΜENI 2014. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & ORC Club 3-5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ISLE OF KAMΜENI 2014. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & ORC Club 3-5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ISLE OF KAMΜENI 2014 ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & ORC Club 3-5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ναυτικός Όμιλος Καβάλας

Ναυτικός Όμιλος Καβάλας Ναυτικός Όμιλος Καβάλας Τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Φθινοπωρινό Κύπελλο Ν.Ο.Κ. 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας προκηρύσσει το Φθινοπωρινό Κύπελλο Ν.Ο.Κ. 2015. 2. ΤΟΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΜΦΙΘΕΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΜΦΙΘΕΑΣ 2016» ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΜΦΙΘΕΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΜΦΙΘΕΑΣ 2016» ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC, ORC Club 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους Κανονισμούς, όπως αυτοί αναγράφονται στο Άρθρο 2 της Προκύρηξης του αγώνα και της

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ. Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΑΓΚΙΣΤΡΙ 2015 Φάληρο Αγκίστρι Φάληρο

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ. Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΑΓΚΙΣΤΡΙ 2015 Φάληρο Αγκίστρι Φάληρο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας 1 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΚΙΣΤΡΙ 2015 Φάληρο Αγκίστρι Φάληρο 12-13 Σεπτεμβρίου 2015 Για σκάφη καταμετρημένα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓ ΩΝΑΣ <ΤΡΙ ΓΩΝΟ ΝΟΝΚΕ 2015 >

ΑΓ ΩΝΑΣ <ΤΡΙ ΓΩΝΟ ΝΟΝΚΕ 2015 > Έτος ίδρυσης 1978 Γραφεία: Ναυταθλητική Μαρίνα Καλλιθέας-Ταχυδρ. Διεύθυνση:Ταχ. Θυρίδα 61055 τ.κ 15101. Τηλέφωνο /Fax: 210 804 1166 http://www.nonke.gr -email:nonke@nonke.gr ΑΓ ΩΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. ΑΓΩΝΑΣ Α.Θ. ΦΑΛΗΡΟ ΒΑΡΚΙΖΑ - ΦΑΛΗΡΟ η Απριλίου 2017

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ. ΑΓΩΝΑΣ Α.Θ. ΦΑΛΗΡΟ ΒΑΡΚΙΖΑ - ΦΑΛΗΡΟ η Απριλίου 2017 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑΣ Α.Θ. ΦΑΛΗΡΟ ΒΑΡΚΙΖΑ - ΦΑΛΗΡΟ 2017 29 η Απριλίου 2017 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο Αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 4 της προκήρυξης του αγώνα. 2. ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΡΟΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΡΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΟΡΟΣ 2019 29 Mαρτίου 31 Mαρτίου 2019 Στην μνήμη του ΜΑΚΗ ΓΚΡΙΤΖΑΛΗ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Ν.Ο.Τ.Κ. προκηρύσσει τον αγώνα Πόρος 2019 για σκάφη

Διαβάστε περισσότερα

«ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 2018» ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΝΤΩΝΗ. Φάληρο Ν. Λαγούσα αριστερά - Φάληρο

«ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 2018» ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΝΤΩΝΗ. Φάληρο Ν. Λαγούσα αριστερά - Φάληρο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΤΕ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΑ : ΜΑΡΙΝΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τ.Κ. 17602 Τηλ. 210-4838192 fax 210-4812889 «ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 2018» ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΝΤΩΝΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Φάληρο Ν. Λαγούσα αριστερά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ 2014» 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ 2014» 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Λιμάνι Λαυρίου, Λαύριο 19500 Τηλ/Fax : 22920 69500 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ 2014» 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ Γεωργίου Μιμίκου 1 Νέα Αρτάκη Τ.Κ. 34600 Τηλ. 6974011087 e-mail: nonartakis@gmail.com ΚΥΖΙΚΟΣ 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Νέας Αρτάκης προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

6η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ

6η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ 6η ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ Ι.Ν.Ο.ΑΙΓΙΟΥ Ν.Ο.ΑΣΣΟΥ Ν.Ο.ΚΙΑΤΟΥ Ν.Ο.ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & Club 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 1. ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΟΜΙΛΟΙ Οι Ναυτικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ 2017»

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ 2017» ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ 2017» ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ 2017» θα διεξαχθεί σύμφωνα με : α) τους κανονισμούς που

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΚΟΡΦΟΣ 2019» ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΚΟΡΦΟΣ 2019» ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί σύμφωνα με: ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1.1. Τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 2 της Προκήρυξης του αγώνα, όπως αυτοί τροποποιούνται από τις παρούσες Οδηγίες πλου. 1.2.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΜΦΙΘΕΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΜΑΚΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ - ΑΓΚΙΣΤΡΙ 2016» ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΜΦΙΘΕΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΜΑΚΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ - ΑΓΚΙΣΤΡΙ 2016» ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναγράφονται στο άρθρο 2 της Προκήρυξης του αγώνα και τις παρούσες οδηγίες όπως αυτές τροποποιούν τους προαναφερθέντες κανονισμούς.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΑΣ. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club και σκάφη κατηγορίας Lightning 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΑΣ. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club και σκάφη κατηγορίας Lightning 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 Κ.Καραμανλή 12 Βούλα Τηλ: 210 8991189 Fax:210 8991193 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΑΣ «ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ 2015» ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club και σκάφη κατηγορίας Lightning 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Γύρος Παξών Λάκκα Οδηγίες Πλου

Γύρος Παξών Λάκκα Οδηγίες Πλου Γύρος Παξών 2017 Λάκκα 2017 Οδηγίες Πλου ΓΥΡΟΣ ΠΑΞΩΝ 2017 ΛΑΚΚΑ 2017 27 Μαΐου 2017 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2017-2020. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ «COASTAL 2013» Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΑΓΩΝΑΣ «COASTAL 2013» Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ - ΦΙΛΙΑΣ ΑΓΩΝΑΣ «COASTAL 2013» ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC, ORC Club Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί σύμφωνα με:

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΕΙΡΗΝΗΣ - ΦΙΛΙΑΣ 2015» ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΘΥ ΜΕΘΑΝΩΝ ΦΑΛΗΡΟ 10 & 11 Οκτωβρίου 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΕΙΡΗΝΗΣ - ΦΙΛΙΑΣ 2015» ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΘΥ ΜΕΘΑΝΩΝ ΦΑΛΗΡΟ 10 & 11 Οκτωβρίου 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, ORC Club & IRC 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης - Φιλίας (ΝΟΕΦ) προκηρύσσει τον ιστιοπλοϊκό αγώνα ανοικτής θαλάσσης. Οι διαδρομές του αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

Ναυτικός Όμιλος Καβάλας Τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης

Ναυτικός Όμιλος Καβάλας Τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Ναυτικός Όμιλος Καβάλας Τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Sailing Season Opening Trophy Ν.Ο.Κ. 2017 25-26/03/2017 01-02/04/2017 08-09/04/2017 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΟΡΤΣΑ ΠΡΥΜΑ Ι Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΟΡΤΣΑ ΠΡΥΜΑ Ι Οδηγίες Πλου ΟΡΤΣΑ ΠΡΥΜΑ Ι 2017 Οδηγίες Πλου ΟΡΤΣΑ ΠΡΥΜΑ Ι 2017 29-30 Ιουλίου 2017 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2017-2020. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΡΚΙΖΑ η Απριλίου 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΡΚΙΖΑ η Απριλίου 2013 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑΣ ΦΑΛΗΡΟ - ΒΑΡΚΙΖΑ 2013 20 η Απριλίου 2013 Ο Ναυτικός Αθλητικός Όµιλος Βάρης - Βάρκιζας, προκηρύσσει τον αγώνα ανοικτής θαλάσσης «ΦΑΛΗΡΟ ΒΑΡΚΙΖΑ 2013». Ο αγώνας θα διεξαχθεί

Διαβάστε περισσότερα

6 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ

6 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ . ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 15 Μαΐου, 2011 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 1 της προκήρυξης του αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Έτος ιδρύσεως 1945 Παραλία Καβάλας Τ.Θ. 1462, 651 101, ΚΑΒΑΛΑ, Τηλ & Fax +302510222897

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Έτος ιδρύσεως 1945 Παραλία Καβάλας Τ.Θ. 1462, 651 101, ΚΑΒΑΛΑ, Τηλ & Fax +302510222897 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κύπελλο Άνοιξης Ν.Ο.Κ. 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας προκηρύσσει το Κύπελλο Άνοιξης ΝΟΚ 2015. 2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην περιοχή του κόλπου της Καβάλας

Διαβάστε περισσότερα

Ειρήνης Φιλίας Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας. Προκήρυξη Αγώνα Ανοικτής Θαλάσσης

Ειρήνης Φιλίας Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας. Προκήρυξη Αγώνα Ανοικτής Θαλάσσης Προκήρυξη Αγώνα Ανοικτής Θαλάσσης Ειρήνης Φιλίας 2018 Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας Ν.Ο.Ε.Φ. Ακτή Δηλαβέρη 2, Πειραιάς 210 4222782 www.noef.gr noef@otenet.gr ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ. 7 Ιουλίου ΤΟΠΟΣ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ 3. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ. 7 Ιουλίου ΤΟΠΟΣ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ 3. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣ 7 Ιουλίου 2013 Ο Ναυταθλητικος Όµιλος Κεφαλονιάς & Ιθάκης προκηρύσσει τον ιστιοπλοϊκό αγώνα ΙΑΣ τo Κυριακή 7 Ιουλίου 2013. 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΙΚΟΣ ΓΚΡΑΝΙΑΣ 2016 ΛΑΥΡΙΟ - ΚΕΑ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΚΕΑ - ΛΑΥΡΙΟ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΙΚΟΣ ΓΚΡΑΝΙΑΣ 2016 ΛΑΥΡΙΟ - ΚΕΑ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΚΕΑ - ΛΑΥΡΙΟ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Λιμάνι Λαυρίου, Λαύριο, 19500 Τηλ/Fax: 22920 69500 info@naol.gr ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΝΙΚΟΣ ΓΚΡΑΝΙΑΣ 2016 ΛΑΥΡΙΟ - ΚΕΑ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΚΕΑ - ΛΑΥΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ Οδηγίες Πλου ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ 2016 Οδηγίες Πλου ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ 2016 25-26 Ιουνίου 2016 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2013-2016. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί: IMS

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & ORC Club

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & ORC Club 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ «NON-STOP 2014» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & ORC Club Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας (Ι.Ο.Χ.) προκηρύσσει τον αγώνα «NON-STOP 2014»

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΕΡΜΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΜΑ 18863, ΤΗΛ.: FAX:

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΕΡΜΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΜΑ 18863, ΤΗΛ.: FAX: 1 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΕΡΜΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΜΑ 18863, ΤΗΛ.: 210.4022944 FAX: 210.4022166 ΝAUTICAL ΑTHLETIC CLUB of PERAMA LIMANAKI TERMA PERAMATOS PERAMA 18863, ΤEL.: 210.4022944

Διαβάστε περισσότερα

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής του Πρωταθλήματος είναι:

2 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η διεύθυνση της Γραμματείας και της Επιτροπής του Πρωταθλήματος είναι: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΙΟΝΙΟΥ 2014 ORC Int & ORC Club Κέρκυρα 24 26 Οκτωβρίου 2014 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μαρίνας Γουβιών σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΚΑΛΑΜΑΚΕΙΑ 2012» 30 Ιουνίου & 01 Ιουλίου 2012 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ 1.1. Ο Ν.Ο.Καλαμακίου προκηρύσσει τον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα «ΚΑΛΑΜΑΚΕΙΑ 2012» για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΑΥΡΙΟ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΑΥΡΙΟ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΑΥΡΙΟ Σάββατο 12/9/2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Οι ιστιοπλοϊκοί όμιλοι του Νότιου Ευβοικού : Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ανοικτής Θάλασσας Αρτέμιδας (Ι.Ο.Α.Θ.Α), Ναυτικός

Διαβάστε περισσότερα

Νικόλα Χατζηνικολάου 2017

Νικόλα Χατζηνικολάου 2017 Προκήρυξη Αγώνα Ανοικτής Θαλάσσης Νικόλα Χατζηνικολάου 2017 Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας Ν.Ο.Ε.Φ. Ακτή Δηλαβέρη 2, Πειραιάς 210 4222782 www.noef.gr noef@otenet.gr ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας. Διαποντίων Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας. Διαποντίων Οδηγίες Πλου Διαποντίων 2017 Οδηγίες Πλου ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ 2017 3 Ιουνίου 2017 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2017-2020. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί: IMS Rule

Διαβάστε περισσότερα

5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ . ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 3ος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, 2010, ΡΕΘΥΜΝΟ - ΧΑΝΙΑ 21 Μαρτίου, 2010 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ» 3 & 4/10/2015

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ» 3 & 4/10/2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ» 3 & 4/10/2015 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας «ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ» θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3 της

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΣΑΓΙΑΔΑ Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΣΑΓΙΑΔΑ Οδηγίες Πλου ΣΑΓΙΑΔΑ 2016 Οδηγίες Πλου ΣΑΓΙΑΔΑ 2016 8 Οκτωβρίου 2016 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2013-2016. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί: IMS Rule 2016

Διαβάστε περισσότερα

36 ος ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΚΟΡΦΟΣ 2019» ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ «ΝΑΣΟΥ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ» ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

36 ος ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΚΟΡΦΟΣ 2019» ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ «ΝΑΣΟΥ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ» ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Ν.Ο.Τ.Κ., ο Σ.Ε.Α.Ν.Α.Τ.Κ., ο Ν.Α.Ο.Ε.Φ και ο Ι.Ο.Π.-Δ.Ε.Η. συνδιοργανώνουν και προκηρύσσουν τον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Ανοικτής Θαλάσσης «ΚΟΡΦΟΣ 2019» για σκάφη με

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & ORC Club

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & ORC Club 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ «ΛΙΜΝΗ 2014 - ΚΩΣΤΑΣ ΡΙΤΣΩΝΗΣ» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & ORC Club Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας (Ι.Ο.Χ.) προκηρύσσει τον αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

Ναυτικός Όμιλος Καβάλας-Ναυτικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης-Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης

Ναυτικός Όμιλος Καβάλας-Ναυτικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης-Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης Ναυτικός Όμιλος Καβάλας-Ναυτικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης-Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «Regatta Θρακικού Πελάγους» 3-4-5 Ιουνίου 2017 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Οι ΝΟΚ-ΝΟΑ-ΟΦΘΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΛΙΜΝΗ 2014 ΚΩΣΤΑΣ ΡΙΤΣΩΝΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΛΙΜΝΗ 2014 ΚΩΣΤΑΣ ΡΙΤΣΩΝΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΛΙΜΝΗ 2014 ΚΩΣΤΑΣ ΡΙΤΣΩΝΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο Αγώνας ΛΙΜΝΗ 2014 ΚΩΣΤΑΣ ΡΙΤΣΩΝΗΣ θα διεξαχθεί σύμφωνα µε: 1.1 Τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 4 της

Διαβάστε περισσότερα

*ΕΙΣ ΜΝΗMΗΝ ΝΙΚ. ΚΟΥΜΙΩΤΗ*

*ΕΙΣ ΜΝΗMΗΝ ΝΙΚ. ΚΟΥΜΙΩΤΗ* Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ *ΕΙΣ ΜΝΗMΗΝ ΝΙΚ. ΚΟΥΜΙΩΤΗ* 22-23 Οκτωβρίου 2016 1 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Περάματος (ΝΑΟΠ) προκηρύσσει τον αγώνα «ΕΙΣ ΜΝΗMΗΝ ΝΙΚ.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑ ΟΣ «ΙΟΝΥΣΟΥ ΜΕΛΑΝΑΙΓΙ ΟΣ 2015» ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club 30 Μαΐου 1 Ιουνίου 2015

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑ ΟΣ «ΙΟΝΥΣΟΥ ΜΕΛΑΝΑΙΓΙ ΟΣ 2015» ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club 30 Μαΐου 1 Ιουνίου 2015 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑ ΟΣ «ΙΟΝΥΣΟΥ ΜΕΛΑΝΑΙΓΙ ΟΣ 2015» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club 30 Μαΐου 1 Ιουνίου 2015 1 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όµιλος Ελλάδος προκηρύσσει τον

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ. Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ Ναυτικός - Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΑΓΚΙΣΤΡΙ 2017 Φάληρο Αγκίστρι Φάληρο

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ. Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ Ναυτικός - Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΑΓΚΙΣΤΡΙ 2017 Φάληρο Αγκίστρι Φάληρο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Προσωπικού ΔΕΗ Ναυτικός - Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΚΙΣΤΡΙ 2017 Φάληρο Αγκίστρι Φάληρο 9-10 Σεπτεμβρίου 2017 Για σκάφη καταμετρημένα κατά ORCi, IRC

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Νοτίου Ευβοϊκού Grand Prix Νοτίου Ευβοϊκού /9 & 19-21/9 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Νοτίου Ευβοϊκού Grand Prix Νοτίου Ευβοϊκού /9 & 19-21/9 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Νοτίου Ευβοϊκού Grand Prix Νοτίου Ευβοϊκού 2014 14 /9 & 19-21/9 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή 19-21/9/2014 Οι παρούσες οδηγίες πλού αφορούν τον αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

PIERO PIERRONI 2015. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ PIERO PIERRONI Λαύριο Κακιά Θάλασσα Λαύριο Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

PIERO PIERRONI 2015. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ PIERO PIERRONI Λαύριο Κακιά Θάλασσα Λαύριο Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 PIERO PIERRONI 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ PIERO PIERRONI Λαύριο Κακιά Θάλασσα Λαύριο Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Λαυρεωτικής προκηρύσσει τον αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ «ΦΙΛΙΑ 2017» ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο Αγώνας ΦΙΛΙΑ 2017 θα διεξαχθεί σύμφωνα µε: 1.1 Τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 4 της Προκήρυξης

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΑΣ. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΑΣ. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 Κ.Καραμανλή 12 Βούλα Τηλ: 210 8991189 Fax:210 8991193 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΑΣ «ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ 2014» ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΓΩΝΑΣ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

«ΑΓΩΝΑΣ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 1 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ Έτος ιδρύσεως 1980 Μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας & Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας «ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 2013» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο Αθλητικός Ναυτικός

Διαβάστε περισσότερα

5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ . ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1ος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, 2010, ΧΑΝΙΑ - ΡΕΘΥΜΝΟ 20 Μαρτίου, 2010 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & ORC Club

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ. ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & ORC Club 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ «ΦΙΛΙΑ 2017» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi & ORC Club Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας (Ι.Ο.Χ.) και ο Ναυτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ 03 ΚΑΙ 04 ΜΑΙΟΥ 2014 Ο Ομιλος Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας, προκηρύσσει τον αγώνα ανοικτής θαλάσσης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ. Ο αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΝΔΡΕΑ ΖΙΡΩ 2018» ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

«ΑΝΔΡΕΑ ΖΙΡΩ 2018» ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 «ΑΝΔΡΕΑ ΖΙΡΩ 2018» ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ 14-15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς, διοργανώνει αγώνα για σκάφη ORCi, ORC Club IRC και PLATU 25, με πλήρωμα δύο ατόμων

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - 1 -

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - 1 - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - 1 - Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ *ΠΕΡΑΜΑ 08* ΝΙΚ. ΚΟΥΜΙΩΤΗ 13-14 Οκτωβρίου 2012-2 - 1 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Περάματος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ» 1 & 2/10/2016

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ» 1 & 2/10/2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ» 1 & 2/10/2016 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο εξ αναβολής αγώνας ελεγχόμενου στίβου «ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ» θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς

Διαβάστε περισσότερα

23η Δ.Ι.Ε.ΙΟΝΙΟΥ 2011

23η Δ.Ι.Ε.ΙΟΝΙΟΥ 2011 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 23η Δ.Ι.Ε.ΙΟΝΙΟΥ 2011 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο Ι.Ο. Πατρών, ο Ι.Ο. Κέρκυρας, ο Π.Ο.Ι.Α.Θ. παράρτημα Κέρκυρας, ο ΝΑ.Ο. Κεφαλονιάς-Ιθάκης, ο Α.Ο. Ιθάκης «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» και ο Α.Ν.Ο. Ζακύνθου προκηρύσσουν

Διαβάστε περισσότερα

Κόρφος ΝΟΕΦ Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας. Προκήρυξη Αγώνα Ανοικτής Θαλάσσης

Κόρφος ΝΟΕΦ Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας. Προκήρυξη Αγώνα Ανοικτής Θαλάσσης Προκήρυξη Αγώνα Ανοικτής Θαλάσσης Κόρφος ΝΟΕΦ 2018 Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας Ν.Ο.Ε.Φ. Ακτή Δηλαβέρη 2, Πειραιάς 210 4222782 www.noef.gr noef@otenet.gr ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ Αγώνας Ανοικτής Θαλάσσης «Νικόλα Χατζηνικολάου 2017» 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 29 Απριλίου 1 Μαΐου 2017 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 1.1. Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 ΣΚΑΦΩΝ Platu Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 ΣΚΑΦΩΝ Platu Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 ΣΚΑΦΩΝ Platu 25 8-10 Σεπτεμβρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος και η Ελληνική κλάση Platu 25 προκηρύσσουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2017 για σκάφη

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΠΑΡΓΑ Δ. ΤΑΓΙΑΣ Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΠΑΡΓΑ Δ. ΤΑΓΙΑΣ Οδηγίες Πλου ΠΑΡΓΑ Δ. ΤΑΓΙΑΣ 2016 Οδηγίες Πλου ΠΑΡΓΑ Δ. ΤΑΓΙΑΣ 2016 16-18 Σεπτεμβρίου 2016 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2013-2016. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORCi, ORC Club, IRC ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORCi, ORC Club, IRC ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ για σκάφη ανοιχτής θάλασσας καταμετρημένα κατά ORCi, ORC Club, IRC Φάληρο Αίγινα Νέα Επίδαυρος Φάληρο 12-14 Ιουνίου 2015 Διοργανωτής Όμιλος ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 Ο ΚΥΠΕΛΛΟ Π.Ο.Ι.Α.Θ. 2012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 Ο ΚΥΠΕΛΛΟ Π.Ο.Ι.Α.Θ. 2012 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 Ο ΚΥΠΕΛΛΟ Π.Ο.Ι.Α.Θ. 2012 12 & 13 Μαΐου ORC International (GPH 680) & IRC (TCC 0,950) 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Πανελλήνιος Όµιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης προκηρύσσει τον ιστιοπλοϊκό αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ. Performance Line ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ. Performance Line ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3 Performance Line ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας «ΛΗΜΝΟΣ 2014» θα διέπεται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται στους Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας, σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στην προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2015 ΦΑΛΗΡΟ ΒΑΘΥ ΜΕΘΑΝΩΝ» 10 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 2015 ΦΑΛΗΡΟ ΒΑΘΥ ΜΕΘΑΝΩΝ» 10 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC, ORC Club 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί σύμφωνα με: o Τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 2 της Προκήρυξης του αγώνα, όπως αυτοί τροποποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ *ΠΕΡΑΜΑ*

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ *ΠΕΡΑΜΑ* Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ *ΠΕΡΑΜΑ* 08 Νοεµβρίου 2014 1 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Αθλητικός Όµιλος Περάµατος (ΝΑΟΠ) προκηρύσσει τον αγώνα «ΠΕΡΑΜΑ» για σκάφη καταµετρηµένα κατά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Πλου Κύπελλο Ομίλων Θέμη Μαγουλά Platu 25 2012

Οδηγίες Πλου Κύπελλο Ομίλων Θέμη Μαγουλά Platu 25 2012 Οδηγίες Πλου Κύπελλο Ομίλων Θέμη Μαγουλά Platu 25 2012 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Θα ισχύσουν οι παρακάτω κανονισμοί: a) Κανονισμοί Αγώνων Ιστιοπλοΐας (ISAF RRS) 2009-2012 b) Οι κανονισμοί της κλάσεως c) Η Προκήρυξη.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «Κ Ε Κ Ρ Ο Π Ι Α» Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΑ. ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «Κ Ε Κ Ρ Ο Π Ι Α» Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Γραφεία: Ι. Σταΐκου & Γρίβα 2, 301 00 Αγρίνιο Εγκαταστάσεις: Λίμνη Τριχωνίδα. Πύργος Καινούργιου Αγρινίου Τηλ.: 26410 44433 Fax: 26410 39938 e-mail: iodesailing@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΝΕΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ» 14 & 15/10/ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΝΕΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ» 14 & 15/10/ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΝΕΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ» 14 & 15/10/2017 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας «ΝΕΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ» θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3 της προκήρυξης

Διαβάστε περισσότερα

5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ

5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ . ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ 2ος ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, 2010, ΟΡΤΣΑ - ΠΡΥΜΑ Ρέθυμνο, 21 Μαρτίου, 2010 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΠΑΡΓΑ Δ. ΤΑΓΙΑΣ Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΠΑΡΓΑ Δ. ΤΑΓΙΑΣ Οδηγίες Πλου ΠΑΡΓΑ Δ. ΤΑΓΙΑΣ 2017 Οδηγίες Πλου ΠΑΡΓΑ Δ. ΤΑΓΙΑΣ 2017 6 Μαΐου 2017 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2017-2020. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΘΥΣΙΑΣ 2016» 23 & 24/4/2016

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΘΥΣΙΑΣ 2016» 23 & 24/4/2016 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΘΥΣΙΑΣ 2016» 23 & 24/4/2016 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας «ΘΥΣΙΑΣ 2016» θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 3 της προκήρυξης του

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΕΑ 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC, ORC CLUB Σεπτεμβρίου 2019

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΕΑ 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC, ORC CLUB Σεπτεμβρίου 2019 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΕΑ 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC, ORC CLUB 13-15 Σεπτεμβρίου 2019 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος προκηρύσσει τον αγώνα «ΚΕΑ 2019» από

Διαβάστε περισσότερα

GRAND PRIX ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΪΚΟΥ 2015

GRAND PRIX ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΪΚΟΥ 2015 GRAND PRIX ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΪΚΟΥ 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΪΚΟΥ GRAND PRIX Νοτίου Ευβοϊκού 2015 Σάββατο 03/10/2015 Κυριακή 04/10/2015 Σάββατο 10/10/2015

Διαβάστε περισσότερα

EVRIPOS CUP Τηλ. Fax: Website: 18:30-21:00. Regulations

EVRIPOS CUP Τηλ. Fax: Website:  18:30-21:00. Regulations ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ EVRIPOS CUP 2013 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ιστιοπλοϊκός Όµιλος Χαλκίδας προκηρύσσει τις ιστιοδροµίες «EVRIPOS CUP 2013. Οι ιστιοδροµίες θα διεξαχθούν την Παρασκευή 05/07/2013, το Σάββατο 06/07/2013

Διαβάστε περισσότερα

Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Λαυρεωτικής

Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Λαυρεωτικής Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Λαυρεωτικής Τηλ/Fax : 22920 69500 E-Mail naol@otenet.gr Λιμάνι Λαυρίου, Λαύριο 19500. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΝΙΚΟΣ ΓΚΡΑΝΙΑΣ 2019 ΛΑΥΡΙΟ - ΚΕΑ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ Οδηγίες Πλου

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ Οδηγίες Πλου ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ 2017 Οδηγίες Πλου ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ 2017 1-2 Ιουλίου 2017 Οδηγίες Πλου 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1 Θα ισχύσουν οι Κανόνες Αγώνων Ιστιοπλοΐας (RRS) 2017-2020. 1.2 Επίσης θα ισχύουν οι παρακάτω κανονισμοί:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ. GRAND PRIX ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ 2014 ORCi, ORC Club, ORC Non Spinnaker, IRC

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ. GRAND PRIX ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ 2014 ORCi, ORC Club, ORC Non Spinnaker, IRC ΝΑΟ ΜΑΤΙ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΑΛΚΥΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ GRAND PRIX ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ 2014 ORCi, ORC Club, ORC Non Spinnaker,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΝΙΚΟΣ ΓΚΡΑΝΙΑΣ. Λαύριο Κέα, Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 & Κέα Λαύριο, Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΝΙΚΟΣ ΓΚΡΑΝΙΑΣ. Λαύριο Κέα, Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 & Κέα Λαύριο, Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΝΙΚΟΣ ΓΚΡΑΝΙΑΣ Λαύριο Κέα, Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 & Κέα Λαύριο, Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Λαυρεωτικής προκηρύσσει τον αγώνα

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Αγώνα ΚΑΡΑΒΟΓΙΑΝΝΟΣ Σεπτεμβρίου 2016

Προκήρυξη Αγώνα ΚΑΡΑΒΟΓΙΑΝΝΟΣ Σεπτεμβρίου 2016 Προκήρυξη Αγώνα ΚΑΡΑΒΟΓΙΑΝΝΟΣ 2016 25 Σεπτεμβρίου 2016 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Ο Λεσβιακός Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας (ΛΟΙΑΘ) προκηρύσσει τον ιστιοπλοϊκό αγώνα ανοιχτής θάλασσας με την ονομασία

Διαβάστε περισσότερα

Η εφαρµογή των διατάξεων του Κανονισµού 20 θα ισχύσει από την 07:00 της Παρασκευής 30 Σεπτεµβρίου 2011 µέχρι και την ευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 1

Η εφαρµογή των διατάξεων του Κανονισµού 20 θα ισχύσει από την 07:00 της Παρασκευής 30 Σεπτεµβρίου 2011 µέχρι και την ευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 1 «ΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ» «ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΡΑ ΟΣΙΑΚΩΝ ΚΑΪΚΙΩΝ» ΣΠΕΤΣΕΣ 2011 30/09/2011-02/10/2011 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο Ναυτικός Όµιλος Ελλάδος προκηρύσσει τον «ιεθνή Αγώνα Κλασσικών Σκαφών και Παραδοσιακών

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ «ΥΔΡΑ 2018»

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ «ΥΔΡΑ 2018» ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ «ΥΔΡΑ» ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC & ORC Club 26 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ 1.1. Ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος προκηρύσσει τον αγώνα «ΥΔΡΑ» από την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «PIERRO PIERONI» Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «PIERRO PIERONI» Σεπτεμβρίου 2014 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ Λιμάνι Λαυρίου, Λαύριο 19500 Τηλ/Fax: 22920 69500 ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «PIERRO PIERONI» 12-14 Σεπτεμβρίου 2014 ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΑΣ «19ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΟΙΞΗΣ» ΚΕΑ 2013 ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ 2013 ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 25 Μαΐου 2 Ιουνίου 2013

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΑΣ «19ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΟΙΞΗΣ» ΚΕΑ 2013 ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ 2013 ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 25 Μαΐου 2 Ιουνίου 2013 Κ.Καραμανλή 12 Βούλα Τηλ: 210 8991189 Fax:210 8991193 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΑΣ «19ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΟΙΞΗΣ» ΚΕΑ 2013 ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ 2013 ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 25 Μαΐου 2 Ιουνίου 2013

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ Χανιά 01-03/05/2015 Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ρεθύμνου, με την υποστήριξη της Ελληνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ Κ. ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ 2014 ΒΑΘΥ ΜΕΘΑΝΩΝ» ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ ΑΓΩΝΑΣ «ΕΙΡΗΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ Κ. ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ 2014 ΒΑΘΥ ΜΕΘΑΝΩΝ» ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ORCi, IRC, ORC Club 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί σύμφωνα με: o Τους κανονισμούς που αναφέρονται στο άρθρο 2 της Προκήρυξης του αγώνα, όπως αυτοί τροποποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2017» 20/5/ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο ιστιοπλοϊκός Αγώνας «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2017» 20/5/ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο ιστιοπλοϊκός Αγώνας «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2017» 20/5/2017 1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Ο ιστιοπλοϊκός Αγώνας «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2017» διέπεται από τους κανονισμούς που αναφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Νικόλα Χατζηνικολάου 2015

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Νικόλα Χατζηνικολάου 2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Νικόλα Χατζηνικολάου 2015 1. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ειρήνης-Φιλίας (ΝΟΕΦ) διοργανώνει τον αγώνα Νικόλα Χατζηνικολάου 2015, για σκάφη ORCi,

Διαβάστε περισσότερα