ΠΑΡΟΝΤΕΣ Δ.Σ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΤΣΕΛΕΓΚΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.) 1 ΚΥΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ )

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΑΡΟΝΤΕΣ Δ.Σ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΤΣΕΛΕΓΚΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.) 1 ΚΥΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ )"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 248/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 14 ης Τακτικς Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα σμερα την 7 η Νοεμβρίου του έτους 2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:30 έχει συνέλθει σε συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Προσοτσάνης, ύστερα από την αριθμ / πρόσκληση του κ. Προέδρου, η οποία έχει δημοσιευθεί στο Δημοτικό Κατάστημα και έχει επιδοθεί σε καθένα Σύμβουλο και στον Δμαρχο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 και 69 του Ν.3852/2010(ΦΕΚ Α 87) και με τις διατάξεις των άρθρων 92, 95, 96 και 97 του Δ.Κ.Κ.(N.3463/2006). Στην συνεδρίαση ταν παρόντες ο Δμαρχος κ. Λύσσελης Άγγελος και η υπάλληλος του Δμου κ. Μαναρίδου Αλεξάνδρα που ορίστηκε ειδικός Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου. Αφού διαπιστώθηκε απαρτία δεδομένου ότι επί συνόλου 27 μελών βρέθηκαν παρόντα τα κατωτέρω μέλη: ΠΑΡΟΝΤΕΣ Δ.Σ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΤΣΕΛΕΓΚΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.) 1 ΚΥΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ) ΒΟΣΚΟΥ -ΒΛΑΧΟΥ ΙΟΡΔΑΝΑ 2 ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΜΑΡΚΟΣ (ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ) ΓΑΡΑΜΠΕΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 3 ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗΣ) ΗΛΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 4 ΤΣΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ( ΜΙΚΡΟΚΑΜΠΟΥ) ΜΑΡΤΖΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΣΟΝΥΧΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΤΕΜΙΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΕΡΝΕΚΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ(ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ) 1 ΜΑΤΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ) ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ 2 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (ΓΡΑΜΜΕΝΗ) ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑΣ 3 ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ (ΜΕΓΑΛΟΚΑΜΠΟΣ) ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ 4 ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ( ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ) ΦΑΤΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ(ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΛΛΑΣΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ) 5 ΜΠΟΥΤΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ (ΚΑΛΗΣ ΒΡΥΣΗΣ) ΚΙΛΑΤΖΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ.) 6 ΤΑΣΚΑΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ(ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) 7 ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ(ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΩΝ) 8 ΜΠΙΑΖΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΜΑΥΡΟΛΕΥΚΗΣ) ΑΠΟΝΤΕΣ 9 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΣ) ΚΑΠΑΝΤΖΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 10 ΤΣΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΠΥΡΓΩΝ) ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 11 ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΣΙΤΑΓΡΩΝ) ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ 12 ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΝΘΟΧΩΡΙΟΥ) ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 13 ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ (ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ) ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 14 ΓΕΦΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΠΕΡΙΧΩΡΑΣ) ΣΑΡΙΔΗΣ ΑΛΚΗΣ ΣΜΟΛΟΚΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.) ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗΣ ΗΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

2 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 248/2017 ΘΕΜΑ : «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΤΟΥΣ 2017» Ο Πρόεδρος εισηγθηκε το 1 ο έκτακτο θέμα και έθεσε υπόψη των μελών του σώματος την εισγηση της Διευθύντριας Διοικητικού και Οικονομικού η οποία έχει ως εξς : «Σύμφωνα με την παρ.1 του άρθρου 24 του Ν.4479/2017 (ΦΕΚ 94/ τεύχος A'): «1. Μέχρι την 31η Ιουλίου 2017, οι Ο.Τ.Α. α' βαθμού και τα νομικά πρόσωπα αυτών δύνανται να υποβάλλουν προς έγκριση στην οικεία Αποκεντρωμένη Διοίκηση αποφάσεις τροποποίησης των Οργανισμών Εσωτερικς Υπηρεσίας τους, που καταρτίζονται και ψηφίζονται σύμφωνα με τη διαδικασία του άρθρου 10 του ν. 3584/2007 (Α' 143), «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλλων (ΚΚΔΚΥ)», ύστερα από εκτίμηση, από τα αρμόδια όργανά τους, των οργανικών αναγκών τους, σε κάθε είδους ανταποδοτικές υπηρεσίες σχετικές με την καθαριότητα. Ειδικά, για τη σύσταση νέων οργανικών θέσεων στις υπηρεσίες αυτές, η απόφαση του προηγούμενου εδαφίου λαμβάνεται ύστερα από βεβαίωση της οικονομικς επιτροπς ότι η ετσια δαπάνη του βασικού μισθού του καταληκτικού κλιμακίου των προτεινόμενων θέσεων καλύπτεται από τις εγγεγραμμένες στον προϋπολογισμό πιστώσεις που αφορούν ανταποδοτικές υπηρεσίες, κατά παρέκκλιση της παραγράφου 3 του ίδιου άρθρου. Ο Συντονιστς της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, εγκρίνει, σύμφωνα με την παράγραφο 2 του ίδιου άρθρου, τις αποφάσεις περί τροποποίησης των Οργανισμών Εσωτερικς Υπηρεσίας των προηγούμενων εδαφίων, εντός μηνός από την υποβολ τους. Εντός δέκα (10) ημερών από την έγκριση του προηγούμενου εδαφίου οι ενδιαφερόμενοι Ο.Τ.Α. νομικά πρόσωπα αυτών υποβάλλουν αίτημα για την πρόσληψη τακτικού προσωπικού, προς κάλυψη των νέων οργανικών θέσεων. Ως προς το σύνολο των προσλψεων τακτικού προσωπικού που πραγματοποιούνται με την ειδικ διαδικασία της παραγράφου αυτς, η εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης, η οποία προβλέπεται στην περίπτωση Β' της παρ. 2 του άρθρου 18 του ν. 2190/1994 (Α' 28), εφόσον έχει διανυθεί σε αντίστοιχες θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας Ο.Τ.Α. νομικών προσώπων αυτών, βαθμολογείται με δεκαεπτά (17) μονάδες ανά μνα και για συνολικ εμπειρία μέχρι είκοσι τέσσερις (24) μνες. Για τις προσλψεις που διενεργούνται με τη διαδικασία της παρούσας παραγράφου δεν εφαρμόζονται τα ανώτατα ανά ειδικότητα, όρια ηλικίας διορισμού που προβλέπονται στην υπουργικ απόφαση ΔΙΠΠ/ Φ.ΗΛ/6170/ (Β'645), όπως ισχύει. Μετά την ολοκλρωση των προσλψεων της παρούσας παραγράφου, οι Ο.Τ.Α. α' βαθμού και τα νομικά πρόσωπα αυτών παρέχουν τις κάθε είδους ανταποδοτικές υπηρεσίες σχετικές με την καθαριότητα με ίδια μέσα.»

3 Στην εγκύκλιο ΥΠ.ΕΣ. εγκ.19/οικ.22159/ επισημαίνεται ότι οι ΟΤΑ υποβάλλουν, εντός δέκα (10) ηµερών από τη δημοσίευση της απόφασης του Συντονιστ Αποκεντρωμένης Διοίκησης περί έγκρισης της τροποποίησης του ΟΕΥ, στην Εφηµερίδα της Κυβερνσεως, το αίτηµα προγραµµατισµού στο Υπουργείο Εσωτερικών για την έγκριση των νέων θέσεων, σύµφωνα µε τη διαδικασία της Α.Π / εγκυκλίου, περί προγραµµατισµού προσλψεων τακτικού προσωπικού ανταποδοτικών υπηρεσιών ΟΤΑ και νπιδ αυτών (Α Α: 62ΑΛ465ΦΘΕ- Φ21), προκειµένου να προωθηθούν τα σχετικά αιτµατα για έγκριση της ΠΥΣ 33/2006, όπως ισχύει. Επισηµαίνεται ότι αντίστοιχη διαδικασία θα ακολουθηθεί και για τα νπδδ των ΟΤΑ, µε τη διαφορά ότι, κατ εφαρµογ του άρθρου 10 παρ.7 του ν.3584/2007, για την κατάρτιση τροποποίηση του ΟΕΥ απαιτείται επιπλέον η σύµφωνη γνώµη του οικείου δηµοτικού συμβουλίου. Για τα νπιδ, η σύσταση νέων θέσεων θα γίνει σύµφωνα µε τα οριζόµενα στον Κανονισµό Λειτουργίας των υπηρεσιών τους, στον ΟΕΥ για τις ΕΥΑ. Το ανωτέρω χρονοδιάγραµµα θα πρέπει να τηρηθεί απαρέγκλιτα, δεδοµένης της επιτακτικς ανάγκης κάλυψης των θέσεων αυτών, γι αυτό εφιστάται η προσοχ για την κατά προτεραιότητα ανάληψη των σχετικών ενεργειών. Σε περίπτωση που στους Ο.Ε.Υ. των φορέων υφίστανται οργανικές θέσεις προσωπικού ειδικοττων που µπορούν να καλύψουν ανάγκες ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας, οι οποίες ωστόσο παραµένουν κενές, θα πρέπει να αποσταλεί άµεσα στο ΥΠ.ΕΣ. το σχετικό αίτηµα για την κάλυψη των θέσεων αυτών, σύµφωνα µε τη διαδικασία της Α.Π / εγκυκλίου. Με την υπ αριθ. 151/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε η τροποποίηση του ΟΕΥ του Δμου και συστάθηκε μία θέση στον κλάδο ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Η ανωτέρω απόφαση εγκρίθηκε και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ με αριθμό 3751/τ.Β/ Για την έγκριση των νέων θέσεων θα ακολουθηθεί η διαδικασία όπως περιγράφεται στην εγκ.25/40703/ του ΥΠ.ΕΣ.. Επίσης δεν απαιτείται απόφαση κατανομς για τις προσλψεις και διορισμούς υπαλλλων κατηγοριών ΥΕ και ΔΕ σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτρα (άρθρο 7 του ν. 4368/2016 με το οποίο αντικαθίσταται η περιπτ. 3 της παρ. ΣΤ υποπαρ. ΣΤ1 του ν. 4093/2012) Κατόπιν των ανωτέρω, και του σχετικού εγγράφου με υπ αριθμ 9139/ της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος συντάχθηκε ο παρακάτω πίνακας 1 Α/Α ΚΛΑΔΟΣ ΔΕ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Αριθμός Προβλεπομέν ων Θέσεων ΟΕΥ Αριθμός Υπηρετούν των Αριθμός Κενών Θέσεων Αριθμό ς Θέσεων προς Κάλυψη

4 Οι αιτούμενες ανάγκες σε προσωπικό, θα πρέπει να αναρτηθούν στον σχετικό ιστότοπο του ΥΠ.ΕΣ. και στη συνέχεια να διαβιβάσουν στην οικεία Αποκεντρωμένη Διοίκηση μαζί με τα λοιπά απαιτούμενα δικαιολογητικά, προκειμένου να υποβληθεί το αίτημα για τον προγραμματισμό προσλψεων τακτικού προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτρα.» Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του Δ..Σ. κάλεσε το σώμα Το Δ.Σ. αφού έλαβε υπόψη του: την παρ.1 του άρθρου 24 του Ν.4479/2017 (ΦΕΚ 94/ τεύχος A') την εγκύκλιο ΥΠ.ΕΣ. εγκ.19/οικ.22159/ την υπ αριθ. 151/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου περί έγκρισης της τροποποίησης του ΟΕΥ του Δμου και σύστασης νέων θέσεων την υπ αριθ / απόφαση του Συντονιστ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης με την οποία εγκρίθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την τροποποίηση του ΟΕΥ. τις διατάξεις της παρ.20α του Ένατου άρθρου του ν.4057/2012, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 41 παρ. 1α του Ν. 4325/2015 Την υπ αριθ. 33/06 Π.Υ.Σ. όπως ισχύει τις διατάξεις του Π.Δ. 50/2001, όπως τροποποιθηκε και ισχύει τον Οργανισμό Εσωτερικς Υπηρεσίας του Δμου (ΦΕΚ 2444/Β / ) την Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικς Υπηρεσίας (ΦΕΚ 3751/Β / ) την εγκ.25/40703/ ΥΠ.ΕΣ. τις εξασφαλισμένες πιστώσεις στον προϋπολογισμό του Δμου Προσοτσάνης έτους 2017 και την εγγραφ ανάλογων πιστώσεων στους προϋπολογισµούς των επόµενων ετών (βεβαίωση αριθ / της οικονομικς υπηρεσίας) Η απόφαση 91/2017 της Οικονομικς Επιτροπς του Δμου για τη βεβαίωση της κάλυψης της ετσιας δαπάνης του βασικού μισθού του καταληκτικού κλιμακίου των προτεινόμενων θέσεων στις υπηρεσίες καθαριότητας τη βεβαίωση αρ. πρωτ15081/ της Δ/νσης προσωπικού ότι οι προκηρυσσόµενες θέσεις είναι κενές μετά από διαλογικ συζτηση και ανταλλαγ απόψεων οι οποίες καταγράφονται λεπτομερώς στα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Αθανασιάδης Θεόδωρος, αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης, Στεργίου Οδυσσέας Δ.Σ. της Μείζονος αντιπολίτευσης, Χατζηκυριακίδης Σαράντης, Δ.Σ. της μείζονος αντιπολίτευσης, Αναστασιάδης Ηλίας Δ.Σ. της Μείζονος αντιπολίτευσης, ψφισαν παρών διατυπώνοντας τις επιφυλάξεις τους σχετικά με την νομιμότητα της διαδικασίας. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Α. Εγκρίνει τον προγραμματισμό των προσλψεων για την πρόσληψη τακτικού προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτρα, ως εξς: 1. Ένας (1) Δ.Ε. Χειριστς Μηχανημάτων Έργου (σάρωθρο) για τη στελέχωση της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δμου.

5 Τα απαιτούμενα προσόντα καθορίζονται ως εξς, σύμφωνα με το ΠΔ 50/2001: ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: 1. Άδεια άσκησης επαγγέλματος μηχανοδηγού-χειριστ μηχανημάτων έργων Ομάδας Ι, Τάξης Δ σύμφωνα με το Π.Δ. 31/90 άδεια χειριστ μηχανημάτων έργου (Μ.Ε.) Ομάδας Β Ειδικότητας 4 του Π.Δ. 113/2012 για τα Μ.Ε. 4.1 της κατάταξης του άρθρου 2 της Απόφασης με αριθ.οικ.1032/166.φ.γ (Η)/ Άδεια οδγησης αυτοκιντου ερασιτεχνικ επαγγελματικ (Υπουργικ Απόφαση 3486/1979). 3. Ο ομώνυμος αντίστοιχος τίτλος ΙΕΚ Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α Β' κύκλου σπουδών Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ του Ν.1346/83 (ΦΕΚ 46 Α ) άλλος ισότιμος τίτλος σχολικών μονάδων της ημεδαπς αλλοδαπς, αντίστοιχης ειδικότητας. Γίνεται επίσης δεκτός οποιοσδποτε τίτλος ΙΕΚ δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικών μονάδων της ημεδαπς αλλοδαπς υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψφιος υποβάλει βεβαίωση της αρμόδιας για την έκδοση της άδειας υπηρεσίας, ότι η ανωτέρω άδεια μηχανοδηγού -χειριστ χορηγθηκε βάσει του συγκεκριμένου τίτλου είτε αυτοτελώς είτε με συνυπολογισμό και εμπειρίας. Ο ομώνυμος αντίστοιχος, απολυτριος τίτλος αναγνωρισμένης κατώτερης τεχνικς σχολς της ημεδαπς ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολς της αλλοδαπς. Γίνεται επίσης δεκτός οποιοσδποτε τίτλος αναγνωρισμένης κατώτερης τεχνικς σχολς της ημεδαπς αλλοδαπς, υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψφιος υποβάλει βεβαίωση της αρμόδιας για την έκδοση της άδειας υπηρεσίας, ότι η ανωτέρω άδεια μηχανοδηγού- χειριστ χορηγθηκε βάσει του συγκεκριμένου τίτλου είτε αυτοτελώς είτε με συνυπολογισμό και εμπειρίας. Απολυτριος τίτλος τουλάχιστον Υποχρεωτικς Εκπαίδευσης (δηλ. απολυτριο τριταξίου γυμνασίου για υποψηφίους που έχουν αποφοιτσει μέχρι και το 1980 απολυτριο Δημοτικού Σχολείου), ισοδύναμος απολυτριος τίτλος κατώτερης Τεχνικς Σχολς του Ν.Δ. 580/1970 απολυτριος τίτλος Εργαστηρίων Ειδικς Επαγγελματικς Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 της ημεδαπς άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπς και αντίστοιχη εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών, μετά την απόκτηση της παραπάνω άδειας μηχανοδηγούχειριστ Απολυτριος τίτλος τουλάχιστον Υποχρεωτικς Εκπαίδευσης (δηλ. απολυτριο τριταξίου γυμνασίου για υποψηφίους που έχουν αποφοιτσει μέχρι και το 1980 απολυτριο Δημοτικού Σχολείου), ισοδύναμος απολυτριος τίτλος κατώτερης Τεχνικς Σχολς του Ν.Δ. 580/1970 απολυτριος τίτλος Εργαστηρίων Ειδικς Επαγγελματικς Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 της ημεδαπς άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπς και αντίστοιχη εμπειρία τουλάχιστον έξι (6) μηνών, μετά την απόκτηση της παραπάνω άδειας μηχανοδηγούχειριστ 2. Ένας (1) Δ.Ε. Χειριστς Μηχανημάτων Έργου (Καλαθοφόρο ) για τη στελέχωση της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δμου. ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: 1. Άδεια μηχανοδηγού χειριστ ανυψωτικών καλαθοφόρων οχημάτων Ομάδας Μηχανημάτων Γ και Τάξης Γ σύμφωνα με το Π.Δ. 31/90 άδεια χειριστ μηχανημάτων έργου (Μ.Ε.) Ομάδας Α Ειδικότητας 2 του Π.Δ. 113/2012 για τα Μ.Ε. 2.5 της κατάταξης του άρθρου 2 της Απόφασης με αριθ.οικ.1032/166.φ.γ (Η)/ Ισχύουσα επαγγελματικ άδεια οδγησης Γ κατηγορίας.

6 3. Ο ομώνυμος αντίστοιχος τίτλος ΙΕΚ Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α Β' κύκλου σπουδών Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ του Ν.1346/83 (ΦΕΚ 46 Α ) άλλος ισότιμος τίτλος σχολικών μονάδων της ημεδαπς αλλοδαπς, αντίστοιχης ειδικότητας. Γίνεται επίσης δεκτός οποιοσδποτε τίτλος ΙΕΚ δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικών μονάδων της ημεδαπς αλλοδαπς υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψφιος υποβάλει βεβαίωση της αρμόδιας για την έκδοση της άδειας υπηρεσίας, ότι η ανωτέρω άδεια μηχανοδηγού -χειριστ χορηγθηκε βάσει του συγκεκριμένου τίτλου είτε αυτοτελώς είτε με συνυπολογισμό και εμπειρίας. Ο ομώνυμος αντίστοιχος, απολυτριος τίτλος αναγνωρισμένης κατώτερης τεχνικς σχολς της ημεδαπς ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολς της αλλοδαπς. Γίνεται επίσης δεκτός οποιοσδποτε τίτλος αναγνωρισμένης κατώτερης τεχνικς σχολς της ημεδαπς αλλοδαπς, υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψφιος υποβάλει βεβαίωση της αρμόδιας για την έκδοση της άδειας υπηρεσίας, ότι η ανωτέρω άδεια μηχανοδηγού- χειριστ χορηγθηκε βάσει του συγκεκριμένου τίτλου είτε αυτοτελώς είτε με συνυπολογισμό και εμπειρίας. Απολυτριος τίτλος τουλάχιστον Υποχρεωτικς Εκπαίδευσης (δηλ. απολυτριο τριταξίου γυμνασίου για υποψηφίους που έχουν αποφοιτσει μέχρι και το 1980 απολυτριο Δημοτικού Σχολείου), ισοδύναμος απολυτριος τίτλος κατώτερης Τεχνικς Σχολς του Ν.Δ. 580/1970 απολυτριος τίτλος Εργαστηρίων Ειδικς Επαγγελματικς Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 της ημεδαπς άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπς και αντίστοιχη εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών, μετά την απόκτηση της παραπάνω άδειας μηχανοδηγούχειριστ η Απολυτριος τίτλος τουλάχιστον Υποχρεωτικς Εκπαίδευσης (δηλ. απολυτριο τριταξίου γυμνασίου για υποψηφίους που έχουν αποφοιτσει μέχρι και το 1980 απολυτριο Δημοτικού Σχολείου), ισοδύναμος απολυτριος τίτλος κατώτερης Τεχνικς Σχολς του Ν.Δ. 580/1970 απολυτριος τίτλος Εργαστηρίων Ειδικς Επαγγελματικς Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 της ημεδαπς άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπς και αντίστοιχη εμπειρία τουλάχιστον έξι (6) μηνών, μετά την απόκτηση της παραπάνω άδειας μηχανοδηγούχειριστ Ο λόγος για τον οποίο απαιτείται η πρόσληψη του προσωπικού αυτού είναι διότι συντρέχουν λόγοι δημόσιας υγείας όπως αναφέρεται στο υπ αριθμ. 9139/ έγγραφο του Προϊσταμένου της Δ/νσης Περιβάλλοντος, οι οποίοι είναι καθαριότητα δρόμων με το σάρωθρό, άμεση αποκατάσταση βλαβών στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού με το καλαθοφόρο κ.α.. Β. Οι προσλψεις θα βαρύνουν αντίστοιχα τους κάτωθι Κ.Α. του οικείου προϋπολογισμού κατ έτος, του σκέλους των εξόδων του Δμου Προσοτσάνης : Κ.Α. 20/6011 και Κ.Α.20/ Γ. Η παρούσα να κοινοποιηθεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση μαζί με τα λοιπά στοιχεία του φακέλου προκειμένου να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την έγκριση των αιτούμενων προσλψεων. Η απόφαση αυτ έλαβε αύξοντα αριθμό 248/2017 Αφού συντάχθηκε και αναγνώσθηκε το πρακτικό αυτό υπογράφεται ως κατωτέρω : Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ο Ειδικός γραμματέας Τα Μέλη : ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Άγγελος Λύσσελης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 94/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 94/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 94/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 5 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 91/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 91/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 91/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 5 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 147/ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΣ)

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 147/ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΜΙΚΡΟΠΟΛΗΣ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 147/2019 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 13 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 3 ης Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 3 ης Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :47/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 3 ης Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 10 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 10 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 186/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 10 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :250/2017 ΑΠΟΝΤΕΣ

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :250/2017 ΑΠΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :250/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 14 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :45/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :45/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :45/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 3 ης Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :46/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :46/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :46/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 3 ης Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ )

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 63/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 4 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :44/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :44/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :44/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 3 ης Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 13/2017

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 13/2017 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 13/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 31 η Ιανουαρίου του έτους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 20/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :270/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :270/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :270/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 15 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 99/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 99/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 99/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 6 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 190/2015 Απόσπασμα από το πρακτικό της 10 ης /2015 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 31

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2016.02.05 13:27:24 EET Reason: Location: Athens ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 018/2016 Απόσπασμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :22/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************* ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :198/2017 ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :198/2017 ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :198/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 12 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ Αριθμ.Απόφασης :6 /2018 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 7 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 7 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 133/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 7 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 257/2015 Απόσπασμα από το πρακτικό της 16 ης /2015 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 24 η του μηνός

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ )

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 87/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 5 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ )

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 59.2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 4 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 2/2019 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 2/2019 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 2/2019 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :234/2017 ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :234/2017 ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :234/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 13 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :280/2016

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :280/2016 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :280/2016 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 16 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 21 η Δεκεμβρίου του έτους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 107/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 107/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 107/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 6 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ.

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 15/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΦΑΤΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Επικεφαλής ελάσσονος Μειοψηφίας)

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΦΑΤΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Επικεφαλής ελάσσονος Μειοψηφίας) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 072/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 3 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΦΑΤΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Επικεφαλής ελάσσονος Μειοψηφίας)

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΦΑΤΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Επικεφαλής ελάσσονος Μειοψηφίας) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 071/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 3 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

15. ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΑ

15. ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 012/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 1 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 26 η

Διαβάστε περισσότερα

1.ΤΣΕΛΕΓΚΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) 1.ΚΥΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ(ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ) 2.ΒΟΣΚΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 2.ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ(ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΩΝ)

1.ΤΣΕΛΕΓΚΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) 1.ΚΥΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ(ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ) 2.ΒΟΣΚΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 2.ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ(ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΩΝ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 94/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 5 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :287/2016 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 16 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 21 η Δεκεμβρίου του έτους

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ )

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 70/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 4 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 234/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 16 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Πρόεδρος ΔΣ ΠΥΡΓΟΙ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΥΡΟΛΕΥΚΗ ΜΕΓΑΛΟΚΑΜΠΟΣ ΣΙΤΑΓΡΟΙ ΚΑΛΗ ΒΡΥΣΗ ΠΕΤΡΟΥΣΑ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Πρόεδρος ΔΣ ΠΥΡΓΟΙ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΥΡΟΛΕΥΚΗ ΜΕΓΑΛΟΚΑΜΠΟΣ ΣΙΤΑΓΡΟΙ ΚΑΛΗ ΒΡΥΣΗ ΠΕΤΡΟΥΣΑ INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2014.11.07 11:54:08 EET Reason: Location: Athens ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 205/2014 Απόσπασμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 205/2015 Απόσπασμα από το πρακτικό της 11 ης /2015 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 04

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 026/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 2 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

1. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΗ

1. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 011/2015 Απόσπασμα από το πρακτικό της 2 ης /2015 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 30 η

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 265/2014 Απόσπασμα από το πρακτικό της 23 ης /2014 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 23

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ )

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 112/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 6 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :279/2016

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :279/2016 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :279/2016 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 16 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 21 η Δεκεμβρίου του έτους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 7 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 7 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 128/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 7 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 043/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 2 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΦΑΤΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Επικεφαλής ελάσσονος Μειοψηφίας)

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΦΑΤΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Επικεφαλής ελάσσονος Μειοψηφίας) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 062/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 3 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 279/2015 Απόσπασμα από το πρακτικό της 17 ης /2015 Ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 25 η

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ Αριθμ.Απόφασης :7/2018 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2. ΔΙΚΤΑΠΑΝΙΔΟΥ ΣΥΜΕΛΑ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2. ΔΙΚΤΑΠΑΝΙΔΟΥ ΣΥΜΕΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 102/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 5 ης /2016 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

15. ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΑ

15. ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 007/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 1 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 26 η

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΑΠΟΝΤΕΣ 11 ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ (ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 236/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΑΠΟΝΤΕΣ 11 ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ (ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 236/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 236/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 16 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της 21 ης /2013 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης όγδοη

Απόσπασμα από το πρακτικό της 21 ης /2013 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης όγδοη Απόσπασμα από το πρακτικό της 21 ης /2013 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης όγδοη Στην Προσοτσάνη, σήμερα 20 η του μηνός Δεκεμβρίου 2013 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.30

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 29/2019 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 29/2019 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 29/2019 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 3 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: ΑΡΙΘΜ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: ΑΡΙΘΜ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 039/2015 Απόσπασμα από το πρακτικό της 3 ης /2015 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 24 η

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α..Α.: ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Θέρµη, 8 Ιουνίου 2017 ΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ ======================================== Αριθµ. Πρωτ.: 19271 /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της 14 ης /2013 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης ΑΔΑ: ΒΛ9ΩΩΞΖ-3ΝΞ του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης

Απόσπασμα από το πρακτικό της 14 ης /2013 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης ΑΔΑ: ΒΛ9ΩΩΞΖ-3ΝΞ του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Απόσπασμα από το πρακτικό της 14 ης /2013 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης ΑΔΑ: ΒΛ9ΩΩΞΖ-3ΝΞ του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης ΠΑΡ Στην Προσοτσάνη, σήμερα 30 η του μηνός Αυγούστου έτους 2013, ημέρα Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :233/2017

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :233/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ :233/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 13 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 102/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 102/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 102/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 6 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 237/2015 Απόσπασμα από το πρακτικό της 14 ης /2015 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 30

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2/2010 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η Δ.Ε.Υ.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2/2010 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η Δ.Ε.Υ.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Δ. Ε. Υ. Α. ΚΟΖΑΝΗΣ Ι. ΜΙΚΡΟΥ 1 50100 ΚΟΖΑΝΗ ΚΟΖΑΝΗ 28/7/2010 Αριθμ. Πρωτ.: 3019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 2/2010 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Σελίδα 1 από 6 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της με αριθμ 13/2017 Έκτακτη συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ψαρών. ΘΕΜΑ: Τροποποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μακρυχώρι 31-01-2017 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. πρωτ. 724 Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθ. 1/2017 πρακτικό συνεδρίασης Δ.Σ Δμου Τεμπών Σμερα στις 25 του μνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Μύκονος, 06.04.2015 Αρ. Πρωτ. 2570 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Μύκονος, 06.04.2015 Αρ. Πρωτ. 2570 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Μύκονος, 06.04.2015 Αρ. Πρωτ. 2570 ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ : Διοικητική ΓΡΑΦΕΙΟ : ΔΗΜΑΡΧΟΥ Πληροφορίες : Ιωαν. Θεοδώρου Τηλέφωνα : 2289028411,

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η. Αρ. Πρωτ: 83231

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η. Αρ. Πρωτ: 83231 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Θεσσαλονίκη 15/10/2009 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ: 83231 ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Βενιζέλου 45-546 31 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Πρόσληψης

Διαβάστε περισσότερα

16 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ 5 ΤΑΣΚΑΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ (ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) 17 ΣΜΟΛΟΚΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ) 6 ΜΠΙΑΖΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΜΑΥΡΟΛΕΥΚΗΣ)

16 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ 5 ΤΑΣΚΑΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ (ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ) 17 ΣΜΟΛΟΚΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ) 6 ΜΠΙΑΖΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΜΑΥΡΟΛΕΥΚΗΣ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 134/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 8 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

Κοζάνη 24/08/2010 Αρ. Πρωτ.: 3214. α κ ο ι ν ώ ν ε ι

Κοζάνη 24/08/2010 Αρ. Πρωτ.: 3214. α κ ο ι ν ώ ν ε ι ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (ΔΕΥΑΚ) ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΙΚΡΟΥ 1-50100 ΚΟΖΑΝΗ Τηλ. 24610 51500 FAX 24610 51550 Κοζάνη 24/08/2010 Αρ. Πρωτ.: 3214 B0UΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Η Δημοτικ Επιχείρηση Ύδρευσης

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Σαρίδης Άλκης Προσήλθε κατά την συζήτηση του 6 ου θέματος επί της ημερήσιας διάταξης Ειδικός Γραμματέας: Σαραφίδης Θεοφύλακτος

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Σαρίδης Άλκης Προσήλθε κατά την συζήτηση του 6 ου θέματος επί της ημερήσιας διάταξης Ειδικός Γραμματέας: Σαραφίδης Θεοφύλακτος Απόσπασμα από το πρακτικό της 7 ης /2013 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα 5 η του μηνός Απριλίου έτους 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:30 μ. μ. το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 239/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 12 ης /2016 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης

ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 239/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 12 ης /2016 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 239/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 12 ης /2016 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΦΑΤΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Επικεφαλής ελάσσονος Μειοψηφίας)

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΦΑΤΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Επικεφαλής ελάσσονος Μειοψηφίας) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 078/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 3 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της 13 ης /2016 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης

Απόσπασμα από το πρακτικό της 13 ης /2016 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** Απόσπασμα από το πρακτικό της 13 ης / ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 21 η του μηνός Νοεμβρίου του

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο ΑΡΙΘ. 1/2017 Α Π Ο Φ Α Σ Η ΑΡΙΘ. 6/2017

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο ΑΡΙΘ. 1/2017 Α Π Ο Φ Α Σ Η ΑΡΙΘ. 6/2017 EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο ΑΡΙΘ. 1/2017 Α Π Ο Φ Α Σ Η ΑΡΙΘ. 6/2017 Στη Σίφνο σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:00, το Δημοτικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Σ (ΔΕΥΑΚ) ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΙΚΡΟΥ 1-50100 Τηλ. 24610 51500 FAX 24610 51550 Κοζάνη 29/03/2010 Αρ. Πρωτ.: 1096 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Η Δημοτικ Επιχείρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 044/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 2 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ι Σ Η Γ Η Σ Η. ΘΕΜΑ: «Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού ανταποδοτικών υπηρεσιών έτους 2017».

Ε Ι Σ Η Γ Η Σ Η. ΘΕΜΑ: «Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού ανταποδοτικών υπηρεσιών έτους 2017». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Δ/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ& ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ TMHMA ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ, 20-7-2017 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 22024/21-7-17 ΠΡΟΣ: Την Πρόεδρο του Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Απόσπασμα από το πρακτικό της 2 ης /2014 ΤΑΚΤΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα 17 η του μηνός Φεβρουαρίου έτους 2014,ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.30 μμ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ )

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 141/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 7 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

15. ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΑ

15. ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 005/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 1 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 26 η

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΦ2ΩΞΖ-ΑΩ7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΑΔΑ: ΒΕΦ2ΩΞΖ-ΑΩ7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 1/2013 Απόσπασμα από το πρακτικό της 1 ης /2013 ΕΙΔΙΚΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Θέμα: Εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 4/2018 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΕ ΤΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ (ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ) ΔΑΣΟΠΟΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ α) Πτυχίο δίπλωμα Δασολογίας Δασολογίας και Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Απόφασης 160 / Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα

Αρ. Απόφασης 160 / Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 18 ης /7-9-2016 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ )

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 84/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 5 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ )

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 86/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 5 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 285/2015 Απόσπασμα από το πρακτικό της 19 ης /2015 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη, σήμερα την 22

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΡΙΩΝ (3) ΜΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ -ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΡΙΩΝ (3) ΜΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ -ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Σπάρτη, 24-05-2018 Αριθ. Πρωτ.: οικ. 10037 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Ταχ.Δ/νση : Ευαγγελιστρίας 85-87 Τ.Κ. : 23 100 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Απόφασης 3 / Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα

Αρ. Απόφασης 3 / Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 1 ης /25-1-2017 τακτικής συνεδρίασης του

Διαβάστε περισσότερα

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Δ. Ε. Υ. Α. ΚΟΖΑΝΗΣ Ι. ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΖΑΝΗ ΚΟΖΑΝΗ 09/03/2010

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Δ. Ε. Υ. Α. ΚΟΖΑΝΗΣ Ι. ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΖΑΝΗ ΚΟΖΑΝΗ 09/03/2010 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Δ. Ε. Υ. Α. Σ 50100 09/03/2010 Αριθμ. Πρωτ.: 883 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/ 2010 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η Δ.Ε.Υ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 046/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 2 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 14/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 1 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα σήμερα την 31 η Ιανουαρίου του έτους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙ ΑΣ Αταλάντη, 6-3-2019 ΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ Aριθ. Πρωτ.: 2556 Ταχ. /νση: Πλατεία ηµαρχείου 35200 Αταλάντη Πληροφορίες: ηµητρίου Κων/νος Μοδιάτη Βασιλικ Τηλ.: 22330-22374, 22330-22495

Διαβάστε περισσότερα

Λαμία, 08/ 04 / 2016 ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ. Αρ. Πρωτ. : ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ

Λαμία, 08/ 04 / 2016 ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ. Αρ. Πρωτ. : ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ (την 13-04-2016) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαμία, 08/ 04 / 2016 ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Αρ. Πρωτ. : 18835 ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Ταχ.Δ/νση: Φλέμινγκ &

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΝΤΕΣ: 1 Δέας Παύλος 2 Δημητριάδης Χρήστος 3 Ζαβράκογλου Άγγελος 4 Ζιούπου Άννα 5 Ματθαίου Αθανάσιος 6 Ξάκης Ιωάννης

ΑΠΟΝΤΕΣ: 1 Δέας Παύλος 2 Δημητριάδης Χρήστος 3 Ζαβράκογλου Άγγελος 4 Ζιούπου Άννα 5 Ματθαίου Αθανάσιος 6 Ξάκης Ιωάννης ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της 21ης/2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Στον Πολύγυρο, σήμερα εικοστή πρώτη (21) του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πολυγύρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ.

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 235/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 16 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ.

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Τ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΠΡ.Τ.Κ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ : 242/218 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 16 ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Προσοτσάνης. Στη Προσοτσάνη και στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Απόσπασμα από το πρακτικό της 16 ης /2017 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Απόσπασμα από το πρακτικό της 16 ης /2017 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Απόσπασμα από το πρακτικό της 16 ης /2017 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων της 13 ης Σεπτεμβρίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ:ΒΕΧΒΩΕΩ-ΗΦΧ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ιωάννινα 29-5-2013 ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Αριθ. Πρωτ: 45704/5368 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΔΑ:ΒΕΧΒΩΕΩ-ΗΦΧ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ιωάννινα 29-5-2013 ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Αριθ. Πρωτ: 45704/5368 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΔΑ:ΒΕΧΒΩΕΩ-ΗΦΧ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ιωάννινα 29-5-2013 ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Αριθ. Πρωτ: 45704/5368 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σπάρτη 17 Οκτωβρίου 2016 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σπάρτη 17 Οκτωβρίου 2016 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σπάρτη 17 Οκτωβρίου 2016 ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.: οικ.30462 ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Ταχ.Δ/νση: Ευαγγελιστρίας 85-87 Τ.Κ.: 23 100 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΝΤΕΣ 1.- Βουγιουκλής Ηλίας (Αντιπρόεδρος) 2.- Τερνεκτσής Ιωάννης (Τακτ.Μέλος) 3.-Μιχαηλίδης Κωνσταντίνος (Τακτ.Μέλος) ΠΡΟΣΕΥΣΕΙΣ- ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΑΠΟΝΤΕΣ 1.- Βουγιουκλής Ηλίας (Αντιπρόεδρος) 2.- Τερνεκτσής Ιωάννης (Τακτ.Μέλος) 3.-Μιχαηλίδης Κωνσταντίνος (Τακτ.Μέλος) ΠΡΟΣΕΥΣΕΙΣ- ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 27ης /2014 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη στις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ/ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ: 1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ************** ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 047/2016 Απόσπασμα από το πρακτικό της 2 ης /2016 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Μουδανιά, 26/02/2015 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ Αριθ. Πρωτ/λου: 4995

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Μουδανιά, 26/02/2015 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ Αριθ. Πρωτ/λου: 4995 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νέα Μουδανιά, 26/02/2015 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ Αριθ. Πρωτ/λου: 4995 Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας Ταχ.Δ/νση : Βιθυνίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Βέροια ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προς : Το Δημοτικό Συμβούλιο ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Βέροια ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προς : Το Δημοτικό Συμβούλιο ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Βέροια 5-1-2017 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προς : Το Δημοτικό Συμβούλιο ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Α. Με το πρώτο εδάφιο της περίπτωσης 3 της παρ. ΣΤ' υποπαρ.

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρωσης πέντε ( 5 ) θέσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου του Δήμου Αμανής, που εδρεύει στην Βολισσό του Ν. Χίου.

Πλήρωσης πέντε ( 5 ) θέσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου του Δήμου Αμανής, που εδρεύει στην Βολισσό του Ν. Χίου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βολισσός 12-6-2008 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡ. ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 1838 ΝΟΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Πλήρωσης πέντε ( 5 ) θέσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου του

Διαβάστε περισσότερα