Η νέα X-Class. Συνενώνει διαφορετικούς κόσμους.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η νέα X-Class. Συνενώνει διαφορετικούς κόσμους."

Transcript

1 X-Class

2 2 Η νέα X-Class. Συνενώνει διαφορετικούς κόσμους. Κυρίαρχη και πανίσχυρη αψηφά τις δυνάμεις της φύσης, ενώ η εντυπωσιακή της σχεδίαση τραβά όλα τα βλέμματα επάνω της. Είναι τόσο στιβαρή και δυνατή, που μπορείτε να κινείστε δυναμικά ακόμη και στα δυσκολότερα εδάφη, ενώ στη «ζούγκλα» της πόλης το θεαματικό στυλ της προκαλεί θαυμασμό. Είναι ο λειτουργικός και αξιόπιστος συνεργάτης σας στην καθημερινότητα και, ταυτόχρονα, ο σύντροφός σας για αυθόρμητες αποδράσεις στον ελεύθερο χρόνο σας. Υποδεχθείτε ένα όχημα που συνενώνει διαφορετικούς κόσμους με έναν εντελώς νέο τρόπο: καλωσορίζουμε την X-Class την Mercedes-Benz των pickup!

3 3

4 4

5 Όταν μεταφέρεις πάνω από έναν τόνο, χρειάζεσαι δυνατό σκαρί. 5 Η X-Class είναι απολύτως στιβαρή: μεταφέρει φορτία άνω των 1000 κιλών και ρυμουλκεί τρέιλερ βάρους έως και 3500 κιλών. Γιʼ αυτό χρειάζεται ένα σταθερό κι ανθεκτικό πλαίσιο. Συνεπώς, κατασκευάσαμε για το pickup μας ένα πλαίσιο τύπου σκάλας από χάλυβα υψηλής ποιότητας. Μπορείτε, λοιπόν, να φορτώνετε κανονικά και απροβλημάτιστα: εργαλεία, μηχανήματα, υλικά ή εξοπλισμό για σπορ και διακοπές. Ακόμη και σε χωματόδρομους, το στιβαρό της πλαίσιο σας επιτρέπει να κινείστε απρόσκοπτα. Προαιρετικά, διατίθεται ένα προστατευτικό κάλυμμα από ανοξείδωτο χάλυβα, για την προστασία του κινητήρα, του κιβωτίου ταχυήτων και του συστήματος καυσαερίων όταν οδηγείτε σε ανώμαλο δρόμο.

6 6

7 7 Αψηφά τις δυνάμεις της φύσης. Αν σας συναρπάζουν τα βουνά και οι πεδιάδες, θα σας εντυπωσιάσει η X-Class. Όταν από την κίνηση στους πίσω τροχούς επιλέγετε την τετρακίνηση 4MATIC και ενεργοποιούνται η λειτουργία τετρακίνησης «Low», ο υποπολλαπλασιασμός για πορεία εκτός δρόμου και το προαιρετικό πίσω μπλοκέ διαφορικό, μπορείτε να κινείστε δυναμικά ακόμη και στα πιο απαιτητικά εδάφη. Η μεγάλη απόσταση από το έδαφος των 202 mm κατ επιλογή έως 222 mm αφήνει άφθονο χώρο για το έδαφος κάτω από το όχημα. Αν σας αρέσουν οι περιπέτειες, η X-Class μπορεί να σκαρφαλώνει μαζί σας σε ανηφορικές κλίσεις έως και περ. 100 % και να διατηρεί την οδηγική της ευστάθεια σε πλευρικές κλίσεις έως και περ. 49,8. Έτσι, οι εκτός δρόμου διαδρομές προσφέρουν ακόμη περισσότερη οδηγική απόλαυση. Κατά την οδήγηση σε ελαφρώς ανώμαλα εδάφη ή σε κακοτράχαλους δρόμους, ενεργοποιείται η δεύτερη λειτουργία τετρακίνησης «High».

8 8

9 9 Σκληρό έξω. Εκλεπτυσμένο μέσα. Πολυτελές περιβάλλον τώρα και για pickup: με το δερμάτινο εξοπλισμό σε Καφέ καρυδί ή Μαύρο και τον πλούσιο εσωτερικό διάκοσμο στο οριζόντια διαμορφωμένο κόκπιτ, η X-Class εισαγάγει μία εντελώς νέα αίσθηση πολυτέλειας στον κόσμο των pickup. Οδηγώντας την απολαμβάνετε τη χαρακτηριστική άνεση της Mercedes-Benz με διαισθητικά χειριστήρια, μοντέρνα συστήματα πολυμέσων και τις υπηρεσίες συνδεσιμότητας του Mercedes me connect. Τις ζεστές ημέρες, ο κλιματισμός του εσωτερικού, τα αναπαυτικά μπροστινά καθίσματα με τις πολυάριθμες ρυθμίσεις και η ανάρτηση άνεσης σάς εξασφαλίζουν δροσιά και άνεση. Ακόμη κι όταν τα περιθώρια «στενεύουν» πολύ, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε χάρη στο προαιρετικό πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360.

10 10 Μαγνητίζει τα βλέμματα. Ξεχωρίζει! Η χαρακτηριστική σχεδίαση Mercedes-Benz της X-Class τραβά τα βλέμματα σαν μαγνήτης. Η επιβλητική μάσκα της με το κεντρικά τοποθετημένο αστέρι, ο δυνατός προφυλακτήρας, οι επιβλητικές γραμμές στο καπό του κινητήρα και η εντυπωσιακή σχεδίαση των προβολέων προαιρετικά με τεχνολογία LED δίνουν στο pickup μία κυρίαρχη εμφάνιση. Το ίδιο ισχύει για τις σαφείς σχεδιαστικές γραμμές του προφίλ της και τους έντονους θόλους τροχών με ζάντες αλουμινίου μεγέθους έως και 48,3 cm (19 ιντσών). Οι δυνατότητες εξοπλισμού της X-Class μπορούν να είναι τόσο ιδιαίτερες όσο και οι διαδρομές σας, χάρη στις 3 σαφώς διαφοροποιημένες γραμμές εξοπλισμού PURE, PROGRESSIVE και POWER και τις πολυάριθ μες δυνατότητες εξατομίκευσης. Γνήσια αξεσουάρ, ειδικά σχεδιασμένα για την X-Class, όπως οι εντυπωσιακές styling roll bars ή οι στιβαρές πλευρικές μπάρες 1, η σκληρή οροφή (hard top) ή το σκληρό κάλυμμα, υπογραμμίζουν τον άκρως επιβλητικό χαρακτήρα του οχήματος και κάνουν τη δική σας X-Class ένα μάλλον μοναδικό pickup. 1 Προβλεπόμενη διάθεση από το Μάρτιο 2018.

11 11

12 12 Οδηγική απόλαυση πάνω απʼ όλα! Επιβιβαστείτε, ξεκινήστε και αισθανθείτε όλη την κινητήρια δύναμη ήδη από τις χαμηλές στροφές. Οι έντονοι θόλοι τροχών με τα φαρδιά ελαστικά δεν αποτελούν απλώς εντυπωσιακό θέαμα, αλλά συμβάλλουν με το μεγάλο τους μετατρόχιο στην υψηλή εγκάρσια δυναμική της X-Class. Όπως ακριβώς και η ανάρτηση τροχών πολλαπλών συνδέσμων στον πίσω άξονα με την ελαστική ρύθμιση. Έτσι εντείνεται σε κάθε στροφή η προσμονή για την επόμενη, και γίνεται η οδήγηση απολαυστική.

13 13

14 14 X-Class Γραμμές εξοπλισμού Απολαυστικές εξορμήσεις. Η γραμμή PURE με τη μελετημένη λειτουργικότητά της είναι ιδανικά προετοιμασμένη για τις απαιτήσεις της καθημερινής εργασίας. Στα κυριότερα χαρακτηριστικά εξοπλισμού άνεσης περιλαμβάνονται το σύστημα κλιματισμού και το Audio 20 USB με μία πληθώρα δυνατοτήτων πληροφόρησης, ψυχαγωγίας, επικοινωνίας και συνδέσεων, καθώς και τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού με τις πολλαπλές δυνατότητες ρύθμισης. Δύο κρίκοι πρόσδεσης σε κάθε πλευρικό τοίχωμα της επιφάνειας φόρτωσης διευκολύνουν την ασφάλιση του φορτίου ακόμη και στο σκοτάδι, χάρη στο φωτισμό με 4 λυχνίες LED. Πρωτοποριακά πολυτάλαντη. Η γραμμή PROGRESSIVE, χάρη στην πολυμορφικότητά της, είναι εξίσου πολύ καλά εξοπλισμένη για τις σκληρές επαγγελματικές χρήσεις όσο και για τις αυθόρμητες περιπέτειές σας. Διακρίνεται έτσι για το υψηλό επίπεδο εξοπλισμού και άνεσης που προσφέρει. Το δυναμικό χαρακτήρα της υποστηρίζουν οι ζάντες αλουμινίου 43,2 cm (17 ιντσών) σχεδίασης 6 ακτίνων, καθώς και το όργανο πολλαπλών ενδείξεων στο εσωτερικό της με 2 κυλινδρικά όργανα και τα στόμια αεραγωγών σε Ασημί Χρωμίου. Οι ράγες στερέωσης φορτίου, στα τρία τοιχώματα της επιφάνειας φόρτωσης, επιτρέπουν την ασφαλή πρόσδεση επαγγελματικού και αθλητικού εξοπλισμού. Και η πυξίδα στον καθρέφτη δείχνει ότι είστε στη σωστή πορεία.

15 X-Class Γραμμές εξοπλισμού 15 Εντυπωσιακά προηγμένη. Η γραμμή POWER αναβαθμίζεται σε ένα νέο επίπεδο με την ελκυστική σχεδίαση, την άνεση και την υψηλή ποιότητα του εξοπλισμού της που γίνεται αμέσως αντιληπτή για παράδειγμα χάρη στους προβολείς LED High Performance, το KEYLESS-GO, τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα μπροστινά καθίσματα με οσφυϊκή στήριξη, το αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC και το Audio 20 CD με touchpad. Οι σκούρες ζάντες αλουμινίου 45,7 cm (18 ιντσών) σχεδίασης 6 διπλών ακτίνων, η οπτική προστασία κάτω μέρους, καθώς και οι διακοσμητικές λωρίδες στη βάση των παραθύρων σε χρώμιο και τα πίσω φώτα, τεχνολογίας εν μέρει LED, αναδεικνύουν την ανωτερότητα της γραμμής POWER και οπτικά. Η υψηλού επιπέδου εντύπωση συνεχίζεται και στο εσωτερικό, με τις επενδύσεις από συνθετικό δέρμα ARTICO/μικροΐνες DINAMICA καθώς και με το ταμπλό οργάνων και τις ακμές παραθύρων από συνθετικό δέρμα ARTICO με διακοσμητικές ραφές, και με τον εσωτερικό διάκοσμο σε εμφάνιση Pixel σε Μαύρο ματ. Αποκλειστικά σε αυτή τη γραμμή εξοπλισμού, διατίθεται επίσης εσωτερικός διάκοσμος σε εμφάνιση ξύλου με νερά σε Καφέ ματ και εμφάνιση αλουμινίου με ευθείες γραμμές λείανσης, καθώς και δερμάτινος εξολισμός σε Καφέ Καρυδί ή Μαύρο.

16 16 X-Class Κύρια χαρακτηριστικά Ο αριστοτέχνης του infotainment. Το σύστημα πολυμέσων COMAND Online δεν αφήνει καμία επιθυμία ανικανοποίητη ως προς την πληροφόρηση, την ψυχαγωγία, την πλοήγηση και την επικοινωνία. Η γρήγορη πλοήγηση από σκληρό δίσκο με υψηλής ποιότητας τρισδιάστατη προβολή χαρτών λαμβάνει υπόψη την υπηρεσία Live Traffic Information (πληροφορίες για την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο, ανά χώρα) και επιτρέπει τη δυναμική καθοδήγηση στον προορισμό παρακάμπτοντας τα μποτιλιαρίσματα και, συνεπώς, μειώνοντας τους χρόνους οδήγησης. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης μία φωτεινή οθόνη μέσων, πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο, ενσωματωμένο σκληρό δίσκο 80 GB και DVD drive. Εκτός από τον καινοτόμο χειρισμό μέσω του εργονομικού touchpad με χειριστήριο, μπορείτε επίσης να χειρίζεστε το σύστημα πολυμέσων με φωνητικές εντολές χάρη στο LINGUATRONIC. Η παρακολούθηση οχήματος επιτρέπει επίσης να συνδέεστε με το όχημα μέσω του smartphone από μακριά και, για παράδειγμα, να μαθαίνετε την τρέχουσα θέση του οχήματός σας. Στάθμευση και ελιγμοί χωρίς κόπο. Το πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360 ξεκουράζει αποτελεσματικά τον οδηγό χάρη στην προβολή περιμετρικής εικόνας από την κάμερα και το PARKTRONIC κατά την στάθμευση και τους ελιγμούς. Η κάμερα 360 προβάλλει το χώρο που βρίσκεται ακριβώς γύρω από το όχημα πανοραμικά αλλά και κάτω από το ύψος του παραθύρου. Έτσι αναγνωρίζονται εμπόδια κατά τη στάθμευση και τους ελιγμούς. Επιπλέον, το PARKTRONIC προειδοποιεί οπτικά και ηχητικά τον οδηγό για τυχόν εμπόδια μπροστά και πίσω από το όχημα, συμβάλ λοντας έτσι στην αποφυγή ζημιών κατά την στάθμευση και τους ελιγμούς.

17 X-Class Κύρια χαρακτηριστικά 17 Λειτουργικά και οπτικά, ένα Αστέρι! Οι προβολείς LED High Performance αναβαθμίζουν την εξωτερική εμφάνιση μέρα και νύχτα με τη χαρακτηριστική σχεδίασή τους και εξασφαλίζουν άριστη ορατότητα στο σκοτάδι. Η τεχνολογία LED παράγει ένα ευχάριστα ανοιχτόχρωμο φως. Σε σύγκριση με τους συνηθισμένους προβολείς αλογόνου, επιτυγχάνεται ομοιόμορφος φωτισμός του οδοστρώματος τόσο με τα φώτα πορείας, όσο και με τα φώτα μεγάλης σκάλας. Επιπλέον, η τεχνολογία LED διακρίνεται και για τη μεγάλη διάρκεια ζωής και την πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας παρά τη μεγαλύτερη ένταση φωτισμού. Φτιαγμένη για σκληρή χρήση. Το στιβαρό πλαίσιο τύπου σκάλας διατηρεί την ευστάθειά του σε οποιεσδήποτε σχεδόν συνθήκες. Τα ειδικά διαμορφωμένα μέρη του το καθιστούν εξαιρετικά σταθερό και στρεπτικά άκαμπτο ένα πλεονέκτημα σε σύγκριση με τα πλαίσια διαμόρφωσης U. Ο άκαμπτος άξονας στους πίσω τροχούς μεταφέρει ακόμη και πολύ βαριά φορτία και βελτιώνει την πρόσφυση εκτός δρόμου χάρη στη μεγάλη ενίσχυσή του. Όμως η X-Class δεν περιορίζεται απλώς στη στιβαρότητα και τη μεγάλη φέρουσα ικανότητα. Χάρη στην πίσω ανάρτηση τροχών πολλαπλών συνδέσμων με σπειροειδή ελατήρια δεν χρειάζεται κανένας συμβιβασμός ούτε στα θέματα οδηγικής απόλαυσης και άνεσης.

18 18 X-Class Γνήσια ανταλλακτικά Μέγιστη χωρητικότητα φόρτωσης. Η σκληρή οροφή (hard top) στο χρώμα του αμαξώματος ταιριάζει απόλυτα με τη συνολική σχεδίαση του οχήματος. Επεκτείνει το χώρο φόρτωσης και προστατεύει το φορτίο από κλοπή. Χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά, είναι στιβαρή, ανθεκτική και δεν επιτρέπει να εισχωρούν υγρασία και σκόνη στο φορτίο. Οι διάφορες εκδόσεις παραθύρων εξασφαλίζουν φως και αερισμό στο χώρο φόρτωσης. Όλα τα τζάμια είναι σκουρόχρωμα και προστατεύουν από τη θερμότητα και τα περίεργα βλέμματα. Η σκληρή οροφή (hard top) διαθέτει ανθεκτική εσωτερική επένδυση καθώς και φωτισμό LED. Χάρη στις ράγες οροφής, το hard top μπορεί να μεταφέρει φορτία έως και 150 kg. Πρώτης τάξης προστασία φορτίου. Χάρη στο σχήμα και τη βαφή του στο χρώμα του αμαξώματος, το σκληρό κάλυμμα εναρμονίζεται πλήρως με τη συνολική εμφάνιση του pickup. Η επιγραφή «Mercedes-Benz» και στις δύο του πλευρές αναβαθμίζει οπτικά το σκληρό κάλυμμα. Από λειτουργικής άποψης προσφέρει αξιόπιστη προστασία από τις καιρικές συνθήκες, την σκόνη και την κλοπή. Χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά, το σκληρό κάλυμμα ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη στιβαρότητα και ανθεκτικότητά του. Ξεκλειδώνει με ξεχωριστό κλειδί και διαθέτει αυτόματο φωτισμό LED έτσι μπορείτε να εντοπίζετε γρήγορα και εύκολα το φορτίο ακόμη και στο σκοτάδι. Προαιρετικά, το σκληρό κάλυμμα μπορεί να συνδυαστεί με styling roll bar. Η σκληρή οροφή (hard top) διατίθεται και χωρίς ράγες οροφής. m ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ σχετικά με τα γνήαια αξεσουάρ μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση ή κατευθείαν στους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς Mercedes-Benz.

19 X-Class Γνήσια ανταλλακτικά 19 Εντυπωσιακό στοιχείο styling. Η επιβλητική και ανθεκτική στις γρατσουνιές styling roll bar από στιλβωμένο ανοξείδωτο χάλυβα ταιριάζει τέλεια με την εντυπωσιακή και στιβαρή σχεδίαση του pickup και προσδίδει στο όχημα μία ακόμη πιο πρωτοποριακή εμφάνιση. Η επιγραφή «Mercedes-Benz» υπογραμμίζει την ευγενή καταγωγή της. Η styling roll bar τοποθετείται και αφαιρείται γρήγορα και συνδυάζεται με το σκληρό κάλυμμα της καρότσας. Χαρακτηριστικό προφίλ. Οι πλευρικές μπάρες από στιλβωμένο ανοξείδωτο χάλυβα έχουν διάμετρο 76 mm και προσθέτουν στυλ στην πλευρική σχεδίαση του οχήματος, η οποία ενισχύει τον χαρακτήρα του pickup. Εκτός από αυτή την οπτική αναβάθμιση, οι αναβατήρες στις πλευρικές μπάρες διευκολύνουν το ασφαλές πάτημα κατά την επιβίβαση και αποβίβαση αλλά και κατά τη φόρτωση και εκφόρτωση. Η styling roll bar διατίθενται επίσης και από χάλυβασ σε Μαύρο χρώμα. Οι πλευρικές μπάρες διατίθενται και από χάλυβα σε Μαύρο χρώμα.

20 20 X-Class Επενδύσεις και εσωτερικός διάκοσμος Επενδύσεις και εσωτερικός διάκοσμος. Γραμμή PURE Γραμμή PROGRESSIVE Γραμμή POWER VY2 S1F S1H VU9 S1H 1 S1G Επενδύσεις VY2 VU9 S1F S1H S1G S1B Ύφασμα Τούνγια Μαύρο Συνθετικό δέρμα Μαύρο 1 Ύφασμα Ποσάδας Μαύρο Συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα μικροϊνών DINAMICA Μαύρο Δέρμα Μαύρο 1 Δέρμα Καφέ Καρυδί 1 Εσωτερικός διάκοσμος Line POWER S1B Εσωτερικός διάκοσμος Line POWER F2I F2J F2K F2I F2J Εσωτερικός διάκοσμος σε εμφάνιση Pixel, Μαύρο ματ Εσωτερικός διάκοσμος σε εμφάνιση αλουμινίου με ευθείες γραμμές λείανσης 1 F2K Εσωτερικός διάκοσμος σε εμφάνιση ξύλου με νερά, Καφέ ματ 1 1 Προαιρετικός εξοπλισμός.

21 X-Class Βαφές αμαξώματος 21 Βαφές αμαξώματος. Ακρυλικές βαφές Μεταλλικές βαφές Ακρυλικές βαφές Κόκκινο Ντανακίλ Πράσινο Γρανίτη Λευκό Σισάνα Μεταλλικές βαφές Μπρονζέ Αξινίτη 5890 Μπλε Καβανσίτη 7259 Γκρι Βράχου 9291 Μάυρο Καμπάρα 9389 Λευκό Βερίγγειου 9988 Ασημί Αδαμάντινο Προαιρετικός εξοπλισμός.

22 X-Class Τεχνικά χαρακτηριστικά Τεχνικά χαρακτηριστικά. Πετρελαιοκινητήρες X 220 d X 220 d 4MATIC Αριθμός κυλίνδρων/διάταξη 4 εν σειρά 4 εν σειρά Κυβισμός σε cm Ονομαστική ισχύς 1 σε kw (hp) σε σ.α.λ. 120 (163)/ (163)/3750 Ονομαστική ροπή στρέψης 1 σε Nm σε σ.α.λ. 403/ / Μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων [αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων] Μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων [ ] Μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων [ ] Επιτάχυνση km/h σε δευτ. [αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων] 12,5 [ ] 12,9 [ ] Τελική ταχύτητα περ. [σε km/h] [αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων] 172 [ ] 170 [ ] Εργοστασιακά ελαστικά 2 255/65 R17 255/65 R17 Κατανάλωση καυσίμου 1, 3 σε l/100 km αστικός κύκλος [αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων] υπεραστικός κύκλος [αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων] μικτός κύκλος [αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων] 7,7 [ ] 7,2 [ ] 7,4 [ ] 8,1 [ ] 7,3 [ ] 7,6 [ ] 1 Εκπομπές CO 2 μικτές σε g/km μικτές [αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων] 195 [ ] 200 [ ] Επιφάνεια φόρτωσης καρότσας σε m 2 2,48 2,48 Κύκλος στροφής σε m 13,4 13,4 Απόβαρο 4, 5 σε kg [αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων] 2133 [ ] 2213 [ ] Ωφέλιμο φορτίο 5 σε kg [αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων] 1067 [ ] 1037 [ ] Μέγ. μικτό βάρος [kg] [αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων] Βάρος εφελκυσμού σε kg με/χωρίς φρένα 3200/ /750 Μικτό βάρος με ρυμουλκούμενο σε kg Ό,τι καλύτερο για τον κινητήρα: Γνήσιο λάδι κινητήρα Mercedes-Benz. 1 Οι μετρήσεις έγιναν με τις καθορισμένες διαδικασίες μέτρησης (σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση). Σημείωση: Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι εκπομπές CO 2 που προκαλούνται κατά την παραγωγή και τροφοδοσία του καυσίμου ή και άλλων πηγών ενέργειας, δεν λαμβάνονται υπόψη κατά τον υπολογισμό των εκπομπών CO 2 σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/ΕΚ. 2 Προαιρετικά διατίθενται και άλλες διαστάσεις ελαστικών. 3 Χωρητικότητα δοχείου καυσίμων βασικού εξοπλισμού για όλους τους κινητήρες περ. 73 l. Εφεδρικό καύσιμο περ. 10 l. Χωρητικότητα ρεζερβουάρ AdBlue : περ. 17 l. 4 Στοιχεία σύμφωνα με τον

23 X-Class Τεχνικά χαρακτηριστικά ~ , (5733 με ανοικτή πίσω πόρτα) 3413 με ανοικτή πόρτα με ανοικτή πόρτα (1916 με διπλωμένους καθρέπτες) X 250 d X 250 d 4MATIC 4 εν σειρά 4 εν σειρά (190)/ (190)/ / / Μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων [αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων] [αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων] 10,9 [11,4] [11,8] 184 [179] [176] 255/65 R17 255/65 R17 7,9 [9,6] 6,9 [6,7] 7,3 [7,7] [9,6] [6,9] [7,9] 192 [203] [207] 2,48 2,48 13,4 13, [2169] [2234] 1039 [1031] [1016] / / Κανονισμό (ΕΚ) 1230/2012 στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση (με οδηγό 75 kg, όλα τα λειτουργικά υγρά και 90 % πλήρωση ρεζερβουάρ καυσίμων.) 5 Οι πραγματικές τιμές κατανάλωσης εξαρτώνται μεταξύ άλλων από το βάρος του οχήματος και τον επιλεγμένο εξοπλισμό. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε στους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς Mercedes-Benz. Τα γνήσια αξεσουάρ (π.χ. ράγες οροφή, σκληρή οροφή, κ.ά.) μπορεί να μεταβάλλουν τις χαρακτηριστικά του οχήματος, όπως βάρος, αεροδυναμική αντίσταση και αντίσταση κύλισης, και να επηρεάζουν τις τιμές κατανάλωσης και ισχύος λόγω κυκλοφοριακών ή καιρικών συνθηκών. Περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά θα βρείτε στον ιστότοπο

24 Σχετικά με το περιεχόμενο αυτού του εντύπου: ο παρόν κατάλογος δόθηκε για εκτύπωση τον Μετά την ημερομηνία αυτή είναι δυνατόν να επέλθουν διαφοροποιήσεις στο προϊόν. Ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα για αλλαγές κατά τη διάρκεια του χρόνου παράδοσης στην κατασκευή ή στο σχήμα, για χρωματικές αποκλίσεις και διαφοροποιήσεις στον εξοπλισμό, εφόσον οι αλλαγές και οι διαφοροποιήσεις αυτές παραμένουν εντός λογικών ορίων σε ό,τι αφορά τον αγοραστή, λαμβάνοντας υπόψη και τα συμφέροντα του πωλητή. Εφόσον ο πωλητής ή ο κατασκευαστής χρησιμοποιεί χαρακτήρες ή αριθμούς για την περιγραφή της παραγγελίας ή του αντικειμένου αγοράς της παραγγελίας, δεν εκχωρούνται δικαιώματα βάσει αυτών και μόνο. Οι εικόνες και οι περιγραφές ενδέχεται να παρουσιάζουν αξεσουάρ και προαιρετικό εξοπλισμό που δεν περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό. Οι αποκλίσεις στο χρώμα οφείλονται σε τεχνικούς περιορισμούς κατά την εκτύπωση. Το έντυπο αυτό μπορεί επίσης να περιλαμβάνει τύπους και παροχές, οι οποίες δεν προσφέρονται σε ορισμένες χώρες. Το παρόν έντυπο θα χρησιμοποιηθεί διεθνώς. Οι νομικές, νομοθετικές και φορολογικές διατάξεις και οι επιπτώσεις τους ισχύουν μόνο για την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας μέχρι και την ημέρα εκτύπωσης του εντύπου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διατάξεις που ισχύουν σε άλλες χώρες, καθώς και τις επιπτώσεις τους και τις τελευταίες εξελίξεις στο συγκεκριμένο τομέα, παρακαλούμε απευθυνθείτε σε έναν Εξουσιοδοτημένο Διανομέα Mercedes-Benz. Αποθήκευση τεχνικών δεδομένων στο όχημα: Τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα του οχήματος (π.χ. εγκέφαλος αερόσακων, εγκέφαλος κινητήρα κ.λπ.) περιέχουν μνήμες δεδομένων για τεχνικά δεδομένα του οχήματος, όπως π.χ. μηνύματα σε περιπτώσεις δυσλειτουργιών, ταχύτητα κίνησης του οχήματος, ισχύς πέδησης ή τρόπος λειτουργίας των συστημάτων συγκράτησης και υποβοήθησης σε περίπτωση ατυχήματος (τα δεδομένα ήχου και βίντεο δεν αποθηκεύονται). Τα δεδομένα αποθηκεύονται προσωρινά, επιλεκτικά και στιγμιαία, π.χ. σε περίπτωση μηνύματος βλάβης, για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (για λίγα δευτερόλεπτα το μέγιστο), π.χ. σε περίπτωση ατυχήματος, ή σε συνοπτική μορφή, π.χ. για την αξιολόγηση της καταπόνησης ενός εξαρτήματος. Τα αποθηκευμένα δεδομένα μπορούν να αναγνωστούν μέσω των διεπαφών του οχήματος και να υποβληθούν σε επεξεργασία και να χρησιμοποιηθούν από εκπαιδευμένος τεχνικούς, για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση πιθανών δυσλειτουργιών, ή από τον κατασκευαστή, για την ανάλυση και την περαιτέρω βελτίωση λειτουργιών του οχήματος. Κατόπιν επιθυμίας του πελάτη, τα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως βάση για την παροχή πρόσθετων προαιρετικών υπηρεσιών. Η μετάδοση δεδομένων από το όχημα στον κατασκευαστή ή/και σε τρίτους γίνεται μόνο σε περίπτωση νόμιμης άδειας (π.χ. ηλεκτρονική κλήση έκτακτης ανάγκης οχήματος, ecall), ή με τη συγκατάθεση του πελάτη στα πλαίσια σύμβασης, σύμφωνα με τη νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αποθηκευμένα δεδομένα του οχήματος θα βρείτε στις Οδηγίες Χρήσης του οχήματος, οι οποίες βρίσκονται στο όχημα σε έντυπη μορφή ή ηλεκτρονικά στον τοπικό ιστότοπο της Mercedes-Benz. Daimler AG, Mercedesstraße 137, Stuttgart VAN/VMD A /0917

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. Mercedes-AMG GT. T Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. S Ήρθε για να σας απογειώσει. Είναι εδώ. Η δήλωση από το Affalterbach: μακρύ καπό, θέση οδηγού τοποθετημένη αρκετά πίσω, φαρδύ και

Διαβάστε περισσότερα

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. C-Class. H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. Δίνει τον ορισμό της προόδου και κυριαρχεί. Με αεροδυναμική που καταλύει την έννοια της αντίστασης. Βασισμένη σε ένα πλαίσιο που ακολουθεί μόνο τα υψηλότερα

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder. Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle Η GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. Περισσότερος χαρακτήρας κάθε φορά. Η διάθεση για εξερεύνηση και περιπέτεια εκφράζεται έντονα στο πρόσωπο της GLA. Με την εντυπωσιακή μάσκα

Διαβάστε περισσότερα

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Πιο ψηλά. Πιο μακριά. Ζήστε κάθε διαδρομή σας σε ένα νέο επίπεδο: με τη νέα GLC. Πιο προηγμένη και πιο αθλητική από ποτέ και ταυτόχρονα σχεδόν αθόρυβη και αποδοτική

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Η B-Class. Προσωπική απόδραση, οικογενειακή εκδρομή ή οδηγική απόλαυση στη νέα γενιά της B-Class τα πάντα βρίσκουν άψογα τη θέση τους. Εμπνευστείτε από τις καινοτόμες τεχνολογίες. Εντυπωσιαστείτε από τις

Διαβάστε περισσότερα

Μεγαλειώδες. Μοναδικό.

Μεγαλειώδες. Μοναδικό. V-Class. Μεγαλειώδες. Μοναδικό. Δυναμικό μπροστινό τμήμα και υποδειγματική σχεδίαση. Έχοντας αναπτυχθεί με πάθος για τις χαρές και τις απαιτήσεις της ζωής, η νέα V-Class προσφέρει έναν πολυμορφικό σχεδιασμό

Διαβάστε περισσότερα

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle Ζήστε την περιπέτεια GLA. Χαρακτηριστικά της εποχής μας: πώς ταξιδεύουμε και πώς επικοινωνούμε. Πόσο ασφαλείς αισθανόμαστε και πόσο ελεύθεροι. Η πόλη γίνεται όλο και πιο συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις. H Νέα CLA Coupé Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Ολοκαίνουρια στην πόλη και έτοιμη να αφήσει ανεξίτηλες εντυπώσεις. Η σχεδίαση σε ανεβάζει. Οι επιδόσεις επιταχύνουν τη ζωή σου. Το interface μιλάει τη γλώσσα

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

A-Class Compact Saloon

A-Class Compact Saloon A-Class Compact Saloon Hey Mercedes. Σίγουρα θα σας έχει τύχει. Να γνωρίσετε κάποιον και να έχετε την αίσθηση ότι τον ξέρετε από παλιά. Θα σας συμβεί και με τη νέα A-Class. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες μαθαίνει

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις.

Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις. S-Class. Coupé. Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις. Η νέα S-Class Coupé είναι τόσο ακαταμάχητη, όσο μόνο ένα κλασικό Gran Turismo μπορεί να είναι. Υποκλινόμαστε μπροστά στις κλασικές αναλογίες,

Διαβάστε περισσότερα

GLC Sport Utility Vehicle

GLC Sport Utility Vehicle GLC Sport Utility Vehicle Από σοβαρή μέχρι περιπετειώδης. Η Mercedes-Benz GLC είναι το SUV που θέλετε για κάθε περίσταση. Και πάντα με εξαιρετική άνεση και κορυφαία ποιότητα. Μπροστά μοντέρα πολυτέλεια.

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική.

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. GLA-Class. Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. Με την πρώτη ματιά, η νέα GLA αποκαλύπτει τις δυνατότητές της. Από πού ν αρχίσει κανείς; Καλύτερα ίσως από την παρόρμηση για κίνηση που προκαλεί η μυώδης

Διαβάστε περισσότερα

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. GLE. Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Πυγμή. Η τέχνη της ανεξαρτησίας. Όποιος συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να απολαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της.

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της. GLE. Coupé. Έντονο στυλ με πολιστισμένο σπορτίφ χαρακτήρα. Γνωρίστε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο κόσμος της αυτοκίνησης σε μία νέα συναρπαστική μορφή: τη μοντέρνα πολυτέλεια μιας Mercedes-Benz. Το

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim Media Information Αύγουστος 2012 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά 5-θ 4-θ sedan Station Wagon Adam Opel AG D-65423 Rüsselsheim media.opel.com Σελίδα 2 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά GL - Class.

Η νέα γενιά GL - Class. Η νέα γενιά GL - Class. Φροντίζει τις αισθήσεις, οξύνει την αντίληψη. Η νέα GL - Class συνδυάζει την ελευθερία και την πολυτέλεια με έναν ανεπανάληπτο τρόπο. Πολυτελή υλικά και λαμπερές λεπτομέρειες χρωμίου

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class.

Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class. A-Class Sedan Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class. Μία από τις κλασικότερες μορφές αυτοκινήτου γίνεται πλέον μία από τις πιο μοντέρνες. Η νέα A-Class Sedan δίνει μια άκρως σπορτίφ ερμηνεία

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Η νέα ελαφρότητα του είναι. Με το χρόνο, με τα επιτεύγματα και με την εμπειρία δεν μειώθηκαν οι στόχοι μας. Απλώς η διαδρομή μας έγινε ομορφότερη. Πιο σίγουρη. Πιο ασφαλής. Όλα

Διαβάστε περισσότερα

Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz.

Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz. E-Class Coupé Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz. Ενσαρκώνει το σύγχρονο στυλ και τον κομψό, σπορτίφ χαρακτήρα. Χάρη στις τέλειες αναλογίες και τα αθλητικά στυλιστικά

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV Διαμορφωμένο 07/07/2018 Σύνολο 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 AIRCROSS SUV συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

CLA-Class. Shooting Brake.

CLA-Class. Shooting Brake. CLA-Class. Shooting Brake. Designed for urban hunting. Η νέα CLA Shooting Brake. Η ζωή στη μεγαλούπολη είναι μια περιπέτεια. Τα κτίρια φτάνουν μέχρι τον ουρανό. Νέες περιοχές ξεπετιούνται ξαφνικά, και

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz Vans. Born to run. Το Sprinter

Mercedes-Benz Vans. Born to run. Το Sprinter Το νέο Sprinter Είναι τόσο πολύπλευρο που σίγουρα υπάρχει το ιδανικό για τις δικές σας επαγγελματικές ανάγκες, και είναι τόσο όμορφο που αφήνει πάντα θετικές εντυπώσεις: το νέο Sprinter. Οι πολυάριθμες

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio.

Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio. E-Class Cabrio Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio. Οι προοπτικές: αισθαντικές και καθαρές.

Διαβάστε περισσότερα

Ενστικτωδώς εντυπωσιακή.

Ενστικτωδώς εντυπωσιακή. E-Class Saloon Ενστικτωδώς εντυπωσιακή. Η E-Class Saloon ενσαρκώνει το μοντέρνο στυλ και τον πολιτισμένο σπορτίφ χαρακτήρα και μάλιστα με εντυπωσιακή ευκολία. Κάθε γραμμή ακολουθεί την αρχή της αισθαντικής

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Κατακτήστε το μέλλον.

Κατακτήστε το μέλλον. Η S-Class. Κατακτήστε το μέλλον. Ο χρόνος αρχίζει να μετρά μόλις αφήσετε τη θέση στάθμευσης. Η επιβλητική μάσκα της νέας S-Class ξεπροβάλλει και οι ακτίνες του ήλιου αντανακλώνται πάνω στο μυώδες καπό

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και Το Transporter Το Transporter Van. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με κοντό μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με μακρύ μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση.

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

A-Class Compact Saloon

A-Class Compact Saloon A-Class Compact Saloon Hey Mercedes. Σίγουρα θα σας έχει τύχει. Να γνωρίσετε κάποιον και να έχετε την αίσθηση ότι τον ξέρετε από παλιά. Θα σας συμβεί και με τη νέα A-Class. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες μαθαίνει

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

TO NEO ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

TO NEO ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΤΟ ΝΕΟ OPEL ASTRA TO NEO ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. Το νέο Astra είναι κάτι περισσότερο από το νέο κορυφαίο μοντέλο της Opel στη μεσαία κατηγορία. Αποτελεί ένα αριστούργημα γερμανικής τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα.

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class. On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class μπαίνει σε «λειτουργία άνεσης» πριν ακόμη εκκινήσετε τον κινητήρα. Χάρη στη μεγάλη ευρυχωρία και τα πολυτελή υλικά, νιώθετε αμέσως την αίσθηση άνεσης.

Διαβάστε περισσότερα

Κομψότητα που επιβάλλεται.

Κομψότητα που επιβάλλεται. S-Class Saloon Κομψότητα που επιβάλλεται. Η χαρισματική της εξωτερική εμφάνιση αποπνέει γόητρο και κύρος ιδίως το ακόμη πιο εντυπωσιακό μπροστινό τμήμα με τους προαιρετικούς προβολείς MULTIBEAM LED. Τίποτα

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Κινητήρας 1.0 Turbo 3 Cylinder 120 HP MT 4X2 Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη 3 σε σειρά Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Μέγιστη ισχύς σε kw

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας

Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας E-Class Saloon Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας ξεκουράζει και σας προστατεύει διαισθητικά

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος.

Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος. GLE Coupé Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος. Η Mercedes-Benz GLE Coupé συνδυάζει το παράστημα ενός SUV με τη δυναμική και την ευελιξία ενός coupé. Ανακαλύψτε τα στοιχεία SUV και coupé σε ένα αυτοκίνητο,

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση"

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την εκκίνηση Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση" Η Mercedes-AMG GmbH επιταχύνει δυναμικά φέτος το φθινόπωρο: τα αστέρια του Paris Motor Show, η νέα Mercedes-AMG

Διαβάστε περισσότερα

Το Golf GTI - Το Golf GTD

Το Golf GTI - Το Golf GTD Το Golf GTI - Το Golf GTD ΑΠΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Το GTI είναι μόνο ένα. Και τώρα, στην έβδομη γενιά του, παραμένει ένα γνήσιο GTI, στην παραμικρή του λεπτομέρεια. Αυτό σημαίνει ότι επιταχύνει ακόμη πιο γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη, όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά Φορτηγά DAF Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά οχήματα CF Σχεδιασμένα για σκληρή δουλειά Το CF αποτελεί ένα όχημα πολλαπλών εφαρμογών, σχεδιασμένο για βαριές δουλειές. Τα

Διαβάστε περισσότερα

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. B-Class Justify nothing. Όταν όλα αποπνέουν μία αίσθηση τελειότητας, δεν χρειάζονται εξηγήσεις, ούτε για τον τρόπο ζωής, ούτε για το προσωπικό στυλ. Πολύ λιγότερο για ένα αυτοκίνητο με υποδειγματική ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να επιλέξετε τη Mercedes-Benz

Γιατί να επιλέξετε τη Mercedes-Benz Mercedes-Benz 2018 Γιατί να επιλέξετε τη Mercedes-Benz Ασφάλεια (ενεργητική/παθητική) Εξαιρετική Απόδοση & Οικονομία Αξιοπιστία Καινοτομία Άνεση & Πολυτέλεια Ευελιξία & Προσαρμογή σε ποικίλης μορφής στόλους

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.)

Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.) Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.) Τοόνομα της Nissan στην χώρα μας είναι βαρύ και αυτό ισχύει εκτός από τα επιβατικά και στα επαγγελματικά μοντέλα. Ίσως το σημαντικότερο από αυτά είναι

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση 29 Ιουνίου 2017 110 VARIO 125 BEAT 110 Το απλό δεν ήταν ποτέ τόσο εντυπωσιακό Κυβισμός: 125κ.εκ. Μέγιστη Ισχύς: 8,9 hp / 7.250 σ.α.λ. Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. B-Class Είναι δικαίωμά σου. Όταν όλα αποπνέουν μία αίσθηση τελειότητας, δεν χρειάζονται εξηγήσεις, ούτε για τον τρόπο ζωής, ούτε για το προσωπικό στυλ. Πολύ λιγότερο για ένα αυτοκίνητο με υποδειγματική

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή S 416 GT HD

Περιγραφή S 416 GT HD Περιγραφή S 416 GT HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσωτερικό ύψος διαδρόμου Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Κυβισμός

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC)

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) Σειρά 5GL Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) 2 Τρακτέρ σειράς 5GL Επισκόπηση 5G Χαμηλού προφίλ Μια καινούργια λύση από την John Deere Μπορεί να είναι μικρό σε μεγεθος και ευέλικτο,

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 82hp 1.6 VTi 115hp EAT6 1.6 BlueHDi 100hp Καύσιμο Πετρέλαι ο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ THE ALL NEW KIA ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ Ας δημιουργήσουμε ένα αντικείμενο πόθου, είπε ο Υπεύθυνος Σχεδιασμού της Kia, Peter Schreyer, στην ομάδα διεθνών σχεδιαστών του. Το σχέδιό του

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να επιλέξετε τη Mercedes-Benz

Γιατί να επιλέξετε τη Mercedes-Benz Mercedes-Benz 2019 Γιατί να επιλέξετε τη Mercedes-Benz Ασφάλεια (ενεργητική/παθητική) Εξαιρετική Απόδοση & Οικονομία Αξιοπιστία Καινοτομία Άνεση & Πολυτέλεια Ευελιξία & Προσαρμογή σε ποικίλης μορφής στόλους

Διαβάστε περισσότερα

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος Σκοπός αυτού του ενημερωτικού φυλλαδίου είναι να σας κάνει μία πρώτη, συνοπτική παρουσίαση του νέου CR-V. Για πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυο επιβατικών αυτοκινήτων

Διαβάστε περισσότερα

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26 ECOSPORT Δημιουργήστε το ιδανικό για σας Ford EcoSport. Ποιος είναι ο δικός σας συνδυασμός; Το Ford EcoSport σας επιτρέπει να επιλέξετε από μία ευρεία συλλογή χρωματικών συνδυασμών. Χρησιμοποιήστε τον

Διαβάστε περισσότερα

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ

Renault ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙκΑ ΟχήΜΑΤΑ Renault Επαγγελματικά Οχήματα Renault Pro+ Το + του επαγγελματία Η Renault, με παρουσία στην αγορά Επαγγελματικών Οχημάτων για πάνω από έναν αιώνα, παρέχει στους επαγγελματίες πελάτες της καινοτόμες λύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές απαιτήσεις. Τα στοιχεία που παρέχονται στο παρόν έντυπο

Διαβάστε περισσότερα

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση.

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. E-Class. Saloon. Προσωπικός απολογισμός: Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. Από την εντύπωση της πρώτης ματιάς μέχρι το ρίγος στις άκρες των δαχτύλων από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της γνωριμίας

Διαβάστε περισσότερα

Σκοτεινή αχτίδα. MT-10

Σκοτεινή αχτίδα. MT-10 Σκοτεινή αχτίδα Ισχύς. Ροπή. Ευελιξία. Η MT-10 είναι η μοτοσυκλέτα που περιμένατε. Είναι η πιο ισχυρή MT που δημιουργήθηκε ποτέ. Και ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο του σκότους. Έχετε οδηγήσει

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να επιλέξετε την Mercedes-Benz

Γιατί να επιλέξετε την Mercedes-Benz Mercedes-Benz 2018 Γιατί να επιλέξετε την Mercedes-Benz Ασφάλεια (ενεργητική/παθητική) Εξαιρετική Απόδοση & Οικονομία Αξιοπιστία Καινοτομία Άνεση & Πολυτέλεια Ευελιξία & Προσαρμογή σε ποικίλης μορφής στόλους

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0280 02U1 02U8 03U1 0421 0474 0475 0502 0513 051U 0531 0581 0682 06P5 0724 0807 0815 0877 0887 08U8 0913 0927 0968 099B 0B03 0B09 0B51 0K11 0K13 0L 0LS2

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050 20.050 Κυβισμός (κ.εκ.)

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Quargo ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ σειρά Quargo Quargo QUARGO, Ο ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ Ευέλικτο, συμπαγές και αξιόπιστο: Το Quargo είναι το πιο ανταγωνιστικό επαγγελματικό όχημα που υπάρχει σήμερα στην αγορά. Το Quargo

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L2H1 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L3H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L2H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L3H1 Τροφοδοσία Τύπος καυσίμου Αρ. Κυλίνδρων Κυβισμός (cm3) Αμεσος ψεκασμός, Turbo,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα