Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder."

Transcript

1 Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

2

3 Κορυφαία ισχύς για υψηλές απαιτήσεις. Το Arocs Loader και το Arocs Grounder. Για ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο και ακραία φορτία. Με το Arocs Loader και το Arocs Grounder σάς προσφέρουμε από σήμερα εξειδικευμένα οχήματα του κλάδου κατασκευών, που διαπρέπουν εκεί που χρειάζεται: στο εργοτάξιο, και στα οικονομικά σας. Σχεδιασμός οχημάτων ανάλογα με τον κλάδο. Με το νέο Arocs η εργασία στον κλάδο κατασκευών γίνεται πιο αποδοτική από ποτέ. Για να ανταποκριθούμε καλύτερα σε αυτή την απαίτηση και σε εφαρμογές με έμφαση στο ωφέλιμο φορτίο, όπως ανατρεπόμενα και μπετονιέρες, και σε αντίξοες συνθήκες, αναπτύξαμε το Arocs Loader 1) και το Arocs Grounder 1). Στο Arocs Loader διερευνήθηκαν και υλοποιήθηκαν στο βαθμό που ήταν τεχνικά εφικτό όλες οι δυνατότητες μείωσης του καθαρού βάρους. Το αποτέλεσμα είναι τράκτορες 4 x 2 βελτιστοποιημένου ωφέλιμου φορτίου που συγκαταλέγονται στους ελαφρύτερους της κατηγορίας τους. Επίσης, μπετονιέρες 8 x 4/4 με μέγιστο μεικτό βάρος 32 t, με τις οποίες μπορείτε να παραδίδεται σε κάθε δρομολόγιο 8 m 3 έτοιμου σκυροδέματος, χάρη στο πολύ μικρό καθαρό βάρος των έως 9250 kg. Κι αυτό μετράει από την πρώτη μέρα. Το Arocs Grounder είναι σχεδιασμένο για βαριά χρήση σε σκληρές συνθήκες. Με άλλα λόγια, χάρη σε πολυάριθμα τεχνικά μέτρα είναι ακόμη πιο στιβαρό και διαθέτει ιδιαίτερα υψηλή σταθερότητα και αντοχή. Συνολικά, με το Arocs Loader και το Arocs Grounder έχετε στη διάθεσή σας δύο οχήματα υψηλής ισχύος, τα οποία εντείνουν την αποδοτικότητα στον κλάδο κατασκευών. Για περισσότερες πληροφορίες και τη δική σας, προσωπική διαμόρφωση του οχήματος, απευθυνθείτε στη Mercedes-Benz Hellas. 1) Ορισμένοι τύποι αναμένεται να διατίθενται από τον 07/2013. Για μεταφορές με έμφαση στο ωφέλιμο φορτίο Arocs Loader Τράκτορες και μπετονιέρες βελτιστοποιημένου βάρους για περισσότερο ωφέλιμο φορτίο, μεταφορά 8 m 3 έτοιμου σκυροδέματος, γκάμα ισχύος κινητήρων και εκδόσεις οχήματος ανάλογα με τη χρήση Ειδική σχεδίαση οχήματος ανά κλάδο Άριστη έμφαση στη χρηστικότητα Για υψηλότερη αντοχή Arocs Grounder Σχεδιασμένο για χρήση σε ακραίες συνθήκες, ενισχυμένα εξαρτήματα ανάρτησης και απόσβεσης καθώς και ενισχυμένο πλαίσιο Περισσότερη αποδοτικότητα, υψηλότερη κερδοφορία Με το Arocs Loader και το Arocs Grounder έχετε στη διάθεσή σας οχήματα, τα οποία αυξάνουν περισσότερο την αποδοτικότητα στον κλάδο κατασκευών.

4

5 Ελαφρύ βάρος για βαριά χρήση. Το Arocs Loader. Υψηλότερο ωφέλιμο φορτίο, υψηλότερη αποδοτικότητα. Αυτά αντιπροσωπεύει η μπετονιέρα 8 x 4/4 Arocs Loader, με την οποία μπορείτε να μεταφέρετε 8 m 3 σκυροδέματος. Ενώ οι τράκτορες 4 x 2 Arocs Loader βελτιστοποιημένου βάρους αυξάνουν την οικονομία όταν χρησιμοποιούνται, για παράδειγμα, με ανατροπή. Arocs Loader 1). Έξυπνες ιδέες για περισσότερο ωφέλιμο φορτίο. Με το Arocs Loader τα εργοτάξια αποκτούν τράκτορες 4 x 2 και μπετονιέρες 8 x 4/4 που εντυπωσιάζουν με τη στιβαρότητά τους αλλά και με τη χαμηλή κατανάλωση και το ιδιαίτερα υψηλό ωφέλιμο φορτίο. Για την μπετονιέρα, αυτό σημαίνει ότι, παρά τις απαιτήσεις βάρους της τεχνολογίας Euro VI, το Arocs Loader είναι τόσο ελαφρύ, ώστε συνδυάζοντας το σασί 8 x 4/4 με τον κάδο 9 m 3, μπορείτε να μεταφέρετε άνετα 8 m 3 έτοιμου σκυροδέματος. Και σας αποδίδει σε κάθε διαδρομή. Το υψηλό ωφέλιμο φορτίο των τρακτόρων και μπετονιέρων Arocs Loader οφείλεται σε μία εκτενή σειρά τεχνικών μέτρων, όπως για παράδειγμα το ελαφρύτερο μπροστινό παρμπρίζ και ο φαρδύτερος πίσω άξονας με μονά ελαστικά. Για να έχετε μέγιστη ευελιξία στη διαμόρφωση του οχήματος, μπορούν επίσης να «καταργηθούν» ορισμένα μέτρα. Η μπετονιέρα 8 x 4/4 Arocs Loader διατίθεται, για παράδειγμα, με βασικό εξοπλισμό την καμπίνα S ClassicSpace με τούνελ κινητήρα 170 mm, κυβισμό 7,7 l και ισχύ 235 kw (320 hp). Για βέλτιστο ωφέλιμο φορτίο εξοπλίζεται, μεταξύ άλλων, με δύο ειδικής ανάπτυξης, φαρδύτερους υποειδείς πίσω άξονες για μονά, φαρδιά ελαστικά 385/65 R22,5. Εκτός από τη μείωση βάρους, ο συνδυασμός αυτός συντελεί και στην ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση. Προαιρετικά, η μπετονιέρα Arocs Loader μπορεί να εξοπλιστεί με καμπίνα M. Για τους τράκτορες Arocs Loader διατίθενται επιπλέον οι καμπίνες L πλάτους 2300 mm. Επίσης διαθέσιμοι είναι οι κινητήρες Euro VI κατηγορίας κυβισμού 10,7 l, οι οποίοι προσφέρονται σε τέσσερις βαθμίδες ισχύος έως 315 kw (428 hp). Οι τράκτορες και οι μπετονιέρες Arocs Loader συγκαταλέγονται στα ελαφρύτερα οχήματα του κλάδου κατασκευών χωρίς αυτό, όμως, να συνεπάγεται κανένα συμβιβασμό στο θέμα της στιβαρότητας. Διότι η αποδοτικότητα στο εργοτάξιο εξασφαλίζεται μόνο όταν συνδυάζεται το χαμηλό βάρος με την αξιοπιστία. Όπως ακριβώς στην περίπτωση του Arocs Loader. Σχεδιασμός ελαστικών βελτιωμένου ωφέλιμου φορτίου. Για τη μεταφορά 8 m 3 έτοιμου σκυροδέματος, η μπετονιέρα 8 x 4/4 Arocs εξοπλίζεται με δύο φαρδύτερους υποειδείς πίσω άξονες για μονά, φαρδιά ελαστικά 385/65 R22,5 υψηλής φέρουσας ικανότητας. Εκτός από το αυξημένο ωφέλιμο φορτίο, στην αποδοτικότητα συντελεί και η μειωμένη κατανάλωση.

6 Υποειδής πίσω άξονας 10 t για μονά ελαστικά 385/65 R22,5 (μόνο μπετονιέρα) Υποχρεωτικός εξοπλισμός Μη υποχρεωτικός εξοπλισμός Κατάργηση φινιστρινιού/ θυρίδας εξαερισμού οροφής Κατάργηση καλυμμάτων παξιμαδιών τροχών προαιρετικά Μπροστινό παρμπρίζ βελτιστοποιημένου βάρους Καλώδια μπαταρίας αλουμινίου Κατάργηση καθίσματος συνοδηγού Κατάργηση άγκιστρων ανάρτησης κινητήρα Κάλυμμα δαπέδου βελτιστοποιημένου βάρους Κλειστό δεξί πλευρικό πλαίσιο καμπίνας σε συνδυασμό με χαμηλωμένο κάτω κρεβάτι (τράκτορας) Προαιρετικά πίσω άξονας με υπερμονά ελαστικά 495/45 R22,5 (τράκτορας) Κατάργηση αντιστρεπτικής ράβδου στον εμπρόσθιο άξονα (τράκτορας) Συνδυαστικό ρεζερβουάρ (300 l Diesel και 25 l AdBlue ) 2) Δοχείο πεπιεσμένου αέρα από αλουμίνιο Μπαταρίες 140 Ah που δεν χρειάζονται συντήρηση Σετ ελαστικών βελτιστοποιημένου βάρους Τα πλεονεκτήματα συνοπτικά. Μέγιστο ωφέλιμο φορτίο χάρη σε διαμορφώσεις οχήματος με έμφαση στη χρηστικότητα και μέτρα μείωσης βάρους για τις μπετονιέρες 8 x 4/4 και τους τράκτορες 4 x 2 3 Μεταφορά έως 8 m έτοιμου σκυροδέματος ανά δρομολόγιο Φαρδύτεροι πίσω άξονες με μονά ελαστικά 385/65 R22,5 για μέγιστο ωφέλιμο φορτίο και χαμηλή κατανάλωση Δυνατότητα μερικής «κατάργησης» εξοπλισμού για εξοικονόμηση βάρους Έξι εκδόσεις καμπίνων πλάτους 2300 mm ανάλογα με την έκδοση κινητήρα Δυνατότητα επιλογής μέτρων μείωσης βάρους. Κάθε Arocs Loader, είτε ως μπετονιέρα είτε ως τράκτορας, εντυπωσιάζει με το πρώτης τάξεως ωφέλιμο φορτίο του, αφού τα εξαρτήματα και ο εξοπλισμός του έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να εξασφαλίζουν χαμηλό καθαρό βάρος. Επειδή, όμως, γνωρίζουμε ότι το ωφέλιμο φορτίο δεν είναι τα «πάντα», ορισμένα μέτρα βελτίωσης του ωφέλιμου φορτίου, όπως το κάθισμα συνοδηγού ή το φινιστρίνι, μπορούν προαιρετικά να μην επιλέγονται. 1) Ορισμένοι τύποι αναμένεται να διατίθενται από τον 07/ ) Αναμένεται να διατίθεται από τον 07/2013.

7 Φτιαγμένο για ακραίες συνθήκες χρήσης. Το Arocs Grounder. Το Arocs Grounder είναι στο στοιχείο του όπου απαιτείται ιδιαίτερη υψηλή σταθερότητα και αντοχή. Με ενισχυμένο πλαίσιο, ενισχυμένη ανάρτηση και ενισχυμένη αυτοπεποίθηση. Arocs Grounder 1). Οι ακραίες συνθήκες εργασίας απαιτούν ακραίες λύσεις. Όπως το Arocs Grounder. Με αυτούς τους τράκτορες, τα οχήματα με καρότσα, μπετονιέρα και ανατροπή, εργοστασιακά σχεδιασμένα για σκληρή χρήση, έχετε πάντα το προβάδισμα και στο θέμα της σταθερότητας και της αντοχής. Τη βάση αποτελεί το εξαιρετικά σταθερό πλαίσιο από υψηλής αντοχής, λεπτόκοκκο χάλυβα ψυχρής διαμόρφωσης με διαμήκεις φορείς πάχους 9 mm. Για ιδιαίτερα υψηλή σταθερότητα και μεγάλη οδηγική άνεση ακόμη και σε ακραία εδάφη το Arocs Grounder διαθέτει στον μπροστινό και πίσω άξονα στιβαρά παραβολικά ελατήρια πολλαπλών σουστόφυλλων 2) με άκαμπτη χαρακτηριστική καμπύλη. Στον πίσω άξονα τοποθετούνται επίσης ειδικά ρυθμισμένοι αποσβεστήρες κραδασμών και αντιστρεπτικές δοκοί για ακόμη μεγαλύτερη αντοχή και σταθερότερη οδική συμπεριφορά ακόμη και με μονόπλευρη φόρτωση. Υψηλή αντοχή και στιβαρότητα επιδεικνύουν και οι άξονες. Μπροστά τοποθετείται στο βασικό εξοπλισμό ένας δοκιμασμένος άξονας με αξονικό φορτίο 7,5 t και μεγάλη απόσταση από το έδαφος. Για σκληρή χρήση, διατίθενται προαιρετικά μπροστινοί άξονες με αξονικό φορτίο έως 9 t. Πίσω διατίθενται άξονες εξωτερικών πλανητών με έως 16 t αξονικό φορτίο, οι οποίοι εκτός από την εξαιρετικά στιβαρή και ανθεκτική κατασκευή τους ξεχωρίζουν και για τη μεγάλη απόστασή τους από το έδαφος. Για ακραίες χρήσεις έχουν σχεδιαστεί επίσης οι ζάντες και τα ελαστικά. Ανάλογα με τον τύπο οχήματος και τη χρήση για την οποία προορίζεται, το Arocs εξοπλίζεται με στιβαρές και ιδιαίτερα ανθεκτικές χαλύβδινες ζάντες μονού κυρτώματος ή με προαιρετικές πλατιές ζάντες 2) και με στιβαρά ελαστικά ιδιαίτερα μεγάλης φέρουσας ικανότητας που επιβάλλονται για τέτοιες χρήσεις. Για να μπορείτε να πηγαίνετε ακόμη κι εκεί που δεν μπορεί να πάει κανείς άλλος. Το Arocs Grounder. Ενισχυμένες αντιστρεπτικές δοκοί πίσω άξονα. Για ακραία αντοχή, το Arocs Grounder, στην έκδοση π.χ. ανατρεπόμενου 8 x 8/4 με κίνηση σε όλους τους τροχούς, μπορεί να εξοπλιστεί ενισχυμένες αντιστρεπτικές δοκούς.

8 Εξαιρετικά ανθεκτικό, στρεπτικά άκαμπτο πλαίσιο πάχους 9 mm Ζάντες μονού κυρτώματος, προαιρετικά ιδιαίτερα στιβαρές πλατιές ζάντες 2) Αντιστρεπτικές δοκοί για τον 1 ο και 2 ο πίσω άξονα Ελαστικά για ιδιαίτερα υψηλή φέρουσα ικανότητα Ανάρτηση μπροστινού και πίσω άξονα με παραβολικά ελατήρια πολλαπλών σουστόφυλλων 2) για εξαιρετικά υψηλή αντοχή Άξονες εξωτερικών πλανητών με φέρουσα ικανότητα έως 16 t Τα πλεονεκτήματα συνοπτικά. Ιδιαίτερα στιβαρά οχήματα για ακραίες καταπονήσεις, ακόμη και σε απαιτητικά εδάφη Αυξημένη αντοχή χάρη σε ενισχυμένα εξαρτήματα Εξαιρετικά στρεπτικά άκαμπτο, υψηλής σταθερότητας πλαίσιο με διαμήκεις φορείς πάχους 9 mm Ανάρτηση πίσω άξονα: παραβολικά ελατήρια πολλαπλών σουστόφυλλων με άκαμπτη χαρακτηριστική καμπύλη, προαιρετικά φέρουσα ικανότητα έως 18 t 2) Στα οχήματα με κίνηση σε όλους τους τροχούς, προαιρετικά αντιστρεπτικές δοκοί στον 1 ο και 2 ο πίσω άξονα για αυξημένη αντοχή και σταθερή οδική συμπεριφορά Δοκιμασμένοι, στιβαροί άξονες εξωτερικών πλανητών με μεγάλη απόσταση από το έδαφος και φέρουσα ικανότητα 13 t, προαιρετικά 16 t Στιβαρές, ανθεκτικές χαλύβδινες ζάντες μονού κυρτώματος, προαιρετικά πλατιές ζάντες 2) Ελαστικά για ιδιαίτερα υψηλή φέρουσα ικανότητα Υψηλή αντοχή. Το Arocs Grounder για ακραίες συνθήκες χρήσης. Είτε πρόκειται για τράκτορα ή για όχημα με καρότσα, μπετονιέρα ή ανατρεπόμενο, το Arocs Grounder σας εξοπλίζει άριστα για ιδιαίτερα βαριές χρήσης. Στο εργοτάξιο, αλλά και παντού όπου απαιτείται σκληρή δουλειά για το όχημα. 1) Ορισμένοι τύποι αναμένεται να διατίθεται από τον 07/ ) Αναμένεται να διατίθεται από τον 11/2013.

9 Σχετικά με το περιεχόμενο αυτού του εντύπου: το παρόν έντυπο δόθηκε για εκτύπωση στις Μετά την ημερομηνία αυτή είναι δυνατό να επέλθουν διαφοροποιήσεις στο προϊόν. O κατασκευαστής διατηρεί τo δικαίωμα για αλλαγές κατά τη διάρκεια τoυ χρόνου παράδοσης στην κατασκευή ή στο σχήμα, για χρωματικές αποκλίσεις και διαφοροποιήσεις στον εξοπλισμό, εφόσον οι αλλαγές και οι διαφοροποιήσεις αυτές παραμένουν εντός λογικών ορίων σε ό,τι αφορά τον αγοραστή, λαμβάνοντας υπόψη και τα συμφέροντα του πωλητή. Εφόσον ο πωλητής ή ο κατασκευαστής χρειαστεί να χρησιμοποιήσει για το χαρακτηρισμό της παραγγελίας ή του αντικείμενου αγοράς κωδικούς ή αριθμούς, δεν προκύπτουν κανενός είδους δικαιώματα από το γεγονός αυτό και μόνο. Οι εικόνες και τα κείμενα μπορεί να περιέχουν αξεσουάρ και εξαρτήματα που δεν ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό. Οι αποκλίσεις στο χρώμα οφείλονται σε τεχνικούς περιορισμούς κατά την εκτύπωση. Το έντυπο μπορεί επίσης να περιγράφει υπηρεσίες οι οποίες δεν προσφέρονται σε μεμονωμένες χώρες. Το έντυπο αυτό θα έχει διεθνή χρήση. Εντούτοις οι προδιαγραφές και οι συνέπειες σε σχέση με τη νομοθεσία, το ισχύον δίκαιο και τη φορολογία μέχρι και την ημέρα εκτύπωσης του εντύπου ισχύουν μόνο για την Oμοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας. Για συγκεκριμένες πληροφορίες απευθυνθείτε στη Μercedes-Benz Ελλάς. Daimler AG, Stuttgart TE/SM /0912 Printed in Germany

E-Class Saloon και Estate.

E-Class Saloon και Estate. E-Class Saloon και Estate. λα αυτά μιλάει την εντελώς προσωπική της γλώσσα. Το εμπρόσθιο τμήμα δύν φάλαιο. Καλώς ήλθατε στο σπίτι σας. E-Class Saloon. Προαιρετικά μπορεί να σι θα γίνει ο ιδανικός συντροφός

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία φορτοεκφορτώσεων Υδραυλικές ράμπες, φυσούνες, συστήματα βιομηχανικών πορτών όλα από μία πηγή

Τεχνολογία φορτοεκφορτώσεων Υδραυλικές ράμπες, φυσούνες, συστήματα βιομηχανικών πορτών όλα από μία πηγή // ΝΕO: Σύστημα DOBO και βοηθητικό σύστημα Docking από τη Hörmann Τεχνολογία φορτοεκφορτώσεων Υδραυλικές ράμπες, φυσούνες, συστήματα βιομηχανικών πορτών όλα από μία πηγή 2 Η τεχνογνωσία του ειδικού 4-5

Διαβάστε περισσότερα

More care. Built in. BL71, BL71 Plus

More care. Built in. BL71, BL71 Plus More care. Built in. ΦΟΡΤΩΤΗΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ VOLVO BL71, BL71 Plus ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ. Ο Φορτωτής Εκσκαφέας Volvo BL71 αποτελεί προϊόν μακροχρόνιας έρευνας και εξέλιξης σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Οι προσδοκίες σας είναι η έμπνευσή μας για ακόμα πιο έξυπνες λύσεις.

Οι προσδοκίες σας είναι η έμπνευσή μας για ακόμα πιο έξυπνες λύσεις. Dacia Οι προσδοκίες σας είναι η έμπνευσή μας για ακόμα πιο έξυπνες λύσεις. Αυτό που σας συνδέει με τη Dacia είναι οι έξυπνες επιλογές. Σας αρέσουν οι έξυπνες λύσεις και θέλετε να τις αποκτήσετε σε καλή

Διαβάστε περισσότερα

Διαμόρφωση του δικού σας Volvo FH.

Διαμόρφωση του δικού σας Volvo FH. ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Διαμόρφωση του δικού σας Volvo FH. Το ίδιο φορτηγό δεν μπορεί να ταιριάζει σε όλους. Γιʼ αυτό η σειρά Volvo FH προσφέρει αναρίθμητες δυνατότητες. Η ευελιξία σε διατάξεις πλαισίου και οι VBI

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΕΣΑΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 10 ΚΥΒΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΕΣΑΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 10 ΚΥΒΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΕΣΑΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 10 ΚΥΒΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 1. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ και ΠΟΙΟΤΗΤΑ α. Γενικά Η παρούσα τεχνική προδιαγραφή αφορά στην προµήθεια καινούριου απορριµµατοφόρου οχήµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. www.hella.com

ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. www.hella.com ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ολόκληρη η γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των αξεσουάρ 45 παραδείγματα εφαρμογής Δείτε την τεχνολογία φωτισμού σε πραγματικό χρόνο σε 3D www.hella.com ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ Τεχνολογία φωτισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Οι προδιαγραφές χωρίζονται σε τρεις ενοτητες. Η πρώτη (Ι) ενότητα περιγράφει τις

Διαβάστε περισσότερα

Fendt. Vario 820 ΤΡΑΚΤΕΡ. ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ για αγρότες και εργολήπτες ΟΚΙΜΗ ΤΡΑΚΤΕΡ: ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕ ΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ PROFI ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Fendt. Vario 820 ΤΡΑΚΤΕΡ. ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ για αγρότες και εργολήπτες ΟΚΙΜΗ ΤΡΑΚΤΕΡ: ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕ ΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ PROFI ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΡΑΚΤΕΡ www.profi.com ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕ ΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ για αγρότες και εργολήπτες Κυκλοφορεί το Σάββατο 5 φεβρουαρίου δωρεάν με την Agrenda και στη συνέχεια αυτοτελώς με

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγήστε την επανάσταση.

Οδηγήστε την επανάσταση. Mazda RX-8 Οδηγήστε την επανάσταση. Θυµάστε τι χαρά νιώσατε την πρώτη φορά που περπατήσατε; Θυµάστε εκείνο το πρωτόγνωρο συναίσθηµα ελευθερίας; Στη Mazda εµείς αυτό το συναίσθηµα το ονοµάζουµε Zoom-Zoom!

Διαβάστε περισσότερα

όλα-σε-ένα νεση για οικιακές & εμπορικές εφαρμογές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ DAIKIN ALTHERMA ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

όλα-σε-ένα νεση για οικιακές & εμπορικές εφαρμογές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ DAIKIN ALTHERMA ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ νεση όλα-σε-ένα για οικιακές & εμπορικές εφαρμογές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ DAIKIN ALTHERMA ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και ψύξη Βιώσιμες ενεργειακές λύσεις για

Διαβάστε περισσότερα

Ένα απλό όχημα Pick-up ή κάτι παραπάνω; Το νέο Mazda BT-50. Αυτό θα πει «Zoom-Zoom»

Ένα απλό όχημα Pick-up ή κάτι παραπάνω; Το νέο Mazda BT-50. Αυτό θα πει «Zoom-Zoom» Mazda BT-50 Ένα απλό όχημα Pick-up ή κάτι παραπάνω; Ακόμα και μία γρήγορη ματιά στο νέο Mazda BT-50, αρκεί για να σας πείσει πως είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό όχημα pick-up. Η ακαταμάχητη σχεδίαση,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΤΟ VOLVO S40 Επιδόσεις 6 Περιβάλλον του οδηγού 10 Ψυχαγωγία μέσα στο αυτοκίνητο 16 Προσωπική ασφάλεια 18 Ασφάλεια και περιβάλλον 20

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΤΟ VOLVO S40 Επιδόσεις 6 Περιβάλλον του οδηγού 10 Ψυχαγωγία μέσα στο αυτοκίνητο 16 Προσωπική ασφάλεια 18 Ασφάλεια και περιβάλλον 20 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ VOLVO ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΚΑΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

SUNNY CENTRAL 500CP XT/630CP XT/720CP XT/ 760CP XT/800CP XT/850CP XT/900CP XT

SUNNY CENTRAL 500CP XT/630CP XT/720CP XT/ 760CP XT/800CP XT/850CP XT/900CP XT Τεχνικές πληροφορίες Σημαντικές υποδείξεις για τη μεταφορά και την τοποθέτηση για SUNNY CENTRAL 500CP XT/630CP XT/720CP XT/ 760CP XT/800CP XT/850CP XT/900CP XT Περιεχόμενα Χάρη στο μικρών διαστάσεων και

Διαβάστε περισσότερα

Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας

Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας ΧΡΥΣΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΙΟΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας Αρχική επιμόρφωση ÑÕÓÏÕÍ ÌÅÔÁËËÉÏÍ ÁÊÁÄÇÌÉÁÓ ÁÈÇÍÙÍ ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΉΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

DORSODURO 1200 DORSODURO 1200 ATC/ABS

DORSODURO 1200 DORSODURO 1200 ATC/ABS DORSODURO 1200 DORSODURO 1200 ATC/ABS ΕΚΡΗ ΚΤΙΚΟ! 1200κ DORSODURO 1200: ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑ MAXI-MOTARD ΣΑΝ ΑΥΤΟ. Μια έκρηξη δύναμης, χειρισμού και αδρεναλίνης, που επαναπροσδιορίζει τα στάνταρ της κατηγορίας,

Διαβάστε περισσότερα

Toyota Επαγγελματικά. Η πιο αξιόπιστη θέση εργασίας.

Toyota Επαγγελματικά. Η πιο αξιόπιστη θέση εργασίας. Η Νο1 Αυτοκινητοβιομηχανία σε πωλήσεις Επαγγελματικών Οχημάτων την τελευταία 20ετία, εξελίσσεται και σας παρουσιάζει μία μεγάλη γκάμα επιλογών για να καλύψετε κάθε επαγγελματική σας ανάγκη, από το θρυλικό

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργητικά ηλιακά συστήματα με την εμπειρία της ALTEREN Α.Ε. Οδηγός εφαρμογής ενεργητικών ηλιακών συστημάτων

Ενεργητικά ηλιακά συστήματα με την εμπειρία της ALTEREN Α.Ε. Οδηγός εφαρμογής ενεργητικών ηλιακών συστημάτων Ενεργητικά ηλιακά συστήματα με την εμπειρία της ALTEREN Α.Ε. Οδηγός εφαρμογής ενεργητικών ηλιακών συστημάτων 1 ΓΕΝΙΚΑ Η εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. Οι πλέον

Διαβάστε περισσότερα

Από την αρχική ιδέα μέχρι την ιδανική λύση

Από την αρχική ιδέα μέχρι την ιδανική λύση Από την αρχική ιδέα μέχρι την ιδανική λύση Είμαστε ικανοποιημένοι, μόν Νέος στόχος της Reflex είναι να υποστηρίζει τους πελάτες της με ολοκληρωμένες λύσεις. Ό,τι κι αν σκέφτεστε να κάνετε σε μία εγκατάσταση,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ renault megane coupe. ΝΕΟ renault megane coupe. drive the change. (www.renault.gr)

ΝΕΟ renault megane coupe. ΝΕΟ renault megane coupe. drive the change. (www.renault.gr) ΝΕΟ renault megane coupe ΝΕΟ renault megane coupe (www.renault.gr) φωτογραφιεσ εκδοσησ: P. OTTO, R. SHOEHUYS, T. LEBRALY - προσαρμογη: GENCO POWER SA - εκτυπωθηκε στην ε.ε. - 7711MC3012 - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012

Διαβάστε περισσότερα

Μεταλλικά & Πολυεστερικά Ερμάρια. Οδηγός Επιλογής 2012

Μεταλλικά & Πολυεστερικά Ερμάρια. Οδηγός Επιλογής 2012 Μεταλλικά & Πολυεστερικά Ερμάρια Οδηγός Επιλογής 2012 Περιεχόμενα Εισαγωγή 0/2 Βιομηχανικά κουτιά Thalassa TBS - TBP Θερμοπλαστικά βιομηχανικά κουτιά 1/1 Επίτοιχα ερμάρια Spacial CRN Ερμάρια από χάλυβα

Διαβάστε περισσότερα

OPEL CORSA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL CORSA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL CORSA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 37 Αποθήκευση... 57 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Το έγγραφο αυτό συνιστά βοήθημα τεκμηρίωσης και δεν δεσμεύει τα κοινοτικά όργανα

Το έγγραφο αυτό συνιστά βοήθημα τεκμηρίωσης και δεν δεσμεύει τα κοινοτικά όργανα 1994L0020 EL 01.01.2007 002.001 1 Το έγγραφο αυτό συνιστά βοήθημα τεκμηρίωσης και δεν δεσμεύει τα κοινοτικά όργανα B ΟΔΗΓΙΑ 94/20/ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 30ής Μαΐου 1994 για

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη αυτοκινήτου. Sheer Driving Pleasure

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη αυτοκινήτου. Sheer Driving Pleasure Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη αυτοκινήτου Sheer Driving Pleasure X3 2.0i X3 2.5si X3 3.0si X3 2.0d X3 3.0d X3 3.0sd Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη Αυτοκινήτου Συγχαρητήρια που διαλέξατε μια BMW. Θα ανακαλύψετε ότι όσο καλύτερα

Διαβάστε περισσότερα

16,0 2,0 1. 2. , 3.

16,0    2,0  1. 2. ,   3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ /ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Προµήθεια Ενός Απορριµµατοφόρου ανακύκλωσης 16 κµ. Τµήµα Κίνησης και επισκευής Οχηµάτων Αρ.Μελέτης: 56 / 2012 Προϋπολογισµός µε ΦΠΑ 23% 153.750,00

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση και Διαχείριση Αποθηκών

Οργάνωση και Διαχείριση Αποθηκών Δρ. Δημήτρης Φωλίνας Οργάνωση και Διαχείριση Αποθηκών ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Β ΤΑΞΗ ΕΠΑΛ Copyright Δημήτρης Φωλίνας Τηλ: +30 23510.20940 Φαξ: +30 23510.47860 Email: dfolinas@gmail.com Με επιφύλαξη

Διαβάστε περισσότερα

Schindler 5300 Επαγγελματικός, εύκολος σχεδιασμός. Ένας ανελκυστήραςπροσώπων κατάλληλος για μικρά επαγγελματικά κτίρια.

Schindler 5300 Επαγγελματικός, εύκολος σχεδιασμός. Ένας ανελκυστήραςπροσώπων κατάλληλος για μικρά επαγγελματικά κτίρια. Επαγγελματικός, εύκολος σχεδιασμός. Ένας ανελκυστήραςπροσώπων κατάλληλος για μικρά επαγγελματικά κτίρια. Ανελκυστήρες Προσώπων Schindler Χώρος Ο είναι ευρύχωρος. Επεκτείναμε έξυπνα τον θάλαμο ώστε να σας

Διαβάστε περισσότερα

AMADA... ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΗΜΕΡΑ!

AMADA... ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΗΜΕΡΑ! AMADA... ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΗΜΕΡΑ! 50 Κοπή & ιαµόρφωση Λαµαρίνας T 49 Σ ε π τ έ µ β ρ ι ο ς - Ο κ τ ώ β ρ ι ο ς HAMADA είναι ο µεγαλύτερος σε µέγεθος,σε παραγωγική ικανότητα και πωλήσεις, κατασκευαστής µηχανηµάτων

Διαβάστε περισσότερα

Συλλογή αυτόνομων συσκευών

Συλλογή αυτόνομων συσκευών Συλλογή αυτόνομων συσκευών Καλωσορίσατε στον κόσμο των αυτόνομων συσκευών Beko, όπου η λειτουργικότητα και η απόδοση συνδυάζονται σε πλήρη αρμονία. Μια μεγάλη γκάμα προϊόντων στην οποία μπορείτε να βρείτε

Διαβάστε περισσότερα

«ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ- ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΔΟΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ»

«ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ- ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΔΟΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ» Τ.Ε.Ι ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΘΕΜΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ- ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΔΟΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ» ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ

Διαβάστε περισσότερα