λιμάνια της Γηραιάς Ηπείρου.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "λιμάνια της Γηραιάς Ηπείρου."

Transcript

1

2 θρυλοσ! Ολυμπιακός: Πρωταθλητής απο την πρώτη ανάσα! Ένα όνομα γεμάτο δόξα, γεμάτο περηφάνια, γεμάτο μοναδική ιστορία και παράδοση! Γραμμένο με γράμματα χρυσά, σε φόντο κόκκινο και λευκό: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου, η ομάδα που έχει συνδέσει το όνομά της με την επιτυχία και την πρωτιά, προχωρά στη νέα εποχή ως μεγάλος μεταξύ μεγάλων, γιγαντώνοντας το όνομα και το μέγεθός του στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα και όχι μόνο! Στις σελίδες που ακολουθούν ξεδιπλώνεται το προφίλ του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, του συλλόγου που λατρεύεται μαζικότερα από οποιονδήποτε άλλο, σε ελληνικό έδαφος ή μη! Η φράση που έχει επικρατήσει «η μισή Ελλάδα είναι Ολυμπιακός» ίσως δεν αποδίδει πλέον ακριβώς το τι συμβαίνει, αφού η δυναμική του κόσμου του Θρύλου αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Οι πιστοί του Ολυμπιακού είναι πλέον περισσότεροι από τη μισή Ελλάδα και αυξάνονται διαρκώς! Σε έναν κόσμο γεμάτο δυσκολίες, γεμάτο αβεβαιότητα και αμφιβολία, ο Ολυμπιακός, υπό την καθοδήγηση του Προέδρου, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, βαδίζει σταθερά μπροστά, κάνοντας άλματα, όταν άλλοι δυσκολεύονται να κάνουν ακόμη και βήματα Η πρόοδος, η οικονομική σταθερότητα και ευημερία, οι επενδύσεις, το κοινωνικό πρόσωπο και η αλληλεγγύη προς εκείνου που έχουν ανάγκη, αποτελούν βασικό μέλημα για την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, η οποία καθημερινά κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Η δουλειά που γίνεται καθημερινά, σε όλα τα επίπεδα, δεν σταματάει μόνο στο παρόν. Έχει ως γνώμονα το μέλλον, το οποίο προμηνύεται λαμπρό! Η άνοδος στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα, η αναγνώριση πέρα και από τον Ατλαντικό (θυμίζουμε το θρυλικό ταξίδι και το ICC) είναι βασικοί λόγοι για τους οποίους ο Θρύλου πηγαίνει διαρκώς μπροστά! Κερδίζει ολοένα και περισσότερο σεβασμό και το όνομά του συζητιέται ολοένα και πιο πολύ! Η νέα εποχή του Ολυμπιακού δεν είναι προ των πυλών, είναι ήδη εδώ! Τίτλοι, διακρίσεις, τρόπαια, μεγάλες χαρές και συγκινήσεις γενικότερα συνθέτουν το προφίλ του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς. Η κοινωνική δραστηριότητα, η προσφορά στον συνάνθρωπο, η πορεία χέρι-χέρι με τη UNICEF για δεύτερη χρονιά, όλα παίζουν ρόλο. Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος οργανισμός, ο οποίος δουλεύει καθημερινά για την πρόοδο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και του Ελληνικού Αθλητισμού εν γένει. Πάνω από όλα, όμως, ο Θρύλος είναι μία μεγάλη οικογένεια!

3 Ο Πειραιάς είναι, στη σύγχρονη εποχή, το σημαντικότερο βιομηχανικό κέντρο της Ελλάδας και το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της οικονομίας της Ελλάδας. Διαθέτει τον μεγαλύτερο λιμένα της Ευρώπης (σε κίνηση επιβατικών πλοίων), συνδέοντας ακτοπλοϊκά την πρωτεύουσα με τα νησιά του Αιγαίου και τα άλλα λιμάνια της Γηραιάς Ηπείρου. Πειραιάς Το Μεγάλο Λιμάνι Ο Πειραιάς βρίσκεται στην Περιφέρεια της Αττικής και διαθέτει τον μεγαλύτερο και σημαντικότερο λιμένα της Ελλάδας, αλλά και της Ανατολικής Μεσογείου. Είναι έδρα του Δήμου Πειραιώς, με έκταση 10,9 τετραγωνικών χιλιομέτρων και πληθυσμό περίπου κατοίκων. Ο Πειραιάς είναι, στη σύγχρονη εποχή, το σημαντικότερο βιομηχανικό κέντρο της Ελλάδας και το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της οικονομίας της Ελλάδας. Διαθέτει τον μεγαλύτερο λιμένα της Ευρώπης (σε κίνηση επιβατικών πλοίων), συνδέοντας ακτοπλοϊκά την πρωτεύουσα με τα νησιά του Αιγαίου και τα άλλα λιμάνια της Γηραιάς Ηπείρου. Το λιμάνι του Πειραιά είναι μία πολύπαθη περιοχή. Σπουδαία οικοδομήματα κάηκαν κατά τη ρωμαϊκή κατάκτηση το 86 π.χ. και παρά την αναβίωση της εμπορικής και οικονομικής κίνησης που επήλθε στα ύστερα ρωμαϊκά χρόνια, οι επιδρομές των Γότθων τον 3ο και 4ο μ.χ. αιώνα έφεραν ξανά τον Πειραιά σε δεινή θέση. Κατά τη Βυζαντινή περίοδο η οικονομική άνθηση του Πειραιά ήταν περιορισμένη, ενώ κατά την Τουρκοκρατία έσβησε ολοκληρωτικά. Οι Ενετοί μετακίνησαν πολλά από τα αρχαία έργα τέχνης που βρίσκονταν στον Πειραιά. Στη Βενετία βρέθηκε ο «Λέων του Πειραιώς», ο οποίος είχε ανακαλυφθεί σε αρχαίο τάφο και είχε σταθεί αφορμή για να πάρει το λιμάνι την ονομασία του «Porto Leone». Το 1827 ο Πειραιάς απελευθερώθηκε οριστικά από τους Τούρκους και η περιοχή μπήκε πλέον σε μία άλλη εποχή. Άρχισε η εκβιομηχάνιση του λιμανιού. We keep on dreaming! 05

4 Οι Έλληνες της Μικράς Ασίας, οι οποίοι τόσο βίαια εκδιώχθηκαν από την πατρίδα τους το 1922, βρήκαν το δικό τους λιμάνι στον Πειραιά. Εγκαταστάθηκαν στην περιοχή, η οποία «άνοιξε την αγκαλιά της» για εκείνους και εκείνοι με τη σειρά τους ταύτισαν τη ζωή τους με τον Πειραιά. Αγωνίστηκαν για να αναπτυχθεί το λιμάνι και να φτάσει στη σημερινή του, γιγάντια μορφή. Ο Ολυμπιακός, όπως ο ίδιος ο Πρόεδρος του συλλόγου έχει τονίσει πολλάκις, είναι άρρηκτα δεμένος με τον Πειραιά, τη ναυτιλία και τον απλό κόσμο, τα ιδανικά του οποίου εκφράζονται μέσα από τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο! Και πλέον υπάρχει ένας ακόμη πολύ σημαντικός λόγος, για τον οποίος ο Ολυμπιακός και ο Πειραιάς είναι ένα: Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, εκλέχθηκε πρώτος σε σταυρούς, δημοτικός σύμβουλος της πόλης του Θρύλου, στις τελευταίες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, ενώ νέος Δήμαρχος Πειραιά είναι ο αντιπρόεδρος του συλλόγου μας, κ. Γιάννης Μώραλης! Υπερήφανη η πόλη-γενέτειρα του Ολυμπιακού έχει στο «τιμόνι» της ανθρώπους που ξέρουν τι σημαίνει να αγαπάς τον Πειραιά, όπως αγαπούν και τον Ολυμπιακό. Φυσικά, πρέπει να τονίσουμε ότι μπορεί ο Πειραιάς είναι η γενέτειρα, αλλά ο Θρύλος που γεννήθηκε στο Μεγάλο Λιμάνι λατρεύεται σε όλη την Ελλάδα.

5 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον Ιούνιο του 2010 συμμετείχε στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έγινε κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου με ποσοστό 70%, αφού ήλθε σε συμφωνία με τον τότε Πρόεδρο του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη. Κατά τη διάρκεια της προεδρίας του κ. Μαρινάκη στον Ολυμπιακό, η ομάδα κέρδισε τα Πρωταθλήματα της περιόδου 2010/2011, 2011/12, 2012/13 και 2013/2014 ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδας το 2011/12 και 2012/13. Ο κ. Μαρινάκης διετέλεσε επίσης πρόεδρος της Superleague και αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο, για ένα έτος από τον Αύγουστο του Τον Μάιο του 2014 ο κ. Μαρινάκης εξελέγη πρώτος δημοτικός σύμβουλος του Πειραιά κερδίζοντας περισσότερο από το 50% των ψήφων του ανεξάρτητου συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» του κ. Γ. Μώραλη. Στον επιχειρηματικό τομέα, ο κ. Μαρινάκης διατελεί Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της διεθνούς ναυτιλιακής εταιρίας Capital Product Partners L.P. από το Μάρτιο του Οι μετοχές της εταιρίας διαπραγματεύονται στην αμερικανική χρηματιστηριακή αγορά του Nasdaq (Nasdaq:CPLP). Είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Capital Maritime & Trading Corp. από την ίδρυσή της. Επίσης συμμετέχει και σε άλλες οικογενειακές επιχειρήσεις και διαθέτει σημαντικές επενδύσεις στον κλάδο της ενέργειας, της ναυτιλίας και του real estate. Ο κ. Μαρινάκης έχει σπουδάσει στο Λονδίνο και διαθέτει Πτυχίο στη «Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων» και Master s στις «Διεθνείς Σχέσεις». Μέσω της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και ιδιωτικά, ο κ. Μαρινάκης τελεί σημαντικό κοινωνικό έργο. Κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, τον Οκτώβριο του 2013 ανακοινώθηκε η συνεργασία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την UNICEF για τη χρηματοδότηση του προγράμματος εμβολιασμού παιδιών σε ολόκληρο τον κόσμο. Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής ο Ολυμπιακός έχει αναλάβει να συγκεντρώσει 2 εκατομμύρια Ευρώ ενώ η φανέλα του θα φέρει το λογότυπο της UNICEF. Επίσης υποστηρίζει οικονομικά τη λειτουργία του Μουσείου Καζαντζάκη στην Κρήτη, την επαναγορά του ελληνικού δημόσιου χρέους από ιδιώτες μέσω της ΜΚΟ Greece Debt Free, το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα του ΟΗΕ για το Πακιστάν και την Αϊτή, την ανοικοδόμηση της Ιαπωνίας από το καταστροφικό τσουνάμι, την περιβαλλοντική οργάνωση Αρκτούρος, το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, την παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, τις οργανώσεις για τα παιδιά Μαζί για το Παιδί, Ελπίδα, Αργώ και το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, τα συσσίτια στις περισσότερες ενορίες του Δήμου Πειραιά και της Νίκαιας, κ.α. Επιπλέον ανέλαβε το κόστος ανακατασκευής των σχολικών κτιρίων του Ληξουρίου και του Αργοστολίου που υπέστησαν ζημιές από τους πρόσφατους ισχυρούς σεισμούς στη Κεφαλονιά.

6 Η Ίδρυση ενός Θρύλου Είναι εξαιρετικά σπάνιες οι στιγμές που το μέγα πάθος της ζωής επιλέγει πολύ ξεχωριστούς ανθρώπους και τους αναθέτει το χρέος να το εκφράσουν, να το μορφοποιήσουν, να το ονοματίσουν! Στην ταβέρνα του Μοίρα το απόγευμα της 10ης Μαρτίου το 1925, υπήρξε μία τέτοια σπάνια και εξαιρετικά ιστορική στιγμή! Εκεί που σήμερα είναι η οδός Καραολή-Δημητρίου. Εκείνη την ημέρα, ογδόντα οκτώ χρόνια πριν, ιδρύθηκε ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός! Στο στέκι αυτό έγινε εκείνη την ημέρα κάτι σπουδαίο. Όταν ο Πειραιάς «κόχλαζε» από ζωή, γεμάτος πληγές αλλά και όνειρα. Όταν η ανοικτή κοινότητα της πόλης με πρωτοπόρους τους επιφανέστερους πολίτες της, αγκάλιαζε την οικονομική μετανάστευση από την Κρήτη, τη Μάνη, από τα νησιά και φυσικά την προσφυγιά της Μικράς Ασίας για να δημιουργήσει έτσι το ισχυρότερο και ανθεκτικότερο μείγμα από πάθος που γνώρισε η ελληνική κοινωνία! Αυτό που έγινε εκείνη την ημέρα στην ταβέρνα του Μοίρα ήταν μοιραίο να συμβεί μόνο στον Πειραιά. Πουθενά αλλού δεν υπήρχε τόσο πρόσφορο έδαφος για να ευδοκιμήσει κάτι τόσο νέο! Η συναδέλφωση των λαών όλου του κόσμου ήταν το μήνυμα που κυριαρχούσε στον κόσμο που μόλις είχε βγει από έναν Παγκόσμιο Πόλεμο! Ειδικά στην Ελλάδα το μήνυμα αυτό είχε μια τραγική επικαιρότητα αφού μεταφραζόταν πρώτα και κύρια σε συναδέλφωση όλων των Ελλήνων! Και στην εθνική αυτή επιταγή ο Πειραιάς και ο Ολυμπιακός ήταν οι πρώτοι που είπαν «ΝΑΙ»! Γι αυτό ακριβώς και η ιδέα του Ολυμπιακού γρήγορα, σαν αστραπή ελπίδας, ενότητας και δόξας εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα και απέκτησε εκατομμύρια οπαδούς! Ιδρυτικά μέλη του Ολυμπιακού ήταν οι Βασίλης Ανδριανόπουλος, Γιάννης Ανδριανόπουλος, Γιώργος Ανδριανόπουλος, Ντίνος Ανδριανόπουλος, Δημήτρης Ανδρόνικος, Δημήτρης Αυδής, Νίκος Βλάσσης, Στέφανος Εμμανουήλ, Νίκος Ζαχαρίας, Θανάσης Καλλίτσης, Νίκος Καλούδης, Ντίνος Καλούδης, Νότης Καμπέρος, Κώστας Κλειδουχάκης, Όθων Κόκκινος, Τριαντάφυλλος Κρέμος, Παναγιώτης Κωστάλας, Παναγιώτης Λαγουμιτζής, Ανδρέας Λουκάκης, Σπύρος Λουκάκης, Γιάννης Λουλουδάκης, Βαγγέλης Μαγγόπουλος, Μιχάλης Μανούσκος, Σταύρος Μαραγκουδάκης, Γρηγόρης Ντούφας, Θόδωρος Ορλώφ, Φώτης Πρωτοψάλτης, Γιάννης Συμιγδαλάς, Νίκος Συμιγδαλάς, Χρήστος Τζουμερκιώτης, Βρασίδας Τρουποσκιάδης και Σπύρος Ψαλλιδάς. Πρώτος Πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν ο Μιχάλης Μανούσκος και Αντιπρόεδρος ο Νότης Καμπέρος. Όταν ο Νότης Καμπέρος πρότεινε το όνομα Ολυμπιακός όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν. Και όταν ο Γιάννης Ανδριανόπουλος, ο νομικός της παρέας πρότεινε το κόκκινο και λευκό σαν χρώματα της ομάδας πάλι κανείς δεν είχε αντίρρηση. Όπως και για τον Δαφνοστεφανωμένο έφηβο ως το έμβλημα της ομάδας που από εκείνη την ημέρα έμελλε να ταυτιστεί με τη νίκη, τη δόξα και την ιστορία!

7 Οι Τίτλοι ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο Ολυμπιακός μας είναι η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στην Ελλάδα! Αφήνοντας κατά πολύ πίσω τους ανταγωνιστές της, η ομάδα μας έχει ταυτίσει το όνομά της με την κορυφή και την πρωτιά, τόσο στον θεσμό του Πρωταθλήματος Ελλάδας, όσο και σε εκείνον του Κυπέλλου. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (41) 1931, 1933, 1934, 1936, 1937, 1938, 1947, 1948, 1951, 1954, 1955, 1956, 1957, 1958, 1959, 1966, 1967, 1973, 1974, 1975, 1980, 1981, 1982, 1983, 1987, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2011, 2012, 2013, 2014 ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (26) 1947, 1951, 1952, 1953, 1954, 1957, 1958, 1959, 1960, 1961, 1963, 1965, 1968, 1971, 1973, 1975, 1981, 1990, 1992, 1999, 2005, 2006, 2008, 2009, 2012, 2013 Παρακάτω παρατίθενται αναλυτικά όλοι οι τίτλοι της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, οι οποίοι καταδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο γιατί ο Ολυμπιακός μας έχει το προσωνύμιο «Θρύλος»! ΝΤΑΜΠΛ (16) 1947, 1951, 1954, 1957, 1958, 1959, 1973, 1975, 1981, 1999, 2005, 2006, 2008, 2009, 2012, 2013 ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ (3) 1980, 1987, 1992, 2007 ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ (1)

8

9 Στον δρόμο για το πέμπτο αστέρι! Τα 40 πρωταθλήματα, τα οποία γιορτάστηκαν με μεγαλοπρέπεια, έγιναν ήδη 41. Προχωράμε, με σταθερά βήματα, προς το 42ο. Όταν κάποιος ανήκει στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού, έχει διαρκώς ένα λόγο να είναι χαρούμενος, να είναι περήφανος και να χαμογελάει. Η περσινή σεζόν, όμως, ήταν ακόμη πιο ιδιαίτερη. Μία νέα σελίδα άνοιξε, έπειτα από ένα συγκλονιστικό επίτευγμα. Ο Ολυμπιακός μας κατέκτησε το πρωτάθλημα τη σεζόν και έβαλε έτσι το τέταρτο αστέρι στην τιμημένη ερυθρόλευκη φανέλα του! Έχοντας γράψει ιστορία, ο στόχος μπορεί να είναι μόνο ένας: Να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία! Τα 40 πρωταθλήματα, τα οποία γιορτάστηκαν με μεγαλοπρέπεια, έγιναν ήδη 41. Προχωράμε, με σταθερά βήματα, προς το 42ο. Ο δρόμος προς το πέμπτο αστέρι απλώνεται μπροστά μας, γεμάτος εμπόδια και δυσκολίες. Όμως ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα σ αυτή τη χώρα. Και διαρκώς μεγαλώνει. Με κινήσεις ουσίας, μετρημένες, απόρροια σαφέστατου σχεδιασμού, ο Θρύλος των ελληνικών γηπέδων ολοένα και γιγαντώνεται! Η προσπάθεια είναι συνεχιζόμενη και διαρκής. Στόχος είναι ο Ολυμπιακός μας να είναι αυτάρκης και να μην έχει το παραμικρό πρόβλημα, αλλά να τον χαρακτηρίζει σταθερότητα και ευμάρεια. Και παράλληλα, να κατακτά τίτλους, να έχει επιτυχίες και να προχωράει μπροστά στην Ευρώπη. Όλα αυτά γίνονται για το μεγαλείο αυτού του συλλόγου, το οποίο είναι πέρα και πάνω από όλα τα άλλα. Ο Ολυμπιακός μας βρίσκεται, όπως προαναφέραμε, στον δρόμο για το πέμπτο αστέρι. Έναν δρόμο δύσβατο και γεμάτο εμπόδια, αφού όλοι θέλουν να νικάνε τον πρωταθλητή! Ο Θρύλος, όμως, δεν πτοείται! Μεγάλος στόχος είναι σύντομα ο αεροδιάδρομος με τις κούπες να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και το κύμα που θα γίνεται μέχρι να φτάσουμε στην 50ή να διαρκεί για πολλή ώρα!

10 Η τραγωδια τησ θυρασ 7 Στις 8 Φεβρουαρίου 1981 γράφτηκε μία μαύρη σελίδα στην ιστορία όχι μόνο του Ολυμπιακού, αλλά του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και του Ελληνικού Αθλητισμού εν γένει. Η τραγωδία της Θύρας 7 ήρθε σε μία ημέρα κατά την οποία τα συναισθήματα θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικά Ο Ολυμπιακός υποδεχόταν και αντιμετώπιζε την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Την ΑΕΚ, η οποία βρισκόταν μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Το παιχνίδι κύλησε με θριαμβευτικό τρόπο για τον Ολυμπιακό. Ευρεία (και κάτι περισσότερο) νίκη, με 6-0. Τρία γκολ του Γαλάκου, ένα του Κουσουλάκη, ένα του Ορφανού και ένα του Βαμβακούλα έκαναν τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους, οι οποίοι δεν είχαν αφήσει εκατοστό άδειο στο Καραϊσκάκη, να παραληρούν από χαρά! Το ματς είχε τελειώσει. Με το τελευταίο σφύριγμα ο κόσμος ξεχύθηκε από την εξέδρα, από τη Θύρα 7, για να βρεθεί στον χώρο έξω από τη Θύρα 1 και να αποθεώσει τα ινδάλματά του. Η πόρτα, όμως, ήταν κλειστή Ή κατά άλλους, ελάχιστα ανοιχτή, τόσο ώστε να μη χωρά να περάσει η λαοθάλασσα. Ένα γλίστρημα ήταν αρκετό για να προκληθεί το μοιραίο ολοένα και περισσότεροι φίλαθλοι άρχισαν να στριμώχνονται επάνω στην πόρτα, αφού εκείνοι που έρχονταν από πίσω δεν μπορούσαν να αντιληφθούν τι συνέβαινε μπροστά. Η σκέψη όλων των φιλάθλων θα είναι πάντα κοντά στις οικογένειες των θυμάτων. O κόσμος του Ολυμπιακού θα συνεχίσει για πάντα να φωνάζει «αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε». Αποτέλεσμα ήταν να ποδοπατηθούν και να βρουν τραγικό θάνατο, είτε εκείνη τη στιγμή, είτε υποκύπτοντας στα τραύματά τους αργότερα, 21 άνθρωποι. Μία τραγωδία ανείπωτη, που όμοιά της δεν είχε γνωρίσει ποτέ ο Ελληνικός Αθλητισμός. Ο Παναγιώτης Τουμανίδης (14 ετών), ο Κώστας Σκλαβούνης (16 ετών), ο Ηλίας Παναγούλης (17 ετών), ο Γεράσιμος Αμίτσης (φίλος της ΑΕΚ, 18 ετών), ο Γιάννης Κανελλόπουλος (18 ετών), ο Σπύρος Λεωνιδάκης (18 ετών), ο Γιάννης Σπηλιόπουλος (19 ετών), ο Νίκος Φίλος (19 ετών), ο Γιάννης Διαλυνός (20 ετών), ο Βασίλης Μάχας (20 ετών), ο Ευστράτιος Λούπος (20 ετών), ο Μιχάλης Κωστόπουλος (21 ετών), η Ζωγραφιά Χαϊρατίδου (23 ετών), ο Σπύρος Ανδριώτης (24 ετών), ο Κώστας Καρανικόλας (26 ετών), ο Μιχάλης Μάρκου (27 ετών), ο Κώστας Μπίλας (28 ετών), ο Αναστάσιος Πιτσόλης (30 ετών), ο Αντώνης Κουρουπάκης (34 ετών), ο Χρήστος Χατζηγεωργίου (34 ετών), ο Δημήτριος Αδαμόπουλος (40 ετών), έχασαν εκείνη την ημέρα τη ζωή τους, αλλά δεν ξεχάστηκαν. Πέρασαν στην αιωνιότητα. Η μοίρα θέλησε αυτοί οι 21 άνθρωποι να είναι παρόντες σε έναν θρίαμβο και να γίνουν κομμάτι μιας τραγωδίας Κανείς δεν τους ξεχνά. Κανείς δεν πρόκειται να σταματήσει να τους σκέφτεται. Όσα χρόνια και αν περάσουν, η τραγωδία της Θύρας 7 θα μένει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη όλων εκείνων που αγαπούν τον Ολυμπιακό. Η σκέψη όλων των φιλάθλων θα είναι πάντα κοντά στις οικογένειες των θυμάτων. Και κάθε φορά που ο κόσμος του Ολυμπιακού θα φωνάζει «αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε», το μυαλό και η καρδιά θα φέρνουν πάλι στη ζωή τα 21 αδέρφια μας.

11

12

13

14

15

16

17 ta γραφεια του ολυμπιακου Όπως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και το τεχνικό επιτελείο έχουν τη δική του «βάση», στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, έτσι και η Διοίκηση, αλλά και οι άνθρωποι που δουλεύουν καθημερινά για το καλό του Ολυμπιακού, έχουν το δικό τους «στρατηγείο». Τα γραφεία του Ολυμπιακού, στον Πειραιά, είναι το κέντρο από το οποίο καθημερινά «τρέχουν» όλα τα δρώμενα που αφορούν στην ομαλή λειτουργία της ομάδας. Στην Πλατεία Αλεξάνδρας, στην Καστέλα, τα γραφεία αυτά εγκαινιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2000 και αποτελούν ακόμη ένα «σπίτι» του Ολυμπιακού. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό κτίριο, σε μία πολύ ωραία τοποθεσία, πλήρως εξοπλισμένο. Εκεί γίνονται πολύ συχνά οι παρουσιάσεις νέων παικτών, συνεντεύξεις Τύπου, καθώς τα κτίρια διαθέτουν και αίθουσα κατάλληλη για αυτούς τους σκοπούς.

18

19

20

21

22 ΞΕΝΩΝΕΣ ΣΧΟΛΩΝ

23

24

25

26 FOLLOW OUR TEAM EVERYWHERE! youtube.com/olympiacosfc facebook.com/olympiacosfc /Stratis 2014 twitter.com/olympiacos_org instagram.com/olympiacosfc

27

28

29

ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ 2/4/2014. αγωνας. θεμα

ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ 2/4/2014. αγωνας. θεμα ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ 2/4/2014 αγωνας θεμα editorial match program ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ημερομηνία ίδρυσης 10/03/1925 Πρόεδρος Ευάγγελος Μαρινάκης Αντιπρόεδροι Σωκράτης Σ. Κόκκαλης Σάββας Θεοδωρίδης Γεώργιος

Διαβάστε περισσότερα

και είσαι μέσα και στον Πειραιά!

και είσαι μέσα και στον Πειραιά! και είσαι μέσα και στον Πειραιά! Υπό την ίδια διεύθυνση λειτουργεί και δεύτερο κατάστημα της εταιρείας στην περιοχή Βρυώνη, στον Πειραιά (Ηρώων Πολυτεχνείου 108 & Σαχτούρη). Δύο από τα καλύτερα καταστήματα

Διαβάστε περισσότερα

Η ΔΩΡΕΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Η ΔΩΡΕΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ gk ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΕ 4 ΤΕΥΧΟΣ 45_ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2011 ΤΕΥΧΟΣ 45 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2011 Η ΔΩΡΕΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΥΠΑ ΝΕΑ // 1 ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ - ΕΤΟΣ 2012 - ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 4 - ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

ΠΡΟΤΥΠΑ ΝΕΑ // 1 ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ - ΕΤΟΣ 2012 - ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 4 - ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΤΥΠΑ ΝΕΑ // 1 ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ - ΕΤΟΣ 2012 - ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 4 - ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Σκοπευτηρίου 17, Κρωπία, τηλ.: 210 9654 867-8, 210 9654 918 www.protipo-athinon.edu.gr

Διαβάστε περισσότερα

1994 20th year Reunion. 2004 10th year Reunion. Class of. Class of. Class of. Class of. Τρίτη 1. Ιουλίου. 2014 Ώρα 21:30 Albion Ομήρου 6, Νέο Ψυχικό

1994 20th year Reunion. 2004 10th year Reunion. Class of. Class of. Class of. Class of. Τρίτη 1. Ιουλίου. 2014 Ώρα 21:30 Albion Ομήρου 6, Νέο Ψυχικό Class of 1974 40th year Reunion Class of 1984 30th year Reunion Class of 1994 20th year Reunion Class of 2004 10th year Reunion Τρίτη 1 Ιουλίου 2014 Ώρα 21:30 Albion Ομήρου 6, Νέο Ψυχικό Περισσότερες πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. Υπογράψτε ελεύθερα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. Υπογράψτε ελεύθερα! ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ποδοσφαιριστης Π Α Γ Κ Υ Π Ρ Ι Ο Σ Σ Υ Ν Δ Ε Σ Μ Ο Σ Π Ο Δ Ο Σ Φ Α Ι Ρ Ι Σ Τ Ω Ν n T E Y X O Σ 1 5 n 2 0 1 2 Υπογράψτε ελεύθερα! Οι τετραετούς διάρκειας αγώνες του ΠΑΣΠ δικαιώθηκαν! Υπογράφηκε

Διαβάστε περισσότερα

της Σχολής Ικάρων, υπό την παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και της ηγεσίας της Π.Α. Τον Αύγουστο πραγματοποιήθηκε

της Σχολής Ικάρων, υπό την παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και της ηγεσίας της Π.Α. Τον Αύγουστο πραγματοποιήθηκε ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ Αγαπητοί αναγνώστες, το δωδέκατο τεύχος του Περιοδικού «Ίκαρος» καλύπτει τις δραστηριότητες και την επικαιρότητα της Σχολής Ικάρων για το χρονικό διάστημα του τελευταίου εξαμήνου του

Διαβάστε περισσότερα

ο πιο ασφαλής συνδυασμός

ο πιο ασφαλής συνδυασμός 1 2011 ο πιο ασφαλής συνδυασμός Νέα εποχή για τις εταιρίες της ERGO Eκδρομή Συνεργατών στο Βιετνάμ Οικονομικά στοιχεία VICTORIA έτους 2010 Περιεχόμενα 08 20 28 Εξώφυλλο ΕRGO. Nέα επόχη για τις εταιρίες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. sd Σάββατο 9 - Κυριακή 10 Ιουλίου 2011. Αντώνης Γεωργαντώνης: Οραμα και νέες αντιλήψεις για το ελληνικό και ομογενειακό ποδόσφαιρο

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. sd Σάββατο 9 - Κυριακή 10 Ιουλίου 2011. Αντώνης Γεωργαντώνης: Οραμα και νέες αντιλήψεις για το ελληνικό και ομογενειακό ποδόσφαιρο ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ sd Σάββατο 9 - Κυριακή 10 Ιουλίου 2011 Αντώνης Γεωργαντώνης: Οραμα και νέες αντιλήψεις για το ελληνικό και ομογενειακό ποδόσφαιρο 2 Ζώντας και αναπνέοντας για το ποδόσφαιρο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΙ. Ελλάδα Ευρώπη. No1. Χωρίς. Ψηφίζουμε ΝΑΙ! τρόφιμα καύσιμα φάρμακα. E. Tσακαλώτος: Κάναμε το δημοψήφισμα για να μην πέσει η κυβέρνηση!

ΝΑΙ. Ελλάδα Ευρώπη. No1. Χωρίς. Ψηφίζουμε ΝΑΙ! τρόφιμα καύσιμα φάρμακα. E. Tσακαλώτος: Κάναμε το δημοψήφισμα για να μην πέσει η κυβέρνηση! Karfitsa Σάββατο 4.7.2015 Αρ. Φύλλου 572 karfitsa.gr - paraskhnio.gr - toxrima.gr - verysorry.gr No1 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΝΘΕΤΟ SOCIAL ΝΑΙ ΩΡΑ Ελλάδα Ευρώπη ΜΗΔΕΝ Χωρίς τρόφιμα καύσιμα φάρμακα Σελ. 22, 23, 27

Διαβάστε περισσότερα

Είναι αλήθεια ότι η μέχρι

Είναι αλήθεια ότι η μέχρι Αριθμός φύλου 09 ΠΕΡΙΟΔΟΣ B ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΜΑΪΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2007 Πρωταγωνιστής της ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Αντώνης Στεργιώτης Μέχρι σήμερα στο Club Hotel Casino Λουτρακίου έχουν επενδυθεί 134 εκατ.

Διαβάστε περισσότερα

Υγρός τάφος η Μεσόγειος

Υγρός τάφος η Μεσόγειος Χανιώτικα νέα Χανιώτικα νέα AΡ. ΦΥΛΛΟΥ 14.354 ΤΙΜΗ 0,60 ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ποινικές διώξεις σε τρία άτομα για απόπειρα ανθρωποκτονίας Κ Α Θ Η Μ Ε Ρ Ι Ν Η Ε Φ Η Μ Ε Ρ Ι Δ Α Τ Ω Ν Χ

Διαβάστε περισσότερα

COVER 56:Layout 1 7/26/10 5:14 PM Page 1 ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡA

COVER 56:Layout 1 7/26/10 5:14 PM Page 1 ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡA ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡA AΠΡΙΛΙΟΣ-ΜΑΪΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2010 ΤΕΥΧΟΣ 56 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Φάκελος Κρουαζιέρα 6-13 8 Συνέντευξη Γιωργος Ανωμερίτης Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Ο.Λ.Π., τ. Υπουργός Ναυτιλίας 16-17 Περιήγηση

Διαβάστε περισσότερα

To λιμάνι. «επιστρέφει» στην πόλη. Πρόταση για Ζώνη Ναυπηγικών Εργασιών. «Παγώνουν» τα τιμολόγια του 2012. ΟΛΘ ΑΕ Μεγάλη αύξηση κερδών το 2011

To λιμάνι. «επιστρέφει» στην πόλη. Πρόταση για Ζώνη Ναυπηγικών Εργασιών. «Παγώνουν» τα τιμολόγια του 2012. ΟΛΘ ΑΕ Μεγάλη αύξηση κερδών το 2011 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012 ΦΥΛΛΟ 10 ΟΛΘ ΑΕ Μεγάλη αύξηση κερδών το 2011 To λιμάνι Τι έγινε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης την περασμένη χρονιά και ποιο είναι το πρόγραμμα του 2012 για την ενίσχυση των

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝεΙδηΣη δε... ΣΥΓΚΙΝηΣη ΜεΝ ΠΑΤΡΙΣΙΟ ΓΚΟΥΣΜΑΝ

ΣΥΝεΙδηΣη δε... ΣΥΓΚΙΝηΣη ΜεΝ ΠΑΤΡΙΣΙΟ ΓΚΟΥΣΜΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΙΕΝΤΕ 1973. Διαδηλωτές στους δρόμους του Σαντιάγο της Χιλής υπέρ του προέδρου. Παρά το κίνημα συμπαράστασης, ωστόσο, η στρατιωτική συνωμοσία, εκμεταλλευόμενη την αποσταθεροποίηση και

Διαβάστε περισσότερα

3 ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α ΛΥΚΕΙΟΥ Β ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ

3 ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α ΛΥΚΕΙΟΥ Β ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ 3 ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α ΛΥΚΕΙΟΥ Β ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ΘΕΜΑ: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2013-14 0 3 ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α ΛΥΚΕΙΟΥ Β

Διαβάστε περισσότερα

Ην-Ων ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΗΣ TELLAS ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΤΟΜΟΣ 1, Νο 3 Ιούλιος - Σεπτέμβριος 2008 Τιμή 5 ευρώ

Ην-Ων ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΗΣ TELLAS ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΤΟΜΟΣ 1, Νο 3 Ιούλιος - Σεπτέμβριος 2008 Τιμή 5 ευρώ ΤΟΜΟΣ 1, Νο 3 Ιούλιος - Σεπτέμβριος 2008 Τιμή 5 ευρώ Ην-Ων Ειδική Τρίμηνη Κρητική Επιχειρηματική Έκδοση www.e-inon.gr ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΗΣ TELLAS ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Kωνσταντίνος Πριγκιπάκης ISSN 1791-019 17 1-4019 ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

To TOP GUN του ΝΑΤΟ είναι Έλληνας

To TOP GUN του ΝΑΤΟ είναι Έλληνας ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! (ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΔΩΡΟ 3,50) To TOP GUN του ΝΑΤΟ είναι Έλληνας Anna Chapman H κατάσκοπος που

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ UNESCO ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΟΜΙΛΟΣ UNESCO ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Η εφημερίδα των νέων μας ΟΜΙΛΟΣ UNESCO ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Η εφημερίδα των νέων μας Τεύχος 2, Οκτώβριος 2006 URL: www.unesco.gr E-mail: info@unesco.gr - - ΓΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΛΟΣ!!! UNESCO

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ. της Πριγκίπισσας ΑικατερίνηςΣΕΛ. 8-9. Πάσχα με. σκουπίδια. Οι «παγίδες» της Εφορίας για τις αποδείξεις

ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ. της Πριγκίπισσας ΑικατερίνηςΣΕΛ. 8-9. Πάσχα με. σκουπίδια. Οι «παγίδες» της Εφορίας για τις αποδείξεις ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΕΤΟΣ 15ο ΔΕΥΤΕΡΑ 2 MAΪΟΥ 2011 ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ 679 0,90 e-mail: mellon@first.gr H εφημερίδα που γράφει την αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος Εκδότης-Διευθυντής

Διαβάστε περισσότερα

K a r fi t s a. στο εξωτερικό. το πλοίο

K a r fi t s a. στο εξωτερικό. το πλοίο Karfitsa Σάββατο 13.6.2015 Αρ. Φύλλου 569 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΝΘΕΤΟ SOCIAL karfitsa.gr - paraskhnio.gr - toxrima.gr - verysorry.gr ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΑ Τελεσίγραφα και σενάρια...τρόμου ΣΕΛ. 4 ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ,

Διαβάστε περισσότερα

απολογισμός έργου 2004-2007 απολογισμός έργου 2004-2007

απολογισμός έργου 2004-2007 απολογισμός έργου 2004-2007 απολογισμός έργου 24-27 απολογισμός έργου 24-27 απολογισμός έργου Ο Απολογισμός, του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος αποτελεί μια ξεχωριστή έκδοση, που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 23 και περιελάμβανε την πενταετία

Διαβάστε περισσότερα

Editorial. Κυρίες και κύριοι,

Editorial. Κυρίες και κύριοι, Editorial Κυρίες και κύριοι, Αφήνουμε πίσω μας μια δύσκολη χρονιά τόσο για τη χώρα μας όσο και για όλο τον κόσμο. Με πολεμικές και κοινωνικές αναταραχές το 2009 ξεκινά και μαζί του προβάλει επιτακτική

Διαβάστε περισσότερα

Για τις καταγγελίες και τα προβλήματά σας: 6977 467640-6972 250204 & www.doxthi.gr. Σημαντικά προβλήματα. ο Παναγιώτης Γκίκας

Για τις καταγγελίες και τα προβλήματά σας: 6977 467640-6972 250204 & www.doxthi.gr. Σημαντικά προβλήματα. ο Παναγιώτης Γκίκας Για τις καταγγελίες και τα προβλήματά σας: 6977 467640-6972 250204 & www.doxthi.gr Με μεγαλοπρέπεια η υποδοχή του νέου μητροπολίτη στις Αχαρνές Κοσμοσυρροή στα «Μελέτεια 2010» Φυλής Σημαντικά προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΥΝΙΟΣ 2009 - ΦΥΛΛΟ 32. Ποτέ χωρίς το αντηλιακό μας!!!

ΙΟΥΝΙΟΣ 2009 - ΦΥΛΛΟ 32. Ποτέ χωρίς το αντηλιακό μας!!! ΙΟΥΝΙΟΣ 2009 - ΦΥΛΛΟ 32 Χρόνια Πολλά Μπαμπά! Σ ευχαριστώ, γιατί καθημερινά δίνεις το δικό σου αγώνα για να προσφέρεις τα πάντα στην οικογένειά μας. Σ ευχαριστώ, για όλα όσα έχεις κάνει για εμένα και για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΟ. news The Official Match Programme. Παναθηναϊκός Βέροια. 30η Αγωνιστική Κυριακή 21 Aπριλίου 2013 19:00

ΠΑΟ. news The Official Match Programme. Παναθηναϊκός Βέροια. 30η Αγωνιστική Κυριακή 21 Aπριλίου 2013 19:00 2012-2013 ΠΑΟ news The Official Match Programme Παναθηναϊκός Βέροια 30η Αγωνιστική Κυριακή 21 Aπριλίου 2013 19:00 ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΝΟΡΤΑΣ Ο Παναθηναϊκός παίζει πάντα για τη νίκη EDITORIAL Τελευταίο ραντεβού Eυχαριστούμε

Διαβάστε περισσότερα

www.thriassio.gr AÑ. ÖÕËËÏÕ 2322 ευτέρα 23 Σεπτεµβρίου 2013 ôïò 10ï e-mail:info@thriassio.gr ôçë.:210 5571855 Σåë. 3

www.thriassio.gr AÑ. ÖÕËËÏÕ 2322 ευτέρα 23 Σεπτεµβρίου 2013 ôïò 10ï e-mail:info@thriassio.gr ôçë.:210 5571855 Σåë. 3 ÈÑÉÁÓÉÏ ê.2239 www.thriassio.gr AÑ. ÖÕËËÏÕ 2322 ευτέρα 23 Σεπτεµβρίου 2013 ôïò 10ï e-mail:info@thriassio.gr ôçë.:210 5571855 Παράδοση νέων αιθουσών σε Θρακοµακεδόνες και Ολυµπιακό Χωριό «Οµάδα κρούσης»

Διαβάστε περισσότερα

Στην κορυφή της Ευρώπης ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΣΛΟΓΚΑΝ 94 ιδέες, τρία βραβεία. εκπαιδευση Γνωριμία με το λιμάνι. Παρελθόν, παρόν και μέλλον

Στην κορυφή της Ευρώπης ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΣΛΟΓΚΑΝ 94 ιδέες, τρία βραβεία. εκπαιδευση Γνωριμία με το λιμάνι. Παρελθόν, παρόν και μέλλον ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2011 ΦΥΛΛΟ 09 ΣΛΟΓΚΑΝ 94 ιδέες, τρία βραβεία Ολοκληρώθηκε ο φοιτητικός διαγωνισμός της ΟΛΘ ΑΕ για το νέο επιχειρηματικό σύνθημα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης σελ. 6-7 εκπαιδευση

Διαβάστε περισσότερα