λιμάνια της Γηραιάς Ηπείρου.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "λιμάνια της Γηραιάς Ηπείρου."

Transcript

1

2 θρυλοσ! Ολυμπιακός: Πρωταθλητής απο την πρώτη ανάσα! Ένα όνομα γεμάτο δόξα, γεμάτο περηφάνια, γεμάτο μοναδική ιστορία και παράδοση! Γραμμένο με γράμματα χρυσά, σε φόντο κόκκινο και λευκό: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου, η ομάδα που έχει συνδέσει το όνομά της με την επιτυχία και την πρωτιά, προχωρά στη νέα εποχή ως μεγάλος μεταξύ μεγάλων, γιγαντώνοντας το όνομα και το μέγεθός του στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα και όχι μόνο! Στις σελίδες που ακολουθούν ξεδιπλώνεται το προφίλ του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, του συλλόγου που λατρεύεται μαζικότερα από οποιονδήποτε άλλο, σε ελληνικό έδαφος ή μη! Η φράση που έχει επικρατήσει «η μισή Ελλάδα είναι Ολυμπιακός» ίσως δεν αποδίδει πλέον ακριβώς το τι συμβαίνει, αφού η δυναμική του κόσμου του Θρύλου αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Οι πιστοί του Ολυμπιακού είναι πλέον περισσότεροι από τη μισή Ελλάδα και αυξάνονται διαρκώς! Σε έναν κόσμο γεμάτο δυσκολίες, γεμάτο αβεβαιότητα και αμφιβολία, ο Ολυμπιακός, υπό την καθοδήγηση του Προέδρου, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, βαδίζει σταθερά μπροστά, κάνοντας άλματα, όταν άλλοι δυσκολεύονται να κάνουν ακόμη και βήματα Η πρόοδος, η οικονομική σταθερότητα και ευημερία, οι επενδύσεις, το κοινωνικό πρόσωπο και η αλληλεγγύη προς εκείνου που έχουν ανάγκη, αποτελούν βασικό μέλημα για την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, η οποία καθημερινά κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Η δουλειά που γίνεται καθημερινά, σε όλα τα επίπεδα, δεν σταματάει μόνο στο παρόν. Έχει ως γνώμονα το μέλλον, το οποίο προμηνύεται λαμπρό! Η άνοδος στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα, η αναγνώριση πέρα και από τον Ατλαντικό (θυμίζουμε το θρυλικό ταξίδι και το ICC) είναι βασικοί λόγοι για τους οποίους ο Θρύλου πηγαίνει διαρκώς μπροστά! Κερδίζει ολοένα και περισσότερο σεβασμό και το όνομά του συζητιέται ολοένα και πιο πολύ! Η νέα εποχή του Ολυμπιακού δεν είναι προ των πυλών, είναι ήδη εδώ! Τίτλοι, διακρίσεις, τρόπαια, μεγάλες χαρές και συγκινήσεις γενικότερα συνθέτουν το προφίλ του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς. Η κοινωνική δραστηριότητα, η προσφορά στον συνάνθρωπο, η πορεία χέρι-χέρι με τη UNICEF για δεύτερη χρονιά, όλα παίζουν ρόλο. Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος οργανισμός, ο οποίος δουλεύει καθημερινά για την πρόοδο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και του Ελληνικού Αθλητισμού εν γένει. Πάνω από όλα, όμως, ο Θρύλος είναι μία μεγάλη οικογένεια!

3 Ο Πειραιάς είναι, στη σύγχρονη εποχή, το σημαντικότερο βιομηχανικό κέντρο της Ελλάδας και το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της οικονομίας της Ελλάδας. Διαθέτει τον μεγαλύτερο λιμένα της Ευρώπης (σε κίνηση επιβατικών πλοίων), συνδέοντας ακτοπλοϊκά την πρωτεύουσα με τα νησιά του Αιγαίου και τα άλλα λιμάνια της Γηραιάς Ηπείρου. Πειραιάς Το Μεγάλο Λιμάνι Ο Πειραιάς βρίσκεται στην Περιφέρεια της Αττικής και διαθέτει τον μεγαλύτερο και σημαντικότερο λιμένα της Ελλάδας, αλλά και της Ανατολικής Μεσογείου. Είναι έδρα του Δήμου Πειραιώς, με έκταση 10,9 τετραγωνικών χιλιομέτρων και πληθυσμό περίπου κατοίκων. Ο Πειραιάς είναι, στη σύγχρονη εποχή, το σημαντικότερο βιομηχανικό κέντρο της Ελλάδας και το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της οικονομίας της Ελλάδας. Διαθέτει τον μεγαλύτερο λιμένα της Ευρώπης (σε κίνηση επιβατικών πλοίων), συνδέοντας ακτοπλοϊκά την πρωτεύουσα με τα νησιά του Αιγαίου και τα άλλα λιμάνια της Γηραιάς Ηπείρου. Το λιμάνι του Πειραιά είναι μία πολύπαθη περιοχή. Σπουδαία οικοδομήματα κάηκαν κατά τη ρωμαϊκή κατάκτηση το 86 π.χ. και παρά την αναβίωση της εμπορικής και οικονομικής κίνησης που επήλθε στα ύστερα ρωμαϊκά χρόνια, οι επιδρομές των Γότθων τον 3ο και 4ο μ.χ. αιώνα έφεραν ξανά τον Πειραιά σε δεινή θέση. Κατά τη Βυζαντινή περίοδο η οικονομική άνθηση του Πειραιά ήταν περιορισμένη, ενώ κατά την Τουρκοκρατία έσβησε ολοκληρωτικά. Οι Ενετοί μετακίνησαν πολλά από τα αρχαία έργα τέχνης που βρίσκονταν στον Πειραιά. Στη Βενετία βρέθηκε ο «Λέων του Πειραιώς», ο οποίος είχε ανακαλυφθεί σε αρχαίο τάφο και είχε σταθεί αφορμή για να πάρει το λιμάνι την ονομασία του «Porto Leone». Το 1827 ο Πειραιάς απελευθερώθηκε οριστικά από τους Τούρκους και η περιοχή μπήκε πλέον σε μία άλλη εποχή. Άρχισε η εκβιομηχάνιση του λιμανιού. We keep on dreaming! 05

4 Οι Έλληνες της Μικράς Ασίας, οι οποίοι τόσο βίαια εκδιώχθηκαν από την πατρίδα τους το 1922, βρήκαν το δικό τους λιμάνι στον Πειραιά. Εγκαταστάθηκαν στην περιοχή, η οποία «άνοιξε την αγκαλιά της» για εκείνους και εκείνοι με τη σειρά τους ταύτισαν τη ζωή τους με τον Πειραιά. Αγωνίστηκαν για να αναπτυχθεί το λιμάνι και να φτάσει στη σημερινή του, γιγάντια μορφή. Ο Ολυμπιακός, όπως ο ίδιος ο Πρόεδρος του συλλόγου έχει τονίσει πολλάκις, είναι άρρηκτα δεμένος με τον Πειραιά, τη ναυτιλία και τον απλό κόσμο, τα ιδανικά του οποίου εκφράζονται μέσα από τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο! Και πλέον υπάρχει ένας ακόμη πολύ σημαντικός λόγος, για τον οποίος ο Ολυμπιακός και ο Πειραιάς είναι ένα: Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, εκλέχθηκε πρώτος σε σταυρούς, δημοτικός σύμβουλος της πόλης του Θρύλου, στις τελευταίες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, ενώ νέος Δήμαρχος Πειραιά είναι ο αντιπρόεδρος του συλλόγου μας, κ. Γιάννης Μώραλης! Υπερήφανη η πόλη-γενέτειρα του Ολυμπιακού έχει στο «τιμόνι» της ανθρώπους που ξέρουν τι σημαίνει να αγαπάς τον Πειραιά, όπως αγαπούν και τον Ολυμπιακό. Φυσικά, πρέπει να τονίσουμε ότι μπορεί ο Πειραιάς είναι η γενέτειρα, αλλά ο Θρύλος που γεννήθηκε στο Μεγάλο Λιμάνι λατρεύεται σε όλη την Ελλάδα.

5 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον Ιούνιο του 2010 συμμετείχε στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έγινε κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου με ποσοστό 70%, αφού ήλθε σε συμφωνία με τον τότε Πρόεδρο του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη. Κατά τη διάρκεια της προεδρίας του κ. Μαρινάκη στον Ολυμπιακό, η ομάδα κέρδισε τα Πρωταθλήματα της περιόδου 2010/2011, 2011/12, 2012/13 και 2013/2014 ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδας το 2011/12 και 2012/13. Ο κ. Μαρινάκης διετέλεσε επίσης πρόεδρος της Superleague και αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο, για ένα έτος από τον Αύγουστο του Τον Μάιο του 2014 ο κ. Μαρινάκης εξελέγη πρώτος δημοτικός σύμβουλος του Πειραιά κερδίζοντας περισσότερο από το 50% των ψήφων του ανεξάρτητου συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» του κ. Γ. Μώραλη. Στον επιχειρηματικό τομέα, ο κ. Μαρινάκης διατελεί Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της διεθνούς ναυτιλιακής εταιρίας Capital Product Partners L.P. από το Μάρτιο του Οι μετοχές της εταιρίας διαπραγματεύονται στην αμερικανική χρηματιστηριακή αγορά του Nasdaq (Nasdaq:CPLP). Είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Capital Maritime & Trading Corp. από την ίδρυσή της. Επίσης συμμετέχει και σε άλλες οικογενειακές επιχειρήσεις και διαθέτει σημαντικές επενδύσεις στον κλάδο της ενέργειας, της ναυτιλίας και του real estate. Ο κ. Μαρινάκης έχει σπουδάσει στο Λονδίνο και διαθέτει Πτυχίο στη «Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων» και Master s στις «Διεθνείς Σχέσεις». Μέσω της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και ιδιωτικά, ο κ. Μαρινάκης τελεί σημαντικό κοινωνικό έργο. Κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, τον Οκτώβριο του 2013 ανακοινώθηκε η συνεργασία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την UNICEF για τη χρηματοδότηση του προγράμματος εμβολιασμού παιδιών σε ολόκληρο τον κόσμο. Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής ο Ολυμπιακός έχει αναλάβει να συγκεντρώσει 2 εκατομμύρια Ευρώ ενώ η φανέλα του θα φέρει το λογότυπο της UNICEF. Επίσης υποστηρίζει οικονομικά τη λειτουργία του Μουσείου Καζαντζάκη στην Κρήτη, την επαναγορά του ελληνικού δημόσιου χρέους από ιδιώτες μέσω της ΜΚΟ Greece Debt Free, το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα του ΟΗΕ για το Πακιστάν και την Αϊτή, την ανοικοδόμηση της Ιαπωνίας από το καταστροφικό τσουνάμι, την περιβαλλοντική οργάνωση Αρκτούρος, το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, την παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, τις οργανώσεις για τα παιδιά Μαζί για το Παιδί, Ελπίδα, Αργώ και το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, τα συσσίτια στις περισσότερες ενορίες του Δήμου Πειραιά και της Νίκαιας, κ.α. Επιπλέον ανέλαβε το κόστος ανακατασκευής των σχολικών κτιρίων του Ληξουρίου και του Αργοστολίου που υπέστησαν ζημιές από τους πρόσφατους ισχυρούς σεισμούς στη Κεφαλονιά.

6 Η Ίδρυση ενός Θρύλου Είναι εξαιρετικά σπάνιες οι στιγμές που το μέγα πάθος της ζωής επιλέγει πολύ ξεχωριστούς ανθρώπους και τους αναθέτει το χρέος να το εκφράσουν, να το μορφοποιήσουν, να το ονοματίσουν! Στην ταβέρνα του Μοίρα το απόγευμα της 10ης Μαρτίου το 1925, υπήρξε μία τέτοια σπάνια και εξαιρετικά ιστορική στιγμή! Εκεί που σήμερα είναι η οδός Καραολή-Δημητρίου. Εκείνη την ημέρα, ογδόντα οκτώ χρόνια πριν, ιδρύθηκε ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός! Στο στέκι αυτό έγινε εκείνη την ημέρα κάτι σπουδαίο. Όταν ο Πειραιάς «κόχλαζε» από ζωή, γεμάτος πληγές αλλά και όνειρα. Όταν η ανοικτή κοινότητα της πόλης με πρωτοπόρους τους επιφανέστερους πολίτες της, αγκάλιαζε την οικονομική μετανάστευση από την Κρήτη, τη Μάνη, από τα νησιά και φυσικά την προσφυγιά της Μικράς Ασίας για να δημιουργήσει έτσι το ισχυρότερο και ανθεκτικότερο μείγμα από πάθος που γνώρισε η ελληνική κοινωνία! Αυτό που έγινε εκείνη την ημέρα στην ταβέρνα του Μοίρα ήταν μοιραίο να συμβεί μόνο στον Πειραιά. Πουθενά αλλού δεν υπήρχε τόσο πρόσφορο έδαφος για να ευδοκιμήσει κάτι τόσο νέο! Η συναδέλφωση των λαών όλου του κόσμου ήταν το μήνυμα που κυριαρχούσε στον κόσμο που μόλις είχε βγει από έναν Παγκόσμιο Πόλεμο! Ειδικά στην Ελλάδα το μήνυμα αυτό είχε μια τραγική επικαιρότητα αφού μεταφραζόταν πρώτα και κύρια σε συναδέλφωση όλων των Ελλήνων! Και στην εθνική αυτή επιταγή ο Πειραιάς και ο Ολυμπιακός ήταν οι πρώτοι που είπαν «ΝΑΙ»! Γι αυτό ακριβώς και η ιδέα του Ολυμπιακού γρήγορα, σαν αστραπή ελπίδας, ενότητας και δόξας εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα και απέκτησε εκατομμύρια οπαδούς! Ιδρυτικά μέλη του Ολυμπιακού ήταν οι Βασίλης Ανδριανόπουλος, Γιάννης Ανδριανόπουλος, Γιώργος Ανδριανόπουλος, Ντίνος Ανδριανόπουλος, Δημήτρης Ανδρόνικος, Δημήτρης Αυδής, Νίκος Βλάσσης, Στέφανος Εμμανουήλ, Νίκος Ζαχαρίας, Θανάσης Καλλίτσης, Νίκος Καλούδης, Ντίνος Καλούδης, Νότης Καμπέρος, Κώστας Κλειδουχάκης, Όθων Κόκκινος, Τριαντάφυλλος Κρέμος, Παναγιώτης Κωστάλας, Παναγιώτης Λαγουμιτζής, Ανδρέας Λουκάκης, Σπύρος Λουκάκης, Γιάννης Λουλουδάκης, Βαγγέλης Μαγγόπουλος, Μιχάλης Μανούσκος, Σταύρος Μαραγκουδάκης, Γρηγόρης Ντούφας, Θόδωρος Ορλώφ, Φώτης Πρωτοψάλτης, Γιάννης Συμιγδαλάς, Νίκος Συμιγδαλάς, Χρήστος Τζουμερκιώτης, Βρασίδας Τρουποσκιάδης και Σπύρος Ψαλλιδάς. Πρώτος Πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν ο Μιχάλης Μανούσκος και Αντιπρόεδρος ο Νότης Καμπέρος. Όταν ο Νότης Καμπέρος πρότεινε το όνομα Ολυμπιακός όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν. Και όταν ο Γιάννης Ανδριανόπουλος, ο νομικός της παρέας πρότεινε το κόκκινο και λευκό σαν χρώματα της ομάδας πάλι κανείς δεν είχε αντίρρηση. Όπως και για τον Δαφνοστεφανωμένο έφηβο ως το έμβλημα της ομάδας που από εκείνη την ημέρα έμελλε να ταυτιστεί με τη νίκη, τη δόξα και την ιστορία!

7 Οι Τίτλοι ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο Ολυμπιακός μας είναι η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στην Ελλάδα! Αφήνοντας κατά πολύ πίσω τους ανταγωνιστές της, η ομάδα μας έχει ταυτίσει το όνομά της με την κορυφή και την πρωτιά, τόσο στον θεσμό του Πρωταθλήματος Ελλάδας, όσο και σε εκείνον του Κυπέλλου. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (41) 1931, 1933, 1934, 1936, 1937, 1938, 1947, 1948, 1951, 1954, 1955, 1956, 1957, 1958, 1959, 1966, 1967, 1973, 1974, 1975, 1980, 1981, 1982, 1983, 1987, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2011, 2012, 2013, 2014 ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (26) 1947, 1951, 1952, 1953, 1954, 1957, 1958, 1959, 1960, 1961, 1963, 1965, 1968, 1971, 1973, 1975, 1981, 1990, 1992, 1999, 2005, 2006, 2008, 2009, 2012, 2013 Παρακάτω παρατίθενται αναλυτικά όλοι οι τίτλοι της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, οι οποίοι καταδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο γιατί ο Ολυμπιακός μας έχει το προσωνύμιο «Θρύλος»! ΝΤΑΜΠΛ (16) 1947, 1951, 1954, 1957, 1958, 1959, 1973, 1975, 1981, 1999, 2005, 2006, 2008, 2009, 2012, 2013 ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ (3) 1980, 1987, 1992, 2007 ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ (1)

8

9 Στον δρόμο για το πέμπτο αστέρι! Τα 40 πρωταθλήματα, τα οποία γιορτάστηκαν με μεγαλοπρέπεια, έγιναν ήδη 41. Προχωράμε, με σταθερά βήματα, προς το 42ο. Όταν κάποιος ανήκει στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού, έχει διαρκώς ένα λόγο να είναι χαρούμενος, να είναι περήφανος και να χαμογελάει. Η περσινή σεζόν, όμως, ήταν ακόμη πιο ιδιαίτερη. Μία νέα σελίδα άνοιξε, έπειτα από ένα συγκλονιστικό επίτευγμα. Ο Ολυμπιακός μας κατέκτησε το πρωτάθλημα τη σεζόν και έβαλε έτσι το τέταρτο αστέρι στην τιμημένη ερυθρόλευκη φανέλα του! Έχοντας γράψει ιστορία, ο στόχος μπορεί να είναι μόνο ένας: Να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία! Τα 40 πρωταθλήματα, τα οποία γιορτάστηκαν με μεγαλοπρέπεια, έγιναν ήδη 41. Προχωράμε, με σταθερά βήματα, προς το 42ο. Ο δρόμος προς το πέμπτο αστέρι απλώνεται μπροστά μας, γεμάτος εμπόδια και δυσκολίες. Όμως ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα σ αυτή τη χώρα. Και διαρκώς μεγαλώνει. Με κινήσεις ουσίας, μετρημένες, απόρροια σαφέστατου σχεδιασμού, ο Θρύλος των ελληνικών γηπέδων ολοένα και γιγαντώνεται! Η προσπάθεια είναι συνεχιζόμενη και διαρκής. Στόχος είναι ο Ολυμπιακός μας να είναι αυτάρκης και να μην έχει το παραμικρό πρόβλημα, αλλά να τον χαρακτηρίζει σταθερότητα και ευμάρεια. Και παράλληλα, να κατακτά τίτλους, να έχει επιτυχίες και να προχωράει μπροστά στην Ευρώπη. Όλα αυτά γίνονται για το μεγαλείο αυτού του συλλόγου, το οποίο είναι πέρα και πάνω από όλα τα άλλα. Ο Ολυμπιακός μας βρίσκεται, όπως προαναφέραμε, στον δρόμο για το πέμπτο αστέρι. Έναν δρόμο δύσβατο και γεμάτο εμπόδια, αφού όλοι θέλουν να νικάνε τον πρωταθλητή! Ο Θρύλος, όμως, δεν πτοείται! Μεγάλος στόχος είναι σύντομα ο αεροδιάδρομος με τις κούπες να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και το κύμα που θα γίνεται μέχρι να φτάσουμε στην 50ή να διαρκεί για πολλή ώρα!

10 Η τραγωδια τησ θυρασ 7 Στις 8 Φεβρουαρίου 1981 γράφτηκε μία μαύρη σελίδα στην ιστορία όχι μόνο του Ολυμπιακού, αλλά του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και του Ελληνικού Αθλητισμού εν γένει. Η τραγωδία της Θύρας 7 ήρθε σε μία ημέρα κατά την οποία τα συναισθήματα θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικά Ο Ολυμπιακός υποδεχόταν και αντιμετώπιζε την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Την ΑΕΚ, η οποία βρισκόταν μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Το παιχνίδι κύλησε με θριαμβευτικό τρόπο για τον Ολυμπιακό. Ευρεία (και κάτι περισσότερο) νίκη, με 6-0. Τρία γκολ του Γαλάκου, ένα του Κουσουλάκη, ένα του Ορφανού και ένα του Βαμβακούλα έκαναν τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους, οι οποίοι δεν είχαν αφήσει εκατοστό άδειο στο Καραϊσκάκη, να παραληρούν από χαρά! Το ματς είχε τελειώσει. Με το τελευταίο σφύριγμα ο κόσμος ξεχύθηκε από την εξέδρα, από τη Θύρα 7, για να βρεθεί στον χώρο έξω από τη Θύρα 1 και να αποθεώσει τα ινδάλματά του. Η πόρτα, όμως, ήταν κλειστή Ή κατά άλλους, ελάχιστα ανοιχτή, τόσο ώστε να μη χωρά να περάσει η λαοθάλασσα. Ένα γλίστρημα ήταν αρκετό για να προκληθεί το μοιραίο ολοένα και περισσότεροι φίλαθλοι άρχισαν να στριμώχνονται επάνω στην πόρτα, αφού εκείνοι που έρχονταν από πίσω δεν μπορούσαν να αντιληφθούν τι συνέβαινε μπροστά. Η σκέψη όλων των φιλάθλων θα είναι πάντα κοντά στις οικογένειες των θυμάτων. O κόσμος του Ολυμπιακού θα συνεχίσει για πάντα να φωνάζει «αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε». Αποτέλεσμα ήταν να ποδοπατηθούν και να βρουν τραγικό θάνατο, είτε εκείνη τη στιγμή, είτε υποκύπτοντας στα τραύματά τους αργότερα, 21 άνθρωποι. Μία τραγωδία ανείπωτη, που όμοιά της δεν είχε γνωρίσει ποτέ ο Ελληνικός Αθλητισμός. Ο Παναγιώτης Τουμανίδης (14 ετών), ο Κώστας Σκλαβούνης (16 ετών), ο Ηλίας Παναγούλης (17 ετών), ο Γεράσιμος Αμίτσης (φίλος της ΑΕΚ, 18 ετών), ο Γιάννης Κανελλόπουλος (18 ετών), ο Σπύρος Λεωνιδάκης (18 ετών), ο Γιάννης Σπηλιόπουλος (19 ετών), ο Νίκος Φίλος (19 ετών), ο Γιάννης Διαλυνός (20 ετών), ο Βασίλης Μάχας (20 ετών), ο Ευστράτιος Λούπος (20 ετών), ο Μιχάλης Κωστόπουλος (21 ετών), η Ζωγραφιά Χαϊρατίδου (23 ετών), ο Σπύρος Ανδριώτης (24 ετών), ο Κώστας Καρανικόλας (26 ετών), ο Μιχάλης Μάρκου (27 ετών), ο Κώστας Μπίλας (28 ετών), ο Αναστάσιος Πιτσόλης (30 ετών), ο Αντώνης Κουρουπάκης (34 ετών), ο Χρήστος Χατζηγεωργίου (34 ετών), ο Δημήτριος Αδαμόπουλος (40 ετών), έχασαν εκείνη την ημέρα τη ζωή τους, αλλά δεν ξεχάστηκαν. Πέρασαν στην αιωνιότητα. Η μοίρα θέλησε αυτοί οι 21 άνθρωποι να είναι παρόντες σε έναν θρίαμβο και να γίνουν κομμάτι μιας τραγωδίας Κανείς δεν τους ξεχνά. Κανείς δεν πρόκειται να σταματήσει να τους σκέφτεται. Όσα χρόνια και αν περάσουν, η τραγωδία της Θύρας 7 θα μένει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη όλων εκείνων που αγαπούν τον Ολυμπιακό. Η σκέψη όλων των φιλάθλων θα είναι πάντα κοντά στις οικογένειες των θυμάτων. Και κάθε φορά που ο κόσμος του Ολυμπιακού θα φωνάζει «αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε», το μυαλό και η καρδιά θα φέρνουν πάλι στη ζωή τα 21 αδέρφια μας.

11

12

13

14

15

16

17 ta γραφεια του ολυμπιακου Όπως οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και το τεχνικό επιτελείο έχουν τη δική του «βάση», στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, έτσι και η Διοίκηση, αλλά και οι άνθρωποι που δουλεύουν καθημερινά για το καλό του Ολυμπιακού, έχουν το δικό τους «στρατηγείο». Τα γραφεία του Ολυμπιακού, στον Πειραιά, είναι το κέντρο από το οποίο καθημερινά «τρέχουν» όλα τα δρώμενα που αφορούν στην ομαλή λειτουργία της ομάδας. Στην Πλατεία Αλεξάνδρας, στην Καστέλα, τα γραφεία αυτά εγκαινιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2000 και αποτελούν ακόμη ένα «σπίτι» του Ολυμπιακού. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό κτίριο, σε μία πολύ ωραία τοποθεσία, πλήρως εξοπλισμένο. Εκεί γίνονται πολύ συχνά οι παρουσιάσεις νέων παικτών, συνεντεύξεις Τύπου, καθώς τα κτίρια διαθέτουν και αίθουσα κατάλληλη για αυτούς τους σκοπούς.

18

19

20

21

22 ΞΕΝΩΝΕΣ ΣΧΟΛΩΝ

23

24

25

26 FOLLOW OUR TEAM EVERYWHERE! youtube.com/olympiacosfc facebook.com/olympiacosfc /Stratis 2014 twitter.com/olympiacos_org instagram.com/olympiacosfc

27

28

29

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME Ωρα αντεπίθεσης Η νίκη επί της Προοδευτικής στο μεγάλο ντέρμπι με 1-0,χάρις στο γκολ του Κουιρουκίδη, έφερε ένα αέρα αισιοδοξίας στις τάξεις του Ιωνικού μας που πλέον κοιτάει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (1958)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (1958) ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (1958) Ομάδες Θεσσαλονίκης Ο Γυμναστικός Σύλλογος «Ηρακλής» είναι ένα από τα αρχαιότερα εν ενεργεία αθλητικά σωματεία στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1908 στην ακόμα

Διαβάστε περισσότερα

Πως όμως τα ταλεντάκια της Παιανίας κατάφεραν μέσα σε μερικούς μόλις μήνες να γίνουν μέλη της πρώτης ομάδας του «τριφυλλιού»;

Πως όμως τα ταλεντάκια της Παιανίας κατάφεραν μέσα σε μερικούς μόλις μήνες να γίνουν μέλη της πρώτης ομάδας του «τριφυλλιού»; Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά ξεκίνησε για τον Παναθηναϊκό με πολλές δυσκολίες, καθώς δεν υπήρχε η οικονομική άνεση για ακριβές κινήσεις... Έτσι, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποφάσισε να δουλέψει ακόμα περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME Θέμα τιμής Ολα για όλα Για πολύ λίγο, ο Ιωνικός αφήνει στην άκρη το Πρωτάθλημα βάζοντας στόχο την πρόκριση του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πειραιά κόντρα στον Εθνικό.. Στόχος..ουδείς

Διαβάστε περισσότερα

Διάβαστε αναλυτικά την συνέντευξη που έδωσε στην Stadio, ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης.

Διάβαστε αναλυτικά την συνέντευξη που έδωσε στην Stadio, ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης. Διάβαστε αναλυτικά την συνέντευξη που έδωσε στην Stadio, ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης. Στην αρχή της σεζόν ήσουν μεταξύ ομάδας νέων και πρώτης ομάδας. Τι σκεφτόσουν τότε για την εξέλιξη της χρονιάς; Στην αρχή

Διαβάστε περισσότερα

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 Ένας βετεράνος ποδοσφαιριστής με αδαμάντινο χαρακτήρα και απαράμιλλο ήθος, ο καλυβιώτης Φώτης Πεσλής, μετά από 33 χρόνια στους αγωνιστικούς χώρους, έχει τη μοναδική ευλογία να

Διαβάστε περισσότερα

Οι κύριοι Παύλου και Γεωργάτος εξηγούν το πλάνο που υπάρχει για τον νέο Θρύλο. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΟΥΛΗ

Οι κύριοι Παύλου και Γεωργάτος εξηγούν το πλάνο που υπάρχει για τον νέο Θρύλο. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΟΥΛΗ Οι κύριοι Παύλου και Γεωργάτος εξηγούν το πλάνο που υπάρχει για τον νέο Θρύλο. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΟΥΛΗ Ένα πρωτάθλημα οι Νέοι, ένα οι Έφηβοι, ένα οι Παίδες. Δε το λες κι άσχημο για μια ακαδημία η

Διαβάστε περισσότερα

Λ. Κ. Χ. Ψ. Ο Νεϊμάρ ντα Σύλβα Σάντος Τζούνιορ ή απλώς Νεϊμάρ (Neymar) είναι βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής και γεννήθηκε στο Σάο Πάολο στις 5 Φεβρουαρίου του 1992. Αγωνίζεται με την ομάδα της Σάντος και η

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ Καλημέρα σας, δεν υπάρχει ποιότητα στο μεσοβδομαδιάτικο αγωνιστικό πρόγραμμα για αυτό το λόγο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των προτεινόμενων σημείων.

Διαβάστε περισσότερα

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME D-Day Παιχνίδι αποδείξεων Με το δεξί μπήκε ο Ιωνικός μας στο 2019 με τη σπουδαία νίκη κόντρα στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ την προηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα μας εμφανίστηκε ψυχωμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν διάφορα και σημαντικά προβλήματα. Ένα από αυτά είναι ο πόλεμος που έχει ως αποτέλεσμα την έλλειψη νερού, φαγητού και ιατρικής περίθαλψης και το χειρότερο

Διαβάστε περισσότερα

41 Ο Δ.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

41 Ο Δ.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ Αρχικά διαλέξαμε τα θέματα στα οποία θα δουλεύαμε. Χωριστήκαμε σε 13 ομάδες και κάθε μία ομάδα ανέλαβε από μία εργασία. Ύστερα αναζητήσαμε πληροφορίες στο Internet από έμπιστες πηγές για

Διαβάστε περισσότερα

Δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ στην Τρίπολη

Δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ στην Τρίπολη Δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ στην Τρίπολη Καλημέρα σας, συνεχίζεται η αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ με τέσσερις αναμετρήσεις για όλα τα γούστα, χτες ο Παναθηναϊκός παρότι δεν ήταν πολύ καλός, πήρε την νίκη

Διαβάστε περισσότερα

Γρηγόρης Θ. Παπανίκος Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΟΣ & Επίτιμος Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Στέρλιγκ (University of Stirling), Η.Β.

Γρηγόρης Θ. Παπανίκος Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΟΣ & Επίτιμος Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Στέρλιγκ (University of Stirling), Η.Β. Γρηγόρης Θ. Παπανίκος Αντιπρόεδρος του ΠΣΑΟΣ & Επίτιμος Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Στέρλιγκ (University of Stirling), Η.Β. Ξένοι Ποδοσφαιριστές και Ευρωπαϊκές Επιδόσεις: Η Περίπτωση του

Διαβάστε περισσότερα

Οι Μαθητές: Αγγελόπουλος Ηρακλής Ανδρεσάκης Κωνσταντίνος

Οι Μαθητές: Αγγελόπουλος Ηρακλής Ανδρεσάκης Κωνσταντίνος Οι Μαθητές: Αγγελόπουλος Ηρακλής Ανδρεσάκης Κωνσταντίνος Ο Πειραιάς (Αρχαία Ελληνικά: Πειραιεύς) είναι πόλη της περιφέρειας Αττικής και διαθέτει τον σημαντικότερο λιμένα της Ελλάδας και της ανατολικής

Διαβάστε περισσότερα

Το ποδόσφαιρο! Πώς παίζεται! Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα που παίζεται ανάμεσα σε δύο ομάδες των έντεκα παικτών με μία σφαιρική μπάλα. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας διεξάγεται σε ένα ορθογώνιο γήπεδο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ Κερατσίνι -Εθνικός The Offial Matfh Programme Πειραικό ντέρμπι στο Σχιστό 1 / 8

ΑΠΟ Κερατσίνι -Εθνικός The Offial Matfh Programme Πειραικό ντέρμπι στο Σχιστό 1 / 8 ΑΠΟ Κερατσίνι -Εθνικός The Offial Matfh Programme Πειραικό ντέρμπι στο Σχιστό 1 / 8 ΑΠΟ Κερατσίνι -Εθνικός The Offial Matfh Programme Είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντίπαλες στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME Με το δεξί στη νέα χρονιά Ο Ιωνικός μας υποδέχεται τη νέα χρονιά,εντός έδρας, με αντίπαλο τον Ατσαλένιο. Η ομάδα μας προέρχεται από μία σπουδαία νίκη απέναντι στην Επισκοπή,

Διαβάστε περισσότερα

Η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας

Η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας Η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα Τύπου στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Κρητικό, τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Δημήτρη

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούλα Κλιάφα Μελίνα Κ Γεράσιμος Κ.: Μάριος Κ.

Μαρούλα Κλιάφα Μελίνα Κ Γεράσιμος Κ.: Μάριος Κ. Την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017, η συγγραφέας Μαρούλα Κλιάφα επισκέφτηκε το σχολείο μας και συναντήθηκε με τους μαθητές και τις μαθήτριες του Α2, Β1, Β5. Οι μαθητές/ριες του Α2 ασχολήθηκαν στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί Θρύλοι του Κυπριακού Ποδοσφαίρου,

Αγαπητοί Θρύλοι του Κυπριακού Ποδοσφαίρου, 1 Ομιλία του Δημάρχου Λεμεσού κ. Νίκου Νικολαΐδη στην παρουσίαση του βιβλίου «Ο πρώτος Αγώνας Η πρώτη Εθνική Κύπρου και οι ξεχασμένοι θρύλοι του κυπριακού ποδοσφαίρου», 6 Φεβρουαρίου 2018, 7:00 μμ, Παττίχειο

Διαβάστε περισσότερα

Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή

Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή Καθώς πλησιάζει το λανσάρισμα του νέου Twingo, ας θυμηθούμε τα μικρά αυτοκίνητα της Renault, που όλα ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις ξεχωριστές ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία δημιουργίας - γέννησης του αθλήματος έχει καταγραφεί η 29 Δεκεμβρίου 1891

Ημερομηνία δημιουργίας - γέννησης του αθλήματος έχει καταγραφεί η 29 Δεκεμβρίου 1891 Η καλαθοσφαίριση ή πιο συχνά μπάσκετ, είναι ένα ομαδικό άθλημα Ημερομηνία δημιουργίας - γέννησης του αθλήματος έχει καταγραφεί η 29 Δεκεμβρίου 1891 Δημιουργός του ήταν ο Καναδός, καθηγητής φυσικής αγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME We are Back! H πρεμιέρα μας στην Football League μας φέρνει αντιμέτωπους με μία ακόμα ιστορική ομάδα.τα Τρίκαλα. Ο Ιωνικός μας επέστρεψε εκ νέου στον ποδοσφαιρικό αφρό

Διαβάστε περισσότερα

Παπάγος, 1 Ιανουαρίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 2011 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Παπάγος, 1 Ιανουαρίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 2011 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Παπάγος, 1 Ιανουαρίου 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 2011 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Η Σκακιστική μας Ακαδημία συνεχίζει και φέτος τα δωρεάν μαθήματα Σκακιού, στην αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

Ο Καρνέζης στα Γιάννενα έφτασε τις 11 συμμετοχές σε πέντε σεζόν με τον Παναθηναϊκό και είναι ο πορτιέρο που έχει καταφέρει να διχάσει!

Ο Καρνέζης στα Γιάννενα έφτασε τις 11 συμμετοχές σε πέντε σεζόν με τον Παναθηναϊκό και είναι ο πορτιέρο που έχει καταφέρει να διχάσει! Ο Καρνέζης στα Γιάννενα έφτασε τις 11 συμμετοχές σε πέντε σεζόν με τον Παναθηναϊκό και είναι ο πορτιέρο που έχει καταφέρει να διχάσει! Ο 27χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού σίγουρα από το βράδυ της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ

ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΕΡΩΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΏΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ Στο πλαίσιο του μαθήματος της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας της Γ Γυμνασίου οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με ένα δείγμα ερωτικής ποίησης. Συγκεκριμένα διδάχτηκαν το ποίημα

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δημήτρης Βολονάκης, είναι από τον Αύγουστο του 2011 ο προπονητής της ομάδας Κ20 του ΟΦΗ.

Ο Δημήτρης Βολονάκης, είναι από τον Αύγουστο του 2011 ο προπονητής της ομάδας Κ20 του ΟΦΗ. Ο Δημήτρης Βολονάκης, είναι από τον Αύγουστο του 2011 ο προπονητής της ομάδας Κ20 του ΟΦΗ. Μετά από συμφωνία με το Νίκο Μαχλά την εποχή εκείνη, ο Δημήτρης Βολονάκης αποχώρησε από τον πάγκο του Αλμυρού

Διαβάστε περισσότερα

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME Βack to the Future! Ενα ντέρμπι από το πρόσφατο και άκρως πετυχημένο παρελθόν, μας επιφυλάσσει η τρίτη αγωνιστική της Football League. Ο Ιωνικός μας υποδέχεται την Ιεράπετρα,

Διαβάστε περισσότερα

Κείμενο-παρουσίαση της Φιλόλογου του Γυμνασίου Καλυβίων κ. Σωτηρίας Κοκορέα.

Κείμενο-παρουσίαση της Φιλόλογου του Γυμνασίου Καλυβίων κ. Σωτηρίας Κοκορέα. Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014 Κείμενο-παρουσίαση της Φιλόλογου του Γυμνασίου Καλυβίων κ. Σωτηρίας Κοκορέα. «Αγαπητοί συνάδελφοι και μαθητές, Σήμερα η ημέρα είναι αφιερωμένη στο σχολικό αθλητισμό με ειδικότερο

Διαβάστε περισσότερα

Βήμα πρόκρισης για ΑΕΚ και Λυών

Βήμα πρόκρισης για ΑΕΚ και Λυών Βήμα πρόκρισης για ΑΕΚ και Λυών Καλημέρα σε όλους σας, φτωχό το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα, με λίγες αναμετρήσεις που μπορεί να βασιστείς στο στοιχημα. Σήμερα, ολοκληρώνεται η εμβόλιμη αγωνιστική στην

Διαβάστε περισσότερα

JUNIOR S B (γεν. 2004-06)

JUNIOR S B (γεν. 2004-06) JUNIOR S B (γεν. 2004-06) ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. Για την εύρυθμη και ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά συγκροτείται Επιτροπή Πρωταθλήματος που αποτελείται από δύο μέλη του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., δύο μέλη

Διαβάστε περισσότερα

TA ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ Οι προσπάθειες του Γ. Καλαφάτη. ΔΕΚΑΕΤΙΑ 20 Από τον Π.Π.Α.Ο. στον Παναθηναϊκό. ΔΕΚΑΕΤΙΑ 60 Η εποχή της «πράσινης» κυριαρχίας

TA ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ Οι προσπάθειες του Γ. Καλαφάτη. ΔΕΚΑΕΤΙΑ 20 Από τον Π.Π.Α.Ο. στον Παναθηναϊκό. ΔΕΚΑΕΤΙΑ 60 Η εποχή της «πράσινης» κυριαρχίας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 8 12 14 16 18 20 22 24 26 28 34 40 42 46 48 56 60 62 64 72 76 78 80 Εισαγωγή TA ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ Οι προσπάθειες του Γ. Καλαφάτη Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 20 Από τον Π.Π.Α.Ο. στον Παναθηναϊκό

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου 19-10-2015

Δελτίο Τύπου 19-10-2015 Ιβήριδος 9, T.K. 54351 Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 905164, fax: 2310 903721 Email επικοινωνίας: anestis_anastasiadis@yahoo.gr, axmetaloulis@gmail.com Ιστοσελίδα: www.loutropoleis.com Δελτίο Τύπου 19-10-2015

Διαβάστε περισσότερα

Με ιδιαίτερη χαρά ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΡΙΑΝΩΝ παρουσιάζει το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Με ιδιαίτερη χαρά ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΡΙΑΝΩΝ παρουσιάζει το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ Ημερολόγιο 2017 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Με ιδιαίτερη χαρά ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΡΙΑΝΩΝ παρουσιάζει το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ του, για το έτος 2017. Η φετινή έκδοση με τοπία, όλα επιλεγμένα από την ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΕΡΜΟΥΠΟ- ΛΗ, δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME Θέμα τιμής Judgement Day To ματς με τον Αμπελακιακό και το ισόπαλο 0-0,εντός έδρας,σαφέστατα και είναι ένα αποτέλεσμα που πόνεσε σε μεγάλο βαθμό την ομάδα μας, η οποία

Διαβάστε περισσότερα

Όταν φεύγουν τα σύννεφα μένει το καθαρό

Όταν φεύγουν τα σύννεφα μένει το καθαρό Ημερομηνία 9/6/2016 Μέσο Συντάκτης Link http://plusmag.gr/ Αλεξάνδρα Παναγοπούλου http://plusmag.gr/article/%cf%84%ce%b1%ce%bd_%cf%86%ce%b5%ce%b3%ce%bf%cf %85%CE%BD_%CF%84%CE%B1_%CF%83%CE%BD%CE%BD%CE%B5%CF%86%CE%B1_%CE%B

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ. Α ομάδα. Αφού επιλέξεις τρία από τα παραπάνω αποσπάσματα που σε άγγιξαν περισσότερο, να καταγράψεις τις δικές σου σκέψεις. Α ομάδα ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1. Η συγγραφέας του βιβλίου μοιράζεται μαζί μας πτυχές της ζωής κάποιων παιδιών, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. α) Ποια πιστεύεις ότι είναι τα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ»

«ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ» «ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ» ΤΑΞΗ Γ1 2 ο Δ Σ ΓΕΡΑΚΑ ΔΑΣΚ:Αθ.Κέλλη ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ Κατά τη διάρκεια της περσινής σχολικής χρονιάς η τάξη μας ασχολήθηκε με την ανάγνωση και επεξεργασία λογοτεχνικών βιβλίων

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητική εργασία ΘΕΜΑ:ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ερευνητική εργασία ΘΕΜΑ:ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ερευνητική εργασία ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ~ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑ ~ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ~ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΩΣΤΑΝΤΗΣ ~ ΑΛΕΞΗΣ ΡΑΠΤΗΣ~ ΘΑΝΟΣ ΠΕΝΝΑΣ ~ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣ ~ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ ~

Διαβάστε περισσότερα

Μάλλον αγαπάς το ποδόσφαιρο, νομίζεις ότι είναι η ζωή σου και ότι σε ολοκληρώνει συναισθηματικά και σωματικά σαν άνθρωπο.

Μάλλον αγαπάς το ποδόσφαιρο, νομίζεις ότι είναι η ζωή σου και ότι σε ολοκληρώνει συναισθηματικά και σωματικά σαν άνθρωπο. Του George Kakourides* Μπορεί να ονειρεύεσαι ότι κάποτε θα παίζεις σε ένα γήπεδο γεμάτο με φιλάθλους, ένταση και γκολ. Μπορεί να ονειρεύεσαι ολόκληρο γήπεδο να φωνάζει ρυθμικά το όνομα σου. Θέλεις να γίνεις

Διαβάστε περισσότερα

Βγαίνει και η οχτάδα του Γιουρόπα Λιγκ

Βγαίνει και η οχτάδα του Γιουρόπα Λιγκ Βγαίνει και η οχτάδα του Γιουρόπα Λιγκ Γεία χαρά σε όλους, χτες βγήκε η τελική οχτάδα του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα μας προσφέρει, όπως πάντα έντονες συγκινήσεις στους προημιτελικούς. Σήμερα, διεξάγονται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα.

ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα. ΑΟ Παλλήνη Χορηγικό Πρόγραμμα www.pallinivolleyball.gr Σύλλογος -Ιστορικό Ο «Αθλητικός Όμιλος Παλλήνη» ιδρύθηκε το 1986 από μία παρέα φίλων που αγαπούσαν το volley και ήθελαν να δώσουν τη δυνατότητα στη

Διαβάστε περισσότερα

Λογοτεχνικό Εξωσχολικό Ανάγνωσμα. Εργασία Χριστίνας Λιγνού Α 1

Λογοτεχνικό Εξωσχολικό Ανάγνωσμα. Εργασία Χριστίνας Λιγνού Α 1 1 Λογοτεχνικό Εξωσχολικό Ανάγνωσμα Εργασία Χριστίνας Λιγνού Α 1 2 1.Στο βιβλίο παρουσιάζονται δύο διαφορετικοί κόσμοι. Ο πραγματικός κόσμος της Ρόζας, στη νέα της γειτονιά, και ο πλασματικός κόσμος, στον

Διαβάστε περισσότερα

Τα φαβορί καθορίζουν το παιχνίδι μας στο Τσάμπιονς Λιγκ

Τα φαβορί καθορίζουν το παιχνίδι μας στο Τσάμπιονς Λιγκ Τα φαβορί καθορίζουν το παιχνίδι μας στο Τσάμπιονς Λιγκ Καλημέρα σας, αυτή την εβδομάδα πραγματοποιούνται οι υπόλοιπες τέσσερις αναμετρήσεις από την φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα, υπάρχουν δύο

Διαβάστε περισσότερα

Κράσνονταρ Ολυμπιακός για τους ομίλους του Champions League

Κράσνονταρ Ολυμπιακός για τους ομίλους του Champions League Κράσνονταρ Ολυμπιακός για τους ομίλους του Champions League Ξεκινούν σήμερα οι επαναληπτικοί των Play Off του Champions League, για να προκύψουν οι τελευταίες ομάδες των ομίλων του θεσμού. Ο Ολυμπιακός

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Δ. Λεμπέσης: «Σαν να μεταφέρω νιτρογλυκερίνη σε βαγονέτο του 19ου αιώνα» Τα βιβλία του δεν διαβάζονται από επιβολή αλλά από αγάπη

Γιώργος Δ. Λεμπέσης: «Σαν να μεταφέρω νιτρογλυκερίνη σε βαγονέτο του 19ου αιώνα» Τα βιβλία του δεν διαβάζονται από επιβολή αλλά από αγάπη Γιώργος Δ. Λεμπέσης: «Σαν να μεταφέρω νιτρογλυκερίνη σε βαγονέτο του 19ου αιώνα» Τα βιβλία του δεν διαβάζονται από επιβολή αλλά από αγάπη ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΥ 21.06.2017-12:28 Η «Ψαρόσουπα», «Το χρυσό μολύβι»,

Διαβάστε περισσότερα

Γύρος Φθινοπώρου 2018 με την ΑΝΕΚ LINES

Γύρος Φθινοπώρου 2018 με την ΑΝΕΚ LINES Γύρος Φθινοπώρου 2018 με την ΑΝΕΚ LINES Στιγμιότυπα με τους αθλητές λίγο πριν την έναρξη των αγώνων και κατά την διάρκεια του σιρκουϊ, που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Σούδας μπροστά από το ΕΓ/ΟΓ ΕΛΥΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΜΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Α. ΜΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018 HMEΡΗΣΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Α. ΜΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Εισαγωγικό Σημείωμα: Ο Yuval Noah Harari είναι καθηγητής Πανεπιστημίου με αντικείμενο την Παγκόσμια Ιστορία.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αρκαδικός έχει τρεις παίκτες στα ΤΟΡ-10 των στατιστικών κατηγοριών, με τον Δημήτρη Κατιάκο, τον Γιώργο Μπρόζο και τον Μύρωνα Παπαδάκη να ξεχωρίζουν.

Ο Αρκαδικός έχει τρεις παίκτες στα ΤΟΡ-10 των στατιστικών κατηγοριών, με τον Δημήτρη Κατιάκο, τον Γιώργο Μπρόζο και τον Μύρωνα Παπαδάκη να ξεχωρίζουν. Τα στατιστικά της Α2 κατηγορίας Τρεις παίκτες του Αρκαδικού στα ΤΟΡ-10 Ο Αρκαδικός έχει τρεις παίκτες στα ΤΟΡ-10 των στατιστικών κατηγοριών, με τον Δημήτρη Κατιάκο, τον Γιώργο Μπρόζο και τον Μύρωνα Παπαδάκη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΜΑΔΕΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΧΡΩΜΑ ΕΜΦΑΜΙΣΗΣ Οδυσσέας Νυδριού 1975 Β Τοπικό Κόκκινο Τηλυκράτης 1927 Α Τοπικό Μπλε-Κόκκινο Π.Α.Σ. Σφακιωτών - Β Τοπικό Μπλε Άγιος

Διαβάστε περισσότερα

Στίβος. Καλτζίδου Αναστασία Καρρά Μαρία Κοσμίδου Εύα Κουντούρη Δήμητρα

Στίβος. Καλτζίδου Αναστασία Καρρά Μαρία Κοσμίδου Εύα Κουντούρη Δήμητρα Στίβος Καλτζίδου Αναστασία Καρρά Μαρία Κοσμίδου Εύα Κουντούρη Δήμητρα Στίβος Μέρος ισοπεδωμένο, σταδίου ή ιπποδρόμου για ασκήσεις ή τέλεση αγωνισμάτων, αναφερόμενο στα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η πολυπόθητη μέρα για την εκδρομή μας στην Κωνσταντινούπολη είχε φτάσει! Βαλίτσες, φωτογραφικές μηχανές, τα λόγια που είχε να μάθει ο καθένας από όσους συμμετέχουμε

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι Δήμαρχοι, εταίροι στο πρόγραμμα

Αγαπητοί συνάδελφοι Δήμαρχοι, εταίροι στο πρόγραμμα 1 Χαιρετισμός του Δημάρχου Λεμεσού, κ. Ανδρέα Χρίστου, στη δημοσιογραφική διάσκεψη του προγράμματος ένταξης από Τοπικές Αρχές με θέμα Λεμεσός: Μια πόλη, ο κόσμος όλος!, τη Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

Διαβάστε περισσότερα

Μάνος Κοντολέων : «Ζω γράφοντας και γράφω ζώντας» Πέμπτη, 23 Μάρτιος :11

Μάνος Κοντολέων : «Ζω γράφοντας και γράφω ζώντας» Πέμπτη, 23 Μάρτιος :11 Μάνος Κοντολέων : «Ζω γράφοντας και γράφω ζώντας» Πέμπτη, 23 Μάρτιος 2017-11:11 Από τη Μαίρη Γκαζιάνη Ο ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει γράψει περίπου

Διαβάστε περισσότερα

Εύκολο βράδυ στην Ριζούπολη για τον Ολυμπιακό

Εύκολο βράδυ στην Ριζούπολη για τον Ολυμπιακό Εύκολο βράδυ στην Ριζούπολη για τον Ολυμπιακό Το πρωτάθλημα της Super League, μπαίνει πλέον στη τελική ευθεία του και θα γίνουν πολλές μάχες ακόμα, διότι πολλές θέσεις είναι ακόμα ανοικτές. Σήμερα ολοκληρώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμασία στα Γιάννενα για τον Ολυμπιακό με τον δυνατό ΠΑΣ

Δοκιμασία στα Γιάννενα για τον Ολυμπιακό με τον δυνατό ΠΑΣ Προτάσεις στοίχημα Δευτέρας 12/12/2016 Δοκιμασία στα Γιάννενα για τον Ολυμπιακό με τον δυνατό ΠΑΣ Η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ κλείνει με την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννενα Ολυμπιακός, μία δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Κοπή της Πίτας και βράβευση των Πρωταθλητών του Ν.Ο.Τ.Κ

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Κοπή της Πίτας και βράβευση των Πρωταθλητών του Ν.Ο.Τ.Κ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κοπή της Πίτας και βράβευση των Πρωταθλητών του Ν.Ο.Τ.Κ Ευχές για Καλή Χρονιά και αναμνηστικά βραβεία στους πρωταθλητές μοιράσθηκαν στην Κοπή της Πίτας του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών-

Διαβάστε περισσότερα

Τα παραμύθια της τάξης μας!

Τα παραμύθια της τάξης μας! Τα παραμύθια της τάξης μας! ΟΙ λέξεις κλειδιά: Καρδιά, γοργόνα, ομορφιά, πυξίδα, χώρα, πεταλούδα, ανηφόρα, θάλασσα, φάλαινα Μας βοήθησαν να φτιάξουμε αυτά τα παραμύθια! «Χρυσαφένια χώρα» Μια φορά κι έναν

Διαβάστε περισσότερα

Κυπελλούχος ο Ακρίτας Χλώρακας

Κυπελλούχος ο Ακρίτας Χλώρακας sporttime ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SPORTS 35 Κυπελλούχος ο Ακρίτας Χλώρακας Με κυπελλούχο τον Ακρίτα Χλώρακας ολοκληρώθηκε η φετινή αγωνιστική περίοδος στις μικρές μας κατηγορίες. Στο Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

O «νέος» Θρύλος είναι ευρωπαίος! Σύνταξη-επιμέλεια: Χάρης Περτέσης Παρασκευή, :34

O «νέος» Θρύλος είναι ευρωπαίος! Σύνταξη-επιμέλεια: Χάρης Περτέσης Παρασκευή, :34 Μπορεί ο Ολυμπιακός να το «πάλευε» για αρκετά χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς να έχει τα αποτελέσματα που θα ήθελε ο κόσμος του, ωστόσο αυτή τη φορά τα κατάφερε και, μάλιστα, με τον καλύτερο τρόπο! Η

Διαβάστε περισσότερα

Να κάνει βήμα πρόκρισης η ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου

Να κάνει βήμα πρόκρισης η ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου Να κάνει βήμα πρόκρισης η ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου Γειά χαρά σε όλους σας, αφήνουμε πίσω το Τσάμπιονς Λιγκ και έχουμε σήμερα τα πρώτα ματς για τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Η μοναδική Ελληνική συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικά: Για την πρόκριση η ΑΕΚ στην Βιέννη

Προγνωστικά: Για την πρόκριση η ΑΕΚ στην Βιέννη Προγνωστικά: Για την πρόκριση η ΑΕΚ στην Βιέννη Καλημέρα σε όλους σας, ολοκληρώθηκαν χτες οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου προέκυψαν οι 16 ομάδες που θα παίξουν στην επόμενη φάση για να φτάσουν στον

Διαβάστε περισσότερα

Στην 22η θέση!!! (ανάμεσα σε 312 σωματεία) στην αξιολόγηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2016.

Στην 22η θέση!!! (ανάμεσα σε 312 σωματεία) στην αξιολόγηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2016. Στην 22η θέση!!! (ανάμεσα σε 312 σωματεία) στην αξιολόγηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2016. Το τμήμα του στίβου είναι από τα ιδρυτικά μέλη του σωματείου. Τα τελευταία χρόνια το τμήμα ακολουθεί μια σταθερά ανοδική

Διαβάστε περισσότερα

Χρονολογία ταξιδιού:στις 8 Ιουλίου του 1497 άρχισε και τελείωσε το 1503

Χρονολογία ταξιδιού:στις 8 Ιουλίου του 1497 άρχισε και τελείωσε το 1503 Ονοματεπώνυμο: Βάσκο Ντά Γκάμα Χρονολογία γέννησης:3 Σεπτεμβρίου 1449 Χρονολογία θανάτου:3 Ιανουαρίου 1524 Χρονολογία ταξιδιού:στις 8 Ιουλίου του 1497 άρχισε και τελείωσε το 1503 Ανακαλύψεις: Ανακάλυψε

Διαβάστε περισσότερα

Με στόχο την τρίτη θέση στην Λισσαβώνα ο Ολυμπιακός

Με στόχο την τρίτη θέση στην Λισσαβώνα ο Ολυμπιακός Με στόχο την τρίτη θέση στην Λισσαβώνα ο Ολυμπιακός Καλημέρα σας, ολοκληρώνεται σήμερα η πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και των υπόλοιπων τεσσάρων ομίλων, όπου, όπως αναφέραμε και χτες

Διαβάστε περισσότερα

Επανέναρξη και της Μπουντεσλίγκα στην Ευρώπη

Επανέναρξη και της Μπουντεσλίγκα στην Ευρώπη Επανέναρξη και της Μπουντεσλίγκα στην Ευρώπη Από σήμερα Παρασκευή ξεκινούν και πάλι σχεδόν όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως για παράδειγμα η Μπουντεσλίγκα. Παρέα με την Πριμέρα Ντιβιζιόν και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εισαγωγή. ΔΕΚΑΕΤΙΑ 20 Ήρθε να ενώσει τους Κωνσταντινουπολίτες «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ» ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ. ΔΕΚΑΕΤΙΑ 30 Ο πρώτος τίτλος της ιστορίας

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εισαγωγή. ΔΕΚΑΕΤΙΑ 20 Ήρθε να ενώσει τους Κωνσταντινουπολίτες «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ» ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ. ΔΕΚΑΕΤΙΑ 30 Ο πρώτος τίτλος της ιστορίας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 8 12 14 16 18 20 22 24 26 28 34 36 40 42 44 48 52 54 60 66 70 72 76 Εισαγωγή ΔΕΚΑΕΤΙΑ 20 Ήρθε να ενώσει τους Κωνσταντινουπολίτες «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ» ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 30 Ο πρώτος τίτλος της ιστορίας

Διαβάστε περισσότερα

Η υπεροχή της Κ15 του ΠΑΟΚ σε αριθμούς - Αλέξης Τασούλης: «Στον ΠΑΟΚ δημιουργούμε κάτι καιν

Η υπεροχή της Κ15 του ΠΑΟΚ σε αριθμούς - Αλέξης Τασούλης: «Στον ΠΑΟΚ δημιουργούμε κάτι καιν Η υπεροχή της Κ15 του ΠΑΟΚ σε αριθμούς - Αλέξης Τασούλης: «Στον ΠΑΟΚ δημιουργούμε κάτι ν Τρίτη 25 Μάρτιος 2014 Η διαφορά δυναμικότητας της ομάδας Κ15 του ΠΑΟΚ από τις αντιπάλους της αποτυπώνεται με τον

Διαβάστε περισσότερα

Κυριε Γενικέ Πρόξενε. Αγαπητες φιλες και φιλοι

Κυριε Γενικέ Πρόξενε. Αγαπητες φιλες και φιλοι Κυριε Γενικέ Πρόξενε Αγαπητες φιλες και φιλοι Όταν πριν από πολλα χρονια, περιπου στην ηλικια των 7 χρονων, ο πατερας μου Ζαχαριας Δουλαμης αποφασισε να μας στειλει, εμενα και την αδερφη μου, να μαθουμε

Διαβάστε περισσότερα

Γίνε μέλος στην Παναθηναϊκή συμμαχία και χορηγός γηπέδου ξεκινώντας μόλις με 20, επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

Γίνε μέλος στην Παναθηναϊκή συμμαχία και χορηγός γηπέδου ξεκινώντας μόλις με 20, επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες: Αγαπητέ φίλαθλε, Με το τριφύλλι στην καρδιά έφτασε η στιγμή να φτιάξουμε τη νέα Λεωφόρο. Το σπίτι μας θα πάρει σύγχρονη μορφή και θα καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Για να ζήσουμε ξανά

Διαβάστε περισσότερα

Επιμέλεια football-academies Σάββατο, 15 Σεπτέμβριος 2012 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2012

Επιμέλεια football-academies Σάββατο, 15 Σεπτέμβριος 2012 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2012 Εντυπωσιακός ο Παναθηναϊκός Ανέτοιμος ο Ολυμπιακός Εντυπωσιακή ήταν η ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού η οποία επικράτησε της αντίστοιχης του Ολυμπιακού με 3-0, ματς το οποίο έγινε στο προπονητικό κέντρο του

Διαβάστε περισσότερα

Κερδίζει αυτή την φορά ο Ολυμπιακός

Κερδίζει αυτή την φορά ο Ολυμπιακός Κερδίζει αυτή την φορά ο Ολυμπιακός Κερδίζει αυτή την φορά ο Ολυμπιακός τον Αστέρα για το κύπελλο Καλημέρα σας, συνεχίζουμε με φουλ ρυθμούς, διότι αυτή την εβδομάδα υπάρχουν αγώνες κυπέλλου αλλά και ματς

Διαβάστε περισσότερα

Η εκκλησία κοντά στους άστεγους και άπορους συνανθρώπους μας. Βραδινός αγώνας επιβίωσης στο κέντρο της Αθήνας. ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Η εκκλησία κοντά στους άστεγους και άπορους συνανθρώπους μας. Βραδινός αγώνας επιβίωσης στο κέντρο της Αθήνας. ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ 29/12/2018 Η εκκλησία κοντά στους άστεγους και άπορους συνανθρώπους μας. Βραδινός αγώνας επιβίωσης στο κέντρο της Αθήνας. ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ / Επικαιρότητα Το ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ βρέθηκε στο κέντρο

Διαβάστε περισσότερα

LET S DO IT BETTER improving quality of education for adults among various social groups

LET S DO IT BETTER improving quality of education for adults among various social groups INTERVIEWS REPORT February / March 2012 - Partner: Vardakeios School of Hermoupolis - Target group: Immigrants, women 1 η συνέντευξη Από την Αλβανία Το 2005 Η γλώσσα. Ήταν δύσκολο να επικοινωνήσω με τους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Π. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Π. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Π. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δύο μάχες για τον τελικό του Κόπα Άφρικα

Δύο μάχες για τον τελικό του Κόπα Άφρικα Δύο μάχες για τον τελικό του Κόπα Άφρικα Στην ημιτελική φάση έχει φτάσει η διοργάνωση του Κόπα Άφρικα 2019 και πλέον θα προκύψει το μεγάλο ζευγάρι του τελικού, από όπου θα βγει ο νικητής του θεσμού. Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΓΛΩΣΣΑ Έ ΤΑΞΗ: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΓΛΩΣΣΑ Έ ΤΑΞΗ: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΛΩΣΣΑ: 7 η ΕΝΟΤΗΤΑ-(ΜΟΥΣΙΚΗ) 10-2-2014 ΦΥΛΛΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΛΙΤΣΑ ΨΑΡΑΥΤΗ (Ο Θωμάς) Ά ΜΕΡΟΣ: Άσκηση Ορθογραφίας (Συμπληρώνω σωστά την ορθογραφία των λέξεων) (1) (η πολιτα, πολιτεύμαι) (γοητεύω - η γοητα,

Διαβάστε περισσότερα

Για την υπέρβαση στην Πορτογαλία ο ΠΑΟΚ

Για την υπέρβαση στην Πορτογαλία ο ΠΑΟΚ Για την υπέρβαση στην Πορτογαλία ο ΠΑΟΚ Καλημέρα σας, ξεκινούν σήμερα οι αναμετρήσεις των Πλεϊ Οφ του Champions League, όπου θα προκύψουν οι τελευταίες ομάδες των ομίλων της διοργάνωσης. Σήμερα, αγωνίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Πανηγυρική η έναρξη της 50ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού Καραϊσκάκεια

Πανηγυρική η έναρξη της 50ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού Καραϊσκάκεια Πανηγυρικά και με κάθε επισημότητα ξεκίνησαν, το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, οι εκδηλώσεις της 50ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού Καραϊσκάκεια που οργανώνει η Ένωση

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ 20 ΟΥ ΑΙΩΝΑ

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ 20 ΟΥ ΑΙΩΝΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ 20 ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΩΝ Αβραμιώτη Κέλλυ Ανδριώτης Κωνσταντίνος Βασιλάκη Νίκη Βενιοπούλου Παναγιώτα Βλάση

Διαβάστε περισσότερα

Αρχίζει να ξεκαθαρίζουν οι όμιλοι στο Τσάμπιονς Λιγκ

Αρχίζει να ξεκαθαρίζουν οι όμιλοι στο Τσάμπιονς Λιγκ Αρχίζει να ξεκαθαρίζουν οι όμιλοι στο Τσάμπιονς Λιγκ Καλημέρα σας, συνεχίζεται σήμερα η τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσαμπιονς Λιγκ για τους υπόλοιπους ομίλους και φαίνεται σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει

Διαβάστε περισσότερα

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME Nα εκμεταλλευτεί και την έδρα O Iωνικός μας ουσιαστικά ισοφάρισε την απώλεια εντός με τον Γιούχτα,με ένα σπουδαίο διπλό απέναντι στο Κερατσίνι. Με τους Καλλέργη και Κουιρουκίδη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. «Η Νίκη της Δράμας»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. «Η Νίκη της Δράμας» Δράμα 29-10-2013 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Η Νίκη της Δράμας» Πραγματοποιήθηκαν στις 28 Οκτώβρη 2013 τα αποκαλυπτήρια του μνημείου - σύμβολο για την επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση του τόπου μας, που γιορτάζουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ακριβώς το που.την μητέρα μου και τα αδέρφια μου, ήμουν πολύ μικρός για να τους

ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ακριβώς το που.την μητέρα μου και τα αδέρφια μου, ήμουν πολύ μικρός για να τους ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. Γεννήθηκα πολύ μακριά. Δεν γνωρίζω ακριβώς το που.την μητέρα μου και τα αδέρφια μου, ήμουν πολύ μικρός για να τους θυμάμαι. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό σαν ανάμνηση

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΤΙΝΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΜΑΔΑ Β. Ερώτηση 1 α

ΧΑΡΤΙΝΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΜΑΔΑ Β. Ερώτηση 1 α ΧΑΡΤΙΝΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΜΑΔΑ Β Ερώτηση 1 α Το βιβλίο με τίτλο «Χάρτινη Αγκαλιά», της Ιφιγένειας Μαστρογιάννη, περιγράφει την ιστορία ενός κοριτσιού, της Θάλειας, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Φεύγει

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτος ημιτελικός Τότεναμ Άγιαξ στο Champions League

Πρώτος ημιτελικός Τότεναμ Άγιαξ στο Champions League Πρώτος ημιτελικός Τότεναμ Άγιαξ στο Champions League Εβδομάδα ημιτελικών Champions League είναι αυτή που διανύουμε, έχοντας μπροστά μας δύο δυνατές αναμετρήσεις που μπορούν να δώσουν προβάδισμα για τον

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 29 Οι Βαλκανικοί πόλεμοι Ιστορία Γ Γυμνασίου. Η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης (26 Οκτωβρίου 1912)

Ενότητα 29 Οι Βαλκανικοί πόλεμοι Ιστορία Γ Γυμνασίου. Η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης (26 Οκτωβρίου 1912) Ενότητα 29 Οι Βαλκανικοί πόλεμοι 1912-1913 Ιστορία Γ Γυμνασίου Η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης (26 Οκτωβρίου 1912) Χρονολόγιο 1897-1908 Μακεδόνικος Αγώνας 1912-1913 Βαλκανικοί πόλεμοι 1914-1918 Α' Παγκόσμιος

Διαβάστε περισσότερα

GENERAL GUIDE ΣΤΕΛΛΑ GENERAL GUIDE EUROPEAN FILMS FOR INNOVATIVE AUDIENCE DEVELOPMENT

GENERAL GUIDE ΣΤΕΛΛΑ GENERAL GUIDE EUROPEAN FILMS FOR INNOVATIVE AUDIENCE DEVELOPMENT EU FO RIA ΣΤΕΛΛΑ EUROPEAN FILMS FOR INNOVATIVE AUDIENCE DEVELOPMENT 1 ΣΤΕΛΛΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: Στέλλα ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Μιχάλης Κακογιάννης ΣΕΝΑΡΙΟ: Διασκευή: Μιχάλης Κακογιάννης Αρχική Πηγή: από το θεατρικό

Διαβάστε περισσότερα

Γυμνάσιο Αγ. Βαρβάρας Λεμεσού. Τίτλος Εργασίας: Έμαθα από τον παππού και τη

Γυμνάσιο Αγ. Βαρβάρας Λεμεσού. Τίτλος Εργασίας: Έμαθα από τον παππού και τη Γυμνάσιο Αγ. Βαρβάρας Λεμεσού Σχολείο Ετος: 2013-2014 Τίτλος Εργασίας: Έμαθα από τον παππού και τη γιαγιά μου Όνομα Μαθήτριας: Νικολέττα Χρίστου Τάξη: Γ 4 Όνομα Καθηγήτριας: Σταυρούλας Ιωάννου Λεμεσός

Διαβάστε περισσότερα

Πένυ Παπαδάκη: «Οι άνθρωποι που αγαπούν το βιβλίο δεν επηρεάζονται από την κρίση» ΘΑΝΑΣΗΣ ΞΑΝΘΟΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Πένυ Παπαδάκη: «Οι άνθρωποι που αγαπούν το βιβλίο δεν επηρεάζονται από την κρίση» ΘΑΝΑΣΗΣ ΞΑΝΘΟΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 Πένυ Παπαδάκη: «Οι άνθρωποι που αγαπούν το βιβλίο δεν επηρεάζονται από την κρίση» ΘΑΝΑΣΗΣ ΞΑΝΘΟΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΛΟΥΝ Η συγγραφέας Πένυ Παπαδάκη σε μια εποικοδομητική συνέντευξη στο

Διαβάστε περισσότερα

Παιχνίδι με τα γκολ για άλλη μία Παρασκευή

Παιχνίδι με τα γκολ για άλλη μία Παρασκευή Παιχνίδι με τα γκολ για άλλη μία Παρασκευή Γεία χαρά σε όλους, τελείωσε και η τέταρτη αγωνιστικών των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, προσφέροντας μας έντονες συγκινήσεις και πανδαισία γκολ. Οι δύο Ελληνικές

Διαβάστε περισσότερα

Συγγραφέας. Ραφαέλα Ρουσσάκη. Εικονογράφηση. Αμαλία Βεργετάκη. Γεωργία Καμπιτάκη. Γωγώ Μουλιανάκη. Ζαίρα Γαραζανάκη. Κατερίνα Τσατσαράκη

Συγγραφέας. Ραφαέλα Ρουσσάκη. Εικονογράφηση. Αμαλία Βεργετάκη. Γεωργία Καμπιτάκη. Γωγώ Μουλιανάκη. Ζαίρα Γαραζανάκη. Κατερίνα Τσατσαράκη Συγγραφέας Ραφαέλα Ρουσσάκη Εικονογράφηση Αμαλία Βεργετάκη Γεωργία Καμπιτάκη Γωγώ Μουλιανάκη Ζαίρα Γαραζανάκη Κατερίνα Τσατσαράκη Μαρία Κυρικλάκη Μαριτίνα Σταματάκη Φιλία Πανδερμαράκη Χριστίνα Κλωνάρη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες. Θα το παίξεις... και θα πεις κι ένα τραγούδι!

Οδηγίες. Θα το παίξεις... και θα πεις κι ένα τραγούδι! Οδηγίες To Sing It! είναι ένα νέο παιχνίδι παρέας που δοκιμάζει τις γνώσεις σας στο ελληνικό τραγούδι! Μέσα από λέξεις που σας δίνονται, καλείστε να βρείτε τραγούδια που τις περιέχουν. Θα πείτε εσείς τα

Διαβάστε περισσότερα

Η Βυζαντινή Κωνσταντινούπολη

Η Βυζαντινή Κωνσταντινούπολη Η Βυζαντινή Κωνσταντινούπολη ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ Ε ΤΑΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Σελίδα 1 Κωνσταντινούπολη Η ξακουστή και δοξασµένη πολιτεία, µε τη λαµπρή, χιλιόχρονη ιστορία, που για δέκα αιώνες δέσποζε πρωτεύουσα της

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. «Πιάσε το χέρι μου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. «Πιάσε το χέρι μου» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ταχ. Δ/νση : Δεκελείας 97 Νέα Φιλαδέλφεια Τ.Κ. 14341 Τηλ.: 213 2049012 fax. 213 2049006

Διαβάστε περισσότερα

NTΕΡΜΠΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ.. Α ΕΘΝΙΚΗΣ

NTΕΡΜΠΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ.. Α ΕΘΝΙΚΗΣ NTΕΡΜΠΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ.. Α ΕΘΝΙΚΗΣ Η δεύτερη χρονιά του Εθνικού, στον 4 ο όμιλο της Γ κατηγορίας σαφέστατα και αποτελεί μία τεράστια αγωνιστική πρόκληση για όλους στο μεγάλο λιμάνι. Η περσινή χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Παλλήνη, 6 Οκτωβρίου 2014 Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ελληνογερμανικής Αγωγής

Εισαγωγή. Παλλήνη, 6 Οκτωβρίου 2014 Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ελληνογερμανικής Αγωγής 2 3 4 Εισαγωγή Θέλουμε έναν κόσμο ανοιχτό στο μέλλον και τις προκλήσεις του. Θέλουμε μία κοινωνία ανεκτική σε όλους ανεξάρτητα από γλώσσα, εθνικότητα, θρησκεία, ατομικές διαφορές. Θέλουμε να είμαστε ο

Διαβάστε περισσότερα

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME

ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME ΙΩΝΙΚΟΣ OFFICIAL MATCH PROGRAMME Δύο στροφές πριν το όνειρο Ιωνικός-Επισκοπή. Ματς τελικός,πριν τον τελευταίο κόντρα στον Ατσαλένιο εκτός έδρας. Η ομάδα μας έμεινε στο 0-0 κόντρα στον Εθνικό,σε ένα ντέρμπι

Διαβάστε περισσότερα

Μετά τον Γιώργο... Αγαπητοί Συνεργάτες,

Μετά τον Γιώργο... Αγαπητοί Συνεργάτες, Μετά τον Γιώργο... Αγαπητοί Συνεργάτες, Ο Νέος Κατάλογος 2016 έχει για την επιχείρησή μας και τα στελέχη της ξεχωριστή σημασία. Αυτός είναι ο πρώτος κατάλογος που εκδίδεται μετά την ξαφνική απώλεια του

Διαβάστε περισσότερα