ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ ΗΛΕΚΤΩΡ ΑΕ (Κ/ΞΙΑ J&P-ΑΒΑΞ ΑΕ ΕΡΓΟΝΕΤ ΑΤΕ)», γ)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ ΗΛΕΚΤΩΡ ΑΕ (Κ/ΞΙΑ J&P-ΑΒΑΞ ΑΕ ΕΡΓΟΝΕΤ ΑΤΕ)», γ)"

Transcript

1 1 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 8 ης Μεραρχίας 3, Ριζάρειος Πολιτεία - Ιωάννινα ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Ιωάννινα, 04/05/2018 Αριθ. Πρωτ: 3844 ΠΡΟΣ: Τους κ.κ. ΚΟΙΝ: Στους κ.κ. 1. Παρασκευή Τσίλη 1. Ευθύμιο Χρυσοστόμου 2. Κωνσταντίνο Γκέκα 2 Αθανάσιο Μανταλόβα 3. Ειρήνη Βαρτζιώτη 3. Ελευθέριο Δοβανά 4. Ηλία Αρλέτο 4. Γεωργία Γιώτη 5. Αλεξάνδρα Βακαλοπούλου 5. Στέφανο Μάντζιο 6. Λάμπρο Τζίμα 6. Χριστίνα Γεωργούλη 7. Βασίλειο Πλαστήρα 7. Αικατερίνη Μιτοπούλου 8. Βασιλική Πουλιάνου 8. Αφροδίτη Κυρίτση 9. Βασίλειο Βασιλείου 9. Αλέξανδρο Λάμπρου 10. Ιωάννη Λυκοτραφίτη 10. Καλλιόπη Σηφακάκη 11. Δημήτριο Αναστασίου Τακτικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΙ Αναπληρωματικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΙ Παρακαλούμε να προσέλθετε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την Τετάρτη 09/05/2018 και ώρα 13:30 μ.μ. που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΔΕΥΑΙ (8 ης Μεραρχίας 3, Ριζάρειος Πολιτεία, 4 ος όροφος), για τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης που αναγράφονται κατωτέρω. 1. Λήψη απόφασης α) επί της υπ αριθμ. πρωτ. 2543/ προδικαστικής προσφυγής της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΕ», β) επί της υπ αριθμ. πρωτ. 2661/ προδικαστικής προσφυγής της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Κ/ΞΙΑ ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ ΗΛΕΚΤΩΡ ΑΕ (Κ/ΞΙΑ J&P-ΑΒΑΞ ΑΕ ΕΡΓΟΝΕΤ ΑΤΕ)», γ) επί της υπ αριθμ. πρωτ. 2764/ προδικαστικής προσφυγής της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΡΛΕΤΟΣ ΑΤΕΕ ΝΙΟΒΗ ΑΤΕ», όλων των ανωτέρω στρεφόμενων κατά της υπ αριθμ. 48/2018 απόφασης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Ι. [πρακτικό 3/ ].

2 2 2. Επικαιροποίηση της με αριθμό 9/171/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: 6 η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Έτους Επικαιροποίηση της με αριθμό 9/172ΟΕ/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση Ισολογισμού, Αποτελεσμάτων Χρήσης και Απολογισμός έτους Επικαιροποίηση της με αριθμό 9/177ΟΕ/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Λήψη απόφασης περί αυτοδίκαιης λύσης σύμβασης υπαλλήλου ΔΕΥΑΙ κ.θωμά Χαλιλόπουλου του Γεράσιμου. 5. Επικαιροποίηση της με αριθμό 9/178/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Διαγωνισμού του συνοπτικού διαγωνισμού για την «Παροχή Υπηρεσιών Εκμετάλλευσης Βιοαερίου του ΧΑΔΑ Δουρουτης για την Παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας και Τροφοδότηση του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρισμού με Παραχώρηση του Δικαιώματος Εκμετάλλευσης». 6. Επικαιροποίηση της με αριθμό 9/179/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση 1 ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου «Κατασκευή Συνδέσεων και παροχών Ύδρευσης στις οδούς: Ακαδημίας, Ελένης Ζωγράφου και Λαμπρίδη». 7. Επικαιροποίηση της με αριθμό 9/180/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Εξέταση αιτήματος για χορήγηση 1 ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου «Αποκαταστάσεις στις Θέσεις Ορυγμάτων Υπογείων Δικτύων». 8. Επικαιροποίηση της με αριθμό 9/181/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Εξέταση αιτήματος για χορήγηση 2 ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου «Κατασκευή Φρεατίων Ελέγχου Ακαθάρτων στο Δήμο Ιωαννιτών». 9. Επικαιροποίηση της με αριθμό 9/182/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Κατασκευή Παροχών Υδρευσης στην Πεδινή Φάση Β». 10. Επικαιροποίηση της με αριθμό 9/183/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή Δικτύου Αποχέτευσης Ομβρίων Σε Διάφορες Οδούς Στο Κάτω Νεοχωρόπουλο». 11. Επικαιροποίηση της με αριθμό 9/184/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Ορισμός επιτροπής για την εκτέλεση (παρακολούθηση & παραλαβή) παροχής υπηρεσίας με τίτλο: «Προληπτική Συντήρηση Τεχνική Επιφυλακή & Καθαρισμός Αντλιοστασίων Λυμάτων».

3 3 12. Επικαιροποίηση της με αριθμό 9/187/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση μελέτης του έργου «Αντικατάσταση Αγωγού Ύδρευσης στην Ηλιόκαλη». 13. Επικαιροποίηση της με αριθμό 9/192/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Εξέταση εγγράφου Δ/νσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Συντήρησης Έργων και & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ιωαννιτών για τοποθέτηση βρύσης στις Εργατικές Κατοικίες Πανοράματος. 14. Επικαιροποίηση της με αριθμό 9/193/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Αίτηση της Ελένης Καραπάνου Λίγκα για συνδρομή και δημοσίευση ανακοινώσεων στην Εβδομαδιαία Περιφερειακή Εφημερίδα «Τύπος της Ηπείρου». 15. Επικαιροποίηση της με αριθμό 9/202/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση μετακίνησης. 16. Επικαιροποίηση της με αριθμό 9/203/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Λήψη απόφασης για κατεπείγοντα θέματα. 17. Επικαιροποίηση της με αριθμό 9/204/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Λήψη απόφασης για 2 η παράταση ισχύος της με αριθμό 3/82/ απόφασης ΔΣ ΔΕΥΑΙ με θέμα: Διακανονισμοί ληξιπρόθεσμων οφειλών. 18. Επικαιροποίηση της με αριθμό 9/205/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Εξέταση αιτήματος Θεόδωρου Χήρα για χορήγηση παροχής ύδρευσης σε περίπτερο. 19. Επικαιροποίηση της με αριθμό 10/206/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: 4 η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού έτους Επικαιροποίηση της με αριθμό 10/207/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Άδεια Ολιγόωρης Απουσίας. 21. Επικαιροποίηση της με αριθμό 10/209/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Επέκταση Αναβάθμιση Εκσυγχρονισμός Αποχετευτικού Συστήματος Παραλίμνιας Ζώνης». 22. Επικαιροποίηση της με αριθμό 10/210/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή Φρεατίων Ελέγχου Ακαθάρτων σε Διάφορες Οδούς του Δήμου Ιωαννιτών». 23. Επικαιροποίηση της με αριθμό 10/211/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Δουρούτης Τμήμα Β».

4 4 24. Επικαιροποίηση της με αριθμό 10/212/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή Δικτύου Ακαθάρτων Ύδρευσης στην Οδό Ρήγα Φεραίου στα Καρδαμίτσια». 25. Επικαιροποίηση της με αριθμό 10/213/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Ορισμός επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Συμπληρωματικές Εργασίες και Αποκαταστάσεις Υδροδοτικού Συστήματος Δεξαμενής Αγ. Ιωάννη και περιοχής Ολυμπιάδας». 26. Επικαιροποίηση της με αριθμό 10/214/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Εξέταση αιτήματος χορήγησης 5 ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Αποχέτευση Ακαθάρτων Οικισμού Κατσικά Δήμου Ιωαννιτών». 27. Επικαιροποίηση της με αριθμό 10/217/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Εξέταση αιτήματος για χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης της υπηρεσίας «Εύρεση και Αποτύπωση Του Δικτύου ύδρευσης Που Διαχειρίζεται η ΔΕΥΑΙ Με Τη χρήση GNSS Δέκτη (GPS) Και Γεωραντάρ Στην Περιοχή Των Καρδαμιτσίων». 28. Επικαιροποίηση της με αριθμό 10/218/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Υποστήριξη της ΔΕΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ στην υποβολή πρότασης με τίτλο: WASET Waste Services Eco Transportation στο πλαίσιο της πρόσκλησης 1 st CALL FOR ORDINARY PROJECT PROPOSALS Cooperation Programe Interreg V/A Greece Italy (EL-IT) Επικαιροποίηση της με αριθμό 10/222/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για Απόφαση Περιφερειάρχη Ηπείρου περί επιβολής προστίμου. 30. Επικαιροποίηση της με αριθμό 10/227ΟΕ/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση μετακίνησης. 31. Επικαιροποίηση της με αριθμό 10/228/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Λήψη απόφασης για κατεπείγοντα θέματα. 32. Επικαιροποίηση της με αριθμό 10/229/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Εξαγωγή Δεδομένων Παλαιού Πληροφοριακού Συστήματος. 33. Επικαιροποίηση της με αριθμό 11/230/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Τοποθέτηση Γενικού Διευθυντή ΔΕΥΑΙ σύμφωνα με το νέο Ο.Ε.Υ. με Φ.Ε.Κ Β / Επικαιροποίηση της με αριθμό 11/231/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Τοποθέτηση Προϊσταμένων Διεύθυνσης ΔΕΥΑΙ σύμφωνα με το νέο Ο.Ε.Υ. με Φ.Ε.Κ Β /

5 5 35. Επικαιροποίηση της με αριθμό 11/232/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Λήψη απόφασης για κατεπείγοντα θέματα. 36. Επικαιροποίηση της με αριθμό 11/233/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Υπαγωγή ΔΕΥΑΙ στο άρθρο 52 του Ν.4483/2017 (ΦΕΚ Α 107/ ) 37. Επικαιροποίηση της με αριθμό 12/234/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: 5 η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού έτους Επικαιροποίηση της με αριθμό 12/235/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Εκπροσώπηση ΔΕΥΑΙ στις Τράπεζες. 39. Επικαιροποίηση της με αριθμό 12/237ΟΕ/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Τοποθετήσεις προσωπικού σε θέσεις του ΟΕΥ της ΔΕΥΑΙ. 40. Επικαιροποίηση της με αριθμό 12/238/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Κατακύρωση του Ανοικτού Διαγωνισμού του έργου: Εργασίες Συνδέσεων Διακλαδώσεων Παροχών του έργου «Βελτίωση Αναβάθμιση Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης Δήμου Ιωαννιτών». 41. Επικαιροποίηση της με αριθμό 12/239/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Κατακύρωση του Συνοπτικού Διαγωνισμού για την «Παροχή Υπηρεσίας Γενικού Καθαρισμού Κτιρίων ΔΕΥΑΙ» 42. Επικαιροποίηση της με αριθμό 12/240/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση Πρακτικού Αξιολόγησης & Βαθμολόγησης των Υποφακέλων Τεχνικής Προσφοράς της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού για την «Παροχή Υπηρεσιών Εκμετάλλευσης Βιοαερίου του ΧΑΔΑ Δουρούτης για την Παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας Και Τροφοδότηση Του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρισμού Με παραχώρηση Του Δικαιώματος Εκμετάλλευσης». 43. Επικαιροποίηση της με αριθμό 12/241/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου «Επέκταση Δικτύου Ύδρευσης στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων - Μετσόβου (Αμφιθέα)» 44. Επικαιροποίηση της με αριθμό 12/242/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση πρακτικού Επιτροπής Διαγωνισμού του διαγωνισμού για την «Προμήθεια Υδροξειδίου του Νατρίου ή Καυστική Σόδα» 45. Επικαιροποίηση της με αριθμό 12/243ΟΕ/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Υπηρεσίες Συντήρησης Υποστήριξης και Αναβάθμισης Λογισμικού Έκδοσης Λογαριασμών Ύδρευσης Αποχέτευσης της Υπ. Εκμετάλλευσης Δικτύων.

6 6 46. Επικαιροποίηση της με αριθμό 12/244/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Αποδοχή προσφοράς για ανανέωση σύμβασης συντήρησης λογισμικού, για το πρόγραμμα διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων. 47. Επικαιροποίηση της με αριθμό 12/245/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση ανάθεσης «Προμήθειας Γραφικής Ύλης & Χαρτί Α3-Α4». 48. Επικαιροποίηση της με αριθμό 12/246/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση ανάθεσης «Προμήθειας Τόνερ και Μελανιών». 49. Επικαιροποίηση της με αριθμό 12/247/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση 1 ου Α.Π.Ε. του έργου «Κατασκευή Συνδέσεων και Παροχών Ύδρευσης Στις Οδούς Αιακιδών Ριζάρη Μολοσσών». 50. Επικαιροποίηση της με αριθμό 12/248/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση 2 ης παράτασης προθεσμίας παροχής υπηρεσίας με τίτλο «Παροχή Υπηρεσιών Για Τη Διαχείριση Και Τελική Διάθεση της Λάσπης της ΔΕΥΑ Ιωαννίνων». 51. Επικαιροποίηση της με αριθμό 12/249/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση πρωτοκόλλου τμηματικής παραλαβής για παραδοτέο 5: «Υποστήριξη της Λειτουργίας Συστημάτων 2 η και 3 η τετραμηνιαία απολογιστική έκθεση» της παροχής υπηρεσιών «Διαμόρφωση Εργαλείων Οικονομικής & Λογιστικής Αναδιοργάνωσης ΔΕΥΑΙ». 52. Επικαιροποίηση της με αριθμό 12/250/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση πρωτοκόλλου τμηματικής παραλαβής για παραδοτέο 5: «Υποστήριξη της Λειτουργίας Συστημάτων Τελική απολογιστική έκθεση» της παροχής υπηρεσιών «Διαμόρφωση Εργαλείων Οικονομικής & Λογιστικής Αναδιοργάνωσης ΔΕΥΑΙ». 53. Επικαιροποίηση της με αριθμό 12/251/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Απόφαση 95/2017 του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων. 54. Επικαιροποίηση της με αριθμό 12/252/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Συζήτηση αγωγής (Τακτική Διαδικασία) στο Πρωτοδικείο Αθηνών της τεχνικής εταιρείας με την επωνυμία «ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΤΕ» κατά της ΔΕΥΑΙ και της Εθνικής Τράπεζας Της Ελλάδος Α.Ε. (κατόπιν της εκδόσεως της υπ αριθμ. 3667/2017 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων) (γ.α.κ /2017, ε.α.κ. 4911/2017)- Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου. 55. Επικαιροποίηση της με αριθμό 12/253/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Ορισμός πληρεξούσιων δικηγόρων για παράσταση κατά τη συζήτηση των τριών (3) αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων που ασκήθηκαν ενώπιον του Δ Τμήματος του ΣτΕ στα πλαίσια του διαγωνισμού για την

7 7 κατασκευή του έργου: ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔHMOY ΙΩΑΝΝΙTΩΝ. 56. Επικαιροποίηση της με αριθμό 12/254/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για παράσταση στο Πενταμελές Εφετείο Ιωαννίνων για συζήτηση αγωγής της ανώνυμης τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία ΤΡΑΠΕΖΑΣ EUROBANK ERGASIAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. (Ειδική διαδικασία αρθρ.77 Ν.3669/2008) (Έκθεση Κατάθ. Δικογράφου: 419/2016). 57. Επικαιροποίηση της με αριθμό 12/255/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση μετακίνησης. 58. Επικαιροποίηση της με αριθμό 13/256ΟΕ/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Επιμήκυνση Χρόνου Αποπληρωμής Χορηγηθέντων Δανείων από το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων. 59. Επικαιροποίηση της με αριθμό 14/257/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: 6 η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού έτους Επικαιροποίηση της με αριθμό 14/258/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση τροποποίησης εγχειριδίου Διαχειριστικής Επάρκειας ΔΕΥΑΙ και αναπροσαρμογή του σύμφωνα με τις διαδικασίες του νέου ΕΣΠΑ Επικαιροποίηση της με αριθμό 14/259/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Ορισμός Υπευθύνου Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Πληρωμών Τραπέζης Ελλάδος. 62. Επικαιροποίηση της με αριθμό 14/260/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Ορισμός Υπευθύνου Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Πληρωμών Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου. 63. Επικαιροποίηση της με αριθμό 14/261/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Ορισμός Υπευθύνου Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Πληρωμών Τράπεζας Πειραιώς. 64. Επικαιροποίηση της με αριθμό 14/264/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Ακύρωση του Συνοπτικού Διαγωνισμού για την Παροχή Γενικών Υπηρεσιών: Μίσθωση Φορτηγού Έργου. 65. Επικαιροποίηση της με αριθμό 14/265/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Ακύρωση του Συνοπτικού Διαγωνισμού για την Παροχή Γενικών Υπηρεσιών: Μίσθωση Εκσκαπτικού JCB. 66. Επικαιροποίηση της με αριθμό 14/266/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση μελέτης και όρων δημοπράτησης για την Παροχή Γενικών Υπηρεσιών: Μίσθωση Φορτηγού Έργου.

8 8 67. Επικαιροποίηση της με αριθμό 14/267/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση μελέτης και όρων δημοπράτησης για την Παροχή Γενικών Υπηρεσιών: Μίσθωση Εκσκαπτι- κού JCB. 68. Επικαιροποίηση της με αριθμό 14/268/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση μελέτης και όρων δημοπράτησης του έργου: Επέκταση Αγωγού Ύδρευσης στην Τ.Κ. Κουτσελιού Αγρ Επικαιροποίηση της με αριθμό 14/270/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Εξέταση αιτήματος για χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου: Επέκταση Δικτύου Ύδρευσης στην Ολυμπιάδα. 70. Επικαιροποίηση της με αριθμό 14/271/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Εξέταση αιτήματος για χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου: Κατασκευή Δικτύου Αποχέτευσης Ακαθάρτων Στην Οδό Νικοπόλεως (Παράπλευρο Δίκτυο). 71. Επικαιροποίηση της με αριθμό 14/272/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Εξέταση αιτήματος για χορήγηση 3 ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου: Επεμβάσεις Στο Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων και Ομβρίων Ιωαννίνων. 72. Επικαιροποίηση της με αριθμό 14/273ΟΕ/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Εξέταση αιτήματος χορήγησης 6 ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: Αποχέτευση Ακαθάρτων Οικισμού Κατσικά Δήμου Ιωαννιτών. 73. Επικαιροποίηση της με αριθμό 14/274/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση 5 ου ΑΠΕ και 3 ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: Αποχέτευση Ακαθάρτων Οικισμού Κατσικά Δήμου Ιωαννιτών. 74. Επικαιροποίηση της με αριθμό 14/275/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Σύσταση επιτροπής για την εξακρίβωση κόστους νέων τιμών μονάδας του έργου: Αποχέτευση Ακαθάρτων Οικισμού Κατσικάς Δήμου Ιωαννιτών. 75. Επικαιροποίηση της με αριθμό 14/276/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Σύσταση επιτροπής για το χαρακτηρισμό των εκσκαφών του έργου: Κατασκευή Δικτύου Αποχέτευσης Ακαθάρτων Στην Οδό Νικοπόλεως. 76. Επικαιροποίηση της με αριθμό 14/277/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Σύσταση επιτροπής για το χαρακτηρισμό των εκσκαφών του έργου: Επέκταση Δικτύου Ύδρευσης Στην Ολυμπιάδα. 77. Επικαιροποίηση της με αριθμό 14/278/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Ορισμός επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου:

9 9 Προσωρινή Λύση Διευθέτησης Ομβρίων Στην Οδό Κωνσταντινουπόλεως Στη Δ.Ε. Ανατολής. 78. Επικαιροποίηση της με αριθμό 14/279/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση δαπάνης για επιβολή εισφοράς προς τη ΔΕΥΑΙ - Βιομηχανικά Τέλη Τ.Ο.Ε.Β. έτους Επικαιροποίηση της με αριθμό 14/280/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Μικροβλάβες Τοπικών & Δημοτικών Κοινοτήτων. 80. Επικαιροποίηση της με αριθμό 14/281/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Ορισμός δικηγόρων Ιωαννίνων κας Μαρίaς Πεπόνη και κας Άννας Ρογκότη, ως πληρεξούσιων δικηγόρων, για παράσταση ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ιωαννίνων για συζήτηση αγωγής (Διαδικασία Περιουσιακών Διαφορών) της Αγγελικής Γραμμενιάτη. (ε.κ.δ. 125/2017) 81. Επικαιροποίηση της με αριθμό 14/282/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για παράσταση στο Μονομελές Εφετείο Ιωαννίνων για συζήτηση έφεσης (εργατική διαδικασία) 196 υπαλλήλων ΔΕΥΑΙ. (αριθ. καταχ. 284/2017). 82. Επικαιροποίηση της με αριθμό 14/284/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση μετακίνησης στην Αθήνα, για παράσταση σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Δημοσίων Έργων Τμήμα Κατασκευών, για την εκδίκαση Αίτησης Θεραπείας της ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε. αναδόχου του έργου «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Δουρούτης». 83. Επικαιροποίηση της με αριθμό 14/285/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Λήψη απόφασης για κατεπείγοντα θέματα. 84. Επικαιροποίηση της με αριθμό 14/286/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για παράσταση στο Τριμελές Εφετείο Ιωαννίνων για συζήτηση έφεσης 100 υπαλλήλων ΔΕΥΑΙ. (αριθ. καταχώρησης 352/2016). 85. Επικαιροποίηση της με αριθμό 15/287/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού, σύμφωνα με την υπ αρίθμ / εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών (επικαιροποίηση της υπ αριθμ. 1/1/ απόφασης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Ι. βάσει του νέου Ο.Ε.Υ.). 86. Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/334/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: 7 η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού έτους Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/335/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση Προγραμματισμού Έργων, Προμηθειών & Υπηρεσιών της Δ.Ε.Υ.Α.Ι. έτους 2018.

10 Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/336/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Συγκρότηση Συλλογικών Οργάνων. 89. Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/337/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της Δ.Ε.Υ.Α.Ι. 90. Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/338/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Διάθεση προσωπικού στο Δήμο Ιωαννιτών. 91. Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/339/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Ορισμός Υπευθύνου Διαχείρισης Τραπεζικής Θυρίδας στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. 92. Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/340/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Κατακύρωση του Συνοπτικού Διαγωνισμού του έργου: Επέκταση Δικτύου Ύδρευσης στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων - Μετσόβου (Αμφιθέα) Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/341/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση 3 ου Πρακτικού Αξιολόγησης & Βαθμολόγησης των Υποφακέλων Οικονομικής Προσφοράς της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού για την «Παροχή Υπηρεσιών Εκμετάλλευσης Βιοαερίου του ΧΑΔΑ Δουρούτης για την Παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας Και Τροφοδότηση Του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρισμού Με παραχώρηση Του Δικαιώματος Εκμετάλλευσης. 94. Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/342/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση επικαιροποιημένου προϋπολογισμού του έργου με τίτλο: Διαμόρφωση Ανακαίνιση Ισογείου Χώρου Γραφείων ΔΕΥΑΙ. 95. Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/343/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση μελέτης της παροχής γενικών υπηρεσιών με τίτλο: Ανάδειξη Αναδόχου Για Την Διακοπή Επανασύνδεση Υδρομέτρων της ΔΕΥΑΙ. 96. Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/344/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση μελέτης του έργου με τίτλο: Κατασκευή Δικτύου Αποχέτευσης Ομβρίων Στις Οδούς Ζυγούρη Χρ. Μακρή, Στους Αμπελόκηπους. 97. Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/345/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση μελέτης του έργου με τίτλο: Αντιμετώπιση Πλημμυρικών Φαινομένων Σε Οδό Της Τ.Κ. Βασιλικής Του Δήμου Ιωαννιτών. 98. Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/346/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση μελέτης του έργου: Επεμβάσεις στα Δίκτυα Αποχέτευσης Ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Ι.

11 Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/347/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση μελέτης και όρων δημοπράτησης συνοπτικού διαγωνισμού της παροχής υπηρεσιών με τίτλο: Ασφάλιση Αυτοκινήτων, Μηχανημάτων Και Δικύκλων Ιδιοκτησίας ΔΕΥΑΙ Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/348/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση επικαιροποιημένης μελέτης και όρων δημοπράτησης συνοπτικού διαγωνισμού του έργου με τίτλο: Αντικατάσταση Αγωγού Ύδρευσης στην Ηλιόκαλη Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/349/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση 1 ου ΑΠΕ του έργου: Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στην οδό Νικοπόλεως (Παράπλευρο δίκτυο) Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/350/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση 1 ου ΑΠΕ και 1 ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου: Επέκταση Δικτύου Ύδρευσης Στην Ολυμπιάδα Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/351/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου: Κατασκευή Δικτύου Αποχέτευσης Πόλης Ιωαννίνων (Ιστορικό Κέντρο Λούτσα Μακρυγιάννη Αμπελόκηποι Κιάφα κτλ) Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/352/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έργο: ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΑΣ ΖΩΝΗΣ - Έκδοση Απόφασης Δημοσιονομικής Διόρθωσης Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/353/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Πιστοποίηση της Δ.Ε.Υ.Α.Ι. κατά ISO με εφαρμογή των προτύπων ISO 9001:2015 (Συστήματα διαχείρισης της ποιότητας), ISO 14001:2015 (Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης) και OHSAS Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/354ΟΕ/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Ανανέωση Σύμβασης Τεχνικής Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Εξοπλισμού Μηχανών Εμφακέλωσης Λογαριασμών ΔΕΥΑΙ, με εταιρεία Παπακοσμάς Ντατατέχνικα ΕΠΕ Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/355/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Ανανέωση Σύμβασης Υποστήριξης Λογισμικού Πρωτοκόλλου ΔΕΥΑΙ με εταιρεία OTS Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/356/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Απευθείας ανάθεση της Υπηρεσίας για τη Διενέργεια Ελέγχου Οικονομικών Καταστάσεων Διαχειριστικής Χρήσης 2017 από εταιρεία Ορκωτών Λογιστών.

12 Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/357/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Συντήρηση και υποστήριξη των ηλεκτρονικών υπολογιστών (hardware) της Δ.Ε.Υ.Α.Ι. καθώς και του λειτουργικού τους προγράμματος Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/358ΟΕ/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Τροποποίηση της με αριθμό 18/329/2016 απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα «Διεύρυνση και επικαιροποίηση δικαιολογητικών μειωμένων τιμολογίων» Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/359/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Συμψηφισμός Οφειλών Δήμου Ιωαννιτών ΔΕΥΑΙ Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/360/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Οφειλές Δ.Ο.Υ. Ιωαννίνων προς ΔΕΥΑΙ Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/361/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Είσπραξη εσόδων από τις Δ.Ο.Υ Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/362/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Χορήγηση μηχανήματος SUPER 2000 στο ΕΚΑΒ 7 ης Περιφέρειας Ιωαννίνων Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/363/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Οικονομική συνδρομή της ΔΕΥΑΙ προς το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Ιωαννιτών Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/364/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Ορισμός νομικής υποστήριξης, σύμφωνα με το ΑΒΜ:Γ14-384/ΑΒΩ:1413/14 Κλητήριο Θέσπισμα του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/365/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Γνωμοδότηση δικηγόρου Ιωαννίνων κ.κωνσταντίνου Γιαννάκη επί της Απόφασης 228/2017 του Μονομελούς Εφετείου Ιωαννίνων Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/366/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Κατάθεση μηνυτήριων αναφορών για μόλυνση του περιβάλλοντος λόγω μη σύνδεσης με την αποχέτευση είτε παράνομη σύνδεση με αυτήν Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/367/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για κατάθεση ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ιωαννίνων έφεσης κατά της υπ αριθμ. 96/2017 απόφασης του Ειρηνοδικείου Ιωαννίνων (Τακτική Διαδικασία) Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/368/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Εξέταση αιτήματος του υπαλλήλου Γεωργίου Μύταρη, για κατ εξαίρεση χορήγηση προκαταβολής, σύμφωνα με το άρθρο 23 του ΟΕΥ.

13 Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/369/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση μετακίνησης στην Αθήνα, για παράσταση σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Δημοσίων Έργων Τμήμα Κατασκευών, για την επανεξέταση των από Αιτήσεων Θεραπείας της ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε. αναδόχου του έργου «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Δουρούτης» Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/370/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση μετακίνησης στη Θεσσαλονίκη, για παρακολούθηση ημερίδας με θέματα Μισθολογικά Εργασιακά Ασφαλιστικά Θεσμικά Φορολογιστικά Λοιπά Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/371/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση μετακίνησης στην Κατερίνη, για παρακολούθηση OTS Forum 2017 με Θέματα Νομοθεσία/Θεσμικό Πλαίσιο Καλές Πρακτικές Θέματα Οργάνωσης Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/372/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα:. Έγκριση μετακίνησης στην Κοζάνη, για συνάντηση με μέλος του Τεχνικού Συμβουλίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας 125. Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/373/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Αποδοχή ποσού από Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/374/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Λήψη απόφασης για κατεπείγοντα θέματα Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/375/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Προσβολή απόφασης αριθ. 320/2017 του Δημοτικού Συμβουλίου Ζίτσας Επικαιροποίηση της με αριθμό 17/376/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Συμμόρφωση σύμφωνα με τις υπ αριθμ. 274, 275, 276/2017 αποφάσεις της Επιτροπής Αναστολών του ΣτΕ Επικαιροποίηση της με αριθμό 18/377/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση 6 ου ΑΠΕ και 4 ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. Του έργου: Αποχέτευση Ακαθάρτων Οικισμού Κατσικά Δήμου Ιωαννιτών Επικαιροποίηση της με αριθμό 18/378/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Έγκριση αναδόχου της παροχής υπηρεσιών, με απευθείας ανάθεση, με τίτλο: Ασφάλιση αυτοκινήτων, μηχανημάτων και δικύκλων, ιδιοκτησίας ΔΕΥΑΙ Επικαιροποίηση της με αριθμό 19/379/ απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΙ με θέμα: Προϋπολογισμός εσόδων-εξόδων έτους Τροποποίηση της υπ αριθμ. 17/336/ απόφασης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Ι.

14 Σύσταση τριμελούς επιτροπής του άρθ. 5 παρ. 3 του Ν. 1069/1980 στη Δ.Ε.Υ.Α. Ιωαννίνων για έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής γενικών υπηρεσιών, καθώς και μικροβλαβών τοπικών & δημοτικών κοινοτήτων (άρθρο 82 περ. γ Ν. 3852/2010) Απευθείας ανάθεση της Παροχής Υπηρεσιών: Πιστοποίηση της Δ.Ε.Υ.Α.Ι. Με ISO 9001:2015, Διαχείριση Ποιότητας, ISO 14001:2015, Τεκμηρίωση Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και OHSAS 18001:2015, Τεκμηρίωση Συστήματος Υγείας Και Ασφάλειας Εργασίας Απευθείας ανάθεση της ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ, ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΥΔΡΟΜΑΣΤΕΥΣΕΩΝ ΥΔΡΟΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Έγκριση μελέτης και όρων διακήρυξης της «Προμήθειας Καυσίμων ΔΕΥΑΙ» Επισκευή αντλίας FLYGT για το αντλιοστάσιο λυμάτων Σεισμοπλήκτων Επισκευή αντλίας ABS για το αντλιοστάσιο λυμάτων Φυλακών Σταυρακίου Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: Παροχή Υπηρεσιών Για Τη Διαχείριση Και Τελική Διάθεση Της Λάσπης Της ΔΕΥΑ Ιωαννίνων Ορισμός επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου: Αποχέτευση Ακαθάρτων Οικισμού Κατσικά Δήμου Ιωαννιτών Ορισμός επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου: Επέκταση Δικτύου Ύδρευσης Στην Ολυμπιάδα Σύσταση επιτροπής για το χαρακτηρισμό των εκσκαφών του έργου: Επέκταση Δικτύου Ύδρευσης στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων Μετσόβου (Αμφιθέα) Ορισμός εκπροσώπου στην 29 η Τακτική Γενική Συνέλευση ΕΔΕΥΑ Ορισμός στατιστικών ανταποκριτών στον Κόμβο Διαλειτουργικότητας του Υπουργείου Εσωτερικών Πρόσθετη αποζημίωση αποχωρούντος υπαλλήλου κ.ευθυμίου Καρβούνη Πρόσθετη αποζημίωση αποχωρούντος υπαλλήλου κ.γεωργίου Γιαννάκη Έγκριση προϋπηρεσίας του υπαλλήλου της Δ.Ε.Υ.Α.Ι. Γεωργίου Στεφάνου, κατόπιν της υπ αριθμ. πρωτ. 2622/ αιτήσεώς του Εξέταση αιτήματος της υπαλλήλου Δέσποινας Ταπακούδη, για κατ εξαίρεση χορήγηση προκαταβολής τριών μισθών, σύμφωνα με το άρθρο 23 του ΟΕΥ Χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας Ορισμός νομικής υποστήριξης, κατόπιν της με αριθ α /2017 παραγγελίας του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

15 Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για παράσταση στο Ειρηνοδικείο Ιωαννίνων για συζήτηση αγωγής των: 1) Αντωνίας Ζέρβα, 2) Καλλιόπης Σηφακάκη, 3) Γεωργίου Κατερίνη, κατά ΔΕΥΑΙ (διαδικασία μικροδιαφορών) (Αριθμ. 75/2018) Συζήτηση έφεσης (εργατική διαφορά) ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Ιωαννίνων της Χρυσαυγής Παπαδογιάννη του Ανδρέα, κατά της ΔΕΥΑΙ - Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου Εξέταση αιτήματος Συμεών Κυριακίδη, επί είσπραξης τέλους αποχέτευσης από ΔΕΥΑΙ Εξέταση αιτήματος Γηροκομείου Ζωσιμαδών Ιωαννίνων Χορήγηση παροχής ύδρευσης σε αγροτεμάχια Εξέταση αιτήματος Αναστασίας Κολοβού για πρακτική άσκηση.

Ιωάννινα, 03/08/2018 Αριθ. Πρωτ: 6905

Ιωάννινα, 03/08/2018 Αριθ. Πρωτ: 6905 1 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 8 ης Μεραρχίας 3, Ριζάρειος Πολιτεία - Ιωάννινα 454 45 2651054500 Ιωάννινα, 03/08/2018 Αριθ. Πρωτ: 6905 ΠΡΟΣ: Τους κ.κ. ΚΟΙΝ: Στους κ.κ. 1. Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Ιωάννινα, 26/05/2015 Αριθ. Πρωτ. 4040

Ιωάννινα, 26/05/2015 Αριθ. Πρωτ. 4040 1 ΠΡΟΣ: Τους κ.κ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ελ. Βενιζέλου 4 - Ιωάννινα 45444 (26513)60700 fax:2651054547 Ιωάννινα, 26/05/2015 Αριθ. Πρωτ. 4040 ΚΟΙΝ: Στους κ.κ. 1. Παρασκευή Τσίλη

Διαβάστε περισσότερα

Ιωάννινα, 11/02/2015 Αριθ. Πρωτ. 1043

Ιωάννινα, 11/02/2015 Αριθ. Πρωτ. 1043 ΠΡΟΣ: Τους κ.κ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ελ. Βενιζέλου 4 - Ιωάννινα 45444 (26513)60700 fax:2651054547 Ιωάννινα, 11/02/2015 Αριθ. Πρωτ. 1043 ΚΟΙΝ: Στους κ.κ. 1. Παρασκευή Τσίλη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Φράγκων 6-8 Ταχ. Κωδ.: 546 26 Τηλ.: 2310 508800 Fax: 2310 508787 Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΚΙΕΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ Αρ.Πρωτ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΚΙΕΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ Αρ.Πρωτ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΚΙΕΣ 13-07-2017 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ Αρ.Πρωτ: 27009 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πρόσκληση Προς Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Φράγκων 6-8 Ταχ. Κωδ.: 546 26 Τηλ.: 2310 508800 Fax: 2310 508787 Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Φράγκων 6-8 Ταχ. Κωδ.: 546 26 Τηλ.: 2310 508800 Fax: 2310 508787 Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Θ Ε Μ Α Τ Ω Ν 1 8 ης / 22-6 - 2015

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Θ Ε Μ Α Τ Ω Ν 1 8 ης / 22-6 - 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Π Ι Ν Α Κ Α Σ Θ Ε Μ Α Τ Ω Ν 1 8 ης / 22-6 - 2015 ΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ Α/Α ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

Σας προσκαλούμε στην 9 η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας

Σας προσκαλούμε στην 9 η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: : ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα ΠΑΤΡΑ 6 Μαρτίου 2015 Τηλέφωνο: 2613 613517-8 Αρ. πρωτ οικ. 65856/475

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ π ρ ο σ κ α λ ε ί τους προμηθευτές, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ

ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο..Σ.Α.) Fax: 2310 508787 Τηλ.: 2310 508800 Ταχ. Κωδ.: 546 26 Ταχ. /νση: Φράγκων 6-8 Θεσσαλονίκη 24-12-2014 Αρ. Πρωτ.: 9686

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Φράγκων 6-8 Ταχ. Κωδ.: 546 26 Τηλ.: 2310 508800 Fax: 2310 508787 Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 1. Έγκριση του υπ αρ. 9ου/2017 πρακτικού του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παύλου Μελά. Εγκρίνεται ομόφωνα κατά πλειοψηφία

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 1. Έγκριση του υπ αρ. 9ου/2017 πρακτικού του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παύλου Μελά. Εγκρίνεται ομόφωνα κατά πλειοψηφία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ/νση: Τ.Κ.: Τηλ.: Πληρ. e-mail: Καραολή και Δημητρίου 1 56 430 2313 302847 Ε. Τοπούζη etopouzi@pavlosmelas.gr Σταυρούπολη 14/07/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Πάτρα 18 Οκτωβρίου 2016 ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Πάτρα 18 Οκτωβρίου 2016 ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Πάτρα 18 Οκτωβρίου 2016 ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ Τα θέματα που συζητήθηκαν κατά την 45η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Φράγκων 6-8 Ταχ. Κωδ.: 546 26 Τηλ.: 2310 508800 Fax: 2310 508787 Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Φράγκων 6-8 Τ.Κ. : 54626, Θεσσαλονίκη Τηλ.: 2310 508800 Fax: 2310 508787 Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 1. Επικύρωση των υπ αρ. 38, 39/2013 και 1/2014 πρακτικών Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παύλου Μελά. Εγκρίνεται ομόφωνα κατά πλειοψηφία

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 1. Επικύρωση των υπ αρ. 38, 39/2013 και 1/2014 πρακτικών Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παύλου Μελά. Εγκρίνεται ομόφωνα κατά πλειοψηφία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ/νση: Τ.Κ.: Τηλ.: Πληρ. e-mail Καραολή και Δημητρίου 1 56 430 2313 302847 Ε. Τοπούζη etopouzi@pavlosmelas.gr Σταυρούπολη 05/03/2014 Αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Φράγκων 6-8 Ταχ. Κωδ.: 546 26 Τηλ.: 2310 508800 Fax: 2310 508787 Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

3. Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού (σχετ. το αρ. πρωτ. 171864(5137)/05-5-2015 έγγραφο). Εισηγητής: Δ/νση Οικονομικού Π.Κ.Μ.

3. Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού (σχετ. το αρ. πρωτ. 171864(5137)/05-5-2015 έγγραφο). Εισηγητής: Δ/νση Οικονομικού Π.Κ.Μ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Ολγας 198 Ταχ. Κωδ.: 541 10 Πληροφορίες: Κ. Καμπανού E.Παπαγιάννη Τηλέφωνο: 2313 319 612 2313 319 641 e-mail: oe@pkm.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

Σας προσκαλούμε στην 42η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας

Σας προσκαλούμε στην 42η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: : ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα ΠΑΤΡΑ 20 Νοεμβρίου 2014 Τηλέφωνο: 2613 613517-8 Αρ. πρωτ οικ. 314001/2868

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ. ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ. ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) Fax: 2310 508787 Τηλ.: 2310 508800 Ταχ. Κωδ.: 546 26 Ταχ. Δ/νση: Φράγκων 6-8 Θεσσαλονίκη 11-09-2015 Αρ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Φράγκων 6-8 Ταχ. Κωδ.: 546 26 Τηλ.: 2310 508800 Fax: 2310 508787 Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

2) Πρόσληψη υδρονοµέων άρδευσης και καθορισµός αρδευτικής περιόδου έτους Εισηγητής: ο ήµαρχος κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης.

2) Πρόσληψη υδρονοµέων άρδευσης και καθορισµός αρδευτικής περιόδου έτους Εισηγητής: ο ήµαρχος κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕ ΙΑ ΑΣ Ταχ. /νση: 700 06 Καστέλλι Πεδιάδας Τηλέφωνο: 2891340108 & 2891340138 Τηλεοµοιότυπο: 2891032197 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Καστέλλι 23 03-2015 Αρ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ Βαθμός Προτεραιότητας: ΕΠΕΙΓΟΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Κόνιτσα 18/01/2019 Αριθ. Πρωτ: -353- Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου Πληροφορίες: Ελένη Μπούτσικου Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Προς ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. (Εισήγηση Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Ρόδου με αρ. πρωτ.: 2/43260/ )

Προς ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. (Εισήγηση Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Ρόδου με αρ. πρωτ.: 2/43260/ ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος 08 / 06 / 2017 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Αρ. Πρωτ.: 2 / 43423 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ : 25 η /12-06-2017 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Πρόσκληση σε 6 η /2015 τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς». (Σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν.3852/2010 και το άρθρο 6 του Ν.

Θέμα: «Πρόσκληση σε 6 η /2015 τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς». (Σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν.3852/2010 και το άρθρο 6 του Ν. Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς Σελίδα 1 από 5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ Γραφείο Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων Διεύθυνση: Καλυψώς Αλεξούλη 27, Αγιά Ταχ/κος Κώδικας:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Φράγκων 6-8 Ταχ. Κωδ.: 546 26 Τηλ.: 2310 508800 Fax: 2310 508787 Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

1) Έγκριση εκτέλεσης του έργου: «Νέο ηµοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου». Εισηγητής: ο ήµαρχος κ. Καλογεράκης Ζαχαρίας.

1) Έγκριση εκτέλεσης του έργου: «Νέο ηµοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου». Εισηγητής: ο ήµαρχος κ. Καλογεράκης Ζαχαρίας. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕ ΙΑ ΑΣ Ταχ. /νση: 700 06 Καστέλλι Τηλέφωνα: 2891340108 2891340138 ΦΑΞ: 2891032197 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Καστέλλι 25 10-2013 Αρ. Πρωτ. οικ. 22680. ΠΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ ΘΕΜΑΤΩΝ-ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΑΡΙΘ. 15/2011 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

Π Ι Ν Α Κ Α Σ ΘΕΜΑΤΩΝ-ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΑΡΙΘ. 15/2011 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ Αριθ. Πρωτ. 31122/18-07-2011 Αριθ. Πίνακα. 15/2011 Π Ι Ν Α Κ Α Σ ΘΕΜΑΤΩΝ-ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΑΡΙΘ. 15/2011 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Π Ρ Ο Σ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ. Ενταύθα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Π Ρ Ο Σ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ. Ενταύθα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σέρρες 24 Νοεμβρίου 2016 ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ Αρ. Πρόσκλ.: 32 Δ/ΝΣΗ Δ/ΚΟΥ-ΟΙΚΟΝ/ΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Π Ρ Ο Σ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Φράγκων 6-8 Ταχ. Κωδ.: 546 26 Τηλ.: 2310 508800 Fax: 2310 508787 Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη, Αρ.Πρωτ.: 17303

Θεσσαλονίκη, Αρ.Πρωτ.: 17303 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Fax: 2310 508787 Τηλ.: 2310 508800 Ταχ. Κωδ.: 546 26 Ταχ. Δ/νση: Φράγκων 6-8 Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Φράγκων 6-8 Ταχ. Κωδ.: 546 26 Τηλ.: 2310 508800 Fax: 2310 508787 Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ ΘΕΜΑΤΩΝ-ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΑΡΙΘ. 13/2011 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

Π Ι Ν Α Κ Α Σ ΘΕΜΑΤΩΝ-ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΑΡΙΘ. 13/2011 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ Αριθ. Πρωτ. 20156/27-05-2011 Αριθ. Πίνακα. 13/2011 Π Ι Ν Α Κ Α Σ ΘΕΜΑΤΩΝ-ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΑΡΙΘ. 13/2011 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Φράγκων 6-8 Ταχ. Κωδ.: 546 26 Τηλ.: 2310 508800 Fax: 2310 508787 Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός Απολογισμός ανά τμήμα και γραφείο της Δ/νσης της χρονικής περιόδου Mαρτίου Απριλίου 2015

Αναλυτικός Απολογισμός ανά τμήμα και γραφείο της Δ/νσης της χρονικής περιόδου Mαρτίου Απριλίου 2015 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Σκοπός: Η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών έχει σκοπό την μελέτη, εκτέλεση και συντήρηση των κάθε είδους τεχνικών έργων του Δήμου, με στόχο την έγκαιρη, οικονομική και άριστη από επιστημονικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Φράγκων 6-8 Ταχ. Κωδ.: 546 26 Τηλ.: 2310 508800 Fax: 2310 508787 Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 1. Επικύρωση του υπ αρ. 23ου/2014 πρακτικού του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παύλου Μελά. Εγκρίνεται ομόφωνα κατά πλειοψηφία

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 1. Επικύρωση του υπ αρ. 23ου/2014 πρακτικού του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παύλου Μελά. Εγκρίνεται ομόφωνα κατά πλειοψηφία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ/νση: Τ.Κ.: Τηλ.: Πληρ. e-mail Καραολή και Δημητρίου 1 56 430 2313 302847 Ε. Τοπούζη etopouzi@pavlosmelas.gr Σταυρούπολη 28/11/2014 Αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Fax: 2310 508787 Τηλ.: 2310 508800 Ταχ. Κωδ.: 546 26 Ταχ. Δ/νση: Φράγκων 6-8 Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Φράγκων 6-8 Ταχ. Κωδ.: 546 26 Τηλ.: 2310 508800 Fax: 2310 508787 Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Φράγκων 6-8 Ταχ. Κωδ.: 546 26 Τηλ.: 2310 508800 Fax: 2310 508787 Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου»

Θέμα: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Αρ. Πρωτ.: 1673 ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Γεράνι, 3/02/2016 Δ/ΝΣΗ: ΓΕΡΑΝΙ ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΛ: 28213 40019 FAX: 28213 40090 Πληρ.: Βουρδουμπά Ιωάννα ΠΡΟΣ: 1. Δήμαρχο Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτοκόλλου : 2639 Αρ. Πρόσκλησης: 6/2013. Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου ΠΡΟΣ:

Αρ. Πρωτοκόλλου : 2639 Αρ. Πρόσκλησης: 6/2013. Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου ΠΡΟΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Νέα Φιλαδέλφεια, 1.3.2013 Αρ. Πρωτοκόλλου : 2639 Αρ. Πρόσκλησης: 6/2013. Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου Ταχ. Δ/νση: Δεκελείας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ :ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ :ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ :ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ Περαία, 25.05.2018 Αριθ. Πρωτ. : - 8.978 - Προς : 1. κ. Γιάννη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Fax: 2310 508787 Τηλ.: 2310 508800 Ταχ. Κωδ.: 546 26 Ταχ. Δ/νση: Φράγκων 6-8 Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Φράγκων 6-8 Ταχ. Κωδ.: 546 26 Τηλ.: 2310 508800 Fax: 2310 508787 Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Φράγκων 6-8 Ταχ. Κωδ.: 546 26 Τηλ.: 2310 508800 Fax: 2310 508787 Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Θ Ε Μ ΑΤ Ω Ν 4 ης /

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Θ Ε Μ ΑΤ Ω Ν 4 ης / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μυτιλήνη, 1/3/2018 ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Π Ι Ν Α Κ Α Σ Θ Ε Μ ΑΤ Ω Ν 4 ης / 28-2 - 2018 ΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ Α/Α ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 10/07/2014 Αρ. πρωτ. ΟΙΚ.Ε. 271828(1762) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Θεσσαλονίκη 10/07/2014 Αρ. πρωτ. ΟΙΚ.Ε. 271828(1762) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Θεσσαλονίκη 10/07/2014 Αρ. πρωτ. ΟΙΚ.Ε. 271828(1762) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Ολγας 198 Ταχ. Κωδ.: 541 10 Πληροφορίες: Κ. Καμπανού Γ. Ιωακειμίδης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Καστέλλι: ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ Αρ. πρωτ.: οικ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Καστέλλι: ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ Αρ. πρωτ.: οικ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Καστέλλι: 23-12-2016 ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ Αρ. πρωτ.: οικ. 19307 Ταχ. Δ/νση : Καστέλλι Πεδιάδας Τ.Κ. : 700 06 Πληροφορίες : Τηλέφωνα : 2891340

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Θ Ε Μ ΑΤ Ω Ν 3 3 ης /

Π Ι Ν Α Κ Α Σ Θ Ε Μ ΑΤ Ω Ν 3 3 ης / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μυτιλήνη, 6/12/2016 ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Π Ι Ν Α Κ Α Σ Θ Ε Μ ΑΤ Ω Ν 3 3 ης /5-12- 2016 ΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ Α/Α ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Καλαμαριά, 07/06/2018 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ Αριθμ. πρωτ.: ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Καλαμαριά, 07/06/2018 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ Αριθμ. πρωτ.: ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Καλαμαριά, 07/06/2018 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ Αριθμ. πρωτ.: 19162 ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΥΓΚΛΗΣΗ OIKONOMIΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Καλείστε

Διαβάστε περισσότερα

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην 312η Συνεδρίαση της Δ.Ε. του ΕΑΠ, που θα γίνει στα γραφεία του ΕΑΠ, την Τρίτη 27/09/2016 και ώρα

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην 312η Συνεδρίαση της Δ.Ε. του ΕΑΠ, που θα γίνει στα γραφεία του ΕΑΠ, την Τρίτη 27/09/2016 και ώρα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : 2610 67.75 Fax : 2610 67.126 Πάτρα 2/09/2016 e-mail : tao@eap.gr Αριθμ. Πρωτ. TAO-1040 Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18,

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΠΟΦ

Α/Α ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΠΟΦ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Π Ι Ν Α Κ Α Σ Θ Ε Μ Α Τ Ω Ν 34 ης / 14-12-2015 ΤΑΚΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ Α/Α ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

Έκθεση Πεπραγμένων ΔΕΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Έκθεση Πεπραγμένων ΔΕΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Έκθεση Πεπραγμένων 2015-2019 ΔΕΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Φεβρουάριος 2019 Πράξη: ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ Υποέργο : ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΟΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Φράγκων 6-8 Ταχ. Κωδ.: 546 26 Τηλ.: 2310 508800 Fax: 2310 508787 Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Ιωάννινα 26-03-2018 ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ.: οικ. 16728/1738 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ) ΠΡΟΣ Τα μέλη της Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Μαρκόπουλο: ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ Αρ. Πρωτ.: 18585

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Μαρκόπουλο: ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ Αρ. Πρωτ.: 18585 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Μαρκόπουλο: 12-12-2016 ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ Αρ. Πρωτ.: 18585 Καλείσθε να παραστείτε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 7.00μ.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Καλαμαριά, 30/06/2017 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ Αριθμ. πρωτ.: ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Καλαμαριά, 30/06/2017 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ Αριθμ. πρωτ.: ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Καλαμαριά, 30/06/2017 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ Αριθμ. πρωτ.: 24486 ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΥΓΚΛΗΣΗ OIKONOMIΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Καλείστε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Φράγκων 6-8 Ταχ. Κωδ.: 546 26 Τηλ.: 2310 508800 Fax: 2310 508787 Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ - ΜΕΛΕΤΩΝ - ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ - ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ - ΜΕΛΕΤΩΝ - ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ - ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ - ΜΕΛΕΤΩΝ - ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ - ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2018-2022 (ποσά χωρίς ΦΠΑ) Ι. ΕΡΓΑ Α. ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑ Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΤΙΤΛΟΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΣ Ή ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΥΠΟΛΕΙΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ - ΜΕΛΕΤΩΝ - ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ - ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ - ΜΕΛΕΤΩΝ - ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ - ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ - ΜΕΛΕΤΩΝ - ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ - ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 2018 (ποσά χωρίς ΦΠΑ) Ι. ΕΡΓΑ Α. ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑ Α/Α 1 ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 4.373.017,21 4.373.017,21 3.956.000,00

Διαβάστε περισσότερα

3. κ. Γκούνη Απόστολο

3. κ. Γκούνη Απόστολο Τρίπολη, 21/08/2015 Αρ. Πρωτ : 106344/39853 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ταχ. Δ/νση: Πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου ΤΚ 22100 Τρίπολη Πληροφορίες: Μαρία Καραλή Χριστίνα Κάτσουλα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Φράγκων 6-8 Ταχ. Κωδ.: 546 26 Τηλ.: 2310 508800 Fax: 2310 508787 Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 3 ης ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΛΑΜΙΑ 16/2/2017 Αρ. Πρωτοκόλλου: 8213 Π Ρ Ο Σ (όπως πίνακας αποδεκτών) ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» (Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ. 1 Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Λέσβου έτους 2017

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ. 1 Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Λέσβου έτους 2017 Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Δ Ι Α Τ Α Ξ Η ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ 1 Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Λέσβου έτους 2017 ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ-ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ. Δράμα 12-06-2015 Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ. Δράμα 12-06-2015 Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων Δράμα 12-06-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. πρωτ.24586 ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 16 η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Εγκρίνεται ομόφωνα κατά πλειοψηφία

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Εγκρίνεται ομόφωνα κατά πλειοψηφία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ/νση: Τ.Κ.: Τηλ.: Πληρ. e-mail Καραολή και Δημητρίου 1 56 430 2313 302847 Ε. Τοπούζη etopouzi@pavlosmelas.gr Σταυρούπολη 13/12/2013 Αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 1. Έγκριση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014 του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Παύλου Μελά.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 1. Έγκριση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014 του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Παύλου Μελά. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ/νση: Τ.Κ.: Τηλ.: Πληρ. e-mail Καραολή και Δημητρίου 1 56 430 2313 302847 Ε. Τοπούζη etopouzi@pavlosmelas.gr Σταυρούπολη 21/11/2013 Αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Σας παρακαλούμε να παρευρεθείτε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Σας παρακαλούμε να παρευρεθείτε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ----------------------- Άγιος Νικόλαος Αριθμ. Πρωτ. : : 08/12/2017 20825 Γραμματεία Δημοτικού Συμβουλίου Περ/κή οδός Αγίου Νικολάου Ελούντας περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 1. Επικύρωση των υπ αρ. 21ου και 22ου πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παύλου Μελά. Εγκρίνεται ομόφωνα κατά πλειοψηφία

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. 1. Επικύρωση των υπ αρ. 21ου και 22ου πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παύλου Μελά. Εγκρίνεται ομόφωνα κατά πλειοψηφία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ/νση: Τ.Κ.: Τηλ.: Πληρ. e-mail: Καραολή και Δημητρίου 1 56 430 2313 302847 Ε. Τοπούζη etopouzi@pavlosmelas.gr Σταυρούπολη 19/11/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Πάτρα,19 Φεβρουαρίου 2014 ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Πάτρα,19 Φεβρουαρίου 2014 ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Πάτρα,19 Φεβρουαρίου 2014 ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ Τα θέματα που συζητήθηκαν κατά την 7η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ. Παραχώρηση κλειστού γυμναστηρίου Δρυμού στον Σύλλογο γονέων Νηπιαγωγείου Δρυμού.

ΠΙΝΑΚΑΣ. Παραχώρηση κλειστού γυμναστηρίου Δρυμού στον Σύλλογο γονέων Νηπιαγωγείου Δρυμού. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ TMHMA ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΙΝΑΚΑΣ Των θεμάτων της ημερήσιας και εκτός ημερήσιας διάταξης της ης (23-5-206) τακτικής συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ρόδος 30-04-2014 ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Αριθμ. Πρωτ. 2 / 46051. Προς ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ρόδος 30-04-2014 ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Αριθμ. Πρωτ. 2 / 46051. Προς ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ρόδος 30-04-2014 ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Αριθμ. Πρωτ. 2 / 46051 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ : 8 η / 05-05-2014 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

3. Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού (σχετ. αριθμ. πρωτ. 34042(873)/10-02-2015 έγγραφο). Εισηγητής: Δ/νση Οικονομικού Π.Κ.Μ.

3. Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού (σχετ. αριθμ. πρωτ. 34042(873)/10-02-2015 έγγραφο). Εισηγητής: Δ/νση Οικονομικού Π.Κ.Μ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Ολγας 198 Ταχ. Κωδ.: 541 10 Πληροφορίες: Κ. Καμπανού Γ.Ιωακειμίδης Τηλέφωνο: 2313 319 612 2313 319 916 e-mail: oe@pkm.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 2 ης ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΛΑΜΙΑ 12/2/2016 Αρ. Πρωτοκόλλου: 8044 Π Ρ Ο Σ (όπως πίνακας αποδεκτών) ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» (Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΛΙΔΑΣ 11 η /2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, 22 Ιουνίου 2016 [Αποφάσεις: ]

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΛΙΔΑΣ 11 η /2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, 22 Ιουνίου 2016 [Αποφάσεις: ] ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΛΙΔΑΣ 11 η /2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, 22 Ιουνίου 2016 [Αποφάσεις: 167-195] ΑΡ. ΘΕΜΑΤΟΣ-ΘΕΜΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΚΙΕΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ Αρ. Πρωτ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΚΙΕΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ Αρ. Πρωτ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΚΙΕΣ 09-06-2017 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ Αρ. Πρωτ: 22491 ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πρόσκληση Προς α. Το Δήμαρχο κ. Δανιηλίδη Συμεών β. Τους κ.κ. Δημοτικούς

Διαβάστε περισσότερα

Ιουλίδα Κέας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αριθ. Πρωτ. : 557 ΔΗΜΟΣ ΚΕΑΣ

Ιουλίδα Κέας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αριθ. Πρωτ. : 557 ΔΗΜΟΣ ΚΕΑΣ Ιουλίδα Κέας 24.02.2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Αριθ. Πρωτ. : 557 ΔΗΜΟΣ ΚΕΑΣ Ταχ. Διεύθυνση : Ιουλίδα Κέας Ταχ. Κώδικας : 84002 Πληροφορίες : κ.βασιλική Πετρή Τηλέφωνα : 22883 60008 Φαξ : 22880

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ (Προσθήκη θεμάτων) Θεσσαλονίκη 20/11/2013 Αρ. πρωτ. ΟΙΚ.Ε. 449474(2961) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ (Προσθήκη θεμάτων) Θεσσαλονίκη 20/11/2013 Αρ. πρωτ. ΟΙΚ.Ε. 449474(2961) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ (Προσθήκη θεμάτων) Θεσσαλονίκη 20/11/2013 Αρ. πρωτ. ΟΙΚ.Ε. 449474(2961) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Ολγας 198 Ταχ. Κωδ.: 541

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς Σελίδα 1 από 6

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς Σελίδα 1 από 6 Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς Σελίδα 1 από 6 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ Γραμματεία Δημοτικού Συμβουλίου Διεύθυνση: Καλυψώς Αλεξούλη 27 Τ.Κ. 40003, Αγιά Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18,

Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΜΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Πληροφορίες: Όλγα Μπουσίου Τηλ. : 2610 367.375 Fax : 2610 367.126 Πάτρα 23/06/ e-mail : tao@eap.gr Αριθμ. Πρωτ. TAO - 750 Διεύθυνση: Πάροδος Αριστοτέλους 18,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 22/12/2017.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 22/12/2017. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πρέβεζα: 27/12/2017 ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Αρμόδιος: Σταύρος Μπόμπορης Τηλ. 26823 60637 ΦΑΞ: 26823 60640 e-mail: council@1485.syzefxis.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΕΥΑΑ 2013

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΕΥΑΑ 2013 ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΕΥΑΑ 2013 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ- ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δ.Ε.Υ.Α.Α.) Συστάθηκε µε την 70/2011 απόφαση του Δ.Σ. Προέκυψε από τη συγχώνευση : v Της ΔΕΥΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ. ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ. ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) Fax: 2310 508787 Τηλ.: 2310 508800 Ταχ. Κωδ.: 546 26 Ταχ. Δ/νση: Φράγκων 6-8 Θεσσαλονίκη 28-05-2015 Αρ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Θέματος. Αρ. Απόφασης. Τίτλος Θέματος. Αποτέλεσμα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ TMHMA ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Αρ. Θέματος. Αρ. Απόφασης. Τίτλος Θέματος. Αποτέλεσμα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ TMHMA ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ TMHMA ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ της ημερήσιας και εκτός ημερήσιας διάταξης της 3 ης (05-02-2019) τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Απόφασης: 109/2016

Αριθμός Απόφασης: 109/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό με αριθ. /016 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΘΕΜΑ: Αναμόρφωση (1 η ) προϋπολογισμού κληροδοτήματος «Ελ. Ζωγράφου»

Διαβάστε περισσότερα

Κηφισιά, 29/11/2018 ΠΛΗΡ.: Τσιρώνη Α. Αρ. Πρωτ.: ΤΗΛ.: ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

Κηφισιά, 29/11/2018 ΠΛΗΡ.: Τσιρώνη Α. Αρ. Πρωτ.: ΤΗΛ.: ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής Κηφισιά, 29/11/2018 ΠΛΗΡ.: Τσιρώνη Α. Αρ. Πρωτ.: 63742 ΤΗΛ.: 213-2007113 213-2007114 ΠΡΟΣ: Τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής ΚΟΙΝ.: - Την Πρόεδρο Δημ. Συμβουλίου - Τον Γενικό Γραμματέα - Δ/νση Διοικητικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ. ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ. ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) Fax: 2310 508787 Τηλ.: 2310 508800 Ταχ. Κωδ.: 546 26 Ταχ. Δ/νση: Φράγκων 6-8 Θεσσαλονίκη 11-06-2015 Αρ. Πρωτ.:4687

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Φράγκων 6-8 Ταχ. Κωδ.: 546 26 Τηλ.: 2310 508800 Fax: 2310 508787 Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2956

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α. Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2956 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π Ρ Υ Τ Α Ν Ε Ι Α Συνεδρίαση Συγκλήτου με αριθμό 2956 Την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, στις 9:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Συγκλήτου στην αίθουσά της. Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Θεσσαλονίκη: 29 Οκτωβρίου 2015 Αρ. πρωτ.: ΟΙΚ.Ε. 470416(2824) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Θεσσαλονίκη: 29 Οκτωβρίου 2015 Αρ. πρωτ.: ΟΙΚ.Ε. 470416(2824) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Ολγας 198 Ταχ. Κωδ.: 541 10 Πληροφορίες: Κ. Καμπανού Γ.Ιωακειμίδης Τηλέφωνο: 2313 319 612 2313 319 916 e-mail: oe@pkm.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 3 ης / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 3 ης / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 3 ης /23.01.2013 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Χρέη Γραμματέα έκανε η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ι. Καλομπράτσου. - 1 ο ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΕΜΑ: «Λήψη απόφασης για την ψήφιση της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 8 ης ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΛΑΜΙΑ 17/4/2013 Αρ. Πρωτοκόλλου: 26306 Π Ρ Ο Σ (όπως πίνακας αποδεκτών) ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ. Καστέλλι: Αρ. πρωτ.: οικ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ. Καστέλλι: Αρ. πρωτ.: οικ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Καστέλλι: 15-09-2016 Αρ. πρωτ.: οικ. 13461 Ταχ. Δ/νση : Καστέλλι Πεδιάδας Τ.Κ. : 700 06 Πληροφορίες : Τηλέφωνα : 2891340

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη, Αρ. Πρωτ.: 4374

Θεσσαλονίκη, Αρ. Πρωτ.: 4374 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Φράγκων 6-8 Ταχ. Κωδ.: 546 26 Τηλ.: 2310 508800 Fax: 2310 508787 Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Φο.Δ.Σ.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Φράγκων 6-8 Ταχ. Κωδ.: 546 26 Τηλ.: 2310 508800 Fax: 2310 508787 Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

Τρίπολη, 17/2/2014. Αρ. Πρωτ : 10748/3551 ΠΡΟΣ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Τα τακτικά μέλη της Οικονομικής ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Τρίπολη, 17/2/2014. Αρ. Πρωτ : 10748/3551 ΠΡΟΣ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Τα τακτικά μέλη της Οικονομικής ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Τρίπολη, 17/2/2014 Αρ. Πρωτ : 10748/3551 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ταχ. Δ/νση: Πλατεία Εθνάρχου ΤΚ 22100 Τρίπολη Μακαρίου ΠΡΟΣ : Τα τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Πάτρα, 14 Νοεμβρίου 2014 ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Πάτρα, 14 Νοεμβρίου 2014 ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Πάτρα, 14 Νοεμβρίου 2014 ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ Τα θέματα που συζητήθηκαν κατά την 41 η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μυτιλήνη, 26/5/2016 ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Αριθ. Πρωτ: Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου Αριθμός προσκλήσεως: 15 η /2016

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μυτιλήνη, 26/5/2016 ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Αριθ. Πρωτ: Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου Αριθμός προσκλήσεως: 15 η /2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μυτιλήνη, 26/5/2016 ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Αριθ. Πρωτ: -26465- Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου Αριθμός προσκλήσεως: 15 η /2016 ΠΡΟΣ: α) κ. Δήμαρχο β) Τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα