ελάτε να παίξουμε! μία συναρπαστική εμπειρία για όλη την οικογένεια.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ελάτε να παίξουμε! μία συναρπαστική εμπειρία για όλη την οικογένεια."

Transcript

1 ΜΑΜΑ, ΜΠΑΜΠΑ, ελάτε να παίξουμε! μία συναρπαστική εμπειρία για όλη την οικογένεια Ιουνίου 2011, Αγία Άννα Εύβοιας Δηλώσεις συμμετοχής: έως Ηλικίες παιδιών: 4 έως 10 χρονών Κόστος συμμετοχής οικογένειας: από 280 έως 420 Τηλέφωνο κρατήσεων: & ώρες Διοργάνωση: Παιχνιδοκαμώματα Δερβενίων 43, Αθήνα τηλ.: fax: info@paixnidokamomata.gr

2 Μαμά, Μπαμπά, ελάτε να παίξουμε! /6/2011 ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ Η Φρόσω Μπενετή και τα Παιχνιδοκαμώματα, ύστερα από χρόνια ενασχόλησης με τα παιδιά και τους διαφορετικούς τρόπους έκφρασης και επικοινωνίας που αυτά χρησιμοποιούν, προσκαλεί για πρώτη φορά και τους γονείς στην παρέα τους, διοργανώνοντας ένα τριήμερο χαλάρωσης και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους! Μέσα στο ειδυλλιακό τοπίο που βρίσκεται το Club Αγία Άννα και με τις απίστευτες δυνατότητες που προσφέρουν οι εγκαταστάσεις του, ελάτε με την οικογένειά σας για να αποδράσετε από τους εξοντωτικούς ρυθμούς που επιβάλλει η καθημερινότητα της δουλειάς και του σχολείου και να θυμηθείτε πόσο όμορφη είναι η ζωή όταν τη μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας. Η Φρόσω Μπενετή, ηθοποιός - σκηνοθέτης με πολυετή εμπειρία στην εμψύχωση και το θεατρικό παιχνίδι, θα αναλάβει μαζί με τους συνεργάτες της να ενεργοποιήσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των παιδιών μέσα από ομαδικές δράσεις, που ενθαρρύνουν την αυτοέκφραση και καλλιεργούν την ικανότητά τους για επικοινωνία ενώ οι γονείς θα έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε αλλά και να γνωρίσετε καλύτερα τα παιδιά σας μέσα από τη χαρά του παιχνιδιού. Ελάτε να ανακαλύψουμε πόσο πιο διασκεδαστική μπορεί να γίνει η ζωή με τα παιδιά μας και να προσθέσουμε στο οικογενειακό άλμπουμ των αναμνήσεων μας μια αξέχαστη εμπειρία! Δηλώσεις συμμετοχής : έως Τηλέφωνο κρατήσεων : & ώρες Κόστος συμμετοχής/οικογένεια* : από 280 έως 420 Προκαταβολή με την κράτηση : 30% Εξόφληση : * Τριμελής οικογένεια (δύο ενήλικες & ένα παιδί)

3 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ Παρασκευή Άφιξη καλωσόρισμα βραδινό σε μπουφέ Σάββατο Πρωινό σε μπουφέ Παιχνίδια δράσης Διάλειμμα Παιχνίδια στο νερό Ομαδικά αθλητικά παιχνίδια, που εξασκούν τις σωματικές δεξιότητες, καλλιεργούν την αντοχή και την ευγενή άμιλλα, εκτονώνουν την επιθετικότητα και ενεργοποιούν τη φαντασία! Η πισίνα, υπό την επίβλεψη έμπειρων εμψυχωτών, μετατρέπεται σε έναν ασφαλή και, ταυτόχρονα, συναρπαστικό παιδότοπο Ελεύθερο πρόγραμμα Κυνήγι θησαυρού Βραδινό σε μπουφέ Κυριακή Πρωινό σε μπουφέ Ομαδικό παιχνίδι δράσης & γνώσεων, που ενεργοποιεί νου & φαντασία ενώ παράλληλα καλλιεργεί την ικανότητα συνεργασίας των παιδιών Εργαστήρι ζωγραφικής Διάλειμμα Τα παιδιά ζωγραφίζουν βότσαλα και πέτρες, που θα διακοσμήσουν το παιδικό τους δωμάτιο Παιχνίδια επαφής και επικοινωνίας για γονείς & παιδιά Μικροί και μεγάλοι γινόμαστε μία παρέα. Μέσα από θεατρικά & μουσικοκινητικά παιχνίδια, παντομίμα, παιχνίδια λόγου & ήχων, ασκήσεις παρατηρητικότητας και άλλες διασκεδαστικές δράσεις, οι γονείς ανακαλύπτουν την «παιδικότητα» που κρύβουν μέσα τους και μαθαίνουν κώδικες επικοινωνίας για να έρθουν πιο κοντά με τα παιδιά τους.

4 Πληροφορίες: Ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων για να γίνει το σεμινάριο είναι 30 οικογένειες και ο μέγιστος 40. Το σεμινάριο θα γίνει στο Club Agia Anna στην Αγία Άννα Εύβοιας, το οποίο προσφέρει πολλές και διαφορετικές δυνατότητες διαμονής. Πώς θα φτάσετε: Το Club Αγ ί α Ά ν ν α είναι ένας ονειρεμένος προορισμός διακοπών, μόλις δύομιση ώρες (156 χιλιόμετρα) από την Αθήνα, μέσα σε ένα πευκόφυτο δάσος 70 στρεμμάτων και σε απόσταση αναπνοής από την μαγευτική παραλία της Αγίας Άννας, που προσφέρει πολλαπλές επιλογές άνετης διαμονής, δραστηριοτήτων και διασκέδασης. Η διαδρομή θα σας βάλει στην κατάλληλη διάθεση για να ξεκινήσετε την απόδρασή σας, καθώς το τοπίο αλλάζει χρώματα και διαθέσεις, συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα. Από Αθήνα, με κατεύθυνση προς Ιστιαία, ακολουθείτε το δρόμο Αθήνα-Χαλκίδα-Στροφυλιά (χωρίς να στρίψετε αριστερά προς Λίμνη) και στο 69ο χλμ από τη Χαλκίδα συναντάτε την παράκαμψη, η οποία σας οδηγεί στην παραλία της Αγίας Άννας. Το Club Αγία Άννα διαθέτει: Εγκαταστάσεις δραστηριοτήτων: Δύο πισίνες γήπεδο μπάσκετ γήπεδο πολλαπλών χρήσεων (για ποδόσφαιρο, τέννις, βόλεϊ, handball) γήπεδα στην παραλία (ποδόσφαιρο και beach βόλεϊ) παιδότοπος internet καφέ Surfer s γιγαντοοθόνη προβολής ταινιών περιοχή τηλεόρασης αμφιθέατρο περιοχή ping-pong μπιλιάρδο περιοχή video games Άλλες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις: Ασύρματο δίκτυο θέσεις parking ιατρείο mini bus παραλίας οργανωμένη πλαζ υγειονομικές εγκαταστάσεις για μωρά καταστήματα εστιατόρια bars / clubs.

5 Διαμονή & παροχές: 1. Ξενώνες: 280,00 Άνετοι ξενώνες, με 2 ημίδιπλα κρεβάτια, WC και ντους 2. Bungalows: 300,00 Πλήρως εξοπλισμένα bungalows με 2 διπλά κρεβάτια, air condition, WC, ντους και ψυγείο. 3. Studios: 320,00 Σύγχρονα εξοπλισμένα studios, με 2 διπλά κρεβάτια, ένα μονό κρεβάτι, πολυκούζινο, ψυγείο, air condition, WC και ντους. 4. Yurts: 360,00 Τα μοναδικά σε όλη την Ευρώπη yurts είναι η νέα πρόταση, για όσους θέλουν να απολαύσουν τη ζωή στη φύση, με μία αίσθηση πολυτέλειας. Μια σκηνή με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και ίσως το μοναδικό μέρος που μπορείτε να κοιμηθείτε τόσο άνετα, βλέποντας τα αστέρια του ουρανού! Διαθέτουν διπλό κρεβάτι, καναπέ κρεβάτι, air condition, ψυγείο, TV LCD, WC και καμπίνα υδρομασάζ. 5. Standard Cabanas: 390,00 Δωμάτια 25τμ με όλες τις ανέσεις που θα επιθυμούσατε! Διαθέτουν δύο κρεβάτια (1,30m και 1,10m) που μπορούν να ενωθούν και να σας δώσουν την άνεση του υπέρδιπλου κρεβατιού (2,40m), a/c, 32" TV LCD, miniψυγείο, mini-safe, βραστήρα, τηλέφωνο, internet, ντουλάπα, ενώ στο wc υπάρχει μπανιέρα-ντουζιέρα, σεσουάρ και amenities. Αυτό που κάνει τη μεγάλη διαφορά όμως είναι ο καταπράσινος περιβάλλον χώρος των δωματίων. Στη στεγασμένη βεράντα 15τμ θα βρείτε έπιπλα κήπου (3θέσιος καναπές-κρεβάτι, τραπέζι, πολυθρόνα), ενώ στην 50τμ αυλή υπάρχουν έπιπλα κήπου και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους. 6. Family Cabanas: 420,00 Τα νέα δίχωρα δωμάτια ήρθαν για να εξυπηρετήσουν και τους πιο απαιτητικούς! Το κυρίως δωμάτιο διαθέτει ένα ανατομικό κρεβάτι για δύο άτομα, a/c, 32" TV LCD, mini-ψυγείο, mini-safe, βραστήρα, τηλέφωνο, internet, ντουλάπα, ενώ στο wc υπάρχει μπανιέρα-ντουζιέρα, σεσουάρ και amenities. Τη μεγάλη όμως διαφορά στη family cabana κάνει το μικρό παιδικό δωμάτιο! Ο χώρος μπορεί να εξυπηρετήσει έως 2 παιδιά, καθώς διαθέτει καναπέ, ο οποίος γίνεται κρεβάτι. Στη στεγασμένη βεράντα 15τμ θα βρείτε έπιπλα κήπου (3θέσιος καναπές-κρεβάτι, τραπέζι, πολυθρόνα), ενώ στην 50τμ αυλή υπάρχουν έπιπλα κήπου και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους. Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνονται: Για μια τριμελή οικογένεια (δύο ενήλικες & ένα παιδί 4-10 χρονών) το κόστος & τα υλικά των εργαστηρίων, οι δύο διανυκτερεύσεις (Παρασκευή & Σάββατο), η χρήση όλων των εγκαταστάσεων του χώρου, τα πρωινά γεύματα Σαββάτου και Κυριακής και τα βραδινά γεύματα Παρασκευής & Σαββάτου. Για κάθε επιπλέον παιδί, η επιβάρυνση ποικίλει ανάλογα με την επιλογή διαμονής. Τα αδελφάκια - βρέφη ηλικίας 0-2 χρονών είναι δωρεάν.

6 Αξιοθέατα περιοχής: Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, είναι μία μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε το φυσικό τοπίο και να περιηγηθείτε στα αξιοθέατα της περιοχής, μόνοι ή μαζί με τα παιδιά σας. Η Άγια Άννα είναι χτισμένη στις παρυφές του λόφου Κάτσαρη με θέα το καταγάλανο Αιγαίο και περιστοιχίζεται, από μεγάλα πεύκα, κυπαρίσσια, αιωνόβια πλατάνια και ελιές. Στο κέντρο του χωριού βρίσκεται η κεντρική πλατεία με τη εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου ενώ στην βόρεια πλευρά του βρίσκεται ο ιερός ναός της Αγίας Άννας, με την θαυματουργή εικόνα της Αγίας από όπου πήρε και το όνομά του. Το χωριό διαθέτει και το δικό του λαογραφικό μουσείο, με παραδοσιακές φορεσιές, κοσμήματα, υφαντά, γεωργικά, οικιακά και άλλα εργαλεία και αντικείμενα, που χρησιμοποιούσαν στην καθημερινή τους ζωή οι κάτοικοι. Επίνειο της Αγίας Άννας είναι ο οικισμός της Αγ κ ά λ η ς. Ο οικισμός ονομάζεται και Άγιος Βασίλης, χάρη στο ξωκλήσι που υπάρχει κοντά στον οικισμό. Πρόκειται για έναν οικισμό με μεγάλη τουριστική κίνηση και αγαπημένος προορισμός πολλών παραθεριστών, κυρίως κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. Η απέραντη αμμουδερή παραλία συνολικού μήκους 4,5 χλμ με τα γαλανά νερά του Αιγαίου σε συνδυασμό με τα υπέροχα ταβερνάκια την καθιστούν αγαπημένο προορισμό πολλών τουριστών. Οι επισκέπτες της Αγίας Άννας μπορούν να κάνουν πολλές πεζοπορικές διαδρομές μεταξύ άλλων και στο φαράγγι της Μπολοβίναινας, ένα από τα ομορφότερα φαράγγια της Εύβοιας. Μέσα από το φαράγγι κυλάει ο ποταμός Νηλέας, ο οποίος έχει τις πηγές του στο όρος Ξηρό. Απέχει μόνο 3 χλμ από την Αγία Άννα και φτάνει κανείς μέσω του οικισμού της Παλαιόβρυσης. Σύμφωνα με την παράδοση, το φαράγγι πήρε το όνομά του από την Μπολοβίναινα, μια γυναίκα η οποία, κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας, έπεσε στο φαράγγι για να μην προδώσει τους συντοπίτες της που το χρησιμοποιούσαν ως κρυσφύγετο. Ο ιδανικότερος τρόπος για να το απολαύσετε είναι να το περπατήσετε αφού βέβαια εφοδιαστείτε με νερό και ξηρούς καρπούς ωστόσο αν θέλετε απλώς να ρίξετε μια ματιά, τα βραχάκια στην αρχή του φαραγγιού αποτελούν το highlight της διαδρομής και το καλύτερο σημείο για μια αναμνηστική φωτογραφία. Ένας κοντινός προορισμός είναι και η Κερασιά, ίσως από τα ορεινότερα χωριά της Βόρειας Εύβοιας, κτισμένο σε 600 μέτρα υψόμετρο. Εκεί θα συναντήσετε το απολιθωμένο δάσος, όπου οι επιστήμονες έχουν βρει τεράστιο ενδιαφέρον μιας και έχουν ανασκαφεί πλήθος παλαιοντολογικών θησαυρών, τόσο χλωρίδας όσο και πανίδας.

7 Στους πρόποδες του όρους Καβαλάρης, σε υψόμετρο 927 μέτρα, και σε απόσταση 20 περίπου χιλιόμετρα βόρεια της Λίμνης, βρίσκεται η ανδρική μονή του Οσίου Δαβίδ, αφιερωμένη στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος. Στο ναό φυλάσσονται τα θαυματουργά οστά του οσίου Δαβίδ, το θυμιατό και το πετραχήλι του καθώς και άλλα κειμήλια. Στα νότια της Μονής, υπάρχει το "Ασκητήριο" του Οσίου Δαβίδ, μια μικρή σπηλιά μέσα σε ένα βράχο και το παρεκκλήσι του Αγίου Χαραλάμπους. Εκτός του προαύλιου χώρου υπάρχουν πολλά εκκλησάκια στη μνήμη διάφορων Αγίων. Πολύ κοντά στο μεταβυζαντινό Μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ βρίσκεται το χωριό Δρυμώνας. Το όνομά του φαίνεται να το πήρε από το δριμύ ψύχος που κάνει τον χειμώνα στην περιοχή ή από τα δρύινα δάση που αγκαλιάζουν το χωριό. Δίπλα στο χωριό υπάρχει ένα πάρκο εκπληκτικής ομορφιάς. Τα μονοπάτια του, πλαισιωμένα από σπάνια είδη χλωρίδας, εκτείνονται σε μήκος 850 μέτρων, για να καταλήξουν σε έναν μοναδικής ομορφιάς καταρράκτη, τα νερά του οποίου γεμίζουν μια μικρή, καταπράσινη λίμνη. Αν και πολύ κρύα, οι βάθρες σας προκαλούν για ατελείωτες βουτιές. Όσο για την πρόσβαση, δε θα χρειαστεί να κουραστείτε καθώς έχει δημιουργηθεί ειδική διαδρομή. Ο καταρράκτης έχει ύψος 15 μέτρα και όσοι δε θέλετε να κολυμπήσετε στα νερά του μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίησή σας, χάρη στη σήμανση που έχει τοποθετηθεί δίπλα σε κάθε δέντρο του μονοπατιού. Δεν θα μπορούσατε, όμως, να επιστρέψετε στην Αθήνα, χωρίς να επισκεφτείτε τη Λίμνη, ένα από τα ομορφότερα χωριά της Βόρειας Εύβοιας, που αποτελεί σήμερα την πρωτεύουσα του ομώνυμου Δήμου. Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική των κτιρίων, τα ταβερνάκια πάνω στο κύμα, τα καφέ που σφύζουν από ζωή μέρα και νύχτα, τα ξύλινα παγκάκια στον πεζόδρομο πλάι στη θάλασσα, συνθέτουν μια εικόνα που εύκολα θα συναγωνιζόταν τα δημοφιλέστερα νησιά της χώρας. Ο παραλιακός δρόμος της Λίμνης προσφέρεται για ατελείωτες βόλτες, όλες τις ώρες της ημέρας. Ιδιαίτερα λίγο μετά το ηλιοβασίλεμα, όταν η παραλία χρωματίζεται από το τελευταίο φως της ημέρας, το σκηνικό γίνεται τόσο γαλήνιο, σχεδόν ονειρικό. Στη Λίμνη υπάρχουν αρκετά αξιοθέατα, όπως η Σκήτη του Οσίου Χριστοδούλου που βρίσκεται μέσα σε σπηλιά, ο Ναός Ζωοδόχου Πηγής και η Μονή Γαλατάκη που βρίσκεται κτισμένη στα ερείπια του αρχαίου ναού του Ποσειδώνα των Αιγών. Ολοκληρώστε τη βόλτα σας με μια επίσκεψη στο ιστορικό - λαογραφικό μουσείο της πόλης, το οποίο διαθέτει αξιόλογα εκθέματα και σημαντική αρχειοθήκη με σπάνιο υλικό.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ λίγα λόγια Το συγκρότημα πολυτελών κατοικιών θέα θάλασσα βρίσκεται στην περιοχή Βίγλα, στην παραλία Αγίας Άννας, στη Β. Εύβοια σε ένα μαγευτικό ύψωμα με πανοραμική θέα τη φημισμένη παραλία της Αγίας Άννας

Διαβάστε περισσότερα

Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια

Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια Μικροί Εξερευνητές στη Βόρεια Εύβοια Ημέρες Ταξιδιού 3 Εξερεύνηση στα μαγευτικά τοπία και στις πανέμορφες παραλίες της Βόρειας Εύβοιας! Από: Christina Koraki ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 Για την περιοχή/πόλεις

Διαβάστε περισσότερα

ALEXANDRA HOTEL. Το ξενοδοχείο διαθέτει 54 δωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι ή βεράντα και τηλέφωνο. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

ALEXANDRA HOTEL. Το ξενοδοχείο διαθέτει 54 δωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι ή βεράντα και τηλέφωνο. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ ALEXANDRA HOTEL Κτισμένο σε παραδοσιακό στυλ, ακριβώς πάνω από την παραλία της μαύρης άμμου στο Καμάρι, το Hotel Alexandra, βρίσκεται στα προάστια του Καμαρίου. Οι επισκέπτες του μπορούν να απολαύσουν

Διαβάστε περισσότερα

Ζωή έλα να παίξουμε. ΟΙΚΙΑ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ ΑΙΓΙΝΑ 8-10 Ιουλίου βιωματικό σεμινάριο για ενήλικες που θέλουν να θυμηθούν πώς ήταν ως παιδιά

Ζωή έλα να παίξουμε. ΟΙΚΙΑ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ ΑΙΓΙΝΑ 8-10 Ιουλίου βιωματικό σεμινάριο για ενήλικες που θέλουν να θυμηθούν πώς ήταν ως παιδιά Ζωή έλα να παίξουμε βιωματικό σεμινάριο για ενήλικες που θέλουν να θυμηθούν πώς ήταν ως παιδιά Διοργάνωση: Παιχνιδοκαμώματα ΟΙΚΙΑ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ ΑΙΓΙΝΑ 8-10 Ιουλίου 2011 Δηλώσεις συμμετοχής: έως 30-5-2011 Κόστος

Διαβάστε περισσότερα

Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές. Είναι επίσης ολοένα και πιο δημοφιλές για τα ζευγάρια.

Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές. Είναι επίσης ολοένα και πιο δημοφιλές για τα ζευγάρια. Το ξενοδοχείο Kambos Village είναι ένα σύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Αγία Μαρίνα Κρήτης, στρατηγικά τοποθετημένο μεταξύ της πόλης των Χανίων και του θέρετρου του Πλατανιά. Χτισμένο σε προνομιακή

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ρ Ο Σ HOTELS. Cavos Hotel. Hippocampus Hotel. Mary Hotel. Bilia Hotel. Hotel Aratos. Iris Boutique Hotel

Π Α Ρ Ο Σ HOTELS. Cavos Hotel. Hippocampus Hotel. Mary Hotel. Bilia Hotel. Hotel Aratos. Iris Boutique Hotel Πάρος Θελκτική και δίχως απαιτήσεις. Μειλίχια και πολυδιάστατη. Θα σας προσφέρει ό,τι επιθυμείτε, αφήνοντάς σας ελεύθερο να επιλέξετε. Στο δημοφιλέστερο σύμπλεγμα νησιών στο Αιγαίο, τις Κυκλάδες, η Πάρος

Διαβάστε περισσότερα

Eργαστήρια για παιδιά 19,20 Ιανουαρίου στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Παραμυθοσάββατα. Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών

Eργαστήρια για παιδιά 19,20 Ιανουαρίου στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Παραμυθοσάββατα. Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών Eργαστήρια για παιδιά 19,20 Ιανουαρίου στο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης Παραμυθοσάββατα Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-4 ετών Βιωματικά εργαστήρια για παιδιά από 2-4 ετών, τα παιδιά μέσα από διασκεδαστικές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε δωμάτιο είναι απλά διακοσμημένο και διαθέτει κλιματισμό, τηλεόραση και μπαλκόνια.

Κάθε δωμάτιο είναι απλά διακοσμημένο και διαθέτει κλιματισμό, τηλεόραση και μπαλκόνια. Μόλις 300μ. από την αμμώδη παραλία Αμμουδάρα, το Hotel Handakas βρίσκεται στη μέση ενός καταπράσινου αμπελώνα. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και πισίνα. Κάθε δωμάτιο είναι απλά διακοσμημένο και διαθέτει κλιματισμό,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ (Τρεις διανυκτερεύσεις)

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ (Τρεις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02118F ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ (Τρεις διανυκτερεύσεις) Μόνο δυο ώρες απέχει από τη Αθήνα κι όμως, το στολίδι του Παρνασσού, η γνωστή από τα χιονοδρομικά κέντρα και την κοσμοπολίτικη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ 2018 ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ 4* ΑTHOS PALACE ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ Ι.Χ.

ΠΑΣΧΑ 2018 ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ 4* ΑTHOS PALACE ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ Ι.Χ. ΠΑΣΧΑ 2018 ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ 4* ΑTHOS PALACE ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ Ι.Χ. Από 115 για 2 Διανυκτερεύσεις Από 5 εώς και 9 Απριλίου 2018 Early booking μέχρι 18/03 ΠΑΣΧΑ 2018 ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Σας προσκαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel

ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel Το ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel σας επιτρέπει να καλομάθετε τον εαυτό σας και να απολαύσετε όμορφες καλοκαιρινές μέρες, ακριβώς στο κέντρο του γνωστού θερέτρου του Πλατανιά, λίγα χιλιόμετρα

Διαβάστε περισσότερα

Το Elounda Ilion απέχει 8 χιλιόμετρα από την ζωντανή πόλη του Αγίου Νικολάου και 2 χιλιόμετρα από το γραφικό ψαροχώρι της Ελούντας.

Το Elounda Ilion απέχει 8 χιλιόμετρα από την ζωντανή πόλη του Αγίου Νικολάου και 2 χιλιόμετρα από το γραφικό ψαροχώρι της Ελούντας. Περιγραφή 1 Το ξενοδοχείο Elounda Ilion, βρίσκεται στην Ελούντα της Κρήτης, την περιοχή που έχει χαρακτηριστεί ως τόπος ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα και ήσυχα θέρετρα

Διαβάστε περισσότερα

Hospitality Management Company

Hospitality Management Company Hospitality Management Company Management Consulting Sales Representation Marketing Αξιοποιούμε τα δυνατά σας σημεία Εξετάζουμε τα δυνατά σημεία της επιχείρησης σας, με σκοπό να τα αξιοποιήσουμε με τον

Διαβάστε περισσότερα

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό

5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό 5ήµερη προσκυνηµατική εκδροµή στην Αµοργό Η Αµοργός, το νησί του ''Απέραντου Γαλάζιου'', βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, σε απόσταση 136 ναυτικών µιλίων από τον Πειραιά. Είναι µακρόστενο

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ

Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Προορισμός: 3-5 Πηγάδια Το χιονοδρομικό κέντρο των τεσσάρων εποχών Το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια βρίσκεται στην δυτική πλευρά του όρους Βέρμιο σε υψόμετρο 1430-2005

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ Θεσσαλονίκη-Τέμπη-Καλαμπάκα- Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι- Μετέωρα-Μέτσοβο-Γρεβενά- Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο- Πτολεμαίδα-Κοζάνη-Φλώρινα- Εδεσσα-Νάουσα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ Room Type Rates per person

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ Room Type Rates per person ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ Room Type Rates per person 15/7/2011-21/8/2011 21/8/2011-11/9/2011 11/9/2011-30/9/2011 Single 65 55 40 Double 85 69 55 Double economy* 80 64 50 3ος ενήλικας -30%ΕΚΠΤΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης

Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης Τήνος : Το νησί της Πίστης και της Τέχνης 4ήμερη πεζοπορική 2 5 Ιουνίου 2017 Τήνος. Το νησί της Παναγίας. Το νησί του Αιόλου. Το νησί της Πίστης. Το νησί της Τέχνης. Το νησί με τις παρθένες Παραλίες. Το

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις λεωφορείων για το λιμάνι του Βόλου. Πόλη Σημείο συγκέντρωσης Ώρα αναχώρησης

Αναχωρήσεις λεωφορείων για το λιμάνι του Βόλου. Πόλη Σημείο συγκέντρωσης Ώρα αναχώρησης Τα πακέτα μας περιλαμβάνουν: Αναχώρηση με λεωφορείο από την πόλη μας για το λιμάνι του Βόλου με συνοδό του γραφείου, ο οποίος θα σας καθοδηγεί μέχρι την επιβίβαση στο πλοίο και θα σας περιμένει στην επιστροφή.

Διαβάστε περισσότερα

2ήμερη εκδρομή στην Βόρεια Πελοπόννησο

2ήμερη εκδρομή στην Βόρεια Πελοπόννησο Μέγα πήλαιο πήλαιο Λιμνών Αγία Λαύρα Μουσείο Ολοκαυτώματος Σόπος Θυσίας - Λίμνη Σσιμπλού Ζαρούχλα 2ήμερη εκδρομή στην Βόρεια Πελοπόννησο Αναχωρήσεις: 28/10, 19/11, 17/12, 06/01, 25/03 2 Ημέρες Σα ιστορικά

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις λεωφορείων για το λιμάνι του Βόλου. Πόλη Σημείο συγκέντρωσης Ώρα αναχώρησης

Αναχωρήσεις λεωφορείων για το λιμάνι του Βόλου. Πόλη Σημείο συγκέντρωσης Ώρα αναχώρησης Τα πακέτα μας περιλαμβάνουν: Αναχώρηση με λεωφορείο για το λιμάνι του Βόλου με συνοδό του γραφείου, ο οποίος θα σας καθοδηγεί μέχρι την επιβίβαση στο πλοίο και θα σας περιμένει στην επιστροφή. Ακτοπλοϊκά

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ Μεγάλη Παρασκευή 18/4/2014 Αναχώρηση από Πειραιά στις 07:30 με προορισμό την Καστοριά μέσω Εθνικής Οδού Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθηθεί η διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ (Δύο διανυκτερεύσεις)

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ (Δύο διανυκτερεύσεις) Tour code: 02011F ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ (Δύο διανυκτερεύσεις) Το Πήλιο είναι κατάφυτο βουνό στο Νομό Μαγνησίας δίπλα στην πόλη του Βόλου, με ύψος 1.624 μέτρα. Κατά την Ελληνική μυθολογία ήταν η θερινή

Διαβάστε περισσότερα

Island hopping! Ίος-Σίκινος-Φολέγανδρος

Island hopping! Ίος-Σίκινος-Φολέγανδρος Island hopping! Ίος-Σίκινος-Φολέγανδρος Διάρκεια Ταξιδιού 2015-07-15 Island hopping στα κυκλαδονήσια! Μια γερή δόση αιγαίου! Από: Christina Koraki ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 1. Λιμάνι 2. Χώρα 3. Παναγία

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η Α Ν Α Κ Α Λ Υ Ψ Η Βουνό Φούτζι και λιμνη Χακόνε Κιότο Καμακούρα Universal Studios Ντίσνεϋλαντ TRAVEL & TOURS Α Π Α Ρ Α Μ Ι Λ Λ Η Φ Υ Σ Ι Κ Η Ο Μ Ο Ρ Φ Ι Α ΒΟΥΝΟ ΦΟΥΤΖΙ & ΛΙΜΝΗ ΧΑΚΟΝΕ

Διαβάστε περισσότερα

4ήμερη πεζοπορική. 28 Απριλίου 1 Μαΐου Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα

4ήμερη πεζοπορική. 28 Απριλίου 1 Μαΐου Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα Θρακικά Τέμπη 4ήμερη πεζοπορική 28 Απριλίου 1 Μαΐου 2018 Στενά Νέστου καταρράκτης Λειβαδίτη περιαστικά ιστορικά μονοπάτια της Ξάνθης Πόρτο Λάγος λίμνη Βιστωνίδα Πρωτομαγιά 2018 και η παρέα του ΦΟΝΙ αποφάσισε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ. (Τρεις διανυκτερεύσεις)

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ. (Τρεις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02025F ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ (Τρεις διανυκτερεύσεις) Το Πήλιο είναι κατάφυτο βουνό στο Νομό Μαγνησίας δίπλα στην πόλη του Βόλου, με ύψος 1.624 μέτρα. Κατά την Ελληνική μυθολογία

Διαβάστε περισσότερα

Nikolas Hotel 2* Arkas Inn 4* Παροικιά. Λογαράς. 3 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ. 2 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 16/07-29/07 25/08-31/08. 1 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 10/06-15/07 01/09-30/09 ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Nikolas Hotel 2* Arkas Inn 4* Παροικιά. Λογαράς. 3 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ. 2 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 16/07-29/07 25/08-31/08. 1 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 10/06-15/07 01/09-30/09 ΕΠΙΛΟΓΕΣ Nikolas Hotel 2* Παροικιά EARLY BOOKING 285 315 375 369 415 515 429 495 619 ΤΙΜΗ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 325 355 415 409 455 555 469 535 659 1o ΠΑΙΔΙ 2-12 ΕΤΩΝ 239 259 299 239 259 299 279 309 369 Το Nikolas Hotel απέχει

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2013-2014 Μάθημα: Ελληνικά σε Ξενόγλωσσους Επίπεδο: Ε3 Διάρκεια:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις)

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02102F ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις) Η Καλαμπάκα είναι κωμόπολη του Νομού Τρικάλων και πρωτεύουσα του ομώνυμου Δήμου. Βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας και εκτείνεται

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνα επικοινωνίας: 2384091423, 6946066130 e-mail: filoksenoi@yahoo.gr

Tηλέφωνα επικοινωνίας: 2384091423, 6946066130 e-mail: filoksenoi@yahoo.gr 2108832450 Tηλέφωνα επικοινωνίας: 2384091423, 6946066130 e-mail: filoksenoi@yahoo.gr Eκ του σωματείου ενοικιαζομένων δωματίων Σε αυτό τον οδηγό μπορείτε να βρείτε γενικές πληροφορίες για το Λουτράκι Αριδαίας-Πόζαρ,τα

Διαβάστε περισσότερα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα Karystos Beach Front - Εύβοια οικολογικό συγκρότημα Περιγραφή συγκροτήματος Συγκρότημα τεσσάρων οικολογικών και βιοκλιματικών εξοχικών κατοικιών σε οργανωμένο παραθεριστικό οικισμό, με άμεση πρόσβαση στην

Διαβάστε περισσότερα

Κρυστάλλινες ακτές, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, ονειρική θέα, μεσογειακή κουζίνα, χαλαρές βόλτες, κοντινές αποδράσεις σε νησιά, γραφικά χωριά

Κρυστάλλινες ακτές, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, ονειρική θέα, μεσογειακή κουζίνα, χαλαρές βόλτες, κοντινές αποδράσεις σε νησιά, γραφικά χωριά blue green greece Κρυστάλλινες ακτές, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, ονειρική θέα, μεσογειακή κουζίνα, χαλαρές βόλτες, κοντινές αποδράσεις σε νησιά, γραφικά χωριά και βουνό. Χτισμένη αμφιθεατρικά πλάι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Ε.ΚΟ.Γ.Ι. 2012

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Ε.ΚΟ.Γ.Ι. 2012 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Ε.ΚΟ.Γ.Ι. 2012 Διοικητικό Συμβούλιο Πρόεδρος: Χ. Παπαφράγκος Αντιπρόεδρος: Ε. Σκληρός Γραμματέας/Ταμίας: Α. Σωτηρόπουλος Μέλη: Φ. Καρακώστας Σ. Σκούρτης Πρόλογος Αγαπητοί συνάδελφοι,

Διαβάστε περισσότερα

IKOS OLIVIA *28 η Οκτωβρίου 2019*

IKOS OLIVIA *28 η Οκτωβρίου 2019* IKOS OLIVIA *28 η Οκτωβρίου 2019* Γερακινή Χαλκιδικής / Αναχώρηση με το I.X σας Με Πλήρη Διατροφή (Ultra All Inclusive / Infinite Lifestyle) 26-28 Οκτωβρίου 2019 (2 Διανυκτερεύσεις) και 25-28 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

SANI CLUB HOTEL 5* SUPERIOR Κασσάνδρα Χαλκιδικής

SANI CLUB HOTEL 5* SUPERIOR Κασσάνδρα Χαλκιδικής SANI CLUB HOTEL 5* SUPERIOR Κασσάνδρα Χαλκιδικής 26 29 Απριλίου 2019 Πακέτο τριών διανυκτερεύσεων με Ι.Χ. *ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ* ΔΙΚΛΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ (Double Room Sea View) *Τρεις νύχτες 290 το

Διαβάστε περισσότερα

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013

Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 Α Κύκλος: 1 14 Ιουλίου 2013 ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 Ιουλίου Άφιξη στο ξενοδοχείο Ιλισός και τακτοποίηση στα δωμάτια 17:30 Κέρασμα και συνάντηση με τους υπεύθυνους των Θερινών Σχολείων 20:30-23:00 ΤΡΙΤΗ, 2 Ιουλίου 09:30-10:00

Διαβάστε περισσότερα

Πέρασαν ήδη δέκα δημιουργικά χρόνια από

Πέρασαν ήδη δέκα δημιουργικά χρόνια από (αναγνωρισμένο από το Υ.Π.Ε.Π.Θ.) 10 χρόνια δημιουργίας για τα παιδιά, με τα παιδιά! Πέρασαν ήδη δέκα δημιουργικά χρόνια από την πρώτη μέρα που δημιουργήθηκε ο Πρότυπος Παιδικός Σταθμός «Παιδική Πολιτεία-

Διαβάστε περισσότερα

1. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

1. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ η σας ταξιδεύει! 1 1. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Στο μαγευτικότερο νησί των Κυκλάδων και έναν από τους κορυφαίους προορισμούς του κόσμου, σας περιμένουν επιλεγμένα ξενοδοχεία, για τις πιο αξέχαστες

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σαντορίνη µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σαντορίνη µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (ΤΡΙΤΗ) - 8 Μέρες Ένα νησί µοναδικό που όµοιο του δεν υπάρχει σ' ολόκληρο τον κόσµο. ιαθέτει άγρια φυσική οµορφιά µε µοναδικές τοποθεσίες και γκρεµούς που µοιάζουν σχεδόν πρωτόγονοι

Διαβάστε περισσότερα

SANI CLUB HOTEL *28 η Οκτωβρίου 2019*

SANI CLUB HOTEL *28 η Οκτωβρίου 2019* SANI CLUB HOTEL *28 η Οκτωβρίου 2019* Κασσάνδρα Χαλκιδικής / Αναχώρηση με το I.X σας Με Πλήρη Διατροφή (Full Board) 26-28 Οκτωβρίου 2019 (2 Διανυκτερεύσεις) και 25-28 Οκτωβρίου 2019 (3 Διανυκτερεύσεις)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΗΜΕΡΟ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ (Τρεις διανυκτερεύσεις)

ΤΡΙΗΜΕΡΟ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ (Τρεις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02111F ΤΡΙΗΜΕΡΟ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ (Τρεις διανυκτερεύσεις) Ψηλά, πάνω από τον Κορινθιακό κόλπο, στο ιερό βουνό του Παρνασσού και περικυκλωμένοι από έλατα βρίσκονται οι αφιερωμένοι στον

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

Διακοπές - Fly & Drive

Διακοπές - Fly & Drive Διακοπές - Fly & Drive Γενικές πληροφορίες Η Ικαρία είναι γνωστή ως το Νησί της Μακροζωίας και της χαλάρωσης, κάτι το οποίο θα το επιβεβαιώσετε με την πρώτη σας γνωριμία με τους ντόπιους κατοίκους του

Διαβάστε περισσότερα

Ν. Ραιδεστός 11/01/2017. Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ»

Ν. Ραιδεστός 11/01/2017. Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ» Ν. Ραιδεστός 11/01/2017 Προς: «ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» ΔΡΟΜ.: «ΔΡΟΜ» Αγαπητοί συνάδελφοι, Σε συνέχεια των ορειβατικών δραστηριοτήτων μας και μετά από τις προηγούμενες απόλυτα επιτυχημένες εξορμήσεις που

Διαβάστε περισσότερα

Στο νεόκτιστο στολίδι της Πόλης των θρύλων και των Παραδόσεων. Δίκλινο 3ο άτομο 1ο παιδί έως 12 ετών Μονόκλινο ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ 310

Στο νεόκτιστο στολίδι της Πόλης των θρύλων και των Παραδόσεων. Δίκλινο 3ο άτομο 1ο παιδί έως 12 ετών Μονόκλινο ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ 310 Ιωάννινα Στο νεόκτιστο στολίδι της Πόλης των θρύλων και των Παραδόσεων Το ESSENCE HOTEL είναι το καινούριο ξενοδοχείο 4+ αστέρων της πόλης των Ιωαννίνων που έρχεται να επαναπροσδιορίσει την έννοια της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 10 δωμάτια ανά περίοδο. αιδί έως 13 ετών στο ίδιο

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 10 δωμάτια ανά περίοδο. αιδί έως 13 ετών στο ίδιο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ (Π.Ο.Σ.Τ.) Πρόγραμμα ήμερων Θερινών Διακοπών Eτους 0. RHODOS ROYAL Τοποθεσία: Στην πιο διάσημη παραλία της Ρόδου, στο κινηματογραφικό Φαληράκι, βρίσκεται το

Διαβάστε περισσότερα

Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο!

Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο! Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο! Διάρκεια Ταξιδιού 2015-07-16 Ένα νησί 'φυσικά ρομαντικό'. Ιδανικός τόπος για ρομαντικές βόλτες, ηλιοβασιλέματα και κολύμπι σε εξωτικά νερά! Από:

Διαβάστε περισσότερα

Μύκονος THOMAS HOTEL 2*

Μύκονος THOMAS HOTEL 2* Μύκονος THOMAS HOTEL 2* Κατόπιν της υψηλής ζήτησης των καταλυμάτων στην χώρα του νησιού με αποτέλεσμα την αύξηση των τιμών και τη δυσκολία στη διαθεσιμότητα, αποφασίσαμε να εξασφαλίσουμε δωμάτια για εσάς

Διαβάστε περισσότερα

Αεροπορικό εισιτήριο για Χανιά µε απευθείας πτήσεις των Κυπριακών Αερογραµµών.

Αεροπορικό εισιτήριο για Χανιά µε απευθείας πτήσεις των Κυπριακών Αερογραµµών. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - ΧΑΝΙΑ - 8 Μέρες Ο νοµός Χανίων, στα δυτικά του νησιού, συνδυάζει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Κρήτη. Με τις ατέλειωτες αµµώδεις παραλίες, τα άγρια φαράγγια, τα σπήλαια, τους

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για την Κέρκυρα µε απευθείας πτήση.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για την Κέρκυρα µε απευθείας πτήση. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - 8 Μέρες Η Κέρκυρα, το βορειότερο νησί των Επτανήσων, είναι σήµερα διεθνές τουριστικό κέντρο µε άριστη τουριστική υποδοµή που ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις. Η καταπράσινη

Διαβάστε περισσότερα

Tο πρώτο μου Ταξίδι. Σχεδιάστηκε με το trip planner του emtgreece.com. Σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι, τώρα.

Tο πρώτο μου Ταξίδι. Σχεδιάστηκε με το trip planner του emtgreece.com. Σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι, τώρα. Tο πρώτο μου Ταξίδι Σχεδιάστηκε με το trip planner του emtgreece.com. Σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι, τώρα. Tο πρώτο μου Ταξίδι Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2015 Οικισμός Αβδήρων Τα Άβδηρα βρίσκονται λίγο πρίν

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410 28588 FAX: 27410 25073 e mail: moraitis.kor@hotmail.com 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ (Δύο διανυκτερεύσεις)

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ (Δύο διανυκτερεύσεις) Tour code: 02023F ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ (Δύο διανυκτερεύσεις) Ψηλά, πάνω από τον Κορινθιακό κόλπο, στο ιερό βουνό του Παρνασσού και περικυκλωμένοι από έλατα βρίσκονται οι αφιερωμένοι στον Απόλλωνα

Διαβάστε περισσότερα

«Μίνι» νησιώτικη απόδραση στο νησί του φιστικιού, τη διαχρονική Αίγινα! (Κυριακή 15/9)

«Μίνι» νησιώτικη απόδραση στο νησί του φιστικιού, τη διαχρονική Αίγινα! (Κυριακή 15/9) «Μίνι» νησιώτικη απόδραση στο νησί του φιστικιού, τη διαχρονική Αίγινα! (Κυριακή 15/9) Επειδή η επιστροφή το Σεπτέμβριο από το μεγάλο ελληνικό καλοκαίρι πέφτει κάπως «βαριά» εμείς θα προσπαθήσουμε να παρατείνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΑNH (Τρεις διανυκτερεύσεις)

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΑNH (Τρεις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02132F ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΑNH (Τρεις διανυκτερεύσεις) "Περαστικός βλέπεις τη Μάνη σε τρεις μέρες, περπατητής σε τρεις μήνες και για να δεις την ψυχή της θέλεις τρεις ζωές. Μια για

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σαντορίνη µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σαντορίνη µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (ΤΡΙΤΗ) - 8 Μέρες Το νησί που τραγούδησαν οι ποιητές. Μια ιστορία που κρατά περισσότερο από τέσσερις χιλιάδες χρόνια. Και ο βράχος που ακόµα ορθώνεται το ίδιο δυνατός µέσα στο πέλαγος,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ. summer. paradise. ΓΡΑΦΙΚΑ σοκάκια ΠΑΡΑ ΕΙΣΟΣ. Γαλαζοπράσινες ΣΠΟΡΑ ΕΣ. Κρυστάλλινα νερά. Εκεί που θα χαλαρώσεις...

ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ. summer. paradise. ΓΡΑΦΙΚΑ σοκάκια ΠΑΡΑ ΕΙΣΟΣ. Γαλαζοπράσινες ΣΠΟΡΑ ΕΣ. Κρυστάλλινα νερά. Εκεί που θα χαλαρώσεις... ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΓΡΑΦΙΚΑ σοκάκια Ένας επίγειος ΠΑΡΑ ΕΙΣΟΣ summer paradise Εκεί που θα χαλαρώσεις... Κρυστάλλινα νερά Γαλαζοπράσινες ΣΠΟΡΑ ΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ Το Skiathos Club βρίσκεται σε απόσταση 800µ. από την

Διαβάστε περισσότερα

Η Τήνος υπό την περιποίηση των Ανατολή Studios

Η Τήνος υπό την περιποίηση των Ανατολή Studios Η Τήνος υπό την περιποίηση των Ανατολή Studios Ημέρες Ταξιδιού 4 4 μέρες αυθεντικό Τηνιακό τοπίο, γαστρονομία, ιστορία και πολύ ξεκούραση. Από: Wondergreece Traveler ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα 1 1. Λιμάνι

Διαβάστε περισσότερα

Θα χορηγηθούν Mόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης

Θα χορηγηθούν Mόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης Θα χορηγηθούν Mόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης Διοικητικό Συμβούλιο Πρόεδρος: Χ. Παπαφράγκος Αντιπρόεδρος: Ε. Σκληρός Γραμματέας/Ταμίας: Α. Σωτηρόπουλος Μέλη: Φ. Καρακώστας Σ. Σκούρτης Πρόλογος

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25-29/2 3-7/3 η και σε άλλη εναλλακτική ΑΣΗΜΙ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 1 η ημέρα Συγκέντρωση στο Λύκειο σας και μετάβαση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Νικ. Καζαντζάκης.

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς Ήλθατε! Περιεχόμενα OLYMPIC BIKE

Καλώς Ήλθατε! Περιεχόμενα OLYMPIC BIKE OLYMPIC BIKE Καλώς Ήλθατε! Περιεχόμενα Επικοινωνία, τηλέφωνα, διευθύνσεις Σελ. 2 Οι εκδρομές μας: Ανασκόπιση εκδρομών και τιμών Σελ. 3 Πρόγραμμα εκδρομών Σελ. 4 Ολοήμερες εκδρομές Κουρνάς Σελ. 5 Λευκά

Διαβάστε περισσότερα

θεση: ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ - NEΡΟΤΡΙΒΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ www.cfcompany.gr +30210 9229467 info@cfcompany.gr www.cpistudio.com

θεση: ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ - NEΡΟΤΡΙΒΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ www.cfcompany.gr +30210 9229467 info@cfcompany.gr www.cpistudio.com θεση: ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ - NEΡΟΤΡΙΒΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ www.cfcompany.gr +30210 9229467 info@cfcompany.gr PHOTOS: www.cpistudio.com ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗ ΝΕΡΟΤΡΙΒΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ: Απόδραση στο σπίτι σας ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Στέλιος Αγιοστρατίτης Αρχιτεκτων

Στέλιος Αγιοστρατίτης Αρχιτεκτων EUROKAT Όμιλος INTRAKAT Αρχιτεκτονικήμελέτη: Στέλιος Αγιοστρατίτης Αρχιτεκτων www.bluerivieralevendi.gr ΤΟ BLUE RIVIERA LEVENDI, ένα σύγχρονο συγκρότημα εξοχικών κατοικιών πάνω στη θάλασσα, ενταγμένο μέσα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ

ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΤΗΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΎΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ Ή ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΑΝΑΧΩΡΉΣΕΙΣ ΚΆΘΕ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΡΩΊ & ΒΡΆΔΥ, ΤΕΤΆΡΤΗ ΠΡΩΊ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ, ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ, ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΑΠΌ ΤΉΝΟ ΣΕ... ΆΝΔΡΟ, ΣΎΡΟ & ΜΎΚΟΝΟ! 1 Αποκλειστικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

H Δυτική Ελλάδα αποτελεί μια εμνευσμένη συλλογή τοπίων. φυσικής ομορφιάς και πολιτισμού. Η ψυχή της Δυτικής Ελλάδας κρύβεται στην Αρχαία Ολυμπία,

H Δυτική Ελλάδα αποτελεί μια εμνευσμένη συλλογή τοπίων. φυσικής ομορφιάς και πολιτισμού. Η ψυχή της Δυτικής Ελλάδας κρύβεται στην Αρχαία Ολυμπία, H Δυτική Ελλάδα αποτελεί μια εμνευσμένη συλλογή τοπίων φυσικής ομορφιάς και πολιτισμού. Η ψυχή της Δυτικής Ελλάδας κρύβεται στην Αρχαία Ολυμπία, τη γενέτειρα του μεγαλύτερου αθλητικού θεσμού στην ανθρώπινη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΒΩΤΑΝΙΚΗΣ ΖΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΒΩΤΑΝΙΚΗΣ ΖΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 19 23 Σεπτεμβρίου 2016 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΒΩΤΑΝΙΚΗΣ ΖΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Μεσογειακά φυτά από τους λόφους και τις ακτές του Νοτίου Πηλίου Καθηγήτρια Μαθημάτων MAGGIE NIAGASSAS DipAD DipSBA Ο κόσμος των φυτών και

Διαβάστε περισσότερα

Χανιά. 3,6 & 8 ημέρες. Ξενοδοχεία. Μπροστά είναι η θάλασσα και πίσω τα Βουνά σου, Χανιά μου με σκλάβωσες με την πλούσια ομορφιά σου..

Χανιά. 3,6 & 8 ημέρες. Ξενοδοχεία. Μπροστά είναι η θάλασσα και πίσω τα Βουνά σου, Χανιά μου με σκλάβωσες με την πλούσια ομορφιά σου.. Μπροστά είναι η θάλασσα και πίσω τα Βουνά σου, Χανιά μου με σκλάβωσες με την πλούσια ομορφιά σου.. Διακοπές - Fly & Drive Κρητική μαντινάδα Χανιά 3,6 & 8 ημέρες Ξενοδοχεία HOTEL THEO 4* Βρίσκεται στην

Διαβάστε περισσότερα

Gallery. Το Συγκρότηµα

Gallery. Το Συγκρότηµα Gallery Το Συγκρότηµα Καλώς ορίσατε στο GOLDEN KING RESORT, στο πανέµορφο νησί της Σκιάθου. Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, δηµιουργήσαµε για εσάς έναν µικρό παράδεισο. Το συγκρότηµα κατοικιών βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

Το χωριό της Κασσιόπης βρίσκεται 38χμ βόρεια της πόλης της Κέρκυρας, απέναντι από τα παράλια της Αλβανίας.

Το χωριό της Κασσιόπης βρίσκεται 38χμ βόρεια της πόλης της Κέρκυρας, απέναντι από τα παράλια της Αλβανίας. Η Κασσιόπη είναι μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της βορειοανατολικής ακτής της Κέρκυρας. Αυτό το μικρό γραφικό ψαράδικο χωριό έχει πληθυσμό περίπου 1200 κατοίκους. Η Κασσιόπη είναι το μεγαλύτερο χωριό

Διαβάστε περισσότερα

Η αυθεντική Τήνος μέσα από τη ματιά του Vega Apartments

Η αυθεντική Τήνος μέσα από τη ματιά του Vega Apartments Η αυθεντική Τήνος μέσα από τη ματιά του Vega Apartments Ημέρες Ταξιδιού 4 στην καρδιά της Τηνιακής γης! Πολιτισμός, φύση και γαστρονομία που ξαφνιάζει! Από: Wondergreece Traveler ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα

Διαβάστε περισσότερα

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu

KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: ΚΙΝΗΤΑ: FACEBOOK: KalamiCorfu KALAΜΙ ΤRΑVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΚΔΡΟΜΕΣ- ΤΑΞΙΔΙΑ- ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ- ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΛ- ΦΑΞ: 26610 81581 ΚΙΝΗΤΑ: 693 2930643 FACEBOOK: KalamiCorfu 5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 16 IOYΛΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ; Ο ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΎΝΟΛΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΏΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΉΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΎΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΑΛΆΣΣΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΤΈΣ ΜΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ. ΣΥΝΗΘΩΣ,

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σάµο µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σάµο µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΣΑΜΟ - 8 Μέρες Γνωρίστε από κοντά το καταπράσινο νησί του παγκοσµίως γνωστού µαθηµατικού Πυθαγόρα µε τις µεγάλες ονειρικές αµµουδιές, τα πεντακάθαρα βαθυγάλανα νερά και τις υπέροχες διαδροµές

Διαβάστε περισσότερα

Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου

Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Λίμνη Δόξα H ορεινή Κορινθία είναι ένας από τους ωραιότερους προορισμούς, όχι μόνο για τους Πελλοπονήσιους αλλά και για τους Αθηναίους. Έχει μια σειρά από λίμνες, φυσικές ή τεχνιτές, οι οποίες αλλάζουν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΒΟΛΟΣ-ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΒLUE STAR ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 07:45-11:25 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΒΟΛΟΣ ΒLUE STAR 11:45-16:15 ΤΡ-ΤΕΤ-ΣΑΒ 14:45-17:55

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΒΟΛΟΣ-ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΒLUE STAR ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 07:45-11:25 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΒΟΛΟΣ ΒLUE STAR 11:45-16:15 ΤΡ-ΤΕΤ-ΣΑΒ 14:45-17:55 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΒΟΛΟΣ-ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΒLUE STAR ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 07:45-11:25 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΒΟΛΟΣ ΒLUE STAR 11:45-16:15 ΤΡ-ΤΕΤ-ΣΑΒ 14:45-17:55 ΣΚΟΠΕΛΟΣ Η Σκόπελος θεωρείται από πολλούς επισκέπτες πως

Διαβάστε περισσότερα

Άνω Αρχάνες 70100, Τ.Θ. 6 Ηράκλειο Κρήτη, Ελλάδα

Άνω Αρχάνες 70100, Τ.Θ. 6 Ηράκλειο Κρήτη, Ελλάδα Περιγραφή 2012-2013 Άνω Αρχάνες 70100, Τ.Θ. 6 Ηράκλειο Κρήτη, Ελλάδα Κρατήσεις - Πληροφορίες TΗΛ: +30 2810 751818 ΚΙΝ: +30 6951804929, +30 6942289662 FAX: +30 2810 751689 E-MAIL: info@eliathos.gr Website:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Προτάσεις για την Τουριστική Ανάπτυξη και προβολή της Τοπικής Κοινότητας Στράτου» Κύρια πύλη δευτερεύουσα πύλη πύλη Ακρόπολης Παραποτάμια πύλη

ΘΕΜΑ: «Προτάσεις για την Τουριστική Ανάπτυξη και προβολή της Τοπικής Κοινότητας Στράτου» Κύρια πύλη δευτερεύουσα πύλη πύλη Ακρόπολης Παραποτάμια πύλη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Στράτος 29-12 - 2011 ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ.: ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΡΑΤΟY ΠΛΗΡ: Πατσέας Αναστάσιος ΤΗΛ: 6978558904 Π Ρ Ο Σ Κο Αντιδήμαρχο

Διαβάστε περισσότερα

4 έως 7 ημέρες. Κορυφαίος ταξιδιωτικός προορισμός παγκοσμίως! Fly & Drive. Σε ποιά περιοχή να μείνετε... Προαιρετικές εκδρομές

4 έως 7 ημέρες. Κορυφαίος ταξιδιωτικός προορισμός παγκοσμίως! Fly & Drive. Σε ποιά περιοχή να μείνετε... Προαιρετικές εκδρομές Fly & Drive 4 έως 7 ημέρες Αναχωρήσεις κάθε ημέρα Απευθείας πτήσεις από Θεσ/νικη Ιδανικές ώρες πτήσεων Εξασφαλισμένα προκρατημένα δωμάτια Επιλογές από οικονομικά έως πολυτελή καταλύματα Δυνατότητα ημιδιατροφής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ-ΣΚΙΑΘΟΣ Αράχωβα Δελφοί-Παρνασσός-Γραβιά- Αγόριανη-Θερμοπύλες-Βόλος-Πήλιο- Σκίαθος-Εύβοια-Χαλκίδα-Αθήνα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Α.Δ.Σ. Ε ΞΟΡΜΗΣΗ Κ ΑΡΠΕΝΗΣΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 7 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014

Α.Δ.Σ. Ε ΞΟΡΜΗΣΗ Κ ΑΡΠΕΝΗΣΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 7 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014 ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014 Α.Δ.Σ. ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 7 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Α.Δ.Σ. Ε ΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟ Κ ΑΡΠΕΝΗΣΙ Αγαπητοίγονείςκαιμαθητές, ΤοΑνοιχτόΔημιουργικόΣχολείο(ΑΔΣ),ξεκινάτιςεξορμήσειςτου για τη σχολική χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

Mitsis Galini. Wellness & Spa Resort. Δώρο. Μια αναζωογονητική εµπειρία. διακοπών σε έναν. υδάτινο παράδεισο που. αποτελεί τον πιο δηµοφιλή

Mitsis Galini. Wellness & Spa Resort. Δώρο. Μια αναζωογονητική εµπειρία. διακοπών σε έναν. υδάτινο παράδεισο που. αποτελεί τον πιο δηµοφιλή 39 ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, ΦΘΙΩΤΙΔΑ Mitsis Galini Wellness & Spa Resort Για 5 διανυκτερεύσεις και άνω δώρο 1 επιπλέον νύχτα Μια αναζωογονητική εµπειρία διακοπών σε έναν υδάτινο παράδεισο που αποτελεί τον πιο δηµοφιλή

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Κω µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Κω µε απευθείας πτήση. Άφιξη και µεταφορά στο ξενοδοχείο. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΩ - 8 Μέρες Το νησί του Ιπποκράτη, έχει τεράστιο αρχαιολογικό ενδιαφέρον και απέραντες αµµουδιές µε πεντακάθαρες θάλασσες. Έρχεται τρίτη σε µέγεθος στα ωδεκάνησα µετά την Ρόδο και την Κάρπαθο.

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήρθατε στο Όνειρό σας!

Καλώς ήρθατε στο Όνειρό σας! Καλώς ήρθατε στο Όνειρό σας! Οικισμός ΠΑΝΟΡΑΜΑ www.oikokourtidis.gr Παραλία Ορφανίου Καβάλας Καλώς ήρθατε στην Κάριανη Η τοποθεσία της Κάριανης προσφέρει στον επισκέπτη μια σειρά από φυσικά και ιστορικά

Διαβάστε περισσότερα

Anemelia Hotel Apartments

Anemelia Hotel Apartments Anemelia Hotel Apartments Παροχές ξενοδοχείου και υπηρεσίες Καλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο μας. Εγώ κι η οικογένεια μου είμαστε ενθουσιασμένοι που σας έχουμε κοντά μας για αυτό το καλοκαίρι κι ευελπιστούμε

Διαβάστε περισσότερα

SPECIAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓ.ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ (ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ)

SPECIAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓ.ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ (ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ) SPECIAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓ.ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ (ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ) CARIBE CLUB PRINCESS 4*superior Hotel (deluxe room) 655 μόνο!!! Η τιμή όπως πάντα περιλαμβάνει: 1. Αεροπορικά εισιτήρια Μαδρίτη/Πούντα Κάνα/Μαδρίτη 2. Μεταφορές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ To BookingToGreece.com σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο PatakisTravel διοργανώνουν ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ 30/9 01/10/2017 ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ (2) ΗΜΕΡΑ 1 η 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Πολύ νωρίς

Διαβάστε περισσότερα

MΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΝΙΚΑ HOTELS ΚΥΠΡΟΣ - ΠΑΦΟΣ

MΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΝΙΚΑ HOTELS ΚΥΠΡΟΣ - ΠΑΦΟΣ MΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΝΙΚΑ HOTELS ΚΥΠΡΟΣ - ΠΑΦΟΣ ΕΛ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ Με την είσοδό σας στο Alexander the Great Beach Hotel, θα αντιληφθείτε ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή. μοναδική τοποθεσία, σε παραλία βραβευμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια

ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΠΑΣΧΑ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ με Ανάσταση στα Καρπάθια ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ από ΧΑΝΙΑ 7ήμερο πλούσιο πρόγραμμα 11 17 Απριλίου 2017 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ 399!!! 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1 η ημέρα, 11/04

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας!

Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Η πρώτη εξόρμηση της νέας χρονιάς! Τετραήμερη εκδρομή του συλλόγου μας 5-8 / 1 / 2017 στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας! Θέλουμε πάντα να βρίσκεστε σε ταξιδιωτική διάθεση και ετοιμότητα και έτσι, λίγες μέρες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Το νησί που τραγούδησαν οι ποιητές

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Το νησί που τραγούδησαν οι ποιητές Fly & Drive 4 έως 8 ημέρες Κορυφαίος ταξιδιωτικός προορισμός παγκοσμίως! ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Το νησί που τραγούδησαν οι ποιητές Απευθείας πτήσεις από Θεσ/νικη Ιδανικά ωράρια πτήσεων Εξασφαλισμένα προκρατημένα δωμάτια

Διαβάστε περισσότερα

Στο παρελθόν συμμετείχαν στο τουρνουά ομάδες από Αγγλία, Φιλανδία, Ισραήλ, Ουγγαρία, Ρωσσία και Ελλάδα κυρίως.

Στο παρελθόν συμμετείχαν στο τουρνουά ομάδες από Αγγλία, Φιλανδία, Ισραήλ, Ουγγαρία, Ρωσσία και Ελλάδα κυρίως. Η Soccerworldcyprus διοργανώνει το καθιερωμένο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας με την επωνυμία Ayia Napa Youth Soccer Festival από τις 6 μέχρι και τις 11 Απριλίου του 2012. Η όλη διοργάνωση πραγματοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΒΟΤΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΒΟΤΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 11 18 Σεπτέμβριος 2015 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΒΟΤΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Μεσογειακά φυτά από τους λόφους και τις ακτές του Νοτίου Πηλίου Καθηγήτρια Μαθημάτων MAGGIE NIAGASSAS DipAD DipSBA Ο κόσμος των φυτών και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines Λάρνακα Θεσσαλονίκη OA 553 18:10 20:10 Θεσσαλονίκη Λάρνακα OA 552 20:50 22:40 1η

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη

Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Οικονομική Προσφορά για την οργάνωση πενθήμερης εκδρομή της Γ τάξης Λυκείου του 4ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου στη Θεσσαλονίκη Μάρτιος 2012 Η Προσφορά ισχύει για ελάχιστη συμμετοχή 95 μαθητών και 5 συνοδών

Διαβάστε περισσότερα

Φαράγγι του Πολυλιμνίου

Φαράγγι του Πολυλιμνίου Φαράγγι του Πολυλιμνίου Σε ένα καλά κρυμμένο μικρό φαράγγι, 32 χλμ. από την Καλαμάτα, ακολουθώντας το δρόμο από Καλαμάτα προς Πύλο, δίπλα στο χωριό Χαραυγή, σε ένα απερίγραπτου κάλλους φυσικό τοπίο βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

wewelcomeyou επιλέξτε

wewelcomeyou επιλέξτε wewelcomeyou επιλέξτε Αναζητείτε τον επόμενο καλοκαιρινό προορισμό σας; Θέλετε να συνδυάσετε μαγευτικές παραλίες και ορεινές φυσιολατρικές διαδρομές; Χρειάζεστε οικογενειακό περιβάλλον σε ένα από τα πιο

Διαβάστε περισσότερα

Σε κάθε της Κρήτης μας γωνιά, σε κάθε της καρδιάς μας. το Ρέθυμνο..

Σε κάθε της Κρήτης μας γωνιά, σε κάθε της καρδιάς μας. το Ρέθυμνο.. Σε κάθε της Κρήτης μας γωνιά, σε κάθε της καρδιάς μας. το Ρέθυμνο.. από το 1 ο Γυμνάσιο στο λόφο του Τιμίου Σταυρού. Μια απόπειρα σχολικής δραστηριότητας για μια διαφορετική γνωριμία με το Ρέθυμνο. Διάφορες

Διαβάστε περισσότερα