Ρευστοποιητής σκυροδέματος τύπου Α Στεγανωτικό μάζας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ρευστοποιητής σκυροδέματος τύπου Α Στεγανωτικό μάζας"

Transcript

1 Τεχνικό Φυλλάδιο PLASTIPROOF Ρευστοποιητής σκυροδέματος τύπου Α Στεγανωτικό μάζας Ιδιότητες Υγρό πρόσμικτο που ενεργεί ως ρευστοποιητής (ΣΚ-308, ASTM C-494: Τύπος Α) και στεγανωτικό μάζας. Προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα: Αυξάνει σημαντικά την αντίσταση στην υδατοπερατότητα, είτε αυτή οφείλεται σε υδροστατική πίεση, είτε σε τριχοειδή απορρόφηση. Αυξάνει την εργασιμότητα χωρίς την προσθήκη νερού. Δεν έχει δράση αερακτικού. Δεν περιέχει χλωρίδια ή άλλα διαβρωτικά συστατικά. Είναι συμβατό με όλα τα τσιμέντα τύπου Portland. Πιστοποιήθηκε από τον ΕΛΟΤ ως μειωτής νερού - ρευστοποιητής μάζας σκυροδέματος, σύμφωνα με την ΕΛΟΤ ΕΝ 934-2:T2, με Αρ. Πιστοποιητικού 0365-CPD-060/ /1. Πεδία εφαρμογής Το PLASTIPROOF αποτελεί απαραίτητο βοήθημα για την παρασκευή σκυροδέματος υψηλών αντοχών, εμφανούς σκυροδέματος, αντλήσιμου σκυροδέματος κλπ. Επίσης χρησιμοποιείται στην κατασκευή κάθε στοιχείου σκυροδέματος που βρίσκεται σε συνεχή ή παροδική καταπόνηση από το νερό, όπως σε θεμελιώσεις, υπόγεια, δεξαμενές, κανάλια, σήραγγες, βιολογικούς καθαρισμούς, πισίνες κλπ. Τεχνικά χαρακτηριστικά Απόχρωση: καφέ σκούρο Πυκνότητα: 1,09-1,14 kg/lit ph: 9,10 1,00 Μέγιστη περιεκτικότητα σε χλώριο: ελεύθερο χλωρίου Μέγιστη περιεκτικότητα σε αλκάλια: 4,0% κατά βάρος Τρόπος χρήσης Το PLASTIPROOF μπορεί να προστεθεί: Στο νερό ανάμιξης κατά την παρασκευή του σκυροδέματος. Στο έτοιμο σκυρόδεμα λίγο πριν από τη χρήση του. Στην περίπτωση αυτή, προκειμένου να επιτευχθεί ο ομοιογενής καταμερισμός του PLASTIPROOF στη μάζα του υλικού, απαιτείται καλή ανάμιξη για 4-5 λεπτά με περιστροφή του αναμικτήρα (βαρέλα). Δοσολογία 0,2-0,5 kg ανά 100 kg τσιμέντου. Δοχεία 5 kg και 20 kg. Βαρέλια 240 kg. Δεξαμενές 1000 kg. Συσκευασία Αποθήκευση Τουλάχιστον 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής, σε χώρους προστατευμένους από τον παγετό. Παρατηρήσεις Υπερδοσολογία μπορεί να προκαλέσει επιβράδυνση στο χρόνο πήξης, χωρίς όμως να επηρεασθούν δυσμενώς οι τελικές αντοχές. Για την παρασκευή στεγανού σκυροδέματος θα πρέπει να τηρηθούν οι οδηγίες του Κανονισμού Τεχνολογίας Σκυροδέματος.

2 0365-CPD ISOMAT S.A. 17 th km Thessaloniki Ag. Athanasios P.O. BOX 1043, Ag Athanasios, Greece CPD-060 EN PLASTIPROOF Water Reducing - Plasticizing Admixture EN 934-2: T.2 Max chloride content: chloride free Max alkali content: 4,0 % by weight Corrosive behaviour 1) : - Dangerous substances: none 1) :Only required when placed in the market of a member state which regulates these items ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ & ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ Θεσσαλονίκη: 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Αγ. Αθανασίου Τ.Θ. 1043, Αγ. Αθανάσιος Tηλ.: Fax: Αθήνα: 57ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, Οινόφυτα Tηλ.: Fax: Τα τεχνικά δεδομένα και οι οδηγίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το τεχνικό φυλλάδιο είναι αποτέλεσμα της γνώσης και της εμπειρίας από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, καθώς και από την εφαρμογή του προϊόντος στην πράξη. Οι συστάσεις και οι προτάσεις σχετικά με την χρήση των υλικών γίνονται χωρίς εγγύηση, αφού οι εκάστοτε συνθήκες κατά την εφαρμογή τους είναι πέρα του ελέγχου της εταιρείας μας. Για τον λόγο αυτό είναι ευθύνη του χρήστη να βεβαιωθεί πως το υλικό είναι κατάλληλο για την προβλεπόμενη εφαρμογή και τις συνθήκες του έργου. Η έκδοση του παρόντος τεχνικού φυλλαδίου ακυρώνει κάθε άλλη προηγούμενη έκδοση για το ίδιο προϊόν.

3 Τεχνικό Φυλλάδιο ISOFLEX Επαλειφόμενο ελαστομερές, στεγανωτικό δωμάτων Ιδιότητες Επαλειφόμενο ελαστομερές, ελεύθερο διαλυτών, στεγανωτικό δωμάτων. Παρέχει: Μία ενιαία ελαστική, στεγανή και ατμοπερατή μεμβράνη, χωρίς αρμούς και ενώσεις. Πολύ καλή πρόσφυση σε οποιαδήποτε επιφάνεια, όπως σκυρόδεμα, ξύλο, μέταλλο και σε κάθε είδους στεγανοποιητικές στρώσεις. Υψηλή ελαστικότητα. Μεγάλη αντοχή στις καιρικές επιδράσεις και το χρόνο. Μη απαίτηση ομαλότητας του υποστρώματος. Πεδία εφαρμογής Ιδανικό για τη στεγανοποίηση δωμάτων, μπαλκονιών κλπ. Απλή και σίγουρη λύση σε δύσκολα σημεία στεγανοποίησης (γωνίες, ακμές, ενώσεις με ταρατσομόλυβα) και για την τοπική στεγάνωση ρωγμών σε δώματα. Αποχρώσεις: Τεχνικά χαρακτηριστικά Σκληρότητα κατά SHORE Α: 50 Πυκνότητα: λευκό, κεραμιδί 1,43 kg/lit Επιμήκυνση κατά τη θραύση (ASTM D 412): 626% Στεγανότητα: 7 atm κατά DIN 1048 Ελάχιστη θερμοκρασία εφαρμογής: Θερμοκρασιακή αντοχή: Ιξώδες: +5ºC από -15ºC έως +100ºC mpa.s Τρόπος χρήσης 1. Υπόστρωμα Το υπόστρωμα πρέπει να είναι στεγνό και απαλλαγμένο από λίπη, σαθρά υλικά, σκόνες κλπ. Tυχόν κενά στο σκυρόδεμα πρέπει να γεμίζονται. Ακολουθεί επάλειψη της επιφάνειας με το ειδικό αστάρι ISO-PRIMER, με κατανάλωση περίπου 200 g/m Εφαρμογή - Κατανάλωση α) Καθολική στεγάνωση της επιφάνειας Το ISOFLEX επαλείφεται με βούρτσα ή ρολό σε δύο στρώσεις, μετά το στέγνωμα του ασταριού. Η δεύτερη στρώση γίνεται σταυρωτά και αφού στεγνώσει και γίνει βατή η πρώτη επάλειψη. Σε περιοχές έντονων ρωγμών συνιστάται η τοπική ενίσχυση της μεμβράνης του ISOFLEX με ταινία υαλοπλέγματος (65 g/m 2 ) ή πολυεστερικού υφάσματος (30 g/m 2 ), φάρδους 10 cm. Στην περίπτωση αυτή ακολουθεί, μετά το στέγνωμα του ασταριού, μία επάλειψη ISOFLEX κατά μήκος των ρωγμών και όσο αυτή είναι ακόμα νωπή τοποθετείται η ταινία υαλοπλέγματος ή πολυεστερικού υφάσματος. Στη συνέχεια ακολουθούν δύο διαδοχικές καθολικές στρώσεις ISOFLEX. Κατανάλωση: 1,0-1,5 kg/m 2, ανάλογα με το υπόστρωμα. Σε περίπτωση ύπαρξης πυκνών, πολλαπλών ρωγμών, συνιστάται ο καθολικός οπλισμός της μεμβράνης του ISOFLEX με λωρίδες υαλοπλέγματος (65 g/m 2 ) ή πολυεστερικού υφάσματος (30 g/m 2 ) φάρδους 100 cm, οι οποίες αλληλοεπικαλύπτονται κατά 5-10 cm. Στην περίπτωση αυτή ακολουθεί μετά το στέγνωμα του ασταριού, μία επάλειψη του ISOFLEX σε φάρδος όσο και του οπλισμού και όσο αυτή είναι ακόμα νωπή τοποθετείται η λωρίδα υαλοπλέγματος ή πολυεστερικού υφάσματος. Με τον ίδιο τρόπο συνεχίζεται η εφαρμογή στην υπόλοιπη επιφάνεια. Στη συνέχεια ακολουθούν δύο διαδοχικές καθολικές στρώσεις ISOFLEX, που καλύπτουν πλήρως τον οπλισμό. Κατανάλωση: 2,0-2,5 kg/m 2, ανάλογα με το υπόστρωμα και το είδος του οπλισμού.

4 β) Τοπική στεγάνωση των ρωγμών Στην περίπτωση αυτή, το αστάρωμα της επιφάνειας γίνεται μόνο κατά μήκος των ρωγμών και σε φάρδος cm. Αφού στεγνώσει το αστάρι, α- κολουθεί μία επάλειψη ISOFLEX και όσο αυτή είναι ακόμα νωπή τοποθετείται ταινία υαλοπλέγματος (65 g/m 2 ) ή πολυεστερικού υφάσματος (30 g/m 2 ), φάρδους 10 cm. Στη συνέχεια ακολουθούν δύο διαδοχικές επαλείψεις ISOFLEX κατά μήκος των ρωγμών, που καλύπτουν πλήρως τον οπλισμό. Συσκευασία Δοχεία 1 kg, 5 kg, 15 kg και 25 kg. Βαρέλια 150 kg. Αποθήκευση Τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής σε κλειστά δοχεία, σε χώρους προστατευμένους από τον παγετό. Κατανάλωση: g/m μήκος ρωγμής. Τα εργαλεία καθαρίζονται με νερό, όσο το ISOFLEX είναι ακόμα νωπό. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ & ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ Θεσσαλονίκη: 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Αγ. Αθανασίου Τ.Θ. 1043, Αγ. Αθανάσιος Tηλ.: Fax: Αθήνα: 57ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, Οινόφυτα Tηλ.: Fax: Τα τεχνικά δεδομένα και οι οδηγίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το τεχνικό φυλλάδιο είναι αποτέλεσμα της γνώσης και της εμπειρίας από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, καθώς και από την εφαρμογή του προϊόντος στην πράξη. Οι συστάσεις και οι προτάσεις σχετικά με την χρήση των υλικών γίνονται χωρίς εγγύηση, αφού οι εκάστοτε συνθήκες κατά την εφαρμογή τους είναι πέρα του ελέγχου της εταιρείας μας. Για τον λόγο αυτό είναι ευθύνη του χρήστη να βεβαιωθεί πως το υλικό είναι κατάλληλο για την προβλεπόμενη εφαρμογή και τις συνθήκες του έργου. Η έκδοση του παρόντος τεχνικού φυλλαδίου ακυρώνει κάθε άλλη προηγούμενη έκδοση για το ίδιο προϊόν.

5 Τεχνικό Φυλλάδιο FLEXCOAT Στεγανωτικό ελαστικό χρώμα Ιδιότητες Το FLEXCOAT είναι υψηλής ποιότητας ελαστικό, υδατοδιαλυτό χρώμα με βάση ελαστομερείς ακρυλικές ρητίνες. Παρέχει: Πλήρη στεγανότητα σε τοίχους έναντι της βροχής. Υδρατμοπερατότητα, επιτρέποντας έτσι την α- ναπνοή του δομικού στοιχείου. Μεγάλη ελαστικότητα, έχοντας τη δυνατότητα κάλυψης ρηγματωμένων επιφανειών. Ισχυρή πρόσφυση και άριστη καλυπτικότητα. Εξαιρετική αντοχή στο πλύσιμο. Πεδία εφαρμογής Το FLEXCOAT εφαρμόζεται εξωτερικά ή εσωτερικά, σε νέες ή παλιές επιφάνειες, επάνω σε όλα τα οικοδομικά υλικά, όπως σοβάς, εμφανές σκυρόδεμα, τούβλα, αμιαντοτσιμέντο, γυψοσανίδες κλπ. Εσωτερικά εφαρμόζεται σε χώρους όπου απαιτείται συχνό πλύσιμο των τοίχων και υψηλή αντοχή, όπως κουζίνες, λουτρά, γκαράζ, νοσοκομεία, βιομηχανίες κλπ. Ακόμη μπορεί να εφαρμοσθεί επάνω σε ασφαλτικές στρώσεις, σε ασφαλτόπανα και σε πολυουρεθάνη για την προστασία τους από τον ήλιο. Αποχρώσεις: Iξώδες: Πυκνότητα: ph: Αντοχή στο πλύσιμο: (DIN ) Χρόνος στεγνώματος: Χρόνος επαναβαφής: Τεχνικά χαρακτηριστικά λευκό και 20 επιλεγμένες ± 700 mpa.s (Brookfield, +23ºC) 1,46 kg/lit 9,2 ± 0,3 στους +23ºC > κύκλους 1 h στην αφή 4 h Τρόπος χρήσης 1. Υπόστρωμα Το υπόστρωμα πρέπει να είναι στεγνό και απαλλαγμένο από λίπη, σαθρά υλικά, σκόνες κλπ. Ρωγμές ή αρμοί γεμίζονται με την ακρυλική μαστίχη ISOMASTIC-Α. Υπάρχουσες ατέλειες στο σοβά επισκευάζονται με το ρητινούχο τσιμεντοκονίαμα DUROCRET και στο εμφανές σκυρόδεμα με τους ρητινούχους τσιμεντόστοκους PLANFIX ή PLANFIX-FINE. Τυχόν αποκαταστάσεις σοβάδων γίνονται με τα έτοιμα κονιάματα UNICRET και UNICRET-FAST. Ακολουθεί αστάρωμα με το ακρυλικό αστάρι FLEX-PRIMER, με κατανάλωση g/m 2, ανάλογα με την απορροφητικότητα του υποστρώματος. Ειδικά όταν ο σοβάς είναι σαθρός και τρίβεται, το FLEX-PRIMER σταθεροποιεί την επιφάνειά του. 2. Εφαρμογή Πριν από τη χρήση, αναδεύουμε ελαφρώς το υλικό και το εφαρμόζουμε ως έχει ή αραιωμένο έως και 5% με καθαρό νερό. Το FLEXCOAT εφαρμόζεται με ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless σε δύο στρώσεις. Η δεύτερη στρώση ακολουθεί αφού στεγνώσει πλήρως η πρώτη. Σε περιπτώσεις έντονων, μεμονωμένων ρηγματώσεων, η μεμβράνη του FLEXCOAT μπορεί να ενισχυθεί με ταινία πολυεστερικού υφάσματος (30 g/m 2 ) πλάτους 10 cm, κατά μήκος των ρωγμών. Σε περιπτώσεις πολλαπλών ρηγματώσεων, η μεμβράνη του FLEXCOAT μπορεί να ενισχυθεί καθολικά με το ίδιο πολυεστερικό ύφασμα πλάτους 100 cm. Απόδοση Το FLEXCOAT καλύπτει 8-10 m 2 /lit ανά στρώση, ανάλογα με την απορροφητικότητα του υποστρώματος. Καθαρισμός των εργαλείων : Τα εργαλεία πρέπει να καθαρίζονται, αμέσως μετά από τη χρήση τους, με νερό.

6 Δοχεία 3 lit και 10 lit. Συσκευασία Αποθήκευση Τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής σε κλειστά δοχεία, σε χώρους προστατευμένους από τον παγετό. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ & ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ Θεσσαλονίκη: 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Αγ. Αθανασίου Τ.Θ. 1043, Αγ. Αθανάσιος Tηλ.: Fax: Αθήνα: 57ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, Οινόφυτα Tηλ.: Fax: Τα τεχνικά δεδομένα και οι οδηγίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το τεχνικό φυλλάδιο είναι αποτέλεσμα της γνώσης και της εμπειρίας από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, καθώς και από την εφαρμογή του προϊόντος στην πράξη. Οι συστάσεις και οι προτάσεις σχετικά με την χρήση των υλικών γίνονται χωρίς εγγύηση, αφού οι εκάστοτε συνθήκες κατά την εφαρμογή τους είναι πέρα του ελέγχου της εταιρείας μας. Για τον λόγο αυτό είναι ευθύνη του χρήστη να βεβαιωθεί πως το υλικό είναι κατάλληλο για την προβλεπόμενη εφαρμογή και τις συνθήκες του έργου. Η έκδοση του παρόντος τεχνικού φυλλαδίου ακυρώνει κάθε άλλη προηγούμενη έκδοση για το ίδιο προϊόν.

7 Τεχνικό Φυλλάδιο ISO-PRIMER Aστάρι επαλειφόμενων, ελαστομερών στεγανωτικών Ιδιότητες Υδατική διασπορά ρητινών, η οποία εφαρμοζόμενη σε πορώδεις επιφάνειες δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την πρόσφυση των επαλειφόμενων ελαστομερών, στεγανωτικών δωμάτων ISOFLEX και ISOFLEX-Τ25. Διεισδύει και αγκυρώνει στους πόρους του υποστρώματος και λειτουργεί ως συνδετική στρώση μεταξύ αυτού και των στεγανωτικών στρώσεων. Πεδία εφαρμογής Το ISO-PRIMER χρησιμοποιείται ως ετοιμόχρηστο αστάρι, για την εξασφάλιση της πρόσφυσης του ISOFLEX και του ISOFLEX-Τ25 σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, πλινθοδομή, σοβά, γυψοσανίδες, μοριοσανίδες κλπ. Τεχνικά χαρακτηριστικά 2. Εφαρμογή Αναδεύουμε καλά το ISO-PRIMER και το εφαρμόζουμε ομοιόμορφα επάνω στο υπόστρωμα με βούρτσα, ρολό ή ψεκασμό, πριν την εφαρμογή των στεγανωτικών στρώσεων. Κατανάλωση g/m 2, ανάλογα με την απορροφητικότητα του υποστρώματος. Συσκευασία Δοχεία 1 kg, 5 kg και 20 kg. Αποθήκευση Τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής, σε χώρους προστατευμένους από τον παγετό. Μορφή: Απόχρωση: Πυκνότητα: γαλάκτωμα λευκό 1,01 kg/lit Τρόπος χρήσης Παρατήρηση Η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της εφαρμογής πρέπει να είναι τουλάχιστον +5ºC. 1. Υπόστρωμα Η επιφάνεια που θα ασταρωθεί πρέπει να είναι στεγνή και τελείως απαλλαγμένη από σκόνες, λίπη, ρύπους κλπ. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ & ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ Θεσσαλονίκη: 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Αγ. Αθανασίου Τ.Θ. 1043, Αγ. Αθανάσιος Tηλ.: Fax: Αθήνα: 57ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, Οινόφυτα Tηλ.: Fax: Τα τεχνικά δεδομένα και οι οδηγίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το τεχνικό φυλλάδιο είναι αποτέλεσμα της γνώσης και της εμπειρίας από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, καθώς και από την εφαρμογή του προϊόντος στην πράξη. Οι συστάσεις και οι προτάσεις σχετικά με την χρήση των υλικών γίνονται χωρίς εγγύηση, αφού οι εκάστοτε συνθήκες κατά την εφαρμογή τους είναι πέρα του ελέγχου της εταιρείας μας. Για τον λόγο αυτό είναι ευθύνη του χρήστη να βεβαιωθεί πως το υλικό είναι κατάλληλο για την προβλεπόμενη εφαρμογή και τις συνθήκες του έργου. Η έκδοση του παρόντος τεχνικού φυλλαδίου ακυρώνει κάθε άλλη προηγούμενη έκδοση για το ίδιο προϊόν.

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lit A)/)&=#4>. *'2-*'6 lit.m 2 ' &%40"3& *# ).% &8"--"<.)'1+).)& ).6 #8'<4%#'&6.

9 B",#$& 1 lit' 4 lit 1&' 2* lit.!b>$1b)>5) C-%D;$1B>.!"904,'/)"% 12 &8+ ).%.*#-"*.%$& 8&-&- /# 10#'/)4 7",#$&' /# 7-"/#-"26,A-"96. LMIHJFENME BIHMKON FJHMKON 8 KINMEHE!ON E1>>)#%&5$.: 19",0*. P#//&0"%$1.6 - E3. E>&%&/$"9!.P. 1*6:' 49* *: E3. E>&%4/'"6 T.0.: 2:1* 495 *** <a>: 2:1* CD;&): 49",0*.?.I. E>.%A% - Q&*$&6' :2* 11 I'%+<9)& T.0.: 2252* 45 6*5 <a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o PS-20 #*&/-9C#,&' 2# )'<*"/#+ #.'*<%#'#+ (*72'5"6+ 1,#0%3,"6+ 4$?"7+, <:&*" 2":<, #-*&- %1,"'0"."'$&, )'&5"2-3,'5<,"7:4<5'&, 5#/&-$)'&,.4&5$)'&, #-*&%(+ 257/9)#-& 54..) 8'&,3%./"- 2,&2$&,"7+ &.9,3% #.$)/&23,3+ :/"01+. F&,<4-434" #.$23+ 8'&,3% &)'&:/"0"."$323 &/-A%.4&5'- )$;%. ;,0-%5 (,:=.5 1. >-0=/,?8) H' #.'*<%#'#+, 2,'+ "."$#+./95#',&' %& #*&/-"2,#$," PS-20,./(.#' %& #$%&' 5&?&/(+, 2,#8%(+ 5&' %& (0"7% &%"'5,"6+.9/"7+. I7%"/#6"72#+ #.'*<%#'#+ 9.;+.&/<?7/&, :&--(%#+ #.'*<%#'#+ 5&' 74'5<."7./"2:<44"%,&' &.9 )'&46,#+, 9.;+."472,#- /$%3, -&2,$0#+ &/-A%, <2*&4,"+ 54..,./(.#' %&./"2,&,#6"%,&' 5&,<,3% #*&/-"81,"7. J #*&/-"81,"7 PS-20 8$%#,&' -# D#5& # #.<4#'D3 -# :"6/,2& 1 /"49. I7%1?;+ #.&/5"6% -$& 1 )6" 2,/A2#'+. J )#6,#/3 2,/A23 &5"4"7?#$ 92" 3./A,3 #$%&' &59-& 78/1. J &)'&:/"0"-."$323 #$%&' &.",#4#2-&,'59,#/3 2# #.'*<%#'#+."7 (0"7% 54$23 5&' )#% 4'-%<C"7% %#/<. A)/)&<#?=. 0,2-0,4 lit/m 2, &%<4"8& -#,3% &."//"*3,'59,3,&,3+ #.'*<%#'&+. B"0#$& 1 lit, 3 lit 5&' 20 lit.!b=$1b)=7) C-%D:$1B=.!"74<0'2,"% 18-1%#+ &.9,3% 3-#/"-3%$&.&/&- 8;81+ 2# 54#'2,< )"0#$&, 2# )/"2#/"6+ 0A/"7+. ;1(&"$< (),)$/.,"=/"$< E.90/;23: =75%9,3,&: )'&*&%(+ 0,79 kg/lit KLHMJNEOLE BHMLFPO NJMLFPO & FHOLEME!PO E1==)#%&7$.: 17" 04-. Q#22&4"%$53+ - E8. E?&%&2$"7!.Q. 1043, E8. E?&%<2'"+ T34.: Fax: CD:&): 57" E?3%A% - R&-$&+, H'%9*7,& T34.: Fax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kg/lit :-*+84 ;-9<34 1. ='-64 +6#<3!" "#$"C;!-F #9&,*5>#)&' *# )1 *(B"3" )A% ("+(-) 3'&*(),"2 30 mm 3'&%"$?"%)&' 0)1% )"'."3"*/, 0)1 B(01 5+"2 B& 4&)&04#2&0)#$ " ",'>5%)'"- 9,&?*5-, 0# &+50)& =m (A- 20 =m *#)&=< )"2-4&' 2+5?A%$& 47$01- *#)&=< 30> 4&' 45>.!" 86B"- )A% 3'&),1- *6)A% 9)6%#' *(.,' 5 =m 7'?5)#," &+5 )" +6."- )1- )"'."3"*/-, 1 3# 3'6%"'=1?$%#)&' 02%/BA- &+5 )1% #=A)#,'4/ +7#2,6.!& 3'&),/*&)& #$%&' 32%&)5 %& &%"'.B"<% 0# 3<" #+$+#3& ((%& 6%A - (%& 46- )A). E &+50)&0/ )"2- #=&,)6)&' &+5 )1% &+",-,"91)'45)1)& )1- )"'."3"*/-. G#%'46 +,")#$%#)&' *$& &="%'4/ &+50)&01 15 =m (A- 20 =m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mm 4&' *+","<% %& 3'&- %"'.)"<% ",'>5%)'& / *# 47$01 30>. J' &+"0)60#'- *#)&=< )"2-, &="%'46, +,(+#' %& #$%&' =m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

12 ?%"%&/0'<3 H=&,)6)&' &+5 )1% &+",,"91)'45)1)& )"2 )"$."2. H%3#'4)'4/ 4&)&%67A01: +#,$+"2 18 kg/m 2 #?46,- 0'&- )"*/- )"'."+"'$&- *(01- 6 kg 4&' 25 kg.! K&,(7'& */%#- &+5 )1% 1*#,"*1%$& +&,&-?A?/-, 0#.:,"2- +,"0)&)#2*(%"2- &+5 )"% +&-?#)5. 5%-%"3-9<#(4!!" "#$"%"T-F +#,'(.#' +2,')'4(- #%:0#'- 4&' )&='%"*#$)&' A- 3'&8,A)'45.! D2*8"27#2B#$)# )'- "31?$#- &09&7"<-.,/01-4&' +,"9276=#A% +"2 &%&?,69"%)&' 0)1 0204#2&0$&. MECLOPN & OJNL;C;!PN B#<<%08&6)3: 17".7*. Q#00&7"%$41- - ;?. ;B&%&0$"2!.Q. 1043, ;?. ;B&%60'"- T17.: Fax: ".7*. H.J. ;B1%:% - R&*$&-, J'%592)& T17.: Fax: !. /"#$%&+,",-01$. &.% -% -,234"5 6-) 6"7%*.08+$-$/.% 9".)/' /- /"#$%&' :)**+,%- "4$.%.6-/1*"90. /25 3$;925 &.% /25 "06"%74.5.6' /- /0<0. 17")$.5 &.%.$+6/)=25 /25 "/.%7"4.5, &.>;5 &.%.6' /2$ ":.70-3< /-) 67-?'$/-5 9/2$ 9)9/+9"%5 &.% -% 67-/+9"%5 9#"/%&+ 0" /2$ #7<92 /A$ )*%&;$ 34$-$/.% #A745 "33B292,.:-B -% "&+9/-/" 9)$><&"5 &./+ /2$ ":.70-3< /-)5 "4$.% 617. /-) "*13#-) /25 "/.%7" C%. /-$ *'3-.)/' "4$.% ")>B$2 /-) #7<9/2 $. 8"8.%A>"4 6A5 /- )*%&' "4$.% &./+**2*- 3%. /2$ 67-8*"6'0"$2 ":.70-3< &.% /%5 9)$><&"5 /-) 173-). D 1&,-92 /-) 6.7'$/-5 /"#$%&-B :)**.,4-).&)7;$"% &+>" +** B0"$2 1&,-92 3%. /- 4,%- 67-?'$.

13 Τεχνικό Φυλλάδιο FLEX-PRIMER Υψηλής ποιότητας ακρυλικό αστάρι νερού Ιδιότητες Ρητινούχα υδατική διασπορά υψηλής διεισδυτικότητας, η οποία εφαρμοζόμενη σε πορώδεις επιφάνειες, τις σταθεροποιεί και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την πρόσφυση σε αυτές υδατοδιαλυτών χρωμάτων, κολλών πλακιδίων, ελαστικών κονιαμάτων, επαλειφόμενων ελαστομερών, ακρυλικών σοβάδων κλπ. Διεισδύει και αγκυρώνει στους πόρους του υποστρώματος και λειτουργεί ως συνδετική στρώση μεταξύ αυτού και του χρώματος, του κονιάματος κλπ., που πρόκειται να εφαρμοστεί. Πεδία εφαρμογής Σε συνδυασμό με το στεγανό, ελαστικό χρώμα FLEXCOAT, αποτελεί ένα άριστο σύστημα στεγανοποίησης και διακόσμησης τοίχων. Το FLEX-PRIMER χρησιμοποιείται και ως ετοιμόχρηστο αστάρι, για την εξασφάλιση της πρόσφυσης υδατοδιαλυτών χρωμάτων και των ακρυλικών σοβάδων MARMOCRYL σε πορώδη υποστρώματα, όπως επιφάνειες από σκυρόδεμα, πλινθοδομή, σοβά, γυψοσανίδες, μοριοσανίδες κλπ. Σταθεροποιεί τις εύθρυπτες επιφάνειες, όπως σαθρούς σοβάδες κλπ. Ακόμη χρησιμοποιείται ως αστάρι για τη σταθεροποίηση και τη μείωση της απορροφητικότητας επιφανειών από γυψοσανίδες ή μοριοσανίδες, στις ο- ποίες πρόκειται να εφαρμοστούν κόλλες πλακιδίων, το ελαστικό επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα AQUAMAT-ELASTIC ή το επαλειφόμενο ελαστομερές στεγανωτικό Isomat SL 17. Κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Τρόπος χρήσης 1. Υπόστρωμα Η επιφάνεια που θα ασταρωθεί πρέπει να είναι στεγνή και τελείως απαλλαγμένη από σκόνες, λίπη, ρύπους κλπ. 2. Εφαρμογή Αναδεύουμε καλά το FLEX-PRIMER και το εφαρμόζουμε ομοιόμορφα επάνω στο υπόστρωμα με βούρτσα, ρολό ή ψεκασμό, πριν την εφαρμογή του χρώματος. Κατανάλωση g/m 2, ανάλογα με την απορροφητικότητα του υποστρώματος. Συσκευασία Δοχεία 1 kg, 5 kg και 20 kg. Αποθήκευση Τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής, σε χώρους προστατευμένους από τον παγετό. Παρατήρηση Η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της εφαρμογής πρέπει να είναι τουλάχιστον +5ºC. Τεχνικά χαρακτηριστικά Μορφή: Απόχρωση: Πυκνότητα: γαλάκτωμα λευκό 1,00 kg/lit ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ & ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ Θεσσαλονίκη: 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Αγ. Αθανασίου Τ.Θ. 1043, Αγ. Αθανάσιος Tηλ.: Fax: Αθήνα: 57ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, Οινόφυτα Tηλ.: Fax: Τα τεχνικά δεδομένα και οι οδηγίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το τεχνικό φυλλάδιο είναι αποτέλεσμα της γνώσης και της εμπειρίας από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, καθώς και από την εφαρμογή του προϊόντος στην πράξη. Οι συστάσεις και οι προτάσεις σχετικά με την χρήση των υλικών γίνονται χωρίς εγγύηση, αφού οι εκάστοτε συνθήκες κατά την εφαρμογή τους είναι πέρα του ελέγχου της εταιρείας μας. Για τον λόγο αυτό είναι ευθύνη του χρήστη να βεβαιωθεί πως το υλικό είναι κατάλληλο για την προβλεπόμενη εφαρμογή και τις συνθήκες του έργου. Η έκδοση του παρόντος τεχνικού φυλλαδίου ακυρώνει κάθε άλλη προηγούμενη έκδοση για το ίδιο προϊόν.

14 Τεχνικό Φυλλάδιο ISOFLEX-T25 Επαλειφόμενο ελαστομερές, στεγανωτικό δωμάτων Ιδιότητες Επαλειφόμενο ελαστομερές, ελεύθερο διαλυτών, στεγανωτικό δωμάτων. Χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα υψηλή ελαστικότητα και αντοχή, που διατηρούνται ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασιακές συνθήκες (από -25ºC έως +120ºC). Σχηματίζει μία ενιαία ελαστική, στεγανή και ατμοπερατή μεμβράνη, χωρίς αρμούς και ενώσεις. Έχει πολύ καλή πρόσφυση σε οποιαδήποτε επιφάνεια, όπως σκυρόδεμα, ξύλο, μέταλλο και σε κάθε είδους στεγανοποιητικές στρώσεις. Διαθέτει μεγάλη αντοχή στις καιρικές επιδράσεις και το χρόνο. Η εφαρμογή του δεν απαιτεί ομαλότητα του υποστρώματος. Πεδία εφαρμογής Ιδανικό για τη στεγανοποίηση δωμάτων, μπαλκονιών κλπ. Απλή και σίγουρη λύση σε δύσκολα σημεία στεγανοποίησης (γωνίες, ακμές, ενώσεις με ταρατσομόλυβα) και για την τοπική στεγάνωση ρωγμών σε δώματα. Απόχρωση: Πυκνότητα: Τεχνικά χαρακτηριστικά λευκό 1,44 kg/lit Επιμήκυνση κατά τη θραύση (ASTM D 412): > 400% Στεγανότητα: 7 atm κατά DIN 1048 Ελάχιστη θερμοκρασία εφαρμογής: Θερμοκρασιακή αντοχή: Χρόνος στεγνώματος στους +20ºC: (EN ISO ) +5ºC από -25ºC έως +120ºC 6 h στην αφή Τρόπος χρήσης 1. Υπόστρωμα Το υπόστρωμα πρέπει να είναι στεγνό και απαλλαγμένο από λίπη, σαθρά υλικά, σκόνες κλπ. Tυχόν κενά στο σκυρόδεμα πρέπει να γεμίζονται. Ακολουθεί επάλειψη της επιφάνειας με το ειδικό αστάρι ISO-PRIMER, με κατανάλωση περίπου 200 g/m Εφαρμογή - Κατανάλωση α) Καθολική στεγάνωση της επιφάνειας Το ISOFLEX-Τ25 επαλείφεται με βούρτσα ή ρολό σε δύο στρώσεις, μετά το στέγνωμα του ασταριού. Η δεύτερη στρώση γίνεται σταυρωτά και αφού στεγνώσει και γίνει βατή η πρώτη επάλειψη. Σε περιοχές έντονων ρωγμών συνιστάται η τοπική ενίσχυση της μεμβράνης του ISOFLEX-Τ25 με ταινία υαλοπλέγματος (65 g/m 2 ) ή πολυεστερικού υφάσματος (30 g/m 2 ), φάρδους 10 cm. Στην περίπτωση αυτή ακολουθεί, μετά το στέγνωμα του ασταριού, μία επάλειψη ISOFLEX-Τ25 κατά μήκος των ρωγμών και όσο αυτή είναι ακόμα νωπή τοποθετείται η ταινία υαλοπλέγματος ή πολυεστερικού υφάσματος. Στη συνέχεια ακολουθούν δύο διαδοχικές καθολικές στρώσεις ISOFLEX-Τ25. Κατανάλωση: 1,0-1,5 kg/m 2, ανάλογα με το υπόστρωμα. Σε περίπτωση ύπαρξης πυκνών, πολλαπλών ρωγμών, συνιστάται ο καθολικός οπλισμός της μεμβράνης του ISOFLEX-Τ25 με λωρίδες υαλοπλέγματος (65 g/m 2 ) ή πολυεστερικού υφάσματος (30 g/m 2 ) φάρδους 100 cm, οι οποίες αλληλοεπικαλύπτονται κατά 5-10 cm. Στην περίπτωση αυτή ακολουθεί μετά το στέγνωμα του ασταριού, μία επάλειψη του ISOFLEX-Τ25 σε φάρδος όσο και του οπλισμού και όσο αυτή είναι ακόμα νωπή τοποθετείται η λωρίδα υαλοπλέγματος ή πολυεστερικού υφάσματος. Με τον ίδιο τρόπο συνεχίζεται η εφαρμογή στην υπόλοιπη επιφάνεια. Στη συνέχεια ακολουθούν δύο διαδοχικές καθολικές στρώσεις ISOFLEX-Τ25, που καλύπτουν πλήρως τον οπλισμό. Κατανάλωση: 2,0-2,5 kg/m 2, ανάλογα με το υπόστρωμα και το είδος του οπλισμού.

15 β) Τοπική στεγάνωση των ρωγμών Στην περίπτωση αυτή, το αστάρωμα της επιφάνειας γίνεται μόνο κατά μήκος των ρωγμών και σε φάρδος cm. Αφού στεγνώσει το αστάρι, α- κολουθεί μία επάλειψη ISOFLEX-Τ25 και όσο αυτή είναι ακόμα νωπή τοποθετείται ταινία υαλοπλέγματος (65 g/m 2 ) ή πολυεστερικού υφάσματος (30 g/m 2 ), φάρδους 10 cm. Στη συνέχεια ακολουθούν δύο διαδοχικές επαλείψεις ISOFLEX-Τ25 κατά μηκος των ρωγμών, που καλύπτουν πλήρως τον οπλισμό. Συσκευασία Δοχεία 1 kg, 5 kg, 15 kg και 25 kg. Βαρέλια 150 kg. Αποθήκευση Τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής σε κλειστά δοχεία, σε χώρους προστατευμένους από τον παγετό. Κατανάλωση: g/m μήκος ρωγμής. Τα εργαλεία καθαρίζονται με νερό, όσο το ISOFLEX-Τ25 είναι ακόμα νωπό. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ & ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ Θεσσαλονίκη: 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Αγ. Αθανασίου Τ.Θ. 1043, Αγ. Αθανάσιος Tηλ.: Fax: Αθήνα: 57ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, Οινόφυτα Tηλ.: Fax: Τα τεχνικά δεδομένα και οι οδηγίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το τεχνικό φυλλάδιο είναι αποτέλεσμα της γνώσης και της εμπειρίας από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, καθώς και από την εφαρμογή του προϊόντος στην πράξη. Οι συστάσεις και οι προτάσεις σχετικά με την χρήση των υλικών γίνονται χωρίς εγγύηση, αφού οι εκάστοτε συνθήκες κατά την εφαρμογή τους είναι πέρα του ελέγχου της εταιρείας μας. Για τον λόγο αυτό είναι ευθύνη του χρήστη να βεβαιωθεί πως το υλικό είναι κατάλληλο για την προβλεπόμενη εφαρμογή και τις συνθήκες του έργου. Η έκδοση του παρόντος τεχνικού φυλλαδίου ακυρώνει κάθε άλλη προηγούμενη έκδοση για το ίδιο προϊόν.

16 Τεχνικό Φυλλάδιο ISOFLEX-PU Πολυουρεθανικό επαλειφόμενο, στεγανωτικό δωμάτων Ιδιότητες Πολυουρεθανικό επαλειφόμενο ενός συστατικού, στεγανωτικό δωμάτων. Σχηματίζει μία ενιαία ελαστική, στεγανή και ατμοπερατή μεμβράνη, χωρίς αρμούς και ενώσεις. Έχει πολύ καλή πρόσφυση σε διάφορες επιφάνειες, όπως σκυρόδεμα, τσιμεντοκονίες, ξύλο κλπ. και σε κάθε είδους στεγανοποιητικές στρώσεις. Διαθέτει μεγάλη αντοχή στις καιρικές επιδράσεις και το χρόνο. Η εφαρμογή του δεν απαιτεί ομαλότητα του υποστρώματος. Πεδία εφαρμογής Το ISOFLEX-PU είναι ιδανικό για τη στεγανοποίηση δωμάτων. Αποτελεί επίσης απλή και σίγουρη λύση για την τοπική στεγάνωση ρωγμών σε δώματα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε τεχνικά έργα, στην οδοποιία, για τη στεγάνωση καταστρωμάτων γεφυρών, σε σήραγγες κλπ. Τεχνικά χαρακτηριστικά Μορφή: προπολυμερισμένη πολυουρεθανική ρητίνη Απόχρωση: λευκό Επιμήκυνση κατά τη θραύση (ASTM D 412): % Σκληρότητα κατά SHORE Α: 65 5 Στεγανότητα: 7 atm κατά DIN 1048 Υδρατμοπερατότητα: 26 4 gr/m/ημέρα Θερμοκρασιακή αντοχή: από -30ºC έως +90ºC Τρόπος χρήσης 1. Υπόστρωμα Το υπόστρωμα πρέπει να είναι στεγνό και απαλλαγμένο από σαθρά υλικά, σκόνες, λίπη, ρύπους κλπ. Tυχόν κενά στο σκυρόδεμα πρέπει να γεμίζονται. Πορώδεις επιφάνειες ασταρώνονται με το ειδικό αστάρι PRIMER-PU, με κατανάλωση περίπου 200 g/m Εφαρμογή - Κατανάλωση α) Καθολική στεγάνωση της επιφάνειας Το ISOFLEX-PU επαλείφεται με βούρτσα ή ρολό σε δύο στρώσεις. Η πρώτη στρώση γίνεται μετά 2-3 ώρες από την εφαρμογή του ασταριού PRIMER-PU και όσο η επιφάνεια είναι ακόμα λίγο κολλώδης. Η δεύτερη στρώση γίνεται σταυρωτά και αφού γίνει βατή η πρώτη επάλειψη (περίπου μετά από 12 ώρες). Σε περιοχές έντονων ρωγμών συνιστάται η τοπική ενίσχυση της μεμβράνης του ISOFLEX-PU με ταινία υαλοπλέγματος (65 g/m 2 ) ή πολυεστερικού υφάσματος (30 g/m 2 ), φάρδους 10 cm. Στην περίπτωση αυτή γίνεται, μετά 2-3 ώρες από την εφαρμογή του ασταριού, μία επάλειψη ISOFLEX-PU κατά μήκος των ρωγμών και όσο αυτή είναι ακόμα νωπή τοποθετείται η ταινία υαλοπλέγματος ή πολυεστερικού υφάσματος. Στη συνέχεια ακολουθούν δύο διαδοχικές καθολικές στρώσεις ISOFLEX-PU. Κατανάλωση: περίπου 1,5 kg/m 2, ανάλογα με το υπόστρωμα. Σε περίπτωση ύπαρξης πυκνών, πολλαπλών ρωγμών, συνιστάται ο καθολικός οπλισμός της μεμβράνης του ISOFLEX-PU με λωρίδες υαλοπλέγματος (65 g/m 2 ) ή πολυεστερικού υφάσματος (30 g/m 2 ) φάρδους 100 cm, οι οποίες αλληλοεπικαλύπτονται κατά 5-10 cm. Στην περίπτωση αυτή γίνεται, μετά 2-3 ώρες από την εφαρμογή του ασταριού, μία επάλειψη του ISOFLEX-PU σε φάρδος όσο και του οπλισμού και όσο αυτή είναι ακόμα νωπή τοποθετείται η λωρίδα υαλοπλέγματος ή πολυεστερικού υφάσματος. Με τον ίδιο τρόπο συνεχίζεται η εφαρμογή στην υπόλοιπη επιφάνεια. Στη συνέχεια ακολουθούν δύο διαδοχικές καθολικές στρώσεις ISOFLEX-PU, που καλύπτουν πλήρως τον οπλισμό. Κατανάλωση: 2,0-2,5 kg/m 2, ανάλογα με το υπόστρωμα και το είδος του οπλισμού. β) Τοπική στεγάνωση των ρωγμών Στην περίπτωση αυτή, το αστάρωμα της επιφάνειας γίνεται μόνο κατά μήκος των ρωγμών και σε φάρδος cm. Αφού τραβήξει το αστάρι (περίπου μετά από 2-3 ώρες), ακολουθεί μία επάλειψη ISOFLEX-PU και όσο αυτή είναι ακόμα νωπή τοποθετείται ταινία υαλοπλέγματος (65 g/m 2 ) ή πολυεστερικού υφάσματος (30 g/m 2 ), φάρδους 10 cm.

17 Στη συνέχεια ακολουθούν δύο διαδοχικές επαλείψεις ISOFLEX-PU κατά μήκος των ρωγμών, που καλύπτουν πλήρως τον οπλισμό. Κατανάλωση: g/m μήκος ρωγμής. Τα εργαλεία καθαρίζονται με το ειδικό διαλυτικό SM-12, όσο το ISOFLEX-PU είναι ακόμα νωπό. Δοχεία 6 kg και 25 kg. Συσκευασία Αποθήκευση Τουλάχιστον 9 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής, σε χώρους προστατευμένους από τον παγετό, την υγρασία και τον ήλιο. Παρατηρήσεις Η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια εφαρμογής και σκλήρυνσης του υλικού πρέπει να είναι μεταξύ +5ºC και +35ºC. Το μέγιστο πάχος εφαρμογής του ISOFLEX-PU ανά στρώση δεν πρέπει να ξεπερνά τα 0,7 mm. Συσκευασίες που έχουν ανοιχθεί, δεν μπορούν να αποθηκευθούν εκ νέου. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ & ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ Θεσσαλονίκη: 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Αγ. Αθανασίου Τ.Θ. 1043, Αγ. Αθανάσιος Tηλ.: Fax: Αθήνα: 57ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, Οινόφυτα Tηλ.: Fax: Τα τεχνικά δεδομένα και οι οδηγίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το τεχνικό φυλλάδιο είναι αποτέλεσμα της γνώσης και της εμπειρίας από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, καθώς και από την εφαρμογή του προϊόντος στην πράξη. Οι συστάσεις και οι προτάσεις σχετικά με την χρήση των υλικών γίνονται χωρίς εγγύηση, αφού οι εκάστοτε συνθήκες κατά την εφαρμογή τους είναι πέρα του ελέγχου της εταιρείας μας. Για τον λόγο αυτό είναι ευθύνη του χρήστη να βεβαιωθεί πως το υλικό είναι κατάλληλο για την προβλεπόμενη εφαρμογή και τις συνθήκες του έργου. Η έκδοση του παρόντος τεχνικού φυλλαδίου ακυρώνει κάθε άλλη προηγούμενη έκδοση για το ίδιο προϊόν.

18 Τεχνικό Φυλλάδιο PRIMER-PU Aστάρι του ISOFLEX-PU Ιδιότητες Πολυουρεθανικό αστάρι ενός συστατικού με διαλύτες, το οποίο εφαρμοζόμενο σε πορώδεις επιφάνειες δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την πρόσφυση του πολυουρεθανικού επαλειφόμενου, στεγανωτικού δωμάτων ISOFLEX-PU. Διεισδύει και αγκυρώνει στους πόρους του υποστρώματος, το σταθεροποιεί και λειτουργεί ως συνδετική στρώση μεταξύ αυτού και του ISOFLEX-PU. Πεδία εφαρμογής Το PRIMER-PU χρησιμοποιείται ως ετοιμόχρηστο αστάρι, για την εξασφάλιση της πρόσφυσης του ISOFLEX-PU σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, τσιμεντοκονίες, ξύλο κλπ. Μορφή: Απόχρωση: Χρόνος επικάλυψης: Τεχνικά χαρακτηριστικά προπολυμερισμένη πολυουρεθανική ρητίνη διαφανές μετά από 1-3 h Τρόπος χρήσης 1. Υπόστρωμα Η επιφάνεια που θα ασταρωθεί πρέπει να είναι στεγνή και τελείως απαλλαγμένη από σαθρά υλικά, σκόνες, λίπη, ρύπους κλπ. 2. Εφαρμογή Αναδεύουμε καλά το PRIMER-PU και το εφαρμόζουμε ομοιόμορφα επάνω στο υπόστρωμα με βούρτσα, ρολό ή ψεκασμό, πριν την εφαρμογή του ISOFLEX-PU. Κατανάλωση g/m 2, ανάλογα με την απορροφητικότητα του υποστρώματος. Δοχεία 5 kg και 17 kg. Συσκευασία Αποθήκευση Τουλάχιστον 9 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής, σε χώρους προστατευμένους από τον παγετό, την υγρασία και τον ήλιο. Παρατήρηση Η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια εφαρμογής και σκλήρυνσης του υλικού πρέπει να είναι μεταξύ +5ºC και +35ºC. Συσκευασίες που έχουν ανοιχθεί, δεν μπορούν να αποθηκευθούν εκ νέου. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ & ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ Θεσσαλονίκη: 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Αγ. Αθανασίου Τ.Θ. 1043, Αγ. Αθανάσιος Tηλ.: Fax: Αθήνα: 57ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, Οινόφυτα Tηλ.: Fax: Τα τεχνικά δεδομένα και οι οδηγίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το τεχνικό φυλλάδιο είναι αποτέλεσμα της γνώσης και της εμπειρίας από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, καθώς και από την εφαρμογή του προϊόντος στην πράξη. Οι συστάσεις και οι προτάσεις σχετικά με την χρήση των υλικών γίνονται χωρίς εγγύηση, αφού οι εκάστοτε συνθήκες κατά την εφαρμογή τους είναι πέρα του ελέγχου της εταιρείας μας. Για τον λόγο αυτό είναι ευθύνη του χρήστη να βεβαιωθεί πως το υλικό είναι κατάλληλο για την προβλεπόμενη εφαρμογή και τις συνθήκες του έργου. Η έκδοση του παρόντος τεχνικού φυλλαδίου ακυρώνει κάθε άλλη προηγούμενη έκδοση για το ίδιο προϊόν.

19 Τεχνικό Φυλλάδιο NANO-SEAL Αδιαβροχοποίηση και σταθεροποίηση επιφανειών Ιδιότητες Ρητινούχα υδατική διασπορά εξαιρετικά υψηλής διεισδυτικότητας, που οφείλεται στη νανομοριακή δομή του προϊόντος. Εφαρμοζόμενη σε πορώδεις επιφάνειες, τις προστατεύει από την υγρασία και τη δημιουργία αλάτων, ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει την εμφάνιση μυκήτων και μούχλα σε αυτές. Το ΝΑΝΟ-SEAL μπορει επίσης να χρησιμοποιηθεί ως επιφανειακός σκληρυντής σε εύθρυπτα υποστρώματα και επιφάνειες που σκονίζουν προκειμένου να τα σταθεροποιήσει. Μετα το στέγνωμα του είναι διάφανο και μπορεί να δεχτεί βαφή. Πεδία εφαρμογής Το NANO-SEAL χρησιμοποιείται για να προστατεύσει από την υγρασία και την εμφάνιση αλάτων πορώδη υποστρώματα, όπως επιφάνειες από σκυρόδεμα, πλινθοδομή, σοβά, γυψοσανίδες, μοριοσανίδες, επικαλύψεις φυσικών λίθων κλπ. Επίσης έχει τη δυνατότητα να σταθεροποιεί τις εύθρυπτες επιφάνειες, όπως σαθρούς σοβάδες κλπ. Είναι κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Τεχνικά χαρακτηριστικά Μορφή: γαλάκτωμα Απόχρωση: γαλάζιο Πυκνότητα: 1,00 kg/lit ph: 8,5 Καθαρισμός των εργαλείων : Τα εργαλεία πρέπει να καθαρίζονται, αμέσως μετά από τη χρήση τους, με νερό. Τρόπος χρήσης 1. Υπόστρωμα Το υποστρωμα θα πρέπει να είναι στεγνό και τελείως απαλλαγμένo από σκόνες, λίπη, ρύπους κλπ. 2. Εφαρμογή Αναδεύουμε καλά το NANO-SEAL και το εφαρμόζουμε ομοιόμορφα επάνω στο υπόστρωμα με ψεκασμό ή με επάλειψη με βούρτσα ή ρολό, μέχρι πλήρους κορεσμού. Σε πολύ απορροφητικά υποστρώματα συνήθως απαιτείται και δεύτερη στρώση, η οποία εφαρμόζεται αφού στεγνώσει η πρώτη. Κατανάλωση g/m 2, ανάλογα με την απορροφητικότητα του υποστρώματος. Δοχεία 1 kg και 5 kg. Συσκευασία Αποθήκευση Τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής, σε χώρους προστατευμένους από τον παγετό. Παρατήρηση Η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της εφαρμογής πρέπει να είναι από +5ºC έως +35 ºC. Το υλικό πριν δεχτεί επικάλυψη θα πρέπει να έχει στεγνώσει πλήρως. Το ΝΑΝΟ-SEAL μετά το στέγνωμα είναι σχεδόν διάφανο. Επομένως όταν δεν πρόκειται να δεχτεί επικάλυψη εφαρμόζεται πάντα υπό δοκιμή γιατί μπορεί να αλλάξει την όψη της επιφάνειας. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ & ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ Θεσσαλονίκη: 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Αγ. Αθανασίου Τ.Θ. 1043, Αγ. Αθανάσιος Tηλ.: Fax: Αθήνα: 57ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, Οινόφυτα Tηλ.: Fax: Τα τεχνικά δεδομένα και οι οδηγίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το τεχνικό φυλλάδιο είναι αποτέλεσμα της γνώσης και της εμπειρίας από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, καθώς και από την εφαρμογή του προϊόντος στην πράξη. Οι συστάσεις και οι προτάσεις σχετικά με την χρήση των υλικών γίνονται χωρίς εγγύηση, αφού οι εκάστοτε συνθήκες κατά την εφαρμογή τους είναι πέρα του ελέγχου της εταιρείας μας. Για τον λόγο αυτό είναι ευθύνη του χρήστη να βεβαιωθεί πως το υλικό είναι κατάλληλο για την προβλεπόμενη εφαρμογή και τις συνθήκες του έργου. Η έκδοση του παρόντος τεχνικού φυλλαδίου ακυρώνει κάθε άλλη προηγούμενη έκδοση για το ίδιο προϊόν.

20 Τεχνικό Φυλλάδιο AQUAMAT-FLEX Εύκαμπτο, επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα 2 συστατικών Ιδιότητες To ΑQUAMAT-FLEX είναι ένα εύκαμπτο, επαλειφόμενο, στεγανωτικό κονίαμα 2 συστατικών. Αποτελείται από μία τσιμεντοειδούς βάσης κονία (συστατικό Α) και ένα ρητινούχο γαλάκτωμα (συστατικό Β). Μετά την πήξη του σχηματίζει μία μεμβράνη χωρίς αρμούς και ενώσεις, που προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα: Δυνατότητα γεφύρωσης ρωγμών. Πλήρη στεγάνωση ακόμη και σε πίεση έως 7 αtm κατά DIN Ατμοπερατότητα. Καταλληλότητα για δεξαμενές πόσιμου νερού καθώς και για την εφαρμογή σε επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της W-347, ΕΡΑ και ΕΡΑ Αντοχή σε γήρανση. Πρόσφυση σε υγρές επιφάνειες χωρίς προηγούμενο αστάρωμα. Εύκολη και οικονομική εφαρμογή. Πεδία εφαρμογής Χρησιμοποιείται για τη στεγάνωση επιφανειών από σκυρόδεμα, σοβά, τούβλο, τσιμεντόλιθο, μωσαϊκό κλπ., που παρουσιάζουν ή πρόκειται να παρουσιάσουν τριχοειδείς ρωγμές. Είναι ιδανικό για τη στεγάνωση ταρατσών, μπαλκονιών και υγρών χώρων (μπάνια, κουζίνες κλπ.) που πρόκειται να καλυφθούν με πλακίδια. Επίσης χρησιμοποιείται για τη στεγάνωση ανεστραμμένων δωμάτων, υπόγειων δεξαμενών, ζαρντινιερών κλπ. Μπορεί ακόμη να εφαρμοσθεί και για τη στεγάνωση υπογείων, εσωτερικά ή εξωτερικά, έναντι υγρασίας ή νερού υπό πίεση. Τεχνικά χαρακτηριστικά Α συστατικό Β συστατικό Βάση: τσιμεντοειδής υδατική διασπορά κονία ακρυλικού πολυμερούς Απόχρωση: γκρι λευκό Αναλογία ανάμιξης: 3 μέρη 1 μέρος βάρους βάρους Συνδυαζόμενο προïον Χρόνος ανάμιξης: Xρόνος ζωής στο δοχείο: Φαινόμενο βάρος: Δυνατότητα καταπόνησης 3 min 60 min στους +20ºC 1,90 kg/lit Από βροχή μετά περίπου 3 ώρες. Από κυκλοφορία μετά περίπου 1 ημέρα. Από εργασία τοποθέτησης πλακιδίων μετά περίπου 1 ημέρα. Από νερό υπό πίεση μετά περίπου 7 ημέρες. Από υλικά πλήρωσης σκάμματος μετά περίπου 3 ημέρες. Τρόπος χρήσης 1. Υπόστρωμα Το υπόστρωμα πρέπει να είναι απαλλαγμένο α- πό υπολείμματα λαδιού, σκόνες, σαθρά υλικά κλπ. Σημεία διαρροών πρέπει να σφραγίζονται με το υπερταχείας πήξης τσιμέντο AQUAFIX. Φωλιές στο σκυρόδεμα πρέπει να γεμίζονται και να εξομαλύνονται με DUROCRET ή RAPICRET ή τσιμεντοκονίαμα ενισχυμένο με ADIPLAST, αφού πρώτα απομακρυνθούν τα χαλαρά σκύρα και διαβραχεί η επιφάνεια. Τα ξύλινα μορέλα και οι φουρκέτες πρέπει να κόβονται σε βάθος περίπου 3 cm μέσα στο σκυρόδεμα και οι τρύπες να γεμίζονται με τον παραπάνω τρόπο. Υπάρχοντες αρμοί εργασίας ανοίγονται σε μορφή V, σε όλο το μήκος τους, σε βάθος περίπου 3 cm και γεμίζονται ως άνω. Γωνίες σε εσοχή, όπως η συμβολή δαπέδου με τοιχίο, πρέπει να στρογγυλεύονται με DUROCRET ή τσιμεντοκονίαμα ενισχυμένο με ADIPLAST (διαμόρφωση «λουκιού» μορφής τριγώνου με πλευρές 5-6 cm). Σε περιπτώσεις τοιχοποιίας πρέπει να έχει προηγηθεί προσεκτικό αρμολόγημα ή μία στρώση τσιμεντοκονίας ενισχυμένης με ΑDIPLAST. Σε περιπτώσεις εκ των υστέρων στεγανοποίησης υπογείων παλιών οικοδομών, πρέπει να απομακρυνθεί ο υφιστάμενος σοβάς τουλάχιστον 50 cm υψηλότερα από τη στάθμη του υπόγειου νερού και στη συνέχεια να εφαρμοστούν τα παραπάνω.

Προβλήματα Στεγάνωσης Κατοικιών

Προβλήματα Στεγάνωσης Κατοικιών Προβλήματα Στεγάνωσης Κατοικιών Βήμα προς βήμα παρουσίαση επισκευαστικών και κατασκευαστικών λύσεων 1.. 5. 4. 3. Προβλήματα Στεγάνωσης Κατοικιών Η σωστή στεγάνωση των κατοικιών καθώς και τα προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ. Κατασκευαστικών λύσεων που προτείνει η VIMATEC

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ. Κατασκευαστικών λύσεων που προτείνει η VIMATEC ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Κατασκευαστικών λύσεων που προτείνει η VIMATEC μέσω των προϊόντων της στην πορεία κατασκευής ενός κτιρίου από τα θεμέλια μέχρι και την οροφή ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ σελίδα 1. Υπόγειο 1 2. Στεγάνωση υπογείου

Διαβάστε περισσότερα

Απόλυτη Στεγάνωση & Προστασία Κατασκευών Εξελιγμένα Συστήματα Επισκευής Διαμόρφωση Δαπέδων & Επιφανειών Συστήματα Σφράγισης & Συγκόλλησης

Απόλυτη Στεγάνωση & Προστασία Κατασκευών Εξελιγμένα Συστήματα Επισκευής Διαμόρφωση Δαπέδων & Επιφανειών Συστήματα Σφράγισης & Συγκόλλησης Απόλυτη Στεγάνωση & Προστασία Κατασκευών Εξελιγμένα Συστήματα Επισκευής Διαμόρφωση Δαπέδων & Επιφανειών Συστήματα Σφράγισης & Συγκόλλησης ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / PRICE LIST 2 0 1 5 ΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Συστηµα Εξωτερικησ Θερµοµονωσησ Marmoline Monosis

Συστηµα Εξωτερικησ Θερµοµονωσησ Marmoline Monosis Συστηµα Εξωτερικησ Θερµοµονωσησ Marmoline Monosis Marmoline Monosis Σύστηµα Εξωτερικής Θερµοµόνωσης T 1 2 3 4 5 6 Περιγραφή. Το MARMOLINE MONOSIS είναι ένα πλήρες πιστοποιηµένο σύστηµα εξωτερικής µόνωσης

Διαβάστε περισσότερα

FINOMIX FINOMIX FINOMIX

FINOMIX FINOMIX FINOMIX ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2015 Η εταιρεία ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1985 και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην Κρήτη, στον τομέα της παραγωγής και διάθεσης έτοιμου σκυροδέματος και ασφαλτικών

Διαβάστε περισσότερα

Υψηλής απόδοσης Σύστημα στεγανοποίησης αρμών.

Υψηλής απόδοσης Σύστημα στεγανοποίησης αρμών. Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος - Συστήματος Έκδοση: 21/04/2010 Κωδικός: 02.04.030 Σύστημα Sikadur -Combiflex Υψηλής απόδοσης Σύστημα στεγανοποίησης αρμών. Περιγραφή Προϊόντος Εφαρμογές Υψηλής απόδοσης σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

ELOT EN ISO 2001:2008

ELOT EN ISO 2001:2008 ELOT EN ISO 2001:2008 πεδία εφαρμογής application fields Sintecno Hellas ABETE Άποψη των Ιδιόκτητων εγκαταστάσεων της εταιρείας στο Κορωπί Αττικής Αισίως 33 Χρόνια Εμπειρίας Η SINTECNO Α.Ε. είναι μία

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογές Εξοικονόμησης Ενέργειας

Εφαρμογές Εξοικονόμησης Ενέργειας ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1959 ΕΙΔΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Εφαρμογές Εξοικονόμησης Ενέργειας ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη οφείλεται στην αστικοποίηση και τη βιομηχανοποίηση που με τη σειρά τους, λόγω

Διαβάστε περισσότερα

ClimaPLUS. Οδηγός εφαρµογής. Αναβαθμίστε το βιοτικό σας επίπεδο Εξοικονομήστε έως και 60% σε χρήματα. Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης

ClimaPLUS. Οδηγός εφαρµογής. Αναβαθμίστε το βιοτικό σας επίπεδο Εξοικονομήστε έως και 60% σε χρήματα. Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Οδηγός εφαρµογής Αναβαθμίστε το βιοτικό σας επίπεδο Εξοικονομήστε έως και 60% σε χρήματα Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Το ClimaPlus είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΘΕΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ

ΣΥΝΘΕΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ FIBRAN AE Βιομηχανία μονωτικών υλικών 6 ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου ΤΚ. 57013, Ωραιόκαστρο ΤΘ. 40306, ΤΚ.56010, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη Τηλ: +30 2310 682425 +30 2310 692700 Fax: +30 2310 683131

Διαβάστε περισσότερα

Construction. Υψηλής απόδοσης αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντοειδές κονίαμα ταχείας ωρίμανσης για στρώσεις πάχους 4-30 mm για εσωτερική ή εξωτερική χρήση

Construction. Υψηλής απόδοσης αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντοειδές κονίαμα ταχείας ωρίμανσης για στρώσεις πάχους 4-30 mm για εσωτερική ή εξωτερική χρήση Construction Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση: 14/03/2014 Κωδικός: 11.03.050 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010803010080000022 EN 1504-3:2005 EN 13813:2002 13 1139 Υψηλής απόδοσης αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντοειδές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ 2014 1 Από το 1968 η MACON ΑΤΕΕ δραστηριοποιείται στο χώρο της διακίνησης και διάθεσης προηγμένων δομικών υλικών, τα οποία προορίζονται κυρίως για την προστασία και την ποιοτική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1959 EIΔΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1959 EIΔΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 959 EIΔΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 0 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ - ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ. Βελτιωτικά Κονιαμάτων Σελ. 4. Τσιμεντοειδή Στεγανωτικά Συστήματα Σελ. 5. Επαλειπτικά - Στεγανοποιητικά Σελ. 7 4.

Διαβάστε περισσότερα

Easy. Keraflex GEV C2E

Easy. Keraflex GEV C2E ΣΕ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ EN 12004 C2E ΤΣΙΜΕΝΤΟΕΙΔΗΣ ΚΟΛΛΑ ΓΙΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΠΛΑΚΙΔΙΑ EN 12004 Keraflex Κόλλα με βάση τσιμέντο υψηλών επιδόσεων, με παρατεταμένο ανοιχτό χρόνο εφαρμογής, υψηλή ικανότητα

Διαβάστε περισσότερα

Ελαστικό σφραγιστικό και συγκολλητικό πολλαπλών χρήσεων, ενός συστατικού

Ελαστικό σφραγιστικό και συγκολλητικό πολλαπλών χρήσεων, ενός συστατικού Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 24/02/2012 Κωδικός:2012.05.01.010 Sikaflex -11 FC + Ελαστικό σφραγιστικό και συγκολλητικό πολλαπλών χρήσεων, ενός συστατικού Περιγραφή Προϊόντος Εφαρμογές Το Sikaflex -11

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΚΑΦΩΝ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΚΑΦΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΚΑΦΩΝ Tετραπλή Αναγνώριση για την προσφορά της DUROSTICK ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Ε.Β.Ε.Α. ΑΘΗΝΑ 2003 IEΘNHΣ ANAΓNΩPIΣH ΓIA THN TEXNOΛOΓIA & THN ΠOIOTHTA ΓENEYH 2003

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 1

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 1 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 1 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ Π Ρ Ο Φ Ι Λ Ε Τ Α Ι Ρ Ι Α Σ Η ΠΟΛΑΤ Α.Ε. αποτελεί εδώ και 40 χρόνια μια εταιρία με ισχυρή παρουσία στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας δομικών υλικών, τόσο στην

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2015

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2015 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2015 1. ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ 1.1 DOW Εξηλασμένη Πολυστερίνη STYROFOAM 1.1B XENERGY Εξηλασμένη Πολυστερίνη XENERGY 1.1D-1.7A- 1.7E-1.7K- ETICS ETICS PACK 3.21 3.21 PU DOW

Διαβάστε περισσότερα

C40-F10 A9-A2fl-s1. υφασμάτων και βυρσοδεψίας, που πρέπει να προστατευθούν επιφανειακά με εποξειδικές επικαλύψεις και βαφές.

C40-F10 A9-A2fl-s1. υφασμάτων και βυρσοδεψίας, που πρέπει να προστατευθούν επιφανειακά με εποξειδικές επικαλύψεις και βαφές. Ultratop TΣIMENTOEIΔH ΔAΠEΔA C40-F10 A9-A2fl-s1 ΣΕ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ EN 13813 Αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντοειδές βιομηχανικό δάπεδο με βάση ειδικά υδραυλικά συνδετικά, υπερταχείας πήξης, για

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερική Θερμομόνωση StoTherm. Η κατασκευή, οι λεπτομέρειες και τα κρίσιμα σημεία ενός συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης

Εξωτερική Θερμομόνωση StoTherm. Η κατασκευή, οι λεπτομέρειες και τα κρίσιμα σημεία ενός συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης Εξωτερική Θερμομόνωση StoTherm Η κατασκευή, οι λεπτομέρειες και τα κρίσιμα σημεία ενός συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης Περιεχόμενα Εξωτερική Θερμομόνωση StoTherm Η κατασκευή, οι λεπτομέρειες και τα

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡΙΘ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 83/2014 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ CPV: 44800000-8 (Βαφές, βερνίκια και μαστίχες) Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

18% OTTOSEAL A 205. δυνατότητα διαστολής. Το σίγουρο ακρυλικό σφραγιστικό

18% OTTOSEAL A 205. δυνατότητα διαστολής. Το σίγουρο ακρυλικό σφραγιστικό A 205 OTTOSEAL A 205 Το σίγουρο ακρυλικό σφραγιστικό 18% δυνατότητα διαστολής Σφραγιστικό βάσης ακρυλικού εστέρα Δυνατότητα κίνησης 18% Μπορεί να αποθηκευτεί και να μεταφερθεί για 48 ώρες στους max. -10ºC

Διαβάστε περισσότερα

ποιότητα ζωής για όλους Mε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του ΠΕΠ «Αττική» ΠΡΑΞΗ:

ποιότητα ζωής για όλους Mε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του ΠΕΠ «Αττική» ΠΡΑΞΗ: ποιότητα ζωής για όλους Mε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του ΠΕΠ «Αττική» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Αρ.Μελέτης : 14/2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Φυσικές ή και τεχνητές πέτρες, κεραμικά ή τσιμεντοειδή διακοσμητικά τουβλάκια, ακανόνιστες μαρμάρινες πλάκες, βότσαλα. Ό,τι και αν επιλέξετε, για χρήση σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους, σε κάθετες ή

Διαβάστε περισσότερα

REKO PRIMERS, PAINTS, SEALERS. Rekopox primer WT. Rekopox primer CC ΑΣΤΑΡΙΑ- ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ- ΒΑΦΕΣ

REKO PRIMERS, PAINTS, SEALERS. Rekopox primer WT. Rekopox primer CC ΑΣΤΑΡΙΑ- ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ- ΒΑΦΕΣ ΑΣΤΑΡΙΑ- ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ- ΒΑΦΕΣ REKO PRIMERS, PAINTS, SEALERS Rekopox primer WT Στεγανωτικό- αστάρι 2 συστατικών για επιφάνειες µπετόν που δεν έχουν στεγνώσει πλήρως. Βάση : Εποξική ρητίνη. Ιδιότητες : Εποξικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ «Κατασκευή ηµοτικού Σχολείου Σίφνου (Ν1000c)» 3.700.400 ευρώ Ιανουάριος 2014 K:\N1000c\cons\tefhi\5300_MAPS.doc Ν1000c/5300/Β10 ΕΓΝΑΤΙΑ Ο ΟΣ Α.Ε. ΕΡΓΟ: «Κατασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε. Γενική Διεύθυνση Έργων & Εφαρμογής Νέων Τεχνολογιών Διεύθυνση Μελετών Έργων ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ 11 ο & 14 ο 2/ΘΕΣΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης και κατάλογος προϊόντων

Εγχειρίδιο χρήσης και κατάλογος προϊόντων Πάνω από Σαράντα έτη καινοτομιών και ανάπτυξης τεχνολογιών σε εποξειδικά προϊόντα Εγχειρίδιο χρήσης και κατάλογος προϊόντων Εγχειρίδιο χρήσης προϊόντων WEST SYSTEM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1. Εισαγωγή εγχειριδίου

Διαβάστε περισσότερα

Επισκευή και Προστασία Κατασκευών Οπλισμένου Σκυροδέματος με Τεχνολογία Sika Σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΛΟΤ - ΕΝ 1504

Επισκευή και Προστασία Κατασκευών Οπλισμένου Σκυροδέματος με Τεχνολογία Sika Σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΛΟΤ - ΕΝ 1504 Επισκευή Προστασία Κατασκευών Οπλισμένου Σκυροδέματος με Τεχνολογία Sika Σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΛΟΤ - ΕΝ 1504 Επισκευή Σκυροδέματος, Προστασία Διαχείριση Διάβρωσης σε Κατασκευές Οπλισμένου Σκυροδέματος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟ Ι ΙΟΚΤΗΤΗΣ ΘΕΣΗ : ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ LOGISTICS : LOGISTICS ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΖΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ :ΒΙΟ. ΠΑ. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ Τόπος: ΚΑΛΛΟΝΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα