ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: SIH1126

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: SIH1126"

Transcript

1 ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: SIH1126 Παρακαλούμε διαβάστε αυτές τις οδηγίες χρήσης και κοιτάξτε προσεκτικά τις εικόνες προτού χρησιμοποιήσετε τη συσκευή!

2 Προδιαγραφές: Μοντέλο: SIH1126 Λειτουργίες: Στεγνό σιδέρωμα, ψεκασμός νερού, ατμού, κατακόρυφη ροή, ριπή ατμού Ονομαστικές τιμές: AC V, 50Hz, 1600W Τύπος υφάσματος: Νάιλον, μεταξωτά, μάλλινα, βαμβακερά, λινά Οδηγίες ασφαλείας: Όταν χρησιμοποιείτε το σίδερο, πρέπει να ακολουθούνται πάντα οι βασικές προφυλάξεις ασφαλείας: 1. Βεβαιωθείτε ότι το ηλεκτρικό ρεύμα που χρησιμοποιείται αντιστοιχεί με εκείνο που υποδεικνύεται στην ετικέτα τεχνικών χαρακτηριστικών. 2. Χρησιμοποιήστε το σίδερο μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. 3. Απαιτείται στενή παρακολούθηση όταν οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιείται κοντά σε παιδιά. Μην αφήνετε το σίδερο αφύλακτο ενώ είναι συνδεδεμένο ή βρίσκεται επάνω σε σιδερώστρα. Μπορεί να προκληθούν εγκαύματα από την επαφή με καυτά μεταλλικά μέρη, καυτό νερό ή ατμό. 4. Κρατήστε το σίδερο μακριά από τα παιδιά. 5. Αποσυνδέστε το σίδερο από την πρίζα ηλεκτρικού ρεύματος: 1)Πριν το καθάρισμα 2)Πριν το γέμισμα με νερό ή το άδειασμα της δεξαμενής νερού 3)Αμέσως μετά τη χρήση 6. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ το σίδερο με κατεστραμμένο καλώδιο τροφοδοσίας ή φις, ή αφού έχει πέσει ή έχει υποστεί οποιαδήποτε ζημιά. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, μην αποσυναρμολογείτε το σίδερο, απευθυνθείτε σε εξειδικευμένο τεχνικό για εξέταση και επισκευή. 7. Μην αφήνετε το καλώδιο να αγγίζει ζεστές επιφάνειες. 8. Για να προστατευτείτε από τον κίνδυνο της ηλεκτροπληξίας, μη βυθίζετε ποτέ το σίδερο σε νερό ή σε οποιοδήποτε άλλο υγρό. 9. Αν το καλώδιο ρεύματος πάθει ζημιά, πρέπει να αντικαθίσταται από τον κατασκευαστή ή τον τεχνικό αντιπρόσωπό του ή από άλλο εξειδικευμένο άτομο για να αποφεύγονται οι κίνδυνοι. 10. Το σίδερο δεν πρέπει να μένει χωρίς επιτήρηση όταν είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα. 11. Το φις πρέπει να αποσυνδέεται από την πρίζα προτού γεμίσετε το σίδερο με νερό. 12. Το σίδερο πρέπει να χρησιμοποιείται και να τοποθετείται σε μια σταθερή επιφάνεια. 13. Όταν τοποθετείτε το σίδερο στη βάση, βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια στην οποία είναι τοποθετημένη η βάση είναι σταθερή. 14. Το σίδερο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται αν έχει πέσει, αν υπάρχουν ορατά ίχνη ζημιάς ή αν υπάρχει διαρροή. Προφυλάξεις κατά την πρώτη χρήση: 1. Το σίδερο έχει λιπανθεί, και ως αποτέλεσμα, μπορεί να βγάλει λίγο καπνό όταν ενεργοποιηθεί για πρώτη φορά. Μετά από λίγο, αυτό θα σταματήσει. 2. Προτού το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, αφαιρέστε οποιοδήποτε αυτοκόλλητο ή προστατευτική μεμβράνη από την πλάκα. Καθαρίστε την πλάκα με ένα μαλακό πανί. 3. Διατηρήστε την πλάκα λεία, αποφύγετε την έντονη επαφή με μεταλλικά αντικείμενα (όπως κρεμάστρες, κουμπιά και φερμουάρ). 4. Τα 100% μάλλινα υφάσματα μπορούν να σιδερωθούν όταν το σίδερο έχει ρυθμιστεί σε θέση ατμού. Κατά προτίμηση, βάλτε τον ρυθμιστή ατμού σε μεγάλη ένταση και χρησιμοποιήστε ένα στεγνό σιδερόπανο.

3 Ονομασία εξαρτημάτων: Α---Στόμιο ψεκασμού B---Τρύπα γεμίσματος νερού Γ---Ρυθμιστής ατμού D---Κουμπί ριπής ατμού Ε---Κουμπί ψεκασμού ΣΤ---Θερμοστάτης Ζ---Δοχείο νερού H---Ενδεικτική λυχνία τροφοδοσίας Θ---Πλάκα Γέμισμα με νερό: 1. Ρυθμίστε το ρυθμιστή ατμού στη θέση 0 (= χωρίς ατμό) (μόνο για ατμοσίδερο). 2. Κρατήστε το σίδερο στο χέρι και δώστε του κλίση 45 προς τα κάτω. 3. Γεμίστε το δοχείο με νερό από την τρύπα γεμίσματος νερού. Εάν το νερό έχει πολλά άλατα, σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιείτε αποσταγμένο νερό. Μη βάζετε νερό με χημικά στο δοχείο νερού. 4. Σκουπίστε το νερό επάνω από το δοχείο. Μετά τη χρήση, αδειάστε το υπόλοιπο νερό. Στεγνό σιδέρωμα: 1. Πριν χρησιμοποιήσετε το σίδερο, ταξινομήστε τα ρούχα σύμφωνα με την ετικέτα πλυσίματός τους. Επειδή το σίδερο ζεσταίνεται πιο εύκολα από ότι κρυώνει, τα ρούχα (όπως τα συνθετικά, μεταξωτά κ.λπ) που χρειάζονται μικρή θερμοκρασία πρέπει να σιδερώνονται πρώτα και μετά να σιδερώνονται τα ρούχα (όπως τα μάλλινα, τα συνθετικά, τα λινά, κ.λπ.) που χρειάζονται υψηλότερη θερμοκρασία. 2. Τοποθετήστε το σίδερο στη βάση του και γυρίστε τον θερμοστάτη στη θέση MIN. 3. Συνδέστε το σίδερο στην πρίζα και επιλέξτε τη θερμοκρασία, περιστρέφοντας τον θερμοστάτη. Εάν υπάρχει νερό στο δοχείο, γυρίστε τον ρυθμιστή ατμού στη θέση OFF. Περιμένετε μέχρι να σβήσει η ενδεικτική λυχνία που δείχνει ότι η απαιτούμενη θερμοκρασία έχει επιτευχθεί. Σιδέρωμα με ατμό: 1. Γεμίστε το σίδερο με νερό όπως αναφέρθηκε στον τρόπο γεμίσματος. 2. Συνδέστε τη συσκευή στην πρίζα. 3. Εάν ρυθμίσετε τον θερμοστάτη στη μέγιστη θέση ΜΑΧ της ένδειξης θερμοκρασίας, μπορείτε να σιδερώσετε με ατμό, διαφορετικά μπορεί να υπάρχει διαρροή νερού από την πλάκα. 4. Η θερμοκρασία είναι έτοιμη όταν η ενδεικτική λυχνία σβήσει. 5. Ρυθμίστε το ρυθμιστή ατμού σωστά, αυξήστε την παραγωγή ατμού γυρίζοντας τον ρυθμιστή ατμού αριστερόστροφα ή μειώστε την γυρίζοντάς τον δεξιόστροφα. Προσοχή: Μη σιδερώνετε με ατμό συνθετικά, νάιλον, συνθετικά-μεταξωτά και μεταξωτά διότι θα προκληθεί ζημιά στο φινίρισμα της επιφάνειας.

4 Ριπή ατμού: Αυτή η λειτουργία παρέχει περισσότερο ατμό για αφαίρεση των επίμονων τσακίσεων. 1. Ρυθμίστε τον θερμοστάτη στη θέση MAX μέχρι να σβήσει η ενδεικτική λυχνία. 2. Αφήστε ατμό πατώντας το κουμπί ατμού. 3. Περιμένετε μερικά λεπτά και αφήστε τον ατμό να διεισδύσει στο ύφασμα και στη συνέχεια αφήστε περισσότερο ατμό πατώντας αυτό το κουμπί ξανά. Σημείωση: 1. Για καλύτερα αποτελέσματα, αφήστε να περάσουν 3-5 δευτερόλεπτα ανάμεσα σε δύο διαδοχικά πατήματα του κουμπιού ατμού. 2. Γεμίστε τελείως με νερό προτού χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία. 3. Προκειμένου να αποφύγετε τη διαρροή νερού από την πλάκα, μην πατάτε το κουμπί ατμού συνεχώς για περισσότερο από 5 δευτερόλεπτα. Μέθοδοι ψεκασμού: 1. Γεμίστε το σίδερο με νερό όπως αναφέρθηκε στον τρόπο γεμίσματος. 2. Πατήστε το κουμπί ψεκασμού νερού. 3. Σημείωση: Ανεξάρτητα από το αν σιδερώνετε με ατμό ή στεγνά, ο ψεκασμός θα είναι διαθέσιμος σε κάθε περίπτωση. Τύπος υφάσματος και ρύθμιση θερμοστάτη: Προσοχή: Προσέξτε ότι το σύμβολο στην ετικέτα σημαίνει ότι το ρούχο αυτό δεν πρέπει να σιδερωθεί. Οδηγίες στην ετικέτα Τύπος υφάσματος Θερμοστάτης Νάιλον μεταξωτά ΜΙΝ Μάλλινα Βαμβακερά Λινά ΜΑΧ Προσοχή: Αν το ύφασμα αποτελείται από διάφορα είδη ινών, επιλέγετε πάντα τη χαμηλότερη θερμοκρασία σιδερώματος για τη σύνθεση αυτών των ινών. Μετά το σιδέρωμα: Για να παρατείνετε τη διάρκεια λειτουργίας του σιδήρου, όταν ολοκληρώνετε το σιδέρωμα, σας συνιστούμε να αδειάζετε το δοχείο ως εξής: Αποσυνδέστε από την πρίζα. Αδειάστε το σίδερο. Ανακινήστε το ελαφρά πάνω από το νεροχύτη. Για να στεγνώσει η υπολοιπόμενη υγρασία, γυρίστε τον θερμοστάτη του σίδερου ξανά στη θέση MAX και τον ρυθμιστή ατμού στη θέση ΜΑΧ μέχρι να σβήσει η ενδεικτική λυχνία. Αποσυνδέστε από την πρίζα και αφήστε το να κρυώσει. Καθαρίστε την πλάκα με ένα στεγνό πανί διότι η υγρασία μπορεί να της αφήσει σημάδια. Καθάρισμα και συντήρηση: Πριν από το καθάρισμα, αποσυνδέστε το φις από την πρίζα και αφήστε το σίδερο να κρυώσει επαρκώς.

5 1. Σκουπίστε την πλάκα με ένα υγρό πανί και μη στιλβωτικό (υγρό) καθαριστικό. 2. Εάν έχουν κολλήσει ίνες στην πλάκα, χρησιμοποιήστε ένα βρεγμένο πανί με ξίδι για να σκουπίσετε την πλάκα. 3. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε ισχυρά οξέα ή αλκάλια, ώστε να μην προκαλέσετε φθορά στην πλάκα. 4. Αν η τρύπα ατμού φράξει από άλατα, αφαιρέστε τα άλατα με μια οδοντογλυφίδα και προσέξτε να μην προκαλέσετε ζημιά στην επιφάνεια της πλάκας. 5. Βάλτε το σίδερο στη βάση και αφήστε το να κρυώσει επαρκώς. Στο μεταξύ, αδειάστε τυχόν υπόλοιπο νερό από το δοχείο και γυρίστε τον ρυθμιστή ατμού στη θέση "0". Απλές μέθοδοι επισκευής: Αποτυχία Πιθανές αιτίες Αντιμετώπιση Πολύ μικρή ή πολύ μεγάλη θερμοκρασία Λάθος ρύθμιση του θερμοστάτη Ρυθμίστε τον θερμοστάτη στη σωστή θέση Δεν παράγει ατμό Ελέγξτε αν ο θερμοστάτης έχει ρυθμιστεί προς την περιοχή ατμού Ρυθμίστε το ρυθμιστή προς την περιοχή ατμού Ελέγξτε αν ο θερμοστάτης έχει ρυθμιστεί προς τη θέση ατμού Ρυθμίστε το ρυθμιστή προς την περιοχή ατμού Καθόλου ή πολύ λίγο νερό στο δοχείο Συμπληρώστε νερό στο δοχείο Διαρροή νερού από την πλάκα Ρυθμίστε τον θερμοστάτη εκτός της περιοχής ατμού Ρυθμίστε τον θερμοστάτη στην περιοχή ατμού Η θερμότητα δεν είναι επαρκής ακόμη Ανοίξτε το κουμπί ατμού μόνο αφού σβήσει η ενδεικτική λυχνία Το νερό είναι πάνω από τη μέγιστη Αδειάστε το υπόλοιπο νερό θέση Μικρή παροχή ατμού Ελέγξτε αν ο ρυθμιστής ατμού είναι στη σωστή θέση Ρυθμίστε το ρυθμιστή ατμού στην κατάλληλη θέση Η τρύπα ατμού ή το δοχείο έχουν φράξει Καθαρίστε την τρύπα με απεσταγμένο νερό Πολύ λίγο νερό στο δοχείο Συμπληρώστε νερό στο δοχείο Δεν ψεκάζει Δεν υπάρχει αρκετή πίεση ή υπάρχει αέρας στο εσωτερικό Πιέστε το στόμιο ψεκασμού με το χέρι και πιέστε το κουμπί ψεκασμού αρκετές φορές συνεχόμενα Πολύ λίγο ή καθόλου νερό στο δοχείο Συμπληρώστε νερό στο δοχείο Μετά από τις παραπάνω μεθόδους επισκευής για το σίδερο, εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, επικοινωνήστε με τους ειδικευμένους τεχνικούς μας για επισκευή.

6 ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Α.Μ.Π (ΠΔ 17/2004) Το προϊόν που αγοράσατε έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με υλικά υψηλών προδιαγραφών και εξαρτήματα που μπορούν να ανακυκλωθούν και να ξαναχρησιμοποιηθούν. Το σύμβολο υποδεικνύει ότι η ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, στο τέλος της ζωής τους, θα πρέπει να μεταφέρονται σε ειδικούς χώρους απορριμμάτων, ξεχωριστά από τα σκουπίδια του σπιτιού σας. Παρακαλούμε, ρωτήστε τον τοπικό σας δήμο για τον χώρο απόρριψης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών ή για τοποθεσία απόρριψης συσκευών προς ανακύκλωση. Στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχουν σημεία συγκέντρωσης χρησιμοποιημένων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Παρακαλούμε, βοηθήστε μας να προστατέψουμε το περιβάλλον που ζούμε! ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ Το προϊόν αυτό συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις των παρακάτω οδηγιών: EMC-Directive: 2004 / 108 / EEC Low Voltage Directive: 2006/95/EC EcoDesign ErP Directive: 1275/2008/EC Rohs Directive: 2011/65/EU Οι παραπάνω οδηγίες δηλώνουν ότι η συσκευή συμμορφώνεται με τα παρακάτω πρότυπα: EN :2006+A1+A2 EN :1997+A1+A2 EN :2006+A1+A2 EN :2008 EN :2002+A1+A11+A12+A2+A13+A14+A15 EN :2002+A1+A2+A11 EN 62233:2008 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ Αμοιρίδης Σαββίδης Α.Ε. Βασ. Όλγας 33 T.K Θεσσαλονίκη Τηλ: , , Fax: Ποσειδώνος 45 Τ.Κ Μοσχάτο Τηλ: , Fax:

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΦΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μοντέλο αρ.: S1428GCM 220~240V 50Hz 800W

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΦΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μοντέλο αρ.: S1428GCM 220~240V 50Hz 800W ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΦΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο αρ.: S1428GCM 220~240V 50Hz 800W ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1. Καπάκι 2. Διακόπτης λειτουργίας 3. Λαβή 4. Ενδεικτική λυχνία 5. Βάση 6. Σώμα 7. Στόμιο εκροής Για τη βέλτιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Με την εγγύηση της ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Με την εγγύηση της ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Με την εγγύηση της ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειώσετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς, ηλεκτροπληξίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΣΟΣΥΣΤΗΜΑ REFILL

ΠΡΕΣΣΟΣΥΣΤΗΜΑ REFILL ΠΡΕΣΣΟΣΥΣΤΗΜΑ REFILL Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ Αυτή η συσκευή προορίζεται μόνο για οικιακή χρήση. Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και κρατήστε τες

Διαβάστε περισσότερα

atmos2_odigies_print_layout 2 25/11/14 4:49 μ.μ. Page 1 ΠΡΕΣΣΟΣΥΣΤΗΜΑ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ

atmos2_odigies_print_layout 2 25/11/14 4:49 μ.μ. Page 1 ΠΡΕΣΣΟΣΥΣΤΗΜΑ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ atmos2_odigies_print_layout 2 25/11/14 4:49 μ.μ. Page 1 ΠΡΕΣΣΟΣΥΣΤΗΜΑ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ atmos2_odigies_print_layout 2 25/11/14 4:49 μ.μ. Page 2 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Για λόγους ασφαλείας διαβάστε προσεκτικά

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρική σκούπα για υγρό/στεγνο καθάρισμα και στάχτες DAMC-4343

Ηλεκτρική σκούπα για υγρό/στεγνο καθάρισμα και στάχτες DAMC-4343 Ηλεκτρική σκούπα για υγρό/στεγνο καθάρισμα και στάχτες DAMC-4343 1 Προσοχή: Πριν από το καθάρισμα ή τη συντήρηση της συσκευής, πρέπει να αποσυνδέσετε το φις από την πρίζα. Προσοχή: Πριν από τη συναρμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ DAV-4141 1 220-240V~ 50Hz 1200W, Κλάση II Οδηγίες χρήσης Η συσκευή είναι μόνο για στεγνή απορρόφηση Προσοχή: Διαβάστε αυτές τις οδηγίες πριν από την εγκατάσταση και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΟΣ IMETEC ECO

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΟΣ IMETEC ECO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΟΣ IMETEC ECO GR Σύστηµα σιδερώµατος - Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Αγαπητέ πελάτη, IMETEC θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την αγορά αυτό το προϊόν. Είµαστε σίγουροι ότι θα εκτιµήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ. Βασικά χαρακτηριστικά της πρέσας 3. Χρήσιμες Συμβουλές 4. Εξοικείωση με την Πρέσα Ατμού 6. Λειτουργίες και Χρήση της συσκευής 8

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ. Βασικά χαρακτηριστικά της πρέσας 3. Χρήσιμες Συμβουλές 4. Εξοικείωση με την Πρέσα Ατμού 6. Λειτουργίες και Χρήση της συσκευής 8 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Σελίδα Βασικά χαρακτηριστικά της πρέσας 3 Χρήσιμες Συμβουλές 4 Εξοικείωση με την Πρέσα Ατμού 6 Λειτουργίες και Χρήση της συσκευής 8 Τεχνικές σιδερώματος 9 Το καθάρισμα της πρέσας σας

Διαβάστε περισσότερα

PA-91/PA-120 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

PA-91/PA-120 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.. PA-91/PA-120 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήσετε το φορητό κλιματιστικό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Φυλάξτε το εγχειρίδιο για την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ 49 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 49. Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ 49 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 49. Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 49 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας... 49 Απορριψη 50 ΣΥΜΒΑΤΗ ΧΡΗΣΗ 50 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 51 Χειριστήρια (διαφορετικά ανάλογα με τα μοντέλα)... 51 Σίδερο επαγγελματικού τύπου...

Διαβάστε περισσότερα

Προειδοποιήσεις ασφαλείας el

Προειδοποιήσεις ασφαλείας el Προειδοποιήσεις ασφαλείας Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας! Επειδή η συσκευή λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την πρόκληση ηλεκτροπληξίας. Επομένως τηρείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας. ΑΣΦΑΛΕΙΑ 62 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας 62

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας. ΑΣΦΑΛΕΙΑ 62 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας 62 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 62 Βασικές προειδοποιήσεις ασφαλείας 62 ΣΥΜΒΑΤΗ ΧΡΗΣΗ 63 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 63 Αξεσουάρ 63 Χειριστήρια 63 Σίδερο επαγγελματικού τύπου 64 Σίδερο οικιακής χρήσης 64 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΚΟΦΤΗΣ. Μοντέλο Αρ: S1528CH. 220~240V 50/60Hz 300W

ΠΟΛΥΚΟΦΤΗΣ. Μοντέλο Αρ: S1528CH. 220~240V 50/60Hz 300W ΠΟΛΥΚΟΦΤΗΣ Μοντέλο Αρ: S1528CH 220~240V 50/60Hz 300W 1 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ A B Γ Δ E ΣΤ Ζ Μοτέρ Μπολ Λεπίδα Καπάκι Διακόπτης Άξονας στήριξης λεπίδας Κουμπί ασφάλισης ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - Κρατήστε τη συσκευή μακριά

Διαβάστε περισσότερα

ΨΥΓΕΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΨΥΓΕΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Μόνο για τα μοντέλα R-600 a) Αυτή η συσκευή περιέχει συγκεκριμένη ποσότητα ψυκτικού ισοβουτανίου ( R-600 a), ένα φυσικό αέριο με υψηλή περιβαλλοντική συμβατότητα, το οποίο όμως

Διαβάστε περισσότερα

ΨΥΓΕΙΟ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ

ΨΥΓΕΙΟ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΨΥΓΕΙΟ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: W7258GD ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για να µειώσετε τον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική ζυγαριά μέτρησης σωματικού λίπους BSC-9092

Ηλεκτρονική ζυγαριά μέτρησης σωματικού λίπους BSC-9092 Ηλεκτρονική ζυγαριά μέτρησης σωματικού λίπους BSC-9092 Για την καλύτερη χρήση της ζυγαριάς, διαβάστε προσεκτικά και τηρήστε τις οδηγίες που παρέχονται. Βασικές δυνατότητες Αυτό το προϊόν υλοποιεί την εξελιγμένη

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Στίφτης S1125JC. 220-240V~50Hz, 60W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ηλεκτρικός Στίφτης S1125JC. 220-240V~50Hz, 60W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Στίφτης S1125JC 220-240V~50Hz, 60W Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσεως, καθώς περιέχουν σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια, χρήση και συντήρηση της συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ VΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟΥ ΣΑΣ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ VΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟΥ ΣΑΣ GR ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ VΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟΥ ΣΑΣ Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε αγοράζοντας αυτό το στεγνωτήριο. Το νέο σας στεγνωτήριο είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: Β6125MW. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από την εγκατάσταση και τη χρήση της συσκευής

ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: Β6125MW. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από την εγκατάσταση και τη χρήση της συσκευής ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: Β6125MW Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από την εγκατάσταση και τη χρήση της συσκευής και φυλάξτε τις για μελλοντική αναφορά. ΘΕΩΡΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. Πλυντήριο Ρούχων TKD 1270 TKD 1280 TKD 1480

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. Πλυντήριο Ρούχων TKD 1270 TKD 1280 TKD 1480 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Πλυντήριο Ρούχων TKD 1270 TKD 1280 TKD 1480 2 Περιεχόμενα Προληπτικά μέτρα ασφαλείας... 4 Η συσκευή σας με μια ματιά... 7 Εγκατάσταση... 8 Λειτουργία του πλυντηρίου ρούχων...11 Έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ES 184 CB

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ES 184 CB Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ES 184 CB Γενικές οδηγίες ασφαλείας ιαβάστε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά, πριν χρησιµοποιήσετε την συσκευή και κρατήστε το µαζί µε την εγγύηση, την απόδειξη και εάν είναι δυνατό

Διαβάστε περισσότερα

RCD9037BT ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ

RCD9037BT ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ Ανακύκλωση Α.Μ.Π. 00510 (Π 117/2004) Το προϊόν που αγοράσατε έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί µε υλικά υψηλών προδιαγραφών και εξαρτήµατα που µπορούν να ανακυκλωθούν και να ξαναχρησιµοποιηθούν. Το σύµβολο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΦΙΛΤΡΟΥ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΦΙΛΤΡΟΥ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΦΙΛΤΡΟΥ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ 2 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Όταν χρησιμοποιείτε μια ηλεκτρική συσκευή πρέπει να λαμβάνονται οι βασικές προφυλάξεις ασφαλείας ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς, ηλεκτροπληξίας

Διαβάστε περισσότερα

DIGITAL STEAM PRESS ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΡΕΣΑ ΑΤΜΟΥ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ιαβάστε προσεκτικά το παρόν φυλλάδιο προτού να χρησιµοποιήσετε τη συσκευή και φυλάξτε το για µελλοντικές αναφορές. 1 ΚΩ.: ΠΡΕΣΑ Τα χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 2 ΠΡΟΣΟΨΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΟΨΗ...

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 2 ΠΡΟΣΟΨΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΟΨΗ... MPF3468H ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 2 ΠΡΟΣΟΨΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΟΨΗ... 4 Πρόσοψη... 4 Πίσω όψη... 4 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ... 5 Τοποθέτηση των μπαταριών... 6 Χρήση του τηλεχειριστηρίου... 6 ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Η μηχανή X8 TRIO της FRANCIS-FRANCIS χρησιμοποιεί αποκλειστικά τις κάψουλες: M.I.E. SYSTEM - METODO IPERESPRESSO

Η μηχανή X8 TRIO της FRANCIS-FRANCIS χρησιμοποιεί αποκλειστικά τις κάψουλες: M.I.E. SYSTEM - METODO IPERESPRESSO 1 1 Η μηχανή X8 TRIO της FRANCIS-FRANCIS χρησιμοποιεί αποκλειστικά τις κάψουλες: M.I.E. SYSTEM - METODO IPERESPRESSO 21 21 Capsules Dark Roasting 21 Capsules Medium Roasting 14 Capsules Decaffeinated Το

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ

ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ Ο αέρας περιέχει πάντοτε κάποια ποσότητα νερού με τη μορφή υδρατμών η οποία καθορίζει και το βαθμό της υγρασίας ενός χώρου. Η ικανότητα του αέρα να παρακρατεί

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήριο πιάτων. Οδηγίες Χρήσης KS6111TT

Πλυντήριο πιάτων. Οδηγίες Χρήσης KS6111TT Πλυντήριο πιάτων Οδηγίες Χρήσης KS6111TT Διαβάστε αυτές τις οδηγίες χρήσης Αγαπητέ πελάτη, Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε το πλυντήριο πιάτων, γιατί θα σας βοηθήσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ PC-KM 1004

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ PC-KM 1004 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ PC-KM 1004 Γενικές οδηγίες ασφαλείας Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά, πριν χρησιμοποιήσετε την συσκευή και κρατήστε το μαζί με την εγγύηση, την απόδειξη και εάν είναι δυνατό

Διαβάστε περισσότερα

www.cookshop.gr BIALETTI MOKONA ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ESPRESSO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

www.cookshop.gr BIALETTI MOKONA ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ESPRESSO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ www.cookshop.gr BIALETTI MOKONA ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ESPRESSO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1 www.cookshop.gr 2 3 4 5 www.cookshop.gr ΕΙΣΑΓΩΓΗ Αγαπητέ Πελάτη, Ευχαριστούμε που επιλέξατε το προϊόν μας. Είμαστε σίγουροι ότι η επιλογή

Διαβάστε περισσότερα