ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Με την εγγύηση της ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Με την εγγύηση της ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε."

Transcript

1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Με την εγγύηση της ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

2 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειώσετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς, ηλεκτροπληξίας ή τραυματισμού: Μην απομακρύνεστε από τη συσκευή όταν είναι συνδεδεμένη στην πρίζα. Αποσυνδέστε τη συσκευή από την πρίζα όταν δεν τη χρησιμοποιείτε και πριν από το σέρβις. Μόνο για εσωτερική χρήση. Μην τη χρησιμοποιείτε σε υγρές επιφάνειες. Μην την αποθηκεύετε σε εξωτερικό χώρο ή σε υγρές επιφάνειες. Για να μη σκονταψει κανένας πάνω της,, αποθηκεύετε τη σκούπα μετά από κάθε χρήση. Χρησιμοποιήστε τη συσκευή μόνο με τον τρόπο που περιγράφεται σε αυτές τις οδηγίες. Μη χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε συσκευή όταν το καλώδιο ή το φις έχει πάθει ζημιά ή όταν δεν λειτουργεί σωστά, έχει αφεθεί σε εξωτερικό χώρο, έχει πέσει σε νερό ή έχει υποστεί οποιαδήποτε ζημιά. Επιστρέψτε τη συσκευή στο εξουσιοδοτημένο σέρβις. Μην τραβάτε ή μεταφέρετε τη συσκευή από το καλώδιο, μη χρησιμοποιείτε το καλώδιο ως λαβή, μην πιάνετε το καλώδιο σε πόρτες, μην τραβάτε το καλώδιο γύρω από αιχμηρές ακμές ή γωνίες, μην πατάτε το καλώδιο με τη συσκευή. Διατηρήστε το καλώδιο μακριά από θερμαινόμενες επιφάνειες. Μην αποσυνδέετε τη συσκευή τραβώντας το καλώδιο. Για να αποσυνδέσετε τη συσκευή από την πρίζα, τραβήξτε το φις, όχι το καλώδιο. Μην αγγίζετε το φις ή τη συσκευή με βρεγμένα χέρια. Μη βάζετε αντικείμενα στα ανοίγματα της συσκευής. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή όταν είναι μπλοκαρισμένα τα ανοίγματα. Διατηρήστε τα ελεύθερα από σκόνη, χνούδια, τρίχες και ο,τιδήποτε ενδέχεται να μειώσει τη ροή αέρα. Φροντίστε ώστε τα μαλλιά σας, τα ρούχα, τα δάχτυλά σας και όλα τα μέρη του σώματός σας να είναι μακριά από τα ανοίγματα και τα κινούμενα μέρη. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή όταν καθαρίζετε σκάλες. Διατηρήστε τις περιοχές εργασίας καλά φωτισμένες. Μη χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική σκούπα σε ηλεκτρικές συσκευές όταν αυτές είναι συνδεδεμένες στην πρίζα. Μη χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν για τη συλλογή αιχμηρών αντικειμένων, μεταλλικών απορριμμάτων ή μεγάλων στερεών αντικειμένων (π.χ. πέτρες ή βότσαλα), διότι ενδέχεται να προκύψει ζημιά στο προϊόν. Μη χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική σκούπα για τη συλλογή υγρών, τοξικών ουσιών, εύφλεκτων ή εκρηκτικών ουσιών, όπως η βενζίνη, και μην τη χρησιμοποιείτε σε σημεία που ενδέχεται να υπάρχουν τα προαναφερθέντα. Μην τοποθετείτε και μη βυθίζετε το προϊόν σε νερό ή άλλα υγρά. Αν το προϊόν πέσει μέσα σε νερό, αποσυνδέστε το αμέσως από την πρίζα ρεύματος. Μην αγγίξετε τη συσκευή και μη βάλετε το χέρι σας στο νερό.

3 Μη χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν ενώ πατάτε σε νερό ή σε βρεγμένες επιφάνειες. Μη σκουπίζετε υλικά που καίγονται ή καπνίζουν, όπως αποτσίγαρα, σπίρτα ή ζεστές στάχτες. Μη χρησιμοποιείτε τη σκούπα επάνω ή κοντά σε ζεστές επιφάνειες. Διατηρήστε το καλώδιο μακριά από θερμαινόμενες επιφάνειες. Μη χρησιμοποιείτε τη σκούπα με ακάθαρτο δοχείο ή φίλτρα. Απενεργοποιήστε την προτού τη βγάλετε από την πρίζα. Αν το καλώδιο ρεύματος πάθει ζημιά, πρέπει να αντικατασταθεί από τον κατασκευαστή, τον εξουσιοδοτημένο τεχνικό αντιπρόσωπό του ή άλλο εξειδικευμένο άτομο, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος. Αυτή η συσκευή δεν προορίζεται για χρήση από άτομα (συμπεριλαμβανομένων των παιδιών) με μειωμένες φυσικές, αισθητικές ή νοητικές δυνατότητες, ή έλλειψη εμπειρίας και γνώσης, εκτός αν τους παρέχεται εποπτεία ή οδηγίες σχετικά με τη χρήση της συσκευής από κάποιο άτομο που είναι υπεύθυνο για την ασφάλειά τους. Θα πρέπει αν υπάρχει εποπτεία στα παιδιά ώστε να μην παίζουν με τη συσκευή. ΦΥΛΑΞΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Μάθετε την κυκλωνική ηλεκτρική σας σκούπα Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά Χώρος αποθήκευσης για το τύλιγμα του καλωδίου Με πολλά διαφορετικά εξαρτήματα για πολλές διαφορετικές απαιτήσεις Σύστημα φίλτρων πολλαπλών επιπέδων Ειδική σχεδίαση βούρτσας με σχισμή ώστε να είναι εύκολο το καθάρισμα των περιοχών κάτω από τους καναπέδες και τα κρεβάτια Διπλή χρήση, κατακόρυφη και φορητή Κυκλωνική σχεδίαση, το υφασμάτινο φίλτρο δεν πιάνει χνούδια εύκολα Διαφανές δοχείο σκόνης. Είναι εύκολο να δείτε τη στάθμη των απορριμμάτων. Σημαντικό! Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες ασφαλείας και χρήσης προτού ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική σας σκούπα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για την ασφαλή και αξιόπιστη χρήση της συσκευής. Αν υπάρξει αλλαγή ιδιοκτήτη ή χρήστη μην ξεχάσετε να παραδόσετε τις οδηγίες λειτουργίας. Οι οδηγίες χρήσης θα σας χρειαστούν πίσης να πρόκειται να παραγγείλετε ανταλλακτικά και εξαρτήματα. Φυλάξτε αυτό το φυλλάδιο σε ασφαλές σημείο.

4 ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

5 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 1. Το μοτέρ της συσκευής διαθέτει θερμική προστασία. Αυτή η συσκευή απενεργοποιεί αυτόματα τη συσκευή σε περίπτωση υπερθέρμανσης. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, κάντε τα εξής: α). Απενεργοποιήστε τη συσκευή και αποσυνδέστε το φις από την πρίζα. β). Αφήστε τη συσκευή να κρυώσει. Μόλις κρυώσει η συσκευή, ελέγξτε και καθαρίστε τα φίλτρα. γ). Επανασυνδέστε το φις στην πρίζα και ενεργοποιήστε τη συσκευή ξανά. 2. Τα εξαρτήματα που παρέχονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορους συνδυασμούς, ανάλογα με την εργασία: κατακόρυφη λειτουργία και φορητή λειτουργία. Σημαντικό! Μην κάνετε απορρόφηση τόνερ, γύψου, τσιμέντου, άμμου ή υλικού από τρυπάνι. Η απορρόφηση αυτών των υλικών μπλοκάρει το φίλτρο. Μόλις ολοκληρώσετε το σκούπισμα με την ηλεκτρική σκούπα απενεργοποιήστε την.. Κατακόρυφη λειτουργία ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Πριν συναρμολογήσετε ή αποσυναρμολογήσετε τα εξαρτήματα, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή έχει αποσυνδεθεί από την πρίζα! Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι απενεργοποιημένη και αποσυνδεδεμένη από την πρίζα. Συναρμολόγηση των εξαρτημάτων 1. Συναρμολόγηση της ράβδου Η προσάρτηση της ράβδου αυξάνει την επιφάνεια εργασίας. Μπορείτε να φτάσετε σε γωνίες και δυσπρόσιτα σημεία. Βάλτε τη ράβδο στην οπή στο πίσω μέρος της συσκευής. Μόλις κλειδώσει η μπίλια στο πλαϊνό της συσκευής, η ράβδος έχει τοποθετηθεί σωστά.

6 2. Αποσυναρμολόγηση Σπρώξτε ελαφριά τη μπίλια στο πλαϊνό της συσκευής και ταυτόχρονα τραβήξτε τη ράβδο προς τα έξω για να αποσυναρμολογήσετε τη ράβδο από τη συσκευή. 3. Συναρμολόγηση βούρτσας δαπέδου Πιθανότατα, τις περισσότερες φορές θα χρησιμοποιείτε τη βούρτσα δαπέδου. Αυτή είναι κατάλληλη για το καθάρισμα μεγάλων επιφανειών. Η βούρτσα δαπέδου εξασφαλίζει ότι μπορείτε να φτάσετε με ευκολία σε οποιαδήποτε γωνία. Είναι κατάλληλη για καθημερινό καθάρισμα χαλιών και ξύλινων πατωμάτων. Προσαρμόστε τη βούρτσα δαπέδου στο δοχείο σκόνης και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τη συσκευή.

7 Φορητή λειτουργία Αφαιρέστε τη βούρτσα δαπέδου και τη ράβδο και τοποθετήστε άλλο εξάρτημα για φορητή λειτουργία. Το εξάρτημα για εσοχές είναι κατάλληλο για την απορρόφηση σκόνης από πτυχές υφασμάτων, εσοχές ή γωνίες σύνδεσης και άλλα σημεία στα οποία δεν είναι δυνατή η προσέγγιση με τη βούρτσα δαπέδου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο βούρτσας για να καθαρίσετε τη σκόνη από βιβλία ή ευαίσθητα αντικείμενα όπως κάδρα, κ.λπ. Το εργαλείο βούρτσας είναι κατάλληλο για το εξονυχιστικό καθάρισμα ταπετσαριών επίπλων, στρωμάτων, μαξιλαριών, κουρτινών, κ.λπ. Αποθήκευση του καλωδίου ρεύματος Μπορείτε να τυλίξετε το καλώδιο ρεύματος γύρω από τα δύο άγκιστρα της συσκευής και της ράβδου αφού απενεργοποιήσετε τη συσκευή. Αυτό παρέχει ευκολία για την επόμενη χρήση. ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ Προσοχή! Πλύνετε το φίλτρο με χλιαρή σαπουνάδα. Το δοχείο σκόνης μπορεί επίσης να πλυθεί, αν χρειάζεται. Μη βυθίζετε τη συσκευή στο νερό. Μπορείτε εύκολα να δείτε πότε πρέπει να αδειάσετε το διαφανές δοχείο σκόνης.

8 1. Πιέστε το κουμπί απελευθέρωσης, απομακρύνετε το δοχείο και τον κάδο, αφαιρέστε τη σακούλα σκόνης και αδειάστε τη σκόνη. 2. Η σακούλα σκόνης και το φίλτρο πρέπει να καθαρίζονται συχνά. Το καθάρισμα καλό είναι να γίνεται με το άδειασμα του δοχείου σκόνης. Κρατήστε τη σακούλα σκόνης και στρίψτε το φίλτρο προς τα αριστερά για να το αφαιρέσετε. 3. Πλύνετε τη σακούλα σκόνης με καθαρό νερό και αφήστε τη να στεγνώσει με φυσικό τρόπο. Μην τη στεγνώνετε με θερμότητα διότι θα παραμορφωθεί. ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Κίνδυνος! Μην εκθέτετε την ηλεκτρική σκούπα στα καιρικά φαινόμενα (βροχή, κ.λπ.). Το περίβλημα, ο θάλαμος συλλογής σκόνης και τα φίλτρα της ηλεκτρικής σκούπας μπορούν να καθαριστούν με ένα υγρό πανί, αν χρειάζεται. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, δεν πρέπει να εισέλθουν υγρά στην ηλεκτρική σκούπα. Μη χρησιμοποιείτε ποτέ δραστικές ουσίες καθαρισμού (διαβρωτικά υγρά, διαλυτικά), διότι αυτές θα διαβρώσουν την πλαστική επιφάνεια. Με την πάροδο του χρόνου ενδέχεται να συσσωρευτούν τρίχες και χνούδια στα ροδάκια και στο στόμιο δαπέδου της ηλεκτρικής σκούπας. Πρέπει να τα καθαρίζετε αυτά ώστε ο χειρισμός της σκούπας να γίνεται εύκολα. Κίνδυνος! Μην επιχειρήσετε ποτέ να επισκευάσετε μόνοι σας μια ελαττωματική συσκευή ή μια συσκευή που πιστεύετε ότι είναι ελαττωματική. Ενδέχεται να θέσετε τον εαυτό σας και τους μελλοντικούς χρήστες της συσκευής σε κίνδυνο. Οι επισκευές πρέπει να γίνονται μόνο από εξουσιοδοτημένους τεχνικούς.

9 ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Α.Μ.Π (ΠΔ 17/2004) Το προϊόν που αγοράσατε έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με υλικά υψηλών προδιαγραφών και εξαρτήματα που μπορούν να ανακυκλωθούν και να ξαναχρησιμοποιηθούν. Το σύμβολο υποδεικνύει ότι η ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, στο τέλος της ζωής τους, θα πρέπει να μεταφέρονται σε ειδικούς χώρους απορριμμάτων, ξεχωριστά από τα σκουπίδια του σπιτιού σας. Παρακαλούμε, ρωτήστε τον τοπικό σας δήμο για τον χώρο απόρριψης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών ή για τοποθεσία απόρριψης συσκευών προς ανακύκλωση. Στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχουν σημεία συγκέντρωσης χρησιμοποιημένων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Παρακαλούμε, βοηθήστε μας να προστατέψουμε το περιβάλλον που ζούμε! ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ Το προϊόν αυτό συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις των παρακάτω οδηγιών: EMC-Directive: 2004 / 108 / EEC Low Voltage Directive: 2006/95/EC EcoDesign ErP Directive: 2009/278/EC Οι παραπάνω οδηγίες δηλώνουν ότι το VC-1150 συμμορφώνεται με τα παρακάτω πρότυπα: EN :2000+A1+A2 EN :1997/+A1 :2001 EN :2000+A2 EN :1995/+A1 :2001/+A2 :2005 EN :2002+A1+A11+A12 EN :2003+A1 EN :2003+A1 EN 62301:2005 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ Αμοιρίδης Σαββίδης Α.Ε. Βασ. Όλγας 33 T.K Θεσσαλονίκη Τηλ: , , Fax: Ποσειδώνος 45 Τ.Κ Μοσχάτο Τηλ: , Fax:

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΟΥΜΠΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟΝ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΕΡΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙ Α ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΟΥΜΠΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟΝ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΕΡΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙ Α ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Προειδοποίηση... 2 Προσοχή... 2 Ηλεκτρολογικά στοιχεία... 3 ΚΟΥΜΠΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟΝ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ Κουµπιά ελέγχου... 4 Άλλα χαρακτηριστικά... 5 ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΕΡΩΝ Αναγνώριση

Διαβάστε περισσότερα

www.whirlpool.com GR 1

www.whirlpool.com GR 1 www.whirlpool.com 1 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΣΥΝΔΕΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΛΕΓΞΤΕ ΑΝ Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΑΣΗ που προβλέπεται στην πινακίδα τεχνικών στοιχείων ανταποκρίνεται στην ηλεκτρική τάση του σπιτιού σας. MΗΝ ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. Ψυγειοκαταψύκτης NFE-320. "Teka"

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. Ψυγειοκαταψύκτης NFE-320. Teka ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Ψυγειοκαταψύκτης NFE-320 "Teka" 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρωταρχικό μέλημα η ασφάλειά σας. 4 Οδηγίες μεταφοράς... 5 Απόσυρση συσκευής. 5 Εγκατάσταση.. 6 Περιγραφή της συσκευής. 7 Πριν τη θέσετε για

Διαβάστε περισσότερα

0212727gr 004 12.2009. Ηλεκτρική σφύρα EHB 11 BL, BLM, BLS. Κανονισμός λειτουργίας

0212727gr 004 12.2009. Ηλεκτρική σφύρα EHB 11 BL, BLM, BLS. Κανονισμός λειτουργίας 0212727gr 004 12.2009 Ηλεκτρική σφύρα EHB 11 BL, BLM, BLS Κανονισμός λειτουργίας Κατασκευαστής Wacker Neuson SE Preußenstraße 41 80809 München www.wackerneuson.com Tel.: +49-(0)89-354 02-0 Fax: +49-(0)89-354

Διαβάστε περισσότερα

MINI ME ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

MINI ME ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ MINI ME ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ www.dolce-gusto.com ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.................. 3-4 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ..................... 5 ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ........................ 6-7 ΠΡΩΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Φυλλάδιο οδηγιών LI 480 A. Πλυντήριο Πιάτων. Περιεχόμενα. Εγκατάσταση, 1 Τοποθέτηση και οριζοντίωση Σύνδεση νερού και παροχή ρεύματος Τεχνικά δεδομένα

Φυλλάδιο οδηγιών LI 480 A. Πλυντήριο Πιάτων. Περιεχόμενα. Εγκατάσταση, 1 Τοποθέτηση και οριζοντίωση Σύνδεση νερού και παροχή ρεύματος Τεχνικά δεδομένα Φυλλάδιο οδηγιών GR Ελληνικά Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 1 Τοποθέτηση και οριζοντίωση Σύνδεση νερού και παροχή ρεύματος Τεχνικά δεδομένα Πλυντήριο Πιάτων Περιγραφή της συσκευής, 4 Γενική επισκόπηση Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα

Φυλλάδιο οδηγιών ΦΟΥΡΝΟΣ FQ 103 GP.1 F/HA FZ 103 GP.1 F/HA FZ 103 GP.1 IX F /HA FQ 103 GP.1 / HA FZ 103 GP.1 IX/HA FZ 1032 GP.1 IX F/HA.

Φυλλάδιο οδηγιών ΦΟΥΡΝΟΣ FQ 103 GP.1 F/HA FZ 103 GP.1 F/HA FZ 103 GP.1 IX F /HA FQ 103 GP.1 / HA FZ 103 GP.1 IX/HA FZ 1032 GP.1 IX F/HA. Φυλλάδιο οδηγιών ΦΟΥΡΝΟΣ GR Ελληνικά FQ 103 GP.1 F/HA FZ 103 GP.1 F/HA FZ 103 GP.1 IX F /HA FQ 103 GP.1 / HA FZ 103 GP.1 IX/HA FZ 1032 GP.1 IX F/HA Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2 Τοποθέτηση Ηλεκτρική σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Βιβλίο οδηγιών SCPH-75004. Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν αυτό, διαβάστε προσεκτικά αυτό το βιβλίο και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

Βιβλίο οδηγιών SCPH-75004. Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν αυτό, διαβάστε προσεκτικά αυτό το βιβλίο και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. EL Βιβλίο οδηγιών SCPH-75004 Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν αυτό, διαβάστε προσεκτικά αυτό το βιβλίο και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. 7008137 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Για να μειώσετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς

Διαβάστε περισσότερα

Φυλλάδιο οδηγιών ΚRH 600 B ΚRH 600 X ΚRH 640 B ΚRH 640 X ΚRH 641 D B ΚRH 641 D X KRH 642 DO X KRH 642 DO Z KRH 642 DO B. Εστία. Περιεχόμενα.

Φυλλάδιο οδηγιών ΚRH 600 B ΚRH 600 X ΚRH 640 B ΚRH 640 X ΚRH 641 D B ΚRH 641 D X KRH 642 DO X KRH 642 DO Z KRH 642 DO B. Εστία. Περιεχόμενα. Φυλλάδιο οδηγιών Εστία GR Ελληνικά Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-4 Τοποθέτηση Ηλεκτρικές συνδέσεις Αχρήστευση Περιγραφή της συσκευής, 5 Ο πίνακας ελέγχου Προεκτεινόμενες ζώνες μαγειρέματος ΚRH 600 B ΚRH 600

Διαβάστε περισσότερα

Φυλλάδιο οδηγιών VRH 640 X VRH 641 D C. Εστία. Περιεχόμενα. Ελληνικά. Εγκατάσταση, 2-4 Τοποθέτηση Ηλεκτρικές συνδέσεις Διάθεση - Αχρήστευση

Φυλλάδιο οδηγιών VRH 640 X VRH 641 D C. Εστία. Περιεχόμενα. Ελληνικά. Εγκατάσταση, 2-4 Τοποθέτηση Ηλεκτρικές συνδέσεις Διάθεση - Αχρήστευση Φυλλάδιο οδηγιών Εστία GR Ελληνικά Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-4 Τοποθέτηση Ηλεκτρικές συνδέσεις Διάθεση - Αχρήστευση Περιγραφή της συσκευής, 5 Ο πίνακας ελέγχου Προεκτεινόμενες ζώνες μαγειρέματος Προφυλάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Mono Headset BH-310

Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Mono Headset BH-310 Οδηγός χρήσης Nokia Bluetooth Mono Headset BH-310 Τεύχος 1.0 2 Εισαγωγή Σχετικά με τα ακουστικά με μικρόφωνο Με τα μονοφωνικά ακουστικά Bluetooth με μικρόφωνο Nokia BH-310, μπορείτε να χειρίζεστε τις κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΕΙΣ Προειδοποιήσεις ασφαλείας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΕΙΣ Προειδοποιήσεις ασφαλείας ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΕΙΣ Προειδοποιήσεις ασφαλείας Σημαντικό! - Η συσκευή αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά ηλικίας 8 ετών και πάνω και από άτομα με μειωμένες σωματικές, αισθητήριες ή διανοητικές

Διαβάστε περισσότερα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Το παρόν εγχειρίδιο και η ίδια η συσκευή περιλαμβάνουν σημαντικές προειδοποιήσεις σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης AQUALTIS ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ. Περιεχόμενα AAQCF 81 U. Σημαντικές πληροφορίες, 2-3

Οδηγίες χρήσης AQUALTIS ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ. Περιεχόμενα AAQCF 81 U. Σημαντικές πληροφορίες, 2-3 Οδηγίες χρήσης ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ Περιεχόμενα GR GR Ελληνικά,1 CZ Český,19 TR Türkçe,37 Σημαντικές πληροφορίες, 2-3 Εγκατάσταση, 4 Που εγκαθίσταται το στεγνωτήριο Αερισμός Ηλεκτρική σύνδεση Ευθυγράμμιση του στεγνωτηρίου

Διαβάστε περισσότερα

Manual Turbo-X. G580 Octacore. Smartphone G580

Manual Turbo-X. G580 Octacore. Smartphone G580 Manual Turbo-X G580 Octacore Smartphone G580 Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα 1 ΒΑΣΙΚΑ... 4 1.1 ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ... 4 1.2 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 5 1.3 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ... 7 1.3.1 Προσοχή...

Διαβάστε περισσότερα

ράπανο µπαταρίας Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ MT067

ράπανο µπαταρίας Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ MT067 ράπανο µπαταρίας ΜΟΝΤΕΛΟ MT066 ΜΟΝΤΕΛΟ MT067 005103 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣΗ: Για την προσωπική σας ασφάλεια, ΙΑΒΑΣΤΕ και ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ πριν από την χρήση. ΦΥΛΑΞΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM

Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM Τεύχος 1.2 EL Οδηγός χρήσης Nokia X Dual SIM Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Ξεκινώντας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Τοποθέτηση της κάρτας SIM, της μπαταρίας και της κάρτας μνήμης 4 Επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

KX-PRX150GR. Οδηγίες χρήσης. Τηλέφωνο κορυφαίας σχεδίασης με οθόνη αφής. Αρ. μοντέλου. Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε ένα προϊόν της Panasonic.

KX-PRX150GR. Οδηγίες χρήσης. Τηλέφωνο κορυφαίας σχεδίασης με οθόνη αφής. Αρ. μοντέλου. Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε ένα προϊόν της Panasonic. Οδηγίες χρήσης Τηλέφωνο κορυφαίας σχεδίασης με οθόνη αφής Αρ. μοντέλου KX-PRX150GR Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε ένα προϊόν της Panasonic. Διαβάστε το παρόν έντυπο και φυλάξτε το για να το συμβουλεύεστε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Φορητό ασύρματο ηχείο MD-12

Οδηγός χρήσης Φορητό ασύρματο ηχείο MD-12 Οδηγός χρήσης Φορητό ασύρματο ηχείο MD-12 Τεύχος 1.1 EL Οδηγός χρήσης Φορητό ασύρματο ηχείο MD-12 Περιεχόμενα Ασφάλεια 3 Έναρξη χρήσης 4 Πληροφορίες για το εξάρτημά σας 4 Πλήκτρα και μέρη 4 Φόρτιση του

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης και συναρμολόγησης

Οδηγίες χρήσης και συναρμολόγησης Οδηγίες χρήσης και συναρμολόγησης Ξυλόσομπα 7 747 005 460-00.RS blueline αρ. 7 Για τον τεχνικό Διαβάστε προσεκτικά το παρόν πριν από τη συναρμολόγηση και τη συντήρηση. 6 70 65 800-0/007 GR Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Αναφοράς ΕΛΛΗΝΙΚA

Οδηγός Αναφοράς ΕΛΛΗΝΙΚA Οδηγός Αναφοράς Διαβάστε πρώτα αυτό το εγχειρίδιο. Παρακαλούµε διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο πριν χρησιµοποιήσετε την συσκευή. Αφού διαβάσετε αυτό το εγχειρίδιο, φυλάξτε το σε µία ασφαλή θέση για µελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός βασικών λειτουργιών

Οδηγός βασικών λειτουργιών Οδηγός βασικών λειτουργιών Εισαγωγή... 2 Μέρη του EPSON STYLUS DX... 2 Πίνακας ελέγχου... 3 Τοποθέτηση χαρτιού... 5 Επιλογή χαρτιού... 5 Τοποθέτηση χαρτιού στον EPSON STYLUS DX... 5 Αντιγραφή φωτογραφίας

Διαβάστε περισσότερα

Rubik 10 Tablet Οδηγίες Χρήσης

Rubik 10 Tablet Οδηγίες Χρήσης Rubik 10 Tablet Οδηγίες Χρήσης Σημειώσεις: Αυτές οι οδηγίες χρήσης περιέχουν σημαντικές προειδοποιήσεις ασφάλειας για σωστή χρήση της συσκευής και αποφυγή ατυχημάτων. Βεβαιωθείτε ότι θα διαβάσετε καλά

Διαβάστε περισσότερα

Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά, δείτε την ενότητα Τα πρώτα βήµατα στη σελ. 9.

Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά, δείτε την ενότητα Τα πρώτα βήµατα στη σελ. 9. TG7511GR(gr-gr).book Page 1 Monday, February 15, 2010 4:16 PM Οδηγίες χρήσης Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο Αρ. µοντέλου KX-TG7511GR Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά, δείτε την ενότητα Τα πρώτα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΠΛΑΤΩ "Teka" VTC-M TR-620 VT-TC 60.3 TT-620 VTC-B TT-600 TC-620 TB-600 TR-735 AB TR-640 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ H Teka διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει / βελτιώσει τα τεχνικά

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ. Εγχειρίδιο αναφοράς

ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ. Εγχειρίδιο αναφοράς ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ Εγχειρίδιο αναφοράς Gr Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή της Nikon. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες της φωτογραφικής μηχανής σας, διαβάστε προσεκτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΜΠΤΗΡΑ Ή ΛΥΧΝΙΑΣ LED (ανάλογα με το μοντέλο)

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΜΠΤΗΡΑ Ή ΛΥΧΝΙΑΣ LED (ανάλογα με το μοντέλο) ΠΡΩΤΗ ΧΡΗΣΗ Συνδέστε τη συσκευή στο ηλεκτρικό δίκτυο. Σε ορισμένα μοντέλα, μπορεί να ακουστεί ένα ηχητικό σήμα που υποδεικνύει ότι έχει ενεργοποιηθεί ο συναγερμός θερμοκρασίας: κρατήστε πατημένο το κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/periferiaka/pliktrologia-keyboards.htm

http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/periferiaka/pliktrologia-keyboards.htm ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Ε.Κ Με την παρούσα, η ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε., δηλώνει ότι ο εξοπλισμός αυτός συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της οδηγίας 2004/108/ΕΚ (EMC) και φέρει τη σήμανση Αντίγραφο της

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και συντήρησης

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και συντήρησης Εγχειρίδιο εγκατάστασης και συντήρησης Εναλλάκτης θερμότητας emax GPH 50/75 Δευτερογενής εναλλάκτης θερμότητας για αναβάθμιση του βαθμού απόδοσης επιδαπέδιου λέβητα με καυστήρα αερίου ή πετρελαίου ισχύος

Διαβάστε περισσότερα

Φυλλάδιο οδηγιών CAWD 129. Πλυντήριο Ρούχων. Περιεχόμενα. Ελληνικά

Φυλλάδιο οδηγιών CAWD 129. Πλυντήριο Ρούχων. Περιεχόμενα. Ελληνικά Φυλλάδιο οδηγιών Πλυντήριο Ρούχων GR Ελληνικά Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2-5 Αποσυσκευασία και οριζοντίωση, Υδραυλικές και ηλεκτρικές συνδέσεις, Πρώτος κύκλος πλυσίματος, Τεχνικά στοιχεία, Οδηγίες για το

Διαβάστε περισσότερα