Εκδηλώσεις ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Δήμου Ναξου και Μικρών Κυκλάδων Καλοκαίρι 2012

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εκδηλώσεις ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Δήμου Ναξου και Μικρών Κυκλάδων Καλοκαίρι 2012"

Transcript

1 Εκδηλώσεις ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Δήμου Ναξου και Μικρών Κυκλάδων Καλοκαίρι Παρασκευή 22 Ιουνίου Κυριακή 22 Ιουλίου Σχολή Ουρσουλινών Θεατρικό Εργαστήρι "Ανακάλυψε το ταλέντο σου" με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Νανούρη. Ένα σεμινάριο - εισαγωγή στις βασικές αρχές του θεάτρου. Ο υποψήφιος ηθοποιός θα μάθει για την τοποθέτηση της φωνής, τη λειτουργία της διαφραγματικής αναπνοής, τις βασικές αρχές του αυτοσχεδιασμού, της χαλάρωσης και της σκηνικής παρουσίας. Ένα σεμινάριο με βασικό σκοπό την εισαγωγή στον υπέροχο - αλλά και συνάμα πολύ δύσκολο - μαγικό κόσμο του θεάτρου. Το σεμινάριο θα γίνει με τους όρους μιας επαγγελματικής δουλειάς και με τελικό στόχο την επίτευξη μιας μικρής παράστασης - παρουσίασης της συνολικής εργασίας. Σάββατο 23 Ιουνίου Δευτέρα 2 Ιουλίου Σχολή Ουρσουλινών Το Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών της ATHENSART Ζωγραφικής, Σχεδίου, Γλυπτικής, Εγκαταστάσεων, Φωτογραφίας, Video και Εφαρμογών με παράλληλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στη Νάξο με θέμα «Η Φιλία μέσα από την Τέχνη μπορεί να αλλάξει τον Κόσμο Ειρηνικά». Συνδιοργάνωση με το Κέντρο Τεχνών 4 Εποχές. Εγκαίνια: το Σάββατο 23 Ιουνίου και ώρα 8 μ.μ. Ωρες λειτουργίας: 10:00-14:00 & 18:00-22:00 Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Ιουνίου Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νάξου (ΔΑΚ) 25o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Αθλητών Στίβου. Κυριακή 24 Ιουνίου, 7:30 μ.μ. Σχολή Ουρσουλινών «Σχολή της Νάξου» (Ιστορία Νάξου Μνημεία). Το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ αποφάσισε τη δημιουργία της «Σχολής της Νάξου», στην οποία θα διδάσκονται θέματα ιστορίας, πολιτισμού, περιβάλλοντος, κ.ά. από εξειδικευμένους επιστήμονες. Τα μαθήματα θα γίνονται στη Σχολή Ουρσουλινών, μπορεί να συμμετάσχει σε αυτά όποιος ενδιαφέρεται και θα είναι δωρεάν. Θα δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης. Η πρώτη περίοδος διδασκαλίας ξεκινάει άμεσα και αφορά στην ιστορία της Νάξου. Θέμα: Ο κόσμος της Νάξου κατά τους αρχαίους ιστορικούς χρόνους (11ος π.χ. - 4ος μ.χ. αι.) Τα μνημεία διηγούνται... Εισηγητές: Βασίλης Λαμπρινουδάκης, Ομ. Καθηγητής Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών. Ευαγγελία Σημαντώνη - Μπουρνιά, Καθηγήτρια Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών.

2 2 Δευτέρα 25 Ιουνίου Δευτέρα 20 Αυγούστου Σχολή Κολύμβησης για παιδιά Χώρα Νάξου (Βίντσι). Συνδιοργάνωση με τον Πανναξιακό ΑΟΝ. Δευτέρα 25 Ιουνίου Κυριακή 1 Ιουλίου Σχολή Ουρσουλινών Θερινό Σχολείο Φυσικής Κοσμολογίας. Τα Θερινά Σχολεία της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών απευθύνονται σε αποφοίτους της Αης και Βης τάξης Λυκείου και θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή πανεπιστημιακών δασκάλων. Σκοπός του Θερινού Σχολείου είναι η διδασκαλία της φυσικής να καταστήσει τους μαθητές ικανούς να εκτιμούν το φυσικό κόσμο και να συμβάλλουν στη λήψη αποφάσεων σχετικών με τις μεταβολές, που η ανθρώπινη δραστηριότητα επιφέρει σε αυτόν, χρησιμοποιώντας την επιστημονική γνώση, αναγνωρίζοντας ερωτήματα και εξάγοντας συμπεράσματα που βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα. Στόχος του Θερινού Σχολείου οι μαθητές να μπορούν να μελετούν και να αξιολογούν τα δεδομένα που έχουν συλλέξει από την παρατήρηση, την πειραματική διαδικασία, να χρησιμοποιούν την επιστημονική γνώση και μέθοδο καθώς και τις έννοιες που τις περιέχουν και να εφαρμόζουν τις γνώσεις στις ανθρώπινες δραστηριότητες. Τα θέματα της Φυσικής που θα αναπτυχθούν είναι τα ακόλουθα: α) Μηχανική & Εφαρμογές β) Ηλεκτρομαγνητισμός γ) Σχετικότητα δ) Κβαντική Φυσική ε) Κοσμολογία ζ) Τοπολογία & Περιβάλλον Τα παραπάνω θέματα θα πλαισιωθούν από μια σειρά πειραμάτων που σκοπό έχουν να εισαγάγουν τον μαθητή στην πειραματική μέθοδο απόκτησης και ελέγχου της γνώσης. Το πρόγραμμα του Σχολείου θα αποτελείται από 2 διαλέξεις καθημερινά: 10:00 11:30: Πρωινή Διάλεξη 12:00 13:30: Μεσημεριανή Διάλεξη 19:30 21:00: Δραστηριότητα Παρασκευή 29 Ιουνίου Σχολή Ουρσουλινών Ωρα : 7:30 μ.μ. «Σχολή της Νάξου» Θέμα: Η κοινωνία της Νάξου κατά την εποχή του Χαλκού ( π.χ.) Εισηγητές: Χρήστος Ντούμας, Ομότιμος Καθηγητής Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών. Ανδρέας Βλαχόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Πέμπτη 28 Ιουνίου Απόλλωνας Νάξου Γιορτή του Ψαρά. Συνδιοργάνωση με την Ενορία Αγίου Ιωάννη Απόλλωνα.

3 3 Σάββατο 30 Ιουνίου Κουφονήσια Γιορτή Ψαρά Συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Σύλλογο Κουφονησίων «Κέρος». Θερινά εργαστήρια μουσικής στη Νάξο Α Περίοδος: 2-31 Ιουλίου, Β Περίοδος: 1-29 Αυγούστου, Καλλιτεχνικός διευθυντής:αλέξανδρος Καλογεράς Ph. D. Harvard University Καθηγητής στο Berklee College of Music στη Βοστώνη. Περιεχόμενο των εργαστηρίων: 1. Πρώτη γνωριμία με τα όργανα και τη μουσική (για μικρούς και μεγάλους). 2. Μουσική δωματίου (για άτομα όλων των ηλικιών που ήδη παίζουν κάποιο όργανο). Τα μαθήματα θα είναι δωρεάν και θα γίνονται στην Χώρα, το Χαλκί και το Φιλώτι. Θα διδάσκουν έμπειροι καθηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα παραδίδουν δυο ημίωρα μαθήματα την εβδομάδα σε όργανο επιλογής των ενδιαφερομένων. Ακόμη: Μουσικές ακροάσεις και εισαγωγή στη μουσική θεωρία. Συμμετοχή σε μουσικά σύνολα (ορχήστρα/χορωδία). Συμμετοχή σε συναυλίες. Διαθέσιμα όργανα για εξάσκηση. Συναυλίες καθηγητών και μαθητών του Θερινού Εργαστηρίου Μουσικής για το Ναξιακό κοινό. Παρασκευή 6 Ιουλίου, 7:30 μ.μ.: Σχολή Ουρσουλινών. «Σχολή της Νάξου». Νίκος Ζίας, Ομότιμος Καθηγητής Ιστορίας της Τέχνης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Δρ. Χαράλαμπος Πέννας, Επίτιμος Έφορος Βυζαντινών Αρχαιοτήτων. Θέμα: «Κοινωνία και Τέχνη στη Βυζαντινή Νάξο. Η μαρτυρία των μνημείων». Δευτέρα 9 Ιουλίου, 8:00 μ.μ.: Απείρανθος. Εκδήλωση για τον Αθλητισμό. Τιμητικές απονομές στις Ναξιακές Ομάδες, που διακρίθηκαν την φετινή αγωνιστική χρονιά. Πέμπτη 12 Ιουλίου, 7:30 μ.μ.: Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης». Τιμητική εκδήλωση για τα παιδιά που βοηθούν στην Εκκλησία. Με το «Σχολείο Ψαλτικής Αμαρουσίου». Συνδιοργάνωση με το Σύλλογο Φίλων Βυζαντινής Μουσικής και Παράδοσης «Ο Άγιος Νικόδημος». Δευτέρα 16 Ιουλίου Σάββατο 28 Ιουλίου: Σχολή Ουρσουλινών. Θερινό Σχολείο Πανεπιστημίου Αιγαίου. Το Τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Πολυτεχνείου Κρήτης, σε συνεργασία με το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, διοργανώνουν για πρώτη χρονιά - με προοπτική να καθιερωθεί ως θεσμός - Θερινό Σχολείο στη Χώρα Νάξου. Αντικείμενο του Θερινού Σχολείου για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος είναι το θέμα: «Νησιωτικός Χώρος και Τοπική Ανάπτυξη». Το πρόγραμμα του Θερινού Σχολείου περιλαμβάνει τις πρωινές ώρες επιτόπια άσκηση και τις απογευματινές διαλέξεις θεωρίας από επιλεγμένους Πανεπιστημιακούς Καθηγητές και Ερευνητές. Θα επιλεγούν μέχρι 20 φοιτητές. Η παρακολούθηση του Σχολείου από άτομα της τοπικής κοινωνίας της Νάξου θα είναι ελεύθερη.

4 Με την επιτυχή ολοκλήρωση των μαθημάτων θα χορηγηθεί στους εγγεγραμμένους βεβαίωση παρακολούθησης. 4 Τετάρτη 18 Ιουλίου, 9:00 μ.μ.: Σαγκρί. Μονή Αγίου Ελευθερίου. Θερινά Εργαστήρια Μουσικής, Νάξος Καλοκαίρι Καλλιτεχνικός διευθυντής: Αλέξανδρος Καλογεράς. Συναυλία με έργα για φωνή, πιάνο-4 χέρια και κιθάρα. Αντιγόνη Γαϊτανά, σοπράνο, Χρήστος Μαρίνος, πιάνο, Παναγιώτης Κραμπής, πιάνο, Σάκης Πετρόπουλος, κιθάρα. Έργα Γιάννη Κωνσταντινίδη, Νίκου Σκαλκώτα, Sergei Rachmaninov, Johannes Brahms, Astor Piazzolla, Heitor Villa-Lobos. Παρασκευή 20 Ιουλίου, 9:00 μ.μ. : Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης». Σάββατο 21 Ιουλίου, 8 μ.μ.: Χαλκί (Παλιό Γυμνάσιο) Εκδήλωση στη μνήμη Νικολάου Εξαρχοπούλου, Ακαδημαϊκού - Επιτίμου Προέδρου της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών. Συνδιοργάνωση με την Εταιρεία Κυκλαδικών Μελετών. Κυριακή 22 Ιουλίου, 8 μ.μ.: Φιλώτι. Συνάντηση μουσικών που παίζουν τσαμπούνα, τουμπάκι και σουβλιάρι. Συνδιοργάνωση με τον ΑΜΣ Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ». Δευτέρα 23 Ιουλίου, 7:30: Φιλώτι. Διαγωνισμός (2 ος ) Μαγειρικής- Ζαχαροπλαστικής. Τόπος: ο παραδοσιακός χώρος του παλιού σχολείου δίπλα στην Παναγία. Σκοπός, η ανάδειξη και προβολή των ιδιαιτέρως γευστικών σκευασμάτων των οποίων η παρασκευή, στηρίζεται στα γνήσια τοπικά προϊόντα, και στο παραδοσιακό τρόπο μαγειρέματος. Μέλημα, η γνώση της καθαριότητας στην μαγειρική (εκτός των άλλων) που υπήρχε στο Φιλωτίτικο σπίτι, από παλιά όσο μικρό και αν ήταν, αγροτικό ή κτηνοτροφικό. Κάτι, που διατηρείται έως τις ημέρες μας και περηφανεύεται κάθε Φιλωτίτισσα γι αυτό. Συνδιοργάνωση με το Σύλλογο Γυναικών Φιλωτίου Νάξου. Τετάρτη 25 Ιουλίου, 9:00 μ.μ.: Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης». Η Θεατρική Παράσταση «Εθισμένη Πολιτεία» από το «ΝΑΞΟ- ΘΕΑΤΡΟ». Με το Θίασο Ναξίων ηθοποιών: Λευτέρης Ελευθερίου, Νίτσα Μαμουζέλου, Γιώργος Νανούρης και Γιάννης Φραγκίσκος. Κείμενα: Από τους ίδιους τους ηθοποιούς. Σκηνοθεσία: Γιώργος Νανούρης. Για το έργο: Πως βλέπουν την κατάσταση στη χώρα μας, ένας τουρίστας, μια μετανάστρια και ένας οικονομικός αναλυτής; Τι λέει για την Ελλάδα μια ανερχόμενη ηθοποιός, τι σκέπτεται μια παλιά φίρμα του ρεμπέτικου, ποιος τους λέει να σωπάσουν και ποια είναι η γνώμη ενός Απεραθίτη; Μήπως τελικά εθιστήκαμε όλοι περιμένοντας την επόμενη δόση; Τέσσερις ηθοποιοί, παίζουν με τις σκιές τους, φωτίζουν ο ένας τον άλλον, εναλλάσσουν ρόλους και χαρακτήρες, τραγουδάνε και είτε με κωμικό ή με συγκινητικό τρόπο,

5 αναρωτιούνται αν τελικά όσα συμβαίνουν γύρω μας, μας έκαναν να ζούμε σε μια εθισμένη πολιτεία! 5 Πέμπτη 26 Ιουλίου, 9:00 μ.μ.: Χαλκί. Γυμνάσιο Τραγαίας. Θερινά Εργαστήρια Μουσικής, Νάξος Καλοκαίρι Συναυλία με έργα για έγχορδα, φαγκότο και πιάνο. Alexis Diamant, φαγκότο και πιάνο, Σάκης Πετρόπουλος, κιθάρα, Δημήτρης Μαργαρίτης, βιολί, Καθλήν Καλογερά, βιόλα, Βαγγέλης Μπάκαλος, τσέλο. Παρασκευή 27 Ιουλίου, 8:30 μ.μ.: Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης». Παρουσίαση των ανασκαφών από το Πανεπιστήμιο του Όσλο στο Κάστρο του Απαλίρου και των σημαντικών σχετικών σημαντικών πορισμάτων. Από τον Δρ. David Hill. Παρασκευή 27 Ιουλίου: Κυνίδαρος. Ημέρες χορού στον Κυνίδαρο Νάξου. Συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κυνιδάρου «Ο Απίκραντος» Για τρίτη χρονιά, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, θα λάβει χώρα το διήμερο Ημέρες Χορού στον Κυνίδαρο Νάξου. Αφιέρωμα στο Χοροθέατρο. Θα εμφανιστεί η ομάδα χορού του νεοϊδρυθέντος στη Νάξο Motus Dance Studio και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί το φετινό έργο της ομάδας Paracoon Πεθαίνω σα Χώρα. Σάββατο 28 Ιουλίου Σάββατο 11 Αυγούστου: Μαθήματα Ιστιοπλοΐας στη Χώρα Νάξου (Βίντσι). Σάββατο 28 Ιουλίου, 7:30 μ.μ.: Δανακός. «Ναξιομαγειρέματα» Τοπικές γεύσεις, παρασκευασμένες με παραδοσιακά προϊόντα. Μουσική και χορός. Σάββατο 28 Ιουλίου: Κυνίδαρος. Ημέρες χορού στον Κυνίδαρο Νάξου. Συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κυνιδάρου «Ο Απίκραντος». Αφιέρωμα στους Βαλκανικούς Χορούς. Σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Λαογραφικών Μελετών (ΕΛ.ΚΕ.ΛΑ.Μ.) θα γίνει παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τον Έβρο έως το Δούναβη. Το Μουσικό σχήμα Ιστορίες για Κρουστά του Βασίλη Βασιλάτου θα συνοδεύει ζωντανά τους χορούς ενώ στη συνέχεια θα μας μεταφέρουν στο μοναδικό τους μουσικό σύμπαν με ένα ξέφρενα γιορτινό πανηγύρι. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί δωρεάν παιδικό εργαστήρι χορού από την ομάδα Paracoon και εργαστήρι κρουστών από το Βασίλη Βασιλάτο (καθηγητή του Εθνικού Ωδείου).

6 6 Κυριακή 29 Ιουλίου: Σαγκρί. «ΔΗΜΗΤΡΙΑ» - ΝΑΞΟΣ ΠΟΙΕΙΝ. Μια εβδομάδα εκθέσεων, ομιλιών, χρήσιμων συμβουλών, ξεναγήσεων, δρώμενων. Μια εβδομάδα για όσους θέλουν να γνωρίσουν τη Νάξο καλύτερα. Συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Π.Ν.Ο.Ε.Σ. 10:30 π.μ. Ξεκίνημα της έκθεσης παραδοσιακών προϊόντων και ειδών χειροτεχνίας 11 π.μ., Προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου: Θεατρικό παιχνίδι, δραματοποίηση (για τα παιδιά). 7 μ.μ. «Μαθαίνω με πρακτικούς τρόπους να φυτεύω, να κλαδεύω, να μπολιάζω» 8 μ.μ. Εγκαίνια της έκθεσης παραδοσιακών προϊόντων και ειδών χειροτεχνίας 8:30 μ.μ. Ξενάγηση στο χωριό. Επίσκεψη στην έκθεση φωτογραφίας με θέμα: «Η άλλη όψη της Νάξου», χρησιμοποιώντας ως καβαλέτα τα παλιά σπίτια του χωριού 10 μ.μ. Συναυλία. Κυριακή 29 Ιουλίου, 9 μ.μ.: Κόρωνος. Η Θεατρική Παράσταση «Εθισμένη Πολιτεία» από το «ΝΑΞΟ-ΘΕΑΤΡΟ» (Θίασο Ναξίων). Δευτέρα 30 Ιουλίου, Σαγκρί. «ΔΗΜΗΤΡΙΑ» - ΝΑΞΟΣ ΠΟΙΕΙΝ. 10 π.μ. Προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου: Θεατρικό παιχνίδι, δραματοποίηση (για τα παιδιά). 7 μ.μ. Προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου: Εγκαίνια έκθεσης αντικειμένων της αγροτικής ζωής (θα διαρκέσει έως 4 Αυγούστου). 7:30 μ.μ. Προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου:Ομιλία με θέμα: «Η καταστροφή από ασθένειες της ελιάς και του αμπελιού. Τρόποι σωτηρίας». Δευτέρα 30 Ιουλίου, 7:30 μ.μ.: Φιλώτι. Πνευματικό Κέντρο του Συλλόγου Φιλωτιτών: Εκδήλωση τιμής στη Φιλωτίτισσα γυναίκα που εργάστηκε στην ξενιτιά, αφήνοντας στην άκρη την προσωπική της ζωή, για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον τα παιδιά της. Σκοπός, η ανάδειξη δημόσια της υπερηφάνειάς μας γι αυτές τις γυναίκες. Συνδιοργάνωση με το Σύλλογο Γυναικών Φιλωτίου Νάξου Τρίτη 31 Ιουλίου: Σαγκρί. «ΔΗΜΗΤΡΙΑ» - ΝΑΞΟΣ ΠΟΙΕΙΝ. 7 μ.μ. «Γνωρίζω κι αγαπώ το περιβάλλον μέσα από το παιχνίδι» για μικρούς και μεγάλους. 8 μ.μ. Εγκαίνια Έκθεσης Ζωγραφικής στη Μονή Αγίου Ελευθερίου, Ξενάγηση στη Μονή και ομιλία για την ιστορία της. Τρίτη 31 Ιουλίου: Φιλώτι. Γιορτή βοσκού

7 Συνδιοργάνωση με τον Α.Μ.Σ. Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ». 7 Τετάρτη 1 Αυγούστου: Σαγκρί. «ΔΗΜΗΤΡΙΑ» - ΝΑΞΟΣ ΠΟΙΕΙΝ. 10 π.μ. Προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου: Θεατρικό παιχνίδι, δραματοποίηση (για τα παιδιά). 8 μ.μ. Ημερίδα με θέμα: «Παραδοσιακά Τοπικά Προϊόντα. Η συμβολή τους στην ανάδειξη και ανάπτυξη του νησιού μας». 9 μ.μ. «Παρασκευάζουμε. Παραδοσιακά» Λάτρεις της κουζίνας μας φτιάχνουν νόστιμα εδέσματα με παραδοσιακά υλικά. Τετάρτη 1 Αυγούστου, 9 μ.μ.: Απείρανθος. Η Θεατρική Παράσταση «Εθισμένη Πολιτεία» από το «ΝΑΞΟ- ΘΕΑΤΡΟ» (Θίασο Ναξίων). Τετάρτη 1-13 Αυγούστου, Σχολή Ουρσουλινών Ψηφιδωτά έργα Αντώνης Καρακωνσταντάκη Ανιχνεύοντας την Πέτρα Πέμπτη 2 Αυγούστου: Σαγκρί. «ΔΗΜΗΤΡΙΑ» - ΝΑΞΟΣ ΠΟΙΕΙΝ. 10 π.μ. Ξενάγηση στα μνημεία και το φυσικό περιβάλλον της περιοχής του Σαγκρίου. 7 μ.μ. Προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου: «Γινόμαστε παρέα και παίζουμε παιχνίδια άλλων εποχών». 8 μ.μ. «Η δική μου Νάξος» Προβολή ντοκιμαντέρ και βίντεο με θέμα τη Νάξο. Βίντεο, ερασιτεχνικά και άλλα από «εμπνευσμένους» δημιουργούς. 9 μ.μ. «Δικτυώνομαι με ασφάλεια» Ομιλία για την ασφαλή περιήγηση στο διαδίκτυο μικρών και μεγάλων. Πέμπτη 2 Αυγούστου, 9:30 μ.μ.: ΥΡΙΑ Αρχαιολογικός Χώρος. Βραδιά σύγχρονου χορού με την πανσέληνο. Α. «Σελήνη» (Selene - La lune et ses mystères). Ένα χορευτικό σόλο σε χορογραφία και ερμηνεία της Janet Amato (Τζάνετ Αμάτο). Μουσική: Monique de Vivie. Κοστούμι: Danielle Menasso. Β. «ΟΝ».Ένα project για την έναρξη του ταξιδιού της ύπαρξης προς την ένωση. Δύο σώματα που αναζητούν την ποίηση του ενός. Από την ομάδα σύγχρονου χορού Sinequanon. Όντα: Πόπη Σφήκα και Δημήτρης Σωτηρίου. Μουσική: Χρήστος Παππάς. Συνδιοργάνωση με το 12 ο Φεστιβάλ Νάξου. Παρασκευή 3 Αυγούστου: Σαγκρί. «ΔΗΜΗΤΡΙΑ» - ΝΑΞΟΣ ΠΟΙΕΙΝ. 7 μ.μ. «Φτιάχνω μια ιστορία ζωγραφίζοντας».

8 8 μ.μ. «Ξετυλίγοντας το κουβάρι των παραμυθιών» Βιωματικές ιστορίες ή παραμύθια για μικρούς και μεγάλους. 8 Παρασκευή 3 Αυγούστου, 8:00 μ.μ.: Αγία Άννα περιοχή Κάπαρες. Γιορτή πατάτας. Συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Αγερσανίου Νάξου. Σάββατο 4 Αυγούστου: Σαγκρί. «ΔΗΜΗΤΡΙΑ» - ΝΑΞΟΣ ΠΟΙΕΙΝ. 10 π.μ. «Πάω βόλτα με το ποδήλατο» Μια οργανωμένη εκδρομή για ποδηλάτες μικρούς και μεγάλους. 7 μ.μ. Προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου: «Καλαθοπλέκω» Μαθαίνω τη διαδικασία κατασκευής καλαθιών. 10 μ.μ. Λήξη της Έκθεσης. 10:30 μ.μ. Χορός του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Π.Ν.Ο.Ε.Σ. Σάββατο 4 Αυγούστου, 9:30 μ.μ.: Πύργος Μπαζαίου. Ρεσιτάλ πιάνου των Χρήστου Μαράντου και Harald Ossberger (Χάραλντ Όσμπεργκερ) σε έργα για τέσσερα χέρια, των: Robert Schumann, Franz Liszt, Herbert Lauermann και Περικλή Λιακάκη. Συνδιοργάνωση με το 12 Φεστιβάλ Νάξου. Κυριακή 5 Αυγούστου Δευτέρα 20 Αυγούστου. Φιλώτι. Αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Φιλωτίου (δίπλα στον Ιερό Ναό Παναγίας Φιλωτίου: Έκθεση παλαιού και σύγχρονου κεντήματος και κάθε άλλης χειροτεχνίας, που έγινε από Φιλωτίτικα χέρια. Σκοπός να μάθουν οι νεώτεροι και οι επισκέπτες του χωριού, ότι σ αυτό το ορεινό χωριό ήκμασε το λευκό κέντημα,(κοφτό, ανεβατό, απλικέ, ρίζα κ.τ.λ. ) τα πατητά ή υφαντά (αργαλειός),κάτι που ελάχιστοι το γνωρίζουν, καθώς υπήρξε κυρίως θέμα της οικιακής οικονομίας. Επίσης κεντήματα σταυροβελονιάς, Λευκαρίτικα, ή ροκοκό που τα δίδαξαν προσφυγίνες από τα Βουρλά που κατέφυγαν σε συγγενείς τους στο χωριό μετά την Μικρασιατική Καταστροφή. «Αραβουργήματα» με καλτσοβελόνες που πλέκονταν στην απανεμιά του χειμωνιάτικου ήλιου, για τις ανάγκες των βρακοφόρων. Συνδιοργάνωση με το Σύλλογο Γυναικών Φιλωτίου. Κυριακή 5 Αυγούστου, 9 μ.μ.: Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης». Η Θεατρική Παράσταση «Εθισμένη Πολιτεία» από το «ΝΑΞΟ- ΘΕΑΤΡΟ»

9 (Θίασο Ναξίων). 9 Τρίτη 7 Αυγούστου, 9:00 μ.μ.: Δονούσα. Η Θεατρική Παράσταση «Εθισμένη Πολιτεία» από το «ΝΑΞΟ- ΘΕΑΤΡΟ» (Θίασο Ναξίων). Τετάρτη 8 Αυγούστου, 9:00 μ.μ.: Στην Παραλία Χώρα Νάξου. Τιμητική εκδήλωση για το μουσικό Μανώλη Φακίνο (Μπαρμπεράκη). Τετάρτη 8 Αυγούστου, 9:00 μ.μ.: Κουφονήσια. Η Θεατρική Παράσταση «Εθισμένη Πολιτεία» από το «ΝΑΞΟ- ΘΕΑΤΡΟ» (Θίασο Ναξίων). Πέμπτη 9 Αυγούστου, 8:30 μ.μ. : ΥΡΙΑ- Αρχαιολογικός Χώρος. «Στο Φως του Αιγαίου». (Ν)Αξιοι Ποιητές και (Ν)Αξώτικη Μουσική. Συναπάντημα της λόγιας Ναξιακής ποίησης με το λαϊκό στιχουργό και συνθέτη. Επιμέλεια: Δρ.Σταύρος Σπηλιάκος, Καθηγητής Χορολογίας ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Απαγγέλλουν Νάξιοι ηθοποιοί. Στο μουσικό μέρος ο Γιάννης Ζευγώλης με τους Βοριάδες. Συνδιοργάνωση με την Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ). Πέμπτη 9 Αυγούστου, 9:00 μ.μ.: Σχοινούσα.. Η Θεατρική Παράσταση «Εθισμένη Πολιτεία» από το «ΝΑΞΟ- ΘΕΑΤΡΟ» (Θίασο Ναξίων). Παρασκευή 10 Αυγούστου, 8:300 μ.μ.: Φιλώτι- Αθλοθέατρο «Μανώλης Ψαρράς». Παιδική θεατρική παράσταση («Χένσελ και Γκρέτελ» των αδελφών Γκριμ) από το θίασο ΘΥΜΕΛΗ. Παρασκευή 10 Αυγούστου, 9:00 μ.μ.: Ηρακλειά. Η Θεατρική Παράσταση «Εθισμένη Πολιτεία» από το «ΝΑΞΟ- ΘΕΑΤΡΟ» (Θίασο Ναξίων). Σάββατο 11 Αυγούστου, 9:30 μ.μ.: Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης». «Five 4U» (ΧΘΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΑ) Μουσικοχορευτική Παράσταση Έκπληξη σε τέσσερις ενότητες: Παλιά Αθήνα, Παρίσι, Θρυλικές μελωδίες του Hollywood και αγαπημένα τραγούδια από τον Ελληνικό κινηματογράφο, από το θίασο ΘΥΜΕΛΗ. Τραγούδια ερμηνεύει η Λόρνα. Την πλαισιώνουν οι ηθοποιοί χορευτές τραγουδιστές: Μιράντα Κοροβίλα, Ανδρέας Παπαγιαννάκης, Μαρία Στάβαρη και Γιώργος Μαγκίνης. Σκηνοθεσία: Έλλη Βοζικιάδου. Κείμενα: Ιάκωβος Αυλητής. Κυριακή 12 Αυγούστου, 8:30 μ.μ.: Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης». Θερινά Εργαστήρια Μουσικής, Νάξος Καλοκαίρι Συναυλία για παιδιά και νέους όλων των ηλικιών. Οι μικροί μας μουσικοί δείχνουν πως παίζονται τα όργανα. Μουσικά παραμύθια, παιχνίδια και άλλα με την συμμετοχή των καθηγητών των εργαστηρίων.λίνα Καζαντζή, φλάουτο, Δημήτρης Μαργαρίτης, βιολί, Καθλήν Καλογερά, βιόλα, Βαγγέλης Μπάκαλος, τσέλο, Αλέξανδρος Καλογεράς, πιάνο.

10 Δευτέρα Αυγούστου, Σχολή Ουρσουλινών Εκθεση Ζωγραφικής- Γλυπτικής, με θέμα: ΓΗ, ΟΥΡΑΝΟΣ, ΘΑΛΑΣΣΑ από τους: ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΠΑΛΛΗ ΠΑΡΤΣΙΝΕΒΕΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 10 Πέμπτη 16 Αυγούστου, 7:30 μ.μ.: Χαλκί. Γυμνάσιο Τραγαίας. Τιμητική εκδήλωση στη μνήμη Γεωργίου Τζαννετή. Συνδιοργάνωση με την Τοπική Κοινότητα Χαλκείου. Πέμπτη 16 Αυγούστου, 9:00 μ.μ.: Φιλώτι Αθλοθέατρο Μανώλης Ψαρράς». Μουσικοχορευτική Εκδήλωση από τον Α.Μ.Σ. Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ». Σάββατο 18 Αυγούστου, 9:00 μ.μ.: Μέλανες. Παράσταση Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών Αθανασίου. Σάββατο 18 Αυγούστου, 9:00 μ.μ.: Φιλώτι - Αθλοθέατρο «Μανώλης Ψαρράς». Θεατρική Παράσταση «Οι Έμποροι των Εθνών». Η Ομάδα Θεάτρου ΟΠΕRΑ ανεβάζει στη σκηνή το γνωστό μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, που εκτυλίσσεται στη Νάξο στις αρχές του 13 ου αιώνα. Τόσο οι ηθοποιοί όσο και οι μουσικοί που παίζουν ζωντανά στη σκηνή υπηρετούν την αφήγηση της ιστορίας αλλά ταυτόχρονα διευρύνουν τα όρια του θεάτρου μέσα από τις δυνατότητες που τους προσφέρει η τεχνολογία. Πρόκειται για ένα ιδιότυπο μουσικό θέατρο όπου οι τα νέα μέσα συνδιαλέγονται δημιουργικά με το γλωσσικό ιδίωμα του Παπαδιαμάντη και την πρωτότυπη μουσική σύνθεση δημιουργώντας ένα ερεθιστικό σκηνικό περιβάλλον. Σκηνοθεσία-Μουσική: Θοδωρής Αμπαζής. Ερμηνεύουν: οι ηθοποιοί Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Τζωρτζίνα Δαλιάνη, Κώστας Καλλιβρετάκης, Νέστορας Κοψιδάς, Μαρία Παρασύρη, Δανάη Σαριδάκη και οι μουσικοί Ιάκωβος Παυλόπουλος, Σοφία Ευκλείδου Κυριακή 19 Αυγούστου, 9:00 μ.μ.: Αγερσανί. Παράσταση Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών Αθανασίου. Κυριακή 19 Αυγούστου, 9:00 μ.μ.: Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης». Θερινά Εργαστήρια Μουσικής, Νάξος Καλοκαίρι Καταληκτική συναυλία με έργα για φωνή, ακορντεόν, πιάνο, κιθάρα, πνευστά και έγχορδα. Στέλλα Χροναίου, σοπράνο, Μαρία Δελή, ακορντεόν, Νεφέλη Μούσουρα, πιάνο, Alexis Diamant, φαγκότο, Σάκης Πετρόπουλος, κιθάρα, Δημήτρης Μαργαρίτης, βιολί, Καθλήν Καλογερά, βιόλα, Βαγγέλης Μπάκαλος, τσέλο. Δευτέρα 20 Αυγούστου, 9:00 μ.μ.: Γλινάδο Παράσταση Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών Αθανασίου

11 11 Τρίτη 21 Αυγούστου, 9:00 μ.μ.: Φιλώτι. Παράσταση Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών Αθανασίου. Τρίτη 21 Αυγούστου, 8:30 μ.μ.: Πλατεία των Τριπόδων. Παρουσίαση χορευτικών τμημάτων. Όλα τα τμήματα των χορευτικών (μικρά και μεγάλα παιδιά) του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Νέων Τριπόδων, θα παρουσιάσουν χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό - Μορφωτικό Σύλλογο Νέων Τριπόδων. Σάββατο 25 Αυγούστου, 8:30 μ.μ.: Στην Παραλία Χώρας Νάξου. Μουσική βραδιά με τραγούδια που αναφέρονται στην Παναγία. Συνδιοργάνωση με την Πολιτιστική Χορευτική Ομάδα Κορωνοχωρίου Μύλων «Παναγία η Φλεριώτισσα». Σάββατο 25 Αυγούστου, 8:30 μ.μ.: Αγερσανί. Παραδοσιακή απόσταξη ρακής. Με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Αγερσανίου Νάξου. Κυριακή 26 Αυγούστου Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου: Σχολή Ουρσουλινών. Σεμινάρια Μουσικού Αυτοσχεδιασμού. Οι Markus Stockhausen, Tara Bouman και Βασίλης Ρακόπουλος διοργανώνουν δύο εβδομαδιαίους σεμιναριακούς κύκλους στη Νάξο. Στο πρόγραμμα των σεμιναρίων, πέραν των μαθημάτων και των μουσικών Εργαστηρίων που θα γίνονται συμπεριλαμβάνονται και συναυλίες με μικτά σχήματα διδασκόντων και σπουδαστών. Έμφαση θα δοθεί στην παράμετρο intuitive που έχει να κάνει με την γνησιότητα και τον αυθορμητισμό της μουσικής έκφρασης. Ο όρος intuitive αναφέρεται σε έναν πηγαίο ελεύθερο μουσικό συνειρμό που παράγεται σε επαφή με την εξωτερική πραγματικότητα, με το άκουσμα των άλλων μουσικών, ακόμη και με τον ήχο του περιβάλλοντος χώρου. Ένας συνειρμός που πρέπει να αποκτήσει φόρμα για να ονομαστεί τελικά μουσική, Intuitive Music. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλους του μουσικούς που ενδιαφέρονται για την αυτοσχεδιαζόμενη μουσική και κατέχουν καλά την τεχνική των οργάνων τους. Συνδιοργάνωση Συναυλιών: ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ και Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Κυριακή 26 Αυγούστου, 9:00 μ.μ.: Ανδρονίκειο Πολιτιστικό Κέντρο Δαμαριώνα. Η Θεατρική Παράσταση «Παράσταση είναι θα περάσει», διαδραστική κωμωδία από την Ομάδα Θεάτρου Φ.Α.Κ.Α. Κείμενο Σκηνοθεσία: Μπάμπης Βρακάς. Παίζουν: Κατερίνα Γαβαλλά, Δημήτρης Δρακόπουλος, Μπάμπης Βρακάς, Γαβρίλος Κάμμας, Παντελής Τσόγκας.

12 Δύο λόγια για το έργο: Τι μπορεί να συμβεί σε μια παράσταση που από την αρχή πάνε όλα στραβά και παρά την απεγνωσμένη προσπάθεια των ηθοποιών και την συμμετοχή των θεατών, η κατάσταση όλο και χειροτερεύει ; Η απάντηση επί σκηνής 12 Κυριακή 26 Αυγούστου με 5 Σεπτεμβρίου, Σχολή Ουρσουλινών «Νησί κινούμενο Βουνό» : Βιντεοπροβολές σε πολλαπλές ημιδιαφανείς οθόνες πάνω στις οποίες το τοπίο εναλλάσσεται και πάλλεται σε μορφές βουνών που υψώνονται μέσα από τους κυματισμούς μιάς συνεχόμενης γραμμικής ροής. Δευτέρα 27 Αυγούστου, 9:00 μ.μ.: Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης». Η Θεατρική Παράσταση «Παράσταση είναι θα περάσει», διαδραστική κωμωδία από την Ομάδα Θεάτρου Φ.Α.Κ.Α.. Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, 9:00 μ.μ.: Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης». Κλασσική Μουσική για βιολί και πιάνο με τους Ρώσους πολυβραβευμένους σολίστ: MICHAEL MORDVINOV ( καθηγητής Ωδείου Μόσχας), πιάνο και ELENA KISELEVA (καθηγήτρια βιολιού), βιολί σε συνθέσεις Ραχμάνοφ, Τσαϊκόφσκυ και Φράνκς. Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου: Χώρα Νάξου περιοχή «Βιντσι» «ΝΑΞΑΘΛΟΝ» για 5η συνεχόμενη χρονιά αγώνας τριάθλου (Νάξαθλον). 1 χιλ κολύμπι, 30 χιλ ποδήλατο και 8 χιλ τρέξιμο. Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, 9:00 μ.μ.: Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης». Η Θεατρική Παράσταση «Κόκκινα Φανάρια» του Αλέκου Γαλανού, από το Θεατρικό Πολιτιστικό Όμιλο Σύρου ΑΠΟΛΛΩΝ. Το έργο του Αλέκου Γαλανού «Κόκκινα Φανάρια» περιγράφει τον άδικο και σκληρό κόσμο της Τρούμπας στην Ελλάδα του 60. Μπορεί τα «Κόκκινα Φανάρια» να αναφέρονται σε έναν συγκεκριμένο τόπο προσδιορισμένο μέσα σε ένα αυστηρό χρονικό πλαίσιο, με ανθρώπους που κινούνται έξω το συμβατικό κοινωνικό ιστό, δεν παύουν όμως να κατοπτρίζουν διαχρονικές κοινωνικές παθογένειες. Έξι γυναίκες, έξι διαφορετικές ιστορίες, με κοινή συνισταμένη την πίκρα αλλά και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Το κλείσιμο των σπιτιών υποχρέωσε τις γυναίκες αυτές να αναθεωρήσουν τη ζωή και τη στάση τους. Η σχέση τους με την πατρόνα και γενικότερα με τους εκμεταλλευτές τους αναταράσσεται. Η αναταραχή αυτή δίνει τη δυνατότητα να αποκαλυφθούν σκέψεις και αισθήματα άλλοτε κυνικά, κι άλλοτε τρυφερά και ρομαντικά που κρύβονταν βαθιά μέσα στις ρημαγμένες ψυχές τους. Η κάθε μια αντιμετωπίζει το «διωγμό» της με όση ψυχική δύναμη της έχει απομείνει. Κι ενώ το «σπίτι» καταρρέει μαζί με τις ηρωίδες του, από τα συντρίμμια ξεπετάγεται μια μικρή ελπίδα στο πρόσωπό της μεσόκοπης καθαρίστριας που πραγματοποιεί το όνειρό της να ζήσει μαζί με τον άστεγο σύντροφό της σε μια καλύβα μέσα στο σκουπιδότοπο. Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, 8:00 μ.μ. στην Κόρωνο (αυλή Δημ. Σχολείου)

13 Συναυλία: Ζαφείρη Κουτελιέρη Νίκου Καραβία 13 Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, 9:30 μ.μ. : Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης». Συναυλία: Ζαφείρη Κουτελιέρη Νίκου Καραβία Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, 7:30 μ.μ.: Σχολή Ουρσουλινών. «Σχολή της Νάξου» Θέμα: «Η Νάξος στους Μεσαιωνικούς και νεωτέρους χρόνους». Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, 9:00 : Δανακός. Διαπολιτισμική εκδήλωση με τη συμμετοχή συγκροτήματος πολιτιστικού σωματείου από την Κρήτη.. Η εκδήλωση θα είναι πολιτισμική και ψυχαγωγική. Κατά τη διάρκειά της θα ετοιμαστούν παραδοσιακά εδέσματα από την Κρήτη και τη Νάξο και θα γίνει παραδοσιακό Κρητικό και Ναξιώτικο γλέντι.. Συνδιοργάνωση με την Πολιτισμική Εταιρεία Δανακού. Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, 7:30 μ.μ. Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης» Εκδήλωση μνήμης για τη Μικρασιατική Καταστροφή. Τέλος Σεπτεμβρίου: Βίβλος. Ημερίδα Οινολογίας. Η άμπελος και ο οίνος στη Νάξο από την αρχαιότητα έως σήμερα. Συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό - Μορφωτικό Σύλλογο Νέων Τριπόδων.

Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων. πολιτιστικεσ εκδηλωσεισ. καλοκαιρι 2012

Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων. πολιτιστικεσ εκδηλωσεισ. καλοκαιρι 2012 Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων πολιτιστικεσ εκδηλωσεισ καλοκαιρι 2012 Οι θερινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, που διοργανώνονται από το ΝΟΠΠΠΑΠΠΑ, εστιάζουν στη γεννήτορα

Διαβάστε περισσότερα

Εκδηλώσεις ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Καλοκαίρι 2013

Εκδηλώσεις ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Καλοκαίρι 2013 Εκδηλώσεις ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Καλοκαίρι 2013 22 Ιουνίου 24 Ιουνίου: Παγκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου. Σάββατο 22 Ιουνίου, Κουφονήσι: «Γιορτή Ψαρά». Συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Σύλλογο

Διαβάστε περισσότερα

Για το Φεστιβάλ Νάξου Στέλιος Κρασανάκης Μάριος Βαζαίος Ιούνιος 2015

Για το Φεστιβάλ Νάξου Στέλιος Κρασανάκης Μάριος Βαζαίος Ιούνιος 2015 Το Φεστιβάλ Νάξου συμπληρώνει 15 χρόνια άοκνης και δημιουργικής πορείας με κύριο μέλημα την ανάδειξη της Νάξου ως ένα πολιτιστικό-τουριστικό προορισμό πρώτης επιλογής. Σ αυτό το πλαίσιο φιλοξενήσαμε, αναθέσαμε

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστική Διαδρομή στην Τήνο

Πολιτιστική Διαδρομή στην Τήνο English version inside! Πολιτιστική Διαδρομή στην Τήνο Sounds and shows by the a Η υπνοβασία της μεσαίας τάξης Εικαστικό Σεργιάνι στα νησιά Ημέρες χορού στη Νάξο ο ΙΟΥΛΙΟΣ 2012 - #25 02 περιεχόμενα το

Διαβάστε περισσότερα

Εν Δήμω...Μάιος 2015 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ -ΨΥΧΙΚΟΥ. 06/05, Τετάρτη, 19:30. Έως 15/05, Παρασκευή. 07/05, Πέμπτη, 10:30

Εν Δήμω...Μάιος 2015 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ -ΨΥΧΙΚΟΥ. 06/05, Τετάρτη, 19:30. Έως 15/05, Παρασκευή. 07/05, Πέμπτη, 10:30 Μάιος 2015 Όποιος επιθυμεί να λαμβάνει ηλεκτρονικά το «Εν Δήμω» να ενημερώνει σχετικά στο e-mail: epi@0177.syzefxis.gov.gr Έως 15/05, Παρασκευή ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΛΕΦΑ - ΨΥΧΙΚΟ Κοκκώνη 15, Ψυχικό,

Διαβάστε περισσότερα

Παντελής Βούλγαρης Loukoumartre. English version inside! Ερευνητική αποστολή στη Γυάρο. Στην Αντίπαρο με σπορτέξ. Συνέντευξη. Dance Fest Αkropoditi

Παντελής Βούλγαρης Loukoumartre. English version inside! Ερευνητική αποστολή στη Γυάρο. Στην Αντίπαρο με σπορτέξ. Συνέντευξη. Dance Fest Αkropoditi ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014 - #32 Συνέντευξη Παντελής Βούλγαρης Loukoumartre στις Κυκλάδες Dance Fest Αkropoditi Ερευνητική αποστολή στη Γυάρο Στην Αντίπαρο με σπορτέξ English version inside! 02 περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

7 ο φεστιβαλ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ. Διοργανώνοντας κάθε χρόνο το Φεστιβάλ Εξωμβούργου, στοχεύουμε

7 ο φεστιβαλ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ. Διοργανώνοντας κάθε χρόνο το Φεστιβάλ Εξωμβούργου, στοχεύουμε APIΘMOΣ ΦYΛΛOY 20 ο MAΪOΣ - IOYNIOΣ 2007 Δ I A N E M E T A I Δ Ω P E A N K Ω Δ. A P I Θ M O Σ 6 9 5 6 Διμηνιαία ενημερωτική έκδοση του Δήμου 7 ο φεστιβαλ δ η μ ο υ ε ξ ω μ β ο υ ρ γ ο υ τ η ν ο υ Αισθάνομαι

Διαβάστε περισσότερα

Γιορτές Παλιάς Ξάνθης old town festival of xanthi

Γιορτές Παλιάς Ξάνθης old town festival of xanthi Γιορτές Παλιάς Ξάνθης old town festival of xanthi 30/08 έως 06/09 August - September 2015 ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ www.paliapoli.gr ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ OLD TOWN FESTIVAL

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικό Καλοκαίρι

Πολιτιστικό Καλοκαίρι Δήμος Κεφαλλονιάς Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2015...σπόροι πολιτισμού ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ) Αγαπητοί συμπολίτες και επισκέπτες του νησιού μας, ΛΗΞΟΥΡΙ ΕΡΙΣΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

1ο φεστιβάλ Μαρώνειας-Σαπών. Αρχαίο Θέατρο Μαρώνειας. Θέατρο Χελιδονόπετρας. Μαρμαρίτσα. Ανοιχτό Θέατρο Σαπών. Διώνη. Πρ. Ηλίας.

1ο φεστιβάλ Μαρώνειας-Σαπών. Αρχαίο Θέατρο Μαρώνειας. Θέατρο Χελιδονόπετρας. Μαρμαρίτσα. Ανοιχτό Θέατρο Σαπών. Διώνη. Πρ. Ηλίας. Αρχαίο Θέατρο Μαρώνειας Θέατρο Χελιδονόπετρας Μαρμαρίτσα Ανοιχτό Θέατρο Σαπών Διώνη Πρ. Ηλίας Πλατεία Αρσακείου Ίμερος Πλατεία Ξυλαγανής Πλατεία Μαρώνειας Πάμφορο Στρύμη 1ο φεστιβάλ Μαρώνειας-Σαπών 10

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικό Καλοκαίρι

Πολιτιστικό Καλοκαίρι Δήμος Κεφαλλονιάς Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2015...σπόροι πολιτισμού ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ) ΕΡΙΣΟΣ Εκθέσεις εικαστικών & τοπικά πανηγύρια αναγράφονται στις

Διαβάστε περισσότερα

Φίλες και Φίλοι των Κορναρείων,

Φίλες και Φίλοι των Κορναρείων, Φίλες και Φίλοι των Κορναρείων, «Ένα ακόμη πολιτιστικό καλοκαίρι αρχίζει υποσχόμενο ξεχωριστές στιγμές τέχνης και καλλιτεχνικής έκφρασης. Ποικίλες εκδηλώσεις θα ομορφύνουν και θα φωτίσουν τους καλοκαιρινούς

Διαβάστε περισσότερα

Αλέξης Βερούκας: David Helbock. Η Σαντορίνη με άλλη ματιά... Τέλος ψευδαισθήσεων. Φεστιβάλ σε Τήνο, Νάξο, Πάρο, Μύκονο. English version inside!

Αλέξης Βερούκας: David Helbock. Η Σαντορίνη με άλλη ματιά... Τέλος ψευδαισθήσεων. Φεστιβάλ σε Τήνο, Νάξο, Πάρο, Μύκονο. English version inside! English version inside! Αλέξης Βερούκας: Αναδρομή από τα πανοράματα στην ανθρώπινη φιγούρα Φεστιβάλ σε Τήνο, Νάξο, Πάρο, Μύκονο David Helbock Η Σαντορίνη με άλλη ματιά... Τέλος ψευδαισθήσεων Σόλο στο Θέατρο

Διαβάστε περισσότερα

C o r i n n e M e n t z e l op o u l o s & Α ν δ ρ έ α ς Μ ε ν τ ζ ε λ όπ ο υ λ ο ς. Τ α γ ε ν έ θ λ ι α τ ο υ Π α ν ε π ι σ τ η μ ί ο υ Π α τ ρ ώ ν

C o r i n n e M e n t z e l op o u l o s & Α ν δ ρ έ α ς Μ ε ν τ ζ ε λ όπ ο υ λ ο ς. Τ α γ ε ν έ θ λ ι α τ ο υ Π α ν ε π ι σ τ η μ ί ο υ Π α τ ρ ώ ν ΧΡΟΝΙΑ @up Δ η μ ή τ ρ ι ο ς Σ φ ή κ α ς & Β έ ρ α Σ φ ή κ α C o r i n n e M e n t z e l op o u l o s & Α ν δ ρ έ α ς Μ ε ν τ ζ ε λ όπ ο υ λ ο ς Περιοδική Έκδοση του Πανεπιστημίου Πατρών 2η περίοδος -

Διαβάστε περισσότερα

ΠOΛITIΣTIKEΣ EKΔHΛΩΣEIΣ

ΠOΛITIΣTIKEΣ EKΔHΛΩΣEIΣ ΦEΣTIBAΛ THNOY 2013 ΠOΛITIΣTIKEΣ EKΔHΛΩΣEIΣ Ένας τόπος με μακρά παράδοση και πολιτισμό αιώνων οφείλει να βρίσκεται σε διαρκή δράση, καλλιτεχνική ανησυχία κι αναζήτηση. Πιστοί στο ίδιο όραμα χρόνια τώρα,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΞΩΜΒΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΙΙ»

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΞΩΜΒΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΙΙ» APIΘMOΣ ΦYΛΛOY 25 ο IOYNIOΣ - IOYΛIOΣ - AYΓOYΣTOΣ 2008 Δ I A N E M E T A I Δ Ω P E A N K Ω Δ. A P I Θ M O Σ 6 9 5 6 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΞΩΜΒΟΥΡΓΟΥ Ενόψει των εγκαινίων του νέου Μουσείου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΙΝΟΠΕΤΡΑΣ. Μαθητικοί Δρόμοι ΤΕΥΧΟΣ 24

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΙΝΟΠΕΤΡΑΣ. Μαθητικοί Δρόμοι ΤΕΥΧΟΣ 24 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΙΝΟΠΕΤΡΑΣ Μαθητικοί Δρόμοι ΤΕΥΧΟΣ 24 Μαθητικοί Δρόμοι ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΙΝΟΠΕΤΡΑΣ ΤΕΥΧΟΣ 24 Εξώφυλλο: Έργο μαθήτριας: Παπαφωτίου Αλίκη Β 6 Οπισθόφυλλο: Έργο μαθήτριας: Παπακωνσταντίνου Βλασία Β 7 Καθηγήτρια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΙΣΤΟΡΙΑ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ / ΒΙΒΛΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞH ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΙΣΤΟΡΙΑ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ / ΒΙΒΛΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞH ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ διαδρο ές διαδρομές ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΙΣΤΟΡΙΑ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ / ΒΙΒΛΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞH ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ Χανιώτικα μνημεία νη εία της λήθης 2

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2013

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2013 Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2013 Δήμος Κεφαλλονιάς...Βήματα πολιτισμού ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ) Αγαπητοί συμπολίτες και επισκέπτες του νησιού μας, ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΕΡΙΣΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ν.Π.Δ.Δ. ΟΡΙΚΟΣ 2012

Ν.Π.Δ.Δ. ΟΡΙΚΟΣ 2012 Ν.Π.Δ.Δ. ΟΡΙΚΟΣ 2012 Το έργο του εξωφύλλου για τα Θορίκια 2012 φιλοτεχνήθηκε από το ζωγράφο Βαγγέλη Τζερμιά Αγαπητοί μου Συμπολίτες, Διανύουμε μία ακόμα δύσκολη χρονιά. Αντιμετωπίζουμε μία κρίση βαθειά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΡΟΥ - ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ } ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ } ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΡΟΥ - ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ } ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ } ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΡΟΥ - ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ } ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ } ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΡΟΥ - ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Το λεύκωμα που θα αναφέρεται

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ - ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014

ΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ - ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014 ΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ - ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014 ΠΕΡΙΟ ΟΣ 49 η ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ-ΕΚΤΥΠΩΣΗ-ΒΙΒΛΙΟ ΕΣΙΑ: ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ «ΑΛΑΚΑΚΗ» ΣΥΝ ΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Κοντραφούρης συνέντευξη μ έναν τζαζίστα

Γιώργος Κοντραφούρης συνέντευξη μ έναν τζαζίστα Γιώργος Κοντραφούρης συνέντευξη μ έναν τζαζίστα Κάθε μέρα σε άλλο νησί Περιπατητές στην Κέα Φεστιβάλ Τήνου ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2011 - #20 02 περιεχόμενα το εξώφυλλο Το θέμα του εξώφυλλου είναι δημιουργία του 3wheelstudio

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΙΣΤΟΡΙΑ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ / ΒΙΒΛΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΙΣΤΟΡΙΑ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ / ΒΙΒΛΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ διαδρομές ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / ΙΣΤΟΡΙΑ / ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ / ΒΙΒΛΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Πρακτικές λύσεις μέσα από όκαινοτόμες εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

English version inside! Μάνος Ελευθερίου. Ας χορέψουμε σε Σύρο και Νάξο. Άνθρωποι χελιδόνια. Syros International Film Festival ΙΟΥΛΙΟΣ 2013 - #29

English version inside! Μάνος Ελευθερίου. Ας χορέψουμε σε Σύρο και Νάξο. Άνθρωποι χελιδόνια. Syros International Film Festival ΙΟΥΛΙΟΣ 2013 - #29 English version inside! Μάνος Ελευθερίου Ας χορέψουμε σε Σύρο και Νάξο Άνθρωποι χελιδόνια Syros International Film Festival ΙΟΥΛΙΟΣ 2013 - #29 02 περιεχόμενα το εξώφυλλο 05 10 περιεχόμενα 04 // Ατζέντα

Διαβάστε περισσότερα

Νέα εποχή για το ΚΘΒΕ

Νέα εποχή για το ΚΘΒΕ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ H ΕΦΗΜΕΡIΔΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛIΤIΣΤIΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΤΟΣ 17ο Αρ. Φύλλου 161 ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ 10.000 ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΜΟΥΣΙΚH Σελ. 13 ΘΕΑΤΡΟ Σελ. 13 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ Σελ. 13 ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και πάλι η ΧΟΡΩ ΙΑ ΜΥΚΟΝΟΥ στο ΤΡΟΝΤΧΑΪΜ της ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ

ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και πάλι η ΧΟΡΩ ΙΑ ΜΥΚΟΝΟΥ στο ΤΡΟΝΤΧΑΪΜ της ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΤΙΜΗ ΦΥΛΛΟΥ 2 ΜΑΪΟΣ 2009 Χρόνος 37ος Αριθμός Φύλλου 366 Κωδικός 2971 Ιδρυτής: ΤΑΣΟΣ Μ. ΛΟ Ι ΖΟΣ Ιδιοκτήτης: ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ Γραφείο: Μύκονος, Πολιτιστικό Κέντρο ΚΔΕΠΑΜ, Τ.Θ. 114, ΤΚ 84 600, τηλ. 22890 27190

Διαβάστε περισσότερα

Σας προτείνουμε εξειδικευμένα συνεργεία για ελαιοχρωματισμούς -μονώσεις (ταρατσών-τοιχών) - ταπετσαρίες & τεχνοτροπίες - γυψοσανίδες

Σας προτείνουμε εξειδικευμένα συνεργεία για ελαιοχρωματισμούς -μονώσεις (ταρατσών-τοιχών) - ταπετσαρίες & τεχνοτροπίες - γυψοσανίδες ΔΩΡΕΑΝ FREE PRESS Νο 63 Σεπτέμβριος 2014 happy kids Παιδικά υποδηματα & ενδυματα Σεβαστίας 15 (κάθετη στην Εθν. Αντιστάσεως) -Περιστέρι-Τηλ. - Fax: 213 00 54 276 email: happykids97@gmail.com Εκθεσιακός

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 180 χρόνια πρωτεύουσα της Ελλάδας

Αθήνα, 180 χρόνια πρωτεύουσα της Ελλάδας Τα Νέα του Μήνα Νοέμβριος 2014 Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Πρόεδρος: Χρήστος Τεντόμας Αντιπρόεδρος: Πόπη Διαμαντάκου Τακτικά Μέλη: Πάνος Αβραμόπουλος, Νίκος Βατόπουλος, Φιλήμων Βαφειάδης,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ 2011. Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011. Κεντρική Σκηνή - Πλατεία Μητροπόλεως

ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ 2011. Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011. Κεντρική Σκηνή - Πλατεία Μητροπόλεως ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ 2011 Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011 Κεντρική Σκηνή - Πλατεία Μητροπόλεως 20:45 Επίσημη έναρξη των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης από το Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μιχαήλ Στυλιανίδη Συναυλία Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Διαβάστε περισσότερα