ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΕΜΑΤΑ Δ.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ 36 την και Ώρα 09:00 1. Εκπαιδευτικά θέματα ΘΕΜΑ 1.1: Αναθέσεις εκπαιδευτικού έργου σε Επιστημονικούς και Εργαστηριακούς Συνεργάτες των Τεχνολογικών Τμημάτων Εκπαίδευσης της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους Εισηγητές: Πρόεδροι Τμημάτων. ΘΕΜΑ 1.2: Ορισμός εκπροσώπων Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. σε Επιτροπή Παρακολούθησης Ομίλου Πρακτικής Άσκησης ΤΕΙ Αθήνας στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+/ΚΑ1. Εισηγήτρια: Μαρία Καντωνίδου. ΘΕΜΑ 1.3: Ένσταση Καταγγελία της κα. Γαλάνη Γεωργίας, υποψήφιας για φοίτηση στο ΠΕΣΥΠ. Εισηγήτρια: Ουρανία Καλούρη. ΘΕΜΑ 1.4: Παράταση ολοκλήρωσης σπουδών του κ. Ζιούζιου Δημητρίου φοιτητή του ΠΕΣΥΠ Θεσσαλονίκης. Εισηγήτρια: Ουρανία Καλούρη. ΘΕΜΑ 1.5: Οργανισμός και θέσεις προσωπικού Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. για την υποστήριξη ΕΠΠΑΙΚ/ΠΕΣΥΠ. Εισηγητής: Ιωάννης Σαριδάκης. 2. Οικονομικά θέματα Θέμα 2.1: Έγκριση πληρωμής δαπάνης για την αποζημίωση υπερωριακής απογευματινής, νυκτερινής, Κυριακών και εξαιρέσιμων ημερών εργασίας για το χρονικό διάστημα από έως διοικητικού υπαλλήλου που έχει αποσπαστεί και διατεθεί σε Βουλευτικό γραφείο. Θέμα 2.2 Έγκριση δαπάνης και εξόφληση ποσού χιλίων επτά ευρώ και επτά λεπτά του ευρώ (1.007,07 ) που αφορά φαρμακευτική περίθαλψη σπουδαστή της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο έτος 2016.

2 Θέμα 2.3: Εξόφληση του Τ.Π.Υ. της εταιρείας ΑΤΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ με δ.τ. «ΑΤΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ Ε.Π.Ε.», που αφορά παροχή υπηρεσιών αναγόμωσης δολωματικών σταθμών κλειστού τύπου, τοποθέτηση νέων δολωματικών σταθμών κλειστού τύπου, διενέργεια ψεκασμού για βαδιστικά έντομα σε χώρους της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο Μαρούσι, για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο Θέμα 2.4: Έγκριση εξόφλησης του Τ.Π.Υ. του Στέργιου Β. Γεωργίου που αφορά απόφραξη-συντήρηση της αποχέτευσης της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο Μαρούσι από έως Θέμα 2.5: Εξόφληση του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος της Δ.Ε.Η. Α.Ε. συνολικού ποσού δεκατριών χιλιάδων εννιακοσίων πενήντα εννέα ευρώ (13.959,00 ), συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ 13%, για το χρονικό διάστημα από έως Θέμα 2.6: Εξόφληση τιμολογίου της εταιρείας Π. Νικολακόπουλος-Διάγραμμα Ανώνυμη Εμπορική & Παροχής Υπηρεσιών Εταιρεία με δ.τ. «ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Α.Ε.». Θέμα 2.7: Εξόφληση των λογαριασμών ύδρευσης και αποχέτευσης της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. για το χρονικό διάστημα από έως , συνολικού ποσού δεκαπέντε χιλιάδων εβδομήντα πέντε ευρώ (18.279,00 ) συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ. Θέμα 2.8: Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια και εγκατάσταση Εργαστηριακού Εξοπλισμού για την κάλυψη των αναγκών της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο Μαρούσι κατά το έτος 2016, με τη διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού και με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή. Θέμα 2.9: Α. Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια γραφικής ύλης για την κάλυψη των αναγκών της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο Μαρούσι για το έτος Β. Απευθείας ανάθεση της ανωτέρω προμήθειας. Θέμα 2.10: Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια Χαρτιού Ενταλμάτων και Επιταγών (Μηχανογράφησης) για την κάλυψη των αναγκών της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο Μαρούσι κατά το έτος Θέμα 2.11: Έγκριση πληρωμής δαπάνης για την αποζημίωση του έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. (ΔΗΜΟΣΙΟΙ) για την παροχή διδακτικού έργου για το χρονικό διάστημα από έως και εξετάσεις Ιουνίου.

3 Θέμα 2.12: Έγκριση πληρωμής δαπάνης για την αποζημίωση σπουδαστών της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. που πραγματοποιούν της πρακτική άσκηση στη Σχολή για το χρονικό διάστημα από έως Θέμα 2.13: Έγκριση εξόφλησης του Τ.Δ.Α. της εταιρείας ΑΤΤΙΚΕΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΕΣ Α.Ε.-Τροφοδοσία Προϊόντων Χάρτου και Ειδών Καθαρισμού που αφορά την προμήθεια ειδών καθαριότητας και θηκών ρολών υγείας για την κάλυψη των αναγκών της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο Μαρούσι. Θέμα 2.14: Έγκριση εξόφλησης του ΤΠΜ της εταιρείας Ηλίας Μπερνιδάκης & Σια Ε.Ε. που αφορά που αφορά παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης του λογισμικού συστήματος μισθοδοσίας του Τμήματος Οικονομικών Υποθέσεων της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. για το χρονικό διάστημα από έως Θέμα 2.15: Έγκριση δαπάνης συνολικού ποσού διακοσίων ευρώ (200,00 ) για την έκδοση Χ.Ε. προπληρωμής έτους 2016 για έξοδα φιλοξενίας. Θέμα 2.16: Έγκριση πληρωμής Δαπάνης για την αποζημίωση έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού της ΑΣΠΑΙΤΕ (ΔΗΜΟΣΙΟΣ), για την παροχή διδακτικού έργου για το χρονικό διάστημα από 03/11/2014 έως 13/02/2015 & εξετάσεις Φεβρουαρίου Σεπτεμβρίου Θέμα 2.17:: Έγκριση τροποποίησης δεσμεύσεων που αφορούν σε έγκριση δαπάνης συμφωνά με την αριθμ. 34/ (θέμα 2.20) Πράξη της Δ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. με ΑΔΑ: Ω0Φ546Ψ8ΧΙ-Ω31 και ΑΔΑΜ: 16REQ Θέμα 2.18: Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια και εγκατάσταση Φωτιστικών Σωμάτων LED για την κάλυψη των αναγκών της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο Μαρούσι κατά το έτος 2016, με την διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού και με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή. ΘΕΜΑ 2.19: Εξόφληση του αριθμ. 2626/ τιμολογίου της εταιρείας «Prolink Ε.Π.Ε.», ποσού χιλίων τετρακοσίων εξήντα τριών ευρώ και είκοσι λεπτά του ευρώ (1.463,20 ) συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ 24%. 1. Διοικητικά θέματα ΘΕΜΑ 3.1: Συγκρότηση Υπηρεσιακού Συμβουλίου του μόνιμου διοικητικού προσωπικού και του διοικητικού προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Εισηγήτρια: Νίκη Κυριακοπούλου.

4 ΘΕΜΑ 3.2: Ορισμός Οικονομικού Υπόλογου Εστίας Εστιατορίου έναντι του ΙΝΕΔΙΒΙΜ για το ακαδημαϊκό έτος και συγκρότηση Επιτροπών: Α) Φοιτητικής Μέριμνας Β) Επιλογής Εισδοχής Δικαιούχων Οικότροφων Γ) Σίτισης Σπουδαστών ΘΕΜΑ 3.3: Αιτήσεις εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για μετάταξη στην ΑΣΠΑΙΤΕ ( σε εφαρμογή του άρθρου 33, παράγρ. 7 του Ν. 4386/2016.

5 ΘΕΜΑ 1.1: Αναθέσεις εκπαιδευτικού έργου σε Επιστημονικούς και Εργαστηριακούς Συνεργάτες των Τεχνολογικών Τμημάτων Εκπαίδευσης της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους Για το θέμα 1.1 της ημερήσιας διάταξης η ΔΕ μετά από διαλογική συζήτηση Εγκρίνει: α) Tις προτεινόμενες από την ΓΣ του Τμήματος Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικών Μηχανικών αναθέσεις Εργαστηριακών Συνεργατών στο Εργαστήριο Ηλεκτρικών Μηχανών, επειδή επιβάλλονται για λόγους ασφαλείας αλλά και δεν διαταράσσουν την αξιολογική κατάταξη των υποψηφίων. β) Την ανάθεση εκπαιδευτικού έργου σε Επιστημονικούς και Εργαστηριακούς Συνεργάτες στα Τμήματα Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικών Μηχανικών, Εκπαιδευτικών Μηχανολόγων Μηχανικών και Παιδαγωγικού Τμήματος της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε, για το χειμερινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους σύμφωνα με τους πίνακες αναθέσεων διδακτικού έργου των Πρακτικών των Γενικών Συνελεύσεων των τμημάτων που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος αυτής της Πράξης. γ) Αναπέμπει στη Γενική Συνέλευση του Τμήματος Εκπαιδευτικών Πολιτικών Μηχανικών την υποβληθείσα εισήγηση (σχ.:19) προκειμένου να επανεκτιμηθούν οι Πίνακες Ανάθεσης σε σχέση με τους Αξιολογικούς Πίνακες. δ) Εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο της Δ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε να υπογράψει τις σχετικές συμβάσεις. ε) Τονίζει ιδιαίτερα την αναγκαιότητα έγκαιρης έναρξης όλων των απαιτούμενων διαδικασιών από τα Τμήματα για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού για το ακαδ. έτος και συγκεκριμένα τη δημοσίευση της προκήρυξης το πρώτο δεκαήμερο του Μαϊου του 2017 και την ολοκλήρωση όλης της διαδικασίας έως τις 30 Ιουνίου του 2017, ώστε τον Σεπτέμβριο του 2017 να προβούν στις αναθέσεις των μαθημάτων. ζ) Οι αναθέσεις σε Επιστημονικούς και Εργαστηριακούς Συνεργάτες οι οποίες προκύπτουν με την παρούσα απόφαση πρέπει να απεικονιστούν με ακρίβεια (ημέρα, ώρα, αίθουσα και όνομα διδάσκοντος) στα ωρολόγια προγράμματα των Τμημάτων. Τα ωρολόγια προγράμματα πρέπει να αποσταλούν εγκαίρως στο Γραφείο Πρόεδρου της ΔΕ προκείμενου να υπογραφούν οι σχετικές συμβάσεις.

6 ΘΕΜΑ 1.2: Ορισμός εκπροσώπων Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. σε Επιτροπή Παρακολούθησης Ομίλου Πρακτικής Άσκησης ΤΕΙ Αθήνας στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+/ΚΑ1. Για το θέμα 1.2 της ημερήσιας διάταξης η ΔΕ μετά από διαλογική συζήτηση Συγκροτεί επιτροπή παρακολούθησης Ομίλου Πρακτικής Άσκησης ΤΕΙ Αθήνας στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+/ΚΑ1 αποτελούμενη από τα εξής Μέλη ΕΠ της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.:Παγιατάκη Γεράσιμο, Παύλο Ζαλιμίδη και την Ιδρυματική Υπεύθυνη του Προγράμματος Επίκουρη Καθηγήτρια Μαρία Καντωνίδου. ΘΕΜΑ 1.3: Ένσταση Καταγγελία της κα. Γαλάνη Γεωργίας, υποψήφιας για φοίτηση στο ΠΕΣΥΠ. Για το θέμα 1.3 της ημερήσιας διάταξης η ΔΕ μετά από διαλογική συζήτηση Απορρίπτει το αίτημα εκπρόθεσμης εγγραφής της κ. Γαλάνη Γεωργίας. Επανεξέταση νέων αιτημάτων εγγραφής από τις κατηγορίες Α και Β πιθανόν να δοθεί σε επόμενη πρόσκληση εφόσον υπάρξουν κενές θέσεις. ΘΕΜΑ 1.4: Παράταση ολοκλήρωσης σπουδών του κ. Ζιούζιου Δημητρίου φοιτητή του ΠΕΣΥΠ Θεσσαλονίκης. Για το θέμα 1.4 της ημερήσιας διάταξης η ΔΕ μετά από διαλογική συζήτηση Εγκρίνει την κατά παρέκκλιση παράταση σπουδών κατά ένα εξάμηνο του κ. Δημητρίου Ζιούζιου προκειμένου να ολοκληρώσει τις εκπαιδευτικές υποχρεώσεις του στο ΠΕΣΥΠ στη Θεσσαλονίκη. ΘΕΜΑ 1.5: Οργανισμός και θέσεις μόνιμου προσωπικού της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. για την υποστήριξη ΕΠΠΑΙΚ/ΠΕΣΥΠ. Για το θέμα 1.5 της ημερήσιας διάταξης η ΔΕ μετά από διαλογική συζήτηση Να απασχοληθούν πρόσθετα μόνιμοι υπάλληλοι της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (Ε.Π.ΠΑΙ.Κ.) και στο Πρόγραμμα Ειδίκευσης στην Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (Π.Ε.ΣΥ.Π.) για το

7 ακαδ. Έτος , προκειμένου να παρέχονται εχέγγυα ορθής λειτουργίας του προγράμματος και επίλυσης των ανακυπτόντων θεμάτων διοικητικών, οικονομικών και γραμματειακής υποστήριξης που ανακύπτουν, τηρουμένων των προβλεπόμενων ορίων αμοιβών της παρ. 1 του άρθρου 28 του ν. 4354/2015. Θέμα 2.1: Έγκριση πληρωμής δαπάνης για την αποζημίωση υπερωριακής απογευματινής, νυκτερινής, Κυριακών και εξαιρέσιμων ημερών εργασίας για το χρονικό διάστημα από έως διοικητικού υπαλλήλου που έχει αποσπαστεί και διατεθεί σε Βουλευτικό γραφείο. Για το θέμα 2.1 της ημερήσιας διάταξης η ΔΕ μετά από διαλογική συζήτηση 1. Την πληρωμή δαπάνης ποσού 343,36 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και των εργοδοτικών εισφορών (27,18 ευρώ), που αφορά την δαπάνη αποζημίωσης της υπαλλήλου της ΑΣΠΑΙΤΕ Ανδριάνη Ευμορφίας, που είναι αποσπασμένη και έχει διατεθεί σε γραφείο Βουλευτή, για την αποζημίωση υπερωριακής απογευματινής, νυκτερινής, Κυριακών και εξαιρέσιμων ημερών εργασίας για το χρονικό διάστημα από έως , μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμής, καθώς και την έκδοση Χρηματικού Εντάλματος Πληρωμής σύμφωνα με την συνημμένη κατάσταση μισθοδοσίας. Θέμα 2.2 Έγκριση δαπάνης και εξόφληση ποσού χιλίων επτά ευρώ και επτά λεπτά του ευρώ (1.007,07 ) που αφορά φαρμακευτική περίθαλψη σπουδαστή της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο έτος Για το θέμα 2.2 της ημερήσιας διάταξης η ΔΕ μετά από διαλογική συζήτηση Εγκρίνει: Α. Τη δαπάνη ποσού χιλίων επτά ευρώ και επτά λεπτών του ευρώ (1.007,07 ) που αφορά τη φαρμακευτική περίθαλψη του σπουδαστή της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Μπεκίρι Λέοναρντ στο έτος 2016, σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ. Ο.Υ./540/ αίτηση. Β. Τη δέσμευση πίστωσης για την ανωτέρω δαπάνη συνολικού ποσού χιλίων επτά ευρώ και επτά λεπτά του ευρώ (1.007,07 ). Γ. Εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. να υπογράψει την Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης σε σχέση με την ανωτέρω δέσμευση. Δ. Την πληρωμή ποσού χιλίων επτά ευρώ και επτά λεπτά του ευρώ (1.007,07 ) στον σπουδαστή της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Μπεκίρι Λέοναρντ, καθώς και την έκδοση χρηματικού εντάλματος πληρωμής στον παραπάνω δικαιούχο.

8 Θέμα 2.3: Εξόφληση του Τ.Π.Υ. της εταιρείας ΑΤΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ με δ.τ. «ΑΤΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ Ε.Π.Ε.», που αφορά παροχή υπηρεσιών αναγόμωσης δολωματικών σταθμών κλειστού τύπου, τοποθέτηση νέων δολωματικών σταθμών κλειστού τύπου, διενέργεια ψεκασμού για βαδιστικά έντομα σε χώρους της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο Μαρούσι, για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο Για το θέμα 2.3 της ημερήσιας διάταξης η ΔΕ μετά από διαλογική συζήτηση Εγκρίνει την πληρωμή ποσού διακοσίων ευρώ (200,00 ) συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ 24%, στην εταιρεία ΑΤΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ με δ.τ. «ΑΤΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ Ε.Π.Ε.», που αφορά παροχή υπηρεσιών αναγόμωσης δολωματικών σταθμών κλειστού τύπου, τοποθέτηση νέων δολωματικών σταθμών κλειστού τύπου, διενέργεια ψεκασμού για βαδιστικά έντομα σε χώρους της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο Μαρούσι, για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο 2016, καθώς και την έκδοση χρηματικού εντάλματος πληρωμής στην παραπάνω δικαιούχο. Θέμα 2.4: Έγκριση εξόφλησης του Τ.Π.Υ. του Στέργιου Β. Γεωργίου που αφορά απόφραξη-συντήρηση της αποχέτευσης της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο Μαρούσι από έως Για το θέμα 2.4 της ημερήσιας διάταξης η ΔΕ μετά από διαλογική συζήτηση Εγκρίνει την πληρωμή ποσού τετρακοσίων πενήντα οκτώ ευρώ και δεκαεπτά λεπτών του ευρώ (458,17 ) συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ 24% στον Στέργιο Β. Γεώργιο, για την εξόφληση του αριθμ. 191/ Τ.Π.Υ., που αφορά απόφραξη-συντήρηση της αποχέτευσης της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο Μαρούσι από έως , καθώς και την έκδοση χρηματικού εντάλματος πληρωμής στον παραπάνω δικαιούχο. Θέμα 2.5: Εξόφληση του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος της Δ.Ε.Η. Α.Ε. συνολικού ποσού δεκατριών χιλιάδων εννιακοσίων πενήντα εννέα ευρώ (13.959,00 ), συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ 13%, για το χρονικό διάστημα από έως Για το θέμα 2.5 της ημερήσιας διάταξης η ΔΕ μετά από διαλογική συζήτηση Εγκρίνει την πληρωμή συνολικού ποσού δεκατριών χιλιάδων εννιακοσίων πενήντα εννέα ευρώ (13.959,00 ), συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ 13%, για την εξόφληση του αριθμ / λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. συμπεριλαμβανομένων και των σχετικών με τον

9 ανωτέρω λογαριασμό Τελών και Φόρων, για το χρονικό διάστημα από έως , καθώς και την έκδοση χρηματικού εντάλματος πληρωμής στον παραπάνω δικαιούχο. Θέμα 2.6: Εξόφληση τιμολογίου της εταιρείας Π. Νικολακόπουλος- Διάγραμμα Ανώνυμη Εμπορική & Παροχής Υπηρεσιών Εταιρεία με δ.τ. «ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Α.Ε.». Για το θέμα 2.6 της ημερήσιας διάταξης η ΔΕ μετά από διαλογική συζήτηση Εγκρίνει την πληρωμή ποσού τριάντα επτά ευρώ και εξήντα λεπτών του ευρώ (37,60 ) συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ 24%, στην εταιρεία Π. Νικολακόπουλος-Διάγραμμα Ανώνυμη Εμπορική & Παροχής Υπηρεσιών Εταιρεία με δ.τ. «ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Α.Ε.», για την εξόφληση του αριθμ. Τ-ΔΑ 21087/ τιμολογίου που αφορά τη μίσθωση ενός (1) φωτοαντιγραφικού μηχανήματος βαρέως τύπου και τη λειτουργία αυτού (παραγωγή φωτοαντιγράφων), για την κάλυψη διδακτικών και λοιπών αναγκών της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2016, καθώς και την έκδοση χρηματικού εντάλματος πληρωμής στην παραπάνω δικαιούχο. Θέμα 2.7: Εξόφληση των λογαριασμών ύδρευσης και αποχέτευσης της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. για το χρονικό διάστημα από έως , συνολικού ποσού δεκαπέντε χιλιάδων εβδομήντα πέντε ευρώ (18.279,00 ) συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ. Για το θέμα 2.7 της ημερήσιας διάταξης η ΔΕ μετά από διαλογική συζήτηση Εγκρίνει την πληρωμή συνολικού ποσού δεκαοκτώ χιλιάδων διακοσίων εβδομήντα εννέα ευρώ (18.279,00 ) συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ στην Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε., ΑΦΜ: , ΔΟΥ: ΦΑΕ Αθηνών, για την εξόφληση των αριθμ / , / , / , / , / και / λογαριασμών ύδρευσης και αποχέτευσης της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. για το χρονικό διάστημα από έως , καθώς και την έκδοση χρηματικού εντάλματος πληρωμής στην παραπάνω δικαιούχο.

10 Θέμα 2.8: Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια και εγκατάσταση Εργαστηριακού Εξοπλισμού για την κάλυψη των αναγκών της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο Μαρούσι κατά το έτος 2016, με τη διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού και με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή. Για το θέμα 2.8 της ημερήσιας διάταξης η ΔΕ μετά από διαλογική συζήτηση Εγκρίνει: Α. Την δαπάνη ποσού εξήντα έξι χιλιάδων εννιακοσίων εξήντα ευρώ (66.960,00 ) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. για την προμήθεια και εγκατάσταση Εργαστηριακού Εξοπλισμού για την κάλυψη των αναγκών της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο Μαρούσι κατά το έτος Β. Την διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την ανωτέρω προμήθεια και εγκατάσταση. Γ. Το τεύχος της διακήρυξης και την περίληψη αυτής. Δ. Την δέσμευση πίστωσης σε σχέση με την ανωτέρω δαπάνη ποσού εξήντα έξι χιλιάδων εννιακοσίων εξήντα ευρώ (66.960,00 ) σε βάρος του Κ.Α.Ε.: 9349Π του προϋπολογισμού Δημοσίων Επενδύσεων και εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο της Δ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. να υπογράψει την απόφαση ανάληψης υποχρέωσης σε σχέση με την ανωτέρω δέσμευση καθώς και το σχετικό τεύχος της διακήρυξης και την περίληψη αυτής. Η αποσφράγιση και η αξιολόγηση των προσφορών θα διενεργηθεί από αρμόδια επιτροπή. Θέμα 2.9: Α. Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια γραφικής ύλης για την κάλυψη των αναγκών της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο Μαρούσι για το έτος Β. Απευθείας ανάθεση της ανωτέρω προμήθειας. Για το θέμα 2.9 της ημερήσιας διάταξης η ΔΕ μετά από διαλογική συζήτηση Εγκρίνει: Α. Τη δαπάνη ποσού τριών χιλιάδων εξήντα εννέα ευρώ και σαράντα εννέα λεπτών του ευρώ (3.069,49 ) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. για την προμήθεια Γραφικής Ύλης. Β. Την απευθείας ανάθεση της ανωτέρω προμήθειας στην εταιρεία με επωνυμία ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ αντί του ποσού των τριών χιλιάδων εξήντα εννέα ευρώ και σαράντα εννέα λεπτών του ευρώ (3.069,49 ) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ. Ο.Υ./611/ προσφορά της. Γ. Τη δέσμευση πίστωσης για την ανωτέρω δαπάνη συνολικού ποσού τριών χιλιάδων εξήντα εννέα ευρώ και σαράντα εννέα λεπτών του ευρώ (3.069,49 ) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. σε βάρος του Κ.Α.Ε.: 1261Α Τακτικού προϋπολογισμού της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. οικονομικού έτους 2016.

11 Δ. Εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο της Δ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. να υπογράψει την απόφαση ανάληψης υποχρέωσης σε σχέση με την ανωτέρω δέσμευση καθώς και την σχετική σύμβαση. Θέμα 2.10: Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια Χαρτιού Ενταλμάτων και Επιταγών (Μηχανογράφησης) για την κάλυψη των αναγκών της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο Μαρούσι κατά το έτος Για το θέμα 2.10 της ημερήσιας διάταξης η ΔΕ μετά από διαλογική συζήτηση Εγκρίνει Α. Την δαπάνη ποσού χιλίων ενενήντα ενός ευρώ και είκοσι λεπτών του ευρώ (1.091,20 ) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. για την προμήθεια τριών χιλιάδων (3.000) Χαρτιών Ενταλμάτων (4/τυπα με μονόχρωμη εκτύπωση) και χιλίων (1.000) Επιταγών (Μηχανογράφησης) (2/χρωμές, 2/τυπές). Β. Την απευθείας ανάθεση της ανωτέρω προμήθειας στην ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Θ. ΔΕΛΔΗΜΟΥ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ, αντί του ποσού χιλίων ενενήντα ενός ευρώ και είκοσι λεπτών του ευρώ (1.091,20 ) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ. Ο.Υ./591/ προσφορά της. Γ. Την δέσμευση πίστωσης σε σχέση με την ανωτέρω δαπάνη ποσού χιλίων ενενήντα ενός ευρώ και είκοσι λεπτών του ευρώ (1.091,20 ) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. σε βάρος του Κ.Α.Ε.: 1293Α του Τακτικού Προϋπολογισμού της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. οικονομικού έτους Δ. Εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο της Δ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. να υπογράψει την απόφαση ανάληψης υποχρέωσης σε σχέση με την ανωτέρω δέσμευση. Θέμα 2.11: Έγκριση πληρωμής δαπάνης για την αποζημίωση του έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. (ΔΗΜΟΣΙΟΙ) για την παροχή διδακτικού έργου για το χρονικό διάστημα από έως και εξετάσεις Ιουνίου Για το θέμα 2.11 της ημερήσιας διάταξης η ΔΕ μετά από διαλογική συζήτηση Εγκρίνει την πληρωμή δαπάνης ποσού ,66 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και των εργοδοτικών εισφορών (4.938,30 ευρώ), που αφορά την δαπάνη αποζημίωσης του έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού της Σχολής για την παροχή διδακτικού έργου για το χρονικό διάστημα από 10/03/2016 έως 24/06/2016 & εξετάσεις Ιουνίου Η δαπάνη του ποσού των ,36 ευρώ θα βαρύνει τις πιστώσεις του τακτικού προϋπολογισμού της ΑΣΠΑΙΤΕ, οικονομικού έτους 2016 (Κ.Α.Ε. 0267)

12 Θέμα 2.12: Έγκριση πληρωμής δαπάνης για την αποζημίωση σπουδαστών της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. που πραγματοποιούν της πρακτική άσκηση στη Σχολή για το χρονικό διάστημα από έως Για το θέμα 2.12 της ημερήσιας διάταξης η ΔΕ μετά από διαλογική συζήτηση Εγκρίνει την πληρωμή δαπάνης ποσού 1.243,85 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και των εργοδοτικών εισφορών (68,35 ευρώ), που αφορά την δαπάνη αποζημίωσης σπουδαστών της ΑΣΠΑΙΤΕ που πραγματοποιούν την πρακτική τους άσκηση στην Σχολή για το χρονικό διάστημα από 01/07/2016 έως 30/09/2016. Θέμα 2.13: Έγκριση εξόφλησης του Τ.Δ.Α. της εταιρείας ΑΤΤΙΚΕΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΕΣ Α.Ε.-Τροφοδοσία Προϊόντων Χάρτου και Ειδών Καθαρισμού που αφορά την προμήθεια ειδών καθαριότητας και θηκών ρολών υγείας για την κάλυψη των αναγκών της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο Μαρούσι. Για το θέμα 2.13 της ημερήσιας διάταξης η ΔΕ μετά από διαλογική συζήτηση Εγκρίνει την πληρωμή ποσού χιλίων επτακοσίων τριάντα πέντε ευρώ και ενενήντα πέντε λεπτών του ευρώ (1.735,95 ) συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ 24% στην εταιρεία ΑΤΤΙΚΕΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΕΣ Α.Ε., Τροφοδοσίας Προϊόντων Χάρτου και Ειδών Καθαρισμού, για την εξόφληση του αριθμ / Τ.Δ.Α., που αφορά την προμήθεια ειδών καθαριότητας και θηκών ρολών υγείας για την κάλυψη των αναγκών της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο Μαρούσι. Θέμα 2.14: Έγκριση εξόφλησης του ΤΠΜ της εταιρείας Ηλίας Μπερνιδάκης & Σια Ε.Ε. που αφορά που αφορά παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης του λογισμικού συστήματος μισθοδοσίας του Τμήματος Οικονομικών Υποθέσεων της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. για το χρονικό διάστημα από έως Για το θέμα 2.14 της ημερήσιας διάταξης η ΔΕ μετά από διαλογική συζήτηση Εγκρίνει την πληρωμή χιλίων τριακοσίων δέκα τεσσάρων ευρώ και σαράντα λεπτών του ευρώ (1.314,40 ) συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ 24% στην εταιρεία Ηλίας Μπερνιδάκης & Σια Ε.Ε., για την εξόφληση του ΤΠΜ / τιμολογίου, που αφορά παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης του λογισμικού συστήματος μισθοδοσίας του Τμήματος Οικονομικών Υποθέσεων της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., για το χρονικό διάστημα από έως

13 Θέμα 2.15: Έγκριση δαπάνης και πληρωμής συνολικού ποσού τετρακοσίων ευρώ (200,00 ) για την έκδοση Χ.Ε. προπληρωμής έτους 2016 για έξοδα φιλοξενίας. Για το θέμα 2.15 της ημερήσιας διάταξης η ΔΕ μετά από διαλογική συζήτηση Εγκρίνει: Α. Δαπάνη ποσού τετρακοσίων ευρώ (200,00 ), για την έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής έτους 2016, στην Μόνιμη Δ.Υ. του κλάδου ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., Κεσιμίδου Χαρίκλεια για την παροχή υπηρεσιών που αφορά σε υπηρεσίες φιλοξενίας και υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων για το έτος 2016, για τις ανάγκες της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο Μαρούσι. Β. Την δέσμευση πίστωσης συνολικού ποσού τετρακοσίων ευρώ (200,00 ), σε βάρος του Κ.Α.Ε Τακτικού Προϋπολογισμού της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Γ. Εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο της Δ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. να υπογράψει την σχετική απόφαση ανάληψης υποχρέωσης σε σχέση με την ανωτέρω δέσμευση. Δ. Την πληρωμή ποσού τετρακοσίων ευρώ (200,00 ) στην μόνιμη Δ.Υ. του κλάδου ΔΕ Διοικητικού- Λογιστικού της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., Κεσιμίδου Χαρίκλεια. Θέμα 2.16: Έγκριση πληρωμής Δαπάνης για την αποζημίωση έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού της ΑΣΠΑΙΤΕ (ΔΗΜΟΣΙΟΣ), για την παροχή διδακτικού έργου για το χρονικό διάστημα από 03/11/2014 έως 13/02/2015 & εξετάσεις Φεβρουαρίου Σεπτεμβρίου Για το θέμα 2.16 της ημερήσιας διάταξης η ΔΕ μετά από διαλογική συζήτηση Εγκρίνει την πληρωμή δαπάνης ποσού 1.823,88 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και των εργοδοτικών εισφορών (311,93 ευρώ), που αφορά την δαπάνη αποζημίωσης έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού της Σχολής για την παροχή διδακτικού έργου για το χρονικό διάστημα από 03/11/2014 έως 13/02/2015 & εξετάσεις Φεβρουαρίου Σεπτεμβρίου Η δαπάνη του ποσού των 1.511,95 ευρώ θα βαρύνει τις πιστώσεις του τακτικού προϋπολογισμού της ΑΣΠΑΙΤΕ, οικονομικού έτους 2016 (Κ.Α.Ε. 0267) Θέμα 2.17: Έγκριση τροποποίησης δεσμεύσεων που αφορούν σε έγκριση δαπάνης συμφωνά με την αριθμ. 34/ (θέμα 2.20) Πράξη της Δ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. με ΑΔΑ: Ω0Φ546Ψ8ΧΙ-Ω31 και ΑΔΑΜ: 16REQ Για το θέμα 2.17 της ημερήσιας διάταξης η ΔΕ μετά από διαλογική συζήτηση

14 Εγκρίνει: Α. Την τροποποίηση των δεσμεύσεων που αφορούν σε έγκριση δαπάνης για την προμήθεια και εγκατάσταση Ηλεκτρολογικού Υλικού για την κάλυψη των αναγκών της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο Μαρούσι κατά το έτος 2016 σύμφωνα με την ανωτέρω σχετική (10) πράξη της Δ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ως προς την παράγραφο Δ και συγκεκριμένα: 1. Την μερική ανατροπή της δέσμευσης σύμφωνα με τον πίνακα παρακάτω ΑΡ.ΠΡΩΤ./ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Α/Α Βιβλίο Εγκρίσεων Εντολών Πληρωμής Κ.Α.Ε. ΠΟΣΟ ΜΕΡΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 34/2.20/ (ΑΔΑ:Ψ4ΩΗ46Ψ8ΧΙ-ΟΞ0) ,00 ΜΕΡΙΚΗ 2.Την συμπληρωματική ανάληψη υποχρέωσης σύμφωνα με τον πίνακα παρακάτω: ΑΡ.ΠΡΩΤ./ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Α/Α Βιβλίο Εγκρίσεων Εντολών Πληρωμής Κ.Α.Ε. ΠΟΣΟ ΣΥΜΠΛΗ- ΡΩΜΑΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ 34/2.20/ (ΑΔΑ:64ΩΚ46Ψ8ΧΙ-Ε3Δ) Α 1.000,00 ΣΥΜΠΛΗ- ΡΩΜΑΤΙΚΗ Β. Εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο της Δ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. να υπογράψει την απόφαση μερικής ανατροπής και συμπληρωματικής ανάληψης υποχρέωσης σε σχέση με τους ανωτέρω πίνακες. Θέμα 2.18: Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια και εγκατάσταση Φωτιστικών Σωμάτων LED για την κάλυψη των αναγκών της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο Μαρούσι κατά το έτος 2016, με την διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού και με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή. Για το θέμα 2.18 της ημερήσιας διάταξης η ΔΕ μετά από διαλογική συζήτηση Εγκρίνει:

15 Α. Την δαπάνη ποσού πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000,00 ) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. για την προμήθεια και εγκατάσταση Φωτιστικών Σωμάτων LED σε αντικατάσταση παλαιών φωτιστικών σωμάτων για την κάλυψη των αναγκών στου εξωτερικούς χώρους της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. στο Μαρούσι κατά το έτος Β. Την διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την ανωτέρω προμήθεια και εγκατάσταση. Γ. Το τεύχος της διακήρυξης και την περίληψη αυτής. Δ. Την δέσμευση πίστωσης σε σχέση με την ανωτέρω δαπάνη ποσού πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000,00 ) και εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο της Δ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. να υπογράψει την απόφαση ανάληψης υποχρέωσης. ΘΕΜΑ 2.19: Εξόφληση του αριθμ. 2626/ τιμολογίου της εταιρείας «Prolink Ε.Π.Ε.», ποσού χιλίων τετρακοσίων εξήντα τριών ευρώ και είκοσι λεπτά του ευρώ (1.463,20 ) συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ 24%. Για το θέμα 2.19 της ημερήσιας διάταξης η ΔΕ μετά από διαλογική συζήτηση Εγκρίνει την πληρωμή του ποσού των χιλίων τετρακοσίων εξήντα τριών ευρώ και είκοσι λεπτών του ευρώ (1.463,20 ) συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ 24%, στην εταιρεία «Prolink Ε.Π.Ε.» για την εξόφληση του αριθμ. 2626/ τιμολογίου που αφορά την μηχανογραφική συντήρηση-υποστήριξη του λογιστικοστολογικού συστήματος του Τμήματος Οικονομικών Υποθέσεων της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., για το μήνα Σεπτέμβριο 2016, καθώς και την έκδοση χρηματικού εντάλματος πληρωμής στην παραπάνω δικαιούχο. ΘΕΜΑ 3.1: Συγκρότηση Υπηρεσιακού Συμβουλίου του μόνιμου διοικητικού προσωπικού και του διοικητικού προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Για το θέμα 3.1 της ημερήσιας διάταξης η ΔΕ μετά από διαλογική συζήτηση Συγκροτεί Υπηρεσιακό Συμβούλιο της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Α) Tου Μόνιμου Διοικητικού Προσωπικού. Β) Του Προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ) ως εξής: ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ 1. Παπαδόπουλος Γεώργιος, μόνιμος διοικητικός υπάλληλος του Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, Προϊστάμενος Δ/νσης Οικονομικού ως Πρόεδρος, με αναπληρώτρια την Ξενογιάννη Μαρία,

16 μόνιμη διοικητική υπάλληλο του ΤΕΙ Αθήνας, κλάδου ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού, Προϊσταμένη της Δ/νσης Διοικητικού. 2. Ξενογιάννη Μαρία, μόνιμη διοικητική υπάλληλος του ΤΕΙ Αθήνας, κλάδου ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού, Προϊσταμένη της Δ/νσης Διοικητικού, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Κούνουπα Ανδρέα, μόνιμο διοικητικό υπάλληλο του ΤΕΙ Αθήνας, κλάδου ΤΕ Μηχανικών Προϊστάμενο της Δ/νσης Πληροφορικής και Τεχνικών Υπηρεσιών. 3. Αγιοπετρίτης Ιωάννης μόνιμος διοικητικός υπάλληλος του Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., κλάδου ΤΕ Πληροφορικής, Προϊστάμενος Δ/νσης Πληροφορικής και Τεχνικών Υπηρεσιών ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Παπαδοπούλου Μαρία, μόνιμη διοικητική υπάλληλο του Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ., κλάδου ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού Προϊσταμένη της Δ/νσης Συντονισμού Σπουδών και Σπουδαστικής Μέριμνας. ΑΙΡΕΤΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΙΜΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 1. Οικονόμου Απόστολος, μόνιμος διοικητικός υπάλληλος της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., κλάδου ΤΕ Μηχανικών με βαθμό Α. 2. Κανέλλης Ιωάννης, μόνιμος διοικητικός υπάλληλος της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., κλάδου ΠΕ Μηχανικών με βαθμό Α. ΑΙΡΕΤΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (Ι.Δ.Α.Χ.) 1. Φλέσουρας Δημήτριος, διοικητικός υπάλληλος της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Ειδικότητας ΔΕ Οικονομικού Υπαλλήλου με βαθμό Α. 2. Παπαγιώτα Κωνσταντίνα, διοικητική υπάλληλος της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Ειδικότητας ΔΕ Διοικητικού - Λογιστικού με βαθμό Α. Εισηγήτρια του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ορίζεται η Κυριακοπούλου Νίκη, μόνιμη διοικητική υπάλληλος της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., κλάδου ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού με Βαθμό Α, Προϊσταμένη του Τμήματος Διοικητικών Υποθέσεων με αναπληρωτή τον Τράπαλη Χαράλαμπο διοικητικό υπάλληλο της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού με βαθμό Α, Αναπληρωτή Προϊστάμενο του Τμήματος Διοικητικών Υποθέσεων. Γραμματέας του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ορίζεται η Κοκλιώτη Ολγα μόνιμη διοικητική υπάλληλος της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., κλάδου ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού με βαθμό Β, με αναπληρώτρια την Τσερετοπούλου Γεωργία, μόνιμη διοικητική υπάλληλο της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., κλάδου ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού με βαθμό Β. Η θητεία των μελών του Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2016, με την επιφύλαξη όσον αφορά μόνο τα τακτικά μέλη της παρ. 9 της υπ αριθμ /Ε5/ κοινής υπουργικής απόφασης, η οποία συμπληρώθηκε με το στοιχείο Γ της παρ. 1 της υπ αριθμ.

17 125004/Ζ2/ κοινής απόφασης (ΦΕΚ 2424/τ.Β / ) των Υπουργών Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. ΘΕΜΑ 3.2: Ορισμός Οικονομικού Υπόλογου Εστίας Εστιατορίου έναντι του ΙΝΕΔΙΒΙΜ για το ακαδημαϊκό έτος και συγκρότηση Επιτροπών: Α) Φοιτητικής Μέριμνας Β) Επιλογής Εισδοχής Δικαιούχων Οικότροφων Γ) Σίτισης Σπουδαστών Για το θέμα 3.2 της ημερήσιας διάταξης η ΔΕ μετά από διαλογική συζήτηση 1. Ορίζει Οικονομικό Υπόλογο έναντι του ΙΝΕΔΙΒΙΜ για το ακαδημαϊκό έτος τον Στρατιδάκη Κωνσταντίνο, Διοικητικό Υπάλληλο της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. κατηγορίας ΠΕ κλάδου Διοικητικού Οικονομικού. 2. Αναπληρώτρια του οικονομικού υπόλογου ορίζει την Παπαγιώτα Κωνσταντίνα, Διοικητική Υπάλληλο της ΑΣΠΑΙΤΕ με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου Χρόνου Ειδικότητας ΔΕ κλάδου Διοικητικού Λογιστικού. 3. Συγκροτεί τις παρακάτω Επιτροπές: Α) Επιτροπή Φοιτητικής Μεριμνάς, αποτελούμενη από τους: 1) Αντωνίου Ευαγγελία Αντιπρόεδρο της ΔΕ της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε, ως Πρόεδρο. 2) Στρατιδάκη Κων/νο, Υπάλληλο Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., κατηγορίας ΠΕ, ως Αναπλ. Πρόεδρο και Μέλος. 3) Τράπαλη Χαράλαμπο, Υπάλληλο Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., ειδικότητας ΠΕ, ως Μέλος. 4) Παπαγιώτα Κωνσταντίνα, Υπάλληλο ΑΣΠΑΙΤΕ ειδικότητας ΔΕ, ως Μέλος. 5) Κλάψη Μαρία Υπάλληλο Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. κατηγορίας ΔΕ, ως Μέλος. Β) Επιτροπή Επιλογής Εισδοχής Δικαιούχων οικότροφων, αποτελούμενη από τους: 1) Αντωνίου Ευαγγελία Αντιπρόεδρο της ΔΕ της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ως Πρόεδρο. 2) Κουνενού Καλλόπη Αναπλ. Καθ. του.παιδ/κού Τμήματος της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ως Αναπλ. Πρόεδρο και Μέλος 3) Αντωνόπουλο Κωνσταντίνο, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήμ. Εκπ/κών. Πολιτικών Μηχανικών, της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ως Μέλος. 4) Ζκέρη Βασίλειο Καθηγητή Εφαρμογών του Τμήμ. Εκπ/κών Μηχανολόγων Μηχανικών, της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ως Μέλος. 5) Σταυριανάκη Ειρήνη Φοιτήτρια, ως Μέλος. 6) Δημήτρη Σταμάτης Φοιτητής,ως Μέλος Γραμματέας και Μέλος χωρίς ψήφο της ανωτέρω επιτροπής ορίζεται η κ. Παπαγιώτα Κωνσταντίνα, Διοικητική Υπάλληλος της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ειδικότητας ΔΕ.

18 Γ) Επιτροπή Σίτισης Σπουδαστών, αποτελούμενη από τους: 1) Αντωνίου Ευαγγελία Αντιπρόεδρο της ΔΕ της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ως Πρόεδρο. 2) Παπαγιώτα Κωνσταντίνα, Υπάλληλο Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ειδικότητας ΔΕ ως Αναπλ. Πρόεδρο και Μέλος. 3) Μαραγκό Χρήστο, Υπάλληλο Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. κατηγορίας ΠΕ, ως Μέλος. 4) Φλέσουρας Δημήτριος, Υπάλληλο Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ειδικότητας ΔΕ, ως Μέλος. 5) Πασσά Δήμητρα, Μέλος ΕΔΙΠ της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., ως Μέλος. Πρακτικά της ανωτέρω επιτροπής θα τηρεί το Μέλος της Επιτροπής, Μαραγκός Χρήστος. Για τα Δικαιολογητικά σίτισης που απαιτούνται και τα προνόμια προτεραιότητας θα εφαρμοστεί η κείμενη νομοθεσία και οι σχετικές ισχύουσες διατάξεις. ΘΕΜΑ 3.3: Αιτήσεις εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για μετάταξη στην ΑΣΠΑΙΤΕ ( σε εφαρμογή του άρθρου 33, παράγρ. 7 του Ν. 4386/2016. Για το θέμα 3.3 της ημερήσιας διάταξης η ΔΕ μετά από διαλογική συζήτηση Α) Αποδέχεται την εισήγηση των μελών της τριμελούς επιτροπής και εγκρίνει τη μετάταξη των κκ. Βουδούκη Νικολάου και Μαυρομμάτη Γεωργίου σε θέσεις Ε.ΔΙ.Π στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε βάση του άρθρου 33 παρ. 7 του Ν. 4386/2016. Β) Τη διαβίβαση της Πράξης αυτής στο Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων για την έκδοση των σχετικών Υπουργικών Αποφάσεων. ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΣΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΧΡΙΖΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΑΥΤΟ. Ο Πρόεδρος της ΔΕ Καθηγητής Ιωάννης Σαριδάκης

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΕΜΑΤΑ Δ.Ε. ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η/Δ ΔΕ 21/ Σελιδα 1

Η/Δ ΔΕ 21/ Σελιδα 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΕΜΑΤΑ Δ.Ε. ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΕΜΑΤΑ Δ.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ 35 την και Ώρα 08:30

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΕΜΑΤΑ Δ.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ 35 την και Ώρα 08:30 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΕΜΑΤΑ Δ.Ε. ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΕΜΑΤΑ Δ.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ 22 στις και Ώρα 14:00

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΕΜΑΤΑ Δ.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ 22 στις και Ώρα 14:00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΕΜΑΤΑ Δ.Ε. ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΕΜΑΤΑ Δ.Ε. ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της Διοικούσας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΕΜΑΤΑ Δ.Ε. ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 36 της 8 ης Οκτωβρίου 2018

Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 36 της 8 ης Οκτωβρίου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΚ 141 21 Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της Διοικούσας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΚ 141 21 Απόσπασμα Πράξης της Συνεδρίασης της Διοικούσας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΚ 141 21 Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της Διοικούσας

Διαβάστε περισσότερα

Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 42 της 14 ης Νοεμβρίου2018

Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 42 της 14 ης Νοεμβρίου2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΕΜΑΤΑ Δ.Ε. ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 44 της 28 ης Νοεμβρίου 2018

Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 44 της 28 ης Νοεμβρίου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΚ 141 21 Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της Διοικούσας

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 30 της 31 ης Αυγούστου 2018

Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 30 της 31 ης Αυγούστου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 30 της 31 ης Αυγούστου 2018

Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 30 της 31 ης Αυγούστου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ. ΘΕΜΑΤΑ Επιτροπής Εκπαίδευσης και Ερευνών της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ 20 στις 19/4/2016 και ώρα 13:00

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ. ΘΕΜΑΤΑ Επιτροπής Εκπαίδευσης και Ερευνών της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ 20 στις 19/4/2016 και ώρα 13:00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΕΜΑΤΑ Δ.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ 23 στις και Ώρα 10:30. 1.Εκπαιδευτικά Θέματα

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΕΜΑΤΑ Δ.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ 23 στις και Ώρα 10:30. 1.Εκπαιδευτικά Θέματα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΕΜΑΤΑ Δ.Ε. ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 23 της 29 ης Ιουνίου2018

Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 23 της 29 ης Ιουνίου2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της

Διαβάστε περισσότερα

Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 80 της 30 ης Νοεμβρίου 2017

Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 80 της 30 ης Νοεμβρίου 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 23 της 29 ης Ιουνίου2018

Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 23 της 29 ης Ιουνίου2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της Διοικούσας

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 24 της 26 ης Ιουλίου 2019

Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 24 της 26 ης Ιουλίου 2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΚ 141 21 Απόσπασμα Πράξης Έκτακτης Συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 51/

Απόσπασμα Πρακτικού 51/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμός Πρωτοκόλλου: 12043/29-10-2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 51/25-10-2018 Σήμερα 25 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:30, στο γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου

Διαβάστε περισσότερα

Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 38 της 24 ης Οκτωβρίου 2018

Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 38 της 24 ης Οκτωβρίου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 16 Δεκεμβρίου 2015 Αριθμ. Πρωτ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 16 Δεκεμβρίου 2015 Αριθμ. Πρωτ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 16 Δεκεμβρίου 2015 Αριθμ. Πρωτ. 10837 ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κα Πόπη Μπάκα Ταχ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75, 118 55, Αθήνα Τηλ.: 210-529

Διαβάστε περισσότερα

ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΕΩΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΕΩΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗΣ Μυτιλήνη, 27 Ιουλίου 2015 Αριθμ. Πρωτ.: 5569 Τ Ρ Ο Π Ο Π Ο Ι Η Σ Η Ο Ρ Ω Ν Τ Η Σ Υ Π Α Ρ Ι Θ Μ. 4 9 0 9 / 2 0 1 5 Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. Δ/νση: Λ. Συγγρού Τ.Κ.: Αθήνα Τηλ.:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. Δ/νση: Λ. Συγγρού Τ.Κ.: Αθήνα Τηλ.: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ/νση: Λ. Συγγρού 15 17 Τ.Κ.: 117 43 Αθήνα Τηλ.: 213 20 63 776 213 20 63 538 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Συνεδρίαση 31 η Απόφαση υπ αριθ. 1448/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. 1.Εκπαιδευτικά Θέματα

ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. 1.Εκπαιδευτικά Θέματα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΕΜΑΤΑ Δ.Ε. ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006 (άρθρο 2 παρ.1)

Α Π Ο Φ Α Σ Η. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006 (άρθρο 2 παρ.1) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 19 Αυγούστου 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ Αριθ. Πρωτ.: & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΠΠ/Φ.ΕΓΚΡ. 10 /41 /2004 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Email: oedm@marathon.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Email: oedm@marathon. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Email: oedm@marathon.gr Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 26/2015 από (01-09- 2015)

Διαβάστε περισσότερα

Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 80 της 30 ης Νοεμβρίου 2017

Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 80 της 30 ης Νοεμβρίου 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο /16-6-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο /16-6-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο /16-6-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 679/2015 ΘΕΜΑ: 61 ο Έγκριση διενέργειας πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού, με κριτήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6/13-06-2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 13-06-2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:30 συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση η Συνέλευση του τμήματος Ηλεκτρολόγων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ4Ψ7ΛΡ-ΓΞΞ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο /2-7-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 701/2013

ΑΔΑ: ΒΛ4Ψ7ΛΡ-ΓΞΞ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο /2-7-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 701/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο /2-7-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 701/2013 ΘΕΜΑ: 4 ο Εισήγηση έγκρισης δαπανών και διάθεσης πιστώσεων των Π. Ε. Μαγνησίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 15/22-09-2011 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 15/22-09-2011 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 15/22-09-2011 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 320-15/2011 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση ανάθεσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. Πράξη Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε Αριθμ. 36 της 6ης Οκτωβρίου 2016

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. Πράξη Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε Αριθμ. 36 της 6ης Οκτωβρίου 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Πράξη Συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 1 της 11 ης Ιανουαρίου 2019

Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 1 της 11 ης Ιανουαρίου 2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 7139 21 Φεβρουαρίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 566 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Έγκριση εργασίας καθ υπέρβαση του υποχρεωτικού ωραρίου για το μόνιμο,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ Της υπ αριθμ. 8ης/ Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ Της υπ αριθμ. 8ης/ Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ταχ. Δ/νση: Καρδίτσης 56, 42100 Τρίκαλα ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο /16-6-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο /16-6-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο /16-6-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 680/2015 ΘΕΜΑ: 62 ο «Αποσφράγιση & αξιολόγηση των δικαιολογητικών συμμετοχής και τεχνικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων & Τεχνικών Έργων Ηπείρου, Βορείου Ιονίου και Δυτικής Μακεδονίας έχοντας υπόψη:

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων & Τεχνικών Έργων Ηπείρου, Βορείου Ιονίου και Δυτικής Μακεδονίας έχοντας υπόψη: Σελίδα 1 από 7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων & Τεχνικών Έργων Ηπείρου, Βορείου Ιονίου και Δυτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Θεσ/νίκη, Αρ. Πρωτ. : 1200

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Θεσ/νίκη, Αρ. Πρωτ. : 1200 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ (τ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ) ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ΠΡΑΚΤΙΚΟ 19/2017 ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ «ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» Την 20 η Δεκεμβρίου του έτους 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:30

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΕΜΑΤΑ Δ.Ε. ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Πειραιάς, 17 Σεπτεμβρίου 2013 ΤΜΗΜΑ: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ.:5222 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Α. Σάββα Τηλέφωνο: 2104177241-5

Διαβάστε περισσότερα

Αναρτητέα στο διαδίκτυο Αθήνα, 01 Αυγούστου 2019 Αριθ. πρωτ.: 2802/196619

Αναρτητέα στο διαδίκτυο Αθήνα, 01 Αυγούστου 2019 Αριθ. πρωτ.: 2802/196619 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ------------------------------ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Τμήμα Κατάρτισης και Εκτέλεσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 37 ο /18-12-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 1392/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 37 ο /18-12-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 1392/2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 37 ο /18-12-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 1392/2015 ΘΕΜΑ: 116 o «Έγκριση διενέργειας πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού, με κριτήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο /10-4-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 454/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο /10-4-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 454/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο /10-4-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 454/2014 ΘΕΜΑ: 69 ο Έγκριση διενέργειας ανοικτού διεθνή διαγωνισμού για την ανάθεση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 / 02-02-2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 02-02-2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30 συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση η Συνέλευση του Τμήματος Ηλεκτρολόγων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα 10 Ιανουαρίου 2019 Αρ. Πρωτ: /4940

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα 10 Ιανουαρίου 2019 Αρ. Πρωτ: /4940 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr ΠΡΟΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ (τ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ) ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 / 24-02-2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 24-02-2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η Συνέλευση του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

Διαβάστε περισσότερα

Αναρτητέα στο διαδίκτυο

Αναρτητέα στο διαδίκτυο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΟΙΒΟΥ ΑΝΩΓΕΙΑΝΑΚΗ Ταχ.Δ/νση: Θέσπιδος 8 Ταχ.Κώδικας: 10558, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 7/

Π Ρ Α Ξ Η 7/ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 9 του N. 4009/2011 Π Ρ Α Ξ Η 7/27-06-2017 Στο Αιγάλεω, σήμερα στις 27-06-2017 ημέρα Τρίτη και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Θεσσαλονίκη, 24 Ιουνίου 2015 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 286275(9042) Ταχ. Δ/νση : Βασ.

Διαβάστε περισσότερα

Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 34 της 28 ης Σεπτεμβρίου 2018

Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 34 της 28 ης Σεπτεμβρίου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ 4 2 ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Αριθμ. πρωτ.: Δ/1468 Μαρούσι: 22-6-2017

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Θεσ/νίκη, Αρ. Πρωτ. : 1091

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Θεσ/νίκη, Αρ. Πρωτ. : 1091 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ (τ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ) ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Προς τα Mέλη Της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Προς τα Mέλη Της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 01-06-2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 2580 ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΙΑΒΑΘΜΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Προς τα Mέλη Της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ ΕΔΡΑ: Άντερσεν 6 και Μωραΐτη 90, 115

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 26/2015 από (01-09- 2015) της Οικονομικής Επιτροπής (ΟΕ) του Δήμου Μαραθώνος.

Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 26/2015 από (01-09- 2015) της Οικονομικής Επιτροπής (ΟΕ) του Δήμου Μαραθώνος. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Email: oedm@marathon.gr Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 26/2015 από (01-09- 2015)

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σε έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας»

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σε έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Λάρισα: 26-02-2018 Αριθ. Πρωτ. 1154 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Ταχ. Δ/νση : Αναστάσεως 2 Τ. Κ. : Παπάγου Πληροφορίες : Α. Ζώτου Τηλέφωνο : Fax :

ΑΠΟΦΑΣΗ. Ταχ. Δ/νση : Αναστάσεως 2 Τ. Κ. : Παπάγου Πληροφορίες : Α. Ζώτου Τηλέφωνο : Fax : Παπάγου, 9/11/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθμ. Πρωτ.: Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚOY

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα 17 Ιανουαρίου 2019 Αρ.Πρωτ:7192/38

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα 17 Ιανουαρίου 2019 Αρ.Πρωτ:7192/38 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας Ηπείρου »

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ. Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας Ηπείρου » ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΜΝΗΜΕΙΩΝ, ΑΡΧΑΙΟΓΝΩΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Απόσπασμα Πράξης Συνεδρίασης της Διοικούσας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ Με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που συζητήθηκαν κατά την αριθμ. 8/3.3.2015 συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Λέσβου και με μνεία

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας.

Θέμα: Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας. Λάρισα 13-04-2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ EΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Τμήμα Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης, Φύλαξης και Ασφάλειας Ταχ. Δ/νση: - Μεζούρλο Τ.Τ.: 41500

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 20/2015 από ( ) της Οικονομικής Επιτροπής (ΟΕ) του Δήμου Μαραθώνος.

Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 20/2015 από ( ) της Οικονομικής Επιτροπής (ΟΕ) του Δήμου Μαραθώνος. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Email: oedm@marathon.gr Απόσπασμα από το πρακτικό της συνεδρίασης 20/2015 από (6-07- 2015) της Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 1/

Π Ρ Α Ξ Η 1/ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 9 του N. 4009/2011 Π Ρ Α Ξ Η 1/26-01-2017 Στο Αιγάλεω, σήμερα στις 26-01-2017 ημέρα Πέμπτη και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 814

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: Αρ. πρωτ.: 814 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ & ΕΣΤΙΑΣ 3, ΚΟΖΑΝΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α.Δ.Α.: Κοζάνη: 15-9-2018 Αρ. πρωτ.: 814 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 11η/ 2018 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 2/

Π Ρ Α Ξ Η 2/ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 9 του N. 4009/2011 Π Ρ Α Ξ Η 2/28-03-2017 Στο Αιγάλεω, σήμερα στις 28-03-2017 ημέρα Τρίτη και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΤΕΑ ΣΤΟ ΚΗΜΔΗΣ- ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΤΕΑ ΣΤΟ ΚΗΜΔΗΣ- ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ Χανιά, 25.10.2017 Αρ. Πρωτ.: 1088 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΤΕΑ ΣΤΟ ΚΗΜΔΗΣ- ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Ηλεκτρονικό διαγωνισμό κάτω των ορίων με ανοικτές διαδικασίες, σφραγισμένες προσφορές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 28 & ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ ΤΡΙΠΟΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 28 & ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ ΤΡΙΠΟΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 28 & ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ 22100 ΤΡΙΠΟΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: HTTP://WWW.UOP.GR Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Τηλέφωνο: 2710

Διαβάστε περισσότερα

Αναρτητέα στο διαδίκτυο

Αναρτητέα στο διαδίκτυο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αθήνα, 02.04.2015 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ Αριθ. Πρωτ. 522 ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα 11 Δεκεμβρίου 2018 Αρ. Πρωτ: /4652

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα 11 Δεκεμβρίου 2018 Αρ. Πρωτ: /4652 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr ΠΡΟΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΜΒ9-Ξ65 ΑΠΟΦΑΣΗ

ΑΔΑ: Β4ΜΒ9-Ξ65 ΑΠΟΦΑΣΗ Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο »

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο » ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΛΕΣΒΟΥ Ταχ. Δ/νση: Σαπφούς 13-22, Μυτιλήνη Ταχ. Κώδικας: 81131 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Αναρτητέα στο διαδίκτυο Αθήνα, 02 Μαΐου 2019 Αριθ. πρωτ.: 1346/94781

Αναρτητέα στο διαδίκτυο Αθήνα, 02 Μαΐου 2019 Αριθ. πρωτ.: 1346/94781 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ------------------------------ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Τμήμα Κατάρτισης και Εκτέλεσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 ο /11-2-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 144/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 ο /11-2-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 144/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 ο /11-2-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 144/2014 ΘΕΜΑ: 27 ο Έγκριση αποτελέσματος για την τεχνική προσφορά που αφορά το Πρόχειρο

Διαβάστε περισσότερα

Χρέη Γραμματέα της Οικονομικής Επιτροπής εκτελεί η υπάλληλος της Περιφέρειας κα Άννα Τρουλάκη.

Χρέη Γραμματέα της Οικονομικής Επιτροπής εκτελεί η υπάλληλος της Περιφέρειας κα Άννα Τρουλάκη. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ/νση: Λ. Συγγρού 15 17 Τ.Κ.: 117 43 Αθήνα Τηλ.: 213 20 63 776 213 20 63 537 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Συνεδρίαση 36 η Απόφαση υπ αριθ. 1735/2014

Διαβάστε περισσότερα

: Τ.Θ Ηράκλειο Τ.Κ : Μ. Μούντη : : :

: Τ.Θ Ηράκλειο Τ.Κ : Μ. Μούντη : : : ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ηράκλειο 23/05/2019 Αριθ. Πρωτ. 463/Φ20 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Ταχ. Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

3BΠρος. 4BΤα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου

3BΠρος. 4BΤα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, 157 80, Αθήνα, 210 772 1983, fax. 210 772 2718 0BΑριθμ. Πρωτ.: 14647 Αθήνα, 25 Μαΐου 2010 3BΠρος

Διαβάστε περισσότερα

Αναρτητέα στο διαδίκτυο

Αναρτητέα στο διαδίκτυο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΟΙΒΟΥ ΑΝΩΓΕΙΑΝΑΚΗ Ταχ.Δ/νση: Θέσπιδος 8 Ταχ.Κώδικας: 10558, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 37 της 17 ης Οκτωβρίου 2018

Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 37 της 17 ης Οκτωβρίου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜ 8/2016

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜ 8/2016 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕYΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜ 8/6 Στην Κοζάνη σήμερα, 5--6, ημέρα Τετάρτη και ώρα : μ.μ., συνήλθε η Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

(μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) ΠΑΤΡΑ Πληροφορίες: Σ. Κολόμβα, FAX : Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

(μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) ΠΑΤΡΑ Πληροφορίες: Σ. Κολόμβα, FAX : Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ΑΔΑ: ΩΖΜΘ7Λ6-ΛΛΜ INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Πάτρα, 4 Σεπτεμβρίου 2018 Αρ. Πρωτ. 252030/858 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΣ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Αριθμ. πρωτ.: Δ/707 Μαρούσι: 11.5.2018

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 / 21-1-2015 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 21-1-2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η συνέλευση του τμήματος ηλεκτρολόγων μηχανικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΈΡΕΥΝΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΈΡΕΥΝΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΈΡΕΥΝΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ 1 Ταχ. Δ/νση : Αγ. Σπυρίδωνος, 122 43 ΑΙΓΑΛΕΩ Τηλέφωνο : 210 5385174 Ημερομηνία:

Διαβάστε περισσότερα

Ανάδειξης Μνημείων Πληροφορίες: Λιάπη Χρ. Νικόπολης» Τηλ. 210 8211682 ΑΠΟΦΑΣΗ

Ανάδειξης Μνημείων Πληροφορίες: Λιάπη Χρ. Νικόπολης» Τηλ. 210 8211682 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αθήνα, & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Αριθ. Πρωτ.: ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ &, ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ Ταχ. Δ/νση: Μπουμπουλίνας 20-22

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΈΡΕΥΝΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΈΡΕΥΝΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΈΡΕΥΝΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ 1 Ταχ. Δ/νση : Αγ. Σπυρίδωνος, 122 43 ΑΙΓΑΛΕΩ Τηλέφωνο : 210 5385174 Ημερομηνία:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ 141 2 ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

15PROC003179924 2015-10-16

15PROC003179924 2015-10-16 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ------ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα